Kirjoittaja Aihe: Emma Watson  (Luettu 28369 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

jaina

 • Ankeuttaja
Emma Watson
« : Kesäkuu 08, 2008, 19:57:01 »
Hei kaikki!
En löytänyt täältä Emmasta aihetta, ja en oikein tiennyt minne tämän aiheen voisi laittaa, joten tungin sen tänne. Kuuluuhan Emma silti elokuviin.

Haluaisin siis Emmasta keskustelua, jos sopii. Ei tehdä tästä gallupin tapaista, mutta voisitte viesteissänne vastata näihin kysymyksiin : (ei siis gallup-muodossa)

Mitä mieltä olette Emmasta?
Mitä mieltä olette hänen roolihahmostansa Hermione Grangerista?
Löytyykö Vuotiksesta Emma/Hemy-faneja?
Vierailetteko millään Emma-sivuilla (tarkoittaen fanisivuja)
Mitä mieltä olette David Yatesin kommentista: "Emma on diiva"?


Ja toki muuta vapaata juttelua. Voisin antaa tässä pari hyvää linkkiä Emma-aiheisille sivuille (suomalaisille)
Emma-w.net
Sugary-Moon.net
Watson-fan.net

Mitäs mieltä olette noista sivuista? Mikään ei ole omatekemäni, mutta laadukkaita sivustoja kaikki, varsinkin ensimmäinen niistä.
Eikä sitten mitään parin sanan viestejä "emma on ihQ!" "joo fanitan mä emmaa" jne.

~ jaina kiittää ja kuittaa

Poissa fascino

 • Merirosvo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Emma Watson
« Vastaus #1 : Kesäkuu 08, 2008, 21:53:37 »
Hmm. Olenkin ensimmäinen joka kirjoittaa :D

Minä pidän Emmasta todella paljon! Ja niin myös Hermionesta. Yksi parhaista hahmoista. Hermionea ei voisi mielestäni näytellä kukaan muu kuin Emma Watson. Juuri sellaiseksi Hermionen kuvittelinkin. Olen käynyt Emman omilla sivuilla muutaman kerran ja ne ovat hienot :D Olen siis myös fani. Ainakin vähän :P Sitten tuo Emma on diiva juttu. Tietenkin riippuu missä mielessä Yates on sen sanonut. Jos se on vitsinä sanonttu niin mikäpä siinä. Mutta jos se on sitten tosissaan sanottu, niin mikäpä siinäkään, tai emmehän me oikeastaan voi tietää onko Emma diiva kun tuskin monikaan meistä tuntee hänet :D Ei hän ainakaan VAIKUTA diivalta :) 
Missä on aarteesi, siellä on sydämesi
RIP Elli 4.8.2008

miaa

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #2 : Kesäkuu 08, 2008, 23:14:00 »
Sama juttu kuin Fascinolla, pidän Emmasta, sekä Hermionesta erittäin paljon. En pystyisi todellakaan kuvittelemaan ketään muuta Hermionen rooliin. Tosin Emma on ehkä liian kaunis kuvittelemakseni Hermioneksi, mutta se on pikku juttu.
Vai, että Emma olisi diiva... Miten sen nyt ottaa. Varmasti jokainen julkkis on jollain tavalla diiva. Ei Emma silti hirveästi porukasta erotu. Käyn silloin tällöin katselemassa Emman sivuja ja ne ovat mielestäni hienot.
Juorujen mukaan Emmahan yrittää viettää melko tavallista teinielämää, vai voiko Emmaa enään teiniksi kutsua :D?


Poala

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #3 : Kesäkuu 10, 2008, 18:07:10 »
Joo minäkin tykkään emmasta. Minusta hän osaa näytellä hyvin, ainakin siinä ballet shoes elokuvassa en aina edes ajatellut että hei toihan on hermione vaan emma osasi hyvin näytellä jotain aivan toista. Ja ainakin minusta tuollaiset roolit kuten hermionen rooli niin ne saattaa jäädä näyttelijään aika pitkäksi aikaa ja ajatellaan että näyttelijä ei osaa näytellä erilaisia rooleja. Mutta emma osaa! :D Hän osaa hyvin näytellä yhtä lempi hahmoani hermionea. Olen käynyt emman fani sivuilla ja ne on tosi siistit, varsinkin se ihana kuva etusivulla. Siitä kommentista, niin jos se oli vitsillä nii ei kai siinä mitään. Jos ei nii ois kiva tietää et miten? :D

Poissa Turcoisé

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lost, not yet found
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Emma Watson
« Vastaus #4 : Kesäkuu 10, 2008, 18:38:29 »
Pidänpidän Emmasta!
Hän on todella hyvä näyttelijä, ja on juuri sellainen millaiseksi Hermionen kuvittelin. Tosin olen samaa mieltä kun Amber, Emma on ehkä himpun liian kaunis, mutta ei se varsinaisesti haittaa...;)
Ja hänen, Danielin ja Rupertin yhteispeli on mahtavaa...(ei kyllä kuulu tähän topiciin, mutta jokatapauksessa) Ajattelin juuri tässä yhtenä päivänä samaa kun Poala, että juuri tuollaiset isot roolit saattavat leimata näyttelijän pikäksi aikaa. Mutta ei Emmaa! Hänen Ballet shoes- rooli oli hyvin onnistunut. Eikä missään nimessä liian "Hermionemainen".
Nuo Emman fanisivut ovat todella hyvin tehtyjä. Käyn pääasiassa vain Emman virallisilla sivuilla, mutta tulee noita fanisivujakin joskus vilkaistua.
Yatesin kommentti... No, kieltämättä Emma saattaa olla aivan pikkuriikkisen diiva, mutta niinhän jokaisen itseäänkunnioittavan naisnäyttelijän tuleekin olla? ;) Se ei ole huono asia, sillä Emma ei todellakaan vaikuta ylimieliseltä, mikä yleensä tulee sanasta "diiva" mieleen.

Tunnustaudun jonkinsortin Emma-faniksi, vaikkei Hermione ehkä lempihahmoni olekaan.
this is the way the world ends
not with a bang but with a whimper

Poissa C'anossa

 • Sulo-otus
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Emma Watson
« Vastaus #5 : Kesäkuu 10, 2008, 20:14:00 »
Tähän väliin tällainen pieni muistutus osaston säännöistä:

Lainaus käyttäjältä: osaston säännöt
4. Emme keskustele Potter-näyttelijöistä muissa tapauksissa kuin silloin, jos asia liittyy nimenomaisesti Potter-elokuviin. Toisin sanoen heidän henkilökohtainen elämänsä Potter-elokuvien ulkopuolella ei kuulu tälle osastolle. Vältämme myös viimeiseen saakka heidän kuolaamistaan (emmekä tee sitä sittenkään).

