Kirjoittaja Aihe: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?  (Luettu 11754 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Pikkunoita

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« : Tammikuu 17, 2012, 15:58:39 »
Eli tarkoitan sitä että, jos voisit "lisätä" itsesi Potter-maailmaan, niin kuka olisit? Mikä olisi nimesi? Keitä kuuluisi perheeseesi? Vai kuuluisitko jo olemassa olevaan perheeseen? Mikä olisi tupasi, entä millainen olisit luonteeltasi?

« Viimeksi muokattu: Elokuu 23, 2012, 15:11:23 kirjoittanut Pikkunoita »
Cecilia -> Pikkunoita

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #1 : Helmikuu 17, 2012, 15:21:01 »
Jos jotenkin mystisesti voisin lisätä itseni Potter-maailmaan, olisin Naitou Satsuki. Nimeni on japanilainen, vaikken näytäkään japsilta. Vanhempani olisivat taiteilijoita, erityisesti surrealismin ystäviä. Isäni on japanilainen ja äiti skotlantilainen. Sisaruksia minulla ei olisi.

Olisin tietysti Rohkelikko. Niinkuin arvata saattaa, olisin ihmissusi. Luonteeltani olen arvaamaton ja joskus hieman kärsimätön. Tulinen leijona >) Kuitenkin ystävällinen ja kohtelias. En ole erityisen innokas opiskelemaan joten minua ei näe usein pänttäämässä. Olen sosiaalinen ja rakastan esiintymistä.

Kuuluisin Albuksen kaartiin ja sitten myöhemmin Feeniksin kiltaan.

~ww~

Poissa Snive

 • Mini-Snapu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Se Kalkaros
 • Pottermore: HazelShadow43
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #2 : Helmikuu 21, 2012, 14:57:29 »
Tää nyt menee hieman sivuun, mutta itse larppaan Auroriopisto nimisessä larpissa, joka sijoittuu aikaan ennen kelmejä. Mun hahmo on Tobias Meverel, joka oikeastaan on sukua Kalkarokselle, mutta se ei tuu yleisesti esille. Tobias on käynyt Irlannissa toista opistoa ja sieltä siirretty brittien Auroriopistoon. Tobias on käynyt koulunsa myös Irlannissa. Tobiaksen äiti on britti ja isä irlantilainen.
Tobias ihastui Auroriopistossa taikajuomien opettajaan ja on yleinen naurunaihe siellä XD. Opettaja on myös miespuolinen eli on hieman erikoista tuohon aikaan. Luonteeltaan Tobias on ujo ja hiljainen, mutta kaipaa toimintaa. Osaa myös olla äksy, jos häntä kiusataan. Koulussa hän taas tunnollisesti tekee läksyt ja opiskelee tehokkaasti; erityisesti taikajuomia.

Mutta tuossa hieman erilainen lähtökohta. Tobiasta on tosi kiva larpata. Oon tehny hänestä niin itseni oloisen. :)
Snape, Snape, Severus Snape.

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #3 : Helmikuu 21, 2012, 19:50:01 »
Minä olen Pottermaailmassa Alessia Bhattacharya. Olen neljännellä luokalla Tylypahkassa ja tupani on tottakai luihuinen. 
Pikkusiskoni Léa Javiera Sofia Bhattacharya menee Tylypahkaan vasta ensivuonna.
Isäni Cooper Lewis Bhattacharya on töissä taikaministeriössä, taikuuden väärinkäytön osastolla, kun taas äitini Madison Noémie Bhattacharya on töissä viistokujalla Ihmeiden eläintarhassa.

Äitini ja isäni kuuluivat aikanaan luihuiseen. Vanhempani ilahtuivat luihuiseen menostani hyvin paljon. Minä epäilen, että pikkusiskostani tulee myös luihuinen, kuten kaikki suvussamme.
Jokainen suvustani on ollut luihuisia.

Minä olen keskipitkä ja lihaksikas. Hiukseni ovat lyhyet ja mustat.
Silmäni ovat eriväriset, vasen vihreä, oikea ruskea.
Luonteeltani olen melko tempperamenttinen, viekas ja erittäin utelias.

Ales kiittää ja kaikkoontuu.
Hey! You just lost The Game.

Poissa Kathelin

 • Kirottu piano
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #4 : Helmikuu 22, 2012, 13:50:53 »
Minä olisin varmaan Rosalie Fiona Olivia Delacour. Olisin Fleurin serkku. Joten olisin myös puoliksi veela. Kävisin Beauxbatonsin taikakoulua. Minulla on vaaleat hiukset ja vaaleansiniset silmät. Jos taas kävisin Tylypahkaa olisin Korpinkynnessä tai Luihuisessa. Verisäädyltäni olisin puoliverinen.

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #5 : Helmikuu 27, 2012, 15:13:15 »
Pottereiden maailmassa olisin luultavasti Adele Moon Witwicky, oman itseni ikäinen tyttö (12). Luonteeseeni kuuluu äkkipikaisuus, ymmärtäväisyys, sarkasmi, puheliaisuus ja ajoittainen ujous. 

Olen Tylypahkassa vielä ensimmäistä vuotta Korpinkynnessä, mutta ensi syyskuussa menen toiselle luokalle. Isoveljeni William Oscar  Witwicky on viideennellä luokalla Korpinkynnessä ja pikkusiskoni Blue Christine Witwicky tulee kahden vuoden päästä Tylypahkaan. Äitini Alexia Beatrix Witwicky on parantajana pyhässä Mungossa ja isäni George James Witwicky aurorina taikaministeriössä. Asumme maalla melko suuressa valkoisessa kivitalossa ja meillä on pari hevosta, kissat  Lucy ja Domino,  Bernhardin koira Huggie, Puhpallura Buddy ja pöllöt Aiméé ja Charlie.

Minulla on noin napaan ulottuvat tummanruskeat ja kiharat hiukset ja otsahiukset. Silmäni ovat ruohikon vihreät ja minulla on paljon pisamia.

