Kirjoittaja Aihe: Paras komedia?  (Luettu 24477 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #50 : Elokuu 04, 2007, 14:01:51 »
Vaikeeta! En yleensä mene katselemaan elokuvissa komediaa, mutta kai Mr.Bean oli aika naurattava :D siis se Mr.Bean´s Holiday. TV sarjoja on aika paljonkin, ja aika monissakin on komediaa...
Varmaan yksi lemppareista on King of the Queens *hekoheko*. Ehdoton suosikki, en osaa selittää miksi, mutta sen komedia on ainutlaatuista, ja siinä ei aina pyöri se ja sama vitsi.
Simsonit alkavat on ärsyttää, olen nähnyt jok´ikisen jakson viisi kertaa ainakin, en käsitä, miksei subtv tai mt3 pistä uusia jaksoja ENEMMÄN! Ja simsons maratonkin on ihan kiva. Simsons Movie oli myös hulvaton, yksi lempikohdista kun se yks mies sanoi "I'm sended to lead, not to read." Oliko siinä yhdessä kohdassa muuten "sended"? Vaai...?

No, olisi vielä paaaaljon komedia sarjoja joista mielelläni kirjoittaisin, mutta aika menee, ja olen katsos kirjastossa, ja tiedän, että tämä alkaa mennä offiksi, mutta... WHO CARES??

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #51 : Elokuu 04, 2007, 17:27:48 »
The simpsons movie Tällä hetkellä ehdottomasti paras komedia! Harvoin oli sellaisia kohtia milloin en olisi nauranut tai hymyillyt.

Poliisiopistot Niissä varsinkin sille ääntelevälle tyypille on pakko nauraa. Tai melkein kaikille siinä on pakko nauraa.

Mies ja alaston ase Siinä kaikki kohdat ei ole niin hirvittävän hauskoja, mutta listalle yltää.
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #52 : Elokuu 04, 2007, 20:41:47 »
Haggard - The Movie

Kaikki varmasti tietävät Jackassista ja Viva La Bamista tutun Bam Margeran. Käsittääkseni Haggard - The Movie on hänen ensimmäinen "oikea" elokuva (eli jos ei lasketa CKY -leffoja) ja harvinaisen onnistunut. Haggard ei ole vain hyvä komediaksi, se on myös hyvä elokuvaksi. Luulisi, että pojat lähinnä yrittävät maineellaan ratsastaa, mutta ohjaus on elokuvassa erittäin mielenkiintoista, näyttelijäntaitoakin löytyy sekä mielenkiintoisia hahmoja. Juoni on suurinpiirtein tuttu, mutta siihen on lisätty mukavia yksityiskohtia ja juoni ihan oikeasti etenee ja kantaa elokuvaa. Ryan Dunn on hieman vaisu, mutta esim. Brandon Dicamillo suorastaan loistaa Falconena ja taksinkuljettajana ja Jenn Rivell Glaurenina on ihana narttu. Ei Bam Margera Valona jää kauas pois kärjestä (sitä paitsi, kuka voisi vastustaa sitä kohtausta, jossa hän kävelee kaiteella HIMin Pretendingin soidessa?).

Haggard ei ole Elämää Suurempi Elokuva, joka voittaisi Oscareita ja saisi ylistystä. Se on vain hyvin tehty elokuva, joka ei yritä olla mitään muuta kuin on ja onnistuu siinä hyvin. Se on komedia, jonka voi katsoa toisenkin kerran.


 Muoks: Unohdin. Suosittelen elokuvaa hieman vanhemmille nuorille, jotka eivät ole kovin tiukkapipoisia. Tai eivät ole ollenkaan tiukkapipoisia. Parempi, jos otatte pipon päästä pois kokonaan, ennen kuin katsotte elokuvan.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2007, 20:45:56 kirjoittanut Starpiks »
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

mato matala

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #53 : Elokuu 12, 2007, 16:43:21 »
Serranon perhe mikä tuli aina kakkoselta vai ykköseltä loman aikana! Se oli ihan paras!

