Kirjoittaja Aihe: Barathrum  (Luettu 2872 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Merenze

 • Ankeuttaja
Barathrum
« : Helmikuu 27, 2003, 13:03:58 »
Sain juuri ostettua k.o bändin Venomous-levyn ja ihastuin.
Kerrankin(?) löytyi kunnollista mummontappo-musiikkia.  :twisted:  
Tämä on muuten taas niitä hyviä suomalaisia bändejä joista kukaan ei tiedä.
Elikkä mielipiteitä...  :)

torjuttu

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #1 : Helmikuu 27, 2003, 23:11:00 »
Hyviä? noo joo.Mut aika tunnettu bändi tosin. Ei minun makuuni, no legions of perkele oli ihan ok levy ja biisi last day in heaven on aika rock. Tosin kyllä timo rautiasen coveri kyseisestä biisistä viimeinen säkeistö muutettuna saa hymyn enemmän huulelle. Joo Demon Sova on kyllä aika epeli. Jään odottamaan heidän vastaiskua eli koveria rautiasen rekkamies biisitä. Mut musiikillsesti ihan keskiverto bläkkiä.

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Barathrum
« Vastaus #2 : Helmikuu 28, 2003, 01:14:56 »
Muutamia Barathrumeja olen sieltä täältä kuullut, Mm. Legions of Perkele, Necromantical ritual, Would you sleep with the demon ja jotain muita, joista olen pitänyt. En ole noista kaikista varma onko ne Barathrumilta, kun Dark lyricsissa ei ollut noita kahta viimeistä kappaletta.

Mummontappo-musiikkia :lol:
Todella hyvin kuvaava sana tälle musiikkilajille... toisenlainen kuunneltavan arvoinen mummontappo-bändi on nimeltään Eternal Tears of Sorrow. Sekin on suomalainen, Barathrumin tapainen mutta siinä on koskettimet vähän kovemmassa käytössä, muutenkin aika melodista touhua. A virgin and a whore-levy on niiden paras, ilmestynyt 2002.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

scout

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #3 : Helmikuu 28, 2003, 23:48:48 »
Kaverini kuunnellutti minulla jonkun tämän bändin kappaleen, en muista mikä, enkä pitänyt ollenkaan.
Se ei vain kolahtanut...
Bändin nimi kuulostaa mielestäni Enttien kieleltä. (Okey, now that´s weird)
Jaahas tulipa taas kerran sisällötön viesti.

kahvi

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #4 : Tammikuu 20, 2004, 19:40:48 »
Barathrumia en ole hirveästi kuunnellut, mutta niiden muutamien kappaleiden perusteella voisin sanoa että pidän. Soitto on hyvän kuulosta, eikä siihen ole ängetty liikaa tuplabasarin tykytystä. Epäonnistuneena sellainen saattaa pilata kappaleen, mutta esimerkiksi Children of Bodomin kappaleissa siinä on onnistuttu.
Barathrum tuo mieleeni muutenkin aika paljon Bodomin. En osaa päättää, kummasta pidän enemmän.

Sacrilegiom

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #5 : Tammikuu 20, 2004, 19:57:06 »
Barathrum, yksi suomalaisen Black Metallin edelläkävijöitä. Synkkää ja saatanallista musiikkia, jossa on kuitenkin välillä havaittavissa tiettyä humoristisuutta ja ''iloisia'' riffejä (esim kappaleissa: Saatana, Helluva Agitator) löytyy muutama.

Omistan levyt Saatana, Legions of Perkele ja Venomous aitoina. Lisäksi poltettuna on Okkult. Levyjen ensimmäisistä kirjaimista muodostuu koodi: Heil Sova (Tällä hetkellä koodi on keskeneräinen (muodossa Heil Sov) koska uusi levy ''Antikristus neutronstar'' ilmestyy vasta loppukeväästä.
Levyistä Saatana on musiikillisesti paras, vaikka siltä löytyy vain muutama hittibiisi jos vertaa vaikka Legions of Perkeleeseen. Varsinkin ''Saatana'' -kappale toimii/toimi livenä tuskassa 2003 odottamattomalla tavalla.

Barathrum on luonut oman tyylinsä, joka on helposti tunnistettavissa muiden BM bändien joukosta. Demonos Sova on aika vekkuli tyyppi, tosin lieviä mielinvikoja taiaa kaverilta löytyä. Livenä kunnon showmies, ja läppä on niin uskomatonta ettei voi muuta tehdä kuin nauraa. Barathrum on ehdottomasti livebändien aatelia, kappaleet ovat ehkä levyllä loistavia, mutta livenä ne kohoavat uusiin stratosfääreihin. Barathrumin livenä nähneet tietävät mistä puhun. Myös muut Barathrumissa vaikuttaneet jäsenet ovat olleet huippusoittajia (mm. Sominum (R.I.P) ja Beast Dominator, joka on yksi suomen parhaista rumpaleista).

