Kirjoittaja Aihe: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä  (Luettu 23594 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« : Kesäkuu 30, 2015, 18:10:18 »
Suureksi yllätyksekseni täällä ei ollut vielä keskustelua tästä, mutta Rowling paljasti Twitterissä jokunen päivä sitten, että on ollut työstämässä parin muun tyypin kanssa näytelmää, jonka nimi on Harry Potter and the Cursed Child. Näytelmän ensi-ilta on ilmeisesti ensi kesänä ja liput tulevat myyntiin syksyllä. Kyseessä ei ole esi-osa, mutta ilmeisesti näytelmä käsittelee Harryn lapsuudesta tai nuoruudesta entuudestaan tuntemattomia asioita.

Tässä Hesarin juttu aiheesta:
http://www.hs.fi/kulttuuri/a1435285539088

Ja tässä näytelmän viralliset sivut:
http://www.harrypottertheplaylondon.com/

Mitäs vuotislaiset ovat mieltä? Millaisen tarinan näytelmä kertoo? Mitkä hahmot ovat mukana ja kuka heitä näyttelee? Miten Pottermaailma sopii teatterin lavalle?

Itse tykkään ideasta ja mielenkiinnolla odotan, millainen lopputulos tästä syntyy. Tekisi mieli lähteä käymään Lontoossa ihan vain siksi, että pääsisi näkemään näytelmän omin silmin. Veikkaan, että liput menevät kuin kuumille kiville. Tarinasta tai näyttelijöistä en osaa sanoa näillä tiedoilla oikein mitään, mutta tuskin elokuvista tuttuja näyttelijöitä ainakaan nähdään. Jotenkin tuntuu, että tarina tuskin sijoittuu Harryn ja kumppaneiden Tylypahkan vuosiin, sen verran iso homma lapsinäyttelijöiden hommaamisessa olisi, eikä teatterissä tietääkseni yleensäkään ole lapsinäyttelijöitä pahemmin.

Tuli mitä tuli, jännittävää nähdä mitä Rowling tiimeineen on kehitellyt!
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #1 : Lokakuu 29, 2015, 14:00:08 »
Tämäpä varsin hiljainen keskustelu.

Liputhan tosiaan tulee huomenna myyntiin, ellei nyt sattunut olemaan listautunut priority-listalle, missä tapauksessa lippuja sai ostella jo eilen. Itelle kävi vähän kämäsesti, kun olisi pitänyt ottaa eilinen vapaapäiväksi sitten kuitenkin. Ei saatu kaverin kanssa lippuja ihan sille päivälle, mille haluttiin, kaukana siitä, mutta liput on hallussa, ja varma tieto, että näytelmää ollaan menossa katsomaan.

Suoraan sanottuna oon ihan älyttömän innoissani. Heti kun tuli tieto tästä näytelmästä, niin mie ootin kieli pitkällä lippujen myyntiintuloa, koska en vaan halua jättää tällaista mahdollisuutta väliin. 2011 World Premier oli kokemus itsessään, ja en yhtään epäile, etteikö tämä yllä aivan yhtä korkealle. Nyt sitten vaan pitäisi jaksaa odottaa ensi vuoteen. Tulee olemaan tuskaisan hidas odotus (luulisin näin :D).
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #2 : Joulukuu 22, 2015, 18:01:12 »
Pääkolmikon näyttelijät julkaistiin, tässä Pottermoren juttu näyttelijöiden kuvan kera. https://www.pottermore.com/news/cursed-child-play-casts-harry-hermione-and-ron

Hermionen näyttelijä Noma Dumezweni on ihonväriltään musta, mikä on herättänyt melkoisesti närää ainakin sosiaalisessa mediassa. Itse olen aina kuvitellut Hermionen valkoiseksi (tosin niin kuvittelin Dean Thomasinkin ja lähtökohtaisesti kaikki hahmot, joista ei erikseen mainita ihonväriä, lähinnä koska ympärilläni olevat ihmiset ovat 99% valkoisia). Hetkellisesti ajatus mustasta Hermionesta vaati totuttelua, mutta eipä se loppujen lopuksi ainakaan itselleni niin iso juttu ole. Rowling on Twitterissä ainakin sanonut olevansa iloinen näyttelijävalinnoista ja huomautti, ettei Hermionen ihonväriä ole koskaan kirjoissakaan varsinaisesti sanottu, vain hiuksia, silmiä ja hampaita on kuvailtu.

