Kirjoittaja Aihe: Potter -näyttelijät muualla  (Luettu 54204 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Fairplay

 • "Let the games begin"
 • Vuotislainen
 • The shadows betray you because they belong to me!
 • Pottermore: GhostWombat47
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #50 : Heinäkuu 21, 2008, 20:06:49 »
Eilen tulleessa Linnunradan Käsikirja liftareille leffassa Alan Rickman ääninäytteli sitä masentunnutta roboottia
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #51 : Elokuu 06, 2008, 11:51:39 »
Molly Weasleyn näyttelijä Julie Walters on uudessa Mamma Mia! elokuvassa. Elokuvassa hänellä on aika hyvä rooli, alussa en kyllä vaan tunnistanut häntä, mutta elokuvan keskivaiheilla tuli sellainen ahaa elämys, kun tajusin kuka hän oli :)
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #52 : Elokuu 08, 2008, 09:44:17 »
Joku on saattanut tämän jo mainitakin, mutta Peter Piskuilanin näyttelijän Timothy Spallin voi bongata Enchanted-leffasta. Suomeksi muistaakseni Lumottu. Näytteleepi siinä sitä prinssi Edwardin kamua.
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #53 : Elokuu 08, 2008, 18:30:52 »
Lumoutumiseni Kalkarokseen on sitten luonnollisesti (?) laajentunut Alan Rickmaniin. Piti vain tarkistamani Rickman muunlaisissa rooleissa, ja nyt en saa hänestä kyllikseni ja käyn katalogia läpi. Tähän mennessä olen nähnyt:

Perfume: The Story of a Murderer (2006) - Parfyymi - erään murhaajan tarina. Kiehtovan inhottava murhajuttu, loppuosa hyvin omituinen. AR paikallaan 1700-luvun aatelismiehenä.

Snow Cake (2006). Draamaa parhaimmillaan, kauttaaltaan erinomaista näyttelijätyötä. AR:n herkkä ja hellyttävä potretti miehestä, jonka elämä on suistunut raiteiltaan, mutta joka löytää uutta mielekkyyttä yllättäviltä tahoilta.

Something the Lord Made (2004) - Pienten sydänten pelastajat. Kiinnostava tulkinta todellisista henkilöistä. AR ennakkoluulottomana, mutta kunnianhimoisena ja itsekeskeisenä lääkärinä, joka teki maailman 1. sydänleikkauksen - paitsi ettei olisi pystynyt siihen yksin.

Love Actually (2003). - Rakkautta vain. Siirappista hömppää, AR ja muutama hauskahko kohtaus tekee katsomisesta siedettävää. AR kuivakka pomo, josta jotkut alaiset kuitenkin pitävät liikaakin.

Blow Dry (2001) - kierot kutriniekat. Hauska komedia kampaajien kilpailumaailmasta; pikkukaupungin ihmissuhdekuviot tuovat lisäulottuvutta. AR syrjään vetäytynyneenä mestarikampaajana. Parhaat kohtaukset loppupuolella.

Galaxy Quest (1999). Riemastuttava Star Trek -parodia. AR näyttelee avaruusolion näyttelijää ja vaikuttaa nauttivan joka hetkestä.

Michael Collins (1996). Vangitseva historian oppitunti. Collinsiin keskittyvä elokuva ei anna kovin mairittelevaa kuvaa Irlannin vallankumousjohtajasta ja tasavallan 1. presidentistä Eamon de Valerasta. AR saa hieman huumoriakin hänen jäykkään hahmoonsa.

Sense and Sensibility (1995) - Järki ja tunteet. Jokseenkin uskollinen sovitus Austenin romaanista. AR sympaattinen kärsivällisenä kosijana Colonel Brandonina. (Vaan olisimmepa nähneet hänet Darcynä Ylpeydessä ja ennakkoluulossa, huokaus)
 
Mesmer (1994). Ei kovin kiinnostavasti kerrottu tarina itävaltalaisesta vaihtoehtoparantajasta. AR kuitenkin esittää häntä intensiivisesti ja sopivan hullusti; sitäpaitsi hän on komea velhon kaapua muistuttavissa ajan asuissa, ja tohtorin hoitomenetelmät hyvin fyysisiä.
 
