Vuotava noidankattila

Velhomaailma ja sen ihmeet => Harry Potterin maailma => Aiheen aloitti: Hopeakettu - Elokuu 31, 2017, 12:06:29

Otsikko: Tee-se-itse -vinkit Harry Potter -tavaroihin
Kirjoitti: Hopeakettu - Elokuu 31, 2017, 12:06:29
Tahtoisitko tehdä itse oman taikasauvasi tai askarrella muita Harry Potter -cosseihin liittyviä tavaroita? Kiinnostaisiko huoneesi tai kotisi muokkaaminen Harry Potter -henkisemmäksi? Haluaisitko käyttää arjessasi enemmän taikamaailmaan vivahtavia asusteita ja esineitä? Tekeekö mielesi jakaa mahtavia, upeita, maailmaa mullistavia Harry Potter -aiheisia tee-se-itse -ideoitasi muiden vuotislaisten kanssa?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olet oikeassa paikassa!

Tämän topikin tarkoituksena on jakaa tee-se-itse -vinkkejä Harry Potter -aiheisiin tavaroihin. Kaikki asialliset neuvot, kokemukset, varoitukset, ajatukset, kysymykset, kertomukset ja valokuvat ovat enemmän kuin erittäin tervetulleita. Olipa kyse sitten koulukaavun ja ompelukoneen kanssa tappelemisesta, sisustusesineiden tuunaamisesta tai rintamerkin väkertämisestä, kaikki neuvot ja kysymykset Harry Potter -aiheisiin tavaroihin ja esineisiin ovat toivottuja! Esineet saavat tosiaan olla tarkoitettuja niin cossaukseen, sisustukseen kuin arkikäyttöönkin - kaikki käy, kunhan teemana on Harry Potter ja tee-se-itse.

****

Minusta itsestäni olisi hurjan mukava nähdä kuvien kautta, mitä kaikkea vuotislaiset ovat askarrelleet ja kehitelleet - erityisen kiinnostunut olisin Harry Potter -sisustusesineistä.  :) Lisäksi tahtoisin vinkkejä Puuskupuh-henkisiin asusteisiin ja käyttötavaroihin. Onko joku tehnyt sellaisia, olisiko neuvoja aloittelijalle? :)
Otsikko: Vs: Tee-se-itse -vinkit Harry Potter -tavaroihin
Kirjoitti: Aurican - Syyskuu 26, 2017, 00:20:20
Ooo, mä rakastan askartelemista! Ja kun vielä kaupan päälle larppaa, tulee kyl askarreltua sitä sun tätä Potter-teemaista. Pari-kolme erilaista taikasauvaa löytyy. Yksi ylpeydenaiheeni on punk-farkkuliivi (https://www.instagram.com/p/BRxzl_vj3uR/?taken-by=aurigon), jossa on itse maalattu kuva selässä ja läjä kaikenlaisia Potter-aiheisia aktivismijuttuja (Werewolves are people too- ja anti-Kuolonsyöjä-kangasmerkit ja Love potions don't equal consent-pinssi). Ja kerran tein sieppi-aiheisen heijastimen (http://68.media.tumblr.com/90089a51a5f2db9b79bb6f1ae46a8905/tumblr_nf77sjRdzP1rekzuto3_1280.jpg), mutta se meni lahjaksi enkä ole saanut aikaiseksi tehdä itselleni omaa. Ehkä näin syksystä pitäisi.

Mutta jos kaipaa ohjeita tai inspiraatiota, niin Pinterest on ihan mukava sivu. Sinne täytyy kyllä tehdä tili jos haluaa kunnolla selailla. Mut sieltä löytyy vaikkapa haulla Harry Potter crafts ihan vaikka ja mitä. Etenkin teemabile-koristeita ja just sisustusjuttuja. Osa niistä on vähän hassujakin, mut paljon on kans tosi siistejä. Ja ainahan sitä voi soveltaa!

Itsekin olen puuskupuh. Mun Puusku-asusteet on kai lähinnä lapaset ja huivi. Ja on mul pari ystävänauhaakin, mut niitä en edes käytä, kun en tykkää pitää ranteissa mitään. Ja tupavärinen rusetti kauluspaidan kanssa pidettäväksi, jota käytän kyl tosi harvoin.
Otsikko: Vs: Tee-se-itse -vinkit Harry Potter -tavaroihin
Kirjoitti: Kata Kotinoita - Lokakuu 07, 2017, 11:54:43
Mullekin kelpaa kaikenlaiset vinkit. Ja nimenomaan lähtökohtana "peukalo keskellä kämmentä". Tein nimittäin äskettäin ihan vaan Tylypahkan kutsukirjeen ja senkin onnistuin polttamaan ja seuraavankin version sain sytttymään liekkeihin ja sitten poltin sormenikin...

Pinterestistä bongailen kyllä kaikenlaista, mutta yleensä siellä on vähän liian korkeatasoista puuhaa tällaiselle mämmikouralle.
Otsikko: Vs: Tee-se-itse -vinkit Harry Potter -tavaroihin
Kirjoitti: Felicia - Joulukuu 17, 2017, 08:39:06
Pikku hiljaa. Vaikka olen puuskupuh rakastan rohkelikkojen punaista väriä sisustuksessa. Joten makuuhuoneeseen on tullut hankittua yksiväriset punaiset verhot, pussilakanoissa löytyy valkoista kultaa ja punaista. Tein piltti purkeista tuikkukippoja joihin maalasin sivuille sanan LUMOS ja pohjalle laitoin karkeaa suolaa etteivät poksahtelis. Kirpparilta löysin juuri sopivan vanhan matkalaukun joka piti ostaa. Lisäski olen katsellut matka-arkkua, mutta toistaiseksi ei ole lähetä moista löytynyt. Sen lisäksi päätin kokeilla sistustarroja, joten luokseni matkaa nyt ovitarra (saan oven muutettua vanhaksi) ja "I somenly swear..." tarra.