Kirjoittaja Aihe: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?  (Luettu 11902 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Mariapaige

 • Noita-akka
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« : Tammikuu 22, 2007, 12:26:10 »
Aiemmin keskusteltiin Kun Daniel, Rupert ja Emma korvataan -aiheessa miltä tuntuu jos Harry Potter -elokuvien pääkolmikko korvataankin joillain toisilla näyttelijöillä. Laajennetaan keskustelua nyt myös muihin näyttelijöihin.

Feeniksin killassa entiset näyttelijät ovat säilyneet ja vain uusiin rooleihin on otettu uusia näyttelijöitä. Daniel Radcliffe on ilmoittanut olevansa halukas osallistumaan Puoliveriseen prinssiin ja myös viimeiseen, Deathly Hallows -elokuvaan. Samoin Rupert Grint ja Draco Malfoyta esittävä Tom Felton ovat ilmaisseet samansuuntaisia ajatuksiaan ja optionsa kuudenteen elokuvaan. Emma Watson on hieman epäröinyt sitoutua jatkossa suureksi osaksi aikaa vuodesta yhteen elokuvaan. Tuottaja David Heyman kuitenkin omasta puolestaan toivoo, että pääkolmikko pysyisi samana loppuun saakka. Tämä on tulkittavissa siten, että muutoksia ei siis ole tulossa päärooleihin, jos näyttelijät vain itse haluavat jatkaa.

Aiemmin mahdollista vaihtoa uusiin näyttelijöihin nuorten osalta epäiltiin, koska lapset kasvoivat elokuvien välillä nopeammin kuin kirjan hahmot tarinassa. Ikäerot näyttelijöiden ja hahmojen välillä ovat kuitenkin sen verran pienet, ettei se tunnu häiritsevän, vai häiritseekö?

Dumbledoren näyttelijä, Richard Harris, on tällä hetkellä ainoa alkuperäisistä merkittävästä kaartista, joka jouduttiin vaihtamaan. Myöhemmin esim. Angelina Johnsonia näyttelevä Danielle Tabor (Taylor) vaihdettiin Tiana Benjaminiin. Michael Gambonin saapuminen merkittävään Dumbledoren rooliin huomattiin, mutta kuinka moni huomasi Angelinan vaihtuneen katsoessaan Liekehtivää pikaria? Tai että Pansy Parkinson oli vaihtunut ensimmäisen elokuvan Katharine Nicholsonista Genevieve Gauntiin Azkabanin vangissa?

Keskustelemme siis onko yleensä enää tässä vaiheessa, kun kaksi elokuvaa on jäljellä, todennäköistä, että pääkolmikko tai jokin heistä vaihtuisi? Jos vaihtuu, niin miten se vaikuttaisi Potter -elokuvien henkeen ja uskottavuuteen ja miksi? Onko hahmot leimautuneet niin näyttelijöihinsä, että muutos olisi vaikea hyväksyä? Pystyykö joku muu astumaan Hagridin suuriin kenkiin, jos Robbie Coltrane ei palaakaan enää rooliinsa ja onko edes mahdollista kuvitella tässä vaiheessa, ettei Alan Rickman näyttelisi Kalkarosta Puoliverisessä prinssissä tai Deathly Hallowsissa? Olisiko pienempien roolien näyttelijöiden vaihtuminen häiritsevää, esim. Dean Thomas, Seamus Finnigan, Crabbe tai Goyle? Joko Pansy Parkinson on leimautunut Genevieve Gauntiin, vai haittaako jos Pansyn näyttelijä olisi jälleen eri Puoliverisessä prinssissä kuin Azkabanin vangissa ja Viisasten kivessä?

