Vuotava noidankattila

Velhomaailma ja sen ihmeet => Jästitieto => Aiheen aloitti: Netuli - Elokuu 10, 2007, 22:03:05

Otsikko: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Netuli - Elokuu 10, 2007, 22:03:05
Onko teillä kellään suomenkielistä Harry Potter -lautapeliä? Mulla oli joskus se englannin kielinen, mutta minä tyhmä myin sen pois, kun en osannu sillon englantia! Nyt toivon, että mulla olis se vielä, kun osaan englantia vähän paremmin. Mut onko jollain se suomenkielinen? Tietäiskö joku, voisko sen vielä ostaa jostain tai voisko joku myydä sitä mulle?
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Peetuli - Elokuu 10, 2007, 23:52:14
Riippuu vähän siitä, mitä niistä lautapeleistä tarkoitat. Mutta netin huutokaupoistahan niitä kyllä löytyy, mm. tämä (http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=58383222).
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Momo - Elokuu 12, 2007, 18:06:50
Hetkonen - mikä tuo peli on? Onko se joku tietovisa vai mikä?


Joskus muutama vuosi sitten pelattiin sitä tietovisaa kaverin kanssa, ja sitten lopulta se ärsyyntyi, kun vetelin kaikki vastaukset lauseen tarkkuudella ulkomuistista. Joissain asioissa mulla on valokuvamuisti. Kun vaan olisi koulussakin. :D

Minäkin haluaisin sen pelin!
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Hullu - Elokuu 12, 2007, 18:19:48
Mikäs peli tämä on? http://riemun.huuto.net/auctionimages/a/42/1638225a854c954f6236e484480e4-orig.jpg  saakohan sitä suomeksi?
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Tanzu - Elokuu 12, 2007, 18:20:46
Mikäs peli tämä on? http://riemun.huuto.net/auctionimages/a/42/1638225a854c954f6236e484480e4-orig.jpg  saakohan sitä suomeksi?

Minulla on ollut kyseinen peli. Pelin nimi on Tylypahkan arvoitus.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Phoebe - Elokuu 15, 2007, 15:58:29
Mulla on Harry Potter ja Viisasten kivi-lautapeli. Sellainen tietokisa siis. Ostin sen kirppikseltä aika kauan sitten jollain viidellä eurolla. Tosi halpa oli siis. Myös Prismassa sitä taidettiin myydä jossain vaiheessa, siitäkin on aika pitkä aika jo.
Sitä on kiva pelata, paitsi kysymyksien vastaukset muistaa kyllä aika hyvin jo ulkoa. Nyt en ole taas pitkiin aikoihin pelannut sitä. En ole muista kirjoista nähnyt tuota tietokisapeliä kuin VK:sta, olisi kyllä kiva jos löytyisi muitakin.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: pöllö - Elokuu 19, 2007, 18:04:53
Meidän talosta taitaa löytyä myös se viisasten kivi -lautapeli, joka muistuttaa pelottavan paljon trivial pursuittia. Etenkin silloin vuonna peruna ja salaatti se oli oikein viihdyttävä. Nyt en ole sitä vuosiin pelannut eikä pelikavereitakaan tunnu löytyvän kun kukaan ei ole niin hinkuvainen tähän potter-elämään joten se pelaaminen sitä kautta jäi ja siellä se pölyttyy. Myymään en kumminkaan suostu, onhan kyseessä mainioista mainioin peli! :)
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Milgia - Elokuu 24, 2007, 20:38:35
Pöllö oon sulle toooosi kateellinen, haluisin sellasen..
mut ajatelkaas sit kun seiska leffa on tullu nii ne lautapelien tekijät vois tehä sellasen missä olis kysymyksiä kaikista kirjoista.. :)

Mä oon pelannu sitä cluedon tapasta,olikahan se Tlypahkan arvoitus..
ai niin on mulla sellaset huispauksen peli kortit,joilla voi pelata huispausta (on etsijät,sieppi,ryhmyt jne.)
ihana peli on, mutta suurin osa korteista hukassa.. onko kellään muulla kyseistä peliä?
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Empaldo - Elokuu 27, 2007, 13:16:01
Meidän talosta taitaa löytyä myös se viisasten kivi -lautapeli, joka muistuttaa pelottavan paljon trivial pursuittia.

Tarkoitat varmaan Tylypahkan Arvotusta? Minulla on se ja se on aivan mainio peli. :D
Minulla on vielä Viisasten Kivi -tietovisa ja kaksi palapeliä

Muoks. Tuossa ylempänä kysyttiin onko kellää huispaus pelikortit. Minulla on nekin. :D
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Isilmírë - Joulukuu 04, 2007, 23:04:35
Lienee parempi lähettää skannaus moisesta tekijänoikeuslain alaisesta materiaalista yksärinä eikä ladata sitä tänne foorumille. Siis jos joku säännöt omistava skannaushaluinen otus löytyy.

