Kirjoittaja Aihe: FAQ - eli usein kysytyt kysymykset  (Luettu 88408 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Lae

  • Dream
  • Ylihörhö
  • *
  • Sukupuoli: Noita
  • I'm supposed to be writing right now.
  • Tupa: Korpinkynsi
FAQ - eli usein kysytyt kysymykset
« : Lokakuu 31, 2003, 20:57:13 »
FAQ - eli usein kysytyt kysymykset

Huom, katso myös Vuotiksen säännöt.


REKISTERÖITYMINEN JA NIMIMERKIT
Nimimerkit ja nimenvaihto

Rekisteröidyin Vuotikseen/vaihdoin sähköpostiosoitettani mutta en pysty kirjautumaan sisään. Missä vika?
Olet luultavasti jättänyt aktivoimatta tilisi. Tili pitää aktivoida rekisteröityessä sekä joka kerta kun vaihdat profiilistasi sähköpostiosoitetta. Molemmissa tapauksissa sinun olisi pitänyt saada aktivoimissähköposti (sähköposti, jossa on linkki, jota klikkaamalla voit aktivoida tilisi) siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla rekisteröidyit tai jos vaihdoit sähköpostiosoitetta, siihen uuteen sähköpostiosoitteeseen. Jos olet kirjoittanut sähköpostisi oikein, mutta aktivointiviestiä ei näy, tarkista sähköpostilaatikkosi Roskaposti/Bulkmail/Spam yms. –kansiot. Aktivointiviesti on saattanut pujahtaa sinne.

Huomaa myös linkki "Jäikö aktivointisähköposti saamatta" Vuotiksen yläreunassa. Voit koittaa sitä kautta lähettää sähköpostiisi aktivointiviestin uudelleen. Jos taas olet rekisteröitynyt vahingossa viallisella sähköpostiosoitteella, voit tuon samaisen linkin kautta vaihtaa sen, kunhan vain muistat tunnuksesi ja salasanasi.

Jos sinulla on edelleen ongelmia rekisteröitymisessä tai Vuotikseen kirjautumisessa, voit lähettää asiasta sähköpostia Hufflepuff Charmille. (hufflepuff.charmPOISTATÄMÄTEKSTI@gmail.com) Muista kertoa nimimerkkisi.

Olen rekisteröitynyt Vuotikseen, mutta kun yritän kirjautua sisään saan ilmoituksen, että tunnusta ei ole olemassa
Tunnuksesi on luultavasti poistettu jonkun käyttäjätunnussiivouksen yhteydessä. Vuotiksesta poistetaan tunnuksia säännöllisesti kolmesta eri syystä:
1) Käyttäjätilillä ei ole kirjoitettu yhtäkään viestiä ja käyttäjä ei ole ollut kirjautuneena Vuotikseen viimeiseen sataan päivään
2) Käyttäjä ei ole ollut kirjautuneena Vuotikseen viimeiseen viiteensataan päivään
3) Käyttäjä on rekisteröitynyt muutaman päivän sisällä, ei ole vielä kirjoittanut viestejä ja rekisteröity nimimerkki on Vuotiksen nimimerkkisääntöjen vastainen.

Miten saan nimeni vaihdettua?
Nimenvaihto tapahtuu pyydettäessä nimimerkkivastaavien toimesta kirjoittamalla viesti nimenvaihdoille varattuun topikiin. Nimenvaihdoista lisää tässä topicissa.

HUOM! Mieti tarkkaan minkä nimen haluat, nimeä voi vaihtaa vain kerran. Jos nimenvaihto on valvojaoppilaan tai muun ylläpidon pyytämä, sitä ei lasketa mukaan vaihtokertoihin ja nimeä voi vapaaehtoisesti vaihtaa vielä kerran uudelleen. Jos nimimerkkisi ensimmäinen kirjain muutetaan isoksi tai pieneksi, nimeesi lisätään esim. välilyönti tai heittomerkki tai nimimerkkisi väärässä paikassa olevat isot kirjaimet muutetaan pieniksi, mutta nimimerkkisi pysyy muuten samana, sitäkään ei lasketa vaihtokerraksi, eli saat sen jälkeen vaihtaa nimimerkkiäsi vielä kerran. Tietyissä poikkeustapauksissa nimimerkkiä on mahdollista vaihtaa toisenkin kerran, mutta tällöin nimenvaihdolle pitää olla tarpeeksi hyvät perustelut ja nämä nimenvaihdot keskustellaan aina ylihörhöjen kanssa.

