Kirjoittaja Aihe: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?  (Luettu 164528 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Kilfarin

 • Ankeuttaja
Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« : Toukokuu 23, 2007, 19:13:48 »
Azkabanin vangissa tutustuimme suojeliuksiin, jotka voivat karkottaa ankeuttajan. Saimme tietää myös sen, että Harryn suojelius on uroshirvi. Feeniksen killassa Rowling kertoi meille joidenkin AK:laisten suojeliuksen muodon. Mutta kysymys kuuluu: Mikä eläin sinun suojeliuksesi olisi? Miksi juuri se?

Minun suojeliukseni olisi jokin eläin, joka on periaatteessa harmiton, mutta pelokkaana tai ahdisteltuna se saattaa olla vaarallinenkin. Jokin tälläinen eläin olisi ehkä ampiainen, virtahepo(joka voi talloa sinut jalkoihinsa, jos käyt sen tielle) tai kenties kissa (et ihmettele tätä jos olet joskus vetänyt kissaa lujasti hännästä).

Muistakaa perustella vastatessanne!

//Muistakaa perustella kunnolla. Yksi rivi ei riitä perusteluksi, jos ette keksi sen enempää sanottavaa kannattaa mieluummin olla kirjoittamatta, sillä nuo yhden rivin perustelut joutuvat armotta roskiin. -Jessie
//Lii siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 04:24:25 kirjoittanut Lii »

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #1 : Toukokuu 23, 2007, 21:01:05 »
Sanoisin että kissa. Käperryn mielelläni jonnekin lämpimään nukkumaan vaikka keskellä päivää, olen melko laiskahko, nautin hemmottelusta eikä maitokaan nyt varsinaisesti kovin pahaa ole. Saatan olla yhdellä hetkellä täysin rauhallinen ja tyyni, ja seuraavassa hetkessä hypätä pystyyn jos joku uhkaa rauhaani. Lisäksi minua on turha tulla tökkimään, sillä provosoidun hyvin herkästi.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #2 : Toukokuu 23, 2007, 21:59:36 »
Suojeliukseni olisi ehkä mursu. Mursut ovat symppiksiä kavereita. He tykkäävät laiskotella ja ovat seuraeläimiä. Joskus tuntuu että minultakin viikset löytyy..

Mursut ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia. Ne ovat erilaisia kuin muut eläimet, kauniit ja vikkelät.
Mursut eivät tiedä minne kuuluvat. Joskus meri tuntuu paremmalta, ja toisinaan maa. Jos osaisin taikoa suojeliuksen, toivoisin että se olisi mursu. Olen varma, että mursut ajattelevat päivät pitkät ja ovat oikeasti hyvin fiksuja! :)

merisiili

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #3 : Toukokuu 24, 2007, 13:33:04 »
Mun suojelius voisi olla ehkä delfiini! Se johtuu siitä, että olen jo ihan pienestä asti tykännyt kauhean paljon delfiineistä. Ne on niin kaverillisia, fiksuja, spontaaneja. Olen myös todella seurallinen, ja muistaakseni delfiinit ovat laumaeläimiä? En oo varma. Myös joku lintu vois käydä, joku kotka tai joku. Sellainen, joka voi vaan lennellä ympäriinsä.

Toisaalta, tykkään ihan hirveästi vauhdista, juosta niin lujaa kuin jaloista pääsee, ihan yhtäkkiä ilman päämäärää. Mikä vois olla sellainen? Ehkä joku entisajan villihevonen. Sellainen mustangi. Mutta niitähän ei enää ole luonnossa. (?) En kyllä muuten ole mikään hevoshullu. ;D Mutta kieltämättä, olis kivaa olla vapaahevonen ja juoksennella jossain "aavalla preerialla"...

... :P

Delfiini kyl varmaankin. :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 25, 2007, 13:04:52 kirjoittanut merisiili »

Day

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #4 : Toukokuu 24, 2007, 15:21:37 »
Suojeliukseni olisi aika varmasti pöllö tai koira. Koira on ainot lemmikkieläin joita meidän suvulla on ollut, ja pöllö siksi että pidän paljon pöllöistä. koira on joskus oikukas, joten se muistuttaa paljon iseänikin. Pöllö taas on viekas saalistaja joista minä pidän paljon. Suojeliukseni saattaisi myös olla kotka, koska sekin on saalistaja.

Miss Strigidae

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #5 : Toukokuu 24, 2007, 16:18:44 »
Suojeliukseni olisi ehkä haisunäätä, en siksi, että olisin jotenkin pahanhajuinen, mutta puolustan itseäni tarpeen tullen, niin että sen takia. Tai sitten possu, koska ne on söpöjä, ja väärinymmärrettyjä ihania eläimiä <3
Tai sitten ilves, koska se on niin ihana eläin, tai kirahvi ne on niin hellyyttäviä <3 Tai seepra, koska se on niin kaunis.. Okei en näköjään osaa päättää...

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #6 : Toukokuu 24, 2007, 16:35:52 »
Jaa-a, mikäköhän minun suojeliukseni olisi?
Luultavasti joka koira tai kissa.
Koira, koska osaan tarvittaessa murista (kyllä vain) ja haukunkin aika usein (sekä oikealla, että sillä toisella tavalla). Osaan myös purra tarpeen vaatiessa.
Kissa, siksi, että kynteni ovat aina pitkät ja terävät ja jos joku käy päälle (pojat härnää tahallaa yms.) raavin varmasti.  Silloin, kun minulla on kylmä, käperryn aina tiukasti kerälle nukkumaan, ja jos minulla on hyvä ja lämmin olla, ei sitä tiedä vaikka alkaisin kohta kehräämäänkin... :)

-Zenz
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #7 : Toukokuu 24, 2007, 19:08:44 »
Minun suojeliukseni olisi varmasti kettu tai kirahvi.

Kettu, koska olen ovela ja selviän yleensä tilanteista hyvin. Sen lisäksi ketut ovat hyvin kauniita eläimiä ja pidän niiden punaruskeasta väristä. Mikä sopii silloin tällöin myös omien hiusteni väriin. Kettu myös omalla tavallaan laiska, kuten minä. Sillä se tekee pesän useimmiten vanhaan mäyrän pesään. Ketut ovat myös erittäin kauniita eläimiä.

Kirahvi voisi olla siksi, että mielestäni ne ovat kauniita ja sympaattisia eläimiä :) Ne ovat myös hyvin herkkiä, kuten myös minä joissain tilanteissa. Pidän siitä, että ympärilläni on ihmisiä, mutta niitäkään ei saa olla liikaa. Kirahvit viihtyvät pienessä ryhmässä, joten näin ollen se sopisi minulle.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 2007, 22:44:00 kirjoittanut Odey »
Some days just have more memories than others

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #8 : Toukokuu 30, 2007, 13:32:42 »
Hmm. Sorsa voisi olla suojeliuksena aika hauska näky, ja monet ovat sanoneet että olen sorsan näköinen :D Toinen mahdollisuus olisi susi, sillä se olisi ainakin voimiensa ansiosta luotettava suojelija.
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #9 : Toukokuu 30, 2007, 17:19:24 »
Toivoisin että se olisi apina. Se on lempieläimeni (ihan oikeesti.) ja monet sanovat, että olen muuttumassa apinaksi, koska syön niin paljon banaania. (nykyään pyrin syömään korkeintaan kolme päivässä, koska seittemän banaanin jälkeen olo on kaikkea muuta kun hyvä. (nimim. kokemusta on.))

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #10 : Kesäkuu 02, 2007, 10:43:34 »
Hmm, luonteeltani olen positiivinen, iloinen ja luotettava. Minua voisi kuvata hyvin jokin lintu, mm. undulaatti tai kakadu.
Mutta toisaalta taas olen hyvin pitkä, joten kirahvi. Minulla on vaan semmoinen mielikuva, että kirahvit ovat rauhallisia eläimiä, joten se ei taida päteä niinkään minuun, varsinkaan vapaa-ajalla. Eli taidan kallistua tuohon lintuun :)
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #11 : Kesäkuu 02, 2007, 14:33:42 »
Hmm, luonteeltani olen itsenäinen, mutta toisaalta tykkään pelleillä ja keksiä käytännön piloja, joten ehkä suojeliukseni olisi apina. Silläolenhan kiinalaisessa horoskoopissa apina, mikä toisaalta kuvaa luonnettani hyvin.
カダージュ

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #12 : Kesäkuu 02, 2007, 16:43:15 »
Aloimpas tätä kysymytä pohtimaan joku aika sitten ja saimpas nyt keksittyä, mikä suojeliukseni voisi olla.

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että suojeliukseni luultavasti olisi pikkupanda. (tunnettu myös nimellä kissakarhu). Tykkään söpöstellä ja ujostelen toisinaan aika paljon ja pikkupandat ovat sellaisia punaisia ja pörheitä! Tykkään lökötellä ja käpertyä, miksi tuntisin varmasti oloni mukavaksi pikkupandana (antaisin vaikka omaisuuden saadaksi sellaisen hännän...). Lisäksi minunkin vireystilani on parhaimmillan aina aamuisin ja iltaisin! Joten pikkupanda olisi luonnollinen vaihtoehto! :)

Ajattelin, että se voisi olla joku lintueläin ja mieleeni tuli fasaani. Luin, että fasaani on erittäin sopeutuva lintu, minäkin sopeudun erittäin hyvin uusiin tilanteisiin. Fasaanit ovat myös kestäviä ja mm. minä kestän ärsyttäväkiäkin ihmisiä erittäin hyvin ja lisäksi minulla on kuulemma korkea kipukynnys. (En tiedä nyt kumpaa fasaanin kestävyydellä tarkoitetaan, mutta olen vähän molempia). ;>

« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 02, 2009, 14:19:31 kirjoittanut Huhutar »

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #13 : Kesäkuu 02, 2007, 18:50:18 »
Varmaan joku antilooppi tai jotain. En tiiä miks, mut jotenkin ne on samanlaisia kun mä, en nyt osaa kuvailla. Olen tyhmälla päällä, etten millään jaksa kirjottaa pitkästi, sorry. Melko offi...

//Muoks.// Nyt tuli mieleen kookaburra eli naurulintu. Nauran todella paljon ja kaikelle, eli se olis mulle aika hyvä...

Bobo

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #14 : Kesäkuu 07, 2007, 12:54:15 »
Toivoisin oman suojeliukseni olevan karhu, hieman hidas ja lempeä oman tiensä kulkija, joka ärsytettynä on erittäin vaarallinen. Olen aina ihaillut karhuja ja niiden jollain tapaa perussuomalaista rujon kaunista olemusta. Ilokseni olen kerran karhun luonnossa saanut nähdäkin, onneksi turvasta auton ikkunan takaa.

Poissa Hele

 • Lukutoukka, filosofi, kirjoittaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #15 : Kesäkuu 10, 2007, 17:50:39 »
Suojeliukseni olisi varmaan pikimusta villi hevonen, joka kohoaa takajaloilleen. Olen pienestä asti tykännyt hevosista ja olen itsekin yhtä ennalta arvattava. Tai sitten suojeliukseni voisi olla hyvinkin joku kissan sukulainen, leijona tai pikimusta pantteri.
Älä tuu sanomaan, mitä mun pitää tehdä tai mitä en saa tehdä. Mä teen mitä mä haluun!

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #16 : Kesäkuu 10, 2007, 19:11:13 »
Suojeliukseni todennäköisesti olisi kolibri. Lähinnä siksi, että kolibrit ovat ihania, lähes lempieläimiäni. Olen lisäksi värikäs persoona, ja kolibrit ovat värikkäitä lintuja. Olen toisinaan erakkomainen, joskus taas.. erakon vastakohta :'D Rakastan kolibreja, joten suojeliukseni olisi tämä lintu.
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa narri

 • Ajassa harhaileva
 • Vuotislainen
 • Terveisiä Pangaialta
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #17 : Kesäkuu 22, 2007, 16:56:08 »
Hmm... suojeliukseni olisi varmaankin joko jänis, lepakko, delffiini jokin kissaeläin tai... ööö... jos se mitenkään olisi mahdollista niin lohikäärme. Taitaa olla perustelujen paikka. Jänis siksi että nuorempana tahdoin jopa muuttua jänikseksi. Osasin juostakin vähän niin kuin jänis ja aika nopeastikin. Sillä tavalla jaloilla kovaa ponnistaen ja käsillä maahan tömähtäen. Tuosta syystä ranteeni ja sormenikin taipuvat yhä aika hyvin taaksepäin. Myös lepakko, delffiini, kissaeläimet ja lohikäärme ovat listalla siksi että olen jossakin elämäni vaiheessa erityisesti ollut ihastunut niihin ja olen edelleen. Muitakin ehdokkaita suojeliuksekseni löytyisi, mutta luulen, että nämä ovat vahvimpia ehdokkaita. Luonteessani on noiden kaikkien eläinten piirteitä, tosin en ole aivan varma lepakoista, mutta luulen kuitenkin että suojeliukseni olisi jänis.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 17, 2007, 12:00:14 kirjoittanut narri »
Hämmentää.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #18 : Kesäkuu 23, 2007, 00:32:05 »
Jos "yliluonnollisetkin" eläinolennot käyvät, niin tulin melko pian siihen tulokseen, että se olisi yksisarvinen tai lohikäärme. Yksisarvinen mahdollisesti siksi, että rakastan näitä tarujen viattomia, kauniita ja puhtaita olentoja, jotka toisinaan kuvataan myös erittäin älykkäiksi. Ja hevoset ovat muutenkin lähellä sydäntäni.
Lohikäärme on toinen taruolento, josta pidän valtavasti.

Mutta jos täytyisi valita "tavallinen" eläin, niin se olisi varmaankin hevonen. Lempieläimeni koiran ohella. Voisi varsin hyvin olla hevonen, koska olen niiden kanssa melko läheisissä kanssakäymisissä. Olen ollut pienestä pitäen. Voimakas, kaunis ja uskollinen.
Hevonen olisi varmaankin nätti edesmennyt suomenhevonen, joka kuoli viime syksynä... Se on lähinnä sydäntäni. Ja jos kyseessä olisi yksisarvinen, niin se olisi varmaankin sama hevonen, mutta vain sarven ja siipien kanssa. Ikäänkuin suojelusenkeli.

Lohikäärme olisi varmasti valkoinen, sillä valkoiset lohikäärmeet ovat erityisen kiehtovia. Ne, jotka tulen sijasta hönkivät jäätä. Pidän itseäni enemmän viileänä kuin tulisena. Inhoan kuumia kesäsäitä ja auringon porotusta...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #19 : Kesäkuu 23, 2007, 18:39:18 »
Luultavasti suojeliukseni olisi siili. Siilit ovat pieniä ja suloisia, mutta tosipaikan tullen ne osaavat myös puolustautua. Minäkin olen pieni (siitä suloisuudesta en ole sitten niin varma) ja osaan puolustaa itseäni jos tarve vaatii. Heitän piikikkäitä huomautuksia ja teräviä kommentteja, mutta pääasiassa olen pieni ja ujo ihminen. Aivan kuin siili, eli siili olisi todennäköisesti suojeliukseni.

hillah

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #20 : Kesäkuu 23, 2007, 18:55:06 »
Suojeliukseni olisi kissa, sillä rakastan hemmottelua, pidän seikkailuista ja hurjista tilanteista,
viihdyn sohvalla ja sängyllä mainiosti, ja rakastan sitä kissojen pitämää ääntä. :)) Sellanen persialainen lättänaamakissa. :) Sopii kissoille tuollainen elämä ja uskon että omasta persoonasta siirtyy suojeliukselle paljon.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2007, 19:08:53 kirjoittanut hillah »

Maldiva

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #21 : Heinäkuu 09, 2007, 21:45:36 »
Varmastikin käärme tai susi. Molemmista pidän, erityisesti käärmeistä. Joku on joskus sanonut, että näytän suuttuessani sudelta irvistyksineni :'D En kyllä tiedä onko siinä perää, en ole pahemmin peiliin suuttuneena katsellut.. Mutta enemmän haluaisin olla käärme, tarkennettuna aavikkotaipaani, maailman myrkyllisin maalla elävä käärme.

Veetu

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #22 : Heinäkuu 09, 2007, 22:15:56 »
Suojeliukseni saattaisi olla ehkäpä hevonen tai koira. Hevonen siksi,että olen ratsastanut jo 5 vuotiaasta lähtien, eli ne ovat todella lähellä sydäntäni, ja mielestäni hevonen on hieno eläin, joka on oikein mukava ja herttainen, mutta se pystyy "mahtaviin" tekoihin, kun ne haluaa. Ja koira ehkä siks, kun ne on semmosia ihania löpsyköitä, ja itsellänikin on semmoinen isopieni karvapallo :><3

sinet

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #23 : Heinäkuu 10, 2007, 11:45:55 »
Haluasin kovasti, että suojeliukseni olisi kissa. Olen rakastanut kissoja aina, mutta valitettevasti en voi koskaan omistaa omaa allergian takia. Enkä usko luonteenikaan eroavan kissasta kovin paljon: vaadin huomiota ja hemmottelua, mutta en jatkuvasti - vain silloin kun minulle sopii. Viihdyn yksin kotona paremmin kuin hyvin, mutta haluan myös matkustella ja nähdä uusia paikkoja.

Aina, kun pitää kuvitella itsensä eläimenä, mieleeni tulee aina mangusti. En tiedä miksi, mutta olisi sekin aika söpö suojelius.

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #24 : Heinäkuu 12, 2007, 22:48:11 »
Hmm... Minä veikkaisin, että suojeliukseni olisi susi. Yksinäinen susi, suuri ja vahva. Tai sitten ehkä häijyn näköinen korppi. x) Minähän olen tällainen sudetar, joten mikseipä suojeliuksenikin olisi susihukkanen... ^^ Olen yksinäinen susi itsekin, kenties hieman salaperäinen. Voimakastahtoinen, rohkea, mutta kuitenkin ihmisarka, ujokin. Minä murisen ja osaan matkia suden ulvontaa. Minähän rakastan susia. :''D

~Moondancer (välämän salahdus)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 31, 2007, 16:39:19 kirjoittanut Moondancer »

Heipu

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #25 : Heinäkuu 14, 2007, 12:13:59 »
Minun olisi luultavasti susi, joka on laumaeläin, mutta osaa toimia itsenäisestikkin. Ja on tietysti 'hurja peto', joka voi syödä jokaisen tielleen tulevan ;)   Toinen olisi ehkä pantteri, koska ne ovat varsinaisia laiskimuksia, jotka näyttävät aika hellyyttäviltä, mutta tarpeen vaatiessa raivokkaita ja arvaamattomia saalistajia. Kolmas olisi ehkä koira, tuo suloinen otus, joka osaa purra. ;D

Stan

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #26 : Heinäkuu 14, 2007, 21:02:16 »
Mun suojelius ois varmaan joku aasi/muuli. Oon melko rauhallinen mutta vihainen ja äkäinenkin osaan olla. Tykkään laiskottelusta ja yritän luistaa tehtävistäni, varsinkin jos ne ovat ikäviä. Olen myös harrastanut ratsastusta nyt jotain seitsemän vuotta ja hevos eläimet ovat lähellä sydäntä.

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #27 : Heinäkuu 19, 2007, 10:38:17 »
Olisin varmaankin susi.Minä, kun en koskaan ole tottunut vieraisiin laumoihin niin parempi pysytellä tutussa laumassa.Toisaalta taas minuun sopisi hyvin kuvanto yksinäinen susi, koska tunnen itseni aika useastikkin yksinäiseksi.
"There's something beautiful inside you".

Sinéad

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #28 : Heinäkuu 19, 2007, 11:41:44 »
Luulisin että suojeliukseni olisi susi, koska ne ovat jollakin tapaa kiehtovia ja osaavat puolustaa itseään tarpeen vaatiessa. Jotenkin pidän kovasti susista, enkä tiedä miksi.

// Tein suojelius-testin ja sen mukaan suojeliukseni on Feeniks. Hieno lintuhan se on, kyllä se voisi myös olla suojeliukseni.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 28, 2007, 16:11:39 kirjoittanut Sinéad »

Malpropre

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #29 : Heinäkuu 19, 2007, 14:29:18 »
Ööö jonkun testin mukaan suojeliukseni olisi Feeniks.

Tosin, olisihan tuo ihan järkeenkäypä. Elämänpolunnumeroni on 11 (älkää kysykö! hörhöilyä...), joka tarkoittaa myös feenikslintua, ja sisältää sen että pitää oppia nousemaan tuhkastaan uuteen loistoon. Ja olen nk. "noussut tuhkastani" ja (toivottavasti) tulen nousemaan. Uskon toivoon ja uuteen elämään.

Mäyrä

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #30 : Heinäkuu 20, 2007, 17:56:10 »
Veikkaisin että Ahma saattaisi olla varsin hyvä veikkaus suojeliuksekseni. Ahmat ovat pienikokoisia (Ei nyt väarsinaisesti pieniä, mutta esim. karhua pienempiä kuitenkin...), mutta jämäköitä ja raakoja petoja, hieman oman polkunsa kulkevia eläimiä. Ihan niinkuin minä. Tällainen pikkuisen omituinen ja ulkopuolinen. Joo, Ahma se olisi.

Poissa kirja

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #31 : Heinäkuu 27, 2007, 07:47:09 »
Kettu. Kettu luultavastisiksi, että se elää luonnossa ja minä viihdyn aivan metsässä luonnon rauhassa, koska silloin on ihanan rauhallista. Kettua myös usein kuvataan ovelana eläimenä, ja mielestäni minä olen ovela, koska osaan keplotella itseni ulos vaikeista tilanteista. Ketut elävät usein suurissa ryhmissä, eivätkä koskaan yksin, ja minä en viihdy yksin, ja olen usein monen kaverini kanssa, koska silloin voi tehdä kaikkea hauskaa. Elikkä siis mielestäni ilmiselvä kettu.
~kirja
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Leamire

 • Vampyyri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The sharpest lives are the deadliest to lead
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #32 : Heinäkuu 31, 2007, 22:14:03 »
Leijona. Se vain tuli yhtäkkiä mieleeni ja se tuntui oikealta. Olen erittäin leijona-mainen. :)
Kyllä, äidillinen ja fiksu naarasleijona, jota ei kannata suututtaa - varsinkaan uhkaamalla läheisiä.

Poissa Mariapaige

 • Noita-akka
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #33 : Heinäkuu 31, 2007, 22:20:10 »
Aloitusviestistä muistutukseksi:

//Muistakaa perustella kunnolla. Yksi rivi ei riitä perusteluksi, jos ette keksi sen enempää sanottavaa kannattaa mieluummin olla kirjoittamatta, sillä nuo yhden rivin perustelut joutuvat armotta roskiin. -Jessie


Ne, jotka ovat saaneet tänään kehoituksen muokata viestiinsä paremmat perustelut, olkaa hyvä ja muokatkaa. Jatkossa kiinnittäkää enemmän huomiota perusteluihin: toki teillä on enemmänkin sanottavaa suojeliuksesta, joka kuvaa sisintänne?

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #34 : Elokuu 01, 2007, 00:57:20 »
Luultavasti koira. Ehkä mäyräkoira, chihuahua tai jokin muu pieni. Itse olen pieni, mutta osaan kyllä puolustautua tarpeen tullessa. Moni on varmaan kuullut pienen koiran haukuntaa ja aika pitkään jaksaakin haukkua. Lisäksi pidän todella paljon pienistä koirista, ne on niin leikkisiä.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Suvituuli

 • Tsirp tsirp krääk titityy.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • You're not mating with me, sunshine!
 • Pottermore: AccioDream**
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #35 : Elokuu 04, 2007, 21:30:59 »
Oho! Mä miltei unohdin, että aioin kirjottaa tänne!

En mä niitä enkun kielisiä testiä jaksanut sitten tehä... Katotaan, jos myöhemmin. Mutta nyt mä voisin ihan omasta päästä keksiä, mikä se voisi olla, se suojelius siis.

Ehkäpä joku kissaeläin, pantteri tai leijona tai vastaava. Tai sitten susi. Mä kun oon ittekkin tämmönen yksinäinen susi ^^ En mä oikein osaa perustella, miksi juuri nuo. Jotenkin ne vaan tuntuu oikeilta. Sopisivat luonteeseen... Äh, olkoon. Tuo saa riittää perusteluiksi. Se on jompikumpi, tai sitten suojeliukseni olis joku ihmemönkiäinen, sekin on mahdollista. Ehkä mun pitäs sittenkin tehä se testi...
--------
Kyllä se on se susi. On tässä tullut mietittyä aina silloin tällöin, ja nyt ainoastaan susi tuntuu siltä oikeelta ^^ Mä olen yksinäinen susi, eli viihdyn yksin ilman muiden seuraa. Alkaa ärsyttämään, jos ihmisiä pörrää ympärillä eikä anna hetken rauhaa... Mutta silti, kuten susikin taisi olla laumaeläin, minäkin kaipaan jonkinmoista ystäväpiiriä. On se kamalaa, jos ihan yksin on. Kunhan ne ystävät eivät vaadi mua koko ajan siihen vierellensä -.-" Että eiköhän se ole susi.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 25, 2007, 13:08:05 kirjoittanut Suvituuli »
Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy

Poissa Momo

 • Varhain mummoontunut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Blogini
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #36 : Elokuu 05, 2007, 19:01:47 »
Minun suojeliukseni olisi Hevonen. Meillä on aina ollut hevosia, ja hevoset ovat monesti suojelleet minua toisiltaan, jos joku niistä on vaikka pillastunut, kun olen leikkinyt niiden lähellä (siis pienenä) tai ollut mukana kouluttamassa niitä. Siksi minulle on syntynyt kuva hevosesta suojelevana eläimenä.
Minäpä rakastan sinua niin paljon kuin on matkaa täältä kuuhun ja takaisin.

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #37 : Elokuu 09, 2007, 22:52:22 »
Testi ei osannut päättää, Apina vai Feeniks. Itse pitkän ja hartaan miettimisen jälkeen, apina kyllä kuulosti järkevältä vaihtoehdolta. Elää laumassa, pärjää yksikseenkin, tykkää kiipeillä ja apinat ovat muutenkin mukavia kavereita (: Itse tykkään olla kavereiden kanssa, pärjään yksikseni tarvitsen kuitenkin jonkun tukea aina välillä (maalivahti tarvitsee puolustajien apua), rakastan puissa kiipeilyä ja käyttäydyn välillä kuin apina (: Oliko tarpeeksi hyvät perustelut?

// Olisikin hauska nähdä hopeisen apinan hyppelevän iloisesti ankeuttajan edessä ja ankeuttaja itse lähtee peloissaan karkuun ^^

//30.8.08, Käärme se oikeastaan sittenkin olisi. Olen enemmän käärmemäinen kuin apinamainen, ja käärmeetkin kiipeilee, eikös vain. Ja nyt kun olen alkanut viettää aikaa enemmän yksin (fuu porukkaa ei lasketa :D) ja käärmeethän elää aikas paljon yksin. Pelkään vahvempiani, sorran heikompia (jos olisin käärme, söisin pienenpäni :D) ja elän silti porukassa.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 30, 2008, 15:14:05 kirjoittanut Sieppeli »
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Poissa Trigger

 • Hammaskeiju
 • Vuotislainen
 • Nielen purematta
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #38 : Elokuu 10, 2007, 12:02:32 »
Ensimmäiseksi tuli mieleen koira tai hevonen, koska olen suurinpiirtein riippuvainen näistä kahdesta eläinlajista. Tarkemmin mietittynä hevonen ei ehkä kuitenkaan sopisi minulle. En käyttäydy johdonmukaisesti, en ole pakenijatyyppi enkä erityisemmin mikään laumaihminenkään. Hevoset kun ovat luonnostaan saaliseläimiä ja elävät laumoissa. Koira taasen... Se olisi järkevämpi vaihtoehto, mutta toisaalta en aivan saavuta koirien uskollisuusastetta. Jos kuitenkin olisin koira, olisin ehdottomasti basenji, jossa on jotain kissamaista ja jota on vaikeampi saada kontaktille kuin esimerkiksi noutajia.

Mutta ehkä suojeliukseni kallistuu korppikotkan puoleen. Kuljen omia polkujani, viihdyn yksin ja muiden seurassa lähes yhtä lailla, olen aina halunnut lentää eikä minulla ole korkean paikan kammoa. Oikea vapaudentunne on juuri se tunne minkä haluaisin kokea. Myös termi haaskansyöjä saattaisi sopia jotenkuten minuun - en itse tekisi mitään 'pahaa', mutta muiden tekemien tekojen jämät käytän mielelläni hyödyksi.
Hiljaa yksin pimeässä

Surku

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #39 : Elokuu 12, 2007, 00:40:21 »
Hmm.. Jos nyt se määräytyisi sen mukaan mistä eläimistä/olioista pidän niin sanoisin ensimmäiseksi lohikäärme. Selittelyitä en osaa tuolle sanoa, mutta jonkin moinen lohikäärme friikki minä kyllä olen. Kylläkyllä. Pidän lohikäärmeistä, mutta en kyllä kkovin tunne olevani lohikäärme.
Sitten näitä että millainen olen suojeliuksiin.
Elis. Susi, yksinäinen susi. Toki minulla kavereita on, mutta silti, viihdyn hyvin yksin. Ihailen susien "coolia" olemusta ja myös ehdottomana koira riippuvaisena koira on lähellä sutta ja susi koiraa.
Laiskiainen voisi olla myöskin olla ehkäpä suojeliukseni :D Nukun miltein aina kun on mahdollista.. Paitsi toisaalta joku yöeläin voisi olla melko varma. Nukun nimittäin usein päivällä ja valvon yöllä. Yöllä on aina hauskempaa :)
Sitten kolmas (tai neljäs eikun viides) vaihtoehto voisi olla kissa. Pidän lämpimässä olemisesta, huomioiduksi tulemisesta ja kaiketi minusta jonkinmoista notkeuttakin löytyy, mutta ei kuitenkaan mitään sellaista mitä kissoihin tulee!

Suojelius testin mukaan olen rupikonna :o


Poissa Tappajan haaska

 • reipas ja lahjakas
 • Vuotislainen
 • Kenenkä kanssa?
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #40 : Elokuu 13, 2007, 12:03:10 »
Googlatut testit ehdottivat suojeliuksekseni lohikäärmettä, apinaa tai feeniksiä, mutta yksikään näistä ei uppoa. Lohikäärme ja feeniks kuulostavat aivan liian prameilta minun makuuni ja apina... noh, apina sopisi paremmin vuosien takaiselle minulle.

Sen sijaan olisin riemusta kirjava, jos suojeliukseni olisi majava. Se louskuttaisi leukojaan, läimäyttäisi hännällään märkää asvalttia (tai pölisevää hiekkatietä) ja ankeuttaja paiskautuisi tiehensä. Suojeliusmajavassa eniten viehättää mielikuva: majavat ovat hupaisia otuksia ja ankeuttajahyökkäyksen jälkeen nauru oletettavasti maittaisi. Toisaalta selattuani muutamia majavista kertovia tekstejä kehitin pari yhdistävää piirrettä otsikon "Minä ja majava" alle:

Ranuan eläinpuisto tietää kertoa, että majava on yöeläin, mikä tarkoittaa sen olevan silloin toimeliaimmillaan. Tiettyyn pisteeseen saakka olen minäkin myöhempien ajankohtien ystävä, mikä ei tarkoita varsinaista yötyöskentelyä. Illat vain ovat usein omaa aikaa ja vaikka rästiläksyjä tehdessä menisi myöhään raivaan (kuin majava) itselleni ajatustauon ennen unta. Valvon vaikka väkipakolla, jotta saan vihdoin miettiä mitä mielin ja seikkailla mielikuvitukseni heittämissä varjoissa. Vain illalla/yöllä tämä omien ajatusten ajattelu onnistuu, sillä vaikka aamuisin olisikin "omaa aikaa" edessä oleva päivä täyttää pään; iltaisin edessä on vain yö (ja seuraava päivä, mutta sitä varten on aamu). Öisin on lisäksi kiehtovampaa kukkua hereillä kuin päivisin: jännittävä, hiljainen ja luovuutta ruokkiva miljöö. Yössä on tunnelma kohdallaan :)

Toinen yhteneväinen piirre minussa ja majavassa on talvipolitiikka. Majavat viihtyvät talvisin sisällä. Minusta talvinen ulkoilu (laskettelu, tähtien tuijottelu jne) on ok tiettyyn pisteeseen, mutta lopulta on hauskempaa hiipiä sisällä villasukat jaloissa ja poltella kynttilöitä hankia tuijotellessa.

Kolmas ilman nettiä selviävä yhteys on minun ja majavan suulla. Nyt en viittaa hampaiden kokoon, muotoon tai vahvuuteen, vaan siihen että me molemmat käytämme purukalustoamme melko tavalla (majava toki hyödyllisemmin). Majava järsii puita jotta saa kotinsa kuntoon ja tekee sen ahkerasti. Minä järsin lähes kaikkea purkaakseni hermostuneisuuttani. Ellei suussani ole eväitä tai purkkaa, sorrun nakertamaan täytekynäni lyijyä (jota pummaan seuraavalle tunnille joltain kaveriltani). Sama suun ylivilkkaus pätee kotioloissa: on äärimmäisen hankalaa ja kanttia kysyvää olla pupeltamatta jotain. Onneksi olen oppinut pois perunalastu-linjalta ja pelkät jäätkin kelpaavat... Suuni on siis yliaktiivinen ja sitä kuvannee hyvin majavan hammasrivistö, joka on yksi eläinmaailman huomattavimpia.

Kesken tämän majava-innon vastaani käveli kiivi, joka on lähes yhtä hilpeä kuin majava ja josta löytyy myös minuun täsmääviä piirteitä. Niistä otsikon "Kiivi ja minä" alle:

Kiivi on ujo yöeläin, kertoo Wikipedia. Yöeläimyys on käsitelty majavan yhteydessä, mutta ujous on uusi piirre. En sano olevani jäässä heti, kun joku vain vilkaiseekin minuun, mutta inhoan avata suutani puolituttujen seurassa (mistä johtuen ryhmätyöt ovat tuskaa). Omien ajatusten esiintuonti on vaikeaa ja vaatii minuuttien psyykkauksen - puolituttujen seurassa. Jos joukossa on yksikin tuttu, ei tilanne ole lainkaan hankala ja saatan olla lähes rohkea, mutta puolitutut *kylmiäväreitä*. Sama juttu täysin vieraassa tai täysin tutussa porukassa. Vihaan puolituttuja :/

Toinen piirre on kiivin monipuolinen ruokavalio: ötököitä, matoja, hedelmiä, rapuja, sammakoita ja iilimatoja. Minunkaan ruokavalioni ei ole pelkkää kasvista tai silkkaa lihaa, vaikka sitä ei aina lautasmallistani huomaakaan. Lisäksi laajennan käsitettä ruokavalio, kun väitän mm. musiikkimakuni olevan monipuolinen: lähes jokaisen musiikkityylin katoksesta löytyy jotain, josta pidän. Minuun uppoaa esimerkiksi suomalainen raskaampi musiikki, norjalainen pop, japanilainen dance ja keskieuroopan klassinen. Toisinaan ujous tulee monipuolisuuden tielle ja rajoittaa siten makuani kirjallisuuden tai elokuvien suhteen, mutta oletan ettei kiivikään syö ydinjätettä (ainakaan kahdesti).