Robin Hood: Prince of Thieves (1991) - varkaiden ruhtinas. Tämän jo mainitsinkin ennen.

Truly Madly Deeply (1990). Viehättävä kertomus surusta toipumisesta. AR hyväntahtoinen, mutta rasittava kummitus, joka kutsuu kaikki kamutkin kylään. Viiksissä on vähän totuttelemista.

The January Man (1989) - Murha neitsyen merkeissä. Hieman liian näppärä murhastoori. AR kerrassaan hurmaava boheemi taiteilija - kunpa leffa kertoisi hänestä...!

Lisää:

Dark Harbor (1998) - Kohtalokas vieras. Jossei muuta niin ainakin tämä onnistui perusteellisesti yllättämään minut. Miten, ei voi tässä kertoa. Sensuelli ja pahaenteinen kolmiodraama. AR vakuuttava miehenä, jonka avioelämä ei ole aivan tyydyttävää. Hänet nähdään alasti.

Die Hard (1988) - vain kuolleen ruumiini yli. Ei huono lajissaan, en vain ole erityisen innostunut. AR kylmäverinen tappaja, muttei mikään psykopaatti. Hahmo jää etäiseksi, vaikka hänet olisi kiinnostavampaa tulla tuntemaan kuin ylivertainen reteä sankari Bruce Willis.

The Barchester Chronicles (1982). 1800-luvulle sijoittuva 7-osainen TV-sarja. Herkullisen teatraalinen, hyviä hahmoja kautta linjan. Parhaat osat 3 ja 4, joissa AR näyttelee pappismiestä kuin paholainen itse. Slope muuten kuulostaa melkein samalta kuin Snape. AR oli 35-vuotiaana vielä aika eri näköinen, ja juuri nuorempana häntä ei filmillä pääse näkemäänkään.

Ja lisää:

Dogma (1999). Jostain merkillisestä syystä olen viehättynyt näihin elokuviin, joissa enkelit sekaantuvat maanpäällisiin, kuten It´s a wonderful life tai That´s the spirit (jossa Buster Keaton taivaallisena virkamiehenä). Kuka sopisikaan Rickmania paremmin Jumalan ääneksi? - vallankin kun Jumala on Alanis Morrisette. AR todistaa enkelit sukupuolettomiksi :o

Judas` Kiss (1998). Teeskentelevä, unohdettava dekkari. AR ja Emma Thompson FBIn etsivinä kannattaa kyllä nähdä, mutta eivät riitä pelastamaan elokuvaa.

Smiley's People (1982). 5-osainen TV-sarja. Le Carre on minusta kuiva kirjailija, mutta näin kuvitetussa muodossa hänen vakoilujännärinsä menee paljon paremmin. Kyllä TV:llä on puolensa; on niin miellyttävää katsella tarinaa, jolle annetaan aikaa kehittyä, toisin kuin parin tunnin leffassa harvoin pystyy tekemään. Alec Guinness vanhana vakoojana tekee hienoa työtä niinkuin aina. AR nähdään sivumennen 2. osassa hotellin respana.

Edelleen:

Bob Roberts (1992). Aika onnistunut satiiri USA:n politiikasta. Hyvää musiikkia sanoituksin, joiden ironiaa ei huomaisi elokuvasta irrotettuina. AR herkullisen karmiva miehenä, joka pitää kulissien takana lankoja käsissään.

Girls on Top (1985). 13-osainen komediasarja neljästä erilaisesta naisesta, jotka jakavat kämpän. Kamalaa kirkumista ja aivotonta huumoria. AR käväisee ruudulla 1. osassa viettelevänä venäläisenä varkaana, ja hänen äänensä kuullaan myöhemmin teatterin valintaraadissa.

Niin, ja Rickman ohjaa Strindbergin näytelmän Creditors/Fordringsägare (onko suomennettu?) lontoolaiseen teatteriin. Olen jo varannut lipun!

