Kirjoittaja Aihe: Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?  (Luettu 170369 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Juuh. En oikein tiennyt miten muotoilisin otsikon, mutta... toivottavasti nyt ymmärrätte...

Eli. Oletko esim. huutanut kadulla, että "Varokaa, Voldemort tulee!" ja kaikki ovat kääntyneet katsomaan sinua. No okei... jotain huvittavampaa. Niin että joku on saanut hävetä sinua, tai joku on ihmetellyt puuhiasi? Kerro ihmeessä! ;)

Minä olin Lontoossa viime kesänä. Kävin tietysti King's Crossilla, ja tietämättäni huutelin kovaan ääneen (suomeksi kylläkin) jotain että: "Missä hitossa se pylväs voi olla? Haluan päästä Tylypahkaan!" Olen vähän outo, joo. Ja huomatkaa, että veljeni oli koko ajan mukanani ja hän joutui häpeämään minua...Mutta kun missään ei näkynyt laitureiden 9 ja 10 välissä olevaa pylvästä! Sitten aloin tutkiskella jokaikistä pylvästä, mitä siellä oli. Sitten lopulta päätin mennä kysymään (huonolla enkuntaidollani...) infopisteestä, että missä tämä kyseinen pylväs laitureiden 9 ja 10 välissä sijaitsi. Tässä keskustelu:
Minä: "Hello! Can you tell me how can I go to Hogwarts school of witchgraft and wizardy?"
Neuvoja: "Pardon?"
Minä: "Umm... do you know Harry Potter?"
Neuvoja: "Oh, yes, of course!"
Minä: "Ok. So... do you know the Potter movie? They go through the... the... sorry, I don't speak English very well..."
Neuvoja: "You mean the platform 9 and 3/4? (plaa plaa plaa, en ymmärtänyt mitään enää... vain sen että leffaa ilmeisesti kuvattiin pylväällä 4 ja 5 laitureiden välissä.
Minä: "Thank you!" *hymy*

Huhhuh! Se oli kamalaa, etenkin veljeni mielestä... ^^;; en ihmettele yhtään. Kertokaahan omia kokemuksianne!

JA MUISTAKAAHAN, ETTÄ YLEISTÄ KESKUSTELUA TÄSTÄ AIHEESTA. SELITIN EHKÄ HIEMAN HUONOSTI, MUTTA TARKOITUS OLISI MYÖS KERTOA MIELIPITEITÄ TÄSTÄ ASIASTA... :) EI PELKKIÄ OMIA KOKEMUKSIANNE, VAAN VIESTIIN ON SISÄLLYTTÄVÄ JOTAIN MUUTAKIN!
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Anya

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #1 : Tammikuu 03, 2003, 19:02:36 »
Osaan aika hyvin hillitä itseni nuissa asioissa, eli pitää mölyt mahassani. Mutta kesällä kävi hiukan hassusti..

Olimme ystini kanssa, joka on suuri Potter fani kuten minäkin, kaupassa. Ja mehän puhumme yleensä jatkuvasti Potter sitä ja Potter tätä vaikka olemmekkin kummatkin kaksikymppisiä.

Noh, eräs ystäväni perhe tuttu tuli käymään ja tietenkin ystini alkoi heti käyttäytymään hieman aikuismaisemmin ihan ymmärrettävästi. Tämä tuttu kyseli jotain (sellainen 40 vuotias arvokas nainen) ystäväni taideopinnoista ja hetken kun he siinä puhuivat, niin tämä täti otti esiin lehmän kielen, jonka aikoi ostaa sieltä ja alkoi puhelemaan siitä jotain.

Ja ystäväni, joka syö vain kasvisruokaa, ja vain sellaista jota ei ole mitenkään valmistettu, sanoi jotain negatiivistä siitä kielestä ja siitä miltä se näyttää. Ja minä, minä en edes ajatellu sitä, kun pamautin siihen että se kieli näyttää ihan kilomellikieleltä. *en tuntenut sitä tätiä*

Olisittepa nähneet sen tädin hämmästyneen ilmeen.. Ystäväni joka yritti olla asiallinen katsoi hetken minua ja purskahti kamalan kovaan naruun ja yritti selittää sille arvokkaalle tädille jotain Harry Potterista, se tosin ei ymmärtänyt mistä ystini selitti naurunsa lomassa..

katsoihan tuo meitä hiukan pitkään kun lähdimme siitä kävelemään nauraen ihan maha kippurassa.

