Kirjoittaja Aihe: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?  (Luettu 75680 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Exorcist

 • Ankeuttaja
Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« : Kesäkuu 06, 2007, 22:31:57 »
//Suru-aurori lainaa viestiä 230709 ja ilmoittaa, että topick on siivottu. Kivaa keskustelunjatkoa!

Eli ketkä mielestänne ovat tai olisivat aivan ihanaihana ja tosi hyvä pari? Arthur ja Molly Weasley kenties, vanha ja vakaa avioliitto, tuletko hyvälle mielelle kun saat lukea heidän onnellisesta yhteiselämästä? Vai olisiko sinusta henkeä salpaavan ihastuttavaa jos voisit lukea romanttisesti käsi kädessä kulkevista Dobbysta ja Dumbledoresta? Haluaisitko että professori Verso sulattaisi Voldemortin sydämen, tai että Kalkaros rakastuisi koukkunenäänsä myöten Hermioneen jolla myös olisi tunteita armasta herraa kohtaan? Käyttäkää mielikuvitustanne ja kertokaa salaiset (tai vähemmän salaiset) parisuhdeunelmanne! :)

Minun mielestäni Ron ja Hermione ovat kerrassaan hieno pari. He jotenkin niin, täydentävät toisiaan ja ovat muutenkin suloisia yhdessä. Olisi kiva lukea heidän suhdekiemuroistaan. :) Lisäksi kuten tuossa jo sanoinkin, Molly ja Arthur, ihanaa. Vanha hyvin kasassa pysynyt pariskunta.
Mutta koska olen slashari ja tykkään tosi paljon muutamasta slashiparituksesta, niin pakko sanoa että Harry ja Draco olisivat niiiiin ihana pari. :> Ja olisi myös kiva saada tietää että menneisyydessä Siriuksella ja Remuksella olisi ollut suloinen suhde. Ja kelmien parissa kun liikumme niin James ja Lily ovat myös yksi mieluisimmista pareista. :)

Yksi hieman outo suhde-ehdoitus, olisi Luna ja Harry. En kyllä tiedä että olisiko parempi jos he pysyisivät ihan vain kavereina, mutta voisi olla mielenkiintoista jos heillä olisi jotakin säpinää. :D Niin, ja jotenkin voisi olla myös kiva, jos Hermione ja Draco löytäisivät yhteisen sävelen, vaikka Dracon sydän kuuluukin Harrylle! :)

Enempää nyt ei kyllä ainakaan tällä hetkellä tule mieleen, vaikka saattaapa niitä olla. Jos tulee mieleen niin käyn lisäilemässä niitä sitten. Mutta nyt on teidän vuoronne, kertokaa mitä sydämenne halajaa! :)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 19:07:40 kirjoittanut Sru »

Poissa Lansu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #1 : Kesäkuu 06, 2007, 22:56:22 »
Pakko myöntää, mutta Ginny ja Harry olisi aika suloinen pari ;>>. Tai Cho ja Harry.. (miksei kukaan oo mun kans tosta samaa mieltä :''DDd) En tiedä, kun kirjassakin on niin, on myös minun päässäni niin.

Ronin kanssa..hmm..vaikeaa. Ei Hermionea, sehän on sen paras ystävä. HÖMM.

No Hermionen kanssa menisi tietenkin Viktor Kurm ;>>. Kts. toinen rivi tästä vastauksesta. Ja teitenkin Jamse ja Lily on/oli kuin tehty toisilleen n_n

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #2 : Kesäkuu 07, 2007, 13:21:37 »
Näistä ihan oikeista, kirjoissa esitellyistä pareista sanoisin, että ihanimpia ovat jo hivenen kulunut Lily/James ja suloistakin suloisempi Molly/Arthur. Ne ovat niin söpöjä, ja Mollyn ja Arthurin parisuhde vaikuttaa vuosikausien avioliiton ja seitsemän lapsenkin jälkeen voivan erittäin hyvin. Ja ne kaksi täydentävät toisiaan, Molly hössöttää ympäriinsä ja Arthur hillitsee häntä (ja on ihanasti tossun alla). ^^ Lisäksi olen pikkuhiljaa alkanut päästä eroon Tonks-inhostani, joten Remus/Tonks paremman puutteessa käy kyllä ihan hyvin. Ja Hagrid/Olympe! Rakkautta oikein suuressa mittakaavassa! Seitsemännessä kirjassa on pakko ola jotain mainintaa tästä parituksesta, olen kyllästynyt lukemaan vain pieniä vihjauksia.

