Kirjoittaja Aihe: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?  (Luettu 75713 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Exorcist

 • Ankeuttaja
Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« : Kesäkuu 06, 2007, 22:31:57 »
//Suru-aurori lainaa viestiä 230709 ja ilmoittaa, että topick on siivottu. Kivaa keskustelunjatkoa!

Eli ketkä mielestänne ovat tai olisivat aivan ihanaihana ja tosi hyvä pari? Arthur ja Molly Weasley kenties, vanha ja vakaa avioliitto, tuletko hyvälle mielelle kun saat lukea heidän onnellisesta yhteiselämästä? Vai olisiko sinusta henkeä salpaavan ihastuttavaa jos voisit lukea romanttisesti käsi kädessä kulkevista Dobbysta ja Dumbledoresta? Haluaisitko että professori Verso sulattaisi Voldemortin sydämen, tai että Kalkaros rakastuisi koukkunenäänsä myöten Hermioneen jolla myös olisi tunteita armasta herraa kohtaan? Käyttäkää mielikuvitustanne ja kertokaa salaiset (tai vähemmän salaiset) parisuhdeunelmanne! :)

Minun mielestäni Ron ja Hermione ovat kerrassaan hieno pari. He jotenkin niin, täydentävät toisiaan ja ovat muutenkin suloisia yhdessä. Olisi kiva lukea heidän suhdekiemuroistaan. :) Lisäksi kuten tuossa jo sanoinkin, Molly ja Arthur, ihanaa. Vanha hyvin kasassa pysynyt pariskunta.
Mutta koska olen slashari ja tykkään tosi paljon muutamasta slashiparituksesta, niin pakko sanoa että Harry ja Draco olisivat niiiiin ihana pari. :> Ja olisi myös kiva saada tietää että menneisyydessä Siriuksella ja Remuksella olisi ollut suloinen suhde. Ja kelmien parissa kun liikumme niin James ja Lily ovat myös yksi mieluisimmista pareista. :)

Yksi hieman outo suhde-ehdoitus, olisi Luna ja Harry. En kyllä tiedä että olisiko parempi jos he pysyisivät ihan vain kavereina, mutta voisi olla mielenkiintoista jos heillä olisi jotakin säpinää. :D Niin, ja jotenkin voisi olla myös kiva, jos Hermione ja Draco löytäisivät yhteisen sävelen, vaikka Dracon sydän kuuluukin Harrylle! :)

Enempää nyt ei kyllä ainakaan tällä hetkellä tule mieleen, vaikka saattaapa niitä olla. Jos tulee mieleen niin käyn lisäilemässä niitä sitten. Mutta nyt on teidän vuoronne, kertokaa mitä sydämenne halajaa! :)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 19:07:40 kirjoittanut Sru »

Poissa Lansu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #1 : Kesäkuu 06, 2007, 22:56:22 »
Pakko myöntää, mutta Ginny ja Harry olisi aika suloinen pari ;>>. Tai Cho ja Harry.. (miksei kukaan oo mun kans tosta samaa mieltä :''DDd) En tiedä, kun kirjassakin on niin, on myös minun päässäni niin.

Ronin kanssa..hmm..vaikeaa. Ei Hermionea, sehän on sen paras ystävä. HÖMM.

No Hermionen kanssa menisi tietenkin Viktor Kurm ;>>. Kts. toinen rivi tästä vastauksesta. Ja teitenkin Jamse ja Lily on/oli kuin tehty toisilleen n_n

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #2 : Kesäkuu 07, 2007, 13:21:37 »
Näistä ihan oikeista, kirjoissa esitellyistä pareista sanoisin, että ihanimpia ovat jo hivenen kulunut Lily/James ja suloistakin suloisempi Molly/Arthur. Ne ovat niin söpöjä, ja Mollyn ja Arthurin parisuhde vaikuttaa vuosikausien avioliiton ja seitsemän lapsenkin jälkeen voivan erittäin hyvin. Ja ne kaksi täydentävät toisiaan, Molly hössöttää ympäriinsä ja Arthur hillitsee häntä (ja on ihanasti tossun alla). ^^ Lisäksi olen pikkuhiljaa alkanut päästä eroon Tonks-inhostani, joten Remus/Tonks paremman puutteessa käy kyllä ihan hyvin. Ja Hagrid/Olympe! Rakkautta oikein suuressa mittakaavassa! Seitsemännessä kirjassa on pakko ola jotain mainintaa tästä parituksesta, olen kyllästynyt lukemaan vain pieniä vihjauksia.

Sitten näihin ei-niin-tosiin. Ensinnäkin, Ron/Hermione sukkaa. Ne kaksi eivät sovi toisilleen, ja molemmille löytyisi oma, hyvä pari jostain muualta; Hermionen ja Nevillen välillä on aivan selvästi havaittavaa jännitettä ja Ronille ei voisi löytyä parempaa seuraa kuin joku Luihuistyttö. Ajatelkaa nyt, Ron on todennäköisesti kolmikon ennakkoluuloisin Luihuisia kohtaan, mikä olisi siis parempaa kuin jos tuleva puoliso olisi yksi heistä?
Toiseksi, Minerva/Albus. Ne kaksi kuulu(i)vat toisilleen, samoin kuin Prilli ja Voro. (Voisikohan tuon jälkimmäisen tulkita jo viralliseksi, kun kerran he tulivat yhdessä Dumbledoren hautajaisiinkin?)
Ja Harry/Ginny on tuhoontuomittu, koska Luna ja Harry yksinkertaisesti kuuluvat yhteen.

Ja näitä nyt olisi vielä ties kuinka paljon, mutta ensimmäisinä tulivat nämä mieleeni. Harmi, kun Pottereissa on niin vähän hyviä naishahmoja, joille ei ole jo löytynyt paritettavaa.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #3 : Kesäkuu 07, 2007, 13:48:47 »
Varmaan toi Draco ja Harry yhdistys on aika sillee "hieno" "viisas" valinta JK:lta.
Sit se Hermy ja Ron yhdistelmäkin olisi aika, hmm, sopiva. Mutta jos ne alkaa seurustella, niin siitä ei tulisi mitään, koska seiskassa piti kuolla joku Harryn kavereista. Veikkaan Hermyä. Ronille tulee heti äkkipikainen ero. Siksi en liiemmin toivo heidän suhdetta, vaikka kuinka sopiva se olisi.

Joo, täällä on aika paljon, ööh, homppeli pareja (älä suhtaudu minuun homoja inhoavana, kun sanoin homppeli pareja :D). Kalkaros ja Lucius, heh hee :D. Luciuksella salainen suhde Kalkaroksen kanssa... oohh!!, kuulostiko hyvältä xD?
Toisia homo pareja olisivat, hmm... Ron ja Krum. Nyt se varmaan meni jo arvauksen puolelle, hehhee :D.

En kuitenkaan usko, että JK tulee yhdistämään kahta poikaa homo pariksi kirjoissa. LIIAN epätodennäköistä xD

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #4 : Kesäkuu 07, 2007, 15:13:51 »
Ihana pari olisi Voldemort ja Bellatrix(kirjoitin luultavasti väärin). Eikö? Kummatkin pahoja, mutta en tiedä toimisoko oikein hyvin... Bella voisi hyvinki kyllästyä siihen että Voldu olisi kokoajan kometelemassa...XD No joo, vastapainoksi tietty Molly ja Arthur, vakaa pari, toisilleen luodut. Ihanaa... Draco ja Harry olis tietty aika kiva, mutta TODELLA epätodennäköinen. Mutta olis ainakin parempi kuin Harry ja Ginny, hyi että, sitä en kestä. Hermione ja Ron, menetelee, en ole mikään suuri fani. Mutta entäpä Kalkaros ja McGarmiva? Minerva voisikin paljastua pahaksi. Ai niin, rakastan Bill ja Fleur-paritusta. En tiedä miksi, on vaan niin ihana...XD

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #5 : Kesäkuu 08, 2007, 13:25:16 »
Sirius/ Bellatrix, koska ne ovat niin erilaisia! Siriukselle sopisi pahis.

Eikös Sirius ja Bellatrix ole serkkuja? Mutta saahan sitä toki suomessakin mennä serkkunsa kanssa naimisiin.. :D

Minusta ihanimpia pareja olisi Ron ja Luna. Ron on aina kiusannut Lunaa, ja Lunasta Ron on hauska, ja se olisi jotenkin niiin sööttiä.
Hagridin ja Maximen pitäisi myös mennä yhteen. Maxime on niin hienostunut ja Hagrid on semmonen metsämies. :)
Harrylle en kyllä keksi paria, mutta en haluaisi että se on Ginny. Mielummin vaikka Draco.. :p
Remus ja Tonks ovat ylisievä pari. Toivottavasti Tonks ostaa Remukselle ehjiä kaapuja. En kestäisi jos nämä kaksi eivät saisi toisiansa.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #6 : Kesäkuu 08, 2007, 19:21:43 »
Joo, täällä on aika paljon, ööh, homppeli pareja (älä suhtaudu minuun homoja inhoavana, kun sanoin homppeli pareja :D). Kalkaros ja Lucius, heh hee :D. Luciuksella salainen suhde Kalkaroksen kanssa... oohh!!, kuulostiko hyvältä xD?

Jep jep. "Tell me, how is Lucius Malfoy these days? I expect he's delighted his lapdog's working at Hogwarts, isn't he?" (Sirius to Snape, OotP, p. 460)

Ja jottei menisi aivan off-topiciksi, täytyypä itsekin vastata:

Itse kirjoista en löydä mitään kamalan ehdotonta paria, joille lippuja heiluttaisin, paitsi ehkä joku Lily/James ja Narcissa/Lucius. Mutta sitten nämä ei suoraan kirjasta olevat parit, on minulle yksi yli muiden:

Sirius/Remus
Minusta he vain ovat niin ihania hahmoja, ihania yhdessä tai erikseen, mieluummin yhdessä. :) Ystävinähän me heidät tunnemme, vielä nyt ennen kuin Rowling on päättänyt julkistaa mitään (minulla on suuret odotukset viimeisestä kirjasta), mutta ainakin minun silmiini osuu rivien välistä sellaista rakkautta että oksat pois. Heidän tarinansa on uskomattoman kaunis ja ah, niin traaginen; on ystävyyttä, rakkautta, vihaa, katkeruutta, surua ja kaikkea siltä väliltä. Oikeasti, Rowling on näköjään tahattomasti luonut yhden kauneimmista rakkaustarinoista, joita tiedän. Ajatelkaapa nyt: ensin kävivät koulua ystävinä, tekevät jo silloin kaikkensa toistensa puolesta, rakastuvat, sitten koulun päätyttyä sotaa käydessä tulee epäilyksiä, ei tiedä enää voiko toiseen luottaa, ja sitten Sirius Azkabaniin, josta seuraa kaksitoista vuotta katkeruutta ja vihaa Remuksen osalta, Siriuksen osalta katumusta ja yksinäisyyttä, sitten he taas tapaavat toisensa ja salaisuudet paljastuvat, Sirius lähtee pakoon vuodeksi, sitten tapaavat jälleen ja saavat vuoden aikaa rakastaa toisiaan ennen kuin Sirius kuolee, ja jälleen Remus jää yksin, tällä kertaa surullisena ilman vihaa, sydän painavana. Ah! *pyyhkäisee kyyneleen pois* Sirius ja Remus ovat luotuja toisilleen, ainakin minun näkökulmastani katsottuna. Ikävää vain, etteivät kaikki näe asioita samalta kantilta.


(Tämä topic muuten muistuttaa vähän tuota Parituksia -topicia Luomisen tuskassa, mutta toivottavasti aurotit jättävät rauhaan, kuten ovat tähän asti tehneet.)

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #7 : Kesäkuu 11, 2007, 12:48:00 »
Tässäpä on sitten niitä ihania pareja:

Arthur ja Molly (aivan ihana pari, kokonaisen perheen esikuvat ja rakastavat vanhemmat), James ja Lily (niin kauan James Lilya rakasti ja lopulta rakkaus voitti), Fleur ja Bill (ihanaa kun tuollanen kaunis ja diivamainen? nainen ja normaali mies rakastuvat), Remus ja Tonks (suloinen pari<3), Harry ja Luna (heillä on paljon yhteistä), Ron ja Hermione (niin ihana pari, kun aina pitää tapellakin), Hagrid ja Maxime (: ja, ja.. hmm.. ketähän muita? ainakin matami Prilli ja Voro. <3 Toivottavasti moni pari saa toisensa, eikä hajoa viimeisessä kirjassa. Rakkaus on aina niin ihanaa.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #8 : Kesäkuu 15, 2007, 15:38:06 »
Näistä jo "valmiista" pareista täytyy mainita Narcissa ja Lucius (olipas yllättävää minulta :D). Todellakin he kaksi kuuluvat yhteen! Aina ja ikuisesti.

Toivon kovasti, että Draco ja Pansy löytäisivät lopullisesti toisensa. Onhan heillä jonkinlaista säpinää, mutta toivon hartaasti, että he päätyvät yhteen... Dracolle ei yksinkertaisesti sovi kukaan muu, kuin Pansy. Ei ikimaailmassa Hermionea, eikä ainakaan Harrya! Onneksi nämä kaksi eivät olekaan kovin todennäköisiä kilpailijoita :)

Ai niin, Voro ja Prilli. Äreä vahtimestari ja pikkutarkka kirjastonhoitaja; eikös siinä ole aivan selvä unelmapari? He ovat kuin luodut toisilleen.

En halveksu tai karta homoseksuaaleja, mutta jotenkaan slash ei iske minuun lainkaan. Ei ja ei... Jossain muussa yhteydessä ehkä, muttei Pottereihin sovi homppeleita... Huumorimielellä kirjoitetut slash -ficit ovat ihan hauskoja, mutta muuten ei vain mene läpi...
Tai voihan sen pistää sen piikkiin, että olen vielä kehittymätön tuolla osa-alueella. Mutta irl homot ovat ihan ok, tunnenkin itse asiassa pari.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Magic eyes

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #9 : Kesäkuu 15, 2007, 22:05:02 »
Dumbledore ja Dobby oisivat kieltämättä voineet olla aika erikoisen näköinen pari :) Mutta mikäs siinä eihän rakkaus katso ikää eikä kokoa. Molly ja Arthur ovat tietenkin sopiva pari. Samoin kuin Lucius ja hänen vaimonsa ovat yhtä pahiksia molemmat. Minusta oli hyvä, kun Lupinin elämään saatiin rakkautta, hän oli niin yksinäinen susi. Harry ja Ginny ovat ihana pari, toivottavasti he palaavat vielä yhteen. Kaikkihan riippuu tietenkin siitä mitä viimeisessä kirjassa tapahtuu.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #10 : Kesäkuu 17, 2007, 18:48:23 »
Lupin/Tonks on ihana paritus, sillä... ne vaan sopivat niin hyvin yhteen(tulipa taas hyvät perustelut;)

Harry/Ginny, palatkaa yhteen, ja pian.. He sopivat toisilleen, täydentävät toisiaan, molemmilla tulinen temperamentti.
Lisäksi olen aivan rakastunut Neville/Kalkarokseen! Niin epäsopiva, ja käsittämätön pari, että...^^
Molly/Arthur on myös ihan pari, vakaa ja luja avioliitto, kaiken perusta. Toisilleen tietyllä tapaa helliä, vaikka Molly huutaakin aikas usein:D
Hmm, melkein unohdin sen täydellisimmän parituksen: Hermione/Ron! Ron on hajamielinen, ja Hermionen vastakohta, joten he sopivat toisilleen mainiosti, sillä hekin täydentävä toisiaan. x3
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 26, 2007, 18:40:48 kirjoittanut Nimue »
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Zirendaril

 • Vuotiksen Virallinen Vompatti
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Velho
 • Murpatti
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #11 : Kesäkuu 22, 2007, 14:40:41 »
Minusta ihanimpia pareja olisi Ron ja Luna. Ron on aina kiusannut Lunaa, ja Lunasta Ron on hauska, ja se olisi jotenkin niiin sööttiä..
Raah... Tirsk, jos jonain päivänä saat hämärän bännin ilman mitään syytä, tiedät kenestä valittaa... ;) Okei, peeloilu ja huonot vitsit sikseen, eivät ne ainakaan musta sopisi. Ron sanoi kyllä yhdessä vaiheessa HBP:ssa, että "She's been growing on me", viitaten Lunaan, eli idea oli että Ron on alkanut tottua häneen, mutta silti... Ron on ihan liian "tyhmä", hidasälyinen Lunalle. Ronin miinus tuhannen prosentin tunneäly ei myöskään avita tätä paritusta. :)

Hermione ja Krum on/olis kova. Krum on just kuningas! Ronia en siedä, ja pari Ron/Hermione on täyttä Hermionen "besmirchaamista(=häpäisemistä)". Räyh! Rowling on tyhmä, erottais Ronin ja Hermionen. Ei ollenkaa ihQ. Harry/Luna? Ehkä, ehkä ei, mutta Luna tekis silti Harrylle hyvää. :D Lupin ja Tonks on ihan hyvä pari, tykkään Tonksista. Ja ne jotenkin sopii.

Slashparituksiin en nyt jaksa mennä, koska ne on vähän kyseenalaisia... Nojoo, aina vois värkätä Harry/Sirius, James/Sirius ja Harry/Draco parituksia, mutta olen nyt vaan sitä mieltä, että !Ron/Draco! ansaitsisi toisensa! Femmet on släshiäkin epätodennäkösempiä, sillä en ole ikinä lukenut yhtäkään kirjaa, jos olis niinQ ollut femmeä(slashiin olen kylläkin törmännyt). Silti Luna/Hermione??
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 22, 2007, 14:47:56 kirjoittanut Zirendaril »

dumppaa

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #12 : Kesäkuu 27, 2007, 12:14:09 »
Ron ja Hermione ovat vain toisilleen luodut. Toivon tosiaankin että he saavat toisensa viimeisessä kirjassa! <3 Ne on toisaalta niin erilaisia, joten juuri sopivasti täydentäisivät toisiaan. Kyllähän sen huomaa että heidän välillään on AINA ollut jotakin, toivottavasti kummatkin nyt tajuavat sen ja alkaisivat vihdoin seurustelemaan.
Toinen hurmaava pari olisi ollut Minerva ja Albus! Vaikka ehkäpä kaikki toivo ei ole vielä menetetty, voisihan se Ddore olla vielä jotenkin elossa.. n-n Minusta jotenkin ainakin tuntuu, että näillä kahdella on joskus ollut, tai oli jotain pientä (miksei suurtakin!) romanssia välillään.
Myös Neville ja Luna voisi olla aika suloinen pari, kummatkin ovat niin erikoisia ja omalla tavallaan ihastuttavia.

Mutta ihan pakko sanoa, että toivottavasti Harry ja Ginny eivät palaa yhteen. Suorastaan ällöttävä pari, he ovat niin epäsopivia toisilleen kun voi vain olla. PHYI. x-x (tais mennä pikkasen off-topiciksi)

lillie

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #13 : Heinäkuu 09, 2007, 15:01:13 »
Tonks/Remus on ihana paritus. Se, mikäminua viehättää siinä, on se, että lopulta kaksi niin erilaista ihmistä kuitenkin rakastaa toisiaan. Ja Tonksin päättäväisyys sen suhteen, että hän haluaa Remuksen itselleen, ihanaa:). Jos tästä kaksikosta ei kuulla seiska kirjassa, niin... 
Lily/James, toinen lemppareistani, josta haluan tietää lisää, he ovat kuitenkin edelleen jonkinlaisen savuverhon takana, heistä ei edelleenkään tiedetä niin hirveästi. Seiskaan toivon mukaan heistäkin.
Ja sitten pari, jonka olemassa olon Rowling on kiletänyt, vai muistanko väärin? Eli Harry/Hermione. He sopisivat niin hyvin yhteen, Hermione ymmärtäisi Harryä, hehän ovat kokeneet kaiken yhdessä. Ja muutenkin, he vain olisivat niin ihana pari.

hillah

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #14 : Heinäkuu 17, 2007, 16:12:47 »
Ron ja Luna olisivat todella ihana pari. Ronhan itsekkikn sanoi että pitää Lunasta vaikka hän onkin vähän sekopää, mutta siis tosiasiassa Luna ei ole yhtään sen sekopäisempi kuin Ron. Lisäksi  vaikka Luna uskookin kaikkeen maan ja taivaan väliltä (ja kauempaa), kun taas Ron on humoristinen ja välillä pilkkaa Lunan uskomuksia. Minusta he silti olisivat todella hyvä pari koska siinähän yhdistyisi kaikki jutut ja heistä tulisi joku paras pari kilpailun voittaja. :D Sitten ku Ron olis iso se kävis Taikaministeriössä töissä aurorina tai pitäis jotain puotia auki viistokujalla ja Luna jahtaisi uutisia Saivartelijaan jonka päätoimittaja se olisi. :) 
Hermionen sydän sykkii Krumille Harry ja Ginny olisivat myös tosi hyvä pari. Mutta tuo Ron ja Luna olis kyllä niin ihanaa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2007, 16:17:22 kirjoittanut hillah »

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #15 : Heinäkuu 20, 2007, 00:24:03 »
Tonks ja Remus: Vastakohdathan täydentävät toisiaan? Hillitty, rauhallinen, mutta kelmimäinen Remus, sekä hulvaton, hauska ja kömpelö Tonks. Ah, rakastan heitä, täydellisiä.
Lily ja James: Olihan tuo James melko kärsivällinen Lilyn suhteen. Rakkautta!
Hermione ja Ron: Vihdoinkin ne idiootit tajusivat, että kuuluvat toisilleen eikä millekään Lavendereille ynnä muille.
Fred ja Angelina: Saisikohan kunnianhimoinen ja topakka Angelina yhtään kuria punapäähämme? Toivon näin, minusta he ovat luonteeltaan tarpeeksi samanlaisia, mutta tarpeeksi erilaisia kuitenkin.
(Odey ja Sirius: Anteeksi tytöt [ja pojat], mutta Sirius kuuluu Odeylle <3)
Some days just have more memories than others

Namira

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #16 : Heinäkuu 20, 2007, 01:05:29 »
Tonks & Remus
He vain yksinkertaisesti kuuluvat toisilleen, täydentävät toisensa suorastaan erinomaisesti. Kömpelö ja räväkkäluonteinen Tonks toisi puhtia tähän riutuneeseen Remukseemme ja Remus taas hillitsisi tätä noitaa hienosti. Mikä ihana yhdistelmä. Remus kaipaa ehdottomasti seuraa ja tämä noita uhkuu sitä silminnähtävin. Ota hänet Remus, ota! Toivon koko sydämeni pohjasta että näiden kahden välillä kehkeytyisi jotakin suurempaa. Puren kieleeni reiän jos heistä ei enää kuulla viimeisimmässä kirjassa, niin lupaava alku.

Harry & Hermione
Olen niitä harvoja ilmeisesti, jotka ovat tähän menessä ehdottaneet tätä paritusta. Anyway, Harry on tälläinen rohkea huispaaja ja Hermione ikuinen kirjatoukka. Heillä riittää yhteisiä kokemuksia ja Hermione on aina valmis tukemaan Harrya. Ja sitähän tämä sankarimme totta tosiaan kaipaakin, ei hän yksin Voldemortia tule voittamaan. Harry ja Hermione ymmärtävät toisiaan ja kuuluvat ilman muuta toisilleen. Itse en pidä sitten ollenkaan Ron/Hermione-mahdollisuudesta. Heidän persoonansa vain sotivat toisiaan vastaan. Näin oma mielipiteeni kuuluu.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #17 : Elokuu 04, 2007, 16:46:33 »
Tonks/Remus:
NO hehän ovat selvästikin kaikista ihanin pari koko Velhomaailmassa!

Voldemort/?:
Olen sitämieltä, että Voldemortillakin on se herkkä puolensa, mutta hän ei todellakaan näytä sitä kenellekään muulle kuin yhdelle ihmiselle. Olen varma, että kyseinen nainen on jästi ja siksi se kiehtookin Voldemortia niin paljon. Joskus, kun Voldu on oikein hmm... kiihottuneella tuulella, hän luultavasti saattaa turvata myöskin Bellatrixiin, mutta kyseinen kuolonsyöjä on vain pelkkä salarakas ja ns. 'yhden yön juttu', vaikka se jatkuisikin pidempään aina silloin tällöin.

Sirius/?:
Sirrestähän nyt aina jaksaa lukea, ja hänelläkin varmasti oli 'se oikea', vaikka ensin hän kokeilikin suurinpiirtein jokaista Tylypahkan tyttöä siihen aikaan. Sirrestä on muutenkin aivan ihana lukea ja toiovisin, että Rowkin olisi paljastanut kyseisestä hahmosta ja hänen naiselämästään hieman enemmän...

Dumbledore/Pomfrey:
Miksei? MInusta he sopivat toisilleen kuin paita ja peppu, heistä olisi todella ihana lukea ja lainatakseni tätä kohtaa VK:sta:
Lainaus
(Viisaten Kivi, 9. painos, s. 18, viides kappale) "Onneksi nyt on pimeä. Minä en ole punastunut tällä tavalla kertaakaan sen jälkeen kun matami Pomfrey sanoi pitävänsä korvalapuistani."
-Dumbledore
Mielstäni on ilmiselvää, että Dumbledoren rakas on Pomfrey EI McGarmiwa :D

Lisäksi vielä tämä paritus, joka on mielestäni täysin vastenmielinen, mutta silti jollain oudolla tavalla kiehtova:
Hagrid/Olympe:
MOlemmat ovat puolijättiläisiä ja hieman hömelöitäkin, joten he sopivat toisilleen mieniosti. Toisaalta, minusta ne ovat kerrassaan kammottava pari, ja mielestäni Hagridin olisi kuulunutkin psytelllä sinkku miehenä...

