Kirjoittaja Aihe: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)  (Luettu 21175 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Snuffel

 • purkan suurkuluttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • titi tyy...
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #150 : Kesäkuu 28, 2009, 13:10:48 »
 Tuo on myös hyvä idea, että pysähtyy, jolloin koira löysää hihnaa.

Jos löysää. Meillä oli aikoinaan pointteri, joka oli jatkuvasti takajaloillaan pannan varassa, kun olisi pitänyt päästä kovaa eteenpäin. Siihen luupäähän ei toiminut mikään kirjojen, kouluttajien tai eläinlääkärin neuvoma konsti, eikä sen oma piskuinen järkikään sanonut, että ei ole kauhean fiksua tai mukavaa yrittää hirttää itseään kaulapantaan.

   
Niin, se on hyvä idea JOS koira löysää hihnaa, eipä siitä muuten muuten mitään hyötyä ole :)
 
Miten te saitte sen kulkemaan hihnassa, vai vetikö se sitten aina ?
"puli, ja sillä sipuli"

Poissa Isilmírë

 • Pillipiipari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #151 : Kesäkuu 28, 2009, 15:18:37 »
Se veti elämänsä loppuun saakka, mutta toki sille hankittiin valjaat. Eipä tarvinnut ainakaan enää kuunnella sitä kauheaa korinaa, kun se yritti hengittää pannan varassa roikkuessaan.

Kyseisen uroskoiran sisko oli muuten omistajansa kanssa koirakoulussakin, se kun oli myös tottelematon luupää. Koirakoulun vetäjä oli kuulemma sanonut, ettei muista koskaan tavanneensa yhtä kovapäistä narttua. Eli ilmeisesti kyseisessä pentueessa oli laajemminkin taipumusta jättää ihmisten taholta tulevat koulutus- ja hillitsemisyritykset huomiotta.

Tämä kerrottuani ketään ei hämmästyttäne, ettei meidän metsästystarkoitukseen hankitusta uljaasta uroskoirastamme koskaan ollut metsälle. Se kun ei malttanut seistä havaitsemaansa lintua hiljaa niin kuin kunnon pointterin pitäisi vaan säikytti kaikki eläimet tiehensä ryntäämällä niiden perään ja yleensä karkasi sitten omille teilleen.
Me transmitte sursum, Caledoni

Poissa Kerberos

 • Ylimääräinen pää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Life sucs and then you die.
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #152 : Kesäkuu 28, 2009, 16:11:40 »
Vetämis-asioissa ollaan aina montaa mieltä. Toisaalta valjaat estävät koiraa 'tukehtumasta' mutta toisaalta ne myös antavat koiralle lisää voimaa, valjaita kiskomalla saa omistajan helpommin liikkumaan kuin pannalla, koska rintalihakset on usein vahvoja. Ja kun joku sanoi ettei pidä riuhtoa, niin (saattaa nyt kuulostaa julmalta) omalla kohdalla on auttanut että jos koira vetää, niin kerralla kun kiskasee ja tekee selväksi että ''noin et muuten v**ussa tee'' niin johan on loppunut kiskonta seinään. Muuten en ole missään nimessä ruumiillisen kurituksen kannattaja, mutta ei se ole kenellekkään kivaa jos koira hinkuu kaikki lenkit ja omistaja saa kädet rakoille.
 
Niistä vedonestovaljaista vielä: En ole varma onko se nyt ihan sama asia, mutta ainakin sellainen jännä viritelmä mikä kaverin tanskandoggi-miksauksella oli oli todella hyvä. Sellainen ylimääräinen 'panta' josta menee sellanen nauha kounon yli ja jos koira vetää niin se kuonon päällä oleva panta vetää kuonon alas kaulaa kohti ja siinä tilassa on ihan mahdotonta vetää. Se ei siis ole mikään kuonokoppa, vaan yksinkertainen ja äärimmäisen hyvä apuväline. Tässä vielä kuva eräänlaisesta mallista. Noi on suhteellisen halpojakin vielä, jotain kympin luokkaa. Suosittelen todella lämpimästi, se käy ainakin melkein kaikille roduille, tosin en tiedä joistain chihuahoista kun niillä on niin pieni se nokka.
Loma on sitä, ettei ole mitään tekemistä, ja siihen on aikaa koko päivä.

