Kirjoittaja Aihe: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)  (Luettu 8724 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« : Helmikuu 09, 2004, 22:03:24 »
Eli tarkoitus olisi herättää keskustelua teidän lempi peleistänne pleikkarilla, joko ykkösellä tai kakkosella (ja kolmosella, kun se ilmestyy). Eli siis mikä on lempi pelinne? Tai onko sinulla jotain sanottavaa jonkun muun mainitsemasta pelistä? Onko jonkun pelin kanssa huolia tai voitko auttaa jotakuta tämän huolissa? Laittakaa kaikki se tänne! Mutta muistakaa, jos spoilaatte, niin laittakaa varoitus punaisella (tai edes jollain värillä, jos punainen ei toimi, mutta muistakaa ettei väreillä saa pelleillä!)!

Eli minä aloitan. Lempparipelini tällä hetkellä on playstation2 Darkcronicle. Olen siinä vasta kolmannessa luvussa, mutta hyvää vauhtia etenemässä. DC on sekoitus roolipeliä ja maailman rakennusta. Hyvää siinä on ainakin pelattavuus, hyvä idea ja äänet ovat todella hyvät. Onko joku muu pelannut sitä?

//Siirretty by Vanilja, muutkin pelitopicit on täällä, niin heivasin tämän niiden kanssa.

Celestia

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #1 : Helmikuu 11, 2004, 18:32:08 »
Suosikkini on ehdottomasti Devil May Cry PS2lle.

Kanadalainen nettituttuni hehkutti kyseistä peliä n. vuosi sitten jolloin olin tekemässä rankkaa pelikonsolinhankintapohdintaa (PS2 vai Xbox? Päädyin pleikkariin, koska a)se on japanilainen b)enemmän ja parempia pelejä ja c) ihan vain ärsyttääkseni kaikkia xbox-faneja. :D) ja kun sitä löytyi Suomenkin pelikauppojen hyllyiltä niin valinta oli aika selvä.

Pelissä alter egonasi on puolidemoni Dante Sparda, demoninmetsästäjä. Pelin tapahtumien (mostly slice 'n' dice) näyttämönä toimii goottilainen linna, jonka uumenissa täytyy mellastaa erilaisia ratkoen pieniä puzzleja miekanviuhutuksen ja demonisenverenroiskeen välimaastossa päästäkseen eteenpäin. Kantavana ideana toimii muutamilla välianimaatioilla jaksotettu juoni, joka pelin kuluessa valottaa mm. hahmojen taustoja ynnä muuta mukavaa.

Mikä DMCsta tekee sitten suosikkini? Monikin asia! Ensinnäkin pelin tunnelma on aivan kohdallaan, peliin uppoutuu kokonaan ja gamepadista on mahdotonta irroittaa käsiään kun pelin on kerran aloittanut. Lisäksi pelin taistelumekanismi ei ole pelkkää yhden nappulan näpsyttelyä vaan erilaisilla yhdistelmillä saa luotua näyttäviä taistelucomboja, demoneita pystyy heittelemään ilmaan jne. Lisäksi pelin kuluessa Danten aseita ja taistelutaitoja pystyy kehittämään mikä lisää mielenkiintoa ja antaa uusia ulottuvuuksia peliin.
Peli myös antaa "tyylipisteitä" sen mukaan miten näyttävästi, vaihtelevasti, taitavasti ja mielikuvituksellisesti osaatkaan mättää demonista lättyä ja tietenkin positiivinen palaute on aina kannustavaa vaikka sen saisikin vain elottomalta pelikoneelta... ;)
Lisäksi DMC on todella kaunis peli, grafiikaltaan parhaimpia pelaamistani. Siinä on tyylikkyyttä, mitä on toisinaan vaikea löytää. Kuka tahansa pystyy tekemään nykyaikana graafisesti tasokkaan pelin, mutta tyylikkyys ja pelihahmojen characterdesign on sitten jo vaikeampi juttu.
Kaiken kaikkiaan DMCssä yhdistyy minusta kaikki, mitä vaaditaan hyvältä peliltä; pelattavuus (ts. toimivat kontrollit), pelin monipuolisuus ja pitkäikäisyys, pelin kauneus (peliympäristön hienoutta ei jaksa lakata ihmettelemästä) ja hyvät hahmot sekä toimiva taustajuoni. Ja tietenkin musiikki, joka vaihtelee aavemaisesta taustatunnelmanluojasta adrenaliiniä nostattavaan toimintamusiikkiin taistelukohtauksissa.

Viime keväänä Euroopassakin julkaistiin pelin jatko-osa Devil May Cry2, jonka omistan myöskin, mutta joka ei mielestäni ole niin onnistunut kuin ensimmäinen osa. Ja ilmeisesti vuodeksi 2006 on suunnitteilla myös LiveAction-elokuva... *pidättelee tärisevää miekkakättään odotellessa* :)

Muuten, eikö ole raivostuttavaa, että Suomessa vanhempia, aiemmin julkaistuja pleikkaripelejä on todella vaikeaa hankkia uutena? Missä tahansa muualla niitä pidetään julkaisuajan jälkeenkin vielä pitkään myynnissä, Suomessa pelit ovat yleensä kaupan vain tietyn rajoitetun "sesonkiajan" -eli silloin kun ne ovat uusia. Raagh!

Amuri

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #2 : Helmikuu 19, 2004, 21:01:53 »
Onko pleikkari kolmonen tulossa? Mietin tässä vain, että jos hankkisin kakkosen, mutta jos kolmonenkin on tulossa...
Sille kakkoselle haluaisin ehdottomasti GTA Vice Cityn, jota olen pelannut kavereilla. Siinä on niin paljon läpi vedettävää, toisin kuin Driver 2:ssa.

slummiapina

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #3 : Helmikuu 19, 2004, 21:38:39 »
Vice City on mahtava! Okei, okei, itse en ole yhtäkään tehtävää tehnyt, mutta se olisikin tylsää. Siinä kruisailu ja tuhon tekeminen on se pointti! ^^ Parasta on hakea katana, golfasu, seeprataksi/vaaleanpunainen banshee ja viljellä iso määrä kaaosta! >:)

Dark Angel kuuluu lempipeleihin myös. Ok, se on kaikinpuolin huono, epäyllättävä ja keskeneräinen peli, mutta olin kyseisen sarjan kova fanittaja, joten peli on minulle omiaan. Pääsee Maxin kenkiin hakkaamaan vartijoita, jepujee. Ärsyttää vain se, että voi seivata vain tietyissä kohdissa, mutta muuten pelistä menisi maku, se olisi liian helppo. Pari kertaa on kyllä meinannut mennä pleikkari kahtia suuttuessani... Heh.

En ole mikään peli-expertti, pelejä löytyy todella rajattu määrä. Enpä minä niitä paljoa tarvitsekaan, tosin kohta voisi ostaa uuden. Vaikka onhan tuossa koskematon True Crime LA:kin odottamassa.

ongelmanuori

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #4 : Helmikuu 20, 2004, 18:29:06 »
Nicee ;)
juu, vasta jouluna ensimmäisen pelikoneemme saimme, playstation2. meillä on vasta pari peliä; i-ninja, crash team racing, my street, u.s navy seal, avaruusseikkailu 626 en mie muista. paras on ehkä i-ninja tai crash team racing, joka onkin aika perinteinen. :P

miten playstation 3 erottuu edeltäjistään?

muok. saimme toisen ohjaimen konsoliimme! ^_^ ja pari uutta peliä, nojoo, ei kyllä minun mieleeni.

mitä tarkoitetaan kiintolevyllä playstationissä?

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #5 : Helmikuu 20, 2004, 18:59:10 »
Playstation kolmosessa on "vain" yksi uusi juttu, eli kiintolevy. Eli omasta mielestäni ei ole mikään hirveen ihme-juttu....

Aino

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #6 : Helmikuu 20, 2004, 19:40:39 »
Meilläkin on PS 2. Jouluna tuli kun pukki toi ;). Ensin oli tietysti ykkönen, mutta tässä marraskuun puolivälissä vain muistikorttia edestakaisin vetämällä ja resetiä rämpyttämällä sai koko koneen edes päälle, saatika sitten kolme vuotta vanhaa (piraatti) CTR-peliä pyörimään. Hyvällä tuurilla yhden kierroksen pääsi pelaamaan, ennen kuin taustamusiikki soi itsestään ja kuva jäi paikalleen. Erittäin toimiva, muistettaessa toisen ohjaimen olleen käyttökelvoton. ^^

Njuu, mutta uusi kone toimii ja Return of the King on aivan loistava! Pääsee hakkaamaan paaaljon örkkejä *mielipuolista naurua*. Ja Aragorn on aivan ylivoimainen. Tietysti ne 20 leveliä vaikuttaa hieman, mutta kuitenkin. Voisin tietysti kertoa kaikkea spoilaavaa, mutta spoilaus on rumaa. ^^.

Ja sitten pikkuveljen kaveri lainasi Medal of Honor: Rising Sun:in. Siinäkin ihan käyttökelpoinen peli. Vaikka ohjaus on minulla vielä vähän hakusessa ja pudotettuja lentokoneita jopa kaksi, hurjaa. Ärsyttävä ohjaus kerrassaan. Nuolinäppäimet ovat paremmat. Mitä vaikeampaa pelata, sitä enemmän tulee kiinnostusta. En vain kyllä ihan ole käsittänyt, miten sitä voi pelata neljä. Kuinka sitä voi? O_o

Los Guerreros

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #7 : Helmikuu 29, 2004, 16:25:43 »
WWE Samackdown Heres come the pain (PS2)
on ihan sikä hyvä peli ku se on paljon aidompi ku shut yor mouth

 :D enemmän Painioita
 :D enemmän ottelumuotoja
 :D paremmat bäkkärit
 :D parempi grafiikka
 :D parempi musiikki
ku shut your mouthissa

 :( puhe puutuu
 :( kehään kuuluttaja puttuu
 :( plus muut miinukset mitkä ei tuu mieleen

//Meirami: Täällä ei tueta listaustyyliä, Pyynö ei arvosta. Jospa koittaisit selittää asiasi kokonaisin lausein?

                    GTA Vice City (ps2)
peli on kerta kaikkiaan ihan yli hyvä se ei oo liian lyhyt eikä pitkä grafiikka on hyvä ja stoori menee mukavasti eikä tuu tylsäks vaik menee kolmat kertaa läpi ja sitku tulee murhan himoskeks nii ottaa kranaatit käyttöö nii tulee hyvää jälkeee  :twisted:

Sinttu

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #8 : Maaliskuu 01, 2004, 15:43:36 »
Meillä on PS2 ja sillä aina välillä pelailen GTA3:sta tai Vice cityä. Loistavia pelejä! Pelaan ne tehtävätkin, mutta joskus on kivaa kruisailla ympäriinsä ja aiheuttaa tuhoa, niinkuin slummiapina sanoikin. Ajaa autolla johonkin rakennukseen ja ampua sieltä salaa ihmisiä, sitten tulee kunnon poliisipartio sinne ympärille. Pelasin joskus kolmisen vuotta sitten vielä Spyrojakin, mutta kun ne oli kerran pelattu, niin innostus lopahti. Oon kyllä kokeillut Final Fantasyjakin, mutta ne on liian pitkäveteisiä. GTA on paras.

Crysales

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #9 : Maaliskuu 01, 2004, 22:29:32 »
Oi oi. Ihana topic.
Lempipeleiksini luen Final Fantasyt. Olen täysi rooli/seikkailupelifriikki. Omasta hyllystäni löytyy Finaleita IX-X-2. Ja vain FFX-2 on kesken. Yhdeksännessä Final Fantasyssa oli aivan ihastuttava juoni. Kolahti heti, tajusin heti kaikki jutut yms, joka sai minut täysin rakastumaan kyseiseen peliin. Kymmenennessä osassa sitten rakastuin grafiikkaan, hahmoihin, ääninäyttelijöihin ja juoneen. Harmi kyllä, se jäi hieman kesken se juoni ja onneksi nyt on sitten X-2 paikkaamassa sitä.

Pienenpänä pelaisin Spyro The Dragoneja ja olin täysi fani. Ensimmäisestä osasta kolmanteen on hyllyssä. Kahdeksanvuotiaana aloitin Spyroilla ja Crasheilla pelaamisen. Crasheistä hyllyyni on löytänyt tiensä vain kolmasosa. Crash Team Racinginkin jossain välissä omistin, mutta ikävä kyllä se särkyi enkä uutta ole ostanut. Harmi sinänsä, pidin siitä pelistä valtavasti.

Kingdom Heartskin on lähellä sydäntä. Peli on minulla vain kesken, en ole vieläkään ymmärtänyt mitä pitäisi tehdä *g* Pitäisi kai ottaa selvää, se on ihana peli ollut tähän mennessä ja sen sain vuosi sitten.

PS-peleistä ne harvat suosikkini. Pitäisi vain hankkia lisää, kunhan omasta mielestäni hyviä nyt sille konsolirakkaalle ilmestyisi. Beyond Good and Evil-peli on kaverini mielestä kuulemma hyvä, itse en kyllä siinä nähnyt paljoa mitään erikoista, mutta eipä anna sen haitata. Räiskinnän ystävä en ole, paitsi ehkä Tekken on ainoita taistelupelejä joita rakastan. Nytkin olen vinkunut nelososan lainaan. Kaksi hahmoa enää puuttuu, eli on tullut pelattua tosiaankin sitä.

nanase

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #10 : Maaliskuu 01, 2004, 22:50:15 »
Kingdom hearts on paras ja Final fantasy IX.
En tajua miten joku voi pitää ff:iä huonoina tai Kh:ta lastenpelinä.
Kummassakin loistava juoni, hieno graffa ja samaistuttavat hahmot. Sellaiset pelit ovat lähellä sydäntäni.
Itselläni on PS2 ja siitä en voisi luopua mistään hinnasta. Pelailen parikertaa viikossa, mutta silloin kun pelaan pelaan jotain kolme tuntia.
Jos vain on mahdollista hankkikaa itsellenne Kh tai jokin FF. Ette pety, minä takaan sen.
:// Peetuli eihän se mitää r3 tai l3 voi pyytää, koska sellaisia ei ole.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #11 : Maaliskuu 02, 2004, 11:12:31 »
Lainaus käyttäjältä: "Crysales"

Kingdom Heartskin on lähellä sydäntä. Peli on minulla vain kesken, en ole vieläkään ymmärtänyt mitä pitäisi tehdä *g* Pitäisi kai ottaa selvää, se on ihana peli ollut tähän mennessä ja sen sain vuosi sitten..