Tällaiset tarinat tänään...


-annipsi-

Poissa Omppu

 • potterpore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PumpkinWitch94
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #6 : Helmikuu 27, 2012, 15:59:53 »
Minä olisin Potterien maailmassa 13-vuotias (eli itseni ikäinen) Wilhelmina "Will" Emelyn Boot. Eläisin luultavasti kolmannen sukupolven ajassa.
Käyn Tylypahkassa kolmatta vuotta, ja syksyllä alkaa neljäs vuosi. Olen etäistä sukua Terry Bootille ja tupani on Puuskupuh. Koulussa olen melko ahkera ja taitava, en kyllä tosiaankaan yllä Hermionen tasolle, paitsi ehkä loitsuissa. Olen ikäisistäni parhaita loitsuissa. Koulussa minulla on vain kaksi hyvää ystävä, toinen heistä on samassa tuvassa kanssani ja toinen kuuluu Korpinkynteen. Kavereita ja hyvänpäiväntuttuja minulla on paljon. Vapaa-ajalla minä mm. käyn Tylyahossa joka kuuluu lempipaikkoihini, vietän aikaa ystävieni kanssa, luen ja saatan uida järvessä. Joululomat olen kotona lähes aina.
Minulla on kaksi nuorempaa siskoa ja yksi pikkuveli. Toinen siskoistani aloittaa syksyllä koulun Tylypahkassa. Omistan kolme puhpalluraa, joista pidän kovasti!
Minulla on kirkkaanpunainen, edestä suunnilleen olkapäille yltävä tukka ja suorat otsahiukset. Silmäni ovat siniharmaat, mutta tykkään käyttää vihreitä piilolinssejä joskus. Vaatteeni arkisin ovat jästien vaatteita, asunhan jästikylässä. Vaatemakuni on vaihteleva; joskus saatan pukeutua värikkäisiin tai mustiin pillifarkkuihin sekä bändipaitoihin, toisinaan taas asuna on röyhelöinen paita sekä korkeavyötäröinen hame. Koulupukuani rakastan!
Olen salaa ihastunut vuotta vanhempaan Scorpius Malfoyhin, joka on mielestäni maailman ihanin poika. Tosin tunteistani poika ei tiedä, eikä siitä kuinka tarkkailen tämän liikkeitä aina kuin mahdollista.

Sellaista haaveilua tänään.
Mariposa kiittää ja poistuu luudalla lentäen.
Should I sink or swim or simply disappear?

Poissa varjopoika

 • the world's only consulting detective
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: GhostPumpkin94
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #7 : Helmikuu 27, 2012, 19:29:15 »
Potter-maailmassa olen 16-vuotias luihuispoika, Milo Elijah Moore nimeltäni. Olen verisäädyltäni puhdasverinen, mutta minulla ei siitä huolimatta ole mitään jästisyntyisiä velhoja ja noitia vastaan. Sukuni on kohtalaisen arvostettu ja tunnettu muiden keskuudessa, sillä enää harvoissa suvuissa on täysin puhdasveristä väkeä (lukuunottamatta niitä sukuja, jotka pyyhkivät pois surkit ja jästit historiastaan ja täten väittävät olevansa puhdasverisiä). En itse pidä koko verisääty-asiaa mitenkään hienona, koska pariutuminen oman serkkuni tai muun sukulaisen kanssa ei kuulosta kovinkaan hohdokkaalta.

Perheeseeni kuuluu äiti; Iris Safire Moore, isä; Kondrad Gregory Moore ja isoveli; Mark Vance Moore. Tulen heidän kanssaan tarvittaessa ihan hyvin toimeen, mutta vietän silti mieluummin suurimman osan ajastani Tylypahkassa ystävieni seurassa kuin kotona Irlannissa. Parhaiksi ystävikseni voisin luokitella Blaise Zabinin ja muutaman muun luihuisen. Kokeilin joskus ystävystyä Draconkin kanssa, mutta hänen ajatusmaailmansa oli liian kapea ja ylimielinen, joten päätin pysytellä hänen kanssaan ainoastaan hyvänpäiväntuttuina (ja näinkin vain siksi, että voisin hyötyä hänestä myöhemmin, jos tarve tulee).
Olen ollut jo niin kauan kuin muistan, toivottoman ihastunut rakkaaseen sankaripoikaamme, Harry Potteriin. Hän tuskin edes tietää minua, vaikka olen tuijotellut häntä merkitsevästi tunneilla jo kauan. Luovutin hänen suhteensa kuitenkin silloin, kun näin hänet yhdessä Ginnyn kanssa. En tosin väitä, etten välittäisi hänestä edelleen...

Ulkonäöltäni olen melko normaalinnäköinen nuori teini, ainoina poikkeuksina liian kalpea ihoni (tuppaan yleensä välttelemään ulkoilmaa ja aurinkoa), häiritsevän kirkkaat vaaleansiniset silmäni ja korpinmustat puolipitkät hiukseni, joita pidän usein kiinni pienellä poninhännällä. Menisin kuulemma vaatteideni perusteella hyvin tavallisesta jästipojasta, ja se on ehkä parempi, sillä asun jästien ympäröimässä kaupungissa, Dublinissa.
Olen luonteeltani melko tyypillinen Luihuinen - lukuunottamatta sitä, että pystyn kommunikoimaan Rohkelikkojen kanssa asiallisesti ja ilman tappeluita - joten kunnianhimoa ja vilpillisyyttä minusta kyllä löytyy. Vaikka en pidäkään häviämisestä, en silti menisi väittämään itseäni huonoksi häviäjäksi. Huumorini on hieman musta ja kieroutunut (eikös kaikkien Luihuisten sitten ole?), mutta löytyy minusta se "normaali" hauska ja rento puolikin. En ystävysty kovinkaan helposti ihmisten kanssa, sillä yleensä huumorista ja rentoudestani huolimatta pyrin torjumaan kaiken ulkopuolisen, ja näin ollen minusta saa usein kylmän ensivaikutelman, mikä ajaa ihmiset pois. Jotkut kuitenkin onnistuvat läpäisemään suojamuurini, ja, no, tällöin olen heille aina avoin. Vihollista minusta ei kannata tehdä, sillä vaikken olekaan kostoon taipuvainen tai ääriluihuisiin kuuluva, olen silti Luihuinen ja voin aina muuttaa mieltäni.