Marginaalisesti häiritsevämpää minusta on, ettei Ronin näyttelijä Paul Thornley ole punapää! Se nyt ainakin on kirjoista käynyt ilmi hyvin selvästi, että jokainen Weasley on hiusjuuriaan myöten punapää. Saa nähdä värjätäänkö vai mennäänkö ilman.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #3 : Joulukuu 22, 2015, 20:11:18 »
Itse asiassa AV:ssa on yksi kohta (s. 421), "Hermionen valkoiset kasvot pilkottivat puun takaa."
Ei nyt tietenkään kukaan voi vaatia, että kirjailija muistaisi ulkoa jokaisen kirjoittamansa lauseen. Mutta eiköhän aika monet seikat viittaa siihen, että canon-Hermione oli valkoinen. Hän oli minusta niin keskeinen hahmo, että jos ihonväri olisi tumma, se olisi melko suurella todennäkösiyydellä mainittu joskus.
Mut se nyt ei ole pääasia. Kyllä varmasti itse kukin osaa elää sen asian kanssa, että näytelmäsalissa on tumma Hermione. Mut ainahan se ärsyttää, kun näyttelijä ei ole sen näköinen, kuin miksi olet hahmon mielessäsi kuvitellut. Aina, kun hahmon X näyttelijä julkistetaan, ihmiset puhuu että "Eikö sen ois pitäny olla hirveän pieni ja hintelä?", "Miksi sen hiukset ei oo oikeanlaiset?" tai "Eiks sillä pitäny olla siniset silmät??" Ja tällaiset ulkonäölliset eroavaisuudet ovat kautta aikojen ärsyttäneet ihmisiä. Ja tulee ärsyttämään jatkossakin.
En siis menisi ainakaan rasistiksi haukkumaan, jos nyt olisi halunnut Hermionesta mieluummin vaalean. Ja siis tällä nyt lähinnä viittaan ympäri nettiä käytyyn keskusteluun, jota on päivän mittaan sattunut silmääni. 

Mutta. Aina on ihmiset osanneet elää se kanssa, että näyttelijä on erinäköinen kuin hahmonsa. Eiköhän nytkin osata. 
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 22, 2015, 20:16:29 kirjoittanut Rantsake »
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Paju

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #4 : Joulukuu 28, 2015, 22:00:07 »
Ylläoleviin viesteihin kommenttine että no siis nimenomaan se, että olettaa automaattisesti jokaisen erikseen tummaksi mainitsemattoman olevan vaalea, on osa sitä ajattelumallia jossa vaaleus on perusasetus ja tummat "niitä muita", joten kovin kovaääninen meuhkaaminen siitä ettei se-ja-se hahmo voi olla tumma koska sellaista ei koskaan mainittu on vähän nah. Hämmästynyt toki saa olla, koska totta kai itse kuvittelee hahmot sellaisiksi kuin mitä itse näkee ympärillään, mutta valittajat eivät saa minulta yhtään sympatiaa. Toki tuo, että Hermione on kerran mainittu valkoiseksi tarkoittaa että hänet on tarkoitettu valkoiseksi (ellei merkitys ole muuttunut kääntäessä, esim. jos on käytetty sanaa pale), mutta kun ottaa huomioon miten kirjoissa toistuvasti hoetaan miten Harrylla on äitinsä vihreät silmät ja sillä ei leffoissa edes ole samanväriset silmät äitinsä kanssa ja kaupan päälle siniset, on tuo juonellisesti huomattavasti mitättömämpi juttu.... :P

Veikkaan myös, että sekä Harryn ja Ronin näyttelijöillä on joko peruukit tai värjätyt hiukset esityksissä.

