Kirjoittaja Aihe: Avatareja vuotislaisille  (Luettu 62344 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

annii

 • Ankeuttaja
Avatareja vuotislaisille
« : Heinäkuu 17, 2003, 21:09:15 »
Luithan tämän?


Toivon ja oletan, että teit niin ennen kuin kysyit, siispä ohjeistusta mahdollisimman selkokielellä. :)

- Etsi sopiva ava.
- Oikeaklikkaa sitä, valitse "Tallenna kuva nimellä" tms. Nimeksi (tähän-mitä-tahansa).gif, ja tarkista, että "tallennusmuoto" kohdassa lukee "GIF (*.gif)". Ja sitten valitse tallenna.
TAI
Kirjoita avan URL sille varatulle viivalle (Profiilin ulkoasu). Avan URL:n näkee, kun oikeaklikkaa kuvaa ja valitsee "Ominaisuudet".
-Sitten Vuotikseen, ja kohtaan "käyttäjätiedot". Sieltä otsikon alapuolelta. Sivu alas, ja näkyy kohta "Lataa avatar omalta koneeltasi". Vieressä on selaa-nappula, painat siitä. Ja etsit avasi sieltä, mihin sen olet tallentanut. Kun löytyy, valitset sen ja painat avaa-namiskaa.
-Nyt siinä "Lataa avatar omalta koneeltasi" -tekstin vieressä pitäisi näkyä tekstiä. Paina lähetä, ja sen pitäisi olla siinä.

En lähtenyt selittämään, mitä tehdä, jos ava on väärän kokoinen. Silloin tämä ei luultavasti toimi, mutten osaisi selittää asiaa yksinkertaisesti. Oletan ja toivon, että kaikki avoja Vuotikseen tehtailleet ovat tarkistaneet tiedoston koon jo ennen esille laittoa... (Ja tuolta ilmoitusasioistahan käy ilmi, että jos ei itse osaa muuttaa avansa kokoa, ottakoon yhteyttä Lupiniin. Ei hän pure, lupaan sen.)

//Poistelin useita kuukausia vanhoja kiitos-viestejä. :> -Pau
//20.6.2015: Poistelin pyyntiviestejä ja kiitosviestejä tms., sekä viestejä, joissa ei ollut enää toimivia kuvia. Tässä parin päivän sisään poistelen viesteistä myös kuvia, joita ei enää näy. -samettiina
//17.10.2018: Poistelin toimimattomia linkkejä. -samettiina
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 17, 2018, 13:40:11 kirjoittanut samettiina »

Poissa Sarah Musta

 • Lucius
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #1 : Tammikuu 05, 2005, 18:13:26 »
Lista ihmisistä, jotka tekevät avoja:

James:
Minulla ei ole avakirjastoa, mutta tilausavoja mitä luultavammin voin jonkinlaisia tehdä. Eli:
*lähetä kuva, josta haluat avan osoitteeseen james.bathory@luukku.com
-jos kuva on iso, leikkele sitä pienemmäksi, jos mahdollista ja sano suunnilleen, mistä kohti kuvaa ava otetaan
-gif. vai jpg.
-minkä kokoinen avan pitää olla
-kuva mieluummin netissä, mutta saa olla myös liitetiedostona
Jos kuvaa ei ole sinulla, sano, millaisen haluat. Yritän etsiä siihen jotain tai piirtää itse. Jos avaan tulevaa kuvaa pitää muokata vielä sen jälkeen, kun se on valmis ja esitelty teille, yksäröikää tai mailailkaa. Tai sitten muokatkaa itse :P,

Leksu:
Elikkäs, jos sinulla on jokin kuva ja haluat siitä avan, ota yhteyttä pöllöpostilla: leksu7@gmail.com tai yksityisviestillä :)

Tunturipöllö:
Jos tarvitsette avaa niin minä voin tehdä. Ilmoittakaa yksärillä.

