Kirjoittaja Aihe: Miten Potterit on vaikuttaneet elämääsi?  (Luettu 912 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Musta lilja

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Miten Potterit on vaikuttaneet elämääsi?
« : Lokakuu 22, 2019, 01:17:20 »
En varmaan ole ainoa, jonka elämään Potterit on suoraan tai vaikka Vuotiksen kautta vaikuttaneet paljon tai vähän enemmänkin. Miten se on vaikuttanut teidän elämäänne?

Jos nyt aloittaisin siitä että Pottereiden kautta löysin fantasiakirjallisuuden, josta sitten olenkin pitänyt enemmän kuin muusta kirjallisuudesta. Potterit oli myös jossain siinä teininä ja teini-iän kynnyksellä pakopaikka todellisuudesta ja taisin olla sen tarpeessa enemmän kuin silloin uskoinkaan. Ja tärkeimpänä Potterit toi minut Vuotikseen. Ja Vuotiksesta löysin ystäviä (tuohon aikaan niitä ei ollut Vuotiksen ulkopuolella) ja jopa oman rakkaani. <3 Ilman Vuotista minulla ei siis olisi miestä, lasta eikä oikein ystäviäkään. No olisihan niitä saattanut löytyä jostain muusta suunnasta. Ehkä, ehkä ei. Ei ainakaan siinä vaiheessa elämää. Vuotiksen kautta löysin myös Nanowrimon. Ensimmäisen kerran osallistuin siihen 2011 ja sen jälkeen joka vuosi. Reilun viikon päästä taas mennään. Ja Nanosta ja sen kautta kirjoittamisesta on tullut elämässäni tärkeä juttu. Ylipäätään koulujuttujen ulkopuolella kirjoittamiseen tuli ensimmäinen kipinä Vuotiksesta. Luin ficcejä ja halusin myös yrittää. No niistä tarinoista ei tainnut mitään maininnan arvoista tulla, mutta jostainhan piti aloittaa.
Entiseltä nimeltä AIV-rehu

Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Malla

 • Lukutoukkien lukutoukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hedwig -sieluneläimeni
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Miten Potterit on vaikuttaneet elämääsi?
« Vastaus #1 : Lokakuu 24, 2019, 19:37:24 »
Oho, siinäpä rakkaustarina.
Minun elämääni Potterit eivät ole kummemmin vaikuttaneet, lähinnä sytyttäneet intohimoisen palon kirjojen lukemiseen. Ja koristaahan huonettani kaikenlaista pottersälää, jos sitä tähän voi laskea.

Poissa samettiina

 • Aurori
 • *
Vs: Miten Potterit on vaikuttaneet elämääsi?
« Vastaus #2 : Lokakuu 26, 2019, 18:03:16 »
Niin no, niin... Varmastikin jos Pottereita ei olisi ollut, niin nuoruusvuoteni olisivat olleet sisällöltään erilaisia. En tiedä, olisinko löytänyt mitään, mihin olisin käyttänyt yhtä paljon intoani, aikaani ja mielenkiintoani. Kirjahyllyni olisi selvästi nykyistä tyhjempi, jos sieltä poistettaisiin kaikki Pottereihin liittyvä kirjallisuus ja muut tavarat. Ilman Pottereita en myöskään olisi päätynyt seuraamaan HP-faneja, josta päädyin tänne Vuotikseen.

Aloin kuitenkin pohtimaan asiaa suuremmassa mittakaavassa sekä tässä hetkessä. Suurin ja aktiivisin faniuteni on laskenut ja taantunut, enkä juurikaan tunnista enää sen ihmeemmin Potterien vaikutuksia tämänhetkisessä itsessäni. Tai no, pyörin yhä edelleen Vuotiksessa sekä kirjoja, elokuvia ja muutama figuuri kyllä löytyy hyllystä, mutta siinäpä se sitten aikalailla onkin nykyään. Pottereista johdannaisina en ole saanut uusia ystäviä (siis kunnon ystäviäystäviä, täällä Vuotiksessa olette kivoja nettituttavia :) ) tai löytänyt intoa kirjallisuuteen/lukemiseen (tein sitä paljon ennen Pottereita), tai oikeastaan mitään muutakaan.

En varmaan ole ainoa, jonka elämään Potterit on suoraan tai vaikka Vuotiksen kautta vaikuttaneet paljon tai vähän enemmänkin.

Tähän voisinkin sanoa, että kaikenkaikkiaan Potterit ovat vaikuttaneet keskinkertaisesti elämääni :D Vuooooosia sitten vaikutti tosiaan enemmän ja konkreettisesti, kun kartutin kirja- ja leffavarastoja, figuureja ja neulomuksia, luin, tein leikekirjaa jne. Nykyään... no, kuten totesin, melko hiljaista on.