Kirjoittaja Aihe: Tonks ja Lupin  (Luettu 40391 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Lizlego

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #25 : Helmikuu 24, 2004, 09:05:59 »
Parempi sivuosaaikuisen suhde kuin esimerkiksi Harry Potterin oma suhde, koska se joka tapauksessa yököttää minua. Pitääkö kaikki kirjat pilata typerällä romantiikalla...ellei sitten käy niin, että Harryn teinirakastettu kuolee ja se lisää Harryn angstia. No, se olisi jotenkin liian paksua ja tekemällä tehtyä. Chon kestämisessä oli jo tarpeeksi, ei pliiis enempää teiniromantiikkaa. Mieluummin vaikka sitten aikuisten suhteita. Tai sitten tuo Harryn ja Tonksin suhde, hehe. Tonksista minä sentään pidä. Kirjan teinitytöt ovat liian paperinmakuisia Lunaa lukuun ottamatta. Varsinkin Hermione, joka Rowlingin ilmiselvä Mary Sue hahmo.

HiiHaa

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #26 : Helmikuu 24, 2004, 21:46:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Lizlego"
Varsinkin Hermione, joka Rowlingin ilmiselvä Mary Sue hahmo.


OT: Pientä vastalausetta. Minusta Hermione oli tosi symppis VK:n alussa, ennen kuin oli vielä Harryn ja Ronin kaveri - hyljeksitty tiukkapipoinen hikipinko, joka meni tyttöjen vessaan itkemään kuultuaan muiden puhuvan pahaa itsestään viitsimättä edes laskea ääntään. Ei ihan tyypillistä Mary Sueta. Toki Hermionesta aika nopeasti "kuoriutui" hahmo, jonka hyvätkin puolet nähtiin - ensin fiksuus, ystävällisyys, esiin tullut huumorintaju ja vähitellen myös ulkonäön muuttuminen iän myötä yllätti monet positiivisesti, alkuun hän oli vain pörrötukka jolla oli liian isot hampaat (edelleen, ei pahemmin Mary Sue-maista). Tosin uskon edelleenkin Tylypahkassa olevan useitakin oppilaita (muitakin kuin Draco, Pansy Parkinson etc.) joiden mielipide Hermionesta ei ole alkuajoista muuttunut tippaakaan, vaan he pitävät häntä edelleen ärsyttävänä neiti kaikkitietävänä eikä minään täydellisenä kaunokaisena. Hermioneahan on, kuten kirjan muitakin henkilöitä, kuvattu vain Harryn näkökulmasta.

[/off-topic päättyy, anteeksi tilan tuhlaukseni aiheen ulkopuolelta]

Poissa suosanteri

 • Vuotislainen
Tonks ja Lupin
« Vastaus #27 : Helmikuu 24, 2004, 22:51:53 »
Lainaus käyttäjältä: "Lizlego"
Parempi sivuosaaikuisen suhde kuin esimerkiksi Harry Potterin oma suhde, koska se joka tapauksessa yököttää minua. Pitääkö kaikki kirjat pilata typerällä romantiikalla...


Kyllä Harryn tarinaan mahtuisi aivan hyvin sivuosa-aikuisten suhteita, koska tarinoissa aikuisilla on muutoinkin suuri osuus tapahtumien kuljettajina. Ne eivät tekisi tarinasta vaaleanpunaista hattaraa. Vaikka tarina ei ole romanttinen (tai-miten sen ottaa, romantiikka voi merkitä myös muuta kuin yhteisiä sydämentykytyksiä) niin hyvänä esimerkkinä kulki Siriuksen tarina. Tarina oli pääosassa Azkabanin vangissa, mutta siirtyi siitä Siriuksen myötä enemmän Harryn elämänosaksi ja loppui dramaattisesti.
Tuskin näemme tarinaa "Harry Potter ja Tulipunaiset Ruusut" mutta vastaavalla tavalla jonkun parin tarina voisi kulkea varsinaisen seikkailun ohella...he he, toisaalta on kiva kuvitella että Harry menisi naama punaisena kyselemään McGarmiwalta miten kuivat oksat muutetaan nipuksi ruusuja, joiden väri ei hälvene...ehkäpä Lipetitiltä kannattaisi ennemminkin kysyä...tosin hänen huumorintajunsa voisi tehdä yllätyksen taikaan..merkillistä ikäänkuin kirjoittaisin jo off topicia.....
Ympyrän pinta-ala neliömetreinä ?