Muistattehan siis pysytellä keskustelussanne Emman roolissa Hermionena ja muissa Potter-elokuviin liittyvissä asioissa. Eli jätetään pois Emman yksityiselämän ruotiminen sun muu ylimääräinen:)
Fly me to the moon.
Let me sing among those stars.

Poissa Minna

 • ystävällinen mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #6 : Kesäkuu 15, 2008, 21:39:28 »
Moi!
Päätinpä minäkin tulla sanomaan mielipiteeni tänne. Elikkä Emma Watson. Minusta hän sopii mainiosti näyttelemään Hermionea. Toisaalta asiaan saattaa vaikuttaa, että katsoin VK:n elokuvana ennen kirjan lukemista, joten olen aina kuvitellut Hermionen ulkonäköisesti Emman näköiseksi. En oikeen osaa kuvitella ketään muuta näyttelemään Hermionea. Emma on todella mahtava näyttelijä ja hän sulautuu muutenkin todella hyvin Hermionen rooliin :)
Mä huudan ohjeit mut auto menee puskii,
älä anna mun kuolla mun tuskii.

Scanca

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #7 : Kesäkuu 24, 2008, 12:23:03 »
Minun mielestäni Emma Watson on ehkä koko elokuvan paras näyttelijä. Onhan siellä toki muitakin todella hyviä, mutta Emma on paras. Hän vetää roolinsa todella hyvin, ja - ennen kaikkea - hän on uskottava.

Minun mielestäni Yatesin kommentti ei ole aivan suoranaisesti valheellinen, mutta melkeinpä jokaisen sen ikäisen nuoren naisen sisältä taitaa löytyä sellainen pieni diiva. :) Henkilökohtaisesti sillä ei ole minun mielestäni mitään väliä, onko näyttelijä hiukkasen diiva vai ei, jos hän osaa näytellä ja tulee muiden ihmisten kanssa toimeen.

Ajattelin juuri tässä yhtenä päivänä samaa kun Poala, että juuri tuollaiset isot roolit saattavat leimata näyttelijän pikäksi aikaa. Mutta ei Emmaa! Hänen Ballet shoes- rooli oli hyvin onnistunut. Eikä missään nimessä liian "Hermionemainen".

Yatesin kommentti... No, kieltämättä Emma saattaa olla aivan pikkuriikkisen diiva, mutta niinhän jokaisen itseäänkunnioittavan naisnäyttelijän tuleekin olla? ;) Se ei ole huono asia, sillä Emma ei todellakaan vaikuta ylimieliseltä, mikä yleensä tulee sanasta "diiva" mieleen.

Näistä asioista olen samaa mieltä :D

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Emma Watson
« Vastaus #8 : Kesäkuu 24, 2008, 21:45:27 »
Miun mielestä Emma vaikuttaa aika järkevältä, eikä tunnu tekevän mitään numeroa siitä, että on kuuluisa.
Mutta en kyllä tykkää hänen roolihahmostaan, Hermione Grangerista. En kirjoissa, enkä leffoissakaan. Hän kyllä näyttelee Hermionea tosi hyvin & on sopiva rooliin, mutta en vaan tykkää Hermionesta.

Mitä mieltä olette David Yatesin kommentista: "Emma on diiva"?
Ei kyllä vaikuta yhtään siltä. En tosin tunne häntä, että mistä sitä tietää. :D
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Aavesusi

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #9 : Kesäkuu 28, 2008, 18:13:44 »
Vastailenpa noihin kysymyksiin, kun sellainenkin mahdollisuus on. ;)

Minun mielestäni Emmassa ei ole mitään vikaa. Olen aina tykännyt Hermionesta, joten miksei siis Emmastakin? Ovathan he tietysti aivan erilaisia luonteita, mutta silti.
Hermionessakaan ei ole mitään vikaa, on joskus mukavakin katsella, kun hän ikään kuin "määräilisi" Harrya ja Ronia. On hän kyllä mielestäni siinä mielessä erikoinen, että jaksaa lukea kokeisiin kunnolla. :'D

Ise en ole mikään Emma/Hermy-fani, mutta olisivat Potterit ilman Hermionea todellakin erilaisempia...
En vieraile Emman fanisivuilla, en ole edes varma, olenko koskaan käynyt sellaisella!

Hei, en ole tiennytkään, että jonkun mielestä Emma on diiva. :o Noh, itse en ainakaan ole samaa mieltä, tosin en ole koskaan nähnyt Emmaa muualla kuin Pottereissa ja joissakin dvd:n haastatteluissa.

Poissa Erizza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • diibadaabafggh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #10 : Kesäkuu 28, 2008, 18:32:14 »
Emma on ihan hyvä näyttelijä, mutta en sanoisi, että se olisi mitenkään erityinen. En ole mikään sellainen fani, mutta kyllä Emma on ihan hyvä.
Emma näyttelee hyvin Hermionea, ja Hermione on muutenkin kiva hahmo, sellainen viisas ja kuitenkin rohkea. Emma on sopiva näyttelemään Hermionea.
En ole Emma-fani, mutta tykkään kyllä. En käy myöskään fanisivuilla.
Emma ei ole diiva, enkä kyllä ole edes kuullut tuosta David Yatesin kommentista.

Caribu

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #11 : Kesäkuu 29, 2008, 19:46:45 »
Hmm... Emma on hyvä näyttelijä ja muutenkin juuri sopiva Hermionen rooliin. En mitenkään erikoisesti pidä Emmasta, hän on vaan hyvä ja tärkee elokuvissa.
Hermione ei ole yhtään miun suosikki hahmoja. Liian kaikkitietävä ja aina päällä toi mitäs-minä-sanoin. Ei hyvä minusta. Emma osaa tehä Hermionesta oikeestaan just sellasen millaseks mie sen oon ajatellu, ainaki luonteelta. Emman kasvoja mie en vaa pysty yhistämään Hermioneen...
Juu, olen ehkä hitusen Emma Watson fani, mutten kamalasti:D
Käyn joillakin fanisivustoilla kattelemassa kuvia ja muuta, lukemassa Emmaan liittyviä juttuja. En sen kummempaa.
Miusta Emma on diiva. Ihan suoraa sanottuna. Nyt kaikki suuttu=D Eh eh...