Sitten näihin ei-niin-tosiin. Ensinnäkin, Ron/Hermione sukkaa. Ne kaksi eivät sovi toisilleen, ja molemmille löytyisi oma, hyvä pari jostain muualta; Hermionen ja Nevillen välillä on aivan selvästi havaittavaa jännitettä ja Ronille ei voisi löytyä parempaa seuraa kuin joku Luihuistyttö. Ajatelkaa nyt, Ron on todennäköisesti kolmikon ennakkoluuloisin Luihuisia kohtaan, mikä olisi siis parempaa kuin jos tuleva puoliso olisi yksi heistä?
Toiseksi, Minerva/Albus. Ne kaksi kuulu(i)vat toisilleen, samoin kuin Prilli ja Voro. (Voisikohan tuon jälkimmäisen tulkita jo viralliseksi, kun kerran he tulivat yhdessä Dumbledoren hautajaisiinkin?)
Ja Harry/Ginny on tuhoontuomittu, koska Luna ja Harry yksinkertaisesti kuuluvat yhteen.

Ja näitä nyt olisi vielä ties kuinka paljon, mutta ensimmäisinä tulivat nämä mieleeni. Harmi, kun Pottereissa on niin vähän hyviä naishahmoja, joille ei ole jo löytynyt paritettavaa.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #3 : Kesäkuu 07, 2007, 13:48:47 »
Varmaan toi Draco ja Harry yhdistys on aika sillee "hieno" "viisas" valinta JK:lta.
Sit se Hermy ja Ron yhdistelmäkin olisi aika, hmm, sopiva. Mutta jos ne alkaa seurustella, niin siitä ei tulisi mitään, koska seiskassa piti kuolla joku Harryn kavereista. Veikkaan Hermyä. Ronille tulee heti äkkipikainen ero. Siksi en liiemmin toivo heidän suhdetta, vaikka kuinka sopiva se olisi.

Joo, täällä on aika paljon, ööh, homppeli pareja (älä suhtaudu minuun homoja inhoavana, kun sanoin homppeli pareja :D). Kalkaros ja Lucius, heh hee :D. Luciuksella salainen suhde Kalkaroksen kanssa... oohh!!, kuulostiko hyvältä xD?
Toisia homo pareja olisivat, hmm... Ron ja Krum. Nyt se varmaan meni jo arvauksen puolelle, hehhee :D.

En kuitenkaan usko, että JK tulee yhdistämään kahta poikaa homo pariksi kirjoissa. LIIAN epätodennäköistä xD

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #4 : Kesäkuu 07, 2007, 15:13:51 »
Ihana pari olisi Voldemort ja Bellatrix(kirjoitin luultavasti väärin). Eikö? Kummatkin pahoja, mutta en tiedä toimisoko oikein hyvin... Bella voisi hyvinki kyllästyä siihen että Voldu olisi kokoajan kometelemassa...XD No joo, vastapainoksi tietty Molly ja Arthur, vakaa pari, toisilleen luodut. Ihanaa... Draco ja Harry olis tietty aika kiva, mutta TODELLA epätodennäköinen. Mutta olis ainakin parempi kuin Harry ja Ginny, hyi että, sitä en kestä. Hermione ja Ron, menetelee, en ole mikään suuri fani. Mutta entäpä Kalkaros ja McGarmiva? Minerva voisikin paljastua pahaksi. Ai niin, rakastan Bill ja Fleur-paritusta. En tiedä miksi, on vaan niin ihana...XD

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #5 : Kesäkuu 08, 2007, 13:25:16 »
Sirius/ Bellatrix, koska ne ovat niin erilaisia! Siriukselle sopisi pahis.

Eikös Sirius ja Bellatrix ole serkkuja? Mutta saahan sitä toki suomessakin mennä serkkunsa kanssa naimisiin.. :D

Minusta ihanimpia pareja olisi Ron ja Luna. Ron on aina kiusannut Lunaa, ja Lunasta Ron on hauska, ja se olisi jotenkin niiin sööttiä.
Hagridin ja Maximen pitäisi myös mennä yhteen. Maxime on niin hienostunut ja Hagrid on semmonen metsämies. :)
Harrylle en kyllä keksi paria, mutta en haluaisi että se on Ginny. Mielummin vaikka Draco.. :p
Remus ja Tonks ovat ylisievä pari. Toivottavasti Tonks ostaa Remukselle ehjiä kaapuja. En kestäisi jos nämä kaksi eivät saisi toisiansa.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #6 : Kesäkuu 08, 2007, 19:21:43 »
Joo, täällä on aika paljon, ööh, homppeli pareja (älä suhtaudu minuun homoja inhoavana, kun sanoin homppeli pareja :D). Kalkaros ja Lucius, heh hee :D. Luciuksella salainen suhde Kalkaroksen kanssa... oohh!!, kuulostiko hyvältä xD?

