Kirjoittaja Aihe: Titanic  (Luettu 35757 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Angelo

 • Ankeuttaja
Titanic
« : Helmikuu 24, 2004, 21:00:35 »
Titanic, lempi elokuvani. Henkeäsalpaava elokuva, jonka olen katsonut kahdesti. Vanha nainen, luultiin 101 vuotiaaksi, selviytyi 2.200 henkilöstä josta selviytyi 700 miestä, naista ja lasta. Siinä oli tutkimus ryhmä, joka halusi tutkia Titanicin salaisuuden. Mutta he jättivät sen sikseen. Oli olemas valtameren sydän. Kallis, ja arvokas jalokivi joka hiottiin kuninkaallisille kaulakoruksi. Aluksi Roselle, löytyy vanhat tavarat. 1-luokan huoneesta joka oli kauhean näköinen. Titanic oli myös monen sadan ihmisen hauta. Orkesteri soitti viimeiseen asti. Ihmisillä oli pelastusliivit. Ei Jackilla. Jack taas oli Rosen ihastus. Taiteilija joka oli ennen tehnyt kätevästä kynä taidostaan, 10 centillä muoto kuvia satamassa. Joka voitti kapakka pokerissa liput. Elokuva, on totta. Herkistyttävä tarina. Titaniciin on laitettu paljon. Rakkautta, seikkailua ja huumoria. Sanoisin K-7 elokuva. Suunnilleen, mutta on koko perheen elokuva.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 31, 2007, 12:29:59 kirjoittanut Eleanír »

Snivellus

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #1 : Helmikuu 25, 2004, 10:35:44 »
Täytyy kyllä myöntää että sekavampaa selitystä elokuvalle en ole vuotiksessa nähnyt:D

Mutta Elokiuva on hyvä, onhan se katsttu ainankin 5 kertaan. Se on hyvä ajantappaja koska on niin pitkä.
Titanic on todella romanttinen ja koskettava elokuva, suurella budjetilla hyvin tehty.

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #2 : Helmikuu 27, 2004, 14:30:11 »
Täytyy kyllä myöntää,että elkuvan selittäminen oli hiukkasen sekavaa. Mutta siitähän tänne ei tultu puhumaan, vai mitä? :)

Niin, Titanic. Se on todellakin henkeä salpaava, kaunis, koskettava, surullinen ja kaikin tavoin täydellinen elokuva. Siinä on jännutystä, romantiikkaa (ah, minä tykkää! ) ja surullisuutta. Lopussa saa aina kunnon kyynelehtimiset kaupan päälle.

Hyvä ajan tappaja myökin, niinkuin mainittiin. Ei ainakaan aika käy pitkäksi kun tässä elokuvassa tapahtuu koko ajan jotakin jänskää. Ja muutenkin tätä jaksaa kyllä tuijotella ruudulta monta monituista kertaa (älkää edes kysykö monestikko tämän olen katsonut!).

Muusikistakin täytyy sanoa sen verran, että se on todella koskettavaa ja kaunista (itse ostin vähän aikaa sitten epävirallisen soundtrackin, missä on suurinosa elokuvassa esiintyviä kipaleita). Se antaa elokuvalle hyvän vaikutuksen enkä usko että esim. se loppu olisi yhtään niin surullinen ilman musiikkia. Tähän elokuvaan musiikki on yksi olennainen osa.

Poissa Adéa

 • On
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Uruz
 • Tupa: Tuvaton
Titanic
« Vastaus #3 : Maaliskuu 02, 2004, 15:59:35 »
Ensinnäkin, elokuvan "Zack" on Jack

Toiseksi, kyseinen leffa olisi ollut hyvä jos se olisi tiivistetty kahteen tuntiin. Tuo kolme tuntia ei enää piinaa ketään jännityksestä, se piinaa ainoastaan istumalihaksia. Näyttelijät olivat kuitenkin jo ensi kerralla katsottaessa hyviä, jopa Leonardo vaikken siitä hepusta koskaan ole pitänytkään.

Ohjaus oli mielestäni hyvä, ei kai sitä muuten olisi uskottu James Cameronille kun kyseessä oli sellainen budjettihirviö.