Itselläni on ongelmia tuon kingdomin kanssa. En ole päässyt alkua pidemmälle, olen jumissa jo siinä kohtaa kun pitäisi valita ase. Kone vaan sanoo että paina r3 (vai oliko se l3) enkä tiedä mistä kyseisen nappulan löytäisi! *apuva!* Pliis, jos joku tietää nii auttakaa mua!

Wrelqa

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #12 : Maaliskuu 03, 2004, 14:22:20 »
Minulla on ollut Ps2 nyt yhden vuoden, eikä pelejä vielä kuin neljä.. Mutta hyvin olen silti viihtynyt niiden parissa ja ehdoton ykkönen on ollut Final fantasy X.
 Sen grafiikat oli siis jotain ihan mahtavaa minulle, kun ei sitä ennen ollut pelannut kuin  PsOne:n  pelejä. Muutenkin se on juoneltaan (vaikkei se vedä vertoja FFVII:lle) ja musiikeiltaan ihan A-luokkaa. Paitsi että henkilöiden hupaisan näköinen elehtiminen puhuessa näyttää aika joskus aika naurettavalta. Huumorin kukkasia siinä ei kyllä ihan hirveästi ole, mutta (julma kun olen) Tiduksen kohtaukset aina jostain kumman syystä pyrkii naurattamaan minua X).

ongelmanuori

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #13 : Huhtikuu 16, 2004, 20:22:35 »
Lainaus käyttäjältä: "Peetuli"

Itselläni on ongelmia tuon kingdomin kanssa. En ole päässyt alkua pidemmälle, olen jumissa jo siinä kohtaa kun pitäisi valita ase. Kone vaan sanoo että paina r3 (vai oliko se l3) enkä tiedä mistä kyseisen nappulan löytäisi! *apuva!* Pliis, jos joku tietää nii auttakaa mua!Juu, tuota. Löytyy ohjaimen kärjestä. Tai siis kuinka sen selittäisi. No kuitenkin. Jos pidät ohjainta edessäsi (oikeinpäin, kiitos) nii kolmion takana on kummallakin puolella on neljä nappulaa. Kummallakin puolella lukee R tai L ja numerot näkyvät nappuloissa. ^^.  "Moi, osaan kyllä selittää."

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #14 : Huhtikuu 16, 2004, 21:47:55 »
No, mulla lukee van l ja r 12. Pitäisikö niitä käyttää jotenkin yhdessä tai jotain? *miettii*

ongelmanuori

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #15 : Huhtikuu 16, 2004, 23:13:26 »
Lainaus käyttäjältä: "Peetuli"
No, mulla lukee van l ja r 12. Pitäisikö niitä käyttää jotenkin yhdessä tai jotain? *miettii*


Ei niitä mielestäni tarvitse yhdessä käyttää.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #16 : Huhtikuu 17, 2004, 10:38:18 »
Niin, mutta kun missään ei lue R3 tai L3.... Eli missä se nappula on?

Maia Kupari

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #17 : Huhtikuu 17, 2004, 21:46:54 »
Lainaus
Niin, mutta kun missään ei lue R3 tai L3.... Eli missä se nappula on?


R3 ja L3 tarkoittaa niitä ohjaimessa olevia tappeja, tatteja, miksi ikinä niitä nyt haluaakin kutsua. Siis niitä kahta siinä keskellä ristiohjaimen ja kuvionäppäinten välissä. R on right eli oikeanpuoleinen.

ongelmanuori

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #18 : Huhtikuu 24, 2004, 22:11:15 »
Siis analoginäppäimet?

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #19 : Kesäkuu 19, 2004, 17:45:17 »
Meillä on kanssa Pleikka 2, siskon kanssa yhteisenä. Se saatiin toissa jouluna, sitä ennen meillä oli Pleikka 1 moooonta vuotta.
Pelejä meille on myös siunaantunut, ja lähes kaikki niistä ovat hyviä.

Pleikka ykkösen pelejä, joita omistan (osat siskoni):

-kaikki kolme Spyroa. Ihastuin lilaan lohhariin heti
-Crash 2 ja 3. Ne "kettupelit." Tasohyppelyä, mukavia pelejä
-CTR. Paras autopeli^^ ja Komodo Joe on paras!
-Crash Bash. Ei niin mahtava, mutta puuhaa löytyy tästäkin. Jääkarhuilla töniminen on huippua!
-Tekken 3. Ainoa tappelupeli mikä meiltä löytyy, mutta sitäkin parempi. Go Xiaoyu!
-Heart of Darkness. En ole päässyt kovin pitkälle. Leffapätkät välissä tosi kivoja...

Ja sitten Pleikka kakkosen peljä, joita meiltä löytyy (Platinumeja suurin osa):

-Dark Chronicle. Voisin sanoa, että yltää aivan lempparipelien kärkeen. Kesken tällä hetkellä... siinä on niin paljon tekemistä. Oon pelannu tätä jo 140 tuntia.. hih..
-Jak 1. Hyvä peli, ainakin minulle inspiraation lähde vaikka mille
-Jak 2. Toinen kärkipeli. Aivan mahtavat hahmot, musat ja tunnelmat. Synkempi kuin ykkönen ja siksi parempi. Torn on paras! Kesken tällä hetkellä... kaupungissa on huippua liikkua ja varastaa ajoneuvoja.. ja Jakillakin on tässä jo asennetta!
-Ratchet&Clank. En osaa sanoa, kumpi on parempi, Jak vai tämä. Tässäkin ihana parivaljakko ja hirveästi erilaisia aseita. Huumoria unohtamatta^^
-Ratchet&Clank 2. Vielä parempi kuin 1, jos mahdollista. Lähes täydellinen peli. Jään aina koukkuun niin, että pitää ostaa jatko-osat
-Silent Hill 2. Pelottavin peli minkä tiedän... hakkaa kauhuleffat mennen tullen. Karmiva pelata, mukava katsella. Arvoituksia on kiva ratkoa. En TODELLAKAAN suosittele helposti säikkyville

Ja voisiko joku Dark Chroniclea pelannut neuvoa, miten Griffon kannattaa tappaa? Siis sillon kun se on se iiiiso mörökölli. En oo vielä päässy sitä.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Järtsi

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #20 : Kesäkuu 19, 2004, 17:58:10 »
Lainaus käyttäjältä: "Peetuli"
Playstation kolmosessa on "vain" yksi uusi juttu, eli kiintolevy. Eli omasta mielestäni ei ole mikään hirveen ihme-juttu....


On se muuten aika iso juttu. PS2:n muistikortti on muistiltaan niin pieni että siihen ei mahdu yhtään mitään. Korkeintaan yksi tallennus per peli. Kiintolevykin nostaa konsolin hintaa että kannattaa sekin ottaa huomioon.
Eikä sekään ole vielä varmaa (että kiintolevy tulee PS3:een) kun Sony ei ole julkistanut mitään tarkempaa tietoa konsolistaan.
Minä odotan ainakin innolla Nintendo Revolutionia..

Lempi PS2-pelini taitaa olla (edelleenkin) Grand Theft Auto: Vice City.

Pieni roska

 • Ankeuttaja
MGS2
« Vastaus #21 : Kesäkuu 20, 2004, 19:08:38 »
Metal Gear Solid 2 Substance on varmaankin lempi pelini. Peli alkaa kun Solid Snake (pelin päähenkilö) hyppää benji hypyn sillalta tankkerille, joka kuljettaa merijalkaväen vartioimaa uutta Metal Gearin prototyyppiä. Snake ehtii tuskin saapua tankkerille kun venäläiset terroristit kaappaavat tankkerin. Kuulostaako kliseiseltä? Kaikkea muuta! Juonen kiemuroita riittää ja jokaisesta kiemurasta voisi kirjoittaa (ainakin melkein) kirjan. Juoni onkin yksi niistä jutuista jotka tekevät pelistä niin hyvän.
Pelattavuus on sujuvaa (vaikka hieman monotomista)ja kontrollit oppii noin parissa minuutissa.
Kenttäsuunnittelu on valitettavasti aika kulmikasta ja värimaailma todella ankea. Minua ainakin ärsytti jatkuva kädestä pitely ja rautalangasta vääntäminen tyyliin "Mene tuonne. Tee siellä sitä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin mennä tuonne ja tehdä sitä. Muistathan nyt varmasti? Sinun tarvitsee vain..." Lisäksi Codec keskustelut ovat luvattoman pitkiä eikä niitä viitsisi katsoa loppuun mutta jonkun ratkaisevan juonenkäänteen menetyksen pelossa ne katsoo vaikka miten ärsyttäisi.
Mutta loistava peli silti.

P.S. Ensin peli julkaistiin PeeäS kahedelle nimellä MGS 2 Sons of Liberty, jonka jälkeen se julkaistiin XBOXille lisäherkkujen kanssa Substance nimellä. Vähän ajan päästä tämä parempi versio käännettiin Pleikkarille.

Poikkeustapaus

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #22 : Kesäkuu 20, 2004, 21:42:10 »
Suosikkipelini PS2:lle on varmaankin TSH-trilogiasta tehdyt pelit, varsinkin kolmas eli Kuninkaan paluu. Maksoi n. 70€ muistaakseni, saattoi kyllä olla vähemmänkin. Harmi vain, että peli on 100% pelkkää taistelua, eikä muunlaisia tehtäviä ole taistelun yhteydessä kuin muutamia, eikä niissäkään ole haastetta.

Ico on myös varsin mukana peli, tarkoituksena pelastaa Yorda-niminen haltiatar ja paeta sen pahan tyypin jonka-nimeä-en-kuollaksenikaan-muista linnasta ulos. Suhteellisen haastava peli, jonka sain maaliskuussa. Taistelua reilusti vähemmän kuin pähkäilyosuuksia.

Pelejä minulla on:
Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
Spyro 4
Ico
Harry Potter ja Azkabanin vanki

delph

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #23 : Kesäkuu 26, 2004, 16:17:31 »
Lainaus käyttäjältä: "Viimatar"
Pelejä minulla on:
Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
Spyro 4
Ico
Harry Potter ja Azkabanin vanki


Onko Azkabanin vanki-peli hyvä? Mulla on ollu se Harry Potter ja viisasten kivi pc-pelinä, se oli ihan ok... Sitä mä vaan mietin että olisi kiva pelata myös azkabanin vanki peliä.. :)

Ixion

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #24 : Kesäkuu 27, 2004, 18:30:18 »
Lainaus
On se muuten aika iso juttu. PS2:n muistikortti on muistiltaan niin pieni että siihen ei mahdu yhtään mitään. Korkeintaan yksi tallennus per peli.


Miten niin pieni muistitila? Meillä on vain yksi muistikortti PS2:lle, eikä se vieläkään oo täynnä, vaikka sille on tallennettu monet keskeneräiset pelit FFX:ää, Kingdom Heartsia, Tekkeniä, FFX-2:a, HP&Salaisuuksien kammiota jne.. Eli ei se muisitikortti nyt ihan NIIIN pieni ja surkea ole. ':/

Miharu

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #25 : Kesäkuu 27, 2004, 22:36:49 »
Oma suosikkini on ehdottomasti Tekken 4. Siihen ei voi kyllästyä.
Voi purkaa kiukkuaan, stressiään ja sitä pelatessa aika kuluu kuin siivillä.

Taistelupelien ehdoton kuningas! ;)

Pajupuu

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #26 : Heinäkuu 19, 2004, 15:54:58 »
Sain (yllätys yllätys! :D) joululahjaksi PS2:n tuossa muutama vuosi sitten. Ei, en myisi sitä mistään hinnasta, niin kiintynyt siihen olen. Sattumoisin ei minun tarvitse viettää iltojani pelkkää konetta tuijotellen, vaan minulla on siihen myös pelejä! *naur* No juups.
***

Suosikkini:
Jak 1&2: Ykkösosa on aika söpöilyä, vaikkamonstereita löytyykin. Grafiikat ovat kaunista katseltavaa ja pelattavuus loistava. Jakinkaan taistelu ei rajoitu siihen yhteen ja samaan liikkeeseen, vaan käyttämällä (muistaisin) r2:sta saa liikkeistä näyttävämpiä. Kakkososassa Jakilla on aseita, ja peli on muutenin synkempi. Tasoja löytyy tarpeeksi molemmista, ja tehtävät eivät ole yltiöpäisen hankalia.

Baldur´s Gate: Dark Alliance 1&2: Melko perus hack'n'slash, jota on kuitenkin maustettu kivoilla hahmoilla ja muutamilla sivutehtävillä. Ykkönen on enemmän peruskamaa kuin kakkonen, mutta silti garafiikoissa tai taikojen efekteissä ei ole valittamisen aihetta. Juonikin on toimiva, kun sen ensin sisäistää jotenkin.

Ja aiemmin mainittu Devil May Cry, jonka kakkosta en hanki - olen pelannut kaverilla: :( - mutta kolmosen ostan, jos se vaikuttaa hyvältä. On kehuttu ykköstä paremmaksi, tai vähintään samanarvoiseksi pelikokemukseksi.
*virn* Ja painukaa ihmeessä topicin alkuun lukemaan Celestian loistava kuvaus DMC:stä!

Williska

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #27 : Heinäkuu 19, 2004, 16:18:35 »
Minäkin pelailen aina välillä pleikkarilla, vaikka nyt onkin pelaaminen hieman jäänyt. Silloin kun olin suurempi pleikkarin kuluttaja pelailin paljon Spyroja. (Meillä on ne kaikki, paitsi ettei kakkonen toimi) Se oli aivan paras peli, jota minäkin osasin pelata.

Nykyään pelaan kaverini kanssa paljon CTR:ää. Meillä on paljon jotain inside juttuja tästä pelistä ja olemme kokeilleet erilaisia tapojakin. (mm. silmät sidottuina ja toinen neuvoo) Se oli hauskaa.^^

Colin McRaetakin on tullut pelattua paljon. Olen päässyt kaikki muut radat läpi paitsi Ison Britannian, joka on aika vaikea. Joskus tulee pelattua peliä melkein koko ajan, mutta nykyään pelin viehätys on kadonnut.

