Kirjoittaja Aihe: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?  (Luettu 75706 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Hetukka

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #100 : Tammikuu 09, 2011, 00:42:21 »
Ron ja Hermione ovat aivan ihania. Ron on aina puolustamassa ja Hermione taas tarkistaa kaikki läksyt Ronin hokien aina "Rakastan sinua Hermione" ja "Voi, mitä minä tekisinkään ilman sinua, Hermione?" Jotenkin niin suloista X'3 Ginny ja Draco voisi olla jotenkin parempi kuin Harry/Ginny. Ginny ja Harry ovat enemmänkin kuin sisko ja veli. Draco sopisi paremmin, yhtäkkiä se huomaisikin "Hmm.. Weasley ei olekaan yhtään hullumpi.." ja katse harhailisi Ginnyn suuntaan uudelleen ja uudelleen, kunnes joku lopulta löytäisi ne luutakomerosta kuhertelemasta ;D

lovekiva

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #101 : Tammikuu 14, 2011, 13:23:12 »
Draco ja Hermione tietty. Niistä tulis ihana pari, jos Draco olisi LP:ssä pyytänyt hermionea niihin tanssiaisiin ennen Krumia. Sitten Draco olisi tullut Harryn puolelle ja KV:ssä se olisi lähtenyt tuhoaman hirnyrkkejä Harryn ja Hermionen mukaan.

Capuccino

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #102 : Tammikuu 18, 2011, 18:24:42 »
  Kaikkein paras pari nyt ja aina ovat ehdottomasti Lily&James. Mielestäni vaan ylivoimaisesti söpöin pari. Uskon, että molemmat rakastivat toisiaan tosi paljon, joskin jotkut ficit ovat ehkä vaikuttaneet asiaan.. :) Inhoan kaiken lisäksi itse erityiseti tätä Lily/Kalkaros paritusta. Lily kuuluu Jamesille. Sinänsä harmi että heistä kirjoitetaan kirjoissa niin vähän.
  Toinen melko ihana pari onkin sitten Lupin&Tonks. Mielestäni sopivat hyvin yhteen, ja he täydentävät toisiaan. Mielestäni heistä tuli pari kirjoissa liian myöhään, toisaalta ihan kiva että tilanne sai kehittyä ensimmäisten kirjojen ajan.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #103 : Tammikuu 18, 2011, 18:42:20 »
Sirius ja Remus, olisivat mielestäni tuoneet mielenkiintoista sävyä tarinaan. Jotkin tapahtumat olisivat olleet erilaisia, ja tämä olisi selvästi tuonut jotakin erilaista tuttuun maailmaan pienenä virkistyksenä synkempien teemojen keskelle. Pieni romanssi, ei liioiteltu, vaan selvä oranssi valojuova pimeydessä. Vielä kun mietitään Remuksen ihmissutea, niin Siriuksen hänen kumppaninaan oleminen olisi ollut erityisen mielenkiintoista.

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #104 : Tammikuu 22, 2011, 11:33:30 »
Olen tänne ehkä joskus jotain laittanutkin, mutta mielipiteeni on varmaan muuttunut...

Eli siis ehdiottomasti James/Lily! Niin suloinen niin suloinen...
Olen lukenut joka ikisen vuotiksen kelmi-ficcin <3

Ja aika korkealle pääsee myös Remus/Sirius, nekin olen kaikki lukeissut. :)
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #105 : Maaliskuu 23, 2011, 16:32:05 »
Täytyy myöntää, että Severus ja Hermione ovat ihana pari. *etsii epätoivoisesti kirjoista todisteita näiden kahden salasuhteesta* Hermionelle sopii ainakin minusta Harryä, Ronia jne. paremmin vähän aikuisempi mies joka on henkisesti samalla tasolla hänen kanssaan (mokoma pikkunero.) Ja Sev nyt on Sev. Nuo kaksi vain sopivat yhteen. *jatkaa epätoivoista etsintäänsä*

Myös Severus/Lily on hieno pari, ja sai minut kääntymään lopullisesti Jamesia vastaan. Sevin tarina on niin... tragikoominen traaginen. Ja oli mukava huomata ettei Rowlinkaan käyttänyt vain näitä jo ensimmäisestä kirjasta lähtien arvattavissa olevia parituksia vaan osasi sekoittaa mukavasti pakkaa parittamalla nämä kaksi toisilleen.