Kun kävin katsomassa leffan elokuvissa, en pitänyt ensimmäisesta kahdesta tunnista, ne olivat mielestäni ajan haaskausta. Ja kun viimeinkin alkoi tapahtua, jotkut ihmiset alkoivat itkeskellä ja vaikeroida Rosen ja Jackin vuoksi. Itse pilasin varmaan muutaman ihmisen nyyhkytyshetken alkaessani nauraa ensin sille naiselle, joka liukuu laivan kantta pitkin, seuraavaksi miehelle, joka hypätessään osuu laivan potkuriin ja lopuksi nauroin vielä siinä kohtaa kun Jack vaipuu pinnan alle...

Elokuvan 11 Oscarin saavutus oli silloin minulle yllätys. En ajatellut että elokuva olisi Oscar Akatemian mielestä niin hyvä. Enkä ymmärrä miksi jotkut ihmiset menivät katsomaan sen elokuvateattereihin useammin kuin kerran...
Mens agitat molem.

ayu

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #4 : Maaliskuu 05, 2004, 22:31:34 »
Ihana elokuva. <3
minusta ainakin. Jack ja Rose olivat todella hyviä rooleissaan ja niin olivat myös muut. Kuka se ukko oli, joka antoi Roselle sen timantin? Ja sen joku poliisi apuri..?
Well, minusta elokuva on tehty oikein hyvin, mutta muutamat kohdat ovat tylsiä, tai jotenkin muuten van, ei leikannut.
Minä haluaisin tämän ostaa dvd:lle, vaikka meillä se on jo kasetilla. UPEA

ayu

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #5 : Maaliskuu 14, 2004, 17:07:01 »
Lainaus
Jäikö ketään muuta vaivaamaan kuoliko Rose siinä lopussa vai nukkuiko vaan tyynesti yöuniaan punkassaan?


Minä epäilen että hän kuoli, koska kuuluis se ihana musiikki taustalla ja Jack sanoi kuolinpäivänään Roselle, jotain, ettei Rose jäätyisi kuoliaaksi, vaan nukahtaisi pois vanhana naisena...Siinä minun outo teoriani..

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #6 : Toukokuu 24, 2004, 19:34:21 »
Katsoin juuri perjantaina yöllä, kun en saanut unta...
On kyllä hyvä elokuva. Se osaa hienosti koskettaa ja antaa edes jonkinlaista kuvaa siitä, minkälaista Titanicilla OIKEASTI oli. Oli myös hienoa nähdä, kuinka paljon oli nähty vaivaa, jotta faktat olisivat faktoja (esim. sama kapteeni, laivan rikkain mies, matkustajamäärät...) ja paljon yksityiskohtia oikealta Titanicilta (tähystäjillä ei kiikareita, vaikka laivalla oli).

Loppu varsinkin oli koskettava, enkä ihmettele, miksi monille nousi kyyneleet silmiin, mutta vaikka jokaisella onkin oikeus mielipiteeseensä, minusta se (kuka ikinä olikaan), joka NAUROI kohdissa, joissa muut itkivät, on äärettömän törkeä, lapsellinen ja hmm.. tunteeton.

Poissa Woldfine

 • High Tea
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Titanic
« Vastaus #7 : Heinäkuu 13, 2004, 20:00:46 »
Titanic ei kuulu lempileffoihini, mutta kyllähän sen voi katsoa.

Näyttelijät ovat mielestäni panostaneet tähän, sillä eläytyminen on mielestäni hienoa. Vaikka kaikki roolit eivät ehkä olleetkaan kaikkein sopivimmat, on elokuva silti näytelty hienosti, ja kiinnostavuutta lisää se, että se perustuu tositarinaan. Alku on pelottava.

Mitä voisin sanoa, elokuva on ehkä liian pitkä. Sitä ei kovin usein killittää jaksaisi, eikä minulla kyllä kovinkaan usein kiksejä siihen ole. Onneksi. Vaikkakin Cal oli ihku! <3

Musiikki. En muista sitä kovin paljoa, mutta kuitenkin Celine Dionin kappale My Heart Will Go On on todella herkkä, ja kuuntelen sitä mielleläni aina kun se radiosta sattuu tulemaan.