Hullu

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #54 : Elokuu 12, 2007, 16:48:39 »
Ehdottomasti THE SIMPSONS MOVIE

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #55 : Elokuu 12, 2007, 19:29:14 »
Kyllä komedioiden puolella vanhat kunnon mykkäfilmit vievät voiton, varsinkin sellaiset missä on hillitön vauhti päällä ja ihan älytöntä kohellusta. <-- Ne vain ovat niin älyttömän hauskoja. Ohukaiset ja paksukaiset naurattavat usein vatsan kipeäksi, samoin Chaplinin, Harold Lloydin ja Buster Keatonin leffat (+ mitä kaikkia muita niitä on, mitä ei edes näytetä missään). Eikä leffojen välttämättä tarvitse olla mykkiäkään, Chaplinin Diktaattori esim. on yksi lemppareistani. Paras kohta on, kun Hitler (tai mikä lie Hynkel) ja Mussolini rupeavat tappelemaan ja viskelemään ruokia toistensa päälle... voi elämä se on hauska...

Näiden jälkeen varmaan Kummelit naurattavat eniten, tuli taas katsottua Kultakuume ja kyllä taas oli hauskaa - se vaan paranee joka katselukerralla.

Ai niin! Kyllä nämä englantilaisetkin osaa, Mr Bean mm. on aivan ihana, tosi päätöntä meininkiä^^ naurattaa aina vaikka samat jaksot on nähny 1000 kertaa. Äärimmäinen katastrofielokuva on ihan huippu. Ja Vikatikki on älyttömin sairaalasarja, minkä tiedän. Suosittelen.

South Park on myös hyvä, ei tietenkään kaikki jaksot, mutta jotkut ovat osuneet kyllä ihan naulan kantaan - Cartman on paras!
« Viimeksi muokattu: Elokuu 12, 2007, 19:34:22 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #56 : Elokuu 14, 2007, 20:21:32 »
Jos yksi ainoa pitää valita, niin Buster Keatonin Steamboat Bill Jr. Busteria hauskempaa ei ole ilmaantunut koko elokuvan historiassa. Kaoottinen maailma ylivoimaisine esteineen ja hieman hämmentynyt, mutta sinnikäs pieni mies myrskyn sydämessä. Eikä mitään sentimentaalista.
Mutta kyllä tuo Fimcan kuvaus Diktaattoristakin rupeaa heti hymyilyttämään, kun muistan kohtauksen: Hynkel ja Napoloni, ja Double Cross banderolli seinällä :) Chaplineista eniten olen kuitenkin nauranut Kultakuumeelle.
Pari myöhempää elokuvaa, joille olen ensi kertaa nähdessäni nauranut alusta loppuun: Tervetuloa Mr. Chance Peter Sellers pääosassa ja Polanskin Vampyyrintappajat
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa Steelsheen

 • Narsissisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • not your girl
  • Imaginary
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #57 : Elokuu 24, 2007, 20:04:06 »
Komediat eivät ainakaan elokuvapuolella ole ikinä olleet niitä, mitä minä ensimmäiseksi päätyisin katsomaan, joten elokuvien osalta olen aika pihalla kaikesta. Televisiota sen sijaan olen joskus katsonutkin, ja muutaman sarjan osaan jopa nimetä o_O

Aloitetaan vaikka Frasierilla. Lempihahmoni oli luultavasti Niles kaikkine neurooseineen (David Hyde Pierce esitti muuten Down With Lovessakin aikalailla Nilesia ^^). Harmittaa, etten kuitenkaan ole nähnyt kuin niitä viimeisiä kausia, loppuaikojen kokoomajaksoissa sai repeillä pelkille hiustyyleille...

Briteistä kun tykkään, joten myös brittikomediat ihastuttavat. Pokka pitää on varmaan ensimmäinen, johon olen tutustunut. Nykyään lausahdukset sarjasta kuuluvat minun ja parhaan kaverini vakiosanavarastoon ("Mind the cow, Richard." "It's on the field!") Hyacinthia pitäisi ehdottomasti nähdä jälleen, viime kerrasta on kulunut jo liian kauan.

Tuoreempaa materiaalia edustaa sitten Vikatikki, joka juuri nyt pyörii uusintoina. Kyse on kajahtaneesta sairaalasarjasta, joka on kummallisesti leikattu, ja jonka hahmotkaan eivät ole ihan siitä tavallisimmasta päästä. Ei pysty...