Jatkuu:

Play (2000) - Näytelmä. Beckettin näytelmän parikymmenminuuttinen TV-versio. Helvetti on paikka, jossa ruukkuihin juurrutetut ihmiset ikuisesti kertaavat piinaavimpia muistojaan. Vai oliko se avioliitto? Näyttelijöistä näkyy vain jäkälää kasvavat päät, AR:n hahmo on vaimonsa ja rakastajatterensa välissä. Kolmen ihmisen monologi on hyvin nopeaa. Pirullinen visio.

An Awfully Big Adventure (1995) - Elämän teatteri. Leffan mainostaminen komediana on aika harhaanjohtavaa; komediallisista aineksista huolimatta tarina on hyvin surullinen. Sen ymmärtämisessä auttaa toisen traagisen tarinan, Peter Panin, symboliikan ymmärrys: Hugh Grant on Peter Pan ja AR Kapteeni Koukku - (paras koskaan). AR:llä seksikohtauksia alaikäisen kanssa. Henkilögalleriaan kuuluvat Mr. Potter (Hugh Grant rohkelikkohuivi kaulassa) ja Uncle Vernon. Ohjaaja Mike Newell, joka on tietysti ohjannut myös Liekehtivän pikarin.

Quigley Down Under (1990) - Australian villi länsi. Perinteinen western, vaikkakin Australiaan sijoittuva. Kaiken pitäisi olla kohdallaan: maisemat, miehekäs sankari, ripaus romantiikkaa, paha konna mustassa hatussaan (tyylikäs AR) ja alkuperäiskansakonfliktikin. Jättää kuitenkin onton olon, kerronta ei kanna, käsikirjoitus on liian epäuskottava.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 27, 2008, 17:23:57 kirjoittanut gnomad »
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #54 : Syyskuu 03, 2008, 20:59:15 »
Rickman jatkuu:

The Search for John Gissing (2001). Alkuun vähän väkinäiseltä tuntuva komedia liikemaailmasta, mutta sitä mukaa kun juttu mutkistuu, se tulee myös hauskemmaksi. Kieroja juonia, joiden takana ja uhrina AR:n epätoivoinen liikemies. Hivenen slapstickiä. AR nähdään mm. pissimässä nojatuolille. Devulla lisänä hylättyjä ottoja, jotka ovat hauskoja, kun näyttelijöiden pokka ei pidä.

We Know Where You Live (2001). TV-taltiointi Amnesty Internationalin hyväntekeväisyysshowsta. Etupäässä stand-up-koomikkoja. Minua ei naurata, koska joku sanoo lavalla "kikkeli", mutta tiedän kuuluvani vähemmistöön. Jotkut jutut toki huvittavat, ja yksi lempibändini U2:n kappale nähdään nauhoituksena. Emma Thompson esittää myös onnittelunsa nauhoituksena. "Four Yorkshiremen"- sketsi on hauskin, eikä johdu vain Rickmanista, joka itse asiassa on vähiten hauska, vaikkakin tai ehkä koska on ainoa esittäjistä, joka pystyy itse olemaan nauramatta. Sketsissä neljä yorkshireläisäijää pistää toinen toisensä paremmaksi, kellä oli vaikeinta lapsena. Lisäksi sketsi on useimmille hyvin tuttu, ja joka kerta kun se esitetään, näyttelijät yrittävät improvisoida sen edellistä mahdottomammaksi. Loppuseremonioiden aikana AR lukee itsekseen vapautettujen poliittisten vankien sanoja, aika liikuttuneen näköisenä.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 09, 2008, 23:36:50 kirjoittanut gnomad »
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #55 : Syyskuu 08, 2008, 14:36:35 »
Angels in America (2003) 6-osainen TV-sarja AIDS-potilaista, politiikasta ja ihmeellisistä asioista, joita ehkä tapahtuu. Emma Thompsonilla kolme roolia: enkeli, sairaanhoitaja ja koditon nainen. Toisin kuin Metatron, tämä enkeli ei ole sukupuoleton, päinvastoin. Erinomainen Meryl Streep samaten kolmessa roolissa, Al Pacino AIDSiin kuolevana. Michael Gambon pienessä roolissa esi-isän haamuna.
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #56 : Lokakuu 13, 2008, 15:28:48 »
Alan Rickman yhä:

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005) - Linnunradan käsikirja liftareille. En ole ikinä ymmärtänyt kirjan herättämää innostusta, ja leffakin on minusta etupäässä pitkästyttävä. Näyttelijöissä ei kuitenkaan ole vikaa. AR lainaa ääntänsä masentuneelle robotille, jonka pessimistinen kommentointi ja varsinkin tapa, jolla AR sen lausuu, on aika hauskaa.