Poissa Suetus

 • Tuulenhaltia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Namárië
  • Talath Rhune
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #153 : Elokuu 14, 2009, 23:58:40 »
Heips.

Itselläni ei ole Bichonia tai muutakaan koiraa. Perheemme omisti kaksi cavalier Kingcharlesinspanielia kun olin pieni ja nyt isompana toiset kaksi cavalieriä. Mutta ne piti myydä pois sillä pikkuveljeni tuli allergiseksi =(. Koiriemme nimet oli Peppi (Emris Beverly Hills) ja Tessa (Oak's Alabama Marble).

Mielestäni cavalier on todella ihanteellinen harrastuskoira. Tosin sen turkki tarvitsee aika paljon hoitoa ja joskus cavalierit saattavat olla todella tyhmiä. Mutta mielyttämisen halua niiltä löytyy.

Itse olen ajatellut isompana hankkia joko näitä cavalierejä tai sitten huskeja. Huskytkin ovat todella ihania ja varsinkin omakotitalossa asuessa helppo hoitoisia: Nehän voivat nukkua ulkona ja viihtyvätkin siellä. Levillä olimme husky puistossa ja siellä oli paljon näitä söpöläisiä. Oli myös puolisusia, ja nekin olivat todella kauniita. Teinkin niiden kanssa vähän lähempää tuttavuutta ja olin sudenkin kanssa samassa aitauksessa =)
Harry/Draco, James/Sirius, Frodo/Sam, Aragorn/Legolas, Merri/Pippin

Poissa Accused

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #154 : Lokakuu 02, 2009, 15:30:17 »
Itselläni on harrastus/kotikoirana kultainennoutaja Netta. Netta on syntynyt 15.3.2006 eli on nyt reilut 3vuotta. Väriltään Netta on kerman vaalea, turkki aika laineikas ja paksu. Luonteelta Netta on aika tasainen, perusluonteelta rauhallinen mutta energiaa riittää toimimaan harrastuksissa ja lenkkikaverina. Netta on myös hyvin ihmisrakas ja lempeä lapsille.

Netan kanssa ollaan yhdessä Tokoiltu pienestä pennusta asti mutta kilpailutasolle en ole koskaan pyrkinyt, aina on riittänyt se että koiralle on virikettä ja arkitottelevaisuus pelaa. Myös agility kurssilla on käyty mutta Netta on liian raskas rakenteinen maxi korkuisille esteille ja tietysti hieman hidaskin joten agilitykin on vain "kotiharrastus." Metsällä käymme myös koiran kanssa, itse metsästämään emme ole kuitenkaan lähteneet vaikka koira ei paukkuarka olekkaan ja metsästysvietti/noutovietti on tallella.

Omia koiraharrastuksia Netan lisäksi on dogsitterin hommat, junior handler sekä esitän erään kultaisianoutajia kasvattavan kennelin koiria omistajan jalkavamman vuoksi. Jos minuun törmää näyttelyissä niin saa tulla toki juttelemaan :)

Muita rotukiinnostuksia kuin kultainennoutaja ovat: Sileäkarvaisetnoutajat, Rhodessainkoirat, Newfoundlanninkoirat, Berninpaimenkoirat, Tanskandogit, Leonbergit ja Valkoisetpaimenkoirat.
We need to come back down and face what we\'ve become

Corneille

 • Ankeuttaja
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #155 : Lokakuu 04, 2009, 09:15:58 »
Meillä on koira. (...? :D)
Joo, se on 13 14 vuotta. Rodultaan australianterrieri. Musta selkäinen. Nimi on Ziri.
Me saatiin se kun se oli n. 5 vee. Se ei ole koskaan saanu pentuja tai käyny näyttelyissä. Me ei koskaan viety sitä mihinkään kilpailuun, kun se oli sen verran vanha, ettei sille voinu opettaa näyttelykäyttäytymistä. On ollut vaan kotikoirana. Tosin suloisena sellaisena... <3

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #156 : Lokakuu 05, 2009, 18:12:04 »
Hehe. Minullakin on koira. Sen nimi on Nelli. :)
Kokonimeltaan Jilroyn Nelli Rianna LilFurball. Kiva nimi, vai? x3
Se on suomenlapinkoira ja täytti viime keväänä 2 vuotta. Se on aika nuori vielä siis.
Nelli on varmaan paras ystäväni. (Ei sillä etteikö minulla olisi koulussa kamuja)
En pärjäisi päivääkään ilman koiraani! Nellu on niin ihana pikku karvapallo. <3

