Kirjoittaja Aihe: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?  (Luettu 164640 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Kilfarin

 • Ankeuttaja
Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« : Toukokuu 23, 2007, 19:13:48 »
Azkabanin vangissa tutustuimme suojeliuksiin, jotka voivat karkottaa ankeuttajan. Saimme tietää myös sen, että Harryn suojelius on uroshirvi. Feeniksen killassa Rowling kertoi meille joidenkin AK:laisten suojeliuksen muodon. Mutta kysymys kuuluu: Mikä eläin sinun suojeliuksesi olisi? Miksi juuri se?

Minun suojeliukseni olisi jokin eläin, joka on periaatteessa harmiton, mutta pelokkaana tai ahdisteltuna se saattaa olla vaarallinenkin. Jokin tälläinen eläin olisi ehkä ampiainen, virtahepo(joka voi talloa sinut jalkoihinsa, jos käyt sen tielle) tai kenties kissa (et ihmettele tätä jos olet joskus vetänyt kissaa lujasti hännästä).

Muistakaa perustella vastatessanne!

//Muistakaa perustella kunnolla. Yksi rivi ei riitä perusteluksi, jos ette keksi sen enempää sanottavaa kannattaa mieluummin olla kirjoittamatta, sillä nuo yhden rivin perustelut joutuvat armotta roskiin. -Jessie
//Lii siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 04:24:25 kirjoittanut Lii »

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #1 : Toukokuu 23, 2007, 21:01:05 »
Sanoisin että kissa. Käperryn mielelläni jonnekin lämpimään nukkumaan vaikka keskellä päivää, olen melko laiskahko, nautin hemmottelusta eikä maitokaan nyt varsinaisesti kovin pahaa ole. Saatan olla yhdellä hetkellä täysin rauhallinen ja tyyni, ja seuraavassa hetkessä hypätä pystyyn jos joku uhkaa rauhaani. Lisäksi minua on turha tulla tökkimään, sillä provosoidun hyvin herkästi.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #2 : Toukokuu 23, 2007, 21:59:36 »
Suojeliukseni olisi ehkä mursu. Mursut ovat symppiksiä kavereita. He tykkäävät laiskotella ja ovat seuraeläimiä. Joskus tuntuu että minultakin viikset löytyy..

Mursut ovat omalla tavallaan mielenkiintoisia. Ne ovat erilaisia kuin muut eläimet, kauniit ja vikkelät.
Mursut eivät tiedä minne kuuluvat. Joskus meri tuntuu paremmalta, ja toisinaan maa. Jos osaisin taikoa suojeliuksen, toivoisin että se olisi mursu. Olen varma, että mursut ajattelevat päivät pitkät ja ovat oikeasti hyvin fiksuja! :)

merisiili

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #3 : Toukokuu 24, 2007, 13:33:04 »
Mun suojelius voisi olla ehkä delfiini! Se johtuu siitä, että olen jo ihan pienestä asti tykännyt kauhean paljon delfiineistä. Ne on niin kaverillisia, fiksuja, spontaaneja. Olen myös todella seurallinen, ja muistaakseni delfiinit ovat laumaeläimiä? En oo varma. Myös joku lintu vois käydä, joku kotka tai joku. Sellainen, joka voi vaan lennellä ympäriinsä.

Toisaalta, tykkään ihan hirveästi vauhdista, juosta niin lujaa kuin jaloista pääsee, ihan yhtäkkiä ilman päämäärää. Mikä vois olla sellainen? Ehkä joku entisajan villihevonen. Sellainen mustangi. Mutta niitähän ei enää ole luonnossa. (?) En kyllä muuten ole mikään hevoshullu. ;D Mutta kieltämättä, olis kivaa olla vapaahevonen ja juoksennella jossain "aavalla preerialla"...

... :P

Delfiini kyl varmaankin. :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 25, 2007, 13:04:52 kirjoittanut merisiili »

Day

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #4 : Toukokuu 24, 2007, 15:21:37 »
Suojeliukseni olisi aika varmasti pöllö tai koira. Koira on ainot lemmikkieläin joita meidän suvulla on ollut, ja pöllö siksi että pidän paljon pöllöistä. koira on joskus oikukas, joten se muistuttaa paljon iseänikin. Pöllö taas on viekas saalistaja joista minä pidän paljon. Suojeliukseni saattaisi myös olla kotka, koska sekin on saalistaja.

Miss Strigidae

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #5 : Toukokuu 24, 2007, 16:18:44 »
Suojeliukseni olisi ehkä haisunäätä, en siksi, että olisin jotenkin pahanhajuinen, mutta puolustan itseäni tarpeen tullen, niin että sen takia. Tai sitten possu, koska ne on söpöjä, ja väärinymmärrettyjä ihania eläimiä <3
Tai sitten ilves, koska se on niin ihana eläin, tai kirahvi ne on niin hellyyttäviä <3 Tai seepra, koska se on niin kaunis.. Okei en näköjään osaa päättää...