Minulla on jo tili Vuotiksessa. Saanko luoda toisen, kolmannen jne.?
Et. Jokaisella käyttäjällä saa olla vain yksi käyttäjätili. Jos joltain käyttäjältä tavataan useampia tilejä, käyttäjän kanssa neuvotellaan siitä minkä tilin hän haluaa pitää ja muut poistetaan. HUOM! jos tilisi on jostain syystä epäaktiivinen, ÄLÄ luo uutta tiliä, vaan katso ensin kohta "Rekisteröidyin Vuotikseen/vaihdoin sähköpostiosoitettani mutta en pysty kirjautumaan sisään. Missä vika?" tuolta hieman ylempää.

Miten saan käyttäjätilini poistettua?
Lähetä yksityisviesti jollekin ei lomailevalle ylihörhölle (Pääsääntöisesti siis Hufflepuff Charm tai Urpo Spok) ja pyydä tunnuksesi poistamista. Ilmoita samalla haluatko, että myös viestisi ja aloittamasi topikit poistetaan vai saavatko ne jäädä. Ennen kuin lähetät poistopyynnön, kannattaa myös halutessasi ottaa talteen viestejä tai yksityisviestejä. 

HÖRHÖT, AURORIT, SANOMATTOMAT JNE.

Kuka vastaa Vuotiksen toiminnasta?
Vuotiksen toiminnasta vastaavat adminit/ylläpitäjät, eli ylihörhöt sekä moderaattorit eli aurorit ja sanomattomat. Jokainen uusi käyttäjä saa lisäksi oman tukihenkilön, eli valvojaoppilaan. Listan Vuotiksen vastuuhenkilöistä löydät täältä.

Maksetaanko hörhöille ynnä muille tästä palkkaa?
Hörhön palkka on hyvä mieli. Eli hörhöt, aurorit, sanomattomat, valvojaoppilaat sun muut eivät saa tästä minkäänlaista palkkaa. Teemme tätä vapaa-ajallamme ja vapaaehtoisvoimin, mikä toisaalta merkitsee myös sitä, että emme välttämättä pysty päivystämään paikalla joka hetki, koska meillä on muutakin tekemistä. :)

Miten pääsen auroriksi?
Auroriksi pääsee toimimalla ensin valvojaoppilaana.

Miten pääsen valvojaoppilaaksi?
Lähetä hakemus (josta käy ilmi ikäsi, sähköpostiosoitteesi, nimimerkkisi, ja miksi olisit hyvä valvojaoppilas) Hufflepuff Charmille sähköpostilla (hufflepuff.charmPOISTATÄMÄTEKSTI@gmail.com). Katso tarkemmat tiedot tästä topikista.

Mitä teen, jos haluan valittaa valvojaoppilaan, aurorin, sanomattoman, tai hörhön toiminnasta?
Jos kyseessä on valvojaoppilas, aurori, sanomaton, reserviaurori tai hörhö käänny Hufflepuff Charmin tai Urpo Spokin puoleen yksityisviestillä. Jos kyse on jommastakummasta edellä mainitusta, ota yhteyttä siihen toiseen. Jos kyse on molemmista samanaikaisesti, olet pulassa.


YLEISTÄ FOORUMISTA

Kun katson listaa siitä mitä paikalla olevat käyttäjät tekevät, joissain kohdissa näkyy "Tuntematon tapahtuma" tai "Ei mitään tai mitään mitä voisit nähdä..." Mitä nämä ovat?
"Ei mitään tai mitään mitä voisit nähdä" tulee joissain tapauksissa silloin kun käyttäjä muokkaa kaverilistaansa tai ilmiantaa topikia tai muuten satunnaisesti, kun foorumi ei osaa määritellä mitä käyttäjä tekee. Joka toiminnolle ei ole määritetty omaa tapahtumatekstiään. "Tuntematon tapahtuma" tulee vastaavanlaisissa tilanteissa, mutta selkeää logiikkaa sille kumpi teksti tulee, ei ole tiedossa.

Mikä on Vuotiksen tilinumero?
Päijäthämeen osuuspankki
561211-2117616
IBAN: FI21 5612 1120 1176 16
Ja kohtaan kenelle laitetaan Vuotis-keskustelufoorum

Mistä Vuotiksen vuosittaiset kulut muodostuvat?
Kotisivupaketista (eli siitä, että Vuotiksella on levytilaa, kuukausittainen liikennemäärä, tietokanta yms.) sekä domainista (eli www.vuotis.net –osoitteesta).