Jo pelkkä skannaus sinällään rikkoo kyllä tekijänoikeuksia, mutta kun kyseessä on sääntökopion toimittaminen ihmiselle, joka on koko pelin sääntöineen jokerran maksanut, luulisi toimenpiteen käyvän päinsä, Sen sijaan sääntöjen saattaminen kenen tahansa saataville ei välttis ole asia, jota oikeuksienhaltijat hyvällä katsoisivat.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Hassu - Joulukuu 06, 2007, 14:21:39
Minä omistan Viistokuja-lautapelin. En sitä usein pelaa, mutten tahdo sitä myydäkään. Se on Potter-peli, olen Potter-narkomaani, olen friikki, en luovu <3

muoks. Ja olen muuten samaa mieltä Isilmirën kanssa, olisi parempi hoitaa yksäröimällä nuo säännöt, ellei kukaan nyt välttämättä halua sakkoja tai kiistoja :)
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Joenrantanen - Maaliskuu 03, 2008, 02:27:00
Harmittaa, kun en ole koskaan päässyt pelaamaan sitä Viistokuja -peliä :( Voikun joskus tulisi tilaisuus.

Mutta joo, Tylypahkan arvoitus löytyy, sitä on joskus pelattukkin enemmänkin, se kun liittyy Potteriin lähinnä aiheeltaan, muutenhan se on kuin gluedo.

Tietopelejä minulla on jopa kaksin kappalein (oma ja perheen yhteinen, joka sekin on nykysellään mun). Toinen niistä on kohtuu huonossa kunnossa, sattaapi puuttua jotain kortteja (ei tosin mitään huipputärkeitä) ja olisikohan pelilauta halki/teipattu. En oikeastaan tee kahdella kappaleella mitään, mitä nyt että onpahan varaosia. Paitsi että (sama ongelma joka muitakin täällä tuntuu vaivaavan) peliä ei ole pelattu aikoihin, ei löydy innokkaita pelikavereita... Olen liian hyvä, jos syytä haetaan.

Sitten löytyy elokuvahahmoilla ja -esineillä kuvitettu normi korttipakka, pyöreät huispauskuvitetut kortit ja se huispauspeli. Kaupoissa oli jokin menninikäistenheittopeli, olisiko sitä kellään? Sitäkään en ole koskaan päässyt kokeilemaan :(

Ja niitä keräilykorttisarjojen aloituspakkoja on suunnilleen niin paljon että voisin tehdä niistä verhot, kun niitä myytiin eurolla per laatikko aikanaan niin vähän innostuin tai jotain...

Palapelejä löytyy kaksi, senkin voisi mainita. Pörrö-aiheinen ja Irveta-aihe.

Muuta ei muistaakseni, mutta saatoin unohtaa jotain.

// Unohdinkin, on minulla vastikään saamani (osia tosin puuttuu muutama) Potter-levitaatiopeli, se missä pitää leijuttaa palloa kentän ympäri.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Mitsuki - Maaliskuu 03, 2008, 19:43:55
Löysin Infosta vähän jälkeen joulun Potter-palapelin. Siinä on se kuva, jossa Harry, Hagrid ja se maahinen (Lujahaka?) menevät Irvetaan, ja laskevat sinne alas sillä kärryllä. Olen löytänyt niitä piilotettuja kuvia, mutta se meidän "lasi" ei toimi.. (ellen sitten osaa käyttää sitä ;D)

Joo. Ja löysin kirppikseltä avaatmattoman Potter pelikortit, sellaiset pyöreät, ja se on niinkun joku huispaus peli, ja samalla ne ovat ihan normaalit pelikortit.
Ja meidän laatikostakin tuli kaivettua sellainen Potter - huispaus peli, jossa toinen pelaa Rohkelikko - korteilla ja toinen Luihuisen. Ja sitten siinä on kaatoja ja ryhmyjä jne. Kiva peli!
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Cirael - Maaliskuu 12, 2008, 20:31:15
Minulta löytyy juuri tuo Viisasten kivi trivial ja tarkoitatteko cluedon tapaisella sitä missä on tyyliin: "Matami huiski, oletko nähnyt, että Gregory Goyle langetti liikkumitor kuolitus loitsun Norriskaan?" No jokatapauksessa jos tarkoititte niin sekin löytyy.

Lautapelien lisäksi on levitaatio peli missä liikutetaan sitä palloa esteiden ohi/läpi ja semmonen tällipaju mistä pitää poimia jollain tikuilla jotain matkaarkkuja oksilta niin paljon kun on mahdollista. :D

Hauskoja pelejä kaikki.^^

Edit: Mikä viistokuja peli? Mistä löytää? o.O
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Ellie - Maaliskuu 19, 2008, 17:32:57
Minulla on kaksi Potter-peliä. Se Cluedon tapainen Tylypahkan arvoitus -peli sekä Floridasta hankkimani Harry Potter and Goblet of Fire -lautapeli, missä voi pelata joko Harrylla, Krumilla, Cedricillä tai Fleurilla. Siellä seikkaillaan siinä kolmannen koetuksen pensassokkelossa ja yritetään löytää se pokaali.

Minäkin olen pelannut tuota ihanaa VK-tietovisaa. Eräällä kaverillani on se ja joskus jotain vuosia sitten pelasimme sitä ahkerasti.. Haluaisin itselleni myös tuon tietovisan. Missään tämän kaupngin kaupoissa en ole sitä nähnyt, mutta ainakin yksi divari on läpi käymäyttä.