Viimeinen yhteinen tekijä, joka minulta ja kiiviltä löytyy, mutta minulta ja majavalta puuttuu, on tietty erakkuus. Mitä olen lukenut: majava voi elää jopa sadan yksilön yhteisössä, mitä kiivi käsittääkseni ei tee. Enkä tee minäkään. Esimerkkinä elämäni ensimmäinen kunnon festari Maata näkyvissä: Missä olinkin ympärilläni velloi, tyrkki ja mateli satoja ihmisiä. Kulkeminen pisteestä A6 pisteeseen B4 kesti liian kauan ja sisälsi liian monta ihmistä kiinni kyljissäni. Mihin konserttiin aioinkin, jonot olivat liian pitkiä ja niitä oli kammottavan paljon. Ja yöpymispaikan hiljaisuutta edeltävä ajanjakso oli täynnä liian monen ihmisen supinaa. Kotiin päästyäni olin laulaa onnesta: minulla oli tilaa liikkua! Oletan, että kiivikin laulaisi.

Loppujen lopuksi en näe kiiviä karkoittamassa ankeuttajaa säälittävän tuijotuksen voimin (vaikka se olisi varsin viihdyttävää) ja päädyn suojeliusmajavaan. Eihän Harrynkaan suojelius (siis hänen isänsä) ollut hänelle täydellinen soulmate. Vastakohdat täydentävät ja vahvistavat toisiaan :)
Antakaa minulle ikitalvi, mutta älkää viekö kesälomaa.

palladiini

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #41 : Elokuu 13, 2007, 15:03:56 »
Minulla olisi ehdottomasti koira tai susi. Koska pidän molemmista eläimistä hyvin paljon ja muutenkin koirat ja sudet puolustavat laumaansa ja johtajaansa pelottomasti :) Lisäksi ne näyttäisivät varmasti suojeliuksena mahtavilta!
Voisi se kyllä toisaalta olla myös gepardi koska ne ovat niin kauniita ja nopeita (vaarallisen nopeita hähää..;D)

Mistä ihmeestä te olette löytäneet noita suojelius-testejä? :-o
« Viimeksi muokattu: Elokuu 13, 2007, 15:12:16 kirjoittanut palladiini »

Poissa Miléna

 • Ryppykuu
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosQuest8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #42 : Elokuu 13, 2007, 16:50:12 »
palladiinia tässä komppailen. Jos suojeliuksen on jollain tavalla kuvastettava sen loihtijaa niin minä olen ehdottomasti susi tai koira. Ehkä koira enemmän, mutta susi suojeluksena olisi mystisen viehättävä ajatus :P

Koirat ovat niin leikkisiä ja lapsekkaita sekä lojaaleja, että koira kuvaakin minua oikein hyvin. Jos koirarotua pitäisi enemmän nyt jaoitella (koira kuitenkin on niin laaja käsite) niin varmaankin suojeliukseni olisi husky. Olen pienestä pitäen pitänyt erityisesti tästä koirarodusta (minulla on jossain ihana husky pehmolelu nimeltä Haski) ja olen ajatellut, että mikäli isona muutan pois kerrostalosta niin sellaisen hankin, mikäli pystyn itseni lisäksi sellaisen elättämään. Toisaalta minua on pariin otteeseen kuvttu cockerspanieliksi, mutta husky kyllä vie voiton...
Voima on massa kerrottuna kiihtyvyydellä (F = ma)

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #43 : Elokuu 16, 2007, 15:20:00 »
Suojelius-testin mukaan ankeuttajat ympäriltäni karkoittaisi rupikonna. No eipä olisi ihan ensimmäisenä tullut mieleen! Toisaaltahan rupikonna on aika vaarallinen eläin, sillä joillakin lajeilla erittyy selkään voimakasta myrkkyä. (Ilmeisesti tälläisen rupikonnan suutelun jälkeen näkee eläimen tilalla prinssin tai minkä hallusinaation haluaakin nähdä.)

Mutta leijona on se eläin, josta koen saavani voimaa. Oma horroskooppini on tuo eläinmaailman kuningas tai siis kuningatar. Mielikuvaani leijonasta sopii se, että annetaan elämän virrata omaa tahtiaan, mutta vaaran uhatessa käydään taisteluun - ja tämähän se on suojeliuksen tehtävä. Voisihan sitä heikompi hermoiset uhkailijat säikähtää jo pelkää leijona-hahmoa ilman, että  se hyökkää päälle.

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #44 : Elokuu 16, 2007, 15:57:37 »
Suojeluksenani olisi varmaankin koira tai susi.
Koira ehkä siksi, että ne ovat kilttejä, jos niitä ei uhata, mutta ne eivät jää helposti alakynteen, puolustavat itseään tarpeen tullen, kuten minäkin. Koirat ovat myös tärkeitä minulle, pidän niistä ja niiden luonteista, jokaisella on erilainen. Koirat suojelevat myös lähimmäisiään pelottomasti, uhrautuvat tarvittaessa. Vaikka ne pelkäisivätkin vastustajaa, ne kohtaavat sen silti, varsinkin jos niiden läheisiään uhataan. Koirat ovat ehkä enemmän uhrautuvaisia kuin itserakkaita (pelastavat läheisensä enemmin kuin itsensä, vaikkakin he suojelevat myös itseään).
Susi ehkä siksi, että ne myös puolustavat itseään ja laumaansa pelottomasti, ne eivät ole raukkoja. Sudet voivat myös olla yksinäisiä, ne eivät kuitenkaan valita, jotkut niistä viihtyvätkin yksikseen, kuten minäkin aina joskus. Sudet ovat myös vain jotenkin siistejä, upeita ja lähellä sydäntäni monella tapaa.

Suojelius -testin mukaan suojeliukseni olisi kuitenkin Feeniks. Mietin vähän aikaa ja totesin, että myös feeniksit ovat mahtavia, ei huonompia kuin sudet tai koirat, erilaisempia vain. Feeniksit auttavat toisia, ne parantavat kyynelillään ja laulavat kaunista, surumielistä laulua. Komeat ja upeat linnut ovat ylväitä, mutta eivät kuitenkaan itserakkaita. Suojelevat myös muita omalla tavallaan ja itseään :)
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

Kira

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #45 : Elokuu 16, 2007, 16:25:51 »
Testini sanoisi minusta näin.
The Phoenix, the phoenix is a creature that symbolizes prophetic wisdom, death, and rebirth. This Majestic patronus soars onto the field blanketing your foes in fire and causing devastation to all that oppose it. You should be honored to receive this magical creature as your patronus! l

Feeniks. Hmm. Viisas lintu, kestää valtavia taakkoja, lohduttaa muita ja syntyy aina uudelleen. Luulisin sen jossain määrin kuvaavan minua. Tulos kuitenkin yllätti minut. Olen pohtinut elämiä, jotka ovat voimaa-antavia minulle. Lapsesta asti susi on kiehtonut minua, samoin kuin krokotiilit. Erilaiset linnut ovat aina olleet ihailuni kohteina, se huoleton lentäminen lähellä pilvilinnoja ja kohti auringonlaskua. Tulikin on aina tietyllä tavalla kiehtonut minua. Ehkä Feeniks senkin puoleen olisi hyvä ratkaisu.
Myöskin erilaiset kauriseläimet, antiloopit, kauriit yms. muistuttavat jollain tietyllä tapaa itseäni. Nopea, kenties hieman sirohko. Pientä epävarmuutta, mutta silti varma tekemisistään. Vaikea miettiä, mikä näistä olisi se sopivin.
Heilun jossain Feeniksin, tarunomaisen tulilinnun, sekä kauriin, metsän pikajuoksijan, välillä. En osaa arvioida, kumpi olisi kuvaavampi.

Poissa Hippo

 • mutakylpyilemässä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #46 : Elokuu 23, 2007, 20:54:06 »
Hm... sujeliukseni saattaisi olla pöllö. Pöllöähän pidetään viisaana eläimenä, ja jostain syystä se tuntuu suojeliuksessa mielestäni hienolta elementiltä. Pöllö on (ainakin Pottereissa) omistajalleen uskollinen. Esimerkiksi vitosessa Hedwig nokki Ronin ja Hermionen käsiin haavoja, kun nämä eivät kirjoittaneet tarpeeksi pitkiä kirjeitä. Kuvailusta voisi tietysti päätellä myös Feniks-linnut, mutta en haluaisi suojeliuksestani sellaista....

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #47 : Elokuu 26, 2007, 10:31:06 »
Kompaan itseäni, topiikin alussa sanoin että suojelukseni olisi varmaan jokin lintu. Kun tein suojelustestin niin olin feenix. Sinäänsä en yllättynyt, mutta yllätyin siitä kuinka hyvin arvasin sen olevan lintu :)
Minussa on lintumaisia "ominaispiirteitä", oli ne sitten feeniksin taikka kanan :D Feeniksit vat viisailta ja auttavaisia lintuja, nousevat tuhkasta uudelleen. Tämä siis tarkoittaisi että minusta ei pääse vähillä eroon, eli kannattaa miettiä ystävystyykö kansssani. Okei unohtakaa viimeisin lause.
Kaverini sanovat, kun pelästyn jotain ja kiljaisen, huutoni kuulostaa kakadumaiselta :D Mutta olen hyvin tyytyväinen testini tulokseen, sillä linnut kuvaavat vapautta ja jonkinlaista ylpeyttä (huonon sanan kyllä keksin !) :)
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #48 : Elokuu 31, 2007, 15:55:42 »
Minun suojeliukseni olisi varmaan susi, tai... (hei hetkonen? Onko se mahdollista?) ihmissusi. Testin mukaan se olisi feeniks, mutta... en usko.
Susi tulisi varmaan siitä, että... öh... Siitä sanonnasta " yksinäinen susi". Vaikka sudet ovat laumaeläimiä, niistä on tehty tuollainen sanonta. Itse olen melko erakkomainen, mutta kuitenkin rakastan ihmisten kanssa olemista. Olen siis laumaeläin, mutta pidän yksin olosta...
Sudet ovat myös saalistajia, ja itse en todellakaan ole saalis eläin! Että tälläistä...

Kaverisanoi, että mun suojelius olisi: leijona, pöllö tai lisko. Toinen oli kissan kannalla...

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #49 : Syyskuu 03, 2007, 16:35:20 »
Mun suojelius olis varmaankin hiiri! Hiiret on kivoja eläimiä. Tai orava, kaveri sanoi et se kuvaa mua, ihanaa. :D Kuitenkin joku aika pieni eläin se vois olla, ei ainakaan mikään leijona, koska oon tavallaan aika ujo, eikä leijonasta ihan heti tuu ujous mieleen. Heha, mulla ainakaan... Kyllä mun suojelius voi olla myös kissa. (:

Poissa pikkupiru

 • Tyttö Pieni Vain
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #50 : Syyskuu 22, 2007, 12:58:45 »
Jaa... Ehkäpä se olisi mustangi, villihevonen siis. Minäkin haluaisin olla villi ja vapaa, joka juoksentelee ympäriinsä laumansa kanssa. Lisäksi rakastan hevosia (en kylläkään ratsasta) todella paljon.

Toisaalta se voisi olla myös delfiini, sillä olen yleensä aika lapsellinen ja leikkimielinen. Vedestäkin pidän, mutten ole kylläkään käynyt pitkään aikaan uimassa, niin ihanaa kuin se onkin.
Never thought that I would be the one falling down

Poissa Apila

 • Luonnonlapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I can touch the colors around me
 • Pottermore: SeerMist9376
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #51 : Lokakuu 04, 2007, 19:51:51 »
Minulla olisi joko susi tai peura. Sudet viihtyvät hyvin yksinkin kuten minä. Tykkään tehdä kaikenlaista yksin, mutta myös kaveriporukassa. Peura taas siksi, koska olen hieman ujo, mutta hyvin ärhäkkä.(pieni mutta pippurinen :) ) Mutta olen kyllä enemmän suden kannalla..
"Älä sääli kuolleita, Harry. Sääli eläviä, ja varsinkin niitä, jotka elävät ilman rakkautta"

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #52 : Lokakuu 04, 2007, 20:26:03 »
Hevoskotka. Hevonen, joka lentää ja joka Hagridin sanoin "osaa pitää huolen itsestään", mikä sen parempi suojelius. Kesyyntyvää ja arkaa laumaeläin hevosta yhdistettynä yksin saalistavaan ankaraan kotkaan.

Ovatkohan kaikki tehneet sen saman testin, jossa 50% vastaajista saa feeniksin...?
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa greenie

 • junkie
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I think I'm a banana tree.
  • Last.fm-profiilini
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #53 : Lokakuu 13, 2007, 21:44:56 »
Varmaankin kettu.
Olen aika ovela ja nokkela, sellainen, millaseksi ketut yleensä kuvaillaan. Mulla on aika terävä pää ja keksin moniin ongelmiin edes jonkinlaisen ratkaisun. Välillä olen hyvin huomaamaton persoona, joka katoaa helposti näkökentästä, sujahtaa jonnekkin piiloon, mutta toisaalta taas osaan olla myös näkyvillä ja äänekäs. Välillä olen myös ahne ja kärkäs, aika pirullinen myös, kieleni sivaltelee varomattomimpia uhreja. Paljon löydän itestäni aika kettumaisia piirteitä, joten uskon, että kettu se olis :)
Well heroin, heroin
And cocaine, cocaine
I loved them both

Larzku

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #54 : Marraskuu 10, 2007, 22:39:48 »
Se voisi olla kissa, koira tai leijona.
Kissa, koska kynteni ovat erittäin pitkät ja terävät ja tykkään raapia ihmisiä :D Hei! Älkää luukokkaan mitään tyhmää, se on oikeasti kivaa!!
Koira, koska se on yksi lempieläimistäni ja osaan tarpeen tullen haukkua (sanan molemmissa tarkoituksissa) ja purra.
Leijona, koska olen horoskoopiltani leijona ja olen aina tuntenut jonkin laista vetoa leijonien puoleen :) Lisäksi ne ovat  "jaloja" eläimiä...

Elf

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #55 : Marraskuu 12, 2007, 19:14:06 »
Minun suojeliukseni voisi ehkä olla:

Hevonen: Se vain on niin upea ja hieno eläin ja hyvin jalo. Luulen, että luonteeni viittaa myös jotenkin hevosiin.
Kotka/haukka: Jokin lentävä komea lintu olisi oikein hieno. Nekin ovat ylpeitä eläimiä ja ne kuvastavat mielestäni itseäni aika hyvin.

Poissa Leonor

 • valiopeelo
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #56 : Joulukuu 28, 2007, 00:37:57 »
Minä uskon, että minun suojeliukseni saattaisi olla yksisarvinen. Se on niin maaginen taruolento ja voisi jotenkin sopia minulle. Minä muutenkin pidän kaikesta magiaan, fantasiaan ja taruihin liittyvästä, joten yksisarvinen tosiaan saattaisi kuvastaa minua. Yksisarviset tuskin liikkuvat kovin paljon laumoissa ja minä viihdyn myös loistavasti yksikseni. Olen vähän niin kuin oman polkuni tallaaja, jota kaikki eivät ymmärrä :) Pidän myös vauhdista ja tuiskeesta ja voisi olla kerrassaan ihanaa kuvitella laukkaavansa pitkin niittyjä yksisarvisen hahmossa.
Optimist: someone who figures that taking a step backward after taking a step forward is not a disaster, it's a cha-cha. ~Robert Brault
Leonor -> Leo -> Leonor

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #57 : Joulukuu 28, 2007, 10:20:39 »
En millään meinaa keksiä mikä se suojelioukseni olisi, vaikka kuinka miettisin.
Ajattelin tässä juuri kissaa, koska se oli kuolleen isoveljeni lempieläin ja isoveli oli mulle tärkee.
Meillä on myös ollut kissa, mutta se haettiin pois pikkusiskon allergian vuoksi, ja kyllä minäkin kissoista pidän. Voisihan se tietysti olla jokin muu kissaeläinkin, mutta minä taidan olla vielä aamu-uninen.

lkjhgf

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #58 : Tammikuu 06, 2008, 00:12:21 »
Susi, vaarallinen uhattuna, maailman uskollisin kesytettynä ja vain muutenkin koska rakastan susia, inhoan ihmissusia vaikka pidän täysikuusta. Sudet kulkevat pienissä laumoissa ja niillä on selvä johtaja joka meinaa kilpailua ja kunnianhimoa. Saalistaja joka hyökkää pienien että isompien kimppuun ja voittaa aina. Susi osaa myös perääntyä uikuttaen ihan kiltisti jos tulee pyssymies vastaan ;) Täysin minä.

Käärme, niinsanotusti kaiken pahan alku ja juuri. Se on aina minä joka ensimmäisenä levittää juorun jos tiedän että se saa jotain "hyvää"(köh) aikaan. Osaan purra kivuliaasti ;) Jos osaa tavan minut voi kuintenkin peräänyttää helposti, niikuin käärmeen tömistelemällä.

Tyris

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #59 : Tammikuu 06, 2008, 12:12:34 »
Apina/Simpanssi koska ne ovat kohtuu älykkäitä ja ovelia ja molempia on havaittu minussa ja toisaalta taas on niitäkin hetkiä kun ei tohussa ole järjen häivää..:D
(vähän sekava selitys toivottavasti joku tajusi:P)

Poissa Jennuliini

 • tuhlari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • masiina kunnossa
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #60 : Tammikuu 07, 2008, 21:48:02 »
Hmm...niitä on monia mutta sanoisinko, että se olisi: siili...(siis pari kertaa suurennettuna...tietenkin...) ;) hih...
En oikein osaa selittää, mutta yritän kumminkin...
Meillä on ollut kolme lemmikki siiliä ja samaistuin niihin heti, (koska ne olivat vasta sellaisia pieni vauvoja, joidenka piikit eivät vielä pistäneet). Mutta olivat ne kyllä sitten ''isompinakin'' aivan hellyyttaviä...ne ''tuhnuttelivat'' vai sanoisinko, että ''puksuttivat'', kun veimme siskojeni kanssa niille ruokaa ja ne haistelivat sitä tarkkan ennen kun rupesivat syömään sitä.
Oli aika hupaisan näköistä, kun yksi kissoistamme meni niiden ''majapaikkaan'' ja tuli kohta kovaa kyytiä sieltä pois...perässän siskoni siili, (joka oli niistä vieläpä pienin ja pyörein): Pulla.
Niiden suojautumis keino on niin kutkuttava, että melkein itsekkin haluaisin sellaisin itselleni ;)
Taas kivellä istun, kun lautturit lähtee. Loisteessa lyhtyjen kuuta ei näy.
Kun viimein yks heistä mua kohti kulkee. Niin tiedän, mun toiveeni toteen jo käy.
-51Koodia, Toivomus-

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #61 : Tammikuu 08, 2008, 14:21:50 »
Suojeliukseni olisi varmaankin kiljukotka. Kotkathan lentelevät yksin ja ystävittä, ja minä olen joskus yksin, teen mieluummin työni yksin kuin ryhmässä. Lisäksi tämä kotka on hyvän värinen, ja tuollainen ruskea joka on melkein pronssi, joka on Korpinkynnen tuvan toinen väri ja kotka on tunnuseläin. Ja minä olen Korpinkynnessä.

Toinen vaihtoehto taas on kettu, joka on viekas ja ovela, mutta ei myöskään kulje laumassa. En nyt sanoisi, että minä mikään ovela ole, mutta sieltä päästä kumminkin. Ja tykkään työskennellä yksin. Eli toinen vaihtoehto saattaisi olla kettu. Ja sitäpaitsi, ketut ovat mielestäni oikein komeita eläimiä.

Vastaan: kotka tai kettu.

Edit: Toivoisin että se olisi kettu, koska suojelius näyttää minusta hienommalta jos se on jokin joka liikkuu maassa, tai jolla on neljä jalkaa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 19, 2008, 20:38:15 kirjoittanut Tomataro »

Hyrre

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #62 : Tammikuu 08, 2008, 17:43:45 »
Suolejukseni olisi ehdottomasti kissa.

Pidän kissoista, sekä pidän samoista asioista kuin kissa: olen oman tieni kulkija, vain harva voittaa luottamukseni ja minut pitämään heistä. Tykkään olla omissa oloissani, mutta tykkään viettää aikaa vain muutaman ihmisen kanssa keihin olen "kiintynyt".

Chockladcream

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #63 : Tammikuu 31, 2008, 19:03:45 »
Lainaus
Mutta kysymys kuuluu: Mikä eläin sinun suojeliuksesi olisi? Miksi juuri se?

Mun suojelius olis luultavasti leijona. Leijonat on vahvoja, ne viihtyy laumoissa, ne suojee omaansa ja ne on rohkeita.
Mä en tiijä vahvuudesta, kyllä mä osaan puoleni pitää, jos joku tulee ryppyilemään ja silleensä, mutta mä tykkään liikkuu kavereitten kanssa, yksin tulee joskus tosi tylsää. No sitten, suojelen aina omaani, en tykkää luovuttaa missään vaiheessa. Ja mä puolustan mun kavereita, jos niitä kiusataan, siitä ei oo ongelmaa. No rohkeudesta, siitäkään en tiijä, mutta löytyyhän sitäki. Vaatii rohkeutta nousta puolustamaan heikompia sellasii idiootteja vastaan, vaatii rohkeutta puhua luokan edessä, vaatii rohkeutta elämässä. Ilman sitä ei vaan pärjää. Ja jokainen on rohkea.

-chock« Viimeksi muokattu: Joulukuu 05, 2008, 19:12:05 kirjoittanut Chockladcream »

Poissa Krizz

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #64 : Helmikuu 08, 2008, 22:10:31 »
Mä luulisin että mun suojelius voisi myöskin olla susi, koska sudet tykkäävät täysikuusta ja ovat yöeläimiä. Nämä molemmat asiat sopivat myös muhun hyvin. Lisäksi olen saanut sellaisen käsityksen, että sudet ovat tavallaan hieman erakkoja eläimiä, mutta liikkuvat kuitenkin laumoissa. Sudet ulvoo täysikuulle, ja mäkin tykkään laulaa, vaikka sekään ei välttämättä kuulosta niin hyvältä...
Muutenkin sudet on mun mielestä kiinnostavia eläimiä, vaikka en tiedä vaikuttaako oma mielipide kauheesti suojeliuksiin.

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #65 : Helmikuu 09, 2008, 19:21:03 »
Joo, mun suojelius vois ehkä kanssa olla leijona... jos niinku viihdyn kavereiden kanssa, oon jotenki rohkee ja vahva jotenki... xD

No ehkä mulle sopis kissa. Nautin aina kaikista jutuista sillee, ja oon yleensä rauhallinen. Mutta kun suutun, suutun paljon :D

Ehkä myös lintu, haluisin aina lentää, linnut on söpöjä, jne. Ja olenhan aina niin villi ja vapaa, joskus niin iloinen, että tuntuu kuin lentäisin. Oon niin viaton, kuin pieni lintu. Heh.

Jäniksessä on vähän sama juttu sillee, en osaa selittää. Neki on sillee "villejä ja vapaita" ja pomppii innoissaan jossain avaralla niityllä... Syön paljon kasviksia, en pidä oikein lihasta, vaikka onhan kana ja kalakin hyvää. Olen ainakin enimmäkseni kasvissyöjä. Pienenäki pompin ku joku pupu xD
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #66 : Helmikuu 18, 2008, 21:51:03 »
Minäkin tunnen tiettyä yhteenkuuluvuutta susiin, ne jotenkin tuntuvat minulta. Onpa täällä paljon lajitovereita :) Olen aina ollut koiraihminen, mutta vapaudenhalu taitaa kallistaa ihan tuon suden puolelle, yöeläinkin olen.

Suojeliuksista vielä sen verran, että ainakin itse miellän ne määrittymään hieman samoin kuin daimonit Philip Pullmanin Universumien Tomu -trilogiassa - ihmisen sielun syvin olemus eläimen hahmossa.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 25, 2009, 01:16:17 kirjoittanut Aiëdaíl »

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #67 : Helmikuu 19, 2008, 15:26:58 »
Hmm... meni paljon aikaa miettiä, mikä suojeliukseni voisi olla. Se voisi olla yksisarvinen, kirjojen kuvauksen perusteella, ne vaikuttavat sellaisilta mitkä kuvaisivat luonnettani :p Mutta toisaalta se voisi olla myöskin delfiini, sillä nehän ovat sangen fiksuja ja leikkisiä, leikkisiä ja hauskoja jotka viihtyvät kavereiden kanssa^^ Mutta loppujen lopuksi päädyin Käärmeseen tai Lohikäärmeeseen x) Käärmeet ovat fiksuja, ovelia, kiroja ja ilkeitä, sellaisia kuin minä :> Viihtyvät myös yksin ja ovan nopeita ja tappavia, se olisi hyvä suojelius >:) Lohikäärme on temperamenttinen ja vaarallinen, ei ehkä ihan minun suojeliukseni, mutta kuitenkin..:p
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 14, 2009, 02:22:00 kirjoittanut Bad Girl »
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #68 : Helmikuu 22, 2008, 16:16:40 »
Jänis/kani!
Koska: olen hyvin kanimainen, hiukan hassu, eloisa, epäsiisti, minkä lisäksi rakastan kaneja/jäniksiä/rusakoita tavattomasti, kun itsekin omistan yhden. :D
tai
hevonen
Koska: Rakstan hevosia, ne on kuin ihmisiä, jotkut on tylsänoloisia ja jotkut kuin höyryvetureita, mutta kaikista löytyy pohjimmiltaan villi pikkuvarsa. Olen pitänyt hevosista aina, enkä pelkää niitä kun harvoin, minusta ne on hienoja ja hauskoja eläimiä. Suojelius olisi varmaan joku pörröinen shetlanninponi x)

Lisäksi se voisi olla vaikkapa kenguru tai marsu..?
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

bougainvillea

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #69 : Helmikuu 24, 2008, 22:55:38 »
Oi minun suojeliukseni olisi kettu! Ü Se jotenkin on sellainen eläin joka on päässyt ovelasti livahtamaan sydämeeni; pörrönen ulkomuoto, kaunis karva, tuuhea ihastuttava häntä. Sisältä ovela ja viisas. Ja ne silmät on jotakin ihmeellistä! Lisäksi tuntuu että ketussa on jotain taikaa ja tietoa metsän piiloista ja ihmisistäkin. Salaisuuksia ja arvoituksia.
Kettu sen toivoisin olevan, vaikka jaloja elukoita olisi esim. hevonen ja peura ja kaikki. Mutta kettu se olisi, olenhan itsekin pieni ja pörheä.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 24, 2008, 22:58:40 kirjoittanut bougainvillea »

tiira

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #70 : Helmikuu 25, 2008, 10:08:37 »
No, tuota, suojeliukseni voisi olla joku nopea merieläin, delffiini se luultavasti olisi. Tai pääskynen (ai merieläin?). Rakastan uimista ja merta ja kesää ja kauniita päiviä ja hyppimistä, harrastan uimahyppyjä ja olen aika pieni.  Voisin myös olla leijona, tykkään kissaeläimistä, olen vahva, rohkea ja juoksun ystävä... En tiedä mikä noista se olisi eniten, suojeliukseni saa sen itse päättää, kun on sen aika. En kyllä tiedä, miten pääskynen suojelisi ankeuttajilta, puhkoisi niiden silmät, joita ei ehkä edes ole? Mene ja tiedä.... Joutavia horisen. 

Arya

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #71 : Maaliskuu 01, 2008, 13:22:49 »
Tein joskus testin että suojeliukseni olisi koira, niin kait se sitten on koira. Mutta sen pitäisi olla iso ja jyhkeä koira, eikä mikään Chiuaua tai mikä se nyt olikaan. Ehkäpä se myös olisi koira, koska olen uskollinen ja arvaamaton.

Toisaalta kutkuttaisi ajatus feeniksin muotoisesta suojeliuksesta. Tai se osaisi lentää ja olisi aikas kauniskin :D

Muoks./ Mietin tätä kysymystä nyt vähän ajan kanssa ja ei hevonenkaan olisi hullumpi.

Joku kysyi, että missä niitä testejä voisi tehdä. Olisiko joku joka tietää paikan niin kertoisi? Kun tahtoisi tehdä testin uudelleen. Kiitos :)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 15, 2008, 11:20:16 kirjoittanut Arya »

Spiral

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #72 : Maaliskuu 02, 2008, 15:50:02 »
Minulla on tullut testeistä koiraa, kania, saukkoa, valasta(!?!!?) ja hevosta. Omasta mielestäni suojeliukseni olisi juuri hevonen, saukko tai koira. Hevonen siksi, koska rakastan niitä ja tunnen oloni turvalliseksi niiden kanssa. Olen nopea kuten hevoset ja osaan puolustautua muilta kuten polletkin. Leikkisyys ja laumassa kulkeminen on myös samankaltaista. Saukot taas ovat nopeita, leikkisiä, pitävät vedestä ja osaavat puolustautua. Samaistun niihin helposti. Koirista taas olen pitänyt koko ikäni. Ne ovat seurallisia, leikkisiä, nopeita, lempeitä ja uskollisia, ne tutustuvat mielellään kaikkiin ja omaavat myös aikas terävät hampaat. Että tällaista minulta.

Poissa Leamire

 • Vampyyri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The sharpest lives are the deadliest to lead
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #73 : Maaliskuu 07, 2008, 17:33:51 »
Se voisi olla kissa tai lohikäärme. Toisaalta kissa, koska rakastan niitä yli kaiken ja oma kissani on ollut melkein sisaruksen asemassa pienestä pitäen, mutta toisaalta taas olen sellainen henkilö, jolle voisi tuo lohikäärme sopia melkeinpä paremmin. En tiedä, pitäisi kysyä bestikseltä. ;D

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #74 : Maaliskuu 09, 2008, 16:46:36 »
// HUOM. tulin tässä ajatelleeksi, että mikähän on Voldemortin suojelius?

Muistaakseni jossain Rowlingin haastattelussa on sanottu, että Kalkaros on ainoa kuolonsyöjä, joka pystyy tekemään täydellisensuojeliuksen.

Lainaus
Oliko Kalkaros ainut kuolonsyöjä, joka kykeni loitsimaan täydellisen suojeliuksen?

Kyllä, koska suojeliusta käytetään sellaista vastaan jota kuolonsyöjät yleensä tuottavat tai taistelevat sen kanssa samalla puolella. Kuolonsyöjät eivät siis tarvitse suojeliusta.
Some days just have more memories than others

Neili

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #75 : Maaliskuu 10, 2008, 15:26:06 »
Suojelukseni olisi luultavasti susi tai jokin muu "yönsaalistaja". Itseltänikin joitain susimaisia piirteitä löytyy, kuten sosiaalisuus. Mielestäni sudet ovat ihania, kauniita ja joskus väärinymmärrettyjä eläimiä.

Migel

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #76 : Maaliskuu 10, 2008, 16:26:39 »
Jos itse saisin valita, haluaisin suojeliukseni olevan karhu. Karhut ovat vahvoja, rohkeita ja uljaita eläimiä. Mutta koska minä en ole mikään noista, se olisi luultavasti jokin muu. Olen laiska, mukavuudenhaluinen ja en oikein jaksa keskittyä moneenkaan asiaan, joten kyllä suojeliukseni olisi melko varmasti jonkinlainen kissa. Ja koska velhon animaagimuoto on sama kuin suojeliuksen, olisin siis animaaginakin joku katti. Kenties mieluummin villikissa kuin kesy kotikissa... Olisi edes jotakin "maustetta". :P

Poissa No Speed Limits

 • Palleromaisen tanakka ja takakorkea<3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ...something beautiful...
  • Suomenlapinkoira Frodon elämää
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #77 : Maaliskuu 11, 2008, 17:31:10 »
Suojeliukseni oli varmaan koira. Kerjään siis kuvannollisesti rapsutusta ja muutenkin pidän koirista. Ne on vaan niin sulosii...
Toinen mahdollinen voisi sitten olla joku vedessä eläva, koska tykkään uida. Delfiini mieluiten.
Kolmas voisi sitten olla joku Hermionen tapainen saukko.
...Tulepas Kalle tänne, ulos teelle, Kustaan ikkunan alle... ^^ Hauskaa vai mitä?

Erkku -> No Speed Limits

marikanen

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #78 : Maaliskuu 14, 2008, 22:34:48 »
Minun suojeliukseni olisi myös varmasti koira! :) Joko pieni puudelimainen pörröinen koissu, tai lempeä ja turvallinen Labbis! Ne ovat jotenkin minun tyylisiäni, koska ajattelin tietenkin heti jotain eläintä. Koira tuli ensimmäisenä mieleen, sitten ajattelin sanaa suojelius - suojelia, turvallinen? Joko oma pikku puudelini tai labradorinnoutaja. Siinä perusteluni:).

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #79 : Maaliskuu 15, 2008, 15:46:55 »
Minulla voisi olla apina, olenhan itsekin sellainen.. xD kuitenkin, apina kuvaisi minun luonnettani..
Tai sitten se voisi olla kotka, koska unelmoin aina lentämisestä taivaan halki korkeuksissa.. Vaikka eläin onkin kovin uljas itse en ole..
Kolibri, voisi myös olla yksi vaihtoehto. Vaikka lintu ei kamalasti minua kuvaakkaan, minusta tuntuu että sekin voisi olla.
Tai sitten jokin mystinen olento, koska olen kiinnostunut niistä ja joskus olen itsekin mystinen...

~~Indigo

//Ja tässä tulin jokin aika sitten ajatelleeksi, että se voisi olla pesukarhu, en ole aivan varma mistä se tuli, mutta luulen että se voisi olla se..
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 13, 2008, 22:30:07 kirjoittanut Indigo »
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Jelma

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #80 : Maaliskuu 16, 2008, 11:18:32 »
Minun suojelius olisi mitä luultavammin kissa. Meillä on kotona aina ollut kissoja, joten niiden tavat on juurtunut minuunkin.
Suutahdan pienistä asioista, mutta lepyn helposti.
Toivoisin kyllä, että suojelius olisi tiikeri, komea eläin.

