Kirjoittaja Aihe: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?  (Luettu 32589 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #25 : Huhtikuu 23, 2007, 16:21:53 »
^Onko Neville muka huono oppilas? Minulla on ainakin se käsitys, että hän on yrttitiedossa hyvä enkä muista suurempia epäonnistumisia muistakaan asioista. Taikajuomissa toki, mutta siinäkin osasyy oli Nevillen huono itsetunto ja ei-niin-kannustava opettaja. Ja toki lentotunneilla oli hieman ongelmia, mutta ehkä Neville ei ole niinkään käytännön kuin teorian mies (paitsi mitä tulee kasveihin)?

Edithhh: "OWL results: "Acceptable" in Transfiguration (HBP7), "Outstanding" in Herbology, "Exceeds Expectations" in Defense Against the Dark Arts, "Exceeds Expectations" in Charms." Sanoo HP-Lexicon

 Hyvältä OWLit ainakin näyttävät, muodonmuutos on nyt vähän heikko, mutta läpi pääsi silti ja muut ovat hyviä.
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

Poissa kirja

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #26 : Huhtikuu 23, 2007, 16:31:52 »
No ehkei huono, mutta hajamielinen ja muutenkin vähän osaava- Hermionen vastakohta. Neville ei ole (yhtä ainetta, Yrttitietoa lukuunottamatta) menestynyt koskaan niin erityisen hyvin, kuten vaikkapa Harry PP:ssä juomissa.
~kirja
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 18, 2008, 11:48:05 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Exorcist

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #27 : Huhtikuu 27, 2007, 21:48:06 »
Minun mielestä se voisi tarkoittaa vaikka ketä, sillä tuo luokkakaveri (tai koulukaveri, mikä ikinä) voi olla kuinka laaja käsite tahansa, otappa nyt selvää tuosta Rowista. :) Mutta toisaalta voisin uskoa että se voisi olla Rohkelikko ja Harryn ikäluokkaa.

Periaatteessa Neville tosiaankin olisi ihan hyvä opettamaan yrttitietoa. Mutta toisaalta haluaisin uskoa että se ei olisi niin ennalta arvattava henkilö. Siis eihän Neville sinänsä olisi, koska hän on melko kömpelö ja hieman tohelo, mutta suurin osa tässäkin topicissa on arvellut Nevilleä. Jos siis Nevillestä tulisi opettaja, se olisi melko ennalta arvattavaa.

Hermione olisi ihan hyvä opettaja, mutta toisaalta jos hän aikoo lähteä Harryn mukaan, eikä palata kouluun seitsemäntenä vuonna, Hermyllä jää S.U.P.E.R.:it suorittamatta. Mutta toisaalta, onhan Hermione niin viisas ettei tyttö sellaisia tarvitse. No jaa, saa nyt nähdä. Hermionehan voisi opettaa periaatteessa mitä tahansa ainetta!

Roniakaan en pitäisi mahdottomana! Sehän olisi aika lailla hankalaa kuvitella opettajaksi :) (minulla ainakin). Vaikka toisaalta en keksi kovin mitään ainetta mitä Ron voisi opettaa... :D
Lavender ja/tai Parvati opettamaan ennustusta olisi kans melko hyvä.

Mutta Lunahan ois aika hyvä opettajaksi! Juuri sellainen hyvällä tavalla liian sekopää. :D Sehän voisi suunnitella oman aineen, vaikka jokin "Lunatieto". Jos tytöstä tulisikin psykologi tai tohtori, joku kuuluisa. Hän onkin juuri sopivasti "hullu". Kaikki tiedetyypithän ovat olleet hulluja! Eihän sitä ikinä tiedä, kun tuolla satutäti-Rowilla on niin hieno mielikuvitus.

Mutta ei sitä voi tietää, ehkä opettaja tuleekin olemaan Neville. :)

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #28 : Huhtikuu 28, 2007, 12:23:26 »
Minulle tuli heti ensimmäisenä mieleen Neville. Sopisi oikeastaan hyvin opettajaksi, kun Versokin kai alkaa olemaan melko iäkäs... Eli mainio Verson seuraajaksi.

Hermione voisi ehkä koulumenestyksensä puolesta sopia opettajaksi, mutten jotenkaan jaksa uskoa, että Rowling päättäisi hänestä opettajan tehdä... Se olisi liian itsestäänselvyys, että Hermionesta voisi tulla opettaja, joten uskon sen olevan joku hivenen yllättävämpi.