Palatakseni vielä 80-luvulle, on pakko mainita Kyllä, herra (pää)ministeri, joka sekin on pyörinyt koko kesän uusintoina. Sarja kertoo ministeriksi nousevasta Jim Hackerista, joka joutuu virkamieskoneiston, erityisesti loistavan Nigel Hawthornen esittämän Sir Humphreyn riepoteltavaksi. Se kapulakielisyys ja muu sanailu on aivan järjettömän hauskaa, joten olen suunnilleen koko kesän suositellut ja mainostanut ko. sarjaa kaikille :D
"If people don't know what you're doing, they don't know what you're doing wrong."

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #58 : Elokuu 25, 2007, 13:04:09 »
Hmm, minulle ensimmäiseksi tulee mieleen Monthy Pytonin Brianin elämä. Tämä elokuva on niin hulvaton, ja se yksinkertainen huumori on hasukaa kuten se, kun Brian esiintyy siinä kadulla. *reps* Lisäksi leffa on niin naurettava, kun.. no jaa, kuitenkin.

Toiseksi mieleeni putkahti leffa, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista. Pääosissa esiintyivät Brittany Murphy, ja Ashton Kutcher. (Toivon, että nuo nimet on edes vähän niitä oikeita nimiä päin..) Nauraa räkätin telkkarin edessä, kun Ashtonin jalka jäi siihen vessanpönttöön kiinni. Muutenkin ne muut (kaksimieliset) kohtaukset (kröömmh!) olivat hyvinkeksitty, mutta muistaako kukaan sitä nimeä?

Lainaus käyttäjältä:  Steelsheen
Pokka pitää on varmaan ensimmäinen, johon olen tutustunut.

Aivan! Pokka pitää on todella ihana sarja, harmi ettei sitä ole viime aikoina esitetty. Hyacinth Bucket- tai siis Bukée, on huikean hurmaava hahmo, ja minä ja veljeni hekotimme aina hulluina, kun alkutekstit tulivat, ja Hyacint nyrpisti nenääsä sille madolle.

Blondin kosto 1 kohoaa myös hauskana komediana listalle, toisin kuin kakkonen ei ollut enää niin hauska.
Siinä ehkäpä muutama, joista eniten pidän/naurattaa eniten.. x3
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #59 : Elokuu 25, 2007, 17:23:23 »
Aahhahhaa!

Katsoin eilen Jackass-elokuvan ja yllätyin siitä, miten hauska se oli. Olen aina joskus katsellut sitä sarjaa, kun se tuli Neloselta, ja Duudsoneita, mutta millekään niistä en kyllä nauranut näin paljon. Ihan älytönhän se tietysti oli, ja osa tempuista tosi sairaita, mutta ei sille siltikään voinut mitään. Kyllä siinä sai kyyneleet silmissä nauraa, kun ne tekeytyi vanhuksiksi, kiusasi golfaajia, vaani toisiaan hiusleikkurin kanssa, ajoi romurallia vuokra-autolla ja hyppi Japanissa pandoiksi pukeutuneina. Että voi olla hulluja tyyppejä...

Ja lopussa repesin lopullisesti.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #60 : Elokuu 30, 2007, 15:18:40 »
Lainaus käyttäjältä:  Steelsheen
Pokka pitää on varmaan ensimmäinen, johon olen tutustunut.


Aivan! Pokka pitää on todella ihana sarja, harmi ettei sitä ole viime aikoina esitetty. Hyacinth Bucket- tai siis Bukée, on huikean hurmaava hahmo, ja minä ja veljeni hekotimme aina hulluina, kun alkutekstit tulivat, ja Hyacint nyrpisti nenääsä sille madolle.

Jeps, minunkin yksi ehdottomista brittikomediosta on Pokka pitää, miten olin unohtanut sen? Myös Lunta Tupaan on hyvä brittikomedia, ja se on subtv:llä joka perjantai klo: 21.30.