Crash Bash on myös hyvä. Tosin kaksinpelillä paljon mielenkiintoisempi. Kun toinen kuolee, toinen voi yrittää pelastaa tilanteen. :) Peli oli tosin poltettu, joten se ei enää oikein toimi. Tarkoitus on ollut jo pitemmän aikaa hommata aito versio, kun hintakaan ei ole mikään päätä huimaava. (n.20€)

Kakkoselle meiltä löytyy peliä jonkin verran, mutta Spyro 4 on ainut mitä olen niistä pelannut. Ai niin, olen minä Formula 2001 pelaillut. Tosin epäurheilijamaisin keinoin ja huonolla menestyksellä. :P

Pieni Hikke

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #28 : Heinäkuu 20, 2004, 23:11:51 »
Mii rakastaa CRT. Se on kivemoi, kuin tavalliset ajopelit Esim: Siinä on parempi ohjattavuus, ammuskelua, hauskat reitit, oikoreittejä joihin on vaikea päästä jne. Se on kyllä ykköselle, mutta pelaan sitä kakkosella. Kaverini ja minä ollaan siinä mestareita, vaikeinkaan taso ei tuota mitään vaivaa, olemme alkaneet jäädä pari kiekkaa jälkeen tahallamme, että tulisi haastetta. Grafiikka on ihan kiva, äänet ovat ärsyttäviä kylläkin. Kannattaa hankkia jos pitää crash-peleistä.

Hullu apina

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #29 : Heinäkuu 21, 2004, 12:40:25 »
GTA 3 ps2:lle on mun lempipeli koska siinä ammutaan paljon ja myös ajetaan paljon. siinä on myös kivoja tehtäviä ja muutenkin ihan ylivoimainen peli.

DIE HARD 2 VIVA LAS VEGAS ps1:lle on myös ihan paras koska siinäkin ammutaan paljon ja kas kas kas sinä ajetaan myös autolla. sitä on kivaa pelata koska siinä on loputtomat panokset pistooliin ja se on koska silloin voi ampua mihin haluaa.

hyvä playstation!

Tulilintu

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #30 : Heinäkuu 25, 2004, 12:42:41 »
Oi, minun lempparipelini pleikalla on aina ollut ja tulee aina olemaan Tomb Raider! Onpa tullut jo kahdeksan vuotta raidailtua ja aina se vaan on yhtä upeaa...

Semmoistakin peliä yhteen aikaan paljon pelailin kuin Pandemonium. Upea, kerrassaan mahtava, ja tosi mielikuvituksellinen peli. <3

Tekkeniä tuli myös pelailtua ja paljon. Tekken II varsinkin on loistopakkaus.

Resident Evil II! Sitä suosittelen jokaiselle, joka vähänkin pitää kauhusta ja jännityksestä. Tämä peli saa kylmät väreet juoksemaan selkäpiitä pitkin. Varokaa! Muahhahhahhaa!

Crysales

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #31 : Heinäkuu 26, 2004, 20:30:33 »
Kaverilta löysin Dark Chroniclen. Se singahti heti ostoslistalle :P

Vaikka olenkin aika alussa, olen jo hyvässä vauhdissa ^_^ Kaveri tosin on autellut siinä. Saisin jatkaa tällä hetkellä matkaa siellä paikassa, missä se tyttö piti parantaa (nimimuistini sukkaa).
Pelissä on aivan ihana rakentaa niitä paikkoja. Kaverin kanssa jouduin ensimmäisenä rakentaa puutarhan, se oli aika loppupäästä ja pelattiin yhdessä loppuvastuskin. Sitten tietenkin kalastus. Hauskaa harrastusta, saa mennä sitten kilpailuttamaan niitä fisuja. Söpöä. Alku oli hiukan sekava, kun Monica tuli Maxin seuraksi, alkoi mennä jo selvemmäksi. Monicaa tosin tuli kokoajan sitten käytettyä, Max jäi heikoille. Eh.

Joka tapauksessa, suosittelen. Kaverini sanoi minulle ensimmäisen kerran kun näytti kyseistä peliä: "Jos olet pitänyt Kingdom Heartsista, pidät tästäkin." Ja tosiaan pidin.

Eldar

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #32 : Heinäkuu 29, 2004, 16:22:26 »
Paras peli playstation kakkosella on the sims! Peli on sen takia paras, koska latausajat ovat lyhyet ja erilaisia hahmoja on erittäin hauska luoda.
Toisten Sims:en kanssa riitely on hauskaa ja uralla eteneminen on myöskin loisteliasta.
Haitta puolia ovat kuitenkin se, että osa tavaroista pitää hankkia pelaamalla ensiksi Get alive (sekö sen nimi oli?) läpi. Se kun on minulle liian vaikeaa. Onneksi netistä löytyi koodi, jolla tavarat saadaan peliin ilman get aliven läpäisyä, vaikka huijaustahan se onkin.

Toinen hyvä peli on Harry Potter ja Salaisuuksien kammio. Peli on vauhdikas ja Tylypahkan linna on riittävän suuri ja sieltä löytyy riittävästi salapaikkoja.
Pelissä on kuitenkin aivan liian pitkät lataus ajat, jotka raastavat hermojani, koska pinnani ei ole mikään pitkä...
Toiseksi suomen kieliset äänet ovat aika kamalia, varsinkin Harryn, Ronin ja Nevillen äänet, josta ollaan tehty täydellinen idiootti pelissä.
Myös osa pelin tehtävistä ovat vaikeita (aineskin minulle) älytä, esimerkiksi se tehtävä, missä piti hakea sytyjo -loitsu. Siinä minulla kesti noin viikko... :)
Ajattelin ostaa Azkabanin vangin myös Playstation 2:selle, mutta pelkää että siinäkin on liian pitkät lataus ajat.

Papaija

 • Ankeuttaja
Re: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #33 : Elokuu 10, 2004, 10:23:13 »
Mun lemppari pelejä pleikkrilla ovat "SSX 3", "Darkcronicles" ja "Ratchet and Clank 2".
SSX 3 on vedetty läpi ja melkein kaikki kamat hankittu, Darkcronicles on vedetty jo aikoi sitten läpi ja Ratchet and Clank kans...Darkcroniclesissa on se huono puoli että se vähän toistaa itteään; "Pätkä juonta, ravataan parista dungeonista läpi, taas pätkä juonta jne...Mutta ihan OK peli :) Pitäis kai ostaa taas joku uus peli...

Sametti

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #34 : Elokuu 11, 2004, 15:42:23 »
Hmm.. Minä "pakotin" isäni ostamaan minulle Ps2:sen. Se oli sellainen pakko saada -juttu, joka osoittautui todella mahtavaksi. Tällä hetkellä minulla on...ehkä seitsemän? peliä. Jedi Strafighter on yksi suosikkini, samoin Konamin tekemä 7Blades (olen tosin jumittunut siihen kohtaan, kun Ouyri pitäisi selvitä siitä toisesta puoliskostaan, siellä Geisha Talossa)
 Mutta ehkä paras peli on kuitenkin Final Fantsy X, jonka ostin divarita 20eurolla.

 Heehee. Seuraavaksi oston listalla on Baldurs Gatea. Heti kun saan rahaa ja löytäisin sen divarista. Maksaa liikaa. Niin, ja lisää Konamin pelejä minulle kiiiitos.

 Spyrot on hyviä pelejä. Omistan tosin vain ykkösen, mutta tahtoisin pelata niitä muitakin, varsinkin kolmosta. Ei nelosta minulle kiitos. Se oli vähän järkyttävän näköinen peli, kun siitä Tiltissä juttua kuuntelin.
 Niin, ja omistanhan minä Colin McCray (miten se kirjoitetaan?) rallit osat kolme ja neljä.

 Oufack. Tänne tulee ukonilma. Ainakin siltä tuo saamrin moinen pilvi, jokoa liikkuu vastatuuleen, vaikuttaa..

McGordon

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #35 : Syyskuu 16, 2004, 16:37:03 »
Lempparipelini on tällä hetkellä aivan ehdottomasti THUG.
(THUG = Tony Hawk's Underground)
Häärään myös sen nettipelissä tutulla nimelläni: McGordon.
San Andreasta odotan tosi innolla vaikkei siinä nettipeliä olekaan, sinänsä harmi.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #36 : Marraskuu 09, 2004, 14:55:49 »
Tarvitsen jelppiä Dark Chronicle-epliin. Jos osaatte auttaa, niin yksätkää!

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #37 : Marraskuu 11, 2004, 10:42:28 »
En sinänsä pelaa enää paljoa pleikkaa, mutta kuitenkin...
Ehdottomat ykkossuosikkini ovat SSW 3, (en ole koskaan lumilautaillut oikeassa elämässä) Final Fantasy X (kuten avataristani varmaan näkee) ja tietysti Final Fantasy X-2.
Roolipelit ovat yleensäkin niitä kaikkein parhaimpia, on mukavaa jos pelistä löytyy jokin tarina. Ehkä olen vähän nyyppä ja muutenkin, mutta minua ei haittaa lineaarisuus. (Veljeni mielestä se on yksi perisynneistä)
Kuitenkin, pelaaminen kannattaa aina!
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #38 : Marraskuu 13, 2004, 23:13:26 »
Suosittelen kaikille peliä nimeltä Klonoa 2. Voi näyttää lapselliselta, mutta peli on todella upea. Sivusta kuvattua tasohyppelyä sisältävä peli ilmestyi kolme vuotta sitten, joten sen saa jo puoli-ilmaiseksi. Myös GTA:San Andreas on kaikille toimintapelien ystäville pakko-ostos.
Shaken, not stirred.

pikkuruinen homssu

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #39 : Marraskuu 14, 2004, 11:17:19 »
öö no yksi hyvä PS 2 peli meillä on SSX 3. Nojoo Elise ja Mac on parhaita siinä, ainut huonopuoli, meillä ei oo muistikorttia jolle vois pelin tallentaa, kaverin muistikortilla on kyllä kolmonen jo auki, siinä on siis kolme vuorta jotka pitää "aukasta", siis se on se EA games BIG:in lumilautailupeli, varmaan monet tietää sen.

On meillä jtn huonoja pikkuveljen pelejä..__-- jtn Tarzan ja muurahais ja sellasia.

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #40 : Marraskuu 14, 2004, 20:09:10 »
Lainaus käyttäjältä: "pikkuruinen homssu"
öö no yksi hyvä PS 2 peli meillä on SSX 3. Nojoo Elise ja Mac on parhaita siinä, ainut huonopuoli, meillä ei oo muistikorttia jolle vois pelin tallentaa, kaverin muistikortilla on kyllä kolmonen jo auki, siinä on siis kolme vuorta jotka pitää "aukasta", siis se on se EA games BIG:in lumilautailupeli, varmaan monet tietää sen.

On meillä jtn huonoja pikkuveljen pelejä..__-- jtn Tarzan ja muurahais ja sellasia.


Tosin SSX3 on liian helppo. On kyllä muuten aivan loistava peli.
Shaken, not stirred.

pikkuruinen homssu

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #41 : Marraskuu 14, 2004, 20:38:38 »
Lainaus käyttäjältä: "Tunturipöllö"
Lainaus käyttäjältä: "pikkuruinen homssu"
öö no yksi hyvä PS 2 peli meillä on SSX 3. Nojoo Elise ja Mac on parhaita siinä, ainut huonopuoli, meillä ei oo muistikorttia jolle vois pelin tallentaa, kaverin muistikortilla on kyllä kolmonen jo auki, siinä on siis kolme vuorta jotka pitää "aukasta", siis se on se EA games BIG:in lumilautailupeli, varmaan monet tietää sen.

On meillä jtn huonoja pikkuveljen pelejä..__-- jtn Tarzan ja muurahais ja sellasia.


Tosin SSX3 on liian helppo. On kyllä muuten aivan loistava peli.


niin no ei se minulle ole, paitsi ykkösvuoren radat osaan melkein ulkoa, mutta kun ei tule muuten pelattua pleikalla niin se on aika vaikea.

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #42 : Marraskuu 15, 2004, 16:05:39 »
Lainaus käyttäjältä: "delph"
Onko Azkabanin vanki-peli hyvä? Mulla on ollu se Harry Potter ja viisasten kivi pc-pelinä, se oli ihan ok... Sitä mä vaan mietin että olisi kiva pelata myös azkabanin vanki peliä.. :)


Joo, Azkabanin vanki -peli on tosi hyvä! Itse tykkään vielä enemmän Salaisuuksien kammiosta, mutta Azkabanin vanki tulee lujaa perässä. Se on hyvä kun saa pelata joko Harryllä, Ronilla tai Hermionella. Ja se on aika helppokin, mitä nyt ei lasketa niitä viimeisiä ankeuttajia. :P Ja muuten, tälle pelille on jo topic jossakin...

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #43 : Marraskuu 15, 2004, 16:09:53 »
Lainaus käyttäjältä: "Eldar"
Paras peli playstation kakkosella on the sims! Peli on sen takia paras, koska latausajat ovat lyhyet ja erilaisia hahmoja on erittäin hauska luoda.
Toisten Sims:en kanssa riitely on hauskaa ja uralla eteneminen on myöskin loisteliasta.
Haitta puolia ovat kuitenkin se, että osa tavaroista pitää hankkia pelaamalla ensiksi Get alive (sekö sen nimi oli?) läpi. Se kun on minulle liian vaikeaa. Onneksi netistä löytyi koodi, jolla tavarat saadaan peliin ilman get aliven läpäisyä, vaikka huijaustahan se onkin.


Löytyykö pleikkarillekkin koodi!? Voisitko mitenkään kertoa mikä se on, koska todellakin haluaisin nähdä mitä tavaroita heille vielä saisi...? *anova ilme*

Ja anteeksi, kun kirjoitan kaksi viestiä peräkkäin... *häipyy vähin äänin*

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #44 : Marraskuu 15, 2004, 17:13:55 »
Lainaus käyttäjältä: "Tunturipöllö"
Suosittelen kaikille peliä nimeltä Klonoa 2. Voi näyttää lapselliselta, mutta peli on todella upea. Sivusta kuvattua tasohyppelyä sisältävä peli ilmestyi kolme vuotta sitten, joten sen saa jo puoli-ilmaiseksi. Myös GTA:San Andreas on kaikille toimintapelien ystäville pakko-ostos.

Klonoa 2 on superihku. Paras peliostos jonka olen tehnyt ikinä, mukaanlukien Kingdom hearts, ja Sims 2.

Klonoa 2 on upea peli. Grafiikat ovat ylikaunista katsottavaa, musiikit ovat ihania ja juoni on loistava. ^^ Vaikka se peli on ihan sokerikuorrutteinen ainakin ensinäkemältä, en suosittelisi Klonoa 2:ta alle 7-vuotiaille. Nih nih nih. Min osaan kentät oikeastaan ulkoa, mutta niitä on niin kivaa pelata uudestan ja uudestaan ja uudestaan. Ja se niitten kieli.. ^^
Min muuten osaan sen laulun siitä ulkoa. Siis laulun, jota Klonoa laulaa Mira-Miran vuoristossa.

