Kirjoittaja Aihe: Näyttelijät  (Luettu 22771 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Zeini

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #25 : Maaliskuu 20, 2008, 10:03:17 »
Jesse Spencer

ehdoton suosikkini! Osaa olla niin luonnollinen. Paras esiintyminen häneltä ehdottomasti housessa!
ulkonäöstä tulee myös plussaa, jotenkin minusta tuntuu ettei ehkä ole niitä kaikkein tunnetuimpia tai fanitetuimpia mutta ihana silti!
http://l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/75/70/0000007570_20060920144213.jpg
http://www.cuatro.com/microsites/house/images/videos/chaseg.jpg
http://www.pimpsurveys.com/Mjkx.jpg
En jaksanut laittaa linkkejä kunnolla xDD.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 20, 2008, 16:05:43 kirjoittanut Zeini »

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #26 : Huhtikuu 08, 2008, 13:21:50 »
//Listaa muokkailtu 15.4.09

Valitsen lempinäyttelijäni yleensä roolisuoritusten ja ihan vain sellaisen tietyn vetovoiman ja kiintymyksen kautta, joka tulee joko yhden roolisuorituksen perusteella tai sitten vasta useamman. Sitä on vaikea selittää, se vain sitten tulee jos on tullakseen. :)
Ulkonäkö ei ole järin suuressa osassa, mutta onhan silläkin vaikutusta jonkin verran. Yleensä se tulee sitten vasta kaiken muun jälkeen. Onhan se toki mukava juttu, jos lempinäyttelijä sattuu olemaan vielä kaupan päälle hyvännäköinen. ;)

Mutta tässä muutamia voisin mainita...


Helena Bonham Carter.
Mielestäni aivan loistava naisnäyttelijä, josta pidin muuten jo ennen Potter-roolia. ;)
Roolisuoritus elokuvassa Fight Club sai minut alkujaan kiinnostumaan, ja lähestulkoon siitä asti olen Helenasta valtavasti pitänyt. Todella vakuuttava näyttelijä, kerrassaan. Kykenee monipuolisiin suorituksiin, ja onhan hän myös kaunis. Omaperäinen.


Kiefer Sutherland.
Karismaattinen ja monipuolinen näyttelijä. Ihan vain siis yksinkertaisesti hemmetin hyvä. :)
Taitaa olla melkeinpä itsestäänselvyys, että 24 on kaiken fanittamisen alku ja juuri. Olen seurannut sarjaa alusta asti, mutta vasta siinä jossain 3. kauden kohdalla aloin hieman enemmän miettiä, että varmaan Jack Bauer näyttelee muuallakin. :'D Siitä se sitten pikkuhiljaa lähti. Toki silloin joskus pienempänä koko homma oli vähän eri tasolla kuin nykyään - 13 veenä ei vielä ulkonäkö kolahtanut yhtä kovaa kuin nykyään. ;)
Hyviä roolisuorituksia löytyy moniakin, turha niitä sen kummemmin ryhtyä listaamaan.


Max Ryan.
Hieman tuntemattomampi tapaus, varsinkin näin suomalaisesta näkökulmasta katsottuna. Itsekin vasta viime syksynä Death Race -leffan myötä "löysin" hänet - yksinkertaisesti pisti vain leffasta silmään ja seuraavana päivänä vähän googlettelin. :)
Tunnetuin leffa lienee Herrasmiesliiga, jossa näyttelee siis Dantea. Ei noita elokuvia mitään hirmuista määrää ole ylipäätäänkään (vielä) tullut, koska aloitti kumminkin näyttelemisen vasta 2000 -luvulla. Lähinnä sivurooleja tähän mennessä, pari isompaakin ja jatkossa varmaan enemmän. Läheskään kaikkia leffoja en ole nähnyt kumminkaan, mutta nähtyjen perusteella tykkään ja kovastikin.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 15, 2009, 19:15:39 kirjoittanut Giladra Carrion »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #27 : Huhtikuu 08, 2008, 18:13:45 »
Orlando Bloom on mielestäni erittäin hauska näyttelijä, ja hänen parhaita elokuvia ovat mielestäni Taru Sormusten Herrasta-trilogia(Legolas Vihreälehti) sekä Pirates of the Caribbean-leffat(William Turner).

Muita lempinäyttelijöitäny mm.
Johnny Depp on erittäin hauska, sekä omalaatuinen näyttelijä, joka on loistava etenkin Pirates of the Caribbeaneissa.
Jackie Chan saa elokuvat näyttämään hyviltä, vaikka leffan juoni olisikin kurja. Hänen huumorinsa yllättää myös aina.
Chris Tucker näyttelee mm. Rush Hour-elokuvissa, ja on niissä loistava. Rush Hour 2 on yksi parhaimpia katsomiani elokuvia ja siihen ei voi kyllästyä kiitos Chris Tucker sekä Jackie Chanin.
Tobey Maguire on loistava valinta Spider-Maniksi. En tiedä miksi, mutta mielestäni hän sopii siihen roolin
täydellisesti. Myös yhdessä elokuvassa jossa hän oli jonkun kirjoittajan apulainen(en muista elokuvan nimeä), hän näytteli siinä loistavasti

Stan

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #28 : Huhtikuu 09, 2008, 17:44:35 »
Christopher Walken
Ihan eka leffa jossa Walkeniin törmäsin oli James Bond - View to Kill, ah mahtavana kierona pääpahiksena vakuutuin näyttelijänlahjoista, mutta sillon en oikeen fanittanu/pitänyt mistään näyttelijöistä kummemmin joten unohin herran oikeestaan melkein kokonaan. Nyt syksyllä sitten tuli teattereihin uutuus musikaali Hairspray, joka oli tietysti pakko käydä tsekkaamassa, ja aa Walken oli leffassa näyttelemässä. Mutta viimesen töytäsyn sain kun näin mahtavan,  ja oikeestaan kaikkien aikojen suosikkileffani, the Deer Hunterin. Walkenin roolisuoritus oli joku mahtavin (sai siitä Oscarinkin) ja ei, en kiistä etteikö Christopher olisi ollut sillon 70-luvulla ihan järisyttävän komea + sen aksentti :D

Joaquin Phoenix
Hmm, en oo Joaquinilta kauheesti leffoja nähny, mutta kaikissa mitkä oon nähny, hän on näytelly todella hyvin. mm. Village - Kylä ja Walk the Line oli vakuuttavia hänen osaltaan

Nää nyt oli ekat mitkä tuli mieleen, päivittelen sitten joskus lisää.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 14, 2008, 18:52:17 kirjoittanut Stan »

Poissa pippariina

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #29 : Huhtikuu 14, 2008, 12:01:41 »
Anthony Hopkins:  Kerrassaan loistava näyttelijä. Tuskin tarvitsee enempää selittelyjä.Taitoa, tyyliä ja lahjakkuutta.

Winona Ryder:  Hienoja roolivalintoja, kaunis nainen ja rauhoittava eläytyminen.

Edward Norton:  Edelleen, hienoja ja mielenkiintoisia rooleja. Loistava näyttelijä.