Poissa manta

 • Kajahtanut potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tassujengi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #81 : Maaliskuu 19, 2008, 11:13:29 »
Pidän paljon koirista, mutta en haluaisi, että suojeliukseni on koira. Haluaisin, että se olisi kotka. Jalo, hieno ja vahva eläin, joka liikkuu oman mielensä mukaan eikä ole riippuvainen muista. Jumaloin näitä otuksia.

-manta
Aivojen tilalla ilmapalloja.

Youre

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #82 : Maaliskuu 29, 2008, 12:41:23 »
Omani olisi varmaankin yksisarvinen. Yksisarvinen on mahtava taikaolento, joka on kaunis, mutta hämmennystä herättävä. Yksisarviset osaavat olla päättäväisiä, ovat nopeita jaloistaan ja sekä ovat eläväisiä. Jotenkin vain kokisin, että yksisarvinen olisi kuin luotu minulle ja muistuttaisi minua. Ja varmasti olisi mieleenpainuva.

louska

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #83 : Maaliskuu 29, 2008, 13:06:27 »
Suojeliukseni olisi varmaan kissa. Tykkään nukkumisesta vaikka keskellä päivääkin. Olen myös leikkisäkin ja lapsenmielinen ja haluan innolla kokeilla uusia asioita. Saan nukutuksi missä vain. Rakastan maitoa ja kalaa, minulla on aina nälkä. Haluan myös välillä huomiota, muuten alan käydä rasittavaksi ja alan ärsyttää muita kaikilla rasittavilla tavoilla. Lämmin nukkumapaikka voi taata tyytyväisyyteni, mutta voin nukkua missä vain milloin vain.

nikodeemus

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #84 : Maaliskuu 30, 2008, 11:11:53 »
Uskoisin että oma suojeliukseni olisi laiskiainen. Se kuvastaisi minua, paitsi että se on hemmetin suuri. Sen voisin hyvinkin kuvitella astelevan eteeni ja huitaisevan ankeuttajia jättimäisillä käsillään. Toinen on panda. Jättiläispanda. Sellainen ihmistä isompi.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 31, 2008, 15:15:44 kirjoittanut nikodeemus »

Rose

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #85 : Maaliskuu 30, 2008, 12:08:50 »
Mä luulisin että mun suojelius voisi myöskin olla susi, koska sudet tykkäävät täysikuusta ja ovat yöeläimiä. Nämä molemmat asiat sopivat myös muhun hyvin. Lisäksi olen saanut sellaisen käsityksen, että sudet ovat tavallaan hieman erakkoja eläimiä, mutta liikkuvat kuitenkin laumoissa. Sudet ulvoo täysikuulle, ja mäkin tykkään laulaa, vaikka sekään ei välttämättä kuulosta niin hyvältä...
Muutenkin sudet on mun mielestä kiinnostavia eläimiä, vaikka en tiedä vaikuttaako oma mielipide kauheesti suojeliuksiin.

Olen samaa mieltä,oma suojeliukseni voisi ollasusi tai hevonen.Sudet ovat semmoisia erakoita,mutta kyllä ovat laumassa.En kauhean usein nimittäin oikein ole kavereiden kanssa

Poissa Severina

 • Pirunmarja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #86 : Huhtikuu 01, 2008, 15:25:39 »
Sanoisin että Susi tai sitten joku petolintu, joku kotka! En oikein tiedä perusteluita, mulla vaan on ollut aina joku rakkaussuhde petoeläimiin. Kotka voisi olla sen takia että sen on muutenkin uljas ja upea lintu. Ne terävät kynnet ja raateleva nokka... tai susi, kulkee laumassa ja on uskollinen porukalleen. Ja mä pidän koirista, ja sudet on koiralle sukua mutta vaarallisempia (tai sit joku vähän pelottavampi koira, vaik Pinseri..). ^^

Kyacchi

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #87 : Huhtikuu 13, 2008, 22:26:23 »
Minun suojeliukseni olisi varmaankin kookas kissa. :3 Aamulla heti ensi töikseni venyttelen nautinnollisesti ja ... pidän samanlaista ääntä kuin kissat. : D Mouruan. Joskus tekee myös kamalasti mieli naukua ja joskus tyttöystäväni on puhelimessa puhuessamme luullut, että olen ollut jonkun kissan lähellä, kun olen yltynyt maukumaan. xD

Olen muutenkin sellainen persoona, joka saattaa maata auringon paisteessa monta tuntia leppoisasti, mutta jos joku tulee auringon lämmön tielle tai nykäisee hännästä, niin kyllä mie sähähdän ja saatan kynsiäkin.

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #88 : Huhtikuu 17, 2008, 20:41:53 »
Eh, tähän on vaikea vastata mutta yritetään.
Mm lainaan vähän Kyacchia, eli minullakin saattaisi olla kissa. Ja kookas sellainen (johtuen siitä että omistan sellaisen). Mutta saattaisi se olla
tyyliin virtahepo tai jokin kömpelö otus nimittäin satun sellainen itsekkin olemaan. Juu, kyllä tähän on vastaus laiskiainen, koska olen sellainen vähän itsekkin. Jos johonkin istun, niin siihen jään. Kuten koneen ääreen. :p
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Ishida

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #89 : Huhtikuu 17, 2008, 21:27:56 »
Minun suojeliukseni voisi olla Bengalintiikeri, Kultapanda tai Aavikkotaipaani.
Bengalintiikeri (Panthera tigris tigris), ja ehkä vielä Rewantiikeri, eli sen valkoinen muoto) siksi, että se on upea, kookas, kaunis ja vaarallinen suuri kissapeto, jonkalaisia ihailen. Näen Bengalintiikerissä myös jotain itsestäni.
Kultapanda (Ailurus fulgens) voisi olla myöskin sopiva, koska se on suloinen, hämäräeläin, petoeläin (joka syö kasviksia) ja muutenkin kaunis ja upea. Kultapanda tuntuu pieneltä kiukkupussilta joka antaa ulospäin aivan erillaisen kuvan itsestään, eli aivan kuten minä. Kultapana ei kuitenkaan tunnu aivan minulta, ja minusta tuntuu, että suojeliukseni ei välttämättä olisi mikään suloinen eläin.
Ja aivan, sitten on vielä Aavikkotaipaani (Oxyuranus microlepidotus) Upea, kaunis, ehkä vähän luihu, pelottava ja ennen kaikkea maailman myrkyllisin käärme. sen myrkkyvarastot riittävät tappamaan äärimmillään 100 aikuista ihmistä tai 250 000 hiirtä. Aika hurjaa ja kiehtovaa! Pystyisin hyvin kuvittelemaan suojeliuksekseni Aavikkotaipaanin.

On ne vaan niin hienoja eläimiä kaikki. :) Olisi toaiaan kivaa tietää mikä se suojelius oikeasti olisi, että pääsisipä kokeilemaan... ;)


Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #90 : Huhtikuu 22, 2008, 22:01:41 »
Tulinpa lukemaan ja muokkailemaan viestiäni ihan kokonaan, koska olen vähän muutellut mieltäni. :D

Luulen että suojeliukseni voisi olla jokin lintu. Vaadin vapautta ja pidän linnuista. Ehkä kotka, hyvän näköni takia. Tai mustarastas, koska se osaa laulaa hyvin. :)

Jos se ei olisi lintu, se olisi varmaan jokin pieni ja pörröinen eläin. :D Se saattaisi olla koira. Osaan olla ystävällinen, iloinen ja innokas, mutta en voi kuitenkaan sanoa muistuttavani koiraa mitenkään erityisesti. Olen usein miettinyt, että mikä haluaisin että se olisi, en että mikä se voisi olla. Haluaisin tietenkin, että se olisi pesukarhu tai näätä, yms. :D Kyllähän niilläkin on joitakin piirteitä, jotka minuun sopivat.

Kuitenkin uskon eniten, että se olisi jokin lintu. :D Olisi kiva nähdä oma suojeliuksensa, että tietäisi mikä se oikeasti on.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 12, 2009, 10:32:25 kirjoittanut Celestial »
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

merlie

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #91 : Huhtikuu 25, 2008, 21:50:06 »
Mielenkiintoni kohdistuu lähinnä hevosiin ja koiriin, joista pidän erittäin paljon. Myös sudet ovat kiehtovia eläimiä ja pöllö on vaikuttava eläin, johon olen ihastunut. Mikään näistä ei kuitenkaan voisi olla suojeliukseni.

Olen luonteeltani harvinaisen epävarma ja yksinäinen, en nauti olostani monien ihmisten ympäröimänä ja tunnen olevani ulkopuolinen melkein jokapuolella. Otan vihjauksia pienimmästäkin eleestä, katseesta ja sanasta. Siksipä metsäkauris, tietenkin naaras, olisi luultavasti suojeliukseni. Metsäkauris on siro, kaunis ja luonteeltani samantyylinen kuin minä. Luonnon helmassa, metsillä ja pelloilla ruokaileva eläin on lähellä sydäntäni. Tajusin sen kerran, kun kerran koulun jälkeen poikkesin läheiseen metsään ja kävelin pellon reunaan nähden kokonaisen lauman metsäkauriita laiduntavan parinkymmenen metrin päässä. Katselin niitä ja saatoin vain ihailla, että jotkin lajit huolehtivat ja pitävät huolta toisistaan jättämättä ketään yksin.

Hönö

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #92 : Huhtikuu 26, 2008, 17:54:14 »
Susi olisi ihana, sillä rakastan koiria ja niiden kautta myös susia. Sudet antavat myös hieman mysteerisen ja hieman pelottavan vaikutuksen. En tiedä miksi, jokin vain niissä on niin ihanaa... <3

Shetlanninponi olisi myös hyvä. Ne ovat sitkeitä ja pippurisia. Ja ratsastusta kun harrastan, jotenkin aina ratsastaessani sieluni lepää... Tai ainakin se siltä tuntuu, unohdan kaiken pahan, ja elän kuin toisessa maailmassa.

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #93 : Toukokuu 13, 2008, 08:38:56 »
Oman suojeliukseni ainakin toivoisin olevan susi. Ne pystyvät puolustamaan minua. Huolehtisin niistä, ja pidän koirista. Osaan olla koirien kanssa ihan kivasti, osaan leikkiä niiden kanssa. Susi on lempieläimeni. Ne vain ovat niin ihania. Villejä ja vapaita, metsästäjiä. Yritän myös kohdella koiraani niin kuin toivoisin itseäni kohdeltava(olen silti ateisti). Ja tunnen jotenkin kuuluvani yhteen susien kanssa(ei, minulla ei ole karvoja enkä metsästä pikkueläimiä tai vähän isompiakin elukoita). Tuntuu, että ymmärtäisin koiraani. Leikin sen kanssa, en vain nakkele palloa vaan leikin koiraa lattialla.

Pidän vain susista. Ne ovat sympaattisia ja älykkäitä eläimiä, kuten koiratkin. Tietävät milloin ihmisellä on paha olla ja näin. Lisäksi Michelle Paverin Muinainen pimeys-sarja on vahvistanut rakkauttani susiin.

- Flyra
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 14, 2008, 07:45:18 kirjoittanut Flyrashaz »
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Agitaattori

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #94 : Toukokuu 13, 2008, 15:37:25 »
Luulenpa, että suojeliukseni olisi isokuovi.
Koko lyhykäisen elämäni ajan on kyseinen suolintu tuottanut minulle aivan poikkeuksellista onnea. Sen harmahtavan-, ruskean- ja mustankirjava olemus edustaa sellaista piiloutumista ja naamioitumista, mikä on minulle tietyllä tavalla ominaista. Samoin minusta itsestäni muistuttaa pitkä nokka, jonka sivumennen sanoen tungen toisinaan muiden asioihin.

Poissa Mäyris

 • Suklaarohmu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #95 : Toukokuu 14, 2008, 22:48:30 »
Oma suojeliukseni olisi varmaankin Mangusti. Ne kun ovat laihoja vähäsen hysteerisiä ja aikas omitusia.
Ja tietenkin ne liikkuvat laumassa niin kuin minäkin.

Yhdessä vaiheessa harkitsin Majavaa, koska silläkin on kivat taltta hampaat tai sitten Kengurua, joka
pomppii paikasta toiseen.
 Anteeksi kun tuli näin lyhyet perustelut.

hensku

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #96 : Toukokuu 16, 2008, 17:19:32 »
Luulen, että minun suojeliukseni olisi hevonen, tai yksisarvinen, koska pidän niistä paljon. En tiedä rodusta, mutta luulempa, että varmaan joku vaikka shetlanninponi, koska olen kanssa aika ittepäinen ja pippurinen ... :)
Ja ratsastus on niin kivaa, että en oikeen usko, että suojeliukseni voisi olla muu... :)

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #97 : Toukokuu 19, 2008, 16:49:14 »
Luulen, että suojeliukseni olisi korppi tai lepakko, olenhan ulkoisesti hiukan synkähkö/pelottava tai sinne päin, ja muutenkin pidän näistä eläimistä. Kissakin voisi olla ihan mahdollinen luonteenpiirteiden osalta, tai itsenäinen haikara intiaanien toteemieläinten mukaan. Toisaalta vikassa Potterissa viimeistään kävi ilmi, että suojelius voi ottaa myös jotain todella rakasta ihmistä symboloivan muodon. Tässä valossa suojeliukseni voisi olla nykyisin myös tiikeri (tai jokin muu iso, vahva eläin.. : D)
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Siriiuss

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #98 : Toukokuu 19, 2008, 20:45:08 »
Mun suojeliukseni olisi varmaan myös Kissa. Olen aivan samanlainen kuin kissa. (ainakin melkein.)  pidän lämmöstä ja kynteni ovat aina teroitetut. nukun myös paljon mutta olen tosi nopea ja ketterä ja rakastan kiipeilyä.olen myös nirso ruuan suhteen. Olen välillä aika itsenäinen ja hyvällätuulela ollessani olen erittäin mukava, mutta ärsytettynä minua kannattaa pelätä sillä käyn päälle. Kaikenlisäksi rakastan kissoja ja omaa kissaani johon vertasin itseäni tuossa edeltävässä tekstissä. :D :) <3

Ihmisenhaamu

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #99 : Toukokuu 20, 2008, 19:00:55 »
Minun suojeliukseni olisi varmaankin kissa. Koska mulla on kaksi kissaa ja tunnen, että ne varjelevat minua kaikelta pahalta. Haluaisin samanlaisen kissan kuin Hermionen Koukkujalka. Käyttäydyin välillä itsekin kuin kissa. Rupean maukumaan meidän pojille ja ne katsoo, mikä äiskää vaivaa...

Tupuliini

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #100 : Toukokuu 23, 2008, 18:13:30 »
Ihana kysely, huomasin tämän vasta nyt!

Minun suojeliukseni olisi luultavasti jokin pieni lintu, vaikkapa varpunen Se sopisi minulle loistavasti, sillä olen sellainen hento ja pikkuinen. Olen myös vikkelä ja vilkas, mutta silti herkkä. Varpunen sopisi minulle siis hyvin! :]

Anteeksi kamalan lyhyt perusteluni, mutta raivostuttava veljeni vaatii päästä tietokoneelle. En malta odottaa, että saan oman kannettavan, niin nämä jatkuvat " kuka saa käyttää tietokonetta " riidat loppuvat.

~Elizabeth

Poissa Shadow

 • Postipöllö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #101 : Toukokuu 27, 2008, 13:57:15 »
Minun olisi, hmm, susi tai kettu ehkäpä. Olen hiljainen, pidän omasta rauhasta, mutta joskus aika yliampuva. Labradorinnoutaja (koira) olisi myös aika samanlainen kuin minä. Hmm. Muuten, ihana kysely! <3

<3 Shadow

Poissa Kaapo

 • Suuri kyselijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ALITUINEN VALPPAUS!
 • Pottermore: NightJinx26
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #102 : Kesäkuu 09, 2008, 19:40:48 »
Suojeliukseni olisi mitä todennäköisemmin Kotka, koska olen aina pitänyt petolinnuista ja Kotka on vahva ja viisas lintu.
Olen myös kiinostunut Kotkan hyvästä lentotaidosta ja saalistuskyvystä, koska ne ovat niin hyvät.
Eli Kotka olisi minun suojeliukseni.
Tässä lepää Dobby, vapaa kotitonttu

Poissa Musta lilja

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #103 : Kesäkuu 09, 2008, 23:19:47 »
Luulisin, että se olisi kissa. Pidän kovasti kissoista. Meillä on ollut koko lapsuuteni kissoja. Kissat näyttävät vaarattomilta ja varsinkin pennut suloisilta. Ärsytettynä tai puolustautuessaan ne ovat jopa vaarallisia. Kissat ovat myös oikeasti pelottomia. Kissa emo hyökkää suojellessaan pentujaan monta kertaa itseään isomman (esim. koiran) kimppuun. Pienestä eläimestä löytyy paljon voimaa. Kissan suojeluksessa olisi turvallista olla. Kissat ovat myös älykkäitä. Kissojen notkeus ja saalistus, kiipeily ja hyppy taidot kiehtovat minua. Kissat ovat muutenkin kiehtovia ja kauniita eläimiä. Olen joissakin asioissa mielestäni kissamainen.
Entiseltä nimeltä AIV-rehu

Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Boogey

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #104 : Kesäkuu 11, 2008, 14:48:19 »
Voisin kuvitella suojeliukseni olevan koira, koska olen ymmärtäväinen, mutta rakastan riehumista. Jos näin rotua saisi päättää, olisin mieluusti lapinkoira, koska ne ovat luonteeltaan ja ulkonäöltään todella ihania ja valloittavia. Tykkään myös todella paljon koirista, jotka näyttävän suden jälkeläisiltä, joten tämän voisi ilmaista niin, etten halua suojeliukseni olevan luppakorvainen, pieni tai karvaton. Enkä varsinkaan haluaisi olla mikään chihuahua! >:) Voisin myös kuvitella suojeliuksen olevan susi, koska ne ovat vahvoja ja itsenäisiä, jollaisena pidän itseäni. Ne ovat myös halutessaan vaarallisia, mutta saadessan olla rauhassa, niin mitä hurmaampia otuksia. (;
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 20, 2008, 00:34:57 kirjoittanut Boogey »

Monninen

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #105 : Kesäkuu 11, 2008, 15:52:21 »
Suojeliukseni olisi jokin kissaeläin... Varmaan kissa tai ilves, koska jotenkin kissojen seurassa tunnen oloni turvalliseski ja kotoisaksi. Kerran jätin vahingossa kissani hännän oven väliin ja sen jälkeen oli jalat verillä :S Joten lyhyenä: kissoita tulee turvallinen olo :)

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #106 : Kesäkuu 11, 2008, 16:08:17 »

Minun olisi kai feenikslintu tai kotka.
  Molemmat ovat mahtavia lintuja ja minusta hyvin kiehtovia ja kauniita sellaisia. Siivet kuvaavat minulla vapautta ja kahleettomuutta ja olisi hienoa olla kotka tai feeniks (VAU! Syntyisi aina uudestaan). Linnut kuvaisivat tavallaan vapauttani ja sellaisen seurassa kokisin oloni turvalliseksi. Varmasti hyvin tärkeä tunne ankeuttajien keskellä;)

Onhan pikkulinnuillakin siivet, mutta ne eivät kuvaa minulla samalla tavalla sitä vapautta ja ylpeyttä, jota koen aikaisemmin mainitsemieni eläinten seurassa.

Feenikshän on Bumbledorenkin suojelius ja minä suorastaan paljon häntä (*vilkaisee toiveekkaasti Dumbledore figuuriaan*), niin olisihan se mukava omata sama suojelius kuin hänellä.

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #107 : Heinäkuu 04, 2008, 21:21:11 »
Minun suojeliukseni olisi isokokoinen koira, joko tanskandoggi tai sitten koirasusi. Pidän nimittäin hirveästi koirista, jotka ovat lempieläimiäni. Minulla on koira, joka ei ole kovin isokokoinen. Palvon näitä isoja koiria. Ne ovat jotenkin niin massiivisia ja omanarvontuntoisia. Koira on koulutettuna ja hoidettuna uskollisin ystäväsi. Siksi suojeliukseni olisi iso koira tai koirasusi. Tunnen koiran kanssa oloni turvalliseksi ja varmaksi, se on siksi kai suojeliukseni.
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa morvanvarjo

 • o_O
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #108 : Heinäkuu 04, 2008, 21:44:46 »
Luultavasti suojeliukseni olisi kissa... Siihen päätökseen tulin ajatellessani luonteenpiirteitäni. Olen melko itsepäinen ja välillä hieman ylpeäkin. Ja laiska. o_O No, ei ehkä aivan vastaisi kissaa.
Toisaalta erään netissä tekemäni voimaeläintestin mukaan voimaeläimeni olisi käärme. Eihän se testi ollut sama asia, kuin jokin suojeliustesti... Mutta tuloksia voisi pitää lähes samansuuntaisina.
tässä muuten linkki kyseiseen testiin: http://www.unenkulkija.net/testit-voimaelain.html
When Remus Lupin rules the world all problems will be solved with chocolate.

pullero

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #109 : Heinäkuu 06, 2008, 23:28:48 »
Suojeliukseni olisi sellainen lihava, ylpeä ja laiska poni, oon aika säikky niinkuin hevoset saaliseläiminä yleensä ja pakenen aina paikalta :D En ole mikään ruipelo, läskiä ja hieman hauistakin löytyy *naurua*
Varmaan vuonohevonen.

Poissa Calamity

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #110 : Heinäkuu 07, 2008, 01:56:36 »
Suojelukseni olisi melko varmasti hevonen. Olen aina pitänyt näistä uljaista eläimistä, ja pidän myös juoksemisesta ja vapaudesta. Toisaalta taas suojeliukseni voisi olla myös kettu, jotenkin vain tuntuu siltä. Osaan välillä olla vähän kettumainen joitain ihmisiä kohtaan...

Hockenheim

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #111 : Heinäkuu 09, 2008, 10:49:06 »
Suojelioukseni voisi olla käärme, koska olen aina pitänyt kyseisistä eläimistä paljon ja käsittääkseni käärme on ainakin Luihuisten tupaeläin, joten siinäkin mielessä tuvat täsmäisivät loistavasti yhteen. Toinen mahdollisuus olisi basiliski, tietynlainen katseella tappaminen vetoaa siinä. Myös kissa olisi mahdollinen, koska olen aika lailla yksinäinen, oman tieni kulkija, enkä tee mikään mikä ei hyödytä itseä yleensäkään (laiskuus).

Monninen

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #112 : Heinäkuu 10, 2008, 16:46:48 »
Tein tuon testin... Voima-eläimeni oli käärme... Mutta suojeliukseni on erään testin mukaan näätä... Mielestäni näätä kyllä sopisi minulle :) (olen jo kerran vastannut tänne... osa mielipiteistäni pätee yhä) Tai, voisihan suojeliukseni olla vieläkin kissa tai ilves... Ei tiedä ;D


Ja epämääräisiä vastauksia satelee ^^)

Poissa Desdemona

 • A Gay Superhero
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♥♣♦♠
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #113 : Heinäkuu 13, 2008, 17:34:06 »
Kissa on jo moneen kertaan mainittu ja taidan minäkin siihen kallistua. Pidän kovasti kissoista. Ne ovat harmittomia, mutta nurkkaan ajettuina kykenevät puolustautumaan tehokkaasti. Pidän myös itseäni hieman kissamaisena, kissathan ovat melko itsenäisiä eläimiä.

Toinen mahdollinen eläin olisi jokin lintu. En erityisemmin pidä niistä, mutta kyky lentää omillaan (ilman lentokonetta yms.) on ihailatava. Antaisin aika paljon jotta voisin osata lentää. Liitä vapaana kuin lintunen. :D Lintuni voisi olla punatulkku, ne ovaat kauniita ja olen syntynyt talvella joten punatulkku sopisi kuvaan. :)

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #114 : Heinäkuu 28, 2008, 22:34:31 »
Oma suojeliukseni olisi ehkä susi, tai kärppä. Susi ehkäpäs sen takia, sillä olen aina ollut hyvin kiintynyt niihin. Voimaa, rohkeutta, oveluutta... Myös kettu olisi hauska, mutta susi on jotenkin pahismainen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Susi on myös laumastaan riippuvainen, ja olen minäkin vähän ihmisistä riippuvainen. (Vähän ^^') Mutta osaan tarpeen tullessa selvittää asiani yksinkin. Kunnioitan korkeammassa asemassa olevia, jäkäjäkäjää. Kärppä sen takia, sillä ne ovat niin nopeita, arvaamattomia ja muutenkin niin vapaita, että sellainenkin kävisi.

Tai sitten voisin vetää suojeliukseni täysin hatusta, ja sanoa että se olisi vaikkapa vompatti.
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #115 : Heinäkuu 29, 2008, 22:14:41 »
Kyllä vakaasti olen sitä mieltä että suojeliukseni olisi hevonen. Se on paitsi lempieläimeni, myös ylväs, kunnioitusta herättävä ja vahva.
   Itseasiassa Niënorin kanssa liikun samoilla linjoilla, kotka voisi olla toinen vaihtoehto, ne ovat aina lukeutuneet niiden eliöiden joukkoon joista pidän. Vapaa, tietyllä tapaa karu, mutta kuitenkin kaunis.
   Myös jokin jättikokoinen hämähäkki voisi olla suojeliukseni, lähes kaikki kammoksuvat niitä :D Itse pidän hämähäkeistä, nehän ovat loppujen lopuksi todella taiteellisia otuksia, hehe.
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #116 : Heinäkuu 30, 2008, 23:34:54 »
Haluaisin suojeliuksen olevan jättikokoinen korppi tai vaikka kotka. Linnuista ja maalla kulkevista otuksista ehkä susi tai kettu. Kenguru olisi myös kiva! Uskoisin kuitenkin suojeliuksen olevan joku näätä, ahma tai kärppä. Mieluiten niistä ahma.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 07, 2010, 15:52:32 kirjoittanut Tomataro »

melardy

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #117 : Heinäkuu 31, 2008, 08:29:50 »
Luulisin että suojeliukseni olisi tiikeri. Kaikissa eläin-testeissä olen tiikeri, kai siksi että: Minä olen aika temperamenttinen ja äkkipikainen, kuten tiikerit. Rakastan auringossa lokoilua ja pidän siitä että saan olla rauhassa, tai silloin jos en saa saatan suuttua.
Tai ehkä jänis. Thaa.. Jänikset ovat todella nopeita ja voimakkaita. Muuta selitystä tähän en oikein keksi :)
Hmm.. Myös se voisi olla villihevonen. Hevoset ovat vahvoja ja ylväitä. Kauniita ne ovat myös.
Tai lumikkokin olisi kiva. Vikkelä jaloistaan ja niin edespäin.
Mutta olen kuitenkin sitä mieltä että suojeliukseni olisi tiikeri.

miaa

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #118 : Heinäkuu 31, 2008, 13:39:20 »
Minäkin sanon että suojelukseni olisi tiikeri. Olen erittäin äkkipikainen, vedän nopeita johtopäätöksiä, jos olen päättänyt jotain mieltäni on vaikea saada muuttumaan. Rakastan auringon ottoa!

Toinen vaihto ehto olisi varmaan laiskiainen :D Nukun normaalisti pitkään, rakastan loikoilua, joskus minulla on sellaisia; en jaksa tehdä mitään - kohtauksia :D Haukottelen erittäin usein, kolunpenkillä nuokun normaalisti käsieni varassa ja minua on vaikea herättää...

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #119 : Elokuu 01, 2008, 12:31:29 »
Luulen että minun suojeliukseni olisi joku pöllö tai jääkarhu. Rakastan pöllöjä ja talvea ja olen luonteeltani jotain pöllön ja jääkarhun väliltä. Vaikea sanoa kun en ole saanut kokeilla :) Pöllöt ovat juuri niin rakastettavia kuin voin kuvitella, eikä niistä voi tulla muuta kuin onnelliseksi. Toisaalta jääkarhu on vaikuttava eläin ja tuntuisi turvalliselta jos se olisi suojeliuksena. Kallistuisin kyllä silti enemmän pöllöön omana suojeliuksenani. Pöllö on tarkkaavainen, viisaana pidetty lintu, josta löytyy myös oveluutta, kestävyyttä, rauhallisuutta ja (Pottereissa ainakin) uskollisuutta. Omalla tavallaan myös hauskuutta. Juuri sellainen, mitä minun sanotaan olevan, toisaalta jääkarhukin täyttäisi nämä vaatimukset. Pitää toivoa, että pääsisin joskus kokeilemaan suojeliuksen tekoa ;)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2008, 12:34:53 kirjoittanut Barella »
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Kutale

 • live like horses
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • last.fm
 • Pottermore: WolfEcho8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #120 : Elokuu 29, 2008, 17:37:35 »
Suojeliukseni saattaisi olla kettu. En tosiaankaan ole mitenkään erityisen viekas tai ovela, mutta en kai ihan tyhmäkään? Suuressa porukassa en viihdy, oikeastaan olen mieluiten itsekseni. Tykkään myös metsässä vaeltelusta.
Toinen vaihtoehto voisi olla naali, joka on tietysti vähän samanlainen kuin kettu. Mutta naalit elävät pohjoisessa ja siitähän minä pitäisin! Käsittääkseni naalit myöskin ovat pienempiä kuin ketut, ja minä olen aika pätkä.
imagine none of this is real

Ylénja

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #121 : Elokuu 29, 2008, 18:40:14 »
Sanoisini kissa. Viihdyn parhaiten yksin tai tuttujen ihmisten seurassa. Suutun jos rauhaani häiritään ja pysyttelen useimmiten sivummalla kaikesta hälinästä. En tykkää niinkään toiminnasta vaan ihan hiljaa istuskelusta (koneen tai telkkarin ääressä...) Usein kynteni ovat pitkät ja jos ei pysyttele varuillaan saatan hyvinkin raapaista. ;) Kissat eivät kai kovin äänekkäitä ole, enkä yleensä minäkään. Ja vaikka olenkin enemmän koiraihmisiä, olen aina tykännyt myös kissoista.

Mietin pääni puhki olisiko mitään vaihtoehtoa kissalle, niin ei. :D Muistutan vain ja ainoastaan kissaa.

Kuuhukka

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #122 : Syyskuu 04, 2008, 12:59:32 »
Monet vertaavat suojeliusta itseensä (en nyt sano että se on mitenkään väärin!), mutta itse olen käsittänyt että suojelius olisi jotain, mikä on itselle rakasta (tai symbolisoi sitä) ja luo turvallisuudentunnetta.

Siksi oma suojeliukseni olisi varmaan susi tai iso koira.

Tuo koira ehkä siksi paremmin, että se saisi minut tuntemaan oman oloni liki 100% turvalliseksi. Iso koira edustaa minulle turvaa ja suojelua sekä symbolisoi minulle rakasta eläintä ja myös minulle rakasta ihmistä.

Suojeliukseni voisi mahdollisesti olla myös karhu. Kookas ja uhkaava eläin, joka kuitenkin on yleensä varsin rauhallinen tapaus, mutta ahdistavissa tilanteissa (pennut vaarassa tms.) hyvinkin hyökkäävä ja suojeltavaansa rajusti puolustava.


Tipsu

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #123 : Syyskuu 09, 2008, 15:20:58 »
Tätä kun rupeaa todellakin miettimään niin siitä tulee aika vaikeaa... Mutta minulle se tuntuu itsestäänselvältä, olisin Koira.

Miksikö? No koirahan edustaa valppautta ja uskollisuutta. Valpas olen siinä määrin, että tajuan heti, jos ihmistä painaa joku. Mutta myös jokin ´´paha´´ asia (esim. kuolema) sattuu lähipiirssä, minulle tulee selkäkarvat pystyynnostava tunne.

Uskollinen taas olen siinä määrin, että jos minulle uskoudutaan jossain asiassa, en varmasti sitä rupea loilottelemaan tuolla pitkin kaupunkia.

Kolmas asia muodostuu varmaan siitä, että olen lapsesta asti pitänyt koirista, ja minulle on kehittynyt eräänlainen taito rauhoittaa villeimmätkin ADHD - tapaukset. Uskoisin päätökseeni myös vaikuttavan se, että minulla on oma koira, ja koko suvussamme on aina lemmikkeinä ollut koiria, poikkeuksen muodostavat kilpikonnat :D

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #124 : Syyskuu 12, 2008, 19:55:48 »
Minulla olisi Susi. Viekas, lempeä, raivoisa, osaa ärähtää, ym.ym.
Olen kuin Nöffi.. ,_, jaiks, näitähän tulee paljon =,D
No, olen todella lempeä, mukava, tykkään rapsuttelusta(jonkin laista örinän ja kehräämisen välimaastoista ääntä '-'*) Mutta ärähdän hyvinkin, jos minua ärsytetään =).
Mutta susi olisi parempi suojelius. En juokse hyvin, mutta jaksan uskoa asioihin(jos tahdon, esim tiedän, että joskus Harrykin tulee tuntemaan Siriuksen läsnä oloon. SIRIUS PITÄÄ HERÄTÄ HENKI! TAI MUUTEN ÄITI SYÄÄ SUT! >=,) Ok, en ole lukenut seiskaa ÄLÄKÄÄ KERTOKO MITÄÄN! Mutta susi olisi hieno. =) näin ajattelin.

Poissa Kafee

 • Kahvikuppi
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #125 : Syyskuu 12, 2008, 21:48:08 »
Luulen, että suojeliukseni olisi leijona, koska olen hyvin villi ja levoton. Olen myös aika iso kokoinen ja vahva, puolustan itseäni ja perheen jäseniäni. Ja suutun melko helposti.

Leijona kuvastaa hyvin luonnettani.
Muumilimu 1,5 litran pulloihin! Kannatta käydä osallistuun...

Poissa Elva

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #126 : Syyskuu 13, 2008, 19:36:19 »
Luulen, että suojeliukseni saattaisi olla korppi.Se voi syöksyä päin vastustajaa ja nokkia siltä silmät päästä >:) No okei, siksi myös että voin hyvin kuvitella, kun korppi tarkkailee puun oksalta, korkealta korkealta, metsän menoa, mitä kaikkea tapahtuu ja niin edespäin. En myöskään usko, että korppi oleilee kauheasti lajitovereidensa kanssa, joka tekee taas yhden yhtäläisyyden lisää. Olen aina kuvitellut, että suojeliukseni olisi varmasti lintu.