En tiedä miksi, mutta juuri nyt, kaikki komediat tulevat mieleen NYT! Lauantaisin klo n. klo 16.20 on MADTV:N AIKA! Valtaa sohva, ja vaihda itsesi subbariin juuri silloin. ET TULE PETTYMÄÄN...!

Legolas

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #61 : Elokuu 31, 2007, 22:11:34 »
Suurin osa omasta DVD-hyllystäkin on komediaa, tosin osa sellaista ale-laarista hankittua, mutta kuitenkin. ^^ En elokuvista osaa parasta valita, mutta TV-puolelta voin kertoa muutaman suosikin:

Miehen puolikkaat
Kuinka kukaan ei ollut muistanut tätä? (Tai sitten en vain huomannut) Tänäänkin sitä katselin telkkarista ja kyllä se vaan aina jaksaa naurattaa! :D Jake on aivan ihana, sillä on välillä mahtavia väläytyksiä! En tiedä näytetäänkö sitä alkutunnaria, jossa Charlie, Alan ja Jake laulaa, enää vai enkö ole vain huomannut? O_o Se oli hyvä!
Alan: "Jake! I promised your mother that you would have done your homework!"
Jake: "Well next time you'll know better!"

Pulmuset
(Äsh inhoon tota suomennosta, mun mielestä alkuperänen nimi Married with children on paljon... kuvaamampi :D) Mutta joo, koko Bundyn perhe on jotain aivan ihanaa. ^^ Sen huumori vaan otenki iskee. Hehee, youtubesta löytyy muutamia jaksoja, kannattaa käydä kattoo :))

Poissa Pöpi Profeetta

 • Ennustelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I see you...
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #62 : Syyskuu 03, 2007, 18:45:23 »
Monty Pythonin hullu maailma - Samanlainen reaktio kuin Pratchettin ja Adamsin kirjoihin. Keuhkot eivät toimi kunnolla kymmeneen minuuttiin. Ei ole hauskempaa komediaa. Suomennos on outo.

Mies ja alaston ase - Reaktio on samaa luokkaa. Tämä toimii kaikissa mielentiloissa. Monty Pythoneita ei voi katsoa aivot narikkaan -tyylillä, näitä voi. Leslie Nielsen osaa. Z-A-Z-tiimi osaa.

Sarja sitten:

Pokka pitää - Ei voi olla nauramatta edes joissakin kohdissa. Rouva Buc- Bukée on vain niin hauska hamo. Puhumattakaan sivuhahmoista.
"That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft

saraji

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #63 : Syyskuu 08, 2007, 18:33:41 »
Paras komedia on ehdottomasti Frendit ;) Niitä tullu tuijotettuu iha pienest asti, ja aika nopeesti ostettii ne kaikki tuotantokaudetki. En vaan voi kuvitellakkaa kyllästyväni niihin, mitä ei onneksi ole tähänkää mennes tapahtunu, vaik oon nähny jokaikisen jakson noin kymmenen kertaa :D eli ne vaan jaksaa naurattaa.
 Sitten myöskin Pokka pitää, just vaan mun tyylistä huumoria, ja kun hyacint on vaan niin raivostuttava :D Ja kun hän kuitenkin ihan tosissaan uskoo tekevänsä kaiken niin oikein. :)
 Lisäksi myös American Piet ei voi muuta sanoo ku herrajumala :DDD

Eli tossa nyt ainakin osa niistä, mut kyllä muitakin hauskoja komedioita löytyy.

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #64 : Syyskuu 09, 2007, 10:17:46 »
Frendit paras komedia kyllä, katson näitä lähes päivittäin ja viikonloppuna tupla annoksen. Tuotantokausina omistan neljä ensimmäistä (jotka olen ostanut puolen vuoden sisällä) ja lisää haluan koko ajan. TV:stä katson myös arkipäivisin ja nauhoitan digiboxilla, tällä hetkellä siellä on kuusi jaksoa, jotka olen katsonut tässä viikon aikana niin useasti että osaan jo ulkoa(melkein !)
Parasta Frendeissä on näyttelijä valinnat, nämä on osunut niin nappiin ja ajaton huumori.
Pokka Pitää Ah, ihanaa englantilaista huumoria. Kaikki sanovat että Hyacinth Bucket muistuttaa meijän mummoa. Itse omistan yhden tuotantokauden. Näyttelijä on kyllä paras :)
Simpsonit Näille saa aina nauraa, tämä animaatio perhe on kyllä paras animaatio sitten Muumien :)

