Kirjoittaja Aihe: Suosittele elokuvia  (Luettu 66544 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #100 : Kesäkuu 10, 2007, 23:48:46 »
Koskapa täällä luultavasti Taru Sormusten Herrasta-leffat ja Potter-leffat sun muut on jo suositeltu, enpä niitä rupea tässä erikseen mainitsemaan. Kaikki varmaan tietävät jo että ne kannattaa katsoa ;>

Mutta. Aivan ensimmäisenä voisin suositella kaikille hyvin lämpimästi elokuvaa nimeltä Hooligans. Elokuva kertoo pojasta/miehestä nimeltä Matt (esittäjänä Elijah Wood), joka on saanut potkut Harvardista ja päätyy siskonsa luokse Englantiin. Siellä hän tapaa sisarensa aviomiehen veljen, joka tutustuttaa hänet West Hamia kannattavaan jalkapallohuligaanijoukkoon. Joukon yhteishenki ja ylpeys saavat Mattinkin liittymään heihin, ja aika nopeasti Matt omaksuun kunnon jalkapallohuligaanin tavat, mutta kuinkas käy sitten kun joukkiolla on edessä tappelu arkkivihollisjoukkueen kannattajien kanssa.
Tämä on ehdottomasti katsomisen arvoinen elokuva. Se on osattu lopettaa juuri sopivalla tavalla ja sopivaan aikaan, eikä leffa juonen yksinkertaisuudesta huolimatta ollut ennalta-arvattava. Kannattaa katsoa.

Muita leffoja ei juuri tällä hetkellä tule mieleen, palaan editoimaan jos joskus keksin jotain.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Jigsaw

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #101 : Kesäkuu 11, 2007, 11:20:20 »
Saw 1 ja 2

Kauhuelokuvat, jotka kertovat sarjamurhaajasta nimeltä Jigsaw. Jigsaw jättää jokaiselle uhrilleen viestin, jonka avulla he voivat pelastaa itsensä kuolemalta. He saavat vihjeen siitä mitä heidän pitää tehdä.
Esimerkkinä tästä: Sinulla on minuutti aikaa kaivaa avain omasta silmästäsi, ennen kuin kuolet!
Pelottavia, mutta todella katsomisen arvoisia! :D
P.s. Ei heikkohermoisille!

-Zenz

Juu todellakin ei heikkohermoisille itselläkin on vähän sillei että ei ihan joka kohdassa oo fiilistä katsoa. ;)
Toinen esimerkki on pitää sahata jalkansa irti kuuteen mennessä muuten Jigsaw tai Jigsawin apuri tappaa kyseisen henkilön perheen...

Poissa Herbert

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #102 : Heinäkuu 15, 2007, 15:12:00 »
Alex Rider - Stormbreaker

Hyvä leffa mikä kertoo 14-vuotiaasta Alexista joka on juuri menettänyt oman setänsä autokolarissa. Setänsä kuoleman jälkeen Alex saa selville että hänen setänsä oli MI6:den vakooja joka oli kuollut suorittaessaan tehtävää. Tämän takia Alex tempautuu mukaan MI6 toimintaan ja hänet lähetetään suorittamaan setänsä tehtävää lopuun. Tästä elokuva oikeastaan alkaa.
Elokuva perustuu Anthony Horowitshin tekemään kirjasarjaan. Elokuva sopii lähes kaikille jotka tykkäävät edes hieman James Bond elokuvista, sillä elokuvassa on viitteitä bond leffoihin. Sitten elokuvan katsomisen jälkeen kannattaa mennä lukemaan elokuvaan perustuvat kirjat. Elokuvalle voisi antaa 3 ja puoli tähteä, sillä se oli liian lyhyt.


Herbert
Et saa koskaan tietää...
"Are you sure?"
"Dont worry. There is no sugar"

Poissa Interwise

 • Luihu velmuttelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #103 : Heinäkuu 15, 2007, 15:54:22 »
Sin City
Ehdottomasti eräs maailman parhaista elokuvista. Piemähenkinen elokuva pitää sisällään monta eri tarinaa. Paljon tappamista ja väkivaltaa, korruptoitunutta lainvalvontaa, naisia ja aseita. Aivan uskomattoman hyvä toimintatrilleri.