*Anya, jonka laukussa roikkuu Luihuisavaimenperä sekä Luihuispinssi ja joka saa lapsilta hiukan omituisia katseita*

~Muoppendaagelia~
Kerronpa tuosta vielä yhden jutun, joka sattui juuri edellisessä kirjoituksessa olevalle ystävälleni.

Eli hän opiskelee taidekoulussa ja yleensä hän käyttäytyy kamalan pidättyneesti muita kohtaan, ja on myöntänytkin suoraan että häpeää ihan pikkuhiukkasen HP faniuttaan. Joten hän ei pahemmin anna mitään viitteitä siihen suuntaan koulussaan.

Sattuipa kerran, etät ystäväni oli tehnyt erään työn johon oli kuvattu lohikäärme. Ihan tavallinen, kiinalainen pallosalama. No hänen opettajansa tuli siihen katselemaan sitä, ja huomautti sitten yllättäen, että tuo näyttää aivan Norbertilta. Ja ystävänihän innostui aivan kamalasti luullen opettajaansa isoksikin HP faniksi. Ja hän selitti ummet ja lammet Harry Potterista ja sai hyvin pitkän katseen opettajaltaan. Joka sitten huomautti "Niin, minähän olen lukenut niitä kirjoja lapsilleni.."

Toinen tapahtuma samaiselle ystävälleni käynyt:

Heillä oli koulussa luento intialaisesta taiteesta ja tentissä sitten kysyttiin intialaisia taidetyylejä. En muista mikä yhden tyylin nimi oli, mutta ystäväni kirjoitti siihen aivan ajatuksissaan ja vahingossa vastaukseksi: "Muggleart"

Luento oli englanninkielinen ja tuon tyylin nimi oli hiukan samantapainen kuin Muggle-sana..*naureskelee*

Pisteitä ei hän kylläkään saanut tuosta sanasta, huvittuneen katseen vain opettajaltaa..^^

Buckbeak

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #2 : Tammikuu 03, 2003, 21:59:52 »
Pari vuotta sitten meille tuli käymään eräs äidin saksalainen kollega. Sillä oli mukana vaimonsa, poika ja eräs mua vuotta vanhempi sukulaispoika. Tämä kyseinen sukulaispoika, jonka nimi oli Valentin, näytti aivan Viktor Krumilta: sillä oli tumma pörräinen tukka, iso koukku nenä ja oli lisäksi pitkä ja laiha eikä osannut seisoa oikein suorassa. Mähän olin tietenkin heti ihan myyty ja mokailin koko illan. Teitittelin sitä jopa vahingossa mahtavala saksantaidoillani ja sehän pelästyi ja alkoi vältellä mua.

Seuraavana päivänä mä olin yhden kaverin kanssa ja selitin sille sitten erittäin yksityiskohtiasesti kaiken Valentinista, vaikka kyseenomeinen kamu ei erityisemmin Pottereista piitannut. Kesken tiiviin selityksen kuulimme kaverin äidin kutsuvan, mutta olimme varmasti kuulumatkan etäisyydellä niiden kodista. Selvisi, että kaverini ei ollut lukinnut kännykkänsä näppäimiä ja vahingossa siten soittanut äidilleen. Äiti oli sitten kuunnellut pitkään meidän keskustelua ja kuullut kaiken Krumistani.  Voi että olin nolona :oops:

muoks: en olisi kiinnittänyt siihen poikaan mitään huomiota ilman, että se oli ihan Viktor Krum enkä saanut päästäni pois kuvaa sitä hyppäämästä laivan  kannelta hyytävään veteen uimahuosuissa ja taisin mainita senkin kaverilleni. Tai siitä kuinka päässäni oli myös kuva tanssiaisista ja minä tämän Krumin parina.