Paljonko Vuotis maksaa?
216 euroa vuodessa.

Kuka Vuotiksen maksaa?
Vuotis maksetaan Vuotiksen tililtä. Rahat päätyvät Vuotiksen tilille mm. hörhöjen ja käyttäjien lahjoittamana. Pääasiassa hörhöt maksavat Vuotiksen omasta pussistaan, jos Vuotiksen tilillä ei ole rahaa. Jotkut käyttäjät lahjoittavat silloin tällöin rahaa Vuotiksen tilille ja auttavat näin osaltaan ylläpitomaksujen hoidossa. Joskus järjestetään myös erilaisia Vuotis-tuotteiden tilauksia tai elokuvien Vuotis-näytöksiä, joissa saatetaan pieni osa tuotteen hinnasta käyttää Vuotiksen hyväksi.

Onko Vuotiksessa olevan materiaalin käyttö sallittua koulutöissä?
Teen koulussa tutkielmaa aiheesta X ja haluaisin käyttää Vuotiksessa olevan aiheeseen liittyvän keskustelun materiaalia (mielipiteitä, kokemuksia ym). Onko se sallittua?

Kysy lupaa yksityisviestillä kultakin mielipiteensä kertoneelta, ja mikäli he kieltävät viestiensä käytön, älä käytä heidän sanojaan hyväkseen. Mikäli he suostuvat, yhdessä laaditte käyttöehdot (saako nimimerkkiä tai ikää julkaista, tuleeko kommentti sellaisenaan vai käytetäänkö sitä vain tilastollisesti yms.). Mikäli taas haluat perustaa topikin, jossa nimenomaan pyydät vastauksia johonkin tutkielmaasi liittyvään aiheeseen, kysy ensin lupaa joltain ylihörhöltä. Ylihörhö opastaa asiassa eteenpäin.

Miksei osa osastoista, kuten vaikkapa Keskustelut, Muu viihde tai Elokuvat ja TV näy enää, jos ei kirjaudu sisään?
Haluamme korostaa, että Vuotis on nimenomaan Harry Potter -keskustelufoorumi, ja muut osastot ovat vain ylimääräinen bonus, joten ainoastaan Ilmoitusasiat ja Harry Potter –kategorian osastot näkyvät kaikille. Haluamme myös edes jossain määrin suojella käyttäjiemme yksityisyyttä niin, ettei koko Internetin käyttäjäkunta pääse lukemaan mitä ihmiset kirjoittavat esimerkiksi Vakavat-osaston vakaviin ja henkilökohtaisiin topikeihin.

Iik! Osa osastoista on kadonnut!
Olet luultavasti piilottanut jonkin kategorian. Jos et esimerkiksi näe ficciosastoja, saat ne takaisin näkyviin painamalla Vuotiksen etusivulla +-merkkiä Hengentuotteet-tekstin vieressä (Tai klikkaamalla tätä linkkiä, joka ajaa saman asian.

Jotkut tietylle asialle omistetut osastot saattavat aina silloin tällöin olla kokonaan poissa näkyvistä, jos niillä ei ole sillä hetkellä meneillään mitään. Tällaisia osastoja ovat mm. Huispaus-, trivia- ja Nanowrimo-osastot.

Miten saan kavereita Vuotiksesta?
Käy kurkkaamassa yksärikaverit-topikia. Voit myös osallistua miitteihin, kirjoittaa itsestäsi esittelyn Tervetulokahveihin ja muutenkin osallistua keskusteluihin niin aika pian alkavat muut vuotislaiset käydä tutuiksi. :)

Miksi juuri Vuotava noidankattila? Miksei vaikka Kolme luudanvartta?
Foorumin nimi tulee käyttäjien kesken vuonna 2001 järjestetystä äänestyksestä.

FOORUMIN TOIMINNOT (yksityisviestit, topikin aloitus, viestien kirjoittaminen yms.)

Miten teen oman otsikon/aiheen/topikin?
Topikin otsikon tulee olla selkeä ja kuvaava. Jos mielessäsi on pyörinyt jokin aihe, josta haluaisit tehdä topikin, tarkista haulla, onko aihetta käsitelty aiemmin ennen kuin luot uuden topikin. Tarkista myös, että luot topikin oikealle osastolle. Jos sinulla on ongelmia tämän asian kanssa, käänny valvojaoppilaasi tai jonkun aurorin puoleen, niin voitte yhdessä miettiä, mille osastolle aihe kuuluu.