Green Street Hooligans
Kertomus englantilaisista jalkapallo "huligaaneista". "Huligaanit" ovat perustaneet lähes jokaiselle jalkapallosueralle oman kannatusseuran ja kiertävät oman tiiminsä mukana eri paikkakunnille katsomaan pelejä ja siinä samalla tappelevat toisen kannatustiimin kanssa. Kyseinen elokuva kertoo Matt Bucknerin tarinan, joka saa potkut Harvardista auttaessaan huonekaveriaan salailemaan huumeita. Hän päätyy Lontoseen, jossa Matt joutuu GSE:n(paikallinen kannatustiimi) johtajan Dunhamin kanssa tekemisiin ja lopulta mukaan seuraan. GSE on jo pitkään taistellut MillWallin kanssa, lopulta tilanne ratkaistaan lopun suuressa kahakassa.
Aivan upea elokuva!

Lord of War
Lord of War pääosassaan Nicholas Cage kertoo nuoren miehen, Yuri Orlovin, tarinan, joka asuu köyhissä oloissa Yhdysvalloissa ja saa idea ryhtyä kansaiväliseksi asekauppiaaksi, eli laittomien aseiden kauppaan. Työtä hankaloittaa perässä hinautuva Interpolin agentti.


Azaw X

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #104 : Heinäkuu 17, 2007, 03:44:54 »
Waist Deep
Toiminnantäyteinen Waist Deep on räjähtävä trilleri, jonka pääosassa nähdään Tyrese Gibson. Gibson näyttelee entistä konnaa nimeltään O2, joka yrittää päästä kaidalle polulle.
Hänen elämänsä saa kuitenkin vaarallisen käänteen, kun hänen poikansa kidnapataan autoryöstön yhteydessä ja armoton huumekuningas (The Game) vaatii pojasta lunnaita. Katuelämän koulima prostituoitu (Meagan Good) ja hämäräperäinen serkkunsa (Larenz Tate) rinnallaan O2 viilettää Los Angelesin väkivaltaisten katujen halki yrittäessään epätoivoisesti harhauttaa kilpailevat jengit ja pelastaa poikansa.
Elokuvan tiedot
Tuotantovuosi: 2006 Ikäraja: 15
Ohjaaja: Vondie Curtis-Hall Kesto: 1h 33min
Näyttelijät: Tyrese Gibson, Shawn Parr, Henry Hunter Hall, Johnny C. Pruitt, Meagan Good
IMDb-pisteet: 5.0

Kannattaa katsoa oli aivan mahtava.

väärä liemi

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #105 : Heinäkuu 19, 2007, 11:25:07 »
Marie Antoinette
Elokuva kertoo 1700-luvulla eläneestä Marie Antoinetten elämästä, joka naitettiin Ranskan kuninkaan kanssa 14-vuotiaana. Hän ei ikinä sopeutunut hovielämään ja valitsi tuhlailevan elämäntyylin. Se suututti tavallista kansaa, joka kärsi nälän hädästä.

Johnny English
Pääosassa Rowan Atkinson ja se kertookin paljon. Hulvatonta agentti sekoilua. Tosi hauska.

tomppaa

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #106 : Heinäkuu 29, 2007, 22:23:01 »
American History X
Derek Vinyard (Edward Norton) elää äitinsän helmassa ja toimii rasistisen ryhmän johtohahmona värväten kyllästyneitä nuoria joukkoonsa. Kun kaksi tumman ihonvärin omaavaa Derekin vihollista yrittää varastaa tämän auton, iso paha rasisti suuttuu ja tappaa nämä. Tästä Derek hyvästä Derek joutuu 3 vuodeksi linnaan. Vankila avaa Derekin silmät ja hän huomaa että myös mustat ovat ihmisiä, Kun Derek pääsee pois vankilasta hän huomaa että hänen veljensän on liittynyt uusnatseihin.

                            "Todella osoittaa rasisimin ja väkivallan järjettömyyden."


Boyz In The Hood
Elokuva alkaa vuodesta 1984, kun kymmenvuotias Trey tappelee koulussa, joten hänen äitinsä vie pojan isänsä (Laurence Fishburne) luokse oppimaan miehen tapoja. Seitsemän vuotta myöhemmin Trey (Cuba Gooding Jr.) asuu vieläkin isänsä luona mutta hän on oppinut isänsä oppeja ja pyrkii olemaan pois rikollispolulta toisin kuin hänen kaverinsa Doughboyn (uskomattoman roolin vetävä Ice Cube), joka vapautui juuri vankilasta. Isänsä opeistaan huolimatta Trey joutuu tekemään elämänsä tärkeimmän päätöksen, kun hänen kaverinsa murhataan, ja tämä päätös seuraa häntä loppuiän.