Wafiyutu rirana wafirupu rufana seafidu.
Rafimanyuu rutini rafimanyaa rufana maniwafidu.
Yumana enatoruu rirana enarupu rurana paduwidu.
Baryuefi ritura baryurupu rufana winawinadu.

Tuo on ensimmäinen säkeistö. ^^

Bloody Aeliah

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #45 : Marraskuu 23, 2004, 09:33:48 »
Minä <3 tasohyppelyt.

En jaksa yleensä innostua mistään pelistä muutamaa pelikertaa kauemmin, mutta odotappa vaan jos saan käsiini jonkun tasohyppelyn. Kaikki Spyrot, Jak&Daxterit ynnä muut ovat suosikkipelejäni.
Erityisesti tykkään sellaisista karkkigrafiikkapeleistä, joissa on kirkkaat värit ja söpöjä otuksia. Hyvinä esimerkkeinä juuri Spyrot ja Jak I.

Viimeisimmäksi olen pelannut Jak II:sta, mutta se ei ole yhtä kiva koska sen grafiikat eivät enää ole niin karkkeja. Lisäksi en osaa ajella kunnolla niillä ilmalaivoilla vaan aina romutan kaikki.

Harmittaa, kun ei ole omaa pleikkaria. Nyt pystyn pelaamaan ainoastaan silloin harvoin kun käyn kotona.

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #46 : Marraskuu 23, 2004, 13:18:52 »
Eikö kukaan ole pelannut kerrassaan loistavaa kauhupelisarjaa nimeltä Silent hill? Siitä ilmestyi hiljaittain uusi osa, neljänteen asti ollaan päästy. Kaverini pikkusisko sai ensimmäisestä osasta hirveitä painajaisia.. xD No juu, kyseessä on siis todella pelottava seikkailu-ongelmanratkaisu tyyppinen pelisarja.

Suosittelen myös pleikkariykkösen peliä nimeltä Medievil. Paras koskaan pelaamani peli, jonka jatko-osa ei yltänyt ensimmäisen tasolle... Ihanat grafiikat jne! Sellainen hirmu herttainen tasohyppely.
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #47 : Joulukuu 10, 2004, 11:42:38 »
Minä olenkin nyt ihan onnessani; huuto.netistä vihdoinkin löysin kaksi kauan hinkumaani peliä..

Hei, kertokaa ihmeessä tarkemmin Kindom Heartsista, onko se joki ntasohyppely vai mitä? Mistään en ole oikein päässyt selville siitä... Ja millainen on mielestänne hyvä tasohyppely? Minulla on nyt jonkinlainen tasohyppelykausi meneillään, ja pelaan juuri Jak & Daxteria, sitä ensimmäistä. Aika hyvin olinkin saanut kerättyä asioita sieltä, hii. :)
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #48 : Joulukuu 10, 2004, 14:46:37 »
Kingdom hearts on aika vaikea peli, itse olen siinä totaalisesti jumissa, ja aika alkutekiöissä. Mutta kyllähän se hyvä peli on. :)

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #49 : Joulukuu 10, 2004, 15:23:21 »
Peetuli: ei tuo nyt hirveästi avartanut kuvaani siitä? :D Onko se siis tasohyppely, seikkailu, fantasia, millainen? Mistään ei oikein saa siihen selkoa. Eikä minua vaikeat pelit pelota, olen pelannut monen monta pleikkaripeliä aslusta loppuun asti läpi. Haasteet ovat hienoja.
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #50 : Joulukuu 10, 2004, 15:46:19 »
Renefer: Itseasiassa olen sen ostanut huuto.netistä, varmaan maanantaina tai tiistaina saan sen... Hintakin vain 13 e; halpa. Ostan aina pelit huuto.netistä, miksi maksaa 50-60 e uudesta, kun saa täysin toimivan vanhan 10-25 eurolla? Juuri siksi ostin, kun se tuntuu olevan niin suosittu; aiemminkin pohtinut sen ostoa. Netistä ei oikein ole saanut käsitystä, kaikkialla vain sanotaan, että ''ensimmäinen tämän tyylinen peli, aivan omaa luokkaansa.'' Ööö. Nuo sanat kertovatkin _paljon_.

Klonoa 2 ja Dog's life ovat toivoakseni seuraavat hankintani. Kannattaako moiset hankkia?
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

Miss Perfect

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #51 : Joulukuu 11, 2004, 20:17:19 »
Azkabanin vanki kannattaa ostaa. Se on paljon parempi kuin edelliset. Hyvä grafiikka, voi pelata Harryllä, Ronilla ja Hermionella. (Pelaan koko ajan Ronilla tai Hermionella.)
Hahmo vaihdot ei ole vaikeita, niitä voi vaihdella koko ajan, tosin kuin pc:llä ja GBA:lla. Loitsuja on paljon ja -haasteita. Glacius-haaste on parhain. Saa pelata koko ajan Hermionella. Miinusta on kyllä se, että itse pelasin sen 100% läpi kahdeksassa tunnissa.

Ratchet & Clank 2 on kiva. Tosin, olen kyllä pelannu sen kuudesti läpi... Aion ostaa kolmosen...

CTR:rässä olen paras! Siis ihan oikeasti. Ketään ei ole vielä pystynyt voittamaan mua. Ei edes Hardilla.

Crash Bash on kanssa kunnon peli. Se on kyllä hieman hankala...

Aion ostaa Nitro Kartinkin. Se on kuulemma parempi kuin CTR...

Muoks: Jahas Tunturipöllö! Älä sano noin!

Muoks2: Azkabanin Vangissä ei ole niin paljon latauksia, kuin Salaisuuksien kammiossa.

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #52 : Joulukuu 11, 2004, 23:13:12 »
Lainaus käyttäjältä: "Miss Perfect"

CTR:rässä olen paras! Siis ihan oikeasti. Ketään ei ole vielä pystynyt voittamaan mua. Ei edes Hardilla.

Aion ostaa Nitro Kartinkin. Se on kuulemma parempi kuin CTR...


Otetaan matsi. Kukaan ei ole voittanut mua ikinä tuhoamiskisassa.

Nitro Kart ei todellakaan ole CTR:ää parempi. Ihan surkea. Vain grafiikat on paremmat.


Lainaus käyttäjältä: "Decamerone"

Klonoa 2 ja Dog's life ovat toivoakseni seuraavat hankintani. Kannattaako moiset hankkia?


Klonoa 2 on kannattava ostos, mutta Dog's Lifea en suosittele.Älkää muuten ikinä luottako Tilt.tv:n arvosteluihin. Ne eivät tiedä mitään peleistä.
Shaken, not stirred.

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #53 : Joulukuu 18, 2004, 17:39:27 »
Tulipa muuten mieleen, että miten usein/plajon pelaatte pleikkaria? Minulla on sellaisia pelaamiskausia, esimerkiksi nyt olen intoutunut pelaamaan Jak and Daxter ykköstä, ja aion pelata sen 100%:sesti läpi... 70 % onkin jo saavutettu! :) Toisinaan pelaan päivittäin parikin tuntia päivässä, ja joskus taas saattaa olla monen kuukauden tauko ,että edes kosken pleikkariin... Ellei nyt oteta huomioon dvd:iden katselua pleikkarin suosiollisella avustuksella.
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

Ulaire

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #54 : Joulukuu 22, 2004, 12:55:28 »
Toissajouluna sain lahjaksi Harry Potter ja Salaisuuksien kammio-pelin. Se peli on aiheuttanut minussa ja pikkuveljessäni niin naurua kuin raivoakin. Tehtävät siinä ovat turhan hankalia, mutta kyllä pelissä aina eteenpäin päästään, pikkuveljeni kavereiden avustuksella yleensä. Ääninäyttelijät ovat huonoja, ja Harryn "Kumoitus"-sana on jäänyt jo urbaaniksi legendaksi kaveripiirissä.

Ostin jokin aika sitten LotR Kuninkaan Paluu-PS2-pelin. Peli on hyvä, varsinkin sotapeliksi, mutta se, mitä peli todella kaipaisi, olisi se, että voisi tallentaa pelin keskellä kenttää. Ei ole kiva vetää samaa kohtausta kymmentä kertaa, pääsemättä eteenpäin.
Yksinpeli on hankala, mutta kaksinpeli on hyvä. Erään kaverini kanssa olemme pelanneet koko pelin läpi. Nyt yritän pikkuveljeni kanssa pelata peliä läpi. Harmi vain, että kommunikointi minun ja pikkuveljeni välillä ei ole saman veroista kuin yhteistyö minun ja kaverini välillä.

Olen myös pelannut pikkuveljeni autopelejä. Autopeleistä ei paljoakaan perusta, sillä niissä ei tehdä muuta kuin ajetaan autoa ja käydään varikolla. Ja pikkuveljeni voittaa minut aina.

Kingdom of Heartsia haluaisin pelata. Unohdin vain toivoa sitä joululahjaksi ;_;

Fanta

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #55 : Huhtikuu 13, 2005, 20:25:47 »
Voisko joku joka on pelannut Harry Potter ja viisasten kivi -pelin (pleikkarilla) vihjasta vähän miten ihmeessä pirunnuora kohdasta pääsee jatkamaan. Olen ollut tuossa kyseisessä kohdassa jumissa jo vaikka kuinka kauan eli siis varmaan vuoden ja haluaisin kovasti päästä jatkamaan.

Etukäteen suuret kiitokset auttajalle.

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #56 : Huhtikuu 14, 2005, 17:20:44 »
Tuossa kopioitu GameFaqsin sivuilta:

The  next  thing  to  defeat  is  Devil's Snare. Just cast your 'Flipendo
Knockback Jinx' upon the lighted tentacles in the right turn.  Please note that
you  SHOULDN'T  kill  the  tentacles  that  are not ligten-up as it'll make the
killed-one regenerate, so kill them in the right order.  (means that you should
kill  the  lightened-up  tentacles  only, one-by-one) After you destroy all the
tentacles,  you've  to  kill  the  middle  one.  Just  hit it with your Charged
'Flipendo Knockback Jinx'  and  dodge  when  it prepares to attack you. You can
either stay back or move to another side in a circle motion. Don't forget to do
it fast, swiftly.  It'll recover if you do it too slowly. At last, cast another
spell,  'Incendio'.  Don't fail as  the Devil's Snare will recover if you fail.
Be patient.
Shaken, not stirred.

Nedved

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #57 : Huhtikuu 14, 2005, 19:33:29 »
Miksi kukaan ei ole niin mainiota peliä kun Pro Evolution Soccer 4?? Peli siis on futispeli niin kuin nimestä voi päätellä. Grafiikka on todella hyvä ja pelattavuus reilusti FIFAa parempi. Ainut miinus puoli pelissä on että kaikkien pelaajien ja joukkueiden nimet eivät ole oikeita, mutta nimet löytyy netistä ja ne on helppo muuttaa oikeiksi.

Sohvilainen

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #58 : Toukokuu 21, 2005, 21:24:16 »
Lainaus käyttäjältä: "Williska"

Nykyään pelaan kaverini kanssa paljon CTR:ää. Meillä on paljon jotain inside juttuja tästä pelistä ja olemme kokeilleet erilaisia tapojakin. (mm. silmät sidottuina ja toinen neuvoo) Se oli hauskaa.^^
Lainaus käyttäjältä: "Pieni Hikke"
Mii rakastaa CRT. Se on kivemoi, kuin tavalliset ajopelit Esim: Siinä on parempi ohjattavuus, ammuskelua, hauskat reitit, oikoreittejä joihin on vaikea päästä jne. Se on kyllä ykköselle, mutta pelaan sitä kakkosella. Kaverini ja minä ollaan siinä mestareita, vaikeinkaan taso ei tuota mitään vaivaa, olemme alkaneet jäädä pari kiekkaa jälkeen tahallamme, että tulisi haastetta. Grafiikka on ihan kiva, äänet ovat ärsyttäviä kylläkin. Kannattaa hankkia jos pitää crash-peleistä.
Teen samalla tavalla :) Kiva, että muutkin ovat hyvä pelissä. Tekisi mieli ottaa matsi. :) Minäkin olen löytänyt salareita.
Lainaus käyttäjältä: "Miss Perfect"

CTR:rässä olen paras! Siis ihan oikeasti. Ketään ei ole vielä pystynyt voittamaan mua. Ei edes Hardilla.

Aion ostaa Nitro Kartinkin. Se on kuulemma parempi kuin CTR...

Tunturipöllö: Otetaan matsi. Kukaan ei ole voittanut mua ikinä tuhoamiskisassa.

Hahhah! Minä voitan teidät kaikki! :D Se on lempi PS pelini ja minä ja kaverini olemme pelanneet CTR:ää jotakin 3 vuotta. Kaverini voittaa minut välillä ja minä hänet. Kukaan muu ei voita minua. :) Olemme suunnilleen yhtä hyviä. Voitamme kepeästi Hard-tasollakin esim. Papu's pyramid kentässä muut pelaajat yli kierroksella. Time trialissakin olemme voittaneet useita haamuja. Olen miettinyt monta kertaa, että olisipa suomen MM-kisat CTR:ästä. Haluaisimme kaverini kanssa hirveästi osallistua niihin.

Pelaamme kaverini kanssa myös molemmat vakituisilla ukoilla: Minä-Polar, Kaveri-Pura. Pelin huonoimmat hahmot (pienin nopeus), mutta ne ovat söpöt. (Polar on lukutoukka niinkuin minäkin. Olen muutenkin ihan samannäköinen :D) Sitäpaitsi tuo enemmän haastetta peliin kun pelaa hitaalla ukolla. Tai aika sama ja se tällaiselle mestarille. xD Okei okei...  Ai että, on se niin hyvä peli. Adventurekin on menty varmaan valehtelematta yli 5 kertaa läpi. Ihan lälly. (Pitää kerrankin kehuskella, kun on aihetta :)) Älkää pitäkö lesona...

Toinen lempi pelini on Ape Escape. Senkin olen mennyt yhteensä 5 kertaa läpi ja nyt menen kuudetta, jos laskuni pitävät paikkansa. Siihen ei koskaan kyllästy, varsinkaan jos pitää joskus puolen vuoden taukoja. Yksi meidän vanhimmista PS-peleistä.

//Muoksis: Menin se jo eilen läpi.

Ancel

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #59 : Toukokuu 22, 2005, 11:16:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Fanta"
Voisko joku joka on pelannut Harry Potter ja viisasten kivi -pelin (pleikkarilla) vihjasta vähän miten ihmeessä pirunnuora kohdasta pääsee jatkamaan. Olen ollut tuossa kyseisessä kohdassa jumissa jo vaikka kuinka kauan eli siis varmaan vuoden ja haluaisin kovasti päästä jatkamaan.