//Innostuin näköjään kirjoittamaan aika paljon...
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 27, 2012, 19:32:59 kirjoittanut varjopoika »
You're a human after all.

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #8 : Maaliskuu 06, 2012, 11:38:13 »
Voisin olla vaikkapa Sophie niminen (sukunimeä en nyt äkkiseltään keksi) tyttö rohkelikosta.
Olisin suunnattoman ihastunut Draco Malfoyhin, ja olisin tietysti puhdasverinen.

U-näköni olisi HP-maailmassa luultavasti kiiltävät ja pitkät toffeen väriset hiukset ja ruskeat, suuret silmät. Olisin aika lyhyt ja kovaääninen + helposti ärsyyntyvä, mutta tulisin silti toimeen lähes kaikkien kanssa. Olisin laiska opiskelemaan, sillä tekisin tunneilla mieluusti jotain muuta kuin opiskelisin. Toisaalta voisin sopia myös luihuiseen, koska tykkään ärsyttää muita ja olen ovela, mutta uskon että rohkelikosta löytyisi itselleni parempi paikka :--D
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Dragon

 • Niddhogin perijätär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Paper is dead without words
  • Enkelikolibrin maailma
 • Pottermore: SpellMoon178
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #9 : Elokuu 02, 2012, 01:02:54 »
Olisin esiintyjä, laulaja. Nimeäni en tiedä, mikä se olisi. Ulkänäöltäni: lyhyt, olkapäille asti olevat ruskeat, luonnonkiharat hiukset, ja suklaanruskeat silmät.

Tylypahka aikoinani olisin kuulunut joko rohkelikkoon tai korpinkynteen. Olisin myöskin todennäköisimmin puhasverinen, mutta minulla ei olisi kuitenkaan mitään jästisyntyisiä vastaan. Luonteeltani olisin kaikkien kaveri, sosiaalinen, ystävällinen ja mukava. Olisin kolmannen sukupolven kanssa samaan aikaan koulussa.

Aikuisena eläisin laulajan elämää, esiintyisin ympäri maailmaa (velhojen ja noitien, en jästien keskuudessa). Lempipaikkani olisi silti Kolme Luudanvartta, ja kävisinkin siellä usein tapaamassa ystäviäni.

// Tämmönen rinsessamainen ja yltiö romanttinen, mutta samalla rämäpää
// And there forever remains that change from G to E minor

Poissa jaina

 • diiva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • funky
  • irtokarkkipussi
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #10 : Elokuu 02, 2012, 13:41:09 »
Hei täähän on tosi mielenkiintoinen kysymys! Ja tekee mieli alkaa kirjoittaa vähän canon/ofc:ää!

Minä olisin... hmm. Olisin nimeltäni Lea, mahdollisesti alunperin suomalainen tyttö, joka on siirretty Tylypahkaan opiskelemaan. 17-vuotias. Tupani olisi Korpinkynsi ja olisin samalla vuosiluokalla kuin Potterit jengeineen.

Lea on jästisyntyinen, muttei aivan "kuraverinen". Hänen isoäitinsä on noita, muttei ole ikinä ollut missään noitakouluissa eikä niinkään paljastanut salaisuuttaan kenellekään, mutta siitä on merkkejä. Lealla voisi olla siis sama perhe kuin minulla. Hänellä on vehnänvaaleat, pitkät hiukset, isot, järvensiniset silmät ja kaunis hymy. Hän on melko lyhyt, muttei lauta. Klassisen tyylikäs tyttö.

Lea tietysti on melko arka ja ujo. Luihuiset ovat hieman ilkeähköjä hänelle, mutta Draco pitää hänestä. Lopulta he menisivätkin yhteen. Leasta tulisi isona taikajuomaopettaja tai ainakin tutkija.
irtokarkkipussi
stay in my arms, if you dare, or must i imagine you there?

Eileen Prince

 • Ankeuttaja
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #11 : Elokuu 05, 2012, 22:09:32 »
Nimeni olisi Alexandra Elizabeth Lertogah ja suuttuisin aivan kamalasti, jos minua kutsuttaisiin etunimelläni, sen pitäisi ehdottomasti olla Alex. Luonteeltani olisin varmasti suunnilleen samanlainen kuin itse olen, pippurinen, sarkastinen, pisteliäs, sinnikäs, äkkipikainen ja ennenkaikkea pelokas.

Kuuluisin varmasti Luihuiseen ja olisin varmaan niitä, jotka eivät ole oikeastaan mitään mieltä koko 'kuraveri' hömpötyksestä, mutten uskaltaisi väittää vastaan muille Luihuisille selviytyäkseni elossa. Vaikka olisinkin Luihuinen, minun perjaatteeni olisi kuitenkin 'Kaveria ei jätetä'. Kavereita minulla ei kuitenkaan varmaan paljoa olisi, tykkäisin viettää usein aikaa yksinäni, mutta välillä seurakin kelpaa jos se ei ole liian äänekästä. Jos oikeasti luottaisin kaveriini, voisin varmasti tehdä mitä vain hänen puolestaan.

Minusta myös melkeinpä kaikkeen ratkaisu on väkivalta, ei kiroukset eikä kaksintaistelut taikasauvoilla vaan kunnon nyrkkitappelu, kuten nytkin useimmiten ajattelen. Olisin siis aika urheilullinen ja pelaisin varmaan Luihuisten huispausjoukkueessa lyöjänä, aika ilkeänä sellaisena ja todennäköisesti pelaisin harvoin täysin rehellistä peliä.