Poissa Freya

 • Green Dragonflight
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • + The Song of Life +
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #3 : Tammikuu 03, 2003, 22:19:20 »
Olin vielä yläasteella silloin kun tämä tapahtui mutta joka tapauksessa... Olin menossa välitunnille kun törmäsin johonkin ihmiseen, joka tuli samaan aikaan ovesta sisään kun minä olin menossa ulos. Äkkiä huomasin että tämä henkilö (minua varmaan vuotta nuorempi poika) näytti ihan Kalkarokselta! O_O Siis tietysti vähän nuoremmalta häneltä...  Mustat olkapäille ulottuvat hiukset, ei rasvaiset mutta silti... siis ihan...no kyllä te tiedätte. Mitäkö minä tein? Tuijotin sitä poikaa suu auki noin minuutin ja se tuijotti takaisin kasvoillaan tällainen ilme  :|  Sitten äkkiä tajusin mitä olin tekemässä ja jatkoin matkaa pihalle.

Sitten toinen tapaus sattui silloin kun olin erään kaverini kanssa menossa katsomaan SK:ta, mutta näytös olikin peruttu. Minä aloin huutaa täyttä kurkkua keskellä kylää että: "NO NYTKÖ ON HAUSKAA??? JOO, NAURAKAA POIS VAAN! TOTTAKAI SE PITI PERUA KUN MEIKÄ OLI MENOSSA KATSOMAAN SITÄ! OLIPA HAUSKA VITSI, HAHAHAAAAA!!!"
Kaverini sitten häpesi siinä vieressä minun kiljuessa monelle kymmenelle ihmiselle vaikka se ei edes ollut niiden syy... <:) Pitäisi vissiin vähän opetella itsehillintää..? Potterin suhteen ainakin.
I've been fire, fed by the four winds. I've been water in the stream. And a drop of dew on the culm.
I've been clay in the hands of a potter. I've been rosin of a tree, and a leaf, by the breeze carried away.

Mandy

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #4 : Tammikuu 04, 2003, 01:37:24 »
Olin marraskuussa Lontoossa. Minä, Tracey ja SonjaStardust olimme menossa Salaisuuksien kammion ensi-iltaan. Olimme tietenkin pukeutuneet viittoihin ja luihuiskravatteihin. Metrossa eräs nainen tuijotti meitä hetken kummissaan ja kysyi sitten Traceylta, että olemmeko tulossa koulusta.  :D Minua alkoi tietenkin naurattamaan aivan kamalasti. Tracey selitti naiselle, että me todellakin olemme tulossa eräästä yksityisestä koulusta. Nainen kertoi olevansa muotisuunnittelija.

Hm. Ja vappuna oli kavereideni kanssa kaupungilla viitat päällä. Se oli hupaisaa, kun ihmiset huutelivat kaikkea tyyliin "Terve, nunnat!", "Pääsiäinen meni jo!" ja "Mitä firmaa te edustatte?".

Poissa Keijuanarkisti

 • Sadepisara
 • Vuotislainen
  • http://www.livejournal.com/~keijukainen
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #5 : Tammikuu 04, 2003, 19:35:45 »
Öööh.. Pari kuukautta sitten olin serkullani (Viveka, BTW) ja pelasimme Harry Potter-triviapeliä... Pelissä on sellainen loitsukortii, jonka nimi on "Hermione". Kortti oikeuttaa vastaamaan kilpailijalle esitettyyn kysymykseen, ennen kuin kilpailija ottaa vastaus-vaihtoehdot. Kortti aktivoidaan nostamalla käsi pystyyn ja huutamalla "Hermione!"
Sain siinä pelatessa tämän kortin useaan otteeseen...

No, pari viikkoa tämän jälkeen, olin unkarin tunnilla, kun opettaja kyllästyi siihen että huutelin vastauksia tunnilla, eivätkä muut saaneet mahdollisuutta vastata. Hän käski minua viittaamaan... No, eikös hän sitten kysynyt jotain, johon itesin vastauksen? Ja minä siinä urheana Potterholistina nostin käteni pystyynja huusin "HERMIONE!!"
Onneksi opettaja ymmärsi...