Lempikohtaukseni on ehkä se, kun Rose uhkaa hyppäävänsä laivasta. Se on upeasti toteutettu. Nojuu. mitäpä minä vielä. Kerrassaan kaunis ja melkein kokonaan onnistunut elokuva.
This sentence is is Spanish when you are not looking.

Poissa Goldenfake

 • Contessa
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Roma ♥ Italia ♥
  • Questo inverno finirà
Titanic
« Vastaus #8 : Marraskuu 30, 2004, 20:35:08 »
Titanic: Tylsä elokuva, vai onko?
Kun ajat sitten näin tämän kyseisen elokuvan, oli ihme, etten heti juossut etsimään elokuvasta ja näyttelijöistä lisää tietoa. Ihme oli jopa, etten katsonut sitä silloin kuin vain nelisen kertaa viikossa. Silloin sitä tuli nyyhkytettyä ja kauhisteltua, että: "Kauheaa, tuohan on tapahtunut oikeasti!"

Nyt.. ihmettelen, miksi enää jaksan jauhata kyseisestä elokuvasta.
Onhan se romanttinen jne, mutta kolme tuntia on vähän liian pitkä tuosta noin vaan katsottavaksi. Eiköhän jokainen löydä jonkun uuden parin tunnin toimintapätkän, jota ei ole ennen nähnyt, jos nyt välttämättä haluaa elokuvia töllöttää perjantai-iltana. Ja voittehan te hyvät ihmiset käydä ulkonakin! Itse katsoin kyseisen leffan viimeksi silloin, kun olin sairas, kun ei voinut mitään muutakaan tehdä.

Ja mitä lauluun My Heart Will Go On tulee, Celine on tehnyt loistavaa työtä!  Aluksi en pitänyt siitä kovinkaan paljon, mutta nyt se on ihan kivaa laulettavaa aina, kun tulee tylsää. Kummasti kääntyvät nämä minun mielipiteet..[/b]
Fabrizio: Si, ti desidero, ti voglio con tutto me stesso, dalla prima volta che ti ho visto ti desidero, da settimane ti voglio fino ad impazzirne, e ti amo, io, ti amo, io ti amo e ti desidero e ti amo, potrei urlarlo se vuoi te lo giuro! Si, ti giuro... Nessuno, nessuno potrebbe dirmi che devo vergognarmi: Io amo Elisa!

enetha

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #9 : Joulukuu 02, 2004, 16:06:40 »
Ei missään nimessä suosikkielokuvani, mutta jollain tapaa kuitenkin pidän. Surullinen, kaunis ja jonkin verran siirappinenkin - kyllä. Silloin kun se videolle tuli, taisi olla suosikkielokuvani, mutta ei enää aikoihin. Näyttelijänä en todellakaan Di Capriosta pidä, mutta tuohon rooliin se sopii kyllä todella hienosti. Kokonaisuudessaan suloinen toteutus, vaikkakin ne lavastevirheet pistivät välillä liian terävästi silmään.

Pot

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #10 : Joulukuu 04, 2004, 14:41:18 »
Vielä eilen tähän aikaan se oli lempielokuvani, kunnes näin uusimman Bridget Jonesin eilen. Mutta, siinä varmaankin viehätti ne hienot vanhat puvut, dramaattisuus ja kaikki. Laivaonnettomuudet ovat jotenkin niin... tuhoisia. En kyllä minäkään pitänyt Jackista / DiCapriosta, vaan Fabriziosta. n__n Danny Nucci esitti sitä hyvin. Mutta, mutta, mutta, on vähän vaikea sanoa miksi olin sen fani. Ehkä me kaikki ollaan jossain vaiheessa oltu.

