Kirjoittaja Aihe: Doctor Who  (Luettu 61500 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Sumukala

 • Ankeuttaja
Doctor Who
« : Huhtikuu 13, 2011, 23:02:15 »
Piti pari kertaa hieraista silmiä kun ei löytynyt tälle kulttisarjalle jo omaa aihetta. Tosin ei sitä Suomessa paljoa ole esitettykään. Olisi kiva päästä muidenkin fanien kanssa keskustelemaan, itse tosin olen vasta 4. kaudella (uudemmista) menossa.

Kopioin esittelyn suoraan omasta blogistani:
-----
BBC:n tuottama Doctor Who on scifi TV-sarja, alkanut jo vuodesta 1963, jatkuen edelleen. Sarja on kuitenkin jaettu kahtia, "vanha Doctor Who" (1963-1989) ja 2005 alkanut remake, joka kuitenkin ajallisesti jatkuu alkuperäisestä. Itse en ole vanhempia sarjoja katsonut (vielä), vaan aloitin uudemmista, joihin on siis helppo hypätä mukaan jos sarja kiinnostaa, lähtien jaksosta "Rose", kaudesta 1 (tai kaudesta 27 jos halutaan laskea vanhat mukaan)

"Tohtori" (The Doctor) on viimeinen lajiaan, hän kun nimittäin on Aikojen herra/Aikalordi (Time Lord)
Poliisipuhelinkopiksi naamioidulla aluksellaan nimeltä TARDIS tämä seikkailee yhdessä kumppaninsa (satunnaisesti useamman) kanssa ajan ja avaruuden halki pelastaen niin kaupunkeja, maailman ja koko universumin, useammin kuin kerran.

 Tarinan idea ei ole uusi, mutta se on saatu tuntumaan siltä. Käsikirjoitus on huippuluokkaa ja mukana on sellaisia nimiä kuin Russell T Davies, Mark Gatiss, Steven Moffat ja muita. Sarjan pitkän iän salaisuutena on rakennettu juonikuvio, missä tohtorin kuoleva keho käy uudelleensyntymisen, jolloin eri näyttelijä voi jatkaa työtä. Tohtorin sisin ei muutu, mutta ulkokuori kyllä.

Vaikka lavasteet ja tehosteet saattavat tuntua totuttelua vaativilta niin tässä sarjassa käsikirjoitus on kuitenkin se kantava voima. Ja tehosteet paranee kyllä myöhemmin.
-----

Noita uudempia sarjoja esitettiin viimeksi Suomessa v.2007 mutta esitys lopetettiin. Briteissä sarja jatkuu edelleen kuten yllä jo lukikin.
Wikipedia fin
Wikipedia eng
Viralliset sivut

EDIT:// Niille jotka eivät ole koskaan katsoneet sarjaa, suosittelen katsomaan jakson "Blink" kaudelta 3, jos 1. jakso tuntuu typerältä ja haluaa saada esimakua tulevasta. Tuokun on sen verran itsenäinen jakso että sen voi katsoa vaikka ei sarjaa tuntisikaan.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 13, 2011, 23:11:04 kirjoittanut Sumukala »

Poissa Nonpareil

 • Aikamatkustaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PixieMoonstone195
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Doctor Who
« Vastaus #1 : Huhtikuu 22, 2011, 14:34:14 »
Oi, Doctor Who on kyllä aivan ihana sarja! Olen fanittanut sarjaa n. 9-v. asti, silloin kun alettiin näyttämään tämän "uudemman" version ykköskautta Suomessa. Harmi vain, kun YLE osti tuolloin vain ensimmäisen kauden.

Olen kuitenkin nähnyt näistä kausista kaikki jaksot ykköskaudelta viitoskaudelle. (uudemmista! en ole katsonut koskaan näitä vanhempia, enkä jaksaisi nyt koko ajan huomioida niitä) Oletko huomannut, että kuutoskausi alkaa Britanniassa ihan lähipäivinä? Ja että Mtv3 Scifi näyttää vanhoja Doctor Who -jaksoja? Ja että BBC Entertainment näyttää näitä uudemman ajan jaksoja Doctor Whosta?