Jep jep. "Tell me, how is Lucius Malfoy these days? I expect he's delighted his lapdog's working at Hogwarts, isn't he?" (Sirius to Snape, OotP, p. 460)

Ja jottei menisi aivan off-topiciksi, täytyypä itsekin vastata:

Itse kirjoista en löydä mitään kamalan ehdotonta paria, joille lippuja heiluttaisin, paitsi ehkä joku Lily/James ja Narcissa/Lucius. Mutta sitten nämä ei suoraan kirjasta olevat parit, on minulle yksi yli muiden:

Sirius/Remus
Minusta he vain ovat niin ihania hahmoja, ihania yhdessä tai erikseen, mieluummin yhdessä. :) Ystävinähän me heidät tunnemme, vielä nyt ennen kuin Rowling on päättänyt julkistaa mitään (minulla on suuret odotukset viimeisestä kirjasta), mutta ainakin minun silmiini osuu rivien välistä sellaista rakkautta että oksat pois. Heidän tarinansa on uskomattoman kaunis ja ah, niin traaginen; on ystävyyttä, rakkautta, vihaa, katkeruutta, surua ja kaikkea siltä väliltä. Oikeasti, Rowling on näköjään tahattomasti luonut yhden kauneimmista rakkaustarinoista, joita tiedän. Ajatelkaapa nyt: ensin kävivät koulua ystävinä, tekevät jo silloin kaikkensa toistensa puolesta, rakastuvat, sitten koulun päätyttyä sotaa käydessä tulee epäilyksiä, ei tiedä enää voiko toiseen luottaa, ja sitten Sirius Azkabaniin, josta seuraa kaksitoista vuotta katkeruutta ja vihaa Remuksen osalta, Siriuksen osalta katumusta ja yksinäisyyttä, sitten he taas tapaavat toisensa ja salaisuudet paljastuvat, Sirius lähtee pakoon vuodeksi, sitten tapaavat jälleen ja saavat vuoden aikaa rakastaa toisiaan ennen kuin Sirius kuolee, ja jälleen Remus jää yksin, tällä kertaa surullisena ilman vihaa, sydän painavana. Ah! *pyyhkäisee kyyneleen pois* Sirius ja Remus ovat luotuja toisilleen, ainakin minun näkökulmastani katsottuna. Ikävää vain, etteivät kaikki näe asioita samalta kantilta.


(Tämä topic muuten muistuttaa vähän tuota Parituksia -topicia Luomisen tuskassa, mutta toivottavasti aurotit jättävät rauhaan, kuten ovat tähän asti tehneet.)

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #7 : Kesäkuu 11, 2007, 12:48:00 »
Tässäpä on sitten niitä ihania pareja:

Arthur ja Molly (aivan ihana pari, kokonaisen perheen esikuvat ja rakastavat vanhemmat), James ja Lily (niin kauan James Lilya rakasti ja lopulta rakkaus voitti), Fleur ja Bill (ihanaa kun tuollanen kaunis ja diivamainen? nainen ja normaali mies rakastuvat), Remus ja Tonks (suloinen pari<3), Harry ja Luna (heillä on paljon yhteistä), Ron ja Hermione (niin ihana pari, kun aina pitää tapellakin), Hagrid ja Maxime (: ja, ja.. hmm.. ketähän muita? ainakin matami Prilli ja Voro. <3 Toivottavasti moni pari saa toisensa, eikä hajoa viimeisessä kirjassa. Rakkaus on aina niin ihanaa.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #8 : Kesäkuu 15, 2007, 15:38:06 »
Näistä jo "valmiista" pareista täytyy mainita Narcissa ja Lucius (olipas yllättävää minulta :D). Todellakin he kaksi kuuluvat yhteen! Aina ja ikuisesti.