Sharida

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #11 : Joulukuu 04, 2004, 23:44:20 »
En kovinkaan paljon pidä. Ihan katsottavahan se on ja onhan se meillä videollakin. On se moneen kertaan katsottu (noin 5 on minulle sitten monta!) mutta kertaakaan en ole itkenyt. Toden totta se kohta kun joku ukko osuu potkuriin ja "pyörii" loppu matkan ennenkuin osuu veteen niin se saa minut hymyilemään. En tajua mikä siinä on niin kamalan surullista. Se kai että kyseinen leffa perustuu tositapahtumiin mutta silti...! DiCaprion näyttelystä en ole koskaan pitänyt ja en voi sille mitään että pyörittelen silmiäni välillä leffan aikana kun Jack riehuu sen Rosen kanssa. Mutta silti ihan katsottava ja välillä hauskakin elokuva. Varsinkin ne kaikenmoiset kömmähdykset mitä Jack tekee "hienoston" seurassa.

Tellu

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #12 : Huhtikuu 10, 2005, 21:24:17 »
Kyseinen elokuva on minusta liikuttava aivan tuli tippa silmään ensimmäistä kertaa katsoessa. Elokuva oli myös hyvä eli siis nykyään se on minun elokuvieni kolmen parhaan joukossa! Elokuva on ihan hyvä alussa mutta sitten uppoamisen jälkeen näytetään niitä ruumiita jotaka kelluvat vedessä se on kauheaa!! Mutta minä pidin elokuvasta oikein paljon ja katson sitä aika usein. Suosittelen tätä elokuvaa! Joka tykkää tälläisistä tosi tapahtumista ja kauheista sellaisista!

Onnenkeiju

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #13 : Huhtikuu 10, 2005, 21:43:51 »
Kyllä,minäkin pidän kyseisestä elokuvasta erittäin paljon!Jostain syystä huomaan aika uudella katsomiskerralla jotakin uutta,jonka olin jättänyt edellisellä kerralla huomioitta. Minusta on ihanaa kääriytyä jonkun pehmeän viltin sissän nenäliinapaketti vierellä ja katsoa Titanc. Mieluiten katselen sen yksin, koska kun itken...itken oikeasti:) Ja muutenkin jokin siinä tekee sen että se on välttämätöntä että sen katsoo yksin. Yksi surullisimmista leffoista jonka olen koskaan nähnyt. Vielä paremman ja kenties myös mielenkiintoisemman siitä tekee se että se myöskin perustuu tosi tapahtumiin.

Poissa Windy

 • Kylän salamurhaaja
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
  • Kylä
Titanic
« Vastaus #14 : Huhtikuu 10, 2005, 23:32:09 »
Täällä on paljon valitettu siitä, että leffa on liian pitkä. Kyseiset henkilöt tuskin pitävät LotRistakaan. Tai ainakaan sen pidennetyistä osista. (4 tuntia yhtä leffaa. Yli 10 jos ne kaikki kolme lasketaan yhdeksi. Eikä minulla edes aika käy pitkäksi.)

Minusta se ei ole lainkaan liian pitkä, mutta minä nyt pidänkin pitkistä elokuvista, joihin mahtuu paljon pikkusälää varsinaisen juonen lisäksi. Ainoa ongelma pitkissä on, ettei aika niiden katsomiseen tahdo riittää. Koko ajan kaikkea muutakin. Vaikka tekisi mieli katsoa, ei ehdi.
Taidan olla niin valtavirtaihminen kuin olla voi, mutta olen aina pitänyt kovasti Titanicin kaltaisista suurista spektaakkelielokuvista. Suuri budjetti, hyvä ohjaaja, hyvät näyttelijät, hienot lavasteet ja edes keskinkertainen juoni. Titanicissa ainakin juoni on juuri tuota keskinkertaista. Mutta Jackin ja Rosen rakkaustarina ei olekaan se, miksi elokuvasta pidän. Se on se kaikki muu sen ympärillä.
Hyvä esimerkki: En ole ensimmäisen kerran jälkeen itkenyt Jackin kuolemaa lopussa. Mutta joka ainoa kerta minua alkaa itkettää, kun orkesteri alkaa soittaa sitä kuuluisaa viimeistä kappalettaan ja kuvataan niiden täysin tuntemattomien ihmisten valmistautumista kuolemaansa. Jotenkin samaistun elokuvassa paljon enemmän niihin pieniin sivuhenkilöihin, joita kuvataan vain ohimennen. Heidän kuolemansa koskettaa enemmän kuin Jackin.