Niin, jos sekoittaa Barathrum bodomiin on ehkä kuunnellut jotain muuta kuin Barathrumia. Harmi, että Barathrum laittaa pillit pussiin tulevan levyn jälkeen. (Jos eivät muuta koodia: ''Heil Sova and Tökötöö''ksi.

EDIT: Entit sanovat ''Burarum'' eivätkä Barathrum...

zubrette

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #6 : Tammikuu 24, 2004, 14:01:56 »
Harvasta bändistä pidän näin pitkään, en ole vieläkään kyllästynyt!

Barathrumin musiikissa sekoittuu juuri se rokkipuoli, jota kuullessa tekee mieli tanssia <3 ja se tunnelmallisuus ja blackmetal. Alkuajan musa (Erie)oli hiukan herkempää ja hiljaisempaa (?) kuin nykyinen mutta mahtavaa sekin. Saatana ja L.O.P. ovat kaikista rokkaavimmat ja Okkult hyvin kummallinen, se ei ole niin metallia kuin muut. Uusin on myös todella erikoista, en ole miltään muulta bändiltä kuullut samanlaista. Huomaa että bändi on yrittänyt yksinkertaistaa musiikkia :P.

Livenä olen bändin nähnyt toistakymmentä kertaa ja aina on ollut hauskaa :). Sova saisi hiukan rajoittaa aineidensa käyttöä ellei halua päästä hautaan. Säälin sitä :(. Mutta kyllä, toivottavasti jatkaisivat vielä seuraavankin levyn jälkeen.

Merenze

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #7 : Tammikuu 27, 2004, 12:04:40 »
Sovan live-esiintymisestä ja muutenkin.
Kaveri ottaa herneen nenään ihan pienistä asioista. Omakohtaista kokemusta on. Kaveri sai viime kesänä itselleen porttarin Tuskaan siksi aikaa kun Barathrum esiintyi. :D Ei muuten ole mukava mies muutenkaan.
Mutta musiikillisesti mies on loistava.

BTW, jos joku sekoittaa Barathrumin Bodomiin, niin on kyllä jo kuulossa vikaa. Vakavasti.

TKTH

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #8 : Maaliskuu 15, 2004, 11:17:18 »
Sovan live kikkailut ovat kyllä näkemisen arvoisia. En ole Bartsua kuullut kuin pari kertaa livenä mutta siitä sai aika hyvän kuvan millainen bändi tämä on...ELI AIVAN UPEA!!!
En ole jotenkin vain jaksanut etsiä levyjä mistään...pitäisi vain jaksaa...ei varmasti kovinkaan vaikea löytää.

Pitääkö muuten paikkansa että Sova on meinannut kuolla kahdesti niinkuin itse väittää?

Sacrilegiom

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #9 : Maaliskuu 15, 2004, 14:17:08 »
TKTH: Jos nyt tuota Sovan alkoholin käyttöä ja mahdollista huumeisiin sekaantumista mietitään, niin en ollenkaan ihmettele jos kaveri on meinannut muutamaan kertaan kuolla. Sovahan on alkoholisti, ja vielä paha sellainen.

TKTH

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #10 : Maaliskuu 15, 2004, 15:13:57 »
Olen kyllä sen kuullut että Sova kuluttaa puhdasta viinaa kolmen pienen pitäjän verran mutta väittää sen parantavan jotain kroonista tulehdusta ja parantavan ääntä...mitenköhän vain on!?!
Suhteellisen itsetuhoinen tyyppi uskaltaa vielä lehdissä selittää että "kyllähän se säikäytti". Lysin nimittäin Hamaran vanhan numeron ja siinä oli Sovan haastattelu.
Sanoi vain että viinalla ja lääkkeillä sen teki ja sähköllä on elvytetty kaksi kertaa...UH-HuH!!

Xeemu

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #11 : Elokuu 04, 2005, 15:22:04 »
Lainaus käyttäjältä: "Niiya"
Myydäänkö Barathrumin levyjä ihan jossain tavarataloissa? Ei sillä että uskoisin niin olevan, mutta pitäähän asia varmistaa.


Saattaahan niihin joissain tavarataloissakin törmätä. Mutta kyllä Barathrumin levyjä löytää melkeinpä jokaisesta levykaupasta. Ainakin täällä päin.

Raistlin Majere

 • Ankeuttaja
Barathrum
« Vastaus #12 : Elokuu 06, 2005, 23:47:45 »
Joku sanoi voivansa verrata Barathrumia Children of Bodomiin?? Ne kaksihan ovat aivan erilaista musiikkityyliä edustavia bändejä. Itse olen kuunnellut Bodomia jo seitsemisen vuotta :) Mutta Barathrumista en kovin paljoa pidä. Onhan sillä se "Last day in heaven" mikä on ihan hassunhauska piisi :D Mutta senkin on sitten Timo Rautiainen mennyt pilaamaan :S No ei enempiä mielipiteitä tästä asiasta.