Ja ai niin, löytyyhän meiltä vielä Potter-uno ja sellaiset Huispaus -pelikortit, mutta osan Huispaus-pelin korteista kyllä olemme veljeni kanssa hukuttaneet...
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: puolipro - Huhtikuu 19, 2008, 20:00:30
Meikältä löytyy Harry Potter ja Viisasten kivi -tietokilpailupeli, jossa hakkaan kaverini aina 100-0. Muhah. Sitten on Harry Potter ja Tylypahkan mysteeri, se on aika huippu myös. :>
Pelailen siis niitä kavereiden kanssa, ja ylivoimainenhan minä eteenkin tuossa ekassa olen.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Flyrashaz - Toukokuu 14, 2008, 14:54:10
Olen nähnyt odottakaapas..*laskeskelee* 2 Potter-lautapeliä, yhdet pelikortit ja sellainen kiva muovikirjan kansien sisällä olevan Viistokujalla seikkailupelin. Sekä joku Huuto.Netissä ollut ihmepeli, missä lennätettiin joitain palleroita ilmavirrassa eteenpäin rataa pitkin Ja sitä rataa pystyi muuttamaan.

 Kaverillani(paahdolla, sori jos ilmiannoin :)) on tämä muovikirjapelisysteemi ja Trivial Pursuitin tapainen tietovisapeli. Kumpaakaan hän ei kait ole myymässä. Olen pelannut tietovisaa, kirjapeliä ja pelikorteilla. Ihan kivoja pelejä, jokseenkin tietovisa on nykyään turhan helppo :)Lukenut kun olen ne kirjat niin miljoona kertaa. Lisäksi se Tylypahkan arvoitus vai mikä olikaan, oli myös ihan toimiva pelinä. Siitäkin pidin, ja se löytyi toiselta kaveriltani, jota en ole nähnyt pariin vuoteen. Muovikirjapelisysteemi oli ihan okei. Pelikortit ihan sellaisinaan toimivat, ja niihin oli kehitelty jokin pelisystema. Ja niissä oli hienot kuvat.

- Flyra
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Boogey - Toukokuu 15, 2008, 17:45:55
Oon pelannut jotakin peliä. :D Sellaista missä piti vastata kysymyksiin ja kerätä seitsemän taikakorttia. En kyllä enää muista siitä paljon mitään, mutta muistaisin sen olevan aika kiva ja erilainen peli. ^^'
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: jaina - Kesäkuu 10, 2008, 17:54:54
Mulla on Harry Potter ja Viisasten kivi tietovisapeli, mutta en myy.

Joo mulla on se myös. Ostin kirpputorilta. Oli aivan uusi! Mikä tuuri. :) Ai joo ja mul on myös se Pörrö-palapeli. 

Minullakin on, löysin sen myöskin kirpputorilta ja melkoisen uudelta sekin näytti:>
Hyvä peli on, monipuolisia kysymyksiä ja ne on kivoja ne hatut. Löysin tämän pelin viime kesänä sieltä kirppikseltä.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Sad Mushroom - Kesäkuu 13, 2008, 13:18:07
Mulla on iso (kai 260 palanen) snape-harry palapeli (liemitunti).
Se viisastenkivi tietokilpailu.
Kaikki "minipalapelit", jotka yhdistettynä tulee takaa isompi kuva (niitä on kai yhdeksän).
Sekä huispaus että kotitontunkitkentä kortit.
Myös potter rubiikinkuutio on.

Kaikki muut voin varmaan myydä, jos hinnasta sovitaan, paitsi tietokilpailua ;)

Onpas sitä rojua ;)
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: puolipro - Elokuu 07, 2008, 12:02:42
Tylypahkan mysteeri? Myydäänkö sellaisia kenties vielä jossain?

Kuten Empaldo sanoi, Huuto.net saattaa olla oikea paikka. Kirppareiltakin saattaa löytyä, jos hyvä tuuri käy. Itse ostin pelin monta vuotta sitten, joten en muutakaan osaa sanoa :)

Ainiin, minulla oli tai on (en ole varma) kaksi Potter palapeliä. Toinen Taikajuomien luokasta, ja toinen (öö) jostain muualta, kaiketi Pörrön luota. :)
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Jennaanna - Helmikuu 04, 2009, 09:00:08
Meillä on joku tollanen lautapeli viisasten kivestä 8DD Siinä on jotain kortteja jossa on kysymyksiä :'D En kyl tiä mistä se on ostettu, kun saatiin se joululahjaks en tiiä keltä varmaan vuonna 2001 :D
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Greippi - Helmikuu 04, 2009, 16:29:28
Itsellä ei ole kuin sellainen palapeli jossa on kahdenkokoisia paloja ja se ns. suurennuslasi. Kuvana taitaa olla Harry ja Hagrid Viistokujalla Hegwigin kanssa. Aika vanha jo, sain tuliaisena joltain sukulaisilta jotka tulivat käymään. Pelailen tätä itse asiassa aina silloin tällöin. Hämärä muistikuva on tuosta rubiikinkuutiostakin. Muistan kuinka se oli luokkamme ikkunalaudalla ja opettaja lupasi tikkarin jos joku sai sen ratkaistua :D. Naapurillamme on tuo VK tietovisa, jota ennen pelasin aika useastikin. Voitin melkein aina vain leffat katsonutta kaveriani vastaan pelatessa :D. Muita en ole muistaakseni pelannut.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Partiotyt - Helmikuu 25, 2009, 22:15:35
 Olen pelannut kolmea eri peliä, Viisasten kivi-peli on itselläni, ystävälläni myös englanniksi, kerran luokkakaverin synttäreillä pelasin sitä Viistokujaa (tarkoituksena siinä oli muistaakseni ostaa kaikki koulutarvikkeet tms. ja vältellä Iskunkiertokujaa) ja Tylypahkan arvoitusta (?) vanhempieni kummitytöllä (silloin kun en ollut vielä kuullutkaan Potterista enkä osannut vielä edes lukea) mikäli siinä laitettiin jotain kortteja joidenkin lappujen alle tms. Tuon Viisasten Kivi-pelin löysin jokunen vuosi sitten muistaakseni jostain Prismasta tai Sokoksesta, hintaa oli n.15 euroa. Muita en ole edes nähnyt, paitsi ne Top Trumps-kortit (LP) joiden Voldemort-kortti minulla on (tuli LP-dvd:n mukana). Harmittaa etten ostanut niitä, ehkä jos kiertäisi kirpputoreja, jotain voisi löytyä.
 Minäkin taidan olla nähnyt ainakin mainoksia tuosta "pallojen lennätys ilmavirralla"-pelistä, mutten kai livenä sitä kuitenkaan. Muistaako joku muu kuin minä sitä limakammiota? Joskus 2001-2002 paikkeilla sitä muistaakseni telkkarissakin mainostettiin ("hahaa, olet kiikissä Potter!" "Päihitän sinut Voldemort!") varsin paljonkin. Tosin se taisi olla lähinnä leluksi, ei oikeastaan peli, mutta sivuaapa edes vähän aihetta. Ja rubiikinkuutionkin olen tainnut jossain nähdä, olisikohan se ollut serkuillani, en ole varma. Olisi kiva löytää niitä vielä, mutta suurin osa taidettiin julkaista silloin, kun en vielä Pottereita lukenut.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Suru - Huhtikuu 09, 2009, 18:40:35
Humm, itselläni ei Potter-lautapelejä ole mutta serkkujen kanssa niitä tuli mökillä pelailtua aina joskus. Ollaan taidettu kokeilla ainakin Viisasten kiveen liittyvää tietokilpailupeliä (jonka kysymykset olivat suurin osa aika helppoja mutta osa taas todella lahjakasta pilkunviilausta) ja sellaista vähän Cluedon tyyppistä peliä, jossa kerätään vihjeistä Tylypahkan tapahtumista ja etsitään syyllistä jollekin kamaluudelle. Tästä tykkäsin kovasti, pääsi vähän miettimään eri juttuja ja kun oli vielä hyvää peliseuraakin niin <3. Lisäksi omistin joskus huispausaiheisen korttipelin, jonka sääntöjä emme koskaan veljeni kanssa kunnolla oppineet. :D Muistan vain, että molemmat huijasivat minkä kerkesivät ("ei mut ei toi sääntö voi mennä noin!") ja peli kesti aina hirveän pitkään, kun kortteja tuli ja tuli lisää. :D

Ilmeisesti näitä lautapelejä ei sitten enää myydä, kun ensimmäisen leffan aiheuttama Potter-buumi vähän laantui. Tavallaan on vähän tyhmää, että Potterit on tuotteistettu näin pahasti: on junarataa, ties mitä palapeliä ja vihkoja, kyniä. Itseäni häiritsee ehkä se, ettei pelien kuvitusta ole tehnyt Launis (joka on minulle se ainoa oikea Potter-kuvittaja, vaikka hänen teoksensa melko... erikoislaatuisia ovatkin :D) vaan joku amerikkalainen, jonka näkemys Potter-maailmasta on kovin synkkä ja värikäs ja ihan liian erilainen omien näkemysteni kanssa. No joo, onneksi se ei ole se keskeisin asia pelejä pelatessa. ^^
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Azura - Huhtikuu 10, 2009, 21:56:48
Itsellä ei ole koskaan ole ollut Potter-lautapeliä, enkä nyt tiedä, meneekö tämä ohi aiheesta, mutta olen aina miettinyt, että millainen olisi minun unelmieni Potter-lautapeli. Olen usein pohtinut, olisiko olemassa jonkinlaista Potter-monopolyä, missä autojen sijasta seikkailisivat siirreltävät velhonhatut. Itse varmasti mielelläni pelaisin tuon kaltaista! Oikeastaan minun tekisi mieli pelata ihan minkälaista tahansa Potterpeliä, kunhan sellainen vain jostakin löytyisi. Minä olen aina pitänyt seurapeleistä, ja Potterin muodossa ne olisivat vielä parempia. Mietityttää vain kovasti, että miksi näiden Potter-pelejen tuotanto on lopetettu :< Niitä tosiaan tuli eniten siinä ykkösleffan buumin aikana, mutta ei niiden tuotantoa siihen olisi täytynyt lopettaa. Minun mielestäni olisi aivan mahtavaa, jos nyt kun viimeinenkin kirja on ilmestynyt, että sen kunniaksi ihan tehtäisiin lautapeli, jossa seurattaisiin Harryn kehitystä ja koko Potter-tarinan kulkua kaikkien näiden vuosien varrella. Varmasti Potteria tuntemattomatkin oppisivat Harryn seikkailujen suuruudesta helpolla ja hauskalla tavalla. Minä ainakin kannattaisin tämmöisen pelin tekemistä, ja sillä voisi varmasti ansaitakin hyvin. Olisi ihanaa saada koko HP-sarjasta kertova lautapeli omaan hyllyyn, nyt kun en ole koskaan oikein Potter-peliä pelannut ^^
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Orvokki - Elokuu 12, 2009, 17:03:08
Ostin keväällä kirpparilta vitosella (vai oliko kympillä... en oo ihan varma) ihan avaamattoman harry Potter ja viisastenkivi tietovisa- lautapelin!
Olin ettinyt sitä kaikkialta, ja nyt löytyikin, ja vielä ihan avaamattomana! :)

//aijoo, onhan minullakin tuolla laatikossa nuo huispauskortit, ja sitten löysin myös kirpparilta aivan avaamattomana senkin parilla eurolla sellaiset pyöreät potter pelikortit. Aivan normaalit pelikortit, mutta muistaakseni siinäkin jokin peli on.
Ja sitten on tuolaiset PP leffan normit pelikortit, jossa on tuollainen "taikalaatikko" :D Kivat on ;)
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Odoshi - Lokakuu 24, 2009, 17:53:14
Hetkonen - mikä tuo peli on? Onko se joku tietovisa vai mikä?


Joskus muutama vuosi sitten pelattiin sitä tietovisaa kaverin kanssa, ja sitten lopulta se ärsyyntyi, kun vetelin kaikki vastaukset lauseen tarkkuudella ulkomuistista. Joissain asioissa mulla on valokuvamuisti. Kun vaan olisi koulussakin. :D

Minäkin haluaisin sen pelin!

Juu on sellainen peli olemassa, itse omistan tämän kyseisen pelin. Enkä myöskään myy sitä, mutta kannattaa katsella netistä löytyisikö sitä. Peli on suomenkielinen ja sisältää monenlaisia kysymyksiä HP VK:sta niin kirjasta kuin elokuvastakin, siinä kierrellään pelilaudalla, ja kysytään kysymyksiä tietyistä aihealuesta velhoista,jästeistä,loitsuista,taikaolennoista jne. Kysymykseen voi vastata ilman vastausvaihto ehtoja, mutta niihin on myös mahdollista ottaa a b c -vastaus vaihtoehdot. Tarkoitus olisi siis kerätä kortteja vastaamalla oikein ja kuka saa ensimmäisenä tietyn määrän näirä erilaisia kortteja ja pääsee tupaansa voittaa pelin. (:
En tiedä oletko jo saanut vastausta, mutta vastasin nyt kuitenkin, olen pahoillani jos tämä tuli ''turhana'' viestinä.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: last hero - Lokakuu 25, 2009, 20:46:12
Onko kellään muuten tätä Kukunorissa myytävää  Harry Potter Clue -lautapeliä? (http://www.kukunor.com/tuote/5741654-Harry-Potter-Clue-lautapeli) Jos on, niin millainen peli on kyseessä ja olisiko kannatusta ostaa sitä, eli onko se hyvä? Kiitos.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Helena T - Lokakuu 25, 2009, 20:52:46
Ostin tuon pelin muutama päivä sitten Prismasta ja muutamia euroja halvempaan hintaan. Olen vasta koonnut pelilaudan, mutta en ole vielä pelannut. Ideana on ratkaista arvoitus vihjeiden perusteella. Odotan innokkaasti pelikavereita, sillä uskoisin pelin olevan jännittävä. Tuota jännitystä lisää vielä Tylypahkan linna ja taikamaailmasta tutut hahmot, taiat ja tavarat.

// Taisi olla Prismassa siinä 38 €.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Peetuli - Lokakuu 26, 2009, 00:47:52
Mikä tuon pelin hinta on?
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: naskalihammas - Joulukuu 03, 2009, 18:30:45
Mikä tuon pelin hinta on?

Itse ostin Kukunorista ja maksoi kai 45 €... ;) Oli se sen arvoinen ja saatiin vielä Oliver Phelpsin nimmari siihen :D Mutta en myy :P
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: kukkis - Tammikuu 10, 2010, 21:45:15
Saimme serkuilta perinnöksi pelin, jossa oli kaikki muut osat paitsi arpakuutio.  Pelilaatikon kuvassa arpakuutiosta näkyy kuva, jossa näkyy numerot 2,7 ja 8.
Voisiko joku, jolla on tuo peli, laittaa tietoja arpakuutiosta tänne foorumille tai yksityisviestinä. Mikä luku vastaa mitäkin ns. tavallisen arpakuution lukua?
Onko pelissä, kuinka suuri merkitys, pelaako tuolla pelin alkuperäisellä arpakuutiolla tai tavallisella arpakuutiolla?
Kiitos tiedoista.

Toivottavasti tämä ei tule moneen kertaan, kun yhteys katkesi juuri kun olin lähettämässä tätä viestiä.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: koipen - Tammikuu 11, 2010, 00:17:12
Olisiko Harry Potter aiheisia lautapelejä muuten kun tietovisoja? Nimittäin tietovisapelejä on aivan liikaa jo hyllyssä (2), ja muutnekin aihe tymppii. Kenties strategiaa? Abstraktia? (Mutta ei heitä ja liiku pelejä!)

Itselläni ideana olisi että tylypahkasta olisi tälläinen jonkinmoinen lauta, ja jossa pitää kenties vältellä kuolonsyöjiä ja ansaita samalla voittopisteitä. Kaljuunoilla voisi hankkia uusia loitsuja sekä erikoiskortteja (Sibylla Punurmio: Katso pakan 5 päälimmäistä korttia). Voittopisteitä saisi vaikka kuolonsyöjän tappamisesta tai jonkin alueen valtaamisesta.

Mahdollisesti peli olisi Co-op eli ollaan yhessä kuolonsyöjiä vastaan, ja lopussa lasketaan pisteet.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Candily - Tammikuu 14, 2010, 16:02:19
Ostin eilen kirpputorilta hyväkuntoisen Viisasten kivi -tietokilpailupelin, josta kivasti puuttui säännöt. Mutta kai ymmärsin suunnilleen sen säännöt. : D
Sekosin ihan täysin kun huomasin sen yhdellä pöydällä : D Hypin melkein ihan tasajalkaa...

Eli se minulta siis nyt löytyy ja sitten omistan myös parit tavalliset pelikortit LP:stä ja PP:stä. :]
Haluaisin Harry Potter -Cluedon, ja ehkä pyydänkin sitä esim. synttärilahjaksi...

// aah sain sääntökirjan :D ihanaa, nyt ymmärrän ne kokonaan.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Akromantella - Helmikuu 02, 2010, 16:37:38
Etsin haiskujen ja hevoskotkien kanssa HP Cluedoa ympäri Helsinkiä, mutten löytänyt. Joulupukkikulta sitten yllätti kun oli pistänyt minulle Cluedon pakettiin. Harmi vain, että siihen ei riitä kaksi pelaajaa. Vaikea löytää kolmatta joka sitä suostuisi kanssani pelaamaan.
Kirppareilta tähyilen aina muita Potterpelejä, mutten ole vielä mitään löytänyt.
Pelasin joskus vuonna yksi ja kaksi kaverini luona jotain levitaatiopeliä, ja se oli muistaakseni ihan huippu. :)
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Oili-Maria - Huhtikuu 08, 2010, 18:39:38
Ostin tässä vasta kirpparilta tuon HP ja viisasten kivi tietokilpailupelin, mutta siinä ei ollut sääntöjä matkassa.

Juurikin samaa olin tulossa tänne kirjoittamaan! :D
Löysin toissapäivänä kyseisen pelin Kierrätyskeskuksesta kolmella eurolla. Kotona huomasin että ohjeet puuttuvat, samoin myös Luihuis-tupakortit... Ne nyt pystyy kuitenkin jopa minun taidoillani askartelemaan itse.

Jos jollain olisi nuo ohjeet mieluiten suomeksi (englantikin käy) niin olisin kovin kovin iloinen jos voisin saada ne sähköpostitse tai yksärillä, että pääsen tuota pelaamaankin :)
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Mansikka - Huhtikuu 09, 2010, 09:23:44
 Minulla on joku ihmeen Harry Potter cluedo. Kerran yritin pelata sitä parin kaverin kanssa mutta ohjeet olivat sekavat. I**a opetti minulle miten sitä pelataan mutta ei ole ketään kenen kanssa voisin pelata. Kaverini luona pelattiin jotain Viisasten kivi peliä jossa oli jotain ihmeen kysymyksiä joihin piti tietää vastaus. En muuten ole mikään kauhea lautapelien ystävä mutta joo...
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: suklaavaahto - Huhtikuu 10, 2010, 13:39:33
Minulla on se Harry Potter levitaatio peli. Tai en oikeastaan tiedä mikä peli on, koska se niin hirveän vanha ja hädintuskin toimii. Mut se varmaan on se levitaatio peli, kun siinä on semmonen pallo ja joku puhallin joka puhaltaa ilmaa ja nostaa sen pallon.

Ärsyttää kun olen etsinnyt Harry Potter cluedoa joka paikasta enkä ole löytänyt, kun asun täällä jossain Hyrynsalmella ja ei ole kunnon kauppoja lähellä eikä netistäkään ole löytynyt.
Äiti kysyi sitä Kajaanin ja Kuusamon kirjakaupoista, mutta ei kummassakaan sitä ollut. :(
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Sugar - Huhtikuu 18, 2010, 13:55:27
En omista itse mitään Harry Potter -peliä, mutta siskolla + naapureilla oli joskus ennen muinoin tekeillä Harry Potter Monopoly. :----D Ei se sitten koskaan valmistunut.