Jos suojelius olisi esine, minun olisi varmasti kirja

Poissa Bettie

 • The god of tits and wine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tyrion Lannister
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #127 : Lokakuu 30, 2008, 17:07:27 »
Hmm, lempieläimeni on Tiikeri, rakastan niiden sileää pintaa ja korvaamatonta ketteryyttä. Joo, tiikeri se varmasti olisi.
Tai Joutsen, se se voisi olla myös. Suomen kansallislintu. <3
Tai ehkä myös Koira, koska kävin parhaan ystäväni kanssa ulkoiluttamassa heidän koiraa aina :)
We stopped checking for monsters under our beds when we realized they were inside us - The Joker

Poissa Evilheart

 • Kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taivaskiiturit, neiti kapteeni
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #128 : Lokakuu 30, 2008, 17:24:24 »
Mitä itse mietin ja mietin myös sitä symboliikkaa, sanoisin että Valkohäntäpeura.
Peurat osaavat olla nopeita ja tarpeentullen myös älykköjä. Peura myös muistuttaa minua rakkaasta ihmisestä, joka ei ole enää luonani :(

Jos pitäisi katsoa luonteeseen sopiva olisin myös Tiikeri tahi Jääkarhu. Olen räväkkä ja sanon mielipiteeni suoraan, mutta joskus sitten olenkin lempeä ja laiska.
I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

Poissa Cirael

 • Kelmeä kalmankoira
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixWolf25005
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #129 : Marraskuu 02, 2008, 12:26:27 »
Haluaisin, että se olisi juuri tuo uroshirvi. (Olen järkyttävä James fani.. :P), mutta todellisuudessa voisin kuvitella sen olevan AHMA. Parivuotta sitten olisin varmasti sanonut tiikeri tai delfiini, mutta nyt sanon totuudenmukaisesti ahma, sillä nyt tässä viimeisen vuoden aikana siitä on tullut lempinimenikin. :D Sukunimeni on Kamppi, joka on synonyymi sanalle Ahma. Sain kuulla siitä nyt ekana lukiovuonnani eräältä luokkalaiseltani. Siitä lähti juttu liikkeelle ja nyt olen koko luokan suussa aina Ahma. :P Tavallaan tullut aika merkittäväksi ja juuri sellainen.. ahmamainen olenkin :D
"I solemnly swear that I'm up to no good", kuiskaa pieni rohkelikkotyttö Cirael kaivaessaan kelmien kartan taskustaan ja piiloutuu kivipilarin taakse, juuri ennen kuin Voron silmät ehtivät saavuttaa leikistään innostuneen noitatytön.

Poissa Sireeni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Ihmeellinen immeinen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #130 : Marraskuu 09, 2008, 16:17:04 »
Luulisin että suojeliukseni on koira. Sukulaiseni, (joka yllytti minut pitämään potterista, mutta se oli tietysti hyvä) sanoi kerran kun kysyin, että mikä voisi olla suojeliukseni.Hän sanoi "Voisit olla ehkä koira, koska olet aina niin iloinen ja energinen." tai jotenkin tollein kuitenkin. Hän myös sanoi kun käytiin juoksemassa hänen koiransa kanssa, että juoksen samallailla kuin se, ja kerran kun sukulaiselleni tuli kylään yhtiä tyyppejä,(kyll mä ne tunnen mut laitan vaan näin)me leikittiin ajan kuluksi poliisia ja rosvoa ja sukulaiseni oli jäänyt ja juoksin koiramaisesti, en tietenkää käsillä ja jaloilla, mutta kuitenkin. En kyllä pystyisi muuksi ajattelemaan suojeliustani.

-Sireeni

Grimhild

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #131 : Marraskuu 09, 2008, 16:26:14 »
Minun suojeliukseni olisi varmaan kaikessa jännyydessään kissa. Tai jokin kissaeläin.
pidän susista ja koirista ym. mutta ne eivät loppujen lopuksi ehkä kuitenkaan olisi aivan TÄYSIN sitä, mikä minulle sopisi. Olen kuitenkin erittäin mukavuuden haluinen, laiska, tykkään toistaa samoja rutiineita päivästä toiseen ja jumitan. Taistelussa skitsoan ja heitäydyn hankalaksi ja ärsyttäväksi. Kissa olisi siis aivan nappi siihen.

Lanfear

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #132 : Marraskuu 09, 2008, 17:57:32 »
Luulen, että suojeliukseni olisi susi. Olen meinaan tehnyt pari eläintestiä ja useimpien vastauksien mukaan muistutan sutta. Muutenkin pidän susista paljon. Suojeliukseni voisi olla myös tiikeri, sillä minussa ilmenee välillä samanlainen yksineläjä, enkä tarvitse välttämättä muita ihmisiä seuraksi. Pidän myös erittäin paljon uimisesta niin kuin tiikeri ja olen aika isokokoinen, mutten kuitenkaan ylipainoinen. Suojeliukseni olisi siis jompi kumpi niistä.

Tigeru

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #133 : Joulukuu 09, 2008, 20:00:28 »
Susi tai Leijona, uros leijona.

En osaa kuvailla. Sudet ovat minulle läheisiä, rakastan yksinoloa, mutta tarvitsen myös laumaa tuekseni joissain tilanteissa.

Leijona, urosleijona. Vaikka olenkin tyttö. Jostain syystä vain sopii minulle, olen isokokoinen ja vahva. sekö omasta mielestäni varsin rohkea ja osaan hallita isoakin ryhmää...

Poissa johpa

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #134 : Joulukuu 09, 2008, 20:59:07 »
minun suojelius olisi kermanvalkoinen (kyllä sillä vaalealla savulla voi varmaan joku sävy/vivahde olla?!) angorakissa, jolla olisi erityisen ruttuiset kasvot ja pitkät tunto/kulmakarvat. sillä kissan hahmolla olisi myös niin pitkä ja paksu turkki,että se näyttäisi paksulta. (: ihastelen kissoja,ne on eläiminä todella kiehtovia sekä kauniita! sellaisia mukavuudenhaluisia kuin minä. en haluaisi suojeliukseksi kuitenkaan "pelkkää" kissaa,vaan tällaisen spesiaalin<3

Poissa apupyörä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #135 : Joulukuu 17, 2008, 23:09:40 »
Vaikea, mutta todella mielenkiintoinen kysymys!

Suojeliukseni voisi olla hevonen, sillä olen harrastanut ratsastusta pitkään ja rakastan hevosia, ne ovat älykkäitä, uskollisia ja seurallisia.
Toisaalta taas muistutaan luonteeltani paljon kissaa, sillä vaikka viihdynkin hyvin seurassa ja tykkään olla huomion keskipisteenä, olen myös itsevarma ja itsenäinen, haluan hoitaa asiat omalla tyylilläni. Olen myös ulkopuolelta pehmeän ja kiltin oloinen, mutta kätken sisääni terävät kynnet jotka kyllä tulevat aika ajoin melko räjähtäen esiin.
Kaverini jolta kysyin asiaa vastasi ensin, että ankka, mutta hetken mietittyään sanoi että yksisarvinen. Hmmm... se voisi hyvinkin olla suojeliukseni sillä sen lisäksi, että se on hevonen se on myös omalla tavallaan itsenäinen ja myyttinen taruolento, jossa on omanlaistaan taikaa. Yksisarviset ovat myös aivan älyttömän kauniita.

Vaikeaa... Luulisin että päädyn kuitenkin tuohon yksisarviseen :D

Rosgakori

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #136 : Maaliskuu 10, 2009, 17:35:32 »
Hyeena tai Puhveli

Kummatkin ovat täysin riippuvaisia tuvasta. Luihusessa, jossa oveluus ja kierot temput ovat etusijalla, Hyeena voi hyvinkin olla osuva eläin suojelioukseksi. Korpinkynnessä Puhveli, selviytyjä ja järkkymätön, sopii kuvaamaan älyä.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #137 : Huhtikuu 26, 2009, 13:59:19 »
Muokkailen tätä viestiä mieleisekseni. Pysyn edelleen siinä mielikuvassa, että suojeliukseni voisi olla joko ahma tai näätä. Myös ketun katson edelleenkin mahdolliseksi, mutta ehkä juuri näätä eläin on enemmän minunlaiseni.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 07, 2009, 10:08:06 kirjoittanut Mortti »

Gretel

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #138 : Huhtikuu 26, 2009, 15:09:15 »
Se saattaisi olla hevonen, koska olen ollut heppatyttö kohta kaksitoista vuotta, ja olen oppinut arvostamaan hevosten luonnetta, temperamenttia, uskollisuutta ja jaloa, kunnioitettavaa olemusta. Sitä en osaa sanoa, olisiko kyseessä valtava shirenhevonen tai komea friisiläinen, vai sitten pieni ja itsepäinen poni.
Toisaalta myös naali kutkuttaa mieltä, pienet, viekkaat ja älykkäät silmät, tietty susimaisuus, ja vähän kettua, mutta kuitenkin vähän suloisempi otus. Naalit ovat myös kovin kauniita eläimiä, samoin kuin sudet, mutta valkoinen turkki lumoaa minut heti, ja pieni koko tuntuu tietyllä tapaa tyttömäisemmältä.
Sudetkin ovat kyllä kovin kivoja, mutta uskon, että siihen vaikuttaa vain ja ainoastaan ystävämme Remus Lupin, eli tätä ei lasketa.

Mielenkiintoinen kysymys ja topic :)

Minyaww

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #139 : Elokuu 12, 2009, 19:26:44 »
Minun suojeliukseni olisi jokin pieni eläin, sillä olen aika pieni, huomaamaton ja vaatimaton itsekin. Ehkä siili. Olen aika erakkomainen, viihdyn omissa oloissani enkä ole yleensä kovin puhelias. Siili käpertyy kerälle vaaran uhatessa ja minäkin melkolailla "käperryn kerälle" jotain uutta kohdatessani. Siili talvehtii enkä minäkään pidä talvesta, vaan katselen lumihankea mielummin sisältä ikkunan takaa.

Poissa Töyhtöhyyppä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuuhulluus iski
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #140 : Elokuu 12, 2009, 21:57:17 »
Hmm... Ehkä kettu, mutta sellainen ruskea kettu, ei punainen (viilaanko pilkkua?)... Olen aika syrjäänvetäytyvä oikeastaan, en liiku isoissa piireissä. Ja kettukaan ei taida mikään kovin seurallinen otus olla.
 Tai pöllö, minua on sellaiseenkin joskus verrattu... Minervapöllö. Jokin yöllä liikkuva otus kuitenkin.
 
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2010, 16:03:39 kirjoittanut Töyhtöhyyppä »
"Tänään satun olemaan täällä - Huomenna jossakin toisessa paikassa. Minä kuljen kulkemistani, ja kun löydän hauskan paikan, pystytän telttani ja soitan huuliharppua."

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #141 : Elokuu 14, 2009, 13:06:38 »
Suojeliukseni voisi olla hamsteri (aika pieni suojelius) koska nehän ovat erakkoja niinkuin mä. Mutta sitten se voisi olla joku eläin, joka viihtyy
yksin, mutta myös laumassa. ;) En oikein tiedä mikä se voisi olla... Tietysti suojelius voisi olla koira, niinkuin varmasti monella muullakin.
Vaikka villakoira, niinkuin meillä on :) Leijona olisi myös melko mahatava eläin. :)
Mutta sellainen, mikä viihtyy laumassa mutta myös yksin? Varmasti on paljon sellaisia, muttah muttah... Esim. hamsterit viihtyvät yksin, mutteivät muiden kanssa. Koira viihtyy laumassa, muttei IHAN yksin. kai... Ota siitä nyt selvää.
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Volga

 • Suuri joki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #142 : Syyskuu 15, 2009, 19:03:18 »
Oma suojeliukseni olisi varmaan siro metsäkauris, koska tanssin paljon balettia ja kävelen sipsuttaen. Olen myäs aika arka ja ujo joten se varmaan sopisi minulle.

Toinen vaihtoehto olisi perhonen. Ehkä joku kaunis iso trooppinen laji, koska pidän kirkkaista väreistä. Perhoset ovat myös siroja ja hentoja eläimiä. Koska olen aika arka minulla kestää kauan että alan olla oma itseni jonkun ihmisen seurassa eli ns. puhkean kukkaan, ja niinhän perhosetkin tekevät: ne ovat ensin muna, toukka, kotelo ennen kuin ns. puhkeavat kukkaan, eli muuttuvat perhosiksi. (Joo oli aika kaukaa haettu tuo kotelo juttu tiedän).

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #143 : Syyskuu 15, 2009, 21:07:03 »
Minun suojeliukseni olisi viiden minuutin pohdinnan jälkeen naaraspuolinen susi. Suden tavoin pärjään loistavasti yksin, mutta silti olen pohjimmiltani laumaeläin. Puolustan omiani, mutta luotan siihen, että hekin pärjäävät. Minua eivät pikkupakkaset hetkauta, sillä kestän paljon, kipua, kylmää, henkisiä paineita... Eli kestävyys on kunnossa. Fyysisesti olen oikeasti aika laiska ja huonokuntoinen, mutta enemmänkin kestävä kuin nopea. Osaan toimia yksin ja ryhmässä ja saatan vaikuttaa ihan erilaiselta kuin olen oikeasti. Ulkokuori voi pettää pahastikin. Naaras siksi, ettei meikäläisestä ole alfaurokseksi johtamaan poppoota, mutta tottelen kevyesti.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #144 : Lokakuu 07, 2009, 19:43:45 »
Jos joutuisin loihtimaan ilmoille suojeliukseni, niin se saisi varmaan kotkan taikka haukan muodon. Mielestäni nämä eläimet ovat hyvin "yleviä", vähän ehkä tärkeileviäkin. Samalla ne voivat kuvastaa hellyyttä ja rakkautta, jota ne antavat poikasilleen niiden ollessa pieniä.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Brisingr

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #145 : Lokakuu 08, 2009, 16:03:08 »
Suojeliuksekseni veikkaisin lohikäärmettä. En pidä 'säännöistä', jotka eivät ole makuuni, enkä muutenkaan komentelusta. x) En siis kyllä ole lellitty, mutta inhoan, jos joudun tekemään jotain pakotettuna vasten tahtoani. Ja suuttuessani kyllä ihan oikeasti suutun, enkä ala pitämään mykkäkoulua. Pikemminkin valitan, huudan ja haukun - välillä -, ja olen pitkävihainen. Myös joskus lepyn helposti, mutta se ihan riippuu ihmisestä. Mieluiten siis olen vapaa kuin lohikäärme, ulkona säännöistä.

Poissa juuulle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Peace.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #146 : Lokakuu 08, 2009, 21:54:51 »
Hmm... mielenkiintoinen topiikki... :D Ja tässä muutaman minuutin miettimisen jälkeen päädyin, että suojeliukseni olisi...
Naaras susi,(valkoinen tietysti... ;D koska väri lumoaa minut melkein missä tilanteessa/asiassa)  tämä siksi, että tykkään olla omissa oloissani, sekä ryhmässä. Kestän aikakin vahvasti kylmää, kipua, sekä henkistä kipua. Rakastan myös täysikuuta, sekä kirkasta tähtitaivasta ja ulkona olemista..
Olen horoskoopiltani Oinas, mutta en kuitenkaan yhtä itsepäinen. Voisin kuvailla itseäni kauriin ja oinaan risteytykseksi horoskoopissa, eli olisin ns. pehmeä oinas...
Mutta niin naaras susi se olisi... (:
Hope.

Poissa liiketerapia

 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #147 : Lokakuu 08, 2009, 23:02:03 »
Tulee ihan mieleen tästä keskustelusta Pasilan Toteemieläin-jakso.
Minulla se olisi laama.
Vahva, itsenäinen ja jokseenkin seurallinen, komea eläin.

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #148 : Lokakuu 09, 2009, 19:31:47 »
Minun suojelius olis luultavasti delfiini. Koska delfiinit on semmosia ilosia ja energisiä laumaeläimiä. Ja hyvinki seurallisia. Minä tosiaanki tykkään enemmän olla porukassa ku yksin! Eli hyvinki olen seurallinen...


//Muoksistarallaa. Oon kyllä edelleenki sitä mieltä että se vois olla
delfiini, mutta toisaalta, se saattas kyllä olla susikin... En osaa
perustella mutta silti... :D
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 16, 2009, 20:47:50 kirjoittanut Ihmeolio »
Cadillac.

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #149 : Lokakuu 20, 2009, 18:34:03 »
No, minua kuvaisi joku arka ja hiljainen eläin. Ehkä kani, toisaalta osaan kyllä suuttuakkin(joskus liiankin helposti) joten ekä joku kettu tai supikoira tai semmonen, vähän puolustus kykyisempi eläin. Ketut tms. viihtyvät parhaiten (kai) pienessä tutussa porukassa, kuten minä.
Go, go, go
Figure it out, figure it out
But don't stop moving

Poissa Salaruman

 • joulumusikaali
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • joulu.....
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #150 : Lokakuu 25, 2009, 19:27:57 »
Suojeliukseni olisi naarasporo,koska poro on ihana,kun sen sarvi osuu kynteen(sattuu!!)ja koska voisin ratsastaa porolla ilkeää ankeuttajaa karkuun.Se olisi poro myos siksi,että poro voisi sarvillaan seivästää ankeuttajan,jolloin pääsisin itse ilmiintymään pois.
Under the coconut tree we stay,watch as the night turns into day.We let the fire be the light.Sky is the floor tonight. Fly me with your gentlest away...

tappajasieni

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #151 : Lokakuu 25, 2009, 19:45:04 »
HMM, veikkaan että se olisis kissa. Kissat on aina ollu mun lempieläimiä :') ja ne on niin suloisia ja niihin ei tarvii nähä paljon vaivaa ;) se syö ja nukkuu ja välil käy vessassaan. Se on ihan kuin minä ! :> Kissat tykkää lämpimästä ja sit siellä on kiva nukkua kun joku silittelee vähän :> apua, en osaa perustella paremmin :D

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #152 : Marraskuu 07, 2009, 09:59:44 »
Tännehän voi syöttää melkein samat perustelut, kuin tuonne "Mikä olisi animaagihahmosi?" -topicciin, joten kopioin vain viestini sieltä. :P

Suojeliukseni olisi mitä luutavimmin kissa. Olen yleensä rauhallinen liikkeissäni, kuten kissatkin joskus, mutta ärsyynnyn aika helposti myös. Tykkään olla yksin, olen aikamoinen sähisijä ja olen joskus toisinaan pelottavakin, kun suutun. Olen myös suht. nopea. Minusta nämä kaikki edellä sanotut kohdat sopivat kissoihin ja niiden luonteeseen aika hyvin. Lisäksi pidän kissoista paljon, harmi että ne aiheuttavat minulle allergiareaktioita. :(
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #153 : Marraskuu 07, 2009, 14:11:35 »
No, animaagihahmokseni sanoin koiran, luultavasti staffordshirenbullterrierin, mutta minusta se ei sopisi suojeliuksekseni.
Tiikeri ois siisti, mutta ei se ehkä se kuitenkaan olisi. Hmm... Virtahepo. JOO SE OIS VIRTAHEPO. Rakastan virtahepoja. Voiko suojelius olla myös joku vedenalainen eläin, esim. valas tai manaatti? Jos voi, minun suojeliukseni varmaan olisi manaatti. Mutta ehkä kallistun kuitenkin virtahevon puolelle. Olisiko vähän siistiä jos virtahepo lähtis jylläämään ja häätäis ankeuttajat pois. Iihihih!

Poissa Odoshi

 • Merikallio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #154 : Marraskuu 07, 2009, 14:46:00 »
Uskoisin suojeliukseni olevan koira / susi enkä uskoisi minkään muunkaan koiraeläimen olevan kaukaa  haettu vaihtoehto, koska suojeliushan tulee ihmisen itsensä mukaan. Koiraeläimet ovat etenkin sudet laumaeläimiä, jotka viihtyvät ja toimivat ryhmässä. Itse koen olevani ihminen, joka osaa ja haluaa toimia mieluummin ryhmässä kuin yksinään. Ja mitä taas koiraan tulee (siis aivan normaaliin kotikoiraan) useimmat ovat 'miellyttämisen' haluisia ja uskollisia kumppaneita. Ne eivät ole vaarallisia, mutta halutessaan puolustaa omistajaansa niistä löytyy ns. ''vihainen'' puoli. Tästä syystä uskoisin suojeluikseni olevan koira tai sitten laumassa oleva, toisia puolustava susi. =)

Uskoisin myös suojeliuksen olevan koira, koska olen itsekkin koiraihmisiä ja ne ovat lähellä sydäntäni olleet aina. Ja itselleen tärkeät asiathan voivat vaikuttaa suojeliukseen. Kuten olemme huomanneet asian esimerkiksi Harryn suojeliuksessa - hänen suojeliuksensahan on uroshirvi, joka oli isänsä animaagimuoto. Sama pätee myös Kalkarokseen, jonka suojelius oli naaras hirvi, koska Lily oli hänelle niin tärkeä.

Tietysti se voisi olla myös kettu, enemmän yksikseen viihtyvä, ovela ja lähes harmiton eläin, joka kuitenkin osaa myöskin puolustaa itseään ja pentujaan. Kettu on myös nopea ja ketterä siroeläin, joka viihtyy metsissä ja omissa koloissaan. Ketussa olisi tietysti myös kissamaisia piirteitä, joten se olisi hieman kauempaa haettu suojeliusvaihto ehto kuin koira. En pitäisi sitäkään kuitenkaan mahdottomana vaihtoehtona. :---)

Dallas

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #155 : Joulukuu 24, 2009, 21:13:11 »
Mei luulen että se olisi delfiini tai kettu. Delfiini sen takia että yksinkertaisesti rakastan vettä elementtinä ja viihdyn paremmin muiden seurassa kuin vain yksikseni. Opin kaikenlaista nopeasti jos vain tahdon, joskus lahjomallakin jos ei muuten huvita.
Kettu; fiksu silloin kuin haluaa, taitaa konstit ja keinot, eikä aina tarvitse muita mukaan toteuttamiseen.
Mutta mutta noista kahdesta kyllä varmaan sauvastani purkautuisi ennemmin sinne tänne hyppelehtivä delfiini joka nauttii vapaudestaan ja ympäristöstään.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 01, 2011, 03:31:23 kirjoittanut Dallas »

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #156 : Joulukuu 25, 2009, 13:42:38 »
Uskoisin suojeliukseni olevan ilves tai susi. Susi nyt on melkein kaikkeen itsestäänselvyys minulla, olen niin susifani, ja tunnen myöskin itseni hieman yksinäiseksi sudeksi. Ainakin suojelius-suteni kuvastaisi sen todeksi.. Ilveksetkin ovat kiinnostavia, ne ovat erakoita ja oman tiensä kulkijoita. Itsekin kuljen omaa tietäni, enkä välitä muiden mielipiteistä paljoakaan. Toisaalta nämä molemmat eläimet taitavat olla minun suojeliuksekseni sopimattomia. Nyh. Ehkäpä suojeliukseni sitten olisikin kaikesta huolimatta jokin pienempi eläin, kuten vaikka orava tai saukko. Jotenkin voisin uskoa suojeliuksekseni oravan. Olen itsekin hieman oravanlainen, tutkimassa joka paikkaa ja utelias, mutta silti varovainen. En ihan hevillä lähesty vieraita ihmisiä.

//Juu, ja jos kerran suojelius on tunteisiin perustuvaa, niin sitten tuo orava on entistä varmempi omasta mielestäni suojeliuksekseni. Minä saan iloni siitä, että pääsen tekemään kaikkea uutta ja erilaista, ja saan näin itselleni uusia kokemuksia. Muutun joka kokemuksestani hieman. Uteliaisuus on siis minun piirteenäni ihan hyvä juttu, koska se tuottaa minulle iloa.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 25, 2010, 19:04:10 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Zahagehuma

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #157 : Joulukuu 25, 2009, 15:11:26 »
En ole koskaan osannut verrata itseäni mihinkään eläimeen. Mielestäni kön kaikki ihmiset muistuttavat vain apinaa. Tosin olen tavannut myös koiran näköisiä. Luulisin, ettei suojeliukseni olisi mikään "normaali" eläin, mitä suojeliuksessa yleensä esiintyy. Ei kissa, koira, hevonen, kettu, hirvi. Karhu se kyllä voisi olla. Muita vaihtoehtoja luultavasti ovat sammakko, kolibri, magnusti (?) taikka pöllö.
 
Kyllä se karhu sopisi miulle parhaiten. Pyöreä, karvainen, höpsä ja iso kuonoinen. Aivan kui minä. X)
tai sitten se suojelisi minuu, kun minä pieni olen vaarassa.

Poissa Musta lilja

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #158 : Joulukuu 26, 2009, 14:37:34 »
Voiko suojelius olla myös joku vedenalainen eläin, esim. valas tai manaatti? Jos voi, minun suojeliukseni varmaan olisi manaatti. Mutta ehkä kallistun kuitenkin virtahevon puolelle. Olisiko vähän siistiä jos virtahepo lähtis jylläämään ja häätäis ankeuttajat pois. Iihihih!

Olihan Hermionellakin saukko, joten kyllä voi. :)

Saukko on kuitenkin vähän eri asia kuin valas tai manaatti. Saukko ei varsinaisesti ole vedenalainen eläin. Se kävelee ja elää maalla. Sen pesäkin on kuivalla maalla (ei vedessä). Valas taas ei voi olla kuivalla maalla. Saukko on vain vedessä viihtyvä ja metsästävä maaeläin. Mutta mielestäni mikään ei estä manaattia tai valasta olemasta suojelius (valas olisi kyllä aika iso XD ). Suojelius tuskin tarvitsee vettä vaikka tavallinen eläin tarvitsisi. Käsittääkseni ne ei edes ole kiinteitä eikä kävele. Enemmänkin ne leijuu/lentää.
Entiseltä nimeltä AIV-rehu

Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Odoshi

 • Merikallio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #159 : Tammikuu 16, 2010, 02:18:39 »
Hämähäkki olisi aika huvittava :"D Ainoa vikapuoli olisi se, että joku voisi vahingossa (tai tahallaan) lättäistä kätensä otus-paran päälle ja sitten voisikin sanoa hyvästit elämällään pikemminkin nopeasti. En ehkä mikään aivan mini-hämppy haluaisi olla, mutta en panisi vastaan sellaista nyrkin kokoista kuitenkaan. Olisi varmasti huvittavaa nähdä elämä hämähäkin kannalta (ja tietenkin leikkiä spidermania siinä samassa!).

Etkai vain olisi sekoittanut suojeliusta animaagi hahmoon? (: Huomasin vain tuosta lauseesta ''En ehkä aivan mini-hämppy haluaisi olla, mutta en panisi vastaan sellaista nyrkin kokoista kuitenkaan. Olisi varmasti huvittavaa nähdä elämä hämähäkin kannalta''. Toisin sanoen puhut kuin olisit hämähäkki, se on animaagi se =) Voi tosin olla, että sulle on sattunut vaan kirjoitus virhe mut ajattelin huomauttaa et jos oot erehtyny. (:
Suojelius, eli Odotum Suojelius loitsusta syntyvä sinua ankeuttajilta suojeleva eläin hahmona oleva ''kilpi''. (:

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #160 : Tammikuu 16, 2010, 20:19:57 »
Vaikea kysymys. Joskus tuntuu siltä että olisi mukavaa osata loihtia suojelius ihan vain jotta saisi tietää, minkä muodon se ottaisi. Arvelisin kuitenkin että oma suojeliukseni tulisi olemaan joko susi tai jokin lintu.

Susi se voisi olla siksi, että vaikka ne ovatkin laumaeläimiä, on myös sanonta, että joku on kuin yksinäinen susi, ja itse olen ehkä samantapaisessa asemassa. Viihdyn tavallaan sekä isommissa ryhmissä, jos ryhmän jäsenet ovat minulle ennestään tuttuja ja olen heidän kanssaan hyvissä väleissä, mutta toisinaan kaipaan myös omaa rauhaa. En ole luonnoltani sitä menevintä sorttia, joka yrittäisi väkipakolla ängetä mukaan johonkin porukkaan vain siksi, että olisi ihmisiä ympärillä. Tästä syystä esimerkiksi luokkalaiseni ovatkin luulleet, että viihdyn paremmin yksin kuin ryhmässä, eivätkä enää edes yritä pyytää minua vapaaehtoisesti mukaan joukkoon.
Sudet ovat myös tietyllä tapaa itsenäisiä, ja se on piirre jota arvostan, vaikkakin jokaisella pitäisi olla myös ihmisiä, joihin tarvittaessa turvautua. Muistutan ehkä luonnoltani mainitsemistani vaihtoehdoista eniten juuri sutta.

Jokin lintu se voisi olla, koska ihailen niiden (osan niistä) lentämiskykyä ja vapautta. Olisi hienoa olla niiden kaltainen vapaa sielu, saada mennä miten tahtoo. Lentäminenhän on asia, josta monet ihmiset ovat haaveilleet kautta aikojen. Lisäksi linnut ovat jotenkin herkkiä, ja omalla tavallaan hyvin kauniita eläimiä. En kuitenkaan tiedä, mikä lintu suojeliukseni olisi. Varteenotettavia vaihtoehtoja on liikaa.
Tulen kuitenkin luultavasti siihen tulokseen, että susi vie tässä asiassa voiton linnuilta.

~Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 25, 2011, 16:17:39 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Ayleth

 • Drifter
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #161 : Tammikuu 16, 2010, 21:19:02 »
Voisin aika varmasti sanoa suojeliukseni olevan saukko (lutra lutra). Olen melko vahvasti tuntenut saukon ilmoittavan itsestään; saukko ilmestyy uniini ja pomppaa esiin sieltä täältä. Ennen en ole juurikaan edes ajatellut saukkoja, mutta lähiaikoina olen alkanut ymmärtää, että saukko on voimaeläimeni. Kun tutkin saukon elämää ja luonnetta enemmän, huomasin myös sen muistuttavan itseäni. Pidän siis melkoisen todennäköisenä, että kunkin voimaeläin olisi myös suojelius, sillä voimaeläinhän on se, joka auttaa ja antaa turvaa.

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #162 : Tammikuu 17, 2010, 11:03:53 »
PANDA! Se se olisi, luulisin, niin ihastuttava panda. PIdän niin paljon pandoista ja isoveli kutsuu joskus pandaksi, kun minulla oli/on panda-paita! Suojeliukseni olisi rohkea panda luulisin!
Syistä että pandat ovat hempeitä kuten minä mutta voivat näyttää vahvat puolensa ja ovat varmoja itsestään ja pitävät ystävien seurasta...
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 12, 2010, 13:53:36 kirjoittanut Nomoni »

Poissa Salaruman

 • joulumusikaali
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • joulu.....
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #163 : Tammikuu 31, 2010, 13:45:38 »
^Oletko valkea,määkivä,rauhallinen ja villainen? Suojeliukseni on fuksian värinen naaraspuolinen puhpallura(meinasin kirjoittaa puhpallira,hih),koska fuksia on paras väri mitä on ja puhpallurat on söpöi.Minun puhpallurani osaa siis karatea,ja se käyttää sitä ankeuttajiin.
Under the coconut tree we stay,watch as the night turns into day.We let the fire be the light.Sky is the floor tonight. Fly me with your gentlest away...

Poissa Kaulitz

 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #164 : Tammikuu 31, 2010, 15:02:36 »
Luulen että suojeliukseni olisi susi.Olen aina pitänyt kovasti susista koska ne ovat tavallaan salaperäisiä ja mystisiä olentoja.Koen itsekin olevani hiukan salaperäinen,ainakin minulle sanotaan aina että olen vaikeasti lähestyttävä eikä minusta saa oikein ikinä selvää.Tunnen myös usein olevani se yksinäinen susi isossa porukassa.

Poissa Fwooperi

 • mustikkasoturi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #165 : Helmikuu 10, 2010, 21:35:56 »
hmm... sanoisinko että suojeliukseni voisi hyvinkin olla hevonen tai yksisarvinen tmts. (you know what I mean...)
luulisin syyn olevan siinä, että pyrin aina sovittelemaan kaiken, ennen kuin todella otan "pahemmat" keinot käyttöön. Harkitsen siis paljon ja myös suunnittelen, mitä teen. Teen kaiken huolellisesti, mutta jos minulla on huono päivä, tai joku onnistuu ärsyttämään minua oikein kunnolla, saatan käyttäytyä hyvinkin raivokkaasti. Mutta joka kerta kun niin teen, kadun sitä jälkeenpäin. Niin, olen siis anteeksiantavainen, kuten hevosetkin (:
"...tosiasiaksi jää, että hän pystyy halutessaan liikkumaan nopeammin kuin Severus Kalkaros sampoopullon nähdessään."

Poissa Suetus

 • Tuulenhaltia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Namárië
  • Talath Rhune
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #166 : Helmikuu 21, 2010, 21:37:00 »
Hmm.. Minulla on kaksi ehdotusta:

Yksisarvinen olisi toinen niistä. Suojeliukseni voisi olla yksisarvinen, koska rakastan taikuutta ja fantasiaa. Rakastan hevosia ja yksisarvinenhan on vähän maagisempi versio hevosesta. Yksisarvinen on viisas ja äkkipikainen luonteeltaan, ihan niinkuin minäkin (tai ainakin muut sanovat niin..). Olen aina pitänyt yksisarvisista. Ne ovat niin kauniita ja liittyvät vahvasti luontoon ja metsiin, joista pidän.

Susi olisi sitten se toinen ehdotus. Sudet meinaan ovat vähän salamyhkäisiä otuksia niinkuin minäkin. Lisäksi ne ovat laumaeläimiä, jota minäkin ehdottomasti olen. Viihdyn hyvin toisten seurassa ja nokkimisjärjestys on itseasiassa minulle aika tärkeä (tosin itse olen siellä alimmassa päässä).
Harry/Draco, James/Sirius, Frodo/Sam, Aragorn/Legolas, Merri/Pippin

Matthew

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #167 : Toukokuu 02, 2010, 18:46:28 »
Oletettavasti tämä olisi Papukaija

Olen aina ollut erittäin kiinnostunut papukaijoista! Papukaijathan tunnetusti matkivat kuten minäkin usein. Oletettavasti myös suojeliukseni olisi tarkemmin undulaatti. Vaikka olenkin enemmän kiinnostunut kissoista on papukaijat aina ollut täpärä vastustaja!

//Muokkasin kun boldauksen päätös koodi oli jäänyt vajaaksi.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 04, 2010, 21:19:21 kirjoittanut Matthew »

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #168 : Toukokuu 03, 2010, 16:19:43 »
Suojeliukseni...
...ehkä apina sillä olen kauhea kiipeiliä. Minua on syntymäsytä pitäen sanottu apinaksi... ja apinoista taas mölyapina sillä minusta lähtee ääntä ja mitä omituisempia ääniä myös ja vaikka missä tilanteissakin...
...myös orava onj toisaalta hyvä kileilemään, ja sen turkki on vielä pörröinen ja sekava kuten hiukseni...

