Kirjoittaja Aihe: Mitä evääksi leffaan?  (Luettu 62151 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

a'Loha

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #50 : Syyskuu 26, 2005, 14:28:05 »
Nyt viime aikoina olen ottanut elokuviin kaveriksi vesipullon. Se ei pidä ääntä, kun sitä avaa ja minulta kuivuu kurkku todella helposti.

Karkkeja otan harvoin, niitä tulee syötyä muulloinkin. Otan karkki vain, jos on jäänyt lipusta rahaa. Minulla on pieni budjetti elokuviin mennessä, mutta joskus kun löytyy rahaa taskun pohjalta, ostan koko määrällä irtokarkkeja. Sitten, kun karkit on ostettu, avaan pussin heti kaupasta ulos päästyäni ja rupean mussuttamaan herkkuja. Eli elokuviin ei jää yleensä mitään *nolo*

Siis, vesipullo on aina mukana, minulla ei ole ollut tapana juoda limpparia elokuvissa (paitsi silloin, kun on kaksijalkainen rahapussi [lue isä] mukana).

Poissa Menttu

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #51 : Syyskuu 27, 2005, 14:33:01 »
Mitä otit mukaan?
Hmm. Viimeksi en ottanut mitään mukavaan vaan ostin namut leffateatterista. Yleensä teen niin vaikka kalliinmaksi tulee.

Mitä aiot ottaa tulevaisuudessa?
Aion ottaa irtokarkkeja, (leffateatterin vieressä on filmtown) ja tulevaisuudessa myös limpan. Niin ja popparit eivät saa unohtua. Yritän silti olla rapistelematta liikoja.

Mitä suosittelisit evääksi?

Irttikset on namuja <3 Kaikki kyllä käy, limsa,popparit,karkit..

[/b]
"Minä tietysti ymmärrän, jos tahdot jäädä tätisi ja setäsi luokse", Sirius sanoi. "Mutta... tuota noin... harkitse kuitenkin. Kun minun maineeni puhdistetaan... Jos tahdot ... erilaisen kodin..."
<3 (AV s.399)

Nazg

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #52 : Syyskuu 27, 2005, 14:50:11 »
Elokuva-eväissä on sitä tiettyä jotain. Karkkia tai sipsiä on kiva mutustella, mutta ne ovat useimmissa tapauksissa ne ylivoimaisesti ärsyttävimmät asiat kun menee katsomaan elokuvaa. Hyvä tai jännittävä kohta, kaikki seuraavat syventyneinä, ja sitten *rapin rapin rapin mussunmussun*. Aargh! Minä en ymmärrä ihmisiä jotka eivät yritä minimoida pussien rapinaa esim. taittamalla niiden sivut alaspäin, vaan häikäilemättä syöksevät kätensä sinne puoli metriä korkeaan muoviseen pussiin. Napostelupalojen kaataminen mukana otettuun kuppiin olisi myös hyvä idea, ja sen aion toteuttaa seuraavalla leffakerralla (jos olen karkki-/sipsipussin ostanut).

Itse ostan tavallisesti 0,5 litran limsapullon (kokis, pepsi tai fanta) kaupasta, mutta en mitään suurempia pusseja. Elokuvista saa ostettua karkkipurkin (TV-mix ja Tupla), ja semmoisen olen viime aikoina aina valinnut. Ei rapise ja on siisti kuljettaa.

Min

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #53 : Syyskuu 28, 2005, 18:41:29 »
Viimeksi mukana oli Novellen vesipullo
ja irtareita hurjalla 67:llä sentillä ja tälläisellä menolla aion jatkaakin.
Pienempänä en leffassa syönyt mitään ollenkaan. Silloin kun käytiin vielä
isän kanssa ja hänpä sanoi, että leffaa tänne ollaan tultu katselemaan
eikä karkkia mässyttämään...

Evääksi suosittelisin jotain ei rapisevaa (ihmiset repikää irtis pusseista puolet pois ettei ne rapise niin paljon!). On myös inhottavaa kun joillain on joskus ollut sipsejä mukana, koska pureskelu tuottaa häiritsevää ääntä.
Juotavaksi limua tai vettä kai.
Kerran yksi heppu joi vieressäni olutta olevinaan niin salaa, mutta hajusta ei voinut erehtyä ja muutenkaan normaaleja juomia ei yleensä joka hörpyn jälkeen viedä takin alle piiloon.

Ostin viimeksi syötävät S-marketista.

