Kirjoittaja Aihe: Sonata Arctica  (Luettu 112386 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

menwendine

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #75 : Syyskuu 10, 2004, 13:50:30 »
Um...tietääkö kukaan, että onko Sonatalta tulossa levyä lähiaikoina? Luulen lukeneeni niin jostain, mutta en ole asiasta varma.

Winterheart

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #76 : Syyskuu 10, 2004, 19:10:36 »
Seuraavassa Infernossa(#21) on Sonatasta juttua, kansikin on Sonatan jätkien peitossa. :)

Minä olen Mario-Man Sonatan foorumeilla

le loup-garou

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #77 : Syyskuu 12, 2004, 00:33:10 »
Minä olen kuunnellut Sonataa nyt vähän reilun vuoden ja se on yksi lempi bändeistäni. Ennen kuin olin kuunnellut Sonataa, pidin kaikkea metallia ja heviä aivan tyhjän päiväisenä rääkymisenä, mutta en enää, joten on täysin Sonata Arctican poikien ansiota, että musamakuni on tätä nykyä aivan erilainen ja monta kertaa laajempi, kuin vuosi sitten.

Kaunein Sonatan biisi on ehdottomasti Tallulah. Se on niin koskettava. Harvoin pystyn kuuntelemaan sen ilman, että kyyneleet tulevat silmiin.
Muita todella hyviä lauluja ovat Replica, joka on ensimmäinen koskaan kuulemani Sonatan kappale, FullMoon, Victoria´s secret, Silver tongue, The Misery, Black Sheep ja monet muut, jotka eivät nyt muistu mieleen.
Kunnolla huonoja lauluja bändillä ei olekaan, mutta jos joku pitää mainita, niin se olisi varmaan Power of One.

Omistan kaikki neljä ilmestynytttä levyä (eihän niitä ole sen enempää vielä ilmestynyt?) siis Ecliptican, Winter Heart´s Guildin, Silencen ja Songs of Silence - live in Tokyo. Olin aika pettynyt tuohon live-levyyn. Sonata ei todellakaan ole livenä parhaimmillaan, ei ainakaan sillä levyllä, mutta kyllä minä haluaisin SA:n päästä vielä joku päivä katsomaan livenä. Kun sain tietää, että Sonata esiintyi Tuskassa, olin todella raivoissani ja pettynyt, kun en sinne päässyt.

Se kai on tullut aika selväksi, että Sonata on mielestäni yksi maailmakaikkeuden huippu bändeistä.

En millään jaksaisi odottaa seuraavan levyn ilmestymistä. Se ainakin on varma, että ostan sen heti, kun vain kauppaan pääsen sen ilmestymisen jälkeen. En ole kuullut yhtäkään noista uusista sinkuista, eikä minua huvita sinkkuihin yleensä rahaa tuhlata, jos tiedän varmasti ostavani oikean levynkin, mutta olisi niitä kuitenkin kiva vaikka radiosta joskus kuulla, mutta kun minun ei koskaan tule kuunneltua mitään YleX:ää tai muita kanavia, joilta laulut saattaisivat tulla ja Kiss FM:ltä on varmasti aivan turha mennä toivomaan mitään Sonatan biisiä.

Sinipaitainen tyttö

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #78 : Syyskuu 12, 2004, 02:10:18 »
1. kuinka kauan olet kuunnellut?
2. paras ja huonoin biisi?
3. onko levyjä, mitä?
4. oma mielipide sonata arcticasta.

No joo. Tunnen taas oloni ihan noobiksi kun tunnustelen tällaisia asioita, mutta minä olen kuunnellut Sonataa vain suurin piirtein reilun kuukauden.  Innostus tarttui pysyvästi vierailulta serkun luona. Tämä em. kuukausi on sitten kulunut korvalappustereoiden ja kirjastosta lainatun Songs of Silence - Live in Tokyo -levyn kanssa. Winterheart's Guild tarttui mukaan kirjastosta heti kun se sinne palautettiin, varmaan n. 2 viikkoa sitten. Minä olen kohtalaisen rakastunut Sonata Arcticaan. :P

2. //muokkailen ennen aikojani. Lueskelin tuolla noita edellisiäkin kirjoituksia ja huomasin että tähän voi tosiaan laittaa hieman enemmän näitä biisejä. Eli (ei missään järjestyksessä): The Misery, Mary-Lou, Shy, Victoria's Secret, The Cage, Champagne Path, Draw Me (paitsi ne jutustelut siellä lopussa ;) ), Silver Tongue, Fullmoon, Replica, Last Drop Falls... Hitto kun ei ole sitä levyä tässä niin ei voi vaan luetella takakannesta. ;) //m. My Selene, Shamandalie, Don't Say A Word ja sitten tuo White Pearl, Black Oceans. Hui, tulee kylmiä väreitä.