Ja Remus ja Bellatrix voisivat myös olla hieno pari. En ole fikkejä paljonkaan tällä parilla lukenut mutta ajatus jotenkin vain kypsyi. Bella on oma hullu ja riehuva itsensä ja Remus oma rauhallinen ja lempeä itsensä.

Poissa Rita Gracie

 • Särmikkäät ry
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Synnynnäinen seikkailija
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #106 : Maaliskuu 23, 2011, 16:43:53 »
Tykkään näistä kielletty rakkaus-jutuista niin itse tulevasta sukupolvesta Rose/Scorpius olis tosi suloinen pari. Lily/Severus jutuista tykkään myös koska kalkaros oli musta niin semmonen yksinäinen hahmo ja kun se rakasti niin paljon Lilyä mitä sen kylmältä vaikuttavasta luonteesta tuskin odottaisi. En jonkun takia tykkää kauheasti Draco/Harry yhdistelmästä, se on oikeasti musta vain jotenkin kamala D:
a world without the rules is mine.

Unique -> Rita Gracie

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #107 : Maaliskuu 24, 2011, 16:50:05 »
En tiedä voiko puhua ihanasta, mutta Lily/Severus-paritus on ainakin mielenkiintoinen, ja jollain lailla tosi hellyyttävä. Kuvitelkaa nyt, juro ja kylmä Severus kauniin, säteilevän Lilyn kanssa.. Hemmetti sentään että Sev pilasi mahkunsa. Todella surullista. Severus kenenkään muun kanssa on aina kuulostanut erittäin vieraalta, varsinkin Sev/Hermione on aina kummastuttanut. Mitä ihmettä? Slash-parituksista en viitsi edes puhua.
Harry/Ginny on ihan jees, mutta Hermione/Ron jotenkin ärsyttää. Liian täydellistä, ja oikeasti, eihän sellainen liitto voi kestää, pelkkää riitelyä ja kettuilua se olisi oikeasti. Kuvittelen Hermionen paljon paremmin itsenäisenä, uraan panostavana sinkkunaisena kuin married with kids. Molly/Arthur on ihana esimerkki pitkän liiton pariskunnasta. Lucius/Narcissa-parituksesta olisin halunnut lukea enemmän Rowilta, vaikka täällä siitä on mielestäni todella loistava näkemys. Luna/Neville taasen ei olisi ollenkaan hassumpi. Tai oikeastaan juuri sitä, söpö ja hassu :D

Ja sitten kanssa Voro/Prilli ois aika kuuma. Ou jea!
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2011, 16:53:22 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Aura Illumina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Fiction Garden
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #108 : Maaliskuu 24, 2011, 17:13:03 »
Minun mielestäni Severus/Hermione ovat hyvinkin looginen ja luonnollinen pari. Ikäero on tosin ainoa asia, josta en siinä pidä, tämän vuoksi en yleensä lue tai kirjoita ficcejä, joissa Hermione olisi vielä koulussa tms. Ajankääntimelläkin saa mukavasti ihmeitä aikaan. Heh.

Jaa että miten perustelen näkemystäni? No hyvänen aika sentään, molemmat ovat älykkäitä, vähän syrjittyjä, itsekseen viihtyviä, kirjoja rakastavia, loogisia, voimakastahtoisia... Molemmilla on kokemusta siitä millaista on joutua kiusatuksi ja tuntea olonsa ulkopuoliseksi. Molemmat ovat briljantteja ja velvollisuudentuntoisia ja molemmilla on salainen pyrkimys parantaa maailma. Tai ainakin olla kiihkeästi mukana, itseään säästämättä, yrityksissä pelastaa taikamaailma.

Uskoisin, että oikeissa olosuhteissa Hermione ja Severus olisivat voineet työskennellä yhdessä, ruokkia toistensa intohimoisia kiinnostuksenkohteita, kunnioittaa toisiaan ja varsinkin kun heidän välillään ilmiselvästi on kipinää, niin sehän on sitten siinä.

Pakko myöntää, mutta mielestäni Severus on ainoa vaihtoehto, jota voin Hermionelle kuvitella. Mielestäni Ron on aivan käsittämätön valinta hänelle, enkä pysty näkemään mitään muuta kuin veljellisen, kiusoittelevan ystävyyden heidän välillään, koska he ovat niin täydellisen erilaisia.