Helena Bonham Carter:  Erikoinen, ja silti kovin miellyttävä. Tai ehkä just siksi.

Kevin McKidd:  Tämä on listalla ihan puhtaasti miellyttävyyden takia. Se ääni, se aksentti, se ulkonäkö. Hurrrr..
"If i tell you to fuck off and call you a cockhead, it's probably NOT Tourette's Syndrome."

Poissa Kuupposen päivä

 • Vuotislainen
 • Pottermore: NightGold9667
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #30 : Kesäkuu 23, 2008, 18:57:45 »
No jaa, minun idolini ovat perinteisesti löytyneet ennemminkin musiikin saralta, mutta onhan niitä hyviä näyttelijöitäkin toki olemassa. En tosin katso elokuvia kovinkaan paljon.

Alan Rickman
Tämä tuskin kaipaa sen kummemmin esittelyjä. Sanonpa nyt kuitenkin, että kyseinen herra on siis Potter-leffoista tuttu Severus Snapen näyttelijä. Täytyypä vielä mainita, että Snape on ehdoton suosikkini, joten olen hyvin onnellinen siitä, että kyseiselle hahmolle siunaantui tuollainen näyttelijä. Parempaa ei olisi voinut toivoakaan. No ulkonäössä on ehkä pientä toivomisen varaa (Snapenhan kuuluisi olla laiha!), mutta se on varsin helppo antaa miehelle anteeksi hänen lahjakkuutensa ansiosta.

Olen nähnyt Potterien lisäksi vain muutaman Rickmanin leffan, mutta siitä huolimatta ei varmaankaan edes olisi liioittelua kutsua häntä lempinäyttelijäkseni. Juu, sitä hän on.
Itse asiassa, hetkellä olen niin innoissani tuosta tyypistä, että aion varmasti mahd. pian hankkia käsiini lisää hänen elokuviaan. Voin sanoa, että tämä on varsin harvinaista - en minä yleensä ole pahemmin intoillut näyttelijöistä!

Taidanpa tietää, mikä on parasta Rickmanissa. Niin, se on perin selvää: ääni! Ai hitto, sellaista ääntä ei kyllä ole kenelläkään toisella. Sitä voisi kuunnella vaikka kymmenen tuntia putkeen - riippumatta puheenaiheesta. Miehen haastatteluja katsoessani en yleensä ole kovin perillä siitä, mistä puhutaan. Lähinnä se johtuu tietenkin huonoista enkuntaidoistani, mutta osaltaan myös siitä, että unohdun vain kuuntelemaan hänen tapaansa ääntää sanoja. Sehän oikeasti on kuin taidetta: hänen puheensa artikulaatio, rytmitys ja tietenkin toisaalta myös hänen äänensä soundi nyt kerta kaikkiaan ovat jotain täysin yliluonnollista. Kaikkein parasta on Rickmanin tapa ääntää L-kirjain sekä venyttää sanoja kuin toffeeta. Aah. Parhaalta kuulostaa se, kun hän puhuu hitaasti; nopeampi puhe sen sijaan ei kuulosta läheskään yhtä upealta.

Sori, kun paasasin tuosta asiasta noin paljon, mutta siihen on syy: ääni on erittäin tärkeä ominaisuus näyttelijöistä puhuttaessa. Sillähän he kuitenkin pääasiassa tekevät töitä. Tuskinpa mikään Kimi Räikköisen tyylinen narisija menestyisi erityisen hyvin valkokankaalla.
Mutta tietenkään hyvänkuuloinen ääni ei sinänsä riitä, tärkeämpää on kyky osata käyttää ääntään oikealla tavalla kaikissa tilanteissa. Mielestäni Rickmanin eläytymisessä kaikki hienoisimmatkin sävyt ja vaihdokset ovat täysin kohdallaan. Lisäksi hänen äänensä kertakaikkiaan on niin vaikuttavan kuuloinen, että hän onnistuu luomaan televisioruudun tai elokuvateatterin valkokankaan läpikin vahvan tunnelman sanomisillaan.
Radcliffe sanoi joskus, että Rickmanin ääni kuulostaa pelottavalta. Hän olikin oikeassa siinä: Potter-elokuvissa saamme kuulla Severus Snapelta hyytävää, ivallista, kylmää sävyä, joka kuulostaa jopa pelottavalta. Pottereissa Rickman ei kuitenkaan yleensä pääse näyttämään taitojaan monipuolisemmin, tosin hyytävän puheen lisäksi esimerkiksi jonkinasteista huutamista esiintyy toisinaan. Robin Hoodissa pääsin sen sijaan kuulemaan myös esim. pelkoa ja oikein kunnon karjumista (joka kuulosti hiukan huvittavalta, mutta kaikki miehet taitavat karjua suunnilleen sillä tavalla). Tavallaan ei siis voida sanoa, että Rickmanin ääni sinänsä kuulostaa pelottavalta - hän vain osaa puhua pelottavaan tyyliin. Mutta lisäksi hän osaa puhua myös myös uhkaavasti, huvittavasti, raivostuneesti, pelokkaasti ja miten tahansa. Aivan vaivattoman kuuloisesti.

Näyttelijän pitää tietenkin kyetä myös muuhun.
Rickmanin ilmeet ovat minun mielestäni juuri sellaisia kuin pitääkin. Snape tosin on melko ilmeetön tyyppi, mutta muissa elokuvissa Ricksulta onneksi nähdään runsaampikin ilmevalikoima. Tuntuipa Robin Hoodia katsoessa oudolta, kun Rickman suorastaan virnuili siinä! Lemppari-ilmeeni taisi tosin olla pelästys eräässä kohdassa. Se oli varsin vakuuttava.
Myös erinäiset eleet ja liikkeet ovat kunnossa.
Voisin vielä mainita senkin, että kyllä sen heti huomaa, kuinka tunnelma välittömästi sähköistyy hänen ilmestyessään kuvaan. Oikein kylmät väreet menevät selkää pitkin. Kaipa se on jotain aivan erityistä karismaa.
Huonoa sanottavaa en Rickmanista keksi!

Mutta taidanpa nyt vielä mainita muutamia parhaita eläytymisiä häneltä.
Hmm... niitä on paljon. Yksi on ainakin Robin Hoodin alussa: "Join us or die". Miten uhkaavaa! Pottereista löytyy esim. "Concentrate, Potter, focus!", josta kuvastui mainiolla tavalla hienoinen turhautuminen ja toisaalta myös maanittelu. Tuo taisi olla Feeniksin killassa, mutta erityisen paljon upeita Rickmanin eläytymisiä kuullaan kuitenkin Azkabanin vangissa.

Harrison Ford
Indiana Jones ja Han Solo. Siinäpä nuo hänen parhaat roolinsa. Solo on tavallaan parempi hahmo, mutta Indiana Jones -leffoissa Harrison on kyllä seksikkäämpi (nahkatakki, ruoska yms.). Kaipa se on kuitenkin selvää, että kumpikaan noista leffasarjoista tuskin olisi ollut yhtään mitään ilman Harrison Fordia ja hänen loistavaa karismaansa. Nyt ne kuuluvat ehdottomasti kaikkien aikojen lempielokuviini.
Muitakin hänen leffojaan olen nähnyt, mutta ne eivät olleet läheskään yhtä hyviä. No, Harrisonin takia vähän keskinkertaisempaakin kamaa jaksaa katsella.