Itsekin olen sitä mieltä, että aina ei ole fiksuinta aloittaa ykköskauden jaksosta "Rose", koska siinä on muutamia "huonompia" efektejä, jotka ovat antaneet väärän vaikutelman sarjasta joillekin ystävilleni.

Mutta muistuttaisin, että kyllähän Tohtori muuttuu ainakin hieman identiteetiltään regeneraation jälkeen. Tämän huomaa paremmin viitoskauden alussa.

Pakko kysyä: kummasta Tohtorista olet tähän mennessä pitänyt enemmän, yhdeksännestä vai kymmenennestä? Omasta mielestäni molemmat ovat äärimmäisen loistavia, mutta David Tennantin esittämä Tohtori on enemmän mieleeni. Ja missä jaksossa olet tällä hetkellä menossa?

Syy siihen, ettei tästä kulttisarjasta olla keskusteltu aikaisemmin Vuotiksessa löytyy varmaan siitä, että ns. tavallisilla kanavilla on nähty vain tätä ykköskautta, ja muita kausia ollaan nähty vain maksukanavilla. Torchwoodista (Doctor Whon upeasta spin-offista) tosin Suomessakin ollaan nähty pari kautta, mutta harva osaa välttämättä yhdistää näitä ohjelmia.

Mutta lämpimästi suosittelen kaikille: Doctor Who on avartanut maailmankuvaani merkittävästi.


ETA: ps, sulla on hieno avatar!
"He is like fire, burning through time, as old as forever, but fast in his prime."

Sumukala

 • Ankeuttaja
Vs: Doctor Who
« Vastaus #2 : Huhtikuu 28, 2011, 16:39:38 »
Kyllähän se minullekin on David Tennantin näyttelemä kymmenes Tohtori näistä kolmesta mieluisin. Tosin yhdeksäs tulee aivan perässä, mutta jää usein hieman unohdetuksi johtuen varmaan siitä että oli tosiaan vain yhden kauden, vaikka loistava Tohtori oli kyllä hänkin.
Eikä yhdestoistakaan ole mitenkään surkea, itseasiassa pidin hänestä heti aluksi (toisinkuin moni muu), mutta hieman myöhemmin oon alkanu kaipaamaan sitä pimeämpääkin puolta Tohtorista. Tuo nykyinen kun on kuin iloinen, hukassa oleva lapsi (ja ilkeästi sanottuna ihankuin olisi muuttunut tyhmemmäksi, oikeasti!) Onhan hän hauska, mutta niin oli edellisetkin. Ja tosiaan muutos oli paljon korostetumpi viimeisimmän Tohtorin kohdalla!

Ja kyllä innolla odotan kuudennen kauden jaksoja! Ehtihän se jo alkaakin. Tosin vielä on pari jaksoa vitoskaudelta katsomatta ja mainitsemasi Torchwoodinkin katsominen pitäisi alottaa kunhan saan jaksoja käsiini~

Eikä sinunkaan avasi hullumpi ole ;)!

Poissa Jiwa

 • Slytherclaw
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Bigger on the inside.
  • Ikiliekki
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Doctor Who
« Vastaus #3 : Kesäkuu 04, 2011, 13:45:22 »
Humhum, täältäkin löytyy yksi vannoutunut Whovian. ;3

Meikäläinen aloitti Doctor Who'n katsomisen tuossa pari kesää sitten, kun olin siitä niin paljon kuullut juttua netissä pyöriessäni. Aloitin ihan näistä uusista remake jaksoista ja katsoin muistaakseni ensimmäisen kauden puoleen väliin asti ennen kuin innostus lopahti ja unohdin koko sarjan. Sitten myöhemmin samana syksynä aloitin katsomaan Doctor Who'ta uudestaan, ja pääsin sitten nopeasti neljänteen kauteen asti, ja todellakin rakastuin tähän kyseiseen sarjaan.

Tällä hetkellä olen sitten ihan ajan tasalla jaksojen puolesta, tänään aion katsoa kuudennen kauden seitsemännen jakson kun se illalla julkaistaan Britanniassa. Olen pääasiassa katsonut kaikki jaksot netistä ja ilman suomenkielisiä tekstejä ihan alusta saakka, joten nykyään tekstittömyys ei ole ongelma. Ostin kuitenkin tässä vastikään kaudet 1-4 itselleni DVD:lle, ja voin nyt katsoa niitä (ja extroja!) englannin kielisien tekstien kera. 8'D

Minulla ei oikeastaan ole suosikkeja Doctorin versioista, vaan pidän heistä kaikista yhtä paljon, koska he kaikki ovat kuitenkin sama henkilö.
Täytyy silti myöntää, että aluksi kun Eccleston regeneroitui Tennantiksi, olin kauhuissani, ja niin kuin Rose, tahdoinpa minäkin entisen Doctorin takaisin. Mutta heti kun olin katsonut Tennantin ensimmäisen jakson, rakastuin uudelleen, tällä kertaa 10th Doctoriin. Sama tapahtui myös 11th Doctorin kanssa, sillä heti kun tämä pääsi todistamaan taitojaan ensimmäisessä jaksossa, rakastuinnnn~ x)

Suosittelen tosiaan muuten kaikkia hieman vanhempia Doctor Who faneja katsomaan Torchwoodia, sillä jos yhtään pitää Captain Jackista, niin tulee pitämään Torchwoodista. Se on hieman vanhemmille suunnattu sarja, lähinnä koska se sisältää enemmän mm. seksiä ja väkivaltaa (siitäpäs ikäraja K-15). Se on todellakin katsomisen arvoinen niin erillään kuin yhdessäkin DW:n kanssa, vaikkakin eniten siitä ehkä saavat irti ne, jotka jo valmiiksi hieman tietävät jotain Doctor Who-universumin alieneista ja tapahtumista.

Onkos muuten kukaan täällä katsonut Sarah Jane Adventuresia? Se on myös Doctor Who spinn-off, jonka päähenkilönä on Doctorin vanha, alkuperäisistä sarjoista tuttu kumppani Sarah Jane Smith. Valitettavasti Sarah Janen näyttelijä, Elisabeth Sladen, kuoli viime Huhtikuussa joten sarjaa ei enää voida jatkaa.
"Excuse me, I'm making perfect sense. You're just not keeping up."
- The Doctor

Poissa Nonpareil

 • Aikamatkustaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PixieMoonstone195
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Doctor Who
« Vastaus #4 : Kesäkuu 16, 2011, 18:12:12 »
Joo, olen tietoinen Sarah Jane Adveturesta, mutta jätin mainitsematta, kun sitä ei olla (tietääkseni) Suomessa koskaan näytetty. Olin myös tietoinen Sladenin kuolemasta, mutta jäikö SJA:lla jonkun kauden kuvaukset/muut kesken Elizabethin kuoleman takia? Ajan takaa sitä, että saatiinko sarja vedettyä ns. järkevään loppuratkaisuun?

Pakko kertoa teille trockista. En tiedä oletteko kuulleet, mutta trock= Time Lord Rock. Eli siis Whovianien tekemää musiikkia Doctor Whosta, oma suosikkini trock-bändeistä Chameleon Circuit, jonka jokaisella jäsenellä on muuten Youtube-kanava. Bändin toinen albumi ilmestyy piakkoin. Doctor Whota sivuaa aika hienosti myös The Accidentalin Time And Space, vaikkei sitä ollakaan kirjoitettu Doctor Whota ajatellen.

Muistatteko milloin Doctor Whon kesätauko päättyy? Sen verran muistan, että Torchwoodin uusi kausikin kerkeää alkaa ennen Doctor Whota.

"He is like fire, burning through time, as old as forever, but fast in his prime."

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Doctor Who
« Vastaus #5 : Lokakuu 28, 2011, 23:17:43 »
Joo kyllä on DW'ta tullu katteltua :D iteasiassa nytten oon kyllä hiukkasen myöhässä, koska vasta viitisen jaksoa olen katsonu, jossa 11th on ollu :D Muistan, että sillon kun sarjaa näytettiin Suomessa, niin kattelin The Empty Child jakson ja en sitten yöllä meiannnu saada nukuttua kun päässä soi koko ajan "Are you my mummy?" : DD

Pari kuukautta sitten sain kuitenkin ostettua tuon ensimmäisen kauden. :D saisi alkaa kyllä taas tulla Suomessakin tää sarja! Mutta tunnetusti olemme myöhässä... Ja täytyy tässä nyt vielä mainita se, että kyllä Rosea ja 10th:iä on ikävä :' <  Mutta aivan mahti sarja!!! (:
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa gem

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Doctor Who
« Vastaus #6 : Maaliskuu 04, 2012, 16:44:01 »
Olen suhteellisen tuore Who-fani, sillä löysin sarjan vasta viime kesänä :-D Aloitin katsomisen 5. kaudesta, jonka jälkeen ahmin edelliset kaudet noin viikossa, en vain pystynyt lopettamaan. Ensimmäisenä rakastuin Matt Smithin Tohtoriin, varmaankin juuri siksi koska hänen ansiostaan tutustuin sarjaan. Kuitenkin katsottuani kaikki jaksot en enää osaa valita suosikkiani; mielestäni kaikki näyttelijät ovat tuoneet Tohtoriin jotain uutta ja erilaista, ja pidän kaikista yhtä paljon :---) Sen sijaan Tohtorin seuralaisista ehdottomia suosikkejani ovat Rose (tietenkin) sekä Donna, jotka ovat molemmat ihanan persoonallisia ja räväköitä. Katselen silloin tällöin 6. kauden viimeisiä jaksoja jotka ostin dvd:llä, samalla kun odotan innolla seuraavaa kautta. Lisäksi hypin innosta, sillä YLE ilmoitti ostaneensa esitysoikeudet kausiin 1-6 !! Ei tarvitse enää tuijottaa jaksoja huonolla laadulla tietokoneen ruudulta :--)

Poissa Tiitinen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PurpleAvis29088
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Doctor Who
« Vastaus #7 : Maaliskuu 04, 2012, 16:50:08 »
Itse tutustuin sarjaan vasta muutama kuukausi sitten, vaikka netissä pyöriessä nimeen tuli törmättyä hyvinkin usein. Oon kattonut nyt vasta muutaman jakson näitä uusimpia tuotantokausia, mutta tykkään silti. Pitäis jostain hankkia kyllä niitä ihka ensimmäisiäkin, ihan puhtaasta uteliaisuudesta.

Ja mä nimen omaan tykkään niistä kököistä efekteistä, ne on vaan jotenkin niin liikuttavia :')
"Minä näin unta että jättiläinen nimeltä Hagrid tuli sanomaan minulle, että olen menossa velhojen kouluun. Kun avaan silmäni, olen kotona omassa komerossani."

Poissa Sectumsempra

 • Patented Daydream Charm
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PurpleRune1479
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Doctor Who
« Vastaus #8 : Huhtikuu 06, 2012, 20:47:32 »
Ja mä nimen omaan tykkään niistä kököistä efekteistä, ne on vaan jotenkin niin liikuttavia :')
Amen to that!

Mahtavaa, että täällä on Doctor Who ketju! Katsoin sarjaa joskus silloin kuin se tuli YLEltä, mutta sittemmin aloin fanittamaan sitä ja seuraamaan paremmin. Sarja on jännittävää seurattavaa ja todella koukuttava. Juoruja olen kuullut, että YLE on ostanut esitysoikeudet 1-6 kausiin ja sarja alkaa 1. tuotantokaudella kesällä 2012. Ilo uutinen siis kaikille Tohtorin faneille! Vanhempaa versiota en ole vielä seurannut, mutta kesällä olisi sekin tarkoitus katsoa läpi.
Uudempaa kautta olen netin välityksellä seurannut, tosin tarkoitus olisi ostaa kaikki uudemmat kaudet DVDlle. Uudempi DW vaikuttaa visuaalisesti silmääni miellyttävämmältä ja myös roolitus on minulle mieluisampi. David Tennant on minunkin suosikkini tohtoreista, mutta niin näyttää olevan monen muunkin. :) Ihan uusimpia jaksoja en ole vielä nähnyt, eli Matt Smithista en osaa sanoa mitään. Ja lopuksi pakko todeta, että haluan oman TARDISin!