Ihan noin yleisesti minulta oli mennyt aika pitkään täysin ohi, että tällainen näytelmä oli tulossa. Toivon kovasti, että se videokuvataan ihan virallisesti ja tulisi näkyville tai ostettavaksi jonnekin. :) Muussa tapauksessa vain lurkin jostain internetin syövereistä sen juonen pikkutarkkoja yksityiskohtia myöten, kunhan joku vain ehtii sen vuotaa...
Olen vaihtanut olomuotoani!
Rimi -> Paju

Poissa Craza

 • välikappale
 • Vuotislainen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #5 : Tammikuu 06, 2016, 19:37:10 »
No onhan se ihan ymmärrettävää, että kun näin Euroopassa eletään, niin se perusoletus ihmisistä usein on vaalea, eikä siinä nyt mitään kauhean ihmeellistä ole. Geneettisesti eurooppalaiset kun tuppaavat vaaleita olemaan. Ei poista tietenkään sitä seikkaa, että esim. Britanniassa tummaihoisia löytyy paljonkin. Ja vaikkei ihan suoraan Hermionen ihonväristä sanottu oltaisikaan, niin kyllä minustakin siihen suurimmat viitteet kuitenkin on ollut. Samoiten pelkästään jo se, että Watson castattiin aikoinaan Hermioneksi kyllä vahvistaa tämän. (Kuten tiedämme Rowling oli vahvasti mukana leffan teossa)
Hahmon mielikuvan ristiriitaisuuksista, varsinkin jos ne on selvästi mainittu, ihmiset tosiaankin huomaavat ja varmasti myös huomauttavat niistä.

Mutta ei kai siinä, ei minulla ole Dumezwenin valintaan mitään vastaan. Ihan hauska juttu, ja eihän näitäkään tarvitse ajatellakaan yksi yhteen leffojen ja kirjojen kanssa.

Poissa Adasme

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Hogwarts will always be there to welcome you home.
 • Pottermore: SilverRain48
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #6 : Helmikuu 11, 2016, 05:25:51 »
http://www.aamulehti.fi/Kulttuuri/1195017687763/artikkeli/harry+potter+saa+jatkoa+uusi+kirja+ilmestyy+kesalla+aanessa+yllattava+kertoja.html

Kirjasarjan luoja J.K. Rowling paljasti keskiviikkona Pottermore-sivustolla, että näytelmäksi tarkoitettu teos Harry Potter and the Cursed child julkaistaan myös kirjana. Kirjan kertojana on Harry Potterin poika, ja se on itsenäinen jatko-osa.

Kirja julkaistaan englanniksi heinäkuun 31. päivänä, vuorokausi sen jälkeen kun Lontoossa on saanut ensi-iltansa samasta tarinasta tehty, jo valmiiksi loppuunmyyty näytelmä.
Julkaisupäiväksi on valittu Potterin "syntymäpäivä".

Kirja julkaistaan sekä kirjana että e-kirjana, joka tulee kansainväliseen levitykseen.

Sekä näytelmä että kirja kertovat Potterin elämästä 19 vuotta sen jälkeen, mihin hänen tarinansa kirjasarjassa on päättynyt.
Hänestä on varttunut ylityöllistetty takaministeriön virkamies ja kolmen lapsen isä.

https://www.pottermore.com/news/ww-publishing-cursed-child-script-book-announcement

A host of new print and digital publishing has been announced from J.K. Rowling’s Wizarding World, including a Special Rehearsal Edition of the script book of new stage play Harry Potter and the Cursed Child Parts I & II.

Print and digital editions will publish simultaneously after the play’s world premiere this summer, and will comprise of the version of the play script at the time of the play’s preview performances.

Theatre previews allow the creative team the chance to rehearse and explore scenes further before a production’s official opening night. Harry Potter and the Cursed Child opens for previews several weeks before its official first performance on Saturday 30 July and the Special Rehearsal Edition of the script book will later be replaced by a Definitive Collector’s Edition.

Pottermore will bring you further updates on the Definitive Collector’s Edition as we learn more.

JEE  tulee sentään englanninkielisenä kirjana, Varmaankin hommaan tuon peruskirjan ja sitten myös Definitive Collector’s Edition kirjana. Suomenkielistä kirjasta ei tietoa mutta en jää odottelemaan,jos sitä ei nimittäin käännetäkään suomeksi ollenkaan ,tai kääntäjä on huono.