Trainspotting
Trainspotting kertoo skotlantilaisista narkkarinuorista. Parikymppiset päähenkilöt käyttävät heroiinia ja muodostavat tiiviin kaveriporukan. Sosiaalisella riippuvuudella on suuri merkitys heidän huumeiden käyttöönsä. Porukasta on vaikea, miltei mahdotonta irrottautua, ja porukassa käytetään aineita, se kuuluu asiaan. Loppupeleissä kaveriporukasta ei kuitenkaan löydä oikeita ystäviä, tietenkään

Nellue

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #107 : Heinäkuu 30, 2007, 22:12:13 »
"Todella osoittaa rasisimin ja väkivallan järjettömyyden."
American History X on kyllä suhteellisen pysäyttävä leffa, ei mikään kevyt kattottava. Pistää väkisinkin ajattelemaan. Mutta joo, siis asiaan.

The Brave
Kaikille Johnny Deppin leffojen ystäville ja muillekin. Aina kuulee puhuttavan/sanottavan että ihmiset olisivat valmiita tekemään mitä tahansa perheensä vuoksi. Mutta miten todellisuudessa on? Helppohan se on vaan sanoa, mutta entäs sitten kun pitäisi oikeasti toimia. Löysin tämän leffan kaverini avustuksella ja ei voi kuin ihailla Deppin taitoa jälleen kerran. Johnny näyttelee pääroolia, ohjaa, ja on mukana tätä käsikirjoittamassa. Ei mikään kevyt leffa vaan suhteellisen vakavissa aiheissa liikutaan. Joten ihan hirveän nuorille ei voi suositella.

Keira Woodbag

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #108 : Elokuu 03, 2007, 19:35:47 »
The Simpsons movie

Lisa alkaa kampanjoida järven elvyttämisen ja saastuttamisen lopettamisen puolesta, ja springfieldiläiset lopettavat järven saastuttamisen.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Erittäin hyvä animaatioelokuva. Jos pidät Simpsoneista, pidät taatusti The Simpsons elokuvastakin.

//Muistetaanhan ne spoilerit jookosta. :) -Eleanír
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2007, 01:56:23 kirjoittanut Eleanír »

nella

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #109 : Elokuu 05, 2007, 21:57:49 »
Saksikäsi Edward

Aivan mahtava elokuva. Niin suloinen ja ihana! Edwardin roolissa nähdään nuori Johnny Depp ja ohjaajana toimii Tim Burton. Suosittelen ehdottomasti tätä elokuvaa kaikille!


Kojootti Herra

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #110 : Elokuu 10, 2007, 11:54:26 »
Yksi lensi yli käenpesän (One flew over the cuckoo's nest, 1975) Ken Keseyn romaaniin perustuva, ja Milos Formanin ohjaama Yksi lensi yli käenpesän voitti aikoinaan peräti 5 Oscaria ja on yksi elokuvahistorian suurimmista klassikoista.
Jack Nicholsonin esittämä roolihahmo, R. P. McMurphy, on mielisairaalaan siirretty vanki, jota epäillään hulluksi. Nicholson on kuitenkin ainakin lähes täysijärkinen, mutta kuitenkin huomaa, että mielisairaalassa on huomattavasti mukavampaa kuin vankilassa, jotenka hän päättääkin ruveta esittämään hullua... Kyllä. Voin todellakin suositella kyseistä elokuvaa kaikille, onhan kyseessä sellainen klassikko, joka pitäisi olla kaikilla katsottuna. 9.5 tähteä

Svengijengi '62 (American Graffiti, 1973) George Lucas yhdistetään ensimmäisenä Tähtien Sota -saagaan, ja mieheksi sen kaiken takana. Mutta täytyy muistaa, että hän on saanut paljon aikaan jo ennen episodeja I-VI, tästä hyvänä esimerkkinä voin mainita elokuvan Svengijengi '62. Tosiaankin on vuosi 1962, ja nuoret ajelevat autoillaan kaupunginraiteilla, ja radioissa pauhaa Rock n' Roll. Elokuva seuraa muutaman lukiosta valmistuneen kaveruksen viimeistä iltaa, ennen kuin he muuttavat opiskelupaikkojen perässä suremmille vesille. Elokuvassa seurataan tasapuolisesti kunkin kaveruksen iltaa, joka pyörii enemmän tai vähemmän sen ajan autojen, tyttöjen ja musiikin ympärillä.  9 tähteä

Poissa Damien

 • greatest hit
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • erinomainen ihmislapsi
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #111 : Elokuu 10, 2007, 21:44:27 »
Mutta. Aivan ensimmäisenä voisin suositella kaikille hyvin lämpimästi elokuvaa nimeltä Hooligans.