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Emma Watson
« Vastaus #12 : Kesäkuu 29, 2008, 21:28:13 »
Emma on elokuvasarjassa oma suosikkinäyttelijäni ja Hermione suosikkihahmo. Vaikka on myönnettävä, että hänen ulkoiset avunsa vaikuttavat asiaan merkittävästi niin ei hän näyttelijänäkään mitenkään huono ole. Etenkin alkupuolen elokuvissa hän oli (lievästä ärsyttävyydestä huolimatta) jopa paras päähenkilöiden näyttelemisestä. Parissa uusimmassa elokuvassa muutkin ovat olleet jo ihan siedettäviä eli ero on pienentynyt.

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Emma Watson
« Vastaus #13 : Heinäkuu 08, 2008, 23:53:36 »
Kylläpäs kaikki ovat Emma/Hermione faneja. Itse en todellakaan väitä että Emma olisi huono Hermione, hänhän on lähes täydellinen enkä voi kuvitella ketään siihen tilalle! Jotenkin vain itse en ole ihastunut Emma Watsoniin eikä elokuvien Hermione todellakaan ole suosikkini. En voi mitenkään esittää mitään kunnollisia perusteluja mielipiteelleni (joka tekeekin tästä kommentista harvinaisen turhan), mutta jos jotenkin yritän koota ajatuksiani yhteen, voisin sanoa että en ole sisäistänyt elokuva-Hermyä niin hyvin kuin kirjojen. Tietenkäänhän se ei ole Emma Watsonin vika, eikä elokuvien pidäkään olla niinkuin kirjat, mutta elokuvissa Hermione on jotenkin liian kaunis ja menevä. Olen aina ollut ihan myyty sille ykkös- ja kakkosleffojen pienelle Hermionelle, jolla on hiukset sotkussa ja joka on tempperamenttinen lukutoukka, mutta sitten Hermionessa tapahtui todella suuri muutos, jota en ole enään onnistunut sisäistämään ja hahmottamaan.

Ehkäpä joku nyt tajusi mitä yritin sanoa, toivottavasti. Puhun kyllä kokoajan itseäni pussiin ja kruunaan kaiken vielä toteamalla että eihän Hermione on kirjoissakin vanhetessaan luopunut sellaisesta pikkutyttömäisestä lukutoukkuudesta ja muutenkin kasvanut, mutta jotenkin elokuvat eivät tue mielikuvieni Hermionea.
syön sun pään.

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Emma Watson
« Vastaus #14 : Heinäkuu 09, 2008, 00:01:25 »
No nyt kun kysytään, minä en pidä elokuva-Hermionesta, tarkoittaako se siis etten pidä Emmasta? No, minä en itse Emmasta tiedä paljon mitään, jotenpa olenpa hiljaa sen suhteen. Ei yhden roolin perusteella voi kai sanoa osaako joku näytellä vai ei...
Mutta minusta Hermione on yksi epäonnistuneimmista elokuvahahmoista. Tai no, minä en kuvitellut häntä lainkaan senlaiseksi, ei Hermione ole ihan niin ärsyttävä. Elokuva liioittelee. Tosin mainittakoon, että ensimmäinen Harry Potter-kokemus oli VK-elokuva, joten enpä kamalasti silloin omaa mielikuvaa ollut luonut.

Poissa Shirlene

 • Introvertti 110%
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Emma Watson
« Vastaus #15 : Heinäkuu 09, 2008, 00:17:57 »
Vähän erilaisempaa mielipidettä. (Onko täällä tosiaan vain Emma-faneja?)
Omasta mielestäni Emman näytteleminen on hieman tönkköä. 1-2 leffoissa se näytteli paremmin, paljon luontevammin, mutta 3-5, melkein koko ajan mennään, että tök tök tök. *huoh* Se häiritsee paljon, varsinkin jos vieressä näyttelee Rupert tai joku muu todella taitava näyttelijä. Huomaa hyvinkin eron. En tajua mikä Emmaan meni toisen leffan jälkeen, itse pidin hänen näyttelemisestään vielä silloin paljonkin. Nuo kolme viimeistä suoritusta on ollut pieni pettymys.
Lisäksi Emma on ehkä hieman liian nätti Hermioneksi. Hermionellahan on pörröiset/hapsottavat hiukset, (ykkösessä ja kakkosessa oli, muttei enää sen jälkeen :O) huono ryhti  jne. (Hermione muutenkin epäsuorasti sanonut itseään rumaksi) Tuntuu hassulta, että Hermionea näyttelevä on ollut nuorin, joka on päässyt Voguen kanteen :D  

Hermionesta tykkään :) Lempihahmojani, välillä sen jutut herättää hilpeyttä ja ärsyttävätkin, mutta ehdottomasti tykkään. Hyvin aito ja mielenkiintoinen hahmo. Siksi Emman näytteleminen harmittaa vieläkin enemmän.

Mitä mieltä olette David Yatesin kommentista: "Emma on diiva"?
En oikein tiedä, en ole paremmin seurannut Emman haastatteluja tms. Pari niistä, mitä olen nähnyt, antavat sellaisen ihan mukavan ja "tavallisen" vaikutelman Emmasta. Niin, en voi tästä sen enempää sanoa, sillä en ole seurannut paljon Emman tekemisiä, mutta sen vähän mitä olen hänestä saanut.. Ihan kivalta ja jalat maassa-tyypiltä vaikuttaa. :


« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 14, 2009, 10:32:04 kirjoittanut Shirlene »
"A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one."

Cindu

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #16 : Heinäkuu 14, 2008, 17:13:14 »
Mitä mieltä olette Emmasta?
Mitä mieltä olette hänen roolihahmostansa Hermione Grangerista?
Löytyykö Vuotiksesta Emma/Hemy-faneja?
Vierailetteko millään Emma-sivuilla (tarkoittaen fanisivuja)
Mitä mieltä olette David Yatesin kommentista: "Emma on diiva"?

Emma on hyvä näyttelijä ja sopii minusta todella hyvin Hermionen rooliin. En kyllä osaisi kuvitella siihen muuta kuin juuri Emma Watsonin. Hermione.. no yksi lempihahmoistani ja muutenkin tykkään. On hauskaa kun hermione määräilee välillä Ronia ja Harrya. Joo olen minä Emma Watsonin fani, niin kyllähän täältä löytyy. En oikeastaan vieraile, joskus käyn katselemassa. Emma on diiv.. no tuota se on hänen mielipide.