Poissa Farilyn

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Tonks ja Lupin
« Vastaus #28 : Maaliskuu 17, 2004, 13:18:21 »
Koska koen asiakseni nalkuttaa tästä, lukiessani Kiltaa uudemman kerran pidin tämän parin mielessäni. Ja ihan rehellisesti sanottuna, ilman mitään Sirius/Remus-shipperimäisyyksiäni en poiminut koko kirjan aikana kuin pari vaihdettua katsetta, Lupinin ja Tonksin nimet lueteltuna peräkkäin muutaman kerran monen muun nimen joukossa ja kerran nämä kaksi seisomassa vierekkäin. Ja muiden mukana nämä kaksi saattamassa koululaisia.
Tonks sinuttelee Lupinia, mutta niin Kingsleykin, killan uusista jäsenistä jos on puhe.

En voi olla kysymättä, mihin ihmeeseen tämä muka on perustuvinaan, että näillä kahdella olisi jotain meneillään?
"City girls are just country girls with cuter outfits."

Siili

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #29 : Maaliskuu 17, 2004, 15:35:01 »
Tuosta ikäerosta sen verran, että ennen LP:n ilmestymistä JKR on sanonut Kalkaroksen ikää kysyttäessä, että 36 tai 37, eli nyt 37 tai 38. Ja Remus tunnetusti on samanikäinen Snapen kanssa. Ikäero on siis suurempi kuin mitä täällä on esitetty.

Ja minä en ainakaan pistänyt merkille mitään Tonksin ja Lupinin välillä, vasta kirjan luettuani täällä alkoi vilisemään viestejä heidän välisestäänööh... päivänselvästä kiinnostuksesta. Pieni haittatekijä objektiivisuuteni kannalta SAATTOI kyllä olla sisäinen Remi/Siri-shipperini, mutta Tonksista ja Lupinista en ekakerralla huomannut mitään silmiinpistävää fluff-meininkiä. Ja koska Siri on nyt poissa *sniff... sniff... BYÄÄÄÄH* Remus on vapaa tekemään mitä vain. *uskoo asiaansa* Jos joku kiltti ihminen vaikka lohduttaisi. *viittaa vapaaehtoisena*

Minun puolestani tulkoon mitä vaan, JKR the absolute genius and goddess EI todella rupea kirjoittamaan kässäriä millekään B-luokan romanttiselle komedialle... trust me. JKR on yli-ihminen, luottakaa hei vähän, että se klaaraa kyllä hommansa ja tarjoaa mahtavaa lukunautintoa, vaikka mitä kirjottaisi...

Ainakin hyvää ficcikamaa Tonks/Remus -parituksesta irtoaa, mutta in real life pidän sitä epätodennäköisenä. Rakkaus ei katso ikää tai mitään, Tonks ja Sirius on molemmat mahtavia, mutta ei kai kahden hyvän tyypin välille tartte mitään suhdetta sotkea?? Mä en ainakaan saisi kovia kicksejä.. ^^

Poissa Nienna

 • Kofeiiniriippuvainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Tonks ja Lupin
« Vastaus #30 : Maaliskuu 17, 2004, 18:31:59 »
Tonks ja Lupin? En jotenkin usko. Ei vain kuulosta todennäköiseltä. Itse taas lukiessani mietin Tonksia ja Bill Weasleytä. Tämä nyt ei perustu mihinkään erityiseen, mutta hehän ovat suunnilleen saman ikäiset. Voisikohan heistä tulla mitään?

wednesday

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #31 : Maaliskuu 18, 2004, 11:55:20 »
tästä tulee mieleen,että yritetään heti laittaa yhteen tyttö ja poika,vaikka ei ole mitään kamalan konkreettista sen puolesta(eikä sen puolin vastaankaan).

