Kirjoittaja Aihe: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?  (Luettu 48473 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa lullaby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornMagic6297
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #50 : Elokuu 15, 2009, 20:11:18 »
Pääsen taas avautumaan inhostani Mary Sue-Ginnyä kohtaan. : D Eli siis en pidä Harry/Ginny-parituksesta, ja olinkin todella pettynyt kirjasarjan päätökseen. Neljän ensimmäisen Potterin ajan Ginny oli suht neutraali ja mitäänsanomaton hahmo, Feeniksi killassakin vielä inhimillinen, mutta Puoliverisessä prinssissä hänestä oli yhtäkkiä kehittynyt oikea yli-ihminen: suosittu, sanavalmis, jokaisen pojan päiväunien kohde, erittäin hyvännäköinen (olin niin kyllästynyt niissä kohdissa, joissa Ginnyn hiuksia verrattiin leiskahteleviin tulenliekkeihin tai jotain vastaavaa) ja taitava huispauksessa. Olisin ollut tyytyväinen sellaiseen ratkaisuun, että Harry ja Ginny olisivat pelkästään hyviä ystäviä keskenään, kuten esim. Neville ja Luna. Miksi ylipäätään pääkolmikosta kaikkien täytyi pariutua jonkun kanssa? Mielestäni Harryn tulevaisuuden olisi voinut jättää enemmän auki ja viimeisessä luvussa parittaa hänet vaikka jonkun ihan randomin tyypin kanssa. Olisin ollut jopa tyytyväisempi Harry/Cho-paritukseen kirjasarjan lopussa.

Myöskin tämä Hermione/Ron pitkästyttää minua kaikessa ennalta-arvattavuudessaan ja perinteisyydessään. Jotenkin toivoin ennen Kuoleman varjelusten ilmestymistä, että joku pääkolmikosta kuolisi viimeisessä "the ultimate fightissa", mutta eipä niin tietenkään käynyt. Hermione ja Ron ovat vaan pohjimmiltaan niin erilaisia, etten osaa kuvitella heitä avioparina.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #51 : Elokuu 28, 2009, 17:00:35 »
Järkyttäviä pareja kyllä saisi tehtyä vaikka millä mitalla. Mutta jos nyt lähdetään siitä, etten ajattele tätä opettaja-oppilas ja samaa sukupuolta olevien hahmojen mahdollisia suhteita, niin inhottavimmiksi pareiksi nousisivat listallani:

Vernon Dursley ja Minerva McGarmiwa - Juu, ei toimi.

Punurmio ja Kalkaros - No, vielä ei-toimivampi pari.

Draco Malfoy ja Luna Lovekiva - Tässä nyt ei olisi kyllä mitään järkeä.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Lilyan

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #52 : Elokuu 31, 2009, 17:02:20 »
No minä inhosin kamalasti Ronia ja Lavenderia.Hyi kamaluus että se Lavender roikkui Ronissa kuin iilimato ja Hermione sai katella vierestä.Muuten eikös Ron syönyt Harrylle tarkoitettuja karkkeja joissa oli lemmenjuomaa tai jotain sellasta.Lavenderin kikatus kävi hermoille sitä paitsi.Ja sit vie pusutellaan joka käänteessä.
 
Hermione ja DuleyKamala pari olis.Harry ois kyllä ihan sekasin kun toinen paras kaveri ois ilkeän serkun kanssa.HYI!

Ajankääntelijä

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #53 : Elokuu 31, 2009, 23:28:16 »
Oikeestaan mitkä tahansa homo/lesboparit. Ei siten että mulla olisi mitään homoja tahi lebsoja vastaan, mutta kahden saman sukupuolen julkinen kuhertelu ei vaan sovi niin patakonservatiiviseen Potter-maailmaan. Dumbledore vielä meni (ihan hyvä plussa itseasiassa Rowlingilta laittaa Albus kekeksi) kun se ei tullut kaapista ulos.

Poissa HONE

 • Hermione
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Virheistä oppii... Tai sitten ei....
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #54 : Joulukuu 10, 2009, 10:02:40 »
Inhottava pari on Ron/ Hermione   ja Draco ja kuka se sen seiskakirjan vaimo onkaan.

Kaikkein huonoin paritus mitä voisi olla on Draco/ Ginny . Koska Draco kuuluu Hermionelle, ja Ginnyä inhoan muutenkin. Draco ansaitsee parempaa.

Jos uskot uskomattomaan,uskomaton uskoo sinuun

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #55 : Tammikuu 11, 2010, 21:40:47 »
En jaksa edes luetella kaikkia, kun niitä tulee mieleen niin paljon.
En läheskään kaikkia.

