Vuotava noidankattila

Jästien keskuudessa => Harrastukset ja kirjallisuus => Aiheen aloitti: Anastacia - Syyskuu 21, 2008, 20:10:38

Otsikko: The Sims 3
Kirjoitti: Anastacia - Syyskuu 21, 2008, 20:10:38
Uusin Sims peli julkaistaan Suomessa 11.2.2009. Lisää infoa, videoita sekä kuvia tästä ennennäkemättömästi simulaatiosta löytyy pelin suomenkielisiltä sivuilta: http://thesims3.ea.com/view/pages/home.jsp?languageCode=fi

En malta odottaa! Sims -pelit ovat koukuttaneet minut totaalisesti. Tuntuu ihanalta ajatella saumaton pelimuotoa ja kaikkia uusia ominaisuuksia, jotka ovat jo aiemmissakin peleissä olleet fantastiset. Ainoa negatiivinen asia taitaa olla se, kuinka paljon peli lopulta viekään tietokoneen muistitilaa.

Mitä mieltä itse olet tästä tulevasta pelistä?
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mimmi - Syyskuu 22, 2008, 20:05:43
Tshihi, eka, eka!

Joo, asiaan. Minäkään en malta odottaa kolmosta! Ah, ne videot, joita olen nähnyt vaikuttavat varsin hurmaavilta. Juuri tuo naapurissa käyskentely ja uudet simin persoonallisuutta ja ulkonäköä määrittävät tekijät kutkuttavat uteliasta pääpönttöäni kovin. Simselfien luominen varmasti muuttuu erittäin lystikkääksi! En ole vielä varma, aionko peliä ostaa, mutta ainakin sen haluaisin. Minulla vain olisi hankinnassa aimo läjäys Beatlesin levyjä, että tokkohan rahani riittävät... No, pitää toivoa parasta. Haluaisin myös sen Spore-pelin, joka on Simsin tekijöiltä. En kyllä aio hylätä Kakkosta, sillä minulla on siellä niin mukavat perheviritelmät kesken... Onhan muuten sitten tuon kolmosenkin kanssa niin, että vaatteita voi itse luoda ja väritellä? Toivottavasti, sillä se on niin mukavaista!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Tuomas R - Syyskuu 22, 2008, 21:25:44
Voi että

Kolmas jo joka ei malta odottaa... Siis ai että mä odotan jo sitä innolla. Kuulemma simien muokkaukseen tulee paljon uusia mahdollisuuksia ja tukan, sukkien jne. värit voi valita liukuvärjäyksen avulla :O Maltan tuskin odottaa.
Video, minkä näin siinä, antaa odottaa paljon... Saa nähdä, miten se onnistuu markkinoilla.
Jään innolla odottamaan!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mimmi - Syyskuu 24, 2008, 20:43:38
Sukista en ole kuullutkaan!

Liukvärjäyssukat, mun unelma. <69
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Valkovuokko - Lokakuu 11, 2008, 20:34:19
Isot odotukset tuli heti tuon videon perusteella :) Ai että mä odotan pääseväni pelaamaan. Aion kinuta vanhemmilta niin kauan että ne ostaa :D Toivon vaikka joulahjaksi, että saan sen heti kun se ilmestyy. ;P

// Teillä on ongelmia muistin/hitauden kanssa? Mulla ei ole tullut sellaisia ongelmia, koska kone on melkoisen uusi ja siitä syystä siellä ei ole paljon tiedostoja. Muistiakin on aika paljon laitettu jo valmiiksi. Peli itse tosin takkuilee välillä Vistan takia. :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Tuomas R - Lokakuu 12, 2008, 13:46:06
Vielä noin 4 kuukautta ja peli on meidän ulottuvilla:O
Maltan tuskin odottaa, että pääsen testaamaan sitä...hi hii
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Eara - Lokakuu 12, 2008, 14:48:25
Aih vähänkö haluan tuon pelin. Oon heikkona sims 2:aan. Ongelmana on läppärini, joka ei pyöritä simsii kunnol, ku tää on liian hidas. Pitäis hankkii uus kone, et jaksaisin pelata sitä ku se jumittaa muuten kokoajan ja mul menee hermot.
Videot näyttää ihanilta, haluisin ihan sairaast saada ton pelin. Taitaa kumminki jäädä haaveeks ku täl koneel on ongelma.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mysteeri - Lokakuu 12, 2008, 15:39:58
Myönnän myös minä olen koukkuuntunut Simsiin. Ykkösestä alkaen. Toisaalta kolmonen kiehtoo juuri mahtavien valintamahdollisuuksien vuoksi ja on ihanaa kun simit vihdoin pääsevät kyläilemään naapurissa. Mutta en haluaisi millään luopua kakkosesta ja luomistani kuvioista. Varsinkin kun minulla on lisäosat viimeistä lukuunottamatta ja senkin haluan hankkia, kun vaan rahatilanne vähän paranisi. En voisi kuitenkaan survoa koneelleni kakkosta ja kolmosta, siitä ei tulisi yhtään mitään. Ja sitten en kuitenkaan haluaisi poistaa kakkosta. Tai raaskisi myydä sitä ja lisäosia. Minulla on muuten vielä ykkönen ja kaikki lisäosat hyllyssä. Niistä pitäsi kyllä hankkiutua eroon nopeasti, sillä en ole tehnyt niillä mitään kakkosen ilmestymisen jälkeen. Ilkeää rahastusta ja rääkkäystä. Mikseivät ne voineet jo luoda ykkösestä niin mieletöntä, ettei jatkolle olisi tarvetta? Kun olen joutunut tyhjentämään koneeni vaikka kuinka moneen kertaan juuri tilan loppumisen vuoksi ja tiedän, etten suinkaan ole ainoa.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Zaira - Lokakuu 26, 2008, 22:48:49
Mie suhtaudun hivenen varauksella tuohon kolmoseen. Vaikka nuo kaikki uudet ominaisuudet kuulostavat aivan älyttömän upeilta, niin silti jotenkin ajatus vain kolmannesta osasta tökkii ja pahasti. Ehkä hankin sen ja katson miltä tuo näyttää, mutta saas nähdä. Ainakin luojilla on ollut hauskaa, mutta kenestä muusta tämä alkaa tuntua.. ööh.. rahastukselta? Kakkosen vielä ymmärsin, kun ykkönen ei päätä huimannut grafiikallaan ja muilta ominausuuksiltaan. Hmm, en tiedä sitten tuosta kolmosesta, mutta jos tulis vielä neljäskin niin siinä vaiheessa minun pääni räjähtää...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Lokakuu 28, 2008, 19:32:29
Mutta kun pelejä pyörittävät koneet kehittyvät, niin kai niiden pelienkin on lupa kehittyä mukana :) Ainakin minun mielestäni kakkososaan on jo ihan teknisistäkin syistä jäänyt pois aika paljon sellaista, minkä toteuttaminen sen ajan tietokonetehoilla on ollut aika vaikea toteuttaa, esimerkkinä nyt nuo melkein rajattomat muokkausmahdollisuudet sun muut. Tietenkin jokainen valitsee itse sen lempipelinsä, minä pidin alkuun ykkösestä enemmän koska koin kakkosen hankalaksi ohjattavaksi, mutta myöhemmin siihen totuttuani aloin pitää siitä enemmän, varsinkin kun keksin kaikenlaiset netistä löytyvät downloadsit ja muokkausmahdollisuudet, joilla ilman lisäosiakin saa peliin vähän lisäväriä. Kolmosen maailma taitaa olla jo niin laaja, ettei minun köpöinen läppärini sitä pyöritä, mutta kyllä sitäkin varmaan kivaa olisi jossain vaiheessa päästä pelailemaan. Odotan varsinkin sitä mahdollisuutta, että simsien pituutta ja leveyttä voi muuttaa siitä peruspelin barbie-muotista muutenkin kun koodeilla pelleillen :P 
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Yöfani - Marraskuu 17, 2008, 22:31:24
Minä odotan innolla kolmosta^^ Huono puoli on minullakin se, että minun koneellani jo pelkkä kakkonen itsekseen vie niin hirveästi muistia ja kun siihen vielä lisää muutaman lisäosan niin huh huh. Lisäksi kolmosen ihmisistä on tehty jo niin aitoja, että ne eivät enää ole omia persooniaan-simejä, vaan normaaljea ihmisiä. Monet hienot uudet ominaisuudet kiinnostavat, mutta mitä jos peli pettääkin odotuksemme? Olen ajatellut pyytäväni peliä myöhäiseksi joululahjaksi, mutta tuo tietokoneen muistin tila tosiaan arveluttaa. Ei kolmosta turhaankaan olisi kiva hankkia. Tuo simien teon suurempi muokkausmahdollisuus on mahtavaa, lemmikkielämää pelatessa ärsytti kun lemmikkien vartalon yms. mittoja saattoi muunnella miten vain, mutta ihmisillä saattoi vain valita, onko ihminen paksu vai laiha. Tosin, lemmikkielämä vei niin paljon muistia, että aina kun muutin tontille, sen seinät alkoivat vilkkua punaisina..
Nooh, nyt on paras lopettaa, alkaa mennä offiksi.

~Yöfani
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Evilheart - Marraskuu 18, 2008, 10:34:01
Mmm, täällä jälleen yksi joka odottaa innolla.
Kakkonen poistui koneelta uuden kovalevyn myötä, enkä aio sitä enää tälle koneelle asentaa. Kolmonen saa sitten enemmän tilaa ja mukavampi pelata.
Odotus on suuri, aww..
Mutta toivon, että peli tulee yhtä hienona myös pc:lle, ainakin suurimmaksi osaksi. Normaalisti kun jo 2:sta tuli todella paljon hienompi ps:lle ://
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mimmi - Marraskuu 22, 2008, 23:40:09
Paljon hienompi? Oh, minusta se oli paljon huonompi, mitä nyt pelannut olen! Noh, ehkä ne ovat makuasoita... Kerroppas pleikkarisimssin ominaisuuksista tarkemmin, jookosta, tahtoisin tietää.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Brian Molko - Marraskuu 24, 2008, 01:27:41
Vähänkö haluan! Mutta ongelma on, etten usko koneeni pyörittävän sitä. En ole kokeillut tähän mitään pelejä tiedostaen, että tämä on vain nettikone. Mutta ostan sen varmaan joka tapauksessa ja pelaan aina perheen luona kun käyn siellä.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hopeanuoli - Marraskuu 24, 2008, 11:00:14
Olen jo jonkin aikaa kuolannut tuota peliä noilta sims 3 sivuilta. Juuri tällaista mahdollisuutta että simit voivat vierailla ja kävellä kotitontiltaan vaivatta muualle ilman tontin vaihtoa tai perheen vaihtoa (vierailu tilanteessa siis) olen odottanut. Pitäisi katsoa pelin esittely video uudelleen kun en muista mitä kaikkea sillä pystyikään tekemään. Muistan että siinä yhden simin päätös voi vaikuttaa kaikkeen tässä pelissä, jänskää...

Ainut asia mikä minua hieman huolestuttaa on se että toimiiko tuo peli minun koneellani. Tämä on kylläkin ostettu pari vuotta sitten ja kuulemma oikein kunnon kone (ainakin pari vuotta sitten viellä X) ) mutta en tiedä sitten on kone sitten liian vanha tuolle pelille. Tekijät itse sanovat että pelin tarpeet ovat lähellä sims 2 pelin tarpeita, mutta se sitten nähdään helmikuussa (vai oliko se huhtikuussa???) toimiiko vai ei....
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Partiotyt - Marraskuu 25, 2008, 17:56:01
 Aa, nyt mäkin kuolaan tuolle, eilisestä asti. Olen vähän huolissani koneestani minäkin, mutta eikö se tule myös ps2:lle? Koska silloin voisin selvitäkin. Jos ei niin saa nähdä.
 Ennestään minulla on vain sims 1 triple deluxe, eli perus+house party, livin´it up ja lomalla. Ja niitäkään en ole saanut pelattua sen jälkeen, kun yritin ladata koneelle lemmikkejä, joten olen aika kypsynyt siihen.
Olen odottanut latausruutujen poistumista, feeniksin kilta-pelin jälkeen ne ärsyttää joka paikassa. Ja juuri sellaisesta pidän peleissä, kun voi vain kulkea ympäri ja tutkia paikkoja ja kokeilla kaikkea. Ja kasvoista saisi oikeasti nätit ja kaikki huonekalut olisivat ainakin varsin lähellä sitä, miltä haluaa niiden näyttävän. Aikalailla päätin jo pari vuotta sitten, kun Sims kolmosesta sain jostain (wikipediasta) tietää, etten hanki kakkosta välissä. Toivottavasti saan koneen kestämään sitä, mikä taitaa kyllä olla liikaa toivottu kun ei se kerran ykköstäkään kestä.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hopeanuoli - Marraskuu 27, 2008, 01:07:14
Aa, nyt mäkin kuolaan tuolle, eilisestä asti. Olen vähän huolissani koneestani minäkin, mutta eikö se tule myös ps2:lle?

Voi tullakkin, mutta luultavasti peli ei tule olemaan samallainen mitä PC:nä. Omistin Sims 2:n ps2:lle ja peli oli täysin eri mitä PC:n versio on. Siinä täyteltiin tehtäviä ja... uskoakseni siinä se olikin. En usko että Sims 3 tulee olemaan pc version kaltainen jos kerran kakkonenkin oli tuollainen. Jollei sitten EA saanu valituksia siitä pelistä ja tekevät paremman sit PS2 version sims 3:sta.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Evilheart - Marraskuu 29, 2008, 18:48:58
Olen 100% varma, että Sims 3 tulee PS:n kahdelle uudelle koneistolle, varsinkin PlayStation 3, sillä Sims-pelit sarjana on jo niin maailmanvalloittaja,, että ps3 sen on pakko ilmestyä.
Sims 2 pleikkaversiossa saatiin jo tuolloin valita paljon erilaista ulkonäköpiirrettä simeille (tatuoinnit niiden mallit, paitojen kuvat yms. )

Ei se ehkä niin paljon parempi kuitenkaan ollut, mutta paljon yksityiskohtaisempi kyllä. Monipuolisuus oli otettu kunnolla mietintään puhuttaessa psversiosta.Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Daniel - Marraskuu 29, 2008, 19:13:29
Odotan kyllä määkin sims 3:sta niin kuin kuuta nousevaa. Mutta aijon evätä itseltäni sen, että kävisin heti ostamassa sen kun se tulee markkinoille. En ole saanut vielä läheskään kaikkea irti sims 2:sesta, en ole lähellekään kyllästymistä :D Siihen mennessä kun sims 2 on näyttänyt kaikki puolensa, sims 3 on varmaan kerännyt jo sellaisia paketteja, joissa tulee joku lisäosa ja alkuperäinen peli ja näin pois päin. Yritän taktikoida rahan ja kaiken muunkin kanssa :D Vaikka uskon, että kun foorumeilla ja joka paikassa alkaa kuhista mitä kaikkea hienoa uudessa sims 3:sessa voi tehdä, niin kiusaus tulee olemaan varsin suuri. Mutta olen yksinkertaisesti liian syvällä sims 2:sessa tällä hetkellä, että voisin vain jättää sen kesken ihan tässä lähiaikoina ja vaihtaa kolmoseen.