Roheha

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #17 : Heinäkuu 16, 2008, 17:29:49 »
Pidän Emmasta, ja hän on ihan hyvä näyttelijä, mutta hän ei sovi Hermionen rooliin, mielestäni. Ei hänen tietenkään tarvitse olla täysin samanlainen kuin Hermy, mutta edes vähän. Täsmälleen miten Shirlene sanoi, tönkköä. Kyllä hän varmaan muita rooleja näyttelisi hyvinkin, mutta Hermione, eieie. Olisi varmasti ollut parempiakin hakemassa paikkaa. Ei sovi, mielestäni hän on.. Älkää nyt ajatelko, että olen ihan hirveä, mutta.. Mielestäni hän on aivan minimaalisesti diiva. Siis iiiihan pienesti .s en tiedä miksi, mutta se vaan vaikuttaa joskus hiukan siltä. Mutta mikäs siinä, nyt kun hän Hermionena on, niin onhan siihen jo tottunut, vielä odotan kak.. siis kolme elokuvaa, missä näen hänet Hermionena (:

//muoks. Se tärkein, en ole fani .p

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Emma Watson
« Vastaus #18 : Heinäkuu 16, 2008, 22:14:04 »
Vähän erilaisempaa mielipidettä (onko täällä tosiaan vain Emma-faneja? Apua! :)
Omasta mielestäni Emman näytteleminen on hieman tönkköä. 1-3 leffoissa se näytteli paremmin, paljon luontevammin, mutta 4-5, melkein koko ajan mennään, että tönks tönks tönks. *huoh*

Lisäksi Emma on ehkä hieman liian nätti Hermioneksi. Hermionellahan on pörröiset/hapsottavat hiukset (Ykkösessä ja kakkosessa oli, muttei enää sen jälkeen!:O), huono ryhti,  jne (Hermione muutenkin epäsuorasti sanonut itseään rumaksi). Tuntuu hassulta, että Hermionea näyttelevä on ollut nuorin, joka on päässyt Voguen kanteen :D 

Hermionesta tykkään :) Lempihahmojani, välillä sen jutut herättää hilpeyttä, mutta ehdottomasti tykkään. Hyvin aito ja mielenkiintoinen hahmo. Ja näin. Siksi Emman näytteleminen harmittaa vieläkin enemmän.

Olen samoilla linjoilla. Emma on liian nätti ja liian "teini" Hermioneksi. Watson näyttelee ihan hyvin, parhaimmillaan loistavasti, mutta juuri nuo mainitsemasi asiat mättävät ja häiritsevät. Jos on diiva, niin olkoon, ei kuulu minulle - mutta Emman Hermione-tulkintaan en ole tyytyväinen. Se tietty empaattisuus tuntuu puuttuvan.

Kylläpäs kaikki ovat Emma/Hermione faneja. Itse en todellakaan väitä että Emma olisi huono Hermione, hänhän on lähes täydellinen enkä voi kuvitella ketään siihen tilalle!

Pakko puuttua tähän :) Kaikki sanovat, etteivät voisi kuvitella ketään Emman tai jonkun muun tilalle. Luonnollisesti kun näyttelijään on tottunut, ei pysty helposti kuvittelemaan jotain toista sen tilalle. Esim. Frendit-sarjan tiimoilta on kuulunut huhuja, että Monican ja Rachelin näyttelijöitä olisi aluksi kaavailtu toistensa rooleihin, mutta lopulta sitten päädyttiin siihen, että Jennifer on Rachel ja Courteney Monica. No, eihän sitä nyt enää pysty ajattelemaan heitä eri rooleihin, kun on niin tottunut Frendikuusikkoon sellaisenaan, mutta varmasti tilanne olisi eri jos juttu olisi alun alkaen mennyt toisinpäin. Uskon siis myös, että jos Hermya olisi esittänyt joku muu, ei kukaan nyt pystyisi kuvittelemaan Emma Watsonia näyttelemään häntä.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 16, 2009, 22:22:07 kirjoittanut Jukka »

diidaa

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #19 : Heinäkuu 25, 2008, 12:42:08 »
Minä sanon ihan suoraan, että en pidä Emmasta. Hermionesta pidän kirjoissa. Emma näytteli kohtalaisesti kahdessa ensimmäisessä elokuvassa, mutta siitä eteenpäin hän on mielestäni ylinäytellyt. Minua ihan ärsyttää monesti, kun katson elokuvien lisämateriaaleista näyttelijöiden haastatteluja, kun Emma on niin teennäinen ja diivamainen myös... Nyt te varmaan hirtätte minut? :D Siinäkin, että Emma on liian kaunis Hermionen rooliin olen tavallaan samaa mieltä... Tai ei ehkä liian kaunis, mutta esim. tukasta olisi voinut tehdä hapsottavamman niinkuin se on kirjoissa...
   Muutenkin kirjojen Hermioneen on helppo samaistua ja esim. Viisasten kivessä häntä on jopa helppo sääliä, mutta elokuvissa Hermione ei herätä mitään tunteita toisin kuin suurin osa muista hahmoista. Lyhyesti sanottuna olen pettynyt Hermionen roolivalintaan, Emmaan.

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Emma Watson
« Vastaus #20 : Heinäkuu 28, 2008, 21:11:31 »
Itse en pidä ollenkaan Hermionesta, enkä sen kummemmin Emmastakaan. Emma on kyllä oiva tyttö näyttelemään Hermionea, hänessä kiteytyy kaikki se ärsyttävyys! Hoho.
   Hieman turhan nätti hän on minustakin Hermyn rooliin, kuten osa on sanonut. Liian pienet etuhampaat! Täydellisesti roolihahmoonsa istuvaa näyttelijää ei voi kaiketi mistään ikinä löytää, mutta varmasti olisi löytynyt hitusen enemmän Hermionemaisia typyjä Emman sijaan.

diidaan kanssa olen aivan samaa mieltä. Juuri nimenomaan kahdessa ensimmäisessä leffassa Emma oli vielä siedettävä, ensimmäisessä jopa varsin suloinenkin, mutta nyt hänen roolisuorituksiaan riittää kuvaamaan tasan yksi sana: ylinäytteleminen.
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Anzku

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #21 : Syyskuu 15, 2008, 19:43:12 »
Mitä mieltä olette Emmasta?
Mitä mieltä olette hänen roolihahmostansa Hermione Grangerista?
Löytyykö Vuotiksesta Emma/Hemy-faneja?
Vierailetteko millään Emma-sivuilla (tarkoittaen fanisivuja)
Mitä mieltä olette David Yatesin kommentista: "Emma on diiva"?


Emma on ihan hyvä näyttelijä!
Hermion on viisas joskus hiukan nokkava mutta myös hyvä ystävä!
Kyllä varmasti löytyy, itse en ole kovinkaan paljon emma-fani.
En mä vieraile.
en tiiä ehkä osittain pitää paikkaansa mut ei kokonaan.

