Kirjoittaja Aihe: Vihatuin kirjahahmosi  (Luettu 24922 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Heliodora

 • haihattelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #50 : Elokuu 12, 2008, 20:18:52 »
Minä tein joskus listan ihan tätä topiccia varten, mutta sitten hävitin sen... hyvä minä. No mutta tässä mitä muistan... (kaikissa on jonkin verran spoilaa)

Aslan: Narniasta. Tietysti vrt. raamatullinen hamo yms. , mutta tajuttoman ärsyttävä. Ensinnäkin täydellinen ja hyvä ja kaikkea ja sitten vielä sellainen minulla-on-kaikki-maailman-murheet-huolehdittavani-tyyppi ja kaiken lisäksi tosi "reilu" niille lapsille, esim. Prinssi Kaspianinssa Lucylle: sinun olisi pitänyt seurata minua ja jättää muut!

Villemo: Jääkansan Tarinasta. Nyt saan kyllä kaikkien Villemo-fanien vihat niskaani, mutta: ah niin reipas ja erikoinen ja muuta. Raakaa spoilausta: Rakastuu yhdessä kirjassa siihen mieheen joka kuolee ja tässä kirjassa kerrotan että se mies olisi EHKÄ voinut parantaa tapansa mutta seuraavassa mies leimataan suunnilleen itse piruksi ja neiti tietysti kasvaa yli tuosta haihattelusta ja siirtää tunteensa Dominiciin, josta tulee "ainoa, jota hän on koskaan rakastanut": Sitten Villemo juoksee puolen maata Dominicin perässä, kunnes lopulta voisi saada hänet kenenkään tietämättä, hän heittäytyy kainoksi siveyden sipuliksi. Unohdiko mainita, että kaikki vielä pitävät valtavasti räiskyvästä villi-Villemostaan? Argh!
(tulipas aika paasausta :D )

Lilly: Prinsessapäiväkirjoista. Itsekäs hahmo joka käyttää sumeilemattomasti hyväkseen Mian julkisuutta. Miksi Mia ei heivaa sitä bestispaikalta, esim. Tina on paljon mukavampi.

Will: W.I.T.C.H.:stä. Will on kaiken keskus eikä mikään toimi ilman häntä. Mitäs tuosta että hän on angstinen ja ärsyttävä ja mitä vielä.

Jacob: Houkutuksesta. Jotenkin järjettömän ärsyttävä hahmo. En osaa eritellä sen kummemmin. :D Eclipseä lukiessani loppupuolella olisi kirja lentänyt pariin kertaan seinään, ellei se olisi ollut kaverin. :P

(tämä on nyt vähän off-topic, sillä kyseinen hahmo on mangasta nimeltä Full Moon Wo Sagashite, nimittäin ah niin täydellinen Eichi, joka on jonkilainen puolijumala Mitsukille, joka inisee koko ajan ärsyttävästi: Eichi, Eichi, auta minua, en jaksa! Ja mikäs vielä traagisempaa, Eichi on kuollut.)
for every lie I unlearn I learn something new
I sing sometimes for the war that I fight
'cause every tool is a weapon - if you hold it right.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #51 : Elokuu 12, 2008, 20:47:09 »
Aslan: Narniasta. Tietysti vrt. raamatullinen hamo yms. , mutta tajuttoman ärsyttävä. Ensinnäkin täydellinen ja hyvä ja kaikkea ja sitten vielä sellainen minulla-on-kaikki-maailman-murheet-huolehdittavani-tyyppi ja kaiken lisäksi tosi "reilu" niille lapsille, esim. Prinssi Kaspianinssa Lucylle: sinun olisi pitänyt seurata minua ja jättää muut!
Allekirjoitan. Aslanilla on kaksi ongelmaa: hän on deus ex machina, joka tulee ja pelastaa päivän, toimii kaikkein ylimmäisenä auktoriteettina ja tietää kaiken. Deus ex machinat ovat ärsyttäviä.Toisaalta hän on idioottipallo-deus ex machina: hänhän joutuu laittamaan lauman lapsia juoksemaan hänen asioillaan, ja ilmaantuu selvittämään asiat aina sopivissa väleissä sen sijaan, että hoitaisi hommansa itse alusta loppuun. Idioottipallo-deus ex machinat ovat vielä ärsyttävämpiä kuin tavalliset. Vaikka suurin osa deus ex machinoista tosin on idioottipalloja....
Toinen Aslanin ongelma on toteutus: epäilen, etten ole ainut jonka mielestä alentuvat jumalhahmot kuten juuri Aslan ovat ihan mielettömän hermojaraastavia. En lue kirjoja siksi, että minulle saarnattaisiin ja minua yritettäisiin käännyttää. Tosin tämä taitaa jo mennä Narnioiden muihin ongelmiin... (Nimim. En vihaa Narnioita, Hopeinen tuoli on yksi kivoimmista kirjoista jotka tiedän)

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #52 : Elokuu 15, 2008, 18:50:12 »
Harry Pottereista vihaan Dolores Pimentoa. Tiesittekös muuten, että Dolores tarkoittaa kärsimystä? No kärsimystä se akka Tylypahkassa aiheuttikin. Riitaa, sotkuja, erimielisyyksiä... Ja ennen kaikkea: kammottavia sääntöjä sääntöjen perään. En erityisemmin pidä niin rasisteista henkilöistä kuin Pimento on. Ja hänen ylimielisyytensä ja teennäisyytensä nostattaa hiukseni entistä enemmän pystyyn. Hän jos joku on loistava esimerkki henkilöstä, joka on tekopyhä.

Milan Kunderan olemisen sietämättömästä keveydestä Tomas. Naistenmies. Naistenmiesten naistenmies. Ja naimisissa oleva. Hänellä on suhteita ties keihin vaimonsa selän takana ja muistaakseni vielä sellaisiakin suhteita, joista vaimo tietää. Mies ei mukamas voi mitään sille, ettei pysty vastustamaan naisia. Ja miltei jokaisen kanssa hän viettää intohimoisia hetkiä kokoon, ulkonäköön tai ikään katsomatta. On olevinaan niin kovin viisas. Kundera on onnistunut kehittämään loistavaan kirjaansa erittäin ärsyttävän kirurgin, joka mielestäni jollain asteella kuvaa kirjaa ja sen sisältöä. ( Pahoittelen, en osaa selittää paremmin.) Kuitenkin tahdolla tälläisestä ongelmasta luulisi selviytyvän, mutta tämä mies on läpimätä hautaan asti.
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #53 : Marraskuu 13, 2008, 19:58:47 »
Olin kirjoittanut tänne jotain kaksi vuotta sitten, ja en tajua mitä sammakoita olin suustani päästänyt. Poistin viestin, ja ajattelin aloittaa uudelta pohjalta.