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #7 : Helmikuu 11, 2016, 10:04:50 »
No höh... missä se Kelmit kirja viipyy? Anteeks nyt vaan, mut seiskassahan kerrottiin jo mitä tapahtu 19 vuotta myöhemmin Volden tuhosta. Nii Harrylla on kolme lasta ja vaimo.. (mä en vieläkään sulata tätä Harry/Ginnya. Anteeksi nyt vaan, joku tykkää, mut toiset ei voi ymmärtää ja mä tiedän paljon tyyppejä, jotka ei ikinä hyväksynyt H/G paritusta.) Ja Harrysta nyt tosiaan ois voinutkin jo jotain omissa mielikuvissaan päätellä mitä se tekee työkseen...  siis olisin itsekin arvellut, et Harry olisi jossain taikaministeriössä töissä. Ennemmin mua olis tosiaan kiinnostanut, esim mitä kuolonsyöjien lapsille (esim Draco, Blaise, Pansy ja ketä niitä nyt on) on tapahtunut aikuisiässä. Mihin ne on suuntautunut/mitä ne tekee työkseen/onko joku niistä mahdollisesti muuttanut jästi-Lontooseen? Kiinnostaako niitä edelleen niin sanottu pimeä puoli/haluaisko joku jatkaa esim Voldun jalanjäljissä? Tai mitä nyt ikinä olis mahdollista.

Kertojana Harryn poika.. Al?? Tietenkin vai? Sit vois olla vähän mielenkiintosempaa jos tarina kerrottaiskin Jamesin jr.n näkökulmasta, sit siinä vois olla vähän huumoriakin pelissä :)
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Luna Lovegood

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kummajainen
 • Pottermore: Luna Lovekiva
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #8 : Helmikuu 12, 2016, 21:12:45 »
Odotan innolla tästä näytelmäsä tehtyä uutta kirjaa. Olisin kuitenkin mielummin ottanut Kelmeistä kertovan kirjan. Yhä tahtoisisin mieltää Hermionen,Harryn ja Ronin alle kuusitoistavuotiaiksi joten tulee olemaan varmaan outo lukukokemus kun he onkin jotain kolmekymmentä-neljäkymmentä (en nyt vaan jaksaisi laskea) vuotiaita. Myös se, etä kirjassa onkin Albus eikä Harry on erilaista.
Suurin aarre on ymmärrys rajaton.

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #9 : Helmikuu 14, 2016, 12:21:49 »
Jos olen oikein ymmärtänyt, tämä kesällä julkaistava teos on vain "script" eli käsikirjoitus näytelmästä, ei kerronnallinen romaani. Mielelläni näkisin tämän suomennettavan, mutta jos niin ei tapahdu niin saatan silti käyttää vähiä rahojani englanninkieliseen. Jotain kautta aion saada tämän käsiini ja lukea, vaikka paikan päällä itse näytelmän näkeminen olisikin ollut kaikkein hienointa.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Adasme

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Hogwarts will always be there to welcome you home.
 • Pottermore: SilverRain48
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #10 : Helmikuu 15, 2016, 11:10:18 »
Jos joku haluaa ks käsikirjoitus kirjaa englanniksi tilata sen saapi CDON.comista ennakkotilattua; 
http://cdon.fi/kirjat/jack_thorne/harry_potter_and_the_cursed_child_-_parts_i_%26_ii-36716039

myös Amazon.co.uk  sekä  Amazon.com  kaupoissa tuo olisi ennakkotilattavissa.

Pistin cdonista ennakkotilaten sekä samalla seuraan tilannetta milloinka tulee saataville/ennakkotilattavaksi se;  Definitive Collector’s Edition - versio ks kirjasta,jota myös koitan tavoitella,jos hinta ei ole kovin suolainen.