Tai jos vaikka Draco kääntäisi viimeisessä kirjassa kelkkansa ja alkaisi opettamaan Pimeyden voimilta suojautumista. Pääsihän Kalkaroskin siihen virkaan taustastaan huolimatta, eikä Draco ole vielä yhtä "pitkällä". Tosin pidän melko epätodennäköisenä, mutta kieltämättä mielenkiintoinen ajatus :)
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Glamour

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #29 : Huhtikuu 28, 2007, 20:23:44 »
Pisti mietityttään toi Neville-ehdotus. Se vois käyä järkeen, koska ehkä Rowling haluaa tehdä siitä vähän "viisaamman", kuin se on nyt tähän mennessä ollut. Parvatistakin tosiaan vois tulla ennustuksen opettaja, kun se niin kovasti sitä Punurmiota ihailee. Dracosta en kyllä uskois, mutta toivon, että Rowling yllättää meidät kaikki! :)

Dylaine

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #30 : Huhtikuu 29, 2007, 22:08:32 »
Itse katson sanan classmates tarkoittavan kaikkia saman vuosikurssin oppilaita, myös eri tuvista

Draco ei ainakaan tule heti ensimmäisenä mieleen. Siksi hän voisi olla todennäköisin vaihtoehto Nevillen jälkeen. Joku taisi veikata myös Parvatia tai Lavenderia, mutta he eivät vaikuta sellaisilta ihmisiltä, jotka haluaisivat tuhlata kaiken aikansa Tylypahkassa. Ymmärtääkseni Tylypahkan opettajat ovat koulussa myös viikonloppuisin, eikä heillä ole vuodessa kuin yksi loma kesällä. Parvati ja Lavender eivät varmasti haluaisi viettää linnassa suurinta osaa vuodesta opettajana.

Kira

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #31 : Toukokuu 11, 2007, 21:30:11 »
Minun mielestäni Nevillestä ei tule opettajaa, vaan hänellä on suurempi rooli. Todennäköisesti hän kuolee taistelussa Voldua vastaan.

Poissa kirja

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #32 : Toukokuu 12, 2007, 13:24:40 »
Nevillestä ei tule opettajaa, vaan hänellä on suurempi rooli. Todennäköisesti hän kuolee taistelussa Voldua vastaan.

Entäs, jos hän taistelee Voldemortia vastaan ja päätyy lopulta opettajaksi. Hänellähän pitäisi olla vähän suurempi rooli, koska ennustus tavallaan sivusi Nevilleä. Mutta olisi tavallaan outoa, että Neville kuolisi, koska hän ei ole ollut mikään hyvä koulussa ja se ei yllättäisi mitenkään. Lisäksi Nevillen vanhemmat kidutettiin hulluiksi, joten miksi koko perhe kuolisi? Se kuulostaa aika oudolta ja kaiken kukkuraksi se olisi aika huono juttu Nevillen isoäidille. Hän jäisi yksin. Ja koko perhe hajoaisi. Luulen, että Nevillestä tulee yrttien opettaja. Ja Verso jäisi eläkkeelle. Toinen vaihtoehto olisi Lavenderin ta Parvatin ennustusopettajaksi tuleminen. 
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

korner

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #33 : Toukokuu 18, 2007, 14:44:35 »
Minun mielestäni Nevillestä ei tule opettajaa, vaan hänellä on suurempi rooli. Todennäköisesti hän kuolee taistelussa Voldua vastaan.

Minä uskon näin että Nevillestä tulee tylypahkan opettaja. Koska hän TAPPAA Volden! Hän saa siitä kunnion osoituksia ja päätyy opettajaksi.
Perusteluja:

-Nevilleä pidetään nyhverönä.
-Muistaakseni kun hän oli AK:ssa niin hän sai karkoitettua-aseista Harryn.
-Neville tappaa Volden.

Kira

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #34 : Toukokuu 18, 2007, 15:04:54 »
Nevillen opettajan ura olisi vain jotenkin liian arvattavaa ainakin minun mielestä. :) Sen sijaan Parvatin tai Lavenderin tuleminen ennustamisen opettajaksi kuulostaisi hyvältä.

/Ja jos Nevillestä tulee opettaja, uskoisin että hän opettaa pimeyden voimilta suojautumista. Vaikkakin yrttitieto on aine, jossa hän menestyy parhaiten, jotenkin uskoisin että suuren taistelun jälkeen PMS-opettajan virka kiehtoo häntä enemmän. Ja olihan hän AK:ssa menestynyt huimasti.