Ensimmäisenä tulee mieleen Harry/Cho.
Harry ja Cho eivät sovi yhtään yhteen... Cho vaan koko ajan itki Cedriciä ja suuttuu liian helposti. Se kahvila-kohta siellä Tylyahossa on ärsyttävää luettavaa. Yh.

Hermione/Draco ... en pystyisi lukemaan tälläistä. Ei ikinä! Eivät sovi yhtään yhteen. Mieluummin vaikka Pansy/Draco, vaikka se olisikin tylsää.

Muitakin löytyy, ja paljon.
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa worldsayshello

 • Snivellus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SnidgetDream29844
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #56 : Marraskuu 29, 2010, 19:12:44 »
Minun ultimate-inhokkiparitus on reippaasti Ron/Hermione. En vain voi sietää kyseisiä tyyppejä yhdessä. Kuten jo ihanin pari -topicissa totesin, Hermione kuuluu Harrylle. Ja Ron sitten jollekin muulle, ihan kenelle tahansa, ennemmin vaikka Bellatrixillekin kuin Hermylle. Yij, saan noista kahdesta vain pahoinvointia.

Sitten vielä lähes Ron+Hermy:n rinnalle nousee Voldemort/Bellatrix. Yhyyy alan itkeä. Bellatrixin tunteet Voldea kohtaanhan ovat päivänselvät, ja yksipuoleisena juttu minusta on varsin viihdyttävä ja sopii kuvaan. Mutta Volde jos olisi löytänyt rakkauden hempeät salat ja ruvennut Bellan jalkoihin kaatumaan, en olisi voinut koskaan sulattaa inhoani. Volde on minusta se ikuinen poikamies, jota ehkä halutaan, mutta jolle ei kelpaa kukaan (ja joka ei osaisi välittääkään kenestäkään...). Ficit joissa Voldea paritetaan kyllä ovat mielenkiintoisia, ainakin osa, ja onpa itsellänikin ollut suunnitteilla yhden kirjoittaminen... Ruahahah.

Näistä kahdesta samaa mieltä!
Myös kylmiä väreitä norstattaa paritus Harry & Cho! Ne eivat vaan sovi yhteen.
Ehdottomasti paritumattomina on myös pysyttävä Vauhkomieli sekä Sirius. Etenkään Vauhkomieltä en voisi mitenkään, edes sieluni silmin, nähdä häntä jonkun kanssa!! Häneltähän menisi uskottavuus :P Ja tuo Sirius, hän on mielessäni aina yksi ja sama poikamies.
"Honestly, woman, you call yourself our mother." -George Weasley

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #57 : Tammikuu 23, 2011, 13:25:17 »
Harry/Mione.
Kuten monet muutkin, inhoan tätä paritusta. En käsitä miksi päähenkilöt pitäisi aina parittaa toisilleen.

Harry ja Cho sekä Harry ja Ginny oksettavat, sillä kumpikaan näistä naisita ei ansaitse Harrya ei varsinkaan Cho, joka on kauhea ruskakielinen ämmä lavertelija YÄK! Mutta kyllä miekin vihaan Harry/Chota, kun taas Cho ja Cedric ovat aivan eri juttu...

Eikö se ollut Chon kaveri Marietta joka kieli AK:sta. Ainakin kirjassa, leffassa se taisi olla Cho, mutta silloinkin totuusseerumin vaikutuksen alaisena. Parempaa tietoa kellään?
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2013, 20:54:01 kirjoittanut Sateenropina »

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #58 : Toukokuu 06, 2011, 19:18:16 »
Harry/Draco
Tätä paritusta en voi ymmärtää enkä sietää. Silti moni tuntuu olevan täysin päinvastaista mieltä, sillä aina kun vaikkapa Finistä yrittää etsiä hyviä ficcejä, ei muuta meinaa ensikatsomalla silmiin osuakaan kuin tuota ah-niin-armasta H/D:tä. Kyseistä paria tuupitaan kaikista maailman tuuteista niin paljon, että pelkkä paritusnimen vilkaiseminen saa koko höskän tulemaan korvista ulos. Dracoa ei yksinkertaisesti voi parittaa Harrylle. Siinähän menee pilalle koko poika. Heidän suhteensa on kirjoissakin sellainen, että en vain pysty kuvittelemaan heitä yhdessä. En parina. Tietenkään kaanon ei ole pohja kaikelle fanitaiteelle, mutta kun. Älkääkä rakkaat loukkaantuko, en vain itse tykkää lukea mitään kyseisellä parituksella kirjoitettua. :)

Severus/Harry
Mielipiteeni lyhyesti: Snarry on murhaa. Koko paritus on täysin tuulesta temmattu, eihän se olisi millään muotoa ymmärrettävä. Voihan se slashareita kiehtoa, mutta itseäni lähinnä, no, kuvottaa koko ajatus kyseessä olevista herroista yhdessä. Ei, ei, ei.