Voi vitsi, meinasin juuri tulla suosittelemaan tuota leffaa tänne, mutta joku onkin kerinnyt jo ensin ;D Hooligans on aivan mahtava, sisältyy omaan top kolmoseeni, mutta koska en tullut sitä suosittelemaan;
Tuhkakeskiviikko (Ash Wednesday)
Niinikään Elijah Woodin tähdittämä elokuva joka tosiaan kannattaa katsoa! Tämä ei ehkä ole sellaiselle ihmiselle kuka haluaa paljon toimintaa, vaan tämä on sellainen rauhallinen elokuva jossa on mukana sellaista selkäpiitä karmivaa jännitystä. Tämä ei kuitenkaan ole mikään kauhuleffa.
Tuhkakeskiviikko on tarina kahdesta veljeksestä Francis (Edward Burns) ja Sean (Elijah Wood) Sullivanista ja se sijoittuu 80-luvun Manhattanille. Ihmiset ovat luulleet että veljeksistä toinen, Sean, on tapettu kolme vuotta sitten, mutta nyt kaupungilla kulkee juoru että mies olisikin hengissä, että hänet oltaisiin nähty lähiökahvilassa. Juoru ei ole itsessään aivan väärässä, sillä Sean on palannut vaimonsa luokse ja piileskelee veljensä kotona. Tämä tuottaa paljon ongelmatilanteita, sillä lähinnä veljesten isän tekojen tähden he molemmat ovat vaarassa jos saadaan todistettua että Sean on elossa. Francis haluaa auttaa veljeään ja saada tämän vaimonsa kanssa pois kaupungista. Miten käy - selvittäkää itse...
23 seconds on the floor Is all (s)he needs, And not a minute more

Dylaine

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #112 : Elokuu 17, 2007, 20:43:46 »
En jaksanut selata ihan kaikkea läpi, joten en varmaan ole eka, joka näitä suosittelee...

Geishan muistelmat
Elokuva kertoo nuoren tytön matkasta geishaksi ja perustuu Arthur Goldenin kirjaan. Geishan on vain tarkoitus viihdyttää miehiä, eikä heillä saa olla omaa miestä. Sayuri (en muista miten se kirjoitetaan) tahtoo ainoastaan yhden miehen, mutta tietää, ettei voi saada häntä. En osaa kertoa juonesta tarkemmin, mutta suosittelen.

She's the man
Viihdyttävä komedia, joka on parhaimmillaan yökyläpartyissa :D Viola ja hänen ystävänsä tyrmistyvät, kun kuulevat, että heidän jalkapallojoukkueensa lopetetaan, eikä heitä päästetä pelaamaan edes poikien joukkueeseen. Yhdessä he keksivät suunnitelman näyttääkseen pojille, että tytötkin osaavat pelata. Viola menee uuteen kouluun esittäen kaksoisveljeään Sebastiania. Tyttö tapaa pian ihanan pojan, mutta ei tietenkään voi lähestyä tätä esittäessään itse poikaa. En edes yritä selittää kaikkia juonikuviota, sillä leffan pohjimmainen idea ja syy siihen, miksi Viola edes esitti poikaa, jäivät minullekin hiukan hämäriksi. Jos kuvaus ei iskenyt, niin kannattaa katsoa leffa jo pelkästään sen takia, että Channing Tatum on yhdessä kohtauksessa ilman paitaa. *dreamy face*

Step up, Save the Last Dance ja Dirty Dancing
Ne ovat kaikki romanttisia tanssileffoja, joissa jokaisessa on jokseenkin samanlainen juoni. On tyttö, joka tapaa pojan. Ja heidät yhdistää tanssiminen. Oma suosikkini näistä on Save the last dance, jossa käsitellään myös tummaihoisen pojan ja valkoisen tytön suhteen vaikeuksia. Sara muuttaa äitinsä kuoltua isänsä luokse mustien asuinalueelle, jossa hän yrittää sopeutua uusien koulukavereidensa hiphopin täyteiseen maailmaan, vaikka osaa tanssia vain balettia. 

White chics
Sanokaa mitä sanotte, minä pidän siitä. Tosin jos et voi sietää alapäähuumoria, tämä voi olla vähän väärä leffa sinulle. Kaksi mustaa miespoliisia joutuu naamioitumaan valkoihoisiksi, rikkaiksi siskoksiksi suojellakseen tyttöjä salaperäiseltä kidnappaajalta. Tässä leffassa ei ole melkein yhtään tylsää kohtausta ja se on vähän samaa sarjaa Hamekytän kanssa, mutta itse tykkäsin tästä paljon, paljon enemmän. 

