Kirjoittaja Aihe: Harry Potter julisteet  (Luettu 41850 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Cedu

 • Ankeuttaja
Harry Potter julisteet
« : Kesäkuu 26, 2009, 13:34:49 »
Löysin hienon näköisen Harry Potter julisteen. Se
näyttää aika vanhalta. Se näyttää käsinpiirretyltä ja siinä kuvassa on
harry, ron ja hermione sellaisessa ekaluokkalaisten veneessä menossa tylypahkaan.
alakulmassa lukee, että se on ihan lontoosta tilattu ja tehty 2001.

Kysyisin nyt teiltä millaisia julisteita teillä on ja onko
niillä teille mitään tunnearvoa, liittyykö niihin tarina?  Vaan ei kiitos mitään listaa vaan ihan myös perustelujen kanssa!
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 26, 2010, 17:59:48 kirjoittanut Cedu »

Poissa Narnia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #1 : Kesäkuu 26, 2009, 14:31:38 »
Mulla on kolme Harry Potter julistetta (jos/kun Radcliffe- juliste lasketaan Potter julisteeks).On todellakin tunnearvoa.Kaikki muistot palautuu mieleen ,kun katson niitä julisteita.En luopuisi niistä mistään hinnasta.Viisasten kivi julisteeni on sellainen kasvo- juliste.Siinä on Harry,Ron,Hermione,Dumbledore,Hagrid,Irvetan maahinen,Tylypahka ja veneet lipumassa Tylypahkan edessä.Tylypahkan katosta vasemmalle on Harry nappaamassa sieppiä,vieressä vastustajasieppari.Feeniksin kilta -julisteeni on yksinkertaisempi (ostin sen Tanskasta).Se on ihan kokovartalokuva.Siinä on Harry ,Ron ja Hermione sauvat ojossa,kaavut päällä.Taustalla heidän takanaan on Tylypahka,jonka yläpuolella on reunassa Voldemort irvistämässä/karjumassa.Voldemortista vasemmalle on hänen uskollisten Kuolonsyöjiensä naamakuvat(erilaisine maskeineen).Nämä kaksi Potter julistetta ovat ihan virallisia leffa-julisteita,ei käsin piirrettyjä(en silti vähättele niitä,ne on varmasti yhtä hyviä kuin virallisetkin)Taustaväri on kuitenkin näissä julisteissa aivan erilainen.Viisasten kiven julisteessa se on lämmin,kellertävä,feeniksin killassa taas kylmä tummansininen,reunoilta sysimusta.Sitten on vielä se Daniel Radcliffe juliste.Daniel on kyykyssä uimahallin altaan vieressä raidallinen huppari päällä.Eniten pidän Feeniksin killan julisteesta.Se on niin aikuismainen,vakava.

Poissa verppa

 • Vihollikseton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • PUF!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #2 : Heinäkuu 11, 2009, 12:31:23 »
Mulla on kolme Potter-julistetta.Eka on todella iso joka on Azkabanin vangista jossa Harry on etualalla ja Ron ja Hermione tarrautuneina toisiinsa (se kohtaus kun he tulivat sieltä luolasta ja Ronia oli purtu ja Lupin muuttu ihmissudeksi). Taka-alalla on Siriuksen kuva, pari ankeuttajaa ja Rääkyvä röttelö.
Toinen on Feeniksin killan leffajuliste jossa on etualalla Harry pitelemässä ennustusta taka-alalla Ron,Hermione, Ginny, Luna,ja Neville. Kolmas on Puoliverinen prinssi leffasta jossa julisteessa on Dumbledore ja Harry. Noilla varsinkin tolla ekalla on paljon tunne arvoa.
Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema.