Entiseen kouluuni tuli uusi historian opettaja, juuri kun siellä lopetin. Kuulin vasta myöhemmin, että tämä mies oli todellinen sinisilmäinen keikari, joka olisi halunnut oppilaikseen pelkkiä tyttöjä... Hän suosi tyttöjä ja hymyili todella paljon sillä tavalla "cheekily"...
Myöhemmin kuulin, että historianluokan taululle oli joku ennen tunnin alkua kirjoittanut "Gilderoy Lockhart". Ja tämä mies oli vielä ymmärtänyt vitsin!!!


Siinäpä noita.

Zillah
My name is Jimmy, but my friends just call me the Hideous Penguin Boy. |Faerie's Tales| yök
Cedric is my champion.

Fear

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #6 : Tammikuu 04, 2003, 23:31:47 »
Kerran kavereiden kanssa innostunttiin hoilaamaan Donkkarien ''lentohiekkaa''-kappaletta.
Oikeat sanoitukset kuuluvat jotenkin näin:

vapaus on vankityrmä ilman ikkunaa
onnea sun pakoyritykseen seuraavaan


Minä, vietettyäni edellisen päivän lukien G/D ficcejä lauloin hieman omilla sanoillani :roll: :mrgreen:

vapaus on vankityrmä ilman ikkunaa
onnea sun dracoyritykseen seuraavaan


En nyt tiedä, onko tämä iin hauskaa, mutta kaverini ainakin ovat muistutelleet minua siitä vähän aikaa :roll:

Winnie the Weela

 • Ankeuttaja
Re: Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potterii
« Vastaus #7 : Tammikuu 05, 2003, 23:03:08 »
Voi vaikka mitä. Viime keväänä Lontoossa, King's Crossilla minäkin sooloilin.... petyin, kun laituria ei löytynyt ja revin äitiä ja kahta tätiäni perässäni pitkin asemaa. Noloa. Yritin koko matkan olla niin brittiä, että huh huh, mutta silloin asemalla menetin arvokkuuteni ja kirosin suomeksi, kuuluvasti.
Mutta voi kiitos! Siis se laiturikohtaus kuvattiiin nelos-ja vitoslaitureiden välissä?

Eminem

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #8 : Tammikuu 08, 2003, 16:00:58 »
No, joo. Meijän koulussa on yks tarkkis luokkalainen, joka aivan Hagridin näköinen. Aina kun se menee ohi, aletaan kaverin kaa nauramaan ja toistelemaan *mini-Hagrid* kokojan... Hihhih... No se nolo juttu tapahtu kerran ja enne kuin se meni ohi, kaverini sanoi kovaan ääneen MINI-HAGRID! Käytävillä oleva pulina pysähtyi ja kaikki tuijottivat meitä...  :oops: arvatkaa oliko noloa...

Salli

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #9 : Tammikuu 08, 2003, 17:31:53 »
Minulle, Cornelia Halelle ja ystillemme Hannalle/Irmalle tapahtui pari vuotta sitten talvella ei-ehkä-niin nolo juttu... Meillä oli silloin tapana mennä iltaisin Jätemäelle (pulkkamäki) ulvomaan puiden suojaan. Toisin sanoen yritimme pelotella ihmisiä. Sitten yhtäkkiä koirani Salli/Mukki/PusiPusi alkaa haukkumaan vimmatusti, vaikkei lähistöllä ole ketään. Niinpä minä, tunnettu pelkuri kaveripiirissä, alan heti ajattelemaan ääneen: "Entä jos nyt tapahtuu jotain kamalaa! Siis täähän tuntuu ihan ku joku Voldemort hyökkäis." Onnistuin pelottelemaan ystinikin siinä samalla, ja tietenkin juuri silloin, joku naisihminen kiljaisee lähistöllä. Me joudumme paniikkin ja luulemme pölypilveä pimeän piirroksi. :oops: Lähdemme juoksemaan kauheaa vauhtia ja huudamme piittaamatta muista ihmisistä: "Apua, pimeän piirto!! Pimeän piirto!"