No suomenlapinkoirat rotuna ovat tottelevaisia, erittäin alistuvia, ystävällisiä ja kaikenkaikkiaan aivan ihana rotu.
Niillä on suuri halu miellyttää omistajaansa ja tulevat hyvin toimeen ihmisten kanssa.
Lapinkoirat ovat kuitenkin joskus herkkiä haukkumaan, mutta kouluttamalla senkin voi saada loppumaan.
Suomenlapinkoirat sopivat siis myös kerrostaloon. Ne tarvitsevat paljon liikuntaa, joten lenkille on lähdettävä millä säällä tahansa. Tarhakoiraksi lapinkoirat eivät kuitenkaan käy, sillä se tarvitsee ihmistä. (Lähde: Wikipedia. :))
Lapinkoirat ovat ihania koiria. Suosittelen. 8)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 05, 2010, 12:41:26 kirjoittanut Saccharine »
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Brisingr

 • Ankeuttaja
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #157 : Lokakuu 08, 2009, 16:22:32 »
Kyllä koirasta on seuraa ja tekemistä, kunhan ei anna koiran viedä itseään. Pitää näyttää kaapin paikka. :---) Mutta vaika alussa kaduttaisi, kun huomaa kotiin tultuaan että tuolin jalat on järsitty, matto revitty tai kallis arvoinen esine hajotettu ja näkee tuon koiran katsovan katuvasti koiranpentukatseella silmiisi ymmärtää taas, miksi koira on niin tärkeä.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 08, 2010, 18:00:24 kirjoittanut Brisingr »

Poissa nipsu

 • juoksee aarteen perässä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #158 : Lokakuu 09, 2009, 10:47:13 »
Elikkäs jos joku ei muista, mutta on se kääpiöpinseri, vuoden ja kohta 4kk.
Taas yksi ongelma lisää.. Hihnassa joskus saattaa vetää mutta nykyään harvemmin. (: Tulee sitä aina pikkusen välillä vedwettyä :D mutta nyt uuteen asiaan:
Nipasta on tullut hullu, se rikkoo kaikkea, jos se on yksi kotona. Pentuaikoina sitä pidettiin KHH - Kodinhoitohuoneessa - ja siellä se aina itki ja vinkui. Ei tietoakaan, kuinka kauan kun se oli joutut jäämään yksin. Kerran vaan kuulin tielle asti, kun Nipa itki .. ja haukkui. Sitten se asia alkoi sujumaan ihan perus hyvin, ja kokeilimme, mitä olisi jos se olisi koko talossa ! Ilahtuihan nipa siitä ja hyvin meni!:) Onneksi meille sattuikin näin helppo koira, ettei se riko mitään, kun jotkut ovat kauheita, että rikkoo joka paikan. Nipa on siis noin joulusta tähän saakka saanut olla koko talossa. Nyt alkoikin sellainen, että kaapit aukaistaan, ja otetaan lapasia, pipoja, kaulahuiveja ja joskus jopa rikotaankin niitä. Se ei tavallaan ollut yhtään pahaa, jos vertasi johonkin sohvan tuhoamiseen. Mutta sitten se aukaisi yhden kaapin ja oli rikkonut sisäpelikengän.  Noh, keksimme viritykset, ja kaapille Nipa ei enöön päässyt. Sitten varmaan mielenosoitusta, kun ei päässyt hakemaan ihania lapasia ja pipoja, joissa oli ihania pehmeitä tupsuja, se etsikin suuhunsa jostakin mp3-soittimen. Sen se rikko täysin! Mitään ei jäänyt jäljelle. Noin ja näin.. Seuraavaksi tuli kirja .. Sitten tuli 2 kirjaa .. ja sen jälkeen se ei ole rikkonut. En tiedä, pitäisikö ottaa, ja laittaa KHH - kodinhoitohuoneeseen - taas, niinkuin pentuajoilla.. Mutta sitten se rikkoo siellä kaiken. :/ Hankala päätös. Mitä mieltä olette? Kenen koirat rikkoo kaiken? tai kenellä on kääpiöpinseri? :) Jos täällä nyt saa laittaa niin käykää ttäällä: www.nipakoira.vuodatus.net <-- Nipan blogi ! sieltä näätte kaiken! :D
(Sori kirjotusvirheet!)