Liikkuva linna
Sophien elämä on yhtä työtä. Hän kuluttaa päivänsä auttamassa äitiään tämän omistamassa hattukaupassa. Kaikki muuttuu hetkessä, kun Turhamaisuuden noita muuttaa tytön ikivanhaksi mummoksi. Sophie pestaa itse itsensä komean Hauru-velhon taloudenhoitajaksi. Hän muuttaa liikkuvaan linnaan ja joutuu mukaan Haurun seikkailuihin, sekä valtakuntien väliseen sotaan.   
Tykkäsin Liikkuvasta linnasta ensi näkemältä todella paljon. On harmi, että olen nähnyt sen jo liian monta kertaa, sillä liikakäyttö vie suuren osan leffan viehätyksestä. Mutta Liikkuva linna on kaikesta huolimatta ihana ja yksi all-time lemppareistani

Suosittelen myös Mulania, Pientä merenneitoa ja Anastaciaa, jotka ovat kaikki Disney-leffoja ja ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Totuus

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #113 : Syyskuu 15, 2007, 22:26:37 »
Joku tuolla jo aikaisemmin suositteli tätä leffaa mutta laitetaan nyt kuitenkin

The Crow

Elokuva siis perustuu James O`Barrin samannimiseen sarjakuvaan ja kertoo kahden rakastavaisen tarinasta jotka olivat menossa naimisiin. Morsian murhataan raa’asti ja sulhanen joka saapuu paikalle menettää myös henkensä.
Vuoden kuluttua sulhanen, Eric Draven jota esittää Brandon Lee, nousee kuolleista korpin avustuksella. Sanotaan että jos mies kuolee väkivaltaisesti ja vääryydellä korppi voi tuoda hänet takaisin kostamaan tappajilleen.

Niinpä Eric kostaa jengille joka tappoi hänet ja tyttöystävänsä.

Tällä elokuvalla on aikamoinen kulttimaine. Tai ainakin ennen oli, elokuvan ilmestyi jo vuonna 1994. Kulttimaine saattoi tulla elokuvan synkkyydestä, mutta eniten siihen vaikutti se että Eric Dravenin näyttelijä kuoli tapaturmaisesti kuvauksissa. Yhteen elokuvassa käytettyyn aseeseen oli jäänyt oikeita ammuksia testi ammuntojen jäljiltä ja sillä sitten ammuttiin Dravenia.

Jos tosissaan tämän tumman ja koskettavan leffan saa käsiinsä niin kannattaa katsoa.

"Victims, aren't we all”

Poissa Pöpi Profeetta

 • Ennustelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I see you...
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #114 : Syyskuu 16, 2007, 08:53:51 »
Pilkkua on kiva n*ssia, mutta tuo:

Suosittelen myös Mulania, Pientä merenneitoa ja Anastaciaa, jotka ovat kaikki Disney-leffoja ja ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Tuo ei ole Disney-piirretty, vaan olikos se nyt Foxia.

"That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft

Piraatitar

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #115 : Marraskuu 02, 2007, 10:54:40 »
Goodbye Lenin on hieno elokuva. Se kertoo elämästä DDR:n aikaan vuonna 1989. Alexin sosialistinen äiti vaipuu koomaan ja herää yllättäen kahdeksan kuukautta myöhemmin. Äidin sydän on huono, eikä hän kestä minkäänlaisia järkytyksiä. Ja mikä voisi olla järkyttävämpää täysveriselle itäsaksalaiselle kuin muurin kaatuminen ja kapitalismin voitto sosialismista? Elokuva kuulostaa vakavalta ja saa kieltämättä pohtimaan asioita, mutta se on myös hauska. Nauroin joissain kohdissa vedet silmissä. Kannattaa ehdottomasti katsoa!

Poissa zeppodeppo

 • idioottimainen valkonen neekeri!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • "Hei idiootti"
  • Änäri.
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #116 : Marraskuu 02, 2007, 16:08:33 »
Meikäläinen suosittelee: X-Man leffoja. Ne on sarjakuvien pohjalle tehtyjä elokuvia. Sarjiksia en ole yhtään lukenut, mutta siltipidän elokuvista. Elokuvat kertoo ihmisistä joissa asuu mutantti geeni (samaa kertoo sarjiskin) ja osa heistä on (olikos se) Doctor Xavierin (jonkun semmosen) koulussa. Osa taas elää ihmisten kanssa, mutta enimmäkseen kummajasisina. Sitten on pieni porukka joka haluaa mutantien valtaavan mailman. Tämän ryhmän pääjehuna toimii Tohtori Xavierin entinen hyvä ystävä: Mangeto. Ja sitten on tietysti ihmiset jotka haluavat tuhota mutantit. Siitäkös soppa syntyy. Hyviä elokuvia kaikki. Niitä on yhteensä kolme.
No nämä idiootit menivät sitten poistamaan allekirjoitukseni joten kuka tähän mitään jaksaa enää kirjoittaa.
P.S. Olen takaisin sieltä Brasiliasta josta viime allekirjoituksessa kerroin.