-Zenz

"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

palladiini

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #18 : Elokuu 15, 2007, 18:00:23 »
Olen vahvasti Ron/Hermione -perituksen puolella! Ne olisi suloisia yhdessä :D Mutta toisaalta Hermione (joka on vähän sellainen tiukkis) olisi kiva nähdä hassun ja hullunkurisen Fredin (tai Georgen) kanssa!
Sitten toinen hauska pari on/olisi nämä Voro ja kirjastonhoitaja matami Prilli. Jotenkin heidät olisi kiva nähdä yhdessä oikein "virallisesti". (ovatko he muuten pari niinkuin Harry ja Hermione veikkailivat (olikos se) Puoliverisessä prinssissä?
Kannustan myös Harry/Ginny -paritusta! Niin ja Tonks ja Remus ovat älyttömän suloisia! :)

Anteeksi tämä perustelujen puute.. En tiedä miksi pidän näistä pareista.. Se nyt vaan on niin :D

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #19 : Elokuu 24, 2007, 21:51:38 »
Tsah, minä olen aina tykännyt Ginnystä, joten tottakai rakastan Ginny/Harry-paritusta. En tiedä miksi, mutta se nyt vaan on! Toinen mikä on saanut sydämmen lämpenemään jo pitemmän aikaa on Albos/Minerva. Kaksi vanhaa ja mahtavaa taikuria. Kovin samanlaisia, mutta kun ajattelee, niin paljon erilaisia piirteitä näissä kahdessa on. Kumpikin ajattelee aina lasten parasta, mutta siinä missä Minerva ei koskaan höllää nutturaansa, Albus sen kuin hymyilee silmät tuikkien puolikuulasiensa yli. Aivan ihana pari!

Muutama päivä sitten löysin jostain tietokoneen perukoilta käsiini Remus and the lupinssien biisin nimeltä The ballad of Neville and Luna. Aluksi laulu kuulosti minun korvaani ärsyttävältä, mutta jossain vaiheessa päässäni napsahti ja ihastuin siihen. Kaikki vaan kuuntelemaan ja jostain sen laulun hankkimaan, sillä se saa ihan kenen tahansa pään pyörälle Luna/Neville parituksesta. Kaksi aina vähän oudompana ja huonompana pidettyä henkilöä, mutta kaksi jotka aina saavat sympatiat puolelleen. Tätä kannatetaan!
syön sun pään.

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #20 : Elokuu 28, 2007, 07:12:18 »
Remus/Tonks: Oi, niin ihana pari! :) Tonksin rakastuminen (PP:ssä) Remukseen on ollut yksi parhaimmmista kohdista koko sarjassa! Mutta, yksi asia jäi vaivaamaan (vaikka se ei tähän osioon kai kuulukkaan), nimittäin se, mitä Tonks sanoo PP:ssä Remukselle.
Lainaus
"Siinä näet!" sanoi pingottunut ääni. Tonks muolkoili Lupinia. "Fleur haluaa yhä hänen kanssaan naimisiin, vaikka häntä on purtu! Hän ei välitä!"

Pitäisikö nyt lukea rivien välistä, ja sanoa, että Tonks oli kosinut Remusta? (PP:ssä mennään vuosissa 1996-1997, ja -96 oli karkausvuosi, jolloin naisetkin saavat kosia!) En tiedä... Mutta paljon olen sitä miettinyt...
Muttamutta, joka tapauksessa. Ihania ovat kumpikin, ja Jo on tehnyt erittäin hyvin, kun saattoi heidät yhteen!

Toinen aivan ihana on Hermy/Ron, koska nämä jos ketkä sopivt yhteen... Ja Ron on niin ihana, ja symppis hahmo, että Hermione, "tiukkan tätinä" sopii hänelle kuin pipo päähän (taaas näitä typeriä sanontoja!).

Poissa Milgia

 • Clandestine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Miittiriippuvainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #21 : Syyskuu 03, 2007, 21:03:10 »
ihania pareja ovat ehdottomasti;

Harry ja Luna,koska he vain sopisivat yhteen..
mutta luulen parempi pari on kuitenkin Harry ja Ginny..toivottvasti he menisivät naimisiin :)

Tonks ja Lupin
Fleurosaa lainaten "Oli niin söpöä kun he päättivät aloittaa seurustelun, ainakin minun mielestä. On myös erittäin rohkeaa ja kultaista että vaikka Tonks tietää Lupinin olevan ihmissusi, hän silti rakastaa tätä ja haluaa olla tämän kanssa. Vaikka miten Lupin onkin yrittänyt varoitella, ettei halua satuttaa häntä edes vahingossakaan. Tämä on pari, jonka toivon pysyvän yhdessä pitkään."
Toivottavasti heille kehkeytyisi enemmän kuin seurustelu suhde... suutun ja mustaksi muutun jos ei..
siis en aio ryhtyä olemaan Siriukselle sukua tms.

Minerva/Dumbledore
Joko tämä on ficcin sivuvaikutuksia taikka heillä on varmasti ainakin ollut jotain säpinää..
mutta jatkossa ei voi edes tulla säpinää kun dumbledore on jo vehreimmillä villasukka nurmilla..
"Summer lovin' had me blast
Summer lovin' happened so fast
I met girl crazy for me
Met boy cute as can be."

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #22 : Syyskuu 03, 2007, 21:53:23 »
Ron ja Hermione! Paras pari mitä vois Pottereissa olla. Ois ihanaa jos ne nyt menis seiskakirjassa yhteen, olleet kauan kavereita ja vihdoin saisivat toisensa. (:
Sitten toinen on Luna ja Neville. Ois aika sanoisinko... jännä paritus. Mutta silti aika ihana. Molemmat oudohkoja hahmoja, tai ainakin Luna. Neville huonomuistinen ja aika huono monissa aineissa (vaikka eikai se outoutta ole), Luna muuten vaan outo tai oikestaan erikoinen. ;D

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #23 : Syyskuu 05, 2007, 22:06:45 »
Ron ja Hermione
Ne sopis toisilleen täydellisesti! Vanha sanonta 'Rakkaudesta se hevonenkin potkii' sopii juuri Roniin ja Hermioneen, kun ajattelee monta riitaa hekin ovat käyneet yhteisten kouluvuosiensa aikana. :D Ja uskon että Hermione saisi Roniin vähän järjestystä, tarkoitan, että Ron tuppaa välillä olemaan vähän laiskahko.. ;DD He täydentävät toisiaan; Ron on hiukan hömelö, ja Hermione tekee kaiken viimeisen päälle valmiiksi, jos on jotain aloittanutkin.

Harry ja Ginny
Harry ja Ginny olis hyvä pari, koska kummatkin ovat tunteneet toisensa melko kauan, eli luottamusta pitäis löytyä ainakin vähän, ja Ginny osaa tukea ihmisiä heidän päätöksissään, olivat ne sitte sellaisia, mitä se ei itte tekis.. Ja ne vaan sopii toisilleen. Ja Harryn tiedetään ainakin välittävän Ginnystä paljon, koska lopetti suhteensa Ginnyyn, ettei tälle kävisi mitään. Ja olisi ihanaa kuulla/nähdä, kun Harry ja Ginny palaisi yhteen viimeisessä kirjassa.

Poissa Villa Viola

 • Salarakas Mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rakkaus on kärsivällinen!
 • Pottermore: WingHowl90
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #24 : Syyskuu 22, 2007, 10:54:48 »
Kaikkein paras paritus on Ron ja Hermione. Ne vaan jotenkin täydentää toisiaan! Kun luin kutosta pelkäsin ihan oikeasti, että Neville ja Hermione päätyy yhteen! (Se olis ehkä mennyt, jos siinä olis tapahtunut niin, että Neville olis älynnyt, ettei Hermione oo sille SE oikea, ja Hermione saisi Roninsa.)

Toinen pari josta tykkään on Remus ja Nymfadora. Ne vaan on niin lutusia! Varsinkin se, kun Remus yrittää tavallaan suojella Nymfadoraa, sanomalla olevansa liian vanha. Täytyyhän rakkaudessa jotain esteitä olla, eihän se muuten olis niin ihanaa. Ajatelkaa nyt jos kaikki parit sais toisensa heti!?!

Toivoisin ( auttamattomana romantikkona ), että Severus löytäis jonkun. Onhan silläkin oikeus onneen ja rakkauteen. En kyllä tiedä kuka sille olis sopiva puoliso... Ehkä joku jästimaailmasta. Onhan se itsekin puoliverinen.

Vaikka kannatankin Harrya ja Ginnya, oli viihdyttävä lukee nelosessa miten Harry riutuu, kun ei saa Chota.

Yksi ihana pari on Bill ja Fleur. Toivottavasti ne saa antoisan avioliiton, joka on täynnä rakkautta ( ehkä jopa jälkikasvua...<3 )

Toivon Lunan saavan jonkun. Ehkä Seamusin tai Deanin. Tai eihän niiden oo pakko Rohkelikkoja olla, voihan ne olla jostain muustakin tuvasta...

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #25 : Lokakuu 26, 2007, 15:47:15 »
Lily ja James. He vain sopivat yhteen. Myönnetään että olen lukenut liikaa kelmificcejä ja fluffyä näiden välillä, mutta he vain kuuluvat yhteen. Ja onhan Harrykin tulos heidän rakkaudestaan ;D

Ja tietenkin vannoneena slash fanina, Harry ja Draco. He vain ovat toisilleen niin sopivat, kuin yö ja päivä, luihuinen ja rohkelikko, mutta silti. Forever <3

Remus ja Tonks. Tonks tietää Remuksen pienen karvaisen salaisuuden ja silti rakastaa tätä ja haluaa perustaa perheen tämän kanssa. Tonks ei välitä mistään muusta kuin Remuksesta. Kaunista <3 Ja Remus on ansainnut itselleen naisen joka rakastaa häntä itseään oikeasti ja Tonks nyt sattuu olemaan se oikea nainen. He vain loksahtivat kohdalleen. Siitäkin huolimatta että Remus ja Sirius ovat vastustamaton pari annan Remuksen Tonksille.

Sirius ja joku. Varmasti Sirius rakasti jotain tyttöä (tai miksei poikaakin mutta unohtakaamme sen nyt) jossain vaiheessa. Rowling olisi voinut kertoa enemmän Siriuksesta, tai siis hänen seuraelämästään. Vaikka Sirius olikin naistennaurattaja ja pyöritti sen ajan Tylypahkan jokaista tyttöä niin pakkohan tämän pojankin oli jotain joskus rakastettava. Aivan varmasti.
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

Poissa Velns Meica

 • Viinirypäleiden suursyömäri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #26 : Marraskuu 07, 2007, 18:18:02 »
Lempiparini on luultavasti nyt (tietenkin) Lily ja James: Tämä pari on niin ihana, he ovat oikeasti luodut toisilleen. Onneksi James jaksoi roikkua Lilyssä ja Lily tuli lopulta järkiinsä. Tämä pari on oikeasti tosi kaunis <3
 Muita lemppareita on Albus ja Minerva, tämä pari oli aivan varmasti täysin totta! Albus oli juuri sellainen, että rakastui kaikkein tiukkapipoisimpaan mikä maa päällänsä kantaa. Minerva ei tietenkään heti kiiinnostunut ja Albus roikkui hänen kannoillaan pitkään kunnes lopulta Minnie suostui ja he viettivät onnellista salasuhdetta. Ei siis mikään ihme, että Minerva on vararehtori.... (äsken vasta huomasin, että tuo minun Albuksen ja Minervan suhteen alku muistuttaa aika paljon Lilyn ja Jamesin suhdetta)
 Harry ja Draco on ainoa slash-pari, joka voisi jopa toimia. Olen tykästynyt tuohon paritukseen itse asiassa tosi paljon, se on vaan jotenkin söpö...
Fleur ja Bill on myös toimiva, hahmot ovat niin erilaisia, että paritusta voi täysin hyvällä omatunnolla kutsua oudoksi, mtta söpöksi. Fred ja Angelina toimivat myös. Hahmoissa on samankaltaisuutta, mutta myös tiettyjä eroja, että se toimii...
Siriukselle ja Regulukselle olisi ollut ihanaa, jos heillekin löytyisivät jotkut oikeat, mutta mustasukkaisuuden pelossa en etsinyt heille joten päätin , että paras pari molemmille olisi minä (ja nämähän paritukset ovat niin aidot ja toimivat...)
Emme lopeta leikkimistä sen johdosta, että vanhenemme. Vanhenemme, koska lopetamme leikkimisen.

Fergen

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #27 : Joulukuu 11, 2007, 22:05:07 »
Sirius/Remus on vaan jotain niin suloista. Severus/Lily on ihana paritus. Severus-paritukset ovat mahtavia, ihana tietää, että Severuksen sydämessä on myös rakkautta ja lämpöä. Voi Sev raukkaa kun joutuu aina kiusattavaksi eikä koskaan saa Lilyä. Säälin sitä.
Muitakin ihania parituksia on, mutta en osaa perustella niitä. :D

Chockladcream

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #28 : Tammikuu 31, 2008, 19:15:04 »
No tässäpä tulee:

Ron ja Hermione ovat tietenkin ykköspari, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ne on tosi söpöjä, kun kummatkin on aina mustasukkaisia toisille ja riitelevät aina välillä, mutta ovat niin suloisia sovittuaan riitansa. Tarvitseeko sitä enempää selittää? Selevä kun pläkki !

Tykkään kans Harry ja Ginny - parituksesta, mutta ei se ole yhtä sykähdyttävä, kuin Ron ja Hermione. Se oli jo melkein alussa selvää, että Harrylla ja Ginnylla tulee olemaan jonkunlaista juttua (ainakin minulle!)

-chockladcream-

Poissa Kaura

 • Molskahdus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYM
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #29 : Helmikuu 10, 2008, 14:05:55 »
Ron ja Hermione, siis nämä kaksihan ovat aina kuuluneet yhteen. Ei kai siinä sen enempää perusteluja tarvita?
Tonks ja Remus, söpö pari mielestäni. Sopivat niin hyvin toisilleen. Tonks on sellainen hauska ja kömpelö ja Remus fiksu ihmissusi, täydentävät mukavasti toisiaan. :)
We watch the shows, we watch the stars
On videos for hours and hours...

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #30 : Helmikuu 18, 2008, 19:06:19 »
Perus Ron/Hermione.


Mutta selittäkää, mikä tää homobuumi oikeen on? Ette kai te oikeasti halua Pottereihin mitään homosuhteita? Hyi, jos yksikin tulisi niin kidutu taika lentäisi YAAR!
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #31 : Helmikuu 18, 2008, 21:44:58 »
Lainaus käyttäjältä:  Don Hessu
Mutta selittäkää, mikä tää homobuumi oikeen on? Ette kai te oikeasti halua Pottereihin mitään homosuhteita? Hyi, jos yksikin tulisi niin kidutu taika lentäisi YAAR!
Anteeksi? Mitä? Viestisi antaa sinusta aika... omituisen kuvan. Homot ja lesbot ovat ihmisiä siinä missä muutkin, joten miksei heitä voisi olla Pottereissa? Kirahveissa, ihmisissä, miksei velhoissakin voisi esiintyä saman sukupuolen suhteita?
Menee offiksi. Jooh, homobuumi, niin kuin asian ilmaisit. Kräh. Ärsyttävä teinityttöihkutus, (ohimenevä?) muoti-ilmiö. Yli puolella galleriateinitytöistä on jokin homoyhteisö listassaan, ja sitten ollaan niin "ernuja". Mutta jokaisella makunsa, käsittääkseni slashficeistä fanitus on levinnyt laajemmalle. Todella laajalle itse asiassa.

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #32 : Helmikuu 19, 2008, 20:04:26 »
Lainaus käyttäjältä:  Don Hessu
Mutta selittäkää, mikä tää homobuumi oikeen on? Ette kai te oikeasti halua Pottereihin mitään homosuhteita? Hyi, jos yksikin tulisi niin kidutu taika lentäisi YAAR!
Anteeksi? Mitä? Viestisi antaa sinusta aika... omituisen kuvan. Homot ja lesbot ovat ihmisiä siinä missä muutkin, joten miksei heitä voisi olla Pottereissa? Kirahveissa, ihmisissä, miksei velhoissakin voisi esiintyä saman sukupuolen suhteita?
Menee offiksi. Jooh, homobuumi, niin kuin asian ilmaisit. Kräh. Ärsyttävä teinityttöihkutus, (ohimenevä?) muoti-ilmiö. Yli puolella galleriateinitytöistä on jokin homoyhteisö listassaan, ja sitten ollaan niin "ernuja". Mutta jokaisella makunsa, käsittääkseni slashficeistä fanitus on levinnyt laajemmalle. Todella laajalle itse asiassa.

Hmmh.. Anteeksi jos onnistuin pilaamaan päivään, kai minä hieman homovastainen olen, mutta ihmetyttää suuresti miksi monet laittavat näitä.. Ja kun monella sivulla käyn missä on k-15/k-18 Potter ficejä niin puolet on sitten Harry/Draco :/Ja joo, ihan mielenkiinnolla kysyn, miksi homopari?

Ja anteeksi jos tekstilläni loukkaan jotakuta. :)
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Ellie

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #33 : Maaliskuu 06, 2008, 16:13:15 »
Arthur ja Molly. He ovat ihan ykköspari. Sopivat hyvin yhteen. Äidillinen Molly ja jästien tavaroista sekaisin oleva Arthur. Mikään pari ei ikinä voita tätä. Mutta tietysti on muitakin ihania...

Ron ja Hermione. Hermionen ja Ronin välillä on ollut koko ajan jotain sähköä, toivottavasti he päätyvät seiskassa onnellisesti yhteen.

Sitten vielä Bill ja Fleur. En todellakaan osannut ajatella tälläistä paria ennen kutoskirjaa, mutta nyt on asiat ihan toisin. Ovat ihan erilaisia, mutta eikös sanota, että vastakohdat täydentävät toisiaan..? :D

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #34 : Maaliskuu 06, 2008, 18:15:30 »
Remus & Sirius
Velhomaailman ihanin pari. Tämä paritus tulvahti minun ja Mibbyn mieleen joskus yökyläreissulla, ja on ihanaa kun useat muutkin pitävät ja kirjoittavat tästä parista. Varsin suloinen pari. Melko kapinallinen Sirius ja rauhallinen ihmissusipoika Remus. Mikä voisi olla sen herttaisempaa? He sopivat mainiosti yhteen. Meillä on jopa teoria heidän suhteensa todenperäisyydestä.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 14, 2008, 16:58:09 kirjoittanut Mizza »

Onyksi

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #35 : Maaliskuu 06, 2008, 23:00:24 »
Lily/James: Absoluuttisesti paras pari ikinä! ( Ainakin minun mielestäni, jokainen olkoon sitä mieltä mitä huvittaa.) He ovat suloisia yhdessä, sopivat hyvin yhteen, ovat mielenkiintoisia henkilöitä ja ymmärtävät toisiaan täydellisesti. Siinä se.

Tonks/Remus: Toinen lempiparini. Tonks on räväkkä ja riehakas, Remus taas tasainen ja rauhallinen. Vastakohdat tunnetusti täydentävät toisiaan. Arvostan suuresti Tonksia, koska hän silti rakastaa Remusta, vaikka tämä ( Remus siis, ei Tonks) on ihmissusi.

Hermione/Kalkaros: Ensimmäinen paritus johon tutustuin, joka ei ole mainittu kirjoissa. Severus on oma häijy itsensä ja Hermione on Hermione. Voiko parempaa paria ollakkaan?

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #36 : Maaliskuu 19, 2008, 18:04:16 »
Lainaus

Sirius/Remus
Minusta he vain ovat niin ihania hahmoja, ihania yhdessä tai erikseen, mieluummin yhdessä. :) Ystävinähän me heidät tunnemme, vielä nyt ennen kuin Rowling on päättänyt julkistaa mitään (minulla on suuret odotukset viimeisestä kirjasta), mutta ainakin minun silmiini osuu rivien välistä sellaista rakkautta että oksat pois. Heidän tarinansa on uskomattoman kaunis ja ah, niin traaginen; on ystävyyttä, rakkautta, vihaa, katkeruutta, surua ja kaikkea siltä väliltä. Oikeasti, Rowling on näköjään tahattomasti luonut yhden kauneimmista rakkaustarinoista, joita tiedän. Ajatelkaapa nyt: ensin kävivät koulua ystävinä, tekevät jo silloin kaikkensa toistensa puolesta, rakastuvat, sitten koulun päätyttyä sotaa käydessä tulee epäilyksiä, ei tiedä enää voiko toiseen luottaa, ja sitten Sirius Azkabaniin, josta seuraa kaksitoista vuotta katkeruutta ja vihaa Remuksen osalta, Siriuksen osalta katumusta ja yksinäisyyttä, sitten he taas tapaavat toisensa ja salaisuudet paljastuvat, Sirius lähtee pakoon vuodeksi, sitten tapaavat jälleen ja saavat vuoden aikaa rakastaa toisiaan ennen kuin Sirius kuolee, ja jälleen Remus jää yksin, tällä kertaa surullisena ilman vihaa, sydän painavana. Ah! *pyyhkäisee kyyneleen pois* Sirius ja Remus ovat luotuja toisilleen, ainakin minun näkökulmastani katsottuna. Ikävää vain, etteivät kaikki näe asioita samalta kantilta.

Ah, mä olen täydellisesti kanssasi samaa mieltä! Lukaiskaapa kaikki kolmoskirja uudestaan, ja huomioikaa miten Remus reagoi aina kun joku mainitsee Siriuksen. Ja sitten se loppu, ah. Itken aina niin katkerasti kun luen FK:n loppua, Remus-raukka. Tonksista pidän hahmona mutta, ehei, Remus (<3) on varattu nyt ja aina Siriukselle. Olemme tosin Mizzan, joka täällä aiemmin on S/R:ää hehkuttanut, kanssa järkeilleet, että jos meidän Remukkamme olisikin ollut bi-seksuaali. Noh, Remus ja Sirius ovat ehdottomasti lempiparitukseni. Kaunein rakkaussuhde ehdottomasti. Awww.

Älkää nyt tappako mua, mutta minusta Severus & Gilderoy ovat myöskin todella, todella ihana pari. Gilderoy kun on sellainen Gilderoy ja noh, Severus on sellainen Severus.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 20, 2008, 08:30:10 kirjoittanut Mimmi »
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #37 : Maaliskuu 19, 2008, 22:07:12 »
Rowlingin luomista pareista ehdoton suosikkini on tällä hetkellä ja tulee aina olemaan Lucius/Narcissa. En oikeastaan tajua ihan tarkkaan, mikä siinä viehättää; on vain niin suloista ajatella pahis-kuolonsyöjä-Luciukselle vaimo. :') Ja Narcissahan on loistava hahmo: kammottavan ilkeä ihmisten ilmoilla, mutta sitten matelee polvillaan Kalkaroksen edessä poikansa vuoksi. :O Rowling ei kyllä hirveämmin ole mässäillyt tällä parituksella, mutta sitä vapaammat kädet ficcareilla. Ah. <3

Toinen mukava kirjoissa esiintyvä paritus on Lupin/Tonks. Niin erilaisia, mutta sopivat yhteen sitäkin paremmin. ^^ Muuta on vähän vaikea sanoa, nuo vain ovat niin toisilleen luodut.

Ja sitten parituksia kirjan ulkopuolelta. Hmm, no, Severus/Narcissa on jokseenkin kiehtova, tosin en usko että pitäisin tällä parituksella mässäilystä. Sellainen neutraali kuulostaa kivemmalta, tai sitten enemmän joku ystävyyssuhde-tyyppinen... suhde. :D Tai yksipuolinen paritus Severuksen puolelta. Tai toisinpäin, en osaa päättää. :D

Voldemort/Bellatrix olisi kanssa jännä. Bellatrixillahan näkyy olevan jonkinlainen pakkomielle pimeän lordin palvelemiseen, ja olisi kiva nähdä jotakin Voldemortinkin puolelta - mutta ei missään nimessä liikaa, Voldemort on tunteeton pahis eikä muuksi muutu. :O Mielestäni yksikään paritus ei maistu oikein miltään, jolleivät hahmot ole IC:itä.

Hmh, nyt ei muistu enempiä hyviä pareja mieleen, muoksin jos muistan lisää...

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #38 : Maaliskuu 20, 2008, 08:33:31 »
Sirius/?:
Sirrestähän nyt aina jaksaa lukea, ja hänelläkin varmasti oli 'se oikea', vaikka ensin hän kokeilikin suurinpiirtein jokaista Tylypahkan tyttöä siihen aikaan. Sirrestä on muutenkin aivan ihana lukea ja toiovisin, että Rowkin olisi paljastanut kyseisestä hahmosta ja hänen naiselämästään hieman enemmän...
Naiselämästään? Toki, mutta miksei myös mieselämästään, emmehän me tiedä kovinkaan monen hahmon seksuaalista suuntautumista. Sitä paitsi, tuo naistennaurattaja-Sirius on yksinomaan vain tavallinen ficci-Sirius, joka on levinnyt kummittelemaan ihmisten mieliin. Itse en usko Siriuksen mikään naistennaurattaja olleen.

Lainaus käyttäjältä:  Don Hessu
Mutta selittäkää, mikä tää homobuumi oikeen on? Ette kai te oikeasti halua Pottereihin mitään homosuhteita? Hyi, jos yksikin tulisi niin kidutu taika lentäisi YAAR!
Anteeksi? Mitä? Viestisi antaa sinusta aika... omituisen kuvan. Homot ja lesbot ovat ihmisiä siinä missä muutkin, joten miksei heitä voisi olla Pottereissa? Kirahveissa, ihmisissä, miksei velhoissakin voisi esiintyä saman sukupuolen suhteita?
Menee offiksi. Jooh, homobuumi, niin kuin asian ilmaisit. Kräh. Ärsyttävä teinityttöihkutus, (ohimenevä?) muoti-ilmiö. Yli puolella galleriateinitytöistä on jokin homoyhteisö listassaan, ja sitten ollaan niin "ernuja". Mutta jokaisella makunsa, käsittääkseni slashficeistä fanitus on levinnyt laajemmalle. Todella laajalle itse asiassa.
Tarkoittanet niitä: "Awwww vähäx söböö homoi!!111" ja sitten "Hyyyiii lepakoit ällööööööhh!11"-tyyppejä. Eli niin kauan kun on kyse homoista (vastakkainen sukupuoli) kaikki on ihanaa ja söpöä, mutta heti lesboihin mennessä touhu muuttuu ällöttäväksi. Tuollainen touhu on yhtä tyhmää kuin suoranainen homoviha, ja se syö jalansijaa meiltä, jotka oikeasti vihaamme homofobiaa. Sori, tuli nyt todellakin off.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 20, 2008, 08:40:11 kirjoittanut Mimmi »
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Youre

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #39 : Maaliskuu 29, 2008, 12:29:50 »
Kiva paritus on mm. Ron & Hermione. Itse tykkään, jotenkin he vain sopivat toisilleen. Täydentävät toisiaan, koska ovat luonteiltaan erilaisia. Ron on välillä vähän ulkona jutuista, mutta Hermione sitäkin viisaampi ja sähäkämpi. Mutta molemmilla on yhteisiä piirteitä, rohkeus ja luotettavuus.

