Kirjoittaja Aihe: Roolipelaaminen  (Luettu 10848 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #50 : Kesäkuu 13, 2013, 22:09:24 »
I love roleplaying! Olen roolipelannut ehkä noin neljä tai viisi vuotta. En muista tarkkaan, milloin aloitin, mutta jäin nopeasti koukkuun ja olen jatkanut ropettamista nyt viisitoistavuotiaaksi asti. Aion jatkaa vielä luultavasti aika pitkään. Minulla ja siskollani on jopa oma roolipeli, Warrior Cats RPG, joka perustuu Soturikissat-kirjasarjaan (kirjoittanut Erin Hunter). Ropen ns. "toinen versio" on ollut toiminnassa vuodesta 2011 lähtien ja siellä on jo monta kävijää. Ensimmäinen versio kulki netissä nimellä Warrior Cats RP, ja oli toiminnassa noin vuoden ajan. Se kuitenkin poistettiin mainitsemattomien ongelmien takia. Toinen versio (WCRPG) on jatkanut roolipelin tapahtumia siitä, mihin ne ensimmäisessä versiossa jäivät.  Mutta jätetäänpä mainostus taka-alalle.
Nykyään minua nolottaa, miten typerästi käyttäydyin aluksi aloittaessani ropettamisen. En osannut melkein mitään, mutta nykyään äidinkielen opettajat antavat tarinoistani kymppejä. Äidinkielen taitoni on siis kasvanut huomattavasti. Ropettaminen kannattaa! En nyt ehdi kirjoittaa tähän läheskään kaikkea, mitä haluaisin sanoa ja joudun kirjoittamaan tämän kiireessä, joten tästä tulee tosi tönkkö. Muokkaan sitten myöhemmin. Älkää välittäkö kirjoitusvirheistä! ;D

//Muoks. Korjasin kirjoitusvirheitä ja lisäsin vähän tekstiä.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2013, 22:27:59 kirjoittanut Soul Spirit »
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending

Poissa Marrasmurhe

 • Vuotislainen
  • Pahkaropetus
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #51 : Tammikuu 01, 2014, 08:30:56 »
En voinut olla huomaamatta aihetta, joka käsittelee itselleni tärkeää harrastusta.

Tunnen itseni kamalan vanhaksi sanoessani että jo monta vuotta tarinankerronta foorumiroolipeli muodossa on ollut eräänlainen henkireikä. Kouluajat olivat mitä olivat ja kirjoittaminen toi hetken tauon läksyjen ja koulumaailman murheiden käsittelyyn. En ole oikeastaan pöytäroolipeleihin ja larppeihin varsinaisesti osallistunut. Joskus jotain pientä avustus tehtävää hoitanut ja auttanut tovereita, mutta siihen se jääkin. Ehkä sitä voisi kuitenkin joskus harkita pöytäroolipelailua, mikäli sopiva tilaisuus sattuu tulemaan.

Roolipelaamisen myötä on myös tullut tärkeitä ystäviä myös elämääni ja johtanut myös ajoittain seikkailulle toiseen kaupunkiin miittiin. En jättäisi tästä harrastuksesta mitään pois.

Olen ylläpitänyt vuodesta 2005 omaa roolipeliä, sillä on ollut omat jaksonsa aikanaan ja kehitys on aika valtava siihen nähden mistä se lähti liikkeelle. Ropen nimi on kovinkin luovasti nimetty "Pahkaropetus", helppo ja yksinkertainen nimi, sekä kulkee ihan pätevänä huolimatta siitä että juonet ovat kulkeneet eteenpäin ja maailma muovautunut. Pohjana on ollut Pottereista tunnettu taikamaailma, mihin on pelin kehityttyä lisätty yhtä sun toista ja muutettu joitain asioita. Kirjojen tai elokuvien hahmoja ei ole mahdollista pelata, vaan Pahkassa seikkaillaan itse luoduilla hahmoilla. Tällä hetkellä on tuloillaan ihmissusipainotteista juonta metsästäjineen, juonen julkistus on tammikuun 2014 loppupuolella.

