Kirjoittaja Aihe: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?  (Luettu 48434 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

sooda

 • Ankeuttaja
Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« : Kesäkuu 07, 2007, 15:34:01 »
No kun täällä kysyttiin jo ihaninta niin kai pitää kysyä inhottavintakin paria. Eli siis:

Ketkä mielestäsi muodostavat kaikista inhottavimman parin? Minkälaista paria et missään nimessä haluaisi nähdä kirjoissa? Saisiko sinusta Molly ja Arthur heittää sormuksensa viemäriin vai pitäisikö Rowlingille lähettää räyhääjä, jos hän alkaa yhdistää Nevilleä ja Lunaa?

Minä en oikeesti kestä, jos Harry ja Ginny-paritus jatkuu. Siis oikeesti. Hyi että. Sama juttu on Harry ja Cho-parituksen kanssa. Eikä ikinä saisi tulla Hermione ja Draco-paritusta, se ei olis ollenkaan hyvä eikä sujuva, vaan tyhmä ja... no, tyhmä. En oikeen muuta sanaa keksi.

Mutta nyt on teidän vuoro, kertokaa mielipiteenne.

PS. Jos aihe on jo olemassa, pahoitteluni.

//Lii siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 02:21:29 kirjoittanut Lii »

Poissa kirja

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #1 : Kesäkuu 07, 2007, 15:39:15 »
Hermione ja Draco, koska he ovat/olivat eri henkilön puolilla, ja he ovat liian erilaisia. Lisäksi kaikki opettaja/oppilas - paritukset, koska silloin on suuri ikäero, ja kuitenkin eri ajatusmaailma. Lisäksi samaa sukupuolta olevien henkilöiden paritus on huono, koska se ei vain sovi, jos joku ymmärtää. Muita en keksi, paitsi ehkä Vernon ja Petunia ovat huonoja, koska kaksi ankaraa=ankara perhe, joka hemmottelee normaaleja ja kiusaa erilaisia, jotka ovat samanarvoisia, kuin kaikki muutkin. No, jos jollain on jotain noita vastaan, sano vain.
~kirja
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #2 : Kesäkuu 07, 2007, 17:33:19 »
No tosiaankin toi Hermionen ja Dracon paritus olis todella huono, koska ne vihaa toisiaan niin paljon, etten usko että ne pystyis leppymään vikan kirjan aikana..
En myöskään pidä Harryn ja Ginnyn parituksesta, Hermione ja Ron vielä meneekin..
Ja Hagrid ei sovi Olympe Maximen kaa koska Maxime Hagridii pidempi. <:
Mut kamalinta paritusta tässä kysytään, ja se olis mun mielestä Snape ja Dumbledore.

8D
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 07, 2007, 17:40:09 kirjoittanut Pegasus »

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #3 : Kesäkuu 08, 2007, 09:51:48 »
Kirjoissa kamalin paritus olisi minustakin Hermione/Draco, ei ne vaan sovi sitten lainkaan yhteen. Hermionehan on inhonnut Dracoa ties kuinka kauan, joten annetaan ficcareille etuoikeus parittaa Dracoa ja Hermionea.

Kirjaan ei myöskään sopisi opettaja/oppilas tyylinen paritus. En pidä lainkaan Hermione/Ron parituksesta enkä liioin Ginny/ Harrystä, ei kirjassa tarvitsisi kauheasti mitään suhdesotkuja olla, se on ficcareiden etuoikeus!
カダージュ

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #4 : Kesäkuu 08, 2007, 17:47:16 »
Ron/Hermione ja Ginny/Harry. Minun epäonnekseni juuri ne paritukset, jotka näyttävät toteutuvan. En kuitenkaan ole luopunut toivosta; ehkä Rowling älyää tappaa Ginnyn niin tuskallisesti kuin vain on mahdollista ja erottaa Ronin ja Hermin, koska molemmat tajuavat, että heistä ei ole kuin ystäviksi. Ihan oikeasti, Ron ja Hermione eivät yksinkertaisesti sovi yhteen, he ovat ihan liian erilaisia. Ja mitä Ginnyyn ja Harryyn tulee, niin yök.

Remus/Sirius on minusta pelkkää hyvien hahmojen raiskausta. Minulle kelmien välinen ystävyys on niin pyhä asia, että itse asiassa mikä tahansa kelmi/kelmi on täysin käsittämätön. Romanttinen rakkaus on kaunis asia, mutta "pelkkä" ystävyysrakkaus on niin paljon kauniimpaa.