Voldemort/kuka vain
Yksipuolisena menee sellainen, että yksittäinen hahmo olisi tykästynyt Voldemortiin (elävänä esimerkkinä Bella/Volde), mutta Voldemort itse ei yksinkertaisesti voi olla rakastunut keneenkään. Ei vain voi. Se menee yli hilseen. En voi kuvitellakaan pimeyden lordin kiermultelevan sydänsuruissa. Nuoren Tom Valedron ehkä nipinnapin, mutta aikuista Voldemortia en. Eikä Tom ollut tietääkseni nuorenakaan kovin tyttöjen (tai poikien) perään. Kyllä, pohjaan omat mielipiteeni kirjoihin melko vahvasti. Tosin en kaikissa tapauksissa. ;>

Oppilas/opettajaparitukset, mutta vain tietyissä tapauksissa. Vanhemmanpuoleisia opettajia en pysty kuvittelemaan yhdessä yhdenkään oppilaan kanssa. Jotenkin heidän omat asenteensa, kuin myös tietynlainen arvokkuutensa, estävät sen. Opettajia kyllä passaa parittaa keskenään, mutta en osaa hyvällä tahdollakaan parittaa pääni sisässä oppilaiden kanssa muita opettajia kuin Kalkaroksen. Hän on muihin opettajiin verraten sangen nuori, Potterin sun muiden aikanakin vain kolmekymppinen. Onhan sitä ikäeroa siinäkin ihan riittävästi, mutta ei omasta mielestäni mitenkään kriittisen liikaa. Toki oppilaiden vanhemmat saattaisivat olla hieman eri mieltä, mutta mutta. Ikä on vain numero, kunhan molemmat ovat tyytyväisiä.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 11, 2012, 19:21:10 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa augustiina

 • kohtalonviivan tulkitsija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • auguurin nauru
 • Pottermore: GlowSilver191
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #59 : Toukokuu 29, 2011, 13:23:58 »
Harry/Cho oli varmasti inhottavin pari koko kirjasarjan aikana. En voi ymmärtää, miksi heidät piti tunkea yhteen. Paritus oli liian imelä ja epäselvä. Cho piti Harrysta ja välillä taas Cedricistä.. Harrykaan ei enää loppupeleissä välittänyt Chosta. Lisäksi Cho oli ehkä vähän liian herkkä ja alistuvainen Harrylle.

Bellatrix/Rodolphus ei toimi, ei kerta kaikkiaan. Bellatrixia ei vain yksinkertaisesti voi kuvitella rakastamaan ketään tai mitään muuta kuin Voldemortia, häntä kylläkin yksipuolisesti. Kyseisen parituksen olisi mielestäni saanut jättää pois koko kirjasarjasta. Bellatrix on yksineläjä, minkä takia häntä ei pitäisi parittaa kenenkään kanssa.

Myös Bloody Princessin mainitsema Harry/Draco on aivan kamala.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 01, 2011, 21:16:00 kirjoittanut augustiina »
Sen jälkeen helpottaa
Kun kädet irrottaa

Poissa Linnaea borealis

 • Luudan päällä joka säällä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #60 : Toukokuu 29, 2011, 15:12:44 »
Ginny ja Harry on painajaismainen paritus. Olen aina nimittäin vihannut heitä. Molemmat ovat ärsyttäviä ja kaikkitietäviä. Ginny on niin täydellinen ja maailman napa. Harry taas on mahtipontinen ja vaatimaton ja kuvittelee että pärjää ilman Ronia ja Hermionea, vaikka ei oikeasti pärjäisi päivääkään ilman näitä kahta.
"Urheutta on monenlaista. Vaaditaan paljon
urheutta nousta vastustamaan vihollisiaan,
mutta sitä tarvitaan myös silloin, kun noustaan
vastustamaan ystäviä."