Kyllähän iitä hyviä komeediasarjoja aina löytyy, mutta nämä ovat ykkösiä :p
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Yöfani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #65 : Syyskuu 09, 2007, 10:56:38 »
Näitä kyllä löytyy.Juuri tämä Simpsonit-sarja on mahtava,sille jaksaa tosiaan nauraa aina uudestaan ja uudestaan.Pikkuveljen kanssa jaksetaan aina nauraa sille,kun aina Simpsoneissa kun joku ottaa jotain toiselta,salaa,kuten Nelson otti yhdessä jaksossa Milhoudselta lasit,niin ne sanovat "joink".Jos ymmärsitte mitä tarkoitan,hyvä niin,jos ette,niin,ette.

Toinen hauska komedia on Pähkähullu perheloma.Sitä jaksaa katsoa aina uudestaan ja uudestaan ja nauraa uudestaan ja uudestaan.Hauskoja kohtia löytyy vaikka kuinka monta,niitä en jaksa luetella,mutta tavattoman hauska ja hullu elokuva.

Dust to Dust

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #66 : Helmikuu 21, 2008, 23:40:34 »
Minä en kanssa näistä american pie tyyliset komediat jaksa naurattaa :P Mutta monet Jim Carreyn elokuvat kyllä. Esimerkiksi. Ace Venturat ja valehtelija valehtelija ovat aivan huippuja.
Mrs. Doubtfire on myös todella hauska ja jotkut romanttiset komediat ovat kyll hauskoja.

Tv puolen komediasarjoista tulee ensimmäisenä mieleen iki ihana Frendit, joka on todella hauska ja hyvä sarja.

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #67 : Helmikuu 22, 2008, 01:10:11 »
Eurotrip Perus teiniseksikomedia mutta harvinaisen hyvä genressään! Itse jopa luokittelen tämän genrensä parhaaksi!

How High - Pilvessä "WHAT THE FUCK IS YOUR PROBLEM?"

Simpsons Movie Simpsonit toimii aina.

Bad Santa - Paha Pukki "Olen juovuksissa oleva, ja naisia naiva pukki. -Todista se."

Ja lopuksi vielä Kummelit! Suomen parhaimmistoa! Ole sinä hiljaa saatana!
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Ewenda

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #68 : Helmikuu 25, 2008, 21:18:58 »
Jaa-a :DDD näitäki on niin monta että ei osaa sanoa mitää muutaku hehehehe.. xDD

Euro Trip, 40 ja neitsyt, Bruce ja taivaanlahja, American pie:t, Friendit, Simpsonit, Pasila jne. Ja näistä kaikista saa nauraa mahankipiäksi!! :DDD eipä näitä paljo tartte arvostella muutaku että kannattaa kattoa jos ei oo nähny.. :DD

Mut kaks parasta on House ja Avatar the last airbender.. ikää en oo parempia nähny.. house on niin täynnä mustaa huumoria että se on sen takia niin paras ku pistää vaikiaa niille asiakkaille.. :D
Taas Avatart on loistava sen takia ku siinon sokka! :D (yks hahmoista)  Siinä vitsit on niin hämäris kodis mut loistavia silti.. :D
Suosittelen noita kahta kaikille.. ja noita muitaki mitä sanoon.. :]
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 25, 2008, 21:24:50 kirjoittanut Ewenda »

Muchy

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #69 : Maaliskuu 23, 2008, 18:45:40 »
FRENDIT - ah mä rakastan niitä! Oon katellu niitä varmaan viitisen vuotta, ja sarjan loppuessa ostin boksit itelleni. Yhteensä makso varmaan jotain yli 200€, nykyään ne on paljon halvempia, mut eipä haittaa - toi sarja on vaan parhain ! En tuu ikinä kyllästymään ja vasta jälkeenpäin oon huomannut käyttäväni Frendien repliikkejä myös omassa elämässäni :D

Elokuvista ehkä hulvattomin vois olla 10 things I hate about you .