Innoissani olen erityisesti tuosta naapurustossa käppäilystä. Viimeinkin tällainen mahdollisuus! :D Plus luonteenmuokkaukset ovat varmasti suuremmat, ja ah että odotan niin hirveästi millaisia simejä sillä pystyykään luomaan! Ja rakennustilakin varmaan saa paljon uusia juttuja!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mimmi - Joulukuu 09, 2008, 21:53:30
Joo, minun tajutakseni se myös menee sillä lailla, että naapurusto vanhenee mukana. Toivotaan että kone kestää sekä kolmosen että kakkosen... En kyllä todellakaan aio hylätä kakkosta kolmosen myötä, vaan aion jotenkin vuoronperään pelata.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hopeanuoli - Tammikuu 13, 2009, 14:04:58
Peli vaikuttaa kiinnostavalta, mutta itseäni epäilyttää muutama asia. Minusta simien grafiikka näyttää tönköltä, eikä simit näytä hienoilta. Heidän naamansakin ovat jotenkin oudot. Eikö kenenkään muun mielestä? Ja etenkin jotkut hiukset näyttävät yhtä epäluonnollisilta kuin kakkosessa.

No, tuohon ei voi vielä mitään sanoa kun peliä en ole nähnyt kuin tusinanverran kuvia ja nekin on hieman tyylitelty parempaan kuosiin (en usko että pelin grafiikka on oikeasti sellaista mitä sims3 sibuilla näytetään). Mutta kyä minuakin hieman tuo simsien ulkonäönsuunta häiritsi hieman. Ne näyttävät enemmän piirroshahmoilta kun taas kakkosessa simseistä pyrittiin tekeen oikeita ihmisiä muistuttavia. Mutta ei se minua haittaa, hyvältä kummiskin näyttää.

Toinen asia on se, että naapurusto elää sitä mukaa kun pelaat itsekin. Eli ilmeisesti ne muutkin, joilla et pelaa vanhenee? Näin ainakin käsitin eräästä haasttattelusta.

Ihaks totta??? Jesh! Sittenhän ei tarvitse vaivaantua pelaamaan kaikissa perheissä jotta sais lapset ja taaperot kasvamaan aikuisiksi vaan voi pelata sen aikaa jollain muulla simillä, jesh!!!! Voi tätä ilon päivää, voi vaan käydä piipahtamassa perheessä muuttamassa pari asiaa ja siirtyä pelaamaan muualle X)

Jos sims 4 on koskaan tullakseen niin lyön vetoa että se peli perustuu verkkopelaamiseen.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Vesi Y - Tammikuu 14, 2009, 20:23:30
Hopeanuoli, itseasiassa Sims-verkkopeliä on jo kokeiltu. Kyseinen idea epäonnistui surkesti, koska suurin osa Simssien pelaajista on loppujen lopuksi vallanhimoisia kontrollifriikkejä nipottajia, jotka tahtovat päättää asioista itse. ;)
Itse en ainakaan tahtoisi hienoon nukkekotimaailmaani ylimääräisiä tyyppejä sössimään juonenkäänteitä.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: lizä - Tammikuu 15, 2009, 00:33:22
Huh olenpas nyt hieman pessimistinen ja tuskailen sitä että mitenköhän mahtavat cheatit löytyä kolmoseen ja kaikki ladattavat. Minusta ei näillä näkymin LC pelaajaa tule ja siksi koodailu on välttämätöntä. (:
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: sudensilmät - Tammikuu 15, 2009, 16:49:40
Ootanhan minä.;)Serkkuni kanssa olemme 2:seen tehneet Harry Potter-perheitä.Ainoa onglemamme on,että Kalkaros aina hymyilee..Ajattelen aina, että hän on nähnyt Lilyn.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: lizä - Tammikuu 15, 2009, 21:42:25
Mulla ei eikinä oo riittäny hermot siihen että alkaisin elokuvan/tv-sarjan pohjalta kehitellä hahmoja. Jotenkin heti kun tulee vaikeuksia pyorittelen sormia ja silmiä ja annan asian olla. Kolmosen mainoksessa hehkutettiin ulkonäköön liittyviä laajoja säätelyominaisuuksia niitä ootan innolla! (: Kuka tietää ehkä minäkin innostun tekemään pari Tarja Halosta. :D
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Azura - Maaliskuu 02, 2009, 20:29:41
Tämähän ilmestyy jo viikon kuluttua, en ollenkaan tajunnut! :o Mutta minä olen aina ollut hieman epäluuloinen tämän pelin suhteen, en tiedä miksi.

Sims kakkosen ilmestyessä totuin siihen heti ja pidin siitä todella paljon, ja nyt olen pelannut sims 2:sta monta, monta vuotta, mutta silti minusta tuntuu etten ole saanut tehtyä kaikkea mitä haluaisin. Esimerkiksi Legacy Challengeä en ole monesta yrityksestä koskaan saanut loppuun, ja nyt kun uusi peli tulee jo näin vauhdilla, tuntuu todella omituiselta. En haluaisi että se tulisi näin nopeasti, koska minulla on vielä kakkosessa niin paljon tehtävää. Kolmonen ei muutenkaan tunnu kovin hauskalta - vaikka siinä on kaikki ihmeelliset värjäysominaisuudet, grafiikka näyttää aivan kummalliselta ja minua ärsyttää kenties kaikista eniten se, että naapurusto vanhenee oman simin mukana. Minä itse tarvitsen aikaa simeilleni varttua, ja joskus jos haluan jättää jonkun perheen syrjään ja odottaa että taas tahdon pelata sillä joskus pitkän ajan päästä samanlaisena kuin se oli - ei se onnistu, sillä olen pelannut jo muilla perheillä ja sitten kun palaan tähän perheeseen ovat nämä jo suunnilleen kuolleita. Tuo kolmonen myös tuntuu aikamoiselta warppailumeiningiltä, kun kaiken aikaa pitää olla liikkeessä ja kuvakulmiakin tuntuu olevan aivan liikaa. Tuntuu minulle yksinkertaisesti liian monimutkaiselta peliltä - ehkä minun täytyy vain odottaa että totun siihen, ja hankin sen sitten kun uskon olevani valmis. Rahatilanne ei myöskään nyt heti ainakaan vaikuta suopealta tuon kolmososan hankkimiseen, ja minun koneellani kun on kaikki nuo kakkosen lisäosat ja kamasetit ja niillä jo tökkii ihan vietävästi, en haluaisi edes tietää miten paljoa kolmososa sitten tökkii.

Kenties odotan johonkin kesään asti ja katson sitten valmiuttani enemmän. Ei aina tarvitse tehdä kaikkea samaan aikaan kuin kaikki muutkin. :>
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Maaliskuu 06, 2009, 17:10:29
Hmm, eikös nyt ole niin, että EA on siirtänyt kolmosen ilmestymisajankohdan jonnekin kesäkuulle? Periaatteessa ihan positiivinen juttu, koska varmaankin pidemmällä kehittelyajalla peli saadaan hiottua parempaan ja vähemmän bugittavaan muotoon - toivottavasti ainakin.

Itse en oikein jaksa ihastua noista uuden simssin kuvista muutenkaan. Sulavaltahan se näyttää, mutta jotenkin piirteet ovat minusta ärsyttävän animaatiohahmomaisia, vaikka vartalot kieltämättä ovatkin aidompia. Pahasti näyttää myös siltä, ettei kovasti odottamaani pituussäätöä ole tulossa ollenkaan, mikä minun silmissäni on äärettömän suuri miinus pelille, jonka tarkoitus kuitenkin on olla elämäsimulaatio. No, voihan sitä aina toivoa, että sellainen vielä vaikka jonkun lisäosan mukana ilmaantuisi, mutta en kyllä käsitä, mikä sen toteuttamisessa sitten on niin mahdotonta.

Toisekseen minua muutaman muun täällä mielipiteensä ilmaisseen tavoin epäilyttää omien pelitottumusteni kannalta tuo "elävä naapurusto". Minulle simssissä on aina ollut oleellista se, että olen itse saanut asettua kaikkivoipan asemaan ja päättää käytännössä kaiken maailmassa tapahtuvan itse. Näinhän asia ei ole, jos aika pelatessani yhtä perhettä etenee itsestään myös muualla naapurustossa: näin ollen Sims alkaa kuulostaa epäilyttävästi tavallisten tallukoiden elämään keskittyvältä roolipeliltä. Eri asia sitten, jos tuo ajankulu muualla naapurustossa on mahdollista ottaa itse päälle ja pois päältä, siinä tapauksessa tämä mahdollisuus kerää ehdottomasti minultakin pisteet kotiin...

Mutta ihan hetkeen ei vielä tule minun koneessani muutenkaan olemaan tähän peliin tehoja, ja paljon uutta tuntuu vielä vanhastakin simssistä parin uuden lisäosani myötä löytyvän. 
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Vesi Y - Maaliskuu 06, 2009, 17:36:57
Pahasti näyttää myös siltä, ettei kovasti odottamaani pituussäätöä ole tulossa ollenkaan, mikä minun silmissäni on äärettömän suuri miinus pelille, jonka tarkoitus kuitenkin on olla elämäsimulaatio. No, voihan sitä aina toivoa, että sellainen vielä vaikka jonkun lisäosan mukana ilmaantuisi, mutta en kyllä käsitä, mikä sen toteuttamisessa sitten on niin mahdotonta.
Pituudensäädössä on sen verran paljon ongelmia, että on ihan ymmärrettävää, miksi pituudensäätöä ei vielä sarjassa ole. Jos vaikka joka ikäryhmää (miinus taaperot ja vauvat) kohti olisi kolme eri pituutta, EAxis joutuisi tekemään yksittäisten simien animaatioista kolme eri versiota, ja sosiaalisissa animaatioissa jokaiselle pituus- ja ikäryhmälle kuluisi hirveän monta animaatiota. Esimerkiksi vaikkapa nuorten aikuisten puheanimaatioita tulisi silloin
3xnuori aikuinen + 3xlapsi, 3xteini, 3xlyhyt nuori aikuinen, 3xkeski-ikäinen/aikuinen ja 3xvanhus. Tämän päälle tulisivat vielä traitkohtaiset ja erityyliset puhetavat (esim. flirttaileva, ujo, ulospäinsuuntautunut jne). Tämä veisi aikaa vuosikausia ja söisi rahaa enemmän kuin kuluttajien maksukyky kestää.

Lainaus
Toisekseen minua muutaman muun täällä mielipiteensä ilmaisseen tavoin epäilyttää omien pelitottumusteni kannalta tuo "elävä naapurusto". Minulle simssissä on aina ollut oleellista se, että olen itse saanut asettua kaikkivoipan asemaan ja päättää käytännössä kaiken maailmassa tapahtuvan itse. Näinhän asia ei ole, jos aika pelatessani yhtä perhettä etenee itsestään myös muualla naapurustossa: näin ollen Sims alkaa kuulostaa epäilyttävästi tavallisten tallukoiden elämään keskittyvältä roolipeliltä. Eri asia sitten, jos tuo ajankulu muualla naapurustossa on mahdollista ottaa itse päälle ja pois päältä, siinä tapauksessa tämä mahdollisuus kerää ehdottomasti minultakin pisteet kotiin...
Ainakin ajankulua on huhujen mukaan mahdollista rukata: simit voi laittaa elämään 25-1000 yksikköä (luultavasti päivää), ja epäilen kovasti että pelistä löytyy jokin namikka jolla naapuruston saa haluttaessa "staattiseksi".
Itse odotan innolla muuttuvaa naapurustoa - se saisi mm. legacyt tuntumaan aidommilta, eikä tarvitsisi surra pelaamattomina kököttäviä spareja.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Minsvo - Huhtikuu 25, 2009, 10:13:09
Minä en varmaan saa kolmosta ostettua, sillä olemme aina maksaneet simsit yhdessä isosiskoni kanssa, eikä hän välttämättä ole ihan innostunut tästä kolmosesta, kun on kakkosellekkin ihan kaikki lisäosat ja vain kolme kamasettiä uupuu. Se nimittäin taitaa olla liian kallis minun pikkuiselle kukkarolleni. Kuitenkin haluaisin sen, sillä siinä on niin paljon uusia ja hyviä ominaisuuksia, varsinkin kun tykkään tehdä simien kasvoihin kaikkia pieniä ns. yksityiskohtia. Eli useimmiten käytän siihen bodyshopia, siinä on niin hyvät kasvojenmuokkaus ominaisuudet. Mietin että mikseivät ne ole samalla tavalla itse pelissä... Kuitenkin, kolmonen kuullostaa hyvinkin lupaavalta, hauskaa on että pyörällä ajaminen ja sairaalaan meneminen on mahdollista. Ja olen myös kuullut huhua lastenvaunuista. Jännittävää!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Röhkö - Toukokuu 22, 2009, 09:55:01
Kaverillani on jo The Sims 3, hän sai sen joltain kaveriltaan joka taas oli ladannut sen jostain. Menen ensi viikolla sitten ihmettelemään, millainen peli oikeastaan on. Ainakin hahmoille saa valita itse kengät ja värit vapaammin, työpaikalla voit päättää mitä teet ja miten.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Lilla Myy - Toukokuu 23, 2009, 15:35:12
Kaverillani on jo The Sims 3, hän sai sen joltain kaveriltaan joka taas oli ladannut sen jostain. Menen ensi viikolla sitten ihmettelemään, millainen peli oikeastaan on. Ainakin hahmoille saa valita itse kengät ja värit vapaammin, työpaikalla voit päättää mitä teet ja miten.
Mistä se sun kaveris on saanu The Sims 3:n, kun se ilmestyy virallisesti vasta 5.6.?? O.o
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Röhkö - Toukokuu 24, 2009, 12:23:00
Mistä se sun kaveris on saanu The Sims 3:n, kun se ilmestyy virallisesti vasta 5.6.?? O.o
Piratismi, tuo helppo mutta ah niin laiton konsti. Kaverini ei siis itse ollut ladannut tätä, vaan joku oli tehnyt sen hänen puolestaan levylle. Itse aion ostaa kyllä ihan kaupasta, mielestäni tekijät kyllä ansaitsevat rahansa.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: lizä - Kesäkuu 02, 2009, 01:23:42
Hih kohtahan se onkin ihan laillisesti kaikkien halukkaiden käsien ulottuvilla, ellei sitä ilmestymispäivää siirretä taas jälleen.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: C'anossa - Kesäkuu 04, 2009, 14:05:30
Tavallaan ole hirveän innoissani kolmosesta ja siinä vaikuttaisi olevan monia hyviä parannuksia, mutta sitten taas jotkut uudistukset saa ajattelemaan että onko tämä sittenkaan mun pelini. Hyviä muutoksia on esimerkiksi rajattomammat muokkailumahdollisuudet niin kodeissa, ulkonäössä kuin persoonallisuudessakin. Mutta se että koko naapurusto jatkaa elämäänsä pelatessani yhtä perhettä lasken kyllä miinukseksi kakkoseen nähden. Halua olla simieni keskuudessa kaikkivaltias ja päättää mitä he tekevät enkä pidä ajatuksesta että jollain perheellä pelatessani muut kasvavat ja kuolevat ja rakastuvat vääriin tyyppeihin ja sähläävät muutenkin omiaan. Vähän epäilyttää sekin kun sanotaan että kolmosessa simit on entistä itsenäisempiä, kun mielestäni ne on jo kakkosessa monesti liian itsenäisiä. Olen ehkä simieni suhteen kontrollifriikki, mutta kyllä mua ärsyttää jos ne tekevät kokoajan sellasta mitä en halua niiden tekevän:D