Toinen tapahtui vuosi sitten ah-niin-ihanan minua neljä vuotta vanhemman naapurini Mathiaksen luona. Me olimme siellä kylässä ja Mathiasta kehotettiin (lue: pakotettiin) esittelemään meille tietokonepelejään, ja tietenkin pikkuveljeni on ihan hurmioissaan, kun on semmonen megahypersupertietokone. (Minä olin hurmioissani vain että Mathias puhui minulle) Tietenkin Mathias alkaa ihmetellä kun en halua pelata, ja kysyy syytä. Pidän enemmän netistä, ja juuri kun olin sanonut sen rakas veljeni sanoo kovaan ääneen: "Se käy siellä kattelemassa sen ihastuksen Oliver Woodin kuvia!" Minä valahdan kalman valkeaksi :oops: , mutta unelmaprinssi ehdottaa, että voisimme käydä katsomassa kuvia vain minun mielikseni. Sitten katselemme kuvia, ja hehkutan innoissani, kuinka söpö, ihana jne Sean on. Silloin. Klikkaan kuvaa, jossa on pönttö kuva Seanista, ja Mathias saa hekotuskohtauksen. Onneksi lähdimme kuitenkin pian, koska olisin voinut kuristaa ex-unelmaprinssin, jos ei olisi lopettanut nauramista... :x

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potterii
« Vastaus #10 : Tammikuu 10, 2003, 17:34:52 »
Voi vaikka mitä. Viime keväänä Lontoossa, King's Crossilla minäkin sooloilin.... petyin, kun laituria ei löytynyt ja revin äitiä ja kahta tätiäni perässäni pitkin asemaa. Noloa. Yritin koko matkan olla niin brittiä, että huh huh, mutta silloin asemalla menetin arvokkuuteni ja kirosin suomeksi, kuuluvasti.
Lainaus käyttäjältä: "Winnie the Weela"
Mutta voi kiitos! Siis se laiturikohtaus kuvattiiin nelos-ja vitoslaitureiden välissä?


Juu. Niin se äijä sanoi. Ja huonosta enkuntaidostani huolimatta ymmärsin. Nyt muistankin vielä tuohon tapaukseen liittyvän lisäyksen... kun tulin seuraavana päivänä uudestaan King's Crossille, menin sille 4-5 tolpalle ja nojasin siihen ihan muina miehinä. (lue:naisina) Lopulta eräs herttainen rouva tuli siihen, huomasi ilmeisesti epätoivoisen ilmeeni ja kysyi haluaisinko hänen ottavan minusta kuvan. Minä en aluksi ymmärtänyt, mutta sitten sanoin "Yes, please" ja ojensin kamerani (jossa ei ollutkaan sitten filmiä...) Nainen yritti ottaa kuvan, mutta kun ei onnistunut niin hän kaivoi oman kameransa ja otti sillä kuvan! Olin kuulevinani, että tämä nainen olisi jupissut jotakin Potterista noustessaan erääseen junaan...  :shock:
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Lassie

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #11 : Huhtikuu 13, 2003, 09:48:27 »
No minua alkoi kerran naurattamaan, kun Mika Launiksen piirtämässä, neljännen kirjan kansikuvassa on taustalla hautakivi jossa lukee VOL. No minuahan rupesi naurattamaan, kun se VOL varmaan tarkoitti VOLDEMORTIA, mutta minulle tulikin mieleen VOLUME! Ja kun siinä näytti niin sopivasti olevan oikein se säädinkin....
 :D  Minua ja kaveriakin se ainakin jaksoi naurattaa...

Noelia

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #12 : Huhtikuu 16, 2003, 12:00:18 »
En nyt tiedä huvittava, lähinnä nolo tapaus kävi kun olin matkalla töihin viime perjantaina...

Olin juuri käynyt ostamassa SK:n DVD:n ja seisoskelin bussipysäkillä kun näin suloisen sinisen "Ankan" tulevan.

Rupesi sitten hymyilyttämään ja tuijotin autoa. Kohdalle kun se tuli niin leuka putosi ja kuola valui... Autoa ajoi selvästi toinen kaksosista muutaman vuoden kuluttua (n 25v)...