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #61 : Toukokuu 29, 2011, 18:54:51 »
Hermione/Draco- Tämä paritus on todella kamala. Nämä kaksi ovat niin erilaisia että huhhuh.
Cho/Harry- Tämä paritus ei vain jostain syystä toimi.
Voldemort/Harry[/b]- Siis tämä menee jo mahdottomuuksiin...><
James/Severus- En vain jostain syystä ymmärrä tätä..
Luihuinen/Rohkelikko- (paitsi harry/draco ja lily/severus) Nämä kaksi tupaa vihaavat toisiaan, paritus ei onnistu.. Tosin poikkeuksiakin on..
Severus/Neville- Voi voi mikä sotku><
Severus/Narcissa- En itseasiassa tiedä, miksei tämä toimi..
Voro/.....- En vain pysty kuvittelemaan ketään vorolle..

Scarlet

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #62 : Toukokuu 29, 2011, 22:48:37 »
H/D ei vaan toimi. Ensinnäkin sitä on aivan liikaa ja Draco on aina hyvis/pehmo. Ei käy. Ja toinen samanlainen on Remus/Sirius. Hyviä ficcejä taatusti löytyy mutta paritus on niin yleinen, että pahaa tekee. En muutenkaan pidä Kelmiparituksista.

Ja sitten Hagrid/Harry, etenkin jos Harry on vauva... Tai jos kyseessä on non-con. En myöskään pidä Hagrid/esine (esim. luudanvarsi) Onhan niitä kiva lukea, jos sattuu törmäämään, mutta kun uteliaisuus on tyydytetty, eivät ne mitenkään mieltä ylentäviä ole olleet

Äkkiseltään ei tule muita, joita olisin myös lukenut. Okei, kuulostaa siltä, ettei Ankeuttaja/Luna toimi, mutta osaan sanoa vasta kun olen lukenut.

Poissa Linnaea borealis

 • Luudan päällä joka säällä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #63 : Toukokuu 30, 2011, 21:25:45 »
Severus/Neville on aivan järkyttävä.Yhdyn Lucresiaan.
Ja sitten on myös Hermione/Minerva.
Toisin kuin monilla muilla täällä minulla ei ole mitään Harry/Cho paritusta vastaan.
Harry/Ron on myös aivan järkyttävä.
Ja Remus/Sirius myös.
Ja Voldemort/Draco on ihan sairas!
On myös uskomatonta miten joku keksii parittaa Lunaa Dracolle..
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 30, 2011, 21:32:22 kirjoittanut puskajussi »
"Urheutta on monenlaista. Vaaditaan paljon
urheutta nousta vastustamaan vihollisiaan,
mutta sitä tarvitaan myös silloin, kun noustaan
vastustamaan ystäviä."

Poissa neiti moitteeton

 • Hanki kevätauringonpaiste!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lukisin, jos kirja ei olisi lukutoukan limassa!
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #64 : Kesäkuu 02, 2011, 19:06:15 »
Kamalin paritus ikinä, joka sai minut itkemään ja huutamaan ja kiroamaan ja meilkein tappamaan itseni/jonkun viattoman ohikulkijan:

Remus Lupin/Nymphadora Tonks
Jo paritus itsessään aiheuttaa minulle kylmiäväreitä huonolla tavalla, saati sitten tapa jolla se toteutettiin. Parituksen olisin voinut jotenkin hyväksyä, jos se olisi perusteltu hyvin ja jos Tonks olisi pysynyt omana itsenään ilman mitään ihme angstausta. Viidennessä kirjassa Tonks vaikutti ihan kivalta hölmöltä tytöltä, mutta kuudennessa... Rakastuminen Remukseen, oli se sitten kuinka epäonnista tahansa, ei mielestäni selitä hänen käytöstään. Yhtäkkiä, lyhyen ajan sisällä, heti kun Sirius kuoli hän rakastuu Remukseen, pam, menettää kykynsä ja itkee ja parkuu, nyyh nyyh voi minua raukkaa á la Cho Chang. Toki, kirja on kerrottu Harryn näkökulmasta, emmekä sen takia saaneet syvempää katsausta tämän parin elämään. Lisäksi se Sairaalasipi kohtaus jonka Tonks ihastuttavasti järjesti oli niin... Tonks oli kamalan ajattelematon. Yksi on kuolemaisillaan, toinen on kuollut ja Remus on täysin järkyttynyt, Tonksin olisi pitänyt lohduttaa Remusta jos jotain, eikä laittaa häntä käymään tuollaisen kasvavan rakkautta haluavan naisen yht'äkkisen tunnepuuskan läpi kaikkien edessä. Ainakin minusta se näytti aika lapselliselta ja Remus ansaitsee jonkun jolla on vähän enemmän ajatuksia päässä, joka ajattelee muitakin kuin itseään. Sillä ainakaan tuossa kohtauksessa Tonks ajatteli vain itseään, että hän haluaa Remuksen rakastavan itseään, hänen täytyy sanoa se ääneen tässä kaikkien edessä ja Remuksen on pakko rakastaa häntä takaisin. Samoin koko kirjan ajan. Eikö hänelle ole tullut mieleen, että Remuksella saattaa olla hyvä syy olla vastaamatta hänen tunteisiinsa? Näköjään ei. Sillä ainakaan minulle Remus ei näytä kovinkaan rakastuneelta mieheltä. Ja tätä paasausta voisin jatkaa loputtomiin, mutta uskon että nyt on hyvä hetki lopettaa.