Parasta Harrisonissa taitavat olla ilmeet. Aidompia saa kyllä hakea. Ehdottomat lempparini ovat muistaakseni Indiana Jones ja tuomion temppeli -elokuvasta: Indy oli litistymässä ja teki muutamankin erittäin huvittavan ilmeen.
En myöskään koskaan lakkaa ihmettelemästä sitä, kuinka aidon kuuloisesti hän osaa nauraa ja hymyillä. Hitto, itse en koskaan osaisi näytellä varsinkaan nauravaa ihmistä, sillä nauraminen on yllättävän vaikeaa tuosta noin vain ilman oikeaa syytä. Siitä tulee helposti teennäistä paskaa. Näyttelijät toki yleensä osaavat tämän jalon taidon, mutta harva yhtä hyvin kuin Harrison Ford. Tuleepa mieleen sekin, kun Kadonneen aarteen metsästäjät -leffassa joku tyyppi lausui erään nimen väärin ja Harrison nauroi sille. Se oli niin hyvä kohta, että olen katsonut sen varmaan sata kertaa.

Toki Harrison Ford näyttelee muutenkin erittäin hyvin. Mieleeni tulee useita harvinaisen mieleenpainuvasti näyteltyjä lausahduksia niin Indiana Joneseista kuin Star Warseistakin. Niitä kaikkia en nyt viitsi alkaa luettelemaan (siihen menisi liian kauan), mutta mainitaanpa nyt vaikka oikein antaumuksella tullut "We are going to die" siinä Tuomion temppelin litistymiskohdassa.

Ralph Fiennes
No olikohan sen sukunimi edes Fiennes? En ole varma... Oli miten oli, kyseessä on siis Potterien Voldemort.
(Vittu, kun piti kirjoittaa tuosta Alan Rickmanista niin pitkästi, nyt voimat ovat kuluneet eikä enää jaksa taipua henkevään perusteluun.)
Ensin on sanottava, että en todellakaan väitä Voldien olevan erityisen onnistunut Potter-leffoissa. Päinvastoin, pahuuden ruumillistumahan näyttää elokuvissa lähinnä epäaidolta pelleltä! Hmph. Tämä on kuitenkin ohjaajan vika, joten näyttelijää ei mitenkään voi syyttää. Ei todellakaan, hänhän ansiokkaasti pelastaa hahmosta sen, mitä pelastettavissa on.

Sanoisin, että Ralphista paistaa läpi ennen kaikkea jokin äärettömän syvä roolin sisään heittäytyminen. En minä tiedä, jotenkin sen jumalattoman keskittymisen vain näkee hänen näyttelemistään katsellessa. Suosikkini on ehdottomasti Liekehtivän pikarin hautausmaakohtaus: se sisältää suunnilleen parasta näyttelemistä, mitä koskaan olen nähnyt (jos nyt pieni liioittelu sallitaan)! Todella uhkaavan kuuloista kuiskailua ja sopivan dramaattisia eleitä. Kaiken kaikkiaan juuri sitä voldiemaista tyyliä, mitä tuossa roolissa vaaditaan. Miksi, miksi sen ohjaajan piti pilata kaikki naurettavalla näkemyksellään Volden ulkonäöstä?! Toki Ralphin näyttelyä voi kuunnella silmät kiinni, mutta silloin ne upeat liikkeet jäävät tietenkin näkemättä, eikä sekään ole kiva juttu.

Katsoin myös Englantilaisen potilaan. Ralph näytti normaalina täysin erilaiselta. Siitä jäi parhaiten mieleen eräs todella onnistunut nauru sekä loistava rahinapuhe.

Sami Uotila
Hehee, ihan pakko mainita! Tässä topicissa ei olekaan vielä (ainakaan muistaakseni) puhuttu yhdestäkään suomalaisnäyttelijästä, joten lienee aika korjata tuo puute...

Kyseessä on siis Salatut elämät -sarjan Aki Nikkinen.
Varmaankaan Uotila ei näyttelijäntaidoiltaan ole samalla tasolla noiden muiden mainitsemieni tyyppien kanssa, mutta miltei kaikkiin muihin Salkkari-näyttelijöihin verrattuna hän on aivan omaa luokkaansa. Jos miettii vaikka jotain Pete Lattua tai Tuomas "Reukku" Reunasta, niin kyllähän Uotila heidät hakkaa ihan helposti. Jotain hieman tökeröjäkin eläytymisiä hän on joskus tehnyt, mutta yleisesti ottaen ei löydy pahemmin valittamista. Pidin Aki Nikkisen hahmosta jumalattoman paljon, hän toi sarjaan särmää ja jännitystä, eikä kukaan muu varmastikaan olisi saanut ks. henkilöä samalla tavalla eloon kuin Uotila. Siitä hänelle kiitokset.

No, siinä nyt oli muutama hyvä näytelijä. Antaisin kuitenkin vielä erityismaininnat Seann William Scottille ja Pentti Siimekselle. He osaavat sanoa repliikkinsä juuri sopivan hauskaan tyyliin.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2008, 19:02:52 kirjoittanut Kuupposen päivä »

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #31 : Kesäkuu 23, 2008, 19:11:00 »
Miun lempinäyttelijöitä on Billy Boyd, Orlando Bloom ja Viggo Mortensen.
Yllättäen kaikki ovat näytelleet The Lord of the Ringsissä. Eivät kyllä ole lempinäyttelijöitäni pelkästään sen takia.
Jo kuolleita lempinäyttelijöitäni ovat Marilyn Monroe & Audrey Hepburn.

- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #32 : Heinäkuu 20, 2008, 22:55:37 »
No siis jos joku tulee kysyy "Kuka on sun lemppari näyttelijä", nii kyllä voisin tehä kunnon luettelon monista hyvistä näyttelijöistä,
tai sit "tylsästi" vastata ne keitä sillä hetkellä, näin karmeasti sanottuna, ihQtan. Kuitenkin hyvään näyttelijään tarvitaan mun mielestä
niin paljon eri aineksia, pitää olla muuttumiskykyinen, oma tyyli, ja mitä vaa nyt joku jaksaa hei keksiä. Mut tässäpä jotain, ketkä ovat
tällä hetkellä erittäin suuressa suosiossani.