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #6 : Toukokuu 24, 2007, 16:35:52 »
Jaa-a, mikäköhän minun suojeliukseni olisi?
Luultavasti joka koira tai kissa.
Koira, koska osaan tarvittaessa murista (kyllä vain) ja haukunkin aika usein (sekä oikealla, että sillä toisella tavalla). Osaan myös purra tarpeen vaatiessa.
Kissa, siksi, että kynteni ovat aina pitkät ja terävät ja jos joku käy päälle (pojat härnää tahallaa yms.) raavin varmasti.  Silloin, kun minulla on kylmä, käperryn aina tiukasti kerälle nukkumaan, ja jos minulla on hyvä ja lämmin olla, ei sitä tiedä vaikka alkaisin kohta kehräämäänkin... :)

-Zenz
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #7 : Toukokuu 24, 2007, 19:08:44 »
Minun suojeliukseni olisi varmasti kettu tai kirahvi.

Kettu, koska olen ovela ja selviän yleensä tilanteista hyvin. Sen lisäksi ketut ovat hyvin kauniita eläimiä ja pidän niiden punaruskeasta väristä. Mikä sopii silloin tällöin myös omien hiusteni väriin. Kettu myös omalla tavallaan laiska, kuten minä. Sillä se tekee pesän useimmiten vanhaan mäyrän pesään. Ketut ovat myös erittäin kauniita eläimiä.

Kirahvi voisi olla siksi, että mielestäni ne ovat kauniita ja sympaattisia eläimiä :) Ne ovat myös hyvin herkkiä, kuten myös minä joissain tilanteissa. Pidän siitä, että ympärilläni on ihmisiä, mutta niitäkään ei saa olla liikaa. Kirahvit viihtyvät pienessä ryhmässä, joten näin ollen se sopisi minulle.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 2007, 22:44:00 kirjoittanut Odey »
Some days just have more memories than others

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #8 : Toukokuu 30, 2007, 13:32:42 »
Hmm. Sorsa voisi olla suojeliuksena aika hauska näky, ja monet ovat sanoneet että olen sorsan näköinen :D Toinen mahdollisuus olisi susi, sillä se olisi ainakin voimiensa ansiosta luotettava suojelija.
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #9 : Toukokuu 30, 2007, 17:19:24 »
Toivoisin että se olisi apina. Se on lempieläimeni (ihan oikeesti.) ja monet sanovat, että olen muuttumassa apinaksi, koska syön niin paljon banaania. (nykyään pyrin syömään korkeintaan kolme päivässä, koska seittemän banaanin jälkeen olo on kaikkea muuta kun hyvä. (nimim. kokemusta on.))

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #10 : Kesäkuu 02, 2007, 10:43:34 »
Hmm, luonteeltani olen positiivinen, iloinen ja luotettava. Minua voisi kuvata hyvin jokin lintu, mm. undulaatti tai kakadu.
Mutta toisaalta taas olen hyvin pitkä, joten kirahvi. Minulla on vaan semmoinen mielikuva, että kirahvit ovat rauhallisia eläimiä, joten se ei taida päteä niinkään minuun, varsinkaan vapaa-ajalla. Eli taidan kallistua tuohon lintuun :)
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #11 : Kesäkuu 02, 2007, 14:33:42 »
Hmm, luonteeltani olen itsenäinen, mutta toisaalta tykkään pelleillä ja keksiä käytännön piloja, joten ehkä suojeliukseni olisi apina. Silläolenhan kiinalaisessa horoskoopissa apina, mikä toisaalta kuvaa luonnettani hyvin.
カダージュ

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #12 : Kesäkuu 02, 2007, 16:43:15 »
Aloimpas tätä kysymytä pohtimaan joku aika sitten ja saimpas nyt keksittyä, mikä suojeliukseni voisi olla.

