Kirjoittaja Aihe: Suosittele elokuvia  (Luettu 66721 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa MariKok

  • Vuotislainen
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #175 : Marraskuu 23, 2015, 11:20:08 »
Nälkäpelit! Viime viikolla kävin katsomassa viimeisen osan ja kyllä kannatti odottaa! Katniss <3

Poissa MariKok

  • Vuotislainen
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #176 : Joulukuu 11, 2015, 08:47:41 »
Menee vähän yksinpuheluksi, mutta eilen kävin katsomassa Natalie Portmanin esikoisohjauksen Tarina rakkaudesta ja pimeydestä. Pysäyttävä!

Poissa Pipe

  • Luihusten oma kasvatti
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Luihuinen
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #177 : Helmikuu 01, 2016, 22:33:03 »
What if (joo pääosassa aikas tuttu Potter näyttelijä, ehkä se ajoi alunperin katsomaan trailerin, mut joo katottuani trailerin niin...)

Siis että tää oli hyvä. Mä nauroin monesti kuollakseni tässä. :'D Aivan mahtavaa huumoria joka iski muhun. Nii en mä sit meinannut kuin kuolla yhdessä kohdassa elokuvaa.

"Jos voisin kääntää aikaa taaksepäin niin tekisin asiat toisin" kohtaus en mä yhtään revenny mielessäni ja ajatellut "mikset pölli Hermionelta ajankääntäjää ja palaa ajassa taaksepäin" idealla :'DD Ja oikeesti nauroin varmaan tälle valehtelematta 5 minuuttia :'DDD
 
Mut hei ihan oikeesti tämä oli tosi loistava romanttinen komedia (ei mennyt yli ei huumorissa eikä fluffy siirappisuudessa, molemmat oli loistavasti tasapainossa keskenään!) ;D, meinaa jos sellasista tykkää ni eiku katsomaan toi leffa ja oikeesti sanotaanko näin, et Pottereissa ko kundi ei ollut mun suosikkeja (jotenkin mä jäin niin kaipaan enemmän ko hahmolta) mut siis tässä sitten taas jätkä loisti kyllä ihan kunniakseen!! Ja voin sanoa et se jätkä tosiaan OSAA näytellä, vaikka ennen oon sitä vähän epäillyt... tai no December Boyssakin jätkä kyllä loisti ei sen puoleen, mut mut joo tälläsiä leffoja kiitos enemmän tuolta pojalta ni arvostan sitä tuplasti enemmän! :)
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Black Raven

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: ThestralSnidget21678
  • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #178 : Tammikuu 10, 2018, 21:09:05 »
Black Swan
Kertoo ballerinasta joka saa Joutsenlammen pääosan viattoman valkoisen joutsenen, sekä ilkeän mustan joutsenen roolin. Mutta mustan joutsenen rooli on hänelle liikaa.

Aivan upea elokuva suorastaan sairaasta omistautumisesta ja täydellisyyden tavoittelusta. Baletti ei ole elokuvassa pääosassa, vaan elokuva on psykologinen trilleri. Joissain kohdin lähestyttiin jopa kauhua. Ehdottomasti katsomisen arvoinen, roolittyöt ovat mahtavia, erityisesti Natalie Portman pääosassa. Nuoremmille enkä herkimmille suosittele, sillä elokuva on (mielestäni) aika raskas teemoiltaan ja myös kohtauksiltaan.

Your name
Japanilainen anime elokuva kahdesta nuoresta, jotka vaihtavat unessa ruumiita. Tämä on varmaan kaunein elokuva, jonka olen nähnyt, varsinkin visuaalisesti. Jos on yhtään herkempi itkemään kannattaa varata nenäliinoja.
"The true power is knowing your weaknesses."