Kirjoittaja Aihe: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4  (Luettu 103283 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Yamiska

 • Potterin lempiponi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My Little Harry
 • Pottermore: ThestralRook142
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #175 : Elokuu 24, 2011, 23:44:20 »
Viime viikko oli varsin hedelmällinen Potter-unien suhteen. Sain talteen kokonaista 4 kappaletta. Kolme niistä näin peräti saman yön aikana.

Ensimmäinen:
Luin kirjaa, jotain aika vanhaa sellaista (ehkä 50-70 luvulta). Välillä näkyi unessa selkeitä sivuja kirjasta, välillä taas elokuvamaisia kohtauksia.
Olin jossain porukassa ja ajettiin autolla. Itse istuin takapenkillä. En muista mihin oltiin menossa. Minä ja pari muuta, jotka kanssani takapenkillä istui, tiedettiin, että osattiin taikoa; meillä oli sauvatkin. Ei kuitenkaan tiedetty miten käytännössä loitsittiin. Auton kuljettaja ja etupenkillä istuva tyyppi oli molemmat täysin tuntemattomia heppoja. He neuvoivat jotain taikaministeriöön liittyvää, en vain muista mitä. Sitten näin semmoisen kadun yllä roikkuvan tienviitan, jossa luki normaalien suuntaohjeiden lisäksi "Taikaministeriö" ja sen alla oli pari suuntaa osoittavaa nuolta ja jotain muitakin ohjeistuksia miten ministeriöön pääsisi.
Mietin unessa olisiko taikamaailma sittenkin todellinen kun kaksi eri kirjailijaa on kirjoittanut samantyyppisiä juttuja taikaministeriöstä, taioista ja jästeistä yms. Pelkäsin unen alussa kun aloittelin tämän vanhan kirjan lukemista, että jossain kohden kirjan taikajutut eroaa Pottereissa olevista ja silloin se suoraan todistaisi, ettei nämä taikajutut kaikesta huolimatta olisikaan totta. Oli kyllä vähän tavallista karumpaa herätä unesta todellisuuteen kun kerrankin oli saanut "vedenpitäviä" todisteita, että Potterin maailma on totta :P

Toinen uni:

Olin unessa jossain isohkossa koiratapahtumassa. Siellä oli paljon erilaisia tapahtumia ja esityksiä. Mietin minne menisin ja joku ehdotti, että miksen menisi mätsäriin (epävirallinen koiranäyttely), koska Daniel Radcliffe arvostelee siellä osan koirista. Päätin sitten ilmoittaa oman koirani sinne, vaikkei Dan sitä arvostelisikaan (Dan arvosteli kääpiörotuja, itselläni on shiba). Mätsärin kehä ja yleisölle tarkoitettu katsomo on valkoisen teltan alla (vähän mallia Hamina Tattoo). Istun sinne yleisöön odottamaan vuoroani. Ajattelin, että hitsi kun olis ollut hyvä tilaisuus hieroa tuttavuutta Danin kanssa jos vaan olis ollut jokin kääpiökoira itsellä.
Siellä kehän vieressä oli semmoinen pienehkö valotaulu, jossa vilahteli ilmoittautumismaksuja eri tuomareille. Danille ilmoittaminen oli kalliimpaa kun muille (tuntemattomille). Sitten siellä taulussa näkyi munkin nimi ja muistin, että ei hemmetti, mähän olin myös jo aikoja sitten lupaunut sinne tuomariksi. Seuraavana hetkenä tajuan toisen mokan: eihän tuomari saa esittää koiraa siinä näyttelyssä missä itse arvostelee. Toivon ettei kukaan muista, että minun piti myös arvostella.

Sitten pieni aikaloikka mätsärin loppuun. Sinne tuli joku järjestäjä paikalle ja puhui jotain spondyloosista* (olevinaan jokin kääpiökoirien jalostuksella aikaan saatu liian kapea selkä). Järjestäjä mutisi jotain puoliääneen, että onneks Kennelliitto tekee uuden määräyksen sen suhteen. Joku yleisön joukosta kysyi "Anteeks, saisko tosta lisäinfoa?" Järkkä ilmoitti, että siitä alko juuri luento 5 min sitte. Koko yleisö, minä myös, rynnätään kiertotietä (suoraankin olis päässyt) auditorioon (joka muistutti ihan mun duunipaikan auditoriota). Esitys ei ollut vielä alkanut kun tulin paikalle. Yritin löytää hyvän paikan, josta sekä näkis että kuulis. Päädyin jonnekin keskelle about 4 tai 5 viides rivi. Esiintyjä (nainen) oli jo paikalla, sillä oli päällä outo asu, vähän niin kuin muodostelmaluistelijan puku, paljettinen toppi ja lyhyehkö liehuva hame. Esiintyjä aloittaa luennon pyytäen yleisöä laulamaan mukana ja alkaa laulaa Paljon onnea vaan -laulun pilaversiota, aiheena Harry Potterin sairaat koirat (vihjaten siis niihin Danin arvostelemiin spondyloosisiin kääpiökoiriin).

* Piti googlettaa tuo spondyloosi, koska selvästi olin sen joskus aiemminkin kuullut, ja sehän on todella selkäsairaus, aiheuttaa rappeumaa ja luupiikkejä nikamien väliin tms. Mutta ei vastaa kyllä iha tota miun aivojen kehittämää määritelmää :D

Kolmas uni:

Unessa oli suuri palatsimainen rakennus. Siinä oli todella monta kerrosta. Yhdessä osassa (keskellä?) oli sellainen suuri pyöreä tila avoinna ekasta kerroksesta kattoon asti. Muiden kerrosten tasanteet kiersi tämän aukean ympäri. Paikka oli hämärä, ei ikkunoita missään, pelkkiä seiniä, joissa oli ovia käytäviin ja muihin talon osiin. Katossa oli pimeä kupoli. Siellä kupolissa oli vähän niin kuin jonkin leijuvan vesipallon sisällä outo vesihirviö. Sellainen Loch Nessin hirviön ja kalmarin sekoitus: sillä oli Nessien etuosa ja mustekalan lonkerot takana. Joku pikkutyttö valkoisessa mekossa on sen vesipedon ystävä ja yrittää suojella sitä, koska joku hullu tiedemies / professori yrittää napata sen.
Sitten yhtäkkiä seisonkin yhdellä niistä aukeata kiertävistä tasanteista Harryn ja muistaakseni myös Ronin kanssa (joku siinä oli kolmantena). Paikka alkaa täristä ja selvästi koko rakennus uhkaa sortua. Harry selittää, että sillä proffalla on jotain tosi ilkeitä suunnitelmia. Vilkaisen ympärilleni ja näen sen proffan pari kerrosta alempana aukean vastakkaisella puolella, josta se tiirailee sekä meitä, että edelleen kupolissa olevaa vesipetoa (pikkutyttö jotenkin katosi, ei näkynyt enää koko unessa). Sitten proffa päättää selvästi lähteä jahtaamaan meitä. Paikka meinaa edelleen sortua ja nyt sen lisäksi kohta se hullu proffakin on meidän kimpussa ellei keksitä miten päästään pois sieltä. Harry katsoo minua ja sanoo "Olen liian nuori kuolemaan.. Mutta jos on pakko niin haluan tehdä sen tyylillä." Harry tai Ron, en muista kumpi, kysyi mitkä oli meidän mahdollisuudet jäädä eloon siinä tilanteessa. Tajusin, että ainoa keino päästä pakoon on räjäyttää reikä lattiaan, niin että siitä putoaa suoraan alimpaan kerrokseen (oltiin ainakin 10:ssä kerroksessa). Alimmassa kerroksessa on kahvila, jossa
on Dumbledore, jota pitää varoittaa proffasta. Ensin sekä Harry että Ron piti ideaa pähkähulluna (jaa, mistähän syystä? :D), mutta suostui siihen sitten kuitenkin. Harry pyysi jotenkin telepaattisesti vesipedolta apua ja se lähetti jotain telepaattisia paineaaltoja, jotka räjäytti lattian meidän alta ja pudottiin todella eläväntuntuisesti ne monet kerrokset suoraan pinkin sävyiseen kahvilaan suoraan Dumbledoren viereen sellaiseen isohkon pyöreän liinapäälysteisen pöydän ääreen. Kaikki oltiin ihan kunnossa, kuin ei oltais mistään pudottukaan. Kaikki ympärillä olijat oli aivan pölystä harmaita ja pöllämystyneitä kun oltiin siihen yhtäkkiä ilmestytty. Alettiin huutaa varoituksia proffasta. Ja valitettavasti enempää en muista.

Neljäs uni:

Olin jokin pikkupoika, joka pelasi jotain seikkailuvideopeliä. Olin siis siinä unessa itse siinä videopelin maailmassa. Matkasin siinä ties mihin eri pelin paikkoihin ja keräsin jotain kultaisia siemeniä. Ne kultaiset siemenet ilmestyi aina vain tiettyyn aikaan ja jos niitä ei silloin ehtinyt kerätä, niin ei voinut enää koskaan saada niitä. Minulta puuttui enää yksi ja näinkin sen jonkin luolan lähistöllä. Siinä lähellä oli myös jotain sarvikuonoa muistuttavia öttiäisiä, joista yksi yllättäen pisti siemenen poskeensa ennen kuin ehdin napata sen. Jotenkin tässä vaiheessa vasta kunnolla tajusin, että kyseessä on videopeli. Samaan aikaan siirryinkin pojasta pelkäksi unen katsojaksi ja poika istui telkkarin ääressä peliä katsellen ja alkoi valittaa, että peli bugitti kun ei niiden sarvikuonojen kuulunut syödä siemeniä ja nyt siltä oli mennyt 3 tuntia ihan hukkaan kun ei se enää ikinä voisi saada kaikkia siemeniä (pelissä kerättiin jotain muitakin juttuja ja aina yritettiin  saada täydellinen kokoelma). Sitten joku ehdotti pojalle, että miksei tämä käyttäisi ajankääntäjää. Poika päätti sen tehdä ja meni 8h menneisyyteen ja löysi itsensä vessasta. Tajusi silloin, että oli todella menneisyydessä, koska siellä oli lavuaarin äärellä hänen hammasharjansa, jonka hän oli juuri jättänyt yöpöydälle. Sitten poika alkoi yrittää uudelleen siementen keräystä. Tosin samalla poika tajusi, että nyt hän joutuu keräämään myös erästä toista kokoelmaa ja pelkäsi, ettei aika kuitenkaan riitä molempien kokoelmien täydentämiseen.
Poika päätti sitten lopettaa pelaamisen ja meni keittiöön. Siellä pojan äiti puhui jotain Oravesta. Poika ei tiennyt kuka Orave oli. Nyt olin itse yhtäkkiä taas mukana tapahtumissa ihan omana itsenäni ja sanoin, että Oravehan on professorina koulussa. Heti sen jälkeen tajusin, että hitsi, se poikahan on vasta 10, joten eihän hän vielä tiedä keitä Tylypahkassa on opettajina. Poikahan menee sinne vasta ensi vuonna. Ja sitten heräsin.

Poissa Jäätelö

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #176 : Elokuu 25, 2011, 14:21:08 »
Näin toissa yönä unta, jossa olin Harry, koska Voldemort jahtas mua ja yritti tappaa mua. Olin Hermionen kanssa ja Ronki tais olla yhessä vaiheessa mukana. Ihan ekana oltiin kait niinku Weasleyden talossa, ainaki se muistutti sitä, ja sit mentii Hermionen kanssa piiloo johki peiton alle ja mulla oli joku sellane suoja kasvojen päällä, et ku Voldemort tulee, ni ei tunnistais mua. No siinä sitte oltii silmät kiinni ja mä rukoilin siinä apua ja tunsin, et joku tuli mun päälle ja yritti kiskoo sitä peittoa pois ja jotain. Sitte ku noustiin ja mentiin pihalle, ni sinne tuli poliiseja ja aloin selittää jotain murhaajasta, et se yrittää tappaa mut ja se on tuolla talossa, mut sitte yhtäkkii ne kaikki poliisit oliki kuolonsyöjii ja sit lähettii juoksee Hermionen kanssa metsään pakoon niitä ja sit yks sai mut kiinni, mut sit niinku tiputtii alas, oltii jonku korokkeen päällä tai jotain, mut mulle ei käynyt mitään, mut sit sille kai tapahtu, ku pääsin pakoon. Sitte yhtäkkii tultii jollekki mökkipihalle missä oli jästejä ja Voldemort tuli sinne ja tiesin etten pääse enää pakoo ja se uhkas tappaa ne kaikki ihmiset ja sitte mut. Sit siinä jotain yritin selittää niille ihmisille, ettei soittais poliisille, koska ei ne vois pärjätä Voldemortille ja jotain et me osataa kaikki taikoo. Sitte ku Voldemort oli aikeissa tappaa mut, ni aloin vaan raivoo et "miks sä ees haluut tappaa mut? en haluu olla paha, en vois ees tappaa jänistä tai lintua, en mitään, en yritä olla parempi ku sinä ja hei sä kukistuit sillo ku mä olin 1-vuotias mun äidin takia, ku ite et muistanut sitä vanhaa taikuutta" Noo sitte jotain se sano ja sit me käteltii ja meistä tuli ystävii xD  ja sitte heräsin.