Kuulostaahan se kivalta että voi lähteä tallustelemaan kaupungille tai töihin tai koputtamaan naapurin ovelle. Kakkosessa kun ärsyttää vähän se, että jos lähettää jonkun simin kauppaan ja siellä hilluu myös muita simejäsi, niin et kuitenkaan pysty pelaamaan kuin sillä simillä kenet olet kauppaan lähettänyt. Mutta eikö tämän olisi voinut toteuttaa jotenkin sillätavalla, että simit jatkavat elämäänsä vain silloin kun näen ne. Eli siis tarkoitan että voin vaikka lähteä jonkun simin kanssa kotoa ja tallustella naapurin ovelle ja hakea kaverin mukaan ja lähteä yhdessä kaupungille, jolloin saisin pelattavakseni nämä kaksi simiä. Kuulostaako kamalan monimutkaiselta? Okei, tokihan peli on realistisempi kun simit vanhenee samaa tahtia, eikä voi tulla vaikkapa sellaista tilannetta että lapsi onkin yhtäkkiä vanhempi kuin äitinsä tai että kaksosista toinen on jo vanhus kun toinen on vasta juuri kasvanut aikuiseksi tms. Toki on aina suosikkiperheitä joilla tulee pelattua enemmän ja sitten ärsyttää kun haluaisi vaikka parittaa jonkun tällaisen perheen jäsenen jollekin tylsän perheen simille eikä jaksaisi pelata sillä tylsällä perheellä jotta saisi teinin kasvamaan aikuiseksi ja muuttamaan pois kotoa. Mutta ääh, en silti pidä yhtään ajatuksesta että simit elävät ilmat että ehdin valvoa niitä.

Tietääkö joku muuten että voiko kolmosessa tehdä oman naapuruston? Jos ei voi, niin siinä on toinen tärkeä juttu mikä on huonommin kolmosessa kuin kakkosessa. Kakkosessakaan en koskaan pelaa valmiilla naapurustoilla vaan olen tehnyt oman jossa saan itse rakentaa kaikki talot ja tehdä kaikki perheet. Paritankin simejäni aina vain muille omille simeilleni jne., koska haluan että pystyn pelaamaan kaikilla itse.

Ai että kun olisi ihanaa voida napata kummastakin pelistä hyvät puolet. Olisi kiva kuulla mielipiteitä pelistä sellaisilta jotka ovat jo päässeet siihen käsiksi ja yrittää sen avulla selvittää että sopiiko Sims kolmonen minun kaltaiselleni kontrollifriikkityyppiselle pelaajalle:) Eli ylittääkö kolmoset uudet hyvät puolet ne huonommat jutut?
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Lae - Kesäkuu 04, 2009, 16:53:46
Juuri tuin kotiin kolmosen kanssa. Aluksi ei ollut tarkoitusta peliä hankkia ainakaan vielä, mutta haksahdin katselemaan kuvia ja lukemaan arvioita, niin tässä se nyt sitten nähtiin. :) Toivottavasti tuo nyt vastaa odotuksiani. Olen melko innoissani laajemmista muokkausmahdollisuuksista (minkä lisäksi kyllä toivon kovasti, että joku keksii tähänkin tavan saada käyttäjien itse tekemiä tavaroita) ja ilmeisen paremmasta grafiikasta. Asunnus tällä hetkellä kolmannesosassa, joten lisäreportaasia, kunhan pääsen jopa itse peliin asti. :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Azura - Kesäkuu 05, 2009, 14:04:23
Anastacia, tuohan kuulostaa loistavalta! Jos elävän naapuruston voi kytkeä pois oman mielensä mukaan, ei minulla taidakaan enää olla paljoa mitään tuota peliä vastaan :) Hämää kyllä kuitenkin hieman tuo hahmojen sarjakuvamaisuus ja vain yksi naapurusto ei kuulosta lupaavalta... tuli kuitenkin nyt kamala halu saada tuo peli heti käsiini, ihan kokeilun vuoksi. Nuo rajattomat muokkausominaisuudet yms. kuulostavat ainakin houkuttelevalta.

Minulla olisi vielä kysyttävää:

Minkä Sims 2-pelien lisäosien ominaisuuksia tuossa on? Onko siinä mukana mm. erilaisia "olentoja" kuten vampyyrejä, ihmissusia? Miltä haamut näyttävät kyseisessä pelissä?

Voiko simille ostaa peruspelissä jo auton?

Onko simeillä toiveita / pelkoja? Jos ei, toivoisin, että ne tulisivat jossain lisäosassa. Itse olen nimittäin tottunut elättämään simejäni näiden toiveita toteuttaen.

Olisi myös mukavaa nähdä jotain käytännön screenshotteja. Koska olen ollut laiska tämän pelin suhteen, pitääpä varmaan googletella hetimiten :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Kesäkuu 05, 2009, 16:29:51
Minulla itselläni ei vielä peliä ole, syyhyttäisi kyllä tilata se heti rahatilanteen vähän parantaessa, kun etenkin maisemakuvat vaikuttavat aika houkuttelevilta. Toisaalta simit itsessään ovat minusta edelleenkin epämiellyttäviä ja näyttävät Disneyn animaatioukkeleilta. Tosin kun miettii, niin kakkosessa "normaalin" näköistä hahmoa sai pykätä bodyshopissa monta tuntia, ellei halunnut joko upeaa mallikaunotarta tai erinäisten townieiden näköistä hirviötä: tässä pelissä hahmot näyttävät enemmän tavallisilta pulliaisilta, mikä minusta on kivaa, koska en tykännyt ikinä pelata barbeilla ;)

Aaveista olen nähnyt jonkun verran kuvia netissä ja ne ainakin näyttivät aika lailla samalta kuin pelin normisimit paitsi että toki läpikuultavilta. Jotain sellaistakin olen kuullut, että aaveilla voisi jopa pelata? Ilmeisesti pelissä on myös jonkunlainen toive/haavejärjestelmä, ei vissiin kuitenkaan ihan vastaava kuin kakkosessa...

Erityisen innoissani olen tuosta persoonallisuuksien kirjosta, joka peliin sisältyisi edellisen muutaman liukusäätimen näpräämisen sijaan, mutta... ovatko nämä luonteenpiirteet miten karikatyyrisiä, tai miten ne käytännössä näkyvät? Niihin ei kai ole liukusäätimiä, vaan valitaan ihan jostain listalta...?

Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Vesi Y - Kesäkuu 05, 2009, 16:36:05
Käytin eilen kolme tuntia CASisssa, joten itse pelistä minulla ei vielä ole paljoa kokemusta...

Peruspelissä simille voi hyvinkin hankkia auton.

Olentoja on vain kummitukset, joita en itse tosin ole vielä päässyt testailemaan. Vampyyrejä yms. ei ole, mutta niiden näköisiä tyyppejä voi kyllä tehdä aivan helposti.

Toive-pelko-systeemi on erilainen: nyt simit saavat vain toiveita, joista voi lukita kerraallaan enintään neljä. Toiveita tulee kaikesta ja kaikkeen liittyen - esimerkiksi sim saattaa haluta mennä puistoon, puistossa nähdä kivan tyypin ja saada sitten toiveen "puhu kivalle tyypille". Toiveita voi siis toteuttaa mielin määrin.

Moodlet-systeemi on aivan loistava! Todella looginen ja se on kiva, kun simit tuntuvat reagoivan eri juttuihin paremmin. Esimerkiksi sim, jolla energia on alhaisella tasolla saa "väsynyt" moodletin, hyvän aterian syöneen mieliala kohoaa "hyvä ateria"-moodletista jne...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Kesäkuu 05, 2009, 16:44:19
Tulipa mieleen sellainen juttu, että ilmeisesti omien naapurustojen tekeminen pelissä ei onnistu, mutta kuinka paljon sitä valmista naapurustoa voi itse muokata? Voiko valmiina siellä asuvia perheitä poistaa ja paljonko perheitä & taloja pystyy itse luomaan? Ja millaisia juttuja yhteisötonteille on mahdollista perustaa?

Hirveä uteliaisuustulva, mutta näihin ei tunnu vielä mistään löytyvän oikein selkeää selitystä :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: C'anossa - Kesäkuu 06, 2009, 00:44:46
+ Mahdollisuuden, että kaupunki elää omaa elämäänsä, voi kytkeä päälle tai pois mielensä mukaan

Sen siis voi kuin voikin kytkeä pois päältä? Hyvähyvä:) Sitä vielä varmistaisin että jos sen kytkee pois päältä, niin toimiiko se siis silloin niin kuin kakkosessa että vain se perhe jota pelaat jatkaa elämistään ja vanhenemistaan? Vanhenevatko silloin nekään muiden perheiden simit joiden kanssa olet joten kanssakäymisessä? Ja jos pelaamani perheen simi kutsuu jostain muualta toisen simin kylään, niin pystyykö tällä vierailevalla simillä silloin myös pelaamaan? Kauhea kysymystulva, olen liian utelias tämän pelin suhteen:) Niin ja sitä piti vielä kysyä, että onko tuo kaupungin elämisen päällekytkentä aina joko kokonaan on tai off, eli ei ole sitä mahdollisuutta että jotkut perheet voisi kytkeä pois päältä ja jotkut jättää päälle?

Onko muuten tässä uudessa luonteenpiirteiden valinnassa sellaista mahdollisuutta, että simin luonne jotenkin kehittyisi vanhetessa? Eli että vaikkapa jostain huligaaniteinistä kehittyisikin perheellistyttyään saatuaan vastuullinen isähahmo?:D Ja voiko edelleenkään luoda "perheitä" jossa simit olisivat vain kämppiksiä niin että heillä olisi eri sukunimi?

Mutta tosiaan, jos naapurustosta voi poistaa vaikka kaikki valmiit perheet ja talot ja tehdä omia tilalle, niin sitten ei niin haittaa sekään että ei ole mahdollisuutta luoda omia naapurustoja. Apua, tämä alkaa uhkaavasti kuulostaa siltä että minun täytyy sittenkin hommata peli itselleni. Täytyy kyllä vielä tarkistaa että toimisiko se ylipäätään tässä koneellani.

Mistä muuten olette pelin hankkineet ja millä hinnalla? Katselin että esimerkiksi Anttilassa se maksaa 59 euroa, mutta halvemmallakin ilmeisesti pääsee jos tilaa netistä jostain, mutta mitä suosittelisitte?
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Millat - Kesäkuu 06, 2009, 02:49:38
Haksahdin ostamaan tämänkin... en ollut pariin vuoteen ainakaan pelannut Sims-pelejä lainkaan, vaikka aikanaan ne se ihan perus Sims ykkönen oli suuri rakkauteni – siitä on jo niin kauan aikaa, etten uskalla edes ajatella (sanotaan, että noin kymmenen vuotta suunnilleen, muistaakseni enemmänkin, jos se vaan on mahdollista). Kakkosta olen pelannut, mutta jotenkin se ei ikinä iskenyt samalla tavalla kuin ensimmäinen osa.

No, tuli kuitenkin käsittämätön mielihalu tässä jokin aika sitten pelata Simsiä eikä se sitten mennytkään pois. Siinä samalla sitten selvisi, että tämä kolmas osa oli tuloillaan – joten päätin odottaa. Toistaiseksi ainakin olen tyytyväinen, että odotin. Tämä moodlet-systeemi toimii hyvin ja on mielestäni miellyttävä, helppokäyttöinen mutta kuitenkin laaja. Toisekseen ihmissuhteet simien välillä ovat realistisemmat, mikä on loistavaa – se tekee pelistä myös omalla tavallaan haasteellisemman kun kaikki ei tapahdukaan parilla flirtillä ja pusulla. Naapurustossa liikkuminenkin on toimivaa, vaikka toki olisi kiva, jos kaikkiin paikkoihin pääsisi kunnolla seuraamaankin ja tekemään jotain enemmän.

Parasta toistaiseksi kuitenkin on tosiaan se mahdollisuus luoda erilaisia hahmoja, muokata oikeasti hyvin melkein kaikkea paitsi toki vaatteissa ne mallit rajoittavat ainakin toistaiseksi jonkun verran. Mutta simeistä saa tosiaan persoonallisempia. Itse tykkään myös siitä, että valitaan luonteenpiirteitä eikä jaella niitä vanhoja "pisteitä", tämä tapa tuntuu paljon realistisemmalta ja lisäksi erilaisia vaihtoehtoja ja yhdistelmiä tulee luonteenpiirteiden kautta huomattavasti enemmän.

Vielä noista luonteenpiirteistä... no, ainakin muut simit voivat valittaa niistä ja vastaavaa, että en sitten tiedä, voiko sillä tavalla saada "pyyhittyä" jonkin luonteenpiirteen kokonaan pois? Ehkä. Joka tapauksessa pelatessa esim. vauvalle saa äidin hyvinvoinnista riippuen valita nollasta kahteen luonteenpiirrettä itse – jos äidillä menee oikein huonosti niin luonteenpiirteet periytyvät automaattisesti eli niihin ei pelaaja voi vaikuttaa. Noissa lapsuuden/nuoruuden kehitysvaiheissa simit siis saavat lisää luonteenpiirteitä, joihin hyvä menestys, mieliala ja kaikenlaiset sekalaiset asiat vaikuttavat.


+ Mahdollisuuden, että kaupunki elää omaa elämäänsä, voi kytkeä päälle tai pois mielensä mukaan

Tähän liittyen varoituksen sana vielä. Siis henkilökohtaisesti tuo täysin itsekseen elävä kaupunki ei minua kyllä haittaa millään tavalla, joten en ole kokeillut tuota sen kytkemistä pois päältä. Mitä nyt netissä olen seikkaillut niin osa antaa ymmärtää tyytymättömyytensä tuohon toimintoon – että se ei kuulemma toimisi. Kuulemma jonkinmoisen bugin takia naapurusto eläisi ihan yhtä vapaasti kuin ennenkin eli muuttaisi, saisi lapsia, menisi naimisiin ja mitä ikinä tekevätkään. Tosiaan tämä on vaan siellä ja täällä vilahdellut kuulopuhe, sillä itse olen taas erittäin onnellinen, että naapurustossa jatkuu elämä, sukupolvet kasvavat ja kaikkea – en ahdistu ajatuksesta, että ne tutut valmisperheidenkin simitkin kuolla kupsahtavat pois ilman että pääsen pelaamaan niillä ja vaikuttamaan niiden elämään, sillä ne eivät suuremmin minua kiinnosta.

Oli bugi tuossa tai ei – sen varmaan korjaavat päivityksissä, jos tosiaan tuo valinta bugittaa kuten jotkut sanovat – niin erikseen sitten on vielä mahdollisuus valita ikääntyminen päälle tai pois eli varmaan tuon naapuruston "jähmettämisen" pitäisi saada peli toimimaan kakkosmaisesti eli siinä pelattavassa pelissä kuitenkin vanhennutaan. Näin luulen, mutta mitään en tiedä, sillä pidän kumpaakin periaatteessa jatkuvasti päällä eikä kumpikaan omaa pelikokemustani ole häirinnyt. Ja tosiaan ei voi ainakaan erikseen valita mitään perheitä, joissa eläminen pysähtyisi ja toisissa jatkuisi.

C'anossa, ainakin itselläni on juuri luotu perhe, jossa on kämppiksiä, joilla on keskenään erilaiset sukunimet. Eli kyllä sen pitäisi olla mahdollista.

Itse ostin Stockmannilta omani... taisi olla jotain 55 euron pintaan. Jos en olisi ollut laiska, olisin käynyt ostamassa sen viisi euroa halvemmalla, mutta päätinpä sitten tuhlata odottamattomia lahjarahoja siihen ja olla laiska. Pelikaupoista yleensä saa kai jonkin euron halvemmalla tosiaan kuin marketeista.Hintaseurannasta (http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/80674) ja muista vastaavista paikoista voi saada jotain käsitystä, vaikka noissa nyt yleensä ei kaikkia hintoja näykään. Netistä ja ulkomailta tilatessa varmaan voi päästä halvimmalla, riippuu löytääkö ne halvimmat ja luotettavat paikat vai ei.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Kesäkuu 06, 2009, 12:39:45
Lainaus
Mistä muuten olette pelin hankkineet ja millä hinnalla? Katselin että esimerkiksi Anttilassa se maksaa 59 euroa, mutta halvemmallakin ilmeisesti pääsee jos tilaa netistä jostain, mutta mitä suosittelisitte?

Tilasin cdon.comista, missä maksoi 49,95 + postikuluja pari euroa, ohjekirja tosin tulee ruotsiksi mutta onneksi on sekin kieli kohtalaisen hallussa :) Mutta mitä nyt vilkuilin, niin hyvin monestakin nettikaupasta irtoaa tuon alle, googleen kun laittaa hintavertailu ja sims 3 niin löytyy varmasti jonkinlaista listaa.

Minua itseäni harmittaa omia aikojaan elelevä naapurusto lähinnä siksi, että en tykkää valmissimeistä vaan haluan kansoittaa pelin lähinnä omilla luomuksillani ja juonia heidän elämäänsä sitten omien, epäilyttävien mielihalujeni mukaan :D Mutta pitää toivoa, että jos Freedomin kertomat huhupuheet ovat totta, niin päivityksessä asia sitten korjaantuu viimeistään...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Röhkö - Kesäkuu 09, 2009, 13:45:59
Joopa joo, ostin pelin eilen eikä toimi omistamallani näytöllä. Liian heikko näytönohjain, eli pitäisi kai hankkia uusi näyttö. :S
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Stella Slash - Kesäkuu 09, 2009, 13:55:28
Joopa joo, ostin pelin eilen eikä toimi omistamallani näytöllä. Liian heikko näytönohjain, eli pitäisi kai hankkia uusi näyttö. :S
Uuden näytön hankkiminen ei auta, jos näytönohjain ei riitä. Hanki uusi näytönohjain. Yhteensopivuus muuten kannattaa tarkistaa aina ennen pelin ostamista. Jos ei itse osaa, niin ottaa vaikka mukaan listan koneen ominaisuuksista, ja kysyy myyjältä.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Pyry P - Kesäkuu 09, 2009, 15:07:14
Joopa joo, ostin pelin eilen eikä toimi omistamallani näytöllä. Liian heikko näytönohjain, eli pitäisi kai hankkia uusi näyttö. :S
Jos näytönohjain ei riitä on koko kone todn. aika heikoilla pelin kanssa eli suositellisin ostamaan suosiolla uuden koneen ja kun/jos on pakettikone sen näytönohjaimen vaihtaminen jossain expertin huollossa maksaa saman verran kuin verkkokauppa.com:ista uusi paljon tehokkaampi kone.
(tosin näytönohjain on kyllä se ensimmäisenä vanhentuva osa)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Röhkö - Kesäkuu 09, 2009, 16:43:07
Jos näytönohjain ei riitä on koko kone todn. aika heikoilla pelin kanssa eli suositellisin ostamaan suosiolla uuden koneen ja kun/jos on pakettikone sen näytönohjaimen vaihtaminen jossain expertin huollossa maksaa saman verran kuin verkkokauppa.com:ista uusi paljon tehokkaampi kone.
(tosin näytönohjain on kyllä se ensimmäisenä vanhentuva osa)
Kiitos tiedoista.. Tämä käyttämäni kone ei ole edes vanha, joten ei käynyt mielessäkään tarkistaa mitään pelivaatimuksia etukäteen. Sims 2 kuitenkin toimi moitteettomasti ja kaverini kone on vielä vanhempi ja toimi silti (tosin kyseessä piraattiversio, minulla oikea). Oma ei tämä kone siis ole, enkä ihan heti sellaista aio hankkiakkaan. Kannettavalla en ole vielä kokeillut.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Audra Dancer - Kesäkuu 11, 2009, 13:46:17
Minäkin haksahdin ostamaan tämän pelin, syynä lähinnä uteliaisuus ja no, miksi niitä pelejä nyt ostetaankaan? Tarve saada aikansa tuhlattua johonkin? No, anygays, minullakin on niin, ettei koneessa riitä näytönohjain. Jätin varta vasten kyttäämättä, toimiiko peli tässä koneessa, koska taloudesta löytyy toinenkin, uudempi vemmel, joten ei ole välttämätöntä, että peli toimii tällä vanhalla rometolla, jolla kyllä voi räpelellä Kakkosen kimpussa. Mutta. Nytpä onkin niin, että Se Uudempi Kone on huollossa ja kas kummaa, tietokoneihmiset liikkeessä sanoivat, että siihen ei välttämättä saa varaosaa (tuuletin rikki -> jumittaa jatkuvasti). Ei kait siinä mitteeh, täytyy vaan odotella, että ne ottavat selvää saako siihen osia ja ellei saa, niin ostaa uusi vemmel. Joka tapauksessa tämä huusholli kaipaa kaksi konetta, koska lähden kotoa syksyllä, enkä ilmankaan pärjää. Se vaan, etten hirveästi tiedä, millaisen kannettavan tässä hommaisi, kun en niiden päälle hirveästi ymmärrä.

~Moondancer (hintalaatusuhteellisuusteoreetikko)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mao - Kesäkuu 11, 2009, 14:32:23
oooih.
Haluaisin ostaa simssin myös, mutta suurin ja ainoa ongelma on, että äiti ei ymmärrä, mitä eroa sillä on vanhempaan versioon. Hän tuskin on edes harkinnut asiaa, kun olen kertonut, millainen peli se on. Tunnen äidin, eikä sitä kiinnosta yhtään mitkään pelit. Täytyy vaan t0oi0vo00a000000, että saan sen jotenkin.. Voisi toki yrittää kerätä omaa rahaa ja ostaa se itse. :P
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Minsvo - Kesäkuu 11, 2009, 14:45:18
Aion ostaa kolmosen, nyt olen sen päättänyt. Onneksi isosiskonikin haluaa, ja ostamme sen puoliksi. Kokeilin sitä eilein ystävälläni ja opin kaikki uudet jutut aika nopeasti, että siitä ei ongelmaa ole. Simin luontitila on todella mahtava, joten simien tekeminen muuttuu varmaan aika hitaaksi, ellei ole tarkkaa visiota siitä mitä haluaa, mutta eihän se mitään haittaa. Rakentaminenkin on oikein helppoa ja mukavaa, ja omanlaisia seiniä ja lattioita on kiva tehdä itse. Samoin vaatteita ja muita.

Ostan ostan ostan!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Maria Musta - Kesäkuu 12, 2009, 17:54:34
Onko kenelläkään kokemusta /toisen käden tietoa toimiiko sims3 kannettavalla.


// Kiitos Stella. Täytyy varmaan pyytää nörttiveljeä tarkistaman nuo. Mulla ei jostain syystä ole nämä konehommat hallussa.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Stella Slash - Kesäkuu 12, 2009, 18:10:54
Onko kenelläkään kokemusta /toisen käden tietoa toimiiko sims3 kannettavalla.
Riippuu ihan kannettavasta. Joku Simpsakat.netissä oli saanut sen toimimaan. Tarkista oman koneesi ominaisuudet ja vertaa niitä pelin vaatimuksiin, siitähän se selviää.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Kesäkuu 12, 2009, 18:57:03
Lainaus
Onko kenelläkään kokemusta /toisen käden tietoa toimiiko sims3 kannettavalla.

Minulla on vähän aikaa sitten ihan opiskelukäyttöön ostettu läppäri, ei tosiaankaan mikään pelikone, ja hyvin toimii kolmonen. Mutta niin kuin Stella Slash jo sanoi, tämä riippuu ihan koneen ominaisuuksista, näytönohjaimesta yms. Jos ei itse ymmärrä näistä ominaisuusjutuista kovin paljoa niin kannattaa googlettaa netistä jokin testi, joka vertaa koneesti ominaisuuksia pelin vaatimuksiin ja kertoo, kuinka hyvin koneesi peliä pyörittää.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Pyry P - Kesäkuu 12, 2009, 19:55:31
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest (http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest) Tossa on aika hyvä. Se on java sovellus joten se kysyy kaikkea hyväksytääkö ja asennetaanko, mutta se on turvallinen sivu.

//Tuo siis näyttää pyöriikö Sims 3/moni muu peli teidän koneillanne
//Huom se on The Sims 3. Ite yritin ettiä S:sästä :-D
// Hehee omalla koneella kaikki läpi maksimilla :-D
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Maria Musta - Kesäkuu 13, 2009, 19:00:42
Hei suuret kiitokset neuvoista!
Asia selvisi: ei pyöri. :( Näytönohjain ei riitä, vähän tätä epäilinkin. Jää siis sims3 minulta haaveeksi ainakin toistaiseksi.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Sleeping Sun - Kesäkuu 13, 2009, 20:53:22
Tekisi kyllä mieli ostaa, tuntuu ihan että yhä useampi kehuu sitä. Sitä paitsi, olen uteliaskin näkemään minkälainen se on. Tuntuu, että olisin jo nyt koukussa siihen. Kuvia en ole katsellut, mutta kaikenlaista kivaa siitä on tullut lueskeltua, radosimsistä lähinnä. Mutta tuskinpa ihan lähipäivinä olen ostamassa, hinta on kuitenkin hivenen liian kallis. Tarkistin juuri pelivaatimukset, ja hurraa, tietääkseni koneeni pystyy pyörittämään tätä kolmatta osaa. Jollen nyt kesän aikana hanki, niin viimeistään syyskuussa synttärilahjaksi. Ja jollei siitäkään mitään tule, niin sitten viimeistään jouluksi.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Vesi Y - Kesäkuu 14, 2009, 22:24:51
Hei suuret kiitokset neuvoista!
Asia selvisi: ei pyöri. :( Näytönohjain ei riitä, vähän tätä epäilinkin. Jää siis sims3 minulta haaveeksi ainakin toistaiseksi.
Ei tarvitse aivan epätoivoon vaipua: omakaan näytönohjaimeni ei SysReqin mukaan riitä Sims 3:een, mutta hyvinhän tuo pyörii kun ei pidä niitä aivan superduperübereimpia grafiikka-asetuksia. Peli näyttää edelleen todella hyvältä, vaikka puolet mittareista on puolessavälissä. :3
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Pyry P - Kesäkuu 15, 2009, 13:48:07
Hei suuret kiitokset neuvoista!
Asia selvisi: ei pyöri. :( Näytönohjain ei riitä, vähän tätä epäilinkin. Jää siis sims3 minulta haaveeksi ainakin toistaiseksi.
Ei tarvitse aivan epätoivoon vaipua: omakaan näytönohjaimeni ei SysReqin mukaan riitä Sims 3:een, mutta hyvinhän tuo pyörii kun ei pidä niitä aivan superduperübereimpia grafiikka-asetuksia. Peli näyttää edelleen todella hyvältä, vaikka puolet mittareista on puolessavälissä. :3

No kannattaa katsoa kuinka paljon se jää niissä tehoissa...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Minsvo - Kesäkuu 25, 2009, 21:48:58
Yay, tilattiin Gigantista meille tämä kolmonen ja se saattaa tulla jo huomenna. Saa nähdä tarvitseeko kakkonen poistaa, siis että jos se menee kolmosen takia ihan hitaaksi niin eihän siitä iloa ole. Ja saattaahan se ehkä hidastaa kolmostakin. Saa nähdä, saa nähdä...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Minsvo - Heinäkuu 15, 2009, 23:29:39
Tietääkö kukaan, jos laittaa simien elinikää pidemmäksi, niin tuleeko pituutta lisää kaikkiin elämän vaiheisiin vai kenties pidentyykö vain vanhuus tms?
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Tammikuu 17, 2010, 14:23:28
Tietääkö kukaan, jos laittaa simien elinikää pidemmäksi, niin tuleeko pituutta lisää kaikkiin elämän vaiheisiin vai kenties pidentyykö vain vanhuus tms?
Jokainen elämänvaihe on pidempi. Itse pelaan yleensä 90-190 elinpäivällä. Riippuu vähän, yllensä se on tuo 190 päivää. (Vihtoehtojahan on 25 päivää, 50 päivää, 90 päivää, 190 päivää ja 960 päivää.)

Nyt on kurjaa, kun pöytäkone sanoi sopimuksensa irti, enkä voi pelata Simsiä. :( Maailmanmatkaajaakaan en ole viitsinyt ostaa, kun täytyy ensin hankkia uusi tietokone.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Zaira - Heinäkuu 03, 2010, 02:09:11
Hankin vasta äskettäin tän kolmosen ja vielä on vähän opettelemista näiden kaikkien uusien juttujen suhteen. Viimeksi tänään hokasin kuinka saa omat simit lisättyä peliin niin, että jos pelaa valmiilla perheellä, niin saa omat simit mukaan.. XD Tuota iänpidennystä en ole vielä testannut, voisin, kun sain vastikään erään pariskunnan naimisiin keskenään ja mies on jo melkein vanhus ja vaimo vielä nuori aikuinen, kaukana aikuisuudesta ja vanhuudesta.. Tai sitten siitä äijästä tulee vaan pervo nuorten naikkosten perässä juoksija...

Ite en oikein tiedä, pidänkö tästä nyt niin kovin paljoa. Kakkonen on edelleenkin parempi ja ykkösen haluaisin saada jostain, että voisin sitäkin pelailla ja vertailla. Ja kaikki pelit siis tällä yhdellä ja samalla koneella XD Höm, kolmosessa on kyllä paljonkin hyvää esmes se, että naapurusto elää (jos on tarinankerronta päällä) ja pystyy liikkumaan vapaasti paikasta toiseen, mutta huomaan kaipaavani niitä kakkosen ominaisuuksia. Esmes, ravintoloiden ja kauppojen sisälle näkemistä ja siellä olemista. Nythän vain ne menee sinne ja sit vaan ootellaan, että ne simit tulee ulos sieltä. Työpaikoille pääseminen on kiva juttu ja sekin, että pystyy pelaamaan koko perheellä, vaikka yksi lähtisikin esmes kaupungille hengaamaan ja muu perhe jää kotiin. Tykkäilen myös tuosta simin luomisesta, kun saa laitettua minkä väriset hiukset ja ihonvärin ja silmien värin sun muut ihan oman mielensä mukaan. Kakkososaan kun en jaksa latailla uudestaan niitä, mitä poistin, kun luulin, että koneeni sammuu simsin pelaamisen aikana sen takia, että siellä on liikaa ladattuja tavaroita. Eipä ollutkaan syy siinä >_< Joka tapauksessa sinällään vaikuttaa ihan kivalta, mutta jokin tuossa kakkosessa viehättää enemmän.

Pitäisi hankkia nuo pari lisäosaa ja kamasetit. Vähän enemmän haastetta :D Ehkä sitten myös enemmän mielenkiintoisempi.. :D
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Heinäkuu 12, 2010, 18:06:58
Tässä on nyt taas mennyt muutamia päiviä vain tietokoneen ääressä istuen, kun sain vähän aikaa sitten uuden koneeni korjauksesta takaisin. Onneksi sekin meni takuulla (kiintolevy rikki). Ostin Unelmaduunin parisen viikkoa sitten, ja täytyy sanoa, että todellakin hyvä lisäosa! Varsinkin Twinbrook, lisäosan myötä tullut uusi naapurusto, on upea kaikkine suoalueineen. :) Simbotinkin sain vihdoin ja viimein. Siinäpä vasta onkin hupaisa veikko. :D
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Azura - Heinäkuu 22, 2010, 13:18:14
Lainaus
Tietääkö kukaan, jos laittaa simien elinikää pidemmäksi, niin tuleeko pituutta lisää kaikkiin elämän vaiheisiin vai kenties pidentyykö vain vanhuus tms?

Tuohon elinikäkysymykseen liittyen: kannattaa katsoa missä vaiheessa tiettyä elämänvaihetta sim on ennen kuin menee sorkkimaan elinikämittareita, sillä jos sim on elämänvaiheensa lopussa tuo eliniän pituusmuutos ei anna hänelle lisää elinpäiviä, kun hän on kerta jo elämänvaiheen lopussa.

Itse pelaan yleensä 50 tai 90 elinpäivällä, sillä en jaksa esim Legacyssä elättää simejäni jos he ovat hirveän pitkäikäisiä. Voisin ehkä pelata Legacyperheelläni taas joku päivä, nyt olen jo kahdeksannessa sukupolvessa! :) Tästä (http://img408.imageshack.us/img408/4550/suku1.png) voitte katsella perheen sukupuuta (joka on hiukan vanha tosin.)

Entä mitä mieltä muut ovat lisärien ilmestymisnopeudesta? Unelmaduuni ilmestyi jo ja heti on tulossa uusia kamasettejä ja lisäreitä. Minusta niitä ilmestyy hiukan liian nopeasti, sillä en ole ehtinyt ostaa niistä vielä mitään! :( Olisi paljon parempi jos lisärien suunnitteluun ja kehittelyyn käytettäisiin enemmän aikaa eikä julkastaisi koko aikaa viimeistelemättömiä lisäosia joihin tulee ladata koko ajan päivityksiä ja joista puuttuu kaikenlaista. :/ Itsehän en oikein tykkää ladattavista ja minua yhä ärsyttää kun peruspeliin ei saa kiharia hiuksia! :D Enkä oikein jaksaisi ostaa mitään kamasettejäkään. Rahastuksen makua.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Vesi Y - Heinäkuu 30, 2010, 20:01:16
Entä mitä mieltä muut ovat lisärien ilmestymisnopeudesta? Unelmaduuni ilmestyi jo ja heti on tulossa uusia kamasettejä ja lisäreitä. Minusta niitä ilmestyy hiukan liian nopeasti, sillä en ole ehtinyt ostaa niistä vielä mitään! :( Olisi paljon parempi jos lisärien suunnitteluun ja kehittelyyn käytettäisiin enemmän aikaa eikä julkastaisi koko aikaa viimeistelemättömiä lisäosia joihin tulee ladata koko ajan päivityksiä ja joista puuttuu kaikenlaista. :/ Itsehän en oikein tykkää ladattavista ja minua yhä ärsyttää kun peruspeliin ei saa kiharia hiuksia! :D Enkä oikein jaksaisi ostaa mitään kamasettejäkään. Rahastuksen makua.
Lisäreitä tuli Sims 2:nkin aikaan puolen vuoden välein ja kamasettejä silloin tällöin. Sims 2:n aikaan lisärit tulivat aina keväällä ja syksyllä niin, että keväisin tuli jotain upouutta ja syksyisin remake-tyyppinen lisäosa (esim. Pets). Nyt lisäosat näyttävät tulevan talvisin ja kesäisin, niin että talvella tulee aina jotain vanhaa (Adventures = Matkoilla, After Dark = Nightlife) ja kesällä jotain uutta.
Itse en tykkää yhtään tuosta Sims Storesta. Lisäosiin voi sitä rahaa käyttääkin, mutta Storessa on pelkkää rahastuksen makua. :/

Asiasta viidenteen, olen aivan hullaantunut tuohon Ambitions-lisäosaan. Twinbrooks on ihana naapurusto! Ja vihdoinkin pääsee laittamaan kaupungin simeille siedettävät vaatteet ja rakentamaan tarvittavia huoneita. :D :D

Käyttävätkö porukat täällä modeja? Itselläni on Twallanin Story Progression mod ja täytyy sanoa, että sen asentaminen oli ehdottomasti vaivan arvoista. EA:n Story Progression tuntui jotenkin turhan vaisulta, ja siinä muut kuin pelattavat simit eivät saa yhtään taitopisteitä jne...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Elokuu 05, 2010, 18:00:25

Entä mitä mieltä muut ovat lisärien ilmestymisnopeudesta? Unelmaduuni ilmestyi jo ja heti on tulossa uusia kamasettejä ja lisäreitä. Minusta niitä ilmestyy hiukan liian nopeasti, sillä en ole ehtinyt ostaa niistä vielä mitään! :( Olisi paljon parempi jos lisärien suunnitteluun ja kehittelyyn käytettäisiin enemmän aikaa eikä julkastaisi koko aikaa viimeistelemättömiä lisäosia joihin tulee ladata koko ajan päivityksiä ja joista puuttuu kaikenlaista. :/

Lisäosia tosiaankin ilmestyy liian tiheään tahtiin! Meillä kenellä sitä rahaa ei ole kuin roskaa, olisi parempi, jos lisäosia tulisi mielummin vaikka kerran vuodessa. Nopeasti ilmestyvien lisäosien laatukin tosiaan voisi olla parempikin, jos aikaa sen kehittämiseen käytettäisiin enemmän. :/
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Afro - Elokuu 06, 2010, 09:43:26
Täällä yksi joka rakastaa The Sims 3:sta. Olin niin onnellinen kun sain sen, seinien kääntely tuotti suuria vaikeuksia ennenkuin hoksasin koko jutun, ja tämä vaati sen, että jätin tuoreen Simsin pöytälaatikkoon pariksi kuukaudeksi. No, sittenpä yksi päivä loin perheen Pitt, johon kuului aluksi nuoret aikuiset Brad ja Carrie Pitt. No he saivat lapsia, lapset saivat jne jne. Nyt kyseistä sukua on jatkamassa viidennessä sukupolvessa ainakin taapero Scarlet, en tosin tiedä saako hänen isänsä veli (joka on nyt siis automaattinen) lapsia, Scarletin isoisän sisko kun sai lapsen vasta kun tämän isoisän pojat (eli Scarletin isä ja tän veli, yrittäkää pysyy kärryssä..) oli jo teinejä..Äkkiä sekin kyllä kasvoi :O

No mutta, sitten pelin ulkopuoliset kannanotot. Haluan vuodenajat ja säätilat lisäosaksi, kiitos heti! Tähän mennessä lisäosat on Maailmanmatkaajaa lukuunottamatta tuntuneet ihan turhilta, enkä siis rahojani ole niihin tuhlannut. Vuodenaika -lisäosaan voin kyllä tuhlata kunhan se nyt ensin ilmestyisi (ja jos ei niin mä kiroan ne jotka on vastuussa lisäosista (eli melko suuren osan koko Simsin kehittäjistä, kai..)   ).

Sekavaa? Kyllä. Yrittäkää pysyä kärryillä. :>
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mustepullo - Elokuu 10, 2010, 16:32:05
Oii, olen ihan koukussa tähän peliin. Sims on muutenkin melkein ainoa peli, jota pelaan, the simpsons gamen lisäksi. Mutta pelaankin tätä sitten oikein urakalla.
Tai oikeastaan pelaaminen ei ole oikea sana. Sims on minulle enemmänkin työkalu, koko pelissä parasta on simien luominen ja rakentelu, ja kaupungin muokkaaminen. Kirjoitan myös sims-tarinaa nettiin, linkki allekirjoituksessani jos haluatte mennä kurkistamaan. ;)
Käyn myös radola-simsfoorumilla hyvin aktiivisesti, ja minusta on kiva tunkea sinne omia luomuksiaan esille.
Sims 3 on kyllä ehdottomasti paras sims-peleistä, se on monipuolisin. Myös esimerkiksi simejä saa helpommin luotua kolmosessa kuin kakkosessa, vaikkei omistaisikaan ladattuja. Taloistakin saa helpommin aitoja ja hienon näköisiä, kun esineitä voi sijoitella ruutujen väleihin ja vinottain.
Kaiken kaikkiaan todella kelpo peli!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: EJR - Elokuu 23, 2010, 18:37:57
muuten, saako sieltä fi.thesims3.com:sta mistään mitään potter-settiä?

Jos ei, niin mistä saa, koska haluaisin : )
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Elokuu 24, 2010, 16:59:11
muuten, saako sieltä fi.thesims3.com:sta mistään mitään potter-settiä?

Jos ei, niin mistä saa, koska haluaisin : )

Tämä kelpaisi minullekin, mutten ainakaan vielä ole löytänyt mitään kolmoselle.
Täältä (http://www.thesimsresource.com/downloads/browse/category/sims3/search/harry%20potter/) löytyy kivoja leffajulisteita ja tauluja, mutta ei kyllä oikein muuta.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 04, 2010, 21:09:25
Ohh, olen jo vuoden halunnut The Sims 3-peliä ja saan sen kohta ostettua omilla rahoillani jei! Oon pelannut oikeastaan vain Sims 2 peliä (PC) öö, 5-3 vuotta ja iskostui heti suosikkipeleihini. Lueskelin tätä topicia ja googletin ihan hirveästi tietoa sims kolmesta. Vaikuttaa mukavalta ja tuo niin paljon ylistetty juttu ''kuin joku avaisi oven maailmaan'' tai jtn. Että aah ihan siis ihan kohta saan ostettua sen *innoissaan*.. ainoa asia mistä en pidä on se että nyt siihen pitäisi ladata netistä niitä huonekaluja ja niitä, piraatilla, ilmaiseksi tai suurimmaksi osaksi maksullisesti... :S

Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Syyskuu 04, 2010, 21:22:50
Ohh, olen jo vuoden halunnut The Sims 3-peliä ja saan sen kohta ostettua omilla rahoillani jei!  ainoa asia mistä en pidä on se että nyt siihen pitäisi ladata netistä niitä huonekaluja ja niitä, piraatilla, ilmaiseksi tai suurimmaksi osaksi maksullisesti... :S
Mahtavaa, että saat viimein pelin! Voin sanoa, että se tulee olemaan hyvä ostos. ;) Ja eihän niitä tavaroita mikään pakko ole ladata, mutta kun aikansa pelaa, ei voi olla hankkimatta uutta kamaa. Hyvän tavaran etsiminenkin internetin ihmeellisestä maailmasta on äärettömän hauskaa. :D
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 04, 2010, 21:26:10
Ayleth varmasti on. Luin tuossa taas pitkän ja ärsyttävän selosteen sims kolmesta ja meinasin nukahtaa. Mietin vaan että kannattaisik ostaa cdon:ista vai vaikkapa verkkokaupasta tai vaikkapa stockmannilta (cdon: 44 euroa muistaakseni, verkkokauppa: 46 euroa ja stockmann: 51/52 euroa)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Syyskuu 04, 2010, 21:45:09
^ Kannattaa vähän varoa verkkokauppojen suhteen, sillä itse tilasin varmaan halvimman, minkä löysin, ja se olikin sitten englanniksi. No, en antanut sen häiritä, sillä eglanti on kuitenkin ihan suhteellisen hallussa, ja pelistä oppikin paljon. Sitten ilmestyikin Maailmanmatkaaja, joka oli tietenkin pakko saada. Lisäosa oli suomeksi, joten pelit eivät olleet yhteensopivia. Kaiken maailman temppuja tein, mutta en saanut peliä toimimaan. Ajauduin käyttämään laittomia keinoja. Kannattaa siis varmistaa, että peli on suomeksi, ellei sitten englanninkielistä halua. :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Nomoni - Syyskuu 04, 2010, 21:55:38
Jaahas, Sims-pelejä ei ole oikein erikoisemmin pelattu mutta kännykässä on Sims 2 & 3
Ihan kivoilta vaikuttaa, kännykkä pelit ovat tosin mitä ovat, mutta asiallisen hyvät grafiikat on ladatuissa muissa peleissä.
Joskus olisin halunnut Sims:in mutta sitten kun ajattelen tarkemmin niin en kuitenkaan välttämättä, ei sitä nyt ajatellen hirrrveästi tulisi peltattua
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Syyskuu 05, 2010, 00:13:05
^ Kannattaa vähän varoa verkkokauppojen suhteen, sillä itse tilasin varmaan halvimman, minkä löysin, ja se olikin sitten englanniksi. No, en antanut sen häiritä, sillä eglanti on kuitenkin ihan suhteellisen hallussa, ja pelistä oppikin paljon. Sitten ilmestyikin Maailmanmatkaaja, joka oli tietenkin pakko saada. Lisäosa oli suomeksi, joten pelit eivät olleet yhteensopivia. Kaiken maailman temppuja tein, mutta en saanut peliä toimimaan. Ajauduin käyttämään laittomia keinoja. Kannattaa siis varmistaa, että peli on suomeksi, ellei sitten englanninkielistä halua. :)

Hassu juttu kyllä, sillä kyllä minun mielestäni eri kielisten pelien pitäisi olla yhteensopivia keskenään. Pelin kansipaperi ja ohjekirjan kielihän eivät siihen vaikuta, millä kielellä pelin asentaa. Minun kakkosen lisäreistäni on osa suomeksi, osa ruotsiksi ja yksi tanskaksi, ja hyvin toimii... 
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Zaira - Syyskuu 05, 2010, 01:06:48
Mul on vähän ristiriitanen suhde tähän peliin. Siis kolmoseen.

Kun tykkään enempi kakkosesta ja kolmosessa on puolestaan ihan hyviä ominaisuuksia, kuten tuo, että saa muokata vaatteiden yms. värejä mielensä mukaan ja se, että "pääsee" sinne kouluun ja työpaikalle yms. Oon jo pitkään miettinyt, että ois kiva, jos kakkosessa ois nää kolmosen hyvät ominaisuudet, niin tykkäisin oikein paljon. Mutta ei... Nyt vaan lähinnä ärsyttää pelata kakkosta, kun ei pysty tekemään kaikkea sitä mitä kolmosessa pystyy tekemään ja ärsyttää pelata kolmosta, kun se ei ole kakkonen.

Ja sitten kun sain erään kaverini Sims-pelaajaksi ja hän on pelannut pienen hetken kakkosta (mun koneellani, teki yhden perheen) ja hankki itselleen kolmosen ja hehkuu nyt tuota kolmosta ja itse tekisi välillä mieli raivota ko. pelistä...

Ei oo helppoo tää Sims-addiktin elämä.. ;D
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 05, 2010, 01:18:13
Korjaan: piti laittaa verkkokauppa.com. Niin ei se olekaan helppoa se sims-addiktin elämä... pro-sims yhteisöä vaan perustamaan.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Syyskuu 05, 2010, 13:48:50
^ Kannattaa vähän varoa verkkokauppojen suhteen, sillä itse tilasin varmaan halvimman, minkä löysin, ja se olikin sitten englanniksi. No, en antanut sen häiritä, sillä eglanti on kuitenkin ihan suhteellisen hallussa, ja pelistä oppikin paljon. Sitten ilmestyikin Maailmanmatkaaja, joka oli tietenkin pakko saada. Lisäosa oli suomeksi, joten pelit eivät olleet yhteensopivia. Kaiken maailman temppuja tein, mutta en saanut peliä toimimaan. Ajauduin käyttämään laittomia keinoja. Kannattaa siis varmistaa, että peli on suomeksi, ellei sitten englanninkielistä halua. :)

Hassu juttu kyllä, sillä kyllä minun mielestäni eri kielisten pelien pitäisi olla yhteensopivia keskenään. Pelin kansipaperi ja ohjekirjan kielihän eivät siihen vaikuta, millä kielellä pelin asentaa. Minun kakkosen lisäreistäni on osa suomeksi, osa ruotsiksi ja yksi tanskaksi, ja hyvin toimii... 

Väärä aluekoodi. Sen vaihtaminenkaan ei auta, sillä sitten alkaa päivitykset tökkimään ja monet muuta asiat, joista kaikkea en edes ymmärrrä.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 06, 2010, 19:08:00
Ohhoh, enään siis oikeasti ihan hirveen vähän ennenkuin voin sen pelin ostaa *hihkuttaa taas*! Muuten tästä (http://simlandia.blogspot.com/) päee tuollaiseen... sanotaanko loukkaavan hauskaan tai ihastuttavan ärsyttävään sims 2-tarinablogiin, kun en oikein löytänyt mitään sims 3 pelillä pelattuja tarinoita suomeksi.. ja tuosta blgoista, kannattaa lukea kaikki; jotkut on hauskoja ja jotkut ihan kauhean tyhmiä.

// : EJR pidätkö sä todella niistä? :o Minusta ne on todella ärsyttäviä, joskin niissä on hienot kannet.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: EJR - Syyskuu 06, 2010, 22:04:41
Inhottaa, kun tossa ei oo sellasta tarinapeliä (Ainakaan en ole löytänyt : D  )
Siis sellaista, joka on muissa Simsseissä, joissa saa avattua tavaroita ym...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 07, 2010, 19:12:39
Kunhan vaan saan tuon pelin, uskaltaisin kysyä jos jollakin on tietoa hyvistä sivuista joista voin ehkä joskus ladata simssiini tavaroita/hiuksia/simejä jne. Koodeja en tarvitsisi tuskin lainkaan, minulla onkin niitä ihan hirmuinen kasa sims kahteen ja kolmoseen on kaikki mahdolliset. Lisäksi jos joku vaikka viitsisi auttaa minua saamaan eräitä hackeja/modeja sims kolmoseen?

Tässä linkki mahtavaan viestiini jossa on mahtava koodi sims kakkoseen:
Tässä! (http://www.vuotis.net/index.php?topic=22279.msg688157#msg688157)

// EJR: tiedän kaikki huijauskoodit sims kolmoseen ja tarkoitus oli vain kysyä muita sivustoja kuin fi.thesims.com (arvaa kuinka montaa kertaa tutkittu sivusto). EJR käytä ihmeessä simpointsisi siihen uuteen merirosvonaapurustoon 8)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: EJR - Syyskuu 07, 2010, 19:19:05
Kunhan vaan saan tuon pelin, uskaltaisin kysyä jos jollakin on tietoa hyvistä sivuista joista voin ehkä joskus ladata simssiini tavaroita/hiuksia/simejä jne. Koodeja en tarvitsisi tuskin lainkaan, minulla onkin niitä ihan hirmuinen kasa sims kahteen ja kolmoseen on kaikki mahdolliset. Lisäksi jos joku vaikka viitsisi auttaa minua saamaan eräitä hackeja/modeja sims kolmoseen?
fi.thesims3.com (http://fi.thesims3.com)  on ihan hyvä paikka, josta itse katselen (en ole uskaltanut käyttää 1 000- ilmaista Sim pointtiani : D

Ja koodea sanoit, ettet tarvitse, mutta kerron heti (spoilereissa) muutaman koodin, ihan jos tulee himo > D

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Syyskuu 07, 2010, 20:01:10
Hyviä suomalaisia Sims-sivustoja ovat mm. Radosims (http://www.radosims.com/) ja sen foorumi Radola (http://www.createphpbb.com/radola/index.php?mforum=radola). Näillä sivuilla olet jo mahdollisesti käynytkin, sillä niin suosittuja ne ovat. Ja kun Radolaan eksyy, ei muita sivuja enää oikein tarvitsekaan. :) Myös Hansims (http://hansims.webs.com/) on ihan hyvä sivusto. Sieltä löytää ihan perushyvän taskukirjan.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 07, 2010, 20:02:46
Juu Ayleth, vuosia sitten eksyin Radosimssiin ja se on jäänyt sellaiseksi tutuksi sims-sivustoksi ;)

// Marygold, syy siihen että sims 3-pelin tavarat tuntuvat niin rajoitukselliselta on silkkaa rahastusta.. näin EA ajaa sims 3 pelien käyttäjät joko ostamaan simpointseja oikealla rahalla tai lataamaan toisten käyttäjien luomia hiuksia/tavaroita/taloja jne (onhan sekin hienoa mutta onhan tässäkin taka-ajatus; näin EA saa sims 3-yhteisösivulleen lisää kävijöitä).
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Syyskuu 08, 2010, 13:52:17
Minulle itselleni Sims 3 oli aivan törkeä pettymys, jopa niin törkeä että päädyin myymään pelin kokonaan pois ja siirtymään takaisin kakkosen maailmaan.

Idean tasolla on toki hauskaa, että kolmosessa ei enää elellä hamsterihäkeissä, vaan ympäristössä pääsee seikkailemaan vapaasti: vaan eipä se minua juuri lohduta, kun se ympäristö on suurimmaksi osaksi kulissia, eikä rakennuksiin pääse sisälle. Onnistunutta oli kyllä se, että kavereiden luona pääsi vierailemaan, ja oli kyllä ihan hauskaa lähteä katselemaan maisemia esimerkiksi sinne vesiputouksella tai rannalle, mutta aika äkkiä niihinkin kyllästyi ilman vaihtelua. Mä tykkään Simssissä juurikin siitä, että saan luoda itse koko maailman, en pelkästään niitä hahmoja: siis kaupat, puistot, lomakohteet, kaiken.

Idean tasolla olisi myös hauskaa, että naapurusto eläisi omaa elämäänsä, sekään kun vain ei oikein toiminut: minusta tuntui kokoajan, että simit lähinnä lisääntyivät kuin jänikset ilman että muuta varsinaista elämistä missään tapahtui, ja inhosin sitä, että peli saattoi vain toisella tontilla ollessani muuttaa jonkun simeistä kokonaan teille tietämättömille ilman että palautus oli mitenkään mahdollista. EA:lta muistaakseni tuli tähän muka joku korjauspäivityskin, mutta minun ongelmiani se ei kyllä korjannut.

Rajaton muokkaus kai olisi myös ihan hauskaa, jos se oikeasti olisi rajatonta. Minusta niitä hius- ja vaatemuotteja sekä huonekaluja itsessään oli kuitenkn niin rajoitetusti, ettei siinä paljoa kuosinmuutos lohduttanut. Lisäksi simssit näyttivät pelissä minun silmääni entistä vähemmän ihmisiltä, riippumatta siitä etteivät kaikki enää olleet ykkösen ja kakkosen barbinmitoissa. Nyt tilalla olikin suoraan jostain Disneyn animaatioista pöllittyjä vahanaamoja. Ja lisäksi simit eivät pelissä koskaan olleet edes läheskään yhtä hyvän näköisiä kuin muokkausvaiheessa, ja kun niistä ei muokkausvaiheessakaan saanut isollakaan vaivallaan haluamansa näköisiä, niin lopputulos oli se että pelissä kaikki olivat toistensa klooneja. Toki syy siihen, miksi saan simeistäni haluamani näköisiä kakkosessa, on enimmkseen muokatuissa osissa, kuten lataamissani ihoissa ja hiuksissa, mutta juuri tämä niin laajamittainen muokkaamisen mahdollisuus teki minusta kakkosesta hienon pelin: jopa kaikkine bugeineen ja ongelmineen...    (Niin ja sitten voisin vielä napista siitä pituussäädön puuttumisesta, mutta tein senkin täällä jo kerran ja kakkosen topikissa toistamiseen...)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Syyskuu 08, 2010, 18:35:09
^ Lähes kaikkia näitä mainitsemiasi puutteitasi varten on olemassa lisäosat. Lisäksi hahmojen muokkaus onnistuu paremmin kuin kakkosessa, kun vain osaa. Ja ladattavat ovat tietenkin kova sana, kuten kakkosessakin. Mutta tietenkin jokainen on omaa mieltään, enkä todellakaan väitä, että kakkonen olisi huono. Itse vain pidän kolmosesta enemmän. :)

Radosimsissä on muuten ilmoitettu, että EA on jo varannut osoitteen www. thesims4 .com. Toivottavasti eivät sentään ala sitä ihan heti tekemään. :/
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 08, 2010, 18:57:05
Osaisiko joku kertoa miten modet ja hackit saadaan sims 3:een? Kiinnostaisi tuo teiniraskaus-hack :)
Ja sitten vaikka yksärillä linkkiä jonnekki nsivustolle tai vastauksessa tähän viestiin (jos vastaa :D ).
// Ja mustepullo mua kiinnostaisi sun tarina.. eikä sun allekirjoituksessa ole enään linkkiä siihen.

// Oi kiitus Mustepullo linkistä ja muuten minäkin liikun Radola-foorumilla nimimerkillä Evabel.

// Ja vielä mukavia kuvia Sims 3 pelistä: tässä (http://www.createphpbb.com/radola/viewtopic.php?mforum=radola&t=14328&postdays=0&postorder=asc&start=60&mforum=radola) ja tässä (http://www.createphpbb.com/radola/viewtopic.php?mforum=radola&t=14328&postdays=0&postorder=asc&start=0&mforum=radola).. ja suosittelen lukemaan koko topan läpi ;)

// Ja ohhoh joudut vähän rollaamaan alaspäin löytääksesi tietyt kuvat mutanttitaaperoista :D
// EJR tarkoitin siis joo sen tarinapelin kansia.. ja muuten en tiedä paljonko se naapurusto maksoi/maksaa jos se ei ole vielä ilmestynyt, satuinhan vain törmäämään jossain uutiseen, että EA siis julkaisee storeen sen maksullisen naapuruston joka on siis teemaltaan merirosvoaiheinen. EJR vielä ei ole kaikkia koodeja oivallettu joten suosittelisin että menisit vaikka tänne (http://radosims.com/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=18) lukemaan peruskoodit, helpompaa kuin yksärillä. Googlettamallakin varmaan löytyy hackeja/modeja ja ns. 'erikoiskoodeja.'
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mustepullo - Syyskuu 08, 2010, 19:09:55
Joo, täälläkin ollaan koukututtu Radolaan. Siellä nimimerkillä tuhisija. :)

Kirjoitan myös sims - aiheista tarinaa, jota voitte lukea täällä (http://the-ring-story.blogspot.com/2010/09/renata-blomberg.html).
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: EJR - Syyskuu 08, 2010, 20:08:57
// EJR: tiedän kaikki huijauskoodit sims kolmoseen ja tarkoitus oli vain kysyä muita sivustoja kuin fi.thesims.com (arvaa kuinka montaa kertaa tutkittu sivusto). EJR käytä ihmeessä simpointsisi siihen uuteen merirosvonaapurustoon 8)

Haluatko lähettää minulle yksärinä / tähän topaan kaikki koodit??

// : EJR pidätkö sä todella niistä? :o Minusta ne on todella ärsyttäviä, joskin niissä on hienot kannet.

Öö... Siis puhutko tuossa nyt niistä tarinapeleistä?
Miten tarinapeleissä on hienot kannet, vai siis tarkoitatko itse pelin kantta vai häh, mitä ?


Joo, mä säädän : )// Niin muuten, mitä uutta/hienoa siinä merirosvokaupungissa on???      Ja paljonko se maksoi?
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 09, 2010, 07:34:23
Ei tarvitsekkaan kertoa hackeista/modeista löysin listän niistä täältä (http://www.createphpbb.com/radola/viewtopic.php?t=14621&mforum=radola) :)

// Ja EJR tuosta muoksitusta viestistä löydät linkin peruskoodeihin ja ''superkoodiin.''

// Marygold, ehkäpä siksi että EA on voinut juonia jotain esim. tekee toimimattoman pelin johon pitää rahalla ostaa lisäosia tai päivityksiä/ladattavia rahalla. Sen lisäksi monet arvelevat että EA juuri itse levitti piraattiversion nettiin ja kun lataajat huomasivat siinä toodella paljon bugeja ja peliä haittaavia asioita ja näin EA kuvitteli saavansa enemmän ostajia pelilleen? Hauska juttu koska en ole enne nedes tiennyt että Sims 2 pelin mukana tulee bodyshop erillisenä jne, mutta luettuani ja nähtyäni kuvia uskon, että kolmosen hahmonluontitila on hyvin monimutkainen, mutta kakkosessa on mielestäni hyvin helppo tehdä muokkauksia ja luoda ihana simi. Vaikka olenkin innoissani sims 3:sta niin kuvista olen huomannut, että simit vaikuttavat entistä enemmän ihmisiltä, kun taas sims 2:ssa simit näyttävät.. no sanotaanko ''Simeiltä.''
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Syyskuu 09, 2010, 15:22:40
^ Lähes kaikkia näitä mainitsemiasi puutteitasi varten on olemassa lisäosat. Lisäksi hahmojen muokkaus onnistuu paremmin kuin kakkosessa, kun vain osaa.

Miksi minusta on kuitenkin täydellistä rahastusta tehdä toimimaton peli, josta lupaillaan etukäteen aivan liikoja, ja sitten korjata kaikki sen lukemattomat virheet pikkuhiljaa kalliissa lisäsosissa? :>  Mieluiten protestoin jättämällä ne hyllyyn ja toivon ja odotan, että Sims 4 olisi vähän parempi esitys...  

Ja en myöskään ymmärrä että jos kerran "muokkaus onnistuu paremmin kun vain osaa", niin miksi siitä muokkauksesta on ylipäänsä pitänyt tehdä niin hankalaa, että sitä pitää oikein opetella erikseen... Olen kyllä kakkosella tehnyt hahmoja vuosikaudet ja koskaan ei varsinaisesti ole tarvinnut opetella, kun bodyshopin käyttö on niin helppoa. Ladatut toki varmaan painavat tässäkin pelissä paljon, harmi vain että niitäkin on vielä tässä vaiheessa aika rajoitetusti.

Enkä nyt tarkoita mitenkään haastaa riitaa niiden kanssa, jotka kolmosesta pitävät, minusta vain olisi kivaa saada rahoilleni vastinetta ja että annetut lupaukset olisi oikeasti pidetty ja peli viitsitty tehdä huolella loppuun asti.  
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Zaira - Syyskuu 09, 2010, 22:15:10
Radosimsissä on muuten ilmoitettu, että EA on jo varannut osoitteen www. thesims4 .com. Toivottavasti eivät sentään ala sitä ihan heti tekemään. :/

Joo, no, aika aikaisessa vaiheessahan nuo muutkin sims-ossat ovat tulleet, että eiköhän tuon nelosen ilmestymiseen mene jokunen vuosi aikaa. Kun kolmonenhan ilmestyi vasta viime vuonna... >_< Veikkaisin, että aikaisintaan 2012 voidaan odotella nelosta :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Syyskuu 10, 2010, 15:36:26
Miksi minusta on kuitenkin täydellistä rahastusta tehdä toimimaton peli, josta lupaillaan etukäteen aivan liikoja, ja sitten korjata kaikki sen lukemattomat virheet pikkuhiljaa kalliissa lisäsosissa? :>
Virheethän korjataan päivityksissä, jotka ovat ilmaisia, vai mitä tarkoitit? Eikä kyllä minun milestäni lupailla liikoja, mutta sehän on ihan käyttäjästä kiinni, täyttääkö peli odotukset vai ei.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Hidarico - Syyskuu 12, 2010, 20:59:18
Nah viikon parin päästä voin vihdoin ostaa Sims kolmosen! :)

// Nah ostin sen jo tänään ja juuri nyt olenkin pistämässä lataamaan sitä <2
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Syyskuu 12, 2010, 21:42:39
Ayleth, viittasin vastauksellani ainoastaan omaan kommenttiisi, jossa totesit että mainitsemani puutteet on korjattu lisäosissa :) Ja myös siihen omaan toteamukseeni, että päivitykset eivät poistaneet minulta mitään pelin vioista, valitettavasti.

Ja en siis väitä että Sims 3 olisi varsinaisesti mitenkään huono peli noin kaiken kaikkiaan, väitän vain ettei se minun odotuksiani täyttänyt ja että sen mainonta ja siitä etukäteen annettu tieto jossain suhteissa saattoi olla jokseenkin harhaanjohtavaa. Ja että ihan ylipäänsä en soisi laskettavan markkinoille ihan niin bugista peliä, vaikka ne bugit voikin toki korjata myöhemmin päivityksillä.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Vesi Y - Syyskuu 18, 2010, 03:06:14
Ja en siis väitä että Sims 3 olisi varsinaisesti mitenkään huono peli noin kaiken kaikkiaan, väitän vain ettei se minun odotuksiani täyttänyt ja että sen mainonta ja siitä etukäteen annettu tieto jossain suhteissa saattoi olla jokseenkin harhaanjohtavaa. Ja että ihan ylipäänsä en soisi laskettavan markkinoille ihan niin bugista peliä, vaikka ne bugit voikin toki korjata myöhemmin päivityksillä.
Täytyy nyt kyllä huomauttaa, että Sims 2 oli aivan yhtä ellei jopa enemmän buginen syystalvella 2004. Sims 2 kärsi muun muassa pahamaineisesta Jump Bugista, elikkäs kun simillä on tarpeeksi muistoja niin sim ei kykene tekemään yhtikäs mitään vaan canceloi kesken jokaisen asian, mitä simin käskee tekemään. Simin kaikki muistot tai ainakin iso osa pyyhkiytyvät tämän tapahtuessa. Universityssä (muistaakseni; ainakin Maailmanmatkaajassa) taas Iso Paha Bugi oli sellainen, että peli luo joka kerta uudet NPC:t - jos simisi meni yliopistoon, niin hän bugin aikana sim ei automaattisesti kohdannut samaa cheerleaderia kahta kertaa, koska peli loi uusia ja uusia cheerleadereita. Ja niin edelleen. Ja niin edelleen.

Tässä olisi nyt hieman random lista Sims 2:n uusimman peruspatchin korjaamista jutuista. Ne, mitkä eivät liity lisäosiin olivat ongelmia jo silloin 2004.
Lainaus käyttäjältä: Sims 2 patch
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Syyskuu 21, 2010, 17:25:43
No oltaisihan sitä voitu oppia virheestä ja tehdä peli tällä kertaa vähän valmiimmaksi ennen julkaisua, kun monet kolmosen ongelmista olivat kuitenkin niin ilmeisiä ja pelaamisen kannalta todella häiritseviä. Enkä kiellä etteikö kakkonen olisi ollut ja olisi yhä buginen, onhan se.

Ja kuten sanoin, niin minulla ei virallinen päivitys kolmosen ongelmista valitettavasti suurinta osaa korjannut, mutta hienoa jos jollain on niin hyvin käynyt.

...Alkuperäinen pointtini ei kyllä edes ollut niinkään mollata kolmosta maanrakoon kuin ainoastaan sanoa, että en niin kauheasti siitä innostunut kuin olisi pitkäaikaisena simsaddiktina voinut luulla.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Mustepullo - Lokakuu 25, 2010, 19:44:57
Hihi oottekos panneet merkille, että uusi sims 3 - lisäosa Iltahuvit ilmestyy jo torstaina?! Koulusta suoraan ostamaan, rahatkin on jo valmiina: 35 euroa puhdasta käteistä.

Jos reaktionne oli puhdas ja viaton "HÄH?" niin kurkistakaapas tänne (http://www.createphpbb.com/radola/viewtopic.php?t=16530&mforum=radola), varsinkin sellaiset 10 viimeisintä sivua.

Edit. Ostin pelin heti ilmestymispäivänä, suoraan koulun jälkeen kävin hakemassa. :D Kyllä on mahtava lisäosa, vaikka vikojakin löytyy. Suosittelen ostamista!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Ayleth - Lokakuu 25, 2010, 20:17:07
Sitähän tässä on kuolattu... Parempi vaan malttaa sinne Jouluun, niin ei tarvitse omia rahoja käyttää. Sen verran kova simmeri tosin olen, että tekisi heti mieli rynnätä peli noutamaan, kun se ulos tulee. Mutta sisälläni asuu pieni Roope-Ankka...

Ne ketkä eivät ole nähneet, tsekatkaa tämä (http://www.youtube.com/watch?v=0hMHZ_ZCLzA&feature=player_embedded) video. <3 Saksaksi tosin, mutta omg!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Amyna - Tammikuu 08, 2011, 18:26:38
Haluaisin tuon Iltahuvit-lisäosan niin paljon!
Baarielämän ja vampyyrien takia. Sims kakkosen vampyyrit oli vähän enemmän sellaisia huumoriveikkoja.

Anttilalla mainostetaan sitä varaston tyhjennystä, ja joku viikonloppu oli muka kaikki Sims 3 -lisäosat kympin kappale. No muut olikin, mutta Iltahuvien hylly ammotti tyhjyyttään jo silloin kun liike avattiin. Tsekkasin vielä netAnttilasta, ja sielläkin oli kaikki muut paitsi kyseinen alennettu. Mietinkin, että ei ne voi noin uutta lisäosaa kympillä kaupata ;)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Katriona - Tammikuu 18, 2011, 17:11:47
Heii, kuulkaa, sims-kahelit velhoystäväni! Minulla on pahalaatuinen ongelma, johon kaipaisin neuvoja joltakin kokeneemmalta sims-holistilta.

Elikkäs ostin juuri unelmaduuni -lisäosan ja asensin sen. Nyt kun pelaan, niin kaikki mikä on tontin rajojen ulkopuolella välkkyy valkoisena. Jos matkustan autolla ympäristö välkkyy myös. Muitakin pikku-ongelmia on. Aluksi jopa naapurustoni oli välillä kokonaan sininen/vihreä, eikä rakennuksi yms näkynyt, mutta sen sain hoidettua mittareita laskemalla. Onko kellekään sattunut vastaavaa?!
 Olen laskenut asetuksien mittarit mahdollisimman alas, jotta suorituskyky olisi hyvä. Ei auttanut. Poistin KAIKKI omistamani lisäosat ja asensin uudestaan. Ei auttanut. Sims väittää, että on päivittänyt kaiken, vaikkei kyseisellä koneella olekaan nettiä.

On tosi ärsyttävää pelata (ja silmiä väsyttää), kun taka-alalla välkkyy kokoajan jotain. Apua! :-( Pitäisikö palauttaa peli kauppaan ja pyytää uutta vai häipyykö ongelma, kun lataan seuraavan lisäosan/kamasetin päällimäiseksi?

Katriona kiittää ja kumartaa jo etukäteen.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Amyna - Tammikuu 18, 2011, 19:53:24
^Kuulostaa näytönohjaimen ongelmalta? Mikä ohjain sulla on?

Mulla on läppäri, huonolla näytönohjaimella niin vähän samanhenkisiä ongelmia kaikkien pelien kanssa.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Meleth - Tammikuu 22, 2011, 19:14:42
Hieman apua pyytelen ja ikuisesti kiitollinen olisin..

Tietääkö kukaan mistä sieltä kiinan paikasta (en muista nimeä) löytyy se ihme kirves?
Menetin hermoni kun yritin etsiä sitä sieltä löytämättä.
Ja lisä kysymys : Egyptissä kun pitää soluttautua johonkin rikollisryhmään joka asuu siinä kaupungin laitamilla niin kuinka sieltä saa kopioitua ne asiakirjat jotka joku tyyppi haluu miun similtä...

Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Katriona - Tammikuu 24, 2011, 18:19:15
Eäh... Oikeastaan en tiedä, mikä ohjain mulla on... *tietokonenero punastuu* Kyllä sen aika hyvä pitäisi olla, kun kone on kuitenkin melko uusi malli. Ja oishan se vähän outoa, kun sims on tähän asti toiminut kaikkine muine lisäosineen ja yhtäkkiä rupesi kiukkuamaan...
 
Että olisiko vika nimenomaisessa unelmaduuni-pelissä? Sitä minä tässä nyt oikeastaan pähkäilen, että palautanko levyn vain kärsinkö niin pitkään, että saan uuden lisäosan, joka sitten poistaisi tämän ongelman? Vai poistaisiko?!?!?

Peli pitää ihan kohta palauttaa, jos aion sen tehdä, niin olkaa jooko kilttejä ja neuvokaa minua tietämätöntä mahdollisimman pian!  :((
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Zaira - Tammikuu 24, 2011, 18:25:25
Palauta se peli. Ehkä siinä on jokin vika siinä levyssä. Hanki uus ja jos sama ongelma jatkuu, niin vika on jossain muualla :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Suvituuli - Tammikuu 24, 2011, 18:41:50
Hieman apua pyytelen ja ikuisesti kiitollinen olisin..

1. Tietääkö kukaan mistä sieltä kiinan paikasta (en muista nimeä) löytyy se ihme kirves?

2.Egyptissä kun pitää soluttautua johonkin rikollisryhmään joka asuu siinä kaupungin laitamilla niin kuinka sieltä saa kopioitua ne asiakirjat jotka joku tyyppi haluu miun similtä...
1. En ole täysin varma, mutta uskoisin sen olevan joko siellä lohikäärmeen päässä tai sitten torin alla.
2. Menet vain sinne, teet mitä käsketään ja kyllä se siitä :D Jossain tehtävässä piti mennä kyseiseen piilopaikkaan eli taloon, sen alle kellariin ja sieltä löytyi parin esteen takaa tietokoneita täynnä oleva huone. Tuolta ainakin jotain asiakirjoja kuului tehdä, tietokoneella hakkeroida tai jotain.
Vaikea vastata, kun tehtävä ei ollut erityisen tarkasti kuvailtu. Tarkempia tietoja, kiitos, ja voin yrittää vielä autella :>
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Vesi Y - Tammikuu 25, 2011, 12:43:33
Eäh... Oikeastaan en tiedä, mikä ohjain mulla on... *tietokonenero punastuu* Kyllä sen aika hyvä pitäisi olla, kun kone on kuitenkin melko uusi malli. Ja oishan se vähän outoa, kun sims on tähän asti toiminut kaikkine muine lisäosineen ja yhtäkkiä rupesi kiukkuamaan...
 
Että olisiko vika nimenomaisessa unelmaduuni-pelissä? Sitä minä tässä nyt oikeastaan pähkäilen, että palautanko levyn vain kärsinkö niin pitkään, että saan uuden lisäosan, joka sitten poistaisi tämän ongelman? Vai poistaisiko?!?!? . Se
DxDiagilla saat tietää että mikä sun näytönohjain on. Eli ihan vaan Suorita-kenttään (Käynnistä-valikosta löytyy sellainen Hea/Suorita palkki mihin voi kirjoittaa) kirjoitat dxdiag ja painat enteriä. Sitten kun ko. ohjelma on käynnissä niin tsekkaat kohdan "Näyttö". Sieltä pitäisi löytyä sen näytönohjaimen nimi ja kaikki tarvittavat tiedot.

Kokeile päivittää näytönohjaimen ajurit. Joskus tuollaiset äkilliset ongelmat johtuvat ihan vain vanhentuneista ajureista.

Toinen  mitä voisit tehdä on mennä System Requirements Labsiin  (http://"http://www.systemrequirementslab.com/cyri/"). Se kertoo että niten hyvin pelin pitäisi pyöriä koneesi tehoilla ja laitteilla ja että pystyykö koneesi pyörittämään jotain ohjelmaa ollenkaan.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Jessie - Huhtikuu 28, 2011, 22:38:58
Olen myös päässy pelaamaan Sims 3: sta kun ihana veljeni asensi sen omalle koneelleen, missä se toimii erittäin hyvin. Nyt on alusta saakka ollut sama perhe, varmaan joku kahdeksas sukupolvi menossa ja olen jopa jaksanut pelata vanhukset ihan "luonnolliseen" kuolemaan saakka. Sims 2 pelatessa ei tälläistä kovin usein päässyt tapahtumaan.

Lainaus käyttäjältä: Marygold
...niin lopputulos oli se että pelissä kaikki olivat toistensa klooneja.

Tämä itseänikin häiritsee. Omassa pelissäni kun loin yhden naisen aluksi ja sen jälkeen aina joku lapsista on jäänyt alkuperäiseen taloon asumaan, niin huomaa kyllä että kaikki on hyvin samannäköisiä. Siis vaikka naisilla onkin erimiehiä ollut, mutta nyt kun vertaan yhtä blondia tyttöäni niin hän on suoranainen kopio siitä hahmosta jonka loin seitsemän sukupolvea sitten. Mikä on tavallaan ihan kivaa, mutta kun kaikki lapset kasvoistaan näyttää samanlaiselta olisin toivoinut että jotkut asiat muuttuisivat vähän enemmän. Hiustenväri onneksi ja silmienväri, mutta kasvojen muoto, huulet, silmien malli on käytännössä aina samanlainen, vaikka olen yrittänyt valita mahdollisimman "oudonnäköisiä" kumppaneita.

Itse kyllä kolmosessa tykkään kovasti siitä että naapurusto elää omaa elämäänsä. On oikeastaan aina jopa vähän haikeaa kun sinne yläkulmaan tulee ilmoitus että joku "kasvateistani" on siirtynyt ajasta ikuisuuteen tai lukee niistä sukupuista ett jollekkin on siunaantunut lapsia. On paljon konkreettisempaa että ne hahmot edelleen elävät siellä naapurustossa , eivätkä vain muuta jonnekkin taloon ja aina pysy samanikäisinä.

Tuli mieleen yksi kysymyskin pelatessani. Aina välillä itselleni on ilmaantunut sellainen lyhyt " haikea" musiikki, siis samantapainen kun tulee jos Sim vanhenee tai toive täyttyy. En ole osannut yhdistää sitä musiikkia mihinkään, joskus vain olen havahtunut siihen ja miettinyt että mitä nyt tapahtuu, mutten ole löytänyt mitään konkreettista tapahtumaa. Onko kenellekään muulla tullut sellaista tai tietääkö joku mihin sen voisi yhdistää? :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Tylypahkan luuta - Toukokuu 27, 2012, 10:10:13
Sen kirveen (Pangun? Tai joku vastaava) saa ku suorittaa sen jonku tehtävän. Yhellä perheellä oon saanu sen ja ei ollu helppoa. Mun piti ainaki käydä monta kertaa Kiinassa et sain sen tehtävän, mut se oli sen arvosta, koska nyt ei tarvii tuhlata aikaa niiden kivikasojen rikkomiseen vaan yks heilautus kirveellä riittää ;). Mut tosi kiva ku mun käyttäjällä ei enää toimi kolmonen ni meni seki hukkaan :(. Mutta onneks mun pikkusiskon käyttäjällä toimii ni pelailen sitte sillä.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Love And Hope - Toukokuu 27, 2012, 11:59:01
Moi! Mulla on Sims 3 ja siihen Lemmikkielämää-lisäosa, ja ongelmani on se, että jotkut perheeni simeistä rupevät välillä "lagimaan". Ne eivät siis liiku mihinkään vaikka tehtäväjonossa on paljon tehtäviä, eikä ulos kirjautuminen tai muu auta. Onko muilla samaa ongelmaa tai ehdotusta, miten saisin tämän loppumaan?
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: lullaby - Heinäkuu 15, 2012, 17:14:33
Moi! Mulla on Sims 3 ja siihen Lemmikkielämää-lisäosa, ja ongelmani on se, että jotkut perheeni simeistä rupevät välillä "lagimaan". Ne eivät siis liiku mihinkään vaikka tehtäväjonossa on paljon tehtäviä, eikä ulos kirjautuminen tai muu auta. Onko muilla samaa ongelmaa tai ehdotusta, miten saisin tämän loppumaan?

Tuohon ehkä auttaisi ResetSim-komento. Eli kirjoitat koodikenttään (joka avataan näppäinyhdistelmällä Ctrl+Shift+C) "resetsim" ja perään lagittavan simin nimi. Tyyliin "resetsim Maija Meikäläinen".

Minä olen viime aikoina innostunut taas pelaamaan Simsiä oikein urakalla vapaa-aikanani. Lisäosia en omista muita kuin Late Nightin, vaikka tekisi kyllä mieli ostaa vaikka ne kaikki ilmestyneet. Usein ajattelen noista lisäosista "gaah, kauheaa rahastusta", mutta loppujen lopuksi yleensä kuitenkin päädyn ostamaan niitä ainakin muutaman. :D Alkaa tuo pelkkä Late Night jo vähän kyllästyttääkin...
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Always - Elokuu 09, 2012, 14:11:49
Sain uuden tietokoneen ja latasimpas tehojen takia simssinkin uudestaan koneelle :D Lemmikit-lisäosa on ainoa jonka latasin, vaikka melkein kaikki unelmaduunit jne löytyykin. Tykkään kuitenkin lemmikit-lisäosasta paljon ja nyt aloitinkin taas Simsin pelaamisen ihan täysillä varmaan vuoden tauon jälkeen!

Nyt mulla on nuori mies, joka alkaa kasvattamaan yksisarvisia! >:D Enkä käytä koodeja ollenkaan pelissä, se on mielestäni tylsää. :D Nyt sain jo ensimmäisen yksisarvisen muuttamaan talouteen! Jeah!
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: ghostie - Tammikuu 14, 2013, 00:46:21
Minä olen pelannut The Simssejä aina on-offina, välillä saattaa mennä vaikka vuosi kun en pelaa ollenkaan ja välillä pelaan monta kertaa viikossa. The Sims 3:sta olen nyt pelannut kaksi vuotta ja siihenkin on mahtunut pitkiä taukoja. Kaikki lisäosat löytyy, paitsi kaksi uusinta ja pitää varmaan hankkia uusi kone jos joskus aion hankkia lisää, koska Cornelius (mun läppäri) alkaa lähestymään maksimisietokykyään näiden nykyisten kanssa.
Ja pelatessani en melkein koskaan käytä koodeja, paljon hauskempaa niin ja kolmosessa pärjää helposti ilman esimerkiksi rahakoodia, joka oli aikaisemmissa peleissä vaikeampaa.
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Tammikuu 19, 2013, 14:13:04
Vaikka itse olen tässä ketjussa kolmosta aiemmin moittinutkin, niin juuri nyt on sellainen fiilis, että jonkun lisäosan kanssa saattaisin siitä vaikka innostua. En vain osaa päättää, minkä, koska noita on jo niin monta ja ihan kaikkia en kyllä raaskisi hankkia. :) Tosin Iltahuvit on varmaan sellainen perusvarma valinta.

Kakkosessa rakastan kyllä yhteisötonttien rakentelua sekä Apartment Lifen kerrostaloelämistä, mutta kontrollofiriikkinä pelaaminen ei aina tahdo olla hirveän nautinnollista, koska aina haluan kyhätä jonkun yhteisötontin lisää ja näen hirveästi vaivaa löytääkseni kaikki tilpehöörit sen näyttämiseen 'aidolta'. Naapurustojenkin muokkaamiseen kuluu tuhottomasti aikaa. Ehkä kolmonen voisikin olla hyvä hengähdystauko tällaiselle perfektionistille, jos vaihteeksi voisi vaikka vaan pelata... 

Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: ghostie - Tammikuu 19, 2013, 15:52:35
Vaikka itse olen tässä ketjussa kolmosta aiemmin moittinutkin, niin juuri nyt on sellainen fiilis, että jonkun lisäosan kanssa saattaisin siitä vaikka innostua. En vain osaa päättää, minkä, koska noita on jo niin monta ja ihan kaikkia en kyllä raaskisi hankkia. :) Tosin Iltahuvit on varmaan sellainen perusvarma valinta.

Kakkosessa rakastan kyllä yhteisötonttien rakentelua sekä Apartment Lifen kerrostaloelämistä, mutta kontrollofiriikkinä pelaaminen ei aina tahdo olla hirveän nautinnollista, koska aina haluan kyhätä jonkun yhteisötontin lisää ja näen hirveästi vaivaa löytääkseni kaikki tilpehöörit sen näyttämiseen 'aidolta'. Naapurustojenkin muokkaamiseen kuluu tuhottomasti aikaa. Ehkä kolmonen voisikin olla hyvä hengähdystauko tällaiselle perfektionistille, jos vaihteeksi voisi vaikka vaan pelata...

^Suosittelen ehdottomasti Iltahuvit lisäosaa! Se oli minun ensimmäinen lisäosa hankinta ja paransi peliä huomattavasti. Siinähän tulee myös kerrostaloja ja monipuolisempia yhteisötontteja.

Iltahuvit on ainakin yksi suosikki lisäosistani. Lemmikit on myös kiva, koska ne eläimet ovat vain niin hauskoja. Maailman matkaaja tuo jotain ihan uutta peliin, mutta kun niitä tehtäviä on suorittanut jo jollain simillä ja kolunnut kaikki paikat läpi niin ei enää huvita niin paljon tehdä sitä uudestaan jollakin toisella simillä.

Minulla on kyllä ikävä kakkosta. Ehkä pitäisi asentaa se koneelle ja pelailla ihan vain nostalgian vuoksi. Ennen väänsi kaikki talot ja yhteisötontin niin huolella. Minulla oli valtava täysin itse tehty naapurusto, jossa kaikki oli tehty niin huolella ja pikkutarkasti. Mutta sitten kone päätti seota ja se niistä tallennuksista... Sen jälkeen ei ole paljon huvittanut nähdä niin paljon vaivaa....
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Tammikuu 19, 2013, 17:08:55
Lainaus
^Suosittelen ehdottomasti Iltahuvit lisäosaa! Se oli minun ensimmäinen lisäosa hankinta ja paransi peliä huomattavasti. Siinähän tulee myös kerrostaloja ja monipuolisempia yhteisötontteja.

Juu, itsekin Iltahuvien sisältöä lukiessani pohdin että kuulostaa parhaalta ja tuo varmaan itse peruspelaamiseen eniten parannusta :) Lemmikkilisäri kyllä kiinnostaa hyvänä kakkosena, koska tykkään niin paljon tehdä Simeilleni lemmikkejä.

Kakkonen kaikkine lisäosineen on kyllä ihana peli enkä siitä aio luopua, vaikka kolmoseen välillä haksahtaisinkin. Oishan se hauskaa jos yhteisötonteille mennessä ei tarvitsisi aina ladata niin pitkään ja muuta, mutta ei se toisaalta minua varsinaisesti ole koskaan kiusannutkaan. Itsellenikin on käynyt pariin otteeseen vuosien varrella niin, että vaivalla tehty naapurusto on kadonnut bittiviemäriin syystä tai toisesta - nyt ajattelin virheestä viisastuneena tehdä varmuuskopioin, jotta ei tarvitse nähdä samaa vaivaa aina uudelleen. :)
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Taru - Helmikuu 23, 2013, 18:47:26
Pystyykö muuten niitä kerrostaloja rakentamaan jotenkin itse?
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: anji - Maaliskuu 17, 2013, 20:39:21
Pystyykö muuten niitä kerrostaloja rakentamaan jotenkin itse?
Ei ainakaan sikäli kun minä tiedän.

Minä muuten odotan jopa mielenkiinnolla tuota kesällä julkaistavaa Paratiisisaari-lisäosaa, vaikka simseily on jäänyt todella vähälle viime vuosien aikana (ja varsinkin kolmosen osalta).

~anji~
Otsikko: Vs: The Sims 3
Kirjoitti: Marygold - Huhtikuu 20, 2013, 20:39:14
Eikös EA ole vihjaillut muuten, että Paratiisisaaren jälkeen ilmestyvä lisäosa olisi jotakin "tulevaisuuteen" viittaavaa? Mitähän se mahtaa pitää sisällään?

Itse odottelen tässä että joko ne kohta mahtaisivat ilmoittaa Sims nelosen ilmestyväksi. Näyttää nyt siltä, että kolmonen jää minun kohdaltani kokonaan väliin, vaikka yliopistolisäosa periaatteessa houkuttelikin...