Miss Strigidae

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #117 : Marraskuu 04, 2007, 16:06:16 »
Tyttö ja Helmikorvakoru Kertoo tarinan siitä, miten Tyttö ja turbaani-menestystaideteos syntyi. Viehättävä elokuva, jossa loistelee mm. Scarlett Johansson
Sovitus Perustuu samannimiseen romaaniin. Eli kertoo 13-vuotiaan tytön väärinkäsityksestä, jota hän saa katua koko elämänsä, ja josta kärsii moni ihminen hänen ympärillään. Näyttelijöinä mm. Keira Knightley ja ihanan ihana James McAvoy..
Finding Neverland Jaksaa olla aina niin ihana, koskettava ja kaunis. Loistavat näyttelijät ja loistava tarina. Nenäliinat esille! Ja jos joku ei satu tietämään tästä, niin tämähän siis kertoo Peter Panin kirjoittajan elämästä, voi ei olenko todella unohtanut hänen nimensä? Anteeksi nyt, kun tiivistän nämä elokuvat näin hirvittävän inhottavasti, mutta kun en jaksa kertoa tarkemmin... Ja näyttelijöinä ovat mm. Johnny Depp <3, Kate Winslet ja se pikku poika, joka oli mm. se Jali siinä Jali ja suklaatehtaassa.. Hitsi kun en muista sen nimee ja kun oon liian laiska etsimään sitä nyt.. :)
The Holiday No tämmönen hyvänmielen hömppä, joka ei nyt ole erityisen järkevä, mutta loistavat näyttelijät saivat katsomaan ja tekivät elokuvasta katsomisen arvoisen. Ja siis näytteliäkaartiin kuuluivat: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law <3 ja Jack Black. Ja tämä kertoo siis kahdesta naisesta jotka ovat pettyneitä suhde-elämäänsä ja päättävät vaihtaa koteja kahdeksi viikoksi. Muuta ei sitten tarvitakaan, kun rakkaus löytyy vain kotia vaihtamalla.
Paksuna Eli siis hersyvän hauska elokuva, jossa loistelee mm. Katherine Heigl ja Seth Rogan

Poissa Drámella

 • ihan hirveen ilkeä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • LJ
 • Pottermore: NifflerHallow18061
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #118 : Marraskuu 10, 2007, 18:06:56 »
Pilkkua on kiva n*ssia, mutta tuo:

Suosittelen myös Mulania, Pientä merenneitoa ja Anastaciaa, jotka ovat kaikki Disney-leffoja ja ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Tuo ei ole Disney-piirretty, vaan olikos se nyt Foxia.On Anastasia Disneyn piirretty. Siitä voi olla myös muita versioita, kuten melkein kaikesta.. mutta Disneyn versiokin on olemassa.
haistan, haistan ihmislihaa, sanoi kuu ja hymyili julmaa, verenhimoista hymyään.

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #119 : Marraskuu 13, 2007, 18:21:05 »
En ollut ainakaan löytäväni tästä topicista mainintaa mahtavasta elokuvasta: Apocalypto.
Löysin tämän leffan eräänä kauniina iltana surffaillessani pitkin Makuunin lattioita, ja päätin sitten katsoa. En voi sanoa muuta, kuin että rakastuin oikeasti :) Olin kuullut tästä aiemminkin (Mel Gibson kuuluu suosikkiohjaajiini), ja en varmasti pettynyt. Apocalypto kertoo kauniin, hengellisen mutta actionia ja jännittävyyttäkin sisältävän tarinan 1500-luvun maya-intiaanien heimosta, jonka pääjehut hyökkäävät heimoon, ja sieppaavat harvinaisen verisesti heimolaisia mestajaisiinsa, joissa heitä uhrataan tapojensa mukaisesti jumalille. Leffan päähenkilö on upea, loistavasti näyttelevä Rudy Youngblood (leffassa Jaguaaritassu) joka siepataan myös uhrattavaksi. Matka maya-kulttuurin keskukseen on pitkä ja harvinaisen verinen - ruumiilta, kidutukselta ja vereltä leffassa ei säästytä. Enempää en viitsine kertoa, jottei kauheasti spoilia tulisi.

http://www.skenet.fi/index.html?menuid=367&aid=1682

Ylläolevassa linkissä kerrotaan melko pääpiirteisesti ja rehellisesti leffan arvostelu, joka on Outi Heiskasen käsialaa. Ihmettelen, kuinka leffasta tosiaan ei ole tullut niin suurta, kuin Gibson ehkä odotti - mielestäni, kuten monien muiden hänen leffojaan ja tämänkaltaisia kuvaelmia seuranneiden, tämä on upea leffa aiheesta, josta ei kovin montaa elokuvaa ole tehty. Edes yhden Oscarin arvoinen olisi ollut, miltei enemmänkin!