Hm. Minä olen pelannut tämän kyseisen pelin. (tarkoitithian Pleikkari ykköstä, minulta kyllä löytyy molemmat pelikonsolit, mutta viisasten kivi ainoastaan ykköseltä.)
Pirun nuorathan kiertävät sitä - (anteeksi, siitä on jonkin aikaa kun viimeksi sitä pelasin, mutta jonkinlainen käsitys minulla siitä vielä on..) Isompaa ... :9 Yksi pirunnuorista on vuorollaan vaalen vihreä ja tapat sen.. :P (sillä loitsulla..) Tähtäystä suosittelisin.. Pirunnuorat käy kimppuun. x)
Jatkat vaaleampien murhaamista niin kauan, kun ei ole enää yhtäkään pirunnuoraa jäljellä. :P
Jatkuiko Pirunnuora kohtaus vielä senkin jälkeen...? :O

P.s. Sen vain sanon, että Voldemort kohtaus on...  Tosi vaikea. Tai sitten liian älyllinen minun aivoilleni, jotka ovat sahanpurun peitossa. ;P

Toivottavasti auttoi. Anteeksi jos olit jo saanut vastauksen, näemmä olet kirjoittanut tänne kuukausi sitten. :P

Poissa Seatear

 • Vedenneito
 • Vuotislainen
  • http://www.kuusade.net
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #60 : Toukokuu 22, 2005, 12:12:26 »
Kingdom Hearts on minulle rakas peli. En omista muita pleikka pelejä sen lisäki kuin Sega superstarin.
Miksi kaikilla näyttää olevan ongelmia Kingdom heartsin kanssa? Itse vedin sen läpi kaksi kertaa tämän puolen vuoden aikana ja nyt on kolmas jo loppusuoralla (no ne kaksi jäkimmäistä ovat aika helppoja kun tietää miten mitää toimia ^^).
Ymmärsikö muuten kukaan muu sitä secret ending juttua? Sitä missä näytettiin kohtaus KH2:sta? Itse olin ihan ulapalaa ja mietin että kuka siinä oikein oli O_o. Pelissä on ihanat musat, grafiikka ja juoni. Joskus palaan sitä myöhään yöhön kun en raaski lopettaa xD

Sega Superstar.. No ainoa Eyetoy peli joka minulta löytyy, mutta pidän kovasti. Kyllä siihen kuntoa tarvitaan kun pitää heilutella käsiä ja hyppiä ja pomppia. Se on hauskaa ^^.

Kuinka paljon pelaan pleikkaria? No riippuu päivästä ensinnäkin. On olemassa päiviä jolloin en siedä play stationia. ja sitten on päiviä jolloin pelaan melkein koko päivän. ^^
Tahdotko lukea sarjakuvaa? -> Exceptional Abilities || Kuusade.net Se pienen ihmisen domain

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #61 : Toukokuu 22, 2005, 15:29:08 »
Seatear: Mitkä aseet sulla on kingdomissa käytössä? Miten selviän siitä yhdestä kohtaa (aika alusta) kun on yö, ja tulee siellä laiturilla niitä ökkömönkiäisiä ja niitä pitäisi tappaa. En koskaan onnistu siinä... :(

Selene

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #62 : Toukokuu 22, 2005, 18:46:41 »
Peetuli: Olettaisin, että et vielä ole saanut Keybladea. Mene siis sinne pieneen saareen sitä siltaa pitkin. Tällöin näet Rikun ja pikku animaatiopätkän. Jos taas olet jo saanut Keybladen, mene sinne "salaiseen paikkaan". Siinä pitäisi olla jonkin näköinen ovi, josta pääset sisälle... En ole ihan varma, mutta jos muistin oikein, noin se on.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #63 : Toukokuu 22, 2005, 21:49:59 »
Ööh, mikä missä ja milloin? Voi, taidan olla ihan pihalla... :( Mutta voisiko joku kertoa, mitkä aseet kannattaa valita?

Poissa Seatear

 • Vedenneito
 • Vuotislainen
  • http://www.kuusade.net
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #64 : Toukokuu 23, 2005, 08:35:26 »
Siis.. Ainakun läpäiset jonkun maista saat yleensä uuden aseen. Ensimmäisen uuden aseen saat Tarzan maasta, toisen Alandinista ja niin päis poin (liisa ihmemaasta saa aseen vasta kun osaat valkoisen trinityn)
Ihan alussa kun olet vielä sillä saarella ja tapaat siellä niitä ökkömönkiäsiä; niin niitä ei pysty tappamaan sillä puumiekalla joka sinulla on, joten silloin sinun täytyy tehdä niinkuin Selene sanoi ja mennä sinne saarelle ylös. Sinne missä oli niitä paopu hedelmä puita (siellä saarella)

Ja sitten mikä ase pelin edetessä kannattaa valita. No se riiippuu siitä haluatko enemmän MP:tä vai HP:tä (MP on taika ja HP on elämä) Aseita selaamalla huomaat että siellä alempana on semmoinen pieni sininen laatikko missä lukee minkälainen ase on.
Toivottavasti tajusit ^^`
Tahdotko lukea sarjakuvaa? -> Exceptional Abilities || Kuusade.net Se pienen ihmisen domain

Shagrat

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #65 : Elokuu 04, 2005, 11:26:39 »
Pelaan aika paljon myös PlayStation 2:lla ja suosikkipelejäni ovat Grand Theft Autot, Final Fantasyt, Tekkenit jne. GTA: Vice City onkin vedetty jo 100% läpi ja pitäis ostaa jo San Andreas, mutta ei ole vielä tullut sitä hankittua. Ostelen myös aika paljon PsOnen pelejä, sillä sillekin on melko paljon hyviä pelejä, kuten jo mainitsemani Final Fantasyt.

Ruusunmarja

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #66 : Elokuu 04, 2005, 20:50:19 »
Playstation 1 & 2 löytyypi molemmat. Kyllä se ykkönen aika pahasti tökkii kun nyt yrittää.

Playstation kakkosella lempipelejäni ovat Pro Evolution Soccer 4, Dragonball Z: Budokai 3. Pelejä löytyy yli 20.

Playstation kolmen ohjain on todella bumerangimainen. Muuta erikoista ei varmaan tule siinäkään vehkeessä olemaan verratuna Playstation kakkoseen. Ainoat eroavavaisuudet ovat varmaan kiintolevy ja parempi grafiikka.

Bloody Aeliah

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #67 : Syyskuu 13, 2005, 13:10:20 »
Lainaus käyttäjältä: "Renefer"
Ei kannata pelästyä jos se näyttää aluksi lastenpeliltä, sillä olen kuullut sen olevan haastava kokeneemmallekin pelaajalle.


Oho. Pikkuveli pelasi sen äkkiä läpi, vaikka ei se silloin ollut vielä edes paljoa konsolipelejä pelannut.

PS2lla tällä hetkellä meneillään Prince of Persian: Sands of time. Olen vain huono hyppimään oikeissa kohdissa, tykkään enemmän sellaisista helppohyppelyistä kuten Jak&Daxter.

Tällä hetkellä Gamecube on kuitenkin ohittanut PSn reilusti minun arvoasteikossani.

Aida

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #68 : Syyskuu 14, 2005, 21:17:05 »
Kingdom Hearts on ihan paras peli. Ilmeisesti en ole mikään huisin hyvä pelaaja kun välillä pelatessa on tuntunut että siinä vuodattaa verta, hikeä ja kyyneleitä, varsinkin joissain isoissa pahiksissa.
KH on ihana kun siinä on yhdistetty Disney ja Final Fantasy. Disney-hahmot varsinkin on huippuja. Harmi vaan että Akusta on tehty pelkkä Kuningas Mikin palvelija...
Alussa peli on pitkäveteinen ja sekavakin, kun animaation pätkiä on niin paljon ja aina pitää laukata ympäriinsä etsimässä seuraava animaatiopätkä ennen kun pääsee eteenpäin pelissä.. tai sitten minulla vaan on tapana juoksennella siellä väärään suuntaan.

Pleikkaria tulee pelattua aika kausiluontoisesti. KH:kin on ikuisuusprojekti. Sen kanssa olen jäänyt jumiin pari kertaa ja molemmilla kerroilla olen aloittanut pelaamisen puolen vuoden päästä uudestaan ja alusta asti. Loppusuora onneksi jo häämöttää :)

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #69 : Lokakuu 01, 2005, 20:50:44 »
joo, kingdom heqartsin oon vetäny, myöskin vaket kurt zisa(aavikolla aladdin-maassa hollow bastionin jälkeen tuleva vastus, todella helppo minulle( phantom, peter pan maassa hollow bastioinin jäljkeen, sephiroth ja jäätitaani, kaikki musta helppoi ja peli on tosi hyvä!
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Night Princess

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #70 : Lokakuu 28, 2005, 14:26:34 »
No, minulla on pleikkari 1, joten lempipelini on Harry Potter ja Viisasten kivi. Olisi kysymys: Kun on se peli ja tulee kohta, kun mennään Pörrön ohitse ja ollaan Pirunnuorassa. Sitten Hermionen sanoo: Katso miten lonkerot liikkuvat ja kukista se Sytyjo-loitsulla! Mutta kun en pysty edes kukistamaan sitä, ja vain Kaatamus-loitsulla!! Auttakaa mua tässä, eli miten voin kukistaa ne sytyjo-loitsulla?? Laittakaa mulle yksärillä vastaus!!

Shagrat

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #71 : Marraskuu 15, 2005, 17:46:49 »
Koska moderaattorit lukitsivat minun Crash Bandicoot topikin, niin pistän sitten viestini tänne:

Crash Bandicoot on siis Naughty Dog pelifirman kehittämä tasohyppely-pelien sankari. Crash teki ensiesiintymisensä PS1:llä vuonna 1996, jolloin julkaistiin hahmon nimeä kantava peli, Crash Bandicoot. Pelissä oli hämmästyttävä, yksityiskohtainen grafiikka, sekä peli omasi tietenkin überhauskan päähahmon. Tämän jälkeen PS1:lle ilmestyykin vielä 2 jatko-osaa, eli osat 2&3, jotka sisälsi paljon uudistuksia ensimmäiseen osaan verrattuna, sekä tietenkin niissä oli enemmän pelattavaa. Myös PS2:lle on tehty Crash-pelejä, mutta kolmen ensimmäisen osan jälkeen tekijä vaihtui, joten mielestäni ne PS2:n Crashit eivät ole niin hyviä kuin vanhat.

Crash-sarjan pelit ovat ehdottomasti parhaimpia tasoloikka pelejä. Itseltäni löytyy kaikki kolme ensimmäistä osaa PS1:lle ja näistä jokaisen olen pelannut läpi, tosin vain 2 osan olen pelannut ihan 100% läpi.

Crash Bandicoot taitaa olla tuttu miltei kaikille PS1:n pelaajille. Crashistä hauskan tekevät varsinkin kaikki omaperäiset keinot, miten kentän voi selvittää; joissakin kentissä ratsastettiin villisioilla, jääkarhuilla, dinosauruksilla sekä tiikereillä, kun taas joissakin kentissä lenneltiin futuristisessa maisemissa jetpackilla.

Crash pelien kotisivut löytyy osoitteesta: http://www.naughtydog.com/crash/index.html

Elikkä mitä mieltä muut on Crash Bandicootista?

Poissa Sirii

 • Frábært!
 • Vuotislainen
 • Regulusfani
 • Tupa: Korpinkynsi
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #72 : Marraskuu 16, 2005, 15:51:49 »
Minulla on PS2, mutta pelaan ykkösen pelejä (spyrot 2 ja 3 sekä Breath of fire). Varsinaisia kakkosen pelejäkin minulla on, mutta en ole miitä oikeen pelannut.

Sitten, paras peli on ehdottomasti BoF 3. En ole niitä kyllä muita pelannut, mutta se on huippu! Ja sitten seuraa kysymys: Jos kuka tunnustaa pelanneensa sitä, niin kertoisiko minulle, mitä pitää tehdä sen jälkeen, kun on tullut sillä_ihmeellisellä_valo_laite_teleportilla takaisin romurannalle?
Olen täysin jumittanut, ja sen takia pelaan nykyään vaan spyro 3.

Toinen huippuhyvä peli on Spyro 2, mutta sitä en ole aikoihin pelannut, kun kerran hukkasin sen jonnekin...

Nyt kun lähden kaupunkiin perjantaina, niin jos kuka kertoisi jotakin hyvää peliä jonka voisin kaapparoida mukaani? (ja pointti oli? Varmasti, etten ole eläessäni pelannut kuin 6:tta eri PS peliä...)

Ehe, nytpäs muuten ommaan jo FF X-2 ja Tekkenit 4 ja 5. Muoh, äkkiä mun pelivarastoni kasvaa... Ja jään tekkeneihin totaalisen koukkuun.
Ég á heiminn! :}

blame it on me

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #73 : Kesäkuu 06, 2006, 12:25:32 »
Jipii!
Vihdoin minulle sopiva aihe.
No meillä on 1 ja 2 yhteensä 48 peliä.
Lempi pelini mitä meillä on
-Harry Potterit
-Crash Bandigootit
-Jak and Dagsterit
-Star Wars Boyntu huonter
Siinä oli kakkosen
-Crash Bandigootit
Siinä oli ykkösen.
Tässä oli meiän peli hyllyn sisältöä.

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #74 : Kesäkuu 06, 2006, 14:06:42 »
Mistä saisin Viisasten kiven PS2:lle? Olen kierrellyt kauppoja, mutta en ole löytänyt.
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #75 : Kesäkuu 06, 2006, 14:49:43 »
Lainaus käyttäjältä: "ongelmanuori"
Nicee ;)
juu, vasta jouluna ensimmäisen pelikoneemme saimme, playstation2. meillä on vasta pari peliä; i-ninja, crash team racing, my street, u.s navy seal, avaruusseikkailu 626 en mie muista. paras on ehkä i-ninja tai crash team racing, joka onkin aika perinteinen. :P

miten playstation 3 erottuu edeltäjistään?

muok. saimme toisen ohjaimen konsoliimme! ^_^ ja pari uutta peliä, nojoo, ei kyllä minun mieleeni.

mitä tarkoitetaan kiintolevyllä playstationissä?


No onhan tietokoneessakin kiintolevy. Kiintolevylle voidaan tallentaa tietoa.

