Kirjoittaja Aihe: Suosittele elokuvia  (Luettu 66542 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

hantza

 • Ankeuttaja
Suosittele elokuvia
« Vastaus #75 : Maaliskuu 04, 2006, 18:12:10 »
Huhhuh, paljon onkin jo sanottu, mutta tietysti minun pitää hulluna leffafriikkinä tunkea mielipiteeni sekaan :) Olen niin kaikkiruokainen, että mainitsen vain murto-osan niistä ihanista elokuvista, joita maailma kantaa :)

Suosittelen lämpimästi kaikkia Tim Burtonin elokuvia, vaikka nämä viimeiset ovatkin olleet hieman sokerilla höystettyjä. Eipä siinä mtn, taito ja taika ovat yhä tallella!

King Kong oli mielestäni aivan upea elokuva ellei juonellisesti niin visuaalisesti sitten. Äksöniä löytyi sopivasti jopa minulle. Kyllä sekin auttoi lisäämään leffan arvoa, kun bongasin Adrien Brodyn näyttelijöiden seasta ;) Juonta nyt on turha alkaa kertoa, eiköhän rakas apinamme ole sen verran kuuluisa.

Rita Hayworth - Avain pakoon on ehdoton suosikkini (ihme ja kumma ettei sitä vielä mainittu). Green Milen ohjaajalta ja jälki on aivan yhtä loistavaa (perustuu myös Kingin jatkoromaaniin). Elokuva on kekseliäs, herkkä ja kaunis, hahmot sympaattisia ja kaikkea muuta kuin paperinohuita! Tämä elokuva herättää henkiin jokaisen hahmon, mikä on varsin harvinaista. Itkeminen on hyvinkin mahdollista eli kannattaa varautua nenäliinoin ;) Juonesta en sen enempää kerro, miljöö on vankila.

Tanssin ystäville suosittelen Dirty Dancing(1987)-elokuvaa. Vanha musiikki kunniaan! Hahmot ovat myös hauskoja, vaikkakin stereotyyppisiä ja Johnny  (Patrick Swayze) on nyt vain niin ihana :) Tanssiminen saa kylmät väreet niskaan ja kyyneliltä ei välty! (Minä kylläkin itken kaikissa leffoissa :D) Honey on myös malliesimerkki hyvästä tanssimisesta.

Okke, näitä on aivan liikaa. Sain teiltäkin hyviä vinkkejä, kiitos siitä! Toivotaan, että lämpenette näille ja jatketaan katsomista ;)

Hups, meinasi unohtua vuosisadan ihanin leffa: Brokeback Mountain! Se oikeasti on must see-elokuva ja niin kaunis kuvaus miesten välisestä kiintymyksestä (ei tuossa leffassa voi edes puhua niin latteasta asiasta kuin homoudesta) että kipeää tekee. Kuinka epäreilu maailma onkaan ja kuinka kauniisti se voidaan nähdä! Ihan itkettää :( Tietysti mainitsemisen arvoisia ovat klassikot kuten Disneyt, Indiana Jonesit ja James Bondit :D

Baraka

 • Ankeuttaja
Suosittele elokuvia
« Vastaus #76 : Maaliskuu 04, 2006, 18:28:51 »
Spoilannee

Koston liekki (K-15) on Mexicoon sijoittuva elokuva, jonka pääosassa nähdään henkivartija John Creazya näyttelevä Denzel Washington. Pahasti ryypiskelevä John saa suojeltavakseen rikkaan perheen tyttären Pitan, ja Creazy uskoo selviytyvänsä tehtävästä kuin tehtävästä. Mutta pian hetkeksikin herpaantunut katse, ja suojeltava tyttö on kadonnut kidnappaajien hoteisiin. John lähtee nappaajien perään yrittäen saada Pita ehjänä kotiin vanhempiensa luokse, ja tavoitteena on murhata kaikki juoneen osallistuneet. Tapahtumat kuulostavat hyvinkin perinteisiltä, mutta tämä elokuva on omaa laatuaan^^

lost lullaby

 • Ankeuttaja
Suosittele elokuvia
« Vastaus #77 : Maaliskuu 05, 2006, 10:11:03 »
Crash
Kertoo rasismista ja rotusorrosta yleensä. Sijoittuu nykypäivän Los Angelesiin. Elokuva ei tuomitse ketään, mikä on aika erikoista, ja se kertoo aiheesta useasta näkökulmasta. Eikä tämä todellakaan ole mitään puhtaasti valkoiset versus mustat, vaan vivahteita löytyy monensorttisia.
Suosittelen lämpimästi, tämä elokuva pistää miettimään, että rasismia ei ole aina se yleisin ja näkyvin.
Elokuva voi olla järkyttävä, joten miettikää kahdesti, ennenkuin katsotte. Ei mitään verta lennä tai mitään sellaista.
Näyttelijöitä mm. Ryan Philippe, Ludacris, Brendan Fraser, Sandra Bullock, ööh loppujen nimiä en nyt kylmiltään muista. Mutta katsokaa, jos pidätte muistakin kuin teinileffoista.