Huonoin? //muokkausta. Wildifre on (IMO) täysin surkea biisi. Sitten... en tykkää hirveästi Silencestä, lukuun ottamatta joitain, ööh, viittä laulua. Enivei.

3. Reckoning Night ja Don't Say A Word -single

4. Tykkääntykkään.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Sonata Arctica
« Vastaus #79 : Syyskuu 12, 2004, 17:02:37 »
1. kuinka kauan olet kuunnellut?
No, noin yksi ja puoi vuotta sitten kuulun radiosta Victoria's Secretin ja siitä se sitten lähti. ^^
 
2. paras ja huonoin biisi?
Nääh, niitä parhaimpia on niin monta. Mm. Victoria's Secret, The Misery, Broken, Unopened, Kingdom of Heart, Fullmoon, Letter to Dana, San Sebastian, End of this Chapter, Blacksheep... mitä unohtui? No niin, ja huonointa ei olekkaan.

3. onko levyjä, mitä?
On, Winterheart's Guild ja Silence. Ja tänään (tai siis huomenna) saan sen uuden sinkun, Don't Say A Wordin.

4. oma mielipide sonata arcticasta.
Ehee, pidän. Todella paljon. ^^ Miten voisin olla pitämättä?

Jotkut puhuivat tuosta Tonyn ääntämyksestä. Myöskään minusta siinä ei ole mitään vikaa, on kuultu paljon pahempaakin. Mutta rakas isosiskoni mainitsi tässä yksi päivä, että hän aina naureskelee ystäviensä kanssa Tallulahille, kun Tony kuulemma ääntää niiin suomalaisittain. -_-' Ja pah.

[OT] Tämä on sadas viestini! ^^ ...vasta.[/OT]

Ayasha

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #80 : Syyskuu 19, 2004, 18:22:38 »
Ostinpa sitten eilen tämän neljän biisin EP:n. Miksaukseen en ollut täysin tyytyväinen, Tonyn ääni on jätetty niin toissijaiseksi kappaleissa.. Ennenhän Kakon ääni on ollut todella tärkeä kappaleissa, mutta nyt mielestäni soittimet on tuotu kovemmaksi etualalle ja laulu on sitten jätetty vähän syrjemmälle..

Kyllähän minä ymmärrän, jos tämä olisi vain muutamassa biisissä, mutta kun niin taitaa olla melkein kaikissa sinkun biiseissä. :/ No mutta, se nähdään sitten levyllä, että mitenköhän biisit siihen on miksattu. Innolla odotan uutta levyä!

Ja kyllähän sen sinkunkin biiseistä huomasi, tuttua varmaa Sonata Arcticaahan sieltä löytyi, oikein hyvän kuuloisena. ^^

Xeemu

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #81 : Syyskuu 19, 2004, 22:35:35 »
Karmilan miksaukset tuntien bassoa saa etsiä kuulokkeet korvilla ja ääni niin kovalla, että korvat vuotaa verta. Itse en kyllä huomannut moista ongelmaa,  tai se ei ainakaan itseäni niin hirveästi häirinnyt jos levyllä sellainen oli... Täytyypi kuunnella uudestaan...

Hmmh... Don't Say a Wordissa ääni tosiaan hieman hiljaa, mutta ei häiritsevästi...

Ain't your Fairytale alkaa melko hiljaa... Alun jälkeen kyllä kuuluu ihan hyvin.

World in my Eyes alussa kuuluu (yllätys) ja muutenkin ihan hyvä. (Kappale kyllä itse surkea)

Two Minds, One Soul melko hiljainen alussa. Kertsissä paranee ja jo tuosas kohdassa ennen kertosäettä...

Xeemu

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #82 : Syyskuu 26, 2004, 18:00:10 »
Ei voi olla näin hauskaa...

Nuclear Blastin sivuilla olevassa kappalelistassa lukee
7. My Senele
kas kun ei My Senile...

Ayasha

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #83 : Syyskuu 26, 2004, 18:17:11 »
Tapahtuuhan niitä kirjoitusvirheitä itsekullekin. ;> Tuossa tosin voi olla ihan kunnon virhekin, eli eivät ole edes tienneet kappaleen nimeä kunnolla.

Nyt suunniteltiin että lähdetään poikaystävän kanssa katsomaan Sonataa Tampereelle marraskuussa. Pitää nyt katsoa, että saadaanko hommattua liput.

Erilaista settilistaa ainakin toivon kuin Tuskassa.

Xeemu

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #84 : Syyskuu 26, 2004, 18:19:05 »
Niinpäniin... Itsekin voisi tuonne Tampereelle vaivautua ja kiusata serkkuja taas välillä. Liputkin sen verran halvat ja uskon että kyllä niitä riittää. Toivottavasti.

Ayasha

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #85 : Syyskuu 26, 2004, 18:33:38 »
Todella halvat kyllä, minullakin tuollaiseen varaa. :]

Nightwishin keikan lipusta kun sai pulittaa sen 25 euroa + matka kulut, eikä ollut edes lämppäriä, niin tuo hinta ei tunnu yhtään missään. :]
(Ei sillä, etteikö se Nightwishin keikka olisi ollut tuon hinnan arvoinen. ;>)

Milsi

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #86 : Syyskuu 27, 2004, 12:31:32 »
Sonatasta sitten.

Kuunnellut olen suunnilleen Winterheart's Guildin ilmestymisestä lähtien. Tosin ehdin odottaa sitä kieli pitkällä jonkin aikaa. Serkkuni tutustutti minut ystävällisesti tähän suomalaisen powermetallin ykkösbändiin muutama kuukausi ennen  WHG:n ilmestymistä ja sen jälkeen olen ollut melko vahvasti koukussa Kemin poikien musiikkiin.

Parasta ja huonointa ei ole, mutta eniten iskee kyllä The Cage, siinä on tunnetta ja se tuntuu ikään kuin "omalta". Voimakas kappale. Blank File taas on mahtava kappale kiljua mukana. Siis nimenomaan kiljua, Tony vetää sen niin kämäsen korkealta. :) Joitakin tylsiä kappaleita on, kuten Replica ja Power of One, mutta en ikinä vaivaudu skippaamaan niitä. Hyviä nekin ovat.

Ecliptica, Successor MCD, Silence, Victoria's Secret -sinkku, Winterheart's Guild, Broken-sinkku sekä Don't Say A Word -sinkku (pidempi). Hankinnassa Songs Of Silence Live In Tokyo ja Reckoning Night kunhan ilmestyy. Jaappaninjulkaisuja en ala metsästämään enkä vanhoja sinkkuja, ne ovat liian kalliita minulle köyhimykselle.

Sonata Arctica on parasta mitä täältä Pohjois-Suomesta on maailmalle lähtenyt. No, myönnetään, minä olen himppusen parempi, mutta näin musiikillisesti. Tony taitavana laulajana, Jani tyrmäävän hyvänä kitaristina ja muu bändi kelpo soittajina ovat aika pakkaus. Ja mitä tulee kun sekoitetaan puhdasta korkealta-ja-kovaa-laulua ja nopeaa, hilpeää tiluttelua höystettynä vahvoista tunteista kertovilla lyriikoilla? Powermetallia luonnollisesti, ja Sonata on taatusti parhaita koskaan kuulemiani tähän genreen survottavissa olevia bändejä. Pyynökin arvostaisi.

Tonyn ääntämisestä. Olen kuullut kiljoona kertaa paremmin lausuttua englantia, mutta ei se minua Sonataa kuunnellessa häiritse tippaakaan. Tonyn ääntäminen tuntuu sitä paitsi kallistuvan enemmän amerikanenglannin kuin brittienglannin puolelle, joten sekin vähän hämää.

Uutta levyä odotellesse... NP: Sonata Arctica - Don't Say A Word

[OT]Bodom on kuulemma melodista deathia soittavien mukaan melodeathia, joka ei ole sama asia kuin edellämanittu. Tiedä sitten mitä se loppujen lopuksi on.[/OT]

Mime Kettu

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #87 : Syyskuu 27, 2004, 21:28:57 »
Perjantaina tulevat Sonata Arctica + Entwine (vai miten kirjoitettiin) keikan liput myyntiin klo. 8.00. Minä, Liselle, Villilapsi ja Red Lily menossa, onko muita?

Keikka siis Pakkahuoneella Tampereella 27.11. Whey.