Tässä tietoa Pleikka 3:sta: http://eu.playstation.com/ps3/index.html?locale=fi_FI
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

blame it on me

 • Ankeuttaja
Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #76 : Elokuu 16, 2006, 18:12:51 »
Tietäisikö jooooku iki ihana vuotislainen mistä saisi tämän pelin pelin halvalla. Mieluiten joko: karjaalta, virkkalasta, lohjalta, nummelasta tai netistä!
Muoks: Kiitos shakrat kovasti ihanasta Crash linkistä!
Muoks: Hah! Miss perfekt, tunturipöllö ja sohvilainen. Minä voitan teidät kaikki nitrokartissa.

//Ei noin isoja kuvia, joohan. Muoksin sen linkiksi. ~Wend
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 25, 2007, 11:09:55 kirjoittanut Wend »

kossuhepe

 • Ankeuttaja
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #77 : Helmikuu 25, 2007, 11:02:51 »
itselläni on Pleikkari 1&2 kolmosta en hanki MAksaa liikaa :(. mutta parhaat peli on pleikka ykköselle ehdottomasti Spyro1, Crash pelisarja,HArry potter The sorces stone
JA kakkosella tulee mätettyy jotain Medal of Honor jne....
Sääli olen hukannut spyron ja Potterin muuton yhteydessä:-(

Poissa Tiukukello

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #78 : Helmikuu 25, 2007, 16:08:34 »
Omasta pelihyllystäni löytyy tällähetkellä 12 psx/ps2-peliä, joista vain 4 [Breath of fire: Dragon Quater, Kingdom Hearts, Kingdom Hearts II ja Okami] on omiani.
Loput 8 [Tekken 3, Final Fantasy IX, Final Fantasy X, Ratchet & Clank 3, The Simpsons Road Rage, Rollercoaster World, Sly 3 ja Tekken Tag Tournament] ovat lainassa tms.
PS3 on kuitenkin pakkohankinta, katsotaan jos se olisi tuossa parin vuoden kuluttua hieman halvempi..

VampiriaRaven

 • Ankeuttaja
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #79 : Maaliskuu 10, 2007, 13:08:32 »
Playstation ykköselle minulla on huomattavasti enemmän pelejä kuin kakkoselle. Lemppareihini kuuluu mm. Crash Bandicoot 3 Warped ja Crash Team Racing. Molemmat ovat monipuolisia ja hienosti toteutettuja pelejä mielestäni ja ne eivät ole liian vaikeita, mutta eivät silti ihan läpihuutojuttujakaan.

Pleikkari kakkosen peleistä lemppareihini kuuluvat mm. LotR: Two Towers, LotR: Third Age, LotR: Return of the King ja Pirates of the Caribbean: Legend of Jack Sparrow. Kaikki edellä mainitut ovat haastavia, mutta mukavia silti. Third Age ei niinkään kovin haastava, mutta erittäin koukuttava. Return of the Kingin kanssa taas menee useasti hermot. Legend of Jack Sparrow on juuri sopivan haastava ja ihana peli, jota jaksan pelata vaikka kuinka usein. Two Towers on myös erittäin mukava pelattava, vaikka välillä jumitunkin jonnekkin miettimään.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #80 : Maaliskuu 10, 2007, 22:55:21 »
Kiireellinen kysymys: eikös pleikkari kakkosella pystykin pelaamaan ykkösen pelejä ja tallentamaan niitä kakkosen muistikortilla?
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa Fingon

 • Philosopher
 • Vuotislainen
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #81 : Maaliskuu 11, 2007, 21:37:37 »
Kyllä niitä pelaamaan pystyy mutta tietääkseeni niitä ei voi tallentaa playstation 2:n muistikortille.
Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.

kassuvelho

 • Ankeuttaja
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #82 : Maaliskuu 24, 2007, 09:23:41 »
Pleikku kakkonen tuli hankittua jo lähemmäs kolme vuotta sitten, ja pelejä on tähän mennessä kertynyt varmaan n. 15-20 (ei jaksa laskea -_-)
Pleikkari kolmonen on toivelistalla, niin suuri on tämä peli-innostukseni :-)

----------------------------------------------------------------

Tällä hetkellä pelaan peliä nimeltä "Project Zero III: The tormented. Ei ole minun, mutta silti mahtava peli.Tunnelma on sopivan jännittävä, hetkittäin ahdistavan pelottava, juuri oikea. Suosittelen kauhu-genrestä pitäville. (ääninäyttely sukkaa...)9½/10

Toinen mahtava peli must-play -listallani on Kingdom Hearts II. Juoni on minusta parempi kuin ykkösessä, hahmot hieman kehittyneempiä. Mahtavaa epos-seikkailua!! 10++/10

Myös Silent Hillit kuuluvat suosikeihini, en ole pelannut vähään aikaan, *järkyttynyt*      *-*...

--::Kassuvelho::--

xjoxxju

 • Ankeuttaja
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #83 : Maaliskuu 24, 2007, 13:11:32 »
Omistan itse Playstation 2:sen, ja pidän siitä kyllä.. En kaipaa Nintendoja ja/tai Xbox:a yms. koska olen tottunut pelaamaan peruspleikkarilla ja se riittää.

Lempipelini mitä nyt itse omistan on Dogs Life. Se oli ensimmäinen pelini ja siihen on jäänyt tunnearvoa. Kerran se katosi pitkäksi aikaa, ja minulla täi todella ikävä. Sitten joskus vuoden päästä se löytyi ihmeen kaupalla hyvän ystäväni kirjahyllystä. Nykyään vaan naureskelen asialle.. Mutta vaikka olisikin kyseessä vain peli, jäi ikävä, kuten jo mainitsinkin. Sillä tosiaan on tunnearvoa. :)

Onko muilla käynyt vastaavasti?

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
Pelit ps:sällä
« Vastaus #84 : Maaliskuu 29, 2007, 18:38:00 »
  Omistan myös ps2 jipii..:)

Olen suuri peli friikki joten tästä tulee pitkä lista.....

Noniin ensiksi peli suosikeissani on Kingdom Hearts 1

On listava peli ja jaksan peleta tätä aina uudestaan ja uudestaaan....Pidän ritoten peter panin paikasta neverland Tai jotenkin noin...Grafiikka on kyllä kulmikasta mutta kyllä sityyä parannetiin huimasti kakkoseen...pelin Leffa pätkät olin tehty jo taas sitten paremmalla grafiikalla kuin peli itse mutta taas sitten noita ei vboinut verrata pelin alku ja loppu videoon O_o ne oli aivan namia....Peli oli kyllä hitusen vaikea minulle ja kuolin monesti mutta Ursula arjelin paikassa oli minun mielstä helppo ekalla läpi....Ostin pelin melkein heti senilmestyeswsä mutta pääsin sen vasta seiska vuoteni joulukuussa ja kyllä se riku osoittautui hirveän vaikeaksi minulle ja en myöskään kerännyt ultimate veponia muute se on kyllä kaunis katsoin netistä....


Kigdom hearts 2

Tämä ylitti odotukseni heti mutta se kuusi päivä twail light touwnissa oliu minulle kyllä hitusen liikaa mutta Roxii O_o ooh hän oli mahtava muta ei voita vielä Soraaa.....Pelin grafikkaa oli parannettu ja skeittaaminen oli kivaa varsinkin manalassa..:P....hahmoja oli myös paranneltu ja jos mahdollista tarina kulki paremmin kuin ykkösessä mutta peli osoittautiu kumminkin helponm,mqaksi kuin ykkös osa mutta pitää vielä kokeilla vaihtaa vaik4us astetta niin ei varmasti ole helppo....Leijonakungas paikka oli kiva ja leijonalla liikkumien oli kivaaa...Pelissä oli lisätty uusia disny hahmoja kuten roope setä ja tiku ja takulle olei laitetu enemmän liikettä etie vain enää kuvina...gummy sghipillä likkumienn oli paljon kivempaa ja hastavampaa kuin ykkös osassa ja se oli myös hyvä lisä.... Mulaanin paikka oli suurimmaksi osaksi otettu elokusta  muuta hyvä niin.... Kiva pluusassan oli myös se että maiten alueita oli suurennettu ja Soralle vaihdettiin uusi puku...kolmio liikkeet olivat myös kiva plussa taisteluissa sekä uudet pika valikot joka paikassa

Jak an daxter 1

Niin ostin tämän ystäv'ältäni ja olin pelannut tätä jo enen sitä...Tämä on kyllä hyvä pelin ja on toiminut minull inoittajani ja aijon kyllä ostaa n muutkjin osta heti kun vain jaksan ja hintojaq lasjketaan....

lord of the rings 3

Tämän pelin ostin laivalta kuten kh1 ja pääsin tässä hyvään makuun ....hahmot on hyvin suuniteltu ja hweillä on ihan leffa äänet sekä pelin grafiikka on hyvin toimiva sekä kentät ovat laadukaita mutta.....rtakas Costi nöffme tiputti pelikan lattialle ja tämä peli oli sisällä ei toi sen jälkeen kurjaaa...:(

lotr third age...

tämä sisäöltää mielen kiintoisa leffa pätkiä kaikista leffoista jjos llööydät kaikki ja sisälää kaikki leffat....Mutta tässä pelissä oli huono se että tässä ei oikeástaan ole alku peräistiä lotr hahmoja vaan keksitty uusia....ja tämä on turhan vaikea minulle joten homehtukoon nurkassa

Naruto ultimate ninja...

joululahja isältä ja puoli äidiltä  :) tosiunn itse valitsema

hyvä peli näin kun olen katsellut narutoa ja toimii myös senki8n takia hyvänä tappelunm pelinä....Pikkeaa ehkä muista tappelu pelesitä vain sillä että voi käyttäää erillaisi jutsua...Mutta kyllä tätä jakssa hakata


dance hits 3 ps ykköselle

Hyvä tanssimatto peli...oikein japanilaiseen tyyliin mutta olen kylllä velä kehitys vaiheissa mutta muuten hyvä peli musiikki toisn voisi olla joytain muutakin kuin pelkää jumputusta

Sly Coopper 2 konnakopla

Ostin tämän jota kuinkin vuosi siten ja oli kiva pelata ei ollut liian helppo eikä liian vaikea..Slyllä pelaaminen oli kivaa ja tottakia myrry sekä betly olivat kivaa vaihtelua mutte kyllä bentlyn juoksu on hyvittavaaa..... Grafiikka on sopivan sarjakuvamaista ja sarjakuva lköynti efektit olivat kivoja....Pidin myös jounensta joka on hyvä ja mukaansa vetävä eikä ete turhan nopeaaa...Peli sisältää myös sopivasti huumoria eikä yhtään likaaaa...Pekaasin pelin läpi suomeksi

Sly cooper 3 konnien kunnia

Sain tämän joulu lahjaksi viime jouluna  vuonna eli 2005..En pettynyt ja liikeitä ja kulmakkuuta oli parannelöutu ja ilahdun karibian meri paikasta mutta se laivojen upottelu oli jokseenkin hankalaa mutta minkä raha summan siitä saikaan.....Viedo pätkät olivat parempia kuin kakkosessa ja tarinaaa jatkettiin mihin kakkonen oli loppunut ja kuulemma tulee vielä nelonen odotan innolla

Tottakai minulla on myös kaikki potter pelit pleikalle mutta ei niistä sen enmpää


toki minulta löytyy myös: wrc 2 rallia inan hyvä....arreplanetta peli täytyyhän olla edes yksi disnin peli.
Ratchet and klank 1 sain sen pelikan mukana....shrek 2 älä osta huono...
dataa kotona ja koulussa

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #85 : Kesäkuu 10, 2007, 18:38:27 »
Minä olen omistanut PlayStation kakkosen pari kolme vuotta nyt, ja se on kyllä ollut aika ahkerassa käytössä. Pelaan siis pleikkarilla aika paljon, vähän liikaakin aina välillä. Se on tosin aika kausiluontoista: välillä pelaan joka päivä monta tuntia, välillä menee viikkoja etten pelaa ollenkaaan.

Pelejä minulta löytyy aika suppeasti, en kamalasti ostele uusia pelejä vaan pelaan vanhoja uudestaan ja uudestaan. Eniten olen varmaan pelannut Crash Bandicoot-sarjan pelejä. Omistan ne kaikki ensimmäisestä aina Crash Nitro Kartiin asti, mutta koskapa viimeisin tuotti suuren pettymyksen, en enää niitä sitä uudempia ole ostanut. Suosikkejani Crasheistä on ehdottomasti Crash Bash ja Crash Team Racing, luultavasti siksi että niissä on kaksinpelimahdollisuus. Niitä on ihan mielettömän hauska pelailla kaverin kanssa, varsinkin CTR:ää :>

Taru Sormusten Herrasta-peleistäkin taidan omistaa melkein kaikki. Ainakin kaapista löytyy Fellowship of the ring-peli, The Two Towers-peli, Return of the king-peli ja Third age. FOTR:sta en pahemmin tykkää, se on jotenkin kökkö ja TTT on minulle liian vaikea XD ROTK taas on aivan ihana peli, jotkut kentät vain ovat vähän turhan helppoja vaikka pelaisikin hardilla. Third age oli pitkään sellainen peli, että en tykännyt siitä yhtään, mutta kun se lähti käyntiin niin se osoittautui aika hilpeäksi peliksi. Suunnitelmissa olisi myös hankkia Battle for Middle-Earth, mutta se taitaa jäädä vain suunnitelmaksi jos sitä ei ole PS2:lle ollenkaan, vaan vain PC:lle. Mutta offi sikseen.