Eikä minulla myöskään ole mitään vastaan Harry & Ginny. Ennemmin niin, kuin että esimerkiksi Harry ja Hermione, ei ei ei... Jotenkin he vain sopivat toisilleen.

Lupin/Tonks parituksesta tykkään, koska he ovat niin erilaisia, mutta silti sopivat niin hyvin toisilleen! Lupin on vähän vanhempi, rauhallisempi, kun taas Tonks on kömpelö ja meno päällä. Tonks saa Lupinin piritymään, mutta Lupin vähän Tonksia rauhoittumaan..

Nyt kun tarkemmin miettii, niin miksei Albus/Minerva? Olisi juuri sopivia toisilleen. :D Minerva on tiukkapipo, mutta erittäin viisas. Dumbledore viisaampi, mutta peittää sitä vähän höperyyteensä. :D

Muista pareista mistä tykkään, niin Lily/James sopivat toisilleen, Arthur/Molly ovat täydellinen pari.

Olisin halunnut, että kirjoissa olisi mainittu Siriuksen rakkaus elämästä jotain enemmän, kuka hänen elämänsä nainen oli? Ei ainakaan James. :D Ja lisäksi kaikki miettivät, kenen kanssa Severus olisi voitu parittaa, niin itse olen sitä mieltä, että hänen sydämensä kuuluisi loppu iäkseen eräälle ihmiselle, ketä en viitsi mainita etten spoilaannuttaisi ketään. (:

nikodeemus

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #40 : Huhtikuu 06, 2008, 10:47:37 »
En tiedä noista oikeista pareista... Ehkä ainut oikea pari, joka on tosi mukava, on Remus Ja Tonks. Mutta pistän tähän yhden omakeksimääni. :P
Matami Rosmeta, ja Aberforth Dumbledoore. Sianpään pubi, ja Kolme luudanvartta yhdistyisivät, niin että nuo kaksi olisi samaa Pubia, vähän eri paikoissa.
Kolmeluudanvartta = huispaus, ja Sianpää = sika. Eli niitten Pubien nimeksi tulisi Huispaava sika. Loogista, vai? xd

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #41 : Huhtikuu 08, 2008, 14:09:53 »
Luna ja Neville ovat molemmat ihanan höpsöjä. Dobby ja Winky ovat suloisia ja Dobby yleensä auttaa Winkya. Hermione ja Ron täydentävät toisiaan, toinen on älykkö ja toinen hieman tyhmempi. Kukaan älypää ei varmasti jaksa toista yhtä älykästä. Voldemort ja Bellatrix ovat molemmat niin pahoja kuin vain voivat olla eikä kummallekaan sovellu sen hyvempi. Tosin suhde olisi varmaan jotain ihan muuta kuin rakkautta.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #42 : Huhtikuu 10, 2008, 21:25:13 »
Olisin halunnut, että kirjoissa olisi mainittu Siriuksen rakkaus elämästä jotain enemmän, kuka hänen elämänsä nainen oli?

Mikäli oikein muistan, Row on itseasiassa kommentoinut tätä asiaa ja kertonut (kysyttäessä Harryn mahdollisesta kummitädistä), että Sirius oli liian kiireinen ollessaan nuori kapinallinen, ettei hänellä sen kummemmin ketään erityistä naista ollut. En muista miten se sanatarkasti meni, mutta jotain tuollasta. :)

muoks// Joo, Remus teh Kummitätisusi
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 12, 2008, 15:31:46 kirjoittanut Joku »

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #43 : Toukokuu 02, 2008, 19:42:44 »
Tonks ja Lupin on myös ihana paritus, vaikka eikös heillä ole jtn. 10 vuotta ikäeroa..? Kerran jos Tonks on 22v? Ja Lupin sen jotain 38v?

Tarkalleen laskettuna noin 16 vuotta, mutta ikähän on vain numero.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa momentum

 • Daydreamer
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hi~ ♥
  • Tunneterapiaa
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #44 : Toukokuu 12, 2008, 16:59:38 »
Oi, juuri sopiva topic minua varten. :3

Alkuun kyllä sanon ensin, etten ymmärrä ollenkaan noita homoparitusten suosiota. Ei sillä, että minulla olisi jotain niitä vastaan, itse en tosin kamalasti perusta niistä ja ficcejä homoparituksineen löytyy vaikka kuinka. Minua sellainen alkaa kyllä helposti väsyttää, ja ärsyttääkin, mutta sama se minulle on, mistä te pidätte. En minä sen perusteella tuomitse kuitenkaan ketään. Voisiko joku valaista uteliasta momua nyt tässä asiassa? Mikä niissä viehättää niin monia? :33

Ja sitten itse asiaan. Ja nyt pääsen hehkuttamaan. <3

Lily x James
Ihanin paritus ikinä. En ole koskaan kohdannut mitään yhtä sööttiä paritusta kuin nämä kaksi. Minulla on myös jokseenkin helppo kirjoittaa ficcejä Lilystä ja Jamesista, koska erään oman tarinani hahmot ovat paljolti samankaltaisia kuin nämä kaksi. Jos teitä kiinnostaa niin voin antaa linkin kys. tarinaan toiselle foorumille. No, piilomainonta ends here. Mutta siis Lily x James. En tiedä yhtään söpömpää Harry Potter paritusta kuin tämä. On harmillista, että he kuolivat. Jos minä olisin kirjoittanut Potterit, Lily ja James eläisivät. Tässä parituksessa on sitä jotain. He ovat täydellisiä toisilleen ja sopivat toisilleen täydellisesti. Yhteisymmärrystä ja välittämistä sun muuta ihanaa. :> Ja tästä tulikin mieleen eräs one-shot, jonka väänsin englannista suomeksi ja ajattelin heittää sen tännekin tässä kun saan oikoluettua.

Harry x Luna
Ei mitään Ginnya tai Cho Changia, kun Luna Lovekiva Harrylle. Minusta nämä kaksi sopivat toisilleen ihan älyttömän hyvin. En tosin tiedä miksi. Minusta Luna ja Harry vain ovat jostain syystä sopivia toisilleen. Minulle ja yhdelle kaverilleni tuli tällainen paritus mieleen yhtenä päivänä ja me olemme sen jälkeen kannattaneet tätä voimakkaasti. Sitä paitsi tuo Ginny x Harry paritus tuntuu kovasti olevan "historian toistamista", kun James ihastui Lilyyn, joka sattumoisin oli punapää, kuten Ginny. Ärsyttävää minusta, mutta eipä tuolle mitään mahda. Mutta minusta Luna mieluummin kuin Ginny.

Dumbledore x McGarmiwa
Olin niin varma, että näillä kahdella on suhde, mutta sitten Rowling kertoi Albuksen olevan homo. :'D Olin ihan äimänä. Olin niin varma, että nämä kaksi ovat kuitenkin yhdessä. Ainakin vähintään tuntuu siltä, että McGarmiwa voisi hyvinkin pitää Albuksesta romanttisemmalla puolella, mutta en sitten tiedä. Enkä muista kirjoistakaan nyt mitään viittauksia tähän. Mutta Albus ja Minerva kuitenkin olisivat mainio pariskunta.

Bellatrix x Voldemort
Pahismies ja sen wannabe-vaimo. Olen ihan varma, että Bella rakastaa Voldyä. Ainakin se naikkonen käyttäytyy välillä siihen tyyliin, että tämä voisi olla mahdollistakin. Enkä ihmettelisi kyllä ollenkaan. Kumpikin ovat vähintään yhtä hulluja. Mikäs siinä? He voivat yhdessä suunnitella (siis olisivat VOINEET) maailman valloittamista ja muuta kivaa.

:3
Löydätte mut myös näistä:
last.fm||Twitter||Facebook||LiveJournal||Fanfiction.net||DeviantART

Agitaattori

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #45 : Toukokuu 13, 2008, 15:41:02 »
Remus sekä Sirius.
Pikku ihmissutemme on juuri sellainen uhrautuvainen, feminiininen ja velvollisuudentuntoinen otus, jollaiset aina lankeavat komeisiin, vastuuttomiin renttuihin. Tämän lisäksi parista tekee suloisen salaisuus, joka liittyy eittämättä homoseksuaalisuuteen, ja aavistuksenomainen kielletyn maku. Jotta pari ei menisi liian vakavaksi, ovat molemmat sentään pesunkestäviä kelmejä, ja luulen jopa syvältä Remuksesta löytyvän vanhan kepposmielen.

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #46 : Kesäkuu 15, 2008, 20:43:42 »
Ehdottomasti paras paritus ikinä on Harry/Draco paritus. Eikös aina sanota, että viha ja rakkaus kulkevat käsi kädessä? Onko niillä nyt niin paljon eroa? Siis loppujen lopuksi. Pidän ehdottomasti enemmän tämän parituksen fluffyttomista versioista, sillä se ei sitten taas enää toimi.

Tavallaan myös (Albus/Minerva). Kyllähän heillä on aina jotain juttua ollut ja lähinnä taidan olla tätä mieltä kaverin aivopesun jäljiltä. En ole koskaan yhtään fickiä lukenut.

Voldemort/Ballatrix. Pitääkö tätä selittää? Tämä on tietenkin "vähän" erilainen pari kuin nämä normaalihärpäkkeet, mutta kuitenkin ja ajattelen tämän aikas normaalista poikkeavana.

Lisäksi Lily/James on hyvä ja toimiva kokonaisuus.


Onhan olemassa toki paljon muitakin hyviä pareja ja jo olemassa oleviakin, mutta tässä nämä minusta parhaat sitten olivatkin.

-Lohikäärmelady

//Feen päivitti//

« Viimeksi muokattu: Lokakuu 05, 2009, 21:04:41 kirjoittanut Lohikäärmelady »
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Fleurosa

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #47 : Kesäkuu 22, 2008, 15:29:24 »
Harry/Hermione Minä tykkään tästä parista, vaikka sitä ei ole koskaan kirjoissa ollut. Minusta he jotenkin sopisivat toisilleen, ovathan hekin kokeeneet yhdessä melkein kaiken sen minkä Ronkin on Hermionen kanssa. Deathly Hallowsissa oikein toivoin Harryllä ja Hermionella olevan jotain säpinää sillä välin kun Ron lähti pois, mutta pitihän se tietää että Hermione kuuluu Ronille ja on tälle uskollinen. Mutta siis, tästä fiktiivisestä parista lisää.
Minusta Harry sopisi Hermionelle, koska Hermione pitää mielestäni Harryn tavallansa kasassa. Hän auttaa Harrya pulmissa, varoittelee, huolehtii ja auttaa, joten miksei hän myös voisi rakastaa tätä? Hermione taas sopii Harrylle, koska he ovat molemmat jästiperheestä, joten he voisivat ymmärtää toisiaan paremmin, puhua siitä miltä tuntui kun kirje saapui yllättäen postiluukusta. Minusta he voisivat elää mainion elämän yhdessä. Awws.

Ron/Hermione Jos ei siis edellistä paria, niin täytyy myöntää että on tämä pari kyllä aika hyvin ujutettu yhteen. Kaksi mieleeni tullutta sanontaa tulevat minusta tästä parista niin hyvin esille, rakkaudesta se hevonenkin potkii sekä vastakohdat täydentävät toisiaan. Ne sopivat niin hyvin heille!  Jos sitten vielä perusteluja, no, heillähän on kirjojen perusteella ollut semmoista ns. pientä säätöä jo aikavuodet, tosin he eivät ole aina välttämättä sitä itse hoksanneet. Ronilta se on ilmennyt mustasukkaisuutena, Hermione on aina pikkaisen näsäviisas ja kiusoitteleva. Luulen, että melkein kaikki perustelut miten he sopisivat yhteen on jo sanottu, ja yhdyn niihin, joten onnellista loppuelämää heille!

Muita pareja? Heitähän löytyy paljon, mutta lisäilen myöhemmin ;-)

Poissa Nefertiti

 • Niilin krokotiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #48 : Heinäkuu 15, 2008, 00:16:07 »
Pottereissa on niin paljon upeita hahmoja, että hyviä pareja olisi vaikka kuinka paljon. :>

Voldemort/Bellatrix, muutamat ovat tämän parin maininneetkin. Jotenkin todella kiehtova pari, vaikka pidän myös Bella/Rodolphus-parituksesta, niin tämä menee kiehtovuudessaan kyllä tuon edelle. Voldemortistahan sanotaan aina, ettei hän ymmärrä rakkaudesta mitään, siksi en tämän parin kohdalla rakkautta näekään todennäköisenä, ehkä Bellatrixin osalta kylläkin. Veikkaan, että mikäli Bella nyt ylipäätään oli kykeneväinen ketään rakastamaan, niin se rakkaus kohdistui enemmän Voldemortiin kuin Rodolphukseen ikinä. Voldemortin ja Bellatrixin välille haluan kuvitella tietynlaisen kiintymyksen. Vaikkei Voldemort sitä itse varmasti myöntäisikään, niin hän on kiintynyt Bellatrixiin ja on salaa otettu naisen kiintymyksestä itseään kohtaan. Varmaa nyt on ainakin Bellan tunteet Voldemortin suuntaan ja haluan pakkomielteisesti ajatella, ettei tunne ole täysin yksipuolinen, oli Voldu sitten kuinka tunnevammainen tahansa. ;>

Hermione/Percy, he ovat niin samanlaisia ja sen takia niin hyvä pari! Hermione ja Percy ovat sen kaltaisia hahmoja, jotka tarvitsevat rinnalleen samanlaisen persoonan. Hermione ei sovi mielestäni Ronille, koska asetelma on ilmiselvä: Ron on tossun alla. Hermionen ja Percyn suhteessa Hermione taas ei voi olettaa olevansa se fiksumpi osapuoli, eikä pääse näin tossuttamaan Percyä. Tämä olisi oikeasti niin paljon parempi paritus kuin Herm/Ron.

Harry/Draco, en tajua miksi sorrun tähän. Ficeissä en aina pidä tästä parista, koska Dracosta tehdään liian usein itse täydellisyys. Draco on vahva persoona, mutta sisimmässään heikko ja tarvitsee jonkun Harryn kaltaisen rinnalleen. Näiden poikien välillä aivan selkeästi sähköä, he ovat vihamiehiä ja joissain asioissa toistensa vastakohtia. Draco on lopulta se alistuva osapuoli, niin se toimii.

Severus/Lily, tämä olisi ihana pari, jos leikitään ajatuksella. Kirjan juonihan muuttuisi melkoisen radikaalisti, jos Severuksesta ja Lilystä olisi oikeasti tullut pari. Olisin niin paljon halunnut, että Severus löytää onnensa, mutta.. No, toinen vaihtoehto Severukselle olisi Narcissa. Severus/Narcissa voisi mielestäni vielä olla canon. Narcissa oli kuudennen kirjan aikoihin ja sen jälkeen melko suuressa kiitollisuuden velassa Severukselle ja suurin piirtein palvoi maata tämän jalkojen alla. Kai Severuskin nyt niin monen vuoden jälkeen jollain tasolla oli päässyt Lilystä yli. Ei tietenkään kokonaan, mutta ainakin sen verran, että voisi kiinnostua Narcissasta. En näe ajatusta yhtään mahdottomana. Heillä olisi hyvin voinut olla suhde, vaikkei se nyt rakkauteen olisikaan perustunut. ;>
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Carablea

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #49 : Heinäkuu 16, 2008, 15:43:18 »
Mietin aina että onko Dumbledoreilla ja McGarmivalla peliä, tosin nyt kun tietää että Dumbledore on homo (luin sen jostain täältä Vuotiksesta) niin on vähän vaikea kuvitella heitä yhdessä. Luultavasti hänellä oli silloin nuorena Grindelwaldin kanssa jotain juttua. En ikinä tajunnut niitä vihjauksia siitä että Dumbledore olisi homo, en ikinä huomannut sitä, ja siksi ajattelin häntä yhteen McGarmiwan kanssa.

Ron ja Hermione tottakai ovat lemppariparini, aloin itseasiassa heidän takiaan lukea koko kirjasarjaa alusta heti kun olin saanut Kuoleman Varjelukset luettua. Se kohta, missä osa Voldemortin sielua medaljongissa manipuloi Ronia väittämällä että Hermione tykkää Harrystä ja saa Ronin itkemään, se on niiiiiiin suloista ja ihanaa :) Eikä mun mielestä Ron olisi tossun alla suhteessa, eihän hän ole edes silloin kun on jo ilmiselvää että he tykkäävät toisistaan. Hehän riitelevät useampaan otteeseen ollessaan kavereita, vielä silloinkin kun eivät varsinaisesti seurustele mutta on jo tiedossa että he tykkäävät toisistaan. Ei Ron ole sellainen tyyppi joka suostuisi olemaan tossun alla, hän selvästi ei tykkää komentelusta. Hermione ja Ron täydentävät toisiaan hyvin: Hermione on kohtelias, idealistinen älykkö, ja Ron taas hauska, vähän toope hetkessäeläjä, jossa on paljon särmää.

Tykkään myös Lupinista ja Tonksista yhdessä.

Harry ja Cho eivät ikinä musta oikein sopineet yhteen, varmaan siksi kun eivät osanneet rentoutua toistensa seurassa. Ginny on siksi parempi vaihtoehto Harrylle. Cho on vähän tylsänpuoleinen hahmokin, Ginnyssä on enemmän särmää. Mutta en ole mitenkään innoissani siitä että he päätyivät yhteen, en ole ikinä kummemmin välittänyt Harryn suhteista, koska hän ei kuulu lempihahmoihini, mutta Ginnyn puolesta siitä tuli ihan hyvä mieli.

En kyllä hirveästi ole kuvitellut ketään yhteen jotka eivät kirjassa olisi olleet yhdessä tai jotka voi helposti kuvitella yhteen. Esim Bellatrixin ja Voldemortin suhteen voi helposti kuvitella että he olisivat olleet yhdessä.

Poissa Kaapo

 • Suuri kyselijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ALITUINEN VALPPAUS!
 • Pottermore: NightJinx26
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #50 : Syyskuu 07, 2008, 12:24:32 »
Valmiista pareista ehdottomasti James/Lily on ehdottomasti parhain, koska se on vain sellainen hyväfiiliksinen. :D

Draco/Hermione olisi ihan kiva pari, koska se tuntuisi vain niin hienolta ajatella, että vuosien vihan pitämisen jälkeen tilalle tuleekin rakkaus.
Neville/Luna olisi myöskin mukava ja viimeisten kirjojen ajan ajattelinkoin näin, mutta tietystä Rowlingin piti parittaa näille joitain outoja hahmoja. :p
Tässä lepää Dobby, vapaa kotitonttu

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #51 : Syyskuu 16, 2008, 16:11:55 »
Remus sekä Sirius.
Pikku ihmissutemme on juuri sellainen uhrautuvainen, feminiininen ja velvollisuudentuntoinen otus...

Remusko feminiininen? Hah, hah, hah. Ei ole, paitsi ehkä jonkun awwhomoihguttaja-tyttösen fikissä. Minua ärsyttää aivan julmetusti, että lähes jokaisessa ns. homofikkiin Remus on väännetty avuttomaksi reppanaksi, pieneksi ja suloiseksi ynnä muuksi sangen imeläiseksi. Sirius taasen, noh, Sirius on fikeissä useimmiten sellainen klassikkohomosirius, eli vähän vastapainoa Mary Sue-maailmasta tutulle herra Mustalle.

Feminiinisyyden ja maskuliinisuuden rajat, noh, nehän ovat sangen häilyväiset käsittääkseni, mutta haluaisin tietää, mitä varten Remus useimmiten ajatellaan feminiinisenä. Luonteeltaan vai sitten ulkonäöltään? Ulkonäöltään (ja nyt ei puhuta elokuva-Remuksesta) hän ei kyllä ole mitenkään stereotyyppisen naisellinen, enkä luonteestakaan oikein löydä stereotyyppisia feminiinisyyden (vai femiinisyyden? No jaa, tajuatte kuitenkin) merkkejä.

Yök, itse inhoan termejä feminiininen (femiininen? Erh) ja maskuliininen, samoin kun kaikkea stereotyyppisen miehistä ja naisellista. Inhoan inhottavia S/R-fikkejä (= Sirius-hassu-renttu-puhelias-kuolettavan-rakastunut-koira-aww-h0m0 ja Remus-itkevä-uhrautuva-naisellinen-pieni-suloinen-ripustautuva-susi-aww-h0m0), mutta pidän Sirius/Remus-parituksesta juuri sen tulkinnallisuuden (eli sen, että se oikeastaan on jokaiselle eri paritus. Minulle se ei ole sellainen awwwaww-homoihgjuttu), jännittävyyden, traagisuuden ja kauneuden takia. Niin, ja toki sen takia, että se ei ole järin hyökyvä canon-paritus, kuten vaikkapa Harry/Ginny.

Osalle sangen värikkäästä S/R-parittajakansasta Siriuksen ja Remuksen suhde on ihana siksi, että homot nyt on vaan niin söpöjä (ja tämä teinityttöjen keskuudessa yleinen mielipide on aika kiero. En esim. minä ole söpö) ja muuta yhtä, anteeksi nyt vain, hölmöä. Itselleni olisi periaatteessa täysin sama, olisiko kyseessä kaksi naista vai mies ja nainen, jos siis hahmot muuten vain pysyisivät luonteiltaan samanlaisina.

S/R-parituksessa oikeastaan mukavinta on se, että kaikki on oikeastaan aika vapaasti itse kehiteltävää ja tulkittavaa, minun mielestäni tosin kirjoista voi vaaleanpunaisten slash-lasien läpi löytää varsin selkeitäkin vihjauksia. Okei, ja vaikka olen puhunut itseäni pussiin ja hehkuttanut inhoavani söpöilyjä, täytyy minun nyt myöntää, että kyllä, onhan S/R-paritus oikeastaan sangen ihanainen, mutta sillä ei sitten ole mitään tekemistä homouden kanssa.

Lainaus
Hermione ja Ginny. Älkää nyt naurako mulle, muttah....khihi. NO EIKÖ MUKA OLISI SÖPÖÄ, HÄH? Aww ♥

Tuosta parituksesta olisi kyllä saattanut kehkeytyä jotain mielenkiintoista! Joo, mutta mielestäni hyvä paritus ei ole välttämättä se awwein ja söpöin.

MUTTA emmehän me puhukkaan hyvästä parituksesta, vaan ihanasta. 8-D

Ehh, huomaatte varmaan että olen ottanut henkilökohtaiseksi aatteekseni kitkeä awwituksen maailmasta... No eei, onhan se varsin mukavaa touhua.

Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Orione

 • Jasper's wife
 • Vuotislainen
 • Bite me, Jasper
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #52 : Syyskuu 19, 2008, 10:14:01 »
Sirius ja Remus aivan selvästi. Eivät ehkä ole ihan samanlaisia, mutta tulevat hyvin toimeen keskenään eikä kummallakaan ollut vakituista heidän ollessa nuoria. Muutenkin Remus voisi aina hillitä Siriusta sitä vaativissa tilanteissa.

Lily ja James ovat ihana pari, jotka vatoinkäymisten jälkeen päätyvät yhteen ^^ ja eihän Harry voisi naida Dracoa salaa luutakomerossa jos Lily ja James eivät olisi menneet naimisiin XDD

Harry ja Draco Tätä saa perustella oikein työkseen koulussa joka päivä joten tämän säästin viimeiseksi ja siten helpoimmaksi. HArry ja Draco ovat täysin erilaisia: Eri tupa, Dracolla pahat vanhemmat, hengissä kuitenkin, Harryn vanhemmat taas marttyyreita (no ei ehkä ihan paras kuvaava sana) muutenkin aina tappelemassa ja rakkaudestahan se hevonenkin potkii. Harrylle ei sovi kukaan nainen eikä kukaan nainen kestäisi Dracon luonnetta kauaa. (en väitä, ettenkö kestäisi Dracolta melkein mitä vaan) He vain sopisivat niin hyvin yhteen ^^
I trust doctor Carlisle Cullen

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #53 : Syyskuu 22, 2008, 14:49:39 »
Sirius/Tonks! Aivan ehdottomasti! :D Tonks olisi minusta tarpeeksi räväkkä mimmi Siriuksen kaltaiselle "huitshapelille", Lupin on ehkä hieman liian rauhallinen. Vastakohdathan täydentävät toisiaan, aivanaivan, mutta Tonksin ja Sirren suhteessa ainakin riittäisi leiskuntaa!
   Toisaalta kuitenkin ovathan Lupin ja Tonks somia yhdessä. Kaikkea hyvää heille.

Itsekin heitän kehiin myös Lily/Severus -ajatuksen. Sopivasti erilaisia, mutta silti näen päässäni jonkinlaisen vaaleanpunaisen siteen heidän välillään, jota sitten ei molemmin puolisesti valitettavasti ollut. Tai sitten oli, mutta Lily vain oli tylsä ja valitsi Jamesin. Plääh.

Toki sitten perus Arthur/Molly. Ihanat. Onneksi sarjassa oli mukana tällainen default onnellinen, tavallinen pariskunta.