Seatear:
Täällä on monta ihmistä jotka ovat tarjoutuneet tekemään avoja. Minäkin nyt tarjoudun. Yleensä teen anime/manga tyylisistä henkilöistä avoja, mutta mikä tahansa kuva käy.
Ja jos on ongelmia avojen kanssa minä voin auttaa siinäkin. Seatearin avat muuttaneet:
http://www.kuusade.net/avatareja.php
Ilmoitathan minulle yksityisellä minkä otit ^^

Ibiza:
Teen myös tilaustyönä avatareja. Saa kysellä yksäreitse :)

Ginger
Ginger-täti tarjoaa avojaan käytettäväksi.

Final Fantasy-, näyttelijä-, luontokuva- ja Päivien Viemää -avoja
Disney-, Prätkis-, Tanssii Tähtien Kanssa ja sekalaisia avoja
Sirius-avoja
Sekalaisia Potter-avoja

Leonor
Minulla on myös mahdollisuus tehdä avoja jos joku sellaista tarvitsee. Apuani kaipaava laittakoot minulle yksäriä ja kuvan josta avatar tulee tehdä (linkki kuvaan käy myös). En mieluusti ala pienentämään mitään 1024 x 768 kokoisia kuvia 64 x 64 kokoon yms. sillä niistä ei tule mitään hienoja. Mieluiten leikkausta vaativia kuvia. Teen itse aina omat avani ja toivon ettei kenelläkään muulla olisi liian samantyylistä. :) Jos siis kiinnostaa, laita yksäriä.


//Muokattu linkit toimiviksi, kuolleet sellaiset poistettu. -Sinzirn
//7.5.2016 samettiina muutti linkit toimiviksi ja poisti listasta käyttjät, jotka eivät enää vuotiksessa ole
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 07, 2016, 15:36:39 kirjoittanut samettiina »
I'm not evil, I'm just better than you

Poissa Jonza

 • Vuotislainen
  • http://personal.inet.fi/koti/jonza/
Re: Hei taas
« Vastaus #2 : Kesäkuu 02, 2005, 17:16:20 »
Lainaus käyttäjältä: "DragonGirl"
Löysin Vuotiksesta ihanan avan, mutta siinä lukee: Ei suoralinkitystä.
Miten muuten sen sitten saisi? Ja mitä tuo suoralinkitys itseasiassa tarkoittaa?


Suoralinkitys eli kaistavarkaus tarkoittaa sitä, että käytät toisen palvelimella sijaitsevaa materiaalia toisella sivulla eli varastat toisen siirtokaistaa.

Tallennat vaan sen avatarin koneellesi ja menet käyttäjätietoihin joista voit uploadata sen Vuotikseen.

/muoks. Tai kuten juuri huomasin. Voit laittaa kuvan nettiosoitteen suoraan siihen toiseen kenttään, kun Vuotis näemmä lataa kaikki avatarit omalle palvellimelleen.
Koko yleisen sekasotkun voi jakaa osiin miten vain, ja tavallisesti lopputuloksena on se, jota joku sanoo kodikseen.

Poissa Domie

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #3 : Lokakuu 24, 2005, 19:29:50 »
Lainaus käyttäjältä: "Merituisku"
elikäs, mitä tehdä, kun minä en saa tallennusmuodoksi mitään muuta kuin bittikarttaa. Eli mitä voin tahdä? auttakaa, kiltit.


Sieltä käyttäjätiedoista klikkaamalla ja menemällä ihan alas löytyy tämmöinen teksti:

Lainaus
Lataa Avatar URL:sta:
Anna URL, Avatar tiedostoon, tiedosto kopioidaan tälle palvelimelle.