Stephen Fry
Teh Qimaster<3. Jotenkin oon nyt jokun aikaa pitäny ihan sikana ko. henkilöstä. Muistan ku näin hänet ekaa kertaa (ainaki tietoisesti)
ohjelmassa Jeeves & Wooster, kun eräs henkilö sitä niin suositteli. Eipä iskeny ekalla kerralla, mutta ku uudestaan tän sarjan
pariin pääsin, nii tykästyin ja todella. Enemmä ehkä Hugh Lauriesta silloin pidin. Jostain syystä sit aloin uudestaan katsoa brittiseksti-
sarjaa nimeltä A Bit Of Fry & Laurie ja niissä, varsinki monologeissa Fry rokkas ja kovaa. Jotenkin niin luikuri sen ääenkäytön ja
varsinki miten mies osaa leikitellä sanojen/lauseiden kanssa. Se on kaunista. Sit on tullu katottua Kigdomia, missä Fry on kunnon
lutunen.. QI on puolestaan yks parhaimmista, mistä oikeesti harmittelen, ettei sitä suomessa näyteä. Fry pääsee loistamaan
älykyydellään, ja ohjelma muutenkin on nii wicked. Ei sitä oikee osaa sanoin kuvailla, mitä ihmeellistä on Fry'ssa. Sen vaan kokee jollakin
jännällä tavalla. Parasta on ehkä se, miten hän on oikesti niin suloinen & herttainen, mutta kun mies esittää pahista jossain, nii on oikeesti
pelottavaa (esim Jack&Neddy-sketseissä..)

Hugh Laurie
Hugubeibe<3. Juu, pakko sanoo kyllä, että on henkeäsalpaavan ihana toinen herrasmies tässä. Soittaa pianoa/kitaraa ja osaa vielä
laulaakin, ja näähän oli just Fry'n heikkoudet. Vastakohdat todellakin täyttävät toisiaan, enkä ees ihmettele miks nää kaks miestä (ylempi
sekä tämä alempi :'D) ovat bestiksiä irl. No asiasta takaisin siihen oleelliseen; Hugh Laurien ehkä ekan kerran nähny jossai sadassayhdessä
dalmatialaisessa joskus pentuna, mut eihä sitä tajunnu. Sit vasta ehkä ku katsoin Housea, nii jotenkin enemmä huomioin ko. henkilön.
Siitä sitte aloin kattoo Joosteria ja ABOFALia, mitkä alko kiinnostaa enemmä ku House, sillä niissä oli Hugun (niinku kavereiden kesken
kutsun..) oma aksentti, kaunis brittiaksentti. Ehkä kaikista parasta kuitenkin Hugun rooleissa on se, että oli se mikä tahansa, tyypi saa
mut nauramaan.

Sit jotai muita suosikkeja on esim Rowan Atkinson, joka on niin ah-ihana sarjassa "Blacadder", missä hän aina piilovittuilee kaikille.
Myös Jeremy Brett oli pitkään suosikki, ja pidin, siis pidän hänen tavastaan näytellä Sherlock Holmesia. Audrey Hepburn on
vaan jotenkin niin klassikko, ettei häntäkään voi jättää pois, vaikka välillä roolit mitkä hänellä oli, vaikutti hieman samankaltaisilta.. Mutta
silti, silti.. erittäin kaunis nainen oli hän.

Hugh Lauriesta ja S. Fry'sta sen verran vielä, että olen huomannut pitäväni heistä paljon enemmä kun he ovat yhdessä. Erikseen
menettelevät, mut yhdessä ovat jotain sanoinkuvaamattoman mahtavan ihanaa<3. Stugh is love.

lover

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #33 : Syyskuu 18, 2008, 22:15:34 »

1. Tomm Cruise <3 hottis xD     (Elokuvat)
 2. Penelope Cruz               (elokuva)     nätti xD
  3. Wentworth Miller    (pako) Hottis <3 xD
    4. Robert Knepper           (pako)
     5. Hilary Duff  (elokuvat)

Partybansku

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #34 : Lokakuu 16, 2008, 15:28:49 »
Mulla on ehdottomasti yksi ylitse muiden, ja se on Johnny Depp! Ylivoimaisesti hauskin ja ihanin näyttelijä.

Johnny Deppiin "tutuistuin" ekan kerran Pirates of the Caribbean leffoissa, mutta sen jälkeen olen etsinyt hänen leffojaan, katsonut niitä, ja todennut, että Depp on kerta kaikkiaan loistava näyttelijä, joka pelastaa huonommankin leffan. Ehdoton suosikkini Deppin leffoista on Saksikäsi Edward, aivan ihanan kaunis elokuva. Deppin roolisuoritus siinä on koskettava ja omalla tavallaan hauska, kuten kaikki muutkin roolit joissa Depp on ollut. Ja ulkonäössäkin on kehumista, vaikka kyllä itse eniten pidän Deppissä hänen luonteestaan.

vingvi

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #35 : Lokakuu 19, 2008, 16:57:04 »
Joskus fanitin ihan himona Orlando Bloomia :D. Se oli vaan niin ihanan näkönen ja kaikkee. Tapetoin sillon kaikki ovet sen kuvilla, kun en saanut seiniin laittaa.

Nyt tällä hetkellä en ees tiiä kuka on mun lempi näyttelijäni ehkä Orlando Bloom tai Johnny Depp. Lemppari näytteliät vaihtuu minulla aika tiuhaan tahtiin. Joskus kun joku on vaan niin hemmetin hyvän näkönen fanitan sitä jonkun aikaa ja kun sit katon jonkun toisen elokuvan on sit siinä joku aivan ihana näyttelijä..


Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #36 : Huhtikuu 25, 2009, 14:00:59 »
Vuosien varrella minulla on ollut aika monia lempinäyttelijöitä, mutta nyt kovimmassa nosteessa on syötävän komea Garrett Hedlund. Myönnetään, yksi syy, minkä takia pidän hänestä, on se, että hän on vain nii-in hyvännäköinen pahan pojan roolissaan Eragonissa (muuten en oikeastaan pitänyt elokuvasta, mutta Garrett pelasti sen). Vasta tämän elokuvan jälkeen aloin ottaa hieman enemmän selvää, missä muissa elokuvissa hänet voisi nähdä ja kävikin ilmi, että olen itse asiassa aiemminkin ihaillut kyseistä näyttelijää ihan näyttelijän taitojenkin perusteella, kuten Friday Night Lights (google tuotti hieman ongelmia, eikös tämä ole televisiosarja eikä elokuva?), Troija, Neljä veljeä, Georgia Rule, yms. Mutta tosiaan, piti vain päästä hehkuttamaan. Toivottavasti nähdään Murtaghin roolissa jatkossakin!

Johhny Depp on tietenkin aivan oma lukunsa. Turha edes luetella leffoja, missä hän on näytellyt, koska kaikki, jotka vähänkin miestä seuraavat sen varmasti tietävät, mutta itse olen nähnyt miehen leffoista seuraavat: Saksikäsi Edward, Sweeney Todd, Cry-Baby, What's Eating Gilbert Grape?, Pirates of the Caribbianit, Jali ja suklaatehdas, Finding Neverland, ja varmaan vielä jonkun muunkin, mitä en nyt muista. Eniten noista pidin ehkä Cry-Babysta, se on vain jotenkin niin mahtava, tanssikohtaukset ovat mahtavia. Depp on aivan ilmiömäinen näyttelijä, ottaa roolin kuin roolin omakseen ja saa sen tuntumaan niin aidoilta. Tuskin enää edes ajattelee, että tuossa ruudulla on nyt Johhny Depp, kuten yleensä näyttelijöiden kohdalla käy, vaan häntä ajattelee toisinaan enemmän roolihahmonaan.