Harry/Hermione. Minä en koskaan tule sulattamaan Hermy+Ronia, en ikinäikinäikinä. Hyi. Olen ensimmäisestä kirjasta saakka ollut sitä mieltä, että Hermione ja Harry ovat tarkoitetut toisilleen. Harry menee ja Hermione tulee perässä, tietäen kaiken oleellisen, jota Harry voi mennessään hyödyntää. Päivänselvää, eikö totta? Jotain vipinää näillä kahdella pakosti on!

Sitten Bellatrix/Lucius. Bellaa ei ikinäkoskaan Voldelle, naikkonen on minusta säälittävä wannabe-pahis, joka tappaa porukkaa vain tehdäkseen vaikutukseen Voldeen. Bellatrixin tunteet Voldea kohtaanhan ovat aivan vesiselvät, mutta että tunteita olisi toisinpäin? Eijei. Sen sijaan Bellatrix ja Lucius olisivat oivat yhdessä. Narcissa on hitusen kuiva ja tylsä, tokihan Luciuksen kaltainen egoilija-jamppa näkee päiväunia Bellasta, jossa on vähän munaa. Bellan voisi kuvitella olevan aika kiihkeä, ja sekös Luciukselle kelpaisi.

Tällaista tänään.
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #54 : Syyskuu 27, 2008, 10:37:55 »
Jos lukee fikkejä vähänkään ahkerasti, niin sitä kyllä törmää monenlaisiin parituksiin. Ja jos on taitava kirjoittaja, niin saa kyllä melkeinpä minkä tahansa parituksen toimimaan. Useimmilla pottermaailman henkilöillä on monia piirteitä (ja vielä useammat on kuvattu sen verran lyhyesti, että voi itse keksiä lisää) ja kun keskittyy niistä sopiviin, niin henkilöt A ja B alkavat kummasti vaikuttaa kuin toisilleen luoduilta :) Sukupuolia mä en pidä tärkeänä, mä en bannaa mitään pariskuntaa sillä perusteella, että kyseessä olisi homo-, lesbo- tai heteropari

Fanon-parituksista mun suosikkini on klassinen Harry/Draco. Kuten mä tuossa inhokkiparitus-topsussa mainitsinkin, mä pidän rohkelikko/rohkelikko-parituksia tylsinä, joten Harrylle täytyy etsiä puoliso muualta. (Mä tykkään lukea fikkejä Harrysta, koska kirjat suhtautuvat häneen liian vakavasti, hän on teh maailmanpelastaja ja silleen. Hänestä saa kuitenkin aika pienellä vaivalla hyvin hauskan ja mukavan hahmon. Ja koska Harrysta tiedetään paljon, niin fikkareilla ei ole niin kamalasti säveltämisen varaa, joten Harry pysyy tunnistettavissa olevana hahmona.) Muiden tupien edustajista Draco on eniten kirjoissa esillä ja miltei aina hyvin tunteenomaisessa suhteessa Harryyn. Mä en pidä tätä paritusta muutenkaan epäuskottavana. Onhan heillä ollut monia erimielisyyksiä ja vihamielisiä yhteenottoja, mutta onhan heillä myös monia yhtäläisyyksiä (jos ei muuta, niin ainakin isänpalvonta, huispausinto ja ennakkoluuloisuus :D) ja joitain hyviä kohtaamisia (DH:ssa). Joten eihän tässä tarvita muuta kuin kouluaikojen kaunaisuuksien jättämistä taakse (ja vaimojen, jos ei siis mennä EWE-linjalle). H/D:n puolesta puhuu myös se, että se näyttää mun silmiin tasa-arvoiselta paritukselta, mulle ei tule tunnetta, että toinen päätyisi kynnysmatoksi ja toinen perheen pääksi tai että toinen ei pystyisi kunnioittamaan toista vertaisenaan. Myös Harry/Luna on aikas kiva paritus, mutta ei siinä ole samanlaista kipinää. Ja Luna/Hermione vaikuttaisi lupaavalta, mutta mä en ole lukenut yhtään fikkiä heistä, joten en osaa sanoa toimisiko käytännössä.

Rowlingin laatimista parituksista mä tykkään eniten niistä, joita ei tyrkytetä ja/tai ihannoida liikaa (ja joissa on mielenkiintoisia hahmoja). Lucius/Narcissa on tällainen, heistä ei kyllä tiedetä paljoakaan, mutta he ovat kytköksissä niin moneen asiaan, että eihän heitä voi olla ajattelematta. Ja he ovat nirppanokkaisia, politiikkaan sotkeutuneita (jopa vallankumouksellisia!) aristokraatteja <3. L/N on lisäksi pitempään yhdessä viihtynyt pariskunta, enkä mä ajattele heitä ensisijaisesti vanhempina niin kuin vaikka Arthur/Mollya, vaan siis ihan pariskuntana, jolla on muutakin elämää kuin jälkikasvusta huolehtimista (etenkin Dracon siirryttyä Tylypahkaan). Fleur/Bill on myös ihan mukavan oloinen. Fleur on hauska hahmo, Bill on taasen jäänyt vähän etäisemmäksi, mutta ihan positiivisesti mä suhtaudun häneenkin. Myös Draco/Astoria on mun mielestä kiva paritus, ainoana epilogissa esitetyistä. Ihan jo siitä syystä, että Astoria ei ole Dracolle se-tyttö-johon-hänet-yhdistettiin-jo-ykköskirjasta-lähtien. Sekin tietysti auttaa, ettei me tiedetä Astoriasta oikeastaan yhtään mitään, joten hänet voi kuvitella senluonteiseksi kuin haluaa.

Kaikista canon-parituksista paras on kuitenkin Dumbledore/Grindelwald (joskin Gellertin suhtautuminen on jäänyt hämärän peittoon, mutta se ei ole olennaista, tää toimii hyvin ihan yksipuolisenakin ihastuksena). Mä luulen, että mä tykkään tästä osin samoista syistä kuin monet Sirius/Remuksesta - molemmissa kun on lupaavasti alkanut, mutta traagisesti päättynyt rakkaustarina. Mun mielestä AD/GG on kuitenkin vielä koskettavampi siksi, että siinä eron syy oli pikemminkin pariskunnassa itsessään (tai no, lähinnä Grindelwaldissa) kuin muun maailman väliintulossa. Ja sitten on viisikymmentä erillään vietettyä vuotta, jonka jälkeen kaksintaistellaan. Mutta taistelun häviäjä ei kuollut tai joutunut ankeuttajien käsiin tai teloitettavaksi, vaan ihan asialliseen vankilaan (haistaako kukaan muu Dumbledoren väliintuloa? Awwwwww!) Ja sitten tästä toisten viidenkymmenen vuoden kuluttua Grindelwald yritti estää Voldemortia turmelemasta Dumlen hautaa (awwwww!). Mikään muu potterpariskunta ei ole näin pitkäikäinen. Lisäpisteitä tälle tulee myös Dumbledoren hahmon syventämisestä, hän oli aiemmissa kirjoissa vähän liian täydellinen, mutta maailmanvalloitussuunnitelmat himmentävät nätisti sädekehää.

edit. On ehkä vähän säädytöntä muokata tätä kilometriviestiä vieläkin pidemmäksi, mutta kun on pakko! Tässä tulee lainaus HBP:stä (s. 77), Harry ja Dumbledore keskustelevat (virallisesti Siriuksen kuolemasta):
'It was cruel,' said Dumbledore softly, 'that you and Sirius had such a short time together. A brutal ending to what should have been a long and happy relationship.'
Harry nodded, his eyes fixed resolutely on the spider now climbing Dumbledore's hat. He could tell that Dumbledore understood
...

Lainaus
"Siinä näet!" sanoi pingottunut ääni. Tonks muolkoili Lupinia. "Fleur haluaa yhä hänen kanssaan naimisiin, vaikka häntä on purtu! Hän ei välitä!"

Pitäisikö nyt lukea rivien välistä, ja sanoa, että Tonks oli kosinut Remusta? (PP:ssä mennään vuosissa 1996-1997, ja -96 oli karkausvuosi, jolloin naisetkin saavat kosia!) En tiedä... Mutta paljon olen sitä miettinyt...

Hiiii, enpä ole tullut ennen ajatelleeksikaan. Mutta tuo kuulostaa hyvältä tulkinnalta :D Ja vaikka ei olisikaan ollut karkausvuotta, niin Tonks on sen verran rempseä ja muodollisuuksista piittaamaton, että en usko hänen rajoittaneen oikeuttaan kosia vain yhteen päivään neljästä vuodesta – jos siis taikamaailmassa edes tunnustetaan tuota perinnettä, se voi varmaankin olla vain jästien juttu.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 28, 2008, 10:19:04 kirjoittanut Mab »
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa Edmund

 • smile
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #55 : Marraskuu 03, 2008, 21:57:15 »
Suoraan sanoen rakastan paritusta Harry/Ron. Se vei täydellisesti sydämeni viime heinäkuussa, kun syntymäpäivänäni luin Finistä aivan ihanan Lorriksen kirjoittaman Harry/Ron-ficin ja suurinpiirtein hukuin kuolaani. Ne kaksi yhdessä ovat jotain äärettömän ihanaa. He ovat olleet ykköseltä lähtien ystäviä, ja ystävyys kestänyt läpi vaikeuksien muuttuen joskikin suuremmaksi... Melkein kuolen jo ajatukseen tuosta parituksesta, se vain on yksinkertaisesti niin ihana.

Hermione/Severus. Oh my goddess, todellakin. Nämä kaksi ovat myös täydellinen pari. Ensimäinen ficci minkä tällä parituksella luin oli suomennettu ja Finissä, sen nimi on Solitaire. Tämä vei sydämeni melki yhtä täydellisesti kuin Harryn ja Ronin suhde. Kielletty rakkaus, mikä sen kauniimpaa. Varsinkin jos vääntää sen muotoon Romeo ja Julia, Severus ja Hermione. Myös Lily/Severus iskee enemmän kuin Lily/James.

Harry/Dudley on kolmas jota ihannoin. Oikeasti, nämä kaksi ovat niin epätodennäköinen, mutta kaunis pari että olen räjätää eri juoni-ideoista. He ovat vihanneet toisiaan vuosikymmenet vain perinteestä, kunnes jotain tapahtuu kun he ovat kahden. Ja ajatelkaapa mikä olisi Petunian ja Vernonin ilme kun Dudley kertoisi.<3 8'D Juuri tuossa piilee tämän parituksen ihanuus, niin monia eri reaktioita, niin monia erilaisia tapoja paljastua... Just love it.

- Hitachi.

LovelyDog

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #56 : Marraskuu 22, 2008, 11:59:53 »
No tietenkin Harry ja Ginny! Ginny on hieman ujo, mutta Harry on rohkea, ja he täydentävät toisiaan hienosti.Kuhnusarvio ja Pimento olisivat myös aika huomiota herättävä pari. Luna ja Neville sopivat hyvin yhteen,kun ovat molemmat vähän yksinäisiä, ja heillä on ollut raskas elämä(Lunan äiti kuoli,Nevillen vanhemmat ovat kuolleet).ja Ron ja Hermione ovat myös kiva pari. Hermione on hieman totisempi, ja Ron osaa irrotella, ja pitää hauskaa. McGarmiva ja Kalkoros olisivat älyllinen ja tiukka pari. Vosihan niitä olla enemmänkin, mutta nyt ei tule mieleen.

Poissa Hebb

 • Vuotislainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #57 : Joulukuu 02, 2008, 00:31:25 »
Cedric ja Cho: ihanan täyteläinen suhde!
Harry ja Parvati: Eivätkö he sovikin toisilleen?
Ron ja Susan Bones: Jostakin sain vaan päähäni, että Susan Bones ja Ron olisivat toisilleen Ne oikeat...=D
Sirius ja Tonks: Onnistuisi, mutta kaksi syytä pitää heidät erillään: Sirius on kuollut, ja he ovat sukua toisilleen.
Dean ja Luna: Ei aavistustakaan, mutta he sopivat yhteen (ainakin minun mielestäni)
Ernie Macmillan ja Hannah Abbott: yhteensopivat.

Poissa apupyörä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #58 : Joulukuu 17, 2008, 23:25:49 »
Ehdoton suosikkiparitukseni ficeissä on Harry/Draco. He vain olisivat täydellinen pari, olkoonkin että se ei olisi sopinut oikeaan kirjasarjaan.

Kirjoissa jopa mahdollinen pari ja yksi suosikkini on Viktor Krum/Hermione. Minusta oli suloista, että huippuhuispaaja, joka saisi minkä tytön tahansa valitsi lukutoukan missin sijasta (vaikka Hermionie onkin elokuvissa nätti tyttö..). Olisin toivonut Krum/Hermionea paria kirjoihin, koska pääkolmikon ja heidän ystäviensä parittaminen toisilleen on ärsyttävä piiri pieni pyörii...

Kirjoissa toteutuneista pareista ehdoton suosikkini on Molly ja Arthur Weasly. He rakastavat tosiaan ja lapsiaan juuri sellaisina kuin ovat eivätkä esitä mitään. Lisäksi on ihanaa, että he selkeästi vielä monien yhteisten, välillä vaikeidenkin, vuosien jälkeen edellee rakastavat tosiaan ja välittävät toisistaan.
Tonks ja Lupin olivat myös ihana pari. Tonksia kävi sääliksi kuutoskirjassa (tosin minusta on outoa ettei näiden kahden välistä kemiaa ollut lainkaan viitoskirjassa.. en ainankaan muista Oo), mutta kyllähän se Lupinkin sitten tajusi kuinka upea nainen Tonks on :D.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 05, 2009, 00:54:28 kirjoittanut apupyörä »

Poissa kose

 • Ehto jota ilman ei
 • Vuotislainen
 • ava by. puolipro
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #59 : Maaliskuu 13, 2009, 16:52:34 »
Olen ja tulen aina olemaan Lily/Severus -parin suuri kannattaja. He vain sopivat toisilleen ja Lily on varmaankin ainut ihminen kuka on saanut Severuksesta esiin sen kiltimmän puolen. Severus rakastaa Lilyä aidosti ja muutenkin niiin suloinen pari. <3___<3
Sitten tässä pari viikkoa sitten rakastuin Remus/Sirius -pariin. He ovat vain niin kelmimäisen söpöjä yhdessä. Sirius on tuollainen holtiton, jolloin rauhallinen Remus on sopivaa vastapainoa Sirren hömpötyksille. :D Remus/Tonksista en ole koskaan pitänyt.
Sitten on vielä se iänikuinen Harry/Draco, joka ei oikeastaan ole mielestäni enää niin suloinen ja sopiva pari, mutta mainitsin senkin nyt ku vielä pari viikkoa sitten ihkutin sitä niiiiiiiiin paljon.
ja Molly/Arthur, sekä Voldemor/Bellatrix ovat juuri sopivia toisilleen.

yesterday

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #60 : Maaliskuu 14, 2009, 15:42:29 »
Minusta nuori Albus ja Grindelwald ovat kertakaikkiaan mahtavin pari koko kirjasarjassa, vaikka heistä tuskin puhutaankaan. Gellert vaikuttaa ah niin ihanan fiksulta ja pahalta jaaaaah... Kumpa heistä olisi kerrottu enemmän =(.
Sitten tällainen toiveajattelupari Sirius/Bellatrix. En tiedä mistä tämän repäisin mutta miettikää nyt kuinka söpöä =) he ovat kumpikin vähän hullunpuoleisia, varsinkin tämä naispuolinen henkilö, itsepäisiä, rohkeita,...
JA vielä yksi, eli Severus/Lily. En tykkää Jamesista yhtään, olisi ollut niin lovelyä jos vähän pahanpuoleinen, ujohko ja syrjäänvetäytyvä Severus olisi päätynyt yhteen kauniin, fiksun ja suositun Lilyn kanssa, kaiken lisäksi he ovat tunteneet lapsista lähtien, se olisi niin ah =)

Poissa Magnum

 • Frozen Windows
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #61 : Maaliskuu 14, 2009, 22:03:59 »
Lily/James, en vaan voi sille mitään... He ovat vaan luodut toisilleen ja miten surullisesti se päättyikään. Joo, mutta Lily/Kalkaros ei vaan olisi oikein! Siis kyllä kai Kalkaroksen kohtalo oli säälittävä, mutta minä en silti koskaan päässyt vihaamasta sitä. En olisi ikinä kuvitellut niitä kahta yhdessä, Kalkaros oli aivan liian heikko persoona Lilylle. Ehkä se johtui Kalkaroksen lapsuudesta mutta kuitenkin. Lily ja Kalkaros, ei ikinä. Lily ja James, forever.

Neville/Luna, siis nämä kaksi olisivat olleet täydellisiä yhdessä, en käsitä Rowlingia... Molemmat olivat jotenkin syrjittyjä ja kovia kokeineita. Mutte ei niin ei...

En koskaan erityisemmin pitänyt mistään Harry parituksista, en tiedä miksi. Ja en ollut erityisen innostunut Ron/Hermione jutustakaan, mutta se menetteli.

H/D... Joo, en taida tähän muuta sanoa kuin että, ei kiitos. Samat tuonne Remus/Sirius puolelle.

Täällä ei varmaankaan mitään ficcien parituksista haluta kuulla, mutta mun on aivan pakko tuoda esille mun mielestäni maailman paras pari Harry Potter kirjoissa ja ficeissä ikinä.
Sirius/Arianna, kiitos Sharra niin kovasti. Minun mielestäni tämä pari rökittää kaikki Rowlingin paritukset mennen tullen, ei ole muuta sanottavaa...
"Heaven's not a place that you go when you die
It's that moment in life when you actually feel alive"

sirrrex

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #62 : Huhtikuu 10, 2009, 11:15:45 »
Miten on mahollista etten oo huomannu tätä osaa ennen ? DD: Mutta korjataan asia ! Kerranki pääsen selittään mun lemppariasiasta ever ♥__♥

Mulla on monia lemppariparituksia, mutta periaatteessa voin lukea ficcejä / kattoa videoita miltei millä parituksilla vain. Oon kaikkiruokainen [...tai kaikkisilmäinen]. Voisin kuitenkin listata nää mun ehdottomat favouritit, joita on paljon. Varautukaa. :D

Nää klassiset Ron/Hermione, Harry/Ginny, James/Lily, Molly/Arthur ja Albus/Minerva kuuluu luonnollisesti myös mun lemppareihin. Nuo kaikki vaan muodostaa täydellisen parin. Fanitin jo, kun luin 7-vuotiaana ekan Potterin, Harry/Ginnyä. T. fanaattinen fani. :---D Ron ja Hermione ovat tietenkin luodut toisilleen, samoin kuin James ja Lily. Mollyn ja Arthurin perfectistä suhteesta ilman kriisejä on ihana lukea. (/__;)/ Rakastan tollasia ongelmattomia suhteita aivan yhtäpaljon, kuin rakastan draamaa. Kaikkiruokainen olen, kerroinhan varmasti ? ;D Ja tietysti klassinen Albus/Minerva ! En oo vieläkään hyväksyny sitä, että Dumbledore olisi homo. ;'< Eieiei! Albus kuuluu Minervalle, tässä asiassa oon ehdoton.

Sitten päästäänkin näihin ei-niin-yleisiin parituksiin, joiden kannalla oon. Tai en tiiä, että onko nää nyt kovinkaan harrrvinaisia osa, mutta juu.
Elikkäs Ron/Luna. Rrrrakastan. ♥___♥ Ne vaan sopis niin täydellisesti toisilleen, jos Hermionea ei olis. En osaa kuvitella, enkä kyllä haluakkaan, Hermionea kerjäämässä Ronia takaisin tai kamalan mustasukkaisuuden kourissa, kun Ron seurustelisi Lunan kanssa. Ei käy, not for me. Ron/Lunan pitäs saada toimia esteettä, sillon tää pari olis loistava.
Lisäksi Ron/Fleur. sdjashjasi ! Antasin mitä vaan, jos voisin lukea ficcejä tällä parituksella, koska tää on yksinkertaisesti taivaallinen. ♥ Fleur on kaunis ja perrrfect ja Ron tollanen punasteleva, kömpelö ja tavallisennäköinen. Kelatkaa nyt miten hyvin ne täydentäis toisiaan! Pitää käydä kattoon ficciosastolla, jos löytyis tätä... :---D

Siirrytääs Harryyn. Harry/Hermione, Harry/Draco ja Harry/Cho. Purrfect! Harryn ja Hermionen välillä pitäis olla jotain. :--( Oon ihan katkera, kun ne ei päätynyt yhteen, mutta toisaalta Hermione kuuluukin Ronille, että no can do. Kuitenkin, tää paritus ois tosi herkullinen. ♥_♥ Olin iha omgggg Potter nelosessa, kun Hermione halaa Harryä ennen ekaa koetusta. \o/
Harry/Draco... Miks en laittanu klassikkoihin? No, en jaksa vaihtaa. Tää on basic, oon niin slashfanityttö, että aaaaa <3 Ne vaan kuuluu toisilleen. Tottakai jokaiseen tarinaan pitää jotain slashia tunkea, vaikka vain meidän fanityttöjen iloksi? Elämässähän ei olisi mitään, ilman tätä klassisinta ja herkullisinta paritusta. ♥
Harryn ja Chon suhdetta vastaan olin heti alusta asti. Kuitenkin nyt myöhemmin, oon alkanu tykkäämään siitä tosi paljon. En ees tiedä, mikä siinä nykyään viehättää, mutta jotenkin. Kyllä ne oikeesti sopis yhteen! Cedric on kerran kuollut, niin areena ois free Harryseniii ..

Nyt jos otetaan esille ystävämme Draco, joka mainittiin aiemmassa osiossa, sopivan yhteen rakkaan Harrymme kanssa. Ehottomasti paras Draco-paritus mun mielestä on tietenkin Harry/Draco, mutta myös Draco/Hermione ja Draco/Luna on nams. Draco ja Hermione tietenkin, koska kuraverinen ja puhdasverinen yhdessä. Rikotaan kaikkia vanhoja sääntöjä ja kuunnellaan omia tunteita. Tästä saa aina niin ihanan kliseetarinan. (/__;)/ ♥ Ei voi olla rakastamatta.
Sitten tää Draco/Luna. sjfals ♥♥♥ Draco, joka on kylmä, ihana ja salaperäinen ihastuu Lunaan, tyhmään tyttöön, jolle miltei kaikki vain nauravat, mutta joka kuitenkin on todella älykäs ja rohkea ja äää. Lisäksi ne on molemmat blondeja, hei jopa ulkonäkö haluaa parittaa noita! :---D Kannatan, ehdottomasti.

+ lopuks vielä esittelen mun randomparitukset ! James/Sirius, hei pliis, kaikki tietää, et näillä oli jotain meneillään! Best friends ever ja molemmat naistenmiehiä. Lily huitsiin, tehdään tilaa James/Sirrelle! o//
Neville/Luna tottakai, molemmat naurettuja ja koviakokeneita. En käsitä, MIKSEI Rowling parittanut näitä. :---( Olin varma, että niille tulis suhde jo siitä kohdasta, kun ne päätyy istumaan samaan vaunuun. Oon tästä edelleen katkera, koska ne vaan ois ollut niin hyvä pari.
Fred/George omnonmmd ♥__________♥ Tän luen ehottomasti vähintään mun Top 3:seen. Veljekset, kuin ilveksett ♪ Oon lukenu varmaan kaikki Fred/George -ficit, jotka oon löytäny ja ;_;♥ Sitä pitäis kirjottaa enemmän. Voisin kokeilla itekkin. :----D

Lisäks periaatteessa en tykkää lukea femmeä, varrrsinkaan sellaista, joka menee yli sallitun tason. Enkä muutenkaan lue femmeä paljon ollenkaan. Kuitenkin Luna/Hermionea oon koklannu ja oikeestaan tykkäsin. :D Kunhan se pysyy sallitun puolella, niin se ois oikeestaan suht suloinen paritus! Koklatkaa :D

Lainaus
Harry/Dudley on kolmas jota ihannoin. Oikeasti, nämä kaksi ovat niin epätodennäköinen, mutta kaunis pari että olen räjätää eri juoni-ideoista. He ovat vihanneet toisiaan vuosikymmenet vain perinteestä, kunnes jotain tapahtuu kun he ovat kahden. Ja ajatelkaapa mikä olisi Petunian ja Vernonin ilme kun Dudley kertoisi.<3 8'D Juuri tuossa piilee tämän parituksen ihanuus, niin monia eri reaktioita, niin monia erilaisia tapoja paljastua... Just love it.
Hitachi, hajosin. :---------D En ollutkaa koskaan ajatellutkaan tota! Ei vitsit, mahtava keksintö muuten. ♥__♥ Pystynköhän lukeen enää kirjoja ilman taka-ajatuksia ?

Ok, tää oli tässä. :---D Toivottavasti saitte jotain irti. Pahoittelen vielä ihastuttavia kirjotusvirheitä ja ilmaisuja, jos tätä lukee joku pilkunviilaaja. ;D

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #63 : Toukokuu 06, 2009, 08:04:36 »
Fred - Tonks
Eikös kuulostakin hyvältä? Tonks nyt vain sattuu olemaan vanhempi ja fred kuollut mutta...