Perheeseeni kuuluisi varmasti monta isoveljeä joilta olen oppinut väkivalta-ratkaisun ja he kaikki myös olisivat Luihuisessa. Olisimme varmaankin puhdasverisiä ja vanhempani välittäisivät hyvin paljon suvun "puhtaana pidosta", vaikkei minulle sillä olekaan hirveästi väliä.

Kävisin myös varmaan samaan aikaan koulua Tylypahkassa kuin Harry Potterkin porukoineen, mutta ehkä vain Ginnyn, Astorian ja muiden nuorempien kanssa samalla vuosiluokalla. Todennäköisesti olisin myös hieman salaisesti ihastunut Draco Malfoyihin kuten useimmat Luihuisten tytöistä, mutten varmaan pitäisi kovinkaan paljoa hänen luonteestaan, ainakaan siitä kuoresta jota hän näyttää kaikille. Ulkonäöstä kuitenkin pitäisin, mutten pelkän typerän pinnallisuuden takia aikoisi paljastaa ihastustani monillekaan ihmisille.

Poissa Taco

 • Hevoskotka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #12 : Maaliskuu 28, 2013, 12:49:02 »
Ajattelin tätä viimeyönä, sattumalta löysinkin tämän topan.. :D

Itse olisin luultavasti Luihuisen tupaan kuuluva tyttönen, Melissa Volkov. Omistaa pitkät, mustat hiukset, sekä silmälapun vasemmassa silmässä, ja on susianimaagi, koska animaagit rulettaa. ( Sukunimi tarkoittaa venäjäksi sutta ). Äiti ja isä olivat molemmat velho ja noita. Luonteeltaan suurinpiirtein täysin erilainen kuin Draco, mutta osaa olla erittäin kiero, jos sille päälle sattuu. Onnistui hajottamaan taikasauvansa muodonmuutostunnilla, ja onnistui muuttamaan itsensä kokonaan sudeksi. Sen koommin häntä ei ole nähty. ( xD )

Poissa serpensortia

 • Aamu-usva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Have a cup of tea.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #13 : Maaliskuu 28, 2013, 23:05:57 »
Hei tämäpä kiva aihe :) !
Olisin suomalaista alkuperää, koulun ja unelmien perässä Skotlantiin muuttanut Vivienne McBerg. (Nimi olisi muokkautunut brittiläisempään muotoon sekaantumisien välttämiseksi.) Luihuisen oppilaita, arvosanojen parhaimmistoa ja erittäin kunnianhimoista ja omapäistä sorttia. Rauhallinen ulkoapäin paitsi haastettuna. Erittäin sisukas ja ahkera opiskelija, joka tekee kaiken unelmiensa eteen (hyvässä ja pahassa) ja osaa kummasti pelata pisteet aina itselleen. Olisin realistinen, ystävällinen, ovela ja itseriittoinenkin noita, ja vaikka minulla olisikin paljon ystäviä ja nauttisin muiden auttamisesta, en silti pääsisi irti pakkomielteestäni pyrkiä täydellisyyteen. Aina täytyy olla paras.

Näyttäisin ulkoapäin turhankin tavalliselta: Harmaat silmät, maantienväriset hiukset, suora nenä ja kalpea iho. Melko hoikka ja urheilullinen ruumiinrakenne ja tylsähkö tyyli.

Tykkäisin vapaa-aikanani vaellella Kielletyn metsän pimeitä polkuja, lennellä luudallani ja hevoskotkalla, silitellä lemmikkiboani selkäsuomuja, lueskella jästikirjallisuutta, opiskella kieliä ja jästitieteitä kuten matematiikkaa, keitellä taikajuomia, harjoitella animaagiksi, juoda teetä (paljon teetä), kirjoitella ja matkustella aina kun mahdollista.

Tulevaisuuden ammattini olisi varmaankin taikaministeri tai parantaja. Tai jotain, missä saisi kiertää maailmaa.
Eläkepäiväni viettäisin Scorpius vierelläni jossain ylämaiden rauhallisessa kolkassa muutaman hevoskotkan ja käärmeen kanssa.
"We'd apologize for being the best house...
But we don't really want to."

Poissa Aurican

 • vinokas
 • Vuotislainen
 • Kirjoittaa liian pitkiä viestejä.
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #14 : Maaliskuu 29, 2013, 12:16:14 »
En yleensä ole taipuvainen luomaan omia hahmoja, mutta Potterit on tähän poikkeus. Pottermoresta meikäläisen nickiksi valikoitui SilverSand ja näin siinä saman tien nimen, Silver etunimenä ja Sand sukunimenä. Tästä muodostui ihan puolivahingossa hahmo.

Silver on kolmasluokkalainen Puuskupuh-poika, jolla on hopeiset hiukset (yllätys yllätys). Omituisesta hiustenväristä huolimatta Silver on aika hiljainen ja huomiota herättämätön käytökseltään ja luonteeltaan. Silverillä on vain muutama ystävä ja nämä ovat kuka missäkin tuvassa. Silver on enimmäkseen tosi ystävällinen ja kohtelias ja hiukan varautunut uusien ihmisten kanssa. Tämän kuoren alla on kuitenkin yllättävän paljon potkua kun sitä tarvitaan. Silver pistää vastaan vaikka professorille tai jengille kuudesluokkalaisia jos kokee että jokin ei ole oikeudenmukaista. (Seuraukset eivät aina ole kovin hyvät.) Silver osaakin olla aika nokkela sanoissaan; toisinaan huvittaakseen, toisinaan ärsyttääkseen ihmisiä.