Mulla on aina unissa sillain, et jos on joku pahis, joka haluais satuttaa mua, ni meistä tulee sit lopulta ystävii:D Iha hyvä vaan... Mutta tossa unessa se tunne oli todella ahdistava ja pelottava, ku tiesin et jos jään kiinni, ni kuolen ja jouduin juoksee henkeni edestä siellä metsässä. Se oli kauheeta!  Niii ja ensimmäistä kertaa pystyin juoksee niin lujaa, kun vaan pääsin. Yleensähä unissa ku yrittää juosta, ni menee sillai hidastetusti ja tiedät et pääset juoksee paljon nopeammin, mut et vaan pysty.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 02, 2011, 18:27:21 kirjoittanut Jäätelö »
"Only I can live forever"

Poissa Greenback

 • Kalamies Reino
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #177 : Syyskuu 01, 2011, 14:05:20 »
Olen nähnyt Potterunia varmaan jostain seittemänvuotiaasta lähtien eli siis siitä asti kun aloin lukea pottereita..

Viimeksi näin tämän, en nyt tiedä, miten paljon liittyy harry potteriin, mutta hauska oli ainakin: Kävelin maantiellä vuokraponini kanssa, olimme menossa ABClle syömään, kun yhtäkkiä poni muuttui pörröiseksi ja vihreäksi ihmissudeksi, joka olikin ystävämme Fenrir Harmaaselkä. Olin vaan silleen et kui heppa voi olla ihmissusi, ja yritin muistella, oliko kirjoissa Harmaaselkä kenties ollutkin oikeasti poni, mutta joo... heh.
Tänäänkin tuli viisi kiloa.

Poissa Snive

 • Mini-Snapu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Se Kalkaros
 • Pottermore: HazelShadow43
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #178 : Syyskuu 24, 2011, 12:19:47 »
Tällainen outo uni oli tuossa yks yö

Olin jossain päin maailmaa, jossa oli jonkinlaiset festivaalit. Alan Rickman (=Kalkaros) oli siellä myös. Siellä oli semmoinen iso niitty, joka vietti ylöspäin ja Alanin tapasin siellä ja juttelin vähän aikaa hänen kanssa. Sen jälkeen menin sellaiselle kauppakujalle, jossa oli paljon myyjiä myymässä erilaisia tuotteita, kuten leivonnaisia. Myöhemmin unessa foorumin Yamiska ilmaantui paikalle ja kertoi, miten hän oli tavannut Alanin vessassa ja jutellut tämän kanssa. Olin hiukkasen kateellinen, kun itse en ollut saanut jutella niin kauaa Alanin kanssa.
Myöhemmin olimme isommalla porukalla menossa Potter-vaatteissa ottamaan kuvia keskelle rämeikköä. Sinne piti mennä sellaisilla ylikapeilla pitkillä veneillä, joihin juuri ja juuri mahtui istumaan. Sinne matkan varrelle se uni sitten loppuikin. Ei ehditty ottamaan kuvia XD
Snape, Snape, Severus Snape.

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #179 : Syyskuu 24, 2011, 12:30:20 »
Viimeksi taisin nähdä sellaista unta että olin jossain aukealla vieraassa kaupungissa jossain tapahtumassa ja kesken kaiken Draco kävelee koulupuvussa jostain rakennuksesta ulos ja menee ohitseni. Siihen liittyi vielä jotain muutakin mitä en muista...Varmaan kaikista kamalin uni oli sellainen että olin unessa Harry (wtf) ja jossain hylätyssä & kovia kärsineessä rakennuksessa jossa oli tikapuut toiseen kerrokseen eikä ollenkaan rappusia. Unessa tajusin että Voldemort on tulossa ja minun piti taistella sitä vastaan ja loppu-uni koostui siitä kuin koitin paeta ja taistella (pakeneminen todella rohkelikkomaista, hahhah).
And they dream in their sleep

Poissa Jäätelö

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #180 : Syyskuu 24, 2011, 18:27:12 »
Viikko sitten näin unta, että olin mun iskän kanssa leipomassa jotain, ja sit Draco tuli siihe ja muistin et meijän piti alkaa harjottelee kirousloitsuja. Olin iha innoissaa, et pääsen kokeilee tappo- ja kidutuskirousta muihin ihmisii. sen jälkeen se uni sitten vaihtu.  Ei keretty harjottelee :(

Viime yönä näin unta, et katoin äidin kanssa kahta viimestä potteria ja sit kaikki muuttu todeks. Lopputaistelu oli alkamassa ja mun piti taistella Voldemortin puolella. Muuta en sit oikee muistakkaa, paitsi et olin iha fiilareissa, ku pääsin taistelee Voldiksen puolelle :D Oonkoha mä joku paha, noiden unien perusteella :DD

Sitte viime viikolla vielä näin unta Ralphista (voldemort) et se tuli pelastaa mut ja mun kaverin jostain ravintolasta, ku joku mies yritti raiskta mun kaverin :O  mut ihana Ralph tuli sit pelastaa <3 =)) 
"Only I can live forever"

Poissa Viulutyttö

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: JinxStar23
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #181 : Syyskuu 25, 2011, 10:49:53 »
Pari päivää sitten näin unta Voldemortista. Aluksi olin jossain metsässä kun Harry ja Voldemort tulivat siihen taistelemaan. Sitten sinne tuli joku Voldeksi pukeutunut mies aseen kanssa ja alkoi ampua minua ja Harrya. Harry suojeli minua loitsuilta ja luodeilta olemalla koko ajan edessäni ja haavoittui sitten itse. Lähdimme juoksemaan syvemmälle metsään ja taistelu jatkui. Yhtäkkiä Neville tuli ja vei minut turvaan tarvehuoneeseen. Se oli täynnä potter-hahmoja ja kavereitani. Juttelin hetken Nevillen kanssa ja lähdin pois. Jostain syystä olinkin yhtäkkiä Lontoossa ja olin muuttunut Harryksi. Menin jonnekkin kauppaan ja kaikki pitivät minua sankarina. Kun tulin takaisin ulos huomasin että Voldemort joukkoineen ajoi minua takaa. Päätin ilmiintyä New Yorkiin heitä pakoon mutta he seurasivat minua. Ilmiinnyin takaisin Lontooseen ja heräsin. Toinen Potter-uni oli tänä yönä kun näin unta että olin taas Lontoon Trafalgar squarella odottamassa kv osa 2:n maailman ensi-iltaa. Kukaan ei ollut vielä tullut sinne joten menin eturiviin. Jostain syystä vanha kuvisopettajani tuli luokseni ja aloimme piirtää jotain Potter-hahmoja. Sitten Evanna Lynch (Luna) ja Emma Watson (Hermione) tulivat halaamaan minua ja lähtivät pois. Kului hetki kunnes Rupert Grint (Ron) ja Matthew Lewis (Neville) tulivat myymään minulle jotain paahdettuja manteleita. Kun vielä Tom Felton (Draco) tuli kysymään ruotsiksi missä hänen äitinsä on, heräsin.  :-)
Lontoo 7.7.2011 <3

Poissa Jäätelö

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #182 : Syyskuu 25, 2011, 12:16:53 »
Taas tänä aamuna näin potterunta:D

Minä ja yks mun kaveri oltiin jossain paikassa (en tiedä missä) ja Emma Watson oli siellä. Päätin sitten kysyä Emman nimmaria ja me käveltii johki pöydän luokse, missä hän alkoi selittää kaikkee suomeksi. Sit mun kaveri tuli siihen ja Emma arpoi, et ketä vastaan me voidaan taistella. 
Mä taistelin ensin Bellatrixiä vastaan, juostiin jossain rappusissa alaspäin ja iskettii toisiamme tainnutus- ja kidutuskirouksilla. Sitten iskin tappokirouksen ja voitin.