Charlotte von Craven

 • Ankeuttaja
Suosittele elokuvia
« Vastaus #78 : Maaliskuu 06, 2006, 16:23:52 »
SAKSIKÄSI EDWARD
Pidän tästä leffasta todella! Tässä juonta:
Tiedemies on luonut olennon, joka on melkein ihminen. Sen nimeksi hän on antanut Edward (Johnny Depp). Edward on vielä keskeneräinen, sillä hänen käisensä paikalla on sakset. Tiedemies kuitenkin kuolee ennen kuin Edward on saanut kätensä, ja Edward jää yksin hoitamaan tiedemiehen taloa. Eräänä päivänä ystävällinen meikkimyyjä tulee kauppaamaan meikkejään tiedemiehen talolle ja kohtaa siellä Edwardin. Myyjä säälii häntä, ja ottaa hänet asumaan omaan taloonsa, Siellä Edward tapaa mm. myyjän tyttären Kimin, josta Edward pitää todella. edwaedista tulee kuuluisa ja siitä alkavat myös vaikeudet.
Elokuva on hyvä ja liikuttava, ja löytyy siitä huumoriakin. Johnny Depp  on tapansa mukaan LOISTAVA roolissaan herkkänä mutta kohteliaana Edwardina. Ehdoton arvosana on 10+![/b]

Mömmö

 • Ankeuttaja
Suosittele elokuvia
« Vastaus #79 : Huhtikuu 25, 2006, 22:41:39 »
Mustalaisten aika
Hirveän surullinen ja samaan aikaan hauska ja omituinen kertomus mustalaispojasta, joka ahneuksissaan sortuu kauheuksiin. Itkin ja nauroin ihan hirveästi elokuvaa katsoessani ja olin tosi vaikuttunut siitä miten voi olla mitään niin hienoa. Äitini sanoi, ettei voinut puhua puoleen tuntiin nähtyään elokuvan.

Kimpassa (Tillsammans)
Kertoo 70-luvusta ja kommunisteista, sekä tytöstä ja hänen veljestään ja äiditsään, jotka joutuvat pakenemaan juopottelevaa isää veljen luo kommuuniin. Kimpassa on myös surullinen, mutta toisaalta hirveän hyväntuulinen elokuva ja joka kerta kun katson sen rakastun uudestaan niihin ihmisiin ja harmittaa ihan vietävästi, kun ne ovat vaan elokuvan hahmoja ja sitten en ikinä voi tuntea niitä oikeasti. Elokuvan henkilöt uskovat sosialismiin ja ihmisen hyvyyteen ja solidaarisuuteen ja olen jopa oppinut pitåämään yhdestä abban kappaleesta, koska se soi tuossa elokuvassa.

Dancer in the dark
von Trierin aivan loistava elokuva musikaali. Björk on pääroolissa hurmaava ja hänen musiikkinsa on ihanaa ja itkin silmät päästäni kun katsoin tätä elokuvaa. Tulipahan vaan mieleen, että von Trier on ehkä aika nero jäbä. Voi herran jumala miten voi olla mitään näin hyvää.

American Beauty
Loistavia henkilöitä, kritiikkiä nykylänsimaista yhteiskuntaa kohtaan ja ihan järjettömän hauskoja kohtia, mutta koskettavakin kyllä.