Mutta siis. En ole koskaan ollut Titanicin lumoissa pahimmalla mahdollisella tavalla. Leffassa taisin käydä kahdesti katsomassa ja kotona videolta sitä tietysti tuijotin aluksi moneen kertaan. Soundtrackin tuli hankittua. (Pidän monistakin leffamusiikeista ja tämä kuuluu niihin.) Nyt oli pitkä tauko ennen kuin taas katsoin televisiosta. Kyllä sitä yhä katsoo, mutta ei joka päivä.
Hp-roolipeliä Ircissä!// "Mikään ei kirvoita niin hyvää kirkaisua kuin pöydän poikki tanssiva Sardiini!" //Suomalainen Pratchett-foorumi//Juonittelupelejä

Poissa Miukumauku

 • @!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Titanic
« Vastaus #15 : Huhtikuu 11, 2005, 14:39:13 »
Krr, Titanic on yhtä kuin ihana.
Tietysti elokuva kestää kauan - mutta kukapa olisi noin järkyttävän ja suuren tapahtuman saanut ängettyä vain puolitoistatuntiseen elokuvaan?
Winslet saa mun pisteeni, DiCaprio taas on - suoraan sanottuna - jotenkin liian lapsellisen näköinen sellaiseen rooliin. Muutoin näyttelee hyvin.
Kumma kyllä, Jackin kuolemaa en surenut sitten YHTÄÄN.
"Rose, lupaa minulle. Lupaa minulle bla bla bla bla"- homma alkoi vähän ärsyttää, mutta elämä on.
Suosittelen katsomaan. <3
But never love. Never happiness. Never love.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Titanic
« Vastaus #16 : Huhtikuu 11, 2005, 17:55:37 »
Milloin taas titanic ilmestyi kauppoihin? En muista, mutta muistan sen kuinka marisin äidiltä että se ostais sen elokuvan mulle. No, se ei mull sitä ostanu sano vaan ett hän muka ostais sen mulle ja antais mulle sitt kun täytän 12v =/ (ei se sitä mulle voinu ostaa koska siinä oli sellanen kröhöm kohta ja se on aina ollu sille arkapuheen aihe =? ja on edelleen, tosin en minä sitä haluu siltä kuulla tai edes puhuu [jotenkin outoo O.o]). Mutt oon kyll nähny sen elokuvan varmaankin sata kertaa. Oon lainannu DVD:n kirjastosta ja kattonu sen kun veli vuokras sen joskus. Niin ja nähnyt/nauhoittanut pariin kertaan sen tv:stä. En kyll ymmärrä miks sitä niin monta kertaa pitää näyttää. Ihan äskeittäin se tuli kolmoselta tai neloselta.
Mutt, okei, se elokuva oli hyvä. Tosin tympäännyin siihen kun sitä lako tuleen vähän liian usein kaikkialta... mutt, edelleenkään *nauraa* en ole pystynyt katsomaan sitä loppu kohtaa siitä elokuvasta jolloin alettiin jo laittaa ekanluokan naisia pelastusveneisiin. SIitä eteen päin en pysty kattoon tai sitä kohtaa ainakaan jossa ne yrittää kannelle ja on hirvee pakokauhu. Oikeestaan se mist en pysty kattoon alkaa siitä kun Titanic törmää siihen jäävuoreen ja siellä alhaalla tulee hirvee paniikki niille miehille. Siin tulee vain itellekkin sellanen paniikki. Tosin nauroin sitä kohtaa, jossa ravintola alkoi oleen veden peitossa ja ne soittajat vain soittaa siellä vaikka kaikki muut ovat muualla ja yrittävät ängetä veneisiin. Mutt siihen ne naurut taitaa jäädä.
Se pääosan naisnäyttelijä ei ollu musta hyvä. TAi siis... olihan se tavallaan  hyvä mutt joissain kohissa se oli hirvee tekopirtee (tai sitten vain se vaikutti kun ne juoksi pelehtiin sinne alas) sillai etta "haa haa kun on hauskaa juosta pakoon poliisii" jne.
Mutta musta se elokuva ei ole sellainen jota kannattais joka paikasta näyttää hirveen useesti. Siihen kyllästyy kuten mihin tahansa muuhunkin leffaan. =///
"Are we there yet?"
"No"