In Demand (2000). Texasin musiikkivideo. AR autoilee intiimisti ja tanssii viettelevästi laulajan, Sharleen Spiterin kanssa. Minulle ennestään täysin tuntematon bändi, joka ei nyt ainakaan muutaman videon jälkeen ihmeesti innosta: aika yksitoikkoista jumputusta. Hyvä ääni kyllä Sharleenilla.

The Winter Guest (1997) – Talvivieras. AR:n ainoa elokuvaohjaus osoittaa, että hänellä on lahjoja kameran toisellekin puolelle. Kuvat huokuvat raikasta talvista ilmaa Skotlannista siinä määrin, että olen päättänyt käydä siellä ensi talvena. Lopputekstien mukaan AR on itse miehenä kadulla, mutta kertakatsomalta en ainakaan bongannut. Emma Thompson yhtenä kahdeksasta henkilöstä, joiden elämää elokuva seuraa muutaman tunnin ajan.

Rasputin (1996). AR esittää kiihkeästi Venäjän hullua munkkia. Mystinen tulkinta Rasputinin tarinasta. Englantilaiset näyttelijät venäläisinä muka-venäläisine englannin aksentteineen hieman häiritsevät.

Romeo & Juliet (1978). BBC:n laatutuotantoa. Harvinaisen mielenkiintoinen Romeo. AR miekkahulluna Tybaltina. Pienestä roolista saa käsityksen, miten intensiivinen hänen on täytynyt olla nuorena näyttämöllä. Seksikkäät pöksyt.

Näin hänet myös livenä Creditors´n esityksessä, vaikka yritti pysytellä piilossa.
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #57 : Marraskuu 21, 2008, 18:37:53 »
Nyt olen nähnyt kutakuinkin kaiken Alan Rickmanilta.

King of the Hill - Kukkulan kuningas animaatiosarjan jaksossa "Joust Like a Woman" (2002) AR lainaa äänensä teemapuiston itsevaltaiselle kuninkaalle. Aivan Rickmanin oloinen hahmo! Ollakseni asennevammainen animaatioita kohtaan, voin sanoa tykästyneeni koko sarjaan; sympaattinen asenne hahmoja kohtaan. Mumiseva Boomhauer on suosikkini.

Help! I'm a Fish (2000) - Apua! Olen kala. Tämä on sitten juuri sellaista piirrostyyliä, joka ei iske yhtään. AR pahiskala, ja jälleen voin melkein nähdä hänet piirretyssä kalassa.

Close My Eyes (1991) - Rakasta minua, elokuva siskon ja veljen välisestä insestisuhteesta. En kokenut seksikohtauksia erityisen eroottisina, mutta kesäinen Englanti hehkuu kuvissa. AR omalaatuisena petettynä aviomiehenä.

Closet Land (1991). AR sadistinen kuulustelija, joka kiduttaa tekosyyn varjolla vangittua uhriaan tässä ahdistavassa draamassa.

Vielä olisi olemassa Fallen Angels pienoiselokuvien sarjan episodi "Murder, Obliquely" (1993) ja
Revolutionary Witnessin (1989) episodi "The Preacher", mutta sellaisiin hintoihin että huh. 

Meinasi unohtua
Thérèse Raquin (1980) minisarja. Intohimo johtaa murhaan, ja sitten ovat asiat vielä huonommin. Aíka piinaavaa katsottavaa teemansa puolesta, eivätkä pääosan esittäjät ole kovin uskottavia rakastavaisina. AR pienessä roolissa huolettomana taiteilijana ja uskottuna ystävänä.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 22, 2008, 01:15:29 kirjoittanut gnomad »
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #58 : Marraskuu 25, 2008, 12:38:05 »
Gary Oldman eli Potter-leffojen Sirius esittää poliisia The Dark Knight-elokuvassa, mutta sen varmaan aika moni tietääkin. Lisäksi tein juuri topicin piirretystä nimeltä Quest for Camelot (Seikkailujen Camelot), jossa Oldman on ääninäyttelijänä. Hän jopa laulaa pahan Ruberin roolissaan.. Enkä edes tunnistanut häntä siitä ensin, mutta luin myöhemmin hänen nimensä leffan tiedoista.

