Kirjoittaja Aihe: Ace Attorney-pelisarja  (Luettu 124 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Fairplay

  • "Let the games begin"
  • Vuotislainen
  • The shadows betray you because they belong to me!
  • Pottermore: GhostWombat47
  • Tupa: Korpinkynsi
Ace Attorney-pelisarja
« : Kesäkuu 29, 2009, 11:37:15 »
Hirvittävä vääryys. DSn paras pelisarja ja sille ei ole topicia. Noniin eli Ace Attorney-pelisarja on jo viisi eri peliä joista 4 on julkaistu Euroopassa. Ensimmäiset kolme peliä ovat Phoenix Wright sarjaa jossa olet Phoenix Wright aloitteleva asianajaja. Nämä kolme peliä ovat käännöksiä GBAn Gyakuten Saiban peleistä.

Phoenix Wrighteja pelejä ovat:
Phoenix Wright: Ace Attorney
Phoenix Wright: Ace Attorney: Justice For All
Phoenix Wright: Ace Attorney: Trials & Tribulations

Pelisarja jatkuu neljännessä osassa tällä kertaa uudella hahmolla Apollo Justicella. Pelissä tapaa vanhoja hahmoja kuten, Phoenix, Ema (Phoenix Wright: Ace Attorney viides tapaus) ja Mike Meekins (Phoenix Wright: Ace Attorney viides tapaus). Näissä peleissä käytetään myös hyväksi DSn kosketusnäyttöä ja mikrofoonia.

Apollo Justiceita pelejä ovat
Apollo Justice: Ace Attorney

Pelisarjasta on myös viides peli joka on spinoffi. Tällä kertaa pelataan Miles Edgeworthilla. Peliä ei ole julkaistu kuin vasta Japanissa.

Miles Edgeworth pelejä ovat
Ace Attorney Investigations! Miles Edgeworth
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa Amyna

  • 'urmaava neito
  • Vuotislainen
  • Vapaamatkustaja
  • Tupa: Mary Sue
Vs: Ace Attorney-pelisarja
« Vastaus #1 : Tammikuu 10, 2011, 20:22:29 »
Phoenixit on ihan ässiä (ha ha ha).
Eka oli tietty paras, siinä oli sopivan tiuha juoni ja kemiat kunnossa. Plus kaikkea lisäkivaa. Toka vähän lässähti, mutta kolmas nosti taas tunnelmaa... Apollo Justice oli sinänsä ihan jees, mutta Phoenix oli vaan hahmona kivempi (ja Edgeworth!). Apollossa oli toisaalta ihan parhaita hahmoja, kuten ne sirkustyypit. Muutenkin erittäin hahmovetoinen pelisarja :D

Edgeworth-peli oli aika hauska, mutta se taustajuoni ei ollut kauheen kiinnostava... Haikailin vähän Edgeworth~Phoenix-toiminnan perään, ja muutenkin muita tärkeitä tuttuja hahmoja, kuten vaikka Mayaa olisi mielellään nähnyt.

En tykkää hahmoista Franziskasta sitten yhtään. Edgeworth ja Damon Gant on suosikkejani. Ja sitten varmaan Oldbag.
Layton-Ace Attorney peliä ootellessa...