Harry Potter ja Albus Dumbledore (Harry Potter -sarja)
Kaksi täydellistä tyyppiä, jotka tietävät kaiken, selviävät kaikesta, ja ovat niin jumalattoman ärsyttäviä, ettei mitään rajaa! Harrysta on tehty joku marttyyrin irvíkuva, joka jättää kuitenkin täydellisyytensä takia kuolematta. Ei olisi pysynyt edes hengissä edes ensimmäisen vuodeen loppuun, ellei Hermione ja Ron olisi ollu sitä 'sankaria' pelastamassa.... hyh... Ja Dumbledorekin lopulta kuoli kuitenkin ihan itsensä takia ja oli täydellisin velho mitä maailman on koskaan nähnyt. Yäk.

Edward Cullen ja Isabella Swan (Twitlight -saaga)
Siinä on ensinnäkin maailman TÄYDELLISIN vampyyri, jota ylistetään lähestulkoon joka lauseessa. Tietysti tyyppi on myös täydellisen vaatimaton ja yrittää pitää rakkaansa vain turvassa.
Bella taas on naivi ja NIIN rakastunut ja ärsyttävä että. Ei kestä kahta sekuntiakaan erossa rakkastaa Edwardista, ja kun Jacob yrittää auttaa niin se hyppää kalliolta. Ääliö.

Holly Short (Artemis Fowl-sarja)
Luulee olevansa paras kaikessa, ja tietävänsä kaiken paremmin kuin muut. Ensin inhoaa Artemista, sitten rakastaa, sitten inhoaa ja sitten taas rakastaa. Yrittäisi jo päättää! Ja aina se menee halpaan kun Artemis kertoo sille jotain. Ei ole tainnut yhdenkään kirjan aikana oppia YHTÄÄN mitään. Raivostuttaa koko tyyppi.

Amy Candler (Replica-sarja)
Täydellinen Mary Sue, ilman yltiömäistä kauneutta, vaikka siitäkin huolimatta kaikki kuoleevat hänen peräänsä. Raivostuttavaa. Se on aina oikeassa, selviää kaikesta supervoimillaan ja pelastaa henkiä kuin paraskin supersankari! ò_Ó

Frodo Reppuli (Taru Sormusten Herrasta -trilogia)
Siinä taas yksi hahmo, jonka tehtävä on pelastaa koko maailma, ja tietysti hän tekee sen oikein mallikaasti, ja on äärimmäisen typerä ja itkee joka välissä joka asialle. Ärsyttää Samin puolesta, kun Frodo hylkää sen noin vain, ja silti Sam antaa sille anteeksi. Miksei se jättihämähäkki tai mikälienee voinut syödä sitä? Miksei?!Noo, on niitä enemmänki, mutta nuo tuli ekana mieleen.

-Z

// Vesi Y: Niin no, mutta hoiti se sen kuitenkin sinne vuorelle sen sormuksen.. x)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 16, 2008, 21:53:52 kirjoittanut Zenzibar »
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #54 : Marraskuu 16, 2008, 21:07:59 »
Frodo Reppuli (Taru Sormusten Herrasta -trilogia)
Siinä taas yksi hahmo, jonka tehtävä on pelastaa koko maailma, ja tietysti hän tekee sen oikein mallikaasti, --
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Nyt olen iloisesti Twilightit lukenut, ja valitettavasti joudun toteamaan, että kyseisisten kirjojen hahmokaartista ei löytynyt yhtäkään hahmoa, johon en olisi tuntenut lievää tarvetta käyttää lihakoukkua. Bella oli hermojaraastavan ärsyttävä tyhjäpäinen idiootti, Edward typyä hyväksikäyttävä friikki stalkkeri... Kaikki muut hahmot olivat niin lättänöitä, että heitä en edes jaksanut inhota täydellä teholla.
Ehkä osa ongelmaa oli se, että kun Bella/Meyer sanoo yhtä ja näyttää toista, hahmoihin tykästymisestä tulee kauhean vaikeaa.
Esimerkiksi Bella olisi voinut olla todella hauska ja pidettävä hahmo, ja se, että koko potentiaali valui hukkaan tekee hahmosta vielä inhottavamman. Edward taas rasittaa jo ihan vai siksi, että lukija joutuu kahlaamaan loputtoman Eddy-ihkutuksen läpi päästäkseen niinkutsutussa juonessa eteenpäin. Edes Eragon ei ihastellut Aryaa näin kammottavan paljon!

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #55 : Marraskuu 18, 2008, 14:39:36 »
Harry Potter Feeniksin killassa - naivi teini, kuten Lucius FK:n elokuvaversiossa totesikin. Muissa kirjoissa hän ei herätä minussa niin suurta inhoa, ja siksi Row saakin osakseen kunnioitukseni: kuka nyt ei vihaisi murrosiän syvimmässä sopukassa raivoavaa sankaria... Epäitsekkyys pursuaa välillä vähän yli muissakin kirjoissa... Mutta onneksi ankara lapsuus pelastaa tilannetta vähän: ankarat olot tekevät lapsesta usein joko nöyrän (=Potta) tai kostonhaluisen/katkeran (=Voldu)...

Edward Cullen - liian täydellinen, dialogi kiillottettua lässytystä.

Herra Darcy, Ylpeys ja ennakkoluulo - argh. Teos on vanha, mutta Darcyn ajattelutapa tuntuu kivikautiselta!

Narnian tarinoiden Lucy - saatan sekoittaa kirjan hahmon persoonaa vähän elokuvan Lucyyn, koska näin Prinssi Kaspianin viimeksi kesällä ja itse kirjan lukemisesta on parisen vuotta.. Mutta inhoan muutenkin söpöileviä jaloja pikkutyttöjä.. Ja Edmund on lempparini ja Lucyn täydellinen vastakohta..

Amy Candleria en suoranaisesti vihaa, hän on vain yksinkertaisesti niiin huono hahmo ettei hän herätä mitään tunteita. Riitta Pulkkisen kirjassa Raja vihaan Maria, 16-vuotiasta lukiolaista, joka rakastuu opettajaansa.. Liian suoraviivainen ja masokistinen.
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #56 : Marraskuu 18, 2008, 18:33:42 »
Herra Darcy, Ylpeys ja ennakkoluulo - argh. Teos on vanha, mutta Darcyn ajattelutapa tuntuu kivikautiselta!