tonks ja remus nyt sattuvat olemaan killassa sellaisia jäseniä,joilla kirjailija on antanut enemmän huomiota,kuin monille muille.mutta olisihan remusille muitakin tyttöjä killasta.ja samoin tonksille muita poikia.muttamutta.hassua.tästä saisi kyllä ehkä jotakin aikaan.

kuten joku jo mainitsi tonksin olevan sopivasti kelmimäinen,olen samaa mieltä.mutta remus taas on niin kiltti kelmiksi vaikka heihin kuuluikin.olisivatko he kuitenkaan sopivia toisilleen?:O

BlackWolf

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #32 : Maaliskuu 18, 2004, 13:27:25 »
Tonks ja Lupin. Siinäpä vasta hyvä pari. Aurori ja ihmissusi.
Pieni ikäerohan ei mitään haittaa.

Mutta en ole ihan varma, että se on totta, mutta toivoisin niin. Tonks ja Lupin vaikuttavat enemmänkin ystäviltä, kuin parilta. Mutta voihan pieni suhde kehittyä... :P

Poissa Woldfine

 • High Tea
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Tonks ja Lupin
« Vastaus #33 : Maaliskuu 25, 2004, 17:53:34 »
Oi! Olisipa ai söpsöisää, jos Lupinin ja Tonksin välillä olisi jotakin <3 Molemmat niin kivoja :D Tai siis, ne on jotenkin niin erilaisia, niin sehän saattais toimia.. :) Mutta niitten ikäero on varmaankin liian suuri. Tai no, ikähän on vaan numeroita mutta silti.. ;P
This sentence is is Spanish when you are not looking.

Orchid Black

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #34 : Maaliskuu 25, 2004, 18:22:49 »
Kun itse luin FK:ta en todellakaan huomannut mitään Tonksin ja Lupinin välillä. Mutta eihän sitä tiedä mitä Rowling keksii.

Minäkin olen ennemmin sen kannalla että Tonks ja Bill Weasley pariutuvat. Eikös siellä ollut jossain sellainen kohta jossa Tonks katsoo Billiä ja huokaisee tai jotain. Voi olla tietysti että olen väärässä, niin kuin usein ennenkin.

Lilta

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #35 : Maaliskuu 25, 2004, 19:40:41 »
Jos Tonks ja Bill jotenkin ihmeenkaupalla pariutuisivat Mollynkin suhtautuminen olisi kiinnostavaa. En usko, että hän nyt suoraan vastustaisi suhdetta, hän pitää varmaan Tonksia ihan hyvänä ihmisenä, mutta...

Lainaus
RÄKS "Tonks!" Weasleyn äiti tiuskaisi ja kääntyi katsomaan taakseen. "Olen pahoillani!" Tonks valitti maatessaan pitkin pituuttaan lattialla. "Se oli tuo typerä sateenvarjoteline, kompastuin siihen jo toisen kerran-"


Ehkä Mollyn mielestä Tonks on vähän liian kömpelö hänen pojalleen. Vähän samaan tyylin niin Billyn tukka liian pitkä :D Siitäkin saattaisi saada jonkun verran huumoria ja lämminhenkistä kinastelua (?) aikaiseksi :D (Ymmärrättehän mitä tarkoitan?)


Tonksin ja Lupinin suhteeseen en usko. Molemmat ovat kivoja ja heistä voi tulla läheisiäkin ystävinä. Myös se ikäero on kuitenkin liikaa. Ja vaikkei ehkä meidän mielestä olisikaan, en usko, että Rowling kuitenkaan laittaisi heitä yhteen.

Poissa Mista Isilmë

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: RuneStar9848
 • Tupa: Luihuinen
Tonks ja Lupin
« Vastaus #36 : Maaliskuu 25, 2004, 19:56:26 »
Oi, mikä kertakaikkisen rakastettava idea. *pitää siitä* Olisihan oikeus ja kohtuus, että lempeän, kärsineen Lupin-kullan elämään osuisi edes yksi onnellinen asia. Ja Tonks tänä asiana on erittäin mukava. Sehän olisi vain reilua. (Ja erittäin ihanaa. Käydäänkö ehdottamassa sitä Row:lle?) Ikävä kyllä minä(kään?) en kirjassa liiemmin vihjauksia tämän parituksen suuntaan nähnyt.