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #109 : Huhtikuu 27, 2011, 16:31:05 »
Olen vastannut jo kerran Lily/James ja Sirius/Remus mutta nyt uutena.

Olen alkanut hirveästi tykkäämään Ginny/Draco parituksista. Se on aika outoa, sillä en yleensä edes lue mitään ei kelmiajalle sioittuvaa. He kuitrenkin ovat niin jotenkin suloisia. Ensinnäkin pidän siitä, etteivät he ole saman ikäisiä, sillä jos oikeaa elämää mietitään, niin kuinka monen teistä vanhemmat ovat samana vuonna syntyneitä? Heillä ei kuitenkaan ole mitään sellaista ikäeroa, johon tarvittaisiin ajankäännintä.
En kuitenkaan pidä ficceistä joissa korostetaan liikaa sitä että  he ovat Weasley ja Malfoy...

Yksi uusi ficci suosikkini on myös Sirius/OC/Regulus. Siihen saa mukavasti kilpailua ja kaikenlaista mustasukkaisuutta jne.
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Scarlet

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #110 : Toukokuu 29, 2011, 23:32:49 »
Tullaanpa vähän tarjoamaan erikoisempia pareja. Ensinnäkin insesti on ♥ joten Astoria/Daphne. Joo, sisaret ovat kasvaneet tiukkojen sääntöjen ympäröimänä ja ovat kehittäneet ulkokuoren, joka on ihan feikki. Sama koskee Mustan sisaria (Blackest). En oikeastaan välitä kuinka heitä paritetaan toisilleen vai onko kolmiodraamaa. Fleur/Gabrielle vielä insestisarjaan. Oikeasti, Fleur on kirjoissa vähän ylisuojeleva...

Ja koska randomit paritukset ovat ihania, kannatan sekä Daphne/Katie Bell ja Daphne/Luna parituksia. Daphne on hyvin vähän huomiota saanut hahmo, mutta Pansyn jengiin hänkin kuuluu. Luna olisi tavallaan looginen, sillä on ihan mahdollista että nämä kaksi törmäisivät jossain ja Luna hämmentäisi Daphnen täydellisesti jollain kommentilla rikkokirestä tms. And so on. Ja tietty Pansy/Daphne on myös nam.

Melkein unohtui Tonks, jonka voi parittaa Ginnylle tai vielä ihanampaa, Fleurille. Tonks on suloinen kompuroija, joka olisi vastakohta Fleurille ^^

Hermansy, koska se vaan on jännä, vaikka Pansyn ei periaateessa kuuluise koskea kuraveriseen. Samoin Luna/Ginny, josta on krjoitettu miljoona ficciä. Pidän molemmista aika tavalla, koska näistä saa väännettyä vaikka mitä.

Slashin puolelta ainakin Tom Valedro(Voldemort)/Pahis!Harry. Yleensäkään en pidä hirveästi hyvisversiosta, ja nämä kaksi yhdessä vaan on jotain aivan uskomatonta. Kun lukee tarpeeksi monta ficciä, tämä on jo melkein canonia ^^
Toinen vaihtoehto pahis!Harrylle on Lucius, joka on vaan cool. (Draco on surkea pelkuri)


Hetistä suosikkini on Blaise/Ginny ja (pahis!)Luna/Voldemort/Tom Riddle. Blaise ja Ginny voisivat sopia toisilleen, koska Blaise on tuntunut saavan naistenmiehen maineen, jos ei ole ficeissä homo. Ginny taas on miestennielijä. nämä kaksi tasoittavat toisiaan kivasti. Luna taas sopii hyvin pahikseksi ja hän on sellainen, jonka voi parittaa melkeimpä kelle tahansa.

Lucmey

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #111 : Kesäkuu 03, 2011, 18:10:08 »
Lily/Seve on maailman ihanin paritus. He sopivat toisilleen niin hyvin.
Hermione/Seve. En tiedä miksi mutta jotenkin tuntuu että nämä kaksi sopivat toisilleen.

