Kirjoittaja Aihe: Matka taulun taakse (Draco/oc) K-7  (Luettu 869 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Werewolf

  • kuolonsyöjän kasvonaamio
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • 100% Death Eater
  • Tupa: VOLDEMORT!!!
Matka taulun taakse (Draco/oc) K-7
« : Kesäkuu 06, 2014, 22:05:43 »
Nimi: Matka taulun taakse
Kirjoittaja: shala
Ikäraja: K-7
Paritus: Draco/OC
Tyyli: seikkailu
Disclamer: Malfoyt on Rowlingin. Eipä tässä taida ollakkaan muuta Rowlingin omaisuutta.
Summary: Ikään kuin ajattelematta, Draco ojensi kätensä kuin olisi koskemassa tauluun.
A/N: Idea tuli huoneeni seinällä olevasta taulusta.

Matka taulun taakse
1. luku

Tylsää, tylsää, tylsää. Ajatus kaikui Draco Malfoyn päässä. Hänet oli raahattu erääseen museoon suorastaan väkipakolla.
   Malfoyt olivat kiertäneet museoissa koko kesän. Dracoa moinen pitkästytti, mutta Narcissa oli todennut museot täydelliseksi ajanvietteeksi. Kaikki museot olivat olleet suuria. Niissä oli ollut homeisia aseita, vanhoja maalauksia, lohkeilleita marmoripatsaita, kuluneita kaapuja sekä erilaisia vanhojen rakennusten pienoismalleja.
   Tämä mueo oli tavallista suurempi. Se oli viisikerroksinen kartano, jonka jokaisessa kerroksessa oli ainankin sata salia täynnä muinaisia esineitä ja taidetta. Narcissa ja Draco olivat kiertäneet museota aamusta asti. Keskipäivällä he olivat poikenneet kahvioon ja jatkaneet sen jälkeen kiertelyä.
   Aurinko oli jo painumassa mailleen, kun he saapuivat pieneen saliin. Salin seinät olivat maalattu valkeiksi ja yhdellä seinällä oli suuri ikkuna. Ikkunaa vastapäätä oli jonkinlainen maalaus. Vastakkaisella seinällä oli ovi. Narcissa vilkaisi nopeasti taulua ja poistui alista. Draco katsoi taulua.
   Taulussa oli kuvattu meri. Aurinko oli laskemassa meren taakse. Taulun vasemmassa laidassa näkyi pieni rannikkokylä ja oikeassa ladassa oli suuri purjelaiva ankkuroituna veteen. Laivan nimeä ei erottanut maalauksesta. Laivan kannella seisoi joku. Siinä oli tyttö, joka oli ehkä noin kuuden -tai seitsemäntoista. Hänellä oli ruskeat, laineilevat hiukset, jotka yltivät puoleen selkään.
   Draco tuijotti taulua lumoutuneena. Taulussa oli jotakin, mikä vangitsi Dracon katseen. Ehkä se oli kaunis maisema, ehkä tuo tyttö. Tai saattoihan se olla taulun välittämä rauhallinen ja levollinen tunnelma. Draco ei itsekkään tiennyt, mikä taulussa viehätti. Aika tuntui pysähtyneen Dracon katsoessa taulua.
   Hetken mielijohteesta, ikään kuin ajattelematta, hän ojemsi kätensä kuin koskeakseen taulua. Ei hän kuitenkaan koskenut. Hitaasti Draco laski kätensä takaisin alas tuijottaen taulua. Sitten hän käveli taulun luo ja koski sen

« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 07, 2014, 00:08:28 kirjoittanut shala »

Poissa Werewolf

  • kuolonsyöjän kasvonaamio
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • 100% Death Eater
  • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Matka taulun taakse (Draco/oc) K-7
« Vastaus #1 : Kesäkuu 07, 2014, 02:22:03 »
2. luku

Draco tunsi voimakkaan, yliluonnollisen tuulen puhaltavan huoneessa. Se tuuli puhalsi jäisenä ja tunkeutui aina sydämeen asti. Jalat irtosivat lattiasta eikä Dracolla ollut enään mitään, minkä avulla pysyä todellisuudessa. Hän oli ajautunut ajan ja paikan väliseen pyörteeseen, käsien ja jalkojen sekamelskaan. Hän ei tiennyt, kauan oli ollut pyörteessä, sillä aika tuntui pysähtyneen. Kuitenkin aika liikkui. Dracokin liikkui. Draco liikkui todellisuudesta vanhaaan tauluun.
  Pimeys iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Draco ei tuntenut mitään, hän ei nähnyt mitään eikä kuullut mitään. Tuota tiedotonta tilaa kesti monta tuntia. Kun Draco vihdoin heräsi, hän oli kauniilla vihreän nurmen peittämällä kukkulalla, jonka laella kasvoi kirsikkapuu. Kirsikkapuu oli täydessä kukassa. Ilma tuoksui kirsikalle ja suolalle. Kukkulan juurella oli pienen pieni kylä jonka takana avautui meri. Merelle, hieman kauemmas rannasta, oli ankkuroitu suuri purjealus.
   Draco henkäisi ihastuneena. Hän nousi seisomaan ja puisteli roskia vaatteistaan. Hän lähti laskeutumaan kukkulalta alas kylää kohden.
   Piakkoin Draco seisoi kylän edessä. Hän katsoi sitä epäröiden ja astui sitten kylään. Vaikka kylä oli pieni, siellä oli paljon nähtävää. Se oli vähän Viistokujan kaltainen. Silloin Draco tajusi, että siellä oli osittain samoja kauppoja kuin Viistokujalla. Kylässä asui siis noitia ja velhoja.
   Dracoa ei huvittanut kiertää kauppoja. Hän suuntasi askeleensa kylän toista laitaa kohden. Hän halusi nähdä tuon laivan. Hän halusi tietää lisää laivan kannella seisseestä tytöstä.