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #22 : Syyskuu 19, 2008, 13:05:29 »
IHMEOLIO <3 EMMA WATSON <33333 Emma on aivan ihana! Hyvä näyttelijä, tosi sievä ihanaihanaihana<3 Ja Hermione on myös ihana! Ois ehkä kivaa olla ite Hermionen roolissa ;D. Joo, mulla on ainaki sata kuvvaa konneella Emma Watsonista ja Hermione Grangerista :) Ihania typyköitä :DDDDDDD Sori tää viesti on vähän lyhkänen ku on kiire, mutta sen sanon että Emma on ihana, kaunis, taitava, paras jne :D
Cadillac.

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Emma Watson
« Vastaus #23 : Syyskuu 29, 2008, 20:42:40 »
Minä sanon ihan suoraan, että en pidä Emmasta. Hermionesta pidän kirjoissa. Emma näytteli kohtalaisesti kahdessa ensimmäisessä elokuvassa, mutta siitä eteenpäin hän on mielestäni ylinäytellyt. Minua ihan ärsyttää monesti, kun katson elokuvien lisämateriaaleista näyttelijöiden haastatteluja, kun Emma on niin teennäinen ja diivamainen myös... Nyt te varmaan hirtätte minut? :D Siinäkin, että Emma on liian kaunis Hermionen rooliin olen tavallaan samaa mieltä... Tai ei ehkä liian kaunis, mutta esim. tukasta olisi voinut tehdä hapsottavamman niinkuin se on kirjoissa...
   Muutenkin kirjojen Hermioneen on helppo samaistua ja esim. Viisasten kivessä häntä on jopa helppo sääliä, mutta elokuvissa Hermione ei herätä mitään tunteita toisin kuin suurin osa muista hahmoista. Lyhyesti sanottuna olen pettynyt Hermionen roolivalintaan, Emmaan.

Toden totta.

Tosin omasta mielestä Emma oli teennäinen myös ekassa kahdessa leffassa, ja muutenki huono - kuten kaikki lapsinäyttelijät olivat VK:ssa ja SK:ssa. Azkabanin vangissa ei ole kovin pahaa ylinäyttelemistä (jos on ollenkaan), ja muutenkin siinä leffassa koko kolmikko on minusta parhaimmillaan. Nelosessa toisiksi parhaimmillaan, Feeniksin killassa sitten näkyy jo aika pahasti sellainen laiskistuminen, mitä kaikille ei-huipputason näyttelijöille käy kun heistä tulee tähtiä. Ja tietysti vika myös David Yatesissa.

mohikaani

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #24 : Maaliskuu 05, 2009, 17:44:45 »
Mitä mieltä olette Emmasta?
> Ihan perus tyttönenhän se. :D Voisin kyllä vaihtaa ulkonäköä tämän kanssa. Lehtijuttujen perusteella kyseinen henkilö ei kyllä kuuluis kaveripiiriini..

Mitä mieltä olette hänen roolihahmostansa Hermione Grangerista?
> Aika ihana, paranee vaan sarjan loppua kohden :)

Löytyykö Vuotiksesta Emma/Hemy-faneja?
> Varmasti löytyy. Minä en sanoisi lukeutuvani heihin...

Vierailetteko millään Emma-sivuilla (tarkoittaen fanisivuja)
> En.

Mitä mieltä olette David Yatesin kommentista: "Emma on diiva"?
> Paha sanoa kun henkilöä ole pahemmin tavannut.. Jostain kumman syystä mulla on aina sellanen oletus että 3/4 vähän kuuluisimmista näyttelijöistä kulkee pissipäässä. O.o Ja tuossa iässä kuin Emma on julkisuuteen pompahtanut, ei oo mikään ihme että vähän leijuttaa. Varmasti kuka tahansa pikkutyttö joka pääsee suuuureen leffaan on lievästi sanottuna innoissaan :DD

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #25 : Maaliskuu 12, 2009, 15:38:38 »
Taidan vähän peruutella sanojani, ennää minulla ei ole ku ihan vaan pari kuvvaa Hermionesta, ehkä yks ite Emmasta. Ei se enää oo niin "ihanaparastuitui" niinku minusta ennen :D Nyt ku tajuan vähän enemmän mitä se on niin.. Eipä se enää kovin ihana ole. Ylinäyttelemisestä en oo huomannu mitään, oon varmaan ollu niin leffan lumoissa etten oo tajunnu :D tyypillistä minua. Mutta ku kattoo haastatteluja niin kyllä joistaki huomaa ettei ne oo niinkää aitoja, siis Emma ei ole se oikea Emma mikä muuten olis.

No, eikai tässä muuta :p
Cadillac.

Matemt

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #26 : Maaliskuu 23, 2009, 19:42:11 »
Emma näyttelee todella hyvin, ja aika pirskatin söpökin, että mikäs siinä on katsellessa :) kaunis, kaunis..

nuo 'harrastan design vaateiden ostamista' kommentit ovat melko säälittäviä, mutta ei minua hänen yksityiselämänsä kiinnosta höyhenen vertaa, ei sen pitäisi ketään kiinnostaa. Eikös se pääasia ole se, jotta näyttelee osansa hyvin? Taitaa olla niin, että tytöt ovat Emmaa vastaan ja me pojat Emman puolesta, ei kyllä mitään hajua mistä voisi johtua :)

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Emma Watson
« Vastaus #27 : Huhtikuu 14, 2009, 15:29:48 »
Minusta Emma on tosi hyvä näyttelijä ja sopii rooliinsa loistavasti! Emma on paljon sen näköinen, millaiseksi kuvittelin Hermionen. Erityisesti Viisasten kivessä Emma on mainio Hermione - tässä elokuvassa Hermionella on myös pörröisemmät hiukset ja niin edelleen. Ei kukaan voi olla täysin jonkun fiktiivisen henkilön näköinen. Isot etuhampaat Emmalta puuttuvat ja jotkut muutkaan yksityiskohdat eivät välttämättä täsmää, mutta pääpiirteittäin Emma on Hermionen kanssa samannäköinen.
Emma näyttelee Hermionen roolin mielestäni hyvin, hän osaa eläytyä Hermionen rooliin.
Eli mielestäni Emma on oikein hyvä Hermione!
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa Aqutalio

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WaveSand28304
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Emma Watson
« Vastaus #28 : Toukokuu 04, 2009, 18:19:13 »
Tiedättekö, et mikä tää juttu on, kun luin Suisikist et Emma olis purkanu opimuksensa liittyen noihin leffoihin. Se olis ihan hirveen tyhmääjos vikas leffas olis Dan ja Rupert mut ei Emmaa kun kaikis muis on ollu noi kolme. Tiiättekö et mikä tää juttu on?
“Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”
― Bernard M. Baruch

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Emma Watson
« Vastaus #29 : Toukokuu 04, 2009, 18:56:09 »
Tiedättekö, et mikä tää juttu on, kun luin Suisikist et Emma olis purkanu opimuksensa liittyen noihin leffoihin. Se olis ihan hirveen tyhmääjos vikas leffas olis Dan ja Rupert mut ei Emmaa kun kaikis muis on ollu noi kolme. Tiiättekö et mikä tää juttu on?