Ketju vaikuttaa hieman hiljaiselta, joten huhuilenkin, pelaako monikin Vuotislainen vielä nykyään foorumiroolipelejä? Tai harrastatteko jotain muuta roolipelaamisen muotoa?
Viiman villin vitsomana, melkotuulen murjomana. Juoksi hukka hurjanlaine, läpi vuorten, tuntureitten.
Virrast' vettä hukka latki, kymikoskesta kulautti. Villi veri syömmessänsä, vuoksiköngäs suonissansa.

 - Pahkaropetus

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #52 : Tammikuu 01, 2014, 13:18:51 »
Viimeisin viestini tähän topikiin on vuodelta 2004, joten voisi kai kertoa mitä tänä päivänä kuuluu. :)

Minulla ja kahdella ystävälläni on hyvinkin eläväinen roolipelimaailma; pelaamme yleensä chattimuodoissa, vaikka "viime" aikoina sekin on jäänyt; itse peliä ei ole ollut... noh, moneen kuukauteen, mutta hahmot ja maailma elävät keskusteluissa ja suunnitelmissa. Maailma päivittyy koko ajan ja pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni ja kirjoittaa rotutietoja ja kaikkea muuta mahdollisesti. Nyt piirsin kartan erään rodun maa-alueesta, mutta vielä on paljon kesken. :)

En ole hirveän innoissani foorumipeleistä, mutta nyt perustin sitä varten oman paikan. Tai siis, paikka on minulle ja yhdelle toiselle ystävälleni. Olemme jo kauan puhuneet, että olisi ihanaa pelata niillä ja niillä hahmoilla, mutta hahmojen alkuperäinen pelipaikka on jo joko lopetettu, ei koskaan syntynytkään tai sitten me olemme lähteneet sieltä. Mutta hahmot jäi sydämiimme ja haluamme pelata niitä. Jotenka, nyt vihdoinkin joululomalla sain aikaiseksi tehdä meille foorumin pelejä varten. :) Toivottavasti siitä tulisi suhteellisen aktiivinen. Hänellä on kuitenkin vauva ja elämä (toisin kuin minulla), mutta foorumipelissä on se hyvä puoli, että sinne voi vastata kun vain ehtii. Chattipelissä täytyy olla koko ajan läsnä (ja se siinä onkin ihanaa, kun tunteet vain vyöryvät <3. Foorumipelissä se ei ole sama.)

Kirjoittamismuotoisen roolipelaamisen lisäksi minä myös larppaan, vieläkin. Pelimäärä on noussut 5... johonkin. En muista. Yli 10 peliä varmaankin? Viimeisimmät pelit, joissa olen ollut, on ollut kamppanjapelejä; eli pelaan samaa hahmoa eri peleissä. Toinen peli sijoittuu rautakauteen ja siinä on yliluonnollisia asioita, esimerkiksi Kalevalan tapahtumat on tosia ja suomalaiset henkiolennot ovat myös totta. Hahmoni on ollut näissä peleissä Huotra-orja, joka on pikkaisen omituinen otus. Vaikka onkin aika pieni todennäköisyys, että joku muukin pelissä oleva lukee tätä, niin jätän kertomatta Huotran salaisuudet, ettei ne paljastu liian aikaisin. :)

Toinen pelikamppanja sijoittuukin sitten nykypäivään, jossa on myös yliluonnollisia asioita ja kauhuelementtejä. Hahmoni tässä on Pihla, nuori runoilijan alku, joka on aina nähnyt omituisia unia. Jälleen jätän kertomatta suurimmat asiat, koska kamppanjan viimeinen peli on nyt helmikuun alussa. Pelejä on jo 3 takana ja olen kiintynyt Pihlaan ja hänen ystäviinsä. Hänellä menee hieman huonosti, mutta saa nähdä mitä vielä tapahtuu. Toivon vain, että Pihla pysyisi elossa ja edes jotenkuten järjissään.

