Kirjoittaja Aihe: Halo  (Luettu 1631 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Ahdistus

 • Ankeuttaja
Halo
« : Lokakuu 02, 2004, 13:33:24 »
Mitä mieltä te olette Halo-pelisarjasta? Minä pidän siitä.
Halossa muutamat kaverit tekevät pakkolaskun rengasplaneetalle ja yrittävät päästä sieltä pois.
Oletteko tehneet ns. Wartogh-hyppyjä? Niissä laitetaan auton alle kranaatteja ja pistetään auto lentämään. Wartoghvideoita voi löytää netistä.

Mirachiel

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #1 : Lokakuu 08, 2004, 00:54:01 »
Mitä mitä mitä?? Kuinkas kukaan ei ole eksynyt kirjoittamaan tänne? o_O;
HALOhan on XBOXIN _ENSIMMÄINEN_ peli! Ja suosituin minun tietääkseni ollut jo pitkän aikaa. Kuinka ihmiset ovat tyystin sulkeneet mielensä Halolta? o_O

Halo on minunkin suosikkini Boxille. Se on todella laadukas peli ja oikeasti rakastan sen pelaamista. Siskoni ja kaksi hänen ystäväänsä ovat ehdottomia Halo-faneja. He taitavat melkein kaikki kicksit ja pelaavat peliä usein aivan leikillään. Pelkästään tekemällä jotain ihmeen stuntteja panssarivaunulla tai sillä autolla. Se on tyhmännäköistä X)

Kesällä pelasimme sen läpi rakkaan pikkuserkkuni kanssa, ja meillä oli todella hauskaa. Muistan kun emme olleet nukkuneet koko yönä, ja sitten aloimme aamulla seitsemän aikaan pelaamaan, herättämällä samalla vieressämme nukkuvan toisen pikkuserkkuni. onneksi silloin ei ollut vanhempia kotona, koska me kiljuimme. Yhdessä kentässä kun sattuu tulemaan aivan kamalia epämuodostumia joita ihnoamme suuresti. Mutta hauskaa meillä oli.

Halo 2 on pian markkinoilla, eikös? Muistan että se tulee yhdeksäs päivä Amerikkaan ja yhdestoista päivä Englantiin, mutta en vain muista mitä kuuta. Tätä kuuta jo? Tai marraskuuta tai joulukuuta? En muista. Muistaako joku muu?

Xeemu

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #2 : Lokakuu 08, 2004, 17:20:16 »
Lainaus käyttäjältä: "Mirachiel"
Mitä mitä mitä?? Kuinkas kukaan ei ole eksynyt kirjoittamaan tänne? o_O;
HALOhan on XBOXIN _ENSIMMÄINEN_ peli! Ja suosituin minun tietääkseni ollut jo pitkän aikaa. Kuinka ihmiset ovat tyystin sulkeneet mielensä Halolta? o_O


Johtuu varmaan siitä että Mikkisoftaa ja Bill Porttia ei pahemmin tueta.
Halko saattaa olla suosituin, mutta sekin on vähän, koska kenelläkään ei ole Xboxia. Mikkisofta on kaiken pahan alku ja juuri.

Mirachiel

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #3 : Lokakuu 08, 2004, 18:39:52 »
Se mikään Halko ole.. *mumisee*

Ahdistus: Aivan, niinhän se olikin. mistä muuten voi ladata mainitsemiasi videoita? Voisin olla kiinnostunut lataamaan.

Serkkuni tilasi jo etukäteen Halo 2. ja itseasiassa minäkin haluaisin. Tosin se tulisi olemaan kallis, enkä usko että vanhempani missään nimessä tulisivat sitä ostamaan, etukäteen ainakaan. Ehkä saan sen joululahjaki sitten, tai jotain *hymyilee hieman*. Ainakin voisin pyytää.

Ahdistus

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #4 : Lokakuu 08, 2004, 19:06:10 »
www.warthogjump.com
Tuo on EHKÄ oikea osoite, en ole varma....