Ei ei ei ei! :D Ihan pakko sanoa oma mielipiteeni tähän kohtaa, sillä Herra Darcy on niin upea hahmo ettei toista ^^
Kun ottaa huomioon, että kirjailijakin on elänyt 1775-1817 (Ylpeys ja Ennakkoluulo 1813) ja  ja elänyt itse maailmassa josta kirjoitti, ei minusta Darcyn ajatukset ole yhtään ajasta poikkeavat, juuri hänen tavallaan suurin osa tuon ajan miehistä varmasti ajatteli, ettei naisella saisi olla omia, etenkään noin kärkkäitä mielipiteitä kuin Elisabethillä ja hän myös paheksui rouva Bennetin tapaa käyttäytyä. :D

(Offiksi taisi vähän mennä, mutta oli pakko puolustaa yhtä lempihahmoistani ^^)

-Z
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Amberi

 • Ankeuttaja
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #57 : Marraskuu 18, 2008, 21:04:51 »
Kikka ja Titta, Nummelan ponitalli
En ole lukenut näitä kirjoja vuoteen, mutta muistan todella paljon tapahtumista, kun luin yli puolet toisella luokalla. En tykkää enää edes koko kirjoita. Ne ovat niin lyhyitä, niissä on niin paljon huumoria, mutta kaikki jutut ovat aina niin loppuun kulutettuja, etteivät ne oikein saa enää nauramaan ja miten samat tyypit saavat aina rikollisia peräänsä.
 En pidä oikeastaan kenestäkään Nummelan ponitallin hahmosta, mutta Kikka ja Titta ovat kaikista ärsyttävimpiä. Esimerkiksi vanhemmissa kirjoissa he kilpailevat siitä, kuka saa Repen. Löytyy heistä toki muitakin huonoja puolia. Vaikka muistankin tapahtumia, en muita paljoakaan edes Kikan ja Titan luonteista, vaikka he ovatkin sarjan tärkeimpiä hahmoja.

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #58 : Marraskuu 28, 2008, 19:54:36 »
On vaikeaa keksiä vihatuinta, mutta ehkä Neiti Etsivä. Kirjoja lukiessa vaikuttaa hyvinkin fiksulta, mutta oikeasti minä ratkaisen arvoituksen aina ennen Neiti Etsivää. Oikeastaan sarja pilaa Paulan (Neiti Etsivän) Kun sarjaahan on yli sata osaa ja Paula on jokaisessa 18-vuotias... Muutenkin ihan liian helposti ja yllättävästi arvoituksiin törmäävä heppu, jolla on omituinen kyky selviytyä kaikista vaaratilanteista. Heinäpaali putoaa kaverin päähän -> Neiti etsivä ehtii pelastamaan, joku heittää Paulaa tuolilla -> onnistuu tietenkin väistämään jne. Kerrassaan ärsyttävää.

Ehkä toinen ärsyttävä henkilö on Nuori Neiti Urhea-kirjoissa oleva päähenkilötytön pikkuveli Alf sekä Trine-täti, joka on hoitamassa lapsia (päähenkilö Kerstiä ja Alfia) Alf on inhottava kun se jatkuvasti kiusaa Kerstiä, sotkee hänen tavaransa ja ainoat asiat jota hän koko kirjassa tekee, on talon sotkeminen ja tavaroiden tuhoaminen. Ihan kuin poika ei muuta pystyisi tekemään kun sotkemaan. Trine on pelkästään Alfia hoitava tyttönen. On ärsyttävää kun täti jättää Kerstin aina oman onnensa nojaan, eikä huomioi yhtään. Tosin noiden hahmojen on varmaan tarkoitus olla ärsyttäviä, mutta ehkä ainakin Alfin kohdalla menee pikkuisen yli.

~Barella
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Partybansku

 • Ankeuttaja
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #59 : Joulukuu 07, 2008, 14:52:44 »
Lainaus
Lilly: Prinsessapäiväkirjoista. Itsekäs hahmo joka käyttää sumeilemattomasti hyväkseen Mian julkisuutta. Miksi Mia ei heivaa sitä bestispaikalta, esim. Tina on paljon mukavampi.
Olen täysin samaa mieltä! En kertakaikkiaan kestä Lillyä, kauhean itsekeskeinen, ei ajattele ketään muuta. (Spoilausta)Pussaili toisen pojan kanssa poikaystävänsä nenän edessä... (spoilausta) Kaikkein raivostuttavinta on, että Mia aina hetkeksi suuttuu Lillylle, mutta pian ollaan taas parhaita kavereita ilman, että Lilly edes pyytää anteeksi. Mia vielä koko ajan toistelee, kuinka Lilly on niin älykäs ja että hän ei ikinä yllä samalle tasolle. Älykäs tosiaan...


Muuten ei kyllä tule mieleen sellaisia inhokkeja, lukemistani kirjoista kukaan hahmo ei ole ollut raivostuttavan täydellinen, ainakaan koko kirjan ajan. Inhottavia pahiksia kyllä löytyy, kuten Pimento, mutta olisi se vähän tylsää, jos Pottereista ei löytyisi sitä ihan kamalan epäoikeudenmukaista mummoa, joka on omalla tavallaan huvittava.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #60 : Joulukuu 14, 2008, 14:19:52 »
Lalalaa jonkinlainen typerä viestipäivitys.

Lainaus käyttäjältä: Vanha viesti
Nämä Luciusfanaatikot puhuu ihan asiaa meidän ihkusta Harry Potastamme. Sen voisi todellakin nostaa sinne tankoon, kuten jo olen useasti laulanut! Niin ärsyttävän angstinen hahmo HP vitosessa, ja jos voisin mennä tuonne kirjan sisään niin todellakin kuristaisin Harryn siitä hyvästä että se MELKEIN tappoi Draco Malfoyn! Jos Kalkkiksemme ei olisi tullut paikalle niin olisi Draco jo toinen jalka haudassa... Harry oli ensimmäisissä kirjoissa vielä siedettävä, mutta loppua myöten hänestä on tullut miespuolinen Mary Sue. Selvää kamaa. Nousee kuuluisuus päähän...

Sanotaan tähän vielä että Universumien Tomu- sarjan Will. Miksi tämä oikein luulee itseään? Jos tämä ukko ei olisi tunkenut mukaan peliin niin kyllä se Lyra olisi varmaan tehtävänsä paremmin suorittanut, mutta Willistä kun pitää tulla se tyhmäpäinen veitsen kantaja! *mrrh...* Mielestäni Will oli jotenkin sellainen hahmo, joka otti päähän. "Voi, missä isipappani on? Lyra, auta etsimään isipappa!" Jos se Will olisi jäänyt sinne vahtiin, niin Lyraa ei olisi koskaan kaapattu kakkoskirjan lopussa...