Roolipelaaminen on kyllä oikea henkireikä ollut ja tulee olemaan. Chattiroolipelaaminen alkoi joskus ala-asteen loppupuolella ja jatkuu vieläkin. Larppaamisen aloitin yläasteella. Larppaustani rajoittaa nykyään oikeastaan eniten se, että olen niin ujo ilmoittautumaan minnekään ja olen niin sosiaalisesti rajoittunut. Mikä on hassua, koska larppaushan on aikasta sosiaalista puuhaa... Mutta on helpompaa olla sosiaalinen toisena ihmisenä. Ei minun hahmotkaan kyllä mitään supersosiaalisia yleensä ole, mutta minusta on mukavaa kuinka Pihla sai ensimmäisessä pelissä uuden, todella hyvän ystävän ja seuraavassa pelissä kun tapahtui kauheita asioita, pystyi vain istumaan lattialla ja ottamaan häntä kädestä kiinni. :) Tapasin tämän hahmon pelaajan siis ekaa kertaa. Sitten oli hassua, kun peli loppui ja olin taas oma itseni, niin en osannut puhua hänen kanssaan enää ja olin taas oma sosiaalisesti vaivaantunut itseni. :'D
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Hupi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #53 : Huhtikuu 29, 2015, 22:05:05 »
Täällä olisi yksi innokas pelailija, mutta pelikavereita ei vaan oikein tahdo löytyä :/ Kaikilla kun tuntuu olevan jo omat peliporukat. Oisko täällä ketään pelaamaan mun kanssa vaikka sähköpostiin? Mä tykkäisin pelata kyllä ihan kaikenlaisia pelejä, jos vaan olis joku kaveri :)

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #54 : Huhtikuu 30, 2015, 20:04:08 »
Täällä olisi yksi innokas pelailija, mutta pelikavereita ei vaan oikein tahdo löytyä :/ Kaikilla kun tuntuu olevan jo omat peliporukat. Oisko täällä ketään pelaamaan mun kanssa vaikka sähköpostiin? Mä tykkäisin pelata kyllä ihan kaikenlaisia pelejä, jos vaan olis joku kaveri :)
o/
Pelikaveri täällä hei :D
Olen itsekin hiukan pelikaveria vailla, joten tulin tänne huutelemaan.
Sähköpostiroolipelaaminen käy ainasikn meikäläiselle, ja muutenkin voin pelailla.
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Sinead

 • Lahna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tylypahka AM
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #55 : Toukokuu 11, 2015, 23:16:46 »
Foorumipelissä on se hyvä puoli, että sinne voi vastata kun vain ehtii. Chattipelissä täytyy olla koko ajan läsnä (ja se siinä onkin ihanaa, kun tunteet vain vyöryvät <3. Foorumipelissä se ei ole sama.)
Komppaan tätä ihan täysillä!
Pelaan tässä samalla chat-peliä, ja pystyn niin samaistumaan tunteiden vyöryyn. :D Tilanne kehittyy jatkuvasti ja itsekin imeytyy pelitilanteeseen sisään. Kaksinpeleissä jää onneksi vähän aikaa ajatuksille, sillä moninpelit ovat tosi kaoottista seurattavaa, saati sitten pelattavaa. Vuoroja tulee jatkuvalla syötöllä, ja itsekin pitäisi ehtiä mukaan. :D
Foorumipelit ovat kuitenkin siitä hyviä, että niihin tosiaan voi vastata ihan koska vaan, ja niitä voi miettiä paremmin kuin nopeasti kirjoitettavaa chat-peliä. Hahmo pysyy paremmin muotissa, ja pääsee vähän kehittämään kirjallista taituruutta omassa tekstissään. Chat-peli sen sijaan on tosi riippuvainen lyhyistä, nopeista vuoroista, sillä vuoroa kirjoittaessa tilanne saattaa mennä jo ohi.

Pidän molemmista virtuaaliroolipelien muodoista, ja olen ollut chat-roolipeleissä mukana 11-vuotiaasta saakka. Foorumilla taisin aloittaa pelailun 13-vuotiaana. Siitä lähtien olen pelannut enimmäkseen virtuaalipahkoissa, mutta olin pari vuotta pelaamassa myös Naruto-aiheisella roolipelifoorumilla. Luulen, että Naruto-pelien aikaan opin tekemään ensimmäiset mielenkiintoiset hahmonikin. Muutama vuosi takaperin palasin vuosien tauon jälkeen Potterin maailmaan, tarkemmin sanottuna Tylypahka AM:iin. AM:illa oli sellainen koukuttava vaikutus, että vaikka olen tässä neljän vuoden peliurani aikana pitänytkin vuoden tauon, eksyn sinne aina uudelleen, koska porukka on parasta.