Myös Draco/Hermione, Draco/Harry, tai mikä pahinta, Draco/Ginny, inhottavat, koska niissä on muokattu Dracosta väkisin jokin epäuskottava ällöhyvis. Eikä sitä vuosikausien katkeruutta voi missään päivässä tai parissa mihinkään hävittää.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #5 : Kesäkuu 08, 2007, 18:53:13 »
Kamalin paritus ikinä, joka sai minut itkemään ja huutamaan ja kiroamaan ja meilkein tappamaan itseni/jonkun viattoman ohikulkijan:

Remus Lupin/Nymphadora Tonks
Jo paritus itsessään aiheuttaa minulle kylmiäväreitä huonolla tavalla, saati sitten tapa jolla se toteutettiin. Parituksen olisin voinut jotenkin hyväksyä, jos se olisi perusteltu hyvin ja jos Tonks olisi pysynyt omana itsenään ilman mitään ihme angstausta. Viidennessä kirjassa Tonks vaikutti ihan kivalta hölmöltä tytöltä, mutta kuudennessa... Rakastuminen Remukseen, oli se sitten kuinka epäonnista tahansa, ei mielestäni selitä hänen käytöstään. Yhtäkkiä, lyhyen ajan sisällä, heti kun Sirius kuoli hän rakastuu Remukseen, pam, menettää kykynsä ja itkee ja parkuu, nyyh nyyh voi minua raukkaa á la Cho Chang. Toki, kirja on kerrottu Harryn näkökulmasta, emmekä sen takia saaneet syvempää katsausta tämän parin elämään. Lisäksi se Sairaalasipi kohtaus jonka Tonks ihastuttavasti järjesti oli niin... Tonks oli kamalan ajattelematon. Yksi on kuolemaisillaan, toinen on kuollut ja Remus on täysin järkyttynyt, Tonksin olisi pitänyt lohduttaa Remusta jos jotain, eikä laittaa häntä käymään tuollaisen kasvavan rakkautta haluavan naisen yht'äkkisen tunnepuuskan läpi kaikkien edessä. Ainakin minusta se näytti aika lapselliselta ja Remus ansaitsee jonkun jolla on vähän enemmän ajatuksia päässä, joka ajattelee muitakin kuin itseään. Sillä ainakaan tuossa kohtauksessa Tonks ajatteli vain itseään, että hän haluaa Remuksen rakastavan itseään, hänen täytyy sanoa se ääneen tässä kaikkien edessä ja Remuksen on pakko rakastaa häntä takaisin. Samoin koko kirjan ajan. Eikö hänelle ole tullut mieleen, että Remuksella saattaa olla hyvä syy olla vastaamatta hänen tunteisiinsa? Näköjään ei. Sillä ainakaan minulle Remus ei näytä kovinkaan rakastuneelta mieheltä. Ja tätä paasausta voisin jatkaa loputtomiin, mutta uskon että nyt on hyvä hetki lopettaa.

Jep. Kaikki muut paritukset, oli se sitten vaikka Dobby/Harryn sukka, minä hyväksyn, mutta en koskaan tätä.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #6 : Kesäkuu 15, 2007, 23:09:30 »
Harry/Draco, sillä Draco on yksi suosikkihahmoistani ja Harrya puolestaan vihaan silmittömästi. Enkä edes pidä slash -parituksesta Pottereissa. Mutta tämä ei vain toimi, eikä tulisi toimimaankaan. Sama, jos naittaisi George W. Bushia ja Vladimir Putinia keskenään... *kauhistuu jo vertauskuvaa*