Tällä hetkellä olen sitä mieltä, että suojeliukseni luultavasti olisi pikkupanda. (tunnettu myös nimellä kissakarhu). Tykkään söpöstellä ja ujostelen toisinaan aika paljon ja pikkupandat ovat sellaisia punaisia ja pörheitä! Tykkään lökötellä ja käpertyä, miksi tuntisin varmasti oloni mukavaksi pikkupandana (antaisin vaikka omaisuuden saadaksi sellaisen hännän...). Lisäksi minunkin vireystilani on parhaimmillan aina aamuisin ja iltaisin! Joten pikkupanda olisi luonnollinen vaihtoehto! :)

Ajattelin, että se voisi olla joku lintueläin ja mieleeni tuli fasaani. Luin, että fasaani on erittäin sopeutuva lintu, minäkin sopeudun erittäin hyvin uusiin tilanteisiin. Fasaanit ovat myös kestäviä ja mm. minä kestän ärsyttäväkiäkin ihmisiä erittäin hyvin ja lisäksi minulla on kuulemma korkea kipukynnys. (En tiedä nyt kumpaa fasaanin kestävyydellä tarkoitetaan, mutta olen vähän molempia). ;>

« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 02, 2009, 14:19:31 kirjoittanut Huhutar »

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #13 : Kesäkuu 02, 2007, 18:50:18 »
Varmaan joku antilooppi tai jotain. En tiiä miks, mut jotenkin ne on samanlaisia kun mä, en nyt osaa kuvailla. Olen tyhmälla päällä, etten millään jaksa kirjottaa pitkästi, sorry. Melko offi...

//Muoks.// Nyt tuli mieleen kookaburra eli naurulintu. Nauran todella paljon ja kaikelle, eli se olis mulle aika hyvä...

Bobo

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #14 : Kesäkuu 07, 2007, 12:54:15 »
Toivoisin oman suojeliukseni olevan karhu, hieman hidas ja lempeä oman tiensä kulkija, joka ärsytettynä on erittäin vaarallinen. Olen aina ihaillut karhuja ja niiden jollain tapaa perussuomalaista rujon kaunista olemusta. Ilokseni olen kerran karhun luonnossa saanut nähdäkin, onneksi turvasta auton ikkunan takaa.

Poissa Hele

 • Lukutoukka, filosofi, kirjoittaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #15 : Kesäkuu 10, 2007, 17:50:39 »
Suojeliukseni olisi varmaan pikimusta villi hevonen, joka kohoaa takajaloilleen. Olen pienestä asti tykännyt hevosista ja olen itsekin yhtä ennalta arvattava. Tai sitten suojeliukseni voisi olla hyvinkin joku kissan sukulainen, leijona tai pikimusta pantteri.
Älä tuu sanomaan, mitä mun pitää tehdä tai mitä en saa tehdä. Mä teen mitä mä haluun!

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #16 : Kesäkuu 10, 2007, 19:11:13 »
Suojeliukseni todennäköisesti olisi kolibri. Lähinnä siksi, että kolibrit ovat ihania, lähes lempieläimiäni. Olen lisäksi värikäs persoona, ja kolibrit ovat värikkäitä lintuja. Olen toisinaan erakkomainen, joskus taas.. erakon vastakohta :'D Rakastan kolibreja, joten suojeliukseni olisi tämä lintu.
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa narri

 • Ajassa harhaileva
 • Vuotislainen
 • Terveisiä Pangaialta
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #17 : Kesäkuu 22, 2007, 16:56:08 »
Hmm... suojeliukseni olisi varmaankin joko jänis, lepakko, delffiini jokin kissaeläin tai... ööö... jos se mitenkään olisi mahdollista niin lohikäärme. Taitaa olla perustelujen paikka. Jänis siksi että nuorempana tahdoin jopa muuttua jänikseksi. Osasin juostakin vähän niin kuin jänis ja aika nopeastikin. Sillä tavalla jaloilla kovaa ponnistaen ja käsillä maahan tömähtäen. Tuosta syystä ranteeni ja sormenikin taipuvat yhä aika hyvin taaksepäin. Myös lepakko, delffiini, kissaeläimet ja lohikäärme ovat listalla siksi että olen jossakin elämäni vaiheessa erityisesti ollut ihastunut niihin ja olen edelleen. Muitakin ehdokkaita suojeliuksekseni löytyisi, mutta luulen, että nämä ovat vahvimpia ehdokkaita. Luonteessani on noiden kaikkien eläinten piirteitä, tosin en ole aivan varma lepakoista, mutta luulen kuitenkin että suojeliukseni olisi jänis.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 17, 2007, 12:00:14 kirjoittanut narri »
Hämmentää.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #18 : Kesäkuu 23, 2007, 00:32:05 »
Jos "yliluonnollisetkin" eläinolennot käyvät, niin tulin melko pian siihen tulokseen, että se olisi yksisarvinen tai lohikäärme. Yksisarvinen mahdollisesti siksi, että rakastan näitä tarujen viattomia, kauniita ja puhtaita olentoja, jotka toisinaan kuvataan myös erittäin älykkäiksi. Ja hevoset ovat muutenkin lähellä sydäntäni.
Lohikäärme on toinen taruolento, josta pidän valtavasti.