Ancel

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #17 : Huhtikuu 12, 2005, 20:40:19 »
Jep jep. Titanic on avan ihana elokuva. Sain vasta nyt äsköttäin katsottua sen ihan sekunnilleen alusta loppuun.
Toisaalta pidän tämän elokuvan juonesta. Suloinen rakkaustarina. :9 Hyvin omaperäinen elokuva. Ja tosiaan, ajantappaja. ;) Mutta ei voi mitään, hyvä elokuva, niin hyvä elokuva.
Maisemat ovat siinä minusta aivan ihanat. Aava meri josta loikkii delfiineitä. :D Ihkua. Sekä lavasteet ovat todella hyvin tehtyjä. Osahan on aitoa kuvamateriaalia. Siis siinä alussa kun sitä hylkyä näytetään meren pohjasta. Vähä siistii... Just joo.
Loppu oli koskettava ja - surullinen. Itse sain kyynelet sumentamaan silmäni siinä lopussa, vaikka lopun olin nähnyt varmaan 3 kertaa. Minkäs sille mahtaa, herkkä kun on. Aika kamalaa, perustuu tositapahtumiin. *puistatus* En ainakaan itse haluaisi olla kyydissä. :l Laivakammoinen. :D
Mutta joo, muuta ei voi sanoa tästä elokuvasta kuin ; Koskettava - ihana.

millie

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #18 : Huhtikuu 12, 2005, 22:18:09 »
Titanic on erinomainen elokuva, tosin olen nähnyt sen jo niin monta kertaa, että enää se ei jaksa hirveästi kiinnostaa. Ja olihan se DiCapriokin aikoinaan makean näköinen mies, mutta hohto on siitäkin mennyt...

FashionLight

 • Ankeuttaja
Titanic <3
« Vastaus #19 : Huhtikuu 13, 2005, 20:50:13 »
Titanic saa minut itkemään, aina! Eikä sillä väliä. Jos minä alan itkemään, se merkitsee, että minä pidän elokuvasta. Niin on aina käynyt.

Pidän paljon tositarinoista, koska ne ovat ainoat leffat, mitkä saavat minut itkemään, koska ajattelen hänät, jolle se tapahtuu esmi. Titanicissa sille naiselle tapahtuu vaikka mitä. Kate. Eikö se ollut Kate? o.O

VÄHÄN JUONTA!

Alku on hyvin suunniteltu, koska siinä ensin kuvataan pohjassa "makaavaa" Titanicia (olikohan se edes se oikea ja alkuperäinen Titanic-laiva? o.O). Ja sitten Vanha Kate kuulee jotain radiosta Titanicista ja se saa Katen kiinnostumaan, koska Kate oli ollut monia vuosia sitten itse Titanicissa, joka upposi törmättyään jäävuoreen. Kate lähtee laivalle, jossa iso ryhmä yrittää löytää merensydamen, mutta sitä ei löydy merestä, koska merensydän on ollut koko ajan Katella.
Katea ei uskota, mutta (en nyt muista tarkkaan) häntä uskotaan vähän ajan kuluttua ja hän kertoo, mitä tarkalleen tapahtui Titanicissa.
Kate tapaa Leonardon (en muista roolinimeä :/) ja rakastuu tähän, mutta Kate ei saisi olla rutiköyhän kanssa ja vielä, kun on kihloissa miehen kanssa, joka on rikas ja lyö aina välilölä Katea. Titanicissa tapahtuu paljon kaikkea jännää, ennen kun törmää jäävuoreen. Leonardo kuitenkin jäätyy lautalla, jossa Kate on päällää Titanicin hukkumisen jälkeen. Leonardo on vedessä ja jäätyy. Kate löydetään ja hänen "sulhasensa" etsii häntä, mutta ei löydä, koska Kate ei halua niin.
Kun vanha Kate on lopettanut jutun kertomisen, hän heittää Merensydämen kaiteen yli alas. Musiikki tuo tähänkin elokuvaan tunnelman.