//Huhutar poisti laittoman youtube-linkin
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2010, 16:40:20 kirjoittanut Huhutar »
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #59 : Marraskuu 25, 2008, 16:44:30 »
Robert Pattinson (Cedric Diggory) esittää tulevassa Twilight -elokuvassa toista pääroolia :) Pitää kyllä heti kun vaan saan aikaseksi hinattua itseni kirjastoon ja lukea kirja ennen kuin elokuva tulee elokuvateattereihin (02.01.2009).
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Miriell

 • Ankeuttaja
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #60 : Marraskuu 25, 2008, 17:33:56 »
Jason Isaacs näyttelee Elektrassa (ei mikään loistava elokuva) rikollispomoa, jonka Elektra tappaa leffan alussa.

Poissa Esses

 • Velhotar
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • pöö
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #61 : Tammikuu 04, 2009, 18:12:49 »
Menee kyllä offtopick, mutta poistakaa jos pistää silmään...

Katson äitini kanssa PALJON brittisarjoja/ohjelmia ja suunnilleen jokaisesta löytyy ainakin yksi henkilö, joka on esiintynyt Potterissa. Otan nyt esim. Fitz (Jos nimi nyt oli noin.) Siinä päähenkilö, psygologi, yksityisetsivä/salapoliisi, on sama kuin Hagridin näyttelijä (nimi unohtui).
 Oli ensin vaikea tunnistaa samaksi näyttelijäksi kun ei ollut hiuspehkoa tai valtavaa partaa... ;)
ihmiset ovat kuin lentäviä lankakeriä

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #62 : Tammikuu 06, 2009, 16:06:15 »
Voi, minäkin olen nähnyt Potter-näyttelijöitä vaikka kuinka monessa elokuvassa, ja listaankin tähän nyt ne jotka muistan. Kyllä minunkin vatsassani aina nytkähtää kun joku Potter-näyttelijöistä näkyy jossain muussa elokuvassa, mutta minulle ei tule sellaista tunnetta että sinä-kuulut-Pottereihin - tulisi tosin varmaankin, jos nuoret näyttelijämme jossakin heiluisivat, etenkin pääkolmikko + Felton, Wright & Phelpsit yms. Kuitenkin yhdistän heidät välittömästi tähän ihanaan elokuvasaagaan, ja ajattelen että olet valinnut roolin kerrassaan hienosta elokuvasarjasta :)

No, kuitenkin. Mark Williamsin olen nähnyt ainakin elokuvissa Stardust ja Shakespeare in Love. Alan Rickman, Helena Bonham-Carter ja Timothy Spall esiintyvät kaikki Sweeney Toddissa, ja Alan Rickmanin nyt olen nähnyt monessa muussakin elokuvassa, mm. Dogmassa, Die Hardissa ja Parfyymissa. Robbie Coltraneen olen törmännyt elokuvassa Ocean's Twelve. Sleepy Hollow'sta bongasin Miranda Richardsonin, Michael Gambonin ja Richard Griffithsin. Fiona Shawin taas olen nähnyt elokuvissa Fracture ja Musta Dahlia (jälkimmäisessä roolisuoritus oli muuten hyytävä). Ralph Fiennes taasen esiintyi elokuvassa Maid in Manhattan. Brendan Gleeson on tähdittänyt elokuvia The Village, Troy, Cold Mountain ja Kingdom of Heaven, jossa esiintyi myös David Thewlis, jonka olen nähnyt myös The Omenissa. Kaikista mieleenpainuvin on kuitenkin iki-ihana ja aivan loistava Gary Oldman, joka on ilahduttanut minua Frendien lisäksi uusimmassa Batmanissa, Yön Ritarissa, jossa hänen roolisuorituksensa oli sanalla sanoen mieletön.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa yökukkuja