Hair
(näitä on ehkä tehty useampi, mutta itse puhun Milos Formanin ohjauksesta)
Musikaali. 70-luku. Hippejä ja ihan loistavaa musiikkia. Hauska ja lumoava ja surullinen myös.

destine

 • Ankeuttaja
Suosittele elokuvia
« Vastaus #80 : Huhtikuu 27, 2006, 16:49:41 »
House of D
Todella hyvä elokuva, jonka David Duchovny on itse kirjoittanut ja ohjannut ja näytttelee myös elokuvassa. Näyttelijäkaarti on todella hyvä ja juoni erittäin koskettava. Pidän siitä kovasti. Juoni kertoo nuoresta pojasta, Tommysta, jonka isä on kuollut syöpään, äiti täysin hakoteillä ilman miestään ja paras ystävä on vammautunut Pappass. Tommyn elämä alkaa mennä sekavaksi ja pieleen hänen tavattuaan naisvankilassa istuvan leidin, jolle alkaa puhua.
Näyttelijöinä mm. David Duchovny, Anton Yelchin, Robin Williams...

Joy Ride
Mahtava elokuva, täynnä jännitystä. Hyvät näyttelijät ja onnistunut juoni - harvoin kauhu/thrillerielokuvissa juoni onnistuu. Lewis ja Fuller ovat veljekset, ja Fullerin päätettyä lähtemään hakemaan ystäväänsä Coloradosta, hän ottaa veljensä matkalla mukaan. Heidän yksinkertainen pila radiopuhelimella koituu erittäin kohtalokkaaksi. Näyttelijöinä mm. Paul Walker ja Steve Zahn.

Kurjat - Les Misérables
Perustuu samannimiseen kirjaan. Näyttelijäkaarti on todella hyvin valittu ja se saa elokuvasta todella hyvän. Aikahyppelyjä oli paljon, eli voitiin mennä jopa kymmenen tai enemmän vuosia eteenpäin.
Juonesta hieman: Entinen varas Jean Valjean, joka on vaihtanut kuitenkin nimensä, on kaupungin pormestari ja hyväsydäminen sellainen. Kun uusi poliisipäälikkö (tai vastaava) saapuu kaupungiin, hän epäilee pormestarin olevan varas Valjean ja yrittää todistaa tätä. Valjean kuitenkin pääsee aina tämän hyppisistä.
Näyttelijöinä mm. Geoffrey Rush, Liam Neeson, Uma Thurman...

Salasana Mercury
Perustuu Simon Says -nimiseen kirjaan, mutten tiedä onko juoni sama. Näyttelijät ovat myös hyvin valittu ja juoni hyvin toteuttu.
Juonesta hieman: Simon on 6-vuotias autistinen poika, joka vahingossa ratkaisee huippusalaisen järjestelmän, joka pitää monet salatehtävissä ympäri maailmaa olevat amerikkalaiset turvassa. Järjestelmän johtaja haluaa eliminoida pojan kansallisen turvan merkityksessä, mutta onnistuu vain tapattamaan pojan vanhemmat. Bruce Willis esittää poliisi Artia, jolla on menneisyydessään epäonnistunut peiteoperaatio, ja hän alkaa suojelemaan poikaa - hinnalla millä hyvänsä.
Näyttelijöinä mm. Bruce Willis, Alec Baldwin, Miko Hugher, Chi McBride...

Kasvoton mies
Mel Gibsonin esikoinen eli hänen ensiohjauksensa. Hän näyttelee myös itse elokuvassa. Nuorta Chuckia näyttelee Nick Stahl, joka on näinä päivinä tunnettu tv-sarjasta Carnivalé. Muutenkin näyttelijäkaarti on todella hieno ja asiansa osaava. Elokuvan juoni on todella koskettava tarina ystävyydestä ja Mel Gibson on tehnyt elokuvasta todella mahtavan.
Juonesta hieman: Chuck on perheensä ainut poika ja tuntee olonsa tyhmäksi kolmen älykkään naisen seurassa. Hän tutustuu Justiniin, joka on polttanut kasvonsa auto-onnettomuudessa, ja pyytää tätä opettamaan häntä - Chuck haluaa sisäoppilaitokseen, jossa hänen isänsä joskus opiskeli. Justinin opettaessa Chuckia, heidän välilleen kehittyy suuri ystävyys, mitä monikaan ei ymmärrä opetuksen paljastuessa.

Iria

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #81 : Huhtikuu 09, 2007, 20:10:55 »
The Secret Garden

Kaikki 1900-luvulle sijoittuvat brittileffat taitavat olla hyviä. Tämä oli ainakin erinomainen. Hyvät näyttelijät (myös Pottereissa McGarmiwaa esittänyt Maggie Smith), hienosti kuvattu, kaunis tarina. Loistavaa työtä! Teki heti mieli lähteä Englantiin, kävelemään jollekin huuruiselle nummelle auringonnousun aikaan. Koskettava elokuva, jota en kuitenkaan suosittele toiminnan ystäville.