Jep. Kaikki muut paritukset, oli se sitten vaikka Dobby/Harryn sukka, minä hyväksyn, mutta en koskaan tätä.

Onko joku taas käyttänyt minuun lukilitsiä tai jotain. Ei voi muuta sanoa kuin että Tonks on toivottoman tahditon.

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #65 : Kesäkuu 17, 2011, 16:04:45 »
Remus/Tonks - Ei ei ei !!! Ei missään nimessä...! Tonks on vitosessa ihan siedettävä ja Remus kaikissa kirjoissa on todellakin mahtava x) Mutta yhdessä ei vaan tulee kesää!!
Harry/Ginny - Hyyyi! Vihaan Ginnya!!! Siis on niin ärsyttävä jotenki, en tajua mikä siinä on xDD
Harry/Cho - Ketut Cho edes välittäny Harrysta. tahto vaan päästä itkemään sen olkaa vasten, kun tämä kuitenkin tunsi jotenkin Cedricin...
Remus/Harry - Ei käy!!! Lupin vähän opettaa Harrylle suojeliusta loihtimaan ja siitä pitää kehitellä jo paritus... Gaah..
Sirius/Draco - Mistä ihmeestä tämä tulee !!!!
Sirius/James - Bestikset, ei mitään elämänkumppaneita -___-'
Harry/Hermione - Ei osu eikä iske... aivan selvää pässin lihaa on se, että Hermione kuuluu Ronille!
Draco/Ginny - Siis mikä paritus tämäkin on olevinaan? XD en näe edes miten ihmiset yhdistävät nämä kaksi toisiinsa...
Hermione/Severus - Joo siis ei ei ei !! Siis joo, molemmat sellaisia älykköjä, mutta siinä se sitten onkin xDD

varmaan niitä vielä tulisi lisääkin, mutta ei taida nyt tulla muita mieleen...
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #66 : Kesäkuu 29, 2011, 22:54:13 »
Vihaan yli kaiken Hermione/Draco.Tämä paritus on niin hirveä että ei ole rajaa. Hermione ja Draco elävät niin eri maailmoissa ja ovat niin erilaisia että ei siitä tulisi kirveelläkään mitään.

Harry/Draco. En ymmärrä miksi kaikki yrittävät parittaa heitä. He ovat niin kamala paritus että.
Ajattelin että terästäydyn ja lukaisen yhden fikin HarryXDraco mutta harakoille meni>< en vain ymmärrä.. Minussa on vikaa T_T Eikä kyllä Harry/Ginny ole yhtään sen kummempi.

Kalkaros/Neville. ... ... ... Olen samaa mieltä Lucresian ja Linnaea borealisen kanssa. 
 
Ron/kukaan elävä olento. Ronille ei minusta vain sovi kukaan. Hermione ei sovi eikä kyllä Lavenderkaan yhtään sen paremmin. Ronista tulkoon erakko.

Harry/Voldemort. Siis Voldemort murhasi Harryn vanhemmat, ja hänen toimestaan hänen ystäviäkin on kuollut. Ja sitten heidät paritetaankin? ... Outoa ja käsittämättömän järjetöntä. Vähän kuin ne Laama agility mainokset.

James/Lily. Ei ikinä!! James on kamala ihminen :\ LilyXSeve sen olla pitää.

Siinä oli nyt nuo omasta mielestäni kamalimmat paritukset. On niitä vaikka kuinka lisää mutta jos lähtisin luettelemaan kaikki, niin tulisi aika pitkä lista.

Poissa Greenback

 • Kalamies Reino
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #67 : Syyskuu 01, 2011, 20:15:20 »
Koska olen ankea ja tylsä ihminen, inhottavia on minusta kaikki jotka ei oo kirjojen mukaan... No, Harry ja Ginny ei kyllä tosiaan sovi toisilleen. Harry tuntuu sellaselta ihmiseltä, joka ei ehkä koskaan pystyis kunnolla asettuun ja meneen naimisiin. Aika levoton heppu ehkä. Ja ginny on sukasta.
Tänäänkin tuli viisi kiloa.