Toivon kovasti, että Draco ja Pansy löytäisivät lopullisesti toisensa. Onhan heillä jonkinlaista säpinää, mutta toivon hartaasti, että he päätyvät yhteen... Dracolle ei yksinkertaisesti sovi kukaan muu, kuin Pansy. Ei ikimaailmassa Hermionea, eikä ainakaan Harrya! Onneksi nämä kaksi eivät olekaan kovin todennäköisiä kilpailijoita :)

Ai niin, Voro ja Prilli. Äreä vahtimestari ja pikkutarkka kirjastonhoitaja; eikös siinä ole aivan selvä unelmapari? He ovat kuin luodut toisilleen.

En halveksu tai karta homoseksuaaleja, mutta jotenkaan slash ei iske minuun lainkaan. Ei ja ei... Jossain muussa yhteydessä ehkä, muttei Pottereihin sovi homppeleita... Huumorimielellä kirjoitetut slash -ficit ovat ihan hauskoja, mutta muuten ei vain mene läpi...
Tai voihan sen pistää sen piikkiin, että olen vielä kehittymätön tuolla osa-alueella. Mutta irl homot ovat ihan ok, tunnenkin itse asiassa pari.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Magic eyes

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #9 : Kesäkuu 15, 2007, 22:05:02 »
Dumbledore ja Dobby oisivat kieltämättä voineet olla aika erikoisen näköinen pari :) Mutta mikäs siinä eihän rakkaus katso ikää eikä kokoa. Molly ja Arthur ovat tietenkin sopiva pari. Samoin kuin Lucius ja hänen vaimonsa ovat yhtä pahiksia molemmat. Minusta oli hyvä, kun Lupinin elämään saatiin rakkautta, hän oli niin yksinäinen susi. Harry ja Ginny ovat ihana pari, toivottavasti he palaavat vielä yhteen. Kaikkihan riippuu tietenkin siitä mitä viimeisessä kirjassa tapahtuu.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #10 : Kesäkuu 17, 2007, 18:48:23 »
Lupin/Tonks on ihana paritus, sillä... ne vaan sopivat niin hyvin yhteen(tulipa taas hyvät perustelut;)

Harry/Ginny, palatkaa yhteen, ja pian.. He sopivat toisilleen, täydentävät toisiaan, molemmilla tulinen temperamentti.
Lisäksi olen aivan rakastunut Neville/Kalkarokseen! Niin epäsopiva, ja käsittämätön pari, että...^^
Molly/Arthur on myös ihan pari, vakaa ja luja avioliitto, kaiken perusta. Toisilleen tietyllä tapaa helliä, vaikka Molly huutaakin aikas usein:D
Hmm, melkein unohdin sen täydellisimmän parituksen: Hermione/Ron! Ron on hajamielinen, ja Hermionen vastakohta, joten he sopivat toisilleen mainiosti, sillä hekin täydentävä toisiaan. x3
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 26, 2007, 18:40:48 kirjoittanut Nimue »
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Zirendaril

 • Vuotiksen Virallinen Vompatti
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Velho
 • Murpatti
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #11 : Kesäkuu 22, 2007, 14:40:41 »
Minusta ihanimpia pareja olisi Ron ja Luna. Ron on aina kiusannut Lunaa, ja Lunasta Ron on hauska, ja se olisi jotenkin niiin sööttiä..
Raah... Tirsk, jos jonain päivänä saat hämärän bännin ilman mitään syytä, tiedät kenestä valittaa... ;) Okei, peeloilu ja huonot vitsit sikseen, eivät ne ainakaan musta sopisi. Ron sanoi kyllä yhdessä vaiheessa HBP:ssa, että "She's been growing on me", viitaten Lunaan, eli idea oli että Ron on alkanut tottua häneen, mutta silti... Ron on ihan liian "tyhmä", hidasälyinen Lunalle. Ronin miinus tuhannen prosentin tunneäly ei myöskään avita tätä paritusta. :)

Hermione ja Krum on/olis kova. Krum on just kuningas! Ronia en siedä, ja pari Ron/Hermione on täyttä Hermionen "besmirchaamista(=häpäisemistä)". Räyh! Rowling on tyhmä, erottais Ronin ja Hermionen. Ei ollenkaa ihQ. Harry/Luna? Ehkä, ehkä ei, mutta Luna tekis silti Harrylle hyvää. :D Lupin ja Tonks on ihan hyvä pari, tykkään Tonksista. Ja ne jotenkin sopii.