Hermione/Draco. Hermione on jästi, Draco ylpeä puhdasverinen. Hermione on Harryn hyvä ystävä, Draco on Harryn vihamies. Hermione inhoaa Dracoa, Draco inhoaa Hermionea. Eiköhän tossa ole aika painavia syitä, jotka estävät näitä kahta pariutumasta keskenään?
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #7 : Kesäkuu 17, 2007, 18:39:17 »
Vihaanvihaanvihaan Harry/Hermionea! Se vaan on niin käsittämätöntä, että kahta pitkäaikaista ystävää, ja niin HYVÄÄ ystävää paritetaan. Kerrassaan käsittämätöntä. Ron/Hermione on taas eri juttu..;)
Hermione/Dracokin on maailman hirvein paritus, sillä Hermionehan vihaa Dracoa, ja Draco nälvii aina Hermionea. Mitä järkeä tässä parituksessa on?
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #8 : Kesäkuu 19, 2007, 22:09:42 »
Oikeastaan kun Pottereista puhutaan, minun mielestäni melkein mikä tahansa pari menee yli, varsinkin jos siinä on mukana joku päähenkilöistä. Kuutonen sen todisti - ei kiitos Harry/Ginnylle ja Ron/Lavenderille. Ei niissä muuten mitään, mutta kumpikin pari oli jotenkin liian vahvasti esillä. Ron/Lavender esimerkiksi, siellähän oli melkein kokonaine luku omistettu niille ja muutenkin niiden nuoleskelut ja muut tuntuivat joka välissä tunkevan mukaan kuvioihin. Huokaus. Ja Harry/Ginny, ei elämä. Ei niiden seurustelua sitten yhtään kliseisemmällä tavalla voinut lopettaa. "En voi seurustella sinun kanssasi koska minun täytyy tuhota Voldemort, omgjee". Toivon siis, ettei kumpikaan näistä pareista ole enää mukana Deathly Hallowsissa.

Noiden lisäksi sellaiset vähän epätodennäköisemmät, kuten Draco/Hermione ja Draco/Ginny jne. saisivat myös mielellään pysyä poissa kirjoista. Ficeissä ne ymmärrän vielä (*köh*enfanitaD/G-paritustaficeissäen*köh*) mutta kirjassa... Ensinnäkin Dracon olisi vähän pakko muuttua radikaalisti luonteeltaan, jotta nuo parit toimisivat, eikä se olisi ollenkaan hyvä asia. Draco pysyköön puhdasverisissä tytöissä.

Pakko myös kertoa, että vastustan henkeen ja vereen Hermione/Ron-paria. Ikävä kyllä tämä on vähän liiankin todennäköinen ja väistämätön, ellei jompikumpi noista sitten kuole, muttaa. Minua ärsyttäisi suunnattomasti jos tuo toteutuisi, sehän olisi niin kliseistä - ovat ensimmäiseltä luokalta asti olleet kavereita mutta kuitenkin riidelleet vähän joka välissä tai ainakin sanailleet enemmän tai vähemmän leikkimielisesti, ja sitten viimeisessä kirjassa päätyisivät yhteen. Eivätkä he muutenkaan minun mielestäni sopisi yhteen, Ronhan jäisi ihan Hermionen varjoon. Ei, jos Hermione on pakko jommalle kummalle päätrion pojista parittaa, niin mielummin Harrylle.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #9 : Kesäkuu 19, 2007, 22:19:23 »
Harry/Hermione. Se olisi jotain hirveää. Tämä olisi ollut ihanneratkaisu joskus 9-vuotiaana. Tietenkin se olisi ymmärrettävää, että yhtäkkiä tajuaisi rakastavansa yhtä parhaista ystävistään, mutta ei, ei näin saisi käydä Harrylle ja Hermionelle. Se olisi jotenkin aivan liian onnellista ja ehkä vähän kliseistäkin. Kuvitelkaa vaikka. "Rakas Hermione, tajusin juuri, että olen rakastanut sinua siitä hetkestä lähtien, kun olet ollut yksi parhaista ystävistäni, tuletko vaimokseni!". Tämä aiheuttaa ainakin minulle puistatuksia. :<

Jotain ehkä liian kaukaa haettuja/käsittömättömiä parituksia olisi tosi vaikeaa sietää, kuten Dudley/Hermione, Albus/Voldemort. Mää en hirveästi tykkää myöskään slash-parituksista (en sillä, että en hyväksyisi normaalissa elämässä sellaisia). Tuntuisi ehkä liian oudolta, jos seiska kirjassa tulis yhtäkkiä joku Harry/Draco paritus, kun ei ole slash-fikkejäkään paljon lukenut. :>

Poissa Zirendaril

 • Vuotiksen Virallinen Vompatti
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Velho
 • Murpatti
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #10 : Kesäkuu 20, 2007, 13:01:22 »
Pakko myös kertoa, että vastustan henkeen ja vereen Hermione/Ron-paria. Ikävä kyllä tämä on vähän liiankin todennäköinen ja väistämätön, ellei jompikumpi noista sitten kuole
Samaa mieltä, turhan kliseistä. Onko pakko parittaa sankarikolmikkoa toisilleen?