 • Tuleva muurahaiserakko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #63 : Tammikuu 06, 2009, 16:42:40 »
Daniel Radcliffe (Harry Potter) on esiintynyt Panaman räätälissä (The tailor of Panama) ja David Copperfieldissä. Äskenmainitussa elokuvassa esiintyi myös Maggie Smith (Minerva McGarmiwa). Maggien elokuvat löytyy: http://fi.wikipedia.org/wiki/Maggie_Smith .
Kaikkien Potter-näyttelijöiden tiedot löytyy Wikipediasta... Sorry jos pilasin ilonne :D! Eli http://fi.wikipedia.org/wiki/
Rupeen muurahaiserakoks.
Ja tsekkaa myös kuvaukseni =)
ynnig rettop -> yökukkuja

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #64 : Tammikuu 20, 2009, 14:49:03 »
David Thewlis tekee hienon roolin Seitsemän vuotta Tiibetissä-elokuvassa. Hassua, kun en ole koskaan oikein hyväksynyt häntä Lupiniksi, niin tätä katsoessani näin hänessä paljonkin Lupinia.

Ynnig, totta kai tiedot ovat elokuvatietokannoissa; ei tämän ole tarkoitus olla luettelo, vaan keskustelu kyseisistä näyttelijöistä ja elokuvista
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 27, 2009, 16:56:53 kirjoittanut gnomad »
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #65 : Tammikuu 27, 2009, 16:56:07 »
Taas törmäsin David Thewlisiin, Black Beauty-heppaleffan 1994-versiossa. Parempi kuin 70-luvun versio, jossa hevosia tuskin nähdäänkään. Tässä ovat koko ajan kuvassa; toisaalta Mustalle annettu kertojan ääni häiritsee. Thewlis on vossikkakuski, joka ei shillingistäkään suostu juoksuttamaan hevostansa hikeen. Tämän ja Tiibet-elokuvan nähtyäni ymmärrän täysin, miksi Thewlis valittiin Lupiniksi, hänen roolihahmonsa tässä käyttäytyi aivan kuin Lupinin kuvittelen vastaavassa tilanteessa käyttäytyvän.

Taidan tästä inspiroitua katselemaan Endgamen, jossa Thewlis ja Gambon - minulla on koko paketti Beckettin näytelmiä TV-versioina "Play"n ja Rickmanin takia. Samanlaista pakkomiellettä kuin Rickmaniin ei tarvitsisi syntyä, muttei nyt vielä ainakaan siltä vaikuta, vaikka positiivinen kuva Thewlisista on vahvistunut.
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa Lusitania

 • Paluumuuttaja
 • Vuotislainen
 • So you screwed up
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #66 : Toukokuu 02, 2009, 15:19:01 »
Te olettekin bongailleet melkein kaikki ne, joita tiedän. Täytyy vielä erikseen mainita, että järkytyin suuresti huomatessani Alan Ricmanin kuikkelehtimassa sukkahuosupöksyissään Sweeney Toddissa. Minua vuoroin itketti ja vuoroin nauratti, kun mietin miestä Kalkaroksena. :D Helena Bonham-Carter teki hieman uskottavamman roolin kyseisessä elokuvassa.

Herra Weasleyn olen nähnyt elokuvassa 101 Dalmatialaista, hän on toinen Cruellan apureista. On veikeää katsella tyyppien toilailua, kun toista miehistä näytteleen Gregory Housena tunnettu Hugh Laurie.

Sleepy Hollow - elokuvasta  (suomeksi Päätön ratsumies) löytää sekä Vernon-sedän, että Dumbledoren, molemmilla erittäin kauniit peruukit päässä.
Help will always be given at Hogwarts to those who ask for it.

Ginny Weasly

 • Ankeuttaja
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #67 : Kesäkuu 03, 2009, 10:03:09 »
No Emma Watson (Hermione Granger) on Ballet shoessissa ja Professosri McGarmiva on ollut Hercule Poirt elokuvassa joka on evil in the sun.

Sleeping Sun

 • Ankeuttaja
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #68 : Kesäkuu 14, 2009, 00:19:51 »
Alan Rickmanin olen havainnut noista teidän mainitsemistanne leffoista. En ole varma, onko mainittu aikaisemmin, mutta Alan näyttelee myös Robin Hood - Varkaiden ruhtinaassa Nottinghamin sheriffiä.