Slashparituksiin en nyt jaksa mennä, koska ne on vähän kyseenalaisia... Nojoo, aina vois värkätä Harry/Sirius, James/Sirius ja Harry/Draco parituksia, mutta olen nyt vaan sitä mieltä, että !Ron/Draco! ansaitsisi toisensa! Femmet on släshiäkin epätodennäkösempiä, sillä en ole ikinä lukenut yhtäkään kirjaa, jos olis niinQ ollut femmeä(slashiin olen kylläkin törmännyt). Silti Luna/Hermione??
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 22, 2007, 14:47:56 kirjoittanut Zirendaril »

dumppaa

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #12 : Kesäkuu 27, 2007, 12:14:09 »
Ron ja Hermione ovat vain toisilleen luodut. Toivon tosiaankin että he saavat toisensa viimeisessä kirjassa! <3 Ne on toisaalta niin erilaisia, joten juuri sopivasti täydentäisivät toisiaan. Kyllähän sen huomaa että heidän välillään on AINA ollut jotakin, toivottavasti kummatkin nyt tajuavat sen ja alkaisivat vihdoin seurustelemaan.
Toinen hurmaava pari olisi ollut Minerva ja Albus! Vaikka ehkäpä kaikki toivo ei ole vielä menetetty, voisihan se Ddore olla vielä jotenkin elossa.. n-n Minusta jotenkin ainakin tuntuu, että näillä kahdella on joskus ollut, tai oli jotain pientä (miksei suurtakin!) romanssia välillään.
Myös Neville ja Luna voisi olla aika suloinen pari, kummatkin ovat niin erikoisia ja omalla tavallaan ihastuttavia.

Mutta ihan pakko sanoa, että toivottavasti Harry ja Ginny eivät palaa yhteen. Suorastaan ällöttävä pari, he ovat niin epäsopivia toisilleen kun voi vain olla. PHYI. x-x (tais mennä pikkasen off-topiciksi)

lillie

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #13 : Heinäkuu 09, 2007, 15:01:13 »
Tonks/Remus on ihana paritus. Se, mikäminua viehättää siinä, on se, että lopulta kaksi niin erilaista ihmistä kuitenkin rakastaa toisiaan. Ja Tonksin päättäväisyys sen suhteen, että hän haluaa Remuksen itselleen, ihanaa:). Jos tästä kaksikosta ei kuulla seiska kirjassa, niin... 
Lily/James, toinen lemppareistani, josta haluan tietää lisää, he ovat kuitenkin edelleen jonkinlaisen savuverhon takana, heistä ei edelleenkään tiedetä niin hirveästi. Seiskaan toivon mukaan heistäkin.
Ja sitten pari, jonka olemassa olon Rowling on kiletänyt, vai muistanko väärin? Eli Harry/Hermione. He sopisivat niin hyvin yhteen, Hermione ymmärtäisi Harryä, hehän ovat kokeneet kaiken yhdessä. Ja muutenkin, he vain olisivat niin ihana pari.

hillah

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #14 : Heinäkuu 17, 2007, 16:12:47 »
Ron ja Luna olisivat todella ihana pari. Ronhan itsekkikn sanoi että pitää Lunasta vaikka hän onkin vähän sekopää, mutta siis tosiasiassa Luna ei ole yhtään sen sekopäisempi kuin Ron. Lisäksi  vaikka Luna uskookin kaikkeen maan ja taivaan väliltä (ja kauempaa), kun taas Ron on humoristinen ja välillä pilkkaa Lunan uskomuksia. Minusta he silti olisivat todella hyvä pari koska siinähän yhdistyisi kaikki jutut ja heistä tulisi joku paras pari kilpailun voittaja. :D Sitten ku Ron olis iso se kävis Taikaministeriössä töissä aurorina tai pitäis jotain puotia auki viistokujalla ja Luna jahtaisi uutisia Saivartelijaan jonka päätoimittaja se olisi. :) 
Hermionen sydän sykkii Krumille Harry ja Ginny olisivat myös tosi hyvä pari. Mutta tuo Ron ja Luna olis kyllä niin ihanaa.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2007, 16:17:22 kirjoittanut hillah »

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #15 : Heinäkuu 20, 2007, 00:24:03 »
Tonks ja Remus: Vastakohdathan täydentävät toisiaan? Hillitty, rauhallinen, mutta kelmimäinen Remus, sekä hulvaton, hauska ja kömpelö Tonks. Ah, rakastan heitä, täydellisiä.
Lily ja James: Olihan tuo James melko kärsivällinen Lilyn suhteen. Rakkautta!
Hermione ja Ron: Vihdoinkin ne idiootit tajusivat, että kuuluvat toisilleen eikä millekään Lavendereille ynnä muille.
Fred ja Angelina: Saisikohan kunnianhimoinen ja topakka Angelina yhtään kuria punapäähämme? Toivon näin, minusta he ovat luonteeltaan tarpeeksi samanlaisia, mutta tarpeeksi erilaisia kuitenkin.
(Odey ja Sirius: Anteeksi tytöt [ja pojat], mutta Sirius kuuluu Odeylle <3)
Some days just have more memories than others