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #12 : Helmikuu 16, 2016, 13:35:24 »
Tulee myös suomeksi ja Kapari kääntää sen http://m.aamulehti.fi/kulttuuri/harry-potter-suomentaja-innoissaan-tyo-alkaa-samalla-sekunnilla-kun-saan-kirjan?v=1

Päivän paras uutinen, jos joku muu kuin Kapari olisi suomentanut, olisin saattanut huolestua :D
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #13 : Helmikuu 16, 2016, 20:40:43 »
Tulee myös suomeksi ja Kapari kääntää sen http://m.aamulehti.fi/kulttuuri/harry-potter-suomentaja-innoissaan-tyo-alkaa-samalla-sekunnilla-kun-saan-kirjan?v=1

Päivän paras uutinen, jos joku muu kuin Kapari olisi suomentanut, olisin saattanut huolestua :D

Todellakin! Joskus luin jotain Potter-aiheista juttua, jonka oli joku muu suomentanut ja... Siis ei.
Ja siis ylipäätään hienoa, että se suomennetaan!
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Gil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LightHowl8815
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #14 : Helmikuu 17, 2016, 00:48:44 »
Mäkin olen iloinen  että pitivät Kapari-Jatan virallisena Potter suomentajana, koska sillä on jo sanasto ja tyyli hallussa. En tiiä siis että luenko ollenkaan suomeksi tuota Cursed Childia, mutta nyt ei ainakaan tarttee boikotoida siksi että vaihtoivat kääntäjän.

Poissa liemimestari

 • Vuotislainen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #15 : Toukokuu 01, 2016, 15:36:38 »
Njäh, oon nähny ne näyttelijät jossain, eikä niissä ollu mitään samaa näköä nykysten leffojen hahmojen kanssa, joten siinä meni kiinnostus. Kirjan saatan lukea sit kun se ilmestyy.

Poissa Luna Lovegood

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kummajainen
 • Pottermore: Luna Lovekiva
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #16 : Toukokuu 02, 2016, 10:27:56 »
Harry Potter- elokuvat ovat olleet niin suosittuja, että olisivat voinneet valita edes jokseenkin samannäköiset näyttelijät näytelmäänkin. Emma Watson ja tää näytelmän Hermione näyttävät täysin erilaisilta.
Suurin aarre on ymmärrys rajaton.

Poissa Lupin

 • Ikivanha ja väsähtänyt.
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Vuotis
 • Pottermore: MoonstoneMarauder79
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #17 : Toukokuu 02, 2016, 21:07:31 »
Harry Potter- elokuvat ovat olleet niin suosittuja, että olisivat voinneet valita edes jokseenkin samannäköiset näyttelijät näytelmäänkin. Emma Watson ja tää näytelmän Hermione näyttävät täysin erilaisilta.
Näkisin tämän asian niin, että Emma Watson ei ole se "aito" Hermione, vaan hän on elokuvantekijöiden tulkinta Hermionesta. Tämä uusi Hermione on nyt näytelmän tekijöiden versio samasta hahmosta. Hermionen ihonväriähän ei taideta kirjoissa mainita erikseen, ja me olemme vain olettaneet hänen olevan valkoihoinen. Kiharat, pörröiset ruskeat hiukset ja ruskeat silmät, sehän sopii hyvin tuohon uuteen näyttelijään.

Näytelmä tullaan muuten näkemään muissakin maissa! Vielä ei tiedetä missä. Tässä uutinen: http://hpfanit.vuotis.net/index.php/arkisto/uutiset/43-tapahtumat/816-harry-potter-naytelma-muihinkin-maihin

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #18 : Kesäkuu 01, 2016, 17:40:43 »
Ensimmäiset kuvat hahmoista rooliasuissa on julkaistu:

Potterit: https://www.pottermore.com/news/cursed-child-first-look-at-potters-in-character

Weasleyt: https://www.pottermore.com/news/cursed-child-first-look-at-weasleys-in-character

Täytyy sanoa että erinomaiset lookit on kaikille löydetty, etenkin Harry on aivan näköinen. Hieman harmittaa etten pääse näkemään itse näytelmää ja ihan kihisen kirjaversion odotuksesta.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Adasme

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Hogwarts will always be there to welcome you home.
 • Pottermore: SilverRain48
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #19 : Kesäkuu 02, 2016, 10:28:06 »
Sain CDonilta 2 meiliä;

Ikävä kyllä yksi tai useampi tuote tilauksestasi on poistettu tavarantoimittajamme valikoimasta, emmekä saa tuotetta enää varastoomme. Tuote on tämän vuoksi poistettu tilauksestasi.
Koskee seuraavaa/seuraavia tuotetta/tuotteita:

4036716039   Harry Potter and the Curs

Mikäli olet valinnut maksutavaksi Qliro- laskun, poistuu tuote automaattisesti laskutuksesta. Tilauksissa jotka ovat maksettu verkkopankin kautta, rahanpalautus tapahtuu automaattisesti tilillesi noin 5 arkipäivän kuluessa. Tämä koskee ainoastaan Nordean asiakkaita tällä hetkellä. Mikäli kyseessä on Danske Bankin verkkopankkiostos, voit ilmoittaa asiakaspalveluumme tilinumerosi rahanpalautusta varten.

Paypal- maksuissa summa palautuu automaattisesti Paypalin kautta.

Luottokorttimaksuissa perumme katevarauksen kortilta.

Hyvitykseksi tarjoamme teille 5€ alennuskoodin.

Eli tarkoittaako tää nyt sitten sitä että saan rahat takaisin ja en kirjaa? Jos näin niin mistäs tämän englanninkielisen script version voisi tilata itselleen???
Ja tuolla 5e alennuskoodilla tee yhtikäs mtn kun tahdon sen kirjan en mtn alennusjuttuja kun muutenkin harvoin tilaan ks puljusta mtn. =/

Poissa Lupin

 • Ikivanha ja väsähtänyt.
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Vuotis
 • Pottermore: MoonstoneMarauder79
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #20 : Kesäkuu 02, 2016, 15:53:29 »
Adasme, saat rahat takaisin, et kirjaa. Se, mitä kautta saat rahat takaisin, riippuu siitä, miten maksoit tilauksesi. Kirjaa saa tilattua enkuksi ainakin Adlibriksesta ja Amazon.co.uk:sta, ja todennäköisesti kaikista muistakin kirjakaupoista.

Poissa Adasme

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Hogwarts will always be there to welcome you home.
 • Pottermore: SilverRain48
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #21 : Kesäkuu 02, 2016, 16:10:58 »
Voi kiitos hyvästä vinkistä!

Pistinpä ennakkotilaten Adlibriksestä ks kirjan,jotta saan enkkuna lukea :)
Käytin Cdonissa verkkomaksua nordeasta joten palautuu vissiin tilille,mut tästä lähin En tuu todellakaan käyttään CDONia enään edes kirjoihin kun tää oli eka kirja tilaus ja sitte tuli aamusta emailia etteivät muka saa ks kirjaa/toimitettua.. Ihme hommaa heiltä sanoisin, huhtikuun alusta tms pitäneet ennakkovaraus tilassa kirjaa ja sitte tuloksena tämä.
 

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #22 : Kesäkuu 02, 2016, 23:25:39 »
Hitsit, saiskohan tälle järkkäiltyä iha perinteistä jonotusta? Onko kellekkää tihkunu tietoa siitä, että aikovatko kirjakaupat hankkia tätä valikoimaansa heti kirjan ilmestyessä? Koska mää ainaki haluan vielä kerran istua jonku kaupan oven eessä tunti tolkulla muitten fanien kanssa. :)

Varmaan toki voisin ihan ittekki kysellä meijän paikallisesta kaupasta mikä niillä on aikomus, en vaan oo koskaan itte joutunu jonotuksia järkkäämään..
Forces collide.

Poissa Lupin

 • Ikivanha ja väsähtänyt.
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Vuotis
 • Pottermore: MoonstoneMarauder79
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #23 : Kesäkuu 03, 2016, 16:49:50 »
Oi, jonotus olisi ihana! Harmi kun en voi lähteä vauvan kanssa jonottamaan, mutta pitää ainakin käydä kurkkaamassa paikan päällä, jos muut innostuvat jonottamaan.

Poissa Lupin

 • Ikivanha ja väsähtänyt.
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Vuotis
 • Pottermore: MoonstoneMarauder79
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter and the Cursed Child -näytelmä
« Vastaus #24 : Kesäkuu 08, 2016, 09:36:19 »
Iso paljastus Hermionesta spoilermerkinnän takana.


(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

*hyperventiloi*

Lasten tuvat.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

En yllättynyt.