LOPPU

Niin. Musiikki. Uii. Ihana My heart will go on, mutta huonokin puoli siinä on: siinä ei lauleta ja rytmi on väärä.. :(

Suosittelen vain niille, jotka pitävät romantiikka elokuvista, muuten ei kannata edes vilkaista..!

Pollexia

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #20 : Huhtikuu 20, 2005, 08:02:46 »
Olen varmasti outo tapaus kun en elokuvasta tykkää. Olen nähnyt kerran ja minusta se oli tylsä. Pienenä luulin että se olisi tosi vanha leffa, mutta nyt kun käsittää jotakin voi sanoa että tehosteet ovat ihan mukiin meneviä. Pidän musiikista ja näyttelijä suoritukset hyviä. Mutta itse elokuva on tylsä.

sanzu

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #21 : Huhtikuu 21, 2005, 17:41:55 »
Ittestäni se oli ihan ok. Se olis ollu parempi jos se ei olis ollu niin surullinen, mut eihän tapahtuneille voi mitää! :(   Purin huultani koko loppuajan sillä en voinut itkeä perheeni keskellä! (kuullostaa ehkä hullulta)   Jos se ois sit viel tapahtunu joskus 100-vuotta sitte (ei silloin varmaa ollu mitää Titanic laivoi) ni aattelisin toisin, sillä laivat olisi vähän paremmassa kunnossa! Muuten leffa oli hyvä!

Yayoi

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #22 : Elokuu 02, 2005, 22:27:33 »
Ihana elokuva. Se on surullinen, muttei saanut minua itkemään. Elokuvat eivät saa minua itkemään. Musiikista plussaa ja siitä, että tietää, että se on oikeasti tapahtunut (en ehkä puhu siitä, mitä tapahtui uppoamisen jälkeen...). Kaunis elokuva, mukavaa ajanvietettä, koska on niin pitkä. En olisi uskonut sen olevan niin pitkä. Näyttelijät suoriutuivat hyvin, ehkä pari kohtaa olisi kaivannut vähän hiomista....

<3: Yayoi

Fiona

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #23 : Elokuu 05, 2005, 14:44:30 »
Aina niin ihana ja koskettava elokuva. Todella hyvin tehty. Sitä jaksaa vielä katsoa vaikka Titanic tehtiinkin vuonna 1997 eli kahdeksan vuotta sitten.
En pysty katsomaan elokuvaa pidemmälle, kohtauksessa, jossa se on törmäämässä jäävuoreen. Siihen loppuu sen katselu. Muutenkin kun se on niin kamalan surullinen. *sniif*

Thelma

 • Ankeuttaja
Titanic
« Vastaus #24 : Elokuu 05, 2005, 17:06:25 »
Titanic on yks parhaimpia elokuvia, mitä mä oon nähny! Mä en yleensä tykkää mistään nyyhkyleffoista, mutta jotenkin Titanic on pakko kattoo aina uudestaan, kun se tulee telkkarista. Koskaan en oo saanu videolle, paitsi puolte, kun se tuli kerran telkkarista kahdessa osassa.... Sitä puolikasta joskus on tullu katottua kun on kipeenä kotona - mutta kyllä se pitää nähä kokonaisena alusta loppuun! :)

Mä en yleensä edes itke leffoja katsoessani, mutta joskus kun katon jotain leffaa yksin, niin saattaa tulla pari kyyneltä...ja varsinkin Titanicia katsoessa!! Se on niin koskettava kertomus rakkaudesta ja siitä, miten kaksi rakastavaista tekee kaikkensa jotta saa olla yhdessä! <3

Ja elokuvan näyttelijät ovat hyviä, varsinkin pääosien näyttelijät: Leonardo DiCaprio Jackin roolissa ja Kate Winslet Rosena. He ovat aivan ihania rooleissaan...
Ainoa henkilö koko elokuvassa, josta en TODELLAKAAN pidä, on Rosen mies, sikamainen hirviö joka ajattelee vain omaa parastaan! Hyi, tekisi mieli listiä äijä aina kun katson elokuvaa! *irvistää*

Jos mun pitäs antaa elokuvalle arvosana, se olisi ehdottomasti 5tähteä! Jotkut ei ehkä pidä elokuvasta, mutta mun mielestä se on i-h-a-n-a!!