Eli klikkaa hiiren vasemmasta napikkeesta etsit ja kopioit kuvan osoitteen kokonaisuudessaan ja liität sen siihen tyhjään boksiin edellä mainitun tekstin viereen ja päivität käyttäjätietosi. Joillakin selaimilla IEllä pitää klikata hiiren vasemman jälkeen ruutuun tulevasta boksista ominaisuudet, josta löytyy kuvan url kokonaisuudessaan. (Auttoiko yhtään, kysy jos ei onnistu)

Elruwen

 • Ankeuttaja
Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #4 : Lokakuu 24, 2005, 21:40:34 »
Öömh, Martina, ihmettelen, miten tuo auttaa bittikarttaongelmassa?
Mutta Merituisku, voit vaikkapa ladata IrfanViewin, sillä avaat sen bittikartan, pistät Save as... ja valitset sieltä alhaalta JPG. Siitä viereisestä laatikosta (jos se on siinä esillä) voit säätää kuinka korkealaatuiseksi (isompi koko) haluat kuvan. Jos pistät esim. nollaan, kuvan koko on todella pieni mutta kuva itsessään onkin pelkkää sotkua. Toivottavasti tarkoitit tuota...

Muoks// Paintilla tuota ei sitten kannata harrastaa, tuntuu sotkevan kuvan kuin kuvan, jos tallennusmuoto muu kuin bittikartta.

Poissa Domie

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #5 : Lokakuu 30, 2005, 20:01:42 »
Lainaus käyttäjältä: "Elruwen"
Öömh, Martina, ihmettelen, miten tuo auttaa bittikarttaongelmassa?


Hyvin harva avatarin tekijä tallentaa työnsä bittikartaksi. Käytännnössä minulle ei ole ikinäni tullut moista vastaan. Minulla on ainakin IEllä muistaakseni oli se ongelma kauan aikaa että selain ei antanut minun tallentaa kuvia minään muuna kuin bittikarttana vaikka kuvan alkuperäinen formaatti oli jpgtä, gifiä tai pngtä. Lataaminen avatar URLstä kiertää kyseisen ongelman, jos kyseessä sattui olemaan samanlainen probleema.

Herra Tohtori

 • Ankeuttaja
Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #6 : Helmikuu 10, 2006, 20:00:41 »
Minäkin voin pienimuotoisesti niitä avatareja tehdä... varsinkin tuollaisia ongelmatapauksia voipi selvitellä aina välillä. Jos avatarin teossa tai Vuotikseen laittamisessa on onkelma, heitä yksärillä.

Wemia, laitatko linkin siihen ImageShackin kuvaan, jonne tuon avatarisi linkitit? Voisin katsoa mikä siinä on. Image Shack muistaakseni muuntaa automaattisesti tiedostomuotoja jpg- kuvaksi tai vastaavaa... ja jos esimerkiksi gif- kuva muutetaan jpg-kuvaksi, sen tiedostokoko kasvaa joissain tapauksissa yli sen sallitun kolmen kilotavun - se voisi olla yksi syy.

Toinen vaihtoehto, jos sama taphtuu omalta koneelta laittaessa myös; Windows saattaapi näyttää kuvan kooksi vaikkapa 2973 tavua, mutta se meneekin oikeasti yli kolmen kilotavun... johtuu tällä hetkellä vallitsevasta sekasotkusta tietomäärien yksiköiden kanssa.

Eli, kilotavuissa ja kilotavuissa on eroa. Kovalevyjen, muistikorttien ja poltettavien levyjen valmistajat käyttävät esimerkiksi megatavun yksikkönä 1000*1000 tavua, kun taas Windows käyttää yksikköä 1024*1024 tavua. vastaavasti juurikin kovalevyvalmistajat käyttävät gigatavun yksikkönä 1000*1000*1000 tavua, kun taas Windows käyttää gigatavuna 1024*1024*1024 tavua.

Tällöin kun valmistaja ilmoittaa kovalevun kooksi esimerkiksi 200 gigatavua, aseman koko on 200*1000^3 tavua. Tämä luku, 200e9 tavua kun jaetaan 1024^3, saadaan Windowsin näyttämä kovalevytila: 186,3 Gt. Tällainen asema on esimerkiksi minun koneellani...

Vastaavasti kamerassani on 128 MB muistikortti. Kamera kuitenkin näyttää kortin olevan vain 122 MB. Tämä johtuu täsmälleen samasta asiasta. Valmistaja käyttää yksikköä MB=1000*1000 tavua, kamera ja Windows käyttävät yksikköä MB=1024*1024 tavua. Tällöin saadaan

128 * 1000^3 / 1024^3 = 122,1.