Ellei Row sitten aio olla julma ja tappaa viimeistäkin hyvis-kelmiä. (Minkä jälkeen jokunen nimeltämainitsematon henkilö ainakin täältä Vuotiksesta todennäköisesti harkitsee sen nirhaamista kakkulapiolla. Ei oikeesti.)

Tuosta ikäerojutusta vielä, joku mainitsikin, että tuollainen noin 15 vuoden ikäero, joka meidän maailmassamme on aikasmoinen, tuskin velhomaailmassa on kovin suuri, kun Dumbledorekin on jotakin 130 (?) vuoden paikkeilla ja V.I.P. -lautakuntaanhan kuului noita tai velho (kumpi?), joka sanoi valvoneensa Dumbledoren V.I.P:it. Eli on todennäköisesti lähempänä vähintään 150 vuotta. Tai jotain.

Haltiamieli

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #37 : Maaliskuu 25, 2004, 20:16:05 »
Lainaus käyttäjältä: "Sunny"
Dumbledorekin on jotakin 130 (?) vuoden paikkeilla ja V.I.P. -lautakuntaanhan kuului noita tai velho (kumpi?), joka sanoi valvoneensa Dumbledoren V.I.P:it. Eli on todennäköisesti lähempänä vähintään 150 vuotta. Tai jotain.

Dumbledore on suunnilleen 150 vuotta vanha - Griselda Marchbanks, joka siis sanoi valvoneensa Dumbledoren NEWT -koetta, lienee täten vähintään 170-vuotias. Ei huono ikä. Olisin kuitenkin taipuvainen uskomaan, että keskimäärin velhot eivät sentään 150-vuotiaiksi(kaan) elä, kenties jonnekin 100-125:n ikävuoden vaiheille?

Tallulah

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #38 : Maaliskuu 27, 2004, 16:49:05 »
Lainaus käyttäjältä: "Hatatra"
En usko, että Rowling alkaa luomaan aikuisten hahmojensa välille suhteita. Ne eivät kuulu kirjaan. Ne eivät liity Harryyn, ne eivät palvele tarinaa missään muodossa


Minäkään en usko, että Lupinin ja Tonksin välillä oletettavasti olevaa suhdetta kirjoissa seurattaisiin pidemmälle, koska esimerkiksi Hagridin ja madame Maxinenkin suhteeseen viitataan hyvin harvoin, ja silloinkin vain ohimennen. Aikuisten "puuhilla" tuskin on merkitystä. :)

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #39 : Tammikuu 12, 2006, 05:59:45 »
Veikkasin, että jos nämä kaksi yhteen päätyvät, niin ei tuo viitisentoista vuotta ikäeroa paljon paina. Mutta olen kanssa uumoillut jotain tämän suuntaista kun FK'ta luin. Voisihan tämä olla ihan mahdollisuuksien rajoissa. Olisivat kyllä loistava pari, metamorfimaagi ja ihmissusi, siinäpä olisi melko tavanomainen pariajokaksikko. Mutta sitten tulevaisuus näyttänee onko näillä kahdella tulossa mitään vipinää. Itse kyllä toivoisin, että tulisi olemaan. Samaa mieltä, Tonksissa on jotain kelmimäistä ja Remuksessahan kelmimäisyyttä riittää vaikka muille jakaa.

Miyan

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #40 : Tammikuu 12, 2006, 14:44:00 »
Minun mielipide on, että Tonksin ja Lupinin välille voisi jopa jotain kehittyä. Ja joku tuolla alussa sanoi, ettei ihmissuhde-asiat kuulu Pottereihin, niin miten niin ei kuulu? Siis kyllähän Feeniksin Killassa Chon ja Harryn välillekkin syntyy jtn, mikä kumminkin hajoaa jne, joten kyllä se Row sinne seikkailujen keskelle myös jotakin ihmissuhderemppaa laittaa. :) Uskon näin.