Muistakaa perustelut viesteihin!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2007, 12:30:48 kirjoittanut Mariapaige »

Poissa Neverlandwitch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vihreä Luihuinen
Re: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #1 : Tammikuu 24, 2007, 19:31:39 »
En usko pääkolmikon vaihtuvan, jos se olisi kasvamisesta kiinni, heidät olisi vaihdettu jo ennen liekehtivän pikarin kuvauksia. Ja Daniel itse on sanonut haluavansa näytellä Harryn kuoleman, eli eikös sekin jo kerro jonkun moisesta sitoutumisesta? En todellakaan toivoisi näyttelijöiden vaihtuvan, en pystyisi kuvitella ketään heidän rooliinsa.
 Ja täytyy myöntää etten huomannut Pansyn vaihtumista. Kai se on totta, ettei muihin näyttelijöihin, kuin pääkolmikkoon ja oleellisiin hahmoihin kiinnitetä huomiota niin paljoa. (Mutta nyt kuin kerroit tuosta, taidanpa tänä iltana katsella elokuvat ja katsoa muitakin näyttelijöitä:D) Angelinan näyttelijän vaihtumisen jopa minä huomasin, katsoimme kaverini kanssa LP:a,  niin huomasin Angelinan ihon värin hieman muuttuneen(enkä ole rasistinen ja tuijota ihmisten ihonväriä, satuin vain huomaamaan hänen ihonsa vaalenneen oliivinsävyiseksi, vai oliko se toisinpäin?) , sitten vasta tajusin katsoa kasvoihin:D
 En myöskään haluaisi Hagridin näyttelijän vaihtuvan. Hagridin naama on lähes kokonaan karvan peitossa, mutta äänestä sen huomaisi, ja silmistä. Pidän Hagridin näyttelijästä, hänen suhteensa on osuttu nappiin. Hänellä on ystävälliset silmät, enkä voisi kuvitella kenellekkään niin 'hagridmaistaääntä' kuin Robbiella, eikä tämä suinkaan ole loukkaus.
 Dumbledoren näyttelijän vaihtumisesta on on oikeastaan aika turha protestoida, koska vanhaa ei saa takaisin kapinoimalla. Richard Harris teki työnsä hyvin ja oli todella uskottava Dumbledorena, oli ikävää että hän kuoli. En siltikään halua olla ennakkoluuloinen Michael Gambonin roolisuorituksessa pelkästään sen takia, koska satuin pitämään entisestä, ja olen niin järkyttynyt vaihdoksesta, etten voi hyäksyä enää ketään muuta elokuvan rooliin. Vaikka pidinkin aiemmasta näyttelijästä, nykyinenkin saattaa yllättää! Näyttelijän on varmaankin helpompi näytellä sellaisessa roolissa, jossa ei ole kukaan ennen näytellyt, silloin häntä ei verrata alinomaan edelliseen näyttelijään. Jos Harryn näyttelijä vaihtuisi, pystyisikö kukaan vain hiljaa hyväksymään tosiseikan, vai alkaisivatko kaikki valittamaan uuden näyttelijän puutteita? uskon että ensimmäisella Bondilla oli helpompaa kuin tuoreemmalla.
Yhtälailla säälittävä olen niinkuin muutkin, Yksinäinen jos et tuu, ja jos sä sitten tuutkin. Olen sulle kohtelias mutta vain sen verran, että saan sut sänkyyni tämän yhden kerran.

Poissa appelsiini

 • Kellotee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Blubbelibum.
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #2 : Maaliskuu 02, 2007, 17:39:06 »
Ainakin kaikki Daniel-fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä:

Daniel Harryna myös Deathly Hallowsissa

Daniel Radcliffen tiedottaja on vahvistanut tiedon, että Daniel palaa Harry Potterin rooliin myös sarjan viimeisessä, Deathly Hallows -elokuvassa, uutisoi DanRadcliffe.co.uk. Samalla varmistettiin myös toistamiseen, että Puoliverisen prinssin kuvaukset alkavat syyskuussa. Elokuvan ensi-illaksi Warner Bros on ilmoittanut 21.11.2008. Deathly Hallows -elokuvan ilmestymisvuodeksi IMDb on listannut 2010.

Tuo uutinen löytyy siis HP-fanien sivuilta. Osoite tässä: http://hpfanit.vuotis.net/

Romulus

 • Ankeuttaja
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #3 : Maaliskuu 02, 2007, 22:00:15 »
Emma Watsonia ei välttämättä näy kahdessa viimeisessä osassa, hän ei ole vielä päättänyt haluaako jatkaa, koulukiireitäkin hänellä kuulemma on. Henkiläkohtaisesti toivoisin hänen jatkavan, mutta fanit eivät paljoa hänen päätökseensä vaikuttaa.