Eli kuten kaikille tuli varmaan selväksi, ohjaajana toimi Mel Gibson. (Tunnettu mm. leffasta The Passion of the Christ, toinen upea ja suositeltava leffa.) Pääosissa: Rudy Youngblood, Dalia Hernandez, Jonathan Brewer, Morris Birdyellowhead, Carlos Emilio Baez, Ramirez Amilcar, Israel Contreras, Israel Rios, María Isabel Díaz. Leffa on kuvattu maya-kielellä, kaikki on hiottu, tarkkaan mietitty ja ympäristöllisesti upeasti toteutettu - maskeerauskin ollut Oscar-ehdokkaana. Tästä ei puutu jännitystä, rakkautta, surua - eikä myöskään raakuutta, elämän julmia tosiasioita ja faktoja entisistä intiaanikulttuureista. Leffa on k-15. Suosittelen kaikille, joita pikkuisenkin tällainen elokuvapolitiikka kiinnostaa! 4 tähden arvostelu Finnkinon saitilla, by the way.

(Njuu, Finnkinon sivuilla genrelajitteluna näyttää olevan toiminta/seikkailu/draama.)


Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #120 : Marraskuu 17, 2007, 15:02:41 »
Tulikärpästen hauta. Studio Chiblin laadukas animeleffa, erittäin surullinen ja realistinen. Kertoo kahdesta lapsesta toisen maailmansodan Japanissa.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #121 : Joulukuu 09, 2007, 22:37:32 »
Nyt olen järkyttynyt kun en löytänyt listoistanne 3 Suomen ehkä parhaimpia leffoja!!


Koirankynnen leikkaaja: Kävin elokuvan katsomassa leffateatterissa. Ajatukseni oli että joo ihan varmaa joku sairaan tylsä ja surkee elokuva. Mutta erehdyin pahimman kerran. Elokuva kertoo kauniisti sodassa haavoittuneesta nuoresta miehestä ja kuinka tämä päätyy ns. koirankynnen leikkaajaksi. Pääosaa näyttelee Peter Franzen. Siinä on mies joka todella osaa näytellä<3. Suosittelen ehdottomasti tätä leffaa jokaiselle!!


Menolippu Mombasaan: Kaunis tarina kahdesta syöpää sairastavasta pojasta jotka tutustuvat sairaalassa toisiinsa. Pojat tietävät että kuolema on aivan käden ulottumilla mutta silti pojilla on yksi haave. Nähdä kuumat ja valkoiset Mombasan hiekkarannat!<3 (Lempileffani ehdottomasti)

Koti-ikävä: Surumielinen tarina nuorista jotka kärsivät mielenterveys ongelmasta. Itsari on ollut lähellä mutta nuoret ovat nyt hoidossa ja sitä sitten mietitään että mennäänkö kotiin, taivaaseen vai yläkertaan vai jäädäänkö tähän osastolle. En kuitenkaan suosittele leffaa alle 15wee lapsille. Koska leffa kuitenkin sisältää sellasia kohtauksia jotka voivat järkyttää nuorempien mieltä. Ei oo mitään hehee hauskaa.. tarina vaan todella vakava ja surullinen mutta kauniilla tavalla koskettava!


Sitten nää muut:


Helmiä ja Sikoja
Loistavaa huumoria xD. Tän voi kattoo kyllästymättä aika törkeen monta kertaa. Näyttelijät on aika loistavia nuoresta iästään huolimatta. Mutta joo joku taisikin ideasta jo kirjoittaa. :)

Ace Ventura (1 ja 2):
Joo tän kanssa mä lapsuuttani oon eläny. Tälläseen huumoriin olen kasvanut. Joku niin paras Jim Carrey on ehdottomasti lemppari humoristeja!! Aivan loistava näyttelijä. Mut sit taas en pahemmin miellä Jimii oikeen muihin kun huumorileffoihin. Myös Liar liar eli Valehtelija valehtelija kuuluu suosikkeihini. Just sitä kunnon perus Jim huumorii :D.. Jos tykkäät siitä suosittelen noita kolmee leffaa!!

Kummeli leffat Menee vähä samaan tyyliin ku toi Jim Carrey. Ainaki molemmat on huumoria. Tää huumori vaan iskee minuun. Joo tän seurassa oon myös lapsuuttani niin kasvanu että <3. En vois elää ilman! SUOSITTELEN!