Kundi katsoi hiukan pitkään :)

Ai niin ja töissä kävi nolosti kun tajusin että itse Mika Launiksen auto oli täällä huollossa... Tottakai kaikille piti asiasta hehkuttaa ja kirosin itseni kun yksikään kirja ei ollut mukana :/
Ja mulla meni maine täällä lopullisesti : )

Mocca Rouge

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #13 : Toukokuu 28, 2003, 22:40:39 »
hauskaako? jaa-a. Olisiko siitä nyt sitten kaksi vuotta tai jotain, kun minä ja eräs ystäväni saimme oudon idean eräästä Harry Potter- julisteesta: se, missä oli Tylypahkan vaakuna ja teksti "Draco dormiens nunquam titillandus." Päätimme mennä ulos teeskentelemään olevamme ulkomaalaisia ja hoimme siis latinan syvällisiä fraaseja käppiessämme ympäri kulmakuntaa. Kun pääsimme ulko-ovista ulos ja aloitimme "vuoropuhelumme", huomasimme kaksi pultsaria, jotka istuivat [viina]kassit jaloissa ja sopertelivat jotain toisilleen. Olin päässyt kohtaan "nunquam",kun toinen sameasilmäisistä pultsareista heitti jotain tälläistä dialogia:
Pultsari 1: -Älkääs ny, kyllä sedät tietää.
Ystäväni: -Anteeksi mitä?
Pultsari 2: -Koskas te mirrit tuutte meidän kanssa leikkii?
Minä: -Häh?!
Pultsari 1: -Nii, kyllä me kunnioitetaan naisia, vaikka ne olisikin Virosta.

End of dialogi. Mä ja kaverini häipättiin. Ah, nuoruus ja tyhmyys!

Larinell Styx

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #14 : Toukokuu 30, 2003, 10:31:30 »
Englannin opettajamme on opiskellut latinaa, ja kysyi kerran tunnilla, jos joku meistä osaisi jonkun lauseen latinaksi. Minähän tottakai menin möläyttämään "Draco dormiens..." ja kun opettaja ei saanut heti selvää, minun piti jankuttaa sitä punaisena muutaman kerran.

Akane

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #15 : Toukokuu 31, 2003, 13:55:16 »
Tämä tapahtui pari yötä sitten: Näin kummallista unta, missä olin potterholisti-ystäväni kanssa kirjakaupassa. Aikamme siellä oltuamme, löysin kirjan nimeltään "Näin ymmärrät paremmin Harry Potter ja Feeniksin ritarikunta kirjaa" Selasin kirjan nopeasti läpi ja sitten kävin hakemassa ystäväni kirjan luo. Luimme kirjaa ihan fiiliksissä, kunnes tuli vastaan luku "Miksi juuri HÄN kuoli?" Tässä vaiheessa olin kuulemma nousut istumaan sängyssä, ja hihkaissut unissani: "Kato ny, mitä mä sanoin! Se on Hagrid, joka kuolee!"

Pikku-veljeni nauraa minulle ikuisesti... *nolo*

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #16 : Marraskuu 12, 2003, 10:49:00 »
Hieroin yksi ilta otsaani katsellessani elokuvaa. Isäni kysyi vierestäni pelottavalla äänellä: "Särkeekö arpeasi". Vähän aikaa kyllä katoin että mitä se sanoi... *lol*

Avril

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #17 : Marraskuu 14, 2003, 15:56:39 »
Ou gaad. *lol*
Mitä juttuja...!

Tämähän tapahtui viime kesänä Tampereella sijaistevassa metsikköpläntissä. Olimme Tessan kanssa "larppaamassa". (harhailtiin päämäärättömästi kaavut päällä, taikasauvat ojossa jne...)
Siinä höpöteltiin joutavia, tietysti Potter-näkökulmasta. Taisin olla Hermione ja Tessa Draco :).
Sitten tilanne kääntyi siihen, että Draco pyysi Hermua tanssiaisparikseen.
Sitten meitsiä alkoi naurattaaa ihan hervottomasti, ystini Draco-ilmeet ja eleet lähinnä.
Huusin kovaan ääneen: "Kidutu!" *tai jtn.*
Sitten alkaa Tessa nauramaan. En ollut ihan tilanteen tasalla..
*niinkuin aina*. Nimittäin takaamme tupsahti keski-ikäinen hölkkääjämies. Ja hän nauroi. Repäisin kaavun pois päältä ja tunsin punastuvani.