Ja tähän vanhaan viestiin lisätäkseni, damdidam:

Mustesydän-trilogiastakin löytyy niitä inhokkeja paljon, vaikka suosikkihahmoja löytyy peräti kuusi kappaletta. Jotkut hahmot siinä osaavat vain joskus olla sellaisia, että tekee kyseiset tyypit mieli heittää kankkulan kaivoon.
Lainaus
Pakko sanoa Muste-trilogian kirjailija Fenoglio. Hyh, inhottavan omahyväinen, muista piittaamaton ja kelju ihminen.
Blizzard, miten sin voit sanoa tuollaista! Fenogliohan on ihana, höperö ja sympaattinen vanha mies! Eihän tässä omahyväisyyttä ole kuin vähän. ^^ Ja hyvin kirjoitetut hahmothan ovat hyviä, usein. :p

Mutta - poikkesi vähän aiheesta, mutta Mustesydän-trilogiasta minua inhottaa kovasti Mortola. Mortola on pahis, ja yleensä pidänkin pahiksista, mutta Mortola on vaan niin überüberpahiskiväärimummominunpoikanionparasvaikkaseonkuollut-ihminen. :P Toisessa kirjassa varsinkin tämä herätti minussa inhontunnetta, ja vaikka tämä joskus tekeekin asioita jotka saavat minussa aikaan niitä aiaiaipahishahmo-viboja, en voisi luetella häntä lempihahmoihini. Tämän käytös jotakin tiettyjä henkilöitä, kuten suosikkihahmojani kohtaan on ärsyttävää. Mortola on niin olevinaan ja nuoleskelee Käärmekalloa ja muitakin kaiken aikaa, koska haluaa kostonsa Capricornista. Plöh, sinne kaivoon, huuhkaja.
Mutta sitten, tästä Mustesydän-trilogiasta eräs toinenkin hahmo hyppää pahasti silmille, ja aina kun tämä tulee näkyviin niin tekee mieli raahata taas se kaivo paikalle. Nokisieppo on oikea ärsyttäjien kuningas. Kamala petturi! Yrittääkin olla niin Tomusormi ja niin paras. Heti kun yksi katoaa niin mennään toisen paikka anastamaan. Hyihyihyi.

Ja vielä pitäisi tähän lisätä Alex Rider-sarjasta itse pyhimysten pyhimys, Alex Rider! Luin yhden kirjan tästä sarjasta, koska opettaja pakotti, mutta en todellakaan pitänyt. Jos joku tuosta Alexista tykkää, niin silloin on rillit huurussa, kun Alex on niin Gary Stu että mittari pomppaa reilusti yli sadan kun Alexin vaa'alle työntää. Huomaa yllättäen olevansa jonkun supervakoojan sukulainen, ohhoh, ja heti siitä tulleen maailmankuuluksi vakoojaksi joka pelastaa maailman jokaiselta pahikselta ja muiltakin wnb-pahiksilta niin nopeasti että huhhuh. Pakenee mönkijöillä tulevia liekinheitinukkoja keskellä kaksimetristä ruohikkoa eikä edes eksy eikä putoa jyrkänteeltä alas ja ukot putoaa! Pääsee ulos hengenvaarallisen tursaan akvaariosta, pahisten päälle lentää vedet! Tippuu kahdenkymmenen metrin korkeudesta katon läpi, ei vahingoitu! Ja jälleen maailma on pelotettu- pelastettu, kiitos Alex Riderin!
Tekee mieli näyttää sille mistä Kankkulan Kaivo on tehty. Kun se sen näkee, niin saa semmoiset traumat että Alexiltakin ne hyvispöksyt jo putoaa.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #61 : Toukokuu 05, 2009, 18:03:54 »
SPOILAA PAHASTI UUSIKUUTA/EPÄILYSTÄ/NEW MOONIA/ECLIPSEÄ ! varoitin(:

Jacob Black Epäilyksestä ja Uusikuusta. Ja eteenkin ensimmäisenä mainitusta. Vihaan Jacobia, hän on aivan kamala, enkä usko että vaikka Jacob olisikin saanut Bellan itselleen, Bella ei olisi kestänyt Jacobin juttuja. Hän olisi yhä kaivannut vampyyrejä, ja siksi loukkaantunut Jacobin jutuista. Jacob ei tajua, mistä ihmiset loukkaantuvat. Hän vain pamauttaa kaiken päin naamaa.

Eteenkin kiehun siitä, kun Jacob suuteli Bellaa Epäilyksessä. Eteenkin se viimeinen ennen taistelua, huhhuh, voisi sanoa suudelmaraiskaukseksi. Lainaus s. 440: "Kyllä sinä paremminkin osaat, Bella" hän kuiskasi karheasti. "Ajattelet sitä liikaa." Siis aivan järkyttävää! Sitten vielä kun hän ei ajatellut Bellan tunteita yhtään huijaamalla (että tapattaisi itsensä taistelussa): hän on itsekäs sika. Edward ei ole ollenkaan itsekäs, hän on itse pyhimys Jacobin rinnalla!

Jacob oli vielä Houkutuksessa ja Uusikuun alussa ihan siedettävä, sitten hänestä tuli KAMALA! En tajua niitä jotka pitävät hänestä, ja ovat hänen puolellaan. Murrr.

Lainaus käyttäjältä: Zenzibar
Bella taas on naivi ja NIIN rakastunut ja ärsyttävä että. Ei kestä kahta sekuntiakaan erossa rakkastaa Edwardista, ja kun Jacob yrittää auttaa niin se hyppää kalliolta. Ääliö.
Saat pitää mielipiteesi, mutta on pakko vähän puolustella (anteeksi), vaikka ei Bella minuakaan hirveästi miellytä;> Saanen kertoa: eh, kirjan keskeinen idea onkin se rakkaus. Että on se aika kätevää jos on rakastunut päähenkilö:Dd Kahta sekuntiakaan? Pakko tähän väliin sanoa kyllä että tietääkseni 8 kuukautta on aikas pitkä aika! :o Itselleni tekee tuskaa olla erossa parhaasta ystävästä viikon, että olen melko myötätuntoinen Bellan suhteen. Ja se kalliolta hyppääminen; Bella oli mieleltään sairas, suoraan sanottuna seonnut. Hän kaipasi Edwardia (tässä tilanteessa hänen ääntään) niin paljon, että aiheutti itselleen hengenvaaran melkein huomaamattaan.
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #62 : Toukokuu 05, 2009, 21:30:22 »
Kaikki liian täydelliset hahmot, yksinkertaisesti. Inhoan erityisesti teinitytöille tarkoitetuissa kirjoissa esiintyviä tyyppejä, jotka ovat samaan aikaan hyvännäköisiä, älykkäitä, taiteellisia, ystävällisiä, suosittuja, rikkaita ja urheilullisiakin vielä. Sellaisia ihmisiä ei ole oikeasti olemassa, ja vaikkei kirjojen tehtävä olekaan kuvata todellisuutta, arvostan silti sitä, että hahmoihin on mahdollista samastua. Täydellinen päähenkilö saattaa tehdä koko kirjasta jokseenkin epäaidon ja kuvaannollisesti muovisen :<
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Hecate

 • Tikkiturpainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Takkuinen otus
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #63 : Toukokuu 06, 2009, 14:59:54 »
Draculasta tuttu Mina Harker. Ärsyttävämpää naista saa hakea, hän on liian hyvä, puhtoinen ja hellä ollakseen realistinen. Jokaisen kirjassa esiintyvän miehen elämäntehtävä tuntuu olevan hänen turvallisuutensa varjeleminen ja suojeleminen, eivät naiset sentään niin heikkoja ole. Ymmärrän kyllä, että kirja on kirjoitettu 1800-luvulla ja että Bram Stokerin mielipiteet naisista olivat melko alentavia, mutta jossain menee kuitenkin raja, josta eteenpäin ärsyttävä muuttuu naurettavaksi. Muutenkin inhosin Minan jatkuvaa "Voi, vampyyri puri minua ja nyt olen niin saastainen ja Jumala vihaa minua" ruikutusta ja surkean äidillistä huolenpitoa. Typerä olento.