Porukan vaikutus pelaamiseeni näkyy myös siinä, että pelasin lukioaikoinani pöytäroolipelejä seurakunnan kerhossa, ja se oli mielettömän hauskaa. Oma jännityksensä on siinä, kun näkee muiden pelaajien reaktiot ja pystyy pelaamaan naamatusten. Olen aina pitänyt pöytäroolipeleistä, ja silloin tuli pelattua Keskimaa-tyyppistä fantasiaropea (Roolimestarin pohjalta); Antarktiksen tiedetukikohtaa, jossa kaikki ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan (olisikohan ollut Heimot-pohjalla) ja paljon muita erilaisia pelejä, joissa useimmiten pohjana oli Roolimestari tai ABCD.

Larppaamaan olen päässyt kerran seurakunnan leirillä, ja se oli tosi hauskaa. Erityisen siistiä siitä teki se, että oltiin Saarenmaalla keskiaikaisen kirkon läheisyydessä! Olisi kiva päästä larppaamaan muuallakin, ja sellaisella hahmolla, jonka saisi puolittain ainakin itse suunnitella. Varsinkin tuolla nykyisessä virtuaalipahkassani olen miettinyt, kuinka hauskaa olisi larpata omaa hahmoa jossakin miitissä. Haastavaa, mutta varmasti hauskaa. :D

Voin roolipelailla myös täällä olevien ihmisten kanssa, mutta voi olla, että Tylypahka AM syö roolipeliaikaani aika runsaasti. Parhaiten minut tavoittaa sieltä, jos jaksaa nähdä vaivaa ja tehdä hahmon. Sitten voin pelata teidän kanssanne hyvinkin. :D
Tietysti AM:in ulkopuolellakin voin kokeilla jotain, mutta se vaatii hiukan enemmän hahmojen ja asetelman kehittelyä. Ottakaa yhteyttä, jos tekee mieli pelailla, muttette jaksa raahautua AM:iin saakka. ;)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 11, 2015, 23:24:58 kirjoittanut Sinead »
Jotta pääsisi perille, on eksyttävä tieltä.

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #56 : Heinäkuu 21, 2015, 17:53:02 »
Itse raahasin itseni AM:iin, mutta AM:issa oloni on kyllä  ollut aika antiaktiivista viime aikoina. :(
Pitäisi vähän ryhdistäytyä.

Olisi kyllä mukava roolipelata taas jotain. :)
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa My Name Is

 • V.I.P-tasoa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #57 : Elokuu 11, 2015, 20:17:00 »
Minä ainakin olen ROPEttanut (ROoliPEli), toisaalta periaatteessa ilmaiseksi. WhatsAppissa eräs ystäväni P**** järjesti roolipelejä, johon yhteen hakeuduin. Roolipelien pelaaminen on kivaa, ja vaikka aluksi saattaa tuntua oudolta, konkariksi oppii nopeasti ;) Maksullisiin roolipeleihin ei äiti tai isä kumpikaan suostu sijoittamaan, eikä omankaan kukkaroni sisältö riitä. Joskus vanhempana pitää kai kokeilla...

//Jottei mitään erehdyksiä kävisi, huomautan että erään ystäväni nimi vain alkaa P:llä (henkilökohtaisuussyistä en voi kertoa hänen nimeään).
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 04, 2015, 20:42:12 kirjoittanut My Name Is »
Toistaiseksi epäsäännöllisen säännöllisesti täällä käyvä, en vastaa poissaoloista.

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #58 : Elokuu 23, 2015, 16:53:36 »
Ketju vaikuttaa hieman hiljaiselta, joten huhuilenkin, pelaako monikin Vuotislainen vielä nykyään foorumiroolipelejä? Tai harrastatteko jotain muuta roolipelaamisen muotoa?
Olen pitäytynyt enimmäkseen tekstipohjaisissa nettiroolipeleissä, vaikka muitakin muotoja varovaisesti ja pikaisesti testannut joskus aikoinaan. IRL minulla ei ole näistä jutuista innostuneita kavereita.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 19, 2015, 22:54:46 kirjoittanut Ana »

Poissa Sinead

 • Lahna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tylypahka AM
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #59 : Syyskuu 02, 2015, 23:00:06 »
^ Aina kannattaa syöksyä foorumiroolipelien maailmaan, jos tekee edes vähän mieli. :D