Menin takas ylös ja kysyin Emmalta, jos voisin taistella Ralphia vastaan (Voldemort) ja se onnistui. Lähin juoksee johki ulos jotain tietä pitkin, ja Ralph oliki Voldemort yhtäkkia ja mua alko pelottaa kauheesti.  Iskettii noilla ihan samoilla loitsuilla toisiamme autojen ja kivien takaa. Voldemort oli taas Ralph ja sitte käytin karkotaseet loitsua ja sain sen sauvan itselleni. Sit Ralph hyökkäs mun kimppuu jollain harjalla ja en tietenkää sit älynnyt käyttää kumpaakaa sauvaa, ja siitä sit muodostu painiottelu, eikä mulla tietenkään ollut mitää mahiksia. Istu mun päälle ja piti mun käsistä kiinni. yritin ties kuinka kauan päästä pois, mut... -.-  Sitten heräsin:D    Käytin myös Varjelus loitsua, kun Ralph päätti yhessä vaiheessa alkaa iskee niitä loitsuja iha hirveesti peräkkäin.
"Only I can live forever"

Poissa Amortentia

 • Uneksia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DreamBlut4303
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #183 : Syyskuu 26, 2011, 18:32:19 »
Tästä unesta on jo aikaa, enkä muista siitä hirveesti, mut olin just lukenu salaisuuksien kammiota.

Mä olin jossain luolassa ja se oli kotikolo(sit sinä oli jotain välissä) mut sit siihen tuli Lucius Malfoy, joka sano et se tekee ratsian sinne kotikoloon ja sit Harry sano et mennään puun taakse piiloon ja sitten sinne tuli myös Narcissa ja Draco ja sit en muista enempää... Mut mun unet on aina sekavia.
korpinkynnenoleskeluhuone.blogspot.fi

Potter-fanin Potter-blogi

Poissa pende

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #184 : Syyskuu 26, 2011, 20:17:45 »
MINÄ OLEN NÄHNYT PARI POTTER UNTA TÄSSÄ ON TOINEN

Ensin olin pyöräilemässä meidän koulun pihalla ,mutta sit sinne
tuli kuolonsyöjät. Mä taistelin niitä vastaan opettajien kanssa
siis tylypahkan opettajien kaa. Siellä oli myös feeniksin kilta.
sitten kun oltiin voitettu ne mää kaikkoonnuin kotiini ,mutta sinne tuli
Voldemort. mä taistelin sen kaa ja taisin voittaa ,mutta en oo aivan varma                                                                          koska taisin herätä siinä vaiheessa

Poissa sestiva

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #185 : Lokakuu 29, 2011, 18:01:59 »
Mielenkiintoisia unia teillä..

Noh, minä muistan yhden painajaisen, jonka taisin nähdä tänä vuonna. Kävelin siinä joskus iltapäivällä kohti vanhaa kotiani, joka oli raunioina, ja puristin taikasauvaa kädessäni. Kun sitten pääsin sisään, kuulin vauvan itkua. Löysin pienokaisen romahtaneesta kehdosta, ja hän oli jollakin tavalla Harry, koska hänellä oli salama arpi otsassa, mutta hän vain oli tyttö. Vein hänet ulos juuri ennen kuin talo sortui.
Sen jälkeen en muista mitä tapahtui, koska siitä muistikuvat hyppäävät siihen kuinka seisoin Dumbledoren toimistossa ja pidin sitä nukkuvaa tyttö vauvaa sylissäni. Huhuilin rehtoria, mutta huoneessa ei ollut ketään. Ei edes Fawkesia. Jotenkin siinä sitten ymmärsin että olin mennyt ansaan, ja lähdin juosten pois. Tylypahkan käytävällä perääni lähti peikko, ja vieressäni juoksi Colin Creevey ottamassa kuvia pakomatkastani. Tainnutin hänet sauvallani ja piilouduin tyttöjen vessaan. Syytä en tiedä, mutta menin seisomaan vessanpyttyyn ja se imaisi minut taikaministeriöön, jonka kuolonsyöjät olivat vallanneet. He riistivät vauvan sylistäni ja... no niin, tekivät hänestä selvää siinä silmieni edessä. Rupesin itkemään ja näin kuinka Bellatrix osoitti minua sauvallaan ja hymyili ilkeästi. Heräsin siihen.

Kaiken kaikkiaan pelottava uni... ei välttämättä kuulosta siltä, mutta se oli. :( Eräs on myös, missä autoin Siriusta pakenemaan vankilasta, mutta sitä en halua edes muistella.
"Harry Potter will always be a part of me."

Poissa KP

 • Helmiäislehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dracon hyypiösisko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #186 : Lokakuu 30, 2011, 17:41:01 »
Jokunen yö sitten näin unen, jossa Kalkaros väitti olevansa Harryn isä. Hänellä oli väitteelleen myös pätevä kirjallinen todistus, jonka Lily oli allekirjoittanut. James (joka jonkin oikun vuoksi olikin vielä elossa) tuli kysymään minulta, mikä tämä juttu oli ja mitä minä siitä tiesin. Hermostuin tästä, sillä enhän minä voinut mitenkään tietää, keiden kaikkien miesten kanssa Lily oli seikkaillut.

Päätimme selvittää asian tekemällä isyystestin. Testiin osallistuivat James, Kalkaros, muutama naapurin setä ja joukko poliiseja ja rakennusmiehiä. Testien tulokset olivat violetin nesteen muodossa koeputkissa salaisessa laboratoriossa, joka sijaitsi baarin vieressä hotellin alakerrassa keskellä keskiaikaista kylää. Olin menossa hakemaan tuloksia, kun yllättäen formula-auto täräytti laboratorion seinästä läpi ja tuhosi koeputket. Tässä vaiheessa ketään ei enää jaksanut kiinnostaa, kuka oli Harryn isä, joten annoimme asian olla.