Lempiaine on yrttitieto. Taikaolentojen hoito on kiinnostavaa, mutta opettaja tuntuu poikkeuksetta olevan joko tapaturma-altis tai harvinaisen tylsä, joten se latistaa intoa. Samoin liemet kuuluvat mielenkiintoisiin aineisiin, jolleivät olisi niin hankalia. Taikuuden historia on inhokki, koska Silver on harvinaisen huono muistamaan nippelitietoa. Kaiken kaikkiaan Silver on kuitenkin perus hyvä oppilas; Ei luokan parhaimmistoa, mutta arvosanoissa ei myöskään ole mitään valitettavaa. Varsinaisia tulevaisuudensuunnitelmia ei ole, mutta jonkun lempiaineen pidemmälle tutkiminen kuulostaa hyvältä.

Äiti on noita, jolla on harvinaisen tylsä toimistotyö ministeriössä. Isä taas on jästi ja ammatiltaan sähköasentaja. Silverin vanhemmat ovat edelleen yhdessä ja isä on kaikin puolin hyväksynyt vaimonsa taikuuden ja on iloinen, että se on periytynyt pojallekin. Silver on ainoa lapsi ja kävi jästikoulua Tylypahka-kirjeen saapumiseen asti. Tämän jäänteenä poikaa lukee edelleen jästikirjallisuutta aikansa kuluksi.

Silver on kyllä suhteellisen liikunnallinen, muttei ollenkaan kilpailuhenkinen, joten pelkkä luudalla lentely miellyttää poikaa enemmän kuin huispauksen pelaaminen. Tarpeen vaatiessa Silver voisi kuitenkin pelata etsijää. Muuten vapaa-ajan puuhiin kuuluu lukeminen, ajan viettäminen kirjastossa muihin tupiin kuuluvien ystävien kanssa, piirtäminen ja pienten tarinoiden kirjoittaminen.

//Heh, tulipa tästä pitkä.
Lily:"You're disgusting, Black -- I don't know what Remus sees in you. If you were my boyfriend I'd poison your morning pumpkinjuice."
Sirius:"If you were my girlfriend, I'd drink it"
-Casting Moonshadows, chapter 59
deviantArt | Tumblr | instagram

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #15 : Huhtikuu 27, 2013, 01:32:09 »
Olen aina tilaisuuden koittaessa luonut henkisesti lähes itseni kaltaisia hahmoja Potter-ruumiillistumikseni ja saanut todeta, että olen kaikin puolin tylsä ihminen. Siitä huolimatta muovaan nyt uudistetun tylsän ihmisen, teinivuosina puhjennut luihuishypetys alkaa vihdoin väistyä. \,,/

Nimeni on Lilium Aisling Sinister, olen sopivan vanha ikäisekseni ja korpinkynnessä. Vanhempani ovat Irlannista ja Skotlannista, mutta olen asunut koko puoliverisen elämäni Englannissa. Äitini (rohkelikko) on parantaja ja isäni (puuskupuh) työskentelee ministeriössä taikamaailman liikenteeseen keskittyneellä osastolla. Vanhempi veljeni (rohkelikko) puurtaa Viistokujan varrella ja pikkusiskoni (luihuinen) puolestaan Tylypahkassa.

Minulla on luonnonkiharat punaiset hiukset ja vihreät silmät, sukuni tunnetaankin keskiajalla paljon henkilövahinkoja kokeneena. Luonteeltani olen usein liiankin ystävällinen, hieman ujo maailmanparantaja, mutta sitkeä kuin rikkaruoho. Vahvuuteni ovat enimmäkseen luovia teoreettisten sijaan, mutta pidän itseni sivistämisestä huuhaatieteiden ja taiteiden lisäksi. Haaveilen noita eri puolia hyödyntävästä ammatista.

Poissa Nokkis

 • Vuotislainen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #16 : Huhtikuu 27, 2013, 23:53:03 »
Oma hahmoni on ja tulee luultavasti aina olemaan itseni ikäinen (13-vuotias, Tylypahkassa toisella vuosikurssilla) korpinkynsityttö Jessica Lollypop. Ja niin joo, sukunimi on siis Lollypop, ei Lollipop eli tikkari. Jessica pitää opiskelusta. Hänellä on runsaasti nippelitietoa eri aiheista ja hän rakastaa sitä kun saa viitata tunnilla lähes jokaiseen kysymykseen niin kauan että opettaja ei enää kehtaa kysyä joka kerta häneltä. Eihän hän tietenkään jokaista ainetta rakasta, mutta erityisesti loitsut, taikuuden historia ja yrttitieto ovat lähellä hänen sydäntään. Ensimmäisellä luokalla hänen inhokkiaineensa oli lentäminen, mutta nykyään hän odottaa kauhulla vain tähtitieteen tunteja.

Jessicalla on oikeastaan vain yksi ystävä, Olivia, joka on jästi, mutta hänen isänsä on velho ja Jessican isän lapsuudenystävä joten Olivian kanssa hän voi onneksi jutella myös taikamaailman asioista. Jessica on tuntenut Olivian pikkulapsesta asti. Hänen on vaikea kuvitella että heille tulisi isompia riitoja, ja se on hyvä, sillä Jessica tuntuu karkottavan kaikki muut ystävät luotaan temperamentillaan. Jessica suuttuu erittäin helposti mutta leppyy yhtä nopeasti. Hän on myös erittäin ujo, joten uusien kavereiden löytäminen tuntuu mahdottomalta.

Jessican äiti on jästi, mutta hän on tiennyt taikamaailmasta melkein koko elämänsä ajan, sillä hänen isosiskonsa on jästisyntyinen noita. Jessican äiti tapasi velhomiehensä ollessaan Viistokujalla siskonsa mukana ostoksilla 16-vuotiaana. Jessica on siis puoliverinen. Jessican äiti ei ole työelämässä, mutta rakastaa blues-musiikkia ja kokoontuu usein hieman omituisten ystäviensä kanssa jamemailemaan ties minne. Jessican isä on töissä Pyhässä Mungossa hoitajana. Hieman huonolla palkalla tosin, mutta ainakin työ parantumattomien sekopäiden osastolla on hauskaa. Jessicalla on myös 5- ja 10-vuotiaat pikkusiskot Jill ja Janet sekä harmaanvalkoinen narttukissa Tappaja, joka tosin ei ole vielä koskaan tullut Jessican mukana Tylypahkaan. Jessica perheineen asuu jästilähiössä Lontoon tienoilla.