Lainaus
Neville tappaa Volden.
En usko että Neville Voldemortia kuitenkaan murhaa, sillä sehän on Harryn tehtävä, jos hän siinä edes onnistuu.

"Ennustuksen loppu...siinä oli jotakin että... kumpikaan ei voi elää..."
"...jos toinen on hengissä", Dumbledore sanoi.
"Niin että", Harry sanoi nostellen sanat sisältään jostain syvän tuntuisesta epätoivon kaivosta, "niin että se tarkoittaa että...että toisen meistä on pakko tappaa toinen...lopulta?"
"Niin", Dumbledore sanoi

Lainaus
Muistaakseni kun hän oli AK:ssa niin hän sai karkoitettua-aseista Harryn.
Saihan hän, mutta toisaalta Harry ei ollut yhtään varautunut

"Karkotaseet!" Neville sanoi, eikä Harry ollut varuillaan vaan tunsi sauvansa lennähtävän kädestä.
"MINÄ TEIN SEN!" Neville riemastui. "En ole ikinä ennen onnistunut- MINÄ TEIN SEN!"
"Oikein hyvä!" Harry kannusti viitsimättä huomauttaa, että todellisuudessa Nevillen vastustaja ei luultavasti tuijottelisi toiseen suuntaan taikasauva höllässä otteessa kylkeä vasten.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 18, 2007, 15:14:01 kirjoittanut Kira »

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #35 : Toukokuu 21, 2007, 19:09:12 »
Hmm..
Vois se kyllä Neville olla, koska sitä tosiaan on pidetty aika nössönä.
PMS kyllä olis varmaan se, mitä se tulis opettaan, koska tarvii perjaattees rohkeutta tutustuu pimeyden voimiin ja sitten opettaa sitä.. Ja kun Lockhartkin niin kovasti joutui taistelee pimeyden voimii vastaan, ni ei Nevillestä ihan heti uskois. :D Monihan sitä ainetta varmaan haluis opettaa <:
No Harry se ei varmasti oo, ei päähenkilö voi.. eieiei, ei missään nimessä, en usko että Harry se on.
Hermione.. sillä ainakin on hyvät arvosanat ja se tietää niin paljon että sillä olis mahiksii..
Ron mielummin taikaministeriöö ku Tylypahkaan. 8D Ei se varmaan kukaan Weasley oo.. tai miks ei, Ginnykin vois sopii maikaks..
Uskon että Malfoylla on vähän muut ammatit mielessä kun opettajan ammatti, ei se varmaan Draco oo..

Sanoisin että Neville, mut emmä tiijä. (:

Ghostface

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #36 : Toukokuu 30, 2007, 14:32:20 »
Monihan sitä ainetta varmaan haluis opettaa <:

No tuskinpa haluaisi. Siihenhän on aina ollut vaikeuksia saada opettajaa, tuskin siihen vieläkään kukaa halua.

Lainaus käyttäjältä: Emparrot
Mutta Nevillekin vaikuttaisi muuten hyvältä, mutta voi olla, että Neville on
a.) liian nuori
b.) saanut J.K.Rowlingin kuolemantuomion.

Mitäh? Onko Neville saanut kuolemantuomion? Tuota en tiennyt... O_O

Itse veikkaisin (yllätys yllätys) Nevilleä (Yrttitieto). Lunanhan "taikaolennot" ovat lähinnä sellaisia, mitä ei ole olemassakaan. Ja Rowling oli sanonut, että se ei ole Ron eikä "Hän jota luulette", ja jälkimmäinen vaihtoehto oli varmasti Hermione, joten tuskin hänestäkään tulee opettajaa. Toivottavasti Pimeyden voimilta suojautumiseen saadaan hyvä opettaja.

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #37 : Toukokuu 30, 2007, 15:20:17 »
Kyllä täälläkin tuli Neville ekana mieleen, Nevillehän oli AK:n parhaimpia oppilaita. Neville oli muistaakseni ainoa, jonka onnistui riisua Harry aseista(Harry kyllä katseli silloin muualle). Neville voisi opettaa minusta joka PMS:ssää tai yrttitietoa, niissähän hän on hyvä. PMS:ssä ainakin Harryn ansiosta. Ja jos Tylypahkaa ei suljeta voisi Neville olla hyvinkin PMS-ope, siinä paikassahan ei ole ketään.
カダージュ

konttaaja

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #38 : Toukokuu 30, 2007, 19:04:29 »
pst. se on PVS. PMS on ihan eri asia.