Poissa Maigguli

 • Kilokielimelli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #159 : Lokakuu 09, 2009, 15:02:20 »
Joo hei mulla on 3-vuotias Santtu niminen Bichonhavanais. Se on sellanen karvapallo :P
Kuka? Kuka? Ai, se olinkin minä :D

jedisoturi

 • Ankeuttaja
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #160 : Lokakuu 17, 2009, 20:40:46 »
Mullaki on ihana karvapallo mutta se ei osaa juuri mitään temppuja :( Miten te olette opettaneet koiranne antamaan tassua?

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #161 : Lokakuu 18, 2009, 14:06:40 »
Meillä on Jackrusselinterrieri, joka on n. 10kk.
Sen nimi on Bruno :]
Se on varsin ihana <3
hmm. mitähän vielä voisi kertoa... se on aika lailla kiltti, eikä ole hajottanut mitään, paitsi oman petinsä varmaan 5 kertaa : D
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Maigguli

 • Kilokielimelli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #162 : Lokakuu 18, 2009, 20:00:53 »
Miten te olette opettaneet koiranne antamaan tassua?
Herkkupala lähellä ja sanotaan esim. tassu ja odotetaan käsi ojossa vähän aikaa ja sitten otetaan tassu käteen ja annetaan herkkupala (tätä toistetaan kunnes koira antaa jo automaattisesti tassunsa käskysanan kuultuaan). Kannataa harjotella noin kymmenen minuuttia kerralaan ettei koira kyllästy =)

Miten ihmeessä koiran saa opetettua kierimään? Olen yrittänyt opettaa mutta se vaan tuijottaa mua kuin hullua =)?
Kuka? Kuka? Ai, se olinkin minä :D

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #163 : Lokakuu 19, 2009, 17:17:53 »

Miten ihmeessä koiran saa opetettua kierimään? Olen yrittänyt opettaa mutta se vaan tuijottaa mua kuin hullua =)?

Riippuu varmaan koiran koosta, pikkukoira on silleen helpompi, mutta joo. Eli itse opetin kääpiösnautseriani kierimään niin, että herkkupala kädessä annan käskyn, ja teen kädellä sellaisen pyörivän liikkeen lähellä maata (koira oli vissiin aluksi maassa makaamassa lähtötilanteessa). Kun koira ei tajua, toistan käskyn, ja autan koiraa kääntymään ympäri, vähän niinkuin itse käännän koiran. Tämä on sitten varmaan isolla koiralla pahempi kohta..:)

Eh, ei kukaan varmaan saa tosta selityksestä mitään irti..:)

Mutta joo, meillä siis on aivan ihana kääpiösnautseri Nella, marraskuun 5. päivä viisi vuotta.:)
Tahdonvoimaa!

Sushanna

 • Ankeuttaja
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #164 : Marraskuu 21, 2009, 13:38:51 »
 Olen enemmän isojen koirien tyttö.
 Itselläni on kolme koiraa, bernini  kolmevuotias Tara ja kuusivuotias Namu ja yksivuotias nöffini Ron.
 Ei sitten muuta.

Poissa Rectangle

 • Pyöreä kolmio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • aika luihua!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #165 : Marraskuu 22, 2009, 17:39:02 »
Meiltä löytyy pian kolmevuotias cairnterrieri, Manu nimeltään. Viralliselta nimeltään Sandico Jazz It Up.

Neljässä näyttelyssä ollaan herran kanssa käyty, ensimmäisessä pentunäyttelyssä sijoituttiin neljänneksi luokassa. Toinen näyttely, joka oli siis vuoden -07 voittajanäyttely, saatiin ERI ja sijoituttiin luokassa toiseksi. Kolmannessa näyttelyssä, joka oli cairnien oma erikoisnäyttely saatiin EH, eikä sijoituttu. Vuoden -08 voittajanäyttelyssä saatiin taas ERI ja sijoituttiin luokassa ensimmäiseksi, mutta muuta sijoitusta ei tullut.

Manulla on myös kaksi pentuetta, joista on syntynyt yhteensä 5 urosta ja 4 narttua. Ensivuoden alkupuolella on taas tarkoitus astuttaa.