- Miyan.

locemania

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #41 : Tammikuu 15, 2006, 14:35:37 »
Tuo pariutuminen kuulostaa mielestäni ihan fiksulta. Lupin, rento ja älykäs vanha äijä ja Tonks taas on nuori ja innokas (ja ilmeisesti jopa ihan siedettävän näköinen) nainen. Molemmat ovat tietyllä tapaa kokeneita pimeyden voimien kanssa ja työskentelävät killan nimissä paljon yhdessä (eh, työpaikka raukkautta?). Ikäero ei velhojen mittapuulla ole mikään järin iso, sillä onhan Voldemortkin yli 80 vuotias, eli hänellä on vielä elämää edessä. [Ei spoilata tällä osastolla! /Morgan]

Mitä Siriukseen ja Lupiniin tulee, niin en usko, että Rowling olisi suunnitellut mitään heidän varalleen. He olivat vain ystäviä, siinä kaikki. Tuo Siriuksen ja Lupinin suhde on mielestäni pelkkää fanfictionia ja mikäli fanficciin on luottaminen, niin kaikki velhot ovat joko pedofiileja tai homoseksuaaleja (Minulla ei ole mitään homoja vastaan, he ovat ihan rentoa porukkaa, mutta kyllästyttää vaan toisinaan tuo ficcien yltiöllinen slashaaminen...)

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Tonks ja Lupin
« Vastaus #42 : Tammikuu 18, 2006, 21:03:07 »
Hmm.., miksi minunkin viestini poistettiin? Minun viestini ansiosta koko spoileri huomattiin ja monta fania säästyi spoilaukselta ja minua kiitetään siitä poistamalla viestini... *pudistaa päätään*

Joka tapauksessa Tonks ja Lupin olisivat söpö pari ja mielestäni varsin uskottavakin, ei se haittaa, vaikka välillä onkin 14 vuotta ikäeroa :) Uskon lujasti, että Lupin ja Tonks alkavat seurustella. * Kuvittelee Tonksin hääpuvussa ja Lupinin frakissa kirkossa, jossa heidän päälleen heitetään riisiä*
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Noire

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #43 : Maaliskuu 19, 2006, 18:47:01 »
Tonks ja Lupin olisivat pirun söpö pari. Molemmat ovat kuitenkin pohjimmiltaan vähän sen luonteisia, että tarvitsevat jonkun pitämään kädestä kiinni. Ikäeroa en näe ongelmana, onhan Remus niin nuorekas ;D Tonks ja Lupin olisivat hyvä pari.

Monteiro

 • Ankeuttaja
Tonks ja Lupin
« Vastaus #44 : Toukokuu 06, 2006, 21:53:30 »
Lainaus käyttäjältä: "Noire"
Tonks ja Lupin olisivat pirun söpö pari. Molemmat ovat kuitenkin pohjimmiltaan vähän sen luonteisia, että tarvitsevat jonkun pitämään kädestä kiinni. Ikäeroa en näe ongelmana, onhan Remus niin nuorekas ;D Tonks ja Lupin olisivat hyvä pari.


Noire kiteytti ajatukseni. Lähes sanasta sanaan :)

locemania kirjoittelee tuolla, että Tonks on ilmeisesti jopa siedettävän näköinen nainen. Hänhän voisi aina muokata ulkonäköään, miksi Lupin tahtoisi, eikä olisi koskaan ruma ;D Kauneus on kylläkin katsojan silmässä.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Tonks ja Lupin
« Vastaus #45 : Toukokuu 07, 2006, 00:07:12 »
Tahtoisin ajatella, ettei Lupin herrasmiehenä pyytäisi naista kaiken aikaa muuttamaan ulkonäköään hänen mielensä mukaan ja ettei Tonks muuttaisi itseään megabeibiksi pelkästään toisen mieliksi. Jos Tonks itse tykkää siitä lyhyt, söötti, hullut hiukset -tyylistä, siihen ei muilla tarvitse olla nokan koputtamista. Ja siihen Tonksiinhan Lupin ihastui.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Acary

 • Ankeuttaja
Vs: Tonks ja Lupin
« Vastaus #46 : Heinäkuu 11, 2007, 19:31:54 »
Siis hyi. Ei tullut mieleenkään tämä paritus. Kuudes kirja itsessäänkin oli mielestäni täyttä roskaa, niin sitten ilmestyi tämä ja meinasin oikeasti lopettaa lukemisen siihen. Ei mitään parempaa sitten keksinyt? Ideat vähissä? Toisekseen en pidä Tonksista yhtään hahmona. Pinkit hiukset..? Kuvottavaa.