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #54 : Lokakuu 28, 2005, 11:25:39 »
Yleensä mukana on aina se cola pullo, mikä jää kyllä toisinaan täysin koskemattomaksi, näin kävi viimeksi kun kävin katsomassa Potteria. Toinen ehdoton leffaherkku on sitten karkit, tai popcornit, ei molempia ja popcornia vaan, jos saa sieltä paikanpäältä sellaisen "tötsän" ostettua. Yleensä minulla on kuitenkin karkkia ja valitettavasti se on lähes aina rapisevaa laatua. Avaan pussin kuitenkin ennen elokuvan alkua ja kun kauniasten teatterissa on ne eteen vedettävät tasot, ei kauheasti rapinaa kuulu kun pikku kätöseni sujautan pussiin. Yleensä se syöminen sitä paitsi jää muutenkin, paitsi jos elokuva on kamalan tylsä tai pelottava. Toiset hautaavat kasvonsa käsiinsä, minä keskityn karkkeihin. ^^
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 23, 2010, 13:23:13 kirjoittanut Eleanír »
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #55 : Lokakuu 28, 2005, 15:01:38 »
Winterheart kirjoitti:
Lainaus
1 litra Cokista, 500g karkkia ja popkornia.
Kokista oli niin paljon että minulta jäi Gandalffin sormus näkemättä(en poistunut salista, en vain voinut keskittyä, niin hirveä vessahätä, meinasin kuolla) Karkkia hiukan liikaa(vai oliko?)

Winterheart, tuo ei ole vielä mitään.
Minä pidän itseäni melkoisena mässäilijänä mitä tulee elokuvissa syömiseen. Minulla on lähes aina mukanani 200-600g irtokarkkeja, ostettu Filmtownista tai Makuunista, iso pussi joko juustonaksuja tai nachopalloja ja/tai pakastepussillinen popkornia, jotka teen itse kotona valmiiksi. (Elokuvateatterien popcornit maksavat puoli omaisuutta) Sitten on vielä joko 1 tai 2kpl ½ litran limsapulloa. Joskus mukaan tulee myös suolapähkinöitä tai kymmenisen tikkaria. Ja arvatkaa mitä! Kaikki menevät.
Olin katsomassa Helmiä ja sikoja, minulla oli 600g karkkia mukana sekä pakastepussillinen popcornia. Kaikki menivät ennen elokuvan puoltaväliä!
Pyrin ajattelemaan kanssaeliöitä avaamalla limsapullot etukäteen niin, ettei sitten uudelleenavatessa tule sit kamalaa sihinä-ääntä. Myös muut suljetut pussit avaan aina ennen kuvan alkua. Harmi, kun pitää lähteä Hesaan LP:tä katsomaan suoraan koulusta, ei viitsisi eväitä raahata mukaan kouluun. ;)
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Daily cup of tea

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #56 : Lokakuu 30, 2005, 09:01:54 »
Mitä otit mukaan?
Otin mukaan pussin karkkia, ja iso pussi olikin. Se oli muovia, sellasta läpinäkyvää joka ei kierrä luonnossa, eli se ei rapissut ainakaan kamalasti. Tai tosi pieni ääni kuului.
Ainiin, ja pullo limua. En saanut korkkia auki, eikä saanut kaverikaan joten meidän piti pyytää vieressä istuvia >)

Mitä aiot ottaa mukaan tulevaisuudessa?
Samaa kuin ennenkin (K.S: Edellinen).

Mitä suosittelisit evääksi?
Karkkia pussissa, joka ei rapise. Ehkä popparia, mutta sellasessa laatikossa. Ja kanssa limua, mutta kannattaa avata se ennen leffaa ettei kuulu sellanen "pssssssss" ääni.

Mistä ostit evääsi?
Jos totta puhutaan niin en enää muista.

Beau

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #57 : Lokakuu 31, 2005, 15:48:35 »
Mitä otit mukaan? Irtokarkkeja (sellaisessa Filmtownin pussissa joka on muovia, u know?), limpparia
Mitä aiot ottaa tulevaisuudessa? Samaa varmaankin kuin ennenkin.
Mitä suosittelisit evääksi? Karkkia (todellakin pussissa joka ei rapise), limpparia ettei tule jano ja poppariakin voi kunhan pussit ei rapise ja kahise, mutta täällä ainakin jos ostaa elokuvateatterilta niin saa sellaiseen laatikkon.
Mistä ostit evääsi? Filmtowista jos joku ei älynnyt.^^ Ja limsan kai S-marketista.