Manu on oikein hyväluonteinen, se ei koskaan hauku ( tai ehkä joskus, mutta sanotaan, että noin kaksi kertaa kuukaudessa ) ja muutenkin on sulattanut monien ihmisten sydämen. Manu on hyvin ihmisrakas, se tykkää ihan jokaisesta. Se tykkää myös muista koirista, paitsi saksanpaimenkoiria ja muita samannäköisiä koiria se inhoaa, sillä Manun ollessa pentu tumma saksanpaimenkoira ja valkoinenpaimenkoira hyökkäsivät sen kimppuun, mutta eivät siis tietenkään vahingoittaneet sitä. Manu sai siitä traumoja, raukkaparka ;D
Se on basiliski, se.

Poissa Vammasipuli

 • Järjen riemuvoitto
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Let us die young or let us live forever
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #166 : Marraskuu 25, 2009, 13:21:09 »
Kotikotoota löytyy reilun vuoden ikäinen appenzellinpaimenkoira Sussu. Viralliselta nimeltään Alpenhirts Rosalie. Sen kanssa tulee kotitokoiltua aina siellä käydessäni. Puolen vuoden kuluttua olisi tarkoitus ottaa koira myös omaan kotiini. Rotu on vielä hieman pohdinnassa mutta 90% varmuudella se tulee olemaan bordercollie. Mitä nyt olen tuohon rotuun tutustunut, nähnyt ja ollut tekemisissä niin vaikuttaa juuri passelilta koiralta minulle. Tuo 10% epävarmuus tulee siitä, että haluan käydä läpi vielä muita rotuja varmistuakseni että tuo olisi minulle juuri se oikea. Tulevaisuudessa saattaa taloon astella vielä appenzellinpaimenkoirakin, sen verran olen tykästynyt noihin luupäihin. Sussuhan on nimittäin jo kolmas rotunsa edustaja meillä :)

Poissa Wondering

 • Vuotislainen
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #167 : Tammikuu 26, 2010, 22:06:54 »
Meiltä löytyy kotoa 1 v ja 9kk vanha sekarotuinen uros, Elvis. Elviksessä on labradorinoutajaa ja dalmatialaista. Meidän poika on kunnon AD/HD tapaus, todella ylivilkas siis, mutta todella hyväluontoinen, tykkää kaikista ihmisistä ja haluaisi vain pussata ja yrittää hyppiä ihmisiä vasten josta on tullutkin pieni ongelma. Elvis oppii todella nopeasti ja siltä löytyy todella paljon miellyttämisenhalua ja tekee aina kaiken innolla, toisaalta Elviksessä kun on sitä labradorinnoutajaa niin on ruan perään niin paljon : )

Elviksellä on iso ego joten aina välillä sille joutuu näyttämään kaapin paikan, eli se siis kokeilee omaa paikkaansa laumassa ja aina sille on näyetty että minä olen pomo, ei mitenkään kauhean rajusti, mutta just että alistettu maahan ja niin edelleen. Onkos teillä vuottislaisilla koiranomistajilla on ongelmia eroahdistuksen kanssa ? Meidän pojalla kun asuttiin edellisessä asunnossa oli todella suuri eroahdistus, aina kun oli yksin tuhosi tavaroita ja meillä noin vuoden sisällä tuhoutui vuoden sisällä tuhansien eurojen edestä tavaraa, mutta nyt kun asutaan uudessa asunnossa ei tuhoa enää mitään, mistäköhän tämäkin mahtaa johtua ?

Onnea kaikille koiranpennun saajille : ) itsellänikin kauhea pentukuume vaikka onkin tuo yksi elukka jo.

Poissa nipsu

 • juoksee aarteen perässä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #168 : Helmikuu 03, 2010, 23:16:18 »
Kotikotoota löytyy reilun vuoden ikäinen appenzellinpaimenkoira Sussu.
luin eka että appelsiinikoira Sussu. ku menin vaan äkkiä ohi =D

Mansikka

 • Ankeuttaja
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #169 : Toukokuu 19, 2010, 08:10:46 »
Jee, isotäti joutui sairaalaan ja sen ihku Mette-collie tuli meille siksi aikaa! Mä saan kesällä oman koiran, mut kiva että tuli harjoitus Mette. Mette on supercool. Se on huippurauhallinen ja huippukiltti vaikka sitä vähän pelottaa kun se ei oikein tunne minua, saattaa jotenkuten muistaa. Meidän kotia se ei muista, kun ei ole ollut täällä pitkiin aikoihin. Vielä meillä ei ole omaa koiraa, mutta sellainen on kyllä tulossa.