Tämän tapauksen jälkeen emme ole kyseisessä metsässä pahemmin hortoilleet. Potteriin liittyen hauskoja juttuja tapahtuu paljonkin, ainakin minulle, joskus. Kesällä luin OotP:tä kaupungilla, ja eräs mies tuli kysymään aika huonolla englannilla jotain siihen kirjaan liittyen. Tyyliin "Oh, you have the new Harry Potter book."
Vastasin nolona jotain "Joo... öh...yes.."
Sitten vielä ilmeni, että mies oli suomalainen. Pitiköhän se minua ulkomaalaisena, kun enkuksi luin ?
*hih*. Edelleen mysteeri. *en ole siihen mieheen sen koommin törmännyt*. Onneksi.

Poissa Jénaminya

 • Keiju
 • Potterismin ylipapitar
 • Sukupuoli: Noita
  • Jénaminyan Omat Sivut
 • Pottermore: MoonCauldron3945
 • Tupa: Luihuinen
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #18 : Tammikuu 24, 2004, 03:02:54 »
Viime kesänä, olisikohan ollut heinäkuun puolivälissä, sain kohtauksen, millaisia minulla on ollut siitä lähtien... Olin aiemmin käynyt netissä, hp-fanit sivuilla, ja löysin viitosta koskevat huhut, mitkä Rowling oli varmistanut haastatteluissa...
Minä sekosin täysin...(siitä ei puhuta)
Kaiken huippu oli se, että menin pihalle polvilleni maahan, ja huusin täyttä haluavani OotP:n suomennoksen... oli siinä naapureilla ihmettelemistä...

 Toinen "vähän nolo" tapaus sattui ollessani kirjakaupassa... minulle on tullut tavaksi käydä vähintään kaksi kertaa viikossa katsomassa englanninkielistä painosta... joka ikinen kerta kun kävelen minkä hyvänsä kaupan läpi, missä myydään kirjoja, jään seisomaan rutistaen kirjaa rintaani vasten... Kerran, kun suomalaisessa ei ollut paljoa porukkaa, otin taikasauvani esille, ja yritin taikoa kirjaa suomenkieliseksi... ei onnistunut, mutta muutama muu asiakas katsoi minua jostakin syystä huvittuneen näköisenä...

(Saan näitä kohtauksia vähän väliä, yleensä alan pomppimaan ympäriinsä ja hokemaan silmät innosta kiillellen jotain HP:hen liittyvää,  usein OotP:n takakannen tekstiä tai suomennoksen ilmestymiseen laskemiani päiviä...)
Ai miksi Jo on jumala? Hän loi Pottereiden taikamaailman, joten hän on virallisesti sen maailman jumala. Voiko kukaan väittää vastaan?
Ja koska Rowling on Jumalamme ja Potterit Raamattumme, meillä täytyy olla myös uskontunnustus.

Mörökölli

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #19 : Tammikuu 24, 2004, 14:02:37 »
Olimme viimekesänä Slovakiassa ja huomasin eräässä kirjakaupassa Ruotsalaisen Potterin ja sain kauhean kohtauksen:
Huusin:
-Tyhmä kirjakauppa, kun ei myy suomalaisia Pottereita vaan Ruotsalaisia!!! (Onhan minulla ne kaikki mutta olen kateellinen ihminen.)
Sitten myyjä tokaisi minulle SUOMEKSI:
-No mene sitten johonkin muuhun kauppaan.

Myyjä näemmä osasi suomea...

Poissa Hagrid

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #20 : Tammikuu 25, 2004, 12:17:46 »
Eräänä päivänä (jolloin minulla oli Potter-kuume) minulle "sattui" Harry Potterin soundtrack käteeni.Ajattelin kuunnella sitä ihan kaikessa rauhassa kun ketään ei ollut kotona.Istuin ja kuuntelin, kunnes huomasin keinuvani reippaaseen tahtiin.Nousin ylös ja keinuin vielä enemmän.Tanssittuani siinä huomasin kirjahyllyn lasivitriinistä heijastuvan isosiskoni kuvajaisen.Hän oli ollut siinä jonkun aikaa ja  naureskeli.Vähän siinä kyllä nolotti:)
"Älä kutita nukkuvaa lohikäärmettä."