Jottei tulisi pelkkä galluppi niin kuin ekaviestissä mainitaan niin kirjoitan tähän jotakin.

Mielestäni on ainakin TODELLA ärsyttävää jos joku pussi rapisee jossain ja sellain.
Joskus olin leffassa ja takanani oleva rapisteli karkkipussia kokoajan. Se todellakin oli rasittavaa. Vähän aiheesta poiteken myös se on on ärsyttävää jos joku syö niitä eväitään kovaan ääneen (mässytystä, röyhtäilyä..) johon olen myös törmännyt. :__:
Ja toinenkin juttu vähän aiheesta poiketen, eli täällä elokuvateatterissa joskus ainakin (en tiedä onko enää) niin ne elokuvateatterin työntekijät takavarikoivat karkit jotka oli ostettu jostain muualta kuin elokuvateatterilta. Se oli todellakin ärsyttävää. Niitä ei edes saanut takaisin. He siis saattoivat tarkistaa laukkujakin ettei siellä ole mitää "omia eväitä". :7

Luihu

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #58 : Marraskuu 02, 2005, 20:24:56 »
Eihän se ole kiva kun yrittää katsoa leffaa ja paperipussi rapisee korvien  vieressä.

Itse kun käyn leffoissa, en varaudu karkkiin hirveästi, tai.. joo kyllä varaudun. Ostan yleensä irtokarkkeja tai tavallisen karkkipussin mikä on muovia, se ei paljoa rapise. Ostan myös yleensä sellaisen ''popcorn aterian'' kun on niitä eri kokoja. Mutta yleensä irtokarkkeja kaupasta ja pullon kokista.

En ole vielä tavannut jotain niin kamalaa että ei saa leffaa katsottua kun joku rapisuttaa sipsipussia selän takana.

Minnea

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #59 : Marraskuu 04, 2005, 22:28:32 »
Taitaa tästäkin tulla aivan perus vastaus, mutta vastaanpa nyt kuitenkin.

Otan yleensä leffaan mukaan karkkia ja juomista.
Karkit olen yleensä laittanut johonkin mahdollisimman rapisemattomaan pussiin ja yleensä kuorin jo kotona valmiiksi ne inhat paperiin käärityt karkit, jos niitä olen erehtynyt ostamaan.
Juomana on yleensä joko limua tai kivennäisvettä, eli niitä sihahtelevia juomia, mutta koska yleensä ostan ne paikan päältä niin ei tarvitse yrittää pulloa mahdollisimman hiljaa avata.

Eniten ärsyttää karkkipussien rapina, mutta yleensä sekin häipyy mielestä kun keskittyy elokuvaan. (paitsi jos leffa on niin surkea että keskittyy mielummin häiriöiden etsimiseen (: )

effie

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #60 : Marraskuu 10, 2005, 19:08:08 »
Mulla on yleensä leffassa ihan perusjuttuja eli karkkia ja limppaa. Joskus harvoin on myös popparia, mutta silloinkin yleensä puoliksi kaverin kanssa. Karkit ostan joko leffateatterista tai myös aika useasti jostain muusta kaupasta hiukan halvemmalla. Juomana useimmiten coca colaa ja senkin olen alkanut ostaa etukäteen muualta. Leffassa on kiva syödä jotain hyvää, se kuuluu asiaan. Mulla on kyllä paha tapa ostaa aina liikaa karkkia. Mutta jääpähän seuraavallekkin päivälle:) Eniten ärsyttää rapisevat pussit. Käärin omani ennen leffaa auki ettei rapise.

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #61 : Marraskuu 11, 2005, 18:06:36 »
Normaalisti minulla on elokuvissa mukana karkkia (luonnollisesti suurin osa on suklaata..) ja limpparia. Karkit kuluvat yleensä suurimmaksi osaksi jo ennen elokuvan alkua.. Sitten loppu elokuva pitää pummia karkkia kavereilta..:) Tulevaisuudessa aijon pysyä samoilla linjoilla, koska ne on perinteiset niistä ei jousteta. Perjantaina kun on tarkoitus mennä kattomaan eräs elokuva (mikähän tuo olisi..?:) on tarkoitus rynnätä ensimmäisenä paikallisen ostoskeskuksen karkkikauppaan.. Ui.. Ihan tulee karkkihimo kun ajattelee. Sieltä ne karkit yleensä ostetaan. Poppareita en ole koskaan ostanut elokuviin ja siinä on syynä se, että en pidä niistä niin paljoa, että rupeaisin maksamaan niistä sitä kiskuri hintaa mitä ne niistä nyhtävät. Olen minä tietysti joskus kavereilta niitä syönyt, mutta omia en ole koskaan ostanut.
Minua se rapina ei häiritse. Se kuuluu omalla tavallaan elokuvateatterin tunnelmaan. En tiedä mistä se on tullut, mutta se on sellainen jota ilman ei tule hyvää elokuva nautintoa... (outo tyyppi.)
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Enfant de l'air