Toinen inhoamani hahmo on Ihmemaa Ozin Linnunpelätti. Se ei edes ole kovin täydellinen hahmo, mutta pelätin ehtymätön loistavien ideoiden tulva aivojen puutteesta huolimatta otti raskaasti päähän. Ja se että hänestä tuli lopulta Ozin suuresti arvostettu ja kunnioitettu hallitsija. Onneksi joku syrjäytti hänet myöhemmin.

Kotiopettajattaren romaanin olen lukenut vain kerran, mutta se ei estänyt päähenkilön käymistä hermoilleni. Pikkuinen tyttö puhuu kuin aikuinen ja on kovin pieniruokainen ja vaatimaton, mutta kaikesta huolimatta hyvin etevä myöhemmässä vaiheessa. Suutuin kirjaan lopullisesti hänen ystävänsä (jonka nimeä en muista) kuollessa, eikä Janen yleispätevyys ja hurmaavuus suoranaisesti parantaneet asiaa. Herra Rochesterkaan ei ollut suosikkini (minkälainen mies pitää vaimoaan vankina ullakolla?), mutta kumma kyllä pidin kirjasta ärsyttävistä henkilöistä huolimatta.
Minä olen ehjä
ainakin vielä ja ymmärrän kyllä
ettei eväsleivistänne riitä kolmannelle

Amanecer

 • Ankeuttaja
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #64 : Heinäkuu 25, 2009, 16:10:50 »
Elisabet Wakefield, Sweet Valley High Tämä ko. henkilö on mainittu jo tuhat kertaa, mutta tämä saa olla numero tuhatyksi. Syytkin ovat jo varmaan kaikille tutut. Raivostuttavan täydellinen ihminen; kaunis, ihanat vanhemmat, hieno koti, identtinen sisko, täydellinen poikaystävä, auto, paljon hyviä kavereita, suosittu... Argh!

Paula Drew, Neiti Etsivä Täydellinen, selvittää kaiken, ihana isä, pari hyvää ystävää, mukava poikakaveri, auto, muka niin älykäs. Raivostuttavaa.

Isabella Swan, Twilight
Herran jumala kun vihaan tuota tyttöä. Kyllähän minä sinänsä Twilightista tykkään ja Bella sopii Edwardille, mutta ihan noin vain yleensä hänen luonteensa on ärsyttävä. Monessa kohdassa tulee sellainen myötähäpeän tunne, kun tyttö taas säheltää jotain omaa, jumaloi vampyyripoikaystäväänsä ja kaikkea. Yäh.

Jacob Black, Twilight Samasta sarjasta jatketaan. Jacob Black on jotain niin ärsyttävää, itserakasta ja piittaamatonta muista. En voi sietää Jacobihkuttajia (pahoitteluni), kun jätkä on tuollainen kammotus. Houkutuksen alussa hän on kyllä ihan ookoo, mutta muuten sitten menee yli. *puhisee ja manaa itsekseen*

Ööh, nyt ei muistu mieleen muuta. Kiitos purkaukseni kuuntelusta. ~

Valaria

 • Ankeuttaja
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #65 : Syyskuu 08, 2009, 17:02:43 »
Houkutuksen Edward Cullen ja Isabella "Bella" Swan ovat tökeröimpia hahmoja, joihin olen törmännyt. Edward on Bellaa rakastava vegevampyyri, joka ei ole muuta kuin kiiltokuvapoju, josta on riisuttu kaikki vampyyrius ja irstaus. Vampyyrit ovat pahiksia - tai ainakin vähän ilkeitä verenimijöitä kulmahampaat jonkun kaulalla. Miten hitossa eläväkuollut voi siittää lapsen? Bella on Edwardin täydellinen negatiivi. Jos joku sana häntä kuvaa niin totaalisen tylsä harmaavarpunen, jolla on tasan kouluälyä, mutta muuten hän vaikuttaa lähinnä aivokuolleelta. Ehkä mormonitytöt ovat juuri tuollaisia: elävät vain päästäkseen nätisti naimisiin. Vastoin tapojani minulla oli meikkiä. Ripsiväriä.

Mitään  varhaismurkuille suunnattujen kirjasarjan henkilöitä en jaksa moittia. Niiden kirjojen tarkoitus on puhtaasti viihdyttää ahmimisikäisiä, arviolta 8-12 vuoden ikäisiä eikä olla mitään kirjallisuuden suursaavutuksia. Periaatteessa varhaismurkkujen ja nuorten kirjoja kirjoitetaan vain siksi, että nuoret lukisivat. Useimmiten teksti on helppolukuista, vaikka kaikki muut hyvät ominaisuudet puuttuisivatkin.

Harry Potter on Potterien karseimpia hahmoja. Kahdessa ekassa kirjassa hän on melko siedettävä, tunnen jopa hienoista sympatiaa hänen kurjaa lapsuuttaan kohtaan, mutta kirjoissa 3, 4, 5 paikoitellen rasittava. Johtunnee murrosiästä. Kahdessa viimeisessä kirjassa häntä taas sietää, vaikka Harry on niin valittua. Millä aivoilla ja kyvyillä? Kalkaros oli oikeassa luokitellessaan hänet viimeisen päälle keskinkertaiseksi, sillä Potterin kyvyt rajoittuvat lähinnä karkotaseet- ja odotum suojelius-loitsuihin. Potter säntää joka paikkaan suuta päätä ja ups siinä sivussa kummisetäkin kuolee, koska idiootti-Potter ei voinut opetella okklumeusta. Oma vikansa. Pidin siitä Kuoleman varjelusten kohdasta kun Harry hyvästeli Dursleyt. Siinä oli mukana jonkinlaista sopimista ja anteeksiantoa; parempi laiha sopu kuin lihava riita. Tällä Harry kohosi edes vähän minun silmissäni, vaikka Voldemortin kuolema oli tosi tökerö karkotaseetilla säväytettynä. Dumbledore on kaksipiippuinen tapaus. Hän on hauska silloin kun on vanha, seesteinen höppänä mutta vakavampana paikoitellen rasittava. Rakkauden suuri voima ja plaaplaa. Ihan kuin Potterista olisi ollut mihinkään, hänellä kävi vain tuuri.

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #66 : Joulukuu 31, 2009, 20:10:42 »
En muista oikeasti vihanneeni yhtäkään päähahmoa ihan sillä vihalla, jota tunnen Salvatoren Drizztiä kohtaan. Se on jäänyt kummittelemaan mieleen totaalisena kammotuksena ja Gary Stun perikuvana, josta lukeminen meni muutaman kirjan ajan, mutta sitten tuli ihan täydellinen stoppi.
Perusteles nyt! Itsekin olen kaikki Salvatoren kirjat lukenut ja myönnän, että Drizzt osaa olla ärsyttävä hahmo, mutta ei ainakaan omasta mielestäni ansaitse vihatuimman paikkaa :D Vaikka Jeesusmainen onkin.