Poissa nipsu

 • juoksee aarteen perässä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #170 : Toukokuu 22, 2010, 14:46:46 »
Lainaus
Jee, isotäti joutui sairaalaan ja sen ihku Mette-collie tuli meille siksi aikaa!
no jee, onks kivaa kun isotäti joutu sairaalaan? ;o ei olis, mun mielestä : D mut kivahan se on ku Mette-collie tuli teille :----D

Poissa Maigguli

 • Kilokielimelli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #171 : Toukokuu 23, 2010, 18:40:59 »
Elikkäs siis mä olen vähän miettinyt toista koiraa ja sellainen appenzellinpaimenkoira on mielessä pyörinyt. Että onko jollakulla kokemuksia tästä rodusta? Ja sillee et miten ne sopii toiseksi koiraksi et onkos ne itsekkäitä ja tappelevia vai toisen kyljessä nukkuvia? Tokihan se riippuu yksilöstä, mutta olisi mukavaa kuulla toisten kokemuksista =)
Kuka? Kuka? Ai, se olinkin minä :D

Poissa Vanilja

 • Poro!
 • Henkihörhö
 • God's First Mistake
  • Nappi!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #172 : Toukokuu 27, 2010, 12:11:57 »
Uhhuh, on koirista tuskaa ja harmiakin, mie oon paininut nyt pitkin kevättä mystisestä allergiaoireilusta Blun (3wee dogo argentino) kanssa. Kaksi kertaa kuussa juostaan verikokeissa eläinlääkärissä, ruokavaliokokeilut vie hermot (kokeilun aikana ei saa syödä murustakaan mitään muuta, meinasin todella alkaa kirkua kun juuri ennen kontrollipäivää koirapuistossa yksi täti antoin Blulle koirannamin... no tietenkin siinä oli jotain viljaa, ja kun meidän piti olla täysin viljattomina neljä viikkoa, meni koko se kausi uusiksi), varsinkin kun Blulla on paha tapa päivän aikana varastaa ruokaa, jos se vain löytää jotain sopivaa (joo, kuivat makaronit ja hedelmäkorin omput on nannoja!). Oireet sinänsä eivät ole pahoja, uloste on kroonisesti löysää. Pitkän päälle tämä vain aiheuttaa liian nopeaa laihtumista, ja me ei olla voitu vaihtaa korkea-energisempään ruokaan, kun pahimmillaan se aiheuttaa ripulin pahenemista.

Tällähetkellä arvuuttelussa on joko koiraversio keliakiasta (verikokeet pitäisi tulla tossa loppuviikosta) tai kanaperäisten tuotteiden allergia. Henk.koht suorastaan toivon tota kana-allergiaa, koska vilja-allergia on ihan älyttömän hankala ruokavalion kannalta. Oltiin tuoreruokadieetillä nyt pari viikkoa, ja kun minulta ei kunnollista isoa pakastinta löydy, niin päivittäinen raakaruokakokkaus on todella hankalaa, minkä lisäksi tollaisen ruokavaliodieetin käyttö jatkuvalla syötöllä tekee Blun viemisen loma-ajaksi hoitoon tarhoille yms. ihan mahdottomaksi.

Voi elämä että noista rakkaista voi olla ongelmiakin!
Those that live in the darkness wander aimlessly...
Because they can't see.

tuulimari

 • Ankeuttaja
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #173 : Toukokuu 28, 2010, 10:34:11 »
Itse omistan 14 vuotiaan karkeakarvaisen mäyräkoiran, Mimmin. Mimmi ei osaa temppuja eikä niitä vanhana enään opikaan, eikä näyttelyissä olla käyty. Mimmin kanssa on kuitenkin mukava viettää aikaa, jutella ja rapsutelA. ;)

Poissa Brian Molko

 • Northman's Pet
 • Hirnyrkki
 • Such a dull toy
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Koirat (koiran saaminen, rodut, ym.)
« Vastaus #174 : Kesäkuu 14, 2010, 12:34:34 »
Minulle on tulossa tänään 5-vuotias dobermanni-narttu Dinico Gemma Givenchy eli Mila Joensuusta. Kodinvaihtaja kun omistajalla ei ole enää aikaa sille työn ja bändin vuoksi, joten otan neidin koeajalle ja sitten katsotaan ollaanko me sopiva pari. Toivon mukaan kaikki sujuu hyvin.
Julien, you're slow-motion suicide.