Poissa Ruiskaunokki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Sonata Arctica
« Vastaus #88 : Syyskuu 28, 2004, 11:58:26 »
Oi, Sonatan keikka! Tarkoitus on yrittää päästä, kunhan saa nuo kyytihommat selviksi... Ja luultavasti muutama kaverinikin lähtee. On kyllä kova hinku päästä kuuntelemaan yhtä suosikkibändiäni.

*muoks*
On niin törkiää, Sonata esiintyy aivan tuossa pienen matkan päässä joulukuun alussa ja mitä todennäköisimmin keikka on K-18, kuten aina kaikki keikat siellä "klubilla"... Mutta Pakkahuoneelle aion mennä.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Sonata Arctica
« Vastaus #89 : Syyskuu 29, 2004, 08:34:35 »
Pääsen todennäköisesti tänä syksynä Sonatan keikalle kaksi kertaa. Olin seota, kun tajusin sen. Sonata on kyllä ehdottomasti Suomen ykkösyhtye, ja olen jo saanutkin muutamat kaverini - ja jopa siskoni - uskomaan siihen ajatukseen.
Saapa nähdä, miten sekopäinen olen ensi viikolla, silloin kun olen lauantaina menossa Kasinolle Sonatan keikalle. Juu, ja eikös muuten tämä Sonatan uusin ilmesty samalla viikolla? Näin ainakin muistaisin...
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Tups

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #90 : Syyskuu 29, 2004, 17:50:02 »
Hmph, mitäs tämä tarkoittaa ?! Olin ihan varma että olin vastannut tähän, mutta en näköjään.

Ensiksi sanon, että Don't say a word taisi olla viimeksi Himotuimmat listalla kuudentena. Ne käy läpi Himotuimmat listaa lauantaisin 19.00-22.00. Ihan tiedoksi kaikille, ellette satu muuten vain kuulemaan tätä biisiä radiosta.

Huh. Pidän siis tästä bändistä ihan järjettömän paljon. Jotkut kutsuvat sitä kikkeliheviksi, mutta minulle on aivan sama miksi sitä kutsutaan, kunhan se kuulostaa hyvältä, ja sen se tekee. Hurjaa, miten upeaa musiikkia Kakko ja kumppanit soittavat ja tekevät. Omistan kaksi levyä, Silencen ja WG:n ja Reckoing Night tulee varmasti hankittua. Silence on ehkä tähän mennessä paras levy(näistä omistamistani siis), mutta Ecliptica olisi kiva saada, ja toki ne muutkin pitäisi hommata, viimeistään sitten, kun olen miljonääri. ^^'

Aluksi Don't Say A Word kuulosti ihan tavalliselta kappaleelta. Ihan normaalilta, en kiinnittänyt siihen niin kovin huomiota, vaikka tunnistinkin Sonataksi. Aluksi en edes pitänyt sitä niin kummoisena, sen perusteella en olisi ostanut levyä. Sitten kuulin sen taas lauantaina uudelleen. Kuulin sen nyt ehkä neljännen kerran, ilman auton häiritsevää hurinaa taustalla. Se kirjaimellisesti katsoen räjäytti tajuntani. Räjäytti tajuntani takaraivoni kautta ulos. Seinään jäi viirut. xD Huh, minä todellakin ostan levyn, heti kun se ilmestyy. En pysty olemaan ilman. DSW kuulosti NIIN hyvältä. Tonyn ääni oli upea, taas kerran, syntikka- ja kitaratilutukset olivat suoraan sanoen mahtavia. Ei ei, en malta odottaa lokakuun yhdettätoista päivää. Mutta älkää peljätkö, en kyllä lataa sitä levyä mistään, en ainakaan tällä nettiyhteydellä, enkä muutenkaan tekisi niin, sillä se olisi eettisesti väärin. n__n

Sleeping Sun

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #91 : Syyskuu 29, 2004, 21:04:58 »
Pakkahuoneelle katsomaan Sonataa kavereiden kanssa. ^_^

Aikaisemmin en ole livenä nähyt, vaikka olen bändiä melko pitkään kuunnellut. Levyistä omista Ecliptican, Silencen, Winterheart's Guildin ja Don't Say a Word-sinkun. Uuden levyn ostan, kun se ilmestyy :)

Poissa Lumenore

 • Vuotislainen
  • http://livejournal.com/~eremophobia_
Sonata Arctica
« Vastaus #92 : Syyskuu 30, 2004, 21:17:19 »
Rakastin joskus - en enää.
Minulla oli lopputalvesta, alkukeväästä vaihe, jolloin kuuntelin Sonata Arcticaa aktiivisesti, omistan jopa kaksi levyä siltä ajalta - Silencen sekä Epocalyptican, joista olen koko ajan pitänyt enemmän Silencestä.

