Kirjoittaja Aihe: Evanna Lynch  (Luettu 2379 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Hopeakettu

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Puuskupuh
Evanna Lynch
« : Kesäkuu 25, 2017, 21:08:42 »
(Koska Emma Watsonille ja Bonnie Wrightillekin on omat keskustelunsa, otin oikeuden perustaa myös Lunan näyttelijälle oman aiheensa.)

Evanna Patricia Lynch (synt. 16.8.1991) on Irlannin Termonfeckinistä kotoisin oleva näyttelijätär, joka tunnetaan parhaiten Harry Potter -elokuvien Luna Lovekivana. (Lunasta voimme keskustella lisää täällä.) Lynch on näytellyt myös muuan muassa elokuvissa My Name Is Emily ja Monster Butler sekä televisiosarja Sinbadissa, mutta hänen läpimurtoroolinsa oli Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvassa.

Evanna Lynchin julkisia sosiaalisia medioita:
Mitä mieltä olette Evannan roolisuorituksista Harry Potter -elokuvissa? Oletteko nähneet hänen muita elokuviaan? Entä olitteko Helsingissä vuonna 2010 kun Evanna ja Neville Longbottomia esittävä Matthew Levis olivat esiintymässä fanitapahtumassa? (Asiasta lisää täällä.) Sana on vapaa! :)

- - - - - - - - -

Itse en ole nähnyt Evannaa muissa elokuvissa kuin Harry Pottereissa (vaikka My Name Is Emily kiinnostaisi kovasti trailereiden perusteella!), joten en osaa sanoa, millainen hän on näyttelijänä. Luna Lovekivana hän on kuitenkin mielestäni erittäin taitava ja hyvä valinta rooliin, sillä hän osaa mielestäni eläytyä rooliinsa loistavasti, kuten näyttelijän tuleekin. Toivon todella, että tulemme näkemään Evannaa elokuvissa vastedeskin!