Kiffa

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #82 : Huhtikuu 25, 2007, 19:21:16 »
Kellopeliappelsini
Hyvä mutta hiukan erikoinen leffa.

Pelkoa ja Inhoa Las Vegasissa
Kertoo hauskalla tavalla huumeiden vaaroista.

Revlon

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #83 : Huhtikuu 28, 2007, 00:24:47 »
Näitähän kyllä riittäisi, mutta sellaiset tahtoisin mainita kuin

The Crying Game
Juonta on aika tyhjänpäiväistä selittää, kun se sisältää yllätyksiä ihan alusta alkaen. Oikeastaan tästä on vaikea sanoa mitään muuta, kuin että loistava on. Pitää ehdottomasti katsoa ennen itsensä perehdyttämistä juonenkäänteisiin.
(Vasta hokasin että ohjaaja sama kuin Veren vangeissa o_O Enpä olisi ihan heti arvannut.)

Veteen piirretty viiva
Sotaelokuva, joka ansaitsisi niin paljon suuremman suosion. Käsittääkseni ilmestyi yhtäaikaa Pelastakaa Sotamies Ryanin kanssa, ja jäi täten jalkoihin. Ohjaaja on mm. The New Worldistä tuttu Terrence Malick, mutta sotaelokuvana Veteen piirretty viiva ei ole aivan yhtä hidastempoista meininkiä. Vähän erilainen jenkkisotaleffa kyseessä, kannattaa katsastaa.

Jigsaw

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #84 : Toukokuu 03, 2007, 22:51:47 »
 Blues Brothers
Loistava elokuva joskus 80 luvulla tehty todella tyylillä tehty ja lupaan että ett kadu katsomista koska niin hyvä semmoinen huumori ja muutenkin todella hienosti tehty elokuva suosittelen

Poissa atex

 • Vuotislainen
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #85 : Toukokuu 04, 2007, 13:12:40 »
Blues Brothers
Loistava elokuva joskus 80 luvulla tehty todella tyylillä tehty ja lupaan että ett kadu katsomista koska niin hyvä semmoinen huumori ja muutenkin todella hienosti tehty elokuva suosittelen

Tuo pitää katsoa aina uudestaan. Meno on tajutonta.

Poissa Miukumauku

 • @!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #86 : Toukokuu 06, 2007, 03:45:01 »
Step up

Kaikille jotka pitävät tanssimisesta tai edes toivovat osaavansa tanssia. Ihan mahtavaa tanssimista, ja koko leffa menee sujuvasti eteenpäin. Romanttinen leffapläjäys, eikä hyvännäköinen miespääosan esittäjä Channing Tatum taatusti alenna tunnelmaa ;)

Casino Royale

Daniel Craig. Tarvitseeko muuta sanoa? No ehkä pari sanaa.
Ehdottomasti paras Bond kautta aikojen. Roolitus kohdallaan ja niin on kaikki muukin. Mitä muuta enää tarvitsee täydelliseen elokuvaan?
But never love. Never happiness. Never love.

Kiffa

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #87 : Toukokuu 06, 2007, 11:12:21 »


Casino Royale

Daniel Craig. Tarvitseeko muuta sanoa? No ehkä pari sanaa.
Ehdottomasti paras Bond kautta aikojen. Roolitus kohdallaan ja niin on kaikki muukin. Mitä muuta enää tarvitsee täydelliseen elokuvaan?

Hyvähän tämä oli juu mutta eroaa muista Bondeista minusta väärällä tavalla koska tässä leffassa Bond rakastuu jota ei oo tapahtunu sitten sen jälkeen kun sen vaimo kuoli. Bond ei kertaakaan pyydä martiinia ravistettuna ei sekoitettuna, vaan yhdessä kohdassa kun häneltä kysytään kummin hän haluaa Bond sanookin että ihan sama! Ja lisäksi Bond keksii jonkun oman drinkin. Minä en ainakaan ollut tyytyväinen näihin uudistuksiin. Vakio repliikki sentään oli jätetty eli "My name is Bond, James Bond." Olisin ollu tosi pettyny jos edes tätä repliikkiä ei olisi sanottu.

alicia

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #88 : Toukokuu 13, 2007, 17:20:30 »


Casino Royale

Daniel Craig. Tarvitseeko muuta sanoa? No ehkä pari sanaa.
Ehdottomasti paras Bond kautta aikojen. Roolitus kohdallaan ja niin on kaikki muukin. Mitä muuta enää tarvitsee täydelliseen elokuvaan?