Jessica vihaa urheilua ja rakastaa kuvataidetta. Hän ei varsinaisesti harrasta sitä, mutta raapustelee omaksi huvikseen koulukirjojen kannet ja lehtiöt täyteen. Hän ei ole erityisen hyvä eikä erityisen huono siinä. Jessica kävi jästikoulun ennen Tylypahkaan menoa, ja hänen tilanteensa siellä oli suunnilleen samanlainen kun taikakoulussa: ei juurikaan ystäviä mutta paljon opiskelua. Vapaa-aikanaan Jessica yleensä lukee ja kirjoittaa ja kotonaan pelaa paljon tietokonepelejä, sillä hän, toisin kuin velhot ja noidat yleensä, taitaa erittäin hyvin tietotekniikan alan.

Jessican hiukset ovat punaruskeat ja pitkät ja ovat aina takussa vaikka niitä miten harjaisi. Hän on täysin kyllästynyt niihin, mutta ei toisaalta uskalla tehdä mitään radikaalia hiustensa suhteen. Jessica on keskipitkä ja rakenteeltaan hoikka muttei missään tapauksessa mitään urheilijan kroppaa. Hän käyttää oppitunneilla lukulaseja, mutta vaikka hänellä on todella huono näkö hän ei edes maksusta käyttäisi niitä muulloin sillä vihaa lasejaan.

Huh, tulipas nyt tuhti (ja turha) paketti... Toivottavasti edes joku jaksaa lukea loppuun :D Olen monessa suhteessa samanlainen kun Jessica, myös siinä että rakastan kirjoittamista joten tämäkin sitten venähti!

Poissa Lumikki

 • Saippuakupla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #17 : Maaliskuu 14, 2014, 17:07:06 »
Olen 13-vuotias noitaopiskelija Patricia. Sukuni on kotoisin Pohjois-Euroopasta, mutta olen muuttanut Britteihin päästäkseni Tylypahkaan. Lomat vietän tätini luona Englannissa tai kotonani.
Minut tunnistaa pitkälle selkää ulottuvasta mustasta palmikosta, jonka olen koristellut pienin koristekivin. Kaulallani liehuu yksityiskohtainen koru, jonka keskipiste on hiottu vihertävä kivi. Minulla on vihreät silmät ja kasvoni piirteet ovat terävät.
Olen hieman tuittupäinen ja kiivaannun herkästi, mutta pyrin olemaan ystävällinen kaikille (ellei kohdalle satu juuri inhottava Malfoy). En juokse helposti karkuun, muttei rohkeuteni sankariemme tasolle yllä. Vauhti on melkein toinen nimeni: luudalla lento on jotain aivan mahtavaa. Seuraankin innoissani huispausta ja kannatan Rohkelikkoa, kun siihen kuulun. Pärjään useimmissa aineissa mainiosti, vaikka lukeminen ei aina kiinnosta.
Täytyy mainita, että omistan oman lehtopöllön Gruun. Sain sen 9-vuotislahjaksi ja siitä asti se on roikkunut mukanani.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 15, 2014, 13:09:23 kirjoittanut Lumikki »

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #18 : Maaliskuu 14, 2014, 20:21:56 »
Olen 17-vuotias rohkelikkonoita Annie Lomax, ja minulla on pitkät, kullanruskeat hiukset ja viherät silmät. Olen todella arka ja hiljainaen oppilas, ja livahdan mielummin ujona kirjastoon kuin olen muiden seurassa. Paras ystävän on minua hiukan nuorempi noita Maggie MacLoyd, joka on täysin minuin vastakohtani, ja siksi olemmekin parhaita ystäviä.

Annie on 10-vuotiaana menettänyt pöllönsä Hettien, jonka hän oli saanut 8-vuotiaana. Hän suree yhä Hettietä, eikä halua uutta pöllöä tilalle. Maggiella on pöllö Sue, joka yittää aina lohduttaa Annieta kun tämä suree Hettietä huhuilemalla hiljaa, kuin haluaisi sanoa Annielle, että Hettie on onnellinen siellä, missä on nyt, ja katselee Annieta, ja toivoo, ettei tämä surisi, vaan juttelisi Maggien kanssa, nauraisi ja Annieta alkaa naurattaa, koska hän ihan varmasti kuulee pöllön puhuvan hänelle ihmisen äänellä.
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Ira

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • the only way is rebellion.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #19 : Maaliskuu 18, 2014, 15:54:37 »
Hahmoni nimi olisi varmasti nimeltään Riia Jean Collins, ja häntä kutsuttaisiin nimellä Riia tietenkin. Tytöllä olisi rintoihin asti ulottuvat ruskeat - paksut - hiukset ja kirkkaan siniset silmät. Kasvoissa on vähän nenän päällä hyvin haaleita pisamia, jotka näkyvät vain läheltä. Riia on yksi vuosikurssinsa lyhyimmistä, muttei kuitenkaan pätkäksi häntä voi sanoa. Hän on aika hiljainen ja ujo uusien tuttavuuksien kanssa, ja viihtyy usein omissaoloissaan kun ei ole kavereita näkyvillä. Hän ei pyri ikinä huomion keskipisteeksi, vaikka kavereiden lähettyvillä Riia onkin aika puhelias. Riia tuntee itsensä turvatuksi ja kotoisaksi ollessaan tuttujen ihmisten lähettyvillä. Hän on todella uskollinen ja lojaali niille jotka kohtelevat häntä samoin. Hän on vähäsen ahkerampi opiskelija kuin muut ja panostaa kouluun. Riia näyttää ulkoa päin kovalta kirjatoukalta, mutta oikeasti hän on suorapuheinen ja itseäänpuolustava pahan tilaanteen sattuessa. Riia väittää yleensä aina vastaan oman mielipiteensä takaamiseksi, vaikka järkevyydeltään ei lähde kinastelemaan. Hän on huono valehtelemaan, joten puhuu yleensä aina rehellisesti.