Mutta jos täytyisi valita "tavallinen" eläin, niin se olisi varmaankin hevonen. Lempieläimeni koiran ohella. Voisi varsin hyvin olla hevonen, koska olen niiden kanssa melko läheisissä kanssakäymisissä. Olen ollut pienestä pitäen. Voimakas, kaunis ja uskollinen.
Hevonen olisi varmaankin nätti edesmennyt suomenhevonen, joka kuoli viime syksynä... Se on lähinnä sydäntäni. Ja jos kyseessä olisi yksisarvinen, niin se olisi varmaankin sama hevonen, mutta vain sarven ja siipien kanssa. Ikäänkuin suojelusenkeli.

Lohikäärme olisi varmasti valkoinen, sillä valkoiset lohikäärmeet ovat erityisen kiehtovia. Ne, jotka tulen sijasta hönkivät jäätä. Pidän itseäni enemmän viileänä kuin tulisena. Inhoan kuumia kesäsäitä ja auringon porotusta...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #19 : Kesäkuu 23, 2007, 18:39:18 »
Luultavasti suojeliukseni olisi siili. Siilit ovat pieniä ja suloisia, mutta tosipaikan tullen ne osaavat myös puolustautua. Minäkin olen pieni (siitä suloisuudesta en ole sitten niin varma) ja osaan puolustaa itseäni jos tarve vaatii. Heitän piikikkäitä huomautuksia ja teräviä kommentteja, mutta pääasiassa olen pieni ja ujo ihminen. Aivan kuin siili, eli siili olisi todennäköisesti suojeliukseni.

hillah

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #20 : Kesäkuu 23, 2007, 18:55:06 »
Suojeliukseni olisi kissa, sillä rakastan hemmottelua, pidän seikkailuista ja hurjista tilanteista,
viihdyn sohvalla ja sängyllä mainiosti, ja rakastan sitä kissojen pitämää ääntä. :)) Sellanen persialainen lättänaamakissa. :) Sopii kissoille tuollainen elämä ja uskon että omasta persoonasta siirtyy suojeliukselle paljon.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 23, 2007, 19:08:53 kirjoittanut hillah »

Maldiva

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #21 : Heinäkuu 09, 2007, 21:45:36 »
Varmastikin käärme tai susi. Molemmista pidän, erityisesti käärmeistä. Joku on joskus sanonut, että näytän suuttuessani sudelta irvistyksineni :'D En kyllä tiedä onko siinä perää, en ole pahemmin peiliin suuttuneena katsellut.. Mutta enemmän haluaisin olla käärme, tarkennettuna aavikkotaipaani, maailman myrkyllisin maalla elävä käärme.

Veetu

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #22 : Heinäkuu 09, 2007, 22:15:56 »
Suojeliukseni saattaisi olla ehkäpä hevonen tai koira. Hevonen siksi,että olen ratsastanut jo 5 vuotiaasta lähtien, eli ne ovat todella lähellä sydäntäni, ja mielestäni hevonen on hieno eläin, joka on oikein mukava ja herttainen, mutta se pystyy "mahtaviin" tekoihin, kun ne haluaa. Ja koira ehkä siks, kun ne on semmosia ihania löpsyköitä, ja itsellänikin on semmoinen isopieni karvapallo :><3

sinet

 • Ankeuttaja
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #23 : Heinäkuu 10, 2007, 11:45:55 »
Haluasin kovasti, että suojeliukseni olisi kissa. Olen rakastanut kissoja aina, mutta valitettevasti en voi koskaan omistaa omaa allergian takia. Enkä usko luonteenikaan eroavan kissasta kovin paljon: vaadin huomiota ja hemmottelua, mutta en jatkuvasti - vain silloin kun minulle sopii. Viihdyn yksin kotona paremmin kuin hyvin, mutta haluan myös matkustella ja nähdä uusia paikkoja.

Aina, kun pitää kuvitella itsensä eläimenä, mieleeni tulee aina mangusti. En tiedä miksi, mutta olisi sekin aika söpö suojelius.

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Vastaus #24 : Heinäkuu 12, 2007, 22:48:11 »
Hmm... Minä veikkaisin, että suojeliukseni olisi susi. Yksinäinen susi, suuri ja vahva. Tai sitten ehkä häijyn näköinen korppi. x) Minähän olen tällainen sudetar, joten mikseipä suojeliuksenikin olisi susihukkanen... ^^ Olen yksinäinen susi itsekin, kenties hieman salaperäinen. Voimakastahtoinen, rohkea, mutta kuitenkin ihmisarka, ujokin. Minä murisen ja osaan matkia suden ulvontaa. Minähän rakastan susia. :''D

~Moondancer (välämän salahdus)
« Viimeksi muokattu: Elokuu 31, 2007, 16:39:19 kirjoittanut Moondancer »