Helenan taasen olen bongannut Sweeney Toddista sekä Jalista ja suklaatehtaasta, Jalin äitinä. Olen kuullut monesti muutamista muista leffoista, missä hän on näyttelyt, mutten nähnyt.

Garyn taas hoksasin sellaisesta elokuvasta kuin Tulipunainen kirjain. Siinä hän näytteli jotain pappia.

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #69 : Kesäkuu 14, 2009, 20:05:03 »
Muistin juuri, en ole varma onko joku aiemmin jo maininnut, mutta Luciuksen näyttelijän voi bongata myös Peter Pan-leffasta. Ihan mielenkiintoista nähdä se tossun alla olevan aviomiehen roolissa ^^

Ja Jason tekee kyseisessä leffassa kaksoisroolin, ja näyttelee myös kapteeni koukkua. Kapteeni koukuksi se sopiikin mielestäni paremmin. :D
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Peltsi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: StormMirror20
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #70 : Kesäkuu 15, 2009, 10:16:58 »
Eräänä päivänä kun telkkarista tuli se Järki ja tunteet yms. niin yllätyin suuresti kun tuolla vilahtivat Kalkaros, Professori Punurmio ja Pimento (tosin, muistan vain Kalkaroksen näyttelijän nimet.)

Tuosta elokuvasta löytyikin paljon Potterista tuttuja. Mainittujen lisäksi mukana oli myös Robert Hardy, joka on tunnettu Cornelius Toffeena. Elokuvan musiikkikin oli Patrick Doylen käsialaa, joten paljon yhteistä henkilökunnasta löytyi.

Poissa sunshine

 • törmäsi ikkunaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornGhost192
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #71 : Heinäkuu 20, 2009, 16:32:23 »
En ole varma onko tätä jo mainittu, kun en jaksanut lukea kaikkia sivuja, mutta Gary Oldman näytteli eilen tulleessa Air Force One-leffassa yhtä pääpahiksista..
Ole itse se muutos, minkä haluat maailmassa nähdä

Poissa Rins

 • kompassi
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #72 : Heinäkuu 20, 2009, 19:08:37 »
Aika useita näitä elokuvia oon nähny, mutta mainitsisin yhen jota ei mun mielestä oo täällä ollu. Eli Mark Williams (Arthur Weasley) on pienessä roolissa elokuvassa Tähtisumua.

Muoks// Katoin tänään sen Rakkautta vain - elokuvan, ja täytyy sanoo et Alan Rickman oli ihan kummallisessa roolissa, siis kun oon nähny sitä vaan Pottereissa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 22, 2009, 22:40:21 kirjoittanut teinirinsessa »
teinirinsessa -> Rins

Poissa sipsi

 • Kirjainyhdistelmä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #73 : Heinäkuu 20, 2009, 19:25:30 »
Mä en tiennytkään että mark williams on näytellyt tähtisumua elokuvassa. Mä olen nähnyt alan rickmanin monesaa elokuvassa kuten rakkautta vain ja snow cake. Olen myös nähnyt david (remus) thewlisin elokuvan the inner life of martin frost (tai joenkin noin se nimi meni.) Myös punurmio (emma thompson) näytteli rakkautta vain elokuvassa.Olen myös nähnyt järki ja tunteet siinä oli alan rickman,emma thompson ja dolores pimennon näyttelijä.
Enemmänkin olisi mutta en jaksa kirjoittaa...:DD
"Herra Kuutamo tervehtii kohteliaasti professori Kalkarosta ja kehottaa häntä pitämään epäluonnollisen ison nenänsä erossa toisten ihmisten asioista."
:PP
Rémoz -> sipsi

Poissa Esses

 • Velhotar
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • pöö
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Potter -näyttelijät muualla
« Vastaus #74 : Heinäkuu 21, 2009, 10:04:33 »
Mä en tiennytkään että mark williams on näytellyt tähtisumua elokuvassa.

Se oli se vuohi joka muuttui ihmiseksi, katsoo vain tarkkaan;)
ihmiset ovat kuin lentäviä lankakeriä