Kirjoittaja Aihe: Party of five- Viiden juttu  (Luettu 1079 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Eclipse

  • Ankeuttaja
Party of five- Viiden juttu
« : Syyskuu 26, 2004, 14:46:44 »
Sarja on aivan mahtava!
 Aloin katsomaan sitä nyt kun se alkoi pyörimään uudestaan, mutta enää pariin viikkoon en ole nähnyt kun esitysaikaa aikaistettiin. Eli en ehdi koulusta kotiin. Ja sekös raivostuttaa!

Mutta siis onko ketään muita sarjasta innostuneita? Mitä mieltä olette sarjasta ja näyttelijöistä, entä ketkä ovat parhaat hahmot?

Omat suosikkini ovat Justin, Griffin ja Will (onko hän kenties taas Baileyn ystävä?).  Kirsten on myös hyvä.

Tahtoisin myös tietää saako sarjaa DVD:llä? :)

Poissa Mortal Illusion

  • Vuotislainen
Party of five- Viiden juttu
« Vastaus #1 : Syyskuu 26, 2004, 14:56:18 »
Jostain syystä olen jäänyt koukkuun, vaikka olen aiemminkin katsonut sarjaa. Sehän pyörii jo varmaan kolmatta kertaa. Tämä on kyllä taas niitä sarjoja, joita inhoaa, mutta joita pitää silti katsoa. Otan sitä nykyään jopa nauhalle, kun olen koulussa.

Ehkä se viehätys on siinä, että ne ovat aidompia sisaruksia kuin sarjoissa yleensä: huutavat toisilleen ja ovat inhottavia jne. Ovat siis inhimillisiä. Jotenkin siitä saa kuvan, millaista on elää noin isossa porukassa, mutta kaikki silti ihan omillaan. Tosin se vastuksien määrä, mikä niillä on ollut, on kyllä ihan mieletön, ei ole realistista, miten ne ovat selvinneet niistä kaikista. Esim. Bailey on menettänyt vanhempiensa lisäksi myös tyttöystävän, mutta jos seuraavassa jaksossa suunnilleen sillä on jo joku uusi. Ärsyttävää siinä  on myös se liiallinen draamapuoli..Aina ollaan avautumassa. Siis ihan vieraillekin ihmisille ruvetaan yhtäkkiä selittämään jotain elämäntarinaa. Ja aina niillä on joku hieno anekdootti kerrottavana elämästään, joka sopii juuri siihen tilanteeseen jne. Ei mitään tekemistä todellisen kommunikoinnin kanssa.

Eniten tykkään ehkä Juliasta, vaikka se onkin vähän semmoinen..no, ärsytti se kierrättäminen Justinin ja Griffinin (joka on urpo) kanssa. Eikö oikeasti voi olla pettämättä edes yhden jakson verran?! Claudia on kanssa kaikessa näsäviisaudessaan ihan ok. Charliesta en hirveästi tykkää (aina huutamassa ääni falsetissa), enkä Baileystäkään. Ärsyttää se sen velttous..

Huomaan, että katson sarjaa vähän liikaa.. :)
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)