Sama pätee näihin kuviin. Jos Windows näyttää kuvan kooksi vaikkapa 2,973 kt, kuvan koko on 2,97 * 1024 tavua = 3044 tavua. Vuotis puolestaan ilmeisesti tulkitsee tämän puolestaan niin, että se ylittää kolmen kilotavun kriittisen rajan => ei toimi.

Toisin sanottuna jos tiedoston koko Windows-koneella on yli 2,929 kt, Vuotis ei hyväksy tiedostoa vaan väittää sitä liian isoksi.

Ainakin jos olen tulkinnut asian oikein...


MUOKS: Mielenkiintoista sinällään, että Vuotiksen tietokannassa näyttäisi olevan lukuisia avataria, jotka ovat kooltaan jotain kolmen ja neljän kilotavun väliltä. Kummallista.

Poissa Hufflepuff Charm

 • Käytöksellisesti rajoittunut ja silti julkisesti uskottava
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • sekä välttelevä yökein nolife-stalkkaaja
  • Vuotis, duh!
 • Pottermore: StormSpell22
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #7 : Heinäkuu 21, 2008, 18:32:24 »
Jos kyse on tämän viestin ensimmäisen rivin kahdeksannesta avasta, se on liian iso, koska sen korkeus on 66 pikseliä, eli kaksi pikseliä liian paljon.

Jos käytössäsi on pelkkä Paint, näet kuvan leveys- ja korkeuskoon (ja pystyt muuttamaan niitä) niin, että avaat kuvan paintissa ja sitten valitset ylävalikosta: Kuva -> Määritteet ja määrität uuden leveyden tai korkeuden. Tämä toiminto tosin katkaisee kuvasta sitten kokonaan pois sen ylijäämäosan. Tuollaisessa parin pikselin muutoksessa se ei tosin välttämättä hirveästi haittaa. :) Toinen mahdollinen pienennyskeino on valita Kuva -> Venyta tai viistota ja sitten määrittää kuinka monta prosenttia alkuperäisestä haluaa uuden kuvan koon olevan. Voi esimerkiksi määrittää kuvan leveydeksi 98%, jolloin kuva kapenee hiukan.

Kuva kannattaa tallettaa joko .jpg tai .gif -muodossa. .png -muoto ei pakkaa kuvaa yhtä paljon kuin em. muodot, joten JPG tai GIF-kuvat ovat bittikooltaan pienempiä kuin PNG-kuvat. :)
Jos et näe sen kauneutta, mitä järkeä sinun on katsoa sitä?

Rachel

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #8 : Elokuu 16, 2008, 23:43:27 »
Minäkin innostuin avoja tekemään, joten tässä tulos. Jos avat kelpaavat, voitte ottaa aivan vapaasti! :) Tällä hetkellä en ole tehnyt muita kuin Luna ja Evanna avoja, mutta jos avoillani on kysyntää, voin toki tehdä muistakin aiheista.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 16, 2008, 23:53:18 kirjoittanut Rachel »

Poissa Toujours pur

 • jääauringon pilkahdus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • My life
 • Pottermore: NightCentaur152
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #9 : Maaliskuu 25, 2010, 18:54:41 »
Van Helsing-leffasta. Kaikki vuotis-kokoa, mutta hivenen epätasaisesti (miten niin olen laiska tekemään täydellisiä neliöitä *köh köh*)

Reunojen kanssa

Ilman
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 25, 2020, 09:36:02 kirjoittanut samettiina »
Japanilaiset hymyilevät paljon ja tekevät paljon itsemurhia. Hymyllä peitetään suru. :)
Camera and I.