Leonardo Di Caprio on myös yksi suosikeistani. Muistan ikuisesti sen yhden kohtauksen The Beachistä, se, kun tyyppi seisoo rannalla ja huutaa. Myös Veritimantti oli aivan omaa luokkaansa, se sai todellakin ajattelemaan asioita, mikä varmasti oli elokuvan tarkoituskin. Etenkin yksi hänen repliikkinsä jäi mieleeni. "When I looked around I realized.. God has left this place a long time ago." Ei ehkä sanatarkasti noin, mutta jotakuinkin. Myös Departed ja Ota kiinni jos saat ovat hyviä näytteitä miehen osaamisesta.

It's easier not to do things than left them undone.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #37 : Huhtikuu 25, 2009, 15:14:33 »
Muokkailin runsaasti.

Lempinäyttelijöitäni ovat Johnny Depp, Jamie Campbell Bower, Michael Sheen ja Tobias Moretti. Aika miesvaltaista nähtävästi. Johnny on ollut listallani niin kauan kuin muistan, Jamien roolit miellyttävät, Michaeliin olen rakastunut ja Tobias on kuuma.

Kepeämmin valittuna pidän esimerkiksi Leighton Meesteristä, Evanna Lynchistä, Skandar Keynesistä, Dakota Fanningista ja Keira Knightleysta. Keiraa ja Dakotaa lukuunottamatta olen kuitenkin pitänyt luultavasti vain yhdestä roolista jonka jokainen on esittänyt (enempää en kai edes juuri lopuilta ole nähnytkään...)

« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 25, 2010, 01:56:50 kirjoittanut Mortti »

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #38 : Huhtikuu 28, 2009, 18:30:50 »
Minulla ei ole ketään tiettyä suosikkinäyttelijää, tykkään aika monista :> Mutta pelkän miellyttävän ulkonäön takia en näyttelijöistä tykkää, taidot ovat paljon tärkeämpiä, eikä hyvä näyttelijä välttämättä olekaan mikään komistus (tai kaunotar). Hyvä näyttelijä esittää roolihahmoaan niin luontevasti, että melkein luulisi hänen esiintyvän omana itsenään... lisäksi hyvä näyttelijä herättää tunteita katsojissa, oli hänen roolinsa sitten millainen tahansa.
Tässä kuitenkin muutamia lempinäyttelijöitäni, mutta tässä eivät suinkaan ole kaikki:

Marilyn Monroe

No vau. Marilyn on tunnettu lähinnä kliseisenä pop-ikonina, mutta hän on oikeasti loistava näyttelijä. Hänen olemuksessaan oli jotain todella luonnollista, vaikkei hän platinablondina ja vahvoissa meikeissä kovin luonnolliselta näytäkään. Lisäksi hän osasi olla samalla hauska ja koskettava - monet Marilynin tähdittämistä komedioista ovat ainakin minun silmissäni myös jollain tavalla surullisia. Parhaita Marilynin leffoja on vaikea valita, sillä olen nähnyt niistä suurimman osan, ja kaikki ovat mainioita. Piukat paikat ja Niagara lienevät kuitenkin parhaimmistoa.

Johnny Depp

Varsin kliseinen vastaus, mutta kaikkihan Johnnysta tykkäävät! Ei hänen näyttelijäntaitojaan voi kiistää, sillä hän on mielestäni aivan mahtavan monipuolinen näyttelijä, ja osaa eläytyä todella monenlaisiin rooleihin vaivattomasti. Johnnyn elokuvia en ole nähnyt hirvittävän paljon, mutta kaikki ne, jotka olen nähnyt, ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen (erityisesti satumaiset Saksikäsi Edward ja Finding Neverland).

Cate Blanchett

Niin upea nainen kuin mahdollista. Cate on sekä persoonallisella tavalla tosi kaunis että mitä mainioin näyttelijä. Eniten hänessä kuitenkin vetoaa se olemus, sillä harvoin näkee noin karismaattista naista edes elokuvissa. Cate näyttää ihanan kylmältä.

Alan Rickman

Pitihän tälle listalle ängetä yksi Potter-leffoistakin löytyvä näyttelijä ;) Ja Alan on Kalkaroksena (kuten monissa muissakin rooleissaan) aivan loistava, juuri tuollaiseksi olin Kalkaroksen kuvitellutkin! Ja se ääni <3 Ei tule yhtäkkiä mieleen toista näyttelijää, jolla olisi yhtä ihana ääni kuin Alanilla.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #39 : Syyskuu 12, 2009, 20:01:10 »
Kyllähän se lempinäyttelijäon ehdottomasti Johnny Depp. <3
Niin hauska. Niin persoonallinen. Niin ihana. Paras näyttelijä (minusta) siis!

Noin kaksi vuotta sitten hullaannuin Johnnyyn, kun katsoin Pirates of the Caribbean ja mustan helmen kirous-elokuvan kaverini kanssa.
Aloin etsiä netistä ja kaupoista hänen elokuviaan ja tällä hetkellä minulla on kaikki ilmestyneet kaapissani. Aika paljon olen rahaa tuhlanut, mutten kadu mitään. :)
Tietysti.. Jotkut elokuvat ovat.. Tuota noin.. Hieman eh. Epäsopivia minulle (ainakin ikärajan mukaan), mutta en välitä. n__n'

Minusta parhaat elokuvat, joissa Johnny on näytellyt, ovat Sweeney Todd, From Hell, Public Enemies, Pirates of the Caribbean 1-3 ja.. Oikeastaan, pidän melkein kaikista. :)
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Frile

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #40 : Lokakuu 05, 2009, 20:57:27 »
Minulla on aika monia mutta näköjään on muillakin :D

Julie Walters Aivan loistava nainen! Jokaisessa elokuvassa missä hän on ollut (siis ne mitkä olen nähnyt) ovat olleet loistavia ja erittäin hauskoja

Helena Bonham Carter
Tykäistyin häneen ensin Pottereissa ja sitten myöhemmin Sweeney Todd:issa. :D

Colin Firth
Loistava yksin kertaisesti.

Tom Felton
Erittäin hyvän näköinen ja sen lisäksi lahjakas mikä on erittäin hyvä yhdistelmä!