Itse laittaisin vihatuimpiin hahmoihin:

Josi Puddles
Salvatoren kirjoista. Ärsyttävä pelkuri. Siinäpä taisi olla täydellinen kuvaus tästä hittiäisestä. Tekee erittäin typeriä asioita omin päin ja yrittää pelastaa nahkansa säälittävillä tavoilla. Toivoin vain, että Wulfgar olisi taittanut tältä niskat.

Jaka Sculi
Salvatoren kirjasta "Maailmanselkä". Yksi ärsyttävimmistä hahmoista mitä tiedän. Mukarunollinen poika jolle tärkeintä on saada naisia ja sitten hylätä ne. Ja ei, en usko siihen mitä Meralda epäili, että Jaka olisi ikinä voinut elää Meraldan ja lapsen kanssa elämää. Sculi oli siihen liian itsekäs ja liian kusipää. Yksi kirjan parhaista kohdista oli kun Meraldan isä hakkasi tämän pikkurotan kunnolla.

Esmeralda
Pariisin Notre-Damesta. En ole tavannut aikoihin typerämpää naishahmoa. Itsekäs ja typerä teinityttö. Tuomitsi periaatteessa itsensä ja äitinsä kuolemaan "rakkaudellaan" Febusta kohtaan. Ja käyttäytyminen Quasimodoa kohtaan oli sikamaista. Onneksi, ONNEKSI päätyi köyden jatkoksi.

Siinä muutama.

If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!

Poissa Mirrekala

 • Suklaamurmeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #67 : Tammikuu 01, 2010, 19:05:44 »
Perusteles nyt! Itsekin olen kaikki Salvatoren kirjat lukenut ja myönnän, että Drizzt osaa olla ärsyttävä hahmo, mutta ei ainakaan omasta mielestäni ansaitse vihatuimman paikkaa :D Vaikka Jeesusmainen onkin.
Siis minähän en ole Loi enkä perustele hänen puolestaan, mutta kun tulin Drizztin niin haukkuneeksi pari sivua sitten, niin en voi vastustaa.  Koko hahmo on kokemukseni mukaan aika mielipiteitä jakava. Tunnen parikin tyyppiä, jotka väittävät suorastaan ymmärtävänsä Drizztiä hahmona eivätkä pidä tätä lainkaan ärsyttävänä. Hyvä heille, kun taas minua koko tyyppi raivostuttaa niin, ettei mikään muu kirjahahmo koskaan. Itsehän en ole lukenut kuin Musta haltia -trilogian, ja kuulemani mukaan Drizzt on juuri sietämättömimmillään siinä sarjassa. Olkoon vaan, minä en silti ihan ensimmäiseksi halua tarttua muihinkaan Drizztin sisältäviin kirjoihin. Henkilökohtainen ongelmani tämän hahmon kanssa lienee se, ettei minkäänlaista samaistumispintaa ole. Se on aika paha juttu, jos nyt kuitenkin kyseisen hahmon edesottamuksista pitäisi lukea ja hänen motiivejaan jotenkin ymmärtää. Totta, Drizztin moraalissa ja teoissa on paljon, mitä itse en hyväksy (kuten mitä voi tappaa ja mitä ei -luokittelu hyvä-paha-ajattelun pohjalta). Se ei kuitenkaan olisi mikään ongelma, jos edes ymmärtäisin sitä. Minua raivostuttaa eniten se, etten pysty rakentamaan kovin syvällistä mielikuvaa hahmosta, kun siinä kumminkin alun perin näyttäisi olevan aineksia.

No joo. Se Drizztin vastenmielisyydestä. Olen saanut sitten viimeisen uusia inhokkeja listalleni.

Lainaus
Houkutuksen Edward Cullen ja Isabella "Bella" Swan  ovat tökeröimpia hahmoja, joihin olen törmännyt. Edward on Bellaa rakastava vegevampyyri, joka ei ole muuta kuin kiiltokuvapoju, josta on riisuttu kaikki vampyyrius ja irstaus.
ugh. Tosin siinä seurassa missä liikun minua pidetää yleensä täysin jäävinä lausumaan mielipiteitni kyseisistä hahmoista, koska jätin Meyerini sikseen puolivälissä New Moonia (enkä olisi lukenut niinkään pitkään ilman olosuhteiden pakkoa). Minkäs teet. mielenkiintoni sarjaan pääsi lopahtamaan juuri siksi, että päähenkilöt ovat niin torvia. Spoilerien perusteella luulen myös säästyneeni paljolta pahalta :D Ei uponnut. Enpä ole ikinä liiemmin tykännyt "tavallisista" työistä, jotka rakastuvat täydelliseen poikaan. Asetelma saa pienen sisäisen feministini heräämään ikiunestaan  viimeistään, kun tytön koko elämänhalu alkaa riippua tästä täydellisestä pojasta - oksettavaa. Tosirakkaus tai ei, "en voi elää ilman sinua" kuulostaa minulle vähän liian masentavalta elämänohjeelta.

Mustesydämen pikkupahis Capricorn pännii. Itkeäkö vai nauraa? Tämäkö se kaikkien pelkäämä pahis? Ei minusta mitenkään vakuuttava esitys minkään valtakunnan hahmoksi, aika ohkainen eikä kovin uhkaavakaan.

/Edittiä, kun en täämän yhden kommentin takia jaksa uutta viestiä väsätä:
Lainaus
Drizzt oli vähän niin kuin Tuhkimo ja sitten se puhkesi täydellisenä kukkaan. :D Sellainen mielikuva siitä jäi lukiessa. Voisi olla kivaa kokeilla uudestaan lukea onko mielikuva yhtään muuttunut.
Haha, Tuhkimo-Drizzt :) Minä luin Mustat haltiat uudestaan tässä joku aika sitten antaakseni Drizztille mahdollisuuden. Tai oikeastaan luin vain kaksi ensimmäistä, koska ensimmäiselläkin kerralla kolmonen oli vain... kärsimystä. Ei uponnut vieläkään.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 02, 2010, 19:16:54 kirjoittanut Mirrekala »
"Paras tapa toimia on ystäville kostaa
jos päältä kauniin hevosen saa silmiin tuijottaa
Mut takaisin ei käytettyä sieluaan voi ostaa
kun kalpein kauppamiehistä ovelle kolkuttaa
" -Viikate: Tie

Poissa Loi

 • Vihdoin Voldemortin voittanut
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuka mitä häh?
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #68 : Tammikuu 01, 2010, 21:58:52 »
Drizztin kanssa mun ongelma oli lähinnä sen mun mielestä perustelematon täydellisyys, mikä siitä tuli niin toimintatilanteissa kuin muutenkin. Koko hahmon rakentuminen taustaansa vasten jätti ärsytyksen kytemään. Tietenkin asiaan voi vaikuttaa se, että siinä tuntui muutenkin olevan asetelma, että naiset ovat pahoja ja miehet hyviä, mutta se nyt on niitä, että kummankaan ylivalta ei varmasti ole hyväksi. Drizzt oli vähän niin kuin Tuhkimo ja sitten se puhkesi täydellisenä kukkaan. :D Sellainen mielikuva siitä jäi lukiessa. Voisi olla kivaa kokeilla uudestaan lukea onko mielikuva yhtään muuttunut.