Joku kuitenkin keksi kysyä, että kukahan sitten mahtoi olla Harryn äiti. Vastasin että eikö se nyt ollut aika ilmeistä, kun Lilyn kuitenkin tiedettiin kantaneen ja synnyttäneen Harryn. Kysyjä ehdotti, että saattoihan Harry olla istutettu alkio. Seuraavaksi aloimme testaamaan Harryn mahdollisia äitejä, mutta selvyyttä siihenkään pulmaan ei saatu, kun uni päättyi.

Poissa Snive

 • Mini-Snapu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Se Kalkaros
 • Pottermore: HazelShadow43
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #187 : Marraskuu 01, 2011, 12:29:08 »
Näin just viime yönä ihan omituisen unen. Mä olin jossain Tylypahkassa päin ja Voldyn porukka hyökkäsi ja mukana oli Ruaah. Lähistöllä oli myös Kalkaros, jota huusin apuun. Muistaakseni myös Dumbledorea. Kalkaros juoksi apuun ja paettiin jonnekin. Sit hyökkääjät onnistui saartamaan meidät ja uni taisikin päättyä siihen. Minkäänlaista tarkempaa muistikuvaa ei unesta ole.
Snape, Snape, Severus Snape.

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #188 : Marraskuu 05, 2011, 18:26:29 »
Näin viime yönä kummallista unta. Näin se meni;

Oli jossakin saarella. Maailma oli outo, pelkkää merta ja muutamia saaria silloin tällöin. Asuin pienellä saarella Harryna ja osasin lentää. Lentelin muina miehinä suuren metsämme yläpuolella ja joskus jäin keikkukaan kuusien oksiin. Sitten menin sellaiseen suureen hiekkamonttuun jossa oli örkkejä (LOTR örkkejä). No sitten olin kauhun vallassa ja lentelin siellä täällä. Muistissani oli se että olin taistellut örkkejä vastaan vuosia ja koko saari oli ajatutunut sotaan. No sitten olin pakenemassa kunnes huomasin örkkien seassa Hermionen. Hän huusi apua ja örkit olivat listimässä häntä. Tietty lensin hänen luokseen ja nappasin häntä kädestä lennossa. Vein hänet turvaan saaren rannikolle ja huomasin kallioilla Ronin. He kertoivat että olimme viimeiset eloonjääneet saarella (örkit olivat päässeet pois kuopasta) ja mekin kuolisimme pian. Sitten katsahdin taakseni ja näin valtavan örkkimassan tulevan meitä kohti ja hätäännyin. Muistin että joku sanoi että suuren meren takana olisi toinen maa. Joten otin Hermionen reppuselkään ja Ronin käsipuoleeni. Juuri ennenkuin örkit saivat meidät kiinni, hyppäsin lentoon Hermione ja Ron mukanani. Lensimme Hermionen mukaan ainakin kolme tuntia (uupumus ei minua painanut mutta Ron ei jaksanut enää roikkua käsipuolessani) ja maata ei näkynyt missään. pian eteemme ilmestyi saari ja laskeuduin sinne. Iloitsimme ja möykkäsimme onnesta että pääsimme pois sieltä kuolemanloukusta. Sitten Ron ja hermione katosivat. Olin yksin ja saari oli yhtä suurta peltoa. Näin pellolla vanhempani ja traktorin. Lensin heidän luokseen ja kysyin miten he selvisivät. He eivät vastanneet ja pian isoveljeni lassosi minut näkymättömällä narulla. Yritin lentää korkeammalle mutta veljeni oli liian vahva. Taivas oli yhtä isoa valkoista tiiliseinää enkä päässyt mitenkään pakoon. Kauhuissani yritin rimpuilla pakoon kunnes putosin maahan. Sitten uni vaihtui.

Nyt olin jonkin linnan pihamaalla (se ei ollut Tylypahka mutta tyhjästä ilmestyneet Ron ja Hermione niin väittivät). Pihamaa oli täynnä oppilaita kaavuissaan ja sitten Ron, Hermione ja minä (Harry) menimme syrjään istuskelemaan. En jaksanut istua paikallani joten lähdin lentoon. Lensin sellaiselle kallion reunalle (kauas tylystä) ja pian Ron ilmestyi sinne ja yritti saada minut palaamaan Tylypahkaan. Sitten hän liukastui ja putosi kalliolta meren. Syöksyin hänen peräänsä ja yht'äkkiä menetin lentokykyni ja putosin veteen. Onnistuin uimaan rantaan ja kiskoin Roninkin kuivalle maalle. Sitten jostain syystä vain jätin Ronin siihen ja lensin (lentokykyni palasi) jonnekin älyttömän korkealle kallion jyrkänteelle. Edessäni oli kaksi kalliota ja niiden välissä aivan järjettömän suuri joki niiden välittä. Olin vähän kauhuissani kun tajusin kuinka korkealla olin. Sitten Hermione tuli siihen ja sanoi että meidän pitää laskeutua kalliota myöten sillalle. (kallioiden väliin oli ilmestynyt vankka betonisilta) No Hermione lähti laskeutumaan kalliota alas ja minä hieman vastustelin. Sitten rohkaisin mieleni ja hyppäsin kallion jyrkänteeltä alas ja se oli sitä vapaapudotusta koska lentokykyni katosi. Olin ihan paniikissa ja juuri ennen veteen plässähtämistä kaarsin ylöspäin ja lensin sillalle. En halunnut enää lentää koska pelotti että kyky katoaa jälleen. Sitten paikka vaihtui.

Lentelin Tylypahkan tiluksilla (edelleen se outo tylypahka) ja sitten Hermione sanoi että mennään hautausmaalla sijaitsevaan telttaan. No menimme sinne ja huomasimme että siellä oli paljon korkokenkiä. Innoissamme kokeilimme niitä (olin edelleen Harry) kunnes sitten joku huusi ulkona että nyt tulee hyökyaalto. Hätäännyimme ja lähdimme teltasta. Mailla halmeilla ei näkynyt pisaraakaan vettä, mutta edessämme oli jättikäärme. Lähdimme pakoon pää viidentenä jalkana ja käärme saavutti meitä koko ajan. Sitten otin Hermionea jälleen kädestä ja yritin lähteä lentoon (lentoon nouseminen on hidasta koska siinä piti hypätä sillä tavalla hassusti) vaikka kuinka hypin niin en kyennyt lentämään. No juoksimme edelleen käärmettä pakoon ja kiljuimme kauhusta. Sitten viimeisen kerran hyppäsin ilmaan ja nousin lentoon, mutta se käärme sai jalastani kiinni ja putosin maahan ikävästi. Siihen uni loppui, heräsin ja olin lattialla.