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #41 : Lokakuu 05, 2009, 21:45:31 »
Suosikkinäyttelijättäreni numero yksi on Helena Bonham Carter - loistava näyttelijä, ihana aksentti, eikä todellakaan mikään Hollywoodin tusinatähti tai kirurginveitsen tuotos. Kaunis ja lahjakas nainen totta tosiaan ♥ Rakastan.
Alan Rickman on myös yksi pitkäaikaisia suosikkejani. Se ääni on aivan uskomaton, ja näyttelijänlahjoja tuskin tarvitsee selittää kenellekään, joka on nähnyt Pottereita.
Vielä vanhempaa kaartia edustaa Sir Christopher Lee - herrahan esiintyy lähes jokaisessa suosikkielokuvassani, ellei keskeisenä hahmona niin vähintään sivuosassa. Dracula ja Saruman - toinenkin riittäisi päästämään hänet lempinäyttelijöideni kaartiin. Sir lähentelee pian 90 ikävuotta, ja on harvinaisen pirteä ikäisekseen. Yksi sana: Ryhti. Vaikuttavaa. Hänessä on jotain sanoinkuvaamatonta aristokraattisuutta ja valtaa.
Ainut amerikkalainen näyttelijä tähän kaartiin onkin sitten Johnny Depp, vaikken kuulukaan hänen fanityttölaumaansa. Mitäs esiintyy niin monessa hyvässä elokuvassa ja hyvissä rooleissa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 05, 2011, 01:27:56 kirjoittanut Aiëdaíl »

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #42 : Tammikuu 16, 2010, 16:02:58 »

Suosikkinäyttelijöitähän on paljon. Jhonny Depp kuuluu tietysti kaartiin. Hän on lahjakas ja omaperäinen näyttlijä. Monipuolisia valintoja. En kuulu ihkuttaja kaartiin.

Christian Bale on aivan ihana <3. Parhaiten tunnetaan ehkä Batmaneista.
http://i171.photobucket.com/albums/u304/joxy_bucket/Wallpaper_Christian_Bale_Hip_10241.jpg

Sitten Hugh Grant karismaattinen. Notting Hill on tunnettu. Osaa olla niin pieni ja viaton ja silti niin karismaattinen. En osaa sanoin kuvailla. Hyvä näyttelijä.

Poissa Odoshi

 • Merikallio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #43 : Tammikuu 16, 2010, 16:52:06 »
Thomas ''Tom'' Feltton
Mahtava Harry Potter-tähti Draco Malfoy vei mennessään jo ensimmäisen Harry Potter elokuvan nähtyäni. Taitavaa näyttelyä Draco Malfoyna jatkui sitten aina vain elokuvien myötä. Tomin suosia yksistä lempinäyttelijöistä nousi aina vain kun katsoin useita back-stage ohjemia, haastatteluja ja muuta ei-elokuvassa materiaalia. Hän on periaatteessa oman roolinsa vastakohta, mutta näyttelee silti loistavasti ja eläytyen rooliinsa. Tälläiset asiat tekevät näyttelijästä loistavan näyttelijän. Kaiken lisäksi hän on kerännyt suosiota, vaikka on vasta 20 vuotias ja lähti elokuva maailmaan jo lapsena. Felttonista siis todella löytyy sitä jotain, jota näyttelijä tarvitsee! Plussaa on tietysti myös se, että Tom on todella hyvän näköinen, vaikka se ei vaikutakkaan hänen näyttelytaitoihinsa ja suosioonsa lempinäyttelijänäni, pelkkää plussaa se on kuten sanoin.

Helena Bonham Carter
Aivan USKOMATON! Ehdoton suosikki Felttonin lisäksi. Paljoa en osaa hänestä sanoa, kuin että hän loistaa omissa rooleissaan ja on uskomattoman taitava näyttelijä. Sai ensimmäisenä huomiona Harry Potter elokuvien Bellatrix roolissa. Lyhyesti sanottuna hän on täydellinen rooliin ja muillakin tavoin hyvin taitava ja rooliinsa eläytyvä näyttelijä. Paljoa tuosta naisesta ei tarvitse sanoa, hän vain on täydellinen.

Johnny Depp
Uskomaton leffatähti! Mahtavia ja hieman ''sekopäisiä'' rooleja näyttelevä Depp tekee jokaisesta elokuvasta mielenkiintoisen, johon se jalallaan astuu. Kunnioitusta hän saa tietysti myös siitä kuinka laajalti hän näyttelee erilaisissa elokuvissa. Depp loistaa niin lapsille suunnatuissa perhe-elokuvissa kuten Jali ja suklaatehdas, kuten trillerissä Salainen ikkuna, oman osansa hän on antanut myös Pirates of the Caribean leffoissa kapteeni Jack Sparrowna, joissa mies todella ylittää itsensä mielestäni, loistavaa sanoisin! Näiden kaikkien useiden hänen elokuviensa joukosta nousee suosioon myös hänen ja Tim Burtonin suosittu yhteinen elokuva, Saksikäsi Edward, jossa Depp näyttelee Edwartia, joka on erikoinen ja hyljeksitty. Depp on kaikinpuolin erikoinen näyttelijä kuten myös omaperäinen ja joukosta erottuva megatähti! Innolla odotellaan uutta elokuvaa, Liisa Ihmemaassa, jossa Depp on myöskin mukana ja ohjaajana kukas muukaan kuin Tim Burton!

Orlando Bloom
Orlando Bloom ei ole iskenyt minuun kovinkaan suurella vaikutuksella, mutta hän on mainitsemisen arvoinen hänen roolistaan Taru Sormusten Herran Legolaksena. Muissa elokuvissa Bloom ei ole tehnyt minuun kovinkaan suurta vaikutusta, mutta Legolaksen roolissa hän nousi ehdottomasti yhdeksi mainitsemisen arvoiseksi leffatähdeksi minun listoillani!

Poissa Chyilly

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • No time for losers, 'cause we are the champions.
 • Pottermore: HazelAsh21
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #44 : Tammikuu 19, 2010, 14:49:39 »
Aivotoiminnan puutteessa, Heath Ledger. Oli paras, on edelleenkin, vaikka ei enää ole täällä. Muistan kaksi vuotta sitten, kun olin katsonut Grimmin veljekset (mahtava leffa, tuleekin perjantaina neloselta ;)) juuri muutama kuukautta aikaisemmin, en vielä edes silleen pitänyt Ledgeristä, mutta luin (kai seiskasta) siitä Ledgerin kuolemasta ja tunnistin näyttelijän. Muistan sanani "tuo kuoli? mitä? ihan kauheeta.." ja luin koko artikkelin (en muista oliko se pieni vai iso artikkeli, mutta kumminkin). Sitten lukemisen jälkeen tuli haikea olo, mutta jatkoin lehden lukemista.
Katsoin Brokeback Mountainin tuossa syksyllä, niin rakastuin Ledgeriin lopullisesti. Siitä vähän aikaa myöhemmin sain kaveriltani iiiison Heath Ledger julisteen ja tuollahan tuo seinällä roikkuu, tarkoitus saada toiselta kaverilta toinen iso juliste hänestä.
Olen tähän mennessä katsonut vaan muutamia Heath Ledgerin elokuvia, mutta kaikista todellakin olen pitänyt, jo ennen syksyä (suosittelen kaikille!). Mukavaa oli huomata, että Ledger näytteli myös yhdessä lempielokuvassani, Patriotissa. Voitte varmasti jo arvata, kuka odottaa ensi viikonloppua, kun neloselta tulee Heath Ledgerin elokuvia!
Perjantaina tulee kaksi vuotta Ledgerin kuolemasta. Silloin istutaan huoneessa yksin, juodaan virkistävää ja katsotaan Grimmin veljeksiä!