No eivät nuo fanit periaatteessa vaikuta, koska omaa elämäänsä Emma vain elää, joten hänellä on täysi vapaus tehdä päätöksensä. Mutta voi kyllä olla, että fanit "painostavat" Emmaa jatkamaan loppuun asti. Mutta kun en kyseistä tyttöä henkilökohtaisesti tunne, niin en osaa sanoa kuinka paljon välittää fanien mielipiteistä. Meiltä voi kyllä saada ihan rankentavaakin palautetta (mutta ei siitä, pitäisikö jatkaa vai ei, vaan ihan näyttelemisestä).

Eivät nuo Angelina Jonesit hirveästi minua hetkauta, mutta olisi sääli, jos juuri joku Rickman tai Coltrane jäisi pois. Kalkarosta ei vain voi ajatella kenenkään muun kengissä, eikä voi Hagridiakaan. Voisi melkein sanoa, että Coltrane on Hagrid. Mutta en kylläkään ole nähnyt muita näyttelijöitä heidän rooleissaan, että vähän paha sanoa. Mutta toisaalta voin vedota tässä sir Camboniin ja Harrisiin. Minulla kirpaisi tuon edellisen kuolema, vaikkei sille mitään voi. Cambon on vain hiukan... lapsellinen Dumbledoren rooliin, kun oli tottunut Harrisiin.

No mutta, toivotaan, että eivät näyttelijät kovin vaihtuile (Oldman saisi kyllä lähteä. Hän ei sovi Siriukseksi, mutta olenkin hiukan herkkä kyseisen roolin kanssa. Sirius kun on lempihahmoni, eikä varmaan olekaan näyttelijää, joka siihen kelpaisi. Sama Lupinilla, mutta tämän näyttelijä (oliko Thomas?) vielä menee.)

Poissa Mariapaige

 • Noita-akka
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #4 : Maaliskuu 20, 2007, 20:01:58 »
Emme vielä tiedä vaihtuuko Hermionen näyttelijä, mutta se on vielä mahdollista. Warner Bros on luottavainen, että Emma Watson palaa kahteen viimeiseen elokuvaan, ja ilmoittelikin jo että Emma todennäköisesti allekirjoittaa sopimuksen lähiaikoina. Ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta kun tämä huhumylly pyörii. Emma ilmoitti jo syksyn puolellakin, ettei välttämättä ole halukas jatkamaan, ja silloin tuottaja David Heyman kunnioitti hänen päätöstään, vaikkakin uskoi Emman muuttavan mielensä. Emma kuulemma käy joka sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä saman keskustelun itsensä kanssa... jatkaako vai ei. Vielä neiti ei ole muuttanut mieltänsä ja jokin tökkii joko sopimuksessa tai hänen halussaan näytellä Hermionea vielä kahdessa elokuvassa. Ehkä sopimuksen allekirjoittamiseen ei ole löytynyt sopivaa hetkeä koulutyön ohessa. Syitä voi olla monia. Toki olen luottavainen Emman paluusta. Jos Emma sen sijaan päättää olla jatkamatta, niin silloinhan ei auta muu kuin hyväksyä uusi Hermione tilalle. Kun ajattelin asiaa tarkemmin, niin outoa se olisi. Uudella näyttelijällä ei olisi helppoa tulla sarjan loppuvaiheessa mukaan, sillä tottahan häntä vertailtaisiin Emmaan. Mutta niin kauan kuin ei tule virallista tietoa siitä, että Emma ei jatka, niin siihen asti häntä voi pitää vielä elokuvien Hermionena.

muoks 23.3.// Warner Bros on julkaissut tiedotteen, jossa kerrotaan, että Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson - koko pääkolmikko - jatkaa sarjan loppuun saakka, eli kahdessa viimeisessä elokuvassa, jotka on vielä jäljellä.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 23, 2007, 22:54:43 kirjoittanut Mariapaige »

Poissa Neverlandwitch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vihreä Luihuinen
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #5 : Maaliskuu 24, 2007, 18:48:19 »
Hienoa.

