Kirjoittaja Aihe: MasterChef  (Luettu 2807 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa samettiina

  • Sanomaton
  • *
MasterChef
« : Syyskuu 22, 2016, 08:35:35 »
MasterChef on televisio-ohjelma, joka nimensä mukaisesti liittyy ruuanlaittoon. Izzy Carterin luoma ja 1990-luvulla alkanut kilpailu on levinnyt maailmanlaajuiseksi formaatiksi, ja sitä on kuvattu esimerkiksi Yhdysvalloissa, Australiassa, Suomessa ja Tanskassa. Ohjelmasta on tehty versioita niin tavallisille kotikokeille, julkisuuden henkilöille kuin lapsillekin.

MasterChef-ohjelmissa tutuksi tulee etenkin mysteerilaatikkohaasteet. Niissä kokkaajat saavat tietyt ennalta valitut raaka-aineet, joita hyödyntäen annos on saatava koottua. Hyvin kokkaavat voivat päästä kisaamaan koskemattomuuspinssitä, huonoimmat joutuvat kokkaamaan pudotusuhan alla.

Mitäpä mietteitä tästä formaatista? Mitä MasterChef-ohjelmia olette seuranneet?

Itse olen seurannut pääasiassa ainoastaan Australian MasterChef-ohjelmaa. Mielestäni siinä ohjelman juontajat sekä osallistujat kuvataan hyvin mukaviksi ja symppiksiksi, mikä miellyttää itseäni. Ja hyvinhän nuo kokkaajat osaavat siellä ruokaa/leivoksia tehdä, itse oikein ihmettelen millaisia mestariteoksia saavat aikaan. Vaikken samanlaisiin tuotoksiin koskaan pystyisi, tämä ohjelma on saanut sormeni syyhyämään ja haluaisin päästä kokeilemaan erilaisia MasterChef-keittiössä nähtyjä laitteita ja tekniikoita.

Poissa Luna Helmiina

  • Tonttu vain ei saa unta
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
  • Tupa: Rohkelikko
Vs: MasterChef
« Vastaus #1 : Lokakuu 15, 2016, 15:54:36 »
MasterChef Australia on hyvä :D
Itse en niin hienoja annoksia osaisi varmaan loihtia, mutta on jännittävää katsoa kun muut yrittävät, aina itseäkin harmittaa pienesti jos joku mokaa suorituksensa.
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina