Kirjoittaja Aihe: Kolme tärkeintä Harry Potter -esinettäsi?  (Luettu 3168 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Hopeakettu

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Puuskupuh
Kolme tärkeintä Harry Potter -esinettäsi?
« : Maaliskuu 18, 2017, 21:51:55 »
Varmasti monet meistä omistavat kaikenlaisia Harry Potter -tavaroita aina tupahuiveista taikasauvoihin ja figuureista julisteisiin, jotkut kenties monia kappaleita. Nyt on kuitenkin suuren kysymyksen paikka: mitkä ovat sinulle itsellesi kolme kaikkein tärkeintä omistamaasi Harry Potter -esinettä? Ovatko ne kirjoja, koruja, vihkoja vai jotain ihan muita? Esittele esineesi (voit halutessasi linkittää kuvia), kerro mistä olet ne saanut/hankkinut ja milloin, ja muista myös perustella vastauksesi! :)

Itselleni tällä hetkellä yksi tärkeimmistä omistamistani tuotteista on Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -t-paita. Se tuntuu hyvältä päällä, on mielestäni kivannäköinen ja edustaa minulle tärkeää asiaa eli yhtä suosikkielokuvaani. Toinen tärkeä esineeni, johon olen kiintynyt, on itsetekemäni tupahuivi - se ei ole vielä täysin valmis, mutta se on ensimmäinen kaulaliina jonka olen koskaan itse neulonut, ja se merkitsee minulle paljon, koska olen aika kömpelö tekemään käsitöitä. :D Ja kolmantena, vaan ei vähäisimpänä, on hieno Expecto Patronus -mukini. Se on ensin tavallinen musta muki, jonka kyljessä lukee tuo loitsu, mutta kun siihen kaataa lämmintä nestettä, muodostuu molemmille puolille kaksi kuvaa, joista toisessa on ankeuttajan hahmo ja toisessa uroshirvi, Harryn suojelius. Sen ostin Game Stop -nimisestä peliliikkeestä.

Mutta siis, olkaa hyvät, arvon vuotislaiset, estradi on teidän! :) Keskustelua, kuvia ja mielenkiintoisia tarinoita - antakaa palaa!

Poissa samettiina

  • Aurori
  • *
Vs: Kolme tärkeintä Harry Potter -esinettäsi?
« Vastaus #1 : Maaliskuu 22, 2017, 21:57:44 »
Kyllähän tuota Potter-aiheista tavaraa jonkin verran on, mutta itselläni on suhteellisen helppo homma laittaa järjestykseen se top-3.

1) Tärkeimmät tavarat ovat itsessään Potter-kirjat, ovathan ne kaiken alku ja juuri Potteriudessa. Monen monta vuotta kyseisten kirjojen kanssa tuli kasvettua, ja niillä on ollut suuria vaikutuksia elämääni: ilman kyseisiin kirjoihin tutustumista en olisi esimerkiksi täällä kirjoittamassa tätä viestiä :)

2) Minunkin listassani on tupakaulaliina, puuskupuhin väreissä tietysti! Neuloin siitä aikanani sellaisen, että sitä passaa käyttää muulloinkin kuin paukkupakkasilla. Kaulaliina - käytännöllisyys ja fanitus samassa paketissa.

3) Potter-elokuvat. Tiedetään, tiedetään, elokuvat eivät ole samalla tavalla maagisia kuin kirjat, mutta listallani silti. Lisäksi niistä voi nauttia yksin, kaksin tai useamman kanssa.

Poissa Isilmírë

  • Pillipiipari
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kolme tärkeintä Harry Potter -esinettäsi?
« Vastaus #2 : Toukokuu 22, 2020, 15:41:22 »
En oikein hahmota kirjoja esineinä, joten en laske niitä tähän. Mikään ihan hehkuva potteristi en ole koskaan ollut enkä myöskään keräilyyn taipuvainen, mutta muutama teemaan liittyvä, vakaan harkinnan jälkeen hankittu esine minullakin toki on - itse asiassa niitä taitaa olla sopivasti juuri kolme.

Ensinnäkin on itse neulottu, pitkä ja paksu ja lämmin ja ihana Korpinkynsi-tupakaulaliina. Menin sen kohdalla lopulta siitä, missä aita on matalin, ja käytin leffavärejä. On nimittäin uskomattoman vaikeaa löytää lämpimän pronssinruskeaa (tai itse asiassa hahmotan värin melkein kupariseksi) villalankaa, ja sitten sille vielä kaveriksi samanpaksuista kauniin heleää muttei liian räikeää sinistä. Suunnittelen kyllä edelleen, kaikkien näiden vuosien jälkeen (kaulaliina lienee jo yli kymmenen vuotta vanha), että jonain päivänä vielä neulon uuden liinan ja tällä kertaa oikeanvärisistä langoista. Siihen saakka nautin kuitenkin tietoisuudesta, että kaapissa on jo yksi hieno ja kaunis kaulaliina.

Toiseksi on taikasauva, ilmeisesti Hermionen sauvan kopio, vaikken sitä tiennytkään ihastuessani kauniiseen viiniköynnöskaiverrukseen Alivansin valikoimassa. Varsinaista käyttöä sauva ei ole paljoakaan nähnyt, onpa vain ollut proppina muinoin Potter-leffojen Vuotis-näytöksissä ja vähän myös leikkikaluna lapsillani. Mieltäni lämmittää kuitenkin tietoisuus siitä, että jos haluaisin taas jonain päivänä tälläytyä noidaksi, minulla olisi kaunis sauva asuni täydennykseksi.

Kolmanneksi on Kelmien kartta, ja sen suhteen olen edelleen hiukan intopiukkana, koska hankin sen vasta vähän aikaa sitten. Olen kyllä kyseistä painotuotetta kuolannut vuosien varrella moneen otteeseen niin verkossa, Game Stop -myymälöissä kuin Dublinin Forbidden Planetissakin, mutta aina on tuntunut siltä, ettei se kaikesta kiehtovuudestaan huolimatta ole kuitenkaan päälle viidenkympin arvoinen. Pandemian ja siihen liittyvien pienten liikkeiden taloudellisen ahdingon iskettyä tänä keväänä totesin kuitenkin Helsingin Alnilamin (ihana pieni tähtipuoti, joka myy myös vaikka mitä kivaa nörttirompetta, menkää ihmeessä ostoksille!) valikoimaa tukiostomielellä tutkiessani, että kartan saisi myös sieltä. Järkeilin, että jos nyt ostan sen, tilanne on win - win: minä saan vihdoin pitkään haaveilemani kartan ja liikkeen omistaja (joka on mitä ihastuttavin ihminen) saa edes rippusen tuloja. Niinpä minulla on nyt hienonhieno kartta, jota on ihana hypistellä ja tutkia ja suunnitella, miten samaa ideaa noudattaen voisi piirtää kartan johonkin ihan muuhun fantasiamaailmaan liittyen.
Me transmitte sursum, Caledoni