Aikaisemmin rakastin kyseistä yhtyettä ihan koko sydämelläni, tosin se liekki taitaa olla hiipunut jo aikapäiviä sitten. Nykyään Tonin Anneli Jäätteenmäki-englanti särähtää korvaan ja muutenkin musiikki tuntuu vähän laimealta minun makuuni, tosin melodiat ovat vieläkin ihan okei.

Sonata Arctica ei lämmitä minua enää samalla tavalla kuin joskus, mutta löytyy sieltä vielä ne kaksi kappaletta jotka saavat minut sekä pillittämään, että nauramaan. Wolf & Raven sekä Power of the One. Muuten... ei kiitos, enää.

( muok.
Lainaus käyttäjältä: "Ayasha"
Pilkun viilaamiista, Ecliptica.

Hahaa ! Ajattelinkin, että se meni jotenkin väärin. )
broomsters on esim. kek eli salee jotain hotsittavinta.

Ayasha

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #93 : Lokakuu 01, 2004, 17:19:54 »
Lainaus käyttäjältä: "Lumenore"
Rakastin joskus - en enää.
Minulla oli lopputalvesta, alkukeväästä vaihe, jolloin kuuntelin Sonata Arcticaa aktiivisesti, omistan jopa kaksi levyä siltä ajalta - Silencen sekä Epocalyptican, joista olen koko ajan pitänyt enemmän Silencestä.


Pilkun viilaamiista, Ecliptica. 
Lainaus käyttäjältä: "Mime Kettu"
Perjantaina tulevat Sonata Arctica + Entwine (vai miten kirjoitettiin) keikan liput myyntiin klo. 8.00. Minä, Liselle, Villilapsi ja Red Lily menossa, onko muita?


Minä nyt siis tulen poikaystäväni kanssa, tänään kävin liput ostamassa. :] Ja on siis toinen kerta kun näen Sonatan livenä.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Sonata Arctica
« Vastaus #94 : Lokakuu 10, 2004, 18:10:16 »
Juu. Olin eilen Kasinolla katsomassa Sonataa.
Keikka oli todella hieno. Jätkät soittivat mainiosti, joskin Tonyn ääni ei meinannut oikein kuulua. Meininki oli mahtava! Melkein kaikki lauloivat mukana ja Tonyllakin näkyi olevan hauskaa lavalla. Harmitti hirveästi, kun keikka loppui.
Jäimme sitten odottelemaan nimikirjoitusten jakoa, ja ilmestyiväthän jätkät jonkin ajan kuluttua. Nimikirjoitukset tuli hankittua Reckoning Nightin kanteen ja rupattelinkin hetken heidän kanssaan. Janin kanssa halattiin ja herra näytti olevan otettu, kun kehuin häntä Suomen parhaaksi kitaristiksi.
Mutta hieno keikka se oli silti, vaikka Kasino onkin aikamoinen räkälä kaikkine humalaisine teineineen.
Joulukuussa sitten Mietaalle Sonatan keikalle. (:
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Ruiskaunokki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Sonata Arctica
« Vastaus #95 : Lokakuu 11, 2004, 20:14:04 »
Ostin perjantaina Reckoning Night -levyn. Pakko pistää jotain arvostelua siitä :)

Misplaced. Tästä ei voi vielä sanoa hirveästi, mutta kivan kuuloinen.
Blinded No More. Kivat soinnut.
Ain't Your Fairytale. Sinkun myötä tätä on tullut kuunneltua useasti ja olen hieman kyllästynyt, ei ole kovin hetkauttava biisi...
Reckoning Day, Reckoning Night.... Kaunis. Ihana melodia pianolla. Loppupuolella on hieman aavemainen (menkää kävelemään pimeään metsään kuunnelkaa tätä :P). Tätä voi kuunnella tauotta...
Don't Say a Word. Sinkulla kun on, kuuntelin tätäkin monesti, mutta nyt olen ruvennut tykkäämään enemmän, etenkin kun on pidempi versio kuin sinkulla. Kohta osaan sanat..
The Boy Who Wanted To Be A Real Puppet. Toinen kaunis biisi. Aluksi melodia ei ollut kummoinen, mutta sanat luettuani tykkäsin heti. Surullinen tarina... Ja ihana piano...
My Selene. Melodia oli kovin arvattava, osasin laulaa sitä jo parin kuuntelukerran jälkeen. Kiva kummiskin.
Wildfire. Tämä saa mut välillä nauramaan, lähinnä melodia ja miten siinä laulaa jokin kuoro. En tiedä mikä siinä on.
White Pearl, Black Oceans... Vaikea sanoa tästäkin... Välillä tuntuu, että sitä on tehty väkisin, mutta se unohtuu heti kun pianomelodia tulee taas. Hiano biisi kuitenkin.
Shamandalie. Taas pianoa :) Kaunis biisi melodian ja lyriikoiden osalta. Nimen lausuminen tuotti aluksi vaikeuksia.. :D
Ja salabiisi.. Helmi!