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #62 : Marraskuu 11, 2005, 19:08:15 »
Onko se nyt niin välttämätöntä edes mitään ottaa? Eikö se olennaisin asia ole kuitenkin se elokuva? Jos on välttämättä jotain otettava, niin voihan sitä ottaa, vaikka kuivattuja hedelmiä tjn.

Javella

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #63 : Marraskuu 18, 2005, 12:29:45 »
Nyt Jali ja Suklaatehtaaseen mukaan on otettava ehdottomasti niitä kirpeitä Missä X:iä ja paljon Marabouta. Kaveri sano että siinä leffassa tulee hirveä karkinnälkä...!
Juoma on varmaan vettä, kunnon litran pullossa. Ja ehkä myös pringlesejä, koska ne ovat purkissa eivätkä hirveästi rapise. Ostan ne varmaan ihan K-Marketista. Ei ole hirveästi häiriköihin tullu leffassa törmättyä, ehkä muutamiin kikattaviin tytteleihin mutta ei sen pahempaa. Linnunradan käsikirjassa liftareille tosin vieruskaverini rapisutti fazerin sinistä hirveästi ja aina kuului hirveä naksahdus kun hän taittoi palasia...:(

faint

 • Ankeuttaja
Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #64 : Helmikuu 04, 2006, 13:58:36 »
Itse otan mukaan aina pussin makuunista ostettua karkkia (sellaisiin makuunin läpinäkyviin pusseihin, jotka ei rapise. Tosin en ota niitä rapisemattomuuden takia, vaan siksi, että ne ovat parempia kuin paperipussit) + muumilimsa-pullon tai Bon Aquan jotain maustettua hiilihapposta vettä (vadelma tai sitruuna). Ja jos on oikeen himo niin nappasen Fazerin sinisen suklaa"putkilon" leffateatterin kassalta (suklaa"putkilo" = tiedätte niitä pitkiä pötkylöitä missä on sisällä suklaapaloja?). Poppareita en itse suosi, koska teatterista en niitä osta (hyi!) ja kotona en jaksa tehdä. :> Mutta kavereilta napsin jos niillä on.

Uuvat

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #65 : Helmikuu 25, 2007, 22:07:37 »
En tykkää syödä leffassa mitään, kaverit kauhistelee ja on koko ajan tarjoamassa että "hei, et sä tosissas voi olla syömättä mitään! Otaotaota!" Joskus harvoin (ja itse asiassa viimeksi hyyyvin kauan sitten) saatan ottaa yhden tikkarin evääksi. Ainakin sellaisissa tapauksissa, joissa tiedän että katsomani elokuva ei tule olemaan mikään kamalan hyvä.

Harvoin syön mitään kotonakaan leffaa katsellessani. Ainoa poikkeus ovat tässäkin tapauksessa jotkut hömppä-komedia-tai-toiminta-leffat, joita tulee joskus masentuneessa mielentilassa katsottua :D

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #66 : Helmikuu 27, 2007, 12:23:17 »
Minut on pienestä asti kasvatettu siihen, että aina kun mennään elokuviin tai teatteriin niin karkit pistetään rasiaan ja rasia aukaistaan ennen elokuvan alkua ja pidetään nätisti sylissä. Sipseille sama juttu, mutta minulla ei ainakaan ole ollut yhtä aikaa monta rasiaa, nehän olisivat tällaisella poropeukalolla siellä lattialla pyörimässä. En ole hirveästi näin vanhempana tota rasiakäytäntöä nykyään käyttänyt (Paitsi normaalissa teatterissa jos sinne otan jotain evästä), yrittänyt olla vain mahdollisimman paljon rapistelematta.