Namira

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #16 : Heinäkuu 20, 2007, 01:05:29 »
Tonks & Remus
He vain yksinkertaisesti kuuluvat toisilleen, täydentävät toisensa suorastaan erinomaisesti. Kömpelö ja räväkkäluonteinen Tonks toisi puhtia tähän riutuneeseen Remukseemme ja Remus taas hillitsisi tätä noitaa hienosti. Mikä ihana yhdistelmä. Remus kaipaa ehdottomasti seuraa ja tämä noita uhkuu sitä silminnähtävin. Ota hänet Remus, ota! Toivon koko sydämeni pohjasta että näiden kahden välillä kehkeytyisi jotakin suurempaa. Puren kieleeni reiän jos heistä ei enää kuulla viimeisimmässä kirjassa, niin lupaava alku.

Harry & Hermione
Olen niitä harvoja ilmeisesti, jotka ovat tähän menessä ehdottaneet tätä paritusta. Anyway, Harry on tälläinen rohkea huispaaja ja Hermione ikuinen kirjatoukka. Heillä riittää yhteisiä kokemuksia ja Hermione on aina valmis tukemaan Harrya. Ja sitähän tämä sankarimme totta tosiaan kaipaakin, ei hän yksin Voldemortia tule voittamaan. Harry ja Hermione ymmärtävät toisiaan ja kuuluvat ilman muuta toisilleen. Itse en pidä sitten ollenkaan Ron/Hermione-mahdollisuudesta. Heidän persoonansa vain sotivat toisiaan vastaan. Näin oma mielipiteeni kuuluu.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #17 : Elokuu 04, 2007, 16:46:33 »
Tonks/Remus:
NO hehän ovat selvästikin kaikista ihanin pari koko Velhomaailmassa!

Voldemort/?:
Olen sitämieltä, että Voldemortillakin on se herkkä puolensa, mutta hän ei todellakaan näytä sitä kenellekään muulle kuin yhdelle ihmiselle. Olen varma, että kyseinen nainen on jästi ja siksi se kiehtookin Voldemortia niin paljon. Joskus, kun Voldu on oikein hmm... kiihottuneella tuulella, hän luultavasti saattaa turvata myöskin Bellatrixiin, mutta kyseinen kuolonsyöjä on vain pelkkä salarakas ja ns. 'yhden yön juttu', vaikka se jatkuisikin pidempään aina silloin tällöin.

Sirius/?:
Sirrestähän nyt aina jaksaa lukea, ja hänelläkin varmasti oli 'se oikea', vaikka ensin hän kokeilikin suurinpiirtein jokaista Tylypahkan tyttöä siihen aikaan. Sirrestä on muutenkin aivan ihana lukea ja toiovisin, että Rowkin olisi paljastanut kyseisestä hahmosta ja hänen naiselämästään hieman enemmän...

Dumbledore/Pomfrey:
Miksei? MInusta he sopivat toisilleen kuin paita ja peppu, heistä olisi todella ihana lukea ja lainatakseni tätä kohtaa VK:sta:
Lainaus
(Viisaten Kivi, 9. painos, s. 18, viides kappale) "Onneksi nyt on pimeä. Minä en ole punastunut tällä tavalla kertaakaan sen jälkeen kun matami Pomfrey sanoi pitävänsä korvalapuistani."
-Dumbledore
Mielstäni on ilmiselvää, että Dumbledoren rakas on Pomfrey EI McGarmiwa :D

Lisäksi vielä tämä paritus, joka on mielestäni täysin vastenmielinen, mutta silti jollain oudolla tavalla kiehtova:
Hagrid/Olympe:
MOlemmat ovat puolijättiläisiä ja hieman hömelöitäkin, joten he sopivat toisilleen mieniosti. Toisaalta, minusta ne ovat kerrassaan kammottava pari, ja mielestäni Hagridin olisi kuulunutkin psytelllä sinkku miehenä...