Poissa Yove

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #3 : Heinäkuu 28, 2009, 09:11:43 »
Mulla oli joskus sellanen iso juliste, jossa Harry ja Hagrid ovat selkäpäin 'kameraan' ja katsovat kohti Tylypahkaa. Tai joku sellanen, mutta häviin sen kumminkin jo vuosia sitten :')

Miettisin muuten, kun menin katsomaan PP'n, ni jos ois jostain saanut niitä leffateatterin HP-mainosjulisteita kun on niissä 'ikkunoissa'. Sellanen boordi olisi hieno seinällä 8D

Mut yritänpä jostain taas löytää joitain kunnon julisteita.

Poissa April

 • ½ kaksosista
 • Vuotislainen
 • lisää Weasleyn Welhovitsejä!
 • Pottermore: LumosNiffler27512
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #4 : Heinäkuu 28, 2009, 12:20:21 »
Mulla löytyy 3 kpl julisteita.Ostin ne kirppikseltä 1-3e hintaa,elikkä mun mielestä halvalla.Luulen että ne ovat alkuajoista eli yhdessä on Harry ihan pienenä,2 muusta ei saa selvää koska ovat vielä rullalla ja muovin sisällä.Ne odottavat kehystystä.Multa löytyy myös iso seinäjuliste ja isopahvinen.Ne ovat feeniksin killasta.Harmittaa etten tajunnut hakea niitä edellisillä kerroilla.
"It's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules." - Hermione

"Who are you and what have you done with Hermione Granger?" - Ron

Poissa Fairplay

 • "Let the games begin"
 • Vuotislainen
 • The shadows betray you because they belong to me!
 • Pottermore: GhostWombat47
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #5 : Heinäkuu 28, 2009, 13:03:59 »
Itseltäni löytyy vain yksi Potter-juliste ja se on Feeniksin Kilta-leffajuliste. http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/yahoo_manual/20070511/15/1071540419.jpg . Julisteessa ei kuitenkaan ole tuota Rebellion Begins tekstiä ja siinä on Coming Soon tilalla Elokuvateattereissa 13.7.2007 ja Order of Phoenix on suomeksi.
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #6 : Heinäkuu 28, 2009, 13:15:18 »
Eka on todella iso joka on Azkabanin vangista jossa Harry on etualalla ja Ron ja Hermione tarrautuneina toisiinsa (se kohtaus kun he tulivat sieltä luolasta ja Ronia oli purtu ja Lupin muuttu ihmissudeksi). Taka-alalla on Siriuksen kuva, pari ankeuttajaa ja Rääkyvä röttelö.
Toinen on Feeniksin killan leffajuliste jossa on etualalla Harry pitelemässä ennustusta taka-alalla Ron,Hermione, Ginny, Luna,ja Neville. Kolmas on Puoliverinen prinssi leffasta jossa julisteessa on Dumbledore ja Harry.
Minulla on nuo samat julisteet. :D Azkabanin vanki julisteen sain muutama vuosi sitten joululahjaksi. Laitoin sen heti oveeni. Ja siinä se on vieläkin, eikä ole tullut mieleenkään ottaa sitä pois siitä. :D
Tuo Feeniksin kilta leffajulisteen sain kun kaverini oli Helsingissä. Sieltä hän oli saanut sen ja toi sitten sen minulle. :D Juliste vie aika paljon tilaa seinältä, mutta ei se haittaa, se on niin hieno.
Tuon Puoliverinen prinssi julisteen ostin Demin mukana vähän aikaa sitten. Ja sekin on seinälläni. Millään julisteella ei ole paljon tunnearvoa. Tai ehkä tuolla Azkabanin vanki julisteella on vähän. :)

Poissa NM

 • Vuotislainen
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #7 : Heinäkuu 28, 2009, 18:16:11 »
Mielestäni läherin tämän viestin jo mutta ei näy täällä joten:
Mulla on vaan yksi ruma DH/KV juliste jossa on se suomalainen kansikuva. Jossain kaapinperällä.

Poissa Rectangle

 • Pyöreä kolmio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • aika luihua!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #8 : Heinäkuu 28, 2009, 22:20:35 »
Mulla on kaksi ( no joo ehkä kolme ) HP-leffa julistetta.