Huhupuhetta, jonka Emma itse on kumonnut lukuisissa haastatteluissa, muistaakseni myös omilla kotisivuillaan. Emma, Dan ja Rupert on kaikki olleet ja ovat edelleen mukana Deadly Hallowsin kuvauksissa. Visuaalisia todisteita asiasta löytyy mm. täältä, täältä ja täältä.
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

CoppolaRestorati

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #30 : Toukokuu 04, 2009, 19:06:03 »
Emma sopii hyvin kolmikon päätteeksi elokuviin, ja tuosta purkamisesta niinkuin Shieldmaiden sanoi jo, on mukana Deathly Hallowsissa, joten uskon sopimuksen pysyvän, ellei tapahdu nyt jotain suurta vaihdosta. Eli Emma on todella hyvä Hermionena, enkä osaisi kuvitella jotain toista hänenä.

Poissa Aqutalio

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WaveSand28304
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Emma Watson
« Vastaus #31 : Toukokuu 05, 2009, 14:02:28 »
No hyvä. Huh! :)
Mää kyl ittekkin ajattelin vähä et toi on palturii, mut aattelinpa varmistaa.


---------------------------------------------------
Mä kyllä pidän Emmasta. Ei se ehkä ihan täydellisesti näyttele Hermyn roolia, mut kukapa näyttelis?
Ja mun mielestä kolmikko on täydellinen just tollasena, eli sellasena ettei ne oo mitään täyden kympin näyttelijöitä.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 05, 2009, 14:09:49 kirjoittanut Aqutalio »
“Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.”
― Bernard M. Baruch

Limetti

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #32 : Toukokuu 10, 2009, 19:18:46 »
Itse en ole kovinkaan vaikuttunut Emman roolisuorituksesta. Sopisi minusta ehkä teatteriin, mutta valkokankaalla tulee sellainen olo, että tuo nyt ihan oikeasti näyttelee. Erittäin epämukava tunne. Kantaani varjostaa myös se, etten siedä Hermionea ylipäätään, mutta pidän sen parhaani mukaan poissa, kun puhun hänen roolisuorituksestaan. Yliääntäminen ja varhaisimmissa elokuvissa ne rasittavat kulmakarvat ärsyttävät todella.
Emma Watson taas... en lukeudu faneihin. En ilmaise nyt mitään vahvaa mielipidettä, koska en ole lukenut hänestä paljoakaan vähään aikaan, mutta muistan että ennen tuntui vähän, että on noussut kusi päähän ihan pikkiriikkisen. Varhaisimpien vuosien älytön meikkimäärä, ja epäeettisten tuotteiden, kuten Chanelin suosiminen vähentää hänen pisteitään silmissäni roimasti.

Weeth

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #33 : Kesäkuu 02, 2009, 15:24:51 »
Minä sanon ihan suoraan, että en pidä Emmasta. Hermionesta pidän kirjoissa. Emma näytteli kohtalaisesti kahdessa ensimmäisessä elokuvassa, mutta siitä eteenpäin hän on mielestäni ylinäytellyt. Minua ihan ärsyttää monesti, kun katson elokuvien lisämateriaaleista näyttelijöiden haastatteluja, kun Emma on niin teennäinen ja diivamainen myös... Nyt te varmaan hirtätte minut? :D Siinäkin, että Emma on liian kaunis Hermionen rooliin olen tavallaan samaa mieltä... Tai ei ehkä liian kaunis, mutta esim. tukasta olisi voinut tehdä hapsottavamman niinkuin se on kirjoissa...
   Muutenkin kirjojen Hermioneen on helppo samaistua ja esim. Viisasten kivessä häntä on jopa helppo sääliä, mutta elokuvissa Hermione ei herätä mitään tunteita toisin kuin suurin osa muista hahmoista. Lyhyesti sanottuna olen pettynyt Hermionen roolivalintaan, Emmaan.

Samaa mieltä. Emmä mielestäni ylinäyttelee joissain kohtauksissa, mikä ärsyttää suunnattomasti. Esimerkiksi toisessa leffassa, kun Harry on tullut Iskunkiertokujalta ja lasit ovat menneet rikki, niin Hermione sitten näpsäkkänä korjaa ne todella suurieleisesti. Ja kirjoissahan kuvaillaan, että Hermionen hiukset ovat todella hapsottavat ja näin, mutta elokuvissa, ne ovat todella siistin näköiset. Hermione on yksi lempihahmoistani kirjoissa, mutta elokuvissa ei. Vähän pettynyt Emmaan.

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Emma Watson
« Vastaus #34 : Kesäkuu 07, 2009, 00:02:54 »
Uskomaton body.
Jep. I'm a boy.

Watson on myös erittäin taitava näyttelijä ja sinänsä harmi, ettei häntä ole näkynyt juuri muissa elokuvissa. Pääkolmikon paras näyttelijä, Grint tulee aivan perässä.
Emma oli jännä valinta rooliin, jonka piti alunperin olla isohampainen, ärsyttävä nörtti. Sittemmin kun Row alkoi kirjoittamaan Hermionen enemmän kauniiksi rooli oli Emmalle täydellinen.
Ainut Harry Potter tähti (Alan Rickmania en laske Potter-tähdeksi. Liian hyvä sille nimitykselle *__*) jolle olen lähettänyt fanipostia.
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #35 : Kesäkuu 10, 2009, 18:33:31 »
Hmm, tämä on jo kolmas kerta ku tänne kirjotan... Mutta minkäs sille mahtaa jos mieli muuttuu ;)

Noh, Emma on taitava näyttelijä, eipä siinä mitään. Ekassa ja tokassa leffassa se on päivänselvä Hermione, osaa hyvin näytellä sitä hieman omahyväistä mutta ystävällistä neroa joka on lukenu kaikki koulukirjat ennen ku ees joululoma on alkanu. Emma on ehkä vähän liian kaunis Hermioneksi, kirjassa koko kolmikko kuvaillaan erillä tavalla, eikä Hermionenkaa kuuluis olla semmonen prinsessa neiti. Mutta minkäpä Emma sille voi että on kaunis, ei kai kukaan nyt rumakaan halua olla?
Ja eihän tuo silti mitenkään häiritse, että Emma on kaunis :D Tuohon diivajuttuun en voi oikein sanoa nyt mittään, ei sitä mitenkään voi tietää, kukaa miestä ei ole Emman lähiystävä. Ja jos on diiva niin sitte on, kunhan näyttelee hyvin.