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #112 : Kesäkuu 13, 2011, 15:28:41 »
Harry/Draco
  Perus Drarrya 8DD Harry se dominoiva osapuoli tietenkin x) Draco semmoinen tyttönen 8DD

Sirius/Remus
  Ystävyyttä ja rakkautta x) Koira ja susi. Awws. Ovat jotenkin niin suloisia nuo kaksi yhdessä (:

Severus/Lily
  Severus se oikea Lilylle on, ei James. Pikku-Sev ja Pikku-Lilykin ovat aivan älyttömän suloisia
 
Tom/Harry
  Eli siis nuori Voldemort :D en tiedä mikä parituksessa viehättää, mutta... xD

Ron/Hermione
  Se nyt on ollut aivan älyttömän kauan selvää, jo ennen kutoskirjaa, että nuo kaksi kuuluvat yhteen :D hyihyi, Harry/Hermione -parittajat xDD

Neville/Luna on myös ihana, vaikken olekaan lukenut yhtään ficciä tuohon paritukseen liittyen :D mutta on se niin awweli.

Fred/George
  Pahoitteluni, mutta tämän parituksen ohi ei vain yksinkertaisesti voi hypätä! Senkin keppostelijat <3 pahoitteluni insestistä siis, yleensä en sitä harrasta :DD
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Linnaea borealis

 • Luudan päällä joka säällä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #113 : Kesäkuu 13, 2011, 18:30:23 »
Hermione ja Ron
No Hermione ja Ron vain kuuluvat toisilleen. En osaa perustella paremmin, mutta en voi ajatella heidän olevan vain ystäviä. Ron ja Hermione ovat niin
itsestäänselvä pari kuin voi olla.

Tonks ja Remus
Hmm... Pitää opetella sanomaan Remusia Lupiniksi tai Tonksia Nymphadoraksi. Mutta asiaan. He sopivat toisilleen ja ovat suloinen pari. Tonks on hieman tahditon ja Remus, siis Lupin ei ymmärrä oikein että hänestä voidaan pitää.

Neville ja Luna
Kun luin, että Neville ja Luna eivät menneetkään naimisiin, harkitsin lähes vakavasti kaulan katkasemista Rowlingilta. Nämä kaksi vain olisivat niin uskomattoman suloinen pari että oikein oksettaa... Molemmat hieman syrjittyjä, mutta kumminkin niiiiiiiin lojaaleja Harrylle.
"Urheutta on monenlaista. Vaaditaan paljon
urheutta nousta vastustamaan vihollisiaan,
mutta sitä tarvitaan myös silloin, kun noustaan
vastustamaan ystäviä."

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #114 : Kesäkuu 13, 2011, 19:31:18 »
Lily ja Severus. Nämä kaksi ovat kuin luodut toisilleen. Lily puollusti Seveä kun kelmit kiusasivat häntä. Lisäksi he ovat olleet ystäviä lapsesta asti^^
Ja mitä Jamesiin tulee, olen aina vihannut häntä.>< Kun aloin fanittaa Seveä, vihani Jamesia kohtaan vain kasvoi. Jätkä on täys peräaukko.
 

Poissa Chokola

 • inkivesiliskoinvaasio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #115 : Kesäkuu 17, 2011, 11:11:32 »
Hermione ja Ron ne on mun mielestä ihan unelmapari, en yhtään tiiä miks, mutta ne sopis hyvin toisilleen. Ja koska Ginny on mun lempihahmo niin suorastaan rakastan Ginny/Harry paritusta. Mutta mun mielestä ois kans niin mahtavaa jos Harry ja Draco ois yks pari. :> Ja sitten Lily ja Severus ne ois ollu mahtava pari, mut sit se tyhmä James änkes siihen ja näin, mut siis joo ne ois ollu mahtava pari. :>
xoxo, gossip girl

Poissa Nenyan

 • kedavrankäyttäjä korkokengissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kuolonsyöjätär
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #116 : Kesäkuu 17, 2011, 18:22:14 »
Ampukaa mut jos haluutte, mutta James/Lily on musta loistava pari :) Ne on vain luodut toisilleen. Lily ja James ovat niin erilaisia, mutta silti niin samanlaisia. Suloinen pari<3 ;))

Hermy/Ron ovat ihanat yhdessä! :) Ne on kans nii söppänä pari ;)<3

Draco/Hermione ja Draco/Ginny molemmat tytöt ovat niin yli-suloisia Dracon kanssa :))

~nya
I´m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning andI know I´m standing far too close
I´m telling lies and if it shows I see that he don´t care
I know he wants to take me home and get on out of here

Poissa kotelo

 • omeletin kutoja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #117 : Kesäkuu 17, 2011, 19:01:05 »
Harry/Ginny - Ne vaan sopii toisilleen jollain mystisellä tavalla. Ja ne on myös tosi söpö pari (: <3

Luna/Neville - Ne on molemmat sellasii ei niin suosittui ja kiusattui. Yhtä outoja ja yhtä ihania <3 ((:   harmi vaan ,että niistä ei tullu lopuksi parii ):
Onni ei tule etsien vaan eläen...