Nykyään otan elokuviin yleensä 0,5l pullon limukkaa, pienen karkkipussin, sipsejä tai sitten ostan popcorneja. Kannattaa tosiaankin käydä ostamassa ennen elokuvaa jostain muualta niitä herkkuja. Esimerkiksi kun kaupassa paksaisit karkkipussista 1,6e, niin elokuvateatterissa maksat samasta pussista euron enemmän. Popcorneja tulee ostettua yleensä kaverin kanssa puoliksi suoraan elokuvateatterista.

Minusta on oikeastaan ihan sama mitä muut siellä syövät kuhan sieltä ei kuulu mitään hirveää räkspumpäm ääniä tai hullua rouskutusta. ^^

Mitä mieltä te olette siitä, että kun koulun kanssa mennään elokuviin, niin kielletään kaikki syöminen? Meillä oli yläasteella tällainen käytäntö, tai se kyllä johtui siitä, että jotkut ihanat ihmiset heittelivät niitä karkkeja siellä, mutta onko teillä vastaavanlaisia käytäntöjä?


Viksus

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #67 : Helmikuu 28, 2007, 17:52:45 »
Mitä otit mukaan? Taisin ottaa mukaani muovipussiin, isommasta pussista siirettyjä karkkeja ja jonkin limupullon
Mitä aiot ottaa tulevaisuudessa? Varmaan jotain saman tapaista kuin yllä mainittu
Mitä suosittelisit evääksi? Suosittelisin irtomakeisia, jotka voisi laittaa sellaiseen muoviseen hedelmäpussiin, joka ei rapise kuten paperinen pussi ;)
Mistä ostit evääsi? En muista enään, mutta saattoi olla joku lähikauppa tyyliin

Romulus

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #68 : Helmikuu 28, 2007, 18:21:39 »
Yleensä minulla on mukana iso kasa irtokarkkeja, jotka on ostettu Karkki merestä (äärettömän halpa kauppa, ja ihan elokuvateatterin vieressä!)ja joku trip-mehu. Sitä mehua juon hyvin harvoin elokuvan aikana, kun kammoan vessahätää kesken elokuvan. Karkkia minulle tulee aina liikaa, koska en halua että se loppuu ja lisäksi syön hyvin säästeliäästi. Saatan syödä koko pussista suurinpiirtein kuudesosan kahden tunnin elokuvan aikana (mutta toisaalta kotiin tullessa minun ei tarvitse käydä kuin suihkussa, niin äiti on vedellyt pussin lähes tyhjäksi. Muutama hassu karkki jäljellä). Ja sitä karkkia tulee ostettua noin puoli kiloa. Popcornia en osta ikinä, sillä en syö sitä muutenkaan. En tykkää niistä, eivätkä sipsitkään kuulu elokuvateatteriin. Mistähän lie tuokin on tullut. Voisi joskus piruuttaan kokeilla, osaanko syödä niitä teatterissa.

Karkkikaupassa on onneksi aina pussit, jotka eivät pahemmin rapise. Ja ne avataan ennen elokuvan alkua, piste. Mutta ei siksi, että se voisi häiritä muita katsojia, vaan ettei minulta mene yksikään kohtaus elokuvasta katsomatta.

Poissa Ouva

 • Toinen Niistä Kahdesta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tiedostamaton vuotaa tietoiseen.
  • "Matkapäiväkirja"
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #69 : Helmikuu 28, 2007, 18:38:49 »
Eihän sinne leffaan nyt hyvänen aika syömään mennä! Itseäni ärsuttää leffasalissa raikuva rapistelu, rouskutus, ryys-ääni, pullojen sihahdukset, aaagh! Kun niitä sinne kantavat pikkuiset eivät osaa syödä hiljaa. Ja jotkut mässyttävätkin. Iuh! Menee aivan leffanautinto. Jos niitä karkkeja sinne on otettava, niin please rapisemattomaan pussiin. Ja sipsit kanssa! Eikä limupulloja saliin. Sen sihahdus on niin ärsyttävä (ja se tulee aina niin epäsopivaan - jännittävään, hekkään...- kohtaan).