Ja nyt Ihmeolio poistuu ja lakkaa jankkaamasta tästä samasta henkilöstä koko aikaa :''DD
Cadillac.

Cicerille

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #36 : Kesäkuu 17, 2009, 14:15:17 »
Mielestäni Emma on erittäin hyvä Hermionena. Hän osaa hyvin näytellä Hermionen kaikkitietäväisyyttä, ja on mielestäni aito. Kutem monet ovat edellä sanoneet, Emma on ehkä liian kaunis Hermioneksi. Mutta ei kai siitä nyt Emmaa voi syyttää!:)
Emmasta tykkäsin erityisesti 1.-ja 2. leffoissa, mutta niiden tunnelma oli niin erilainen kuin sen jälkeisten... Sellainen lämmin, mikä antoi jollain tavalla näyttelijöille tilaa tietynlaiseen huumoriin yms.
En voi oikein kuvitella ketään Hermioneksi. Emma Watson oli paras mahdollinen valinta Hermoineksi. Ei täydellinen, mutta hyvä.

Poissa uimari

 • Crazy girl XD
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Emma Watson
« Vastaus #37 : Kesäkuu 24, 2009, 17:21:43 »
Minä pidän Emma Watsonista näyttelijänä todella paljon!! Hän on yksi parhaista näyttelijöistä joita tiedän.(niin kuin myös Kristen Stewart ja Robert Pattinson)
Tykkään myös hänen näytelemästään hahmosta, Hermionesta, koska pystyn smaistumaan häneen täysin.(rakastan lukemista, pärjään koulussa ja pidän/rakastan koulua)
Kyllä olen vierraillut noilla kaikkilla sivuilla aika useinkin. ja minun mielestä emma ei ole mikään diiva vaan kunnon tyttö, koska hän olisi diiva niin hän ei todellakaan jättäisi näyttelemistä ja lähtisi opiskelemaan johonkin huippu yliopistoon amerikkaan!
Just smile, it makes you beautiful<3

carnivals

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #38 : Heinäkuu 25, 2009, 16:01:07 »
Tykkään Emmasta tosi paljon. En koskaan ole oikein Hermioneen kiintynyt, mutta Emma näyttelee osansa hyvin (vaikkei ulkonäöltään ole ihan sellainen, millaiseksi Hermyn kuvittelin). Varsinkin Ballet shoes -elokuva todisti sen, että tyttö osaa eläytyä hyvin täysin kahteen erilaiseen roolihahmoon.
Ja mitä diivamaisuuteen tulee.. En tiedä onko totta, mutta onhan tyttö aikamoisen paineen alla, kun hoitaa sekä opintoja ja kuvaa elokuvia samaan aikaan.

Poissa Erizza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • diibadaabafggh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #39 : Heinäkuu 25, 2009, 17:43:15 »
Mitä mieltä olette Emmasta?
Ihan hyvä näyttelijä, mutta jotenkin muuttuu ei-hermionemaisemmaksi, mitä enemmän niitä elokuvia tulee.
Mitä mieltä olette hänen roolihahmostansa Hermione Grangerista?
Se on ihan kiva, mutta ärsyttävä nipottaja välillä. Ja leikkii jotakin kaikkitietävää...
Löytyykö Vuotiksesta Emma/Hemy-faneja?
Saattaa löytyäkin, mutta minä en ole.
Vierailetteko millään Emma-sivuilla (tarkoittaen fanisivuja)
En.
Mitä mieltä olette David Yatesin kommentista: "Emma on diiva"?
Enpä Emmaa mitenkään henk. koht. tunne, niin mistä minä voin tietää, millainen hän on. Voi olla mahdollista, että Emma on ihan diiva, koska raha vähän tekee mitä tekee.. Ja julkisuus.

Jul

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #40 : Elokuu 01, 2009, 22:56:23 »
Hmmh. Ensinnäkin silmääni pisti tuo Erizzan gallupomainen vastaustyyli, jota nimen omaan ei pitänyt suosia mutta eei se mitään. Järkytyin kun luin täältä näitä kommentteja: "1- ja 2-leffat olivat todella hyviä suorituksia Emmalta, mutta 3-5 leffat olivat ennemmin ´tök-tök´osastoa" Joidenkin mielestä kolmannesta Potterista lähtien Emman näyttely on ollut teennäistä ja pelkkää hymyilyä ja nipottamista. Hermione on myös kuulemma ´rajoittunut´. Olen täysin eri mieltä. Emma ei todellakaan ole rajoittunut kolmannessa elokuvassa, eikä todellakaan ole niin nipo mitä ensimmäisessä elokuvassa. Mielestäni kaksi ensimmäistä HP -elokuvaa olivat täyttä kuraa! Kaikkien kolmen (Dan, Rub, Em) näytteleminen oli vielä todellakin harjoittelua. Danielinkin näyttelemä arven kivistys sai itsenikin voihkimaan kun näyttely on niin pakonomaista. Näytteleminen ja näyttelijöiden olemus on kehittynyt huomattavasti kahdesta ensimmäisestä elokuvasta. Emma on todellakin sopiva Hermionen rooliin ja muitaakseni myös itse Rowlingkin kannatti Emmaa alusta asti Hermioneksi. Nykyään kolmikko näyttelee kuitenkin sujuvasti. Voisin vielä kirjoittaa lisää ensimmäisen ja toisen elokuvan hirveyksistä, mutta koska aihe on Emma, jätän kirjoittamisen johonkin toiseen kertaan.

(Kommentti todellakin menee hieman asian vierestä mutta menkööt! :D)

Korpse

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #41 : Joulukuu 19, 2009, 15:22:08 »
Olen mieltä: Emma Watson on keskinkertainen näyttelijä jonka näyttelemisen taso laskee sitä mukaa kun suosio kasvaa. Rohkenen myös olla mieltä että mainittu suosio perustuu eniten siihen että suuri osa yleisöstä pitää neitiä erittäin hehkeänä. (Itse sanoisin että geneerisen perusnätti, joten ei seiso.)