Ja tietty

Titanic

Romeo + Julia


On niitä muitakin mutta joo nuo on ne ehkä parhaimmat.
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #122 : Joulukuu 20, 2007, 10:59:00 »
Pilkkua on kiva n*ssia, mutta tuo:

Suosittelen myös Mulania, Pientä merenneitoa ja Anastaciaa, jotka ovat kaikki Disney-leffoja ja ehdottomasti näkemisen arvoisia.

Tuo ei ole Disney-piirretty, vaan olikos se nyt Foxia.On Anastasia Disneyn piirretty. Siitä voi olla myös muita versioita, kuten melkein kaikesta.. mutta Disneyn versiokin on olemassa.

Minuakin rupesi nyt ihan oikeasti kiinnostamaan, että onko Anastasiasta muka todella olemassa Disneyn versio? Onko se siten jokin lyhytelokuva vai mikä, sillä Disneyn Klassikko se ei ainakaan ole. Ja suurin osa Disneyn kokopitkistä piirroselokuvistahan on klassikoita... Minulla ainakin on itselläni nimenomaan tuo Foxin versio ja olen huomannut, että useat kuvittelevat sen olevan Disneyn, ainakin siitä päätellen, kun googlella hakee.

No Foxin Anastasiassa juoni on hyvinkin yksinkertainen. Kaksi Venäläistä huijaria yrittävät löytää kadonnutta Anastasiaa, tai oikeastaan he vain etsivät jotakin Anastasian näköistä ja ikäistä ihmistä, palkkio rahojen toivossa. Samaan aikaan orpotyttö lähtee lastenkodista ja tahtoo selvittää kuka hän oikein on, sillä ei muista lapsuudestaan juuri mitään. Orpotyttö ja huijarit kohtaavat ja huijareiden huomattua orpotytön yhdennäköisyys, he päättävät huijata tämän esittämään Anastasiaa.

Ja koska elokuvassa täytyy tietenkin olla pahis, näyttelee pääpahis roolia, kukas muukaan kuin sielunsa myynyt Rasputin, jonka päämääränä on surmata viimeinenkin Romanoff.

Tämä elokuva koskettaa, viihdyttää ja ilahduttaa. Se sisältä myös hienoja ja kauniita kappaleita. Suosittelen lämpimästi kaikille animaatioiden ystäville ja etenkin Disneyn klassikkoita rakastaville, sillä tämä elokuva on mielestäni lähes yhtä tasokas.
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

Shiayla

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #123 : Maaliskuu 20, 2008, 10:07:52 »
Taru sormusten herrasta-trilogia

Osat: Sormuksen ritarit, Kaksi tornia ja Kuninkaan paluu.
Aivan loistavia leffoja.
Juoni:
Ritarit lähtevät viemään Valtasormusta tuhottavaksi.

Muchy

 • Ankeuttaja
Vs: Suosittele elokuvia
« Vastaus #124 : Maaliskuu 21, 2008, 15:21:06 »
- AMÉLIE, for sure! pelastaa päivän. (muutkin Audrey Tatou leffat on hyviä, Pitkät kihlajaiset, Hinnasta viis ym..)
- Breakfast at Tiffany's - se on vaan niin älyttömän suloinen, Audrey Hepburn on ihana ja lopussa itkettää ja naurattaa.
- The Notebook - Rakkauden sivut - ihana rakkaustarina (muistaakseni 30's) ! Rachel McAdams <3
- A walk to remember - tääkin on rakkaustarina, vähän samanlainen kuin The Notebook
- Little Miss Sunshine - hauska indie-leffa, joka sai mut nauramaan ja oksentamaan(niille Little miss-kilpailuille..eww!)
- Pieni suklaapuoti - suloinen, Johnny Depp, suklaata, ahh.
- Forrest Gump - pelastaa päivän 2
- Love Actually - paras joululeffa!
- The Holiday - toisiks paras joululeffa ;)
- Edward Scissorhands - tosi sympaattinen ja itkin, vaihteeks
- Juno - piristävä ja hauska leffa, Ellen Page <3
- Rent - musikaali joka sijottuu 80-luvun Nykkiin ja kertoo AIDSista ja rakkaudesta ja oi, ihana etten sanoisi =)=)
- Eternal Sunshine of the spotless mind / Tahraton mieli - jännä leffa, en muista siitä niin hirveest muuta kun että tykkäsin!
- Piano - Uusi-Seelanti, musiikkia, kaunis elokuva.
- Walk the Line - Johnny Cashin elämää
- Control - HIENO, Ian Curtisin elämää
- Sovitus - hienohieno, Keira Knightleystäkin jopa pidin.
- Step up - sulonen tanssileffa
- Save the last dance - kuin myöskin ^^

Lisäilen jos tulee mieleen.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 23, 2008, 10:23:01 kirjoittanut Muchy »