Elikkäs ensimmäinen on Liekehtivästä pikarista, tullut muinoin Koululaisen mukana, ja vaikkakin löysin tuon julisteen vasta viikko sitten, niin olin todella yllättynyt, sillä olin varma, että se oli hukkunut.

Toinen on Puoliverisestä prinssistä, se mikä kaikilla Demin tilaajilla on. Nättihän tuo, muttei suurta tunnearvoa, mutta ei, en kyllä luovu siitä.

Kolmas on myös jostain vanhasta Koululaisesta tullut juliste, jossa on pääkolmikko -ei rooliasuihin pukeutuneena-. Eli Rupert, Emma ja Dan. Sekin löytyi kaapin perältä ja voitti kyllä Twilight-julisteen, joten pääsi seinälleni.

Tässä vaiheessa voin sanoa, että hakkaan päätäni seinään. Silloin pienenä, hetkinen yksitoista vuotiaana, kun Potter-innostus oli vasta aluillaan ja rehellisesti inhosin tuollaisia leffajulisteita, joissa luki näyttelijät ja ensi-iltapäivät ynnä muut, anteliaisuuspuuskassani annoin kaverilleni aidon leffateatterijulisteen LP'stä. Se siis todella oli sellainen iso, mitä teattereissa on seinillä, ja nyt todella, TODELLA harmittaa, koska lahjoitin sen pois.
Se on basiliski, se.

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #9 : Syyskuu 18, 2009, 14:32:50 »
Minullakin on muutamia Potter-julisteita, mutta ne saivat vähän aikaa sitten väistyä Twilight-julisteiden tieltä. Ainoa Potter-juliste, mikä minulla nyt on seinällä on se, missä on Harry, Ron, Hermione, Krum, Fleur ja Cedric. Siis sehän on Liekehtivästä pikarista. Liekkö sama kuva
DVD:n/VHS:n kannessa, en muista. Ja sit muistelen, että mulla on sellainen juliste missä Harry ja Hagrid seisovat selin "kameraan" ja kuvassa taitaa näkyä Tylypahka tai Tylypahkan pikajuna. En oikein muista ku on niin huono muisti... :P

Ja sitten on Azkabanin juliste, missä on Harry ja taustalla on niinkun pienellä ankeuttaja ja taitaa olla Sirius ja jotain muutakin vielä. Ja Vielä on sellainen juliste, missä on Daniel, Emma ja Rupert. Sainhan minä muuten yhden lehden mukana kaksi julistetta, missä toisessa on Rupert ja toisessa Daniel. Hyi, niitä en kyllä ikinä laita seinälle, kun ne on niin inhottavia lähikuvia. Ja Rupertilla on kammottavat VIIKSET!!:( Hyi..

Voisihan niitä julisteita olla enemmänkin, mutta kun ei seinät riitä... :)
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Nuuk