Eikö minulla muka muita pelejä ole? Ei kun tietenkin, ei SingStareja sovi unohtaan. On ne vaan hienoja pelejä XD Aika mielettömän monta kertaa puhki pelattu, mutta eivät kyllä menetä hohtoaan.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Ajatusliekki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Where the heart lies
 • Pottermore: HallowGalleon47
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #86 : Elokuu 19, 2007, 16:05:42 »
Pleikka kaisi pelejä on tällä hetkellä 18 kiplaletta. Yköös pelien määrää en edes muista. Pelaan perjantai - sunnuntai ainoastaan. Suosikkeihin kuuluu 3 ekaa Ratchettiä Sly Cooper Trilogia sekä jotkut autopelit. Pleikkari ykköselle minulla oli pienenä rakkaat kaikki 5 Crash Bandicoot peliä. Spyrot eivät kovin tuttuja ole. Veljeni aloitti pelaamiseen vuonna 96. kJa Minä varmaan joskus 98.
mus mus -> Ajatusliekki

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #87 : Huhtikuu 24, 2008, 13:15:00 »
Omistan Pleikka 2:sen ja sille seuraavat pelit: kaikki Harry Potterit ja Dog's Life(peli on oikeastaan pikkuveljen). Lisäksi minulla on läjä ykkösen pelejä, kuten Crash Bandicoot 2 ja 3,  Spyro 1 ja 2, Croc 1, Ape Escape 1.
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Tarski

 • Ankeuttaja
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #88 : Helmikuu 24, 2009, 16:17:06 »
Toinen hyvä peli on Harry Potter ja Salaisuuksien kammio. Peli on vauhdikas ja Tylypahkan linna on riittävän suuri ja sieltä löytyy riittävästi salapaikkoja.
Pelissä on kuitenkin aivan liian pitkät lataus ajat, jotka raastavat hermojani, koska pinnani ei ole mikään pitkä...
Myös osa pelin tehtävistä ovat vaikeita (aineskin minulle) älytä, esimerkiksi se tehtävä, missä piti hakea sytyjo -loitsu. Siinä minulla kesti noin viikko... :)
Ajattelin ostaa Azkabanin vangin myös Playstation 2:selle, mutta pelkää että siinäkin on liian pitkät lataus ajat.
[/quote]
Minulla on samassa kohtaa ongelma joten ajattelin kysyä pientä vihjettä kun tuo minun sairaslomani loppuu kohta en ehkä kerkiä päästä eteenpäin jos siihen todella menee viikko toisella niin minulla menee ainakin kaksi viikkoa! Ne latausajat kyllä on kauhian pitkät mutta voihan sitä vaikka lueskella jotain siinä tai käydä muuta puuhaamassa.

Idiootti

 • Ankeuttaja
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #89 : Maaliskuu 10, 2009, 16:33:03 »
En omista pleikkaria, mutta nyt kun on hinta tippunut alamaihin voisi ostaa sen. Siihen kun löytyy pitkä lista pelejä jotka haluaisin ostaa. Esim Jak&Daxter1-3 ja X, Metal gear solid: Snake Eater (Metal Gear?), ehkä devil may cry, silent hill, kingdom hearts ja monia muita.
Olen paljon kavereilla pleikalla pelaillut, mutta valitsin konsolikaupassa nintendon niin ei tullut ostettua playstationia(olen tosin eniten pc-mies). Eniten kismittää Metal gear solidien missaaminen

MeanMan

 • Ankeuttaja
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #90 : Kesäkuu 13, 2009, 22:11:07 »
Itselläni on PSX, veljen kanssa yhteinen PS2 sekä PS3. Suosikkipelejäni ovat Final Fantasy VII, Final Fantasy X sekä Harry Potter ja Feeniksin kilta.
 FF VII:tä olen pelannut viimeaikoina liikaa. Vanhassa tallenuksessani hahmot ovat jo levelillä 70-99, mutten tiedä / muista, miten Northern Craterista pääsee pois >__<
 FF X minulla oli joskus yhteisenä veljeni kanssa, mutta hän myi sen. Tilasin sen juuri eilen uudestaan :P
 Harry Potter on loistava peli, mutten jaksa pelata sitä nyt, kun vahingossa aloitin uuden tallennuksen vanhan päälle >__>

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #91 : Kesäkuu 30, 2010, 13:09:42 »
Itselläni on PS1, PS2, PS3 ja PSP. :) Vaikka ne ovatkin yhteisiä veljeni kanssa.. Käytän eniten PS3:sta, sillä se on minusta paras. :D On se vain sääli, että ne pelit maksaa aina niin rutosti.. ><

Omistan melko monia pelejä PS3:lle (tai no.. YHTEISIÄHÄN ne ovat.. -,-) mm.;
-Assassin's creed 1
-Assassin's Creed 2
-GTA 4
-GTA 4 Liberty City
-Batman Arkham Asylum
-Far Cry 2
-Resident Evil 5
-Bourne Conspirasy
-NHL 10 (veli pelaa sitä)
-Uncharted: Drakes Fortune
-Saw
-Skate 2
-Skate 1
-Guitar Hero
-Pirates of the Caribbean 3
-Ja muutamia Singstareja on myös... :)

Eniten kuitenkin pidän Assassin's Creed-sarjasta! MATAVA! :D Suosittelen kaikille, joilla on PS3. Kaunis grafiikka, hyvä tarina, hauska taistella, mukavasti haastetta ja kiipeily katoilla on mahtavaa! 8D Ja Assassin's Creed Brotherhoodkin on tulossa marraskuussa. :D En malta odottaa..
« Viimeksi muokattu: Elokuu 20, 2010, 20:49:42 kirjoittanut Saccharine »
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #92 : Kesäkuu 30, 2010, 16:53:55 »
Minua suututtaa hirveästi se, että isäni meni myymään PS2:n ostaakseen Wiin. Wiitä on huomattavasti monipuolisempaa pelata, mutta sen pelivalikoima on harmillisen suppea. Esim. Crash Bandicooteja ja Spyroja kun ei olla valmistettu Wiille. Crash Bandicootit olivat ehdottomasti suosikkipelejäni, Warpedista pidin eniten. Myös Crash Bash kuului kärkijoukkoon, mutten koskaan ehtinyt pelata sitä läpi ennen kuin se hajosi jostain syystä. Spyroista lempparini oli Gateway to Glimmer, jonka tasot ja musiikit lumosivat minut. En enää muista mitä kaikkia pelejä omistin, mutta suurin osa oli noita Crash / Spyro-pelejä. Sims 2 taisi löytyä myöskin, mutta minua häiritsi sen pelattavuus. :/ Story Mode oli ainut jota jaksoin pelata, sillä esim. talonrakennus kesti ikuisuuden. Tuo pleikkari kuitenkin on nyt jäänyt historiaan Wiin & muiden uudempien konsolien ilmestyttyä. Muistelen kuitenkin yhä elävästi sitä kuinka saatoin pelata jopa tunteja (nykyisen Vuotisaikani!) joskus ala-asteikäisenä.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #93 : Elokuu 10, 2010, 00:31:30 »
Playstation 2 ja 3 löytyvät talosta, vaikkakin Playstation 2 on jäänyt unohduksiin yläkertaan. :(

Pelejä kakkosella on Crash Bandicooteja, sitten on yksi legoajokisapeli, kaksi SingStaria, Jak and Daxter, Jak II, Tony Hawk-peli, SSX-lumilautailupeli ja saattaa olla joitakin muita myös. Olen noista peleistä pelaillut kaikkia jonkin verran, SingStaria laulellut paljon ja SSX on ollut myös kovassa käytössä, samoin kuin Tony Hawk. Kaverini pitää kovasti tuosta legoajokisapelistä, taisi muuten olla nimeltään Lego Team Racing tai joku sinne päin, ja omasta mielestänikin se on ihan kiva.

Pelejä kolmosellakin on, LittleBigPlanet, Motor Storm, Need for Speed: Undercover, Oblivion, NHL 09, Kill Zone, Buzz: Visailun maailma ja ModNation Racers, joista viimeisin on uusin ja aivan loistava peli. Tänään sitä ollaan pelailtu. :)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 15, 2010, 21:00:52 kirjoittanut Tomataro »

Poissa Mirrekala

 • Suklaamurmeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #94 : Elokuu 17, 2010, 20:02:26 »
Pleikkari kolmosta ei ainakaan toistaiseksi tueta koska a)jos minulla olisi sellaiset rahat, keksisin niille parempaa käyttöä, b)PS2 pyörittää useimpia ykkösenkin pelejä, ja ainakin kaikkia niitä jotka itse omistan. PS3 taas kuulemani mukaan dissaa aikaisempia konsoleja enkä halua montaa pelikonetta nurkkaan pyörimään, varsinkin kun omistan ohuen version pleikkakkosesta ja sen jälkeen kolmonen vaan näyttää ihan valtavalta c)en ole milloinkaan ollut niin koukussa pleikkakakkoseeni kuin viimeisen puolen vuoden aikana, vaikka koneen olen omistanut vuosikausia. PSP on sitten ihan kivaa ajanvietettä vaikka matkoilla jos veljeni sattuu sitä lainaamaan

Alkuperäisen pleikkarin peleistä suosikkini on Tekken 3. Se oli ensimmäinen mättöpeli jota pelasin kakarana, ja edelleenkin se on niin nostalginen kaikessa hitaidessaan ja kökkögrafiikassaan. Samaan fiilikseen pääsen myös Soulbladen avulla, vaikka sen pelaamisen aloitin vasta tutustuttuani sarjan PS2-peleihin. Mutta näitä tulee pelattua yhä harvemmin, monet kaverini kun eivät enää arvosta nostalgiaa yhtä paljon kuin modernimpaa mttöä. Ja itse tykkään, että mättöä pelataan kavereita, ei konetta vastaan.

PS2-mättöä sitten. Soul Calibur II löytyy omasta laatikosta. Myös osia III ja IV(PS3) olen kokeillut. Kolmonen ei ole huono ja omien hahmojen muokkaaminen oli ihan piristävää kun sitä pääsin kaverin tykönä testaamaan. Mutta ei mitään mullistavaa. Nelosen suurin vika taas on se, että se on kolmoselle. SC taitaa olla suoskki mättösarjani. Ostin myös Tekkenin osat 4 ja 5 käytettyinä, mutta nelonen ei vakuuttanut mitenkään ja viitosta en ole ehtinyt kokeilla, koska olen pelannut nyt muutaman kuukauden jotain muuta, nimittäin...

Persona 3 läpäisty pari viikkoa sitten ja Persona 4 hyvällä alulla. Ja nyt tunnustan, että P3 oli ensimmäinen RPG-tyyppinen peli, jonka pelasin alusta loppuun läpi. Ennen karsastin RPG:tä ja erityisesti vuoropohjaista taistelua enkä mitään aloittamaani saanut pelattua kovinkaan pitkään, mutta P3 tarjosi tervetulleen pehmeämmän laskun. Pelistähän puolet on vihollisten pieksemistä perinteiseen japaniropetyyliin ja puolet hengailua ja sosiaalisen elämän ylläpitoa. Lisätäänpä ilmeisesti lähinnä emo-powerilla toimiva päähenkilö ja kerrankin vuoropohjaisuudesta huolimatta selkeä taistelujärjestelmä. Nyt ymmärrän heitä, jotka puhuvat vuoropohjaisen taistelujärjestelmän puolesta roolipeleissä. Taktikointimahdollisuus (ja pakkokin, en jaksa olla leveluppaamassa koko ajan) pelkän x:n hakkaamisen sijaan on jees. Ehkä siinä syy, miksi Kingdom Heartsini jäivät kesken molemmat... Reaaliaikainen taistelu tietokonetta vastaan tuntuu vähän kökköiseltä nyt kun hiffasin, mistä vuorotaistelussa on kyse. Tämän jälkeen minusta tuntuu, että voisin aloittaa uudestaan sellaisen taisteluaivottomuuteeni katkenneen sivistyaukon kuin Final Fantasy VII. Tunnen pelin juonen jo melkeinpä etu- ja takaperin, niin monta kertaa olen nähnyt sitä pelattavan läpi, mutta elämäntavoitteeni on vielä joskus pelata se ihan itse. Kai sitä voiis kutsua yhdeksi lempipeleistäni, vaikka en omakätisesti ole juuri päässyt alkua pitemmälle. Mutta ensin hoidan P4:n pois alta, se kun on ollut tähän mennessä vielä edeltäjäänsäkin koukuttavampi (ja imo hauskempi; olen jo muutaman kerran nauranut itseni tärviölle ensimmäisen 30 tunnin aikana). Ja ehkä sitten hoidan käsiini P3FES:in... Yleensäkin nyt kun lähes 90-tuntinen P3-urakka on takana, on RPG-kynnys laskenut huomattavasti ja reviiri laajentunut toivottavasti pysyvästi. Uskollisia mättökavereita kun on nykyään niin vaikea löytää :(

Joo. Pleikkari on oikeastaan ainoa konsoli, jota itse harrastan. Kasvoin katsellen veljieni pelaamista lähinnä pleikkari ykkösen aikaan ja itsekin pelailin. Teininä sain sitten kakkosen joululahjaksi ja olen satunnaisesti pelaillut jotain. vasta ihan viime aikoina olen oikeasti ruvennut viettämään konsolini kanssa tuntikausia. Toinen veljeni on nykyään kääntynyt x-boxaajaksi, mutta se vanhempi käy jatkuvasti meillä pelaamassa pleikkariani ja pöllii konsolini aina kotiinsa kun olen pitempään poissa.
"Paras tapa toimia on ystäville kostaa
jos päältä kauniin hevosen saa silmiin tuijottaa
Mut takaisin ei käytettyä sieluaan voi ostaa
kun kalpein kauppamiehistä ovelle kolkuttaa
" -Viikate: Tie

Poissa Marygold

 • Irorua
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #95 : Joulukuu 06, 2010, 18:54:09 »
Persona 3 läpäisty pari viikkoa sitten ja Persona 4 hyvällä alulla. Ja nyt tunnustan, että P3 oli ensimmäinen RPG-tyyppinen peli, jonka pelasin alusta loppuun läpi. Ennen karsastin RPG:tä ja erityisesti vuoropohjaista taistelua enkä mitään aloittamaani saanut pelattua kovinkaan pitkään, mutta P3 tarjosi tervetulleen pehmeämmän laskun. Pelistähän puolet on vihollisten pieksemistä perinteiseen japaniropetyyliin ja puolet hengailua ja sosiaalisen elämän ylläpitoa.

Minä olen myöskin miettinyt kyseisten pelien kokeilemista, kun kuulostavat vähän sellaisilta, että tällainen nihkeästi RPG:hen suhtautuva mutta hyvin Simsinsä pelannut ihminenkin voisi niihin päästä sisään :D Mutta vielä ei ole tullut riittävän halvalla vastaan.