Poissa Hufflepuff Charm

 • Käytöksellisesti rajoittunut ja silti julkisesti uskottava
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • sekä välttelevä yökein nolife-stalkkaaja
  • Vuotis, duh!
 • Pottermore: StormSpell22
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #10 : Heinäkuu 27, 2010, 21:05:29 »
Tähtiportin ystäville:Potterin ystäville:


Perhosten ystäville:


Niille, jotka ei oo minkään ystäviä:
Jos et näe sen kauneutta, mitä järkeä sinun on katsoa sitä?

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #11 : Elokuu 14, 2010, 21:31:47 »
//Miten sulla, , on noin siistejä ja epäpikselöityneitä avoja, vaikket ole edes rajannut noita kuvia kauheasti? O.O
Teet nuo avat vissiin Paintilla, jos oikein ymmärsin. Itse teen Gimp 2 :lla, niin sillä tulee kanssa ihan selviä avoja. Paintila tulee minullakin ihan huonolaatuisia.

// En nyt ole Miléna, mutta silti "vastasin" tuohon. :D

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #12 : Elokuu 21, 2010, 21:09:20 »
Flexon toiveesta muutama Inception ava. En ny tiedä minkälaisia nämä ovatten muttaah yritys oli kova. Mitään hienouksia näissä ei ole aka reunoja, mutta toivottavasti kelpaavat tällaisenaan. :P//Innostuin vähän tekemään lisää :D

64x64

 


Toiveita saa esittää miullekin, joko tänne tai yksäreitse :P

//Koska photobucketissa on joku vika, niin vaihdoin linkit. Isompia avoja saa kysellä yksärillä :) -Z
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2011, 16:47:55 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #13 : Syyskuu 13, 2010, 17:22:13 »
Haltiamielelle

 

« Viimeksi muokattu: Syyskuu 04, 2011, 21:46:16 kirjoittanut Betaé »

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #14 : Syyskuu 21, 2010, 06:46:46 »
Ria, toinen ava ensimmäiseltä riviltä.

   
   

Ottakaa vapaasti. Käytössä:

Töme ->     <- Sateenropina
                          Azura
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 19, 2012, 16:58:43 kirjoittanut Betaé »

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #15 : Lokakuu 23, 2010, 00:05:25 »
metsän menninkäinen: avatarisi.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 27, 2011, 17:00:36 kirjoittanut Betaé »

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #16 : Lokakuu 31, 2010, 17:58:25 »
AIV-rehu:
   
« Viimeksi muokattu: Elokuu 10, 2011, 00:50:24 kirjoittanut Betaé »

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #17 : Marraskuu 24, 2010, 19:50:51 »
Höpsis:


--

blindside:
 

Pahoittelen kun tuli niin vähän valinnanvaraa.

//Ole hyvä vain! ;)
// Kissat ovat aina komeita! Ole hyvä!
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 25, 2010, 16:04:47 kirjoittanut Betaé »

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #18 : Tammikuu 05, 2011, 20:09:04 »
Enemmän Totoroon liittyviä avoja Vuotis-koossa...//Linkit vaihdettu :) -Z
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2011, 16:51:22 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #19 : Tammikuu 06, 2011, 15:56:10 »
Ying Yang avoja:Narnia avoja:


« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2011, 17:00:52 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #20 : Tammikuu 08, 2011, 16:41:11 »
Töme:

« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2011, 17:02:33 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #21 : Tammikuu 10, 2011, 23:41:51 »
 

Zenzibarille jos nuo kelpaavat (tykkään itse noista katseista.)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 19, 2012, 21:08:47 kirjoittanut Betaé »

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #22 : Tammikuu 17, 2011, 19:09:49 »
     

Ole hyvä, takkuturkki!

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #23 : Maaliskuu 14, 2011, 01:19:03 »
Haltiamielelle :)

100:


64:

« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2011, 17:27:31 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Avatareja vuotislaisille
« Vastaus #24 : Maaliskuu 20, 2011, 21:29:47 »
Lisää avoja... Rozen Maidenia yms. mitä täällä nyt olikaan pyydelty :)

64x


//Isompia voi pyydellä yksäreitse :) -Z
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2011, 17:47:51 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]