Kirjoittaja Aihe: Pelottavin Potter-hahmo?  (Luettu 20254 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Cobb

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Pelottavin Potter-hahmo?
« : Tammikuu 16, 2011, 12:39:18 »
Kuka on sinun mielestäsi pelottavin Potter-hahmo? Voit luetella montakin hahmoa, jos ei ole vain yhtä mielestäsi pelottavaa hahmoa. Itse pelkään Voldemortia, Kyyry junioria ja Kingsleytä.

Voldemort, koska hän tykkää tappaa ihmisiä ja olentoja ja on tietenkin pääpahis Pottereissa ja arvaamaton.

Kyyry junior siksi, koska hän on hullu ja hänellä on hullun katse ja pystyy olemaan vakava uhka, jos haluaa.

Kingsley, koska vaikuttaa rauhalliselta, mutta on kuitenkin vahva velho.

Nyt näppäimet sauhuamaan.

Muoks: Hiivatti, ihan unohtui! Basiliski! Voin kuvitella, miltä Harrysta tuntui, kun se lähti jahtamaan häntä ja kun hän vielä liukastui. Ja se, kun Harry lähti sinne putkeen pakoon ja päätyi umpikujaan. Hrr...
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 28, 2011, 20:09:40 kirjoittanut Cobb »
Älä aliarvioi minua vain siksi, että olen nuori.

Avada Kedavra! -> Avaudu Kebabrulla! >:-D

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #1 : Tammikuu 16, 2011, 12:56:48 »
Pelottavia hahmoja... Pelottava voi olla monella tavalla... Mielestäni yksi pelottavista hahmoista Pottereissa on tietysti Voldemort. Mutta hän ei ole niin pelottava aikuisena kuin nuorena. Nuorena hän oli hyvin arvaamaton mutta samalla liian kohtelias ja hyvätapainen. Hänestä ei oikein tiennyt mitään.

Pahoittelen viestin lyhyyttä, sillä juuri tällä hetkellä ei tule muita pahoja mieleen.

den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa Lumihiutale

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #2 : Tammikuu 16, 2011, 13:20:27 »
Nä varmaankin Voldemort nuorena sillä kun luin kutoskirjaa, missä Dumbledore kävi Tom Valedron luona siellä orpokodissa niin ne kaikki tarinat siitä Tomista mm. kaikki lapset pelkäs sitä, se oli hirttäny jonkun kanin ja vieny ne lapset sinne luolaan ja niist oli tullu sellassii hullui ja sekoi ja sitte nää kaikki muistot mitä Dumbledore näytti kutosessa Harrylle, missä Tom tappo niit ihmisiä hyrrrrr....tuli kylmät väreet sitä kirjaa lukiessa! Onhan Voldu ihan näin aikuisena/Harryn elinaikana ollu pelottava, mut toi nuorena oli aika kauhee...
Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #3 : Tammikuu 16, 2011, 13:30:56 »
Pimento aivan ilmiselvästi ykkössijan voittava. Nainen on arvaamaton ja häikäilemätön. Hän käyttää mitä tahansa keinoja saavuttaakseen päämääränsä, olivat ne kuinka iljettäviä tahansa. Tämän henkilön kanssa ei haluaisi joutua yksin samaan huoneeseen. Pimento on paljon pahempi kuin perinteiset "pahikset" Potterissa juuri tämän takia, koska hän työskentelee hyvän nimeen keinoja kaihtamatta. Sellaiset henkilöt ovat kaikista vaarallisempia ja, kyllä, pelottavampia.

Lockhart. Vähän samoista syistä kuin edellinen, mutta lievemmin. Hänkin on valmis tekemään mitä tahansa saavuttaakseen mainetta ja kunniaa, ja pitääkseen siitä kiinni. Hän voisi olla valmis mihin tahansa, kuten kakkosessa näimme. Hän ei ole onnistunut taikojakaan, mikä tekee hänestä erityisen vaarallisen ympäristölleen.

Rufus Rymistyir, tämä ei ole varsinaisesti niin pelottava, mutta hänen fanaattisuutensa pistää varuilleen. Hän on juuri sellainen henkilö, joka keinoja kaihtamatta pyrkii päämääriinsä. Hän ei pitänyt Potterista muttei myöskään kavaltanut tämän nahkaa oman henkensäkään uhalla. Sellaiset henkilöt ovat pelottavia. Hän on niin omistautunut asialleen, että tekisi mitä tahansa suuremman hyvänsä puolesta. Jopa kuolisi. Mitä tämä kertoo hänestä? Hän on varmasti kaksinaismoralisti mitä tulee päämääriensä saavuttamiseen, sodan voittamiseen. Sellaiset henkilöt ovat pelottavia.

Villisilmä Vauhkomieli. Todellakin pelottava hahmo. Hän ei kaihda keinoja, ja voisin lyödä kaljuunoista vetoa että hän tietää yhtä jos toista kiduttamisesta. Hänen käytöksensä onn mielipuolista, hän on sotilas. Hän ei kaihda keinoja tai tunne sääliä taikka empatiaa. Sen sijaan hän käyttää niitä tunteita oman puolensa edun vuoksi.

Albus Dumbledore, samoja syitä kuin Rufuksen kohdassa. Mihin kaikkeen hän ryhtyykään suuremman hyvänsä puolesta? Hän oli valmis tuomitsemaan lapsen kurjaan elämään vain voittaakseen, saavuttaakseen sen mihin itse uskoo. Vaarallinen ja pelottava hahmo. Lempeän vanhan isoisän kuoren alta paljastuu jotain todella rumaa ja kauhistuttavaa. Hänen viisautensa ja manipulointinsa tekevät hänestä kamalan vastustajan. Pahinta kaikesta, hänellä on lippu jonka taakse piiloutua. Suurempi hyvä. Sillä puolustuksella hänen tekonsa ovat sovitettuja, hyväksyttäviä. Hän saa tuomita lapsen kuolemaansa, saa käyttää tätä syöttinä, saa pelata ihmisten elämillä koska se on kaikki vain 'suuremman hyvän' puolesta tehtyjä uhrauksia. Sanokaa mitä sanotte, mutta olisin idiootti jos en näkisi häntä pelottavana hahmona.


Siinä. Joku haluaa ehkä tietää miksi näen tämänlaisia hahmoja pelottavina, enkä niitä perinteisiä 'kuolonsyöjiä' ja 'pimeän lordeja', kuten muut täällä. Jos ei, niin ainakin minä haluan tämän selittää sekä itselleni että muille.
Nämä perinteiset pahiksen hahmot eivät ole pelottavia minulle, koska heidän käytöksensä on ennalta-arvattavaa. Aivan. heiltä tietää mitä odottaa, pystyy jo aavistelemaan kohtalonsa, heidän käytöksensä. Mutta minun mainitsemat hahmoni - Pimento, Dumbledore, Vauhkomieli, taikaministeri, Lockhart - heidän käytöksensä on joko äkkipikaisen arvaamatonta (Lockhart) tai mahdontonta lukea tai ymmärtää (Dumbledore). Tämä tekee heidät paljon vaarallisemmiksi tässä mielessä. He luulevat tekevänsä 'Jumalan työtä', sovittelevat tekonsa näillä, näkevät vain tekevänsä oikeutta maailmalleen.

Arvaamattomuus, tekopyhyys, mainipulointi, oman itsensä korottaminen Jumalaksi... Näissä hahmoissa nuo piirteet ja vielä enemmänkin niitä yhdistyvät. Ja siksi he ovat pelottavia.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 16, 2011, 13:36:22 kirjoittanut Mortti »

lovekiva

 • Ankeuttaja
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #4 : Tammikuu 18, 2011, 16:00:51 »
Villisilmä Vauhkomieli. sillä on niin pelottava se taikasilmä ja kasvot.
kyyry nuorempi, koka se on hullu ja lipoo kieltänsä ku mikäkin käärme.
Mundungus Fletcher. se on pieni varasteleva luihu, mutta mun mielestä pelottava.

Poissa Dragon

 • Niddhogin perijätär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Paper is dead without words
  • Enkelikolibrin maailma
 • Pottermore: SpellMoon178
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #5 : Tammikuu 18, 2011, 16:10:07 »
Kyyry jr endottomasti! Hän on elokuvassa kamalan hullun oloinen, ja saa kylmänväreet menemään selkää pitkin. Hrr...
Kyllä Voldemortkin on pelottava, kiduttaa ja tappaa toisia kuin huvikseen....
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 27, 2011, 11:49:46 kirjoittanut Zenzibar »
// Tämmönen rinsessamainen ja yltiö romanttinen, mutta samalla rämäpää
// And there forever remains that change from G to E minor

lovekiva

 • Ankeuttaja
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #6 : Tammikuu 26, 2011, 14:42:45 »
Kyyry jr endottomasti! Hän on elokuvassa kamalan hullun oloinen, ja saa kylmänväreet menemään selkää pitkin. Hrr...
Kyllä Voldemortkin on pelottava, kiduttaa ja tappaa toisia kuin huvikseen....

Joo, Kyyry nuorempi elokuvissa ja kirjoissa Voldemort, siitä saa niin hirveen vaikutelman:)

SlytherinGirl

 • Ankeuttaja
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #7 : Maaliskuu 26, 2011, 21:46:37 »
Nykyään nuo manaliukset ovat pelottavia ja karmivia, peliäkin (HP DH PART 1) pelatessa ne on karmivia ku ne tekee jotain Harrylle, joka makaa maassa
ennen (kun olin 8v) pelkäsin aivan hirvittävästi Ankeuttajia, ku ne oli niin tummia ja sitte niiden suutki oli...hyh...

Poissa Nefgliniel

 • Puuton lehti
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #8 : Maaliskuu 27, 2011, 10:33:47 »
Oman masennuksen kourissa (eikä se ole ollut diagnosoituna kuin lievää/joskus keskivaikeaa) pystyin jotenkin niiiiiin samaistumaan ankeuttajien uhreihin. Niin... Kun elämästä viedään ilo kokonaan, ei ole kuin sellainen harmaa tyhjyys jossa päivästä ei paljon muuta mieleen jää kuin että heräsin ja nyt käyn nukkumaan. Toivottomuus. Se on kamalaa. Joten ehdottomasti ankeuttaja on kaikkein pelottavin hahmo Pottereissa.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #9 : Huhtikuu 14, 2012, 10:24:15 »
Kyllä Pimento vie voiton. Hänellä ei ole empatian kykyä, eikä hän välitä tippaakaan, mitä muille ihmisille sattuu päästäkseen kamalaan tavoitteeseensa (ellei kyseessä ole vaikka taikaministeri, jota liehittelemällä tietysti pääsee lähemmäs tavoitetta). Hän on täysin hullu ja arvaamaton; yhtenä hetkenä hän saattaa leperrellä Tylypahkan oppilaille, toisena taas kiduttaa heitä mitä julmimmilla tavoilla. Enkä usko, että häntä KV:ssä olisi kirottu komennuskirouksella, sillä hänhän oli juuri elementissään; tuomitsemassa syyttömiä. Eikä myöskään voi sanoa, että hän olisi ollut "hyvis" tai "pahis", sillä hän oli vain yksinkertaisesti Pimento. Ihan hullu tyyppi.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Wippii

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SilverElm5143
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #10 : Huhtikuu 15, 2012, 00:52:24 »
Tämä on paha.

Yksikään ihmishahmoista ei ole läheskään yhtä pelottava kuin monet Hagridin "lemmikeistä" - basiliskeista ja ankeuttajista puhumattakaan. Ja niistä taas en osaa nimetä sitä kaikkein pelottavinta.
"Harry, however, had never been less interested in Quidditch; he was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy." ~ Harry Potter and the Half-Blood Prince (UK edition), page 383.

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #11 : Huhtikuu 15, 2012, 01:21:28 »
Voldemort: Erityisesti nuorena, vaikuttaa päältäpäin kohteliaalta ja hyväkäytöksiseltä nuorukaiselta, mutta sisältä onkin täysin kiero ja arvaamaton juonittelija, joka käyttää ihmisiä hyväkseen omia päämääriään varten. Mielestäni ei ole enää vanhempana samalla tavalla pelottava, koska silloin hänen käytöksensä on ennalta-arvattavaa ja kaikkien tiedossa.

Vauhkomieli: Vainoharhainen, kiivastuu helposti. Myös taikasilmä ja arpiset kasvot lisäävät pelottavuutta.

Lucius Malfoy: Lipevä ja vallanhimoinen mielistelijä, tekee mitä tahansa saadakseen tahtonsa läpi.
Terve kaikille!

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #12 : Huhtikuu 15, 2012, 22:50:00 »
Kuoleman Varjelusten Bathilda, jonka sisällä elikin Nagini. *kylmät väreet*

Kamalan jännittävä kohtaus, jopa kirjaa lukiessa ja leffassakin! Jotenkin ihan yli-upean mahtava, mutta myös pelottava. Jotenkin kun tuo on vieläpä Bathildan ainoa esiintyminen kirjasarjassa niin eipä kamalan hyviä mielikuvia siitä akasta jää :'D

Toinen pelottava tai ainakin hyvin uhkaava hahmo on Harryn Marge-täti! Kamala, omaan ilkeyteensä uppoava ämmä! Voiko tuollaista ollakaan? :( Nuo Dursleyt-sisarukset olivat muutenkin sellaisia jästipäitä mitkä ei mihinkään muutu vaan uppiniskaisesta pysyvät omassa vihassaan... sellaisia ihmisiä kammoksun tosielämässäkin.

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #13 : Huhtikuu 16, 2012, 21:00:10 »
Mun mielestä Harry Pottereissa ei oikeastaan ole mitään kauhean pelottavia hahmoja, mutta omasta mielestäni yksi pelottavimmista on Bellatrix Lestrange. Kyseisellä henkilöllä on karmiva ja ilkeä nauru, ja muutenkin näen tämän kasvoissa jotain ... en nyt tiedä mitä, mutta kuitenkin, jotain karmivaa.

En ole pitänyt Bellatrixistä sen jälkeen, kun hän tappoi Siriuksen. Sirius oli yksi lempihahmoistani, kirjojen kautta vaikutti ainakin todella ystävälliseltä ja huomaavaiselta (ainakin Harrya kohtaan). Siriuksen kuolema sattui, varsinkin kun ajatteli, että taas Harry menetti läheisen ihmisen. Osaisin niin hyvin samaistua Harryyn, sillä olen myös menettänyt paljon läheisiä.

Kuitenkin, Bellatrix on se pelottavin. Myös Villisilmä Vauhkomieli on aika pelottava sekä ulkonäöltään, että olemukseltaan.
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Pikkunoita

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #14 : Lokakuu 17, 2012, 13:21:40 »
ööh, tää on paha=) Siitä olen varma että se ei ole nykyinen voldemort. Mutta juurikin niinkuin joku jo sanoikin niin Voldemort nuorena. Siis silloin lapsena, kun Dumbledore kävi vierailemassa siellä orpokodissa. Musta on karmivaa että lapsi on hirttänyt kaniinin kattoon, ja että muut lapset pelkää sitä. Hyrr. Ja yleensä että niin nuori on niin viisas ja "kypsä".
Toinen kuka on niin Bathilda. Se kuinka vaste mielisen näköiseksi häntä kuvailtiin, ja että hän ei sanonut oikein mitään. Oikeastaan kaikki sen liikkumisesta sisustukseen, niin karmii mua.
Cecilia -> Pikkunoita

Poissa ghostie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DFTBA
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #15 : Tammikuu 20, 2013, 21:10:27 »
En minä sano muuta kuin Voldemortin. Hänestä olen onnistunut näkemään painajaista kaksi kertaa. Ei kukaan muu ole oikeastaan pelottanut, edes silloin pienempänä. Olen kuvitellut Voldemortin paljon pelottavamman näköiseksi kuin leffojen Voldemort. Lähinnä se ulkonäkö ja se miten hän yrittää hallita ihmisiä ja pakottaa heitä kaikennäköiseen.
"'Cause I need Harry Potter like a grindylow needs water"
11 years and counting ♥

Poissa Niittie

 • rottamainen virne
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #16 : Helmikuu 18, 2013, 18:27:33 »
Mundungus Fletcher nyt ainakin. Mundugs on jotenkin karmiva tyyppi, vaikkakaan ei oo kamalsti esillä. Kirjoja lukiessani ajattelin hänet vähän enemmän tavallisen näköiseksi, mutta elokuvan katsoessani kauhistuin minkä näkönen se oli! Myös puhetyyli temee Mundungsista tosi creepyn :D

Manaliukset - hyh! Vaikkakin oon edelleen järjissäni katottuani kaikki maailman kaunat ja sawit, niin manaliukset kyllä hätkähdytti. Ei ulkonäkö sinäänsä, mutta se että se oli oikeasti vaarallisia Harrylle ja Dumppikselle, ja se, että seassa oli poeniäkin lapsia - karmivaa.

Molemmat Kyyryt (Kyyry jr ja Bartemius Kyyry) on tosi hirveitä kans. Kyyry vanhempi julman luonteensa takia, ja Junnukyyry koska lipoo niin pelottavasti huulia ja tuijottaa pullistuvilla silmillään jonnekkin kauas. :D
The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure

Poissa Gatyena

 • Taiteellinen kirjatoukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Outo hyyppä maton alla
 • Pottermore: DustAuror27790
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #17 : Helmikuu 21, 2013, 22:03:49 »
Aika paha kysymys. Ensimmäisenä tulee mieleen Basiliski, koska olennot joita et välttämättä edes ehdi nähdä kun jo kangistut tai jopa kuolet riippuen siitä katsotko kyseistä otusta suoraan silmiin vai esim. jonkin heijastavan pinnan kautta, ovat pelottavia. Olen nähnyt unia joissa pakenen jotakin enkä edes välttämättä tiedä mitä. Tiedän vain että on pakko juosta niin lujaa kuin ikinä vain kykenee mikäli ei halua kuolla ja että jos hidastat edes sekunniksi se olento, mikä nyt ikinä onkaan, saa sut kiinni ja tappaa sut. Lisäksi tiedät että se voi syöksyä esiin mistä vain: puun takaa, luolasta tai kujalta, jonka ohi satut juoksemaan tai se voi syöksyä jonkin talon seinän läpi suoraan eteesi. Mahdollisia ilmestymispaikkoja on vaikka kuinka paljon. Juuri tämän kaltaisia tuntemuksia Basiliski minussa herättää. Ei voi koskaan tietää minkä kulman tai oven takaa se tulee vastaan ja jäät sen katseen uhriksi. Lisäksi sen hampaat ovat suuret ja myrkky tappavaa.

Toinen hahmo, vai pitäisikö sanoa hahmot, ovat Hämäkäk ja sen lapset, tai no akromantellat noin ylipäätään. Johtuu ehkä siitä että kärsin jonkin asteisesta hämähäkkikammosta, mutta nuo kahdeksan koipiset karvamonsterit nostavat ihoni kananlihalle. SK:ta lukiessani voin niin samaistua Roniin kohdassa jossa hän ja Harry päätyvät Hämäkäkin pesälle joutuvat melkein sen lasten syömiksi. Itse olisin varmasti ihan yhtä paniikissa. Brr...

Lisäksi on totta kai Voldemort, niin nuorena kuin aikuisenakin. Tuollaiset häikäilettömät, muista piittaamattomat tyypit ovat karmivia. Voldemort on valmis tekemään mitä tahansa elääkseen ikuisesti. Hän jopa repii oman sielunsa palasiksi ikuista elämää tavoitellessaan. Lisäksi hänelle on aivan se ja sama mitä hänen seuraajilleen tai muille hänen ympärillään oleville ihmisille tapahtuu. Hän valmis jopa omakätisesti tappamaan ne, jotka tavalla tai toisella seisovat hänen tiellään ja tuottavat hänelle pettymyksen. Lisäksi se mitä hänen kerrotaan tehneen orpokodissa muille lapsille ja jopa erään lapsen lemmikille ovat karmivaa luettavaa. Kuinka monia lapsi muka pystyy olemaan niin julma ja häikäilemätön. Lisäksi Voldun manipulaatiotaidot ovat aivan omaa luokkaansa.

Myös Bellatrix Lestrange on aika karmiva tyyppi. Hän on niin juopunut Vledomortista ja ilmeisesti myös hänen voimistaan ja kyvyistään että on valmis tekemään mitä tahansa lordinsa eteen. Ihan yks lysti kuinka moni joutuu sen vuoksi kärsimään tai jopa kuolemaan. Tämä kyseinen noita oli valmis jopa uhrmaan siskonpoikansa. Tai ainakin itselleni tuli sellainen kuva että Bellalle oli täysin yhdentekevää kuolisiko Draco vai ei kunhan Pimeyden Lordin tavoiteet vain toteutuisivat.

Myös Bartimeus Kyyry Jr. on karmiva aikalailla samoista syistä kuin Bellatrix. Mutta hänen kohdallaan vaihdettakkoon Dracon tapuksen tilalle se miten hän piti oikeaa Villisilmä Vauhkomieltä vankina ja vain nippa nappa hengissä vain valimstaakseen monijuomalientä voidakseen esiintyä hänenä.

Viimeisenä mainittakoon Dolores Jane Pimento. Häikäilemätön ja ennalta arvaamaton hänkin ja valmis mihin vain saadakseen tahtonsa läpi. Hyvänä esimerkkinä sulkakynä jolla hän pani Harryn ja Leen kirjoittammaan jälki-istunnossa. Lisäksi hänestä tekee karmivan se ettei hän ole kuolonsyöjä vaan vastustaa pimeyden voimia muttei kuitenkaan toimi mitenkään hienotunteisesti vaan ennemminkin häikäilemättömästi. Jos joku on hänen mielestään syyllinen johonkin hän ei edes vaivaudu etsimään mahdollisia todisteita muusta vaan toimi mielipiteensä mukaan ja tuomitsee jopa syyttömiä. Esim. Juuri Harryn ja Leen, vaikka nämä oikeasti puhuivatkin totta.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 24, 2013, 20:30:25 kirjoittanut Gatyena »
"Välistä täytyy olla vihoissaan. Jok'ikisellä Nyytillä on oikeus suuttua. Mutta Muumipappa on vihoissaan väärällä tavalla. Hän ei puhalla mitään ulos, hän vetää kaiken sisään." -Pikku Myy-

Poissa serpensortia

 • Aamu-usva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Have a cup of tea.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #18 : Helmikuu 21, 2013, 23:05:12 »
En minä ole ikinä muita potterhahmoja pelännyt kuin Hämäkäkiä joukkoineen ja manaliuksia. Nämäkin siksi, koska hämähäkkifobia ja (aineellisten) elävien kuolleiden pelko.
"We'd apologize for being the best house...
But we don't really want to."

Poissa velhotar

 • haaveilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kalkaroksen kannoilla ja Kelmien jalanjäljillä
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #19 : Helmikuu 22, 2013, 17:40:54 »
En pelkää niinkään ketään henkilöä, vaan kaikkia inhottavia otuksia. Pelottavia ja hirvittäviä ovat niin ihmissudet, akromantellat, ankeuttajat kuin manaliuksetkin. On niitä varmaan jotain muitakin, mutta nuo nyt tuli päällimmäisenä mieleen. Tuollaisia otuksia kun ei meidän jästien maailmassa onneksi (toivottavasti, luultavasti) ole. Tässä kyllä tunnen hieman sympatiaa taikaväkeä kohtaan :D

Jos jotain karmivia hahmoja kuitenkin mainitsen, niin sanon ainakin Voldemortin. Meidän pelkurimainen pääpahiksemme kun on varsin häikäilemätön ja julma tappaessaan ja tapattaessaan viattomia ihmisiä tuosta vaan. Voldemort ei kykene myötätuntoon eikä rakkauteen, mikä tekee hänestä entistä vaarallisemman. Hän ei kykene asettumaan toisten asemaan, saati sitten miettimään muita maailman ihmisiä. Hän ei vainoa ainoastaan oman maailmansa kansalaisia, vaan myös taikuudesta tietämättömiä jästejä. Voldemort on myös äärimmäisen vahva ja voimakas velho, eikä ihan tyhmäkään, mitkä ovat tässä tapauksessa kuolettavia ominaisuuksia. Voiko niin edes sanoa? :D Mielestäni on myös äärimmäisen pelottavaa, että Voltsu taitaa lukilitiksen jalon taidon, huh hui. Lisäksi Voldemortin omatkin kannattajat pelkäävät häntä, joten voinemme pitää häntä oikeasti pelottavana tyyppinä.

Myös Fenrir Harmaaselkä on aikamoisen pelottava. Hän kun tykkää ihmissutena raadella ja tappaa muita ihan huvinkin vuoksi. Hän on oikeasti tosi eläimellinen ja varsin kammottava, hyi.

Bellatrix Lestrangea lienee myös syytä pelätä, koska hän on hyvin sadistinen mielipuoli, joka tykkää kanssa kiduttaa ja tappaa ihmisiä. Ei huvittaisi joutua Bellan kynsiin. Itse tosin jollain tapaa tykkään Bellasta (vaikka hän tappoi Siriuksen ;< ), hän on niin asialleen omistautunut ja voimakas noita, ja erityisesti pidän Bellasta elokuvissa ihanaisen Helena Bonham Carterin tähdittämänä. Mutta se on sitten toinen juttu se.
- Severus, Sirius... After all this time?
- Always <3

Poissa Katspicious

 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #20 : Heinäkuu 23, 2013, 14:45:44 »
Mullakaan ei oo tullu vastaan mitään ylitsepääsemättömän pelottavaa hahmoa, mutta pakko sanoa, että säikähdin Ankeuttajaa, kun näin Azkabanin Vangin ensimmäistä kertaa. Lisäksi nämä otukset siellä kristalli(?)luolassa (HBP), joiden nimi sattui unohtumaan, olivat karmivia.

Voldemort ei ole niinkään pelottava muuten, kuin Liekehtivässä Pikarissa, kun hän saa uuden ruumiin. Se kohtaus sai nuoremman minäni selkäpiitä karmimaan.

Poissa Ohjattava luumu

 • Laupias sadepilvinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #21 : Heinäkuu 23, 2013, 15:04:33 »
Bellatrix on vaan niin karmiva. Hyihyi.

Kyyry jr. on myös aika kamala.

Pimento on myös kauhee.

Poissa Muggle

 • Vuotislainen
 • HARRY POTTER IS MY PAST, MY PRESENT AND MY FUTURE
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #22 : Maaliskuu 22, 2014, 08:23:09 »
Pelottavia hahmoja ovat Voldemort, Pimento ja muutama muu. Voldemort siksi, koska tappaa ja Pimento on nyt muuten vain niin karsea hahmo. Ai ai, kun luin kirjaa... Siinä Pimento oli ihan sairas. On muutama muukin, mutta tuossa ehkä pelottavimmat. Ja basiliski, ei luoja. Kun katsoin leffan joskus pienempänä, pelkäsin sitä otusta D:
"You're just as sane as I am" Luna Lovegood

Slytherin Prince

 • Ankeuttaja
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #23 : Heinäkuu 09, 2014, 18:43:20 »
Basiliski. Tappaa pelkällä katseellaan, ja kuiskii sellaisia ällöttäviä asioita. "Tappaa... On aika tappaa.." Hyi ällötys, jos olisin Tylypahkassa, osaisin kärmeskieltä ja kuulisin tuollaista niin olisin ihan järkyttynyt.

Poissa Werewolf

 • kuolonsyöjän kasvonaamio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 100% Death Eater
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Vastaus #24 : Heinäkuu 10, 2014, 10:29:37 »
Albus Dumbledore on pelottava. Liian rauhallinen ja herkkäuskoinen. Manipuloiva typerys. Oikeasti Albus on niin pelottava kaikessa rauhallisuudessaan. Mä saan siitä kylmiä väreitä. Hyrrr...
Cornelius Toffee vaikka se niin uskottavalta tuntuukin. Pelottava ja vallanhaluinen. Tupls-hyrrr....
Hagrid on liian pelottava mulle. Puolijättiläinen, iikk! Se näyttää vaaralliseltä ja on hirveen omituinen.