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #118 : Kesäkuu 20, 2011, 14:55:31 »
Jännä aihe :D Mutta oli ihan pakko kirjoittaa tänne:]

Minusta yksi suloisimmista parituksista on Luna/Harry. En ole mikään Harry-fani, mutta Luna ja Harry
olisivat hyvä pari. He ovat niin erilaisia että paritus saattaisi jopa toimia :D
Luna on omasta mielestäni todella söpö ja rakastettava henkilö, Harry taas angstinen ja ah-niin-sankari.
Luna pitäisi Harryn tasapainossa. Luna on sellainen haaveilija joka uskoo mahdottomuuksiin ja on muutenkin
outo ja suloinen. He jotenkin sopivat yhteen kuin nyrkki silmään.

Lily/Severus. Olen tämän parituksen kannalla. Lily ja Severus ovat niin erilaisia että he sopivat toisilleen
hyvin. Severus oli koulukiusattu ja Lily puollusti häntä. Söpöä :]
Harmi että näin ei ollut koskaan tarkoitettu, tai ehkä olikin mutta kaikki ei mennyt niinkuin olisi pitänyt.

Sitten vähän homoparituksia. Sirius/Remus. Rakastan molempia henkilöitä:D
Sirius on räväkkä ja hauska henkilö. Koulussakin hän oli Jamesin kanssa koko ajan keppostelemassa.
Sirius kaipaisi sitä Oikeaa elämäänsä, ja minusta Se Oikea voisi olla rauhallinen ja suloinen Remus. He
sopivat toisilleen kuin reppu hirvelle:D

Severus/Albus. Tämä paritus on pelottava ja todella outo. Vihaan paritusta ja toisaalta rakastan sitä :D
Ikäero ällöttää minua mutta toisaalta Albuksen luonne sopii yks yhteen Severuksen luonteen kanssa.
Severus on hankala luonteeltaan. Hän on kylmän rauhallinen ja toisaalta vaarallisen uhkaava missä sitten
liikkuukin. Albus on rauhallinen ja lämmin isähahmo. Tässä parituksessa olisi vaikea sanoa kumpi on tossun
alla. Severus on luonteeltaan kiivas ja häijyn sarkastinen, Albus täysi vastakohta. Minulle tulee tästä mieleen että Albus pitäisi Severuksesta huolta, mutta se on toinen asia miten Severus siihen suhtautuisi.
Tämä paritus on ristiriitainen ja herättää minussa negatiivisia ja positiivisia ajatuksia. Olen lukenut yhden fikin missä oli tämä paritus ja omasta mielestäni se oli hyvä:] Mutta hankala sanoa tästä parituksesta enempää.
En usko että kovinkaan moni on tämän parituksen kannalla, mutta se oli niin kiehtova että oli pakko kirjoittaa se tänne. Älkää kyhäilkö tämän takia minulle kaulakeinua :D

Poissa peconen

 • Kermakalja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixNight91
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #119 : Heinäkuu 14, 2011, 20:46:35 »
Oooh, mielestäni Draco/Harry olisi paras tai sitten Harry/Voldemort.
Molemmissa parituksissa pitäisin Harrya miehenä 8D Hehheh, kieroutunut mielikuvitukseni..
''Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?''