Vaikka leffat ovat epätarkkuuksineen joskus hieman ärsyttäneet kyllä ne on aina mielellään katsonut. Jos Emma, tai joku muu kolmikon näyttelijöistä olisi vaihtunut olisi ainakin omalla kohdalla jäljellä olevat elokuvat jäänet katsomatta.

En olisi ehkä jättänyt katsomatta, mutta olisi näyttelijän vaihdos häirinnyt. On vaikea mukautua eri näyttelijää, ajatelkaa nyt jos POTC2:ssa Jack Sparrowta olisikin näytellyt joku muu kuin Johnny Depp! Tai jos Tarujen ne pienet ihmiset joidenka nimeä en muista olisivat vaihtuneet, olisi potuttaneet. Olkaamme onnellisia että Emma jatkaa!
Yhtälailla säälittävä olen niinkuin muutkin, Yksinäinen jos et tuu, ja jos sä sitten tuutkin. Olen sulle kohtelias mutta vain sen verran, että saan sut sänkyyni tämän yhden kerran.

Rounderr

 • Ankeuttaja
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #6 : Huhtikuu 17, 2007, 10:04:04 »

Jos näytteijät tässä lähielokuvissa ovatkin vaihtumassa, menetän varmasti mielenkiintoni elokuvaan. Daniel,  Emma ja Rubert (sekä monet muut) ovat kuitenkin esittäneet roolihahmojaan Viisasten kivestä asti, joten mie en ainakaan enään näyttelijöiden vaihdon jälkeen sisäistäisi filmejä ^^
Miltä tuntuisikaan nähdä Ron Weasleyn paikalla jokin blondi sileäposki jolla ei olisi edes pisamia? Ron olisi varmasti käynyt poistattamassa ne laserilla. Entäpä Hermionen roolissa jokin pissis? Tai Harryna yhtäkkiä punaiset hiukset omaava pikkupoika? :D
En tarkoita tällä tekstillä herjata ketään, mutta kieltämättä minua harmittaa pääosannäyttelijöiden kasvu aikuisiksi. Tietystihän se tuntuu nyt jo oudolta, että Harry ja muut ovat tässä uusimmassa filmissä jo täysi-ikäisiä.
Kun kohdistaa katseensa tulevaisuuteen, voi vain kuvitella miltä he näyttävät viimeisimmässä elokuvassa, jos se edes voidaan toteuttaa alkuperäisillä näyttelijöillä. Voi, kun ne oli niin söpöjä siinä Viisasten kivessä! Niin pikkasia! <3


pah, tämä tyttöä tahtoo aidot ja alkuperäiset säilyvän!

kath

 • Ankeuttaja
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #7 : Huhtikuu 17, 2007, 14:44:47 »
Jep, onneksi pääkolmikko pysyy entisellään :) Ja toivon että kaikki muutkin pysyisivät, sillä jos esimerkiksi Minerva McGarmiwa vaihtuisi joksikin nuoremmaksi, se sotkisi pysyvasti ajatukseni! :S Dumbledoren vaihtuminen oli iso pommi, mutta eihän muutakaan mahtanut.  Joka tapauksessa  näyttelijöiden vaihtuminen pilaisi ainakin minun tunnelmani.

Mariapaige: minä ainakin huomasin Angelan vaihtumisen..

Poissa Neverlandwitch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vihreä Luihuinen
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #8 : Huhtikuu 18, 2007, 18:11:56 »
miksi ne aikoo vaihtaa sen pojan joka näytelee harry potteria elokuvissa?

Jos tarkoitat Daniel Radcliffeä, tietolähteesi ovat väärät. Kun ensimmäiset elokuvat ilmestyi, huhuttiin mahdollisista näyttelijöiden vaihdoksista, pääkolmikko on kuitenkin allekirjottanut sopimukset kahteen viimeiseenkin elokuvaan, eli ainakaan Harryn, Hermionen eikä Ronin näyttelijät vaihdu.