Komeakin hän oli ;)
22/01/08 </3

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #45 : Toukokuu 26, 2010, 23:01:22 »
Olen mielestäni joskus tänne jonnekin lempinäyttelijöitäni jo listannutkin, mutta mielipiteet ovat todennäköisesti sen verran muuttuneet että pieni päivitys lienee paikallaan. Elikä, nutcrackerin suosikkinäyttelijöihin lukeutuvat:

Jennifer Aniston

Jennifer Anistoniin tutustuin Frendien myötä, ja kunnioitukseni häntä kohtaan on kasvanut samassa tahdissa kuin rakkauteni kyseistä sarjaa kohtaan - eli mieletöntä vauhtia. Mielestäni Aniston on aivan loistava näyttelijä, hänen komedienne-taitonsa ovat huikeat, ja hän on onnistunut luomaan uraa Frendien jälkeen myös elokuvissa. Hieman vakavampi roolisuoritus häneltä nähdään Marley&Me- elokuvassa, ja hän on siinäkin mielestäni todella hyvä. Kunnioitan Anistonia Hollywoodin naisnäyttelijöistä ehdottomasti eniten.

Keira Knightley

Toinen suosikkinaisnäyttelijäni. Knightley on nuoresta iästään huolimatta tehnyt ison kasan loistavia elokuvia, ja minusta hän on näyttelijänä todella hyvä. Mielestäni yksi hänen vahvuuksistaan on se ihan mieletön muuntautumiskyky (tiedän, kuulostaa typerältä, kaikki näyttelijät ovat muuntautumiskykyisiä) mutta Knightleyn kohdalla se pitää mielestäni erityisesti paikkaansa. Erityisesti pidän hänen roolisuorituksistaan elokuvissa Domino, The Jacket, Atonement ja The Duchess. Ehdottomasti yksi upeimmista nuorista näyttelijättäristä.

Katherine Heigl

Tykkään! Heigl on yksi ehdottomista suosikeistani, hän on mielettömän valovoimainen näyttelijä - mielestäni näyttelijänä parempi kuin toiset kaksi naissuosikkiani, Aniston ja Knightley. Heigliä voisin melkeinpä kutsua 'luonnenäyttelijäksi', sillä hänen suorituksensa ovat niin aitoja ja rehellisiä ja erilaisia että olen aivan myyty kun näen jotain hänen tuotantoaan. Hän väläyttelee komediennenkykyjään elokuvissa Knocked Up ja 27 Dresses, ja aivan mieletön hän on muutenkin loistokkaassa sarjassa Grey's Anatomy. Heigl loistaa mielestäni näyttelijänä myös takavuosien suosikkisarjassa Roswell. Kaikenkaikkiaan piristävintä Heiglissä on mielestäni nimenomaan hänen aitoutensa.

Kate Winslet

Naisnäyttelijöistä viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä tahdon mainita Kate Winsletin, joka lukeutuu mielestäni näyttelijöiden eliittiin. Winslet on tehnyt niin monia upeita roolisuorituksia, että niitä tuntuu typerältä alkaa listata, mutta muutamina esimerkkeinä voisin mainita hänen suorituksensa elokuvissa Revolutionary Road, All the King's Men, Finding Neverland, sekä tietysti, Titanic. Winslet on loistavien näyttelijäntaitojensa lisäksi loistava esikuva nuorille näyttelijättärille, minkä vuoksi kunnioitan häntä myös suuresti.

//Tässä naisnäyttelijät, käyn muoksimassa miehet myöhemmin, nyt nukuttaa.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #46 : Toukokuu 27, 2010, 18:53:23 »
Miulla on monta suosikkinäyttelijää, mutta ykkösenä pysyy aina ja ikuisesti:

Heath Ledger

Ihan huippu ja monipuolinen näyttelijä!
Hänen elokuviaan olen nähnyt: Casanova, Brokeback Mountain, Ritarin tarina, The Patriot, 10 things I hate about you, Ned Kelly, Lords of Dogtown, The Brothers Grimm. Odotan innolla, että saan nähdä Ledgerin viimeisen elokuvan, The Imaginarium od Doctor Parnassus:in.
Tosi sääli ja epäreilua, että hän kuoli ja vielä vahingossa (oletettavasti). Kuoli liian nuorena, kaikki jäi kesken. :(

Muita lempinäyttelijöitäni Ledgerin jälkeen ovat mm.:

Ralph Fiennes

Aah, Voldemort. Ei, itseasiassa silloin kun tykästyin Ralph Fiennesiin, en edes tiennyt, että hän esittää Voldemortia.
Häneltä olen nähnyt: Humiseva harju, Jutun loppu, Valkoinen kreivitär, Potterit toki, Herttuatar ja Uskollinen puutarhuri.
Toki Fiennes ei ole näytellyt mitenkään huikaisevan erilaisia rooleja, mutta se ei vähennä hänen lahjakkuuttaan. Pidän hänestä, koska hän on jotenkin rauhallinen näyttelijä, tietää mitä tekee, ei yritä liikaa ja on aito.


Edward Norton

Näin ekan kerran Edward Nortonin The Illusionist -leffassa. Tykkäsin leffasta älyttömästi ja Edwardista myös, hieno näyttelijä. Jokin siinä vaan iski.
Muita elokuvia häneltä oon nähnyt: Kingdom of heaven ja Kirjava huntu.
Oon nähnyt häneltä vaan muutaman leffan, mutta jotain erityistä hänessä kyllä on. Pidän myös hänen äänestään.

Muita näyttelijöitä, jotka nimeän suosikeiksi:
Rufus Sewell, Viggo Mortensen, Liam Neeson, Orlando Bloom, Johnny Depp, John Malkovich, Penélope Cruz...

Poissa Air Princess

 • Twilight-hullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Eclipse 30.6<333
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #47 : Kesäkuu 01, 2010, 22:16:16 »
Enpä ole aiemmin tänne lempparinäyttelijöitä listannut, joten tässäpä tulee:


Johnny Depp

Aloin pitää hyvänä näyttelijänä ensimmäisen Pirates of the Caribbeanin ilmestyttyä. En ollut tutustunut aiempiin Deppin tähdittämiin elokuviin, koska elokuvat eivät olleet sellaisia, jotka minua olisivat kiinnostaneet. Tosin kyllä sellaisiakin oli, niitä en ollut vain huomannut! :) Jack Sparrowna siis huomasin Johnnyn kunnolla ja Piratesten lisäksi olenkin katsonut Pienen suklaapuodin, Jali ja Suklaatehtaan, Liisa Ihmemaassa ym. muita Johnny Depp pääosassa olleita elokuvia. Johnny Depp on mielestäni hyvin hyvin lahjakas ja ammattitaitoinen näyttelijä ja on useimmiten hullujen rooleissa, jotka sopivatkin hänelle! ;) Kun on katsonut hänen tähdittämiä elokuvia, tietää, että Johnny tekee elokuvasta katsomisen arvoisen, vaikka muuten elokuva olisi siihen kelpaamaton! :)


Alan Rickman

Näyttelee pääasiallisesti pahiksien rooleissaa, mutta niissä aivan erinomainen. Alan on hyvin taidokas ja aidosti osaava näyttelijä. Olen nähnyt hänen tähdittämistään elokuvista ainakin Robin Hood-varkaiden ruhtinaan (näyttelee Nottinghamin sheriffiä), Harry Potterit (Severus Kalkarosta) ja hyvisrooleista Loveactuallyn, Järki ja Tunteet sekä Alan ääninäytteli Kaalimadon roolin Liisa Ihmemaassa. Juuri Harry Pottereista tutustuinkin tähän näyttelijään. Ei kai muuta voi sanoa kuin, että vallan mainio näyttelijä!