Sirius - Remus
Oh Yeah! Luuletteko ettei me jätkät osata kirjoittaa Slashia? minultahan on yksi juuri kirjoituksen alla.... ^______^
Tämä nyt vain sattuu olemaan best. Sirius on aivan paras Pottereissa.. Tai oli... Remus on maailman kiltein tappavan vaarallinen... Lupsu :D

Molly <3  &  Arthur
He vain ovat niin tavalliset mummo-et-vaari tyylinen pari. Aivan ihastuttavaa. Kiitus Row^^


//offi empäs tule! meen kohta kouluun ;)

heidzippi

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #64 : Kesäkuu 01, 2009, 23:14:12 »
Luna/Harry Vastustamattoman suloinen pari<3 Höppänä Luna ja vaatimaton Harry, voin jo kuvitella kun ne kulkee käsi kädessä ja kattelee tähtiä taivaalla, kun Luna sanoo jotain tyyliin: "Äiti on tuo kirkas ja suuri tähti''.. Sulosempaa ei voi olla.
Bellatrix/Voldemort Ei vois mehukkaampaa paritusta olla >:D Niin kylmä ja kalsea Voldemort kuin onkin hänen sydämmensä voisi sykähtää Bellatrixille :D Kuvitelkaa kun ne suutelis.. "Voldemortin huulet olivat kylmät, lävitseni virtasi kylmänväreet, ihanat sellaiset. Kunpa en ikinä voisi päästää irti<3 "
Draco/Narcissa Okei okei.. Narcissa on Dracon äiti mut ne vaan sopis toisilleen :D Ikäerosta ja sukulaisuudesta viis..
Hermione/Kalkaros Awws<3 Rasvatukkainen juomamestari ja kaikkitietävä lukutoukka.. Niillä sais olla salasuhde :D Niitten rakkaus ois saanu leimahtaa ykköskirjassa kun Hermione sytyttää Kalkaroksen viitan. Niitten katseet voi kohdata, Kalkaros polvistuis penkiltään maahan ja ne suutelee varovaisesti. Sit Hermione juoksis pois :D Ja seuraavaan taikajuoma-tunnin jälkeen Kalkaros pyytäis Hermionee jäämään luokkaan vähäks aikaa, Hermione suostuis ja.... :D

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #65 : Kesäkuu 06, 2009, 14:43:08 »
Lempiparini on ehdottomasti Ron ja Hermione, hehän ovat kuin luodut toisilleen. Vastakohdat, jotka täydentävät toisiaan. Hermione on hyvä koulussa ja Ron vähän laiskanpuoleinen koulujutuissa, joten Hermione voi aina avustaa ja tukea häntä. Ron taas on aina valmis puolustamaan ja tukemaan Hermionea. Paritus olisi tylsä ilman heidän erilaisuuttaan ja pikku kinastelujaan, jotka sovittuaan he aina ovat niin suloisia. He ovat aina olleet ystäviä, ja selvästikin heidän välillään on aina ollut säpinää, vaikka he eivät olisikaan sitä huomanneet. ;) Heihin on luultavasti parinakin helppo samaistua. :D

Toinen hyvä paritus on Harry ja Ginny. He ovat suloisia yhdessä, ja heidän salainen seurustelunsa KV:ssa oli ihanaa. :D Ginny on aina ollut ihastunut Harryyn, kunnes on luovuttanut ja juossut poikien perässä, mutta Harry on oikeasti aina ollut se oikea. Ja sitten kun Harry yllättäen rakastuu Ginnyyn, niin ihanaa. ^^

Tonks ja Remus. Tonks on nuorempi ja Remus hänen ainainen suojelijansa. He tekevät mitä vain toistensa vuoksi, ja siksi kuolivatkin yhdessä.

Myös Verinen paroni ja Harmaa leidi ovat mielenkiintoinen pari. Bill ja Fleur ovat suloisin sivuparitus mikä olla voi, ja heidän rakkautensa on hyvin suurta. Molly ja Arthur Weasley ovat herttainen pari; he ovat pysyneet jo kauan naimisissa ja hoitavat perhettä yhteistyöllä kaikkien ristiriitojensa keskellä.

Ja ketkä olisivat ihana pari? Ainakin Neville ja Luna, he ovat molemmat niin erilaisia.
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #66 : Kesäkuu 09, 2009, 23:45:51 »
Minä ja Harry Potter. (NO SIKSI EN PIDÄ GINNYSTÄ!!!1)

Siinä se vasta lempi leiskahtaisi! Olisin täydellinen vaimo pojalle-joka-elää. Olisin mahtava kotirouva herra Potterille. Tosiaan. Harry se päivät pitkät huhkisi auroritöissä ja minä vähän imuroisin nurkista ja pöyhisin tyynyjä ja vaeltelisin vaaleanpunaisessa aamutakissa puputossut jalassa ympäri suurta hienoa kotiamme. Jos minulle tulisi tylsää, voisin tietysti aina välillä syrjähyppiä Ronpan, Dracon & co. kanssa. Iltaisin juuri ennen kuin Harry saapuu kotiin, keittäisin meille molemmille teetä ja sitten me sitä siinä joisimme ja Harry moiskauttaisi suukon poskelleni! Vuosien päästä hankkisimme pari ihanaa mukulaa, ja minä aloittaisin kirjoittamaan Rouva Potter-nimistä romaania, joka kertoo elämästäni pimeyden lordin kukistajan pikkurouvana. Elämämme olisi helppoa ja kaunista! Harry on rakkauden mies.

Harry/Mimmi 4-EVER!!! (paritusnimi: Harmmi <3<3<3<3)
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Spider

 • omistaa liikaa jalkoja.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dumdidum.
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #67 : Kesäkuu 15, 2009, 14:57:05 »
Hermione/Kalkaros. Ehdottomasti yksi ihanimmista. Siis miettikää nyt: Molemmat ovat älykkäitä, luonteissa on kuitenkin sen verran eroja, että täydentäisi toisiaan. Eih, voin kuvitella mien nuo kaksi istuu takkatulen äärellä... Ja en erityisemmin tykkää Hermione/Ronista, vaikka olisi kuinka canonia.

Lily/Kalkaros. Eih, Lily sopii paljon paremmin Snapulle kuin Jamesille. Siis ei mulla mitään Lily/Jamesia vastaan ole, mutta silti tuo olisi parempi. Vimpassa kirjassa oikeasti rupesi käymään Snapua sääliksi. :( Ja Snapu olisi ollut uskollinen, suojeleva pari Lilylle. (En väitä ettei Jameskin olisi, mutta...) Äh, osaan taas selittää niin hyvin. xp

Ja onhan näitä, mutta nuo ovat ihanimmat.
"I always knew I was a star, and now the rest of the world seems to agree with me."
~Freddie Mercury

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #68 : Kesäkuu 16, 2009, 19:34:07 »
Lupin ja Tonks <3 Ihana pari :) Ne vaan kuuluu toisilleen, tätä on hankala selittää... (Minä oon huono selittämään ja perustelemaan) On kuitenkin ihanaa, että he tekisivät mitä vain toistensa puolesta, ja sekin kun ne kuoli yhdessä... Se oli hyvä juttu, vaikken olisi tahtonukkaan että ne kuolee, ei en ikimaailmassa!

Arthur ja Molly, toinen herttainen pari! Arthur on jotenkin hömppä, ja Mollyn täytyy vähän pitää tätä kurissa välillä ;) Ja kuitenki molemmat rakastaa toisiaan niin syvästi, herrrrtttaista. :))

~Ihmeolio
Cadillac.

PhelpsTwins

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #69 : Heinäkuu 04, 2009, 17:59:33 »
Voi siellä on vaikka ketä ihania pareja!! ♥

Kauheen moni (tai kukaan?) ei oo kai sanonu tääl Hermione/Draco. Mun mielest toi on nii epäsopiva ja just sen takii aivan ihana! <3 Kerran luin yhen tuol parituksel ja aaaa se oli iha huippu :D

Ja sit Harry/Draco on kans. Se vaa on nii <3____<3 En jaksa edes perustella, ymmärrätte kyllä ♥ ;)

Pari tyyppii on tääl sanonu Fred/Angelina, ja mä oon iha samaa mieltä!! Iha tyhmää ku Rowling sit laitto Georgen menee naimisiin Angelinan kaa, törkeetä!!! -___- Mun mielestä George/Katie ois hyvä. Mut toisaalta kaikkein paras ois Fred/George, tietenkin ♥ Ne on vaan niin paljon yhdessä, että ei niitä vois oikeen kuvitella kenenkään tytön kaa 0__o Vaikka yleensä inhoon kaikkia insesti parituksia, mut twincest on iha eri juttu ;) Ja ku tuo että identtiset kaksoset ois sillee yhes, nii se on niin sellasta sopimatonta ja epätavallista, nii sen takii se on vaa nii AAAH <3 :D täydellinen pari.

Sit Neville/Luna on niin huippu pari. Ku ne on molemmat silleen niin persoonallisia ja erikoisia tyyppejä.

Ja Bellatrix/Voldemort, of course. ;D

Resistance

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #70 : Heinäkuu 05, 2009, 19:01:46 »
Waah, luin pakokauhulla osan noista viesteistä kunnes lopulta luovutin. Eli toisin sanoen olen liian laiska lukeakseni edes paria vaivaista sivua. Juu, mutta jospa nyt aloittaisin aikaisemmin kerrottujen mielipiteiden toistamisen. En muuten tiedä pitäisikö täällä varoitella spoilereista, mutta tämä viesti sisältää tietoa KV:sta.

Lempiparitukseni on ehdottomasti Severus/Harry. Rakastan vain niin ylitsepääsemättömästi Snapua ja hänen intohimoaan Lilyä kohtaan. Parka kärsi Kelmien takia, eikä hän saanut rakastettuaan koskaan itselleen, mikä ei mielestäni ollut ollenkaan tämän oma vika. Kuten varmaan huomasittekin, minä vihaan Jamesia ja Harrya. Näistä enemmän ja vähemmän tärkeistä asioista pääsemme siihen, että minusta on mukava ajatella Sevvien "viettävän aikaa" Lilyn kanssa pienen Potterimme kautta ja/tai kostavan Jamesille. Vaikka en itse pidä Lilystä hahmona pätkän vertaa (johtuen enimmikseen hänen päätöksestä tukea ah-niin-rakasta-miestään) Severus olisi ansainnut hänet enemmän kuin James. Taidanpa sitten pitää Lily/Severus parituksesta. Niin ja Snapu olisi ansainnut paremman kuoleman, vaikka pahis onkin.

Niin ristiriitaiseksi kuin tämä nyt meneekin, Harry/Ron on toinen paritus mistä pidän. Säälin Ronia, kun parka jää aina Potterin jalkoihin – kyllä, kaikki Harry-rakastajat varmaan vihaavat minua – eikä itse saa erityisemmin huomiota, mutta toisaalta ajattelen pienessä, kieroutuneessa pääkopassani Ronnien ihannoivan tätä Sankaria ja fantasioivan hänestä. Jonain päivänä Potta tajuaa, kuka on oikeasti pysynyt hänen vierellään pelkän aivottoman kuolaamisen sijaan ja nai tuon suloisen punapään. Tällä tavoin Ronaldkin saisi lisää huomiota itselleen, jos hän sitä enää lopputaistelujen jälkeen haluaisikaan.

Seuraava mainitsemisen arvoinen paritus taitaa olla Fred/George. Tämä on vain niin suloinen pari, sääli vain kun Rowling päätti Fredin elämän. Minun mielestäni Fred & George täydensivät vain niin mahtavasti toisiaan ja kun olen slashin perään, heistä kehittyisi aivan loistava ja kuuma pari, mm! Kaksoset kuuluvat toisilleen ja he tietävät toisistaan kaiken, joten eikö romanttinen suhde lähentäisi heitä entisestään? Tietysti tuo on insestiä, mutta eiköhän se olisi veljeksille vain yksi asia rikottujen sääntöjenlistaan <;

Hmm, viimeinen pari mikä tällä hetkellä tulee mieleen taitaa olla Remus/Severus. Tiedän parittavani kaikkia ristiin rastiin, mutta niin se vain menee. Nuo ovat kaksi parasta hahmoa Pottereissa ja tietystihän minä sitten tahdon ajatella heidän kuuluvan toisilleen. Sääli vain, ettei kyseisellä parituksella löytyviä ficcejä löydy paljon – ei ainakaan verrattuna joihinkin H/D ficcien määrään, hyi. Miksi aina minun lempihahmoni kuolevat? ;o Row on julma. Tietysti Remus/Tonks on söpö pari, mutta ehkäpä suosin slashia :D

Hups, hypin aiheesta toiseen ja offiksi meni osittain. Osaan ilmaista itseäni erinomaisesti -.-’
« Viimeksi muokattu: Elokuu 11, 2009, 19:26:09 kirjoittanut Resistance »

Poissa Vegaani

 • Vuotislainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #71 : Heinäkuu 31, 2009, 18:40:06 »
En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin mielestäni ihana pari olisi Hermione ja Harry Hermione on lahjakas, herttainen, kiltti ja iso alykkö , joten mielestäni hänelle sopisi pariksi Harry joka olisi valmis tekemään mitä vain ystäviensä puolesta, joka lisäksi osaa hyvin puolustautua pimeyden voimilta.

Toinen hyvä pari on Ron ja Hermione, koska Ron on niin huolehtiva Hermionea kohtaan ja hänellä on niin iso sydän ja Hermione lahjakas, herttainen, kiltti ja iso alykkö , joka pitää Ronin aisoissa.

noelle

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #72 : Heinäkuu 31, 2009, 18:57:14 »
Severus/Lily olisi minusta paras. En pidä Jamesista hirveästi, ja Sev on mun lempi hahmo, joten sen olisi kuulunut saada rakastamansa Lily... Säälin Seveä niin paljon, ja harmittaa että Lily silti kallistui Jamesiin vaikka James oli sellainen ilkimys Sevelle koulussa. ::/ Noh, olihan Severuskin paha, mutta... Silti !

Myös Bellatrix/Voldemort olisi hyvä paritus, hah haa.

Mutta niistä oikeista parituksista, esiten pidän Molly/Arthurista ja Bill/Fleurista. Ensimmäiset täydentävät toisiaan loistavasti ja jälkimmäiset myös, tuntuu että Bill sai Fleurin mukavamman puolen paljon paremmin esiin.

Harry/Ginnystä en oikein pidä, ja Ron/Hermionestakaan en osaa sanoa... Jotenkin että kaksi melkein-päähenkilöä jotka ovat olleet ikuisuuden kavereita, rakastuvat toisiinsa, ei näissä tapauksissa oikein sovi. Ne on jotenkin liian läheisiä. Tai siis, että Harry ottaa vaimokseen Ronin pikkusiskon ja Ron ottaa molempien parhaan kaverin, liian ahtaasti tehty. Olisi edes vedetty Harrylle kuvioon joku Cho tai jotain niin olisi R/H:kin parempi.

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #73 : Elokuu 14, 2009, 13:17:07 »
Kalkaros ja Lily. Siinä on mun lempiparitus. Kalkarosta käy sääliksi, kun hän löysi jonkun jota olisi voinut joskus rakastaa, mutta James, joka
kiusasi Kalkarosta, vei Lilyn :(
Mua on aina inhottanu Ron/Hermione paritus. Mun mielestä Hermy/Krum olis sopinu paljon paremmin. :)
Liekehtivässä pikarissakin Krumille tärkeä ihminen oli Hermione, nimimerkillä toinen koetus. ;( Voi Krum parka.
McGarmiwa/Dumbledore olisi ollut mielenkiintoista. Niillähän on aika suuri ikäero, mutta he kumpikin ovat suttuessaan pelottavia yms.
Draco/Hermy <33<3 Ihanaa olisi myös se. Pahis rakastuu nörttiin :)
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Suru

 • keräkurmitsa
 • Sanomaton
 • *
  • Livejournal
 • Pottermore: ChestnutLeviosa81
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #74 : Syyskuu 03, 2009, 20:30:01 »
Siivosin topickia äsken rankalla kädellä ja muistuttaisin, että vaikka Kyselyt-osasto onkin vähän kevyemmälle keskustelulle, on viestejä huomattavasti mukavampaa lukea, kun ne on perusteltu. Eli ei kirjoiteta viestejä tyyliin "Sirius/Remus on ihana paritus!", vaan perustellaan ne mielipiteet. "Sirius ja Remus ovat hyvä pari, koska..." Perustelujen ei tarvitse olla mitenkään järjettömän pitkiä, ihan muutama fiksu lause riittää. Jo se, että edes yrittää perustella, näyttää paljon paremmalta kuin ei mitään. Tässä ei siis haeta mitään valtaisan hienoa analyysia (toki sellaisen saa kirjoittaa!), vaan ihan puhtaasti tietoa siitä, miksi olette sitä mieltä kun olette. :D Näin takaatte viestinne säilymisen topickissa ja mielenrauhan pienille aurorinretkaleille. :)
“Älä näytä tuommoiselta, Korppu", hän sanoi. "Eihän tämä ole yhtään mitään. Paljon pahempaa on tulossa!”
- Astrid Lindgren: Veljeni Leijonamieli

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #75 : Lokakuu 05, 2009, 20:29:43 »
Viimeisestä kirjoituksestani onkin jo aikaa, ja uusia lempiparituksiakin olen löytänyt. Vaikken enää luekaan fanfictionia, mielikuvitukseni lentää.

Ensimmäiseksi täytyy mainita yksi stereotyyppisimmistä slashpareista - Sirius/Remus. Jostain syystä olen viime aikoina alkanut pitää tuosta pairingista kovasti. Syynä saattaa olla ficcihullu ystäväni, joka lobbaa S/R:ää minulle 24 tuntia päivässä. Varmasti kulunut ja varmasti klisee, ja silti niin mielenkiintoinen. Fanfictionia tosin en näistä lue, koska en jaksa kahlata läpi sitä samaa toistavia novelleja löytääkseni yhden S/R-helmen.
Bellatrix/Voldemort toimii loistavasti sellaisena, kuin se on kirjoissa kuvattu - yksipuolisena pakkomielteenä. Mitään oikeaa toimintaa en näiden hahmojen välille kuitenkaan haluaisi, se sotisi Voldemortin persoonallisuutta vastaan. Saattaisin jopa olla hieman mustasukkainen Bellatrixista ;)
Yksi vanhimmista suosikeistani on Severus/Lily, ja nimenomaan sellaisena, kuin se on kirjoissa kuvattu. Murheellinen tragedia, Snape-raukka ja koko kolmiodraama, kun James otetaan mukaan. Kun tämä vielä osoittautui todeksi, rakastuin Severuksen hahmoon vielä enemmän. Raukkaparka.
Neville/Luna on toki herttainen, mutta tykkään parittaa Lunaa mieluummin tytöille. Albus/Gellert on tietenkin aivan omaa luokkaansa, paras kaanonparitus koskaan. Voi miten haluaisinkaan kuulla heistä enemmän - voin kuvitella nuoret nerot liiankin hyvin! Ja sitten, viimeisenä vaan ei vähäisempänä: Minerva/joku-muu-naisopettaja. Sibylla/Minerva voisi olla todella mielenkiintoista luettavaa, kun nuo kaksi ovat hyvinkin erilaisia persoonallisuuksia...

Jossain vaiheessa olin hulluna erilaisiin kombinaatioihin hahmoista Lucius/Draco/Snape, mutta luin niitä joskus pari vuotta sitten niin paljon, että olen kyllästyin. Lempiparitukseni on kuitenkin minä/Bellatrix :D
« Viimeksi muokattu: Elokuu 19, 2010, 22:08:47 kirjoittanut Aiëdaíl »

Poissa Afro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #76 : Lokakuu 07, 2009, 16:05:38 »
Sanotaan suoraan: Lee ja Angelina.

Ensteksi: Lee on ollut kokoajan umpirakastunut (no ehkä ei ihan mut silti) Angelinaan. Jos Angelina nyt vaan olisi suostunut niin sehän olis ollut Leen suurimman unelman täyttymys!

Toiseksi: Kummatkin pitävät huispauksesta, joten olisi ainakin yksi yhteinen kiinnostuksenkohde..

Sori nyt mutta olen tällänen Lee-fani :)

Poissa Elva

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #77 : Lokakuu 07, 2009, 16:27:01 »
Draco ja Ginny. Olen kummissani siitä, ettei kukaan ole vielä maininnut sitä. Juu, tämä on siis ehdoton sosikkiparitukseni, ollut aina < 3 Cassandra Clairen ficin kautta taisin täähn rakastua. Draco ja Ginny vain sattuvat olemaan niin ihania kumpainenkin, ja tälläinen Romeo ja Julia-tyyppinen paritus iskee omalla kodallani suoraan suoneen. Draco/Ginnyä kuitenkin tuntuu olevan harmillisen vähän, on aina ihanaa kun löytää jonkun hyvän D/G-ficin.

Toinen oikein hyvä on Draco/Luna. Minäkin pidän siitä, että Draco saisi niellä ylpeytensä ja tunnustaa pitävänsä jostakin sellaisesta henkilöstä kuin Luna Lovekivasta. On myös kiinnostavaa ajatella, kuinka herttaisesta Lunasta löytyisi puoli, joka juonisi kaikenlaista kivaa Dracon pään menoksi >)

Myös mainittu Albus/Gellert-paritus on sellainen josta pidän, Grindelwaldin hahmo on oikein kiintoisa, ja Dumbbis yhdessä hänen kanssaan... Hmm, pidän kovastikin.

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #78 : Lokakuu 19, 2009, 14:48:09 »
Ron ja Hermione ovat mielestäni paras pari, ne on niin söötejä yhdessä<3 Joo johtuu ehkä osittain siitäkin että ovat yhdet lempi hahmoistan. Noo kuitenkin.
Sitten myös Tonks ja Lupin ovat ihana pari<3
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 2011, 18:12:47 kirjoittanut Haisku »
Go, go, go
Figure it out, figure it out
But don't stop moving

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #79 : Lokakuu 25, 2009, 12:49:34 »
Harry/Voldemort. Minkälaisia kirjat olisivatkaan.. tällä parituksella. Upeita luulisin, kaksi pimeyden lordia. Kumpikaan ei kumartaisi toiselle. He olisivat saman vertaisia. Uskomatonta.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #80 : Marraskuu 09, 2009, 22:30:19 »
Ihanin parivaljakko mielestäni on Arthur ja Molly Weasley. Aivan ehdottomasti, asia on pistetty halki poikki ja pinoon, eikä tämä mielipide muutu.

Mielestäni tässä on pari, joka kuvaa sitä oikeaa rakkautta ja välittämistä, ei niinkään vain omia taikka mammonaa kohtaan. Mielestäni he ovat myös elämänhaluisia, ja heistä huokuva voima ja sympatia saa minut hymyilemään :)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2009, 16:41:44 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa HONE

 • Hermione
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Virheistä oppii... Tai sitten ei....
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #81 : Joulukuu 10, 2009, 09:59:29 »
Fanitan Hermione/Draco paritusta. Myös Cho/Draco on hyvä.

Hermione/Cho on mieleeni myös. ja Hermione/Luna VIHAAN Ronald/Hermione paritusta, enkä ymmärrä miten he päätyivät vakavaan suhteeseen, ja muuttivat yhteen. Ristiriitaista: Puoliverisessä prinsissä Ronald selvästi vihasi Hermionea, sai tämän itkemään, ja Hermione alkoi pysyä kaukana Ronista, eli en käsitä miten Ron muka yhtäkkiä muuttaa käytöstään, ja Hermione rakastuu.. Öh Roniin.  Eniten pidän Hermionesta Dracon kanssa. LOPPU.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 20, 2013, 15:57:43 kirjoittanut HONE »
Jos uskot uskomattomaan,uskomaton uskoo sinuun

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #82 : Helmikuu 16, 2010, 20:50:58 »
Minä olen ihan tyytyväinen niihin parituksiin mitkä kirjoissa ovat, mitäpä niihin sanottavaa. Monet täällä liputtavat Siriuksen ja Remuksen puolesta, mutta itse olen ihan toisen R/S-parin fani, nimittäin Rose/Scorpius. Niin ihana pari, luen ficcejä lähes pelkästään tällä parituksella. Entisten vihamiesten lapset ovat vaan niin tarkoitettuja toisilleen.

Lainaus
Weasleyn vaari ei anna sinulle ikinä anteeksi jos nait puhdasverisen
Ronin kommentti on osuva, oikein usuttaa uhmaamaan.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Suetus

 • Tuulenhaltia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Namárië
  • Talath Rhune
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #83 : Helmikuu 20, 2010, 13:12:31 »
Ainoa oikea ja ihana pari ehdottomasti HP:stä on Harry/Draco pari. Ne on vaan yhdessä niiiiin söpöjä ja tosiaankin täydentävät toisiaan. Tietenkin James/Sirius on kanssa ihana, oikeaa koiruutta on havaittavissa. Nää oli nyt vähän slash painotteisia parituksia, mutta vatevöö ^^

-Suetus-

// muoks. Niin ja tietenkin TSH:sta saa sitten lukuisia ihania parituksia, paras on kuitenkin Frodo/Sam joka kyllä valitettavasti kiilaa H/D edellekin :D
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 24, 2010, 00:30:10 kirjoittanut Suetus »
Harry/Draco, James/Sirius, Frodo/Sam, Aragorn/Legolas, Merri/Pippin

essihih

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #84 : Maaliskuu 08, 2010, 20:51:34 »
Ainoa oikea ja ihana pari ehdottomasti HP:stä on Harry/Draco pari. Ne on vaan yhdessä niiiiin söpöjä ja tosiaankin täydentävät toisiaan.

Veit sanat suustani :D Minusta myös Remus/Sirius on ihana pari, ja tietysti Ron/Hermione. Itse en pidä Ginny/Harry parituksesta, jotenkin Harry ja Draco ovat täydellisiä toisilleen. Itse raksutan eniten kuitenkin slash parituksia xD

heidzippi

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #85 : Maaliskuu 12, 2010, 20:47:43 »
Harry/Luna olisi aivan suloinen paritus :) En oikein tiedä syytä, mutta näin vain on. Olen haaveillut kirjoittavani ficin H/L parituksella, mutta olen sen verran taitamaton, että siitä ei tulisi mitään.
Toinen aivan ihana olisi Draco/Hermione, niin erilaisia, mutta täydellisiä toisilleen. Luen paljon ficcejä tällä parituksella :)

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #86 : Maaliskuu 21, 2010, 17:07:10 »
No...Lupin/Tonks sopivat ihanasti yhteen
Ja Ron/Hermione...

Mutta Ginny/Harry onhan ne ihan sillee...Ginny on ihan lätkässä, mutta Harry ja Luna sopisivat sillä et he molemmat ovat erilaisia (kuten kaikki mutta samalla tavalla erilaisia) ja uneksioita ja omissa ajatuksissaan aikaa viettäviä. He vain sopivat niii-iin, mutta heti se on selvää että Harry&Ginny

Poissa Belladonna

 • bad romance
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #87 : Huhtikuu 14, 2010, 16:11:27 »
Harry/Pansy olisi ihana pari!
Rohkelikon "kiltti" poika ja Luihuisen pahistyttö.
Säpinää toisi tietenkin se, että Pansy on todella läheinen Dracon kanssa, joka vihaa Harrya.
When Life Gives You a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and you guys Just Dance!