Päädyin kuitenkin kivinäätään, joka kiipeilee ja ui. Lisäksi kivinäätä on myös vilkas (minut on viety pienenä ADHD-testeihin :D ). Se myös viihtyy erillaisissa paikoissa kuten vanhoissa taloissa ja raunioissa sekä puissa <3  Se myös elää aiukalailla öisin, ja sellainen yökukkuja olen minäkin. En tuntenut voivani olla esim hevonen, koska se kengitetään, ja itse kuljen jo nyt ilman kenkiä... Minut myös saa kesytettyä kotieläimeksi mutta vapausviettini säilyy silti :D
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #169 : Toukokuu 03, 2010, 17:43:10 »
Mielenkiintoista
En ole koskaan miettinyt tällaista, joku semmonen kiltti ja ystävällinen? Semmonen, joka puhuu paljon ja jolla on hyvä muisti? Olisin varmaan Panda. Pörröinen ja sellainen rauhallinen. Sitä paitsi olen aina pitänyt pandoista=D

Poissa Narnia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #170 : Toukokuu 03, 2010, 18:49:32 »
Suojeliukseni olisi varmaan koira.Olen kiva,ystävällinen ja uskollinen  ystävä (kauheaa itsekehua,tiedän...).Koirarotu olisi varmaan mäyrä - tai perhoskoira,koska ne ovat lempikoirarotujani.

tuulimari

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #171 : Toukokuu 10, 2010, 19:47:20 »
Varmaan saukko, majava tai jokin kala. Ehkäpä saukko. Harrastan aktiivista SM - tason kilpauimista, eli rakastan vettä. Olen ikäisissäni viidenneksi nopein suomessa päämatkallani. Vesi ja uimahalli ovat toinen luontoni, olen myöskin nokkela ja ratkaisen ongelmia, varsinkin veden syövereissä. Olen pienikokoinen, kevyt ja "lipevä" - et saa minua välttämättä kiinni oikein mistään.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 11, 2010, 19:07:22 kirjoittanut tuulimari »

Poissa Yumisa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #172 : Heinäkuu 28, 2010, 12:07:16 »
Kai se olisi kissa. Sen takia kai, kun se on lempieläimeni ja asun muutenkin kissojen kanssa samassa talossa. Se voisi myös olla lumileopardi, sillä olen aina rakastanut tätä kissapetoa.

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #173 : Heinäkuu 28, 2010, 15:18:45 »
Karhu ainakin erään testin mukaan. Ehkä se tosiaankin se olisi, sillä olen aika laiska ja usein löntystän pois ja vetäydyn ikävissä tilanteissa, mutta jos kunnolla häiritään niin saatan karjahtaa tai tarttua vaikka kiinni (en siis lyö vaan tartun kiiinni). Voisinhan olla myöskin kissa (rauhallinen, itsenäinen ja omapäinen, ärsytettynä kuitenkin sähisee)
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Nanda Alberic

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #174 : Heinäkuu 28, 2010, 15:44:55 »
Minun suojeliukseni olisi varmastikin koirasusi..kuten oma koirani..koska se on minulle rakkain ja varmasti suojelisi minua kaikelta pahalta. :)
Olen myös itsekin hieman samantyyppinen kuin koirani, joka näyttää sudelta (on siis sekarotuinen, eli siinä voi olla myös sutta joukossa). Laumaeläin, mutta toimii usein myös yksin ja oman pään mukaan, ihan sama mitä muut ajattelisivat... ;)

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #175 : Heinäkuu 30, 2010, 11:34:40 »
Kiva aihe on keksitty. :))
Mun suojelius olis varmaan koira ja näyttäis ihan meiän koiralta. :))
Koira siksi että se suojelisi mua ja muutenkin. Muutenki meiän koira on todella suojelevaa tyyppiä ni se sopisi todella hyvin suojeliukseen.
Hey! You just lost The Game.

Poissa Haidi

 • Huispauskapteeni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #176 : Heinäkuu 30, 2010, 19:24:03 »
Minun suojeliukseni olisi varmaan kotka. Se voisi olla myös koira, joko husky, bokseri tai novascotiannoutaja. Mahdollisia vaihtoehtoja olisivat susi, delffiini, leijona, naali tai ilves.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 30, 2010, 19:27:54 kirjoittanut HB »
Elämä on, tässä ja nyt.

Tulitikkutyttö

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #177 : Elokuu 22, 2010, 20:17:53 »
Arvelisin että suojeliukseni olisi perhonen. Keveä, hento, helposti särkyvä. Juuri niinkuin minun sydämeni.

Toinen vaihtoehto voisi olla kissa sillä pidän kissoista paljon.

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #178 : Elokuu 22, 2010, 20:35:24 »
Varmaankin jänis. Valpas ja nopea. Takaa ajettuna pujahtaa kaikkiin mahdollisiin piiloihin.

// Mortti juuri tuo jänis perustuukin tunteisiini. Ei välttämättä 'luonteeseeni' tai fyysiseen käyttäytymiseen.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 22, 2010, 22:35:08 kirjoittanut Hidarico »

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #179 : Elokuu 22, 2010, 21:53:45 »
En tiedä miksi, mutta olen miettinyt tätä asiaa aika tarkkaan lähiaikoina ja olen tullut siihen tulokseen, ettei suojeliukseni olisi mikään muu, kuin hevonen! En ole mikään klassinen heppatyttö, mutta minulla on aivan erityinen suhde hevosiin ja ne ovat hyvin oleellinen osa elämääni.
Lisäksi, kun ajattelen, että suojelius nimenomaan suojelee, hevonen tuntuu entistäkin todennäköisemmältä vaihtoehdolta. Koen sen sellaisena eläimenä, joka todella suojelisi minua. Oletan, että suojeliuksella on aina jonkinlainen merkitys omistajalleen, onhan Harrynkin suojelius sama, kuin hänen isänsä animaagihahmo. Minulla on hevosiin eläiminä ja etenkin tiettyihin hevosiin aivan erityinen tunneside, vaikka se kuulostaakin typerältä. Vaikka minulla ei ole omaa hevosta tai muutenkaan ne eivät ole mukanani jokapäiväisessä elämässä, ne ovat aivan erityinen asia minulle. Sellainen asia, jota kaikki eivät ymmärrä, sellainen asia, joihin voi aina paeta kaikkea muuta. Hevostelu ikäänkuin pelastaa minut silloin, kun minulla on ongelmia elämässä, eli tavallaan suojelee. Siksipä juuri hevonen olisi suojeliukseni.

Ja millainen hevonen suojeliukseni sitten olisi? Luulen, että se olisi samanlainen kuin yksi hevonen, jolla ratsastan aika tiuhaan nykyään, ja josta pidän kovasti. Kyseinen hevonen on nuori ja tosi hyvän näköinen ruuna, sellainen mustanruskea, iso ja pitkäjalkainen. Se on aivan erityisen upea hevonen mielestäni ja toivon, että suojeliukseni olisi sen kaltainen :)
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #180 : Elokuu 22, 2010, 22:22:14 »
Kun ihmiset ilmoittavat suojeliuksensa, he yleensä tuntuvat perustelevan valintansa luonteenpiirteisiinsä vedoten.

Mielestäni tämä ei välttämättä ole oikein.

Suojelius on tunteisiin liittyvä loitsu. Se luodaan tuomalla onnellinen muisto eteesi, ja se koostuu puhtaasta onnen tunteesta, joka onnistuu karkottamaan tummempia tunteita luovan ankeuttajan. Joten näin ajatellen, eikö suojeliuksen pitäisi mukautua ihmisten tunteiden mukaisesta, ei sen, että miltä luonteenpiirteiltään ihminen eniten jotain tiettyä eläintä muistuttaa?

Esimerkiksi Harry suojelius otti hänen isänsä animaagi-muodon, uros hirven. Tämä johtui siitä, että Harry yhdistää mielellään onnen vanhempiinsa ja näiden rakkauteen itseään kohtaan. Hänen suojeliuksensa muotohan ei mitenkään kuvaa häntä ihmisenä. Ja saman voisi sanoa lukemattomista ihmisistä; Tonks, Hermione, Ron, Severus...

Tästä voi hyvin selvästi päätellä, että suojelius ottaa hahmonsa pelkästään henkilön tunteisiin liittyvän valinnan perusteella, ei sen, että muistuttaako ihminen suojeliuksen valitsemaa eläinmuotoa vai ei.

Joten mielestäni emme voi perustella väitettämme siitä minkä muodon suojeliuksemme ottaisivat sillä, että mitkä eläimet muistuttaisivat meitä itsejämme parhaiten.

Poissa narri

 • Ajassa harhaileva
 • Vuotislainen
 • Terveisiä Pangaialta
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #181 : Elokuu 23, 2010, 11:25:42 »
Suojelius on tunteisiin liittyvä loitsu. Se luodaan tuomalla onnellinen muisto eteesi, ja se koostuu puhtaasta onnen tunteesta, joka onnistuu karkottamaan tummempia tunteita luovan ankeuttajan. Joten näin ajatellen, eikö suojeliuksen pitäisi mukautua ihmisten tunteiden mukaisesta, ei sen, että miltä luonteenpiirteiltään ihminen eniten jotain tiettyä eläintä muistuttaa?

Hyvin oivallettu Mortti. Voi tietysti olla, että nekin, jotka perustelevat suojeliuksensa valintaa omilla luonteenpiirteillään, silti liittävät siihen monenlaisia muitakin tunteita ja eläimellä on siten heille syvempääkin merkitystä.

Epäilen kyllä myös, että toisinaan suojeliukset ja animaagihahmot risteytyvät ihmisten mielissä keskenään. Animaagihahmon valinnassahan pääpäino on juuri omassa ulkonäössä, käytöksessä ja muissa luonteenpiirteissä, kun taas suojelius on tunne-eläin, jota on ehkä hankalampikin hahmottaa itselleen, jos ei jollain eläimellä muista koskaan olleen mitään syvempää yhteyttä omaan onnellisuuteen. Hyvin monelle suojelius lienee siksi tuttu eläin, kuten kissa tai koira, joka on joskus ollut, tai on yhä edelleen, heidän perheensä jäsen. Silloin todennäköisesti suojelius ei edes ole mikä tahansa kissa tai koira, vaan juuri se oma lemmikki, jonka esiintulo kuplauttaa ilmoille valtavan ilon ja turvan tunteen. Samoin varmasti joku, joka on aina halunnut koiraa, saa onnellisuuden tunteen ajattelemalla sitä. Mielikuvituseläinkin kävisi mielestäni hyvin suojeliukseksi esimerkiksi henkilölle, joka on aina paennut ikävissä tilanteissa vaikkapa fantasiamaailmaan ja saanut voimaa ajattelemalla lohikäärmeitä. Silloin tämä kallis ystävä olisi se, joka purkautuisi sauvan kärjestä pelastamaan tilanteen.

Vaikuttimia on kaikenlaisia ja joskus ihmiset halunnevat olla näiden viehättävien eläinten kaltaisia ja tulevat siksi kertoneiksi valintaperusteina yhtäläisyyksiä itsensä ja suosikkinsa välillä, mutta usein on varmasti myös niin, että valitaan joku eläin suojeliukseksi vain siksi, että se on niin hieno, kuten vaikka jollain tietyllä logolla varustettu paita, joka kumminkin heitetään vähän ajan päästä nurkkaan.   
Hämmentää.

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #182 : Elokuu 23, 2010, 20:59:23 »
Jos kerran se ei määräydykkään luonteen mukaan....luulisin että suojeliukseni olisi tiikeri. Se on kissaeläin, ja kissat ovat maailman mahtivimpia ja kiehtovimpia eläimiä (tähän liittyy myös se, että minulla oli pienenä kissa lemmikkinä), ja tiikerissä yhdistyy kissan salaperäisyys, mutta myös voima, jolla minua voi suojella.
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa astoria

 • Puhdasverinen Luihuinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #183 : Elokuu 23, 2010, 21:33:32 »
Minulla olisi Leijonanharjaskani, koska minulla on ollut kaksi sellaista ja ne ovat yleesä rauhallisia jos niitä häiritään tai kiustaan ne rupevat urisemaan ja nousevat takajaloille ja huitovat etutassuillaan (raapien samalla kysillään) ja ne tykkäävät tampauttaa takatassulla kun vaara uhkaa. Ja yksinkertaisesti ne on söpöjä karvapalloja!♥ Minulla on todella ikävä kanejani ;(♥

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #184 : Syyskuu 04, 2010, 10:53:40 »
Suojelius on tunteisiin liittyvä loitsu. Se luodaan tuomalla onnellinen muisto eteesi, ja se koostuu puhtaasta onnen tunteesta, joka onnistuu karkottamaan tummempia tunteita luovan ankeuttajan. Joten näin ajatellen, eikö suojeliuksen pitäisi mukautua ihmisten tunteiden mukaisesta, ei sen, että miltä luonteenpiirteiltään ihminen eniten jotain tiettyä eläintä muistuttaa?

Paitsi että J.K Rowling oli jossain haastattelussa senonut Suojeliuksien tulevan ihmisten luonteesta. Ne voivat muuttua suurten tunteiden mukana (siis esim kun tonksilla muuttu ihmissudeks) mutta kysymys ei kuitenkaan ole siitä, pidätkö esim jostain eläim,estä tosi paljon...
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #185 : Syyskuu 04, 2010, 13:19:39 »
^ Minä en ajattele sitä sitten ollenkaan samalla tavalla kuten hän. Harry ei muistuta luonteeltaan ollenkaan hirveä (mutta ei kylläkään sen puolesta Jameskään) tai Hermione saukkoa tai Tonks ihmissutta. Esimerkkeinä väitöksistäni voisin sanoa sen, että hirvisielut välttävät tappeluun joutumista viimeiseen asti, kun taas Harry ilmeisen onnellisesti porskuttaa jokaiseen kiistaan minkä itselleen voi keksiä Malfoyn ja Pimeyden lordin kanssa. Hermione taas ei ole leikkimielinen lapsellisuuteen asti tai huvita muita ihmisiä lapsenomaisella käytöksellään, eihän? Tässä kohtaa toki voisi perustella tätä näin, että suojelius olisi ottanut Ronin luonteenmukaisen hahmon koska Hermione on oi-niin-rakastunut tuohon punapäähän, mutta vuosi oli vasta viides kun hän loihti suojeliuksensa ensimmäistä kertaa eikä hän silloin varmastikaan voinut tuntea tarpeeksi syvää rakkautta tätä kohtaan jotta hänen suojeliuksensa olisi voinut vain sen voimasta ottaa tämänlaisen muodon.

Minä päätän uskon mieluummin omaan teoriaani joka kuulostaa paljon järkevämmältä kuin arvostetun Rowlingin.

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #186 : Syyskuu 04, 2010, 20:24:48 »
Nyt tekee mieli vähän väitellä, eikun sanoa oma mielipide...
Harryn suojelius siis (ofc) tuli siitä kun isän animaagie-muoto oli hirvi...siis animaagi-hahmoaan ei (minun tietääkseni) voi aivan täydellisesti valita.
Sitten Tonksin asiaan...minusta ei Tonks muistuta ihmissutta mutta
Suojelius on tunteisiin liittyvä loitsu.
elikkäs Tonks oli ihastunut Lupiniin ja hän on ihmisusi, Tonks tunteiltaan varmaan ajattelee Lupinia niin ihmissutena ja ihmisenä.....joo anteeksi että oli epäselvää ja kaikki vaan jotain turhaa selostusta, mutta minun mielipide....

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #187 : Syyskuu 06, 2010, 17:57:31 »
Suojeliuksen muutumisesta ja "valinnasta"
Mutta siis kun joku oli esim sanonu että se olisi kissa, koska pitää niin paljon kissoista, tai koira, koska oma koira on tärkeä, niin se ei mitenkään liity siihen, harryn suojelius ei ollut pöllö eikä hermionen kissa. Dumbledorella oli tosin Fenix mutta se kuvaa perjaatteessa hyvyyttä, voima, rehellisyyttä ja rohkeutta.
Harryn suojelius oli uroshirvi, ja tähän tietenkin liittyi myös vanhempien kaipuu, mutta myös se että hän oli hyvin saman tapainen kun James, sitähän kaikkialla tolkutettiin. Silloin se on loogistakin.
Tonks oli ihmissusi, koska hän rakastui todella syvästi Remukseen (meinasin kirjottaa Dracoon?? :D) ja omaksui tämän hahmon (samoin kuin Lily) mutta tämä tapahtuu vain harvoissa (ja erikoisissa tai seillee (en osaa selittää :D)) tapauksissa, ei kaikilla.
Kun sanoit ettei esim. Hermione ole ollenkaan saukko, niin Rowling on hyvin voinut nähdä hänessä jotain saukkoa. Onhan Chonkin suojelius joutsen ja se kuvaa ikäänkuin herkkää, haavoittuvaa ja puhdasta tyttöä.
Myöskään, niinkuin ( <--- yhteen vai erikseen?) jotkut ehkä ajattelevat, suojeliusta ei valita itse, eikä siihen pysty niin sanotusti vaikuttamaan, esim muuttamaan sitä ajatuksen voimalla. Suojeliuksen eläin siis valitsee velhon/noidan ikään kuin sauva.

Tämä on minun mielipiteeni, ymmärrän kyllä jos on muitakin mielipiteitä. Tosin kaikki jotka ovat kannssani eri mieltä, saavat ikuisen vihani harteilleen! No eii :D
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #188 : Syyskuu 06, 2010, 21:22:31 »
Lainaus
Suojeliuksen eläin siis valitsee velhon/noidan ikään kuin sauva.

Suojeliusta ei mitenkään voi verrata taikasauvaan. Taikasauva on taikaesine jolla on erinäisiä voimia kun taas suojelius on loitsu. Suojelius ei mitenkään 'valitse' velhoa/noitaa tai muotoa jonka se ottaa. Muoto muokkautuu loitsijansa voimavarojen mukaisesti eikä tällä ole mitään tekemistä valinnan kanssa.

Lainaus
Mutta siis kun joku oli esim sanonu että se olisi kissa, koska pitää niin paljon kissoista, tai koira, koska oma koira on tärkeä, niin se ei mitenkään liity siihen, harryn suojelius ei ollut pöllö eikä hermionen kissa.


Minä itse uskon muodon mukautuvan tunteiden mukaisesti, kuten olen aiemmin sanonut. Jos esimerkiksi Potterin onnellisimmat muistot olisivat hänen vanhemmistaan ja siitä mitä he edustavat hänelle (rakkautta, hyväksyntää, rohkeutta) niin sillon sen takia hänen suojeliuksensa ottaisi hänen isänsä animaagi muodon. Potteria verrataan usein isäänsä ja hän ilmeisesti tuntee mielihyvää ja ylpeyttä tästä. Hermione Granger tuskin sen sijaan ajattelee Koukkujalkaa yrittäessään luoda suojeliuksensa. Saukon ominaisuudet eivät kuvasta häntä tippaakaan, vaan enemmänkin Weasleyta. Tästä voi nopeasti tulla erilaisiin päätelmiin. Luultavasti Hermionen parhaat muistot kertovat hänen valloittavasta suhteestaan Roniin (vuosisadan rakkaustarina blaa blaa blaa..) ja siksi tämä muistojen onnellisuus johtaa siihen että Hermionen suojelius ottaa saukon muodon.

Lainaus
Onhan Chonkin suojelius joutsen ja se kuvaa ikäänkuin herkkää, haavoittuvaa ja puhdasta tyttöä.

Hieno käsitys sinulla Chosta, mutta se ei kuitenkaan valitettavasti onnistu vakuuttamaan minua. Cho on kenties herkkä - tai sitten vaan tasapainoton. Cho ei vaikuta kovinkaan haavoittuvaiselta - toki hän itkee naurettavan paljon, mutta vaikuttaa aika vahvalta silti kun kerran pystyy suutelemaan poikaa joka ilmeisesti todisti hänen entisen rakastettunsa murhan ilman suurempia ongelmia. Ja puhdas... se hän ei todellakaan ole, koska hän oli mitä luultavammin puoliverinen. Chon suojelius olisi joko kuvastanut jotain onnellista muistoa joihin nuo luonteenpirteet etäisesti liittyivät tai sitten Rowling ei jaksanut laittaa huomiota sille minkä suojeliuksen sivuhahmolleen laittoi (mikä on liiankin todennäköistä).

Lainaus
Tonks oli ihmissusi, koska hän rakastui todella syvästi Remukseen (meinasin kirjottaa Dracoon?? :D) ja omaksui tämän hahmon (samoin kuin Lily) mutta tämä tapahtuu vain harvoissa (ja erikoisissa tai seillee (en osaa selittää :D)) tapauksissa, ei kaikilla.

Jos et pysty selittämään niin miksi edes laitat näitä vastaväitteitä? Jos et ole itse harkinnut tätä aihetta tarpeeksi voidaksesi antaa kunnollisia mielipiteitä niin mitä järkeä on kirjoittaa vain muutama sana jotka sekoittavat enemmän kuin selventävät tätä aihetta? Miten voit sanoa että jossain tapauksissa tunteet vaikuttavat suojeliuksen muotoon, mutta 'eivät kaikissa' kun et edes pysty sanomaan MIKSI näin ei muka olisi niissä kaikissa? :p


--

Olen Mabin kanssa asioista melko paljolti samaa mieltä. Persoonallisuus voi juuri näkyä niiden onnellisten tunteiden takana, mutta pointti on kuitenkin se, että onnelliset tunteet luovat suojeliuksen ja näin ollen muokkaavat sen hahmon tunteisiin perustuvaan muotoon. Samalla tavalla kuin Mab olen myös pitänyt Harryn suojeliusta outona, mutta Rowlingin tuntien hänen mielestään se on neronleimaus - ylistys poikansa puolesta kuolleelle miehelle ja tämän suhteelle poikaansa. Muutenkin Rowling on kuvannut Harryn suhteen vanhempiinsa täysin kummalliseksi mutta ei siitä nyt sen enempää.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 07, 2010, 15:18:52 kirjoittanut Mortti »

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #189 : Syyskuu 07, 2010, 13:38:32 »
Täällähän on mielenkiintoisia pointteja esitetty suojeliushahmon syntyperiaatteista :)

Mä oon myös ajatellut suojeliuksen hahmon muotoutuvan loitsijan onnellisten tunteiden perusteella, mutta kyllähän siinä sitten näkyy myös loitsijan persoonaakin sikäli, että me tulemme onnellisiksi erilaisista asioista. Esimerkiksi Harry idealisoi hyvin vahvasti isäänsä, joten on ymmärrettävää, että hänen suojeliuksensa on kytköksissä nimenomaan Jamesiin eikä Lilyyn (eikös Harry kuitenkin Dumlen mukaan muistuttanut luonteeltaan enemmän Lilyä). Mä oon kuitenkin aina pitänyt Harryn suojeliushahmoa... ööh, no, tavallaan hieman outona. Harry itse ei kuitenkaan koskaan oppinut kunnolla tuntemaan isäänsä, joten hänen käsityksensä tästä ovat viime kädessä kehitelmiä, jotka ovat muotoutuneet toisen käden tietojen perusteella. Vaikka mä en jaksa liputtaa Hermione/Ron-paritukselle, Hermionen suojeliushahmo vaikuttaa paljon "aidommalta" (mikäli saukko ~ weasleymäisyys), sillä se sentään pohjautuu oikeaan ihmissuhteeseen eikä haaveisiin. Ovathan haaveetkin tietysti tunteita, mutta luulisi, että eletystä elämästä kumpuava onnellisuus olisi kuitenkin syvempää.

Sekin on sitten vielä asia erikseen, että onko suojeliuseläimessä olennaisempaa se, millainen mielikuva loitsijalla ko. eläimestä on, vaiko millainen se on todellisuudessa. Esimerkiksi tuo Chon joutsen. Useimmathan tosiaan ajattelevat joutsenen symboloivan jotain kaunista ja ylevää, ja jos leikitään että Cho on harrastanut onnellisesti balettia, niin kenties hänen suojeliushahmonsa on tullut sitä kautta. Mutta toisaalta mä olen ollut ymmärtävinäni, että todellisuudessa joutsenet ovat sangen äkäisiä lintuja. Kunnon korpinkyntenä Cho on tietysti tästä tietoinen, mutta ehkä se ei kuitenkaan horjuta joutsenen hienostunutta imagoa. Tai ehkä hänen onnelliset muistonsa kytkeytyvät johonkin kauniiseen ja kiukkuiseen jos Cho vaikka oli rakastunut Fleur Delacouriin :P
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa Siny

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #190 : Syyskuu 07, 2010, 15:48:52 »
Todellakin mielenkiintoisia mielipiteitä! Niin mielenkiintoisia, että melkein ihan vähän kireä tunnelma taitaa olla :D siksipä tulenkin tunkemaan oman eläimeni tähän väliin:

MANAATTI! http://images.theage.com.au/2008/12/15/324954/Manatee-swimmer-420x0.jpg

(tai vaihtoehtoisesti maitovalas! Ja nimenomaan vauvamaitovalas: http://www.zooborns.com/.a/6a010535647bf3970b0120a665d7ee970b-800wi)

Molemmat sellaisia.. mikäs se sana nyt olis..? Löllyköitä :D? No joka tapauksessa, manaatit on hirvittävän uteliaita olentoja (kuten minäkin), ja kasvissyöjiä (minä en, mutta ei sillä niin väliä). En myönnä olevani löllykkä itse, mutta oi kun olisi kiva vaan pyörähdellä vedessä 360 astetta hitaasti ympäri, olematta kuitenkaan kykenevä hyppelemään kuten vaikka miekkavalas! Nauttia vain olostaan. Sellainen olen minä luonteeltani ja sellaisena olisin onnellisimmillani. Joten.. veikkaisin suojeliukseni olevan manaatti tai maitovalas! :)

Mutta jos katsellaan tätä asiaa toiselta kantilta, se olisi ilmiselvästi apina! Pikkuapina. Isot, vanhat apinathan on fiksuja ja rauhallisia, mutta ne pienemmät.. -> http://farm1.static.flickr.com/201/462839240_329d49d06b.jpg (tulee mieleen vähän Dobby?! :D) Söpöjä joo ehkä, mutta niin rauhattomia ja koko ajan härkkäämässä! Ja pienestä asti isä on minua sanonut pikkuapinaksi, joten tääkin olis aika todennäköinen suojelius suihkuamaan minun taikasauvastani!

Ps. Nyt kun mietin uudestaan, niin toisaalta olen miekkavalas! :D Olisin onnellisimmillani joko vetelehtien, tai sitten riemusta hyppien kuten miekkavalas.
There's that whole nature versus nurture question, isn't it? Was I born a cute, vindictive, little bitch or... did society make me that way? I go back and forth on that...

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #191 : Syyskuu 09, 2010, 19:28:30 »
Mortti// Sinun kanssasi on todella rasittava yrittää keskustella kun tyrmäät kaiken! Minä olen miettinyt tuota, enkä tyrmää kaikkea, vain osan asioista. Mutta nyt meikä lähtee kouluun ja jatkaa tästä sittenkun saapuu takaisin.
Oi, minä ja Untukka harrastetaan tuota :D tosin jotenkin eritavalla, emme niin kiistaisesti vaan sanomme erimielisyydet ja mietitään ne....mutta asiaan.
Tuosta mainitaan vaikka, ööhhh... Chon joutsen. Joutsen kuvaa sitä hellyyttä jne. se nyt on aika vaikea selittää, mutta kai te ymmärrätte

Lainaus
mutta vaikuttaa aika vahvalta silti kun kerran pystyy suutelemaan poikaa joka ilmeisesti todisti hänen entisen rakastettunsa murhan ilman suurempia ongelmia. Ja puhdas... se hän ei todellakaan ole, koska hän oli mitä luultavammin puoliverinen
Tuo on taas aika mielenkiintoista se riippuu näkökulmasta, esim. Cho sai FK:ssa hiukkasen "tukea"  Harrylta. ///muoks/// ja ei Harry Cedrigin  kuolemaa ongelmitta todistanut.

Lainaus
mutta Rowlingin tuntien hänen mielestään se on neronleimaus - ylistys poikansa puolesta kuolleelle miehelle ja tämän suhteelle poikaansa. Muutenkin Rowling on kuvannut Harryn suhteen vanhempiinsa täysin kummalliseksi mutta ei siitä nyt sen enempää.
Ja vielä, että Potter on melko pitkälti fantasiaa, joten kaikkien suhteiden ei tarvitse omasta mielestäni olla niin selvää, vaikka onhan se kiva; niin mikään ihme jos fantasiassa on outoja juttuja.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #192 : Syyskuu 10, 2010, 18:24:38 »
Olen tässä suojeliusasiassa aika lailla Mortin kannalla. Itse en ole tällaista edes miettinyt ennen, ja nyt kun sitä oikeasti pohdiskelee, niin kyllä Mortin teoria saa kannatusta täältä päin. ^^ Vähän vain häiritsee se, että Rowling itse sanoo sen tulevan luonteesta, ja kun ottaa huomioon että kirjailijalla on suurimmat valtuudet kirjasarjaan... Kuitenkin omia teorioita voi luoda, eikä minulla ole oikein juuta tai jaata tähän sanottavana. Mortin teoria vaikuttaa käytännössä uskottavammalta.

Ja puhdas... se hän ei todellakaan ole, koska hän oli mitä luultavammin puoliverinen.

Sitten meillä on aika eri näkökulma sanaan 'puhdas'. Itse ainakin ajattelin jonkinlaista viattomuutta tässä yhteydessä, myönnän kyllä että Cho ei ollut mikään puhtoisin tapaus. :D
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Musta lilja

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #193 : Syyskuu 10, 2010, 19:18:47 »
Osaako joku vielä kertoa missä haastattelussa Rowling on sanonut suojeliuksen tulevan luonteesta? Linkkiä? Voisiko jopa olla, että nyt muistetaan jotain väärin ja oikeasti oli kyse animaagista, joka määräytyy luonteen mukaan? (Ei tämä ei ole loukkaus ketään kohtaan. Väärin muistaminen vain on täysin mahdollista kenelle hyvänsä.)

Itse olisin Mortin (vai kuka se nyt oli?) kanssa samaa mieltä. Suojelius tulee mielestäni tunteista, muistoista yms. Se tuntuu kaikkein järkeenkäyvimmiltä. Onhan suojelija suoraan tunteista ja muistoista tuleva loitsu. Se jopa luodaan ajattelemalla onnellista muistoa. Joo piti nyt munkin tökätä lusikkani tähän keitokseen.
Entiseltä nimeltä AIV-rehu

Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #194 : Syyskuu 10, 2010, 19:54:34 »
Mortti// Sinun kanssasi on todella rasittava yrittää keskustella kun tyrmäät kaiken! Minä olen miettinyt tuota, enkä tyrmää kaikkea, vain osan asioista. Mutta nyt meikä lähtee kouluun ja jatkaa tästä sittenkun saapuu takaisin.

Minulla on selvät mielipiteet enkä niitä vaihda vain sovittelun vuoksi.

AIV-rehu aloitin keskustelun tästä sivulla 10.

Harry Potter wikissä on sanottu suojeliuksesta näin:

Lainaus
The Patronus Charm, like Animagus forms, has been said to reflect the personality or feelings of the witch or wizard. They are, however, subject to change if the caster goes through an emotional upheaval of some sort. For example, Nymphadora Tonks's Patronus changed from its previous form to that of a four-legged creature which others guessed was a werewolf because then it would reflect her love of Remus Lupin, himself a werewolf.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 10, 2010, 20:08:07 kirjoittanut Mortti »

Welmasein

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #195 : Syyskuu 13, 2010, 17:00:33 »
hmmm... Suojeliukseni olisi varmaankin kissa. Vaikka en ole kissa rakas, olen aikamoinen kotikissa :) Se mitä sateeseen tulee, siinä olisin joku aivan muu, sillä rakastan syksyä ja kunnon kaatosadella. Rakastan nukkumista ja nukunkin paljon. Mieluiten jos saisin päättää, pysyisin vain peiton alla kuunnellen sateenropinaa peltikattoon ja lukisin tai kirjottaisin.

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #196 : Syyskuu 13, 2010, 17:39:29 »
No, minä olen nyt sitä mieltä (ja tämä on viimmeinen kommenttini tähän aiheeseen) että suojelius on tunteisiin JA luonteeseen perustuva loitsu (ja tätä mieltä olen siis ollut koko ajan).
Suojelius perustuu ihimisen vahvoihin tunteisiin ja muistoihin, mutta on myös luonteen luoma. Vaikka Sirius olisi suuresti rakastanut hiiriä, hänen suojeliuksensa ei olisi voinut olla hiiri, koska hän on niin suuriegoinen. Jos ihmisellä on voimakaita (hyviä) tunteita tai muistoja , hänen suojeliuksensa voi muokkautua niiden avulla, mutta aluksi se perustuu myös luonteeseen, kellä milläkin tavalla. Ja koska ihmiset myös yhdistävät asiat eritavalla, jokin suojeliuseläin joka ei sinun mielestäsi muistuta ollenkaan omistajaansa, on Rowlingin mielestä voinut muistuttaa hahmoa.
Alumperin sitäpaitsi ryhdyin keksusteluun mukaan koska moni oli laittanut esim. Suojeliukseni olisi hevonen, koska pidän niistä niin paljon tai Suojeliukseni olisi koira, koska pidän omasta koirastani. Eli jos ja kun suojeliukset perustuvat myös osittain tunteisiin ne eivät liity mitenkään siihen tiettyyn eläimeen liittyviin tunteisiin. Ehkä enintään ihmissusitapauksissa.
Ja joku oli sanonut Hermionen saukon muistuttavan Weasleyjä (miten se taipuu(tai siis kun se on monikko :D)) ja liittyvän täten Roniin. Mielestäni saukko kuitenkin muistuttaa enemmän Hermionea kuin Weasleyjä, heistä enintään Ginnyä (johon saukko sopisikin mielestäni aika hyvin...)
Ja katsoin itseasiassa juuri Potterwikistä: saukko tulee Rowlingin lempieläimestä.

Sitten vielä ihmisiä joihin pätee logiikkani:
Harry - Uroshirvi - Vahva "muisto" tai rakkaus isään
Dumbledore - Fenix - Vahva rohkelikkomainen rehellinen ja rohkea lintu, joka omaa vahvoja taikataitoja
Severus - Vahva rakkaus Lilyä kohtaan
McGarmiwa - Kissa - "oveluus" tai miten sen nyt sanoisi.. McGarmiwamaisuus :D
Cho - Joutsen - Yhäkin mielestäni ujo, kaunis, herkkä ja puhdas hahmo

Lisäksi on joitain jioita en osaa selittää muttaa... niinkuin sanoin jokainen näkee omalla tavallaan.
Mutta minä sanon nyt hyvästit tälle keskustelulle :D
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa tassutöppönen

 • The only exception <3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: CatRain16320
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #197 : Lokakuu 02, 2010, 09:20:07 »
Saukko/majava. Olen pienestä pitäen pitänyt niitä maailman parhaina otuksina. Saukot ovat niin ketteriä vedessä ja majavat niin suloisia. Meillä on koulussa nyt eläinesitelmä euroopan alueen eläimestä, ja vaihtoehtona on saukko. Toivottavasti saan sen!