//muok. kirjoitin sitten itse väärin :D
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 03, 2007, 14:54:23 kirjoittanut konttaaja »

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #39 : Toukokuu 30, 2007, 19:17:09 »
pst. se on PSV. PMS on ihan eri asia.

Pimeydensuojautuminenvoimilta? :)

Minusta Parvati tai Lavender voisivat seurata Punurmion jalanjälkiä ja ryhtyä ennustuksenopettajaksi.
Ja tosiaan Neville olisi ihana opettaja, mutta eniten haaveilen Luna Lovekivaa opettamaan jotain. Aine on vielä vähän epäselvä. Ehkäpä taikaeläinten hoito, vaikka tosiaan, Lunan eläimet eivät ole aina olemassa. Luna voisi ryhtyä opettamaan Taikuuden historiaa, jos prf. Binns haluaisi jäädä jo eläkkeelle. :) Olen aina kuvitellut, että Lunalla on lähes yhtä unettava ääni kuin Binnsillä..
Katie Bell voisi ryhtyä opettamaan lentämistä.
Ja kaikista parasta olisi jos Malfoy rupeaisi opettamaan vaikka muodonmuutoksia, vaikka veikkaan kyllä, että se ei ole hänen unelmansa.

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #40 : Kesäkuu 04, 2007, 13:55:23 »
Nevillestä voisi hyvinkin tulla kirjasarjan päättyessä uusi yrttitiedon opettaja, sillä hän on siinä todella hyvä ja minusta olisi hienoa, että oppilas, joka ei ole mitenkään loistanut koulussa päätyisi lopulta opettajaksi. Toinen joka sopisi opettajaksi olisi Lavender ja/tai Parvati ennustuksen opettajaksi, sillä he ovat todella kiinnostuneita kyseisestä aineesta. Hermionesta en usko tulevan opettajaa, se olisi liian ennalta arvattavaa ja tylsää. Ron ja Harry taas eivät mielestäni oikein sovi opettajiksi, heille sopisi paremmin joku ministeriön työ tai vastaava vaikkeivat he pidäkään ministeriöstä, mutta mieli voi hyvinkin muuttua.
Terve kaikille!

Poissa Serious

 • Tillintalla
 • Vuotislainen
Kenestä opettaja
« Vastaus #41 : Kesäkuu 05, 2007, 15:37:37 »
Ei olisi mikään yllätys, jos Hermionesta tulisi opettaja. Itse veikkaan Nevilleä, poika on hyvä yrttitiedossa, mutta en tiedä sitten olisiko hänestä ainesta opettamaan teinejä. Vaikea kuvitella Nevilleä komentelemassa riehuvia lapsia.
Tylypahkaan on palkattu monia outoja opettajia, muun muassa Lockhart ja Pimento (pakon edessä). Periaattesta kuka vain voisi olla tuleva opettaja.

Ehkä Lavenderista tulee uusi ennustamisen opettaja. Tai Parvatista.Elämän tarkoitus on etsiä se.

Poissa yhdys sana sankari

 • ->
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #42 : Kesäkuu 05, 2007, 16:28:52 »
Hermionesta, ärsyttävästä neropatista joka luulee tietävänsä kaiken. Eipä haittaa, että hän antaa huonoja numeroita, saavatpahan oppilaat panostaa opiskeluun kunnolla että saisivat kunnon numeroita.
sori kovasti

Poissa Lansu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #43 : Kesäkuu 06, 2007, 14:29:59 »
Hermione? Sehän on iihan samanlainen kun professori McGarmiwa. Tai, sehän olisi jotenkin luonollista? Hirveä hikke - opettajaksi.

Jinx

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #44 : Kesäkuu 14, 2007, 13:22:05 »
Tämä kävi kieltämättä mietityttämään. Kuka se voisi olla? Itse ainakin olen sitä mieltä, että rakkaan kolmikkomme voi sulkea lähes täydellisesti pois laskuista - Hermione on varmaankin ainut josta voisin jotakin sen tapaista ajatella, mutta eikös hän halunnut auroriksi? Sitten kävi mielessä, että ehkä joku puuskupuhista tai korpinkynnestä? Tuskin ainakaan yksikään luihuinen, ellei sitten liemiin tai johonkin.

Tämä on nyt pilkunviilausta, mutta eikö se ollut niin että Hermione ei halunnut auroriksi? Että vain Ron ja Harry halusivat...