Noniin, kaikki parit jotka sisältävät Ronin inhottavat, sanoo syvä roninvihaaja. Varsinkin Ron/Luna tai Ron/Hermione. Jälkimmäisen selitin jo lyhyesti ylempänä, edellistä en kestäisi siksi, että pidän Lunasta ja inhoan Ronia. Jotenkin olen myöskin sitä mieltä, ettei parituksia periaatteessa edes tarvitsisi DH:hon laittaa. Harry kuitenkin jalona pysyy yksinäisenä sutena, Hermione ja Ron auttavat Harrya ja Hogwartsissa ei enää edes olla. Toisaalta, olisihan ihmissuhdekoukerot ihan virkistäviä, mutta epäilen, että niitä DH:ssa paljon tulee olemaan. 

En tässä mainitse mitään slashparituksia, sillä niitä Rowling ei ainakaan ole pistämässä minnekkään.

Malpropre

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #11 : Heinäkuu 04, 2007, 00:41:18 »
Kalkaros/kuka tahansa (varsinkin Kalkaros/Lily ei eieiei!)
Ensinnäkin, Kalkaros on liian epäsosiaalinen mulkero ollakseen kenenkään kanssa. Se ei vaan satu olemaan mitään romanttista tyyppiä, ja itseni on hyvin vaikea kuvitella Kalkaros parisuhteeseen. "Oi, kultu, valmistin ankeriaankieli-soppaa, tulehan maistamaan onko tarpeeksi suolaa ;)" Kalkaros huutelemassa jollekkin. Errrrr.
Lisäksi en oikein usko että kovin usea jaksaisi sellaista ihmistä kuin Kalkaros. Pitäisi selvitellä herran henkilökohtaisia ongelmia luottamisen ja tunteiden kanssa jne. Sitten pitäisi saada pakotettua sen pesemään joskus tukkansakin, ellei sitten nauti limaleteistä.

Kalkaros nyt vaan on iki-impi aseksuaali.


Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #12 : Heinäkuu 04, 2007, 21:36:21 »
Lucius ja Draco. Hemmetti, että mie vihaan näitä ficcejä, missä Luciuksesta on tehty hirviö ja Dracosta viaton angstikärsijä. Naurettavan alentava ja epätodennäköinen pari, ettei mitään rajaa. Ikään kuin niin arvonsatunteva perhe alentuisi tällaiseen. En ylipäätään pidä tippaakaan siitä ficcien Luciuksesta, joka on väkivaltainen hakkaajaraiskaaja, jonka kanssa Narcissa on pakotettu menemään naimisiin. EI.

Narcissa ja Kalkaros. Luin kerran yhden todella, todella surkean ficin tällä parituksella, mutta ei siitä sen enempää.  Tässä on taas tuon ykkösällöparitukseni tragedian palaset: Lucius ilkeä, Narcissa kärsijä -> juoksee itkemään Kalkarokselle, joka on ylikilttiystävällinenihanaunelmamies. Eijeijei.

Ja sitten vielä Draco/joku Rohkelikko yms. Ei olisi todellakaan hyvä, jos puhdasverinen Luihuinen, Draco rakastuisi jonkun muun tuvan asukkaaseen. Se vaan ei sovi.

Nämä ovat lähinnä näitä  ficeissä esiintyviä parituksia, eivät kovin mahdollisia.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 26, 2007, 12:29:14 kirjoittanut Kalke »
"A goal without a plan is just a wish."

Daniel

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #13 : Heinäkuu 10, 2007, 02:37:40 »
Hmm... Melkein kaikki paritukset olisivat Pottereihin ärsyttäviä, jos ne olisivat oikeasti kirjoissa. Tai no tietenkin kaikki Molly/Arthur ja Petunia/Vernon jutut ovat ihan joo, menevät. Hermione/Ronkin menee vielä ihan kiikun kaakun... Mutta kauhea Ginny/Harry. Oikeasti, jos ne päättyvät onnellisesti yhteen, niin hyi! En tykkää siitä parituksesta yhtään! Tai että Draco rakastuisi johonkin hemmoon triosta, tai weasleyden perheestä. Tai rohkelikkoon yleensäkään. Se ei sovi kirjan luonteeseen.

Toivottavasti Rowling ei tee mitään typerää paritusta viimeiseen kirjaan.