 • Kuolonsyöjä
 • Sukupuoli: Noita
 • Slytherin
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #10 : Syyskuu 18, 2009, 23:45:56 »
Mulla löytyy Potter julisteita yhteensä 10. Näistä on 4 piirrettyjä, yhdessä Potter lentää luudalla ja yrittää napata sieppiä, toisessa on Severus Kalkaros, joka seisoo Potterin takana liemitunnilla ja taustalla näkyy Ron ja Hermione. Ja nämä kaksi julistetta on sellasia isoja julisteita ja sitten yksi pienempi, siinä on Hagrid, Ron, Harry ja Hermione katsomassa, kun Norbert kuoriutuu. Toinen pienempi piirretty juliste, siinä on ainakin Hagrid ja olisko ollut Potter Ron ja Hermione, takaapäin kuvattu ja julisteessa lukee että; " He odottavat sinua Tylypahkassa." Sitten on näitä 'ei piirreettyjä', Liekehtivästä pikarista iso juliste, siinä Potter seisoo ja hänen edessä ja alhaalla on lohikäärmeenpää, joka syöksee tulta. Sitten Feeniksin Killan iso juliste, missä Potter on ensimmäisenä, sitten Hermione ja Ron taustalla ja nää osottaa sauvalla eteenpäin. Taustalla oikealla Pimeyden Lordin pää ja tylypahka jne. Sitten löytyy pienempi juliste, siinä on Harry niin pikkuinen vielä, taitaa olla Viisasten Kivestä. Siinä Harry pitää Hedwigiä kädellään. Sit on toinen juliste kans, missä Harry pitää hedwigiä kädellä, mutta siinä se on Azkabanin Vangista, sen tunnistaa niistä vaatteista. Harry istuu siinä jossain järvellä, kiven päällä. Sitten on vielä kaksi julistetta Puoliverisestä Prinssistä, toinen on se mikä tuli Demi- lehden mukana, missä on Harry ja Dumbledore ja toinen juliste on kaikkein isoin mitä mulla on, sain sen meidän elokuvateatterista ilmaiseksi, siinä on Harry naama ja hänen laseistaan heijastuu Dumbledore.

Nämä kaksi ensimmäisrä isoa piirrettyä julistetta osti Helsingistä, julistekaupasta. Ostin silloin samaan aikaan myös tuon ison Feeniksin Killan julisteen ja sain sitten kaupan päälle sen pienen piirretyn julisteen, missä se lohikäärme kuoriutuu. Muistelisin, että se FK juliste maksoi n.8 euroa ja jos en nyt aivan väärin muista, niin mulla oli 20 euroa mukana kun menin ostamaan niitä julisteita ja siitä saatoi jäädä vielä vähän yli. Tuon LP julisteen olen myös ostanut tuosta samasta julistekaupasta mistä nämä edelliset, mutta vain eri vuonna. (Ensin ostin siis LP julisteen ja sitten myöhemmin vasta nuo muut, tietenkin.) Sen viiemeisen piirretyn julisteen äitini löysi tässä muutama vuosi sitten kun penkoi jotain vanhoja papereita ja arvatakaas kaksi kertaa, kuka omi sen itselleen. ;-) Sitten sen pienen julisteen missä Harry pitää Hedwigiä kädellään, pikkuveljeni antoi sen minulle, kun itse kyllästyi Pottereihin (Ja antoi muuten samalla levyn, missä on tätä Potter 'musiikkia'..). Yhden julisteen löysin sattumalta, kun selasin vanhoja lehtiä, sen toisen missä Hedwig istuu Potterin kädellä ja sen toisen PP julisteen Demistä ja toisen PP:n elokuvateatterista.
Näiden lisäksi mulla on kaikki lehdistä löydetyt Potter mainokset, esim. jotain Potter peli mainoksia, näitä yhden sivun kokoisia. Niitä oon leikelly lehdistä ja laittanut seinille julisteiden väliin ja mun hyllykköön myös, missä säilytän kaikki Potter kirjat ja elokuvat + muut siihen liittyvät. Ja kun katselen näitä muutamia julisteita, mieleen tulee ihania muistoja.
I can see you, but you can't see me.

Poissa kkaro

 • Datisprinsessa
 • Vuotislainen
 • bujakaza
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #11 : Syyskuu 19, 2009, 22:40:07 »
mulla on aika monta: semmonen PP:n noin puolen metrin kokonen se harry mihä on useemissa siis se seisoo ja sillai sain sen jostain saksalaisesta lehestä, samankokonen missä harry lentää luudalla ja siä taustalla on tylypahka ja se on sellanen ihan sinertävä sen sain kaverilta,aukeeman kokonen draco sekin semmonen PP:n julkka ja sekin kaverilta, sivun kokosia neljä, hermione, harry ja ginny just pussaamassa, hermione ja harry jostain lehdistä nekin. jos nääkin lasketaan potter julkiks niin sit viä aukeeman kokosia kaks emma watson ja semmonen missä on daniel ja hermione ja semmonen joku puol metrii korkee mut aika ohut emma watson sillä on siinä semmonen hiano raidallinen paita/hame se tuli just uusimmasta popcorn lehestä, ja sellanen AV juliste sellanen HAVE YOU SEEN THIS WIZARD? ; eli semmonen siriuksen etsintäkuulutus missä lukee ne kaikki jutut siellä alhaalla ja siin on se kuva <3 ;'DDD
+
ovi täynnä kaikkii pikkukuvii, en tiä liittyykö tähän mutta kerroinpa kuitenki ((: NIITÄ ON TÄLLÄ HETKELLÄ 223 JA LISÄÄ TULEE