Tuo uni tuntui todella aidolta. Oli aivan mahtavaa lentää niin korkealla! Pelkäsin kuollakseni örkkejä ja isoveljeäni :'D

-ihmissusi-

Poissa Blackbird

 • Ihmissyöjä-yksisarvinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: OwlLeviosa15508
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #189 : Joulukuu 06, 2011, 17:34:51 »
Näin pari yötä sitten pitkän odotuksen jälkeen todella oudon ja todentuntuisen unen:

Näin unta, että menin Tylypahkaan, paitsi että Tylypahka ei ollut ihan Tylypahka vaan Tylypahkan tyylinen sisäoppilaitos, siellä oli tosin kaikki Tylypahkan opettajat ja oppilaat. Olin unessani Harryn, Ronin ja Hermionen kaveri. Kun olin McGarmiwan tunnilla hän ilmoitti jostain jutusta, mitä meidän piti tehdä (en muista mistä)(varmaan liittyi Komivelhoturnajaisiin, sillä olin lukenut LP:tä), sitten ovesta tulee Kalkaros ja sitten McGarmiwa kertoo miten se on vainonnut oppilaita, jotka on karannut kun eivät ole halunneet tehdä sitä jutttua (mikä se nyt lienee ollutkaan) joskus kauan sitten ja muuttunut aaveeksi ja odottanut niitä. Jostain kumman syystä kesken sen kertomuksen minun mielikuvissani McGarmiwan kokemus muuttuu Kalkaroksen kertomukseksi (elikä yhtäkkiä Kalkarokselle on sattunut tämä, eikä McGarmiwalle). Sitten aina kun me menemme Hermionen kanssa makuusaleihin seinälle portaikossa ilmaantuu tornin varjo, joka enteilee pahaa, sillä pelästymme hirveästi ja menemme aina valittamaan varjosta McGarmiwalle joka sanoo aina, ettei varjoa tarvitse pelätä ja vilkuilee aina hermostuneesti ympärilleen. Sitten on kesäloma alkaa ja olen  Nevillen kanssa kukkaniityllä ja Neville esittelee hänen tekemiään tosi hienoja piirrustuksia ja sitten menemme Nevillelle ja Neville räjäyttää sen talon kahtia ja hänen äitinsä toruu meitä ja sitten sisustamme talon uusiksi nukkekodin kalusteilla (tosinmonta kertaa isommilla). Sitten lennän Tylypahkaan ja vielä unen lopuksi olen onnistunut uskottelemaan itselleni, että todella käyn Tylypahkaa, kunnes herään ja muistan, etten käy (julmaa).

Tässä on pitkä ja sekava selostus unestani. Pahoittelen pitkiä lauseita ja todella huonoa pilkun käyttöä.

Poissa tatuoitujätkä

 • Vuotislainen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #190 : Joulukuu 08, 2011, 22:57:14 »
Minä näin muutama viikko sitten Harry Potter-unen, joka oli tosin aika lyhyt.

Unessa olin minä Harry Potterin hahmossa ja samaan aikaan olin kuitenkin ikäänkuin sivustaseuraajana omana itsenäni. Mukana unessa oli Albus Dumbledore ja Sirius Musta. Olimme jossakin pienessä laaksossa, jossa kasvoi tiheä kuusimetsä. Unessa minä seisoin Harryn hahmossa Albuksen vieressä ja Sirius oli meitä vastapäätä. Siriuksen ilme oli täynnä vihaa, pettymystä ja katkeruutta, koska hän oli joutunut elämään lähes koko elämänsä yksin siellä laaksossa, pitämään huolen itsestään ja siksi hän oli katkera kaikkia velhomaailman jäseniä kohtaan, koska velhomaailma oli hänet hylännyt sinne laaksoon jo kun hän oli aivan pieni poika. Unessa Sirius kertoi elämästään yksin, mutta en muista mitään, että mitä hän siitä kertoi.

Poissa Ninzai

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #191 : Joulukuu 16, 2011, 09:27:34 »
Näin pari yötä sitten TAAS unta HP maailmasta. Se oli aika sekava uni, mutta kyllä mä siitä yhden kohdan muistan. Olin jossain kellarissa ja Ron ja Hermione oli mukana ja se taisi olla sauvan teko paja. Käveltiin sitten todella varovasti siellä kunnes yhtäkkiä yksi niistä alkoi udella keitä me oikein ollaan. Huomasin siinä unessa, että sillä oli voldemortin taikasauva ja lähdin yksin pakoon ja se sauvan tekiä tai kuka nyt olikaan lähti perään noh sitten kuitenkin heräsin.

Näin myös vähän aikaa sitten sellasta unta, että olin koulussa ja kuolonsyöjät jahtaa minua XD.

Poissa KP

 • Helmiäislehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dracon hyypiösisko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #192 : Joulukuu 20, 2011, 11:37:33 »
Tämä ei varsinaisesti ole Potter-uni, mutta koska unessa seikkailee Alan Rickman (eli Severus, jos joku sivistymätön ei tiedä), niin päätin nyt pistää sen tänne ;)

Kaverini, jonka nimi voi nyt olla vaikkapa Petteri, oli Alan Rickmanin oppilaana lukiossa. Petteri oli unohtanut oppikirjansa Rickmanin luokkaan, mutta ei millään ehtinyt hakea sitä. Petterin tyttöystävä Eetami soitti minulle, ja pyysi minua noutamaan kirjan parkkihallista, jonne Rickman toisi sen. Menin sitten parkkihalliin odottelemaan, ja pian Rickman saapuikin sinne pyöräillen Helkamalla ja sonnustautuneena tiukkoihin shortseihin ja limen vihreään ufo-kypärään. Ympärilleni oli yllättäen ilmestynyt suuri joukko ihmisiä, jotka kaikki olivat tulleet tölläämään Rickmania. Odotin miehen tuovan Petterin kirjan minulle, mutta hän jäikin lärpättämään jonkun satunnaisen autoilijan kanssa. Muistan kovasti toivoneeni, että Rickman ei paljastuisi suuresti inhoamakseni Audi-mieheksi.

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #193 : Joulukuu 20, 2011, 16:36:26 »
Viime yönä näin outoa unta...

Siinä unessa olin jossain Helena Boham Carteria muistuttavan naisen kanssa. Hänellä oli punainen kännykkä ja soitti Voldemortille (lol, Voldulla juu jästitavaraa tottakai), ja nauroi ja yritti esittää olevansa kuolonsyöjä. Samalla itse odotin kirjurina kynä ja paperi kädessä jotta saisin kirjoittaa saamamme informaation ylös. Juoni ei onnistunut ja puhelu loppui, mutta saimme päähämme että jos hankkisimme itsellemme vanhanaikaiset hameet onnistuisimme...Uni vaihtui tässä kohtaa.
And they dream in their sleep

Poissa Vampyyritar

 • Hourailevia kirjoja lukeva vampyyri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vampyyri
  • Pandemonium - Varjojen kaupungit
 • Pottermore: UnicornGalleon8000
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #194 : Joulukuu 27, 2011, 14:50:09 »
Mä oon nähny painajaisen.