Lerppa

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #21 : Tammikuu 26, 2004, 19:00:47 »
Yhessä unessa Voldemort muuten tappoi mut peräkkäin ainakin 10 kertaa... se sattu... :o/

Niin ja aiheeseen siispä...
Eli sillon Viisasten Kiven ilmestymisen aikoihin innostuin tekemään sinisestä huopakankaasta ittelleni Korpinkynsi viitan, liehuin sitten sen kanssa ympäri kämppää ja yhtäkkiä mun broidi (3,5v. vanhempi) oli kamujensa kanssa selän takana :D lievästi nolotti....
Se on aina ilmestyny kamujensa kanssa hiljaa meille, edelleenkin tekee niin... oon jo oppinu että ku tulee suihkusta ni kannattaapi pistää pyyhe ympärille ;D -mutta noista ei sitten enempää...

Poissa Woldfine

 • High Tea
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #22 : Toukokuu 06, 2004, 15:50:54 »
Hih, minulle kävi nolosti historian tunnilla, kun arvuuttelimme maikaltamme, mitä eskimot tarjosivat vieraille heidän tullessaan. Viittasin innoissani, mutten vastausvuoron saatuani, tiennyt mitä sanoa. Äkkiä huudahdin omasta mielestäni kekseliäänä tyttönä: "TULIVISKIÄ!!" Muut luokkalaiseni repesvät, opettaja katsoi oudosti ja kyllä nolotti.

Nyt mielipidettä o_O, veikkaisin, että ihmisten, jota eivät pidä Pottereista, on ärsyttävää kuulla toisten Potter-mokia, jos sattuvat olemaan paikalla, mutta varmaankin useimpien mielestä tuo on hauskaa.

Kun minä en pitänyt Pottereista, minua ärsytti jokainen, joka sanoi sanankin niistä. :P
This sentence is is Spanish when you are not looking.

Williska

 • Ankeuttaja
Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Vastaus #23 : Toukokuu 06, 2004, 16:25:52 »
Olin kerran ystäväni kanssa kaupungilla, ja kävelimme sellaista aukiota pitkin, missä joku mies myi itsetehtyjä luutia. (siis oikein puuvartisia niin kuin HP:ssa)

No meikäläinen sitten *kröhöm* hieman kovaan ääneen kaverilleni sanoin ihan huumori mielessä: " Anne, ostetaanko Nimbus kakstonniset vai Tulisalamat? "

Onneksi kuitenkin kävelimme tarpeeksi kaukana myyjästä, joten hän ei (ilmeisesti) kuullut meitä.

Araminta Meliflua

 • Ankeuttaja
HAHAHHAH!
« Vastaus #24 : Toukokuu 19, 2004, 15:37:30 »
Jos ois äsken joku kävellyt käytävällä (oon koulussa), ois varmaan luullut että joku itkee täällä, kun yritin (turhaan) tukahduttaa nauruani. Oli se vaikeeta... Pitkiin aikoihin en ole saanut naurukohtausta!

No joo... täytyy nolona myöntää, että mulle ei ole sattunut kerrassaan MITÄÄN Potter-kommellusta... Jos ei nyt lasketa semmosia, että lukee biologian kokeisiin, ja vastaan tulee sana: yhdiste (tms.), ja luin: jästi. Ja muutamia muita tommoisia pikkuruisen pieniä juttuja on sattunut.

Ai niin, kasiluokalla ollessani tulin myöhässä enkuntunnille, ja siellä katottiin Oliver Twistiä videolta, ja siinähän on Potter- näyttelijä Daniel Radcliffe, niin möläytin sitten: "Harry Potter!" Kaikki tietysti tiesivät, että tykkään kauhiasti Pottereista, ja sitten menen luulemaan täysin eri juttua Potteriksi! Kyllä vähän nolotti... Kukaan ei kuitenkaan maininnut sitä milloinkaan. Onneksi!
Mutta mitä luokkalaiset eivät tienneet, oli se, että olin vielä nähnyt kyseisen sarjan!

"Kehtaa kutsua itseänsä Potter-faniksi."