Poissa tollomuksu

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #68 : Joulukuu 10, 2011, 23:08:15 »
Remus/Sirius on minusta pelkkää hyvien hahmojen raiskausta. Minulle kelmien välinen ystävyys on niin pyhä asia, että itse asiassa mikä tahansa kelmi/kelmi on täysin käsittämätön. Romanttinen rakkaus on kaunis asia, mutta "pelkkä" ystävyysrakkaus on niin paljon kauniimpaa.

Myös Draco/Hermione, Draco/Harry, tai mikä pahinta, Draco/Ginny, inhottavat, koska niissä on muokattu Dracosta väkisin jokin epäuskottava ällöhyvis. Eikä sitä vuosikausien katkeruutta voi missään päivässä tai parissa mihinkään hävittää.

totally agree. En pidä slashista; mihin on kadonnut vanha kunnon toveruus? Miksi joka paikkaan pitää tunkea romantiikkaa? + vihaa on Dracon ja hyviksien välillä liikaa että ne vois ikinä olla edes kavereita...

Lainaus
Minusta homo/lesboparit toisivat Pottereiden maailmaan syvyyttä, mutta en kyllä todellakaan toivo, että asialla ruvettaisiin mässäilemään erityisemmin. Siis, eihän ole suoraan pläjäytetty että Harrykään olisi hetero (vaikka siis mitä ilmeisimmin on) tai Minerva lesbo (tästä asiasta meillä ei ole tietoa), koska se ei tarinan kannalta ole oleellisin juttu.
Komppausta. Minusta homoseksuaaleja voi ihan yhtä hyvin olla Pottereissa (kirjoissa, ficeissä, leffoissa) kuin IRLkin. Mutta ei sitä tarvitse nostaa hirveästi esille, sillä "kuten irlkin, se on hahmojen oma asia".

Miksi fiktioon (oli se sitten kirjojen tai tv-sarjojen muodossa) pitää hakea syvyyttä juuri homo/lesboparien kautta? Eikö sitä voi etsiä millään muulla keinolla?

Samaa ihmettelen minäkin. Albus&Gellert -viittaukset riittävät, Pottereista kyllä löytyy syvyyttä muilta osin aivan riittämiin.

lisää lainauksia:

No, ensiksi ihan kirjoista tuttu paritus: Harry/Ginny. Herra ja rouva täydellinen. Yhh... En vain oikeasti kestä sitä, kuinka Ginny on yhtäkkiä koko koulun ihannoima superkaunis tyttö, kun hän aluksi esiintyi melko pienessä roolissa, ujona Harryn ihailijana. Ja ajatus hänestä yhdessä maailmanpelastaja-sankari-Harryn kanssa... yääk. Siirappisin pari ikinä, ehkä hyvin kirjoitettuna voisi toimiakin, mutta en kestä tätä Rowlingin kirjoittamana. ^^' Liian epäuskottava pari, kumpaankaan ei voi samastua, ja molemmat ovat todellakin ylitäydellisiä. (Miettikää nyt, Harryn monijuomaliemikin oli kultaista... Siinä meni vihoviimeinenkin ajatus siitä, ettei Harry ehkä olekaan niin täydellinen. :P) Lisäksi näillä kahdella on tuskin mitään yhteistä. Huispaus ehkä, mutta Ginnystäkin tehtiin huispaaja vähän liian nopeasti.

Ai niin, vielä yksi kirjoista löytyvä paritus: Ted Tonks/Andromeda. Byääh, minä en kestä, että Mustan sisaruksia tuhlataan tuohon. :P Eikös Tediä kuvattu kaljamahaiseksi ja kaikkea? Ja jästisyntyinen! Mihin on Andromedalta kadonnut Mustan suvun luonne? Käsitykseni mukaan hän oli kuitenkin Luihuisessa. Eikö Sirius riittänyt verenpetturiksi...? -.-' Olen kyllä ollut Kuoleman varjeluksista lukevinani, että Andromeda olisi luonteeltaan vähän muita hyviksiä kylmempi (ja muistuttihan hän Bellatrixia ulkonäöltäänkin), mutta se on kamalassa ristiriidassa sen kanssa, kenet hän on nainut. Taas yksi epäuskottavuus Rowlingin kynästä. Näh.