Tämä ehkä johtunee siitä, että olin ennen hirvittävä Sirius/Remus fani. Vaikka en olekkaan enää niin fanaattinen fani, ärsyttää ajatus Remuksesta ja Tonksista.

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tonks ja Lupin
« Vastaus #47 : Heinäkuu 11, 2007, 20:01:56 »
Minusta tämä olisi ihan hellyyttävä pari, Lupin on vaikuttanut hieman yksinäiseltä varsinkin kun menetti Siriuksen, joten olisi tosi kiva jos hän saisi oman kullan ja vielä paremman nimittäin Tonksin. Tonks on minusta tosi rento, vaikkakin pinkin hiukset eivät todellakaan kiehdo, mutta se on vain hänen yksi tyylistään. He sopivat minusta yhteen kuin paita ja peppu.

♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tonks ja Lupin
« Vastaus #48 : Heinäkuu 11, 2007, 23:38:50 »
Minä pidän toisaalta siitä, että Lupinilla on joku, mutten siitä miten he päätyivät yhteen. Se näytti siltä, että Lupin ei ollut ollenkaan varma tunteistaan, vaan keksi kaikkia tekosyitä. Tonks taas oli aivan korviaan myöten ihastunut ja sitten Weasleyt ja McGarmiwa painostivat Lupinia alkamaan suhteeseen. Toivon tosin, että Rowling keksi suhteen siksi, että aikoo säästää Lupinin hengen viimeisessä kirjassa.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Grainne

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Tonks ja Lupin
« Vastaus #49 : Heinäkuu 12, 2007, 09:25:43 »
Pidän Lupinista valtavasti, ja toivoin todella että hän löytäisi jonkun lempeän noidan joka huolehtisi hänestä, eikä hänen tarvitsisi olla niin yksinäinen. Mutta tämä ratkaisu oli aivan naurettava.

Lapsellinen, kömpelö ja villinpuoleinen Tonks, ja rauhallinen, seesteinen ja järkevä Remus?! Hah! *sylkäisee* En usko hetkeäkään siihen, että vastakohdat vetävät muka toisiaan puoleensa.

Kirjoitin heti Feeniksin killan ilmestymisen jälkeen ficin Pottereiden tulevista tapahtumista, kaikesta mahdollisesta epätodennäköisestä, naurettavista juonenkäänteistä ja älyttömistä parituksista jne. Siis täysin kieli poskessa. Vannon, että siitä tuli todella riemastuttavaa lukemista. Sisällytin tekeleeseeni myös Lupin & Tonks -parituksen - koska se oli naurettavin romanssi jonka saatoin keksiä. Joten, kun  asia sitten ilmeni Puoliverisessä... Lievästi sanottuna tyrmistyin, luulin tosissani että kirjailija vaihtui välillä.

Ikäero ei ole mikään ongelma, minusta nämä kaksi ovat vain liian erilaisia, jotta voisivat luoda kuvan uskottavasta romanssista. Asiaa ei helpottanut yhtään se, ettei vitosessa ollut juuri mitään vihjeitä siihen suuntaan. Eikä varsinkaan se, ettei Lupin vaikuta olevan yhtään kiinnostunut Tonksista, ei oikeastaan tunnu edes näkevän tätä! Tonks mankuu ja kiehnää, ja Lupin keksii kaikenlaisia verukkeita, kuten Valeriana edellä jo mainitsi. Tonks on ilmiselvästi ihastunut, mutta mitään kiintymyksen tapaistakaan Tonksia kohtaan minä en ole onnistunut löytämään Lupinista. Todella outoa. Remus on pidättyväinen, kyllä. Mutta ei silmäyksiä, ei hajamielisiä tuijotuskohtauksia... ? Pelkkää välinpitämättömyyttä. Jokin tässä yhtälössä mättää ja pahasti.

Tonks on rento ja mukava punkkari, ja pidän hänestä. Tähän romanssiin minä en vain usko hetkeäkään.
"Tiedätkö, mitä koirat tekevät susille?"