Poissa Hebb

 • Vuotislainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #88 : Huhtikuu 19, 2010, 17:50:10 »
No jos pitää valmiista pareista sanoo, niin se Nasse&Lusse (Narcissa/Lucius xD) on kyllä ihan ehdoton! Ja Molly&Arthur. Sitten, jos saisin valita, niin mielellään Ron ja Luna olisivat pari ja niin myös Hermione ja Neville. Taikka sitten Ginny ja Neville =) Harry saisi Kalkaroksen. Lusse ja Sirius, Voldemort ja Dumbledore xDxD
Volde ja Dumppapumppa sopis aivan ehdottomasti yhteen, ja miten sanotaankaan yleensä: vastakohdat täydentävät toisiaan. Dumppa on niin hyvis että oikein pahaa tekee, ja Voldepoika onkin niin pahis että uijjui. Dumpalla on pitkä parta mutta Volde on kalju. Dumppa on viisas (tai ainaki olevinaan) ja Volde taas on niin tyhmä että sääliks käy.

Mansikka

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #89 : Toukokuu 04, 2010, 08:35:21 »
 Minäkin rakastan Remus/Tonks-paritusta! Aivan ihana!<3 Ensin Sirius kuolee ja PUM, "hyviä" kelmejä ei ole enää jäljellä. Remus on varmaan tosi surullinen ja yksinäinen ja sitten tulee Tonks mutta Remus vähättelee itseään eikä suostu alkamaan suhteeseen. Ja sitten Dumbledore kuolee ja taas PUM ja sitten Remus vihdoinkin suostuu vaikka on varmaan entistä murtuneempi ja sitten he menevät naimisiin ja saavat pikkuisen Teddyn ja sitten ihan pian taas PUM kun onkin Remuksen ja Tonksin aika kuolla. Tämä kaikki on kamalan kiinnostavaa, surullista, söpöä ja kaikki tapahtui niin nopeasti. Minusta he olisivat ansainneet pitkän ja onnellisen elämän. Käy sääliksi Teddyä, joka joutui menettämään omat vanhempansa paljon Harryakin nuorempana ja kun hänen vanhempansa olivat vielä Harryn vanhempia ihanammat. Heidän kuolemansakin ohitettiin!
 
 Tämän lisäksi olen pohtinut, yllätys yllätys, Albus/Gellert-paritusta. Mielenkiintoista, mutta ei aivan yhtä söpöä. Myös Draco/Pansy on iänikuinen itsestäänselvyys, ensimmäistä kertaa seiskan epilogia lukiessani kun kerrottiin että Dracolla vaimo, ajattelin että se on tietysti Pansy, enkä jäänyt tuumimaan sen enempää. Petyin ja yllätyin kun ei se ollutkaan.

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #90 : Kesäkuu 22, 2010, 21:36:51 »
Severus ja Lily ovat kaikessa traagisuudessaan erittäin suloinen pari. Siitä asti kun sain Kuoleman varjelukset luettua, olen ollut täysin sitä mieltä, että mielestäni kirjojen paras (tosin yksipuolinen) paritus on juuri tämä S/L. Severus ja Lily ovat toki melko erilaisia luonteiltaan ja ajatusmaailmoiltaan, mutta heissä on kuitenkin tietyllä tavalla jotakin samaa, joten he täydentävät toisiaan vallan mainiosti. Kirjan tarina heistä oli hyvin koskettava, ja se on hyvä, sillä juuri tuollaiset dramaattisemmat loput herättävät ajatuksia ja tunteita. Eihän kukaan jaksa, jos kaikki on aina sokerisen imelää "he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti" -materiaalia. Tosin kyllä se fluffykin kelpaa... <2 Parempi etten alakaan nyt selittää tästä aiheesta enempää, muuten ette pääse minusta eroon koko päivänä. :'D Miuh, liian vaikeaa kuvaillakaan kuinka paljon pidän tästä parituksesta.

Viime aikoina olen tullut lukeneeksi sangen paljon Severus/Hermione-ficcejä, ja vaikka en pidä Hermionesta hahmona juurikaan (ainakaan elokuvissa), voisin sanoa että kyseinen paritus on hyvä, mikäli sen osaa kirjoittaa taidokkaasti. Olen onnekseni löytänytkin muutamia fantastisia ficcejä, ja olen siitä syystä alkanut pitää tuosta parituksesta. Näin se aivopesu toimii, halusi sitä tai ei. No, toki minä haluan lukea näitä ficcejä lisääkin, sillä tässä parituksessa on jotakin omalla tavallaan kiehtovaa. Voi, miksi Severus/Hermionella kirjoitetaan niin paljon enemmän jatkoficcejä kuin Severus/Lilyllä...

Mainittakoon vielä niinkin erikoinen ja harvinainen paritus, kuin Severus/Luna. Suomenkielisiltä sivuilta näitä ficcejä saa oikein etsimällä etsiä (harvoin niitä löytyy silloinkaan), englanninkielisillä sivustoillakin niitä on vähänlaisesti, ennemminkin sellaisessa ystävyysmuodossa. Severus ja Luna, pimeys ja valo. <2 Itselläni olisi kyseisellä parituksella mielessä eräs ficci-idea, mutten vain koskaan saa aikaisiksi aloittaa sen kirjoittamista.

Välihuomautuksena sanon, että periaatteessa en perusta muista opettaja/oppilas -parituksista kuin edellä mainitusta kahdesta. Nuo kaksi vain ovat jotenkin niin... en minä osaa selittää.

Ja vielä minä jaksan tästä asiasta inttää, mutta Severus/Bloodie on loistava paritus, sitä ei voi kukaan kiistää, eihän? :'D Vastalauseita en nimittäin ota vastaan, joten suosittelisin vain yksinkertaisesti pitämään mölyt mahassa, mikäli joku sattuu olemaan eri mieltä. x)
//Haltiamieli, tarkoitinkin tämän parituksen mainitessani lähinnä Jatkista. Tuntuisi melkoisen typerältä, jos kävisi niin että alkaisin monen luvun pituista ficciä tästä kirjoittaa. Ei ei. x) Ymmärrän kyllä mitä ajat takaa. En minä muuta kuin jos joskus Finin "Sinun Potterisi"-haasteeseen tulen osallistuneeksi... *viheltelee ja katselee seinille*

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2011, 22:15:09 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Vispilä

 • kermavaahdossa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #91 : Kesäkuu 23, 2010, 00:48:10 »
Minä itse olen suosinut aina Harrya ja Hermionea. Heidän välillään on yhteisymmärrys, eikä kumpikaan ole mikään pelleilijä (vaikka Harry aika syvältä onkin). Olen aina odottanut heidän lyövän hynttyyt yhteen, mutta nojaa ei sitten, höh. Heidän lapsensakin olisivat olleet melko varmasti erittäin kyvykkäitä ja fiksuja.

Jotenkin hauskuttaa myös ajatuksesta Hermione/Draco. Vihasivat ennen toisiaan ja nyt olisivatkin pariutuneet. :---D Jästisyntyinen ja heitä vihaava puhdasverinen.
“It does not do to dwell on dreams and forget to live.”
- Albus Dumbledore

Poissa snowychann

 • fanfiction whore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♂ + ♂ = ♥ ♀ + ♀ = ♥ ♀ + ♂ = ♥
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #92 : Kesäkuu 24, 2010, 00:10:01 »
EHDOTTOMASTI Sirius/Remus. Siis...vaan niin mahdottoman paras. Jep. Mutta ei mulla oo mitään Remus/Tonksia vastaankaan, siinä vaiheessahan Siri oli jo niin dead (you cruel, evil woman Mrs. Rowling! D8) Ja siis, kaikki niiden kouluajat jne...

Ja jos jollakulla on epäilyksiä/paheksuntaa tätä paria kohtaan, menkäähän ihmiset ja lukekaa Fanfiction.netissä sellainen tarina kuin Casting Moonshadows by Moonsign. Ihan uskomaton ficci, ei edes tunnu siltä että lukisi fanin kirjoittamaa tarinaa! Se on niin loistavasti kirjoitettu, että nimeäisin sen ennemminkin Harry Potter- sarjan osaksi 0. Se kertoo Remuksen, Siriuksen, Jamesin ja Peterin (siis Lupin, Sirius, Harryn isä, Matohäntä...miten nyt muistanette..) kouluajoista ja siinä on jo nyt yli 70 lukua (tarkoittaen yli 300 000 sanaa!!).  Se jatkuu ensimmäisestä Tylypahkavuodesta viimeiseen ja käsittelee myös Remuksen ja Siriuksen lapsuutta. Kaikki tarinan tapahtumat ja hahmot ollaan myöskin kirjoitettu "oikeiden" Potterien mukaan ja sopii loistavasti myös sellaisille, jotka eivät ole kiinnostuneet Siriuksen ja Remuksen romanssista (joka on vain yksi osa LOISTAVAA juonta!) ja tarinassa nähdään myös Jamesin ja Lilyn tarinaa. Sitä lukiessa saa itkeä, nauraa, pelätä hahmojen puolesta ja ennen kaikkea, nauttia lisää Potter-maailman taianomaisesta viehätyksestä!

Joten, älkää olko epäluuloisia ja kokeilkaa tuon eeppisen tarinan lukemista. Sehän on tietysti englanniksi, mutta kuka antaa sellaisen estää itseään?;)


Poissa Sape

 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #93 : Heinäkuu 09, 2010, 22:50:03 »
Voldemort/Bellatrix en tiedä miksi , molemmat ovat pahoja.
Neville ja Luna olisivat kyllä niiiin suloinen pari (tunsin minäkin suurta hellyyttä 6. kirjan lopussa Dumbledoren hautajaisissa, kun Luna auttoi Nevilleä istumaan) ja molemmat hieman yksinäisiä (ja esim. molemmat säilyttivät AK:n kaljuunat.)
Remus/Tonks myöskin suloinen pari! Räväkkä pinkkitukka Tonks ja rauhallinen Remus.

Poissa Yumisa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #94 : Heinäkuu 28, 2010, 11:56:42 »
Kyllä se Ron/Hermione on niin suloinen. Olen aina pitänyt tästä parituksesta, sillä näiden kahden ihmisen välillä on aitoa rakkautta.

No sitten olisi Harry/Draco. Vaikka tämä ei olekaan mikään oikea pari kirjassa, mutta saa sitä unelmoida <3.

Ja tykkään myös Severus/Lily-parituksesta. Se tuli minulle suurena yllätyksenä kirjassa, että
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Olen siitä lähtien tykännyt tästä parista.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #95 : Heinäkuu 29, 2010, 21:02:03 »
Ääh, pitäisi siis osata kertoa mikä on ihanin paritus? En nyt tiedä, omalta osaltaan kaikki kirjoissa olevat paritukset ovat kaikkein parhaimpia, mutta toisaalta en pidä Harry/Ginny-parituksesta. Toisaalta he sopivat toisilleen niin täydellisesti, mutta toisaalta taas eivät. Tiedä sitten mitä mieltä olen.

Yleisesti ottaen en pidä slash-parituksista. Ne menevät ficeissä vain jos ficci on hyvin kirjoitettu. Harry/Draco-paritusta taidan sietää vain parissa ficissä, ja ne löytyvät kumpikin Finistä. Remus/Sirius on yksi, jota en voi käsittää... Enkä myöskään Harry/Voldemort-paritusta. Enkä yhtään tiedä, miksen slashista niinkään pidä, ehkä se on vain jotenkin niin outoa kun vertaa sitä kirjoihin.

Mutta jos kirjojen paras paritus pitäisi sanoa, niin se on varmaan kuitenkin Severus/Lily, vaikka se onkin vain yksipuolinen (vai onko sittenkään). Severuksen tarina muutenkin on koskettava ja vaikuttava, etten voi muuta kuin nostaa hattua sille. Tuo paritus on olennainen osa tarinaa, ja siksi pidänkin siitä. Severuksen tie kulki niin vahvasti hänen Lilyä kohtaan tuntemansa rakkautensa mukana, että pakko siitä parituksesta on pitää.
Toinen kirjojen paritus, josta pidän, on Tonks/Remus. Vaikka heillä onkin "hieman" ikäeroa, on paritus silti oivallinen. He molemmat ovat lempihahmojani, joten heidän saattamisensa yhteen oli mukava yllätys. Remuksen rauhallisuuden luulisi rauhoittavan Tonksiakin hieman, ja eikö Tonks muuttunutkin kirjoissa kun heidän suhteensa oli saatu kuntoon. Ja vaikka Remus yrittikin paeta sitä hieman, niin silti hän palasi Tonksin luokse ja he kuitenkin kuolivat molemmat rakastaen toisiaan ja poikaansa, Ted-raukkaa. Toivon mukaan joku löytää näistä perusteluistani jotain pointtia.

Niin, ja Bloodien mainitsema Bloodie/Severus-paritus menettelee Jatkiksessa, mutta muuten en voi käsittää itsensä parittamista kirjan hahmoille. *köhhaltisjavolduiltasaduissaköh* Se on jotenkin niin...outoa minun ajatusmaailmaani nähden. *osaan taas selittää*
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

lankarulla

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #96 : Elokuu 05, 2010, 16:28:07 »
Olen nyt, aina ja ikuisesti Lily/Kalkaros-parin kannattaja. Se on juuri sellainen traaginen rakkaustarina.
Pidän myös Harry/Luna:sta. Mielestäni he olisivat olleet parempi pari kuin Harry/Ginny.
Tykkään myös paljon Draco/Luna:sta, joka tosin voisi oikeasti olla aika mahdoton. Ficcien kautta tutustuin.
Ja koska Draco sopii yksinkertaisesti kaikille, ihania pareja olisivat myös Draco/Ginny ja Draco/Hermione.

Poissa worldsayshello

 • Snivellus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SnidgetDream29844
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #97 : Marraskuu 29, 2010, 19:04:32 »
Lainaus
Itse pidän hyvin paljon Molly/Arthur -parituksesta. Jotenkin niin lämminhenkistä rakkautta, nimenomaan sellaista kypsää arkirakkautta, että tästä parituksesta ei voi olla pitämättä.

Olen nyt, aina ja ikuisesti ollut Lily & Severus traagisen parituksen kannalla! Se olisi jotain hyvin kaunista; kaksi niin erilaista ihmistä ja sopivat niin hyvin yhteen :P

Lupin & Tonks, mielettömän hyvä pari! Täydentävät toisiaan ja hekin niin kovin erilaisia.

Tähän listaan omasta mielestäni vielä todella söpön parin nimittäin Neville & Hermione. Tuollanen hieman hömppä poika ja liiankin fiksu tyttö. Todellinen rohkelikkojen rakkaustarina. Ja vielä; kun Neville sopii niin hyvin kaikkien kanssa niin laitetaan tähän vielä Neville & Luna!

Näitähän minulla on listoittain, nimittäin näitä omakeksimiäni parituksia. Mutta eihän niitä kaikkia tänne jaksa laittaa :P

"Honestly, woman, you call yourself our mother." -George Weasley

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #98 : Tammikuu 06, 2011, 15:10:40 »
Nämä esiintyvät vain ficeissä...

Oi, rakastan yli kaiken Lily/Severus-paritusta! He sopivat paljon paremmin toisilleen kuin Lily ja James. Severusta kiusattiin koulussa, ja Lily ihanasti puolusti häntä! Lisäksi Severus tarvitsee jonkun, joka pitää hänestä huolta!

Tätä paritusta esiintyy vain ficeissä, ja niissäkin aika harvoin, mutta Luna ja Draco sopisivat mielestäni toisilleen hyvin.


Ja kirjojen parituksista sitten...

Remus/Tonks Ihanaa että lopulta Remuskin löysi jonkun! Tonks pitää hänestä ihanasti huolta!
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa miwaaa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #99 : Tammikuu 06, 2011, 22:53:19 »
Musta Draco/Hermione olisi täydellinen pari. Mä rakastan tollasia hyvis/pahis suhteita, koska ne yleensä sisältävät sitä toimintaa ja jännitystä :D Tykkään muutenkin kielletystä rakkaudesta ♥

Harry/Luna olisi musta söötti pari, molemmat jotenkin täydentävät toisiaan. Kun Potter tuntee ittensä yksinäiseksi, niin aina on Luna :D Myös Neville/Luna on aika kiva idea, sopisivat oikeastaan aika hyvin yhteen. Nirhatkaa mut Ron/Hrm - fanittajat, mut musta ihana pari olisi Ron/Lavender. Anteeks, ne vaan on jotenkin sööttejä yhessä :) Muhun ei oikeen oo ikinä purrut Ron/Hrm - yhdistelmä, mut onhan nekin ihan kiva pari.

Tossa nyt pyörin koko ajan nuorukaisissa niin nyt siirrytään vanhukaisiin. Severus/Lily on musta parempi kuin J/L. Snapehan oli koulukiusattu ja Lily piti sen puolia - musta niiden kahden olis pitänyt päätyä yhteen tai seurustella edes kerran. Remus/Tonks on mielettömän ihana pari, surullista, kun niille syntyi lapsi ja sitten siitä piti tulla Potterin tavoin orpo. Olisi ansainnut edes jommankumman jäädä henkiin, jos multa kysytään niin Tonksin. Myös yksi ihan ok pari olisi Voldemort/Bellatrix. Molemmat pahoja ja Bella jumaloi Voldemortia, joten miksei.

~bf
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 18, 2011, 22:35:02 kirjoittanut miwaaa »
I'm not asleep, I'm up for the fight, into the magic.
bellafruits -> miwaaa

Hetukka

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #100 : Tammikuu 09, 2011, 00:42:21 »
Ron ja Hermione ovat aivan ihania. Ron on aina puolustamassa ja Hermione taas tarkistaa kaikki läksyt Ronin hokien aina "Rakastan sinua Hermione" ja "Voi, mitä minä tekisinkään ilman sinua, Hermione?" Jotenkin niin suloista X'3 Ginny ja Draco voisi olla jotenkin parempi kuin Harry/Ginny. Ginny ja Harry ovat enemmänkin kuin sisko ja veli. Draco sopisi paremmin, yhtäkkiä se huomaisikin "Hmm.. Weasley ei olekaan yhtään hullumpi.." ja katse harhailisi Ginnyn suuntaan uudelleen ja uudelleen, kunnes joku lopulta löytäisi ne luutakomerosta kuhertelemasta ;D

lovekiva

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #101 : Tammikuu 14, 2011, 13:23:12 »
Draco ja Hermione tietty. Niistä tulis ihana pari, jos Draco olisi LP:ssä pyytänyt hermionea niihin tanssiaisiin ennen Krumia. Sitten Draco olisi tullut Harryn puolelle ja KV:ssä se olisi lähtenyt tuhoaman hirnyrkkejä Harryn ja Hermionen mukaan.

Capuccino

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #102 : Tammikuu 18, 2011, 18:24:42 »
  Kaikkein paras pari nyt ja aina ovat ehdottomasti Lily&James. Mielestäni vaan ylivoimaisesti söpöin pari. Uskon, että molemmat rakastivat toisiaan tosi paljon, joskin jotkut ficit ovat ehkä vaikuttaneet asiaan.. :) Inhoan kaiken lisäksi itse erityiseti tätä Lily/Kalkaros paritusta. Lily kuuluu Jamesille. Sinänsä harmi että heistä kirjoitetaan kirjoissa niin vähän.
  Toinen melko ihana pari onkin sitten Lupin&Tonks. Mielestäni sopivat hyvin yhteen, ja he täydentävät toisiaan. Mielestäni heistä tuli pari kirjoissa liian myöhään, toisaalta ihan kiva että tilanne sai kehittyä ensimmäisten kirjojen ajan.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #103 : Tammikuu 18, 2011, 18:42:20 »
Sirius ja Remus, olisivat mielestäni tuoneet mielenkiintoista sävyä tarinaan. Jotkin tapahtumat olisivat olleet erilaisia, ja tämä olisi selvästi tuonut jotakin erilaista tuttuun maailmaan pienenä virkistyksenä synkempien teemojen keskelle. Pieni romanssi, ei liioiteltu, vaan selvä oranssi valojuova pimeydessä. Vielä kun mietitään Remuksen ihmissutea, niin Siriuksen hänen kumppaninaan oleminen olisi ollut erityisen mielenkiintoista.

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #104 : Tammikuu 22, 2011, 11:33:30 »
Olen tänne ehkä joskus jotain laittanutkin, mutta mielipiteeni on varmaan muuttunut...

Eli siis ehdiottomasti James/Lily! Niin suloinen niin suloinen...
Olen lukenut joka ikisen vuotiksen kelmi-ficcin <3

Ja aika korkealle pääsee myös Remus/Sirius, nekin olen kaikki lukeissut. :)
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #105 : Maaliskuu 23, 2011, 16:32:05 »
Täytyy myöntää, että Severus ja Hermione ovat ihana pari. *etsii epätoivoisesti kirjoista todisteita näiden kahden salasuhteesta* Hermionelle sopii ainakin minusta Harryä, Ronia jne. paremmin vähän aikuisempi mies joka on henkisesti samalla tasolla hänen kanssaan (mokoma pikkunero.) Ja Sev nyt on Sev. Nuo kaksi vain sopivat yhteen. *jatkaa epätoivoista etsintäänsä*

Myös Severus/Lily on hieno pari, ja sai minut kääntymään lopullisesti Jamesia vastaan. Sevin tarina on niin... tragikoominen traaginen. Ja oli mukava huomata ettei Rowlinkaan käyttänyt vain näitä jo ensimmäisestä kirjasta lähtien arvattavissa olevia parituksia vaan osasi sekoittaa mukavasti pakkaa parittamalla nämä kaksi toisilleen.

Ja Remus ja Bellatrix voisivat myös olla hieno pari. En ole fikkejä paljonkaan tällä parilla lukenut mutta ajatus jotenkin vain kypsyi. Bella on oma hullu ja riehuva itsensä ja Remus oma rauhallinen ja lempeä itsensä.

Poissa Rita Gracie

 • Särmikkäät ry
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Synnynnäinen seikkailija
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #106 : Maaliskuu 23, 2011, 16:43:53 »
Tykkään näistä kielletty rakkaus-jutuista niin itse tulevasta sukupolvesta Rose/Scorpius olis tosi suloinen pari. Lily/Severus jutuista tykkään myös koska kalkaros oli musta niin semmonen yksinäinen hahmo ja kun se rakasti niin paljon Lilyä mitä sen kylmältä vaikuttavasta luonteesta tuskin odottaisi. En jonkun takia tykkää kauheasti Draco/Harry yhdistelmästä, se on oikeasti musta vain jotenkin kamala D:
a world without the rules is mine.

Unique -> Rita Gracie

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #107 : Maaliskuu 24, 2011, 16:50:05 »
En tiedä voiko puhua ihanasta, mutta Lily/Severus-paritus on ainakin mielenkiintoinen, ja jollain lailla tosi hellyyttävä. Kuvitelkaa nyt, juro ja kylmä Severus kauniin, säteilevän Lilyn kanssa.. Hemmetti sentään että Sev pilasi mahkunsa. Todella surullista. Severus kenenkään muun kanssa on aina kuulostanut erittäin vieraalta, varsinkin Sev/Hermione on aina kummastuttanut. Mitä ihmettä? Slash-parituksista en viitsi edes puhua.
Harry/Ginny on ihan jees, mutta Hermione/Ron jotenkin ärsyttää. Liian täydellistä, ja oikeasti, eihän sellainen liitto voi kestää, pelkkää riitelyä ja kettuilua se olisi oikeasti. Kuvittelen Hermionen paljon paremmin itsenäisenä, uraan panostavana sinkkunaisena kuin married with kids. Molly/Arthur on ihana esimerkki pitkän liiton pariskunnasta. Lucius/Narcissa-parituksesta olisin halunnut lukea enemmän Rowilta, vaikka täällä siitä on mielestäni todella loistava näkemys. Luna/Neville taasen ei olisi ollenkaan hassumpi. Tai oikeastaan juuri sitä, söpö ja hassu :D

Ja sitten kanssa Voro/Prilli ois aika kuuma. Ou jea!
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2011, 16:53:22 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Aura Illumina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Fiction Garden
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #108 : Maaliskuu 24, 2011, 17:13:03 »
Minun mielestäni Severus/Hermione ovat hyvinkin looginen ja luonnollinen pari. Ikäero on tosin ainoa asia, josta en siinä pidä, tämän vuoksi en yleensä lue tai kirjoita ficcejä, joissa Hermione olisi vielä koulussa tms. Ajankääntimelläkin saa mukavasti ihmeitä aikaan. Heh.

Jaa että miten perustelen näkemystäni? No hyvänen aika sentään, molemmat ovat älykkäitä, vähän syrjittyjä, itsekseen viihtyviä, kirjoja rakastavia, loogisia, voimakastahtoisia... Molemmilla on kokemusta siitä millaista on joutua kiusatuksi ja tuntea olonsa ulkopuoliseksi. Molemmat ovat briljantteja ja velvollisuudentuntoisia ja molemmilla on salainen pyrkimys parantaa maailma. Tai ainakin olla kiihkeästi mukana, itseään säästämättä, yrityksissä pelastaa taikamaailma.

Uskoisin, että oikeissa olosuhteissa Hermione ja Severus olisivat voineet työskennellä yhdessä, ruokkia toistensa intohimoisia kiinnostuksenkohteita, kunnioittaa toisiaan ja varsinkin kun heidän välillään ilmiselvästi on kipinää, niin sehän on sitten siinä.

Pakko myöntää, mutta mielestäni Severus on ainoa vaihtoehto, jota voin Hermionelle kuvitella. Mielestäni Ron on aivan käsittämätön valinta hänelle, enkä pysty näkemään mitään muuta kuin veljellisen, kiusoittelevan ystävyyden heidän välillään, koska he ovat niin täydellisen erilaisia.

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #109 : Huhtikuu 27, 2011, 16:31:05 »
Olen vastannut jo kerran Lily/James ja Sirius/Remus mutta nyt uutena.