Tuntu ku oisin kattonu LP:tä siitä kohdasta kun Volde ja Harry taistelee hautausmaalla, uusintana. Sit siihen tuli Harryn naamasta lä'hikuva ja sen jälkeen Volden naamasta, mutta se jäikin häilymään siihen mun naaman eteen. Siinä vaiheessa varmaan aloin kiljumaan unissani. Se naama tuli todella lähelle ja sitten heräsin niin nopeesti, että ehin kuulla oman kiljuntani. Kaikista omituisinta oli, ettei kukaan muu talossa ollu heränny. Toisaalta ne on varmaan tottunu siihen.
Vampires and books are all what I need for live...

Poissa sheila

 • nelisormimangusti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • blogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #195 : Joulukuu 27, 2011, 23:11:17 »
No, tämähän ei varsinaisesti ole potter-uni, mutta Tom Felton tuli ja esiintyi lopussa, joten aattelin kertoa :D Näin tän unen aijemmin syksyllä, kun olin kuunnellut edellisen päivän Tompan musiikkia. Anteeks, jos tää nyt teijän mielestä on aivan kauheeta, kun herra tulee kuvaan vasta lopussa!

Näin unta, jossa olin meijän koulun pihalla. Siinä heti kiinni koulurakennusta on semmonen pitkä katos. Seisoskelin siinä katoksessa koska sato aivan järkyttävästi. Sieltä sitten tuli joku nainen ja käski mun tulla  mukaan sinne koulun sisälle, joka oli muuttunutkin hirveen korkeaksi rumaksi ränsistyneeksi kerrostaloksi, joka tuntu pelkältä portaikolta. Siellä portaikko oli täynnä vettä, jostain kumman syystä, se kyllä valui ulos, mutta ei aiheuttanu tulvaa sinne ulos, vaan siellä oli pari tavallista vesilätäkköä. Me sitten kiivettiin sen naisen kanssa niitä portaita ylös, se oli joku raportteri tai joku ja sillä oli mikrofoni mukana. Kaikki  muut ihmiset tuli niit portaita meitä vastaan, kun ne halus ulos. No vesi nousi ja nousi ja oli ihan selvästi meijän päitten yläpuolella (hauska fakta: se vesimassa kulki niitä portaita pitkin, eli jätti sellasen vedettömän kohan aina kaitetten kohalle, jos ei ollut vielä pinta niin korkealla), mutta me pystyttiin hengittämään pinnan alla. Me vaan mentiin kokoajan ylöspäin ja sit se nainen sano siellä veden alla, että "joo, ei me päästä eteenpäin kun meiltä loppuu happi". Lähettiin sitten ihan rauhassa tallustelemaan takasin ulos. Siinä katoksella se raportteri vaan katos jonnekkin ja mä aloin avaamaan mun keltaista sateenvarjoa (toiveajattelua, en oikeesti omista semmosta). En kuitenkaan saanu sitä auki ja sitten TADAAA sieltä tulee Tom Felton ja kysyy englanniksi tarviinko apua. Änkytän ja nyökyttelen siinä ihan haltioissani ja se kysyy vielä haluanko, että hän laulaa mulle. Olin ihan monttu auki siinä, ja vaikken saanu selvää / kuulu miten sanat menee, niin mulla oli tunne (ihanniinkun oikeesti olisin kuullut mistä tomppa laulaa), että biisi kertoi apinoista... MITÄ? :D paras uni ikinä!

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #196 : Joulukuu 28, 2011, 00:29:38 »
Viimeöinen seikkailuni herätti minut kirjoittamaan tähän topiciin, vaikka uneni Potter-viittaus olikin pieni verrattuna LotR:in ja muun vastaavan high fantasyn vaikutukseen. Hobitti-elokuvan traileri taisi kummitella alitajunnassani...

Uneksin siis olevani ihmismies, joka tahtoi louhia kääpiöiden kanssa. Niinpä astuin poimittaislinjan kyytiin, ja tapasin siellä Aragornin ja Sofi Oksasen. Matkustin näin vuorelle, jolla kääpiöiden kaivos sijaitsi (joskin täytynee mainita, että kyseinen vuori oli pikemminkin suuri kallio keskellä pururadan muodostamaa lenkkiä). Koska olin ihminen, minun oli taisteltava yhtä kääpiötä vastan ennen kuin saatoin liittyä heidän joukkoonsa. Heräsin kesken kamppailun. Uneni kääpiöillä oli suuret, huuhkajamaiset sulat. Lienee turha mainitakaan, että ensimmäinen ajatukseni herätessäni oli "WTF".

Syksymmällä näin unta, jossa minun piti auttaa Harrya taistelussa Voldemortia vastaan. Luonnollisesti juttelin siis hänen-joka-jääköön-nimeämättä kanssa vanhempieni makuuhuoneesa, joka sijaitsi hylätyssä tehtaassa tai varastorakennuksessa. Paikan kellari täyttyi hitaasti myrkyllä, ja pelastin Harryn syövyttävää nestettä sisältävästä tankista. Voldemortin sauva oli samanlainen kuin omani, joskin muutamia millimetrejä pidempi. Sen lisäksi hänellä oli seljasauva ja pyöreähkö Kinder-yllätyslelu, jota hän kutsui itsepäisesti taikasauvakseen. Pystyin vastustamaan Voldemortin lukilitis-yrityksiä ajattelemalla Philip Pullmanin Universumien tomu -trilogiaa. Lockhart oli komennuskirouksen alla ja kannibaali.

Voin vakuuttaa, etten ollut nauttinut minkäänlaisia päihteitä ennen nukkumaanmenoa. Toivon syvästi, ettei kukaan yritä soveltaa psykoanalyysia näihin alitajuntani ihmeisiin.

Poissa KP

 • Helmiäislehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dracon hyypiösisko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #197 : Helmikuu 13, 2012, 11:43:49 »
Hmm, mistä näitä Potter-unia oikein tulee? Olen taas seikkaillut Dracon kanssa ja mätkinyt zombeja ja Voldea :P Tässäpä pari mokomaa:

Minä ja Draco teimme sisustusohjelmaa, jossa tuunasimme muiden taloja uuteen uskoon. Hakkasimme lekalla toisten kodeista seinät täyteen reikiä ja heitimme neon värisiä maaleja huonekalujen päälle. Lopputulos näytti siltä kuin peikko olisi tarponut talon läpi ja oksentanut maalia matkallaan. Asiantuntijat kehuivat työtämme ja sanoivat, että meillä oli hyvin rohkea ja taiteellinen ote työhömme, mutta voisimme olla hieman räväkämpiä emmekä niin vaisuja värien suhteen. Talojen asukit olivat haltioissaan kotiensa uusista ilmeistä. Jokaisen ohjelman päätteeksi räjäytimme rempatun talon.