Poissa Musta Koira

 • Veni, vidi, vici.
 • Vuotislainen
 • libertiini
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #14 : Heinäkuu 10, 2007, 14:52:14 »
Ron/Hermione on mielestäni ollut niin selvä melkein alusta lähtien, että olen jo ehtinyt tottua ajatukseen, eikä se nyt oikeastaan hirveästi minua haittaa. Olen kuitenkin täysin sydämin Harry/Ginnyä vastaan. Ensiksikin siksi, etten pidä Ginnystä, toiseksi siksi, että alkaa olla vähän liian pienet piirit, jos kaikki päähenkilöt pariutuvat keskenään.

Ylipäätään en haluaisi, että näitä ihmissuhdekuvioita korostettaisiin. Ymmärrän kyllä, että kirjoissa kuvataan myös Harryn kasvamista ja siihen kuuluu tuollaisten asioiden mukaantulo, mutta loppujen lopuksi tämä on fantasiakertomus hyvän ja pahan välisestä taistelusta. Painon pitäisi olla siinä taistelussa, ei Harryn rakkaushuolissa. En kestäisi jos Pottereista muotoutuisi joku ällöttävän imelä teinisarja.
-Non unde possim sed unde volo-

Uupikka

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #15 : Heinäkuu 11, 2007, 12:24:21 »
"Inhottavin" pari, mikä tulee mieleen on varmaankin tämä ah, niin ihana Ron/Hermione-paritus. Ei ei ja ei. Jotenkin kun sitä kärkikolmikkoa ja heidän välistä ystävyyttään on koko kirjasarjan seurannut, niin en toivoisi että heistä tulisi pari. Mutta Ronin hormoonit alkavat hyrrätä ja en ihmettelisi, vaikka Row lopulta saattaisi tämän parin yhteen. Kun en toisaalta toivo, että kumpikaan heistä menehtyisi seitsemännessä kirjassa. Hermione ja Ron ovat vain niin erilaisia, riitelevät usein ja niin edelleen. Noh, ehkä rakkaus lopulta voittaa kaiken, ja vastakohdat täydentävät toisiaan. Olen ehdottomasti Hermione/Viktor ja Ron/Luna kannalla. ;) Lavenderkin oli vain sellainen välivaihe Ronille, joka paljolti vain kasvatti esimerkiksi Hermionen tunteita Ronia kohtaan. Noh, tiedä häntä.

Ja slash-parituksia kirjoissa tuskin tultaisiin näkemään, ja jos tultaisiin niin Herra meitä auttakoon.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #16 : Elokuu 04, 2007, 16:52:55 »
No itse kirjassa huonoimman parituksen kärkilistaan yltää ehdottoman sataprosenttisen varmasti Harry/Ginny -vähän kuin muokkaus Lilystä ja Jamesista tosin tällä kertaa tyttö on ihastuneena poikaan kauan aikaa, ja viimeisinä vuosina heidän välilleen syttyy jotain ja he elävät onnelisina elämänsä loppuun asti. YÄK. Lilyn ja Jamesin koihdalla se sopi, mutta Ginny/Harry? Auta armias jos Harry kosii seiskassa Ginnyä!

Jos nekin lasketaan mitä itse voi keksiä, niin silloinhan niitä keksi sata, mutta heitetäänpä nyt päällimmäisenä mieleeni tuleva Lily/Bellatrix, ei, ei, ei!!!! Toivottavasti kukaan ficcari ei sitten saa tuosta ideaa ruveta kirjoittamaan heistä, mutta no, voin ainakin vakuuttaa, että minä nyt en ainakaan lue!

-Zenz
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #17 : Syyskuu 03, 2007, 21:56:44 »
Harry ja Cho. En kestä, molemmat kohtalaisen erilaisia. Inhoon aika paljon Chota, se vaan itkee Cedrigin perään ja silti haluu olla Harryn kanssa, tai ainakin hengailla. Ääh, emmä tiiä... En vaan tykkää. LP kirjan aikoihin vielä pidin siitä parituksesta, mutta ei, en enää.