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Doctor Who
« Vastaus #9 : Toukokuu 06, 2012, 15:23:57 »
Koen tarpeelliseksi mainostaa vuotiksessa, että Doctor Who alkaa yleltä huomenna maanantaina 7.5. Yle Näemmä uskoo sarjan mahdollisuuksiin, sillä se tulee hyvään aikaan (kahdeksalta) ja neläjänä päivänä viikossa (ma-to). Tänä vuonna näytetään kolme ensimmäistä kautta ja ensi vuonna kolme seuraavaa kautta. Jaksot nähtävissä myös areenassa 14 päivää~~.

Löysin sarjan joululomalla, kun kuulin siitä paljon hyvää kaveriltani. Aluksi suhtauduin epäilevästi, mutta kun luin Wikipediasta siitä kuinka suosittu sarja on Briteissä päätin rohkaistua kokeilemaan. Jäin koukkuun heti ensimmäisessä jaksossa ja katsoin joululomalla kolmessa viikossa kaikki kuusi uutta kautta. Sarjan alkuasetelma on suorastaan nerokas ja jopa huonoimmat fillerijaksot toimivat tosi hyvin ja kaksi osaa kestävät jaksot toimivat jo lähes elokuvina. Pidän Moffatin tyylistä viidennellä ja kuudennella kaudella enemmän kuin Daviesin hieman liian fantasiamaisesta otteesta omilla kausillaan, mutta molemmat ovat tuoneet sarjaan omaa näkemystään ja molemmissa on hyviä ja huonoja puolia. Doctoreista en osaa omaa lempparia sanoa, Matt Smithistä en tosin pitänyt ollenkaan viidennellä kaudella, mutta hän parani huomattavasti kuudennella kaudella.
Sarjassa on paljon huumoria (Doctorin vitsit heh) ja se on viihdyttävää katsoa, mutta siinä on myös paljon draamaa ja se on saanut minut itkemään useammin kuin mikään muu sarja. Toisen kauden päätösjakso ja Vincent van Cogh -jakso ehkä eniten.  Se on saanut minut myös ihan oikeasti pelkäämään enkelipatsaita Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead ja on välillä ihan oikeasti pelottava, vaikka suurin osa sarjan hirviöistä on lähinnä tyhmänhauskoja. Olen äärettömän ylpeä siitä että Yle antoi sarjalle toisen mahdollisuuden ja toivon että se saa tuulta siipiensä alle myös Suomessa. Tämä hieman lievittää odotusta syksyllä briteissä alkavaa seitsemättä kautta kohtaan. Kuudes kausi jäi hirveimpään Cliffhangeriin ikinä ja haluan jo tietää mitä käy :)).


Poissa Ruiskaunokki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Doctor Who
« Vastaus #10 : Kesäkuu 02, 2012, 19:42:27 »
YLEllä mennäänkin jo hyvää vauhtia kakkoskaudella, ja tämä oli hyvä hetki mulle aloittaa sarjan katsominen, kun tutut ja puolitutut olivat siitä puhuneet, sanoisinko, vuosia.

Täytyy myöntää, että jos en olisi ikinä katsonut brittiläisiä draama-/komediasarjoja tai sarjoja, joissa olisi yhtä omituiset erikoisefektit, olisi Doctor Who jäänyt mulla katsomatta ensimmäisen kauden ensimmäisen jakson perusteella. :D Jos on tottunut pelkästään ns. Hollywood-meininkiin räjähtävien efektien kanssa, saattaa Doctor Who tuntua hitusen vaisulta. Mutta ei, avoimin mielin suorastaan odotin sarjan alkamista tuossa kuukausi sitten enkä pettynyt, koska osasin odottaa jotain tällaista scifi-meininkiä.

David Tennantia niin hehkutetaan suosikkitohtorina, mutta itse vielä ikävöin Christopher Ecclestonia. :( Hahaha. Mutta siis kun Eccleston aloitti tämän uuden version ensimmäisenä tohtorina, tuntuu Tennant vielä liian vieraalta. Njoo, onhan tässä vielä lukuisia jaksoja edessä totutella Barty Kyyry junioriin. :DD

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Doctor Who
« Vastaus #11 : Kesäkuu 29, 2012, 12:38:58 »
En ole katsonut muun Tohtorin jaksoja kuin Tennantin. Ja hän on vanha suosikkini; Kyyry Jr:n elävöittäjä, paras leffassa L.A. Without A Map (Johnny Deppin kanssa)...

Dr Who on hyvä sarja. Ihanan kevyt ja huumorillinen. Vakavampi versio ei oikeastaan kiinnosta. En ole kiinnostunut scifi-jutuista. Jos Tennant korvattaisiin (kuten on korvattu) en varmaan enää katsoisi jaksoja. Hän on kuitenkin suurin syy siihen, että sarjaa katson. Toinen syy on siinä että tästä on ihana bongata tuttuja hahmoja. :D Olen alkanut myös tykkäämään Rosesta, vaikka alku olikin nihkeä. Ikävä jos hän nyt kuolla kupsahtaa.

Poissa Sieppi

 • Tukintolvana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Boldly going through space and time
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Doctor Who
« Vastaus #12 : Heinäkuu 10, 2012, 14:08:49 »
Kun ensimmäisen kerran kuulin sarjasta nimeltä Doctor Who, ajattelin sen olevan taas jokin tylsä ja tavanomainen sarja. Kuitenkin rohkaistuin katsomaan yhden jakson ja no, se oli sitten menoa. Nykyään fanitan sarjaa. Aikamatkustus on aina ollut lähellä sydäntäni ja on mukavaa nähdä välillä tuttuja. (Esim. potter-näyttelijöitä.) Hauskaa on, kun Tohtoria esittää vanha tuttumme: Barty jr. eli David Tennant. Hänellä on mahtavia ilmeitä. :D
"There's no point in growing up if you can't be childish sometimes!"

Poissa Undef

 • Allons-y!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: FangMahogany16903
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Doctor Who
« Vastaus #13 : Heinäkuu 10, 2012, 14:54:54 »
Katsoin kyseistä sarjaa pienenpänä 1 kauden melkein kokonaan, mutta YLE pätti vaihtaa esitys ajan johonkin keskiyöhön. Tykästyin sarjaan heti. Nyt kun kuulin sarjan alkavan uudelleen toukokuussa niin olihan se pakko alkaa katsoa. Odotan maanantaita innolla joka viikko torstain jakson jälkeen. Harmittaa kun joutuu odottamaan ensi kesään asti ennen kuin näkee seuraavat 3 kautta. Mutta siis mahtava sarja!
"Kerro liikkeillä tanssijan: minä rakastan, minä välitän vieläkin.
 Kerro maailmassa näytelmän: minä ymmärrän, minä kutsun sielläkin."

Poissa Kissanminttu

 • Yli-Blondi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ಠ_ಠ
  • Tumblr
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Doctor Who
« Vastaus #14 : Heinäkuu 10, 2012, 16:00:42 »
Vuotiksen facebook-sivuilla mainostettiin ja päätin sitten vilkaista.
No se vilkaisu sitten vähän venyi ja venyi ja nyt olen ihan koukussa! Kun Tennant korvasi Ecclestonin,
olin aluksi aika järkyttynyt, mutta varmaan jo Tennantin toisessa jaksossa aloin pitämään siitä <3

En koskaan ole pitänyt scifistä ja olin hieman epäluuloinen sarjaa kohtaan, kun kuulin siinä olevan tieteis/scifi-juttuja.
Mutta en ole katunut kertaakaan että sarjaa aloin katsomaan!

Eccleston oli ihana, mutta Tennant on silti se ikuinen ykkönen
Rosea rakastin, se oli ihan mahtava hahmo!
Marthaan pitää totutella, se on ihan ookoo, mutta sen angstaus ärsyttäää...
(okei olihan Doctor vähän törkeä sitä kohtaan, mutta kai Marthan pitää tajuta että sillä on ikävä!)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 27, 2012, 13:30:35 kirjoittanut Kissanminttu »
...Maan pimeys hangen alla
puistoja puistattaa.
Jäätakki on vaahteralla,
kastanja aivastaa...