Ja kyllä, Riia lukee paljon kirjoja ja pärjää ihan hyvin Tylypahkassa. Hän ei lue kuitenkaan kirjoja koulun takia, vaan itsensä huvikseen - Riia pitää siitä, kun tuntee olevansa toisessa maailmassa. Häntä kuitenkin joskus tullaan nimittelemään nörtiksi tai hikeksi, muttei hän siitä välitä - heidän mielipiteensä ei muuta mitään.

Collins on puoliverinen, tai miten se nyt sanotaan. Hänen äitinsä ei ole noita, mutta hänen isänsä on jästisyntyinen velho. Samanthan äidin kanssa ei ole ollut onneksi mitään ongelmia velhomaailman kanssa, sillä hänen äitinsä on noita ja hän on tiennyt sen jo lapsesta asti. Riian suvussa on velhoja isän, Riian ja isoäidin lisäksi hänen pikkuveljensä Donald. Donald menee vasta vuoden päästä Tylypahkaan, mutta Riia on jo kolmannella vuosikurssilla Rohkelikon tuvassa. Myös hänen isänsä oli ollut Rohkelikon tuvassa, mutta hänen isoäitinsä kuului Korpinkynteen. Riia on syntyisin Englannista, mutta sukujuuria on ympäri Britanniaa ja Irlantia.

Samanthan lempiaineet ovat Loitsut, Muodonmuutokset ja Muinaiset riimut. Ennustamista ja Numerologiaa hän ei taaskaan pidä lempiaineinaan, koska ne tuntuvat turhilta ja ovat vaikeita hänelle. Tylypahkassa hänellä on pari hyvää ystävää Rohkelikosta - hän viettää aikaa paljon Lilyn ja hänen isoveljensä Jeremyn ja heidän kaverin Oliverin kanssa. Lily on samalla vuosikurssilla, niin kuin Oliverkin. Jeremy on heitä vuotta vanhempi ja niin ylemmällä luokalla. Riia tuntee myös ihan hyvin pari Korpinkynteläistä, joille tulee välillä juteltua ja on ihan hyvää pataa muiden Rohkelikkojen kanssa myös.

Riia pitää kovasti sekarotuisesta koirastaan Seasta, jonka hän sai äidiltään pari vuotta ennen ennen Tylypahkaan lähtöä. Sea ei kuitenkaan pääse tytön mukana kouluun, joten se jää aina muun perheen hoidettavaksi. Sea on todella tärkeä Riialle - jonka hänen äitinsä tietää hyvin ja lähettää kuukausittain kirjeitä miten koira voi. Sean lisäksi Riialla on pöllö Bella, joka on oikeastaan tarkoitettu yhteiseksi veljensä kanssa. Blue tulee joka vuosi Riian kanssa Tylypahkaan, mutta muuten se on heidän yhteisessä käytössä - etenkin kun Donald aloittaa Tylypahkan ensimmäisen vuosikurssin.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 26, 2014, 19:31:37 kirjoittanut Ira »

Poissa Juomamestari

 • Kuninkaan koura
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #20 : Kesäkuu 19, 2015, 18:11:12 »
Olisin 15-vuotias vitosluokkalainen luihuinen nimeltään Arthur Lipetit. Olen sukua Filius Lipetitille.
Olen Tylypahkassa samaan aikaan Severus Kalkaroksen kanssa. Hän on minun paras ystäväni, mutta minulla on monia ystäviä Korpinkynnessä. Vihaan kelmejä hyvin syvästi ja ja tykkään kirota heitä Kalkaroksen kanssa. Lempiaineitani ovat Taikajuomat, taikuuden historia, pvs ja tähtitiede. Kuulun kuhnukerhoon, olen valvoja oppilas ja tykkään pudottaa pisteitä kelmeiltä. Toiveammattini on sanomaton tai taikaministeriön virkamies.
"A mind needs books as a sword needs a whetstone if it is to keep its edge. That is why I read so much", Tyrion Lannister.

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #21 : Kesäkuu 30, 2015, 16:19:23 »
Hei hei  täällä esittäytyy Tuuli Lumi, Tuliluolasta, Suomen velho(ja noita)koulusta. Ikää löytyy samaiset kuin Potta-Potterilla ja Draco "luihuisten prinssi" Malfoyllä. Ja vaihtarivuoden oon Tylypahkassa käynyt. Seurustelen iloisesti ja onnellisesti Draco Malfoyn kanssa ja mua ei haittaa Harryn ja Dracon säätö. :D

Ulkonäöltä ruskeahiuksinen (ehkä lievästi vaaleanviolettiin vivahtava ruskea), sinisilmäinen tyttö. Luonteelta sellainen sopivan luihuismainen (oma tupa on demonit, mut Tylypahkassa se oli luihuinen). Mä tykkään olla vähä sivulla ja katsella muiden menoa, mut isken myrkkykäärmeen tavoin takaisin jos joku mua ärsyttää. :) Ja raatelen kuin tiikeri (joka on oman tupani tupaelukka).