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #70 : Huhtikuu 07, 2008, 19:54:49 »
Heh, minulle tulee ainakin mieleen Chaplinin klassikot. Siis aivan totaalisen hyvää huumoria, loistava tuo Chaplin!

Mr Beanit ja Ace Venturat ovat myös aivan huippuja. Jim Carrie ja Rowan Atkinson ovat vain niin loistavia näyttelijöitä, että on vaikea olla nauramatta.

Kestosuosikkejani ovat myös vanhat Pink Pantherit. Loistavia, Pete Sellers loistaa jällen suorituksillaan.

Kotimaiselta puolelta mielestäni loistava on Pasila, joka on koomisuudellaan aivan legenda.

Eräs suosikeistani on myös Grumpy old Men ja Grumpier old men, jotka ovat loistavaa komediaa vaikkakin niissä on hyvin paljon myös ramantiikkaa.

Túrin
Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #71 : Huhtikuu 08, 2008, 17:57:00 »
Parhaat komediaelokuvat ovat mielestäni mm. American Pie-sarja, ja mielestäni myös Casino Royale on erittäin hauska, siinä oli muutama kohta jossa sai nauraa kunnolla. Sekä myös Rush Hour-sarja on loistavasti onnistunut elokuva, jossa pääosissa on Jackie Chan ja Chris Tucker

Telkkarin puolelta voiton vie Frendit

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #72 : Huhtikuu 14, 2008, 07:26:57 »
Amrican Piet ovat aivan mahtabia. Elokuvat ovat kaikki ihan samanlaisia (tosin en tiedä uusimmasta), mutta silti niille jaksaa aian repeillä, vaikka olisi kuinka monesti hänyt. Juuri minun huumoriani ja repeän jo nyt kun pelkästään ajattelenkaan kyseisiä elokuvia. Etenkin alkuperäiset 3 kannattaa katsoa, jos vähänkin tykkää..
Sherk 3 on myös aevan superhyvä. Kaksi ensimmäisät kalpenevat tämän rinnalla ihan kylmältä kädeltä. En ole koskaan tainnut nauraa parodiaelokuvalle yhtä paljon kuin tälle (parodiakirja tosin on, loru sorbusten herrasta). Oli muutenkin elokuvateatterissa hauskaa kun hajosin täydellisesti viiden minuutin välein ja kaikki muut (paitsi kaverini) katsoivat elokuvaa ihan vakavana ja sain siitä vain lisää puhtua nauramiseen. Vähän eläytymistä ihmiset, ei ole mitään järkeä katsoa komediaa jos ei aio nauraa!

En tajua miten kaikki hehkuttavat Brianin elämää, minä ainakin kyllästyin siinä ihan kuoliaaksi. No okei, repesin kyllä siinä ihan puskasta tulevassa kohdassa (tiedätte varmasti mitä tarkoitan), ja niille keisarin puheille, mutta elokuvassa ei ollut mitään kummemman hauskaa enkä tule kyllä katsomaan muita elokuvia. Inhoamiini komedioihiin kuuluvat myös 10 Things I hate About You ja Roadtrip.

Niko Tapani

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #73 : Huhtikuu 14, 2008, 14:08:39 »
Happy Gilmore- ammattilainen.

Sarjan päähenkilö pelaa jääkiekkoa, tosin huonoin menestyksin.
Hän ei pääse joukkueisiin, joten yksi mies kehottaa pelaamaan golfia, mutta miten käykään lyhytpinnaisen lätkäpelaajan kanssa?

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #74 : Huhtikuu 30, 2008, 15:50:17 »
Yleensä komediat ovat hauskoja vain ekalla katselukerralla, ja niin on eteenkin Karvinen-elokuvien kohdalla. Ikuisesti hauskoja ovat Shrek- ja Leijonakuningas-elokuvat. Eli pidän lasten elokuvista. :) Ainiin, sitten myös Madagascar ja Ice Age. Animaatiot ovat hyviä, koska ääninäyttelijöillä on helpompaa kuin näyttelijöillä (ei tarvitse pitää pokkaa). :D
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."