Ja kirjan ulkopuolisiin parituksiin. Ensimmäinen inhokki: Harry/Draco. Ei onnistu, ei sitten millään. Rakastan Rowlingin ratkaisua näiden kahden välisestä yhteisymmärryksestä, ja mielestäni heidän välillään ei saa olla mitään muuta. Liian erilaisia, vihaavat toisiaan, eikä se todellakaan ole mitään rakkausvihaa. Paritus on mielestäni kaikin puolin epäuskottava. En muutenkaan lue slashia, ja minua ottaa niin päähän, kun tätä paritusta pursuaa jokaisesta mahdollisesta paikasta; ihmettelen tosiaan, eivätkö H/D-fanit ikinä kyllästy tähän?

Ai niin, vielä yksi mieluiten parittomana pysyvä. Sirius Musta. En vain voi kuvitella häntä kenenkään kanssa, en edes erityisemmin pidä kyseisestä hahmosta. Eikös Rowlingkin ole sanonut, ettei Sirius pahemmin naisista piitannut, vai muistanko täysin väärin?

Jep. Ginny&Harry, molemmat on liian täydellisiä. Niin siirappista, yök!

Andromeda&Ted Tonks - En ole tullut ajatelleeksi, miksi Mustan sukuun ei mahtuisi kahta Mustaa lammasta. Miksipä ei? Eikö olisi vielä epäuskottavampaa, jos niitä saisi hakemalla hakea ja Sirius todella olisi ainoa omasta suvustaan? Kuten jossain kirjassa todetaan, velhot olis kuolleet sukupuuttoon kauan sitten ellei ne olis naineet jästejä. Ja tuosta kaljamahasta.. tuskin Tedillä sitä vielä naimisiinmennessä oli. Eikä kirjoissa muutenkaan kovin vuolaasti häntä kuvailla, joten minun puolestani menee kyllä tämä pari. Pitäähän niinkin kauhealla pahiksella ku Bellatrixillä ja ylpeällä Narcissalla olla ikioma "synkkä salaisuutensa", kuten tuppaa olemaan vähän jokaisella puhdasverisyyttään korostavalla....

Harry&Draco - enpä olis osannut tuota paremmin sanoa. Ja Sirius Musta pysyköön rämäpäänä poikamiehenä.
Ihminen on erehtyväinen ja lehmä on märehtiväinen.

Poissa Wanamo

 • Keltasilmä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • the wolf blood
 • Pottermore: OakPurple4599
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #69 : Joulukuu 19, 2011, 16:25:16 »
Minä inhoan, inhoan kuten moni muukin paritusta Ron/Hermy. Mikä siinä sitten inhottaa, en tiedä, mutta varmaan se että molemmat pyörivät Harryn kanssa ja ovat kuitenkin ystäviä...

Dumbledore/joku. Dumbledorea ei vain voi parittaa - on sellainen hyväntahtoinen vanhus ainakin suurimman osan aikaa. :'D

Kelmiparitukset ovat myöskin niin hirveitä. Sellaiset kuin vaikkapa Sirius/Remus, mihin minä ainakin olen muutaman kerran törmäillyt, ovat jotenkin... kiusallisia, kun kelmit ovat niin hyviä ystäviä keskenään ja näin. Ei minulla ole muuten mitään homoparituksia vastaan, kelmiparituksista vain en pidä.
"Nukkuminen on huomattavasti vähemmän rasittavaa kuin valveilla oleminen."

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #70 : Maaliskuu 06, 2012, 15:37:58 »
En tiedä, miksen pidä Ron/Hermione parituksesta lainkaan! Toinen, mitä vihaisin yli kaiken, on Draco/Hermione. Se olis jo niin epäuskottavaa, et yhtäkkiä Draco ihastuis Hermyyn vaikka ennen vihas 'kuraverisiä' ja Hermionea ylipäätään? :D Sit vihaan kans Harry/Hermione paritusta, mun mielestä se ei vaan toimi et on ns. parhaat ystävät suhteessa, en osaa selittää hyvin mut kuitenki. :)

Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #71 : Huhtikuu 11, 2012, 19:08:38 »
Hmm. Tässä topicissa on aika mielenkiintoisia kamalia parituksia, mutta onneksi oma mieleni ei ole ihan noin lennokas. Mutta olen kyllä alusta asti inhonnut Harry/Ginnyä. Suurin syy nykyään siihen on varmaan se, että Harry/Luna olisi ollut mielestäni täydellinen paritus. Tai ei ehkä ihan täydellinen, sillä Harry ei ehkä olisi Lunan arvoinen... No, joka tapauksessa tykästyin tähän paritukseen todella paljon lukiessani FK:ta, ja olin ihan varma, että Rowling parittaa heidät. Tai no, ainakin toivoin niin. Ja sitten, kappas, sieltä ilmestyy neiti täydellinen Weasley ja hurmaa Harryn ja he menevät onnellisina naimisiin. Aaargh. SK:n Ginnyn punastelu oli lähinnä söpöä, mutta toivoin jo sitä lukiessani, ettei se menisi pidemmälle. Juu, näköjään meni...