Emman Hermione ei missään vaiheessa ole intensiivinen tai mieleenpainuva mutta kahdessa ensimmäisessä elokuvassa roolisuoritus ei töki ikävästi näkö- tai kuuloelimeen. Siitä eteenpäin lopputulos ottaa jatkuvasti enemmän turvallista hajurakoa siitä miten kaikkitietävän kuraverisen persoona on kuvattu kirjoissa.

Toisaalta, epäilisin että ero alkuperäiseen (ts. kirjaversioon) ei ole tyystin näyttelijättären syytä. Keskimääräisen Hollywood-elokuvan eniten esillä olevan naishahmon on yleensä tapana vedota ulkomuotonsa puolesta perusmallisen heteroseksuaalisen mieskatsojan libidoon joten Hermionen "nörttiyttä" (noin niiq paremman ilmaisun puutteessa) on todennäköisesti laimennettu täysin tarkoituksella. Kolmannelta, edellämainittu ei liity löysään näyttelemiseen joten ei ole lieventävä asianhaara.

Okra, en ole nähnyt Emma Watsonia missään muussa roolissa joten en voi sulkea pois mahdollisuutta siitä etteikö neiti onnistuisi hyvinkin jonain toisenlaisena hahmona. Mutta. Jos tähänastisella lopputuloksella käy diivailemaan niin... no, päähän kohonnut urea ei yleensä kerro siitä että henkilö vaatisi itseltään jatkuvaa kehitystä.

Hyvä etten ylipäätäänkään pidä Hermionesta hahmona; ainakin luulisin että kökköisä roolisuoritus ärsyttäisi enemmän mikäli olisi osunut jonkun lempihahmoni kohdalle. (Minulla on tältä kannalta äärimmäisen vähän kitisemistä koska Jason Isaacsin Lucius, Tom Feltonin Draco, Alan Rickmanin Severus ja Helena Bonham-Carterin Bellatrix ovat kaikki yksinkertaisesti loistavia.)

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Emma Watson
« Vastaus #42 : Marraskuu 11, 2010, 14:46:36 »
mitä mieltä olette Emman lyhyistä hiuksista? Entä jos hän lopettaa näyttelemisen potterien jälkeen ehkä? Oppinut elämän julkisen huomion kohteena.
No olen tottunut Emman pottereiden alkupäässä jo tutuksi käyneeseen kiharatukkaan joka ylsi sinne lapaluiden yläpuolelle tai jotain. Minun mielestäni lyhyet hiukset eivät sovi hänelle ja minun on todellakin vaikea edes kuvitella lyhyiät hiuksia hänellä. Emma on minulle tuttu hahmo vain pottereiden takia ja jos potter-elokuvat muutenkin loppuvat kohta niin ei se olisi kummoinen menetys. Jos taas tulisi lisää kirjoja ja Emma lopettaisi ennen näitä näyttelemisen minusta olisi kauheaa jos Emman tilalle otettaisiin joku toinen (mikäli näitä kirjoja tulisi lisää ja ne päätettäisiin filmatisoida) näyttelijä.

Poissa Volga

 • Suuri joki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Emma Watson
« Vastaus #43 : Marraskuu 26, 2010, 22:35:01 »
Näin ensin elokuvat ennen kuin aloin lukea kirjoja ja olen aina kuvetellut Hermionen Emman näköiseksi ja kuvittelen yhä. Nyt kun olen lukenut kijat kolme kertaa niin useasti kuin katsonut leffat, alkaa Emman ulkonäkö vähän tökkiä. Minusta hän on liian kaunis siihen mitä kirjoissa kuvaillaan, mutta minulle Hermy on Emman näköinen. Pienempänä olin Emma-fani, mutta nykyisin kun tuota näyttelemistä katsoo, niin ei nuo roolisuoritukset ihan päätä huimaa. Seiskassa oli jotenkin parannusta havaittavissa hitusen, mutta muuten ollut koko ajan semmosta keskitasoa.

Poissa Hopeakettu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #44 : Maaliskuu 03, 2017, 22:52:26 »
Minä pidän Emma Watsonista. Hän on mielestäni paitsi taitava näyttelijä, myös erittäin kaunis ja ihailtavan älykkään oloinen. Kunnioitan suuresti sitä, ettei hän ole pelkästään kaunis kasvo vaan valmis tekemään töitä muun muassa sukupuolten välisten tasa-arvon puolesta, sekä sitä, ettei hän ole Potter-leffojen jälkeen jäänyt lepäämään laakereillaan ja nautiskelemaan rahoistaan vaan jatkanut opintojaan ihan yliopistotasolle asti. Arvostan! Siksi olen mieltynyt Emmaan paitsi näyttelijänä, myös ihmisenä - vaikka kyllä, tottakai hän saattaa yksityiselämässään olla niinsanottu "diiva", emmehän me sitä voi tietää, mutta kuva, jonka olen hänestä lehtien ja muiden medioiden perusteella saanut, on suurimmalti osin vain positiivinen.

Mutta takaisin näyttelemiseen. Minusta Emma on taitava esiintymään, esimerkiksi elokuvassa The Bling Ring hän oli oikein uskottava, vaikken kyseisestä leffasta muutoin juuri pitänytkään. Omassa kirjahyllyssäni minua on jo pitkään odottanut elokuva Elämäni seinäruusuna, jossa Emma on ilmeisesti yksi päänäyttelijöistä. Siitä en siis osaa sanoa mitään kun en ole ehtinyt sitä vielä katsoa. :P

Joka tapauksessa, tulin nostelemaan tätä keskustelua, koska lähiaikoina leffateattereihin tulee live action -versio Kaunottaresta ja hirviöstä, jossa Emma Watson näyttelee Belleä. Itse odotan kyseistä leffaa innolla, aion mennä katsomaan sen niin pian kuin mahdollista. Odotukseni Emman roolisuoritusta kohtaan ovat siis korkealla. Millä mielin te odotatte kyseistä elokuvaa vai aiotteko jättää sen kokonaan väliin?

Poissa HONE

 • Hermione
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Virheistä oppii... Tai sitten ei....
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Emma Watson
« Vastaus #45 : Huhtikuu 03, 2017, 00:37:16 »
Minä katsoin sen uuden Kaunotar ja hirviö elokuvan. Oli ihan hyvä elokuva,muttei tosi hyvä. Emma sopii hyvin Belleksi. Tykkään Emmasta ihmisenä jonkun verran. Emma on vissiin aika hyvä ihminen(?) ja mukava tyyppi. Missä Emma asuu nykyään? Missä kaupungissa/paikkakunnalla?
Jos uskot uskomattomaan,uskomaton uskoo sinuun