Mitä kaikkia HP-pelejä siis on olemassa? :O anteeksi että olen pihalla kuin tiskirätti.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Vispilä - Kesäkuu 07, 2010, 22:22:37
Juhuu, löytyy tuolta Viisasten kiven pohjalta tehty lautapeli. :) Pelattu on tullut joskus paljonkin, nyt jäänyt vähän vähemmälle. Kysymykset ovat siinä keskivertoa, jotkin muistaa helposti ilman, että on lukenut juuri kirjaa, mutta joitakin ei sitten millään. Ihan hauskaa ajanvietettä tylsinä iltoina.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Sege - Heinäkuu 24, 2011, 18:42:02
Mulla on Harry Potter ja Viisasten kivi-lautapeli. Sellainen tietokisa siis. Ostin sen kirppikseltä aika kauan sitten jollain viidellä eurolla. Tosi halpa oli siis. Myös Prismassa sitä taidettiin myydä jossain vaiheessa, siitäkin on aika pitkä aika jo.
Sitä on kiva pelata, paitsi kysymyksien vastaukset muistaa kyllä aika hyvin jo ulkoa. Nyt en ole taas pitkiin aikoihin pelannut sitä. En ole muista kirjoista nähnyt tuota tietokisapeliä kuin VK:sta, olisi kyllä kiva jos löytyisi muitakin.

Minä ostin tänään tuon lautapelin, mutta ohjeet puuttuvat, joten voisiko joku selittää lyhyesti idean ja kaikkien korttien tarkoituksen.
Anteeksi jos tänne ei saanut laittaa.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Nymphae - Elokuu 16, 2011, 04:15:25
Myös minä omistan Harry Potter ja viisasten kivi -lautapelin, jonka sain isoveljeltäni joululahjaksi joskus vuonna kivi ja keppi. Pelasin lautapeliä nuoremman veljeni kanssa siihen saakka, kunnes osasimme kumpikin ulkoa vastaukset kysymyskorttien kysymyksiin. Se kesti tovin, sillä osa kysymyksistä vaati paljon nippelitietoa (esim. ”Kuka kirjoitti Muodonmuutokset aloittelijoille?”, ”Montako tuumaa oli James Potterin taikasauva?” tai vaikkapa ”Kuinka monta portaikkoa Tylypahkassa on?”), toiset kysymykset taas olivat liiankin helppoja. Noidanhattu -pelinappulat olivat kyllä kivoja. :) Muita potteraiheisia lautapelejä en valitettavasti omista.

Minä ostin tänään tuon lautapelin, mutta ohjeet puuttuvat, joten voisiko joku selittää lyhyesti idean ja kaikkien korttien tarkoituksen.
Anteeksi jos tänne ei saanut laittaa.

Harry Potter ja viisasten kivi -lautapelin säännöt:

1. Valitse lajitteluhattukortti (korteissa lajitteluhattu toisella puolella, yht. 4 kpl) umpimähkään. Valittuasi kortin, laita se takaisin pakkaan. Samassa tuvassa max. 2 pelaajaa.
(Lajitteluhattukortteja tarvitaan pelissä vielä myöhemminkin: loitsu-tai kirouskorttien ”Valitse tupa” tarkoittaa sitä, että on arvottava lajitteluhattukortti, jonka tuvan jäseniin loitsu/kirous tulee kohdistumaan.)
Laita eteesi tupakortti (kortit, joita yht. 8 kpl), joka kertoo, mihin Tylypahkan tuvista kuulut.
2. Pelin aloittaa suurimman arpaluvun heittänyt; kun kyseessä tasapeli, se, jonka synttärit ovat lähempänä 31.7.
3. Heitä arpakuutiota. Lähde pois keskustasta (*Suuri sali) ja liiku myötäpäivään pelilaudan ympäri:
-jos kuljet loitsuruudun kautta tai päädyt siihen, nosta loitsukortti
-jos päädyt aiheruutuun, oikeanpuoleinen vierustoverisi nostaa päällimmäisen kysymyskortin pakasta ja kysyy sinulta ruudun kuvaa vastaavan kysymyksen. Saat: 2 taikuuskorttia/oikea vastaus TAI 1 taikuuskortti/oikea vastaus, mutta vaihtoehdot kuultu TAI kirouskortti/väärä vastaus.
Loitsu-/kirouskortin ohjeita tulee noudattaa, minkä jälkeen se laitetaan takaisin omaan pakkaan, nyt alimmaiseksi.
7. Vuorosi on nyt ohi. Se siirtyy vasemmalla puolellasi olevalla pelaajalle.
8. Pelin voittaa se, joka kerää ensimmäiseksi 6 erilaista taikuuskorttia ja palaa omaan tupaansa vastaten loppukysymykseen oikein. Mikäli vastaat väärin, pysyttele tuvassasi ja odota seuraavaa vastausvuoroasi (, ellei kirouskortti käske lähteä). Tuvassa saa pysyä, vaikka menettäisi taikuuskortin.

*Suuressa salissa voi myös vaihtaa yhden omista taikuuskorteista pakassa olevaan uuteen taikuuskorttiin. Et tarvitse tasalukua päästäksesi Suureen saliin, mutta sieltä ei saa poistua samaa kautta.

Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: suklaapatukka - Lokakuu 29, 2011, 16:34:28
Hmm.. Mullakin toi Hp 1 tietokilpailulautapeli homma, kirpparilta 1e, mutta kysymyskortteja vaan 12... olisko joku mukava ja laittais jotai kysymyksii nii askarellen sais lisää?
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Weasly - Tammikuu 31, 2012, 21:35:08
Mistä tommosta huispaus korttipeliä vois löytää??
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: aivokas - Helmikuu 01, 2012, 12:03:35
Kertokaahan te tietäväiset, mikähän mahtaa olla sellaiseen vihreään, 'muovikirjaan' pakattu peli, jonka sisäpuolella on reitti Iseeviot-peilin luokse? Siis pirunnuorat, shakkilauta, peikko, avainhuone... Löysin yhdestä meidän kaapista tuollaisen, pelinappuloista ei tietoakaan, mutta muistelisin että nopassa oli perus-pilkkujen sijasta salamoita. o_O
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Vilionkka - Heinäkuu 03, 2012, 10:46:23
Mulla on vaan HP cluedo... En oo paljoakaa ostellu muita HP kamaa, mutta tosta cluedosta tykkään!


Lainaus
ai niin on mulla sellaset huispauksen peli kortit,joilla voi pelata huispausta (on etsijät,sieppi,ryhmyt jne.)
Mistä tollasia saa??? Määkin haluun!
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Undef - Heinäkuu 04, 2012, 00:34:49
Meiltä löyyy kans tuo Tietovisapotterlautapeli(sana?) Pienenä tuli pelattua sitä. Nuo huispaus kortitkin on meillä ollut, mutta niiden olinpaikka on tuntematon (tuskin edes meillä enään).
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Wippii - Heinäkuu 05, 2012, 14:59:01
Meilläkin on se Viisasten kivi -tietokilpailupeli. Sain sen joskus joululahjaksi... kauan sitten. :D
Sillä ei tosin ole paljon käyttöä; pikkuveljeni ei ole lukenut yhtään kirjaa, vaan nähnyt vain elokuvat, joten voitan aina suvereenisti. :P

Kerran tai pari olen peliä pelannut parhaan ystäväni kanssa, ja silloin taisto oli paljon tasaväkisempää. Muistaakseni molemmat voitimme yhden erän. ^^
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Amortentia - Heinäkuu 09, 2012, 18:14:07
Aattelin tehä ite jonkinlaisen HP-lautapelin kirjoihin perustuen, oikeita kun en oikein löydä...
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: goldensnitch - Heinäkuu 09, 2012, 19:28:31
Mulla on suomen- ja ruotsinkielinen lautapeli nimeltään "Tylypahkan arvoitus". Olisko jostain kirpparilta hankittu, kaikki osat on ja hyvässä kunnossa. :)

Kirjastossa olen nähnyt ison Potter-tietokilpailu-lautapelin, mutta muita samankaltaisia en ole nähnyt. Mahtavat olla aika harvassa...
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Muggle - Toukokuu 21, 2015, 10:55:44
Mulla on just tuo Viisasten kivi-tietovisapeli! Ostin sen vasta äskettäin kirpparilta :D Ja se on mahtava peli! Ei onneksi liian helppo, vaan just semmonen tosi kiva :) Jee! En aio luopua siitä ikinä - en tietenkään!
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Sinead - Toukokuu 21, 2015, 18:59:29
Huh, Viisasten kivi -lautapeli. Paljon huonoja muistoja, koska olen maailman huonoin Potter-nippelitiedossa ja häviän aina. Onhan se ihan kiva, mutta olen vain huono häviäjä. :P

Selaillessani tätä ketjua alkaa kuitenkin tehdä mieli pelata noita muita pelejä, mitä täällä on mainittu. Goblet of Fire -kolmivelhoturnajaiset olisi kiva pelata lautapelien muodossa. Tietääkö kukaan, saako sitä Suomesta? Ketjun ykkössivulla kirjoittaja oli maininnut ostaneensa sen Floridasta ja se on vähän kaukana.
Alkuperäinen viesti oli siis tämä, jos joku ei jaksa selata ykkössivulle:

Minulla on kaksi Potter-peliä. Se Cluedon tapainen Tylypahkan arvoitus -peli sekä Floridasta hankkimani Harry Potter and Goblet of Fire -lautapeli, missä voi pelata joko Harrylla, Krumilla, Cedricillä tai Fleurilla. Siellä seikkaillaan siinä kolmannen koetuksen pensassokkelossa ja yritetään löytää se pokaali.

Tylypahkan arvoitus voisi olla kanssa kiva kokeilla, vaikka häviäisin varmaan siinäkin.

Ai niin, ja oli meillä ne kultasieppi-pelikortitkin. Hankalat niistä teki se, että kortit olivat pyöreitä.
Otsikko: Vs: Harry Potter -lautapeli
Kirjoitti: Kynttiläkäärme - Lokakuu 21, 2015, 13:08:55
Tylypahkan Arvoitus on se cluedon tapainen lautapeli. Se meillä on ja myös Viisasten kivi tietopeli. Molemma ton ihan kivoja. Sen lisäksi minulla on Harry POtter ja viisasten kivi aiheiset pelikortit, jotkut hyvin vahan aikaiset huispauskorti joilla psytyi pelaamaan jotain huispauspeliä (säännöt ollut kateissa isäisyyden) sekä Harry Liemitunnilla palapeli. Tietysti joku kksi palaa siitä on harmiskeni kateissa.