Hyvähän tämä oli juu mutta eroaa muista Bondeista minusta väärällä tavalla koska tässä leffassa Bond rakastuu jota ei oo tapahtunu sitten sen jälkeen kun sen vaimo kuoli. Bond ei kertaakaan pyydä martiinia ravistettuna ei sekoitettuna, vaan yhdessä kohdassa kun häneltä kysytään kummin hän haluaa Bond sanookin että ihan sama! Ja lisäksi Bond keksii jonkun oman drinkin. Minä en ainakaan ollut tyytyväinen näihin uudistuksiin. Vakio repliikki sentään oli jätetty eli "My name is Bond, James Bond." Olisin ollu tosi pettyny jos edes tätä repliikkiä ei olisi sanottu.

Itse käsitin tämän elokuvan siten, että siinä Bond oli vasta ylennetty 007:ksi. Eli se sijoittuu ennen noita vanhempia elokuvia. Mm. hän ei ollut vielä ns. keksinyt tätä "ravistettuna ei sekoitettuna" fraasia. Mutta korjatkaa, jos olen väärässä.

Itse suosittelen Moulin rougea. Sen jaksaa katsoa aina uudestaan ja uudestaan. Mutta koska siitä löytyy jo arvostelu, niin ei siitä sen enempää.

Miss Strigidae

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #89 : Toukokuu 13, 2007, 17:46:56 »
Saippuaprinssi
Paras kotimainen elokuva minkä olen nähnyt. Humoristinen elokuva, ja mahtaavat näyttelijät.
Rooleissa mm. Pamela Tola, Mikko Leppilampi ja Outi Mäenpää.
Kannattaa katsoa!
Narnia: Velho ja Leijona
Ihanaa fantasiaa! Oli juuri sellainen kuin kuvittelinkin. Jos pidät kirjasta kannattaa katsoa.
Minä pidin.
Honey oli mahtava tanssielokuva, josta jokainen tanssin harrastaja saa varmasti inspiraaatiota.
Mean Girls Hulvattoman hauska komedia, jonka jaksaa katsoa vaikka miten monta kertaa! Kevyttä ajanvietettä.. Saa nauraa ihan melkein koko leffan ajan.. pääroolissa loistaa Lindsay Lohan.
She's the man Hauska elokuva. Täynnä hauskoja kohtia, ja näyttelijätkin ovat okei.
Kannattaa katsoa, jos haluaa nähdä kunnon komediaa..
Nyt ei tuu muita mieleen...
Muoksin jos tulee...

Poissa jossujb

 • Kardinaali
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #90 : Toukokuu 21, 2007, 19:34:31 »
The Blues Brothers

Valinta on aina vaikeaa, mutta kyseessä on aivan totaalisen upea elokuva! John Landis ohjaa, Dan Aykroyd ja John Belushi on nimirooleissa, voiko parempaa edes olla? No ehkä leffaa tässä pitäisi kuvaillakin...

Leffa alkaa kun "Joliet" Jake Blues (Belushi) pääsee vankilasta ja veli Elwood (Aykroyd) nappaa kaverin käytettyyn poliisiautoon vankilan edustalta. matka jatkuu orpokotiin jossa veljekset ovat viettäneet lapsuuden, ja jossa kyseisen paikan nunna kertoo paikan olevan menossa myyntiin, jos 5000 dollaria ei löydy. Ja nunnahan ei ota vastaan varastettua rahaa. Ei muuta kun poikien vanha bändi The Blues Brothers yhteen ja keräämään keikoilla rahaa ja siinä sivussa mm. saamaan poliisit, natsit ja hillybillycowboy perään, ryttäämään parisataa poliisi autoa, räjäyttämään bensa-asema ja tietenkin vetämään hienoja biisejä kuten Everybody needs somebody!

Ehkä vähän turhan mainospuhe, mutta oikeasti TODELLA hauska komedia, siis jos pitää erikoisestä hiukan ehkä vanhahtavaan jo muuttuvasta ja kuivahkosta huumorista. Elwood on niin suloinen autolla hurjasteleva hissukka ja Jake on valehtelva paskiainen, mutta viihdyttävä sellainen. Ja musiikki... musikaalihan se koko elokuva on, kyseessä on toinen niistä elokuvista joissa on esiintynyt Aretha Franklin (toinen oli muuten The Blues Brothers 2000), joka lauloin kappaleensa Think, mukana on myös Ray Charles ja James Brown... uuh...