siinä teille mun selostus. hyvää pävän jatkoa :----------------DD
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 11, 2009, 14:18:05 kirjoittanut kkaro »
I don't care what you think. lol

Hermy

 • Ankeuttaja
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #12 : Lokakuu 13, 2009, 22:09:22 »
Multa löytyy kaksi isoa HP6 julistetta (ne on sellaiset, joita on elokuvateattereissa. Siinä on Harryn naama ja siinä ilmeisesti sataa, sekä Dumbledore heijastuu Harryn laseista. Julisteet on tummansiniset/mustat/valkoiset :D Alaosassa lukee HP6 ja "Taas kerran minun on pyydettävä sinulta aivan liikaa, Harry"), toisella on hiukan tunnearvoa, sillä löysin kyseisen julisteen puiston puskasta (ihmeellistä, mutta totta :D) ja vieläpä hyväkuntoisena. Olin ihan innoissani. :D Toisen sitten sain äitini työpaikalta. Sitten löytyy kaksi HP6 elokuvajulistetta (sellainen missä on Harry etualalla, sitten Ron ja Hermione vierekkäin, sekä Dumbledore Harryn takana), sain molemmat Koululaisen välistä, toisen kylläkin kaverini antoi. Niilläkin on tunnearvoa, sillä olin odottanut todella todella kauan, että Koululaisen väliin ilmestyisi Potter-juliste, ja vihdoin sinne se tulikin. :) Sitten on vielä viides juliste, se on Demin välistä (sellainen, missä on Harry ja Dumbledore), parhaalta ystävältäni saatu, joten tunnearvoa silläkin. :)

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #13 : Lokakuu 14, 2009, 12:49:55 »
Mulla on niin paljon julisteita HP:stä, etten edes jaksa luetella kaikkia!

Mutta niillä kaikilla on suuri tunnearvo: Osan olen saanut lahjaksi, osan olen lehdistä hankkinut. Niitä minä sitten katselen joka ilta ennen nukkumaanmenoa :)

Yksi hienoimmista julisteistani on juliste, jossa Harry ja Ginny lähestyvät toisiaan ja he aikovat suudella. Tausta on sininen. Se on todella kaunis, ja herkkä kuva, yksi feivoriteistani.

Vielä kaksi mainitsemisen arvoista julistetta: Molemmat ovat puolet huoneeni oven mitasta, toinen vain on vanhempi. Uudempi on upea juliste, jossa on punaiset silmät ja teksti: "I am... Lord Voldemort". Sitten kaikkein ensimmäisin Potter-julisteeni on 9-vuotiaana hankittu Harry Potter ja Azkabanin Vanki juliste. Se on sama kuin DVD:n kansi sillä erolla, että hiinokan paikalla pääkolmikon takana on Sirius Musta :) Kaikilla on tunnearvoa, sillä ne on vaivalla hankittu, nykyään kun ei Harry Potter-julisteita oikein tahdo löytää!
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #14 : Joulukuu 06, 2009, 12:31:32 »
Minulla on itse asiassa aikas monia Potter julisteita, laskuissa olen mennyt sekaisin. Suurin osa niistä on tullut Koululaisen välistä (niin leffa-julisteita kuin näyttelijä-julisteita) ja pari olen ostanut itse (Azkabanin vankiin liittyviä). Kaikki yhtä suurta julistetta lukuun ottamatta ovat tuota tavallista pientä kokoa, en nyt mitään mittoja osaa antaa.