Lainaus
Tosirakkaus tai ei, "en voi elää ilman sinua" kuulostaa minulle vähän liian masentavalta elämänohjeelta.

Varsinkin silloin, kun se "tosirakkaus" on kestänyt vasta muutaman kuukauden ja jää tunne, että okei siitä tosirakkaudesta tosiasiassa voisi päästä eroonkin, jos saisi oikeaa hoitoa. :D
Toisin sanoen Vuoden Voldemort 2009 - kiitos äänensä antaneille. :)

Tapiirirakkautta

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #69 : Tammikuu 01, 2010, 23:40:03 »
Frodo Reppuli (Taru Sormusten Herrasta -trilogia)
Siinä taas yksi hahmo, jonka tehtävä on pelastaa koko maailma, ja tietysti hän tekee sen oikein mallikaasti, ja on äärimmäisen typerä ja itkee joka välissä joka asialle. Ärsyttää Samin puolesta, kun Frodo hylkää sen noin vain, ja silti Sam antaa sille anteeksi. Miksei se jättihämähäkki tai mikälienee voinut syödä sitä? Miksei?

Totaalista offia, mutta täytyy tähän ihan kommentoida näinkin pitkän ajan jälkeen. En ole ihan varma, oletko lukenut kirjoja vai vainko leffan perusteella Frodoa noin julmasti kritisoit. Kommenttisi perusteella tosin vaikuttaa, että olet vain leffat nähnyt. Kirjoissa nimittäin Frodo ei missään vaiheessa hylkää Samia ja koko Lukitarin luolan suulla käyty dramaattinen Samin hylkääminen leffassa oli mielestäni äärimmäisen ärsyttävä. Tokihan kirjoissakin Sam käyttäytyy mustasukkaisen poikaystävän tavoin Klonkkua kohtaan, mutta Frodo on paljon miellyttävämpi. Kyllähän se välillä Samille tiuskii, etenkin matkan loppuvaiheilla, mutta Sam on ymmärtäväinen ja tajuaa sen johtuvan vain Sormuksen vaikutuksesta Frodoon. Muutenkin Samin ja Frodon suhde on mielestäni aivan ihana ja mottaan kuonoon jokaista, joka kehtaa väittää heitä homopariksi.
Mutta nyt lipsuin offistani aivan uuteen offiin :D Joka tapauksessa Frodo on mielestäni oikein kelpo hahmo juuri sen takia, ettei ole niitä tyypillisimpiä täysin täydellisiä sankareita. Vaan Frodo on aivan tavallinen, ei mikään järjen jättiläinen tai lihaskimppu, ja juuri sen takia kykeneekin vastustamaan Sormuksen voimaa niin pitkään. Ja kuten joku jo aiemmin täällä kommentoikin, Frodohan ei tosiaan suorita tehtäväänsä täysin mallikkaasti. Tuskin se olisi edes selvinnyt Tuomiovuorelle asti ilman Samia. Lempikohtauksessani koko kirjassa Sam sanookin: "I can't carry it for you, but I can carry You!" ja niin se kantaa Frodoa pitkän matkaa Tuomiovuoren rinnettä ylöspäin. Ja tosiaan lopulta Frodo ei kykene tuhoamaan Sormusta, vaan julistaa sen omakseen ja tarvitaan Klonkkua, että Sormus lopulta saadaan tuhottua.

Ja nyt mä oon jaaritellu Frodosta ihan tarpeeksi :D Mä vaan rakastan niin kyseistä hahmoa <3

Ja jotta nyt jotenkin pysyttäisiin aiheessa, voisin tässä mainita etten liiemmin rakasta witch-sarjan hahmoja. Ne on kaikki jotenkin niin pintaraapaisuja ja tuntuvat jokainen edustavan vain muutamaa luonteenpiirrettä, minkä vuoksi ainakin itse löydän vähän itseäni jokaisesta hahmosta. Ehkä se on hahmojen luojan tarkoituskin, mutta minusta se on varsin ärsyttävää. Hahmot jäävät näin varsin epäaidoiksi.
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Hollye

 • Ankeuttaja
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #70 : Tammikuu 07, 2010, 18:33:41 »
Houkutus - kirjasarjan Bella Swan! Raivostuttavan ärsyttävä tyyppi. Ihannoi vampyyriä, on todella tylsä ja todella itsepäinen, mikä ärsyttää todella paljon. Haluaa elää tappajan kanssa millä hinnalla hyvänsä. Olen lukenut kaikki kirjat ja ne olivat muuten ihan hyviä, mutta tuo pahainen Bella tyttö pilaa kaiken. Ärsytyksen huippu oli viimeisin kirja, Aamunkoi. Siinä Bella oli kaikkein raivostuttavammasta päästä. "Haluan pitää lapsen, vaikka tiedän että hän tappaa minut. Sitten hän tappaa minun oman rakkaan vampyyrini suruun kun minä kuolen.", suurin piirtein tuollainen Bella on, tietenkin minun mielestäni. En vain jaksa tuollaista tyyppiä. Ah, sain vuodattaa raivoni :D

Poissa Black Milk

 • Hukka metsässä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #71 : Helmikuu 03, 2010, 20:21:48 »
On nyt kyllä pakko puolustaa: Moni täällä on haukkunut Harrya (Eli Potteria), miksi sitten luitte Harry Pottereita jos inhoatte Harryä? Hänhän on päähenkilö! Luetteko kirjoja vain siksi että lempihahmonne esiintyy vain jossain pikku kohdassa?
Tiedän että tarkoitus tässä topicissa on kertoa mitä inhoaa, ei puolustaa.
Meilipide asioista ei kyllä saisi kiistella, mutta ihmettele vain, miksi joku sitten vaivautuu lukemaan mokoman kirjan?//Hyvä on, myönnetään, Harry on kyllä FK:ssa hieman ärsyttävä.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 03, 2010, 21:02:20 kirjoittanut Black Milk »

Poissa Meriadoc

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SickleFlame23606
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #72 : Helmikuu 14, 2010, 18:25:57 »

HUOM! VIESTI SPOILAA!


