Kirjoittaja Aihe: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?  (Luettu 88113 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #75 : Helmikuu 20, 2008, 17:06:21 »
Huonoin mahdollinen loppu on tämä:
Eräänä aamuna Harry herää Viistokujan asunnostaan ja huomaa että on nähnyt unta menneisyydestä. Hän käy suukottamassa Ginnyä ja heidän lastaan poskelle, lähtee taikaministeriöön töihin Ronin kanssa. He ovat molemmat onnellisesti valmistuneet auroreiksi pari vuotta sitten. Hermione ei elä onnellisesti Ronin ja heidän viidensadan lapsensa kanssa, vaan hän on kuollut final battlessa.
Fleur on edelleen sama teiniähkynuorinainen niin kuin ennenkin mutta elää silti Billin kanssa onnellisesti elämäänsä. Bill ja Fleur saavat kyllä elää onnellisesti mutta Fleur ei saa olla sellainen prinsessaähky.
Draco on seurannut isänsä jalanjäkiä ja lahjoittelee ministeriölle paljon rahaa saadakseen hyviä suhteita ihmisiin.

Meille ei siis paljasteta mitään mitä Voldemortin ja Harryn välillä on tapahtunut, vaan se jää lukijan itsensä päätettäväksi.

HYYH! Aivan kamala loppu, kamala... yhtä kamala kuin se uniloppu, se olisi niin kliseistä. Ajattelin vielä lopettaa oman ficcini tuohon, mutta nyt minä tajuan että tämä on maailman karsein ikinä... Myös nuo "Ja eräänä aamuna Harry huomasi, että herätyskello soi ja mitään ei koskaan tapahtunut!" Ovat niin sellaisia, että kirjat voisi saman tien heittää roskiin.

Vihaisin myös tällaista loppua kamalasti:
Harry, Hermione ja Ron lensivät luudillaan tuonne isoon kuoppaan missä Voldu ja hänen kaverinsa majailivat. Sitten Voldu ja muut saa Harryn kiikkiin, ja Bellatrix kaappaa Ronin. No sitten joku Tonks tulee sinne kavereineen ja auttaa Harryä ja muita, ja sitten Tonks tappaa Bellatrixin huithait, ja sitten Ron pelastuu, mutta joku Ginny loikkaa sieltä esiin kun Lucce käyttää Avada Kedavraa Harryyn, mutta Harry pelastaa Ginnyn siksi koska sillä on se rakkausvoima tai jotain, ja sitten Harrystä tulee joku kuolematon hyypiö, joka yrittää pelastaa Hermionea, mutta Hermuun osuu joku kirous, ja se sairastuu kirouksen takia, ja sitten se kuolee myöhemmin jossain sairaalassa. Ron ja Harry jää eloon, he tappavat Volduliinin ja kaikki muut hyvät henkilöt (Lucius, Draco, yms.) Ja niinpä sitten Harrystä tulee sankari, linnut laulaa, Ginny ja Harry elää elämänsä onnellisina loppuun asti ja sitten Ron on joku niiden bestis, joka hengaa joka päivä niillä... O__O

Toivottavasti Rowling keksii jonkun paremman lopun kirjasarjalle, kuin nämä "Harry herää poikamiesboksistaan" (jolle hajosin pahemman kerran) ja nuo muut uniloput ja kliseiset lopetukset kuten että kukaan ei kuole paitsi pahikset ja Harry ja kaikki elelee joka päivä täyttä laiffia ja Dudleystä tulee joku pummi.

Edit. Keksin muuten erään tavattoman ärsyttävän lopetuksen...
"Sitten Harry katsoi avuttomana makaavaan Voldemortiin ja..."
PIIP. PIIP. PIIP. PIIP.
"Hän on elossa!"
Siinä ne Dursleyt töllistelevät Harryä kuin jotain freakshown pääesiintyjää, ja Harry katselee ympärilleen että mitä hitsiä täällä on oikein tapahtunut. Sitten hymyilevä nainen tulee siihen ja sanoo: "Hän heräsi!"
"Mitä hitsiä?"
"Sinulle tapahtui jotain plaaplaaplaa", ja sitten selviääkin että Harry herää yllättäen seitsemän vuoden koomasta ja onkin jossain sairaalassa Dursleyn perheen kanssa, heistä tuleekin ylimmät ystävykset ja Harry elää älytöntä jästielämää veljensä Dudleyn kanssa. Hyh.