En myöskään pidä Hagrid/esine (esim. luudanvarsi)

o______O
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Wippii

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SilverElm5143
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #72 : Huhtikuu 13, 2012, 08:39:58 »
Harry ja Ginny.

Ginny on se hahmo, josta pidän kaikista vähiten, koko sarjassa; Harry taas on listan toisessa ääripäässä.

Kyseinen "pari" oli enemmän tai vähemmän selvä kakkoskirjasta asti. Koko Salaisuuksien kammio -kohtaus oli niin klisee kuin olla ja voi.
Ginny ei koskaan päässyt yli fanityttövaiheestaan; eli jos parin suhteessa on todellista rakkautta (mitä suuresti epäilen), se on ehdottomasti yksipuolista.
Koko romanssi on laadittu erittäin epäuskottavasti: Harry käytännössä vähät välittää Ginnysta kolmannessa, neljännessä ja viidennessä kirjassa - ja kuudennessa sitten astuvat kuvaan kaiken maailman "chest monster"it sun muut. Joo, siis todella uskottavaa. Niin, ja Ginnyhän saa sen persoonallisuudenmuutosleikkauksen jossakin viidennen ja kuudennen kirjan välillä.

Siinä nyt joitakin syitä. :P

PS. Yleensäkin kaikki "parit", joissa esiintyy Ginny, ovat epämiellyttäviä.
"Harry, however, had never been less interested in Quidditch; he was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy." ~ Harry Potter and the Half-Blood Prince (UK edition), page 383.

Poissa Kylmaar

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #73 : Huhtikuu 13, 2012, 10:21:01 »
Itselleni ei maita yksikään selkeästi kaanonin kanssa ristiriidassa oleva tai muutoin jotenkin täysin hatustavedetyn oloinen pari. Olen suorastaan pakkomielteeseen asti kiinni kaanonissa; yksikin asiavirhe ficissä saa mut yleensä lopettamaan lukemisen.

Mulla on myös hienoinen kammo sitä kohtaan, kun slashataan slashin vuoksi, sillä pelkään sen jotenkin halventavan sitä mies-mies-paria, jota tosissani seilaan. Harry/Draco on mulla ihan totaalisella bannilistalla tämän vuoksi. Ehh... Ylipäänsä Harry yhdenkään miehen kanssa ei kilkuta mun kelloja, sillä Harry nyt vaikuttaa mun silmiini jokseenkin yhtä heteron perikuvalta kuin James.

Ainoa kaanonpari, jonka nielemisessa olen kokenut ongelmia, on .. yllättäen, Remus/Tonks. Syitä on muitakin kuin obsessiivinen puppyshippaukseni; näiden kahden pariutuminen teki hallaa mielestäni kummankin luonteille. En myöskään yhä edelleenkään yksinkertaisesti kykene lukemaan riittävästi tunteita näiden välillä vakuuttuakseni. Bleugh. :( Sitä paitsi, oletin Tonksin olevan tyttöihin päin! Olisi sopinut kuvaan. Olenkin joutunut kehittelemään itselleni kattavat sepustukset siitä, miksi asia meni kuten meni kyetäkseni selviämään em. kaanonpakkomielteilyni kanssa. Pystyn kyllä diilaamaan asian suhteen, mutten mielelläni altista itseäni tämän parin vaikutuspiirille pakollista enempää.

Molemminpuolinen Lily/Severus on myös ei-ei; koen näiden kahden välillä olennaiseksi tekijäksi sen, että Severus joutuu friendzonelle Lilyn juostessa sen alfamiehen perään, naiset h___ia. Niin traagista. :,)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 13, 2012, 10:25:42 kirjoittanut Kylmaar »

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #74 : Toukokuu 07, 2012, 17:24:26 »
Itse en ole koskaan pitänyt Harry/Ginny parituksesta Osaksi siksi kun olin alusta pitäen lukenut H/D;tä mutta myös siksi niinkuin joku jo mainitsikin, Ginny tuntuu välittävän vain kuuluisuudesta Harryn varjosta ja on ikuinen Harry fani. Enkä ole pitänyt yhtään Heidän lasten nimistään. Paritukset Dumpledoren kanssa alaikäisen kanssa ovat kamalia sekä kerran tapasin parituksen Hagrid/Doppy

...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...