Ps2 löytyy siis minunkin kotoani, pikkuveljeni ikivanha mötikkömalli, siis se joka vie tilaa koko hyllyn verran. Mutta hyvin toimii. Kovin paljon en ole pelannut enkä monta peliä omista, mutta ihan ehdoton suosikkini ps2:lle on japanilainen "taideseikkailupeli" Shadow of the Colossus. Tuossa itse asiassa juuri eilen pelattiin se vihdoin läpi. Pelin idea yksinkertaisuudessaan on siinä, että sankari haluaa herättää tytön kuolleista, ja tarun mukaan tämä on mahdollista surmaamalla 16 jättiläismäistä hirviötä kirotussa maailmassa taikamiekan avulla. Peli on hyvin riisuttu siinä mielessä, että alussa ei paljoa paljasteta, puhetta ei ole juuri lainkaan, maailmassa asuu hirviöiden lisäksi vain pari pikkueläintä ja mitään muita vastuksia ei ole lukuunottamatta näitä kuuttatoista hirviötä, jotka muistuttavat kukin vähän jotain omanlaistaan tasohyppelykenttää. Hirviöiden voittaminen vaatii yleensä enemmän aivoja kuin voimankäyttöä, sillä jokaiseen liittyy oma logiikkansa, jolla sankaria monin kerroin isomman hirviön taktiset pisteet voi löytää ja niihin päästä käsiksi. Ennen kaikkea tämä on kaunis ja herkkä fiilistelypeli, joka ei pahemmin juonta kaipaa, vaikka löyhä sellainen kyllä onkin olemassa. Ja voi hyvillä mielin suositella myös vähän vanhemmille pelaajille. Suurin kiusa lienee pelin karmaiseva kamera, joka ei kerrostalon kokoisten kolossien päällä kiipeiltäessä tahdo aina pysyä ihan messissä...  

Saman pelin tekijöiden aiempi peli ICO houkutteleekin nyt minua myös valtavasti, mutta valitettavasti sitä on todella vaikea enää löytää. Onneksi ensi vuonna on sekä Shadow of the Colossuksesta että ICO:sta tulossa Playstation 3 -painos ja lisäksi kokonaan uusi peli samoilta pelintekijöiltä (The Last Guardian), ja pelkästään niiden takia minun on kyllä se Ps3 pakko viimeistään ensi vuoden kuluessa saada :/

Toinen tällainen niin ikään japanilainen "taidepeli", jota olen ps2:lla pelaillut, on Okami. Tämä on varsin komeasti tehty peli sinänsä, hyvät musiikit ja hauska idea, eli vihollisia vastaan taistellaan "piirtämällä" erilaisten siveltimenkäyttötekniikoiden avulla ja lisäksi on paljon muuta pientä söpöä näpertämistä sen varsinaisten vihollistenmättämisen lisäksi, mm. erilaisten söpöjen eläinten ruokkimista. mutta ehkä kuitenkin vähän yliarvostettu siihen nähden, että varsinainen juoni ei oikeastaan ole mistään kotoisin, ja lisäksi peli on ihan liian helppo, jotta sitä jaksaisi aivan tosissaan pelata (peli tuputtaa aivan liian paljon vinkkejä ja vääntää kaiken ärsyttävästi rautalangasta). Hauskaa vaihtelua tyypillisemmän näköisiin peleihin kyllä, mutta silti pienoinen pettymys kaikkien hehkuttavien arvosteluiden jälkeen.

"Huvittelupeleistä" parhaita taas ovat mm. Gran Turismot ja Sing Starsit :>
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 06, 2010, 18:58:22 kirjoittanut Marygold »
Sadevesiämpärit, auringonkukkaniityt, saippuapalat ja raparperinvarret... Oikullisesti versoilevat lommot elämän alaviitteissä.

Poissa Mirrekala

 • Suklaamurmeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #96 : Joulukuu 07, 2010, 00:01:43 »
Persona 3 läpäisty pari viikkoa sitten ja Persona 4 hyvällä alulla. Ja nyt tunnustan, että P3 oli ensimmäinen RPG-tyyppinen peli, jonka pelasin alusta loppuun läpi. Ennen karsastin RPG:tä ja erityisesti vuoropohjaista taistelua enkä mitään aloittamaani saanut pelattua kovinkaan pitkään, mutta P3 tarjosi tervetulleen pehmeämmän laskun. Pelistähän puolet on vihollisten pieksemistä perinteiseen japaniropetyyliin ja puolet hengailua ja sosiaalisen elämän ylläpitoa.

Minä olen myöskin miettinyt kyseisten pelien kokeilemista, kun kuulostavat vähän sellaisilta, että tällainen nihkeästi RPG:hen suhtautuva mutta hyvin Simsinsä pelannut ihminenkin voisi niihin päästä sisään :D Mutta vielä ei ole tullut riittävän halvalla vastaan.
Itsekin Simsiä kausittain pajon pelaavana kehtaan suositella :D Nyt olen siis läpäissyt myös Persona 4:n. Osat 3 ja 4 eroavat sekä tunnelmaltaan että taistelumekaniikan osalta jonkin verran, mutta perusidea on sama ja pitää ainakin minut koukussa pitkäänkin. Vaikka suoraa tarinallista jatkumoa ei olekaan, suosittelen P3:n pelaamista ensin, koska silloin siitä saa irti täyden nautinnon ja jotkin P4:n käänteet ovat hauskempia. Toivottavasti tulevat vastaan sopivaan hintaan.

Ja enhän minä mitään Final Fantasya päässyt hakkaamaan, kun heti P4:n jälkeen eteeni ilmestyi Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga, eli osittain samoilla ideoilla pyörivä Atluksen aikaisempi työ. Tämä nyt on kaiketi sitä melko perinteistä RPG-mättöä, juoksennellaan, hakataan, saadaan expaa, juoksennellaan, hakataan katsotaan cutscene jne. Mutta nyt, kun olen päässyt genreen sisälle, nautin tästä. Ensiksikin pelin juoni on erittäin lupaava, pimeä ja sekoittelee kaikkia henkimaailman juttuja. Toiseksi taistelu vaatii sopivasti taktiikkaa, sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä; taitelutilanteessa vihollisen heikkoudet olisi hyvä tajuta nopeasti ja taistelujen ulkopuolella varmistaa, että on tarvittavat taidot käyttää heikkouksia hyväksi. Ja tähän mennessä juoni on paikoin onnistunut oikeasti olemaan liikuttava olematta liian korni. Visuaalisessa ilmeessä ei myöskään juuri ole moittimista. Alun perusteella itse asiassa pistin tilaukseen jo Digital Devil Saga 2:n. Muutenkin ajattelin pikkuhiljaa ottaa muistakin Shin Megami Tensei- ja sisarjarjojen peleistä, ja nähdäänpä mihin asti mielenkiinto kestää. Kaiketi tässä nyt alan pelailla muutakin. Viime aikoina ollut vähän semmoinenkin tunne, että voisin vihdoin oikeasti pelata Devil May Cryn läpi, noin esmes.
"Paras tapa toimia on ystäville kostaa
jos päältä kauniin hevosen saa silmiin tuijottaa
Mut takaisin ei käytettyä sieluaan voi ostaa
kun kalpein kauppamiehistä ovelle kolkuttaa
" -Viikate: Tie

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #97 : Huhtikuu 01, 2011, 19:01:31 »
Mä oon nyt päättänyt, että minäpoika hankin sitten PS3 kun mulla on rahaa. Haluan LITTLE BIG PLANET 1&2 8(
Onhan mulla toi ykkönen PSP -konsolillani, muttakun toi (nyt tulee taas tuhmasana) paska ei suostu sitä toistamaan -.-' se jää vain jumittamaan, joten tsekataan etät onko se nyt mun UMD_levystä vai siitä koneesta kiinni... ._,

Btw, kaveri kai myy mulle Crash Bandicoot 2 ;)
Holaatilaa! Kun sitä ei enää missän tehdäkään :)

Poissa mattis

 • se outo tyyppi tuolla nurkassa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: RuneLumos12214
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #98 : Huhtikuu 02, 2011, 21:28:40 »
Nykyään pelailen lähinnä Battlefield Bad Company 2:sta ja Resident Evil 5:sta. Pääsimme veljen kanssa tänään vihdoin tarina osuus läpi Professionalilla (oli hankalaa, melkein kuoli aina kun joku kerkesi lyödä). Nämä siis PS3:lla. PS3:en lisäksi meillä on PS2 ja PSP. Kakkoselle meillä on sen verran pelejä ettei niitä jaksa tänne luetella. Parhaimpia sille kuitin ovat mm. Kingdom Hearts 1 & 2, Final Fantasy XII ja loput ovatkin sitten ihan tuulen mukaan hyviä tai huonoja.
PSP:lle meillä on Kingdom Hearts Birth By Sleep (hankimme PSP:en pääasiassa juuri tämän pelin takia), Fullmetal Alchemist: Brotherhood ja Daxter, sekä Final Fantasy VII netistä ladattuna.
PS3:sella meillä ei ole läheskään niin paljon pelejä kuin kakkosella, joten niitä voikin luetella hieman paremmin. Toiseksi nuorimman veljeni pelejä ovat: Bakugan: Defencers Of The Core, LittleBig Planet 1&2, Lego Star wars Complete Saga ja Lego Indiana Jones.
Vanhimman veljeni (kuitenkin minua vuotta nuorempi) pelejä ovat: Resident evil 5 Gold Edition ja Final Fantasy XIII.
Minun pelejäni taas ovat: Battlefield Bad Company 1&2, Medal Of Honor Airborne ja Skate 3. Nyt olisi kuitenkin suunnitelmissa ostaa Prototype ja Battlefield 3 kun se ilmestyy. Kaikkien yhteinen PS3 peli meillä on Gran Turismo 5.
Suosittelisin Battlefieldiä kaikille PS3:en omistajille jotka pitävät räiskinnästä.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 15, 2011, 18:46:07 kirjoittanut mattis »
The Last Enemy That Shall Be Destroyed Is Dead...

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Playstation- pelit (Saattaa sisältää spoilereita)
« Vastaus #99 : Toukokuu 28, 2013, 18:10:33 »
Minulla ja siskollani (joka on täällä Vuotiksessa nimellä Medianoche) on kaikki neljä tähän mennessä ilmestynyttä PlayStationia. PlayStation 1 ei toimi enää. En kyllä ihmettelekään, koska se on jo niin vanha, emmekä edes ostaneet sitä uutena, vaan saimme serkultamme joskus, kun minä olin neljä- tai viisivuotias tai jotakin sinne päin. PlayStation 2 on sekin vähän rikki ja sen kannen päällä täytyy pitää yhden kilon painoa, jotta se suostuu lukemaan pelilevyä. Se toimii silti yhä tietynlaisen ja oikein asetetun painon kanssa. Kolmannen version PlayStationista saimme joululahjaksi ja neljännen ostin itse, koska halusin pelata eräitä uusia pelejä, joita ei saa aiemmille PlayStationeille. Hyviä pelikoneita ne kaikki mielestäni ovat. Vuosien varrella sarjaan on tullut paljon uusia ominaisuuksia, minkä vuoksi konsolit ovat minusta käytännöllisiä muutenkin kuin vain pelaamiseen. Meillä on aika monta peliä noille konsoleille. Onneksi aiempien versioiden pelit toimivat uusissa versioissa - vaikka huono puoli onkin sitten se, ettei sama toimi päinvastoin.
Jos ketään kiinnostaa tietää, millaisia pelejä on vuosien varrella tullut ostettua, tässäpä olisi lista:

PlayStation 1:
♦ Spyro the Dragon
♦ Spyro 2: Gateway to Glimmer
♦ Crash Bandicoot
♦ Crash Bash

PlayStation 2:
♦ Spyro: A Hero's Tail
♦ The Legend of Spyro: A New Beginning
♦ The Legend of Spyro: The Eternal Night
♦ The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon
♦ Sly Raccoon
♦ Sly 2: Konnakopla (Band of Thieves)
♦ Sly 3: Varkaan kunnia (Honor Among Thieves)
♦ Beyond Good & Evil
♦ Karvinen 2
♦ Cats
♦ Dogs
♦ Dog's Life (Koiran elämää)
♦ Springdale
♦ The Sims 2: Pets
♦ The Sims 2: Autiosaari
♦ Ratchet & Clank 3
♦ SSX 3
♦ Ice Age 2: The Meltdown (Jäätikkö sulaa)
♦ Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (Dinosaurusten aika)
♦ The Golden Compass (Kultainen Kompassi)
♦ Narnia: Velho ja leijona
♦ Eragon
♦ Chicken Little (Pikku Kananen)
♦ Disney Bolt
♦ Guitar Hero: Greatest Hits
♦ Guitar Hero: Metallica
♦ Guitar Hero 3: Legends of Rock
♦ Shamu's Deep Sea Adventure

PlayStation 3:
♦ Spyro the Dragon (ladattu PlayStation Storesta)
♦ Spyro 2: Gateway to Glimmer / Ripto's Rage (ladattu PlayStation Storesta)
♦ Spyro: Year of the Dragon (ladattu PlayStation Storesta)
♦ The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon
♦ The Sly Trilogy
♦ Sly 4: Thieves in Time
♦ The Sims 3: Pets
♦ Assassin's Creed
♦ Assassin's Creed II
♦ Assassin's Creed: Brotherhood
♦ Assassin's Creed: Revelations
♦ Assassin's Creed III
♦ Assassin's Creed IV: Black Flag
♦ Assassin's Creed: Rogue
♦ Beyond: Two Souls
♦ Thief
♦ The Elder Scrolls V: Skyrim
♦ Infamous

PlayStation 4:
♦ Assassin's Creed IV: Black Flag
♦ Assassin's Creed V: Unity
♦ Assassin's Creed VI: Syndicate
♦ InFamous: Second Son

Hankintalistalla:
♦ Sly 5 (kunhan ilmestyy)
♦ Beyond Good & Evil 2 (jos ilmestyy joskus)
♦ Dishonored
♦ Bloodborne (?)
♦ Dragon Age: Inquisition (?)
♦ The Witcher 3: Wild Hunt (?)
♦ InFamous 2: Blue and Red
♦ InFamous: First Light

Kolmen PlayStationin lisäksi meillä on vielä Wii. Siihenkin on aika vähän pelejä, kuten PS3:een. Ja tämä on käsittääkseni PlayStation-pelikonsolia varten luotu aihe, joten en ala listaamaan tähän mitään muita juttuja.
PlayStation-peleistä ehdottomia suosikkejani ovat kaikki kolme The Legend of Spyro -sarjan peliä. Rakastan Spyroa mahdottoman paljon. Siinä on mielestäni upea ja omalla tavallaan erikoinen ja jännittävä juoni sekä kivat tasot ja paljon ominaisuuksia. Yleensä en käytä paljoa hymiöitä tai mitään ylimääräisiä merkkejä, mutta Spyron puolesta on sanottava: <3<3<3 ♥♥♥
Muita mielestäni parhaisiin kuuluvia pelejä ovat Beyond Good & Evil, Beyond: Two Souls, kaikki Sly-pelit, InFamous: Second Son ja Assassin's Creed -pelit.

//En tiedä oikein miksi, mutta tulen ajoittain päivittämään tätä. Ehkä omaksi huvikseni? Tai jotain...
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2016, 19:07:22 kirjoittanut Soul Spirit »
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending