Vuotava noidankattila

Velhomaailma ja sen ihmeet => Jästitieto => Aiheen aloitti: ginnytys - Heinäkuu 13, 2012, 19:44:56

Otsikko: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: ginnytys - Heinäkuu 13, 2012, 19:44:56
Moikka! Yrittelin etsiskellä tälläistä keskustelua täältä, mutten löytänyt sellaista, joten kysyn sitä täältä.
Olen lähdössä Englantiin ja haluaisin tietää parhaat Potter kaupat ja paikat joissa olisi hyvä käydä. Olen yritellyt etsiä netistäkin, mutta ei ole oikein löytynyt mitään.
Kiitos kaikille auttajille! :)
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Bolina May - Heinäkuu 13, 2012, 22:00:29
Ehdottomasti kannattaa käydä Hamleysissa, Lontoossa!
Paljon Potter kamaa ja LOTR-kamaa, se on oikea paratiisi! Suosittelen varaamaan paljon rahaa, koska siellä niistä haluaa päästä äkkiä eroon :D Yleisesti ottaen siitä tulee mieleen Weasleyn Welhowitsit, siel on niin paljon kaikkea härpäkettä ja väriä, sit kun menee suoraa ylimpään kerrokseen löytyy Ollivandersin putiikki täydessä loistossaan ja paljon muuta. :)

nettisivut:
http://www.hamleys.com/Action_Toys_%7C_Hamleys_Toys/050000000,default,sc.html


Katopas tuosta Lontoon kohdalta. Jos kiertelet muuallakin niin katso lisäksi HP-fanien matkailuvinkit Skotlannissa :)
http://hpfanit.vuotis.net/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=87&Itemid=114


// Kiitos Aiëdaíl, mä mietin pääni puhki tota Forbidden Planet -kaupan nimeä.
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: ginnytys - Heinäkuu 13, 2012, 22:16:58
Kiitos TODELLA paljon!! Ja pitää siis varata paljon rahaa, selvä!
:)
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Aiëdaíl - Heinäkuu 13, 2012, 22:54:31
Vieraile ihmeessä Warner Brosin studioilla pohjois-Lontoossa: pääset näkemään Potter-elokuvien lavasteita, pukuja ja paljon muuta hienoa. Rahaa uppoa myös myymälään, jonka valikoimiin kuuluu fanikamaa, jota en ole muualta löytänyt. Liput pitää ostaa etukäteen täältä (http://www.wbstudiotour.co.uk/), ja itse kierroksella hurahtaa helposti kolmisen tuntia (ja matkoihin yksi lisää). Lontoon keskustassa on laiturin 9 ja 3/4 lisäksi esimerkiksi sarjakuva-, elokuva- ja fanitavarakauppa Forbidden Planet (http://forbiddenplanet.com/), jossa on myös Potter-aiheista tavaraa.
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Sectumsempra - Heinäkuu 17, 2012, 10:30:46
Harrods -tavaratalon yläkerrassa on lelukaupan yhteyteen liitetty Harry Potter nurkkaus, jossa on saatavilla erilaisia oheistuotteita (tuotteiden hinnat liikkuu sopivasta järkyttävän kalliiseen, mutta Harrods...) ja näytillä myös elokuvissa nähtyjä tavaroita. Jossain nurkassa oli muistaakseni joku haarniskakin esillä. Vaikkei mitään ostaisikaan niin jos Harrodsin lähellä liikkuu niin kannattaa käydä katsomassa. Paikka on muistaakseni neljännessä kerroksessa, kävin itse Lontoossa kuukausi sitten eli luultavasti vieläkin samasta paikasta löytyy.
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: onenw - Maaliskuu 15, 2013, 20:01:14
Löytyhän täältä matkavinkkejä Lontooseen asianmukaisin teemoin, kiitos!
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Bolina May - Kesäkuu 17, 2013, 00:31:16
Voisiko joku ihana otus tulla kertomaan mitä sinne HP-fanien matkailuvinkkeihin oli listattu? :3
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Hopeakettu - Joulukuu 29, 2016, 21:05:38
Herätetäänpäs tämä vanha keskustelu henkiin. :) Haaveilen nimittäin reissusta Lontooseen, ja olisi kiva kuulla lisää liikkeistä, joista saa Harry Potter -tavaroita (ja miksei myös Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -tavaroita). Erityisesti olisin kiinnostunut vaatteista ja käyttötavaroista, en niinkään makeisista tai koriste-esineistä. Mistähän päin Lontoota niitä löytäisi?

Onko kukaan muuten käynyt King's Crossilla, missä on kuvattu kohtauksia Potter-leffoihin? Onko se käymisen arvoinen? Olen kuullut, että siellä on se "laituri 9 ja 3/4" jossa on mukana se kärry, mutta muuta en tiedä. Onko siellä muuta mielenkiintoista vai kannattaako jättää väliin?

Tässä keskustelussa on mainittu Hamleys ja Harrods - osaako kukaan kertoa, onko niissä edelleen Potter-tavaraa myynnissä? Tuo Aiëdaílin mainitsema Forbidden Planet on nettisivujen perusteella mielenkiintoinen, onko kenelläkään omakohtaisia kokemuksia kyseisestä liikkeestä? :)
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Dico - Maaliskuu 12, 2017, 21:49:18
King's Crossin kärry nyt ei ole mitenkään erityisen ihmeellinen, mutta kannattaahan se kerran käydä katsomassa :) Ainakin viime keväänä sen vieressä oli myös kiva Harry Potter -aiheinen fanitavarakauppa, josta löytyi tupahuiveja/-villapaitoja, ajankääntäjäkaulakoruja, kirjoja yms.
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Lupin - Maaliskuu 12, 2017, 22:28:00
Ymmärtääkseni myös studioilta voi ostaa tavaraa, jos sinne on menossa. Minä en ole käynyt... vielä. Loppuvuodesta yritetään.

Ja uutuus on House of MinaLima, jossa on näyttely kaikesta krääsästä jota he ovat suunnitelleet leffoihin (esim. kaikki lehdet, julisteet, Kelmien kartta, Mustan sukupuu jne...) En tiedä saako sieltä ostaa mitään, mutta voi olla näkemisen arvoinen paikka.
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Taru - Maaliskuu 13, 2017, 04:18:13
Ymmärtääkseni myös studioilta voi ostaa tavaraa, jos sinne on menossa. Minä en ole käynyt... vielä. Loppuvuodesta yritetään.

Siellä on PALJON katseltavaa ja ostettavaa. Minä olisin voinut pelkästään siellä kaupassa kiertää vaikka kuinka kauan. :D Sieltä löytyy niin vaatteita (kaavuista sukkiin), koruja, vihkoja, taikasauvoja... Huhhuh. Se sauvahylly oli kyllä vaikuttava. Itselleni tarttui tuolta mukaan puuskupuhsukat, ja -vihko ja avaimenperiä. Sauvaa en ostanut, koska en osannut päättää mikä olisi hyvä.
Otsikko: Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
Kirjoitti: Hopeakettu - Elokuu 15, 2017, 15:03:09
Tulin pyörähtäneeksi tänä kesänä Lontoossa, ja ilman muuta kävin King's Crossilla. Sen kuuluisan kärrynpuolikkaan vieressä oli tosiaan pienehkö Harry Potter -fanikauppa, ja ihastuin siihen ikihyviksi! Hirveän kallishan se oli, kun turisteilta ja faneilta pitää lypsää kaikki mahdolliset rahat, mutta olihan tuo kokemisen arvoinen. :) Fanitavaraa oli ihan laidasta laitaan, mutta ehkä odotin siellä olevan vielä enemmän tuotteita... Joka tapauksessa, suosittelen käväisemään, mikäli satutte joskus Lontooseen!