Wrelqa

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #5 : Lokakuu 08, 2004, 19:55:47 »
Oi. Halo. Peli  jota en ole päässyt koskaan missään pelaamaan, mutta mitä minä olen kovasti halunnut pelata.. Sen siitä saa, kun tietokone on kyntävä vanhus- rukka ja ei omista Xboxia. Pläh. Ps2- ihmisiä syrjitään ;)

Halo 2 tulee suomeen 11. marraskuuta Pelit- lehden mukaan.. Näyttänyt on ihan hienolta, tilt.tv:n videoitten perusteella. Hittolainen, mie aion ostaa joko paremman koneen, tai sitten boxin.

Shagrat

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #6 : Elokuu 04, 2005, 11:59:40 »
Hyvä pelisarja, etenkin toinen osa on parhain. Jotenkin se juoni on niin hyvä, että sitä innostuu pelaamaan pitkäksikin aikaa, sekä plussaa vielä siitäkin, että tarina moden voi pelata kaksinpelilläkin läpi, joka vasta onkin hupaisaa. Ehdottomasti Xbox:n parhain FPS-peli on Halo 2.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Halo
« Vastaus #7 : Lokakuu 01, 2005, 21:07:19 »
okei, erittäin hyvä peli, sekä kakkonen että ykkönen, tässä hieman juonta jotka eivät ole pelanneet, Master chief on spartan-supersotilas, yksi harvoista jotka ovat elossa, he haaksirikkoutuvat rengasplaneetalle halolle, jossa heitäahdistelevat vihamieliset covenantit, covenatlajeja ovet eliitit, (joiden lajit ovat esimerkiksi tavallinen sininen eliitti punainen eliitti, hopeaeliitti, sekä vahvin kultaeliitti, halo 2:ssa on kaikkien vanghojen lisäksi myös uusia eliittejä, kuten honor guard-vartijoita,), gruntit, joilla on myös omat lajinsa, shakaalit, metsästäjät, sekä halo 2:sta bruett, dronet ja profeetat, covenanttien johtajat, lopulta saadaan selville että halo on ase ja vankila, jonka tehtävä on näännyttää flood, toinen muukalaisliitto, edelläkävijät ovat ralkentaneet sen, kuten monitor 04 guilty spark, halossa nähdään delta halon monitor, 4501 penitent tangent,(heillä on 5 muuta monitor-kumppania) jokaisella halolla on yksi, halo näännyttää floodin jos se aktivoidaan, jolloin se tuhoaa kaiken elollisen jotta flood ei saa ravintoa, he lopulta tuhoavat halon ja covenantien johtajille, profeetoille, joista vahvin on totuuden profeetta, raportoidaan henkilökohtaisesti. Kultaeliitti, joka oli vastuussa halosta, joutuu oikeuden eteen ja hänestä tulee arbiter, uusi päähenkilö, hän rankaisee muunmuuassa kerettiläisiä ankaralla kädellä, ja he vangitsevat tutun monitorin halo 1:stä, lopulta kun he halkevat indexin, jolla voidaan aktivoida halo, tartarus, bruuttien johtaja paikaa arbiterin kuolemaan, hän putoaa Gravemindin, floodin johtajan luo, jossa on master chief  vankina, hän lähettää heidät estänmään haLON aktivoimisen, mutta hän ajattelee vain omaa etuaan, totuuden profeetta lähtee suurelle matkalle aktivoimaan kaikki 7 halota jättäen kylmästi veljensä, armon profeetan floodien armoille, eliitit, metsästäjät ja gruntit kääntyvät ihmisten puolelle ja arbiter onnistuu pysäyttämään tartaruksen ja saa selville monitrilta, että kaikkia haloita voidaan aktivoida ja ohjailla Arkista, jonka paikkaa ei paljasteta siinä mutta se on luultavasti Maassa, ja he liittyvät totuuden profeettaa vastaan, okei, tosta puuttu paljon juttui, kannattaa pelaa ite, ne on loistavii, halo kolmosen pitäis tulla ensi kesänä.
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Niklas

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #8 : Joulukuu 06, 2005, 14:33:02 »
Halo 2 on mielestäni paljon parempi kuin 1.Ainakin moninpeli livessä.
Kummankin campainit olivat ihan hyviä.Kakkosella ehkä paremmat kentät.
Rengas planeetan nimi taisi olla The Ring.

lost

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #9 : Joulukuu 13, 2005, 20:52:57 »
Halo3 tulee X-Box 360:lle kun Playstation3 ilmestyy tai niin ainaki olen kuullut.