Omistan pöllön, kissan ja hillerin (jonka oon nimennyt poikaystäväni mukaan ♥). Hmm... mitäs muuta, joo olen puhdasverinen, mutta orpo, sillä Voldemortin tapainen velho on tappanu mun vahemmat, Lord Diamond se on vielä julmempi kuin Voldemort, ja mulla on sydämenmuotoinen arpi käsivarressa, kun mun äiti ja isä puolusti mua kuollessaan ja vihaan pyhää Harry Potteria, sillä se ei ole ainoa selvinnyt ja luulee olevansa valittu tai luulee olevansa jotain.
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Juomamestari

 • Kuninkaan koura
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #22 : Heinäkuu 04, 2015, 20:02:59 »
Tuli muuten mieleeen että voisin olla tylypahkan juomamestari. Opettajan ammatti tuntuu vain sopivalta. Oma nimeni olisi Robert Prinssi. Olisin kalkaroksen pikkuserkku ja olisin eräänlainen sekoitus Kalkarosta ja Kuhnusarviota. Suosisin älykkäitä oppilaita. Se Serpensortian Vivienne McBerg voisi olla suosikki oppilaitani muutamien muiden rinnalla. Yrittäisin saada opetettua myös sellaisia paukapää laumia ( Kuten rohkelikot ), mutta suosisin oman tupani parhaimmistoa.
"A mind needs books as a sword needs a whetstone if it is to keep its edge. That is why I read so much", Tyrion Lannister.

Poissa Dimitri

 • Veturinlämmittäjäharjoittelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Foorumilla Dimitri, muualla joku muu.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #23 : Elokuu 13, 2016, 15:18:19 »
Oma hahmoni olisi nimeltään Dimitri Tihon Jaroslav Fedosov. (Taustatietona kerrottakoon, että Dimitri ei ole mun oikea nimi, vaan roolihahmoni nimi, jota käytän melkein kaikissa roolipeleissä tms. jos vain madollista. Ensimmäistä kertaa Dimitri esiintyi Syke-Sarjaan perustuvassa roolipelissä.) Kotoisin Pietarista. Tupa on Rohkelikko. Luonne on perus rauhallinen ja hyvä. Huumori tietenkin hieman outoa. Dimitri sanoo asiat suoraan, vaikka kaikissa tilanteissa se ei ole sopivaa.Dimitrin ulkonäkö on ruskeat korviin asti ulottuvat hiukset ja siniset silmät. pituutta 180cm.  Dimitri Seurustelee Luna Lovegoodin kanssa. Ikää 2 vuotta enemmän kuin Lunalla.  Dimitri viettää paljon aikaa myös parhaan ystävänsä Olgan kanssa, vaikka tämä onkin jästi. Dimitri on hyvä oppilas, oppii nopeasti, ja osaa soveltaa oppimiaan asioita hyvin. Dimitri on hyvä Loitsuissa ja Numerologiassa. Dimitri on erityisen hyvä luudanvarrella lentämisessä. Dimitri on kuraverinen, sillä hän on täysin orpo, eikä hänellä ole perhettä. Dimitrillä on hyvä omanarvon tunto, eikä hän kuuntele suunsoittoa asioista joille hän itse ei voi mitään. (anteeksi viestin sekavuus Cx)

Poissa Reuna

 • Retiisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Reuna Emeralda
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #24 : Marraskuu 11, 2017, 13:01:45 »
Osallistun tämän vuoden NaNoWriMoon kirjoittamalla fanficciä omasta elämästäni Tylypahkassa =D Siellä hahmoni on Alice Tuft (etsin sukunimen jostain brittinimien listasta ja se tarkoittaa jotakuinkin puskaa tai jtn), Puuskupuh samalla vuodella kuin Harry Potter ja kumppanit. En tunne ko. tyyppejä kyllä muuta kuin nimeltä, koska hahmollani on ihan omat jutut menossa.

Valinnaisaineetkin on muinaiset riimut (koska minulla on hyvä kielipää ja tämä on lähinnä kielten opiskelua mitä Tylypahkassa on), ennustus (koska olin teininä aika new age-hörhö) ja Taikaeläinten hoito (koska eläimet <3 Mutta sitä en voinutkaan ottaa nanoon, koska Puoliverisessä Prinssissä sanottiin, ettei kukaan kuudenluokkalainen jatkanut sen opiskelua).
Yrttitieto on lempiaineitani, koska pidän muutenkin hyötykasvien keräilystä ja rohto- ja myrkkykasvien tutkimisesta.

Hahmoni osallistuisi Tylypahkan taisteluun, koska ei oikeastaan välitä omasta turvallisuudestaan mutta rakkaittensa turvallisuudesta sitäkin enemmän. Todnäk hahmoni joko kuolisi osaamattomuuden takia tai sitten päätyisi jonnekin sivummalle ja selviäisi merkityksettömyytensä ansiosta xD

Aijoo ja minulla on musta kissa jonka nimi on Discordia. Sen verran perinteinen olen että musta sen olla pitää ^^ Ja Discordia on viittaus erääseen jumalattareen joka on itselleni läheinen.
WEIRD SISTERS WORLD TOUR!

Poissa Hattaraprinsessa

 • Pikkunoita jääräpää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: miisaneen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Vastaus #25 : Marraskuu 12, 2017, 19:41:34 »
Minun nimeni olisi Liljaana Mandimai Malfoy. Minua kuitenkin kutsuttaisiin Mandimaiksi tai Mandiksi. Nimeni mukaan olisin Draco Malfoyn tytär. Äitini olisi Lily-Yvanne Malfoy ja Scorpius Malfoy olisi pikkuveljeni. Tylypahkassa kuuluisin luonnolisesti Luihuiseen. Olisin myös huispausjoukkueen jahtaaja. Jossakin vaiheessa rupeaisin opiskelemaan animaagiksi, ja animaagihahmoj´kseni osoittautuisi mitä todennäköisemmin sudeksi.

Olisin luonteeltani melko samanlainen kuin oikeastikkin, ehkä hiukan ilkeämpi. Sisimmässäni olisin kuitenkin todella kiltti niille jotka tunnen kunnolla ja kenestä oikeasti pidän.
Warning! Olet astunut vaaravyöhykkeelle! Varo ärsyttävää ja hattarapäistä prinsessaa!

Miisaneen -> Hattaraprinsessa