Kun huhuttiin näyttelijän vaihdoksesta, syynä oli heidän nopea fyysinen kasvunsa.
Yhtälailla säälittävä olen niinkuin muutkin, Yksinäinen jos et tuu, ja jos sä sitten tuutkin. Olen sulle kohtelias mutta vain sen verran, että saan sut sänkyyni tämän yhden kerran.

Noopa

 • Ankeuttaja
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #9 : Huhtikuu 21, 2007, 16:57:38 »
EI EI, näyttelijät ei saa koskaan vaihtua, ainakaan näistä henkilöistä, joista tässä nyt niinkun on, mukaan lukien myös pahikset ja Weaseyt. muilla sivusivu henkilöt ovat ihan samantekevää... nehän varmasti vaihtuvatkin aika usein... kun halukkaita varmasti aina löytyy.. mutta on ihan hölmöä, kun azkabanin vangissa on hagridin mökin paikkaa vaihdettu ja muutenkin pihaa muutettu.. vai olenko ihan väärässä?? :D

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #10 : Huhtikuu 10, 2008, 20:53:40 »
Onneks ne ei vaihdu. Dumbledoren uuteen näyttelijään oli jo tottumista, vaikka sille ei tietenkään mitään voinu, ku edellinen kuoli.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 11, 2008, 13:45:02 kirjoittanut Tanzu »
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Niko Tapani

 • Ankeuttaja
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #11 : Huhtikuu 11, 2008, 20:53:38 »
Neverlandwitch, tarkoitatko Taru Soemusten Herrasta?

Jos meinaat, niiinn muistan vain Frodon.

Asiaan: Henkilökohtaisesti voin sanoa, että näyttelijän vaihtaminen on minun mielestä
harmillista, koska uuteen on vaikea tottua.
uuteen Dumbledoreen totuin kyllä nopeasti.

onneksi kolmikko päättää jatkaa.
 

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #12 : Maaliskuu 18, 2010, 21:23:44 »
Periaatteessa kenenkään näyttelijän vaihtaminen ei enää ole ajankohtaista, koska viimeinen osakin on jo melkein valmiiksi kuvattu. Vaihtamiseen voisivat enää vaikuttaa korkeintaan jokin hyvin äkillinen juttu, esimerkiksi tapaturma tai vastaava, mutta ei kenenkään vaihtoa enää turhan tähden aleta suunnitella. Arvelisin, että kukaan näyttelijöistä ei myöskään aikataulujen tai 'parempien roolien' toivossa haluaisi jäädä pois kuvauksista, koska kyllähän Potterit ovat niin tunnettuja (ja suosittuja) elokuvia, että kansa varmasti pettyisi kovasti, jos joku heidän paljon arvostamistaa näyttelijöistä päättäisi lähteä. Onneksi HP-elokuvien aikana kovin montaa näyttelijää ei muutenkaan ole vaihdettu, ja silloinkin vain hyvin pätevistä syistä (esim. Richard Harris kuoli) tai, jos kyseessä on ollut melko huomaamaton sivuhahmo, joka esiintyy lähinnä vain taustalla. En usko että ketään näyttelijöistä vaihdetaan enää tässä vaiheessa, eikä sille ole oikeastaan mitään merkittävää syytäkään. Toivon, että tämä jäljellä oleva porukka pysyy kasassa loppuun saakka, sen verran näihin näyttelijöihinkin kiintyy. ^^

-Bloody Princess

Poissa Greenfinch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • don't let the muggles get you down
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #13 : Huhtikuu 12, 2013, 15:50:06 »
Vaikka aihe ei ehkä olekaan enää ajankohtainen, tahdoin silti kirjata ajatuksiani.