Olen alkanut hirveästi tykkäämään Ginny/Draco parituksista. Se on aika outoa, sillä en yleensä edes lue mitään ei kelmiajalle sioittuvaa. He kuitrenkin ovat niin jotenkin suloisia. Ensinnäkin pidän siitä, etteivät he ole saman ikäisiä, sillä jos oikeaa elämää mietitään, niin kuinka monen teistä vanhemmat ovat samana vuonna syntyneitä? Heillä ei kuitenkaan ole mitään sellaista ikäeroa, johon tarvittaisiin ajankäännintä.
En kuitenkaan pidä ficceistä joissa korostetaan liikaa sitä että  he ovat Weasley ja Malfoy...

Yksi uusi ficci suosikkini on myös Sirius/OC/Regulus. Siihen saa mukavasti kilpailua ja kaikenlaista mustasukkaisuutta jne.
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Scarlet

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #110 : Toukokuu 29, 2011, 23:32:49 »
Tullaanpa vähän tarjoamaan erikoisempia pareja. Ensinnäkin insesti on ♥ joten Astoria/Daphne. Joo, sisaret ovat kasvaneet tiukkojen sääntöjen ympäröimänä ja ovat kehittäneet ulkokuoren, joka on ihan feikki. Sama koskee Mustan sisaria (Blackest). En oikeastaan välitä kuinka heitä paritetaan toisilleen vai onko kolmiodraamaa. Fleur/Gabrielle vielä insestisarjaan. Oikeasti, Fleur on kirjoissa vähän ylisuojeleva...

Ja koska randomit paritukset ovat ihania, kannatan sekä Daphne/Katie Bell ja Daphne/Luna parituksia. Daphne on hyvin vähän huomiota saanut hahmo, mutta Pansyn jengiin hänkin kuuluu. Luna olisi tavallaan looginen, sillä on ihan mahdollista että nämä kaksi törmäisivät jossain ja Luna hämmentäisi Daphnen täydellisesti jollain kommentilla rikkokirestä tms. And so on. Ja tietty Pansy/Daphne on myös nam.

Melkein unohtui Tonks, jonka voi parittaa Ginnylle tai vielä ihanampaa, Fleurille. Tonks on suloinen kompuroija, joka olisi vastakohta Fleurille ^^

Hermansy, koska se vaan on jännä, vaikka Pansyn ei periaateessa kuuluise koskea kuraveriseen. Samoin Luna/Ginny, josta on krjoitettu miljoona ficciä. Pidän molemmista aika tavalla, koska näistä saa väännettyä vaikka mitä.

Slashin puolelta ainakin Tom Valedro(Voldemort)/Pahis!Harry. Yleensäkään en pidä hirveästi hyvisversiosta, ja nämä kaksi yhdessä vaan on jotain aivan uskomatonta. Kun lukee tarpeeksi monta ficciä, tämä on jo melkein canonia ^^
Toinen vaihtoehto pahis!Harrylle on Lucius, joka on vaan cool. (Draco on surkea pelkuri)


Hetistä suosikkini on Blaise/Ginny ja (pahis!)Luna/Voldemort/Tom Riddle. Blaise ja Ginny voisivat sopia toisilleen, koska Blaise on tuntunut saavan naistenmiehen maineen, jos ei ole ficeissä homo. Ginny taas on miestennielijä. nämä kaksi tasoittavat toisiaan kivasti. Luna taas sopii hyvin pahikseksi ja hän on sellainen, jonka voi parittaa melkeimpä kelle tahansa.

Lucmey

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #111 : Kesäkuu 03, 2011, 18:10:08 »
Lily/Seve on maailman ihanin paritus. He sopivat toisilleen niin hyvin.
Hermione/Seve. En tiedä miksi mutta jotenkin tuntuu että nämä kaksi sopivat toisilleen.

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #112 : Kesäkuu 13, 2011, 15:28:41 »
Harry/Draco
  Perus Drarrya 8DD Harry se dominoiva osapuoli tietenkin x) Draco semmoinen tyttönen 8DD

Sirius/Remus
  Ystävyyttä ja rakkautta x) Koira ja susi. Awws. Ovat jotenkin niin suloisia nuo kaksi yhdessä (:

Severus/Lily
  Severus se oikea Lilylle on, ei James. Pikku-Sev ja Pikku-Lilykin ovat aivan älyttömän suloisia
 
Tom/Harry
  Eli siis nuori Voldemort :D en tiedä mikä parituksessa viehättää, mutta... xD

Ron/Hermione
  Se nyt on ollut aivan älyttömän kauan selvää, jo ennen kutoskirjaa, että nuo kaksi kuuluvat yhteen :D hyihyi, Harry/Hermione -parittajat xDD

Neville/Luna on myös ihana, vaikken olekaan lukenut yhtään ficciä tuohon paritukseen liittyen :D mutta on se niin awweli.

Fred/George
  Pahoitteluni, mutta tämän parituksen ohi ei vain yksinkertaisesti voi hypätä! Senkin keppostelijat <3 pahoitteluni insestistä siis, yleensä en sitä harrasta :DD
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Linnaea borealis

 • Luudan päällä joka säällä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #113 : Kesäkuu 13, 2011, 18:30:23 »
Hermione ja Ron
No Hermione ja Ron vain kuuluvat toisilleen. En osaa perustella paremmin, mutta en voi ajatella heidän olevan vain ystäviä. Ron ja Hermione ovat niin
itsestäänselvä pari kuin voi olla.

Tonks ja Remus
Hmm... Pitää opetella sanomaan Remusia Lupiniksi tai Tonksia Nymphadoraksi. Mutta asiaan. He sopivat toisilleen ja ovat suloinen pari. Tonks on hieman tahditon ja Remus, siis Lupin ei ymmärrä oikein että hänestä voidaan pitää.

Neville ja Luna
Kun luin, että Neville ja Luna eivät menneetkään naimisiin, harkitsin lähes vakavasti kaulan katkasemista Rowlingilta. Nämä kaksi vain olisivat niin uskomattoman suloinen pari että oikein oksettaa... Molemmat hieman syrjittyjä, mutta kumminkin niiiiiiiin lojaaleja Harrylle.
"Urheutta on monenlaista. Vaaditaan paljon
urheutta nousta vastustamaan vihollisiaan,
mutta sitä tarvitaan myös silloin, kun noustaan
vastustamaan ystäviä."

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #114 : Kesäkuu 13, 2011, 19:31:18 »
Lily ja Severus. Nämä kaksi ovat kuin luodut toisilleen. Lily puollusti Seveä kun kelmit kiusasivat häntä. Lisäksi he ovat olleet ystäviä lapsesta asti^^
Ja mitä Jamesiin tulee, olen aina vihannut häntä.>< Kun aloin fanittaa Seveä, vihani Jamesia kohtaan vain kasvoi. Jätkä on täys peräaukko.
 

Poissa Chokola

 • inkivesiliskoinvaasio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #115 : Kesäkuu 17, 2011, 11:11:32 »
Hermione ja Ron ne on mun mielestä ihan unelmapari, en yhtään tiiä miks, mutta ne sopis hyvin toisilleen. Ja koska Ginny on mun lempihahmo niin suorastaan rakastan Ginny/Harry paritusta. Mutta mun mielestä ois kans niin mahtavaa jos Harry ja Draco ois yks pari. :> Ja sitten Lily ja Severus ne ois ollu mahtava pari, mut sit se tyhmä James änkes siihen ja näin, mut siis joo ne ois ollu mahtava pari. :>
xoxo, gossip girl

Poissa Nenyan

 • kedavrankäyttäjä korkokengissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kuolonsyöjätär
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #116 : Kesäkuu 17, 2011, 18:22:14 »
Ampukaa mut jos haluutte, mutta James/Lily on musta loistava pari :) Ne on vain luodut toisilleen. Lily ja James ovat niin erilaisia, mutta silti niin samanlaisia. Suloinen pari<3 ;))

Hermy/Ron ovat ihanat yhdessä! :) Ne on kans nii söppänä pari ;)<3

Draco/Hermione ja Draco/Ginny molemmat tytöt ovat niin yli-suloisia Dracon kanssa :))

~nya
I´m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning andI know I´m standing far too close
I´m telling lies and if it shows I see that he don´t care
I know he wants to take me home and get on out of here

Poissa kotelo

 • omeletin kutoja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #117 : Kesäkuu 17, 2011, 19:01:05 »
Harry/Ginny - Ne vaan sopii toisilleen jollain mystisellä tavalla. Ja ne on myös tosi söpö pari (: <3

Luna/Neville - Ne on molemmat sellasii ei niin suosittui ja kiusattui. Yhtä outoja ja yhtä ihania <3 ((:   harmi vaan ,että niistä ei tullu lopuksi parii ):
Onni ei tule etsien vaan eläen...

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #118 : Kesäkuu 20, 2011, 14:55:31 »
Jännä aihe :D Mutta oli ihan pakko kirjoittaa tänne:]

Minusta yksi suloisimmista parituksista on Luna/Harry. En ole mikään Harry-fani, mutta Luna ja Harry
olisivat hyvä pari. He ovat niin erilaisia että paritus saattaisi jopa toimia :D
Luna on omasta mielestäni todella söpö ja rakastettava henkilö, Harry taas angstinen ja ah-niin-sankari.
Luna pitäisi Harryn tasapainossa. Luna on sellainen haaveilija joka uskoo mahdottomuuksiin ja on muutenkin
outo ja suloinen. He jotenkin sopivat yhteen kuin nyrkki silmään.

Lily/Severus. Olen tämän parituksen kannalla. Lily ja Severus ovat niin erilaisia että he sopivat toisilleen
hyvin. Severus oli koulukiusattu ja Lily puollusti häntä. Söpöä :]
Harmi että näin ei ollut koskaan tarkoitettu, tai ehkä olikin mutta kaikki ei mennyt niinkuin olisi pitänyt.

Sitten vähän homoparituksia. Sirius/Remus. Rakastan molempia henkilöitä:D
Sirius on räväkkä ja hauska henkilö. Koulussakin hän oli Jamesin kanssa koko ajan keppostelemassa.
Sirius kaipaisi sitä Oikeaa elämäänsä, ja minusta Se Oikea voisi olla rauhallinen ja suloinen Remus. He
sopivat toisilleen kuin reppu hirvelle:D

Severus/Albus. Tämä paritus on pelottava ja todella outo. Vihaan paritusta ja toisaalta rakastan sitä :D
Ikäero ällöttää minua mutta toisaalta Albuksen luonne sopii yks yhteen Severuksen luonteen kanssa.
Severus on hankala luonteeltaan. Hän on kylmän rauhallinen ja toisaalta vaarallisen uhkaava missä sitten
liikkuukin. Albus on rauhallinen ja lämmin isähahmo. Tässä parituksessa olisi vaikea sanoa kumpi on tossun
alla. Severus on luonteeltaan kiivas ja häijyn sarkastinen, Albus täysi vastakohta. Minulle tulee tästä mieleen että Albus pitäisi Severuksesta huolta, mutta se on toinen asia miten Severus siihen suhtautuisi.
Tämä paritus on ristiriitainen ja herättää minussa negatiivisia ja positiivisia ajatuksia. Olen lukenut yhden fikin missä oli tämä paritus ja omasta mielestäni se oli hyvä:] Mutta hankala sanoa tästä parituksesta enempää.
En usko että kovinkaan moni on tämän parituksen kannalla, mutta se oli niin kiehtova että oli pakko kirjoittaa se tänne. Älkää kyhäilkö tämän takia minulle kaulakeinua :D

Poissa peconen

 • Kermakalja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixNight91
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #119 : Heinäkuu 14, 2011, 20:46:35 »
Oooh, mielestäni Draco/Harry olisi paras tai sitten Harry/Voldemort.
Molemmissa parituksissa pitäisin Harrya miehenä 8D Hehheh, kieroutunut mielikuvitukseni..
''Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?''

- Albus Dumbledore

Poissa Alde

 • Se joku tylypahkalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #120 : Heinäkuu 14, 2011, 22:47:28 »
Tässä nyt suosikkiparitukseni:
Ron ja Hermione, heidän suudelmansa KV:ssä oli kyllä itselleni yksi kirjasarjan kohokohdista :D
Draco ja Ginny, vaikka olen lukenut enemmän D/Hr-ficcejä, joita rakastan yli kaiken <3
Ja nyt viimeisen elokuvan nähtyäni niin olen kyllä niin Severuksen ja Lilyn puolella kuin vaan voi olla... :)

// Yhdyn Nevilleen ja Lunaan <3
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 2011, 00:01:47 kirjoittanut Alde »
Oliver Phelpsin nimmari muistikirjassa 11.7.2011
Oli saada kutsun Tylypahkaan mutta jostain syystä sitä ei koskaan tullut...

Poissa Omppu

 • potterpore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PumpkinWitch94
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #121 : Heinäkuu 15, 2011, 13:05:11 »
Awww! Ihana aihe! Muttajoo, näitä on paljon: ^^
Ron ja Hermione sopivat toisilleen täydellisesti, ja ovat muutenkin söpö pari.
Tajusin nähtyäni viimeisen leffan että Luna ja Neville olisivat ihana pari! Luna on höpsö ja hurmaava tyttönen ja sopii Nevillelle hyvin. Neville taas kuuntelisi luultavasti mielellään Lunan juttuja kaikenmaailman kummajaisista.
Sev ja Lily ovat/olivat luodut toisilleen. Lily auttoi Severusta kun tällä oli vaikeaa. Sitten James änkesi väliin ja hurmasi Lilyn :( Nyyhh.. En vihaa Jamesia, mutta hän vei Lilyn Severukselta.
Draco ja Hermione on kummallinen mutta ihana pari. Jotenkin he sopisivat toisilleen hyvin. Voin kuvitella Hermionen hurmaavan Dracon älyllään ja kauneudellaan.. ;DD
Olen aika kova kelmifani ja monet lempparparituksistani liittyvät heihin ^^ Remus ja Lily sopivat myös toisilleen hyvin. He olisivat suloinen pari. Remus voisi rauhoitella Lilyä tämän raivostuessa (Lilyhän on temperamenttinen, kun taas Remus rauhallinen.) ja he seurustelisivat luultavasti salaa Jamesin selän takana:)
Ja eihän (melkein) mikään voita vanhaa kunnon Sirius/Remusta. Se on vaan niiiin söpö pari <3 Susi ja koira, niinkuin joku jo mainitsikin <3 Awws!
Should I sink or swim or simply disappear?

Poissa jaida

 • ikuinen hattutyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kasva aikuiseksi, mutta säilytä lapsenmielisyytesi
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #122 : Heinäkuu 15, 2011, 15:48:54 »
Luna/Neville- olisi täydellinen yhdistelmä, koska molemmat syrjittyjä, outoina pidettyinä ja molemmat ovat kokeneet kovia. + molemmilla niin ihanan oman laatuset persoonat. Yhtä outoja, yhtä ihania<3
Harry/Ginny- Molemmat hiukan itsepäisiä ja kuitenkin niin ihania. Paljon yhteisiä muistoja ja kiinnostuksen kohteita. Ja ginny on ollu aina ihastunu harryyn ja sen ikunen ihastus on lopulta  molemmin puolista ja aah <3 rakastan tätä paritusta<3 
"Dobby died a Free Elf, still it makes me kill myself... "<3

Poissa velhokarkki

 • Yksi Weasleyn serkuista
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosMoon200
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #123 : Heinäkuu 16, 2011, 22:31:22 »
Luna & Neville olisivat niiiiiiin täydellinen pari. <3

Ron & Hermione Luodut toisilleen. Oikeasti. <3

Ja sitten viimeisimpänä tämä, jonka kanssa taidan olla auttamattomasti yksin...

Draco & Ginny niin siis... Ei ole hajuakaan miksi mun mielestä nää kaksi sopisi niin hyvin yhteen. Tiedän, että ne on eri puolilla ja plaaplaa, mutta silti. :3
"Miksi kukaan muka tahtoo juhlia kuolinpäiväänsä?" ihmetteli Ron, joka teki taikajuomien kotiläksyjä ja oli pahalla päällä. "Kuulostaa kuolettavan masentavalta, jos saan sanoa."

Poissa läpimätä

 • Voldemort
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #124 : Heinäkuu 16, 2011, 23:55:46 »
Tom/Minerva ! Toki silloin kun olivat nuoria, ennen kuin voldu kerkes muuttua tunnistamattomaksi kelmeäksi möhkäleeksi :|

Poissa Emubird

 • Fyysisesti paikalla, henkisesti muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Always the tone of surprise!
 • Pottermore: ScarletCentaur10898
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #125 : Heinäkuu 18, 2011, 13:40:42 »
Ron/Hermione
Olin ensimmäisen kerran Liekehtivän pikarin luettuani aivan varma, että he sopivat aivan täydellisesti toisilleen ja rakastan lukea kirjoista heidän tappeluitaan ja heidän yhdessäoloaan. Joskus ajattelin, että Hermione sopisi paremmin Harrylle, mutta luovuin ajatuksesta kauan sitten :D He ovat luotuja toisilleen <3

Harry/Ginny
Heidän luonteensa hyvät ja huonot puolet täydentävät toisiaan. Kunhan Harry olisi tajunnut aiemmin :D. Rakstan myös heidän "kiellettyä" (= Ginny onn Ronin sisko) rakkauttaan ja Harryn sisäinen taisto on hauskaa luettavaa PP:ssä.

Oikeastaan pidän melkein kaikista Rowlingin parituksista (Molly/Arthur, Remus/Tonks...). Enkä melkein mistään slashista. Sen lukeminen tai kirjoittaminen ei vain kiinnosta minua :D.  

« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2011, 13:45:33 kirjoittanut Emubird »
I have seen your heart, and it is mine
Blogini: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/

Poissa Livingstone

 • Arvon Victory Queen Liv the EVIL Mastermind Jedi Goddess of Mattomaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Sirius, taivaankannan kirkkain tähti.
 • Pottermore: NimbusScale161
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #126 : Heinäkuu 18, 2011, 14:26:48 »
Argh.
Olen jo pitkään lueskellut tätä topicia ja miettinyt kirjoitanko tänne vai en ja nyt muuten kirjoitan.

Lucius/Narcissa paritusta rakastan, sillä he sopivat toisilleen niin täydellisesti. Molemmat ovat kauniita (tai Luciuksen tapauksessa komea taitaa kuvata miestä paremmin), rikkaita ja vaikutusvaltaisia. Heidän elämänsä on ns. täydellistä heidän kartanon ja täydellisen poikansa kanssa. Lucius ja Narcissa vain ovat täydellisiä toisilleen, siitä ei pääse yli eikä ympäri.

Remus/Sirius on toinen pariskunta, jota rakastan yhdessä. Remus on se suhteen järkeilijä, se rauhoittava ja jarruttava persoona, kun taas Sirius on huoleton, villi ja innostava persoona. Molemmat tasapainottavat suhteen omalla luonteellaan ja piirteillään, jonka takia suhde olisi niin täydellinen, kaksikko on vähän kuin jin & jang. Lisäksi Sirius ja Remus ovat lempihahmojani kirjoissa, joten... <3

Hermione/Ron on myös mielestäni ihana paritus, vaikkei kumpikaan hahmo ole lempparini. Aluksi en parituksesta pitänyt ollenkaan, koska minua ärsytti se, että kaikki kirjan hahmot pitää aina parittaa toisilleen, mutta olen kirjojen edetessä oppinut pitämään parituksesta ja kun se viimein varmistui seiskassa, olin tähän tyytyväinen.

Molly/Arthur ovat sellainen pari, jonka olettaa pysyvän ikuisuuden yhdessä. On vaikea kuvitella kummallekaan jotakin toista puolisoa, sillä he todellakin kuuluvat toisilleen.

Voldemort/Bellatrix kuuluvat toisilleen. Piste. Bellahan tietoisesti palvoo maata Volden jalkojen alla ja Volde nyt varmaan ei kauhean pahaksi pistä itsensä palvomista? Eihän? Joka tapauksessa tässä taas yksi paritus, josta pidän kauheasti juuri sen takia, että he sopivat toisilleen niin täydellisesti.

James/Lily kuuluvat toisilleen. Kaikki Lily/Kalkaros ja James/Sirius sun muut paritukset voi heittää kaivoon. James ja Lily kuuluvat toisilleen. Piste.

Draco/Pansy olisivat olleet ihana pari. Toivoin kovasti heistä paria, sillä he olisivat olleet kunnon pahispari (tai ainakin olisivat voineet sellaista esittää). Toisaalta olin iloinen huomatessani, etteivät kaikki teiniseurustelu suhteet päättyneet avioliittoon, vaan Draco löysi itselleen toisen naisen (, toivottavasti Pansya paremman).

Ylenpään liittyen pidän Draco/Astoria parituksesta juuri siitä syystä, ettei Astoria ollut se tyttö (lue: Pansy), joka Dracoon yhdestettiin ihan alusta lähtien.

Hermione/Percy. Huomasin tämän parituksen jonkun viestissä tässä topicissa ja rupesin sitä tarkemmin miettimään ja hei miksei? Hermione ja Percy ovat samanhenkisiä, yhtä vastuullisia ja hyviä koulussa. He olisivat itse asiassa aika hyvä pari.

Dumbledore/Grindelwald voi kyllä. Ja nyt puhun siis herroista silloin kun he olivat nuoria. Ainakin Dumbbis oli ihastunut Grindelwaldiin, mutta jälkimmäisen herran tunteista ei Row-täti missään vaiheessa meitä valaissut. Mutta nämä kaksi ovat jälleen yksi toisilleen sopiva pari.

Suoraan sanottuna inhoa kahta paritusta, joita ihkutetaan ihan liikaa mielestäni. Ensimmäisena Draco/Harry paritus. Homot ovat söpöjä jne. Mutta nämä kaksi herraa vain eivät sovi toisilleen, mutta tämähän on vain minun mielipiteeni ja tiedän enimmistön kannattavan kyseistä paritusta.

Toinen on Tonks/Remus, siis paritus jota inhoan ja joka on ihan yliarvostettu. Ensiksi mainittua hahmoa vihaan. Tai se oli ehkä turhan voimakas sana, mutten pidä Tonksista lainkaan ja vielä vähemmän Tonks/Remus parituksesta. Kutosessa sain sellaisen käsityksen, että Tonks pakotti Remuksen vastoin tämän tahtoa naimisiin. Remus-parka. (Toisaalta Tonks on hyvin Siriuksen kaltainen ja sopisi Remuksen kanssa yhteen sen vuoksi...) Ja sitä 16 vuoden ikäeroa en vain voi sulattaa. En henk. koht. pysty kuvittelemaan Remuksen edes harkitsevansa sotkeutuvan niin paljon nuorempaan. Minulle ainakin tulisi pedofiili olo, jos olisin Remuksen ikäinen ja edes vilkuilisin itseäni 16 vuotta nuorempaa sillä silmällä.

Tonks/Sirius paritus taas on ihan kiva, sillä he ovat aika samanoloisia. Se ikäero ei haittaa tässä niin paljoa, sillä Sirius on vähän Sirius, eikä niin tunnollinen kuin joku Remus.

Lily/Kalkaros paritusta en siis vastusta. Mutta mielestäni Lily teki oikean ratkaisun naidessa Jamesin.

Se siitä. Älkää syökä minua.

   ~Liv

Sab

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #127 : Heinäkuu 18, 2011, 15:30:44 »
Lily ja Kalkaros ovat ihan umpinyyhkyjä, en mahda mitään. Vaikka olen henkeen ja vereen uskollinen kirjan alkuperäisille parituksille (ihan tosi, älkää repeilkö siellä!), niin nuo kaksi kyllä olisivat saaneet päätyä yhteen. Toisaalta silloin pikku-Potter ei olisi syntynyt ja Voldemort olisi purkanut raivoaan Nevilleen. Mutta silti Lily ja Sev ovat ihunia, antakaa minulle anteeksi.

Kelmit -miten vain, missä vain, milloin vain. Toisaalta James on umpihetero ja Lupin välillä täysi nyhväke, mutta ei anneta sen häiritä. Sirius ja Lupin ainakin menevät yhteen perfecto.

Hermione/Ginny on jotain aivan järkyttävän järkyttävää. <2

Hermione/Ron taasen nyyhkyä.

Ja Bellatrixin saa nyt toimimaan kenen tahansa kanssa...

Tonks/Remus -paritus on ehdottomasti TOP 10:ssäni, sillä yksi favettamistani ficeistä on heistä kirjoitettu. Ihmissuden voimat ja rajuus feat Tonksin ailahteleva, kuriton luonne. Aaws.

Lisäilen, jos juohtuu mieleen.

Poissa nonparelli

 • yltiöromantikko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Why so serious?
  • pikkukaupungin tyttö
 • Pottermore: QueenHeart84
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #128 : Heinäkuu 22, 2011, 19:08:33 »
Harry ja Ginny, sekä Ron ja Hermione tietysti. :3 Severus ja Lily olisivat iiihana pari, mutta James ja Lily kuuluvat kuitenkin tavallaan yhteen. Silti rakastan S&L-parituksia. <3 Prilli ja Voro olisivat hyvä pari. :D Ja Neville ja Luna olisivat iiihana pari! <33
"Brilliant! It's Potions last thing on Friday! Snape won't have the time to poison us all!"

Poissa Minea

 • Kelvollinen leijona
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kolmas niistä Weasleyn kaksosista.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #129 : Heinäkuu 23, 2011, 22:12:33 »
Mulla syttyi liekki kun Fred kysäisi Angelinaa joulutanssiaisiin Liekehtivässä pikarissa. Sulin sillen niin täysin vaikka Fredin tapa ei suinkaan ollut romanttisin; äänettömiä sanoja ja käsillä huitomista, hoho. Mutta kyllä näytti Angelina sulavan, niin olisin kyl mei itekin. Eli sanon siis Fred ja Angelina. Musta tuntui oudolta sitten lukea siitä miten George ja Angelina päätyi yhteen kaiken jälkeen. Mitäs jos Fred olikin koko ajan ollut Angelinaan ihastunut, samoin George, ja sit kaksosilla oli salaisia riitoja tästä tummaveriköstä? Olisikohan Fred saanut Angelinan itselleen jos ei olisi kuollut? We'll never know.