Pianoa oli mielestäni aika paljon, tai oikeastaan pianomelodioita, vaikeitakin, kuten kutosbiisissä. Melkein voisi sanoa, että paras Sonatan levy.


Ei jaksa odotella Sonatan keikkaa...

Mime Kettu

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #96 : Lokakuu 12, 2004, 10:13:23 »
Hmph. Pahus. Pakkahuoneen keikan lämppäribändi vaihtui.

Anyways.

Itse en tosiaan ole erityisemmin bändiä kuunnellut, enkä omista yhtäkään levyä, jotenkin minusta tuntuukin, kun esim. Rainmakerin viestejä lueskelee, etten ole oikeutettu sinne keikalle ^^;;

Mutta ei sillä, ettenkö bändistä pitäisi. Se mitä olen kuullut (ellei lasketa Tonyn humalaisia kapakkalauluja) on erittäin hyvää musiikkia.

Pitäisikö heittää topiccia Miitteihin & Larppeihin? Jos vaikka menisi vuottislaisten kanssa jonottamaan ajoissa hyviä paikkoja. Samalla tutustuisi uusiin kasvoihinkin.

Sacrilegiom

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #97 : Lokakuu 12, 2004, 15:29:42 »
Minut puhuttiin ympäri menemään Sonatan keikalle Lahteen 26.11, vaikka en noin yleisesti power metallista kovin innostunut olekkaan. Toivottavasti sonatan keikka ei ole yhtä "huono" kuin tuskassa, sillä se keikka oli noin yleisen tason mukaan oli aika tasoton. Toki vertailukohtani ovat "hieman" isompia bändejä, kuten Iron Maiden ja Metallica, jotka livenä ovat ehdottomasti maailman parhaimmistoa fiiliksen, soiton ja lavakarisman kautta.

Pitääpä sonatan tuotanto pariin otteeseen läpi kuunnella ennen keikkaa.

Ayasha

 • Ankeuttaja
Sonata Arctica
« Vastaus #98 : Lokakuu 12, 2004, 18:40:39 »
Rainmaker, muistatko millaisen setin suurinpiirtein vetivät?

.. Toivottavasti eivät samaa kuin Tuskassa..

Muok. Tietääkö kukaan Turun ja Porin keikalle ikärajat ja mahtaako lippuja saada ennakkoon mistään?

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Sonata Arctica
« Vastaus #99 : Lokakuu 13, 2004, 19:16:17 »
Misplaced
Blinded No More
Last Drop Falls
8th Commandment
Victoria's Secret
Kingdom For a Heart
Black Sheep
Fullmoon
Broken
Ain't Your Fairytale
My Land
Replica
Don't Say a Word
The Cage

Jotensakin noin se taisi mennä, mikäli yhtään muistan oikein. Hienon keikan jätkät vetivät, ja mukana kyllä laulettiin. Hyvä ettei ääni täysin mennyt. Ja välissä Tony laulatti yleisöä Maamme-laululla. (:
Tämähän oli ensimmäinen keikka levyn ilmestymisen jälkeen, joten nämä uudet biisit kuultiin ensimmäistä kertaa livenä. White Pearl, Black Oceans olisi ollut hieno kuulla, mutta muistaakseni Tony jossain haastattelussa (olikohan se Inferno #21) sanoi, että sitä tuskin livenä esitetään.
Don't Say A Word kuulosti livenä kyllä todella mainiolta!
Erityisen positiivista oli se, että jätkät vielä tulivat keikan jälkeen nimikirjoituksia jakamaan. Oli hienoa keskustella heidän kanssaan, he kun ovat kuitenkin minulle eräänlaisia idoleita. (:
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.