Haha, mun nimimerkki on vielä Chon näyttelijän sukunimi :D Ei se haittaa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 2008, 22:22:11 kirjoittanut Leung »

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #18 : Syyskuu 03, 2007, 22:22:08 »
Hermione/Draco, koska he ovat kaksi aivan eri ihamistä, aivan eri ajatusmaailmoista ja aivan erilaisia luonteiltaan.
Harry/Cho, vaikka he olisivatkin aika söpö pari, niin mun mielestä ne ei sopis hyvin yhteen.
Ron/Luna, ööh.. Ne ei sopis yhtee, koska Ron mielestäni tarvitsee sellasen 'sanavalmiin' tyttöystävän, koska Ron on joskus aika itsepäinen. Ja en sit tiiä minkälainen Luna on(vaan yhden leffan perusteella), mut musta vaa tuntuu, et se ei oo kauheen 'sanavalmis'.
Ginny/Goyle tai Grabbe, vaikka se onki tooosi epätodennäköstä, et noista jostain tulis pari, ni siltikin se olis musta toosi huono pari valinta. Koska Ginny on melko ujo, ja Grabbe ja Goyle on sellasii tappelunhalusii ja koviksii muutenki.

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #19 : Syyskuu 06, 2007, 15:22:23 »
Harry/Cho, koska minä vain yksin kertaisesti inhoan Chota, kun se (kuten Leung jo sanoikin) itkee Cedricin perään, ja kuitenkin pussaa Harrya! Pelottavaa! Siis oikeesti, mikä sillä oikeen on? Onks Rowling tehny sen vaan siks, että sain jotain säpinää Harrylle? Vai mitä mitä?
Cho on minusta jotenkin hirveä... itserakas? Se vaan ajattelee itseään! "Oi, nyt minä menen ja otan Harryn, jota saisin Cedric-kullalle vastiketta, ei yks pusu haittaa ketään!" Okei, oon aika ilkee mut silti.
Äsh, en tiiä, mutta joku siinä nyt vaan ärsyttää. LUojan kiitos, Harry vaihtoi " parempaan", vaikka ei se Ginnykään mikään hyvä oo... Mut on se parempi!

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #20 : Lokakuu 25, 2007, 11:55:07 »
Harry/Ginny ei kertakaikkiaan ole hyvä paritus. Ensin Ginny on aivan lääpällään Harryyn, sitten hän alkaa seurustella muiden kanssa ja kas kummaa, Harry huomaa olevansa rakastunut Ginnyyn ja päätyvät yhteen.

Ron/Hermione ei myöskään ole hyvä paritus. Ei kuitenkaan niin huono paritus kuin edellinen, mutta ei tämä kyllä hyväkään ole. Olisi paljon parempi jos Harry, Ron ja Hermione olisivat vain ystäviä.

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #21 : Lokakuu 25, 2007, 15:20:36 »
Kaikkein eniten maailmassa potter parituksista inhoan Harry/Ginnyä. Ei ei ja ei! Ginny vain ei ole oikea nainen Harrylle. Ei missään nimessä! Totuuden mukaisesti en parittaisi Harrya kenelle naiselle tai kenellekään, mutta Ginny on kaiken huippu! Siis ensin Ginny on Harry perään kuolaava pikkutyttö joka varmasti pitää Harryä idolinaan ja siksi ihastunut tähän. Sitten naps! ja likka ei enää Harrystä pidäkään. Vaihtaa poikia kuin sukkia ja pam! kun Harry sanoo hänestä pitävänsä loikkaa hän tämän syliin ja vannoo rakkauttaan. Jos Harry polvistuu Ginnyn eteen seiskassa, se kirja lentää seinään oli se miten rakas tahansa. En edes voi ajatella lapsia noille kahdelle. Se vain on väärin.

Draco/Hermione ja Harry/Hermione. Kumpikaan ei käy. Se vain on väärin. Draco on yksi lempparihahmoni ihanine sutkautuksineen. Ei häntä saa parittaa kaikkitietävän Hermionen kanssa. Ei vaan saa, se on kamalan väärin. Siis molemmat inhoavat toisiaan ja muutenkin. Niin väärin.
Sama juttu Harry/Hermionen kanssa. En ole koskaan oikein pitänyt Hermionesta, oikeasti se vain on niin rasittava. Ja ei Harry edes sovi Hermionelle.