Oon aina ollut sillä kannalla että Hermione ja Ron sopii toisilleen. Vaikka niistä saakin väännettyä sellaista höttösiirappia, niin silti. Kyllä siinä hymy nousi kasvoille kun luki niien ensisuudelmasta. Hermy ja Ron täydentävät toisiaan kun tuntuvat välillä olevan kovinkin erilaisia; Ron on renttu, Hermione täysin tuon vastakohta. Tämä paritus oli kyllä jotennin aina arvattavissa, mutta eipä se siitä huonompaa tee. Ne kaksi vain kuuluu yhteen, ja Rowling onnistui tekemään parin yhteisestä alusta täydellisen! Eikä tosiaan koko kirjasarjan tai elokuvien aikana tästä parituksesta mielestäni tehty sellaista ällötystä siirappista mönjää, vaan se oli toteutettu niin että hetkeksi kaiken muun keskellä pääsi sanomaan "Aaw".

Löytyyhän noita muitakin söpöyksiä ja niitä on tänne listattuna ihan kiitettävästi, mutta nuo kaksi mainitsemaani ovat omat suosikkini!
Sunshine, daisies, butter mellow, turn this stupid, fat rat yellow.
- TU ES FOLLE ? TU ES UNE SORCIERE OU QUOI?

Poissa Venom

 • Fredin sureva tyttöystävä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Yes, i am blonde, and i am proud about it! :D
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #130 : Heinäkuu 27, 2011, 14:19:58 »
No mun mielestä olis ehkä aika ihanaa jos ois Luna ja Neville :) Sitte vois olla Fred ja Hermione. <3 Ite pitäisin tästä parituksesta ihan mielettömästi mutta kyllähän Ronkin on suloinen. Rakastan myös Teddy ja Victoire paritusta :) Se vaan on jotenkin niin ihana :)
U know u love me, XO XO, Gossip Girl :D

Poissa Snive

 • Mini-Snapu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Se Kalkaros
 • Pottermore: HazelShadow43
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #131 : Heinäkuu 29, 2011, 00:43:46 »
Pakko sanoa, et tykkään, kun Kalkarosta paritetaan miespuolisten kanssa. Omat suosikit ovat Kalkaros/Harry, Kalkaros/Lupin/Sirius (noi kaikki tai jommankumman kanssa), Kalkaros/Lucius ja Kalkaros/Draco.
Et sillai XD. Mut sit taas en tajua, jos Kalkaros paritetaan naispuolisen kanssa. Lily on alkanut nyt jo mennä läpi mulla. Ne on kyllä ihan suloinen pari. :D
Mitä on jo Pottereis paritettu.... Hm. Lupin/Tonks toimii hyvin.
Snape, Snape, Severus Snape.

Poissa Pippuripiru

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pieni, mutta pippurinen!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #132 : Elokuu 07, 2011, 10:06:17 »
Mielestäni Hermione/Krum olisi paljon parempi kuin Hermione/Ron. Ron on välillä niin nynny. Lisäksi Cho/Harry oli vähän harhaan johtava, sillä Cho oli sellainen itkupilli, että....
Minulla on vain yksi elämä, ja sen aion elää täysillä!!

Poissa Acone

 • Vuotislainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #133 : Elokuu 15, 2011, 10:03:40 »
Lupin ja Tonks
Sopivat täydellisesti toisilleen, en tiedä mikä heissä on niin täydellistä. Tonks on jotenkin Siriuksen kaltainen, ehkä siinä on syy, miksi he sopivat yhteen. Heillä on kyllä jonkun verran ikäeroa, mutta eihän se haittaa ollenkaan! Lupin ja Tonks on tarkoitettu toisilleen. Olisin ollut kauhuissani, jos tuo paritus olisi mennyt jotenkin toisella tavalla. En voi edes kuvitella mitä siitä tulisi!

Bill ja Fleur
Aivan ihana pari kertakaikkiaan! Miten hekin sopivat niin mahtavasti yhteen? Huomaisi jo kaukaa, että heidän välillään on jotain. He ovat aika samanikäisiä, ainakin näyttävät siltä. Sekin varmasti vahvistaa heidän suhdettaan... Loistava pari, kuuluvat toisilleen.

Neville ja Luna
Heidän välillään ainakin minä näen jotain yhteistä. Heistä tulisi loistava pari! Kummatkin ovat samanlaisia, yhtä outoja. Ja kumpaakaan ei niin suosita eikä vihata, eli heistä tulisi loistava pari! En olekaan ennen ajatellut tätä paritusta, mutta sehän kuulostaa aika hyvältä. :3

Severus ja Lily
Olisivat sopineet myös yhteen erinomaisesti. He ovat olleet ystäviä lapsesta asti, ja Severus ainakin rakasti niin palavasti Lily Potteria. Sopivat yhteen aivan yhtä hyvin kuin Lily ja James Potter, ehkä paremminkin? Joskus inhoan Jamesia niin paljon, kun kiusasi ärsyttävästi Severusta.
Oletteko koskaan ajatelleet, kuinka vanha Voldemort oikeastaan on, Voldemort syntyi nimittäin 31. joulukuuta 1926...

Poissa Nebulae

 • Kuuhullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #134 : Elokuu 25, 2011, 15:08:50 »
Harry/Draco on kaikista parituksista mieluisin. Nuo kaksi vain ovat luodut toisilleen. Heidän välillään on ollut jännitettä heti ensitapaamisesta lähtien, joten kiihkeyttä ei ainakaan puutu. Mikäpä sen parempi kuin kanavioda kaikki tuo intohimo hieman mukavempiin asioihin kuin ainaiseen sparraamiseen? ;) Draco ei myöskään ole koskaan arvostanut Harryn mainetta pätkääkään, mikä on siis hyvä juttu koska Harryhan ei tunnetusti voi sietää faneja. Draco siis osaisi arvostaa Harrya tämän omana itsenään, ei julkimona tai kiiltokuvapoikana. He myös voisivat varmasti sympatiseerata ainakin osittain toistensa lapsuutta ja perhettä. Harryn lapsuus kun oli mitä oli, enkä usko että Malfoydenkaan ainoana perillisenä kasvaminen on mitään herkkua ollut. Olen aina ollut sitä mieltä että Harry ja Draco toimisi aivan hyvin kunhan vaan Harry saisi suostuteltua Malfoyt Valon puolelle, vetoamalla siihen että sillä puolella olo on heidän oma etunsa. Olen lukenut monia monia Drarry-ficcejä, ja osa on ollut loistavia ja toiset vähemmän loistavia. Jos ei oteta crack-ficcejä lukuun, en yleensä pidä ficeistä joissa on hirveätä Drarry-fluffia ja pojat päätyvät yhteen tuosta vaan ja Draco loikkaa Harryn puolelle ilman sen suurempia miettimisiä. Tähän paritukseen kuuluu tietyssä määrin angsti sekä ongelmat. Johan Harry on jo luonteeltaankin sellainen ettei hän kykene olemaan ja toimimaan ilman jonkin sortin ongelmia ja kommelluksia. ;)

Toinen suosikkiparitukseni on Snarry eli Snape ja Harry . Alkuksi suhtauduin tähän paritukseen hieman varauksella, onhan Snape Harryn opettaja ja lähes 20 vuotta vanhempi. Mutta monien loistavien ficcien jälkeen olen tullut siihen tulokseen että tämä paritus toimisi aivan loistavasti. Snape olisi suhteessa se "vahvempi" osapuoli, jonka tehtävänä olisi ohjata Harry siihen pisteeseen että tämä pystyy voittamaan Voldemortin. Harry ja Severus sopivat sikälikin hyvin yhteen että he kaksi ovat eniten kärsineet sodasta ja molemmilla on varsin erityinen suhde sekä Voldemortiin että Dumbledoreen. Heillä on niin sanottua sielujen sympatiaa minun mielestäni. Jotkut voivat ajatella että Snapen suhtautuminen Harryyn olisi toimivan romanssin esteenä mutta kyllä senkin saa helposti kierrettyä, uskokaa vaan. ;) Ainoa syy miksi joku ei ehkä tästä parituksesta pitäisi olisi sen itsestäänselvän homouden lisäksi ikäero ja oppilas-opettajasuhde. Mutta aivan hyvinhän Snape ja Harry voisivat päätyä yhteen vasta paljon sodan loppumisen jälkeen joten sekään ei ole ongelma.

Huom. Jostain syystä Snape/Draco ei mielestäni vaan toimi, ainakan ilman Harrya. Kolmistaan ovat ihan parhaita kun Harry on se "liima" noiden kahden välissä.

Kolmas lempiparitukseni on Fred/George. Juu juu, tiedän että se on insestiä, mutta jotenkin kun he ovat kuitenkin identtisiä kaksosia ja niin läheisiä jo valmiiksi niin se ei tunnu yhtään pahalta, vain tosi hotilta. ;) Jos on pakko joku ulkopuolinen ottaa mukaan niin Hermione voisi olla aika hauska. Siis niin että olisivat kolmistaan. Kaksosia kun ei saa erottaa, piste.

Canon-parituksista sen verran että Ron/Hermione on ihan ok. Ei ole ollut mikään lempparini, mutta ajan myötä olen tottunut ajatukseen. Sen verran paljon he ovat jo ekasta kirjasta lähtien tanssineet toistensa ympärillä että olisi vääryys jos he eivät olisi päätyneet lopullisesti yhteen. Vaikka en siltikään ymmärrä mitä Hermione näkee Ronissa... Hermione on vähän sellainen hahmo että jostain syystä en oikein näe häntä kenenkään kanssa. Ehkä se johtuu siitä että Hermione on yksi inhokkini, who knows.

Harry/Ginny ei toimi ollenkaan. Aivan liian erilaisia luonteeltaan. Alusta asti olen inhonnut tätä paritusta. Ginnylle sopisi hyvin Blaise Zabini, jostain mysteerisestä syystä. Ehkä se on se kun Ginny on niin luihuismainen rohkelikko...?

Ja Tonks/Lupinkaan ei ole koskaan oikein iskenyt. Tonks ja Ron sen sijaan voisi olla aika jännä yhdistelmä.... Molemmat kun ovat sellaisia hömelöitä mutta hyväntahtoisia sählääjiä. Sitä paitsi vähän vanhempi ja kokeneempi nainen tekisi Ronille vaan hyvää.
Lupin kuuluu yhteen Siriuksen kanssa, niin se vaan on.

Vaikka moni taitaa pitää Hermione/Snape yhdistelmästä, niin itse en voi sitä sietää. Voin juuri ja juuri lukea ficciä jossa kyseinen paritus on sivuroolissa mutta pelkkää Hermione/Snapea en pysty lukemaan. Snape vaan nyt kuuluu joko Harryn kanssa yhteen tai ei kenenkään. Tai jos on pakko niin jonkin muun miehen! Lilykin oli vain pelkkä platoninen rakkaus...

Juu, eli fanficcien lukeminen on siis selvästi tehnyt minusta slashin kannattajan. Eipä mahda mittään. :) On ne Potter-maailman pojat vaan niin ihania.
"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?"
-Albus Dumbledore

Poissa Dragon

 • Niddhogin perijätär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Paper is dead without words
  • Enkelikolibrin maailma
 • Pottermore: SpellMoon178
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #135 : Elokuu 25, 2011, 18:41:25 »
Oikein romanttisessa kävisi kyllä melkein ketkä tahansa.

Nyt olen kuitenkin jonkun ficin kautta ihastunut Minerva/Severukseen<3 He olisivat niin <3 että! Varsinkin siltä ajalta kun he ovat vähän vanhempia, eikä Severus ole ihan pikkupoika, mutta ei kyllä mielellään kuolonsyöjäkään :)

// Tämmönen rinsessamainen ja yltiö romanttinen, mutta samalla rämäpää
// And there forever remains that change from G to E minor

Poissa Kylmaar

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #136 : Huhtikuu 11, 2012, 23:35:49 »
Yleisestiottaen hyväksyn ainakin jollain tasolla kaikki kaanonparitukset. Jos en muuten, niin selittelemällä itselleni sitä, miten toisinaan ihmiset päätyvät etenkin tiukissa tilanteissa pyörimään sellaisten henkilöiden kanssa, jotka eivät näille oikeastaan lainkaan sopisi. Täysin kaanoninvastaisista pareista en perusta, enkä todellakaan slashista slashin vuoksi, joskin muut ovat vapaita parittamaan ketä kuunaan haluavatkaan.

Yksi pari on minulle kuitenkin ylitse kaikkien muiden. Olen nimittäin jo vuosia, tarkemminottaen OotP:n ilmestymisestä laskien, ollut täysi sucker suuremmoisen huumaavalle Wolfstarille a.k.a. Remus/Sirius-yhteenlyönnille. Kuulun siihen koulukuntaan, jonka kaanonpsykoosia ei kaatanut edes Remus/Tonks-meininki viime metreillä, sillä
a) se tapahtui Siriuksen kuoleman jälkeen
b) Remus ei koskaan vaikuttanut silmiini erityisen innokkaalta tai rakastuneelta ja
c) tiedämme hänen harjoittavan lykantropiansa vuoksi yletöntä miellyttämistä ja mielistelyä.

Ja miksi sitten uskon siihen? No, musta se on ainoa uskottava rakastava suhde, jota Row'n kynästä on koskaan lähtenyt. (Jep, sanoin sen: Row on pääosin hirmu huono kirjoittamaan ihmisten välisistä suhteista, jos multa kysytään.) Se on uskottava sekä hahmojen välisen kemian, että kirjan tapahtumien pohjalta; kummallakaan ei mainita olevan minkäänmoisia nais- tai muitakaan suhteita ennen Siriuksen kuolemaa. Mikään ei tee heidän suhteestaan kaanonin kannalta epäuskottavaa.

Aistin PoA:ssakin jo selkeitä viboja siitä, että näiden kahden välillä on jotain hyvin lämmintä – jos ei täysmittaista romanssia, niin vähintäänkin tavallista intiimimpi ystävyyssuhde. Syitä on monia; vaikka veljellinen syleily olisikin vielä kontesktista irroitettuna normikamaa kauan erossa olleiden ihan-vain-ystävien välillä, alkaa se saada kaikkiin muihin pieniin yksityiskohtiin yhdistettynä erinäisiä pohjavireitä ainakin minun silmissäni. Siitä hetkestä, kun nämä kaksi päätyvät samaan kohtaukseen, alkaa Siriuksen kuolemaan asti kestävä jatkuva intensiivinen, kerta toisensa jälkeen erikseen mainitsemisen arvoinen tuijottelu ja koskettelu, puhumattakaan siitä, miten whipped Sirius on vain ja ainoastaan Remuksen seurassa.

Huomattavia asioita lienevät myös Remuksen taipumus osoittaa minkäänlaisia häkeltymisen merkkejä miltei vain ja ainoastaan, koko kirjasarjan aikana Siriukseen liittyen, Remuksen sangen erilaiset aatteelliset näkemykset Siriuksen ja Peterin välillä (Sirius ei ansaitsisi ankeuttajan suudelmaa, mutta Peterin Remus olisi valmis tappamaan omin käsin..) ja se tapa, jolla nämä kaksi puhuvat toisistaan. GoF:n "Lie low at Lupin's" (suomentakaa joku?) on myös yksi tunnettu vainu.

OotP kuitenkin räjäyttää potin. En todellakaan ole ainoa, jolle tuli läpi opuksen jatkuvasti sellainen fiilis, että hei, noilla kahdella on jotain meneillä. Joku sen jossain, en kuollakseni muista missä, mutta jossain kuitenkin, pisti aika hyvin sanoiksi: samanlainen fiilis kuin katsoessa animesarjan dubbausta, jossa kahden miehen suhde koetetaan jenkkipentuja varten pehmitellä joksikin kornin touchy-feelyksi bisnessuhteeksi. Asuvat yhdessä, antavat yhteisen joululahjan, ovat joko jatkuvasti tilanteiden salliessa samassa paikassa taikka tietävät toistensa liikkeistä tarkalleen, Sirius on auttamattomasti tossun alla... Tämän kaiken päälle vielä kuuluisa 40-rivinen tuijotus, ja voila – vainuan vispilänkaupan.

Joidenkin mielestä mahdollinen romanttinen viba halventaisi näiden kahden välistä ystävyyttä, mutta omissa silmissäni se vain syventäisi sitä, jos mitään. En näekään heidän välillään olevan mitään kaikista geneerisintä seurustelusuhdetta, vaan tykkään ajatella kuviota ennemmin liukuvana, muuttuvana ja mukautuvana syvänä kiintymys- ja rakkaussuhteena, sisälsi se sitten seksuaalisia väreitä taikka ei. Kaksi luottamuksensa menettänyttä, elämän kaltoin kohtelemaa otusta löytävät luottamuksen ja välittämisen toisistaan – ainakin melkein. Parituksen täydellisyyden ja toisiaan täydentävän aspektin lisäksi rakastan myös sitä traagista, epätäydellistä puolta – kuinka lopulta heidän välejään kalvava epäluottamus ja vainoharha romahduttaa kaiken.

Snif. Niin surullista, ja silti niin kaunista.

Jep, olen diehard puppyshipper, jolla on hienoisia ongelmia kirjoitusripuleiden rajoittelussa. :D

Anteeksi ärsyttävä englannin viljely joka välissä – mä olen selvästi käyttänyt ihan liikaa englantia ja liian vähän arkisuomea keksiäkseni joillekin termeille sujuvaa suomalaista vastinetta. :|

Poissa Wippii

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SilverElm5143
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #137 : Huhtikuu 13, 2012, 08:30:02 »
On olemassa tasan yksi "kaanonpari", josta pidän: Lucius ja Narcissa. :P
Lisäksi on tasan yksi, jota siedän (mutta ficeissä vain jos se ei ole kaiken keskipiste): Ron ja Hermione.
Ja kaanoniksi lasken vain sen, mitä kirjoissa on; haastattelut EIvät siis kuulu joukkoon.

Mutta itse aiheeseen...

Sehän nyt on ilmiselvää, että Harry ja Draco kuuluvat yhteen. Ginny painukoon hiiteen, ja Astoria löytäköön jonkun toisen.
Kuten allekirjoituksestanikin näkyy, on sataprosenttista kaanonia, että Harry kehitti itselleen pakkomielteen nimeltä Draco Malfoy. Ja lisäksi Harry käyttää puolet kutoskirjasta Dracon stalkkaamiseen (kartan kanssa ja ilman).
Ja vastakohdathan tunnetusti täydentävät toisiaan: orpo ja hemmoteltu ainoa lapsi, tumma ja vaalea, Rohkelikko ja Luihuinen (kirjojen perusteella nuo kaksi ovat kaikin puolin toistensa vastakohtia), hyvä ja paha (piti juuri ja juuri paikkaansa viisi ensimmäistä kirjaa; seitsemännen lopussa sekä Harry että Draco ovat jotakin kahden ääripään väliltä).
Kliseitä toki löytyy (ja osa niistä on hyvinkin turhauttavia), mutta niin löytyy kaikista muistakin "pareista".
"Harry, however, had never been less interested in Quidditch; he was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy." ~ Harry Potter and the Half-Blood Prince (UK edition), page 383.

Poissa velhokarkki

 • Yksi Weasleyn serkuista
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosMoon200
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #138 : Heinäkuu 01, 2012, 01:38:17 »
Okei, tiedän että oon vastannut tähän jo kerran, mutta siitä on vuosi ja mielipiteet on ehtineet vähän muuttua. Heh. :D

Pysyn edelleen Ron/Hermione linjoilla, jumaloin tätä paritusta. Mutta toisaalta Draco/Hermione ovat salainen paheeni, tuleehan niitä Dramione-fikkejä silloin tällöin lueskeltua...
Itse kuulun myös siihen vähemmistöön, joka pitää enemmän James/Lily parituksesta. En pysty kuvitella Lilyä Kalkaroksen kanssa, Lily on niin puhdas ja kaunis hahmo ja Kalkaros meni pimeän puolelle, eivät vaan sovi omasta mielestäni yhteen.
Itse tykkään myös Harry/Ginny parituksesta, tiesin jo pienempänä että nämä kaksi vielä saavat toisensa. :D
Molly/Arthur sulattaa sydämeni, haluan itsekin joskus tuollaisen avioliiton!

Vaikka pidänkin enimmäkseen canon-parituksista, on niitä joitakin jotka eivät koskaan tapahtuneet, mutta joista kyllä luen fan fictionia aika ahkerasti.
Scorpius/Rose Kun ne fikit on niin ihania... :3
Neville/Luna Olin vähän pettynyt kun vikassa kirjassa näiden välillä ei tapahtunutkaan mitään, mutta meinasin pakahtua onnesta kun katsoin viimeistä elokuvaa! Koko teatterisalin valtasi semmoinen 'jes'-henkäys, kun Neville tilitti rakkauttaan Lunaa kohtaan. Iiih. <3
Okei, yksi paritus vielä josta on hyviä fikkejä; Harry/Draco. Olen vasta hiljattain ruvennut tykkäämään tästä parituksesta. :3
"Miksi kukaan muka tahtoo juhlia kuolinpäiväänsä?" ihmetteli Ron, joka teki taikajuomien kotiläksyjä ja oli pahalla päällä. "Kuulostaa kuolettavan masentavalta, jos saan sanoa."

Poissa Bellex

 • triX
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Just smile, let it shine!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #139 : Lokakuu 05, 2012, 22:35:46 »
Ykkönen on tottakai Harry ja Ginny. Rakastan tätä paria yli kaiken. Ron ja Hermione heti toisena. Tiestysti Lilly ja James ja Molly ja Arthur.
Normaalisti paritan vain niitä pareja, jotka päätyvät oikeastikkin yhteen. Pari kyllä löytyy muutakin. Paritin Minervaa ja Albusta siihen asti kunnes paljastui että Albus on homo... Petyin kyllä koska mielestäni he olisivat olleet söpö pari :D (salaa paritan heitä vieläkin)
Toinen on Neville ja Luna. Toisaalta ihan kiva että he eivät päätynenn yhteen, mutta toisaalta olisi kyllä ollut söpöä. Lohduttaudun sillä että Hannah on myös Puuskupuh ;)

Viimeinen on Bellatrix ja Voldemort . En vaan voi sille mitään, jotain viehättävää heidän suhteessaan on. Tiedän ettei Voldemort oikeasti tunne mitään Bellaa kohtaan eikä osaa rakastaa, mutta silti. Tästä parituksesta en luovu.
"You're never fully dressed
Without a smile!"

Poissa Autumn Skye

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: StoneRose7657
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #140 : Lokakuu 16, 2012, 18:58:24 »
HARRY JA DRACO. Seksuaalinen jännite, oikeesti. Ne sopis niin hyvin yhteen. Kylmä ja lämmin, vaalea ja tumma, rohkea ja pelkuri yms.
We're immortal, you and I.

Poissa Candysaur

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Flamemugwump20002
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #141 : Lokakuu 22, 2012, 19:36:13 »
Hmmmm..ehkä olen vähän outo, mutta Fred ja George.....Onhan se outo pari, koska veljeksiä ovat, ja vieläpä kaksosia.
Myös Lily ja Kalkaros ovat ihana pari c: Ja tietenkin Harry ja Draco

Poissa Diamond

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #142 : Kesäkuu 04, 2013, 23:24:46 »
Minun mielestäni parhaita parituksia kirjassa ovat:
Ginny ja Harry, koska molemmat on jotenkin niin tulisia tai silleen...en tiedä. Ne vaan on ihana pari.
Ja sitten Hermione ja Ron, koska ne täydentää toisiaan niin ihanasti... Hermione on fiksu ja Ron huumorintajuinen...
Ja Lupin ja Tonks. Ne sopii niin täydellisesti yhteen... Tonks on aika kömpelö ja hauska, ja Lupin taas semmoinen rauhallinen ja "isämäinen"...:)

Sitten niitä, joita ei kirjoissa ole...
Ainakin Luna ja Neville, se olisi vaan niin söpöä... Kun Neville on kömpelö ja Luna vähän outo...:)
Kalkaros ja Lily, Kalkaros säälittää minua koska se rakasti Lilyä niin paljon ja sitten Lily meni naimisiin sen "pahimman vihamiehen kanssa"... Vaikka on James ja Lilykin ihan hyvä...:)
Ja sitten vielä Minerva ja Albus. Sitä en oikein osaa selittää...:)
Niin ja sitten tietenkin vielä Bellatrix ja Voldemort. Kun ne on kummatkin pahoja ja silleen... ja vaikka Voldemortilla ei olisikaan tunteita Bellatrixia kohtaan niin siltikin...:)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 04, 2013, 23:28:04 kirjoittanut Luna Lovekiva »
Luna Lovekiva -> Diamond

Poissa Chandler Bing

 • Shippaaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♥♥♥
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #143 : Maaliskuu 28, 2016, 15:13:22 »
Draco ja Hermione kuuluvat yhteen! Siis he olisivat niin suloisia yhdessä. c:

Neville ja Luna! Argh en kestä miten suloisia he sitten olisivat! Siis melkein kuolin onnesta kun Neville etsi KV-elokuvassa Lunaa huudellen olevan hulluna tähän.

Lily ja Sev ovat myös suosikeissani, Severuksen yksipuolinen rakkaus on vain niin.. niin... koskettavaa. *nyyhkis*

Remus ja Sirius olisivat jotenkin sopivat myös.
"The one's who love us never really leave us. You can always find them... in ♡here♡" - Sirius

Poissa Skelegirl

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #144 : Kesäkuu 27, 2018, 04:24:47 »
Tää on ehkä vähän perus, mutta Harry ja Draco kuuluu yhteen. Tykkään muutenkin miettiä kaikkia fanfic tarinoita päässäni ja ne on eka fanfic pari, josta ees kuulin ja heti tuli sellanen "Cuteeeeeeeee<3", koska vaikka kirjoissa ne vihaa toisiaan, niin ehkä ne kuitenkin siellä syvällä mielessään vähän pitää toisistaan. :)