Kun olet päättänyt mihin osastoon topikisi kuuluu, mene kyseiselle osastolle. Osaston yläreunassa lukee Aloita uusi aihe/New topic. Kyseistä painiketta painamalla ilmestyy eteesi ruutu, johon voit kirjoittaa topikinaloituksesi. Muista kertoa aiheesta tarpeeksi kattavasti ja mieluusti kertoa jo aloitusviestissä omia mielipiteitäsi asiasta niin, että muiden on helppo lähteä keskusteluun mukaan.

Viestejä kirjoittaessasi pidä mielessä myös Vuotiksen säännöt sekä osastokohtaiset säännöt.

Miten kirjoitan viestin johonkin otsikkoon/aiheeseen/topikiin?
Ensin klikkaat haluamasi topikin nimeä, jolloin pääset lukemaan ko. topikin viestejä. Jos haluat osallistua keskusteluun, paina viestiketjun oikeassa ylä- tai alareunassa olevaa nappia Vastaa/Reply. Eteesi ilmestyy ruutu, johon voit kirjoittaa kommenttisi. Kun olet kirjoittanut asiasi, paina sivun alareunassa olevaa nappia, Lähetä/Post ja näin viestisi ilmestyy topikiin.

Muistathan pyrkiä käyttämään kirjakieltä tai ainakin selkää yleiskieltä. Värien käyttö on kiellettyä ja hymiöitä ei tulisi laittaa liikaa. Kuvahymiöitä ei voi käyttää ollenkaan. Muista tarkastaa viestisi ennen lähettämistä ja korjaa mahdolliset kirjoitus- ja kielioppivirheet. Muista aina myös se, että viesteissäsi tulee mielellään olla perustelut esittämällesi asialle.

Viestejä kirjoittaessasi pidä mielessä myös Vuotiksen säännöt sekä osastokohtaiset säännöt.

Miten yksityisviestit toimivat?
Yksityisviestien avulla voit lähettää viestejä muille käyttäjille Vuotiksessa. Lähetä yksityisviesti painamalla sivun yläreunassa olevaa kohtaa Yksityisviestit/My Messages.

Seuraavaksi näet kansion, jossa ovat kaikki saamasi yksityisviestit. Voit lukea viestin klikkaamalla sen otsikkoa. Kun haluat vastata viestiin, paina Vastaa/Reply ja eteesi ilmestyy ruutu, johon voit kirjoittaa asiasi. Kun olet valmis, paina alhaalta Lähetä/Send.

Kun haluat kirjoittaa muuten vain yksityisviestin, mene kansioon, jossa näkyvät uudet viestisi. Paina Uusi viesti/New Message ja näin eteesi ilmestyy ruutu, johon kirjoitat asiasi. Muista laittaa viestille otsikko ja vastaanottajan nimi niille varattuihin paikkoihin. Kun olet valmis, paina viestiruudun alapuolella olevaa nappia Lähetä/Send.

En näe lähetettyjä yksäreitäni missään!
Jos et näe lähetettyjä yksäreitäsi, se saattaa tarkoittaa sitä, että et ole määrittänyt asetusta, joka tallentaa ne automaattisesti (jolloin et näe niitä enää mitenkään). Mene profiiliisi ja yksityisviestien asetuksiin ja tarkista, että kohdassa "Tallenna automaattisesti kopio kaikista lähetetyistä yksityisviesteistä Lähetetyt-kansioon." on ruksi.

Mikä tuo Hallinnoi leimoja-juttu yksärikansiossa on?
Yksärikansiossa ei oletusarvoisesti ole muita kansioita kuin saapuneet ja lähetyt, mutta leimojen avulla voit tavallaan luoda uusia kansioita. Jos kaipaat esimerkiksi paikkaa johon voit siirtää viestejä jotka haluat säilyttää, voit luoda leiman jonka nimeksi laitat "Tallennetut" (tai ihan minkä vain haluat). Kun olet saanut jonkin viestin, voit leimaamalla sen siirtää viestin tähän luomaasi uuteen kansioon. Ja vinkkinä vielä: leimattuasi viestin johonkin toiseen kansioon, kannattaa poistaa viestistä leima 'Saapuneet'- kansioon, jolloin siirtämäsi viesti näkyy vain siinä kansiossa mihin olet sen siirtänyt. Viestin leimaaminen/leiman poistaminen tapahtuu raksittamalla viestin vieressä olevan pienen laatikon ja sitten valitsemalla viestien alla olevasta valikosta oikean leiman.