Supikoira. Kolmannella luokalla oli elämäni ensimmäinen eläinesitelmä, ja sain supikoiran. Etsin siitä tietoa ja sain tietää, että niitä vihataan. Tunnen suurta myötätuntoa niitä kohtaan.  

Jääkarhu. Viime vuonna sain taas eläinesitelmän. Se oli jääkarhu, ja tunnen niitäkin kohtaan suurta myötätuntoa. Jääkarhu-suojelius karkottaisi suurimmankin ankeuttajan tiehensä.

Pöllö. Jos olisin animaagi, olisin pöllö, joten se luultavasti suojeliuksenikin olisi. Lentäminen olisi niin mahtavaa!

Siis suojeliukseni olisi joko saukko, majava, supikoira, jääkarhu tai pöllö. Mutta suojeliuksetkin kai muuttuvat, joten varmaan kaikki saattaisivat välillä vaihdella...


   - Tassu
~She lives in a fairytale somewhere too far for is to find~

Poissa Dragon

 • Niddhogin perijätär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Paper is dead without words
  • Enkelikolibrin maailma
 • Pottermore: SpellMoon178
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #198 : Lokakuu 10, 2010, 11:09:55 »
Minun suojeliukseni voisi olla koira, koska rakastan koiria älyttömästi.
Jos puhutaan luonteesta, suojeliukseni voisi olla kissa tai saukko. Kissa on viekas eläin, ja olen itse sellainen välillä. Saukko taas olisi mahdollinen koska rakastan uimista ja sukeltelua :)
// Tämmönen rinsessamainen ja yltiö romanttinen, mutta samalla rämäpää
// And there forever remains that change from G to E minor

Poissa KiertoVoltin Poika

 • Vuotislainen
 • Pottermore: CrimsonOwl3178
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #199 : Marraskuu 22, 2010, 03:17:25 »
Jänniä spekulaatioita täällä.

Luonne. Tunteet. Onnelliset muistot(?).

Näitä punnitessani, mielessäni kävi krokotiili (jatkuva tasapainon havittelu elämässä, rujo ja tulinen ulkonäkö/luonne mutta hellä poikasiaan kohdellessa) karhu (hieman väärinymmärretty, pelätty metsän mies, vähän hidas mutta tarpeen vaatien raivokas kuin itse piru) ja sitten suomalainen hirvi. Ei se potterin saksanhirvi mikälie olikaan.
Vaan kunnon iso hirvi sonni.
Päädyin hirveen ehkä siksi että sitä ei voi kahlita, sitä ei voi kesyttää. Se on kiistaton metsän kuningas joka ei kumarra ketään. Kun se kerran päättää että mistä mennään, niin siitähän sit kans mennään! Ei haittaa vaikka rekka ajaisi päälle.

Luonne, en siedä jumittumista ja paikoilleen lukittautumista. Tahdon juosta villinä ja vapaana, vaeltaa pitkiä matkoja ja nähdä maita. Lyhyeksi ajaksi pysähtyä kuhertelemaan ja sitten taas nousta tien päälle. Olen ylpeä. Liiankin, joudun hankaluuksiin ylpeyteni kanssa usein.
Tunteet, tunnen tarvetta liikkua! Kuolema alkaa kun liike lakkaa. Näen paljon sellaisia unia joissa juoksen nelin jaloin pitkin askelin ulkona luonnossa. Joskus syvällä metsässä, toisinaan meren rannalla.
 
Onnelliset muistot. Isäpuoleni luki minulle naperona paljon vanhoja suomalaisia satuja joissa oli hirviä ja peuroja. Pihallamme käyskenteli myös usein näitä sarvipäitä - opin rakastamaan niiden kauniita piirteitä, majesteettisia askeleita. Tulin aina iloiseksi kun ne kerääntyivät lintujensyöttö paikalle kaivelemaan ruokaa maasta, tai juoksivat 3-12 hengen laumana peltomme halki.
Minulla oli yksi ihana eläinkirja ylitse muiden. Siinä oli upeasti vesivärimaalatut kuvat suomen eläimistä, eniten tykkäsin hirvestä koska siinä oli mukana hauska "tiesitkö" kohta, jossa kerrottiin suomalaisten surkeista yrityksistä kesyttää hirviä hevosten tapaan ratsuiksi.
Nämä ovat erittäin lämpimiä sydäntä lähellä olevia muistoja jotka saavat minut tuntemaan oloni turvalliseksi :3

Poissa trixie

 • pallomereen piiloutunut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ChaserDraconish148
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #200 : Marraskuu 22, 2010, 14:09:40 »
minusta on vaan mukava lukea erillaisia mielipiteitä eri suojeliushahmojen ns.synnystä.
Sekoitanpa soppaa itsekkin sen verran että ensimmäisen kerran lukiessani chon joutsen suojeliuksesta, heti mieleeni tuli cedric. Sillä joutsenethan ovat yksiavioisiä ja uskollisia. Ja toiset surevat hyvinkin pitkään kuolleita puolisojaan ja eivät välttämättä koskaan pariudu uudelleen. Ja jotenkin minusta siihen chon tilanteeseen vaan sopi se niin hyvin. Suri ja rakasti edelleen kuollutta "puolisoa" mutta toisaalta oli myös ihastunut harryyn. Ja sitten vielä muistutuksena että tuo on vaan minun mielipiteeni eikä siitä tarvi kenenkään vedellä herneitä nenäänsä :)

ja sitten itse kysymykseen. Oma hahmoni olisi varmaankin susi tai tiikeri. Kummatkin muistuttavat olemukseltaan minua ja toisaalta kummallakin on omanlaisensa suurempi merkitys ollut elämässäni. Eli näin ainakin itse uskoisin mutta lopultahan se voisi sitten kuitenkin olla jotain aivan muuta.
"kun taivaalle ilmaantuu kaksi neptunusta, se on varma merkki siitä, että syntyy rillipäinen kääpiö, Harry..."

Poissa Grazygrand

 • Kansainvälinen valio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TomFelton<3
 • Pottermore: FlameCharm28
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #201 : Joulukuu 03, 2010, 20:45:17 »
Mutta jos suojelius perustuu onnellisiin muistoihin yms. niin eikö silloin se voisi ottaa lempieläimen muodon? Itse jos alan miettimään onnellisimpia muistojani niin ne liittyvät koirani kanssa vietettyihin hetkiin. Joten eikö tuollaisissa tapauksissa se voisi ottaa rakastetun eläimen muodon?
Wait till my father hears about this!

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #202 : Joulukuu 03, 2010, 22:36:52 »
^Minä näen enemmän tämän niin, että eläin muokkautuisi sen mukaan, mitä tunnet sillä hetkellä kun ajattelet vaikka juuri sitä koiraasi, ei sen että mitä ajattelemasi muisto sisältää. Jos minä nyt esimerkiksi rakastaisin jotain ihmistä ja ajattelisin häntä loitsiessani tämän loitsun, niin en silti mitenkään olettaisi suojeliukseni muuttuvan häneksi.

Kaikkihan riippuu siitä, että mistä tunteista, ajatuksista ja tuntemuksista saat voimasi luoda niinkin vahvan loitsun kuin suojeliuksen, jolloin näiden asioiden pohjalta kehittyy sen eläimen muoto, joka tukee näitä piirteitä sinussa eniten.

Poissa Yamaneko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I am the warrior of shadowclan
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #203 : Joulukuu 11, 2010, 00:36:03 »
Jaaa,
olen aina ajatellut, että tahtoisin suojeliukseni olevan susi. Mutta eihän se riipu tahdosta. No, kyllä minussa ehken jotain susimaista on...
Haukka. Jos linnuista pitäisi valita. Ennen kaikkea pidän haukoista, mutta jotenkin myös samaistun niihin. Joskus on myös sanottu, että minulla on haukan silmät (kaikkea se menee uskomaan!).
Gaselli olisi aika hauska ^^ nopea ja ketterä, pienikokoinen... kuulostaa minulta!
Tai sitten vaikkapa orava. Tai hiiri. Tai hevonen. En nyt jotenkin osaa päättää. Mutta kyllä minä vieläkin haluaisi suden, vaikka kuinka yritän ajatella luonnettani kuvaavaa eläintä. Koira tai kissa en varmasti olisi, vaikka molemmista pidänkin.
Where once was light,
now darkness falls
Where once was love,
love is no more                      -Gollum's song

Poissa Loure

 • Bloodien lasten kokoonhaalija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I don't care what people think about me.
 • Pottermore: WildQuill30294
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #204 : Joulukuu 25, 2010, 20:44:01 »
On niin paljon eläimiä, joista tykkään, mutta jos tahtoisin eläimen, joka suojelisi minua itseni vuoksi, joka jotenkin tuntuisi läheiseltä, eehkä susi.
Sudet ovat vaan niin väärinymmärrettyjä. Ja vaikka susi ei oikeastaan ole elmpieläimeni se vain jostain syystä tuntuu läheiseltä ja sellaiselta, jonka haluaisin minua suojelevan. Toisaalta haluaisin sen olevan jotain, mikä olisi uskollinen ja jota voisi halia, mutta en nyt vaihda sitä.

Susi siis.
Miten pahalta nyt tuntuukaan, pilvet väistyvät kyllä.
Mutta vaikka aurinko paistaisi pilvettömältä taivaalta, ei se estä sitä, että sisältä tuntuisi tyhjältä.

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #205 : Maaliskuu 27, 2011, 17:10:58 »
Kun olen lukenut wikipediasta vai potterwikistä, että suojelius on se, mikä eläin horoskoopiltaan on. Koska olen kaksonen, minulla oli jotkut perhoset :o

Ei se miusta tainnut horoskoopin mukaan mennä. Esim. Harryllä ja Jamesillä on molemmilla sama suojelius vaikka Harry on leijona ja James (muistaakseni?) oinas. Wikipediassa voi nyt muutenkin lukea ties mitä ei-niin-faktatietoa kun kaikki sinne rekisteröityneet pääsevät niitä artikkeleja muokkailemaan.:P Luulenpa että se menee vähän sen mukaan mitä eläintä muistuttaa ja mikä eläin on itselle tärkeä, sekä tietysti muisto jota ajattelee vaikuttaa siihen ehkä myös.

Poissa Loure

 • Bloodien lasten kokoonhaalija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I don't care what people think about me.
 • Pottermore: WildQuill30294
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #206 : Maaliskuu 29, 2011, 16:39:10 »
Kun olen lukenut wikipediasta vai potterwikistä, että suojelius on se, mikä eläin horoskoopiltaan on.
Ja muistathan, SlytherinGirl, että Tonksin suojelius muuttui ihmissudeksi. Mites se horoskooppeihin liittyy? x)
Miten pahalta nyt tuntuukaan, pilvet väistyvät kyllä.
Mutta vaikka aurinko paistaisi pilvettömältä taivaalta, ei se estä sitä, että sisältä tuntuisi tyhjältä.

Poissa lustica

 • Puuskupupu
 • Animaagi
 • Sukupuoli: Noita
 • Miten niin Lustica? Sehän on ihan pessimisti!!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #207 : Maaliskuu 30, 2011, 10:25:12 »
En ole tätä suojelius käsitettä tai siis omaa suojeliustani vielä pohtinut kovinkaan tarkkaan. Sen sijaan olen pohtinut toteemi-eläintäni (ei liity Pottereihin) ja Anigaami-muodostani olen kyllä melko varma. Toteemi-eläimeni, mikä samalla on mielestäni anigaami-muotoni on ehdottomasti Alppimurmeli. Mutta jos suojelius kumpuaa itsestään ja heijastelee "omistajaansa" uskoisin, että murmeli on myös suojeliukseni. Miksi juuri murmeli, mikä on pieni ja piiskuinen, eikä mikään vahva petoeläin tms.? No.

Murmelit elävät  korkealla alppiniityillä. Minulla olisi siis mahtavat maisemat suoraan kotiovelta, mikä olisi mulle tosi tärkeää. Aika harvoin jaksan keskittyä luonnossa, tai missään muussakaan asiassa elämässäni pieniin yksityiskohtiin, vaan ennemmin kiinnitän huomiota kokonaisuuksiin. Ja luonnossa maisema merkitsee minulle kokonaisuutta ja maiseman tulee olla hieno, eli klokonaisuuden eheä. Tämä seikka tosiaan toteutuu miurmelin kohdalla, vuorten huiput ilta tai aamu-auringossa ja raivoisa tuuli. Sopisi minulle.

Murmeli on aika pullea, hidaskin ja toisinaan kömpelö, mutta toisinaan siitä löytyy vikkelä ja leikkisä puoli. Olen kyllä kaikkia noita. Murmelit nukuvat talviunta pehmoisessa ja lämpimässä pesässään. Vaikka rakastankin talvea rakastan myös nukkumista ja laiskottelua. Keväällä murmelit nousevat talviuniltaan ja viettävät kesänsä syöden, ne saattavat etsiä ruokaansa todella touhukkaastikin, mutta toisaalta ne viettävät osan päivästään auringossa lepäillen ja nauttien olostaan. Rakastan ruokaa ja syömistä, eikä mikään voisi olla mukavaampaa kuin käpertyä kirja kainalossa sohvannurkkaan viltin alle ja kesällä pyyhkeen päälle laiturille aurinkoon. Toisaalta osaan myös olla aktiivinen ja puuhakas ja ruoanlaittoon voin käyttää paljonkin aikaa. Näihin siis tuskin tarvitaan enempää perusteluja. :)

Murmelilla ei ole kovin montaa luontaista vihollista, lähinnä kotkat saalistavat niitä. Murmeli ei voi puolustautua kotkia vastaan juuri muuten, kuin menemällä piiloon omiin käytäväverkostoihinsa. Ja juuri niin minäkin mieluummin tekisin. Menisin piiloon, enkä taistelisi, ja toivoisin, että se riittää.

Uskoisin siis, että suojeliukseni olisi sama kuin mikä on anigaamimuotoni ja toteemi-eläimeni. Siis Alppimurmeli.

Poissa Rita Gracie

 • Särmikkäät ry
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Synnynnäinen seikkailija
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #208 : Maaliskuu 30, 2011, 18:22:25 »
Leijona/villihevonen/tiikeri/mursu/haukka. Olen rohkea ja ulospäinsuuntautunut bilettäjä mutta tykkään myös laiskotella. Rakastan seikkailua ja näytän helposti mun tunteet jopa agressiivisesti. Oon myös jotenkin hauska mutta en pysty helposti olemaan täysin omaitseni muiden kuin läheisten ihmisten kanssa ja suojelen heitä keinolla millä hyvänsä. Olen joskus jopa hieman suorasanainen ja ilkeä mutta erittäin ovela ja älykäs sekä luotettava. Siksi sanoisin nuo edelliset..
a world without the rules is mine.

Unique -> Rita Gracie

Poissa halkinaurus

 • Omintakeinen makeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SeekerWillow112
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #209 : Huhtikuu 16, 2011, 18:19:40 »
Se olisi ehkä laiskiainen, koska olen usein hidas tekemään mitään ja olen aika laiskakin. Siis en väitä, että laiskiaiset olisivat laiskoja ainakaan minuun verrattuna. :D
Kenties viisas Korpinkynsi
on koti sun alttiin mielen.
Siellä älykkäät ja terävät oppii
yhdessä taikuuden kielen.

Poissa Minea

 • Kelvollinen leijona
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kolmas niistä Weasleyn kaksosista.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #210 : Huhtikuu 18, 2011, 00:21:08 »
Itseltäni ei löydy mielipidettä siihen että minkä perusteella se suojelius nyt pitäisi valita, itse ainakin vain mietin siltä kantilta että mikä tuntuu sopivimmalle. Olen toki samaa mieltä esim. Gemmssyn kanssa Harryn, Dumbledoren, McGarmiwan, Severuksen ja Chon suojeliuksista, että ne mätsää kyllä hyvin, mutta en myöskään kumoa sitä teoriaa että se suojelius nyt vaan olisi se eläin josta on parhaimmat muistot juurikin esim. lapsuudesta. Tosin, jos sille linjalle lähdetään niin olisiko sitten esimerkiksi. Harryn suojeliuksen sitten pitänyt olla käärme (Viisasten kivi, Dudleyn synttärit matelijatalossa). No jaa, itselläni nyt ei ole mitään erikoisemmin hyviä muistoja erityisten eläinten kanssa. Kissa tai koirahan se olisi jos lapsuudesta tärkeän eläimen valitsisin kun ne ensimmäiset lemmikit talossamme olivat, mutta mutta...

Bambi. Elikkä valkohäntäpeuran nuoren ja eloisan vasan voisin hyvinkin kuvitella tupsahtavan sauvani kärjestä. Siinäpä se minun tavoin malttamattomana ja energisenä hyppisi vallan ympäriinsä ja siinä sivussa ehkä vähän keskittyisi siihen suojelemiseenkin. Jottenkin tuo tuntuisi tosi omalta jutulta, ja no mainittakoon sitten vielä että voi olla että se Disneyn klassikkoelokuva, nimeltänsä Bambi nimittäin, on yksi suosikeistani. Tämän perusteella en suojeliustani kuitenkaan valinnut; yhteensattuma, sattuma yhteen.
Sunshine, daisies, butter mellow, turn this stupid, fat rat yellow.
- TU ES FOLLE ? TU ES UNE SORCIERE OU QUOI?

Poissa Kanfley

 • Lemmikki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulki koira musta, susi suuren siimeksen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #211 : Huhtikuu 18, 2011, 17:16:21 »
Kiperä kysymys.

Ensimmäisenä tulee mieleen jokin iso koira, mahdollsiesti suursnautseri tahi irlanninsusikoira tai susi. Erityisesti susi on muodostunut minulle hyvin tärkeäksi eläimeksi. Olemme molemmat väärinymmärrettyjä, meistä liikkuu vääri huhuja. Sudet ovat jylhiä ja villillä tavalla kauniita eläimiä, joita kuitenkin vihataan melkein syyttä.

Tai sitten ehkäpä joku lintu, mahdollisesti jokin arapapukaija tai korppi, mutta joutsenkaan ei olisi mahdoton vaihtoehto. Tunnen suurta kiintymystä kaikenlaisiin lintuihin, yksi suurimmista haaveistani olisi lentokyky. Pidän korkeista paikoista ja päästä sinne minne muilla ei olisi mahdollisuutta tunkeutua. On hauska nauraa sieltä ylhäältä sitten.

Joko ara tai susi se luultavimmin olisi. :3
Intohimomme ovat oikeita Feeniks-lintuja. Kun tuli tuhoaa jonkun niistä, tuhkasta nousee heti uusi.

Poissa Pinkki matkalaukku

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #212 : Huhtikuu 23, 2011, 04:31:40 »
Kyllä se varmaan olisi se kultakala. Aina olen niistä pitänyt ja aina niitä on ollut. On ne vain niin kauniita nuo kultakalat, mutta en minä sitä sen perusteella valinnut. Kultakaloilla on tärkeä sija elämässäni. Siksi olisi hienoa jos suojeliukseni olisikin kultakala.

Poissa Cobb

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #213 : Huhtikuu 25, 2011, 09:43:46 »
Minulla varmaan olisi koira samasta syystä, kuin Dragonilla, eli rakastan niitä niin hirveästi. :)
Älä aliarvioi minua vain siksi, että olen nuori.

Avada Kedavra! -> Avaudu Kebabrulla! >:-D

Poissa sarvipyrstö

 • Viikatemiehen serkku
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Harvat käsittävät käärmeiden kauneutta <3
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #214 : Toukokuu 03, 2011, 18:14:13 »
sudenkorento tai kakadu. ne ovat jotenkin lähellä sydäntä. olen mieltynyt kaikkeen mahdolliseen lentävään, joten sudenkorento olisi loistava vaihtoehto. ja kakadut ovat niin kauniita ja söpöjä ja energisiä... niissä vain on sitä jotain :)
Mitä turhia syömään, nälkä tulee joka tapauksessa.

Adcantus

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #215 : Toukokuu 03, 2011, 21:15:11 »
Naurulokki. Olen sosiaalinen (jopa vähän piikittelevä ja pomotteleva) ja viihdyn "laumassa", mutta olen myös itsenäinen. Rakastan sekä merta että taivasta, ja olisi hienoa elää molemmissa: lentää taivaalla ja uida meressä.

En "fanita" naurulokkeja eivätkä ne ole lempieläimiäni, mutta ne ovat varmaan lähinnä omaa luonnettani. Suojeliukseni ei ehdottomasti olisi mikään koira (vaikka pidänkin koirista), varsinkaan säyseä sellainen, sillä olen temperamenttinen ja määrätietoinen, enkä muiden tahtoa myöntelevä hiljainen hissukka.

Poissa Anilina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #216 : Toukokuu 03, 2011, 22:27:31 »
Ilves.

Ilvekset ovat olleet lähellä sydäntä sen jälkeen kun Poika ja Ilves -elokuva ilmestyi, eli jo melko kauan lapsuudesta lähtien. Ne ovat mielestäni upeita eläimiä ja saavat kunnian olla Suomen ainoaita luonnon kissapetoja. :)

Silloin kun luin Azkabanin vangin ensimmäistä kertaa, ja suojeliukset tulivat kuvioihin niin tiesin heti oman suojeliukseni olisi ilves. Eikä se päätös ole muuttunut koskaan. Oli melkoinen yllätys, kun Kingsley Kahlesalpan suojelius oli ilves. Nämä eläimet ilmestyvät niin harvoin elokuvissa tai kirjoissa.
lunamoon --> Anilina

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #217 : Toukokuu 03, 2011, 23:25:57 »
Luultavasti bengalintiikeri. Tiedän, että kuulostaa suureelliselta, mutta se oli daemonini (aikana jolloin en edes kunnolla sitä sellaiseksi tajunnut) ensimmäinen kunnollinen hahmo, joka kulki kanssani hankalana aikana (tuoden pisaran iloa päivään). Tiikerissä on sitä vapautta ja riemua, jonka tunnetta tarvitsisin suojeliuksen loihtimiseen.

Toinen minkä voisin kuvitella kuvastavan itseäni, koska monet siihen sopivat muistot tuovat paljon iloa ja yleistä hyvää oloa, on eurooppalainen metsäkissa.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 04, 2011, 00:59:24 kirjoittanut Mortti »

Poissa takkuturkki

 • varjoissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • yes, i can
  • tumblr
 • Pottermore: StrikeWizard7023
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #218 : Toukokuu 06, 2011, 18:00:38 »
Minun suojeliukseni olisi varmain Susi tai kissa.

Susi, koska se on lempi eläimeni ja jossain määrin olen hieman petomainen. Viihdyn myös "laumassa" (vaikkakin olen enemmän se yksinäinen susi). Sitäpaitsi sudet ovat aina sydämmelläni.

Mutta enemmän veikkaan itse kissaa. Käyttäydyn kissamaisesti. Olen esim. saanut usein maininnan että tarvitsen raapimispuun (kyllä :)) Raavin (ja revin) kaikkea mikä tielle tulee tai sitten muuten vain. Olen myös aika notkea ja kuten moni muukin on itsestään maininnut käperryn kerälle. Säästä riippumatta.
elämättömyysaika jähmettynyt

Horatius Kuhnusarvio

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #219 : Toukokuu 08, 2011, 09:44:24 »
Minulla olisi susi, koska se on vähän kookkaampi kuin jänis tai hirvi.

Poissa Peace

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • World need Peace I think please, <3
  • Always Selena
 • Pottermore: WildSnitch75
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #220 : Toukokuu 16, 2011, 19:46:43 »
Ehdottomasti KANA! :D No koska:
1. Tykkään kanoista ylikaiken.
2. Tykkään herätä minun kännykän herätyskellolla (Soittto on Kukukiekooo!!)
3. Kanat ovat suloisia.
4. Kanamunat ovat herkullisia.
ja
5. Kanat ovat söpöjä x)

Okei, Oon joskus outo mutta Elämä on :)
Aurinkolennikki,sitruunakeksi
muutu tyhmä rotta keltaiseksi


-Ron Weasley VK ♥

Poissa Kissanminttu

 • Yli-Blondi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ಠ_ಠ
  • Tumblr
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #221 : Toukokuu 17, 2011, 20:38:53 »
Oma suojeliukseni on Kotka (maa- kotka), iso ja uljas lintu joka on vaikuttava ja ylväs.
Kotka kun vain on minun sieluneläimeni. :)
...Maan pimeys hangen alla
puistoja puistattaa.
Jäätakki on vaahteralla,
kastanja aivastaa...

Poissa streakflank

 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #222 : Toukokuu 18, 2011, 13:50:43 »
Minun on ehdottomasti jokin kissaeläin ja tiikerin olemus ja käyttäytyminen on lähimpänä itseäni.
Olen samanlainen aristokraattinen lymyilijä. En aiheuta mekkalaa turhanpäiväisesti, vain jos tarve vaatii. Olemukseni on myös jonkin verran vakavasti otettava, mutta sisemmältä löytyy leikkisyys ja lämpöä rakastava loikoilija.

Mutta jos suojeliukseni vaihtuu se voisi olla kärppä. Kärppä on pieni mutta häijyn rohkea piileskelijä, joka iskee suurempien saaliiden kimppuun, mutta pakenee livistäen koloonsa piiloon, jos tilanne kääntyy uhkaavaksi. Näin luihuseen sopivanan tämä voisi olla myös toinen sopiva suojelius.
Streakflank left the paw post

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #223 : Toukokuu 22, 2011, 19:48:38 »
Jaa.. olipas vaikea kysymys:D suojeliukseni olisi luultavasti saksanhirvi, metsäpeura tai sinikettu ehkä mieluiten saksanhirvi, koska ne ovat jotenkin niin ylväitä eläimiä^^ uros tietenkinXD

Hevoskotka

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #224 : Toukokuu 22, 2011, 20:36:04 »
Mnh, vaikea kysymys. Mieluiten toivoisin sen olevan jokin lintu, kotka, feeniks, pöllö...
Mutta luulenpa kuitenkin että se olisi tiikeri, koska olen erakko, huomaamaton, pidän vedessä peuhaamisesta ja tiikerit on söpöjä, voimakkaita ja nopeita.

Poissa neiti moitteeton

 • Hanki kevätauringonpaiste!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lukisin, jos kirja ei olisi lukutoukan limassa!
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #225 : Toukokuu 28, 2011, 09:42:38 »
suojeliukseni olisi varmaan sarvipöllö. Eläin on aika tuntematon, mutta aika ihana pöllölaji. Se saalistaa öisin ja minulla on aina tarve päästä kesällä keskellä yötä saalistamaan jotain tuoreita ulkoa(kuten marjoja(vadelmoja),ruohosipulia ja porkkanoita). Sarvipöllöllä on pienet ns. sarvet, ja minä kun olen kuulemma aina päälle käyvä henkilö(ei kirjaimellisesti) niin sarvista voisi olla apua siinä:)

Lucmey

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #226 : Kesäkuu 02, 2011, 23:07:32 »
HM.. Suojeliukseni olisi kuusipeura. Ne jotka eivät nyt tiedä että mitä eroa on kuusipeuralla ja tavis peuralla, niin kuusipeuralla on bambin pilkut myös täysikasvuisina.

Tai joko toisena vaihtoehtona, suojeliukseni olisi punakettu. Minulla ei ole hajuakaan miten se poikkeaa normaali ketusta, luultavasti väritykseltä.

Poissa lilja

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #227 : Kesäkuu 10, 2011, 19:38:49 »
Suojeliukseni olisi varmaan hevonen, koska olen nopea ja ketterä.

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #228 : Kesäkuu 18, 2011, 23:47:26 »
Minun suojeliukseni olisi mitä luultavemmin koirasusi tai Kanadaeskimokoira.

olen luonteeltani iloinen, ja haluan saada ystäväni nauramaan. Olen hauska, uskollinen ja haluan auttaa ystäviäni ylämäessä. Ystäväni ovat todella tärkeitä minulle ja ilman heitä en olisi mitään. Tekisin mitä tahansa ystävieni eteen. Ja olen saanut tässä puitteissa ystäviltäni täyden luottamuksen ja arvostuksen:)
Tästä syystä olen kaveriporukkamme terapeutti :D
Olen itse kokenut elämässä hieman kovia (masennusta jne.) mutta niistä on selvitty ihan vain selviämällä. Minusta on hienoa että voin auttaa vaikka vain kuuntelemalla muiden huolia.
Minusta ei ainakaan kuulemani perusteella saa helposti ystävää :D Minua on kuulemma vaikea lähestyä koska olen niin väliinpitämätön, ja taas toisaalta olen seurallinenX) Luonteeni on arvaamaton, vaikka olisikin tuntenut minut jo kauan.

Luonteeni perusteella voisin olla jokin vähän hankalempi koira. Ehkä koirasusi.
Koirasusi on hankala koulutettava. Mutta kun sen luottamuksen saa, siitä saa uskollisen ystävän. Koirasudet ovat touhukkaita, ja tarvitsevat paljon liikuntaa. Kaikenkaikkiaan koirasusi on kaunis rotu ja loistava koira metsästykseen sekä seurakoiraksi. Koirasudessa on sutta ja koiraa, ja tämän takia arvaamaton ja ehkäpä liian arka tai liian agressiiviinen. Tämä eläin olisi suojeliukseni koska itse pidän tästä koirarodusta todella paljon. Se edustaa ihmisen parasta ystävää ja jotain villiä mitä ei ihmisenkään hienoin tekniikka ei voi kesyttää.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 06, 2011, 00:42:57 kirjoittanut Husky »

Poissa peconen

 • Kermakalja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixNight91
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #229 : Kesäkuu 21, 2011, 01:14:12 »
Delfiini tai kotka. Molemmat ovat mielestäni vapauden symboleja ja itse haluan olla mahdollisimman vapaa ja avaramielinen.
''Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?''

- Albus Dumbledore

Poissa Tatti

 • monikirjoinen ilmestys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nauru pidentää ikää!
 • Pottermore: RoseKey750
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #230 : Kesäkuu 21, 2011, 12:14:22 »
Suojeliukseni olisi varmaankin papukaija, koska olen melko puhelias ihminen ja pidän värikkäistä vaatteista. Suojeliukseni voisi olla kuitenkin myös kissa, koska olen aika laiska ja nukkumishaluinen..
Sammakkokin olisi mahdollinen vaihtoehto, olen jotenkin vain sitä mieltä.. :)
"Aah, niinpä tietysti", Ron sanoi ja läimäytti otsaansa, "Unohdin, että me jahdataan Voldemortia kirjastoautolla." :)

Hätisarama

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #231 : Kesäkuu 25, 2011, 22:55:48 »
Se olisi papukaija tai jokin suurempi eläin, kuten susi.
Papukaija sen perusteella, että olen kova puhumaan ja niin ovat muutkin perheeni jäsenet. Joskus 'liika puhuminen' menee tuttavien mielestä jopa ärsyttäväksi, niin kuin varmasti liika papukaijan kaakatuskin tai puhuminen, jos se sellaiseen on oppinut.
Se voisi olla myös susi, koska en ole koskaan pitänyt kauheasti koirista, mutta sudet ovat kiehtovia. Ne ovat jännittäviä ja kauniita eläimiä, jotka puolustavat toisiaan ja liikkuvat mieluummin laumassa kuin yksin.

Poissa Drew

 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #232 : Kesäkuu 26, 2011, 03:47:20 »
Suojeliukseni voisi hyvinkin olla susi, sillä isäni on minulle erittäin läheinen ja hänet tunnetaan usein nimellä Wolfman. Hänen vasempaan olkapäähän on tatuoitu susi. Lieneekö kuitenkin sattumaa, että vasemmassa silmässäni on suden pään muotoinen kuvio, joka kiemurtelee pupillin ympärillä. Olen hyvin ylpeä kuviosta ja tunnen isän ja minun välillä olevan erityinen yhteys. Tämän takia suojeliukseni voisi mahdollisesti olla susi, mutta luonteeni puolesta se ei välttämättä sopisi. En esimerkiksi ole kovinkaan laumaeläin tai mitään sellaista, mutta koska mitään muuta suojeliusta en päähäni saa, niin heitän nyt tuon suden. Se nyt voisi olla paras mahdollinen tällä hetkellä.

Poissa Iseeviot

 • Vuotislainen
Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #233 : Kesäkuu 26, 2011, 13:29:23 »
Suojeliukseni olisi mitä luultavimmin papukaija: toistan monta kertaa samat asiat. Pingviiniksi minua on sanottu monta kertaa ylitaipuvien käsieni takia, jotka ihmeellisesti saavat minut pingviiniltä näyttämään.

Poissa Linnaea borealis

 • Luudan päällä joka säällä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #234 : Kesäkuu 26, 2011, 15:28:05 »
Enpähän tiedä, mutta jos pitää joku sanoa, niin ankka... Koko ajan mölyämässä ja säätämässä, kuten minäkin. Olisihan leijona aika mahtava, joten varmaan pomppisin innosta jos sen saisin... :))
"Urheutta on monenlaista. Vaaditaan paljon
urheutta nousta vastustamaan vihollisiaan,
mutta sitä tarvitaan myös silloin, kun noustaan
vastustamaan ystäviä."

Poissa Kirsikankukka

 • Noita
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #235 : Kesäkuu 27, 2011, 13:37:30 »
mulla olis kissa tai peura.kosak lempi eläimeni on kissa ja peurat on niin ihnia ja söpöjä.
Elisabeth -> Kirsikankukka

Poissa Sege

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Fred in memorian
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #236 : Heinäkuu 09, 2011, 13:02:52 »
Minun suojeliukseni olisi varmaan marsu.Marsuthat ovat hyvin seurallisia eläimiä,eivätkä tykkää olla yksin.Lisäksi ne ovat aika pikkuruisia kuten minäkin.
Ginny Weasley est le meilleur!!!!