En myöskään pitäisi "hanatauki"-lopusta, jossa Harry herää juuri jostain koomasta tai unesta tms, mutta paikalla ovatkin Lily ja James. Nämä ovat että: "Harry, sinä heräsit! Kaipasimme sinua niin!" Tai jotain muuta, ja sitten ei selvitetä ollenkaan että miksi nämä Lilukka ja Jeimssi yllättäen pelmahtivat paikalle, kun Dursleythän siellä olivat. Sitten selitetään jotain siirappia ja ei selvitetä OLLENKAAN että mitä loppujen lopuksi tapahtui.

Apuva. Ihan kamalaa.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 20, 2008, 17:34:06 kirjoittanut Azura »
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #76 : Helmikuu 28, 2008, 00:27:30 »
Tuo herääminen olisi kyllä harvinaisen paska lopetus, enkä tykkäisi myöskään lopetuksesta jossa Ginny kuolisi voldemortin takia, ja Ron pelastaisi Harryn ja Hermionen kuolemalta ja kuolisi itse, jonka jälkeen Harry tappaisi Voldemortin ja Hermione ja Harry hakisivat lohtua toisistaan, rakastuisivat ja sitä rataa...
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Poissa unknow

 • lukematon lehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedElm16162
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #77 : Marraskuu 25, 2008, 10:38:39 »
Pidin kyllä loppujuonesta ja tapahtumien kulusta, ei siinä mitään vikaa ollut. Mutta viimeinen lause oli järkytys. "Kaikki oli hyvin". Sehän olisi sama kuin he elivät elämänsä onnellisesti loppuun saakka (kauhean klisee). Loppu ei sopinut Pottereiden tyyliin yhtään. Kun Rowling sanoi että se loppuu sanaan arpi, olin onnellinen kun tiesin, että sarja loppuu erilaisesti, koska koko kirjasarja oli niin erilainen. Lause olisi voinut vaikka mennä "Ainoa, mikä pysyi muuttumattomana oli Harryn otsassa oleva arpi." Tai jotain vastaavaa. Se olisi ollut niin hyvä loppu. Onneksi olin tyytyväinen sisältöön.
I'm going to do what I want to do. I'm going to be who I really am. I'm going to figure out what that is. -Emma Watson

Poissa loorry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #78 : Marraskuu 25, 2008, 16:38:56 »
Mun mielestä pahin loppu olisi ollut jos kirjan ensimmäisessä sivussa olisi lukenut vaan näin:
"Voldemort sai sydärin ja kuoli" ja 800 tyhjää sivua perässä.

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 16, 2011, 01:12:14 kirjoittanut loorry »

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #79 : Marraskuu 25, 2008, 19:06:37 »
On vaikea päättää huonointa, mutta olisi ihan älytöntä sellainen loppu, että "kaikki olikin vain unta". Ne ovat ärsyttävimpiä kirjoja, joissa on tuollainen loppu... Myös jotain sellaista, että Harry menisi naimisiin Voldemortin kanssa... Sellaista ei vain voisi käydä :) Tai rakas Rowlingimme olisi mennyt sekaisin ja lopettanut sarjan johonkin sen tapaiseen lauseeseen, kuin: Sitten välähti vihreä valo, mutta sitä, kumpi kuoli, Harry vai Voldemort, emme saa koskaan tietää. Loppu. Hyvälle sarjalle voi olla monenlaisia huonoja loppuja. Onneksi kirjailija ei ole seonnut ja loppu oli yksi parhaista mahdollisista kirjan lopetuksista... Lattea loppu olisi pilannut koko sarjan. Mitään lopputaistelua ei olisi tullut ja Voldu olisi vaikka kuollut vanhuuteen ja Harry sitemmin huomannut jahtaamisen turhaksi. Hrr...

~Barella
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Kukkanen

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #80 : Joulukuu 02, 2008, 16:27:10 »
Kauhein loppu kirjasarjalle? :O 

1.   Sirius, Lily, James, Dumbledore ja Severus heräisivät YHTÄKKIÄ ELÖÖN! Heidät olikin piilotettu jonnekin kammioon. Lopuksi kun Voldemort kuolee niin kaikki hänen kätyrinsä heräisivät koomasta ja olisivat olleetkin vain tämän kirouksen alaisina. :s

2.  Kappas KAIKKI olikin vain unta. ''Hän heräsi painajaiseen ja jatkoi uniaan saadessaan itsensä rauhoitetuksi.''

Hui, onneksi loppu ei ole tätä luokkaa! :D Ei lähelläkään. Jos olisi ollut olisin varmaan hakannut päätä betoniseinään ja hukuttautunut valtamereen. :)

Kukkanen~ PS. Kuinka moni oli muuten tyytyväinen loppuun? :o

Poissa Hebb

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #81 : Joulukuu 02, 2008, 18:31:17 »
*Huonoin loppu olisi ehdottomasti se, kun itsekin sanoit, että Harry herää ja huomaa kaiken olevan unta. Se kuulostaisi niin... Mielettömältä! Se pilaisi koko kirjasarjan, ei vain viimeistä kirjaa. Toinen pahin mahdollisuus olisi, että kaikki pahikset kuolevat ja hyvikset jäisivät eloon, ja kuolleet hyvikset tuotaisiin elpymyskiven avulla takaisin maailmaan, että Harry saisi kaikki kolme Kuoleman Varjelusta. Se kuulostaisi niin... Liian hyvältä lopulta! Kirja ei lopu oikein, jos yhtään hyvistä ei kuole. Kuolleita ei tietenkään saa mitenkään takaisin, ja sen asian kanssa on vain opittava elämään, että rakasta ihmistä (Harryn tapauksessa Siriusta) ei saa enää takaisin . Se olisi liian hyvä loppu Harrylle, joka on kärsinyt niin paljon juuri rakkaimpiensa tähden.

Poissa Vispilä

 • kermavaahdossa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #82 : Joulukuu 06, 2008, 21:55:49 »
Kun Rowling sanoi että se loppuu sanaan arpi, olin onnellinen kun tiesin, että sarja loppuu erilaisesti, koska koko kirjasarja oli niin erilainen. Lause olisi voinut vaikka mennä "Ainoa, mikä pysyi muuttumattomana oli Harryn otsassa oleva arpi." Tai jotain vastaavaa. Se olisi ollut niin hyvä loppu. Onneksi olin tyytyväinen sisältöön.

Anteeksi offtopic, mutta pakko tähän väliin sanoa että Rowlinghan aluksi suunnitteli kirjasarjan loppumista allekirjoituksessani olevaan lauseeseen. Mielestäni se olisi ollut upea, siksi siis nyt allekirjoituksessani.
“It does not do to dwell on dreams and forget to live.”
- Albus Dumbledore

Poissa Cream

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #83 : Joulukuu 27, 2008, 20:55:01 »
Kaikki muut loput ovat kamalia paitsi tuo Rowin kirjoittama. Vaikka tunsin että kirja olisi jäänyt kesken. Olisin siis toivonut arvokkaampaa loppua sille kun Harry vain sanoi että hänellä on ollut liikaa vaikeuksia yhden elämän tarpeisiin vai miten se menikään, vaikkei se kirja siihen tavallaan loppunut.

Mutta se kaikkein kamalin, olisi kyllä se että Harry olisi herännyt unesta, ja olisikin ollut tavallinen jästi niinkuin muutkin, hebbiä lainaten. Tai että Voldu ois voittanu, ja joku  kolmikosta kuollut. Vaikken kyllä tykännyt siitä että Voldu kuoli, koska se oli yks tärkeimistä hahmoista!

Tobias

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #84 : Helmikuu 14, 2009, 09:03:59 »
Karsein loppu ois, että Voldu ja Harry pyörii toistensa ympärillä ja juttelevat ja sitten selviää jotain tyyliin: "James tönäisi minua ja kirous laukesi sauvastani."
Ja sitten Harry antaa anteeksi ja kaikki on kavereita.

//Tai tuli tässä mieleen:
"Ja Harry painoi tulostus näppäintä ja lähti viemmän uusinta Harry Potter kirjaa kustantajalle tai mille lie hepulle."
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 21, 2009, 13:10:50 kirjoittanut Tobias »

Ziip

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #85 : Maaliskuu 18, 2009, 20:10:25 »
No jos Harry yhtäkkiä heräisi Dursleilla komerossa kun Petunia koputtaa oveen! se olisi hirveä loppu koska kaikki olisi vaan unta ja unet...
--

Joo, tuo kävi minullakin mielessä.

Tulin nyt kuitenkin siihen tulokseen että kaikkein pahin loppu olisi ollut se että Harry ja Voldu tekee rauhan. Ihan ekana Voltsuli olisi tietenkin kumonnut kaikki pahistelunsa (eli herättänyt hitosti porukkaa henkiin) ja ne kirmailis pari tuokiota Harryn kanssa ympäri koko maailmaa pelastelemassa kansoja toisten Voldun tyyppisten hyyppien kynsistä...
Loppujen lopuks Voldusta tulee kiltti naapurinsetä, joka hyppyyttää koko naapuruston lapsia polvellaan päivästä toiseen ja kertoilee villejä tarinoita ah, niin ihanasta 'pojasta joka elää'. Kaikki on kavereita ja maailma on täynnä kukkia ja kimalletta...

wnbemma

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #86 : Huhtikuu 02, 2009, 22:48:53 »
Lainaus
Mun mielestä pahin loppu olisi ollut jos kirjan ensimmäisessä sivussa olisi lukenut vaan näin:
"Voldemort sai sydärin ja kuoli" ja 800 tyhjää sivua perässä. Mulla olis tullu siinä kohtaa ainakin sellanen tunne, että "NOOOOUUUUUUUUUU!!!"

Tai sitten vikalla sivulla sen "kaikki oli hyvin" lauseen jälkeen ois lukenu vielä "...mutta, sitten Dudley tuli testaamaan, uutta isältään saamaansa konekivääriä ja tappoi kaikki"

xDD mulle olisi tosta tullut luultavasti vaan järkyttävä naurukohtaus ja sen jälkeen olisin alkanu ihmetellä miksi mä olisin ostanut kirjan jossa on niin paljon tyhjiä sivuja :D:D


Henk.koht olen sitä mieltä että Rowlingin kirjottama loppu oli lattea ja Harry/Giny paritus oli huonoin mahdollinen valinta... Ja Harrn olisi EHDOTTOMASTI pitänyt kuolla lopussa. Muutenkin se että Harry lopussa antoi suojan kaikille "kuolemalla" ei ole toimiva koska monihan kuoli sodan aikana, vain jotta muiden ei tarvitsisi kuolla. Tällöinhän kaikilla olisi jo ollut suoja ja blaablaablaa...

Kamala lopetus olisi myös ollut se että Harry ottaa ajankääntäjän matkustaa menneisyyteen, tekee jonkun ihme taian että voi vaikuttaa sen ajan tapahtumiin, pelastaa vanhempansa ja kaikki elää onnellisena elämänsä loppuun asti...

Ze Lifie

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #87 : Huhtikuu 03, 2009, 09:37:25 »
Muutenkin se että Harry lopussa antoi suojan kaikille "kuolemalla" ei ole toimiva koska monihan kuoli sodan aikana, vain jotta muiden ei tarvitsisi kuolla. Tällöinhän kaikilla olisi jo ollut suoja ja blaablaablaa...

Mutta eikö sen "kuolema"-suojan saaneet aikaan vain ne, jotka "uhrautuivat" kuollessaan, eli eivät yrittäneetkään taistella tai puolustaa itseään. Kaikki sodan aikana kuolleet menehtyivät puolestaan taistellessaan, joten... (Koko menetelmä ja kirjan lopputaistelu tuntuivat kyllä vahvasti Lewisin Narnia-kirjoista kopioidulta...)

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #88 : Huhtikuu 03, 2009, 15:54:00 »
Hirvein loppu olisi sellainen, että Harry kuolisi ja Voldemort valloittaisi koko maailman (jästit mukaanlukien) ja kaikkea kamalaaa :| :| Huih! Ajatuskin hirvittää... :'(
Myös sellainen liian onnellinen loppu olisi hirvittävä, että kaikki kuolleet heräisivät henkiin ja kaikki olisivat onnellisia. Harry saisi 12 lasta
sekä Ginnyn että Hermionenkin kanssa ja hän eläisi 846 vuotiaaksi ainiin, ja sellainenkin, että juuri sillä hetkellä kun Harry on tappamassa Voldua, Voldu alkaa katua tekojaan ja hänen sielunsa korjautuu, mutta hän kuolee siihen tuskaan. Sitten Harry herättää hänet säälistä henkiin seljasauvalla. Voldusta tulee hyvä. Hirrveää...

Kaikki sellaset lässytysloput ja liian helpot loput ois kirjasarjan huonoin loppu. Paras on se mikä on, eli menetyksistä on kärsitty, mutta kaikki on hyvin.. :) <3
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #89 : Huhtikuu 12, 2009, 21:39:53 »
Rupesin oikein kunnolla miettimään, ja päädyin siihen tulokseen että kauhein loppu olisi ollut se, että juuri kun Harry oli tappamassa Voldemortia, tämä alkaisi katua tekojaa, ja säälistä Harry jättäisi tämän eloon. Sitten Voldemort herättäisi kaikki kuolleet eloon ja korjaisi kaiken aiheuttamansa vahingon ja sitten menisi vanhainkotiin. Harrysta puolestaan tulisi pääministeri, ja hän menisi Hermionen kanssa naimisiin, ja Ron taasen eläisi seikkailijaelämää yksinään. Ginny sitten, no, menisi tietenkin naimisiin Dudleyn kanssa.

Apua, en osaa perustella!

Poissa Minevra

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Avril- ja Potter- fani
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #90 : Toukokuu 31, 2009, 20:59:57 »
Ron muuttuu psykoksi pahikseksi, ja Hermione yrittää hädissään saada Ronia järkiinsä. Ron tappaa Hermun, ja Voldu ja Harry liittoutuvat yhteen. He yrittävät saada Ronin tolkkuihinsa mutta Ron posauttaa Voldemortin taivaan tuulin. Kun Voldu on kuollut, Ron herää jostain transsista ja on taas "hyvis". Sitten Harry ja Ron tajuavat että Voldu oli langettanut Roniin kirouksen, joka tietysti purkautui kun Voldu kuoli. Sitten Harry katuu että oli ollut liittoutunut Voldun kanssa, ja kirjan viimeinen lause olisi jotain tyyliin: "Älä koskaan luota jos et ole aivan varma"

Tai toinen mahdollisuus olisi, että Harry ja Ginny (jotka ovat onnellisesti naimisissa) ovat iltakävelyllä, ja he puhelevat siinä jotain ja ovatkin keksineet koko kirjasarjan siinä samalla kun ovat lenkkeileet. He olisivat keksineet toisilleen ns. uuden nuoruuden. Oikeasti Harry ja Ginny olisivat joitan lihavia brittijästejä jotka ovat laiharilla.

Koko kirjasarja olisi aivan pilalla ja heittäisin kirjat ikkunasta ulos jos jompikumpi loppu olisi toteutunut.

//Tuli mieleen myös tällainen loppu, joka olisi aivan kaamea:
Ginny tai Hermione rakastuisi Voldemortiin, eikä Harry viitsi tappaa Voldua koska Hermione/Ginny menettäisi rakkaansa.. Sitten Volde tappaa jomman kumman tytöistä.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 13, 2009, 16:28:05 kirjoittanut Minevra »
"Voi Harry", Hermione sanoi väsyneesti, "Koko juttu on pelkkää potaskaa. "

Kuoleman varjelukset, sivu 453

Ginny Weasly

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #91 : Kesäkuu 03, 2009, 17:47:51 »
Huonoin loppu... Ehkä jos Vaikka Eka Voldemort kuolis ja sitten se nousis kuolleeista ja Lilly ja James heräs kans kuolleista ja sitten Lilly,James ja Voldu tappas harryn ja Sitten kaikki muut kuolis jotka ei oo Voldun puolella.

Tai sitten että kaikki asiat mitä kirjassa tapahtui olisi ollut haryn unta eikä mitään muuta kumeempaa.'Se olisi aivan kamalaa siis varmaan ottaisin kirja n tiputtasin vessanpytyyn ja vetäisin vessan.Muuten olisin raatanut liikaa saadakseen lukee sen kirja mun piti antaa siskolleni noin 1 euro että se antas mun lukea sen kirjan.

noelle

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #92 : Kesäkuu 05, 2009, 22:47:17 »
pahin loppu olis mun mielestä ollut se, että kaikki olisi mennyt lopussa täydellisesti ja kivutta: voldu kukistunut ilman suurta vaivaa, kukaan ei olisi kuollut, elämä hymyilisi 100% kaikille ja harry olisi todellinen supersankari... tai onhan harry, mutta hän sentään koki jotain menetyksiä - vaikka niitä olisi viimeisessä kirjassa, lopputaistelussa voinut olla vielä enemmän, olihan kyse sentään viimeisestä ja suuresta taistelusta ! ketään kovin harrylle läheistä ei tapettu, muuta kuin fred, lupin ja tonks ja hagridkin selviytyi.

tai sitten toinen ääripää, ei HUONOIN loppu mutta mun mielestä ehkä kaikkein epätoivoisin; viimeisillä sivuilla, juuri kun harry olisi lähellä hirnyrkkien lopullista tuhoa ja voldun tappamista, harry itse kuolisi. ja pahinta olisi jos hän kuolisi ihan tavanomaiseen onnettomuuteen, vaikka joku taikaeläin olis käyny kimppuun, tai hän olisi juonut vahingossa jotain myrkkyä. jotain, mikä ei liity mitenkään voldemortiin ! olis ollu tosi kuiva loppu kaikelle.

Kurnau

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #93 : Elokuu 22, 2009, 16:58:19 »
Kamalin loppu olisi ollut sellainen että Harry saa noin vaan pyytämällä Voldemortin puolelleen ja kaikki ylistää Harrya ja tahtoo mennä sen kanssa naimisiin ja sitten se menee Cho Changin kanssa naimisiin ja ne saa monta lasta joista kehittyy rehtejä tyyppejä ja muutenkin kaikki olisi niin ihanaa että oksettaisi ja kaikki pahat hahmot olisi sitten hyviä eikä ketään kuolisi.

Ajankääntelijä

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #94 : Elokuu 25, 2009, 17:59:53 »
Kesken viimeisen taistelun OIKEA Tom Lomen Valedro ryntää Tylypahkaan kertoakseen että hän ollut vangittuna vaatekaapissa viimeiset 56 vuotta (SK:n avaamisesta lähtien) pahan, identtisen kaksosensa Johnin toimesta, joka on esiintynyt veljenään koko tämän ajan. Tom ei kuitenkaan kanna kaunaa ja onnistuu ylipuhumaan vejensä joka kääntyy kaidalle polulle. Valedrot muuttavat takaisin Kolkkojen taloon, kunnostavat sen "jästikeinoin" ja viettävät rattoisaa elämää viiniä siemaillen, Johnin kertoessa seikkailuistaan Albaniassa ja Tomin tolkuttaessa tarinaa katkerasta talviyöstä 43 vuoden takaa jolloin hän heräsi syli täynnä mörön jätöksiä. Samaan aikaan kaikki ovat unohtaneet Harryn ja puhuvat vain Valedron kaksosista joiden elämänvaiheista on tehty 12 Oscaria voittanut elokuva.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 25, 2009, 18:29:20 kirjoittanut Ajankääntelijä »

Poissa mororom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #95 : Syyskuu 17, 2009, 17:20:25 »
kamalaa olisi ollut jos Harry ja Voldemort olisivat molemmat saanet jonkun sydänkohtauksen ja kuollleet siihen. Tämän jälkeen kuolonsyöjät ja feeniksin killan jäsenet eläisivät yhdessä iloisina elämänsä loppuun saakka.

Tai sitten molemmat olisivat lopputaistelussa juuri nostamassa sauvojaan ja avaamassa suutaan kun kirja loppuu. meille ei kerrota miten käy

Mira

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #96 : Syyskuu 21, 2009, 19:05:18 »
Huonoin loppu olisi ollut ehkä se että kaikki "hyvät" kuolisivat tai liittyisivät "pahojen" puolelle ja Voldemort vain voimistuisi. Tai sitten se että Harry vain herää ja tajuaa kaiken olevan unta, tai se että kaikki pysyisi ennallaan.
Mutta oikea loppu oli hyvä, enkä sitä haluaisi muuttaa.

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #97 : Syyskuu 21, 2009, 19:13:51 »
Tai sitten se että Harry vain herää ja tajuaa kaiken olevan unta, tai se että kaikki pysyisi ennallaan.

Tuollainen ala-asteen kirjoitelmien (Huom! En nyt mitenkään dissaa, mutta näin opettajamme asian ilmaisi.) lopetustyyli, hyi helkutti. Kukaan oikea kirjailija ei voi olla niin mielikuvitukseton, että lopettaa tarinansa näin. Pornokirjan voisi lopettaa teinijätkän seksiunen sisäistämiseen (mistähän minä tuonkin repäisin...), muttei kunnollista kirjasarjaa. Enkä myöskään usko, että kukaan näkisi noin yksityiskohtaista unta, joka käsittää seitsemän vuotta.

Ajatus kaikkien hyvisten henkiinheräämisestä kuvottaa. Siinä ei olisi mitään järkeä, dramatiikkaa ja mikä muka olisi järkevä selitys asialle? Jos sellaista onkaan, ei säväyttäisi minua. Kuolleet ovat kuolleita, niinhän se menee tosielämässäkin. Niin, HP onkin todella realistinen sarja. ;D

Poissa Miseria

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #98 : Syyskuu 23, 2009, 11:59:00 »
Oon ihan samaa mieltä siinä, että on hyvä, jos kuolleet tosiaankin pysyvät kuolleina, ja pidän Potterkirjoissa siitä, että edes niissä kuolleita ei voi herättää henkiin. Muistan kun tässä pari kuukautta sitten lueskelin näitä iltamyöhään väsymyksen kourissa ja hajoilin vaikka mille:D
Oon samaa mieltä useimpien kanssa siitä huonoimmasta lopetuksesta, eikä ole hyvä jos samaa toistetaan koko ajan, mutta voin kuitenkin ilmaista pari omaa mielipidettäni asiasta.

Ensinnäkin se, että Volde olisikin oikeasti hyvä ja olisi liittynyt takaisin heidän joukkoihinsa ja siinä olisi ollut tätä kuolemasta herättämisiä ( Tosin koko kirjasarja on niin pitkä, joten olisi aika epätodennäköistä että Voldu siirtyisi hyvien puolelle eikä pahiksia olisi olemassakaan)

Tai sitten sellainen, että Voldemort olisi kyllä kukistunut, mutta seitsemännessä kirjassa ei olisi kuollut melkein kukaan. Tai siis. Pidän onnellisista lopuista, mutta on kivempi, jos on mukana myös jotain surullista/sellaista mistä ei itse oikein pitäisi. Eihän se ole kivaa, että kaikki menee juuri niinkuin oikeassa elämässä olisi kivaa. Sehän on kuitenkin vain mielikuvituksen tuotosta : )

Sekään ei olisi ollut kiva, että jostain syystä Hermionen ja Ronin sekä Harryn ystävyyssuhteet katkeaisivat. Koko kirjasarjassahan puhutaan siitä niiden hyvästä ystävyydestä, oli riitoja tai ei, kyllähän niitäkin kaipaa : )

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Vastaus #99 : Syyskuu 24, 2009, 10:53:02 »
Tai sitten se että Harry vain herää ja tajuaa kaiken olevan unta, tai se että kaikki pysyisi ennallaan.

Tuollainen ala-asteen kirjoitelmien (Huom! En nyt mitenkään dissaa, mutta näin opettajamme asian ilmaisi.) lopetustyyli, hyi helkutti. Kukaan oikea kirjailija ei voi olla niin mielikuvitukseton, että lopettaa tarinansa näin. Pornokirjan voisi lopettaa teinijätkän seksiunen sisäistämiseen (mistähän minä tuonkin repäisin...), muttei kunnollista kirjasarjaa. Enkä myöskään usko, että kukaan näkisi noin yksityiskohtaista unta, joka käsittää seitsemän vuotta.


Joo, varmaan kornein loppu millekään tarinalle on se, että kaikki on ollut päähenkilön unta. Todella ärsyttävää, turhauttavaa ja TYLSÄÄ.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.