Leimoja voi luoda useampia, jolloin viestien lajittelu sujuu näppärästi ja yksärilaatikon saa pysymään siistinä.

Miten kuvat saa näkyviin suoraan viestiin?
Kuvan saa näkyviin laittamalla kuvan osoitteen [*img]kuvan osoite tähän[*/img] -tagien väliin (poista tähdet). Img -tagi tunnistaa kuviksi vain .jpg, .gif, .png tai .bmp -päätteiset osoitteet, ja esimerkiksi tinypicin oletusosoitteet eivät pääty kuvatiedostomuodosta kertoviin päätteisiin vaan toimivat toisella tavalla. On myös sivustoja, joilta suoralinkitys ei vain käy. HUOM! On aina parempi laittaa viestiin pelkkä linkki kuvaan kuin käyttää [*img]-tagia!

Miten saan quoten (lainauksen) toimimaan?
[*quote]Lainattava teksti tähän[*/quote] (Poista tähdet)

Quote-tagit saat myös klikkaamalla puhekuplan näköistä kuvaketta viestinkirjoitusikkunan yläpuolelta.

Jos olet vastaamassa johonkin viestiin ja haluat lainata siitä pätkän, voit klikata "Lainaus"-linkkiä kyseisestä viestistä, jolloin viesti tulee quote-tagien sisään valmiiksi.

Miten linkitys toimii?
Linkitys toimii näin (jätä tähdet pois)
[*url=osoite]Linkkiteksti[*/url]
eli [*url=http://www.vuotis.net]Vuotis[*/url] saa aikaa tämän: Vuotis

Voit myös kirjoittaa osoitteen suoraan viestiin, esimerkiksi http://www.vuotis.net. Vuotis muuttaa sen automaattisesti linkiksi.

Miten saan viestiin spoilerimerkinnän?
[*spoiler]Spoilaava teksti tähän väliin[*/spoiler] (tähdet jätetään pois)
Spoileritagin saat myös klikkaamalla seuraavan näköistä kuvaa tuolla viestiruudun yläpuolella
Esimerkiksi [*spoiler]Sirius on animaagi[*/spoiler] näyttäisi tältä:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Miten saan tekstistäni kursivoitua/boldattua/alleviivattua/yliviivattua?
Kaikista Vuotiksessa käytössä olevista perus BBCode-tageista löytyy apua täältä. Sisältää mm. myös kuvien linkittämisen, linkkien tekemisen ja lainauksen käytön. Teksti kursivoidaan [*i]näin[*/i], boldataan [*b]näin[*/b], alleviivataan [*u]näin[*/u] ja yliviivataan [*s]näin[*/s]. (Muista poistaa tähdet tagien sisältä.)


PROFIILIN TOIMINNOT (sähköpostin tai läsnäolon piilottaminen, kaverilista, teeman vaihtaminen yms.)

Miten voi vaihtaa käyttäjätiedoissa näkyvän sähköpostiosoitteen?
Voit vaihtaa osoitteen käyttäjätiedoista (ylhäällä kohta Profiili/Profile -> Perusasetukset/Account Related Settings -> Sähköposti/Email-kenttä). HUOM! Jos vaihdat sähköpostiosoitettasi, tilisi muuttuu epäaktiiviseksi kunnes aktivoit sen uudelleen. Uuteen sähköpostiosoitteeseesi tulee aktivointisähköpostiviesti, jossa on linkki, jota sinun pitää klikata että tilisi taas aktivoituu. Katso myös kohta "Rekisteröidyin Vuotikseen/vaihdoin sähköpostiosoitettani mutta en pysty kirjautumaan sisään. Missä vika?" tämän topikin alusta.

Miten piilotan/näytän sähköpostiosoitteeni muilta käyttäjiltä?
Mene omaan profiiliisi ja perusasetuksiin. Jos haluat piilottaa sähköpostiosoitteesi, laita ruksi kohtaan "Piilota sähköpostiosoite muilta". Jos haluat sähköpostisi näkyvän muille käyttäjille, pitää "Piilota sähköpostiosoite muilta." -kohdan olla ilman ruksia. Muista tallentaa asetukset.