En itse huomannut Dumbledoren näyttelijän vaihtumista (mikä on hieman outoa näin jälkeenpäin ajateltuna) ennenkuin kuulin Richard Harrisin kuolemasta vasta silloin, kun olin jo kolmannen, ehkä neljännenkin elokuvan nähnyt. Syy tähän on, että näin kolme ensimmäistä elokuvaa ensimmäisen kerran vasta vuosien päästä niiden ilmestymisen jälkeen iästäni johtuen. Mutta kun kuulin Dumbledoren näyttelijän vaihtuneen ja katsoin muutaman ensimmäisen elokuvan, oli se varsin ilmeistä, jotenkin en vain ollut huomannut sitä aiemmin. Kumpikin Dumbledoren näyttelijä on tietysti yhtä hyvä, mutta Michael Gambon on minulle tutumpi, johtuen kenties siitä, että olen nähnyt hänen esittävän Dumbledorea useammin. Kirjoja lukiessa kuvittelen Dumbledoren sen näköiseksi, kuin kyseisen Potterin elokuvaversiossa oleva on.

Mitä taas pienempien roolien näyttelijöihin tulee.. No, en ollutkaan huomannut Angelina Jolien tai Pansy Parkinsonin näyttelijöiden vaihtumista ennenkuin nyt lukiessani Mariapaigen aloituksen. En huomannut näyttelijöiden vaihtumista, koska he ovat pienemmissä rooleissa - ja jos en huomannut Dumbledoren vaihtumista, kuinka voisinkaan huomata kenenkään muun?

Minusta on hienoa, että pääkolmikko pysyi koko ajan samana, en tullut edes ajatelleeksi, että se voisi muuttua. Olisi ollut hyvin outoa, jos joku heistä olisi vaihtunut. En olisi varmaan lopultakaan tottunut siihen, eikä elokuvat olisi ehkä olleet yhtä uskottavia sen jälkeen.

Poissa Gil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LightHowl8815
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #14 : Huhtikuu 12, 2013, 18:19:05 »
Vanha juttu jo kun elokuvat on filmattu, mutta olisin ollut pettynyt jos näyttelijöitä olisi ruvettu vaihtelemaan kesken elokuvan. Harrisin korvaaminen Gambonila oli sääli mutta pakollinen toimenpide. Ja en itsekkään huomannut Pansyn ja Angelinan näyttelijän vaihdosta, eli sanotaanko että sivu sivu hahmot ei haittaa mutta tälläset tärkeemmät ja tunnistettavimpien hahmojen vaihdot ois häirinny.


Tai jos Tarujen ne pienet ihmiset joidenka nimeä en muista olisivat vaihtuneet, olisi potuttaneet.

Nää "pienet ihmiset" oli Hobitteja, ja näyttelijät olivat kaikki aikuisia. Mun on pakko puuttua tähän sillä Jackson kuvasi kaikki kolme TSH-elokuvaa  kerralla samaan blokkiin, kuten myös nämä uudet Hobitit, niin niitä näyttelijöitä ei olisi voinut vaihtaa kesken mitenkään muuten kuin kuvaamalla kaikki kohtaukset uusiksi.

Poissa Bellex

 • triX
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Just smile, let it shine!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #15 : Toukokuu 16, 2013, 00:19:10 »
Mua ärsytti ihan suunnattomasti Lavender Brownin vaihdos! Okei, sivuhahmo, enkä edes tiennyt ekoissa leffoissa kuka hän oppilaista oli, mutta olisivat nyt pitäneet edes ihonvärin samana!! (Näyttelijähän vaihtui kolme kertaa, mutta kaksi ensimmäistä olivat sentään molemmat tummaihoisia!)
"You're never fully dressed
Without a smile!"

Poissa Ohjattava luumu

 • Laupias sadepilvinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Jos Potter -näyttelijä vaihtuu?
« Vastaus #16 : Kesäkuu 30, 2013, 13:10:23 »
Mua ärsytti ihan suunnattomasti Lavender Brownin vaihdos! Okei, sivuhahmo, enkä edes tiennyt ekoissa leffoissa kuka hän oppilaista oli, mutta olisivat nyt pitäneet edes ihonvärin samana!! (Näyttelijähän vaihtui kolme kertaa, mutta kaksi ensimmäistä olivat sentään molemmat tummaihoisia!)

Naurettiin just tossa kaverin kannssa vähän aikaa sitten, että kuinka Lavender koki nopean muodonmuutoksen : DD