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Doctor Who
« Vastaus #15 : Heinäkuu 23, 2012, 00:18:30 »
Tähänkin olen jäänyt koukkuun! Tän kauden alettua otin itteäni niskasta kiinni, katoin ekan jakson areenasta ja loikkasin sitten sarjaan mukaan, ja sille tielle jäin... Tennant on mulle tällä hetkellä se da-best-doctor, vaikka kylläkin muistan vielä vuosien takaiset DW-mainokset, jossa Ecclestonin naama vilahteli, ja siksi oli hiukan outo ajatus, että hänen tilallaan olisi joku. Mutta nopeastipa ajatukseen tottui ~
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa Undef

 • Allons-y!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: FangMahogany16903
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Doctor Who
« Vastaus #16 : Heinäkuu 23, 2012, 21:04:01 »
Olipas jännä ja karmiva jakso. En varmaan ikinä enään mene lähellekään patsaita saati sitten enkelipatsaita (lol).

Tennantista vielä sen verran, että esimmäiset hänen jaksonsa tuntuivat vääriltä, kun oli Ecclestoneen tottunut. Nykyään Ecclestone tuntuu ihan vieraalta.
"Kerro liikkeillä tanssijan: minä rakastan, minä välitän vieläkin.
 Kerro maailmassa näytelmän: minä ymmärrän, minä kutsun sielläkin."

Poissa Ninjaturtle

 • Oman elämänsä Watson
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • jedi
  • Mah Twitter
 • Pottermore: CatSkull31170
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Doctor Who
« Vastaus #17 : Heinäkuu 23, 2012, 22:08:53 »
Do not bink D¦

Aika jännä jakso kyl
Everyone i know is reaching for the peak of the volcano.

Poissa Sectumsempra

 • Patented Daydream Charm
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PurpleRune1479
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Doctor Who
« Vastaus #18 : Heinäkuu 24, 2012, 09:32:35 »
Eilinen jakso oli kieltämättä sen verran jännää katsottavaa, ettei siinä itsekkään meinannut uskaltaa paljon räpytellä...

Tennant ja Rose oli suosikki parivaljakkoni, jotenkin kukaan muu naishenkilöistä ei ole oikein vielä iskenyt Rosen lähdön jälkeen. Martha on ihan ok, mutta ei silti pysty korvaamaan hahmona Rosea. Olen kirjoitellut tuonne aiemmin että Tennant on suosikki Tohtorini ja varmaan tuleekin olemaan, mutta täytyy sanoa nyt että Lontoossa käydessäni televiosta pyöri Matt Smithin tähdittämät jaksot, eikä hänkään ollut hullumpi tuttavuus (vaikka melko kyynisesti häneen aiemmin suhtauduin). Vaatii vaan aina vähän aikaa totuttelemista, kun Tohrori vaihtuu.

Poissa Sieppi

 • Tukintolvana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Boldly going through space and time
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Doctor Who
« Vastaus #19 : Heinäkuu 26, 2012, 13:41:47 »
Surullista, kun tänään tulee viimeinen tämän vuoden puolella tuleva Doctor Who jakso. :(
Sarja jatkuu ylen mukaan vasta ensi kesänä.
"There's no point in growing up if you can't be childish sometimes!"

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Doctor Who
« Vastaus #20 : Heinäkuu 27, 2012, 15:46:00 »
Viimeinen Doctor Who jakso oli niin koskettava. :( Toivottavasti Mestari tekee comebackin seuraavalla kaudella!

Marthan lähtö sarjasta oli yhden tekevä ellei suorastaan hyvä; hänen hahmonsa oli jotenkin ärsyttävä. Tohtoria kävi vähän sääliksi, mutta se taskukello oli kyllä todella hieno!

Poissa Arion

 • Huffleclaw
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • "I solemly swear I am up to no good."
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Doctor Who
« Vastaus #21 : Marraskuu 22, 2012, 20:30:29 »
Olen hurahtanut tähänkin sarjaan, joten pakko kommentoida, kun tänne rekisteröidyinkin.

Rose oli ehdottomasti paras noista companioneista - tai siis, olen nähnyt 1-4 kaudet, joten osaan sanoa jotain. Martha oli ihan okei, mutta en erityisemmin pidänyt hänestä. Oli ihan hyvä, että hän lähti pois.