Mietin tuota itsekin silloin, kun minua kysyttiin 18-19-vuotiaana taas virtuaalitylypahkailemaan pitkän tauon jälkeen. Ajattelin silloin, että teen kokeeksi hahmon ja kokeilen, miltä pelaaminen tuntuu vielä teinivuosien jälkeen. Nyt ikää kohta 23, ja edelleen foorumiroolipelit jaksavat kiinnostaa. Lohduttavaa on se, että noissa virtuaalipahkoissa on enemmän vanhempaa porukkaa kuin aloittaessani - mikä tietysti on aika luonnollista, kun samat ihmiset jatkavat pidempään pelaamista.

Iän myötä vaikeus on ehkä enemmänkin ollut se, ettei tee mieli pelata eka- ja tokaluokkalaisia hahmoja. 14-15-vuotias on ehkä näin yli 20-vuotiaalle se alaraja. Jotenkin naurattaa ajatella, että 11-vuotiaana sitä helposti pelasi parikymppistä hahmoa ilman mitään samaistumisongelmia. Tieto lisää tuskaa.

Ai niin, ja en tiedä tuntuuko muista siltä, että foorumiroolipeli on menneiden aikojen juttuja. Nykyään monet virtuaalipahkat tuntuvat olevan tarinatylypahkoja. Itse kuitenkin tykkään foorumeista enemmän, koska niissä pelaaminen on paljon vuorovaikutteisempaa kuin tarinan kirjoittaminen vain omasta hahmosta. Kuulisin mieluusti argumentteja tarinatylypahkojen tai samalla periaatteella toimivien muiden roolipelien puolesta. Olisi hauska tietää, mikä niissä kiehtoo.
Jotta pääsisi perille, on eksyttävä tieltä.

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #60 : Syyskuu 02, 2015, 23:29:11 »
Enpä tiedä tarinatylypahkoista.
Itse juutuin Taikakoulu Chateauhun, ja aina ylläpitotiimin jäseneksi pääsin.
(Nuuh. Täällä haisee omakehu, Hyi Helmiina)
Muutenkin perinteinen roolipelailu virtuaalitylypahkoissa on se oma juttu.

Yhteen tarina tylypahkaan laitoin haun jota ei hyväksytty. :/
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #61 : Lokakuu 17, 2015, 04:10:53 »
Yhteen tarina tylypahkaan laitoin haun jota ei hyväksytty. :/
Miksei hyväksytty? Oliko ylläpitäjien vaatimustaso liian korkea/vahva ropekokemusvaatimus/ropemaailman tilanne epävarma/tjms? Ei minuakaan suoralta kädeltä aikoinaan hyväksytty johonkin fantasiaropeen, piti muokata hahmoa.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 19, 2015, 23:00:06 kirjoittanut Ana »

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #62 : Lokakuu 19, 2015, 23:12:40 »
Yhteen tarina tylypahkaan laitoin haun jota ei hyväksytty. :/
Miksei hyväksytty? Oliko ylläpitäjien vaatimustaso liian korkea/vahva ropekokemusvaatimus/ropemaailman tilanne epävarma/tjms? Ei minuakaan suoralta kädeltä aikoinaan hyväksytty johonkin fantasiaropeen, piti muokata hahmoa.
Mulla ei hyväksytty hakemusta koska unohdin alkujaan hahmon luonnekuvauksen pois, hups.
Lisäsin luonteenkuvauksen.
Pahaksi onneksi en muista sen tarinatylypahkan nimeä,  mutta peli liittyi Pottereihin.
Aika moni tarinatylypahka tuntuu olevan alhaalla,  minne pelaajat ovat hävinneet..
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Ana

 • Vuotislainen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #63 : Helmikuu 12, 2016, 09:28:16 »
Harmittaa, kuinka varsinkin foorumiroolipelien pelaajat ovat hajaantuneet ympäriinsä, yksi peli kituuttaa kolmella aktiivisella, kun toisessa pelailee parikymmentä. Ikäjakaumakin on vaihteleva ropejutuissa, mikä on todella hyvä asia. Foorumiroolipelien yhteishenki ja yleinen ilmapiiri on todella tärkeä! Keskityn yleensä kaksinpeleihin, useamman osallistujan kesken menee helposti monimutkaiseksi. Parasta on juuri se, että voi tehdä oman pelivuoron rauhassa ja toisenkin vastaus tulee yllätyksenä, se voi tulla samana päivänä tai viikon päästä.