- Albus Dumbledore

Poissa Alde

 • Se joku tylypahkalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #120 : Heinäkuu 14, 2011, 22:47:28 »
Tässä nyt suosikkiparitukseni:
Ron ja Hermione, heidän suudelmansa KV:ssä oli kyllä itselleni yksi kirjasarjan kohokohdista :D
Draco ja Ginny, vaikka olen lukenut enemmän D/Hr-ficcejä, joita rakastan yli kaiken <3
Ja nyt viimeisen elokuvan nähtyäni niin olen kyllä niin Severuksen ja Lilyn puolella kuin vaan voi olla... :)

// Yhdyn Nevilleen ja Lunaan <3
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 2011, 00:01:47 kirjoittanut Alde »
Oliver Phelpsin nimmari muistikirjassa 11.7.2011
Oli saada kutsun Tylypahkaan mutta jostain syystä sitä ei koskaan tullut...

Poissa Omppu

 • potterpore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PumpkinWitch94
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #121 : Heinäkuu 15, 2011, 13:05:11 »
Awww! Ihana aihe! Muttajoo, näitä on paljon: ^^
Ron ja Hermione sopivat toisilleen täydellisesti, ja ovat muutenkin söpö pari.
Tajusin nähtyäni viimeisen leffan että Luna ja Neville olisivat ihana pari! Luna on höpsö ja hurmaava tyttönen ja sopii Nevillelle hyvin. Neville taas kuuntelisi luultavasti mielellään Lunan juttuja kaikenmaailman kummajaisista.
Sev ja Lily ovat/olivat luodut toisilleen. Lily auttoi Severusta kun tällä oli vaikeaa. Sitten James änkesi väliin ja hurmasi Lilyn :( Nyyhh.. En vihaa Jamesia, mutta hän vei Lilyn Severukselta.
Draco ja Hermione on kummallinen mutta ihana pari. Jotenkin he sopisivat toisilleen hyvin. Voin kuvitella Hermionen hurmaavan Dracon älyllään ja kauneudellaan.. ;DD
Olen aika kova kelmifani ja monet lempparparituksistani liittyvät heihin ^^ Remus ja Lily sopivat myös toisilleen hyvin. He olisivat suloinen pari. Remus voisi rauhoitella Lilyä tämän raivostuessa (Lilyhän on temperamenttinen, kun taas Remus rauhallinen.) ja he seurustelisivat luultavasti salaa Jamesin selän takana:)
Ja eihän (melkein) mikään voita vanhaa kunnon Sirius/Remusta. Se on vaan niiiin söpö pari <3 Susi ja koira, niinkuin joku jo mainitsikin <3 Awws!
Should I sink or swim or simply disappear?

Poissa jaida

 • ikuinen hattutyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kasva aikuiseksi, mutta säilytä lapsenmielisyytesi
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #122 : Heinäkuu 15, 2011, 15:48:54 »
Luna/Neville- olisi täydellinen yhdistelmä, koska molemmat syrjittyjä, outoina pidettyinä ja molemmat ovat kokeneet kovia. + molemmilla niin ihanan oman laatuset persoonat. Yhtä outoja, yhtä ihania<3
Harry/Ginny- Molemmat hiukan itsepäisiä ja kuitenkin niin ihania. Paljon yhteisiä muistoja ja kiinnostuksen kohteita. Ja ginny on ollu aina ihastunu harryyn ja sen ikunen ihastus on lopulta  molemmin puolista ja aah <3 rakastan tätä paritusta<3 
"Dobby died a Free Elf, still it makes me kill myself... "<3

Poissa velhokarkki

 • Yksi Weasleyn serkuista
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosMoon200
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #123 : Heinäkuu 16, 2011, 22:31:22 »
Luna & Neville olisivat niiiiiiin täydellinen pari. <3

Ron & Hermione Luodut toisilleen. Oikeasti. <3

Ja sitten viimeisimpänä tämä, jonka kanssa taidan olla auttamattomasti yksin...

Draco & Ginny niin siis... Ei ole hajuakaan miksi mun mielestä nää kaksi sopisi niin hyvin yhteen. Tiedän, että ne on eri puolilla ja plaaplaa, mutta silti. :3
"Miksi kukaan muka tahtoo juhlia kuolinpäiväänsä?" ihmetteli Ron, joka teki taikajuomien kotiläksyjä ja oli pahalla päällä. "Kuulostaa kuolettavan masentavalta, jos saan sanoa."

Poissa läpimätä

 • Voldemort
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #124 : Heinäkuu 16, 2011, 23:55:46 »
Tom/Minerva ! Toki silloin kun olivat nuoria, ennen kuin voldu kerkes muuttua tunnistamattomaksi kelmeäksi möhkäleeksi :|