Ja pidän David Tennantin Doctorista enemmän kuin Christopher Ecclestonista.
"Maailman ihanin puuskuh!" (Jénaminya)

Ara -> Arion

Poissa Gil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LightHowl8815
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Doctor Who
« Vastaus #22 : Marraskuu 25, 2012, 16:26:21 »
Katoin itse asiassa sen ykkös kauden missä Eccleston oli Doctorina sillon joskus kun se tuli Yleltä ja harmistuin kun sitä ei jatkettu. Innostuin kauheasti kun alkovat kesällä näyttää noita tuottiksia Ylellä, en kattonu kaikkia ykkösen jaksoja koska olin jo ne kattonu mutta huomasin etten ollut nähnyt kaikkia ykkösen jaksoja sillon kun ne oli tullut aiemmin. Pitää vaan ootella ens kesään uusia kausia.

Poissa Ropsus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SunCastle25757
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Doctor Who
« Vastaus #23 : Marraskuu 27, 2012, 13:23:23 »
Doctor Who on kyllä ihana! Katoin nuo kaudet 1-3 kun tulivat kesällä Yleltä ja viikonloppuna tuli sitten sellanen olo, että nyt sitä DW:tä kehiin ja tulin sitten katsoneeksi koko neljännen kauden kolmeen päivään. Nelos kaudessa oli kyllä joitain ihan sekoja jaksoja x) Mutta ei se haitannut! Nyt oon sitte kattonu kaks noista speciaali jaksoista nelos ja vitos kausien välistä ja nyt jo hirvittää kauheasti, kun vitoskaudella meillä on uusi Tohtori. Tennant on vaan jotenkin niin ihana! Ei sillä etten kyllä tiedä yhtään millanen Smith tulee olemaan, toivon kovasti että pitäisin hänestä, mutta ainakin nyt on sellanen olo, et voi ku Tennant jatkais.
Let's go poke it with a stick!

Poissa Damatris

 • seonnut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vain nerot hallitsevat kaaoksen!
Vs: Doctor Who
« Vastaus #24 : Marraskuu 27, 2012, 21:10:55 »
Doctor Who on aivan ihana sarja. Itse olen tosiaan nähnyt kaikki vuoden 2005 jälkeen tulleet jaksot ja kuola lähes valuen odotan seuraavia. Enää alle kuukausi tosin jäljellä!

Jokainen Tohtoreista on mielestäni aivan ihana ja jokainen näyttelijä on antanut hahmolle aivan oman sävynsä. Myönnän kyllä, että David Tennant on omista suosikkini. Hänen erittäin ilmeikäs näyttelynsä vain vetoaa minuun aivan suunnattomasti. Sitä en tosin ymmärrä miksi jotkut suhtautuvat niin hirveän negatiivisesti siihen, että Tohtorin näyttelijä vaihtuilee. Harvemmin tätä ongelmaa tosin näkee 9. ja 10. välissä, mutta 10. ja 11. sen sijaan... varsinkaan, jos ei ole vielä edes nähnyt näitä jaksoja. Onko se vain tätä tyypillistä pässinpäisyyttä muutosta kohtaan?
Matt Smith onnistuu mielestäni oikein hyvin roolissaan ja vaikka itsekin alussa välillä kaipailin 10, niin kyllä vaan 11. on tiensä sydämeeni löytänyt. :D

Itse en tosiaan ole ollenkaan katsonut noita yleltä tulleita jaksoja, joten kysyisinkin näyttävätkö he myös spesiaali jaksot? Jos eivät, niin siinä tapauksessa väki on kyllä ihan pihalla vitoskauden pyörähtäessä käyntiin. Ja menettäneet parit totaallisen ihanat ja sydäntäriipaisevat hetket...

Ja pakko täällä mainita, että aivan mahtavaa kun pääsen pian tekemään puolitoista metrisen TARDISin rekvisiitaksi ja pukeutumaan 11. Tohtoriksi, pikkujouluihin!
Sing me a song of seas and sun, chant me a spell of ice and fire