Poissa DIASPRO

 • hirviä stalkkari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • seisoo sateessa & aina äänessä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #237 : Heinäkuu 09, 2011, 14:33:13 »
Minusta tuntuu, että minun suojeliukseni olisi aika varmasti riikinkukko. Olen hyvin ylpeää tyyppiä ja tykkään kävellä ulkona ja näyttää kuka olen. Olen rohkeasti minä ja hyvin ylpeä siitä. Riikinkukot ovat ylpeitä ja kävelevät niin, näyttääkseen olevansa ylpeitä. Ne ovat suuttuessaan vaarallisia lintuja, jotka nokkivat ärsyttäjän kädet verille ja ovat hyvin nokkavia. Riikinkukko on muutenkin jotenkin minun suojeliuksekseni käyvä.

jossei riikinkukko niin ehkäpää .. jonkinlainen iso käärme tai valkopäämerikotka. kissa olisi myös yksi vaihtoehto
LUIHUISTENPRINSESSA, mutta silti niin huomaamaton ♔

Lunajuu

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #238 : Heinäkuu 09, 2011, 15:49:06 »
Suojeliukseni olisi varmaankin sieppeli tai kani.
Sieppeli sen takia, että kun ensimmäistä kertaa luin Lisko Scamanderin kirjoittaman kirjan Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, törmäsin siellä sieppeliin(vai olikohan se sittenkin se huispauskirja?) ja ihastuin siihen oikopäätä. Nimittäin, minäkin osaan väistellä ihmisiä, jos en pidä jostain henkilöstä, osaan sulkea hänet kokonaan pois elämästäni, eikö olekkin kätevää?
Kani taas sen takia, että osaan "loikkia" pois ongelmien luota jos niitä näkyy edessä päin. Se olen oppinut kokemuksieni kautta, joita on ollut pahojakin melko monta.

Poissa Episkey

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #239 : Heinäkuu 15, 2011, 02:58:28 »
Hyvä kysymys! Suojeliukseni olisi varmaankin joko Feeniks-lintu tai leijona. Olen aina ollut kiinnostunut kaikista fantasiaolennoista, ja Feeniks-lintu on erittäin kaunis ja voimakas eläin. Leijona on taas yksi niistä vahvoista eläimistä, jotka samaan aikaan näyttävät ja kuulostavat vahvoilta, mutta niissä piilee silti aina jonkilaista hellyyttä ja lämpöä. En tiedä. Nämä kyseiset eläimet tulivat ekoina mieleen. Kalakin olisi kiinnostava, miltäköhän näyttäisi kun kala "uisi" ilmassa? Mahtavalta :)

Poissa Casparius

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #240 : Heinäkuu 18, 2011, 18:43:38 »
 MM se olis ehkä Demansis eli Perhovalas (mutta pienempi versio) :D, sillä se on hienon näköinen ja ovat viisaita eläimiä.

http://www.melnworld.com/suomeksi/kulttuurit.php3?id=2

Poissa Yove

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #241 : Heinäkuu 18, 2011, 21:39:20 »
Omani olisi varmasti hevonen. Hevoset ovat tietyllä tavalla voimakkaita ja nopeita, mutta kuitenkin ystävällisiä, uteliaita ja nöyriä. Aina hevosia ajatellessani mieleeni tulee vapaus ja se sopii hyvin itseenikin.
Jotenkin hevosista aina näkee, että niissä on pinnan alla paljon enemmän kuin mitä ne ensin antavat ymmärtää.

Adessa

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #242 : Heinäkuu 20, 2011, 18:12:39 »
Minun suojeliukseni olisi varmasti hevonen! Olen aina rakastanut hevosia ja nauttinut niiden seurasta. Minusta ja pienestä varsasta löytyy paljon samoja piirteitä. Varsa on utelias, innokas oppimaan uutta, rohkea ja avoin uusille asioille. Hevoselle voi kertoa kaikki murheensa, eikä se kerro niitä eteenpäin. Suojeliukseni olisi siis siro, pitkäharjainen ja kaunis valkoinen hevonen.

Poissa Hupi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #243 : Heinäkuu 22, 2011, 22:28:34 »
Se olisi varmaankin koira. Syystä että olen pienestä asti ollut koirien kanssa tekemisissä. Pienenä piti nukkuakkin koirankopissa koira lauman seassa:D Pidän myös paljon liikunnasta ja riehumisesta ja osaan puollustaa ärhäkästi minulle tärkeitä ihmisiä.

Poissa psyca

 • solmio rosmo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #244 : Heinäkuu 27, 2011, 00:50:22 »
Olen vakaasti sitä mieltä, että suojelius (ja animaagihahmo kulkevat käsikädessä, ja perustelinkin jo Mikä olisi animaagihahmosi osioon miksi se) olisi lumileopardi. Jostain syystä kyseinen eläin viehättää minua suunnattoman paljon, mutta toisaalta vousi aivan hyvin olla loogista myös, että suojeliukseni olisi koiraeläin, sillä olen viettänyt 16 vuotta yhteiseloa koirien kanssa.
aka san-san

Poissa amazon

 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #245 : Heinäkuu 27, 2011, 16:00:49 »
Luultavasti hai. (Ainakin toivon niin) Olen aina ollut kiinnostunut niistä, ehkä siksi että ne ovat niin vanha laji.
Plus se että niiden on pakko pysyä liikkeessä koko ajan, että pystyisivät hengittämään - olen usein ajatellut että sama pätee itseenikin.

Poissa Seljasauva

 • Utelias
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #246 : Heinäkuu 27, 2011, 21:34:51 »
Suojeliushahmoni voisi olla dinosaurus (Rex), mutta jos se ei käy niin sitten kirahvi, koska ne ovat isoja eläimiä.
Minusta olisi kivaa jos suojelius olisi mahdollisimman iso :)

Jos tunnesiteet otetaan huomioon, niin sitten varmastikin entinen koirani.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #247 : Heinäkuu 27, 2011, 21:48:58 »
Kuvittelisin, että joko käärme tai valkoinen koiraeläin. Tosin käärme taitaa kuvastaa enemmän sitä puolta itsestäni, jonka avulla kovin montaa onnistunutta suojeliusta ei loihdittaisi...

Poissa suosirri

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #248 : Heinäkuu 28, 2011, 01:15:53 »
Kyllä se mun suojeliukseni koira olisi. Hyväntuulinen, miellyttämisenhaluinen laumaeläin, omilleen loppuun saakka uskollinen mutta vieraita kohtaan välinpitämätön. Eikä erotu joukosta, koska on "vain" niin tavallinen eläin kuin koira on.

Kun nyt miettii, niin kaikkein omin suojelius mulle olis varmasti mun oman koirani näköinen. Siperianhusky siis. Siihen mä sattuneesta syystä kykenisin varmasti luottamaan eniten. En mä tiedä olisiko sillä, miten paljon mä luotan suojeliukseni kykyyn suojata mua, loppuviimeksi vaikutusta sen voimiin, mutta ainakin mä tykkään kuvitella että näin olisi. :3

Poissa Domino

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #249 : Heinäkuu 29, 2011, 12:56:55 »
Minun suojelukseni olisi ehkä saimaannorppa, marsu tai hamsteri.

Saimaannorpista olen pitänyt aivan pienestä lähtien ja ne on söpöjä ja uhanalaisia.
Itsekkin olen vähän niinkuin "uhanaainen" sillä minun kaltaisia ei ole paljon. (Olen todella erikoinen ihminen)
pelastakaa saimaannorpat!
Marsu on todella söpö eläin. Omistan kaksi marsua jotka ovat ihania <3!
Marsut ovat laumaeläimiä. Itse piän jutella ja olla muiden kanssa, mutta viihdyn todella hyvin yksinkin!
En tiedä muista marsuista, mutta minun omani pitää paljon ääniä, jotka ovat yllättävän kova äänisiä!
No, minäkin osaan äänellä äänekkäästi.

Hamsterikin on todella söpö. Minulla oli pari vuotta sitten sellainenkin, mutta siitä tuli vanha ja se kuoli. Sain noin puolivuotta sen jälkeen uuden hamsterin, joka tietenkin vielä elää.
Hamsterit eivät ole laumaeläimiä. Niinkuin juuri sanoinkin, viihdyn seurassa, mutta tykkäään olla yksinkin!
Ainain minun kääpiöhamsteerini olivat aika ärhäkkiä,  osaan minäkin olla ärhäkkä!

Siinä oli perustelun! Toivottavasti ne riitttävät!

Poissa Semmé

 • Sievä Sivetti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Bumtity Bumtity Bum! My life for you!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #250 : Heinäkuu 29, 2011, 21:40:58 »
Suojeliukseni voisi olla genetti.
Nuo sivettikissat ovat hieman erikoisempia otuksia, eivät kissoja, eivätkä näätiä, vain jotain siltä väliltä. Niinkuin minäkin olen jotain ihmisen ja aivan jonkun ufon väliltä. ;D
Ja ovat juuri sellaisia arkoja yöeläimiä kuin minäkin.

Mutta toisaalta, kyllä joku peruskoira voisi kanssa vaikuttaa suojeliukseltani. Miellyttämisenhaluinen, rempseä laumaotus, joka pitää hellyydestä ja on uskollinen 'omille ihmisilleen' (:

Mutta toisinaan olen aika erakoituva, joten kissa voisi myös mahdollisesti olla suojeliukseni, sillä pidän kyllä aikaajoin huomiosta, mutta tykkään vaellella joskus aivan yksin.

Mene ja tiedä, nuo kuitenkin voisivat olla varteenotettavia vaihtoehtoja (:
”Teidän lakinne ja oikeutenne, ha, ha, ha, ha.  Niitähän minun pitikin ampua.”
-Homsantuu

Poissa Casparius

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #251 : Elokuu 01, 2011, 21:00:55 »
mut se vois kans olla berninpaimenkoira, koska meil on sen rotunen koira ja ne on aikuiseen isoi ja vahvoi koirii

Yozora

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #252 : Elokuu 02, 2011, 01:54:45 »
Uskon, että suojelukseni olisi koira.

Ensinnäkin viihdyn todella korien kanssa ja tunnen niiden lähellä oloni turvalliseksi ja huolettomaksi, oli mikä rotu nyt tahansa kyseessä. Uskoisin kuitenkin, että se olisi rodultaan joko siperianhusky tai länsisiperianlaika. Huskyt ovat hyvin viisaita ja ymmärtäväisiä otuksia ja ne olisivat oikein mahtavia suojeliuksia. Itselläni on taas laika ja olen niiden luoteen kanssa oppinut elämään

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #253 : Elokuu 02, 2011, 02:01:28 »
Kuvittelisin, että joko käärme tai valkoinen koiraeläin. Tosin käärme taitaa kuvastaa enemmän sitä puolta itsestäni, jonka avulla kovin montaa onnistunutta suojeliusta ei loihdittaisi...

Olen melko varma, että se olisi kuin olisikin käärme. Minulle käärme merkitsee sitä, että pystyy hallitsemaan omat tunteensa ja tekonsa. Käärme on voimakas hahmo, joka on kuitenkin myös tunteikas, mitä vaaditaan suojeliusta varten. Uskon että saadakseen onnistuneen suojeliuksen sinun täytyy myös uskoa siihen, että loihtimasi hahmo pystyy suojelemaan sinua. Ankeuttajat vaikuttavat ihmismieleen ja sieluun, joten käärme olisi oiva vastus minulle niitä vastaan.

stardust

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #254 : Elokuu 02, 2011, 12:13:57 »
Aluksi mietin, että suojeliukseni olisi ehdottomasti jokin nopea ja voimakas eläin, kuten leijona tai hevonen.
Sitten kuitenkin pohdin hetken itseäni. Olen aina ollut nopeampi kuin voimakas, arvostan nokkeluutta ja viekkautta nyrkkien heiluttelun sijaan.
Onnellisuuden minulle tuo tunne kun saan juosta niin kovaa että sydän meinaa haljeta ja kun pääsen päämääriini omin keinoin.
Sitten mietin eläimiä joiden hieman eriskummallista, mutta kaunista ulkonäköä olen ihaillut aina.
Itsekkin pukeudun massasta poikkeavasti, olen erilainen ja oman tieni kulkija.
Hyeenakoira, ei siis se perinteinen hyena vaan se toinen, olisi varmasti yksi mahdollisuus suojeliuksekseni. Se olisi ovela, vikkelä ja unhanalainen. Minusta aina erittäin kaunis eläin, vaikka muiden mielestä ehkä jopa ruma ja eriskummallinen.
Toinen vaihtoehto olisi gepardi. Se olisi minulle ehkä se todenäköisin.
Olen ihaillut niitä aina, niiden räjähtävää nopeutta, kauneutta, omalaatuisuutta ja kykyä selvitä savannin oloista.
Gepardi ei ole vahva, uljas tai upea niin kuin leijona, mutta se on omalaatuisella tavallaan yksi kauneimmista eläimistä.
Gepardi siis luultavasti olisi suojeliukseni.

Poissa Cännibl

 • Tuulen Varjo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Why are you wearing that stupid man suit?
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #255 : Elokuu 03, 2011, 21:51:21 »
Suojeliukseni olisi varmaankin karhu.

Tilanteessa, jossa pitäisi ajatella iloisia, pitäisi olla myös varma, että suojelius varmasti päihittäisi ankeuttajat.
Ajatus karhusta toisi minuun varmuutta ja mesikämmen myös muistuttaa minua pienesti. Saattaa olla vaarallinen, jos niikseen tulee, mutta muuten lempeä köntys ;) Pidän myös kovasti hunajasta! :D

¤ Cännibl ¤
If do not prise a life, do not deserve a life!
- John Kramer

Poissa Scaredy Dandelion

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: QueenStrike5
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #256 : Elokuu 05, 2011, 08:25:15 »
Suojeliukseni olisi vompatti. Eläin näyttää vaarattomalta ja kömpelöltä, mutta puree ja raapii uskomattomalla voimalla ja nopeudella - tarpeen tullen. Minulla on omituinen mieltymys muihinkin Australian eläimiin, eli en yllättyisi, vaikka suojeliuseläin olisi vesinokkaeläin. Myös se on omalaatuinen, ehkä vähän sekasikiöksikin arvosteltu otus.
 Vompatti osuu ehkä kaikkein lähimmäs. Nähdessäni vompatin kuvassa tai TV:ssä, mun tekisi mieli painaa kasvoni sen turkkiin. Jännä otus!
"You can't give a Dementor the old one-two!"

Poissa Alexandra

 • Kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #257 : Elokuu 05, 2011, 13:07:39 »
Minun suojeliukseni olisi luultavasti naarashirvi. Ja mistäkö se johtuu? Severus Kalkaroksen suojelius on naarashirvi, ja olen kiintynyt mieheen mielettömästi. Hän on aina ollut sankarini, ihan alusta asti :) En koskaan uskonut hänestä mitään pahaa.. En enää sen jälkeen, kun Orave kertoi Harrylle Severuksen yrittäneen pelastaa, eikä tappaa Harryn. Siitä lähtien Severus on ollut minun suosikkini :)

Myös naarastiikeri voisi olla luonteeni kannalta suojeliukseni. Tiikeri on räväkkä petoeläin, sulavaliikkeinen ja ketterä kissa.

Poissa Viuhpiipore

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #258 : Elokuu 05, 2011, 13:29:54 »
Suojeliukseni olisi varmasti merihevonen, sillä se on lempieläimeni.
Viuhpiipore - velhomaailman karkki nro.1

Poissa Pippuripiru

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pieni, mutta pippurinen!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #259 : Elokuu 05, 2011, 13:41:19 »
Oma suojeluseläimeni olisi varmaankin delfiini tai sitten vapaana juoksenteleva koirasusi.

Delfiini varmaankin siksi, koska delfiinit ovat fiksuja ja sympaattisia eläimiä. Lisäksi rakastan uimista ja sukeltamista, joten samaistuisin tähän eläimeen.

Koirasusi taas siksi, koska ne juoksentelevat vapaana, elävät kuten itse haluavat. Olisi hienoa olla puoliksi villi ja vapaa, ja puoliksi ihmisten rakastama suloinen nelijalkainen ystävämme.
Minulla on vain yksi elämä, ja sen aion elää täysillä!!

Poissa suklaapatukka

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #260 : Elokuu 10, 2011, 13:44:02 »
Suojelukseni... varmaankin joutsen tai naarasleijona... En tiedä miksi mutta jotenkin nämä eläimet kuvastavat minua. :)
Alexandra: minunkin lemppari on ollut Kalkaros jo alusta alkaen. Ykkösestä lähtien mua kiehtoi hänen salaperäisyys... mut en silti usko että suojelukseni olisi naarashirvi, sehän oli Lilynkin suojelius. Mua kiinnostais tietää mikä Kalkaroksen suojelius oli ennen kun Lily kuoli? Sehän muuttu kun Lily kuoli ja kun Kalkaros oli niin rakastunu, sama kävi Tonksilleki ku se oli niin rakastunu Lupiniin et sen suoljelius muuttu.

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #261 : Elokuu 10, 2011, 16:11:06 »
Varmaan urosleijona (uros koska näyttävämmän näköinen kuin naaras). Tunnen muutenkin yhteyttä leijoniin koska se on horoskooppimerkkini ja muutenkin jotenkin symppiksiä (minusta se että noinkin vaaralliset eläimet viettävät 20h tuntia vuorokaudessa pelkkään makoiluun, nukkumiseen ja turkinhoitoon on vaan jollain oudolla tavalla söpöä).
And they dream in their sleep

Poissa yrraH

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: newtkey76
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #262 : Elokuu 11, 2011, 01:11:00 »
Tämä ei ehkä / luultavasti liity oikeastaan tähän mutta (en tiedä onko tätä kysytty ) mutta haluasin kovasti tietää mikä olisi/on Hagridin suojelius :) ?

//Tulin miettineeksi mikäköhän olisi Hagridin suojelius? mielestäni se voisi olla Lohikäärme hevoskotka (räiskeperäinen sisu-lisko :D) en tiedä JAAA oma suojeliukseni on koira

//Kaksi peräkkäistä viestiä yhdistetty. :) -gamma
« Viimeksi muokattu: Elokuu 12, 2011, 00:16:39 kirjoittanut gamma »

Poissa Benu

 • tribuutti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #263 : Elokuu 15, 2011, 21:14:40 »
Suojeliukseni olisi luultavasti kettu, sillä ne ovat minusta todella kauniita eläimiä ja niiden turkki on niin ihanan värinen. Lisäksi ne ovat koiraeläimiä ja pidän koirista. En kuitenkaan haluaisi, että suojeliukseni olisi koira.

Suojeliukseni voisi olla myös jokin lintu, kuten neitokakadu tai hyasinttiara. Luultavasti siksi, että linnut ovat mukavia ja olen aina halunnut papukaijan. Myös jokin suomalainen lintu voisi olla kiva, kuten valkoselkätikka.
:))

Poissa Magic girl

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valar Morghulis
 • Pottermore: WhitchThorn22397
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #264 : Elokuu 16, 2011, 21:40:21 »
Hmm...
Kun mietin mikä eläin voisi kuvastaa minua niin on kaksi vaihtoehtoa. Joko Hevonen tai Käärme. Ne on aika erilaiset mutta tässä mietin kumpi se sitten olisi. No aloitetaanpas miettimään/perustelemaan.

Hevonen siksi koska minä rakastan mennä kovaa... Ja jotenkin vaikka hevoset ovat saaliseläimiä ne kuvaavat minulle kuitenkin voimaa ja valtaa. Ihmiset yrittävät kontrolloida niitä ja onnistuvatkin siinä, mutta kukaan ei voi koskaan taata sen käytöstä se voi villiintyä ja lakata kuuntelemasta, vähän kuin minä :) Minun paremman puoleni suojelius olisi jokin siro hevonen, varmasti musta väriltään.

Käärme on yleisesti pelätty eläin (ei aina), mutta ne ovat minusta hieman väärinymmärrettyjä. Ne ovat omalla tavallaan kauniita ja kiehtovia. Ne kuitenkin kulkevat maata pitkin ja tarvittaessa valmiita hyökkäämään ja puolustamaan itseään. Käärme pakenee, mutta kun vaara on tarpeeksi suuri ja se näkee sen olevan hyökkäyksen "arvoinen" se puolustautuu pelottomasti ja uhmaa paljon suurempia ja korkeammalla olevia. Ne ovat tunnetusti kieroja, mutta ovatko ne oikeasti? Voisin kuvitella niiden olevan samalla tasolla kierouden kanssa kuin muut. Kuullostaa taas kerran järkevältä :)

En nyt sanoisi kumpi olisin... Sen näkisi jos olisin noita, jos se edes olisi kumpikaan noista, ei välttis ;)
"Push me and I'll push back
I'm done asking, I demand"

Poissa Amortentia

 • Uneksia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DreamBlut4303
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #265 : Syyskuu 17, 2011, 17:39:12 »
Sanoisin, että minun suojeliukseni olisi ehkä kettu tai jokin muu viekas eläin. Olen myös hyvin epäkuuloinen, joten myös kissa voisi olla se....
korpinkynnenoleskeluhuone.blogspot.fi

Potter-fanin Potter-blogi

Poissa Guépard

 • hämykeijun lyhty
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksStar9049
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #266 : Syyskuu 18, 2011, 18:19:29 »
Mikähän se vois olla? Ehkä lepakko? Tai pöllö? Vois myös olla gepardi tai joku kauriin tyylinen.
Lepakko tai pöllö se vois olla koska tykkään niist tosi paljon ja oon enemmän yö-tyyppinen olento. Molemmat osaa kans lentää ja mähän oon aina pitäny ilmaa elementtinäni.
Gepardi se vois olla koska oon aina tykänny niist tosi paljon ja oon ihan suht nopee juoksee.
Kauris oon horoskoopiltani ja oon syntyny Sveitsissä ni jotenki sellai vuorikauris on aina ollu mieleen. Joku on joskus kans sanonu et loikin samallai ku kauriit.
If you never try, you'll never know.

Poissa mayday

 • Ryhmyn iskemä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LeviosaThestral23731
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #267 : Joulukuu 01, 2011, 19:04:27 »
Suojeliukseni olisi ehkä mursu. Mursut ovat symppiksiä kavereita. He tykkäävät laiskotella ja ovat seuraeläimiä. Joskus tuntuu että minultakin viikset löytyy..

Mursut ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia. Ne ovat erilaisia kuin muut eläimet, kauniit ja vikkelät.
Mursut eivät tiedä minne kuuluvat. Joskus meri tuntuu paremmalta, ja toisinaan maa. Jos osaisin taikoa suojeliuksen, toivoisin että se olisi mursu. Olen varma, että mursut ajattelevat päivät pitkät ja ovat oikeasti hyvin fiksuja! :)
Pakko sanoa, mutta tää oli vaan jotenkin niin ihanaa tekstiä että... Aww (:

En menis ihan takuuseen suojeliuksestani, mutta uskoisin että se olisi joko koira tai hevonen, oikeastaan poni. Oon kasvanut koirien ja ponien parissa, joten molemmat tuntuu sopivilta vaihtoehdoilta. Niiden kanssa olo on ihanan turvallinen. Välillä tuntuu että ymmärtäis niiden ajatuksia. Pienestä asti oon köllötellyt koirien kanssa lattialla nukkumassa ja laukannut metsäteitä ilman satulaa. Molemmat sympaattisia, uskollisia ja niistä saa hyvän ystävän. Sellaiseksi koen myös itseni :)
If you love me let me go
Back to that bar in Tokyo
Where the demons from my past
Leave me in peace

Poissa sheila

 • nelisormimangusti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • blogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #268 : Joulukuu 01, 2011, 19:42:19 »
Mun suojelus olisi todennäköisesti nelisormimangusti taikka hevonen.

Nelisormimangusti sen takia, että oon tykännyt niistä kauheasti melkein aina. Siitä saakka ainakin, kun niihin tutustuin joululahjaksi saadun eläinkirjan avulla joskus ala-asteella. Niitten refleksit on nopeat ja ne varoittavat heti koko laumaansa kun pienikin vaara uhkaa. Monet kaverit on myös sanonut, että mussa on joitain mangustimaisia piirteitä :D

Jos ei mangusti niin hevonen. Tämä sen takia, että oon kasvanut niitten kanssa ja niissä on erilaisia persoonia. Toki hevoset on pakoeläimiä, mutta kyllähän mäkin olen joskus aika pirun nössö. Hevoset on vahvoja (ite en fyysisesti niinkään, mutta persoonana kyllä) laumaeläimiä ja ne on aina ollut osa mun elämää.

Poissa pilvenpiirtäjä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Words of pages
 • Pottermore: FeatherMarauder23566
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #269 : Joulukuu 01, 2011, 20:22:09 »
Suojeliukseni olisi varmaan tiikeri, tai miksei jokin muukin suuri kissapeto, esimerkiksi leijona. Kisspedot ovat samalla tavalla leppoisia otuksia kuin minäkin, leijonat esimerkiksi käytännössä makoilevat kaiket päivät, ja tiikerit köllöttelevät auringossa ja uiskentelevat. Kuitenkin suuttuessaan kissapedot ovat pelottavia ja kovaäänisiä, ja jälkimmäinen piire sopii itseeni melkoisen täydellisesti. Tiikeri olisi kyllä kissapedoista todennäköisin, itse kun en ole niinkään laumasielu, vaan tykkään kulkea omia polkujani.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 06, 2012, 21:54:49 kirjoittanut pilvenpiirtäjä »
"What about a side by side with a friend?"
"Aye, I could do that.."

Poissa Downfall

 • adhd-lentokala
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ThestralLeviosa26526
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #270 : Helmikuu 08, 2012, 21:22:58 »
No siis tästähän nyt ei mitään epäilyksiä olis. Suojeliukseni olis hyvin suurella todennäköisyydellä pallokala. Ensinnäkin tykkään kaloista, mulla on tossa vieressä iso akvaariollinen kivoja fisuja, ei nyt pallokaloja, mut kuitenkin, kaloja anyways. Toiseks pallokalat vaikuttavat varsin kivannäköisiltä otuksilta, erityisesti tähtipallokala on aika söpö :3 Ja se kaiken lisäks saalistaa pääasiassa öisin, mikä kuvaa mua hyvin vaikken saalistusta harrastakaan. Ja onhan mulla ja pallokaloilla kivasti yhtäläisyyksiä ulkonäönkin puolesta, joten mikä voiskaan sopia suojeliukseks paremmin.

Tietty toisaalta mustekala vois olla kans mahdollinen, se kun on mun suosikki merenelävä heti akvaarioeläjien jälkeen. Erityisesti sellanen PotC 2 -leffassa esiintyvä kraken olis hieno suojelius, ankeuttajatkin lähtis varmasti pakoon sen nähdessään :'D
There is a Hell, believe me, I've seen it
There is a Heaven, let's keep it a secret

Poissa amppari

 • LukutoukkaAnimaagiIkiviisas
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Minä-Hermionen kaksoisolento, päivää vain!
 • Pottermore: EIOLE!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #271 : Helmikuu 10, 2012, 19:18:09 »
Heyyy!!!

Minulla olisi ehkä....Kissa, sillä olen yhtä utelias ja laiska kui kissa. Ja luonteeni on samanlainen kuin yleisimmillä kissoilla...RAKASTAN NIITÄ!!!!! No mtta, mutta se voisi ehkä olla myös naarashirvi... Tai sitten ei...
"Olet....Ihana!",sanoo amppari.
"Etkö ole huomannut?", kysyy Ronald.
"En ole voinut olla huomaamatta,Ronnie!", kiljaisee amppari.
"Kiitos, voin saman tien esitelläsinut vanhemmilleni?",Ron tokaisee ja nyrpistää nenäänsä Grangerille.

Poissa Bamin

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #272 : Maaliskuu 01, 2012, 15:50:11 »
Sanoisin että jokin hai tai valas. Rakastan vettä ja tykkään olla vähän omissa oloissani, mutta siltikin ns. nähdä paljon porukkaa. Olen myös salaperäinen, uhkamas ja jollakin tapaa kuulemma pelottava.

Poissa gem

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #273 : Maaliskuu 04, 2012, 14:41:11 »
Suojeliukseni olisi varmaankin tornipöllö, tarkalleen ottaen naamiotornipöllö, sillä pöllöjen tapaan olen suurisilmäinen yöeläjä :-) Myös lentäminen on aina kiehtonut minua suuresti. Lisäksi pöllöt vain ovat mielestäni todella kauniita ja mystisiä eläimiä, ja suojeliuksena pöllö olisi aivan upea.

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #274 : Maaliskuu 06, 2012, 12:20:26 »
Oma suojeliukseni voisi olla luultavasti pöllö. Olen aina rakastanut pöllöjä niiden herttaisen ulkonäön ja elintapojen vuoksi! Haaveilen aina, että lemmikkieläimenä voisi ihan tosielämässäkin pitää pöllöä. Toisaalta suojeliukseni voisi olla myös marsu, sillä itselläni on sellainen lemmikkinä.
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #275 : Huhtikuu 08, 2012, 00:21:46 »
Koira. Uskollisuuden, suojelun ja periksiantamattomuuden merkki.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 20, 2013, 16:14:12 kirjoittanut Prosper »

Poissa Wippii

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SilverElm5143
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #276 : Huhtikuu 13, 2012, 08:48:16 »
Erään applicationin mukaan suojeliukseni olisi vuohi.

Mikä sopii erinomaisesti, sillä kiinalaisessa horoskoopissa olen juuri tuo nimenomainen eläin.
"Harry, however, had never been less interested in Quidditch; he was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy." ~ Harry Potter and the Half-Blood Prince (UK edition), page 383.

Poissa Dewie

 • Vuotislainen
 • Pottermore: HazelNight86
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #277 : Huhtikuu 26, 2012, 14:30:04 »
Jos mietitään "tavallisia" eläimiä niin uskoisin suojeliukseni olevan kissa. Olen kissaihmisiä ja kotona on aina ollut kissoja. Muutenkin löydän yhtäläisyyksiä kissaani, Frodoon (vai onko hän saanut vaikutteita minusta?!). Olen mukavuudenhaluinen, tykkään nukkua ja kelliä, marisin välillä oikein olan takaa, saan hepuleita ja tykkään kun mahaani silitettään (!?).

Jos taas mietittään jotain epätavallisempia eläimiä niin haluaisin suojeliukseni olevan TÖPÖLIPUTTAJA!! Ja ei, kyseessä ei ole mielikuvitukseni tuote, vaan ihan oikea lintu, joka elää Papua-Uudessa-Guineassa.

Töpöliputtaja

Kosiotanssi, joka on se hauska juttu

Siis ihan oikeasti, voiko olla siistimpää lintua?!?!?! xddd Töpöliputtaja on minun ja avokkini inside-juttu ja ollaan naurettu sille monesti. Haluaisin niin vetää töpöliputus-tanssin meidän häätanssina xddd ai, että, naurattaa jo valmiiksi, mutta se olisi niiiiiiiin meitä.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 26, 2012, 14:33:40 kirjoittanut Dewie »
Olen esihistoriallinen käärme joka ulvoo ja murisee! -Pikku Myy-

Poissa goldensnitch

 • Sadetonna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Action!
 • Pottermore: HeartPotion15680
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #278 : Toukokuu 08, 2012, 17:45:38 »
Luulisin, että minun suojeliukseni olisi kissa tai joku muu kissaeläin, kuten esim. ilves sillä olen aina ollut kissaihmisiä, ja kotonakin on aina ollut kissa tai kaksi. Tykkään mukavuudesta, mutta minua ei todellakaan voi pompotella, kuten ei kissojakaan ;). Olen lisäksi hyvin itsenäinen ja osaan huolehtia itsestäni.
Have you found Jesus yet?
- I didn't know I was supposed to be looking for him, sir.

Poissa Skales

 • Kävelevä matematiikankirja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: GoldKnight21785
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #279 : Toukokuu 18, 2012, 12:00:03 »
Luulen, että suojeliukseni olisi käärme. Rakastan käämeitä ja olen pottermoressakin Luihuinen. Käärme sopisi minulle todella hyvin! Se voisi myös olla kissa, koska meillä on ollut neljä kissaa, mutta ne kaikki ovat karanneet tai kuolleet. Nyt olen kyllä kissoille allerginen, joten käärme se on!
Luihuisen ja Korpinkynnen risteytys ja ylpeä siitä

Poissa Roses

 • Lihansyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HallowBlood7661
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #280 : Toukokuu 18, 2012, 18:28:09 »
Oma suojeliukseni olisi aika varmasti hevonen. Ne ovat uljaita, ja tietävät paikkansa - saattavat uhkailla mutta oikean vaaran uhatessa lähtevät karkuun. Ne ovat myös vapaita menemään minne tahtovat(villihevoset), ja vaeltavat päivät pitkät.
~ Ennemmin kuolisin seisaallaan, kuin eläisin elämäni polvillani ~

Älä ylpeile sillä, ettet ole koskaan kaatunut,
ylpeile sillä, että olet joka kerta noussut ylös

Poissa Weasleyn Welhokaniini

 • Kynttilöiden lumo Suuressa salissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #281 : Toukokuu 19, 2012, 07:20:21 »
Sanoisinpa että koira. Epäilen, että rotu olisi mäyris, mutta toivon tosiaan sen olevan mieluummin sakemanni

Mitä tästä nyt sanoisin? Koirat paimentavat, suojelevat, pelastavat, ovat seurallisia, ihmisystävällisiä ja -läheisiä. Koirat ovat sosiaalisesti älykkäitä eläimiä. Ja monet koirat tuntuvat viihtyvän minun seurassani ja itse kun myöskin viihdyn koirien seurassa, joten yksi osasyy, miksi  suojeliukseni olisi koira.

Poissa Lunar

 • In Noctem
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: OwlPurple13890
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #282 : Toukokuu 23, 2012, 23:52:03 »
Veikkaisin villihevosta aika vahvasti. En edes pidä hevosista erityisen paljoa, joten tälle on aivan eri perustelu:
En ole nopea, siitä tämä villihevonen ei johdu. Vaan siitä, että villihevosethan ovat rauhallisia, mutta vaaran uhatessa juoksevat pois. Niin kuin minäkin yleensä. Jos pelästyn, en aina lähde ns. 'karkuun', mutta en kuitenkaan jää paikalleni. Myös se, että osaavathan hevosetkin haastaa riitaa toistensa kanssa. Niin osaan minäkin muiden ihmisten. Olen myös hyvä tappelemaan sanallisesti, eivätkä hevosetkaan yleensä aloita kunnon tappelua, kuin vasta viimeisenä keinona. Sitä ennen ne uhkailevat, ja kertovat toisen olevan väärässä paikassa, niin kuin minäkin teen. Luulisin, että tuossa oli ihan tarpeeksi perustelua, miksi vahvasti uskon, että suojeliukseni olisi villihevonen.
The end
The songwriter's dead

Poissa Tuhkametsä

 • Sokerisulkakynä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Joskus sitä vaan tahtois vajota maan alle...
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #283 : Kesäkuu 03, 2012, 18:12:29 »
Hmm. Mikähän se sitten olisi? Varmaankin lintu, suuri petolintu. Vaikka suohaukka! Se olisi suohaukka koska ne on jotenkin niin vapaan oloisia. Siis kun sellainen lentää taivaalla, on se mielestäni todella uljas näky. Toinen syy on, että olen ihaillut suohaukkoja varmaan viisivuotiaasta lähtien.