Minulla on viisi julistetta ovessani. Iso on vaatekaappini päällä rullalla, sillä se ei enää mahdu seinälleni kaikkien muiden tavaroiden joukkoon. Joitakin julisteita on vielä laatikostossani, jahka saan joskus niille jonkun paikan jostain.

Omiin julisteisiini ei liity mitään tarinaa, eikä niillä ole minulle niin suurta tunnearvoa: pidän kirjoja (ja elokuvia) paljon tärkeämpinä kuin julisteita.

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2009, 16:01:14 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #15 : Joulukuu 06, 2009, 15:16:46 »
Omistan 2 PP-julistetta, toinen Demistä ja toinen Koululaisesta. Niillä ei ole mitään erikoista tunnearvoa, mutta en kuitenkaan niistä luopuisi.
Sitten kaapinovestani löytyy VK-soundtrackin siitä "kansipaperista" sellanen missä on Harry ja Hedwig. Se on aika pienen kokoinen.

Ja olenhan myös tehnyt kaksi kirpputorilöytöä. Toinen on Azkabanin vangista, sellainen missä on Harryn, Hermionen ja Ronin naamat ja siellä ylhäällä lukee " Something Wicked This Way Comes ", ja toinen on joku piirretty, varmaan aika vanhanpuoleinen... Maksoi oikein 50snt, mutta silti tykkään siitä tosi paljon :]

Joskus 7-8 vuotiaana omistin SK-julisteen, jonka sitten joskus aikojen kuluessa heitin roskiin, kun se hajosi D'': En sen ikäisenä kyllä ollut edes kunnon Potteri-fani, mutta pistin sen seinälle nähtyäni SK:n :'D Se oli hieno <3 : c
no jaa-a meni vähän ohi :D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 19, 2010, 19:29:11 kirjoittanut Candily »
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Vispilä

 • kermavaahdossa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #16 : Joulukuu 23, 2009, 12:39:24 »
Jees, minulta löytyy kaksi julistetta (varaston puolella tosin) Pottereista. Toinen on AV-juliste, jossa trio katsoo kauhulla ylöspäin ja ihmissusi on takana, ankeuttajakin muistaakseni kuvassa näkyy. Toinen on LP-juliste, hieman yksinkertaisempi ja tylsempi, jossa Harry seisoo selkäpäin jossain tummassa sumussa numerollinen paita/takki päällään. Julisteessa lukee myös "Difficult times lie ahead, Harry".
“It does not do to dwell on dreams and forget to live.”
- Albus Dumbledore

Poissa kkaro

 • Datisprinsessa
 • Vuotislainen
 • bujakaza
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #17 : Joulukuu 26, 2009, 15:24:04 »
Mullon hp-julisteita (eli siis sivun kokosia, isoimmat sellasii metrin kokosia) on 14, ja melkeimpä kaikki on ULKOMAALAISISTA lehdistä, koska sieltä tulee ainakin sillon kun on tullut juuri uus elokuva niin kauheasti niitä julisteita, mutta en ole voinut kaikkia ostaa -.-

Ja siis näitä lehtiä mitä olen ostellut on: Bravo, Popcorn, J-14, Tiger Beat, M, Yeah!, PictureStar(näistä löytyy välillä hyviä special-lehtiä)

Öhmm oon ostanu myös usein niitä Miley Cyrus- julisteiden takia, mutta paljon myös HP-julkkien takia, ja sen takia on ovi täynnä pieniä kuvia (HP) kun on ostanu niitä ja sit niissä on ollu juttuuki nii...