-Zenz

"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

palladiini

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #18 : Elokuu 15, 2007, 18:00:23 »
Olen vahvasti Ron/Hermione -perituksen puolella! Ne olisi suloisia yhdessä :D Mutta toisaalta Hermione (joka on vähän sellainen tiukkis) olisi kiva nähdä hassun ja hullunkurisen Fredin (tai Georgen) kanssa!
Sitten toinen hauska pari on/olisi nämä Voro ja kirjastonhoitaja matami Prilli. Jotenkin heidät olisi kiva nähdä yhdessä oikein "virallisesti". (ovatko he muuten pari niinkuin Harry ja Hermione veikkailivat (olikos se) Puoliverisessä prinssissä?
Kannustan myös Harry/Ginny -paritusta! Niin ja Tonks ja Remus ovat älyttömän suloisia! :)

Anteeksi tämä perustelujen puute.. En tiedä miksi pidän näistä pareista.. Se nyt vaan on niin :D

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #19 : Elokuu 24, 2007, 21:51:38 »
Tsah, minä olen aina tykännyt Ginnystä, joten tottakai rakastan Ginny/Harry-paritusta. En tiedä miksi, mutta se nyt vaan on! Toinen mikä on saanut sydämmen lämpenemään jo pitemmän aikaa on Albos/Minerva. Kaksi vanhaa ja mahtavaa taikuria. Kovin samanlaisia, mutta kun ajattelee, niin paljon erilaisia piirteitä näissä kahdessa on. Kumpikin ajattelee aina lasten parasta, mutta siinä missä Minerva ei koskaan höllää nutturaansa, Albus sen kuin hymyilee silmät tuikkien puolikuulasiensa yli. Aivan ihana pari!

Muutama päivä sitten löysin jostain tietokoneen perukoilta käsiini Remus and the lupinssien biisin nimeltä The ballad of Neville and Luna. Aluksi laulu kuulosti minun korvaani ärsyttävältä, mutta jossain vaiheessa päässäni napsahti ja ihastuin siihen. Kaikki vaan kuuntelemaan ja jostain sen laulun hankkimaan, sillä se saa ihan kenen tahansa pään pyörälle Luna/Neville parituksesta. Kaksi aina vähän oudompana ja huonompana pidettyä henkilöä, mutta kaksi jotka aina saavat sympatiat puolelleen. Tätä kannatetaan!
syön sun pään.

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #20 : Elokuu 28, 2007, 07:12:18 »
Remus/Tonks: Oi, niin ihana pari! :) Tonksin rakastuminen (PP:ssä) Remukseen on ollut yksi parhaimmmista kohdista koko sarjassa! Mutta, yksi asia jäi vaivaamaan (vaikka se ei tähän osioon kai kuulukkaan), nimittäin se, mitä Tonks sanoo PP:ssä Remukselle.
Lainaus
"Siinä näet!" sanoi pingottunut ääni. Tonks muolkoili Lupinia. "Fleur haluaa yhä hänen kanssaan naimisiin, vaikka häntä on purtu! Hän ei välitä!"

Pitäisikö nyt lukea rivien välistä, ja sanoa, että Tonks oli kosinut Remusta? (PP:ssä mennään vuosissa 1996-1997, ja -96 oli karkausvuosi, jolloin naisetkin saavat kosia!) En tiedä... Mutta paljon olen sitä miettinyt...
Muttamutta, joka tapauksessa. Ihania ovat kumpikin, ja Jo on tehnyt erittäin hyvin, kun saattoi heidät yhteen!

Toinen aivan ihana on Hermy/Ron, koska nämä jos ketkä sopivt yhteen... Ja Ron on niin ihana, ja symppis hahmo, että Hermione, "tiukkan tätinä" sopii hänelle kuin pipo päähän (taaas näitä typeriä sanontoja!).

Poissa Milgia

 • Clandestine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Miittiriippuvainen
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #21 : Syyskuu 03, 2007, 21:03:10 »
ihania pareja ovat ehdottomasti;

Harry ja Luna,koska he vain sopisivat yhteen..
mutta luulen parempi pari on kuitenkin Harry ja Ginny..toivottvasti he menisivät naimisiin :)

Tonks ja Lupin
Fleurosaa lainaten "Oli niin söpöä kun he päättivät aloittaa seurustelun, ainakin minun mielestä. On myös erittäin rohkeaa ja kultaista että vaikka Tonks tietää Lupinin olevan ihmissusi, hän silti rakastaa tätä ja haluaa olla tämän kanssa. Vaikka miten Lupin onkin yrittänyt varoitella, ettei halua satuttaa häntä edes vahingossakaan. Tämä on pari, jonka toivon pysyvän yhdessä pitkään."
Toivottavasti heille kehkeytyisi enemmän kuin seurustelu suhde... suutun ja mustaksi muutun jos ei..
siis en aio ryhtyä olemaan Siriukselle sukua tms.