Poissa vellamo

 • Puolihahmo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #284 : Kesäkuu 03, 2012, 19:55:14 »
Tietenkin olisi mahtavaa, jos suojelius olisi joku jalo tai muuten vain arvostettu eläin. Jos saisin itse valita suojeliukseni olisi poni (kaukana siis jalosta ja arvostetusta). En ole ratsastuksen harrastaja tai muutenkaan heppatyttö, mutta tunnen omituista sielunsympatiaa poneja kohtaan, minulla on ponin sielu :) Nehän saattavat olla vähän omapäisiä, pulleita ja toisaalta varsin vaarattoman oloisia. Kauheinta olisi, jo suojeliukseksi paljastuisi joku kavala tai inhottava eläin, ei olisi kivaa saada tietää olevansa sisimmältään sellainen.
Huomenta maailma.

Poissa Lorcanmei

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #285 : Heinäkuu 03, 2012, 15:00:37 »
Minun suojeliukseni olisi varmasti jokin kissaeläin... en vain ole varma mikä. Kissat ovat todella tärkeä osa elämääni. Suojeliukseni voisi olla gepardi tai perus maatiaiskissa.

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #286 : Heinäkuu 28, 2012, 16:49:41 »
Luultavasti suojeliukseni olisi joku pieni ja sulavaliikkeinen eläin, kuten minä itse :)

Kuten minkki tai saukko.  Voin sieluni silmin nähdä jommankumman noista pomppimassa iloisesti edessäni. Ja pidän henkilökohtaisesti todella paljon minkeistä (<3), ja inhoan niiden turkistarhausta ;__; Hopeakettu on myös mahtavan kaunis eläin, ja suojeliuksena varsin hopea :D Mutta en usko, että suojeliukseni olisi noin komea ja iso eläin, kuin hopeakettu. Olen itse semmoinen pieni ja en niin ylväs :D

Ajatellaan, että se on minkki. Se kuvaa minua liikehdinnän ja kokonsa lisäksi myös luonteelta. Iloinen, mutta kuitenkin arka otus. Itse saatan olla joko sellainen ilotulite, tai sitten pieni ja myhäilevä ikkunalauta-otus. Minkki silmäilee ympäristöään ahkerasti, kuten tämäkin tekee :3

Eli minkki, mikä minkki.

// Voi Rene (koska lempinimistä tykkään :3), älähän masennu :) Kaikissa on tottahan toki jotain hienoa :) Ei kukaan olisi mikään surkeus ;)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 03, 2012, 21:40:12 kirjoittanut annips »

Poissa Chocolate

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #287 : Elokuu 25, 2012, 19:23:30 »
Jos pitäisi valita kotieläimistä niin suojeliukseni olisi ehdottomasti kissa, koska en ole hirveän seurallinen
ja tykkään mönkiä jonnekkin lämpimään koloon piiloon maailmalta ( kuulosti aika nololta eikö? ).
Jos taas pitäisi valita villieläimistä niin suojeliukseni olisi (aika) varmasti joku koiraeläin kuten naali, dingo tai aavikkokettu<3 .
VAROITUS olen radioaktiivinen

Poissa superrstition

 • Vuotislainen
 • Pottermore: SnidgetDust25895
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #288 : Syyskuu 06, 2012, 12:43:53 »
Omani olisi kissa. Mietittiin näitä kaverini kanssa yksi kesäilta, ja hän määritteli asian näin:

"Sulla olisi varmasti kissa. Sä tykkäät olla yksin ja viihdyt yksin, mutta tykkäät myös olla seurassa. Ja muutenkin: sä et luota ihmisiin heti, vaan se vaatii sulta aikaa. Etkä kerro itsestäs kaikkea heti, vaan jätät jotkut asiat kokonaan itsellesi. Oot vähän mysteeri, niinkuin kissat."

Tykkäsin tästä määritelmästä, ja se oikeestaan pätee aika täydellisesti muhun. Oon oikeastaan tosta lähtien aina miettinyt, että suojelukseni olisi varmasti kissa.

Poissa Jezebel

 • Kelmitär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #289 : Syyskuu 21, 2012, 16:35:46 »
Luulen että suojeliukseni olisi kissa.
Rakastan lämmintä rakastavaa syliä ja hellyyttä. Viihdyn kotona ja käperryn mielelläni pienen pienelle kerälle ja jos vain osaisin niin kehräisin. Olen myöskin melko älykäs, nopea ja ketterä.
Eipä sen kummempia selittelyjä, mutta tässä oma veikkaukseni. :)

Poissa Bellex

 • triX
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Just smile, let it shine!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #290 : Lokakuu 07, 2012, 22:10:25 »
Mä en tiedä! Ei tätä varten olisi mitään testejä olemassa? Koska todellakin haluan saada tietää!

Toisaalta tuli mieleen, että se voisi olla koira. Vaikka rakastan kaikkia eläimiä, koirista pidän eniten. Olen myös luotettava ja lojaali ystävä kuten koirat. Ja yleensä olen aina iloinen, yritän aina piristää kaikkia muita jos he ovat huonolla tuulella.
"You're never fully dressed
Without a smile!"

Poissa Kynttiläkäärme

 • Syksyn liekki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: potioncharm26553
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #291 : Lokakuu 07, 2012, 22:18:44 »
Luulisin suojeliuksen olevan pieni kissa, kuten omani on. Kissasuojeliukseia täällä ilmeisesti monilla on.
Kissat on minulle rakkaita, varsinkin oma Noki poikani. Kissa ei luota heti vaan luottamus pitää ansaita ja kuten joku tuolla yllä hyvin sanoi, niin kissat ovat aikamoisia mysteerejä.
Toinen vaihtoehto voisi olla lentävä korppi, jolla on terävä nokka. Korpit ovat minusta kauniita lintuja omaassa harmaanmustassa rosoisuudessaan. Lentävä, terävänokkainen korppi oisi hyvä suojelemaan ankeuttajilta.

Poissa vadelmavalas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • wuzzzzd up?
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #292 : Lokakuu 17, 2012, 21:51:45 »
Oma suojeliukseni olisi melko varmasti susi. Ne ovat todella kauniita ja ylpeitä eläimiä, jotka osaavat puolustaa reviiriään joskus aggressiivisestikin. Ne ovat laumaeläimiä, jotka välittävät laumastaan erittäin paljon, mutta eivät siedä vieraita susia laumansa lähellä. Susilla on loistavat vaistot suojelemiseen ja saalistamiseen. Arvostan kaikkea tuota ja olisin varma, että suojeliukseni putkahtaisi sutena c:

Poissa Eriya

 • Tähtienyö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #293 : Marraskuu 06, 2012, 19:45:58 »
Oon  miettiny tätä, ja sitähän ei varmasti voi tietää, ennenkun loitsii sen, vai?
Mutta silti uskoisin että joko lumileopardi tai susi.

Lumileopardi, koska kaikenmaailman kissaeläimet on mielestäni hienoja, kun liikkuvat niin notkeasti ja varmasti. Ja kaikki, ketkä on lukennu Kultainen kompassi/Universumien tomu-sarjaa, tietää daimonit ja testin mukaan mun daimon ois lumileopardi :D

Susi taas on hieno eläin, koska on niin ylpeä ja arvokas. Puolustaa lamaansa ja reviiriään + tykkään täysikuista...
I'm on a road of broken dreams and I need to know why
Seek the truth through lies to be my guide
I'm in a world of doubt and trust, can't deny 

Poissa ghostie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DFTBA
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #294 : Tammikuu 20, 2013, 00:48:17 »
Suojeliukseni olisi varmaan joku kissaeläin, mutta ei ihan tavallinen kissa. Ehkäpä tiikeri. Voimakas, ylväs, nopea ja kaunis. Ei mikään kuvaus minusta, mutta millainen voisin ehkä olla sisältä, "sielusta".
"'Cause I need Harry Potter like a grindylow needs water"
11 years and counting ♥

Poissa sateenkaarinalle

 • wallflower
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • click
 • Pottermore: OwlWormwood21634
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #295 : Helmikuu 16, 2013, 13:02:22 »
Olen miettinyt tätä jo varmaan miljoona vuotta ja tehnyt monia testejä ja viimein päädyin siihen, että suojeliukseni on kirahvi. En tiedä miksi, se vain vetää mua puoleensa. Kirahvi (miksi kirjoitan aina ensin 'kirhavi'?) on niin hellyyttävä eläin.
we accept the love we think we deserve

Poissa hanhyokkasikimppuuni

 • Kalpa Kassinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nobody's Perfect
 • Pottermore: FrogMarauder14005
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #296 : Helmikuu 16, 2013, 22:03:15 »
Tämä on kyllä todella vaikea kysymys... Olisin varmaan, ehkä, luultavasti Orava. Orava siksi, koska olen pieni, rakastan pähkinöitä. Lisäksi olen oikein suloinen ja miellyttävä, kunnes suutun. Silloin olen ihna kamala!! MUita ulkonäkö yhtäläisyyksiä ei tuon pienuuden lisäksi taida olla, paitsi että hiukseni ovat jos oikein tarkaan ja kauan tarkasti katsoo tietäen mitä etsii, hieman punertavat. Onneksi korvissani ei ole tupsuja...:)

Tietääkö kukaan onko animaagien suojelius aina sama, kuin eläinhahmo???

Poissa Niittie

 • rottamainen virne
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #297 : Helmikuu 17, 2013, 10:35:01 »
Mun suojelius olisi ehdottomasti joku viekas, typeränrohkea mutta jännä eläin, eli kettu. Toisaalta, jokin kömpelö ja hölmö eläin sopisi myös, eli mäyrä tai karhu (suomalaisissa tarinoissahan kahru ja susi ovat ne hölmöt, joita kettu jekuttaa). Myös orava sopisi, koska olen pieni ja ylivilkas :D Minussa on monta puolta, joten suojeliuksenikin pitäisi olla monipuolinen.

En tiedä että oppisinko ikinä edes lohtimaan suojeliusta, mä en oo hyvä tällasissa opettelujutuissa :D Toisaalta, panostaisin kouluun kyllä 100% enemmän jos siellä opeteltaisiin taikonaan n.n
The mind is not a book, to be opened at will and examined at leisure

Poissa Kelppi

 • Tyltpahkalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #298 : Helmikuu 17, 2013, 11:20:59 »
Olisi varmaankin hevonen.Ne ovat voimakkaita eläimiä.Hevoset ovat kookkaita verrattuna kissaan.
Hevoset ovat myös kauniita ja siroja.Pidän hevosista aika paljon.Hevos suojeliukseni varmaan karauttaisi ankeuttajaa päin tai nousisi takaraajoilleen ja ajaisi ankeuttajan pois.Hevoset ovat lempieläimiäni.Jos suojeliukseni ei olisi hevonen se olisi varmaankissa tai kettu.
Belive your self!Belive Voldemort!

Poissa Gatyena

 • Taiteellinen kirjatoukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Outo hyyppä maton alla
 • Pottermore: DustAuror27790
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #299 : Helmikuu 21, 2013, 20:58:15 »
Oma suojeliukseni olisi todennäköisesti lohikäärme. Lennokas, vahva ja tulinen otus joka nousisi siivilleen ja syöksisi kunnon tulenlieskat ankeuttajia kohti. Tämä siksi, että olen itse aika lennokas (ainakin mielikuvitus lentää usein mielensä mukaan sinne ja tänne kysymättä mitään etukäteen :D) ja liäksi olen aika pippurinen tapaus, ainakin ystävieni mielestä ja tiedostan kyllä myös itse tietynlaisen tulisuuden luoneteessani. Lisäksi rakastan lohikäärmeitä ne ovat ehdottmasti suosikkejani kaikista taruolennoista vai pitäisikö sano taikaolennoista :D.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 29, 2013, 00:29:43 kirjoittanut Gatyena »
"Välistä täytyy olla vihoissaan. Jok'ikisellä Nyytillä on oikeus suuttua. Mutta Muumipappa on vihoissaan väärällä tavalla. Hän ei puhalla mitään ulos, hän vetää kaiken sisään." -Pikku Myy-

Poissa Musta lilja

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #300 : Maaliskuu 05, 2013, 19:48:18 »
Tietääkö kukaan onko animaagien suojelius aina sama, kuin eläinhahmo???

En usko sen olevan. Ne kuitenkin tulee käsittääkseni eri asioista. Animaagihahmoon vaikuttaa luonne. Suojelius tulee sydämestä, tunteista ja muistoista. Sirius oli koira, koska hän on koiramainen. Harryn suojelius on hirvi, koska hänen isä asuu hänen sydämessä näin kliseisesti ilmaistuna. Perustelen tätä myös sillä, että suojelius voi muuttua jos vaikka rakastuu. Tuskin Tonksin animaagihahmo olisi ihmissusi. ;)
Entiseltä nimeltä AIV-rehu

Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Tuulihaukka

 • pikku punkkarihinttari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #301 : Maaliskuu 20, 2013, 17:05:51 »
Pegasos:) Ne vaan on niin sulosia. Kauniita, uljaita. Toisaalta jokin lempieläimistäni; bengalintiikeri tai nelisormimangusti ois hyvä. Ehkä tiikeri, olen semmonen nopea ja rauhallinenkin, mutta vedän sokerikänniin aika usein ;3
Percy ei tajuaisi vitsiä, vaikka se tanssisi hänen edessään ilkosillaan Dobbyn pannumyssy päässään.

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #302 : Toukokuu 02, 2013, 19:34:45 »
Olen miettinyt tätä kysymystä aiemminkin ja luulen vakavissani, että suojeliukseni olisi kissa tai komodonvaraani. Kissasuojelius saattaisi olla turkkilainen van. Olen katsellut netistä tietoa näistä mainitsemistani eläimistä. Ne ovat keskenään melko erilaisia, mutta kummassakin on piirteitä, jotka ajoittain sopisivat omaan luonteeseeni. Kun olen kuvitellut suojeliustani, nämä muodot ovat suurinpiirtein ensimmäiset, jotka ovat tulleet mieleeni, joten yksinkertaisesti vain pitäydyn niissä (vaikka PotterMoren testi sanookin, että suojeliukseni olisi greyhound eli vinttikoira).
Kuvittelen joskus mielelläni myös, että suojeliukseni olisi lohikäärme, koska rakastan lohikäärmeitä aivan liikaa. Tiedän, että se tuskin kuitenkaan oikeasti olisi.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 24, 2016, 19:12:11 kirjoittanut Soul Spirit »
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending

Poissa Lumottu Kirja

 • Haaveista tupruava
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: RiverSilver16420
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #303 : Toukokuu 08, 2013, 22:17:04 »
Olis aika samanlaista niinkun tossa animaagin valitsemisessa vaikkakin olen vähän varmempi toisesta.
No se olis tietysti susi ja siksi että se kuvastaa vähän mua tämä hieman salaperäinen ja hitusen yksinäisen tuntuinen eläin...

Poissa Ira

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • the only way is rebellion.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #304 : Heinäkuu 15, 2013, 21:31:02 »
Suojelukseni olisi varmaan susi tai jonkinlainen koiraeläin, enemmän kylläkin varmaan susi. Tämä eläin jotenkin muistuttaa minua, sillä joskus haluan olla ihan vain omassa rauhassani. Muita ei tulekkaan mieleen, vaikka mietinkin vähän hevosta, kettua tai delfiiniä. Niistäkin löytyy minua, mutta eniten mielestäni se olisi joko susi tai muu koiraeläin. Susi on kyllä eniten mielessäni, sillä se vain jotenkin kuvastaa minua itseäni. Olen jotenkin sisältäni susimainen tai koiramainen.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 06, 2013, 13:38:06 kirjoittanut Ira »

Poissa Emppumix

 • animaagi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • koirat & Hp♡♡♡
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #305 : Heinäkuu 18, 2013, 00:12:13 »
Kenties susi...olen ihmisten seurassa viihtyvä, sosiaalinen tapaus :D jos minua ärsyttää, hermostunut, ja näytän, kuka olen!  Toisaalta taas viihdyn itsekseni, tahdon samoilla läpi metsien ja vuorten, olla vapaa!     Joten ehkä se on susi :)
Emppu

Poissa Kystisnap

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #306 : Elokuu 17, 2013, 13:31:58 »
Löysin semmosen "mikä olisi suojeliuksesi?"- testin, koska itse en tiennyt mikä miuta kuvastaa parhaiten. No, kuitenkin.. Tiikeri se varmaan olisi, nimittäin:

You Scored as Tiger
It is only likely you would produce a tiger as your protector. Like you it has a wild and fierce nature although this can be hidden. Passionate but sometimes harsh natured you tend to be alone as your own person.

Kai se on totta, joten tiikeri. (: Tai ehkä kissa. Hmm..

Poissa Greenfinch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • don't let the muggles get you down
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #307 : Lokakuu 18, 2013, 22:01:15 »
Tein testin siitä, mikä suojeliukseni olisi, kun en myöskään tiennyt mikä se voisi olla. Vastaukseksi tuli kani:
"Your patronus takes the form of a Rabbit. A rabbit is known for being somewhat shy. Similarly, you tend to be quiet around others, especially new people. However, you are very bright and alert. You are good at reading people and know who to trust. You are also nurturing and kind. You may have trouble conjuring your patronus because your mind tends to race in the heat of a battle."
Aika oikeanlaisen vastauksen sain, eli kani olisi aika hyvä.:) Toisaalta ajattelin, että suojeliukseni voisi olla myös susi tai koira, mutta kun se kai määräytyy luonteen mukaan, niin siinä tapauksessa ne ei niin hyvin kävisi.

Poissa Nowaki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HollyWild6531
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #308 : Lokakuu 21, 2013, 18:59:38 »
Hmmmm....oma animagini lienisi jokin koiraolento, kenties kultainen noutaja, susi taikka hilpeän energinen husky-pentu mikseikä myös rakkauspapukaija tai varpunen.
Usein miusta ollaan sanottu, että jos olisin eläin, muistuttaisin jotakin koiraotusta, tarkempaa rotua hakiessa on lopputuloksena usein ollut kultainen noutaja.
Seurallinen, lempeä ja rauhaista luonne (rauhaisa nyt on omakohtaisesti vähän kyseenalainen).
Mutta kuitenkin ehkä enempi sisältäni löytyy kuitenkin mysteeristä sutta, joka jatkuvasti vapaana vaeltaa oikeaa polkuaan etsien. Itsekin olen pohtiva, toisaalta sosiaalinen laumaeläin, joka jatkuvasti etsii minne mennä. Lintunakin saisin liidellä vapaana vaikka maailman ääriin. Rakkauspapukaijakin ilmentäisi seurallisuutta, veikettä ja hellyyden tarvetta.
Aaaaah, vaikea valinta, mutta ehkä loppujen lopuksi päätyisin kuitenkin villin hulluun suteen.
Tätä täytyy mietiskellä lisää.
" I keep falling asleep and having this dream about you, we're in a forest and..."

Poissa Palmu

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #309 : Joulukuu 20, 2013, 19:47:25 »
Olen varma että se olisi nelisormimangusti muistutan aika paljon mangustia. http://fi.wikipedia.org/wiki/Nelisormimangusti
En nyt mitenkään pitemmin rupea kirjoittelemaan :)

Poissa Usvatuuli

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #310 : Joulukuu 24, 2013, 23:47:22 »
Suojeliukseni olisi varmaan... Villi hevonen, sillä olen villi ja vapa. Toisaalta olen myös varuillani koko ajan, mutta kun alan tutustumaan intoni ja putskahtava huumorintajuni tulee esiin. Olen myös tosi sosiaalinen suojeliukseni olisi varmaan villi hevonen tai delfiini

Poissa sanpe hpf

 • Hullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Laiturilla 9 3/4 tavataan!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #311 : Tammikuu 06, 2014, 19:54:34 »
Varmaan puhpallura. Niistä olisi ainakin seuraa. Jos ei muuta, ankeuttaja kuolisi nauruun. Jos ankeuttaja voi kuolla.
Täällä ollaan.

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #312 : Maaliskuu 20, 2014, 20:30:29 »
Koira, rakastan koiria, ja  haukku olisi turvallinen suojelius, joten en pelkäisi mitään. Paitsi hämähäkkejä, jaiks! Tai sitten pörheäturkkinen kissa. Sopivan itsenäinen olento, vähän kuin minä.
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Bellex

 • triX
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Just smile, let it shine!
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #313 : Huhtikuu 03, 2014, 10:03:21 »
Löysin netistä jotain testejä aiheesta, ja niitten mukaan mun suojelus olis siili :D En valita, on ne niin söpöjä!
"You're never fully dressed
Without a smile!"

Poissa The Ziizi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: UnicornBronze22662
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #314 : Toukokuu 18, 2014, 14:05:18 »
Uskoisin, että suojeliukseni olisi jonkinlainen hevonen. Olen ollut hevosihminen koko ikäni. Hevoset ovat myös kauniita, kestäviä, rohkeita, luotettavia ja muutenkin uskomattomia. Hevosissa on jotain sanoinkuvaamatonta taikaa yleisestikkin.
"Olen vähän riehunut pianolla ja hengästyneenä kirjoitan tämän."

Poissa Ruby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taika on valtaa.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #315 : Toukokuu 31, 2014, 15:20:11 »
Mietin tätä jonkin aikaa, ja päädyin tulokseen, että se voisi olla susi. Olen viisas, ja niin ovat käsittääkseni myös sudet. Viisaita, arvoituksellisia, melko hiljaisia, viihtyvät yksinkin, mutta oma lauma on tärkeä. (tälläisen kuvan olen ainakin susista saanut) Sellainen minäkin olen. Tuosta arvoituksellisuudesta en tosin tiedä, mutta jotenkin se tuntuu sopivan minuun. Viihdyn jonkin aikaa yksin, mutta perhe on silti tärkeä, sitä en halua menettää. Olen luonteeltani aika ujo ja hiljainen vieraitten seurassa, mutta perheen kanssa olen usein puhelias. En hyökkää jos minua ei ärsytetä. Tietääkseni eivät ainakaan kaikki sudetkaan. Voin kuvitella itseni noitana, ja taikasauvani päästä sinkoaa hohtava valosuihku joka muuttuu vähitellen yhä enemmän suden näköiseksi...

Muita eläimiä, mitä pohdin, olivat mm. pöllö ja kettu. Päädyin kuitenkin suteen juuri tuon laumassa olon takia.
"They're taking the hobbits to Isengard!"

Poissa Kaminski

 • Vuotislainen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #316 : Elokuu 25, 2014, 21:01:15 »
Onkohan tästä edes epäselvyyttä... Tykkään ulvoa kuuta ja pitää turkkia, suojeliukseni olisi ihan satavarmasti susihukkanen.
Ei kuule kuomaseni, nyt olet erehtynyt! Kyseessähän on aivan selvästi shamaani! Etenkin jos tykkäät lipittää poron läpi tislattua sienimehua. :-)
Että tervetuloa vaan kerhoon.

Nyt kun poroista puhuttiin niin pakkohan minun on mokoma nostaa voimaeläimekseni. En voi muutakaan sen viraalivideon nähtyäni. "V--n vasikka!" Liikennekäyttäytymisenikin on samanlaista ja Petteri Punakuono on minulle suoranainen pop-ikoni.

Kakkossijalle yltää jokakommari ihanne eli lammas, ehkä höystettynä jollain muulla kuin rosmariinilla eli terveellä jääräpäisyydellä ja liiallisuuksiin menevällä machoilulla (kyllä te kaikki olette sen jo huomanneet, minä olen silkkaa höttöä sisältä!) eli täten julistan varasuojeliukseksi pässin.

Poissa LLK

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #317 : Elokuu 25, 2014, 22:37:00 »
Mun suojelius olis varmaankin jonkunlainen kani. Sopisi mulle kaikin tavoin.. Oon aika hiljainen ja ujo (paitsi lähimpien ystävien seurassa) yms mikä sopisi niihin :) lisäksi kanit ovat kovin lähellä sydäntäni. Suojeliuksen kanirodusta en tiedä, mutta joku lemppareistani varmaan.

Poissa Sciratar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShadowStar19490
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #318 : Elokuu 31, 2014, 18:41:50 »
Veikkaisin, että suojeliukseni olisi pesukarhu. Itse näen pesukarhut fiksuina ja sopeutuvaisina eläiminä, joilla on kuitenkin hyvä itsesuojeluvaisto. Lisäksi pesukarhu on ensimmäinen eläin, joka mieleeni tulee, ja luotan vaistoihini tässäkin asiassa.
Vive la Luihuinen!

Luihuisin -> Sciratar

Poissa Juomamestari

 • Kuninkaan koura
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #319 : Toukokuu 27, 2015, 16:58:35 »
Ehkä kettu, kenguru tai korppi. Ketut on niin viekkaita eläimiä niin pidän niistä se takia. Kengurut on muuten vaan kivoja eläimiä. Korpit on aika viisaita lintuja.

 Ehkä rupikonna tai joku liskokin vois olla sopiva, kun pidän sammakoista ja liskoista.         
"A mind needs books as a sword needs a whetstone if it is to keep its edge. That is why I read so much", Tyrion Lannister.

Poissa huispauskotka

 • Teddy Lupinin vaimo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Se uniikki ja lahjaton.
 • Pottermore: MarauderHeart20696
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #320 : Heinäkuu 01, 2015, 15:56:09 »
   Luulisin sen mitä todennäköisimmin olevan varis :)

   Tykkään variksista, ne on mielenkiintoisia ja hellyyttäviä, vähän rasittavia ja tunkee joka paikkaan. Vähän niinkuin minäkin, en tosin tiedä siitä hellyyttävästä :D

   Mutta varis se varmaan olisi <3
"Kaunis puukko rinnassa haavoittaa ruostuneen lailla"
-Apulanta

Poissa Lumisieppari

 • Ikuinen Bertie Botter
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • -Young witch-
 • Pottermore: PotionBat12054
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #321 : Heinäkuu 01, 2015, 16:26:31 »
  Suojeliukseni olisi ehdottomasti pöllö, ne ovat niin ihania!  En tosin ole kovinkaan varma, sopisiko se minulle, mutta ainahan sitä veikata saa ;)
Se viisain kaikista, vapise Salazar.

Poissa Hermoinen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #322 : Syyskuu 03, 2015, 23:08:46 »
Olisin varmaan susi tai hevonen. susi sillä omasta mielestäni muistutan melko paljon sutta joka on jotenkin arvokas ja yksinäinen... Jotenkin omalla tavalaan surumielinen, jos tajusitte mitä tarkoitan. Hevonen taas siksi että ehkä toisiksi eniten muistutan hevosta, ne ovat olleet läsnä jo kauan elämässäni. Näen itseni katsoessani kisailevia hevosia laitumella niiden kiitäessä halki peltojen ja metsien... Mutta kuitenkin varmaan eniten Susi.
Aa' menle nauva calen ar' ta hwesta e' ale'quenle

Poissa Arianna Black

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #323 : Marraskuu 07, 2015, 19:44:26 »
Suojeliukseni olisi luultavasti yksisarvinen tai peura. Yksisarvinen siksi, että se on kaunis ja herkkä olento joka voi tahtoessaan olla vaarallinenkin. Peura siksi, että olen ajatellut peuraa aina pienenä ja voimakkaana eläimenä.
All I want to do right now is cry and scream and let it all out because it's killing me inside.

Poissa Chilisuklaa

 • Moony Cullen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I ᒪOᐯᕮ ᗪᗩYᔕ ᗯᕼᕮᑎ ᗰY OᑎᒪY ᑭᖇOᗷᒪᕮᗰ Iᔕ Tᕮᗩ Oᖇ ᑕOᖴᖴᕮᕮ
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #324 : Marraskuu 08, 2015, 18:50:01 »
Varmaankin yksisarvinen tai hevonen, arvostan kavioeläimiä ja olen ollut heppahöperö kauan -eikäö loppua näy. Sen lisäksi ne ovat voimakkaita ja nopeita.
Live your dream, before the nightmares come!

Poissa huuhuu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #325 : Marraskuu 19, 2015, 18:25:01 »
Suojeliukseni olisi varmaan komea susi. Tykkään liikkua porukassa ja pidän seurasta. Kyllä sitä välillä kaipaa sitä yksinkin oloa.
Tai vaihtoehtona koiraroduista husky.
Tai aina voi toivoa 8)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 19, 2015, 18:29:42 kirjoittanut huuhuu »

Poissa Veelan silmä

 • Outous
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hulluin ystävä, joka sinulla on koskaan ollut.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #326 : Tammikuu 22, 2016, 13:22:49 »
Kiinnyn tosi helposti jossain porukassa aina siihen yhteen henkilöön, jolle sitten olen uskollinen ystävä. Pyörin tämän tyypin kanssa ainakani, kunnes hänkin liittyy porukkaan. Se on yksi syy, miksi kaveriparveni kasvaa kokoa aina suhteellisen nopeasti. Ilmestyn kaikkialle niin kuin muuttolintu ja olen melko sopeutuva ihminen. Omastamielestäni ymmärrän myös kaikenlaista huumoria ja nauruni kuulostaa silloin aika paljon raakkumiselta. Lempivärini on musta. Moni ystävä on huomautellut, että muistutan ihan jotain lintua. Minä myös provosoidun helposti ja saatatan ruveta rähjäämään ihan pienistä asioista. Silloin kuulostan varmaan ihan suuttuneelta joutsenelta. Olisin lultavasti musta- tai trumpettijoutsen tai tervapääsky.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2016, 13:33:43 kirjoittanut Veelan silmä »
Mitä ikinä teetkään elämälläsi, elä se täysillä!

Poissa Are

 • Haltiamieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #327 : Helmikuu 05, 2016, 09:32:47 »
Suojeliukseni ottaisi luultavasti naarasleijonan muodon. Jos teet jotakin pahaa minulle tai rakkailleni, suojelen itseäni ja heitä kynsin ja hampain. Naarasleijonat myös tekevät suurimman työn saalistaessa, kun urokset makoilevat varjossa.

Poissa Weeping angel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I've got a fire for a heart
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #328 : Maaliskuu 07, 2016, 20:12:34 »
Minun suojelukseni olisi varmastikkin joko susi tai villihevonen! Olen yksinäinen ja omantieni kulkija kuten susikin ja toisaalta taas hevoset ovat aina olleet minulle rakkaita ja välillä tarvitsen laumaa ympärilleni turvakseni! :)

Poissa Luna Lovegood

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kummajainen
 • Pottermore: Luna Lovekiva
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #329 : Maaliskuu 08, 2016, 17:13:34 »
Minun suojelukseni olisi varmaan yksisarvinen tai pegasos.
Suurin aarre on ymmärrys rajaton.

Poissa My Name Is

 • V.I.P-tasoa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #330 : Maaliskuu 12, 2016, 12:52:41 »
Mielestäni olen vastannut tähän jo, mutta näemmä en. Korjataan siis asia!
Suojeliukseni olisi kai jonkinlainen helposti suuttuva ja pippurinen otus, ehkä salamanteri? Osaan silti olla myös viisas, joten ehkä pöllö myös? Pöllöthän ovat "hyökkäviä" niinkuin minä. Joten pöllö, luultavasti.
Toistaiseksi epäsäännöllisen säännöllisesti täällä käyvä, en vastaa poissaoloista.

Poissa Korpinkynsi tyyppi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #331 : Toukokuu 20, 2016, 14:19:30 »
Luultavasti saukko, sillä pidän vedestä todella todella paljon. Saukot ovat myös leikkisiä.
”On tärkeää työskennellä ahkerasti, mutta on jotakin, joka merkitsee enemmän. Itseensä uskominen”

Poissa Lavender

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nörttiaskartelua Loitsutunnilla
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #332 : Kesäkuu 16, 2016, 13:14:14 »
Suojeliukseni olisi ehdottomasti jänis. Se on sellainen eläin, jonka vilaukseltakin näkeminen tekee minut todella onnelliseksi. Jänis on elämäniloinen ja itsenäinen, ja jotenkin ne tuntuvat minusta erittäin viisailta. Kai olen vain pitänyt jäniksistä ihan pienestä saakka :)

Poissa LovegoodTonks

 • Princess Merida
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Love fucks you up, like an evil angel
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #333 : Heinäkuu 21, 2016, 13:53:52 »
Mua kuvastaa varmaan eniten koira, vaikka ei se kyllä lempieläimiin kuulukkaan, mutta suojeliukseksi haaveilen seepraa, riikinkukkoa, hevoskotkaa tai kissaa... Frettikin ois ihana :3
Anteeksi, en nyt oikein ehdi tehdä mitään, pitäisi nukkua, sitten nukkua, sit nukkua, sit vois ottaa päikkärit ja nukkua. Paljon tekemistä, vai mitä?

Poissa usva

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #334 : Syyskuu 01, 2016, 21:57:27 »
Suosikkieläimeni on kyllä tiikeri, joten voisin kuvitella että se olisi suojeliukseni. Mielestäni tiikerit ovat upeita eläimiä ja niissä on syvää voimaa.
Toinen vaihtoehto olisi lohikäärme. Ei sellainen Shrekin lohikäärmeen tyylinen valtava järkäle, vaan enemmän aasialaistyylinen pitkä kapea lohikäärme. Niissä on mielestäni myös sitä suurta, hiukan mystistä voimaa.

Molemmat näistä edustavat minulle aika paljon kaikkea mahtavaa, joten en osaa varmaksi sanoa. Tiikeri on kyllä suosikkini, mutta lohikäärmeen näköinen suojelius olisi coolimpi, joten ehkä toivoisin että suojeliukseni olisi kuitenkin lohikäärme.

Poissa Hattaraprinsessa

 • Pikkunoita jääräpää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: miisaneen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #335 : Marraskuu 12, 2017, 19:54:13 »
Koala tai susi!

Miksi koala? No koala on lempieläimeni ja rakastan niitä yli kaiken. Ne ovat herkkiä olentoja ja todella suloisia.

Miksi susi? Susi on toinen vaihtoehto siksi, koska ne ovat todella kiehtovia eläimiä ja animaagimuotoni olisi susi.
Warning! Olet astunut vaaravyöhykkeelle! Varo ärsyttävää ja hattarapäistä prinsessaa!

Miisaneen -> Hattaraprinsessa

Poissa Arnold

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #336 : Marraskuu 16, 2017, 06:56:16 »
Oma suojelukseni (pottermoren mukaan) on jänis (englanniksi mountain hare)!🐇

Poissa Skelegirl

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #337 : Kesäkuu 27, 2018, 04:07:43 »
Mun oma ois ehdottomasti susi. Sudet on mun mielestä älyttömän kauniita ja vaarallisia. Mä oon aina arvostanu petoeläimiä, kun ne osaa selviytyä ilman muita, mutta pystyy silti välittämään.