Siks toisekseen, John Belushi kuoli niin nopeasti tämän elokuvan tekemisen jälkeen, että tämän elokuvan katsominen on kunnianosoitus tälle komediannerolle. Ja oikeastaan tämä on ainoa elokuva jossa Dan Aykroyd osaa näytellä minua miellyttävästi. On se Elwood vaan niin lutunen...

Ei mutta kannattaa katsoa seuraavan kerran,kun kyseistä leffaa näytetään telkkarissa, jos ei juonesta tykkää, niin musiikista voi nauttia. ja pliis, katsokaa nimenomaan tämä eka osa eikä sitä kehnohkoa jatko-osaa (jossa kylläkin on myös aivan MAHTAVA musiikki)
"No-one expects the Spanish Inquisition!"

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #91 : Toukokuu 22, 2007, 16:57:05 »
Antakaa armoa, jos joku on jo nämä sanonut, mutta kun en jaksanut kahlata joka ainoaa viestiä läpi..

Volcano
Mahtava elokuva, ihastuin täysin.
Se kertoo poliisista (Tommy-Lee Jones) joka alkaa tutkimaan mielenkiintoisia laavapurkaumia kotikaupungissaan. Hän asuu tyttärensä kanssa ja he joutuvat yhdessä kamppailuun pelottavaa tulivuorta vastaan, joka purkautuu keskellä kaupunkia! Todella hyvä.. :)

Pirates Of The Caribbean - Curse Of The Black Pearl ja Dead Man's chest
(nuo on varmaan jo sanottu, mutta minkäs teet)

Jos joku ei tiedä mitä näissä elokuvissa tapahtuu, niin äkkiä kauppaan tai videovuokraamoon! Ne kertovat enimmäkseen Merirosvosta nimeltä Jack Sparrow (Johnny Depp) sepästä/merirosvosta nimeltä Will Turner (Orlando Bloom) ja kuvernöörin tyttärestä nimletä Elisabeth Swann (Keira Kinightley).
Vauhdikas, humoristinen ja täynnä toimintaa. Todellakin näkemisen arvoiset elokuvat!

Saw 1 ja 2

Kauhuelokuvat, jotka kertovat sarjamurhaajasta nimeltä Jigsaw. Jigsaw jättää jokaiselle uhrilleen viestin, jonka avulla he voivat pelastaa itsensä kuolemalta. He saavat vihjeen siitä mitä heidän pitää tehdä.
Esimerkkinä tästä: Sinulla on minuutti aikaa kaivaa avain omasta silmästäsi, ennen kuin kuolet!
Pelottavia, mutta todella katsomisen arvoisia! :D
P.s. Ei heikkohermoisille!

-Zenz
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Neige

 • kuolontonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #92 : Toukokuu 22, 2007, 18:30:11 »


Casino Royale

Daniel Craig. Tarvitseeko muuta sanoa? No ehkä pari sanaa.
Ehdottomasti paras Bond kautta aikojen. Roolitus kohdallaan ja niin on kaikki muukin. Mitä muuta enää tarvitsee täydelliseen elokuvaan?

Hyvähän tämä oli juu mutta eroaa muista Bondeista minusta väärällä tavalla koska tässä leffassa Bond rakastuu jota ei oo tapahtunu sitten sen jälkeen kun sen vaimo kuoli. Bond ei kertaakaan pyydä martiinia ravistettuna ei sekoitettuna, vaan yhdessä kohdassa kun häneltä kysytään kummin hän haluaa Bond sanookin että ihan sama! Ja lisäksi Bond keksii jonkun oman drinkin. Minä en ainakaan ollut tyytyväinen näihin uudistuksiin. Vakio repliikki sentään oli jätetty eli "My name is Bond, James Bond." Olisin ollu tosi pettyny jos edes tätä repliikkiä ei olisi sanottu.

Itse käsitin tämän elokuvan siten, että siinä Bond oli vasta ylennetty 007:ksi. Eli se sijoittuu ennen noita vanhempia elokuvia. Mm. hän ei ollut vielä ns. keksinyt tätä "ravistettuna ei sekoitettuna" fraasia. Mutta korjatkaa, jos olen väärässä.Pakko tulla kirjoittamaan tähän. Siis asia on juuri niin, että Casino Royale on ensimmäinen Bond-kirja, joten hän on vasta kehittymässä siksi Bondiksi, jonka me olemme jo tottuneet näkemään. Monet eivät aina muista, että Casino Royale on vasta alkua ja sitten tuleekin niitä "haukkuja".