Olen piilottanut sähköpostiosoitteeni, mutta se näkyy silti!
Vaikka olet piilottanut sähköpostiosoitteesi, se näkyy sinulle itsellesi aina. Jos sinua huolettaa, onko sähköposti varmasti piilotettu muilta käyttäjiltä, tiedät asian siitä, että jos sähköpostiosoitteesi näkyy kursivoituna (eli tällaisella vinolla tekstillä) se on piilotettu muilta käyttäjiltä. Sähköpostiosoitteesi ei tällöin myöskään näy viesteissäsi kirjekuoren näköisenä kuvakkeena. Piilotettu sähköpostiosoite näkyy kuitenkin aina hörhöille ja niille sanomattomille, joilla on nimenvaihto-oikeudet.

Olen kirjautunut sisään, mutta joka paikassa lukee, että olen poissa!
Olet piilottanut online-statuksesi, mikä aiheuttaa sen, että vaikka olisit kirjautunut sisään, sinua ei näy käyttäjälistassa eikä missään muuallakaan, missä yleensä näkyy kirjautuneita käyttäjiä.

Miten piilotan/näytän online-statukseni?
Mene omaan profiiliisi ja perusasetuksiin. Jos haluat piilottaa online-statuksesi, "Näytä muille kun olet paikalla" -kohdan pitää olla ilman ruksia. Jos taas haluat näyttää kun olet kirjautuneena sisään, laita ruksi kohtaan "Näytä muille kun olet paikalla". Muista tallentaa asetukset.

Miten saan avatar-kuvan näkymään käyttäjänimeni alla?
Avatar-asiaa

Miten kaverilista toimii?
Kaverilistasi näet menemällä profiiliisi ja klikkaamalla linkkiä Muokkaa kavereita. Voit lisätä Vuotiksen käyttäjiä kaverilistallesi joko tuon listan kautta tai menemällä jonkun käyttäjän profiiliin ja klikkaamalla sieltä linkkiä "Lisää kaverilistalle". Käyttäjät, jotka ovat kaverilistallasi, näkyvät paikallaolijalistassa lihavoituina.

Itse et näe mistään keiden kaikkien kaverilistalla olet.

Miten voin laittaa oman syntymäpäiväni kalenteriin?
Menee profiiliisi ja profiilin ulkoasuun. Kirjoita syntymäaikasi "Syntymäaika"-kohtaan ja tallenna muutokset klikkaamalla "Muuta profiilia"-nappia. Jos haluat näkyviin vain syntymäpäiväsi, muttet ikääsi, täytä syntymäpäiväsi ja -kuukautesi, mutta jätä vuosi tyhjäksi.

SEKALAISTA

Miksi kaikki linkit eivät toimi?
Joskus linkit ohjaavat topikiin tai sivustoon, joka on poistettu. Jos törmäät jossakin viestissä toimimattomaan linkkiin, voit lähettää asiasta yksityisviestin osaston aurorille, tai raportoida viestin viestin oikeassa alalaidassa olevan "Ilmoita auroreille"-linkin avulla.

Missä kuukauden ketju?
Ellei se ole kisoissa, kujeissa ja kivuliaissa toimenpiteissä, se on mahdollisesti unohdettu, tai joskus sen aihetta vielä mietitään, ja laitetaan kunhan muistetaan. Jos sinulla on ideoita mahdollisiksi kuukauden ketjuiksi, lähetä toki ideasi yksityisviestillä jollekin Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet -osaston aurorille tai sanomattomalle.


Onko Vuotis Facebookissa?
On! Vuotiksen sivu löytyy täältä ja ryhmä täältä.


KYSYMYKSEENI EI LÖYTYNYT VASTAUSTA!

En löytänyt tästä etsimääni. Mitä teen?
Ota yhteyttä ensisijaisesti valvojaoppilaaseesi. Jos hän ei ole tavoitettavissa, ota yksärillä yhteyttä johonkin auroriin, sanomattomaan tai lomailemattomaan ylihörhöön. Listan ylläpidon jäsenistä löydät täältä. Jos ketään ei tunnu olevan paikalla, voit silti lähettää yksityisviestin tai käydä kirjoittamassa kysymyksesi Pyydä apua ja kerro mielipiteesi -osastolle.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 17, 2014, 16:21:15 kirjoittanut Hufflepuff Charm »
Imagine life is just a dream.