I don't care what you think. lol

Poissa Ninzai

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #18 : Joulukuu 27, 2009, 22:58:16 »
No meillä on ollut semoinen,että harru ja hagrit seisoo selin kuvan ja tylypahka on siellä ns kauempana ja sitten siinä näkyy ne veneet kun ekalla luokalla meneevät tylypahkaan no empäs tiedä missä se on :( harmi koska hieno se oli en muista mistä se oli tullut. Mutta se oli myös vähän rikki.

Mulla on ollut myös lehdestä tullut harry potter juliste mikä on salaisuuksien kammiosta ja siinä oli Harry ja se miekka,mutta se on mennyt rikki ja se on roskiksessa se oli vanha taino olin itsekkin nuori silloin.

Mutta nyt minulla on liekehtivä pikari juliste vähän rikki se tuli tuurilla sillä kun koululais lehti tuli ilmais jakelulla niin siinä oli sattumalta tämä kyseinen juliste olin innoisani ja sehän on jonkin verran vanha.

SItten minulla on feeniksen kilta juliste sen ostin muistaakseni itse.

Ja sitten minulla on kaks hp6 julistetta toisessa on harryn naama ja silmä laseista näkyy dumledore .Se tuli myös sattumalta perjaatessa ostin miss mix lehden kun sinä oli lady gagasta ja kotona huomasin että oho tässähän on hp6 fani juliste.Ja toisen siten ostin muistaakseni ja siinä samassa lehdessä oli Emma Watsonista : D.

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #19 : Joulukuu 28, 2009, 15:43:31 »
Minulla on kolme Harry Potter- julistetta.

Kaksi niistä on Puoliverisestä prinssistä. Toisessa näkyy vain Harryn naama ja toinen on se missä Harry ja Dumbledore seisovat luodolla. Harryn naama- juliste ei ole minulle kovinkaan rakas, eikä se ole mielestäni hirveän hienokaan. Harry&Dumppis- julisteesta pidän kyllä.

Näiden kahden lisäksi omistan Azkabanin vanki- julisteen, joka on minulle kaikista rakkain. Siinä Harry on keskellä taikasauva kädessä ja ympärillä on muunmuassa Sibylla Punurmio ja Sirius. Yläreunassa on teksti: "Something wicked this way comes". Löysin julisteen yllättäen kirpparilta noin vuosi sitten, ja sain sen vieläpä naurettavan halvalla. Juliste on melko iso, isompi kuin Puoliverinen Prinssi- julisteet. Se on hieman kulunut ja vanhan näköinen, mutta sekös vain tekee siitä paremman näköisen. :D Kyseinen juliste on lempparijulisteeni, enkä voisi luopua siitä.

Niin, ja tietenkin minulla on myös yksi itse piirtämäni "juliste". Jättikokoisessa piirrustuksessa on Tylypahkan vaakuna ja alhaalla teksti: "Draco dormiens nunquam titillandos". Mielestäni piirrustus on aika hieno, ja käy paremman puutteessa oikeasta julisteesta. :D
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Kääpiöpallura

 • Rusetti
 • Vuotislainen
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #20 : Joulukuu 28, 2009, 23:11:41 »
Mulla on semmonen Fk juliste jossa on FK-elokavan pahikset ja voldu tietenki etummaisena ja siinä vieresä Bellatrix ja Lucius Malfoy ja sitte muita kuolonsyäjiä takana, ne on kaikki jossain siellä Taikaministerion käytävällä.

Sain sen jostakin lehdestä sillin ku toi FK elokuva ilmesty ja se on ollu mun huoneen ovessa siitä lähtien. On mulla muutamia muita pienempiä julisteita LP- ja PP elokuvista mutta toi FK juliste on ehdoton suosikkini ^_^

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #21 : Tammikuu 19, 2010, 16:10:05 »
Tällä hetkellä minulla on seinilläni seitsemän kappaletta HP-aiheisia julisteita. Yksi VK, yksi AV, kaksi PP:tä, kaksi KV:ta ja Draco-juliste. Lisäksi on kaiken sortin minikeräilykuvia.