Kissaolento

 • Ankeuttaja
Halo
« Vastaus #10 : Joulukuu 23, 2005, 15:47:52 »
Lainaus käyttäjältä: "Tunturipöllö"
Halo 3 ilmestyy vain ja ainoastaan Xbox360:lle. Alustava ilmestymispäivä on 10.6.2006.


No voi surku! Tahtoisin niin kovasti tuon kolmosen, mutta en ala ostamaan Xbox360: sta kyllä! Aika tyhmää sanoisin, sillä pelille olisi varmasti enemmän ostajia jos olisi Xboxillekkin tuo peli, tai en tiedä.
Muutama joulu sitten sain tuon ensinmäisen Halo pelin ja jäin siihen aivan koukkuun. Pelattu on sadat kerrat läpi.

Fendoror

 • Ankeuttaja
Vs: Halo
« Vastaus #11 : Tammikuu 01, 2008, 20:53:52 »
Naapurini osti tuon Xbox360 ja toki samalla Halo 3:sen Upea peli, pidän erityisesti Zanzibarin parannellusta versiosta, jos nyt joku olisi harkitsemassa uuden pelin ostoa boxiinsa, niin tässäpä oiva vaihtoehto!

Idiootti

 • Ankeuttaja
Vs: Halo
« Vastaus #12 : Tammikuu 14, 2008, 18:10:33 »
Lainaus
HALOhan on XBOXIN _ENSIMMÄINEN_ peli!
Oliko? No tuota en tiennyt. Saattaa tietenkin olla noinkin.

No joo, sädekehää en ole lähinnä kakkososan co-op moodia lukuunottamatta oikein pelannut, kun ei ole yhtäkään omaa Haloa, saati sitten Xboxia. Kavereilla olen pelannut ja kiinostaa sen verran, että voisin jostain repiä ne tietokoneelle. Halo 3:a on tosin turha pitkään aikaan odottaa PC:lle arvaan ma, vaikka on vista ja Crysis nähty.
*Huokaus*Olin tyhmä ja menin katsomaan Youtubesta kuinka Halo 3 päättyy...

Sehän Petteri (Peter) Jackson ohjaa Halo elokuvaa jonka kerrotaan ilmestyvän 2009. Ajattelin mennä katsomaan vaikka en suuren suuri fani olekkaan. Tosin Hitmanin ja parin muun pelistä tehdyn leffan jälkeen vähän mietityttää, mutta kai siitä tulee hyvä, kun Jackson sitä oikein tekee.

Gluubori

 • Ankeuttaja
Vs: Halo
« Vastaus #13 : Tammikuu 14, 2008, 20:49:13 »
Itsellä on pelattuna Halo 1. Ihan mukava peli, varsinkin viimeinen kenttä oli hieno, kun sai ajella sen maasturin kanssa. Aseilla peli ei hurmaa, mutta kulkuneuvot olivat hienoja. Itseäni ei tuo juoni hirveästi hetkauttanut paitsi joissain kohdissa. Olen törmännyt peleihin missä on parempi juoni. Grafiikka ihan ok ja haastavuus kanssa. Itseltä jäi paha maku suuhun vain kahdesta kentästä oikeastaan. Se missä piti seurata sitä sinistä palloa. Ei päljempi peli.

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Halo
« Vastaus #14 : Huhtikuu 25, 2010, 09:31:11 »
Noojo, eikun joono
Kuitenkin kaikki Halot on!
Halo, Halo2 Halo3, Odst, ja Wars, Halo Warsin Demokin löytty Boxilta, mutta hieno paksu paketti siinä on!
Ihan kivoja pelejä ovat, en vaan pitkään aikaan ole jaksanut, tia en vain ole rämpyttänyt, ei, älkää ymmärtäkö väärin, ei Halot pelota, mutta jännittävin on tottakai ykkönen, tarinaltaan tai siis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hei onhan meillä Halo elokuvakin!
Muttaa kun nuorempana pelasin yköstä niin oli se jännittävämpi kuin odst.....