Ihan naurattaa, eniten olen kuullut/lukenut Harrya haukuttavan Harry Potter - fanien taholta. Jotenkin nurinkurista!
Minua Harry ei ärsytä. Hän ei ole täydellinen, vaan päinvastoin ärsyttävän lapsellinen. Mutta en osaa häntä inhota, koska olen lukenut Pottereita kymmenvuotiaasta ja olin silloin arvostelukyvytön ja pidin Harrysta tosissani. En osaa yhtäkkiä alkaa inhota häntä.
Elizabeth Wakefieldiä en osaa vihata, koska silloin ala-asteella kun luin kyseisiä kirjoja, olin tyhmä ja tykkäsin niissä kirjoissa kaikesta. Nyt taas en lue niitä, koska ovat sontaa alusta loppuun. Sama koskee Amy Cadleria ja muita Replican hahmoja.
Voldemort on minusta onnistunut hahmo. Siitä en tykkää, kun kuolonsyöjät polvistuvat ja suutelevat jalkojansa ja ties mitä. Kyllä nyt joku ylpeys pitää olla! Mutta muuten. Voldussa on jotain inhimillistä. Tom Valedrossa, tuossa teinipojassa joka hankkii Hagridille potkut, taas ei.
Frodo on mielestäni keskitasoinen hahmo. En tykkää hänen jatkuvasta tunteilustaan, mutta kyllä hänen sijassaan olisin toiminut juuri niinkuin hän. Paitsi etten olisi homoillut Samille (Voi Sam, ihanaa että olet siinä, otatko minua kädestä). Oikeastaan sama koskee Bella Swania - paitsi etten IKINÄ olisi suudellut Jacobia vain siksi koska tämä uhkaa tappavansa itsensä. Siinähän tappaa, kuka hullu pettäisi niin mielettömän komeaa herrasmiestä kuin Edward? Eikä Ed mielestäni ole mitenkään täydellinen, paitsi ulkonäöltään. Tekee virheitä minkä ehtii. Bellassa ärsyttävintä on tosiaan se ylikorostettu kömpelyys. Ja ei, mikä idiootti... Joissain kohdissa hänen järjenjuoksunsa on pahasti katkolla. Mutta hän on kyllä enimmin osin ihan niin kuin minä. Eikä se muuten vähennä inhoani häntä kohtaan.
Jalostamo - kirjan Sofia on paskiaisista pahin. Yhden ryökäleen elokuvan takia rikkoo Kustin ja Mikaelin välit! Ne kaksi on täydelliset toisilleen, ja ne ei ehdi edes sopia kun sen Sofia-paskiaisen takia Mikael ottaa ja hukkuu. Muuten Jalostamossa on hyviä hahmoja, pitää varmaan ihan niiden takia lukea Ruttolinnakin.
Jacob Blackia inhoan minäkin. Mikä itsekäs sontaläjä! Itsekkyys on kaikissa, niin oikeissa kuin fiktiivisissäkin, henkilöissä tosi rasittavaa. Ja Jacobia jos ketä olen vihannut niin paljon että on monesti meinannut lentääkirjat seinään... Charlie kuuluu samaan sarjaan. Hänen mielestään Jacb saa tehdä Bellalle mitä ikinä haluaa. Hän on niin sokea, ei kerta kaikkiaan suostu uskomaan Jacobista mitään pahaa, saati Edwardista mitään hyvää.
Prinsessapäiväkirjat - sarjan Lilly. Itsekäs hänkin,hylkää Mian tuosta vaan. Itse Mia on myös mitä ärsyttävin,hän on jotenkin niin sokea todellisuudelle. Ja se sen kirja... Olen varma että se on surkeaa kioskikirjallisuutta, mutta niin vaan se menestyy... Tottakai. Ja tietysti Mia pääsee mihin yliopistoon haluaa... Miten ne hahmot voivat olla niin sokeita etteivät kerta kaikkiaan muka käsitä olevansa lahjakkaita jos kerran ovat??? Yhtäkkiä tulee yllätyksenä että ooh minähän pääsin yliopistoon tai jotain vastaavaa.
Georgia Nicolson sarjasta Georgia Nicolsonin päiväkirjat. Miehet senkun juoksee perässä, vaikka tyttö on typerys pahimmasta päästä... Muutkin sarjan hahmot ovat niin kliseisiä. Jas on niiin luontoneito ja pojat vasta kliseisiä ovatkin!
Taisin jo päästä vauhtiin... Kyllähän inhokkeja löytyy. Yleensä inhoan hahmoja, jollaisia oikeassa elämässä en voi ymmärtää. Niinkuin kunnon teinipentuja, joiden elämä koostuu ripsivärin oikeasta sävystä. No, tämä viesti on erittäin sekava ja sontaa täynnä. Saa kritisoida.
Ronald Weasley
Fun, spontaneous, and loyal wins your heart. Completely lacking in pretention, you seek the guy that others might overlook but who will be totally dedicated to you alone...and will make you laugh along the way.

Poissa Suskuti

 • Surkeiden sattumusten tyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #73 : Maaliskuu 02, 2010, 19:14:14 »
Kuten monet muutkin, en pidä yhtään Replican Amy Candlerista, vaikka kirjoja jaksoin lukeakin silloin jotain neljä ensimmäistä. Huomasin vain inhoavani kirjan päähenkilöä ja tekstikin oli jotenkin ärsyttävää. En oikein enää kyllä muista koko kirjaa. Amystä jäi vain se mieleen, että ärsyttävän täydellinen ja itsekäs.

Ja sitten Neiti Täydellinen Etsivä. Niitä kirjoja luin jonkin verran, mutta pidin lähinnä Paula Drewin ystävistä, Georgesta ja Bessistä. Paula oli vain niin ärsyttävä, vaikka en rehellisesti edes tiedä mikä siinä ärsytti.
"I hope you had the time of your life."   -080610

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Vihatuin kirjahahmosi
« Vastaus #74 : Kesäkuu 30, 2010, 13:56:26 »
Bella Swan, Twilight
Monet ovatkin täällä kritisoineet jo tätä neitiä tässä, eikä minulla ole oikein muuta listtävää. Muutama asia ärsyttää kuitenkin NIIN HELKUTISTI!!!!

Ensinnäkin, Aamunkoissa, Bella on muka olevinaan NIIIIIIIIN rohkea. "Haluan tämän lapsen, vaikka kuolisin siihen. Minä olen rohkea, minä juo verta, vaikka olen ihminen vain siksi että haluan saada tämän lapsen elävänä maailmaan, vaikka se tappaa minut. Katsokaa nyt olen NIIIIIIN rohkea!" AAAARRRG!!

Toinen huomautus.. Kun Bellan-ilkimys muuttui vampyyriksi.. Kappas, kappas, hänhän on niin täydellinen, hän on niin hyvä ja ihana, ettei hyökkää kenenkään kimppuun, koska hän on erilainen ja----" Keskellä sitä kohtaa heitin kirjan parvekkeelta alas, enkä ikinä lukenut sitä loppuun! Kiitos vain, Bella Swan, pilasit tyystin lukuelämykseni!

(Kiitos että sain purkaa tunteitani. :3)
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."