Viisasten kivi-juliste on yksinkertaisesti Iltalehden ohessa olleen dvd:n saatu kansikuvajullari.
Azkabanin vanki-julisteen Harry on kuvan keskimmäisenä ja hänen ympärillään ovat kuvat Siriuksesta, Punurmiosta kristallipalloineen ja ankeuttajista usvan keskellä. Myös Hiinokka lentelee lähellä julisteen ylälaitaa, ja sen yllä komeilee teksti "Something Wicked This Way Comes."
Puoliverinen prinssi-julisteista ensimmäisessä Harry ja Dumbledore ovat luolan suulla, toisessa on sama kuva kuin PP-dvd:n kannessa.
Kuoleman varjelukset -jättijulisteessa ovat mäenrinnettä alas juoksevat Harry, Ron ja Hermione. Olen kiitollinen siitä, että Vuotisnäytöksen jälkeen poiskorjatut julisteet lahjoitettiin paikalle ehtineille. <2
Toisessa, normaalikokoisessa KV-julisteessa sensijaan on kuva palavasta Tylypahkasta. Pidän kovasti.
Draco Malfoy-julisteessa on yksinkertaisesti kuva hieman selin kameraan olevasta, mutta siihen päin katsovasta Dracosta.

Edellämainittujen lisäksi omistan pääkolmikkoa siviilivaatteissa kuvaavan julisteen, mutta se joutui väistymään seinätäni muiden vallatessa lisää alaa.

En oikein ikinä löydä sellaisia HP-julisteita, jollaisia todella haluaisin. Esimerkiksi sellainen PP-leffan aikaan teattereissa ollut Severus-juliste olisi ollut todella hieno, mutta eipä niitä taida saada juuri mistään. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen ainakin noihin palava Tylypahka- ja Draco-julisteisiini.

~Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 29, 2011, 23:29:25 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa EJR

 • Varjelusten toinen puoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I just want things to make sense
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #22 : Tammikuu 19, 2010, 16:29:09 »
5 potter/näyttelijä julistetta.

1. On uusin, siinä on Daniel, ja nimmari  (postissa, lähetin kirjeen...)
2. Se on koululaisesta, ja siinä on Dan, Emma ja Rubert...
3. on Feeniksin killasta, H R ja H ovat lentämässä kameraa kohti, taustalla pikku Winhing(No mikälie :D)
4. Feeniksin killasta. Harry, osoittaa 'alavas, Ron, tläoik', Hermione vähän nalas, ja muutkin pääkuusikosta (luna, neville ginny)...
5. On AV:sta, siinä Harry, ja Sirius(taka-alalla), Punurmio ja ankeuttaja
MS Hirmun kapteeni!

Poissa sotka

 • kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #23 : Helmikuu 13, 2010, 15:27:22 »
Mulla on kaks julistetta molemat Koululaisesta:D Toinen on Puoliverisestä prinsistä siinä on Harry, Dumbledore,Ron ja Hermione ja toinen on Liekehtivästä pikarista siinä on Harry, Hermione, Ron, Fleur, Krum ja Cedric ja taka-alalla se missä oli toinen koettelus.

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Harry Potter julisteet
« Vastaus #24 : Maaliskuu 01, 2010, 17:25:55 »
Mulla on 4 Harry Potter julitetta:
1. Harry Potterin naama on siinä ja sen lasit on täynnä pisaroita ja niissä on Dumbledore(HP6)
2. Harry on keskellä ja sitten siinä on Ron, Hermione, Ginny, Neville ja Luna silleen tulee Harryn takaa(HP5)
3. Harry on ihan edessä ja sitten on silleen joka toisella puolella nuo samat tyypit, jotka oli edellisessä (HP5)
4. Hermione ja Ron on siinä koulupuvuissa vierekkäin ruskeella taustalla(HP5)
Siiten miulla on semmonen taulu eri Potter elokuvista. Saatu kaverilta lahjaksi:)