---

Toisessa unessa asuin Dracon kanssa puumajassa. Naapuriimme oli muuttanut Tom Cruise, josta teimme valituksen kaupungille, koska näyttelijän pihasta taukoamatta jylisevä Mission Impossible-tunnarimusa ärsytti.

---

Seuraavassa unessa jumitin rakennuksessa, joka oli täynnä Left 4 Dead-pelin zombeja. Tielleni osui screamer-Severus, joka kutsui kirkunallaan muita zombeja ympärilleni riehumaan. Jahtasin Severusta ympäri rakennusta ja yritin ampua häntä kiväärillä päähän.

---

Tämä uni oli hyvin pelottavan tuntuinen, vaikka se näin jälkeenpäin vain naurattaa. Uni alkoi siitä, kun siivosin jonkin varastohallin nurkkaa eräänlaisella katonrajassa sijaitsevalla tasanteella. Tuijotin suoraan valtavaan betoniputkeen, josta kasvoilleni hyökkäsi Bellatrix Lestrange. Väistin häntä ja hyppäsin alas tasanteelta. Hypätessäni tajusin pian putoavani suoraan Voldemortin niskaan ja Volde kääntyi mulkoilemaan minua äärimmäisen vihaisen oloisena.

Tässä vaiheessa Volden unihahmoon kiteytyi niin valtava kauhuntunne, että tajusin olevani unessa ja aloin pakottaa itseäni hereille. Heräsin hetkeksi, mutisin itsekseni että Voldemort yrittää tappaa minut, ja nukahdin uudestaan ja vajosin samaan uneen.

Juoksin kauhuissani ympäri suurta hallia, johon oli rakennettu hautausmaan lavasteet. Voldemort jahtasi minua raivoissaan ja heitteli ympäriinsä kirouksia, joita yritin väistellä. Vieressä tapahtumaa todistivat Harry ja Severus, joita pyysin auttamaan minua. He kuitenkin olivat liian kiireisiä miettiessään, mitä täytteitä halusivat pizzoihinsa. Käskin heidän haistaa paskan ja jatkoin pakenemista.

---

Bonuksena pistän tähän nyt vielä yhden lyhyen Alan Rickman-unen x) Oli koittanut maailmanloppu ja zombit vipelsivät pitkin maita ja mantuja ihmiskunnan rippeiden seassa. Ihmiset pakenivat kauhuissaan ja zombit hajottivat ja tappoivat kaiken, mikä niiden tielle vain sattui osumaan. Istuskelin tyynenä Rickmanin kanssa ravintolan terassilla, jossa olimme juomassa pirtelöä ja pohtimassa kohtaamaamme maailmanloppua. Rickman totesi ettei se haitannut hänen elämäänsä ja zombien riehumiseenkin tottui nopeasti. Hän vielä lisäsi ettei hänellä ollut mitään zombeja vastaan, eihän hän ollut rasisti.

---- Hmmm, taas uusi Seve-zombi-uni.... tässä näin, olkaa hyvät:

Minä ja Severus olimme pikkulapsia ja leikimme joenpenkalla. Laskimme kaarnaveneitä veteen, mutta putosimmekin itse virtaan ja olimme imeytyä keskellä jokea olevaan möyhäimeen (mystinen värkki, joka imaisi ihmisiä sisäänsä ja jauhoi nämä muhjuksi). Meidät pelasti Molly Weasley, joka räyhäsi meille naama punaisena, että mikä helkutan idea oli mennä jokeen leikkimään. Molly oli hyvin pelottava, ja luikahdimme pakoon metsään.

Yllättäen olimmekin aikuisia, ja Salkkareiden Jiri uhkasi usuttaa raptorinsa meidän kimppuumme, koska olimme varastaneet kaaleja hänen kasvimaaltaan. Yritin valehdella ettemme olleet käyneet kasvimaalla, mutta vieressäni Severus kertoi innoissaan miten hienoja taikajuomia hän oli tehnyt Jirin kaaleista. Jiri päästi raptorinsa irti ja ammuimme sitä Severuksen kanssa kivääreillä, jotka olivat ilmestyneet tyhjästä. Kulutimme kaikki ammukset, ja lopulta jouduimme taistelemaan raptorin kanssa hakaten sitä havuilla. Emme olleet lainkaan yllättyneitä siitä, että teimme raptorille enemmän vahinkoa havuilla kuin aseillamme.

Palasimme Jirin luo lällättämään, että olimme päihittäneet hänen raptorinsa. Jirin tilalle oli ilmestynyt Salkkari-Peppi, joka käski zombiarmeijansa meidän kimppuumme. Peppi ei tietenkään tiennyt, että zombit pitivät kovasti kaalijuomasta, jota Severus oli aiemmin ylpeänä mainostanut. Juotimme zombeille kaalilitkua ja siten saimme ne meidän puolellemme ja käskimme niiden jahdata Peppiä ympäri metsää. Myöhemmin emme kuitenkaan halunneet pitää zombiarmeijaa, koska kaalilitku sai ne haisuttelemaan inhottavasti.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 20, 2012, 14:56:25 kirjoittanut KP »

Poissa Rohkelikkokummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #198 : Helmikuu 18, 2012, 15:16:35 »
Näin kerran sellaista unta, että istuin Tylypahkan junassa Hermionen vieressä. Juttelimme niitä näitä hetken, kunnes saavuimme Tylypahkaan. Tulimme kai jotenkin omituisesti junasta suoraan sisälle Tylypahkaan. Menin Hermionen kanssa suoraan Pimeydeltä suojautumisen luokkaan, jossa oli meidän lisäksemme Ron, Harry ja Pimento. Pimento tuli meidän luokse, ja läimäytti kirjan naamaani. Sitte mä heräsin.
Karkotaseet!

Poissa Miia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • =D
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Unia Harry Pottereiden maailmasta vol. 4
« Vastaus #199 : Helmikuu 21, 2012, 18:54:21 »
No näin kerran unta että olin Tylypahkassa jollain tunnilla, ja mun kaverit ihmetteli jotain että missä me ollaan.. Sitten kerroin koko luokalle että me ollaan Tylypahkassa, velhojen koulussa ja meidän pitäisi osata taikoa. Sitten tuli kaikille paniikki että onkin joku loitsujen koe ja kukaan ei osaa taikoa. Jokainen pyydettiin vuorotellen opettajan eteen ja kukaan ei osannut mitään. Sitten muistan vaan että mietittiin että saadaan neloset kokeista ja lähettiin johonki välkälle, ja sit mentiinkin jo nukkumaan. Maakuusaleissa mun kaveri alko itkee, että siillä on koti-ikävä ja me soitettiin sen äitille ja jotain.
Että semmonen uni.
"Älä koskaan mene Kiellettyyn Metsään"