Kuinka monessa ropessa olette mukana? Itse olen tasan kahdessa, koska mielenkiintoisia ei ole löytynyt enempää. Arkirealismi-ropet on liian tylsiä. Lopuksi kysymys: Jos joku läheinen tyyppi (puoliso, seurustelukumppani, veli, äiti) saisi tarkasti selville nimimerkkisi ja ropehahmosi, vaikuttaisiko se itse pelaamiseen? :-D Monet kaverit tietää, että pelaan ja kirjoittelen netissä, joten paljastuminen ei olisi mikään ongelma. Voisin jopa kehottaa liittymään mukaan!
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 12, 2016, 09:36:10 kirjoittanut Ana »

Poissa Dimitri

 • Veturinlämmittäjäharjoittelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Foorumilla Dimitri, muualla joku muu.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #64 : Elokuu 12, 2016, 15:52:00 »
Itse olen roolipelannut Syke-sarjaan liittyvää roolipeliä. Foorumiroolauksesta ei ole kokemusta. Itse suosin chattiryhmä (whatsapp, facebook) roolipelejä.

Poissa Melppe

 • Vuotislainen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #65 : Kesäkuu 17, 2017, 09:13:03 »
Täällä yksi roolipelaaja myös! Viimeisin viestin näyttää olevan viime vuodelta, joten herätellääs tätä eloon...

Pelailen parissa taikakoulussa, myös Tylypahka AM:issa, mistä täällä on aikaisemminkin mainittu. Tykkään enemmän chatroolipelaamisesta, kuin foorumista. Se on paljon helpompaa ja nopeampaa :D Pelaan kuitenkin myös foorumilla mm. soturikissaropeissa ja muualla. Roolipelaamista myös whatsapissa on kokeiltu. Se on ehkä vähän hankalaa, mutta toimii.

Poissa Sverre

 • Vuotislainen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #66 : Lokakuu 13, 2018, 17:09:33 »
Aika hiljaista tuntuu olevan, mutta löytyisköhän täältä mulle joku rope kaveri?:) pelaan homoparituksella kaikkee laidasta laitaan ja tällä hetkellä kiinnostais joku walking deadiin liittyvä peli. Mulle voi laittaa sähköpostia, kun ehkä unohdan käydä täällä :D vipsuttaja@gmail.com

Poissa Runoi

 • Vuotislainen
Vs: Roolipelaaminen
« Vastaus #67 : Kesäkuu 25, 2020, 10:19:31 »
Täällä on näkyjään kaipailtu peliseuraa. Nyt sitä olisi tarjolla! Ajattelin tulla esittelemään tänne tuoreen roolipeli projektin joka on jo hyvässä vauhdissa ja aktiivinen. :)

Tervetuloa New Yorkin kultaiselle 1920-luvulle! Vuosikymmenelle, jonka ensimmäisen maailmansodan jälkeistä vallattomuutta ja vapautta varjostavat muun muassa kieltolaki ja järjestäytynyt rikollisuus. Velhot elävät ei-taikovien joukossa, kukin omalla tavallaan suurkaupunkiin sulautuen. Asukkaat joutuvat kuitenkin alati vilkuilemaan olkansa yli, sillä illan hämärtyessä ei voi tietää, kuka tai mikä kadunkulmilla odottaa. Oletko sinä valmis astumaan jazzmusiikin, flappereiden ja järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan?
Marblesin kehittämisessä ovat inspiroineet mm. Harry Pottereista ja Ihmeotuksista tuttu maailma, sekä tv-sarjat Peaky Blinders, Boardwalk Empire ja Mr. Selfridge.

Pelaamme aktiivisesti foorumilla.

Foorumilla on tarjolla kontakteja hahmosuunnittelua ajatellen. Huomaathan, että Marblesin pelaajakuntaa edustavat jo hieman varttuneemmat roolipelaajat, joten pelin ikärajaksi on asetettu K-16.

http://marbles.jcink.net/