Helena Bonham Carter

Elokuvaohjaaja Tim Burtonin vaimo Helena on mielestäni naisnäyttelijöistä yksi mieleenjäävimpiä. Helena ja Johnny näyttelevät usein yhdessä Tim Burtonin ohjaamissa elokuvissa joista mainittakoon Sweeny Todd: Paholaisparturi (jota tosin en ole nähnyt! liian raaka olisi...) Helena tuli varmaankin minulle tutuksi Harry Potterien kautta (yllätys,yllätys) nimittäin Bellatrix Lestrangen roolista, jonka hän kyllä näyttelee erinomaisen mielipuolisesti niin kuin pitääkin! ;)

Twilight-tähdet

Twilight-tähdet kuten pääosien näyttelijät Kristen Stewart, Robert Pattinson ja Taylor Lautner lukeutuvat nyt minun lempinäyttelijöihini, sillä fanitan Twilightia todella ja pidän heitä hyvinä näyttelijöinä muutenkin. En tehnyt kuitenkaan kenestäkään heistä isompaa juttua, sillä en juurikaan ole nähnyt heidän aiempaa tuotantoa...Tarkoituksena olisi katsoa, ehkä sitten päivittelen tätä kohtaa! ;) Kristenissä pidän kuitenkin siitä, että hän on mielestäni rohkea näyttelijä, vaikkakin ujo. Kristen sopii täydellisesti Bellan rooliin Twilightissa! Robert on hyvin suosittu ja osaa minunkin mielestä kuvailla arvostettavasti ilmeilläänkin pelkästään Edwardin tunteita, joita ei varmasti ole helppo kuvailla!!! Robertilta olen nähnyt Harry Potter ja Liekehtivä Pikari roolisuorituksen Cedric Diggoryna ja hän onnistuu myös tässä roolissaan kiitettävästi. Taylor Lautnerilta en ole nähnyt aiempaa roolitusta, mutta ainakin Jacobina Taylor on paras mahdollinen!

Meryl Streep

Ei enää nuori, mutta sitäkin taitavampi! Meryl on lahjakas ja taitava näyttelijä, jonka rooleista olen nähnyt ainakin Mamma Mian, Paholainen pukeutuu pradaan ym. Merylilla on myös hieno ääni ja siksi hän sopikin hyvin Mamma Mia-musikaaliin.

//Muokkailen, kun mieleen tulee lemppareita! :)


Minkä puolesta elät, jos olet minä? TWILIGHTIN<333!

Poissa worldsayshello

 • Snivellus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SnidgetDream29844
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #48 : Marraskuu 28, 2010, 21:06:29 »
Alan Rickman on myös yksi pitkäaikaisia suosikkejani. Se ääni on aivan uskomaton, ja se puhetapa, etenkin yhdistettynä ihanaan aksenttiin. Hän on erittäin taitava näyttelijä, joka todellakin sisäistää osansa. Ne Snapen käännähdykset ja kävelytyyli...
Ainut amerikkalainen näyttelijä tähän kaartiin onkin sitten Johnny Depp, vaikken kuulukaan hänen fanityttölaumaansa. Hän osaa muunnella ääntään aika suuresti - verratkaa vaikka Sweeneyn matalaa murinaa Corpse Briden Victoriin. Parhaan vaikutuksen hän on minuun tosin tehnyt Willy Wonkana, sillä Sweeneyssä Helena varastaa kaiken huomioni.

Samaa mieltä näsitä. Varsinkin Rickman on ollut suosikkini niin kauan kun olen hänen elokuviaan katsellut. Etenkin Die Hardissa  (vain kuolleen ruumiini yli) kun Alan Rickman esiintyy pääpahiksena, se on taas yksi loistava hahmo jota hän on näytellyt.

Näihin kahteen edelliseen näyttelijään lisäisin vielä loistavan koomikon / näyttelijän Ben Stillerin! Aina hän vaan jaksaa naurattaa, melkeimpä jokaisessa elokuvassa jonka olen katsonut :)
"Honestly, woman, you call yourself our mother." -George Weasley

Poissa Yumisa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Näyttelijät
« Vastaus #49 : Joulukuu 25, 2010, 22:00:36 »
Heath Ledger

Mielestäni kaikista parhain ja lahjakkain näyttelijä elokuvahistoriassa. Parhaat roolisuoritukset hän teki: Brokeback Mountain (Joka on parhain rakkaustarina ikinä), Yön Ritari, 10 Things I Hate About You ja Casanova. Ledger on ehdottamasti parhaimpia näyttelijöitä elokuvahistoriassa. Harmi, että näin lahjakas näyttelijä menehtyi. Lepää rauhassa Heath Ledger. Jäämme kaikki kaipaamaan sinua. Toivon tyttärellesi loistavaa tulevaisuutta.

Johnny Depp

Todella lahjakas ja menestynyt näyttelijä. Lempielokuvani jossa hän on esiintynyt ovat: Sweeney Todd: Fleet Streetin paholaisparturi, Saksikäsi Edward ja Pirates of the Carippean

Anthony Hopkins

Jumaloin Hopkinsin roolisuoritusta Uhrilampaissa. Hänen aksenttinsa Hannibalin roolissa on ihana ja samalla pelottavakin. En ole muuten nähnyt häntä muissa elokuvissa paitsi leffoissa: Hannibal, Punainen lohikäärme

Helena Bonham Carter

Todella loistava ja rooliinsa eläytyvä naisnäyttelijä. Carter teki parhaimman roolisuorituksen leffassa Sweeney Todd: Fleet Streetin paholaisparturi. Hänen roolinsa vain iski muhun hyvällä tavalla. Hän on myös loistava Bellatrixina HP-leffoissa. Onnistuu näyttelemään juuri minun mielikuvan mukaan. Tulin katsoneeksi juuri Tim Burtonin Liisa Ihmemaassa. Voih siinäkin Carter tekee loistavan suorituksen.

Alan Rickman

Todella hyvä miesnäyttelijä. Rakastan hänen ihanaa matalaa ääntä <3 Hän muistuttaa todella paljon Kalkarosta ja eläytyy rooliinsa loistavasti. Hän antaa täydellisen mielikuvan Potter-kirjojen Kalkaroksesta. Hän on täydellinen Kalkaroksemme. Ja hänen pahisroolinsa Die Hardissa on myös todella loistavasti näytelty.

Muut lempparinäyttelijät: Jake Gyllenhaal, Bruce Willis, Leonardo Di Caprio, Harrison Ford, Ralph Fiennes, Peter Franzén
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2011, 00:03:24 kirjoittanut Yumisa »