Poissa emmeliini

 • vähän tällainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • *nukkuu seisaallaan*
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #45 : Kesäkuu 14, 2007, 13:55:10 »
Juu, Hermionen ammattitoiveista ei ole muistaakseni sanottu mitään, mutta Harry ja Ron halusivat auroreiksi.

Rozelius

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #46 : Kesäkuu 17, 2007, 18:50:51 »
Ehkä se tuleva opettaja voisi olla kuitenkin Hermione (tai mistäs sitä tietää..). Jos hän haluaa auroriksi, ja ryhtyykin, mutta kyllästyy "vaaralliseen" elämään. Sitten hän ryhtyy opettajaksi älynsä varjolla. Olikos ihan kaukaa haettu? x)

Pailu

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #47 : Kesäkuu 17, 2007, 20:26:06 »
Hmm...No itselleni tulee ainakin ensimmäisenä mieleen Hermione. Hänhän on sellainen tosi tunnollinen ja innokas opiskelija. Ainakin verrattuna Roniin. No kuitenkin Hermionen sanoisin ensimmäiseksi.

Harryä ja Ronia epäilen suuresti. En tiedä miksi, mutta eivät he sopisi niihin rooleihin. Vaikka kyllähän Harry ehkä menisi, luultavasti. Ei Ron kuitenkaan. :)

On tullut myös mieleen Malfoy. Liemien opetukseen olen hänet kuvitellut, mutta hänestä varmaan tulisi aika tiukka opettaja ja aika "ilkeä".

Ginny. Hmm.. No onko hän toisaalta Harryn ystävä? Sillä kyllähän Ginny olisi aika hyvä opettaja, sillä eikös hän ole opiskelussa hiukan samaa tyyliä Hermionen kanssa? Noh, ainakin tunnollisempi kuin isoveljensä, luulisin. :D

Systen

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #48 : Kesäkuu 18, 2007, 00:46:43 »
Noniin, elikkä mielestäni Neville olisi aivan liian selkeä valinta. Samoin Hermione. Rowling ei aio tehdä kirjasta ennalta-arvattavaa, kuten tiedämme. Ensimmäisenä mieleeni tuli pimeydenvoimilta suojautumisen opettaja, sillä Dumbledoren mukaanhan Voldemort langetti sille paikalle kirouksen, jonka mukaan kukaan opettaja ei kestäisi paikalla yli vuotta. Mutta jos Voldemort olisi kuollut, luulisi taian raukeavan, sillä niin kävi myös silloin kun Dumbledore kuoli, Harryyn asetettu loistu raukesi.

Olen myös ajatellut, että jos Pimento tulisikin takaisin rehtorin paikalle, ja Minerva jatkaisi vara rehtorina ja muodonmuutoksissa. Edelleen olisi pimeyden voimat vapaana. Kahden ennustuksen opettajan menettäminen olisi tyhmää vain siksi että Parvati/ Lavender pääsisi opettamaan. Tosin Punurmiohan sanoi ettei jää opettamaan jos Kentauri Firenze opettaisi samassa talossa.

Nevillen luulisi ottavan jonkun isomman roolin, (toki opettaminen on iso rooli kuten on mainittu) mutta itseäni ei kiehtoisi lukea kirjasta "Ja Nevillestä tuli yrttitiedon opettaja Verson paikalle" sillä se ei tunnu tarpeeksi mahtavalta. Neville tahtoo tehdä jotain itselleen suurta ja merkittävää, muistaen sitä mitä hänen vanhemmilleen on tehty. Neville on näyttänyt jo aiemmin merkkejä hänen sisukkuudestaan ja halusta auttaa ystäviään, sekä urhoollisuudesta.

Itse uskon että opettajaksi tuleva henkilö on joku vähemmän kuultu, sillä vaikka tuntuukin hölmöltä, minua ainakin jäisi kalvamaan jos kirjassa ei kerrottaisi niistä vähemmän kuultujen henkilöiden tulevaisuuksista. (Ernie, Hannah, Zacharias..ymm.)

Poissa Räyhähenki

 • Jokapaikantuho
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rähähää!
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #49 : Kesäkuu 18, 2007, 18:44:27 »
Entä Percy?
Jos hän huomaisi että ministeriö on huuhaata tai jos ministeriö tuhoutuisi.
Hänhän oli VKoossa Hermoinen kanssa keskustelemassa muodonmuutoksista ja muutenkin hän on tarpeeksi tylsä vaikka historian (mutta binss opettaa kai iän kaiken sitä) opettajaksi.
Minä veikkaan jotain Weasleytä älkää kysykö miksi.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.