Itse en ole ottanut enää pitkiin aikoihin mitään syötävää leffaan, vaan käyn syömässä ennen tai jälkeen. En tosin kiellä kavereitani ottamasta eväitä. Syököön, kun han ovat hissukseen. Joskus pienempänä oli aivan ehdotonta, että leffassa oli mukana poppareita (äiti teki kotona ja otettiin pussissa mukaan), mutta sekin jäi. Enkä jäänyt kaipaamaan. Leffastahan voisi menettää jotain, kun santsaa. Ja se saattaa myös häiritä muita.
Kuka tahansa siihen pystyvä saa vapaasti vaihtaa titteliäni, vaikka siinä olisi jo jokin nimike, kunnes toisin ilmoitan. / Kaurat ja Ryynit

Poissa Jopo

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #70 : Helmikuu 28, 2007, 20:02:37 »
Komppaan Ouvaa ihan täysillä, rapina kesken elokuvan on raivostuttavaa. Olen myös sellainen luonne, että huomautan liiallisesta kikattelusta, rapistelusta ja sipinästä -synnintekijöinä kun ovat yleensä nuoret tytöt, jotka uskovat aika helposti. Jos joskus otan jotain syötävää mukaan, ne ovat irttareita, jotka joko
1) laitetaan pussiin, joka ei rapise tai
2) rapisevassa pussissa ollessaan asetellaan ENNEN elokuvan ja mainosten alkua juomapidikkeeseen niin, että niitä voi ottaa rapistamatta.

ja karkithan kuuluu syödä mainosten aikana, eikö vaan? Ü ja oikeasti, kaikissa leffoissa rapina ei edes niin haittaa, sellaiset, missä se ei kuulu asiaan, käyn katsomassa päivänäytöksissä, joissa saan melkein koko katsomon itselleni. toisaalta, eipä niissä ole yleensä paljon teinejäkään näkynyt ;)

//muoks. kyllä se rapina sittenkin häiritsee lähes aina. poikkeuksen tekevät ne kerrat kun on kavereiden kanssa leffassa, koska niitä ei viitsi niin ilkeästi kieltää. siksi ehkä käyn aina yksin :)
Know Heaven, Know Earth,
And your victory Is complete. (The Art Of War)

twei

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #71 : Maaliskuu 21, 2007, 12:01:33 »
Nykyään on tapana ottaa mukaan aina rasiallinen siemenettömiä viinirypäleitä. Ei rapise, saa ruokakaupasta helposti ja on vielä terveellistäkin. Ainut miinus vain, että rypäleet on pestävä ennen syöntiä.

Cata

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #72 : Maaliskuu 22, 2007, 09:17:04 »
Yleensä en ota mitään elokuviin mukaan. Joskus saatan ostaa karkkipussin tai pringlessipsejä elokuvateaterista. Harvemmin kuitenkaan. Pringlesejä otan mielummin kun sipsipussin jo ihan senkin takia, että se ainaakaan rapise.
Minnehoo

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #73 : Huhtikuu 23, 2007, 19:16:53 »
Mä en yleensä käy leffateattereis mut yleensä ku katon elokuvaa kaverilla ni keittiöst tulee mukaa leipä appelsiini mehuu tai jotaa muuta mehuu joskus limsaa jotaa keksei juustoo ,nakkei(jos on kinuski kastiketta päälle) lurps :P joku hedelmä ja tietty joskus jopa kiva karkki pussi jostaa lähikaupasta tai koulu/kotimatkalla ostettuja herkkuja.. tai sitte ruokkiskella ostettuja...

Poissa Nemorosa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Vastaus #74 : Huhtikuu 25, 2007, 15:33:13 »
Ensinäkin, käyn todella harvoin elokuvissa. Viimeksi taisin käydä katsomassa noin vuosi sitten Ice Age 2 ja sekin sen takia, että oli vapaalippuja, jotka uhkasivat vanhentua. Toiseks,i en yleensä kaipaa mitää syötävää. Jos jotain otan, ostan vaikka jotain juomaa tai karkkia. Nekin ostan aina jostain muualta kuin elokuvateatterista. Olen pihi luonne. :) Sipsejä popcorneja tms. en ole varmaan ikinä syönyt elokuvissa. Ei ole mitään raivostuttavampaa, kuin joku  joka rapistelee, maiskuttaa ja rouskuttaa kovaäänisesti koko elokuvan ajan ihan siinä vieressä...

Jos (ja kun) elokuva, jota menen katsomaan, on hyvä, keskityn vain siihen, ja unohdan syödä karkit sun muut. Seuraava elokuva jonka menen katsomaan, taitaakin sitten olla Feeniksen kilta. Sinne en ainakaan kaipaa mitään syötävää, haluan keskittyä kokonaan elokuvaan. Sinnekään ei tarvitse lippuja ostaa, kun tuli taas pari vapaalippua. Meikäläisellä ei hirveästi elokuvissa käyntiin rahaa kulu, mutta eipä opiskelijabudjetilla juuri varaa olisikaan.. :)