Minerva/Dumbledore
Joko tämä on ficcin sivuvaikutuksia taikka heillä on varmasti ainakin ollut jotain säpinää..
mutta jatkossa ei voi edes tulla säpinää kun dumbledore on jo vehreimmillä villasukka nurmilla..
"Summer lovin' had me blast
Summer lovin' happened so fast
I met girl crazy for me
Met boy cute as can be."

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #22 : Syyskuu 03, 2007, 21:53:23 »
Ron ja Hermione! Paras pari mitä vois Pottereissa olla. Ois ihanaa jos ne nyt menis seiskakirjassa yhteen, olleet kauan kavereita ja vihdoin saisivat toisensa. (:
Sitten toinen on Luna ja Neville. Ois aika sanoisinko... jännä paritus. Mutta silti aika ihana. Molemmat oudohkoja hahmoja, tai ainakin Luna. Neville huonomuistinen ja aika huono monissa aineissa (vaikka eikai se outoutta ole), Luna muuten vaan outo tai oikestaan erikoinen. ;D

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #23 : Syyskuu 05, 2007, 22:06:45 »
Ron ja Hermione
Ne sopis toisilleen täydellisesti! Vanha sanonta 'Rakkaudesta se hevonenkin potkii' sopii juuri Roniin ja Hermioneen, kun ajattelee monta riitaa hekin ovat käyneet yhteisten kouluvuosiensa aikana. :D Ja uskon että Hermione saisi Roniin vähän järjestystä, tarkoitan, että Ron tuppaa välillä olemaan vähän laiskahko.. ;DD He täydentävät toisiaan; Ron on hiukan hömelö, ja Hermione tekee kaiken viimeisen päälle valmiiksi, jos on jotain aloittanutkin.

Harry ja Ginny
Harry ja Ginny olis hyvä pari, koska kummatkin ovat tunteneet toisensa melko kauan, eli luottamusta pitäis löytyä ainakin vähän, ja Ginny osaa tukea ihmisiä heidän päätöksissään, olivat ne sitte sellaisia, mitä se ei itte tekis.. Ja ne vaan sopii toisilleen. Ja Harryn tiedetään ainakin välittävän Ginnystä paljon, koska lopetti suhteensa Ginnyyn, ettei tälle kävisi mitään. Ja olisi ihanaa kuulla/nähdä, kun Harry ja Ginny palaisi yhteen viimeisessä kirjassa.

Poissa Villa Viola

 • Salarakas Mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rakkaus on kärsivällinen!
 • Pottermore: WingHowl90
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Vastaus #24 : Syyskuu 22, 2007, 10:54:48 »
Kaikkein paras paritus on Ron ja Hermione. Ne vaan jotenkin täydentää toisiaan! Kun luin kutosta pelkäsin ihan oikeasti, että Neville ja Hermione päätyy yhteen! (Se olis ehkä mennyt, jos siinä olis tapahtunut niin, että Neville olis älynnyt, ettei Hermione oo sille SE oikea, ja Hermione saisi Roninsa.)

Toinen pari josta tykkään on Remus ja Nymfadora. Ne vaan on niin lutusia! Varsinkin se, kun Remus yrittää tavallaan suojella Nymfadoraa, sanomalla olevansa liian vanha. Täytyyhän rakkaudessa jotain esteitä olla, eihän se muuten olis niin ihanaa. Ajatelkaa nyt jos kaikki parit sais toisensa heti!?!

Toivoisin ( auttamattomana romantikkona ), että Severus löytäis jonkun. Onhan silläkin oikeus onneen ja rakkauteen. En kyllä tiedä kuka sille olis sopiva puoliso... Ehkä joku jästimaailmasta. Onhan se itsekin puoliverinen.

Vaikka kannatankin Harrya ja Ginnya, oli viihdyttävä lukee nelosessa miten Harry riutuu, kun ei saa Chota.

Yksi ihana pari on Bill ja Fleur. Toivottavasti ne saa antoisan avioliiton, joka on täynnä rakkautta ( ehkä jopa jälkikasvua...<3 )

Toivon Lunan saavan jonkun. Ehkä Seamusin tai Deanin. Tai eihän niiden oo pakko Rohkelikkoja olla, voihan ne olla jostain muustakin tuvasta...