Harry/Cho. Kun Harry oli ihastunut Chohon, se oli ok. Siis sellainen varattu tyttö ihastus. Mutta kun se Cho meni viitosessa sekoilemaan. Olisi vain pitänyt näppinsä erossa Harrystä. Chosta tuli vitosessa niin rasittava, ärsyttä tytön nulikka. Puolustelee ystäväänsä vaikka tämän takia hän olisi saattanut tulla erotetuksi. Ei voinut myöntää että ystävä oli oikeasti kamalan kiero ja ansaitsi ne paiseet naamaansa.
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

Poissa tilove

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #22 : Lokakuu 25, 2007, 16:42:37 »
Draco/Lucius. Ei. Ei isä/poika suhteita, vaikka tuskin tätä tulee seiskassa tapahtumaan, mutta en voi sietää minkäänlaista seksuaalista suuntausta omaan sukulaiseen. Hyi, rupeaa jo ällöttämään jos ajattelen tätä paritusta.

Toinen ehdoton ei on kaikki Harryn paritukset ja niistä varsinkin Cho/Harry. En voi sietää Cho Changia. Hän ei sen lisäksi edes sopisi Harrylle. He ovat kuitenkin niin erilaisia henkilöitä. Tulen aina vihaiseksi lukiessani Chon kohtauksia kirjoista-> rakastan Cedriciä, en vaan Harryä, voi en tiedä, taidan mennä vessaan itkemään. Harryn paritusta en siis haluaisi nähdä DH:ssa ja jos nähdään niin mielummin Ginny kuin Harry.
"Minä nostan sinulle hattua - tai nostaisin, jollen pelkäisi, että kaadan hämähäkkejä niskaasi."

Fergen

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #23 : Marraskuu 29, 2007, 17:41:48 »
Draco/Kuka tahansa on aika hullua. Draco ei vaan sovi tälläsiin hempeisiin rakkaussuhteisiin, ei, ei, ei. Varsinkin ficeissä Draco/Harry, kamalaa. Eikai Draco nyt VOI rakastua vihamieheensä? Koko kirjan idea menisi pilalle. Cho/Harry, ei sovi yhteen. Vihaan muutenkin Chota yli kaiken. Lainaten edellistä:
Lainaus
Tulen aina vihaiseksi lukiessani Chon kohtauksia kirjoista-> rakastan Cedriciä, en vaan Harryä, voi en tiedä, taidan mennä vessaan itkemään.

Onnekseni en olekaan törmännyt opettaja/oppilas parituksiin, apua. Ei opettajat/oppilaat sovi yhteen ikäeronsa takia. Eikun hetkonen, ainoastaan Kalkaros/Hermionen olen nähnyt, mutta hyvin kerrottuna ei se niin paha ollut. Ja Hermionekin oli jo aika vanha tuossa.

Kelmiparituksetkin, ovat ihmeellisiä. Kyllähän kelmit pitävät toisistaan - mutta vaan ystävinä. Remus/Sirius on tosin jotain ihanimmista, mutten muuten välitä. Kelmit ovat ystäviä.
(Kelmeistä tuli mieleen, Kalkaros/Lily paritus = <3)

Kaikki Dumbledore paritukset, miten ihmeessä noin vanha ja viisas mies voidaan parittaa jonkun kanssa? Eiih.

Minä en halua mitenkään mollata ficejä joissa näitä esiintyy, sanon vaan mielipiteeni.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 11, 2007, 22:06:17 kirjoittanut Fergen »

Linda

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Vastaus #24 : Marraskuu 29, 2007, 17:53:43 »
Ron/Lavender. Eih. Tämä paritus oli ehkä kuudennen kirjan heikoin lenkki. Kuten olen jo sanonutkin, siitä seurannut vihanpito Hermionen ja Ronin välille oli pitkä ja ankeaa luettavaa. Ei kiitos. Hermione ja Ron saavat rauhassa kuulua toisilleen, en tykkää yhtään lukea kun he seurustelevat muiden kanssa ja ovat silti sairaalloisen mustasukkaisia toisistaan. Lisäksi Lavenderista on muutenkin tehty niin kamala etten tahtoisi enää lukea hänen suhteistaan mitään. Kun vielä Harrykin ärsyyntyi Lavenderiin niin eiköhän tästä parituksesta päästy, sillä dream teamia ei saa erottaa (Ron, Harry ja Hermione). Tätä paritusta en tule varmaan koskaan ymmärtämään.

Minusta tuntuu, että Lonnukka oli Lavenderin kanssa ihan siitä syystä, että vihoitteli Hermionelle ja tahtoi kostaa hänelle suhteestaan Krumiin ja samalla Ginnylle, joka väitti ettei Ronilla ollut kokemusta nuoleskelusta. Niinpä niin.