Joo ja sitten suosittelen muutamaa elokuvaa (en ole sitten lukenut aiempia viestejä, eli en tiedä, onko jokin leffa jo laitettu)

Exit

Kyseessä on ruotsalainen toimintatrilleri, jossa pääosaa esittää Mads Mikkelsen (mm. Casino Royale, King Arthur). Elokuva kertoo Thomas Skepphultista (Mads Mikkelsen), joka pyörittää suuremman luokan yhtiötä ystävänsä kanssa ja sitten tämä ystävä murhataan ja tietenkin Thomasia aletaan epäilemään siitä murhasta. En viitsi kertoa enempää, mutta sen voin sanoa, että tämä on todella näyttävä ruotsalaiseksi elokuvaksi.

Forrest Gump

Niin hellytävä elokuva. Tämä tulikin sunnuntaina Neloselta, toivottavasti moni katsoi sen. Tässä seurataan Forrest Gumpin elämänvaiheita hänen näkökulmastaan. Ehdottomasti hellyttävin elokuva, jonka olen ikinä nähnyt.

Tyttö ja helmikorvakoru

Tarina kuuluisan Jhannes Vermeerin maalaaman taulun synnystä. Ei tästä ole sen kummempaa sanottavaa, kannattaa katsoa. ^^
Kun taistelu on alkanut, se ei lopu koskaan, vaikka rauhanmerkit peittäisivät koko taivaan ja helpottuneet huokaukset karkaisivat ilmaan. Henkinen taistelu jatkuu edelleen, kohti voittoa tai tuhoa. - Athene

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #93 : Toukokuu 27, 2007, 19:14:28 »
Pirates Of The Caribbean - At World's End

Eilen kävin tuon upean elokuvan elokuva teatterissa katsomassa, ja se yltää heti kärkijoukkoon suosittelemisssani elokuvissa!
Mielttömän hyvä tarina, Parahaat näyttelijät 4-ever. Loistava ohjaaja. Todella hienot lavasteet!
Merirosvot seikkailevat jälleenn upeassa, melkein kolmituntisessa elokuvassa, mitä ei kannata jättää katsomatta, mistään hinnasta!!! :D
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Ashtyn

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #94 : Kesäkuu 02, 2007, 21:11:09 »
Pirates of the caribbean - Dead man's chest

Suosittelen. Kyllä se alkaa kyllästyttämään kun sen on monta kertaa katsonut, mutta hyvä leffa se on kertakaikkiaan. Juonenkäänteet on hyviä, ja elokuva on tehty taidokkaasti. Kaikki erikoisefektit ovat upeita, ja näin. No, katsomalla selviää loput :'>

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #95 : Kesäkuu 06, 2007, 20:04:18 »
Pirates of the Caribbean -elokuvat.
~Ah, paras näyttelijä kaarti. Kaikki on vaan kohdillaan tässä, rento meininki. Efektit ja kaikki... Eihän tätä voi sanoa muuten kuin, että kannattaa katsoa, loisto trilogia.

Secret Window
~Elokuva oli hivenen piinaava, mutta loistokas.

Finding Neverland
~Koskettava. Tunnelma, joka tuli tästä elokuvasta on sanoinkuvaamaton :)

Prinsessa Ruusunen
~Vanha kunnon Ruusunen, ihana.

Narnia- Velho ja Leijona
~Satumaista fantasiaa.

Kappas, kolmessa näissä esiintyy iki-ihana Deppis..aah:) Vielä niitä elokuvia tulisi, jos vain muistaisin nimiä, mutta eiköhän nämä piisaa.
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #96 : Kesäkuu 07, 2007, 16:45:22 »
Kill Bill vol.1 ja Kill Bill vol.2

Paljon toimintaa, miekkailua, upea musiikki, hieno ohjaus, Uma Thurman on hyvä näyttelijä. Lempielokuviani, mahtavia!
And they dream in their sleep

Poissa Tunturipöllö

 • Tuplanolla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • That last hand... nearly killed me.
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #97 : Kesäkuu 08, 2007, 00:25:07 »
Zodiac

Kävin katsomassa. Onhan se pitkä, melkein kolme tuntia, mutta jos kiinnostaa murhamysteerit ja 60-80 -lukujen amerikkalainen kulttuuri niin kannattaa katsoa. Kuvaus on erinomaisen hienoa ja tarina on mukaansatempaava. Pääosissa Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo ja Chloe Sevigny. Pohjautuu Robert Graysmithin kirjaan.

