Kirjoittaja Aihe: Kotimainen musiikki <3  (Luettu 3184 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Ana

  • Vuotislainen
Kotimainen musiikki <3
« : Elokuu 03, 2015, 15:52:44 »
"Kaikki" valittaa, kuinka pettyneitä ovat kotimaiseen musiikkiin. Nyt haluan pöydälle nimenomaan suomalaiset bändit ja artistit. Nyt ei kuulemma osata tehdä kunnon musiikkia ja kaikki on paskaa ja mikään ei ole kivaa. Nyt kaivetaan esille positiivisessa hengessä kaikki oikeasti uniikit suomalaisen musiikin edustajat. Näin voimme samalla suositella hyvää musiikkia muille. Nimeä kotimaisen musiikin helmet. Perustelu on myös toivottavaa. Minun mielestäni parasta suomalaista musiikkia edustaa:
-To/Die/For ihanan melankolista ja synkistelevää ja samalla kaunista "goottirock-kevytmetallia". Laulajan ääni on uniikki ja albumit täydellistä oman polun kulkemista.
-Hauli Bros elämänmakuista ja rehtiä musaa. Ei turhia tekotaiteellisia mahtipontisia koristeellisia kikkailuja vaan puhdas ammattitaito kansantajuisessa pehmeässä paketissa. Viihdyttävää ja realistista musiikkia.
-Jonna Tervomaa yksi harvoista oikeasti hyvistä Suomen naisartisteista. Tunnistettava ääni ja kunnon asenne.
-Yölintu Simo Silmulla on upea ääni joka saa biisit elämään
-Hanoi Rocks Maailmallakin menestynyt legendaarinen bändi, josta muut ovat ottaneet vaikutteita
-Tiktak Menevää musaa ja suomalaista naisenergiaa varsinkin alaikäisille ;-)
-Eppu Normaali Ainakin tietyt biisit kuolemattomia kuten Kitara, taivas ja tähdet
-Pauli Hanhiniemi Tällä miehellä on miellyttävä ääni
-Anna Eriksson Tällä naisella kaunista ääntä löytyy, se kertoo jo kaiken
« Viimeksi muokattu: Elokuu 30, 2016, 10:31:10 kirjoittanut Ana »

Poissa MariKetola

  • Vuotislainen
Vs: Kotimainen musiikki <3
« Vastaus #1 : Marraskuu 20, 2015, 09:27:01 »
Listaan, mutta en jaksa perustella.:D

PMMP
Vesala
Younghearted
Lucas
Sallan ja Miron matka maailman ympäri (lopettavat nyyh)
Modernistit

Näitä on viime aikoina soinut YleX:llä ja sehän mulla aina luureissa soi. :)

Poissa Narnia

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
Vs: Kotimainen musiikki <3
« Vastaus #2 : Elokuu 28, 2016, 10:25:22 »
Minusta nämä ovat hyviä:

Katri Ylander:rauhallista musiikkia, kauniiden sanojen kera.Suosikkilaulut: Valehdellaan,Pari kaunista sanaa, Ne,joita mietitään ja mm.
Karkaan

Leena Tirronen(Suomen X-factor kisaaja):Hyvin monipuolinen laulaja= lauluteemat vaihtelevat vilkkaasti, hyvä laulaja + laulut sopivat myös aikuisempaan makuun.

Suvi Teräsniska: (jälleen) hyvä laulaja, yksi niistä harvoista iskelmälaulajista, joita kuuntelen. Suosikkilevyni häneltä on hänen ihka ensimmäinen albuminsa: Särkyneiden sydänten tie.

Johanna Kurkela: Aivan helmi! Sanat tosin ovat usein hyvin surullisia :( Hänellä on kertakaikkisen upea ja laaja ääniskaala = pääsee matalalta korkealle ja toisinpäin. Hänen laulunsa ovat myös erittäin kauniita, niinkuin laulaja itsekin!

Saara Aalto: Ihana(nnäköinen)laulaja, suorastaan enkeli:ulkoisesti ja laulullisesti. Miksikö? No,katsokaa vaikka hänen musiikkivideonsa Youtubesta: Out of Sight, Out of Mind          linkki:  https://www.youtube.com/watch?v=jgPpYAXNt7M   

Poissa Kynttiläkäärme

  • Syksyn liekki
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: potioncharm26553
  • Tupa: Luihuinen
Vs: Kotimainen musiikki <3
« Vastaus #3 : Syyskuu 05, 2018, 20:55:21 »
En oikeastaan pidä lainkaan ulkomaisista yhtyeistä tai laulajista. Onko se Suomen kieli, vai mikä kun niin Kotimaista musaa tykkään kuunnella, tai sitten joku muu Scandi/finland juttu siinä on. nimittäin nekin bändit mistä pidän ja jotka soittaa englanniksi on suomalaisia:

The 69 Eyes - on elämäni yhtye. En tiedä missä olisin ilman heidän musiikkiaan. Melankolista, kaunista, rokkia ja asennetta. Laulaja Jyrki on suuri idolini, sillä hänessä on jotain hyvin salaperäistä, Elvismäistä otetta. Vaikka viime levyyn petyin aika rankalla kädellä, niin edelleenkin saaan herkistyä suosikkikappaleeni Still Waters Ru Deepin aikana ja edellisellä keikalla eturivissä kun pääsin koskettamaan epäjumalani kättä kyyneleet valui minun silmissäni Gothic Girlin soidessa. 10 vuotta olen jo yhtyettä fanittanut, eikä loppua näy.

Popeda - niin juntilta kuin se monen mielestä kuulostaakin. Siinä on yhtye, joka ei hiivu eikä himmene.  Kappaleissa on asennetta, rokkia, menoa ja meininkiä ja eritoten huumoria. Musiikkia ei tarvi ottaa vakavasti. Kesän Popedan keikka Ratinassa oli ikimuistoinen elämys ja kyllä ikuinen karaokehittini on Kersantti Karoliina.

Neljä Ruusua - uusin ja kovimmassa nostatuksessa oleva yhtye minulla nyt. Saan kiittää avomiestäni, joka ihastutti minut tähän yhtyeeseen soittamalla heidän kappaleensa Toiset Saa sinä samana iltana kun aloimme olemaan yhdessä. Yhdessä Ruusuja myös fanitetaan, heidän keikoilla ollaan tänä vuonna käyty jo kolmesti ja itsenäisyyspäivänä on vielä yksi tulossa. Uusin levy Mustia Ruusuja jytää kunnolla meidän Lp-soittimessamme. Heidän saundi, energia, bassot ja mielikuvitukselliset, mutta syvälliset sanoitukset iskee todella kovaa. Heissä on rokkia, voimaa ja jotain hulluuden heittäytymistä, mutta samalla nöyryyttä. Todella kovaksi faniksi olen pikkuhiljaa muotoutumassa. Paikallinen Paavi on todella kova kappale, jonka tahdissa meikä bilettää täysillä.