Kirjoittaja Aihe: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset  (Luettu 3574 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« : Maaliskuu 15, 2018, 14:45:04 »
Keskustelua Ihmeotukset-elokuvasarjan toisesta osasta, joka kantaa nimeä Grindelwaldin rikokset. Elokuva saa ensi-iltansa 16. marraskuuta 2018. Elokuvan teaser traileri julkaistiin maaliskuussa 2018 ja sen voi katsoa tästä.
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Poissa Haihtuus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« Vastaus #1 : Huhtikuu 28, 2018, 10:41:00 »
Odotan leffaa innolla, välillä vaan katson traileria uudestaan ja uudestaan ja fiilistelen :D Koko traileri ihanan maaginen ja Pottermainen.

Random ajatuksia trailerista:

- Jude Law Dumbledorena vaikuttaa lupaavalta. Tuli heti lämmin fiilis, kun näki Jude-Dumbledoren trailerissa
- .. sen sijaan Depp ei vakuuta Grindelwaldina edelleenkään. Jotenkin liian vanhan ja nuhjuisen näköinen trailerissa. Noh, täytyy antaa vielä mahdollisuus.
- Kiva, että ekasta leffasta tutut hahmot on taas mukana, esim. Credencen paluu. Olin myös huolestunut, jäikö Jacob jästimaailmaan leipomonsa pariin!
- Ihanaa nähdä tuttuja paikkoja ja maisemia! Tylypahkan linna, pimeyden voimilta suojautumisen luokkahuone..
- Leta Lestrange - case kiinnostaa
- Tiedän, että monia häiritsee trailerin alussa ilmiintyminen Tylypahkan maille. Ehkä Tylypahkan turvatoimet eivät olleet kovin kattavia vielä tuolloin..?


Poissa Sharra

 • That girl.
 • Vuotislainen
  • Redin ja Jazzin uudet seikkailut
Vs: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« Vastaus #2 : Huhtikuu 29, 2018, 14:37:17 »
Täälläkin odotetaan jo kovasti leffasarjan seuraavaa osaa. Olin niin valmistautunut pettymään Ihmeotusten ensimmäiseen osaan, että olin suorastaan yllättynyt kun tykästyinkin siihen niin paljon, se oli sympaattinen hyvänmielenleffa. Toiselta osalta toivon ja luotan kovasti, että ensimmäisessä osassa sivuttuihin tapahtumiin & viittauksiin saadaan lisäselvyyttä. Toisaalta trailerin puolesta myös vähän huolettaa, kuinka Scamander vastaan Grindelwald tästä leffasarjasta vielä tulee, että yritetäänkö tässä nyt luoda Harry Potteria uudelleen.

Okei, toki ymmärrettävää, että leffasarjassa täytyy olla jokin pahis, että se on kiinnostava, ja Grindelwald on tässä vaiheessa Voldemortin lisäksi ainoa big bad evil, josta Potter-maailmassa tiedetään, mutta silti... Ehkä eniten tässä alkoi huolettaa se, että Jude Lumbledore selitti trailerissa, että ei voi mennä Grindelwaldia vastaan, vaan sen täytyy olla Scamander - ja sitten kuitenkin aiemmista tarinoista jo tiedetään, että Dumbledore oli se, joka kukisti Grindelwaldin. Eli rakennetaanko tässä nyt Scamanderista jotain isoa sankaria ihan vain sitä varten, että Dumbledore voi viime tipassa pyyhkäistä paikalle ja pelastaa tilanteen? (Ja lisäksi ärsyttää myös jo etukäteen se, että JKR on sanonut, että Dumbledore/Grindelwald-suhdetta ei tulla näkemään näissä leffoissa - millä sitä sitten perustellaan, että Dumbledore ei halua mennä Grindelwaldia vastaan?)

Ja toisena kysymyksenä heräsi myös, että miksi ihmeessä Scamanderia kiinnostaisi taistella Grindelwaldia vastaan - tyyppi vaikuttaa enemmän siltä, että haluaa vaan hengata rauhassa taikaeläintensä kanssa ja vältellä muita ihmisiä. Toivon myös, että nämä ominaisuudet pysyy myös mukana koko tarinan ajan eikä Scamanderista yritetä äkkiä rakentaa Harry-tyylistä vakavaa sankaria ihan vain siksi, että saataisiin "uskottava" sankari tarinaan.  (Okei, pitänee vaan luottaa siihen, että Rowling kyllä pelastaa tilanteen.)

Jacobin paluusta tosiaan isot propsit, Jacob oli sympaattinen hahmo, jota olisi tullut ikävä, jos ei olisi päässyt mukaan kakkosleffaan - ja odotan toki mielenkiinnolla, että miten Jacob saa muistinsa takaisin. Myös muita edellisen osan hahmoja oli kiva nähdä trailerissa.

Näyttelijävalinnat... En ole missään vaiheessa tykännyt siitä, että "kirjaan perustuvissa" (tässä tapauksessa ainakin melkein...) elokuvissa on liian nimekkäitä, liian monessa muussa elokuvassa olleita näyttelijöitä, koska mulle se tekee niin paljon vaikeammaksi nähdä se hahmo vain hahmona, ja sen sijaan mielessä käy, että nyt tuossa on näyttelijä X roolissa Y. Eddie Redmayneen suhtauduin etukäteen skeptisesti, mutta onneksi Eddie pääroolissa kuitenkin vakuutti - varmaan siksi, että olin sitä ennen nähnyt Eddien vaan Les Mis -leffassa. Johnny Depp ärsyttää mua muutenkin, joten Johnny Depp Grindelwaldina ärsyttää kahdesti enemmän. Ja kuten Haihtuus jo kirjoitti, miksi ihmeessä Grindelwald on noin vanhan ja nuhjuisen näköinen kun on kerran samaa ikäluokkaa Dumbledoren kanssa? Nuhjuisuus on ehkä ymmärrettävää sitten kun Grindelwald on istunut pari vuosikymmentä vankilassa, mutta tässä vaiheessa...

Mitä tulee Jude Lumbledoreen, on fiilikset vähän kaksijakoiset. Olen nähnyt Jude Law'n niin miljoonassa leffassa, että nykyään Jude Law valkokankaalla on juurikin vaan Jude Law valkokankaalla, ja suurin piirtein itkin kärsimyksestä kun luin, että Jude on palkattu Dumbledoreksi. Mutta tässä trailerissa Jude Lumbledore oli kuitenkin ihan... symppis, ja alkoi tuntua siltä, että saatan antaa sille mahdollisuuden. Johnnylle en :D

Kaiken kaikkiaan on vaan ihanaa, että Potter-maailma jatkuu, ja aikuisilla hahmoilla, niin voi jatkaa Potter-maailmassa hengailua vähän pidempään. Vielä kun joskus saataisiin se Kelmit-leffa tai kirja...

Ai nii, ja toivottavasti niffleri on mukana!

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« Vastaus #3 : Heinäkuu 21, 2018, 21:30:32 »
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Poissa Theodore Nott

 • Pimeyden esineiden valmistaja sekä myyjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« Vastaus #4 : Lokakuu 10, 2018, 07:45:14 »
Ääh..  Oispa jo marraskuu
Totuus on kaunis ja hirvittävä asia