Ohjaaja David Fincher, mm. Seven, Fight Club ja Panic Room.
Shaken, not stirred.

Keira Woodbag

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #98 : Kesäkuu 08, 2007, 14:39:28 »
The Lord of the Ringsit
Eikö kukaan ole tätä vielä maininnut? Hyvä trilogia siihen hetkeen, kun on tylsää ja haluaa nähdä komeita miehia ;D

Shawn of the dead
Pilaversio Dawn of the deadista. Oikein hyvä sellainen. Sopivasti huumoria ja jännitystä. Sopii vaikka porukalla katsottavaksi. Kertoo siitä, kun ihmiset muuttuvat eläviksi kuolleiksi ja pieni porukka huomaa olevansa yksin siinä kaupungissa. He yrittävät selviytyä siihen asti, kunnes armeija saapuu

Viimeinen samurai
Tosi hyvä elokuva. Suosittelen niille, jotka ovat kiinnostuneita entisaikojen elämästä

Mr. Bean- lomalla
Mitä tästä enää mitään sanomaan. Nimi kertoo kaiken :D

Saw 1,2 ja 3
Jos pidät piinaavista jännäreistä, niin suosittelen ehdottomasti katsomaan! En oikein sanoisi noita kauhuelokuviksi, koska ei näissä kauhua oikeastaan ole, vaan piinaavaa jännitystä

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #99 : Kesäkuu 08, 2007, 23:11:40 »
Suosittelisin Tim Burtonin lyhyt elokuvia, joista toinen on näytelty ja toinen on stop-motion animaatio.

Ensimmäisenä Vincent, joka on tehty vuonna 1982 ja se on Stop-Motion animaatio. Se kertoo Vincent Malloysta joka on vielä nuori poika, mutta hän uneksii olevansa Vincent Price. Elokuva kestää 6 minuuttia, ja siinä siteerataan mm. Edgar Allan Poen Korppia. Siinä yhdistyy hyvin Tim Burtonin ajatusmaailma, jota voi kuvata ihailtavan mielipuolisena.

Toisena sitten Frankenweenie. Tämä on tehty vuonna 1984, ja se on näytelty. Elokuva kestää noin puolisen tuntia, ja se kertoo Victor pojasta, jonka koira Sparky jää auton alle. Koira haudataan ja Victor suree Sparkyaan kovasti. Koulussa biologian tunnilla Victor ja muut saavat eteensä kuolleen sammakon ja opettaja kertoo, kuinka kuolleelle sammakolle annetaan pieni sähköisku, niin sen saa liikahtamaan vähäsen. Oppilaat kokeilevat sähköiskua sammakkoon ja sammakon liikahtaessa Victor saa ajatuksen. Yöllä Victor rakentaa Ullakolle erilaisista antenneista sähkönjohtimen ja kaivaa Sparkyn haudasta. Victor ompelee koiran takaisin yhteen, koska jotenkin se ei ole enään kasassa. Hän odottaa ukkosmyrskyä ja lopulta se tuleekin. Kohdistettuaan sähkövirran kuolleeseen koiraansa, koira herääkin henkiin.
Victor on taas iloinen ja pitää koiraansa ullakolla. Lopulta hänen vanhempansa saavat selville mitä Victor on tehnyt ja niin myös naapuritkin. Naapurit ovat sitä mieltä että koira on tapettava uudelleen ja tästä alkaakin sitten elokuvan loppuvaiheet (joita en nyt kerro, jos joku haluaa katsoa.) :) Elokuva tuntuu alussa vähän mielipuoliselta, mutta loppua kohti se muuttuu onnelliseksi ja ihanaksi elokuvaksi. <3

Molemmat ovat mahtavan Ohjaajan mahtavia luomuksia, joten suosittelen lämpimästi niiden katsomista. Uskon että pidätte, jos Tim Burtonin tyyli on tuttu. :) Kyseiset pätkät löytyvät molemmat the Nightmare Before Christmas DVD:n extroista. Niitä saatetaan myydä ihan yksittäin, mutta en ole ainakaan tavallisissa kaupoissa nähnyt, joten ne pitää varmaan tilata jostain. :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 09, 2007, 00:59:51 kirjoittanut zoom »
"There's no need to call me sir, Professor"