Kirjoittaja Aihe: Koraani  (Luettu 1441 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa neidor

  • Xena
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pakeha (aroha) Maori
    • KC
Koraani
« : Heinäkuu 26, 2004, 17:08:11 »
Raamattu- topicista virisi yllättäen tällainen mieleen. Eli:

Oletteko lukeneet?/Haluaisitteko lukea?
Miksi joo/ei?
Oliko hyvä? Selvensikö jotain?
Muuta kivaa?

Itse en ole Koraania kovin pitkälle lukenut. Lainasin suomeksi käännetyn kirjastosta, mutta tulessa oli niin monta rautaa samaan aikaan, ettet sitä kovinkaan pitkälle ehtinyt kahlaamaan. Parista suurasta vähän lueskelin alkuja. Vaikutti koko lailla mielenkiintoiselta. Ensi kesänä olisi tarkoitus lukea.

Koraanista löytyy jonkin sorttinen tiivistelmä. Kiinnostavat sivut. En tiedä kuinka todenmukaiset, mutta kyllä ne ainakin vaikuttaa asiallisilta:
http://www.kolumbus.fi/kiasno/koraani.htm
Colombia = You'll come for the enticing beauty of the Caribbean Sea. You'll stay because you've been kidnapped and locked in the trunk of a Dodge Dart.

Envu

  • Ankeuttaja
Koraani
« Vastaus #1 : Heinäkuu 27, 2004, 00:10:40 »
En ole lukenut, enkä erityisemmin haluakaan lukea. Rippileirini jäljiltä sana uskonto nostaa karvat pystyyn, enkä halua kuulla pahemmin mistään uskonnosta. En kristinuskosta, en islamista, en buddhalaisuudesta tai mistään muustakaan.

Koraania voisi tietenkin mielenkiinnosta katsella, joskin voi olla että mahdollinen yltiöuskonnollisuus saisi vähän halut tökkimään. Mutta joskus voisi katsella. Niin. Katselin minä Ilmestyskirjaakin, ja luin muille iltasaduksi. Mukavia satuja, niin, en niihin usko.

Epäilen kuitenkin että intoni tyssäisi heti kun Koraanin avaisin.